Nai Harn Beach & en bloggis.


Johanna på Nai Harn Beach idag runt kl. 13.

Phuket natt mot lördag....

Idag blev det tydligt att det är låg sesong i Phuket då vi besökte Nai Harn Beach.  Det var bara 1 rad med solstolar mot ca 3 rader i hög-sesong och det var glest mellan turisterna men jag gillar verkligen detta lugn. Tycker att det gör semester ännu mer eksotisk... 


Det är kul att leka med sand & vatten och i denna värme gäller det att alltid ha nära till en vattenflaska.

Det var SÅ varmt & soligt idag (de där molnen ni ser på bilderna höll sig på avstånd) och jag vet inte hur det gick till ? men - jag har lyckats bränna mig helt crazy mycket. Antingen var jag så förvirrad på morgon att jag glömde (?) att smörja in mig med solcreme, eller så är solen helt ekstremt stark just nu för jag som a l d r i g bränt mig i Thailand såg ut som en sällskapsresan-turist som aldrig sett en solcreme då vi kom hem ;) 

Någon som däremot inte var ett dugg bränd, utan istället hade en grym bränna var en trevlig bloggis som plötsligt kom fram och hälsade på beachen:


Bloggisen Sandra och hennes söta son Kiam (Det var jätte trevligt att hälsa på dig idag Sandra. Tack för att du kom fram till oss, och njut dagarna här nere i paradiset! Kram! :) 

Jag blir alltid lika glad då jag får ett ansikte till er som läser min blogg och det är ju bra häftigt att jag t.o.m. träffar en bloggläsare på en nästan folktom strand i Phuket...


Idag gjorde jag och min solbrända kropp oss bäst på avstånd ;) 

Ops, nu är klockan så mycket att jag måste dyka i säng så vi ses igen imorgon.


GoDnAtTkRaM! ♥


Trevlig fredagkväll & festlig valborg!


Några favoriter: Australiensiska Vogue, POP champagne och m&m´s ;)

Phuket fredag kväll kl.23.00, kolsvart ute och +29 grader (!)

Efter en l o v e l y dag på beachen, möte med en bloggis och shopping-tur till Central Festival så ska jag nu "fira" valborgsmässoafton med dessa godsaker :)  Återkommer senare med pics från dagen .


Oss runt kl. 21.30 ikväll. Johannas fina klänning kommer från danska
Holly´s (den är ett tips! inför sommaren), min klänning från Blue är last season men samma style finns även i vårens/sommarens kollektion (fast i andra färger).

Önskar dig ett riktigt härligt fredagsmyyyys och jag önskar alla svenska bloggisar en festlig valborgsmässoafton!


Gone to the beach !


Tack för alla fina kommentarer! Ni gör mig g l a d !

Phuket fredag morgon kl. 10.20. Sol + moln och +32 grader.

Godmorgon solstrålar! Här i Phuket kickade vi igång dagen kl. 08 idag och nu gör vi oss klara för en dag på beachen och eftersom jag inte känner att jag är i Thailand "på riktigt" förren jag är vid havet och har sand mellan tårna så ska detta bli en helt UNDERBAR dag ! :)  (men - jag ser mörka moln på himlen så håll tummarna för att vi slippe regn ;)


En vi-önskar-dig-en-trevlig-helg-blomma  från mig & Johanna!

Önskar dig en fabulous fredag ! :)

KrAmAr! ♥

P.S


Både In Style & Vogue går för blått på sina cover och Star skriver att Angelina Jolie är gravid?!?

Här ser ni vad jag hade med mig i handbagaget på resan ner... en mix av härliga blader och Sophie Kinsellas senaste bok.


Ratree Sawas.


Igår blev det ett nakenbad, idag blev det ett "bada-med-kläderna-på" dopp :)

Phuket, natt mot fredag kl. 01...

Mitt hjärta har tyvärr inte varit i sin bästa form sedan vi kom fram så jag håller tummarna att hon är piggare imorgon.  Misstänker att det är en mix av jet-lag / värmen / miljöombytet som spökar och det brukar gå till sig efter några dagar så som sagt: imorgon är hon helt säkert i fin form igen :)


Johanna & Dao avslutade sin lek-dag med bad runt kl.17. 

Med detta säger jag TACK för idag och jag avslutar dagen  med en liten thai-kurs: God natt heter på thai: Ratree Sawas :) men många thai säger också Good Night.

GoDnAtTkRaMaR! ♥


Interiör inspirasjon.


Vacker bild som inspirerar. Så här passar det att ha i en liten girlie 1.a eller 2:a.

Phuket, torsdag kväll kl. 20.40.

Mitt hjärta somnade gott runt kl. 18 efter en dag fylld av lek och då trodde jag att hon somnade för natten men icke-sa-nicke. Johanna vaknade nyss och ville se på film så nu rullar Emil i Lönneberga här.


Vinnarna av fina kläder & väska från Tiny Doe!



Mina kära bloggläsare!

Nu är det HÖG tid för mig att presentera vinnarna av fina kläder och en kul veske från det norska märket
TinyDoe.  Tusem TACK för alla fina tävlingsbidrag !


2 premie:  hettegenser / hood ,  3 premie: söt rosa veske

♥ De lyckliga vinnarna är.... : ♥

1 premie:
Hei Anna-Stina!
Jeg blir også veldig gjerne med på denne flotte konkurransen med de fineste klærne som premier :)
Spesielt den fine tunikaen og tightsen hadde blitt kjempefine på min prinsesse :)
Krysser fingrene igjen for at jeg har vInNeRlYkKe ;)
Takk for flott og inspirerende blogg. Klem, Caroline
2010-03-23 @ 21:29:15 

2 premie:
Så skjønne, herligheter for små prinsesser, nydelige klær. Min datter hadde elsket dem. Takk, for en fantastisk blogg Anna Stina, "Lykke" for en mamma som meg å følge med i bloggen din. Den bugner av inspirasjon og glede, det smitter; ) Herlig! God Påske til deg og dine. Irene
2010-03-28 @ 20:25:29

3 premie:
Postat av: Kristina  Kjære deg som forgyller våre dager!
Vi er heldige som får mulighet til å vinne så fantastiske klær og accessories på din blogg! En slik veske hadde min prinsesse på 2 år elsket å bære rundt på.
Ønsker deg alt det beste ♥
2010-03-23 @ 15:52:06 


Stort GRATTIS till er!
Mejla mig ditt fullständiga namn + adress till: [email protected] så kommer vinsterna i posten.

Tusen TACK för ett trevligt samarbete TinyDoe


+ 38 grader i skuggan.


Oss i poolen idag runt kl. 13. Min hatt kommer från
Lexington Clothing.

Phuket, torsdag, kl. 16.45. Soool och +38 grader.

Girlsen leker inne i ac´n och själv ligger jag och n j u t e r i en solsol ute på terrassen. Skriver på en jobb-sak, bläddrar i Family Living och hoppas att jag ska få lite färg... Life is gooood !!! :)


Happy torsdag !


Dagens tänkvärda.

Phuket, torsdag kl. 09.45. Strålande SOL och +32 i skuggan.

Godmorgon bloggisar! Det blev sovmorgon på oss idag, igen, precis som det ska vara då man har semester/ferie! :) Chalong fortsätter att bjuda på fantastiskt väder,strålande SOL och riktigt, riktigt varmt så idag lockar beachen. Är bara inte helt säker på att jag får med mig hjärtat? för hon vill leka med Dao... hmm.. ska försöka få till både och så alla blir happy ;)


Häromdagen var Bingo Rimér (känd svensk fotograf) gäst på Nyhetsmorgon och han berättade + visade hur bilder retusheras. Han visade bl.a. en bild på en vanlig mann också la han på muskler, drog in magen, tog bort finne i ansiktet osv... Det var riktigt kul att se och han var väldigt t y d l i g på att berätta att ALLA bilder vi ser är retusherade, och ibland är det lite skönt att veta, som tex då jag ser en vacker reklambild som denna ;)

Ops, när man talar om trollen... nu fick Johanna besök av sin venn Dao så där rök nog mina beach-planer ;) .... Vill att hon ska få passa på att leka de dagar Dao är på resorten för snart är sommarlovet över här i Thailand. Skolorna startar igen i mitten av maj och då har de haft ungefär lika långt sommarlov som vi har hemma i Norge / Sverige.

Ska försöka locka med mig kidsen ut nu för jag vill få färg på kroppen, känner mig ungefär som spöket Laban... ;)

NJUT din dag !! och tänk positiva tankar !

KrAmAr! ♥

I mitt klädskåp....



Phuket onsdag, kl. 01.10.

...hänger bl.a. en godsak från svenska Valerie Aflalo. Hon har en helt underbar kollektion ute i butik nu och om du inte sett den så kan du göra det
HÄR.

Nej, nu får jag skärpa till mig och gå och sova ;)

NaTtAkLeM! ♥

Playdate & gave-tips.


Hemma hos oss runt kl. 11 idag.  Kolla in söta vännerna black & white! ;)  (J´s t-shirt kommer från Benetton, shorts från Juicy Couture).

Vår onsdag startade med att Johanna väckte mig runt kl. 07.30 men vi somnade båda gott om efter en liten stund och nästa gång jag vaknade var runt kl. 09.30 till ljudet av att det knackade på dörren. Då jag öppnade stod Johannas söta thai-venn Dao utanför.


Johanna har längtat SÅ efter sin kompis så det blev ett kärt återseende ett tag senare då Johanna vaknat. Girlsen tog direkt varandras händer och Dao blev med oss hem för playdate.


Vi hade med oss gaver till Dao och dessa söta ting är fina present-TIPS! inför sommaren. Allt kommer från H&M och till priser man blir glad av: bad-dräkt 129, skor 59, hatt 39,50 och solbriller 49 (hoppas jag kommer ihåg rätt? se det som ca priser...). Ge bort solbriller + hatt, eller bad-dräkt + skor eller bara skor ? för se så fina de är!

Presenterna blev succé och "the-black&white-twins" var plötsligt klara för pool-bad :)


I en viss ålder är det kul att klä sig helt likt ! ;)  (Dao är 6 år).

Det är så fantastiskt KUL att Johanna & Dao är så goda vänner trots att de inte förstår varandras språk. Istället har de sitt eget "språk" med hjälp av skratt & gester. De har lärt känna varandra genom åren här på resorten eftersom Daos mamma jobbar i receptionen.

Ops, nu är klockan plötsligt efter 24, tror det är bäst jag lägger mig snart så att jag orkar njuta solen imorgon :) 


Kväll i Phuket & grattis kära bror.


Dagens solnedgång...

Phuket onsdag kväll kl. 22.35. + 31 grader ute.

Jag lyckades fånga en vacker solnedgång från vår granne Roars balkong tidigare ikväll. Solen går ner nästan prick kl. 19 och sen är det kolsvart ute fram till runt kl. 07 nästa morgon.


Hipp. hipp, HURRA ! min kära bror Johan fyller år idag! :) Miljoner grattisKRAMAR till dig från mig, Johanna & JIG. Hoppas att du firar ordentligt idag och att vi ses snart.  (bilden är från 2006 då Johanna låg i min mage...).

Nu sover mitt hjärta och jag ska mysa med bloggen en stund till innan jag beger mig till drömlandet. Internet är inte så snabbt här nere så det tar tiiiid att lasta ner bilder men jag ska vara glad över att det i alla fall fungerar :)


Gårdagen i bilder...


När vi skulle äta igår runt kl. 17 så gick Johanna plötsligt bort till poolen....

Jag uppdaterar detta inlägg lite senare för nu blev vi plötsligt medbjudna på middag. Trevligt !!! :)  Ses lite senare! Bilderna är föresten från igår och som ni ser så tog min lilla fröken sig ett spontant bad i poolen, hon kunde helt enkelt inte låta bli  ;)

Sådärja, nu har jag uppdaterat inlägget.  Klockan har blivit 23.20 och jag pratade nyss med JIG på Skype. Skype är verkligen helt perfekt då vi är här nere eftersom det är gratis också är det kul att man kan se varandra varje dag :)



....och här ser ni hur det slutade ;)  J tog av sig alla kläder och badade naken, hon hade längtat sååå efter att få bada pool :)



Vi hade trevligt middags-sällskap av vår underbara granne / nabo Roar. Han känns som familj för oss eftersom vi umgåtts så mycket här nere senase åren. Jag åt en klassiker: fried rice with chicken.


Så fort Johanna ser ett biljardbord vill hon "spela", eller jag kanske ska skriva leka för hon vill bara rulla ner bollarna i hålen :)




Vår 1:a dag i paradiset avslutades med ett glas vin hemma hos våra trevliga grannar Harald, Bente, Maud & Bao. De var våra grannar hemma i Oslo fram till att de flyttade ner hit för ca 1 år sedan.  Och kolla in deras nya husdjur: en liten ekorre! Här i Thailand är detta ett vanligt husdjur och de har t.o.m. ett litet koppel till den så att de kan ta med sig den ut. 

Tjingeling så länge ! Nu blir det god thai-mat på oss. KRAM !! :)


Godmorgon onsdag!


Dagens tänkvärda.Ge inte upp dina drömmar p.g.a att vägen dit går saktare än du hoppats på.... för varje litet steg är ett steg i rätt riktning och en dag är du framme...!

Phuket onsdag kl. 15.10, sol och supervarmt.

Godmorgon darlings! Här kommer en V A R M hälsning från paradiset :) Vi är hemma en stund för Johanna är sååå tröttis. Hon ligger framför barnTV i soffan och jag håller tummarna för att hon strax ska somna fast ojsan, nu står hon upp och säger att hon vill måla så nu sitter hon mittemot mig och målar med målarfärg :) Ja, ja, jag har bestämt att den här dagen får bli en "softar/anpassar-sig" dag så det är ingen stress :)


Igår åkte semester-uniformen på igen: klänning /kjole från Lola (Surin Plaza, Phuket) och mina Havaianas.

Nu gick Johanna och la sig på soffan igen så jag håller tummarna att hon klarar att slappa av och sova för det skulle ge mig lite skön egentid i solstolen på terrassen tillsammans med nya In Style.


Idag runt kl.14.30. Jag chillar i en solstol vid poolen med semesterns 1:a Cornetto Royal Chocolate. Mums! ( man måste kasta i sig glassen här nere i värmen för den smälter blixt-snabbt ;)

Önskar dig en glad onsdag ! :) 


P.S Johanna sov då jag hade publiserat detta inlägg så nu blir det soft stund på terrassen fåör mig och det känns som att jag också kommer att sova en nap för jag sitter och somnar över tangentbordet.... zzz...



 


Oslo - Bangkok - Phuket - Chalong


Utanför hemma i Oslo måndag runt kl.12. Seriöst. är inte detta några väskor för många? Och vad gör en prickig Mildh-påse mitt i allt? Ja, frågorna är många.... ;)

Oj, vad trött jag har varit i eftermiddag. Johanna har väckt mig flera gånger då jag somnat i solstolen på terrassen och jag imponeras över att hjärtat höll ut fram till kl. 19 då hon somnade sött på soffan. Det är LYCKA att det blev så för det betyder att hon redan är inne i rätt dygns-rytm :)  (= vi slipper förhoppningsvis jet-lag).

Vi har haft en riktigt trevlig 1:a dag som ni ska få se bilder från imorgon för nu avrundar jag den här tisdagen med pics från resan och några rese-tips så: Enjoy! :)



Gardemoen runt kl. 13.30. Vi reste på en tid på dagen då det var lugnt på Gardemoen = incheckning + säkerhets-kontroll + tax-free shopping gick om på räls. Och ni undrar kanske om jag köpt mig en ny liten handväska? ;)  Nejdå, det är Johannas. Själv har jag lyckats glömma att ta med mig en handväska.... (tokigt).


Dagens taxfree-shopping: Favorit solcreme + after sun från Piz Buin (detta märke finns inte i Phuket), min ansiktscreme som jag älskar: Visible Difference från Elizabeth Arden, små flaskor med cava / champagne passar perfekt till soliga stunder på terrassen..., bästa (!) barn-solcremen till Johanna från Clarins (denna har jag haft till Johanna i alla år och hon har (peppar, peppar) aldrig bränt sig) också köpte jag en solcreme till ansiktet från Clarins till mig själv.


Thai airways flight Oslo - Bangkok. Vi hade turen att få 4 stolar för oss själva så Johanna kunde ligga ner och sova utan problem :) Ett TIPS! till er som reser med barn: Tag med hörlurar i stil med de J har på sig på bilden (om du har sånna...) för de är betydligt mer bekväma än de små "ploppar" som man får ombord (Johannas Hello Kitty lurar är shoppade i Phuket).



Flygplatsen i Bangkok runt kl. 07.30 thai-tid (=02.30 svensk/norsk tid). Vi passade på att äta på Burger King mellan våra flighter.  I handen håller J en väska med smink som var resans bästa "leksak" ;) 


10.000 meters höjd (typ...) någonstan mellan Bangkok & Phuket... 


Bagagebandet Phuket flygplats runt kl. 09.30 thai tid (= 04.30 svensk / norsk tid). Johanna bytte om till sommar ombord på flyget och landade i en skön klänning från
Holly´s och bara ben.


Tesco Lotus / Phuket Town runt kl. 11.00 thai-tid (= 06 svensk/norsk tid) . Det var SÅ lyxigt & trevligt att våra vänner Harald (granne/nabo till oss på resorten) & Bao (Bao är sammen med Haralds dotter Maud) mötte upp oss på flygplatsen! :) och jag är super tacksam för att vi kunde stoppa och handla vatten, juice, frukostmat etc på Tesco Lotus på vägen mot Chalong. TACK för hjälpen H & B !! 


Chalong runt kl. 12.00.  Framme!!! & trötta efter den långa resan (jag var uppe till kl. 06 natten till måndag och steg upp igen kl. 07...). Härifrån kommer jag att blogga de närmaste 7 veckorna och jag ser fram emot fantastiska dagar ! :)

Nu är klockan 23.15 (vi är +5 tim mot Sverige & Norge) och det är dags för mig att krypa ner i sköna sängen så jag önskar dig en riktigt trevlig kväll och säger TACK för idag från vårt andra-hem i en annan del av världen... !


P.S Tusen TACK för alla fina kommentarer jag fått idag. Ni är underbara!  Else: tAcK för din trevliga kommentar som är mitt i prick ;)  Sanna: Sofi´s Mode kan tyvärr inte köpas i Norge. 

GoDnAtTkRaM! ♥


Solig & varm kram från paradiset!


Johannas rese-outfit: klänning från
ChillNorway, glittriga sneakers H&M och hårspänne Prinessefin. Själv reste jag första gången på många ur utan mina Ugg´s (de blev så fula i vinter...) och gick for Converse istället, ett par ur-gamla-favorit-byxor från Fornarina och bluse fra Line of Oslo.

Phuket kl.16.25, tisdag em.

Hej bloggisar! Nu njuter vi sol och VÄRME (puh.... här är varmt) i vårt "andra hem". Vi, eller jag ska egentligen tala för mig själv ;)  , sliter med att hålla mig vaken och vi har bara varit hemma sedan vi kom fram. Jag har mest legat och chillat i solstolen på verandan och bara n j u t i t av att vara här :)

Men nu ska vi samla ihop oss och gå ner till poolen. Återkommer senare med en rese-rapport.

Önskar dig en strålande tisdag ! :)

KrAmAr! ♥

På väg till Phuket !


Måndag = resdag! Vi flyger Oslo - Bangkok - Phuket. 

Nu lyfter vi strax mot Thailand så nästa gång vi ses skriver jag från vårt paradis i Phuket ! :)  Sköt om er så länge och kom ihåg att fånga de lyckliga stunderna .

P.S Jag kommer självklart att blogga precis som vanligt då vi är i Thailand.

KrAmAr! ♥

Lexington, working-late & godnatt.


Varsågoda, en sneak-preview av Lexingtons höstkollektion.

Tittut i natten darlings! Ser ni hur skönt jag har det i kväll ? Jag ligger och slappar på en säng bäddad med nya superfina sängkläder från
Lexingtons höstkollektion också sippar jag på ett glas champagne... In my dreams ! ;) Bilden är från mitt besök hos Presskontakterna i tisdags, i verkligheten sitter jag på kontoret och jobbar och dricker eple-juice (=äppel juice på svenska ;). Alltså jag har fått helt dilla på eple-juice i det sista, kan plötsligt inte leva utan för det är sååå fräsht & gott.


Jag älskar kvaliteten på Lexingtons sängkläder. De är ljuvlig.... !

Min söndag har varit fylld av fix och runt kl. 20 körde jag till redaktionen för att jobba i 1 tim, men det blev 4 så nu sitter jag här och konstaterar att det nog är bäst att jag börjar packa ;)

Hoppas att du sover riktigt gott och att du vaknar på ett strålande humör imorgon bitti!

GoDnAtKrAmAr! ♥

Inspirasjon !


Detta uppdrag är fanastiskt kul. Och ett perfekt present/gave-tips inför sommaren är den underbara såpbubblemaskinen från Lisbeth Dahl. Jag sålde den i min butik Gizmo & Co och den blev alltid stor succé.

Varsågoda! Här får ni se min senaste Mor & Barn sida från den
Kamille som är ute i butik nu (nr.9). I detta nummer har jag även gjort Stjel-stilen till Kate Moss så missa inte att köpa magasinet ! som föresten är ett av Norges mest sålda :)


I butik nu !

Just nu städar jag på köket, kör tvätt-maskin (fast en skön sak med att resa ner till vårt eget hem är att jag kan tvätta då vi kommer fram för vi har tvättmaskin där), kör diskmaskin också jobbar jag samtidigt med en annan sak. Vi tjejer kan verkligen göra många saker samtidigt och det är jag GLAD över !


Godmorgon söndag!


Dagens pepp!

Godmorgon mina bloggvänner! Söndag är här och det betyder att vi hoppar på flyget imorgon :)  Men just nu känns det ganska overkligt med tanke på hur mycket jag har att göra så jag behövde denna dagens pepp för att peppa mig ;)

Jag har på Nyhetsmorgon i bakgrunden och de ska strax prata om den största snackisen just nu: att prinsessan Madelene & Jonas brytit förlovningen. Tänk vad jobbigt det måste vara för dem att alla sitter och pratar om det är rätt eller fel val de gjort? När det kommer till kärlek så kan ju ingen annan säga vad hjärtat ska känna så jag tycker att vi ska låta dem vara ifred också önskar jag dem all lycka med livet vidare :)


Jag provade bikinis i ett provrum med sjukhusbelysning och speglar från alla vinklar igår... hmm... BAD idea säger jag bara... alla fall om man vill undvika total ångest ;)

Och er mina kära bloggisar önskar jag en UNDERBAR söndag !

KrAmAr! ♥

Lördagens & ett tips.


Bogstadveien runt kl.18.00. Jag befinner mig i lugnet efter markedsdags-kaoset och har en påse med söta ting från H&M som ska packas ner på resan. Bl.a. presenter till Johannas söta thai-kompis.

Idag har jag trippat runt och gjort ärenden i en outfit bestående av: linne Ti-Mo, bluse + kofta Odd Molly, jeans Diesel, skor Fiorentini + Baker, smycken från Bjørg & Lorange Design och solbriller från Gucci.


Den här fina klänningen / kjolen från H&M är ett tips! jag har shoppat den i ljusblått/vitt, den kostar 199 kr (den finns både hos hm.com och i butik nu).


Mindre rosa, mera lila.


Johanna vill visa er sin fina vårjacka från
Soup Store (märke: Diesel) och vårens skor från Pom D´api (märke: Naturino). Jackan brukar vi matcha med både tyll-kjol och jeans och ja, som ni ser är det minre rosa och mera lila som gäller hos oss i vår ;)

Jag kom precis in genom dörren efter en dag fylld av "fix" , har inte ens tagit av mig skorna, och nu ska jag slänga ihop tacos till middag men först ska jag hälla upp glas med rosa bubbel till mig och JIG :)

Önskar dig en toppen kväll!!  Var det föresten någon som var innom Tiny-Doe idag? Johanna har på sig en t-shirt från dem på bilden, med fåglar på :)


En inbjudan till dig från Tiny-Doe!


Idag kan du shoppa dessa godsaker till rabatterat pris.

Min fina samarbetspartner
Tiny-Doe bjuder in er till sitt showroom idag (lördag). Ni får rabatt på årets sommar-kollektion & det är dessutom vareprøvesalg av höst/vinter kollektionen så ta turen innom om du är i Oslo idag :)

Jag kan avslöja att a/w kollektionen är helt underbar, det finns bl.a. en kjol / ett skjørt och en kåpe i rött med rosetter på som är bedårande. Och för att inte tala om öronvärmarna och den fodrade glittriga regnkappan... 


Inbjudan till dig !

Happy lördag & happy shopping till er som tar turen innom ! :)  och till er som tävlat om fina ting från Tiny-Doe: jag presenterar vinnarna senare idag (förlåt att jag inte hunnit med...).




Rätt svar = 7 veckor !


Jag & Johanna på Nai Harn beach en dag i slutet av april 2008.

Nu är det på tiden att jag berättar hur länge vi ska vara bortresta. Eller hur? ;) för när ni läste att jag varit till Thai Ambasaden ang. visum igår så skvallrade ju det om att vi ska vara borta längre än 4 veckor (man får bara vara i Thailand i 4 veckor utan visa) så jag säger G R A T T I S  till de 3 (av 80) som gissade att vi ska vara borta i 7 veckor för det är RÄTT svar ! :)   (De flesta av er gissade på 3 veckor, näst flest trodde 5 veckor, några gissade på 2, 4, 6 veckor och enstaka på 10 dgr, 3.5 vecka, 8 veckor & 10 veckor.)


Våra solstolar på Nai Harn Beach i Phuket 25:e april 2008. Om några dagar är vi där....!

De 3 st som gissade på 7 veckor är: Kattis, Ingrid & Lena men - jag har ju tyvärr bara 2 vinster så Johanna fick dra lott och vinnarna blev: KATTISINGRID ! Hipp, hurra, GRATTIS till er !!! Mejla mig era namn & adresser till:
[email protected] så kommer de fina Havaianas skorna i posten !

Det ska bli l o v e l y  att få njuta sol, bad & värme (det är "hot-season" där nu) så länge ! :)

Nu ska jag göra mig klar för dagen för jag har en lång to-do-lista som väntar på mig. Det är en del att tänka på så här innan avresa men det är helt OK att ha en hektisk helg för sen har jag måååånga softa dagar på beachen framför mig :) 

Tjingeling så länge ! :)


Godmorgon darlings !


Dagens härliga tips ! :)

Godmorgon mina bloggisar! Jag slog upp mina blå, tittade på klockan och såg att den var 06.15, funderade på att somna om... men valde att hoppa upp och ta tag i dagen ! :)  Oslo bjuder på ett strålande vackert väder på morgon och Johanna sitter och leker inne på sitt rum.  Själv har jag en hög med sommarkläder i knä för det är dags att börja packa.


Igår kväll då jag var ut och tog ett glas vin så hade jag på mig min nya fina klänning från
Baum und pferdgarten.

Vi lyfter mot paradiset på måndag men på morgon hörde jag på nyheterna att svenska UD avråder från att resa pga oroligheterna i Bangkok? Måste kollas upp ! för Norska UD avråder inte... Men jag misstänker att de avråder från att vara i centrala Bangkok och det ska inte vi, vi ska bara mellanlanda och byta flight så det ska nog gå fint :)


Jag matchade klänningen med jeans från Diesel och skor från Fiorentini + Baker. Och HAPPY news till er i Oslo:  Shoe Lounge butikerna har köpt in Fiorentini + Baker till hösten !

Idag är det bilfri markedsdag i Bogstadveien (ett tips! till er som ska till byn) men jag ska försöka hålla mig undan kaoset ;) Johanna & JIG ska iväg och möta upp kompisar och själv ska jag vara working-mama idag så att jag slipper packa ner jobb i resväskan.


Bolivar igår kväll runt kl. 23.30. Det var sååå mysigt att runda av en hektisk vecka med bubbel, girl-talk och min bästa vän Mia. Vi bor nästan grannar och har lyxen att kunna ses spontant, me like !

Önskar dig en alldelens underbar dag och hoppas att solen skiner hos dig också!?

KrAmAr! ♥


Jag har saknat er !!!


Fotostudion hos Hjemmet Mortensen idag runt kl. 10. Vi mötte stylisten Hilde, som ofta var innom min butik Gizmo & Co, i studion, hon skulle styla ett shoot efter oss .

Åh vad jag har S A K N A T min älskade blogg och er fina bloggisar idag.... En dag utan bloggning är verkligen inte som andra dagar... LOVAR att det ska dröja länge till nästa blogg-fria-dag och jag ska kompenserar er i helgen med kul happenings här hos Gizmolina ! :)

Idag har jag & Johanna haft foto-shoot (redan kl.09, jag körde dit i hår-rullar ;),  efter det lämnade jag hjärtat på dagis och sen har jag fixat ärenden + jobbat på redaktionen fram till kl.20.30. Gissa föresten om jag blev stressad då jag kl. 12.30 kommer på att våra pass + visum skulle hämtas ut på Thai ambasaden före kl. 12 då de stängde (!) och vi flyger måndag morgon... heeelp !  Men tack vare snäll personal så fick jag komma förbi trots att det var stängt.

Nu ska jag smita ut och möta upp min bästa Mia för ett glas vin & girl-talk så vi ses igen lite senare ! :)

Kraaaaam ! ♥


Häng med mig till SPALT-PR.


Spalt-PR har bl.a. följande kunder: Louis Vuitton, Benetton, Odd Molly, Bik Bok, Thomas Sabo, Gant, Petit Bateau, Cecilie Melli, Sand... och kanske inte helt otippat: Moët & Chandon (en personlig favorit).

Det går minst sagt undan i svängarna den här veckan och idag följde jag min "to-do-lista" slaviskt och hade fått gjort (nästan) allt då jag landade hemma runt kl. 19.30.  Jag löste av JIG i dörren som stack iväg och hämtade god thai-take-away-dinner för matlagning är det sista jag prioriterar just nu...

Mellan alla ärenden så tittade jag in hos PR-byrån SPALT som bjöd in till pressedag och jag tog självklart några bilder så varsågoda, häng med mig till Spalt:










TACK för idag Julie & Co! Ni hade gjort SÅ fint dagen till ära och en sak är då säker: nästa gång ställer jag bilen hemma så att jag kan njuta lite bubbel :)

Jag är så glad över alla kul uppdrag och trevliga events som förgyller mina dagar :)  Och på tal om events : på lördag bjuder det fina norska märket Tiny-Doe på en liten happening. Återkommer om det samtidigt som jag presenterar vinnarna i tävlingen. Det här var föresten sista dagen på presseuken för den här gången så nu dröjer det ca 6 mån till nästa gång.


Nu: back to work ! :) så jag önskar dig en riktigt trevlig fortsättning på kvällen ! Tänk, snart hänger ni med mig till Thailand och då byter vi hektiska dagar mot softa dagar på beachen.... !


 


Happy torsdag & champagneshopping hos Daisy!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina solstrålar! Ni ska veta att era fina kommentarer lyser upp min hektiska vecka och förgyller mina dagar. TACK !! :)  Här i Oslo skiner solen från en vackert klarblå himmel idag och vi har inte ett enda vulkanmoln i sikte så jag lever på hoppet att vi kan lyfta mot Phuket på måndag (tvi, tvi...).

Jag läste igenom alla 80 gissningar på hur länge vi ska vara borta? och de flesta av er gissar på 3 veckor. Senare idag får ni svaret! ;) men först ska ni få hänga med på söndagens champagneshopping hos Daisy:









Det var SÅ trevligt att träffa alla er fina bloggläsare. Glad i er !!! och stort TACK till fina Daisy för ett trevligt samarbete! Detta gör vi snart om igen !

Jag önskar dig en STRÅLANDE dag! Nu kör vi toooooorsdag !! Wiieee! :)

KrAmAr! ♥


Yoghurt, ny fin topp & en rykande färsk låt.


När jag skulle fota min senaste blad-shopping så la sig plöstligt mitt hjärta rakt i bild. Hennes nya fina rosa topp kommer från den underbara butiken
SoupStore.

Så där ja, då var min dag på redaktionen över, jag har hämtat Johanna hos en kompis (nu är det playdates varje dag ;) , shoppat enklaste middagen: grillad kyckling + potatis-sallad, lagt hjärtat och ätit middag framför Halv åtta hos mig :)

Dagarna flyger verkligen fram nu då allt ska fixas innan avresa och jag önskar att det var några fler dagar kvar... Men så känner jag i och för sig alltid då jag ska iväg på resor så det hade nog inte varit mindre stressigt om vi reste en vecka senare ;) 


Nu ska vi se.... kan man ligga och äta yoghurt? Svar: Nej ! ;)

Hoppas att du har haft en alldelens underbar dag ?! Jag var föresten på "breakfast at Tiffanys" & a/w-visning hos Mildh Press idag (bl.a. Noa Noa, Tiny-Doe, Chill Norway, RaRe, Juicy Couture, MET-jeans, Gina Tricot m.fl.) och tog självklart en hel del bilder men de kan jag inte visa er förren närmare sesong så den som väntar på något gott...

Idag hörde jag en NY låt på radio och kände direkt att den kommer att bli en HIT. Lyssna själv HÄR. Tyvärr kan man inte höra hela låten ännu, så rykande färsk är denna nya favvis ! Sån här musik är feelgood för mig, jag höjer volymen och dansar bakom ratten i bilen ;)




Njut din onsdag !


Bakgården till Posthallen runt kl. 15.30 idag. Min dagens: tunika / kjole Hunkydory (fra
Zanzibar), vest Gina Tricot, skinnjacka Stella Nova, skinnbyxor Custommade, skor BilliBi, väska Gucci, sjal Andersen & Lauth (fra Daisy) och i handerna ett par goodiebags...

Mina kära bloggvänner! Jag kör lååånga dagar nu men det är helt ok för på måndag lyfter vi mot vårt paradis i Thailand om vulkanmolnen har försvunnit (håller tummarna !!). Det ska bli helt underbart med sol, bad & lata dagar och jag gissar att ni är nyfikna på hur länge vi blir borta?  Lovar att avslöja det snart ;)


Vi fick ett reklamblad från Hjem-is i brevlådan häromdagen och sedan då har Johanna frågat när glassbilen kommer? Och idag fick jag svaret: varannan tisdag runt kl. 17. Tyvärr var Johanna inte med mig då den dök upp (hon var och lekte hos en kompis efter dagis) men jag handlade glass ändå som en surprice till hjärtat :) (P.S glass heter is på norska och norska ordet glass betyder dricks-glas på svenska så det kan bli lite förvirring... ;)

Min dag idag har bl.a. innehållit besök hos några PR-byråer för nu pågår Presseuke vilket innebär att sommar kläderna har packats ner hos byråerna och höstens & vinterns kollektioner har gjort sin entré. Jag har så klart tagit massor med pics idag så ni kan se fram emot ett inspirerande inlägg snart :)


Dagens vårtecken: Markedsplassen (blomsterbutiken mitt emot Westside i Bogstadevien) har fått in massor med vackra blomster till balkongen.

Nu är det bäst att jag lägger mig så jag hinner sova några timmar för kl. 07 ringer väckarklockan och då kickar onsdag / lill-lördag igång.

Jag önskar dig en FLOTT dag fylld av lycka! :)

GoDnAtT & gOdMoRgOn KrAm! ♥

Tisdagsinspirasjon & ett shopping-tips!


Ny härlig inspirasjon.

Darlings! Jag är bara hemma på blixtvisit mellan dagens möten / happenings så jag återkommer senare och då ska ni få hänga med mig på besök hos några PR-byårer och få en smyg-titt på vad höstens mode ! :)

Men innan det blir höst så är det dags för sommar och vasågoda, jag bjuder på BLÅ inspirasjon idag. Känner att det passar en solig dag som denna:





Blått är verkligen flott !  och om du fick det lust på den blå tunikan på den översta bilden så kommer den från
Deeday :)

Och här kommer dagens shopping-tips:


Titta ! Cubus bjuder på -30% på alla kläder idag i butiken i Bogstadveien! (Kanske gäller det alla deras butiker?) Så om du är shoppingsugen så är det ett TIPS !

Nu sticker jag ut så see you later !

KrAmAr ! ♥


Äntligen är jag back in blogg-business!


Titta! en ny kampanj poster för Sex and the city 2. Nu närmar sig verkligen premiären... längtar!

Mina underbara bloggläsare! Jag kom nyss hem från redaktionen och sitter nu och mumsar i mig late dinner bestående av banan, juice & jordgubbs yoghurt. Hur lyxigt som helst efter em + kväll med bara en chokladautomat att äta ur. Ni vet en sån där som sätter mynt i, trycker på ett nummer och vips! så ramlar det man köpt ner i en liten lucka. Exakt en sån automat snackar vi om :)

Orsaken till min frånvaro idag är att jag är mitt uppe i en stor deadline men jag börjar få huvudet över vattnet nu = jag är back in bloggbusiness.

Hoppas att du har haft en lika bra dag som mig och att du sover riktigt gott i natt! Själv ska jag krypa i säng så fort som jag publiserat det har inlägget

Uppdatering kl.07.50 tisdag morgon: jag ser att det ser ut som att jag kom hem från jobb 02.30, det stämmer inte riktigt. Jag var hemma runt kl. 01, somnade över min yoghurt och vaknade igen runt 02.30.. ;)

GoDnAtTkRaMaR! ♥

Tävling: vinn Havaianas!


Det ar en ÄRA för mig att få lotta ut dessa superFINA
havaianas

Mina kära bloggisar!

Förlååååååt att jag är en så tråkig bloggis idag som bara jobbar och inte bloggar....  Min stora deadline är imorgon och sen är jag all yours igen ! :)

Som kompensation för att jag inte lagt upp så många inlägg idag så bjuder jag nu på en TÄVLING där du kan vinna mina favorit flip-flops från Havaianas. Jag "bor" i dessa underbara skor då jag är i Thailand och jag kan varmt rekommendera dem om du inte redan har ett par :)


Baby havaianas ca 200kr, guld havaianas till barn ca 350kr

♥ Vinsten är 1 st vita till baby i size 19 & 1 st guld i size 29-30 ♥

För att vara med i tävlingen så gissar du hur länge vi ska vara i Thailand den här gången?! (dvs hur många veckor ?). Kom ihåg att skriva vilka av skorna du önskar om du vinner.  Tävlingen pågår t.o.m. tisdag 20:e april.

♥ Kram & Lycka till ! ♥


Glad söndag !


Se så fantastiskt vackra prisessorna var då de firade drottningens födelsedag! Mary är alltid helt outstanding. Hennes stylist gör ett enastående jobb ! Och ni som tvivalt på om det är inne med one-shoulder-dress vet svaret nu ;)  (bild lånad från Aftonbladet).

Hej alla fina! Jag har jobbdag idag så därav min frånvaro och nu är jag på väg till DAISY (på Vinderen) som har söndags-öppet mellan kl.13-16 (hela butiken -10% rabatt) så hoppas vi ses där !?  Bloggar mer så fort jag kommer hem igen :)


Önskar dig en avkopplande & kul dag !


KrAmAr! ♥


Godnatt!


Johanna har varit på kalas i ny fin klänning från
Tiny-Doe (vinnaren i tävlingen presenteras imorgon!), t-shirt med puff från Kapp Ahl, strumpbyxor Polarn O. Pyret och hårspänne Prinsessefin.

Jag avslutar dagen med ett par pics på J´s kalas-outift och det är tack vare Johanna som jag startade den har bloggen för över 3 år sedan. För att hennes mormor & morfar hemma i Luleå skulle kunna följa hennes utveckling och se henne varje dag trots det stora avståndet.


Så kära mormor & morfar: jag kan berätta att ert söta barnbarn blivit stora tjejen och idag såg jag henne för första gången viska (!) till en kompis. Hon är inne i en "teckna ansikten/figurer fas" och då hon badar så leker hon butik och erbjuder mig att köpa både kakor & cacao :)


Hopp, hopp !

Nu ropar min sköna säng på mig så jag säger TACK för alla fina kommentarer jag fått idag också ses vi igen imorgon ! :)

P.S Kom ihåg att butiken DAISY på Vinderen har söndags-öppet från 13-17. Du blir bjuden på både bubbel och fina priserbjudanden.

GoDnAtT kRaM! ♥

 


Barnkalas & dinner out.


Runt kl.14. Vi är på väg in på barnkalas / bursdagsfiring hos Johannas söta dagiskompis Hermine och självklart hade vi med oss en ballong :) 

Idag bjöd Oslo på ett vackert, ganska varmt och väldigt blåsigt väder och jag är så glad över att Johanna har så kul med sina kompisar. Det betyder mycket! :)


Hegdehaugsveien runt kl.17.20. Vänner på väg hem från kalas + playdate...





Mitt älskade hjärta har blivit så stor! (Hårspänne från Prinsessefin och kappa från How to Kiss a Frog.)

Jag passade på att fixa några ärenden då Johanna var på kalas + playdate och vi avrundade dagen med spontan middag (vin + quisadillas) på
The Broker (dit går jag sååå sällan..).  Har slö tittat lite på Körslaget ikväll men tycker inte att det är någon större hit...  Ser du det ? Gry Forsell är en duktig programledare och dagens mest intressanta fakta är att hon har gått i samma klass som min bror ;)


Lördagens.


Bogstadveien runt kl.17.30. Min dagens: bluse fra Custommade, jakke fra Odd Molly, jeans Diesel, skor Fiorentini + Baker, väska Zara (fråga mig inte varför jag inte använder mina fina Guccisar istället..), halsband
LorangeDesign & Bjørg.

Godkväll sötisar! Jag har varit ute på vift hela dagen och var inte hemma förren runt 19.30 så därav min frånvaro. Men nu är jag klar för bloggning och jag startar med dagens också får ni se fler pics lite senare.



Johanna är på väg hem från barnkalas på bilderna och har på sig hårspänne från Prinsessefin, kappa How to Kiss a Frog (den ska var dubbelknäppt, inte trippelknäppt ;) och sina sköna Ugg´s fra Daisy. Vad som gömmer sig under kappan får ni se i nästa inlägg.

Hoppas att du har haft en riktigt FIN dag och att du myser i kväll ?!  :)



Godmorgon weekend!


Önskedröm....  ;)

Godmorgon mina bloggisar! Visst är det en helt speciell stämning i luften då man vaknar på en lördag? Det är ett härligt lugn och jag älskar den stund jag & Johanna alltid har i soffan precis då vi stigit upp. Hon ser på barnTV och jag fyller famnen med magasiner.... också tänder jag ljus på bordet oavsett hur soligt det är ute :)


Tips på morgonaktivitet: kuddkrig!

Jag läste om konsekvenserna av vulkanutbrottet på Island i Dagens Næringsliv på morgon och kryssar fingrarna för att alla ni som riskerar att bli varslade klarar er, att det ordnar sig för er som drabbats (tex inte tar er hem från utlandet...) och att luftrummet snart öppnas igen.  Min mamma + mann skulle ha rest på semester idag men inte ett enda flyg lyfter... snopet !


Helena Christensen är alltid lika snygg. Hon inspirerar!

Nu ska jag rulla håret (oh yes!) och sedan bjuder dagen bl.a. på barnkalas och playdate. Och om jag får fortsätta att drömma så kommer jag strax in till ett kök med framdukad frukost, nybakad bröd, färsk fruktsallad och färskpressad juice.... ;)  (I wish!)

Önskar dig en dag fylld av glada stunder och kärlek !  :)

KrAmAr! ♥


Godnatt...zzz....!


Vackert cover från arkivet hos Vogue Australia.

Jag har ju glömt att berätta om dagens bästa köp: Vi har köpt en R E S A till vårt paradis! :) och det bästa av allt är att vi reser ganska snart. Exakt när vi reser och hur lange vi ska vara borta ska ni få gissa om i en tävling i helgen ;)  Och på tal om tävling, du har väl inte missat den
HÄR ?!


Tips! Solhatt 79,50 & guldskor 199. Ett par riktiga budget kap som kan klickas hem hos H&M på nett.

Med dessa rader säger jag GoDnAtT fredag! :)

SwEeT dReAmS! ♥

Vardagslyx, cava & en dagens.


För mig är detta vardagslyx.... Nya magasiner & färska tulpaner! :)

Eller ska jag kanske skriva helglyx nu då det är fredag? I så fall plussar jag på det bubbel jag har i mitt glas också!  Det är inte äkta droppar men en väldigt god cava, precis vad jag kände för efter en lång dag på redaktionen :)


 
DaGeNs: linne Ti-Mo, tunika Odd Molly, jeans Diesel, skor Fiorentini + Baker och ett gäng armband & halsband.

Jag såg föresten en kommentar ang röran i bakgrunden. Jodå, jag ser kaoset jag också men detta är min vardag för då jag jobbar 24-hours så hinner jag inte hålla efter och då tänker jag att det är bättre med en dagens framför kaos, än ingen dagens alls ;)


Den här kvällen försvann verkligen och strax är det lördag så bäst att jag skyndar mig att fredagsmysa ...


 


Happy fredag mina fina bloggisar!


Dagens tänkvärda.

Tänk att det redan är fredag! HÄRLIGT! :)   Jag kommer att tillbringa dagen på redaktionen och ska göra vad jag kan för att ta en bloggpauser som kompensation för att detta inlägg blir rekord kort ;)  Ett TIPS! inför helgen är att butiken DAISY på Vinderen har öppet på söndag mellan kl. 13-17. Det blir -10% på allt i butiken, bubbel i glasen, snacks till det och diverse övriga fina priserbjudanden (20-30%). Hoppas vi ses !!



Jag invigde min jacka från Odd Molly igår kväll och i min goodebag från
Zimba låg bl.a. ett par riktigt fina shorts till Johanna från ChillNorway och till min glädje även ett ex av min "baby": magasinet Kamille Mor & Barn. (kaoset bakom mig på övre bilden = vardags-stress... ;)

Önskar dig en STRÅLANDE vacker dag. Njut den!! :)

KrAmAr! ♥

Häng med mig till Zimba !


Hur SÖT är inte denna klänning från Juicy Couture till de små? Känner ni föresten igen den? Jag har samma style på en Juicy kjole som jag shoppat för mååånga år sedan och den är ett av mina allra bästa köp. SOM jag använt den! En klar favorit.

I kväll var jag bjuden på en trevlig kundkväll hos den fina barnbutiken
ZIMBA. Det bjöds på bubbel i glasen, snittar, goodiebags och mängder av frestelser i form av fantastiskt fina barnkläder.... ! Jag hade självklart med mig kameran så varsågoda, häng med mig till Zimba:








TACK för ikväll finaste Sofia & Co !  Ni är riktiga solstrålar och det är alltid lika trevligt att titta in hos er.

Nu sitter jag och mumsar på mörk choklad och lyssnar på den HÄR favvis låten (den går på repeat hos mig sedan förra gången jag länkade till den...) och det är dags för mig att skriva vidare på mitt uppdrag. Och ja, självklart skriver jag med en Hello Kitty penna ! ;) 


 


Dagens outfit & Halv åtta hos mig.


Skøyen idag runt kl.18. Min dagens: jacka H&M, pälsvest från butiken Daisy på Vinderen, tunika Custommade (under den linne från Filippa K), byxor Stich´s (från Daisy), skor Fiorentini + Baker och solbriller Gucci.

Godkväll darlings! Oj, vad dagarna går fort då man har mycket att göra! Och idag var Johanna och lekte med kompisar efter dagis så jag mötte inte upp henne förren närmare 18.30 = vi var inte hemma förren strax efter 19 = ovanligt sent :)


Jag älskar min nya kamera för att den fångar ögonblicken...

Såg du föresten på Halv åtta hos mig (svenska TV4)? MY GOD vad PROVOSERANDE att den ena tjejen först sa att hon blev bjuden på sitt livs godaste middag och sen ger hon killen 4 poäng och säger att det är medveten taktik så att han inte ska vinna ????!?? Jag satt i soffan och blev riktigt upprörd för så gör man ju bara inte. Eller vad säger du?

Nu ska jag hoppa i skorna och ge mig ut på ett event som jag är bjuden på. Återkommer med pics lite senare! :) 

Tjingeling så länge !


Godmorgon sweeties!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina bloggisar! Hoppas att du mår bra och att natten varit härlig?! Själv har jag grus i ögonen på morgon efter några sena jobbnätter men det försvinner nog då jag kommer ut i friska luften :) och det gör jag alldelens strax för snart går bilen mot dagis & jobb.


 Nu vässer jag mina pennor inför skrivardag på kontoret + redaktionen.

Jag önskar dig en fantastisk torsdag !


KrAmAR! ♥


Häng med mig till Baum Und Pferdgarten & Bruuns Bazaar!


Kolla in denna UNDERBARA klänning/kjole från Baum Und Pferdgarten. Den är sååå "jag" (det var love at first sight ;) och den får g ä r n a flytta in hos mig i vår (det var det enda plagget som visades från vår/sommar-kollektionen). Kolla in paljett-detaljen.... Me like !

Efter en minst sagt fartfylld (& trevlig!) jobb-dag & middag med familjen så åkte jag iväg på Öppet Hus / pressedag på showroomet till
Bruuns Bazaar, BZR, Baum Und Pferdgarten för att ta en titt på höst / vinter & jul-kollektionerna. Jag hade självklart med mig kameran så... ENJOY!









Tusen TACK för idag vackra Anniken, Unni & Anita! Det var riktigt trevligt att besöka er och jag gleder mig stort till att se era flotta kollektioner ute i butik till hösten/vintern! :)

Mitt skrivbord kryllar av inbjudningar till trevliga höst/vinter visningar & events kommande vecka så mina kära bloggläsare: ni kan se fram emot många fler inlägg som detta.

Nu går jag på kvälls-skiftet så see you later! :)




Godmorgon onsdag!


Finaste bad-dräkten till sommaren hittar du hos
SoupStore.

Det går undan i svängarna på morgon och Johanna har redan gått ut genom dörren (sitter i trapphuset) så nu åker solbrillerna på ockå kör vi onsdag !!!! :)

Have a HAPPY day!

KrAmAR! ♥

Teknikens under & maj-inspirasjon.


Nu droppar alla maj-nummer in hos Narvesen...

Jag vet inte varför det inte gick att skriva kommentarer i tävlings-inläggen? men nu ser jag att allt fungerar som det ska igen och det är ju huvudsaken :)

Efter att jag lagt Johanna så satte jag mig i soffan för att bläddra i mina nya blader en stund innan jag skulle återgå till kontoret. Big misstake! säger jag bara för jag somnade så klart...zzz...  Får se det som att jag tog en siesta och nu kör jag på igen ;) Men SHIT ! nu kom jag på att jag missade Desperate Houswives, inte bra... Någon som vet om jag kan se det i repris någonstans? (hoppas!!!)


Tisdagens.


Jacob Aallsgate runt kl. 18.00. Min dagens består av: t-shirt Splendid, klänning + jacka The Garden Collection hos H&M, jeans Diesel, skor BilliBi, halsband Bvlgari, väska Zara (den går strax i pension ;) och solbriller Gucci.

Vi kom precis hem och jag slipper laga middag för vi åt ute på B.K.  Otroligt bekämt och skönt idag då jag har en hel del att göra :)


Glömde en viktig detalj i min dagens: Johannas nya Hello Kitty vattenflaska från H&M ;)

Det är verkligen helt underbart med dessa soliga dagar men oj! så kallt det är om man inte är i lä i solen...brrr.. Jag hade egentligen på mig en till jacka idag utanpå, men droppade den på den korta vägen från bilen till maten.

Nu tycker jag att vi kör en kväll fylld av tisdagsmys !  :)


P.S så märkligt & ovanligt att ingen tävlat om de coolaste jeansen... ? Ni som efterlyst killtips ;) måste checka om det är något tekniskt fel?..






Tävling! Vinn coola jeans + cowboy-hatt från I dig Denim!





♥ Mina fina bloggisar! ♥   

Det känns sååå KUL att få presentera en tävling i samarbete med det nya svenska märket
I dig Denim. Vinsten är ett par riktigt coola jeans + en tuff cowboyhatt som passar perfekt till sommaren. Jeansen är förstärkta bakom det slitna (= ej hål) och de passar lika bra till både tjejer & killar.



Coolaste jeansen till tjejer & killar kostar ca 499nok / 600sek i butik.


Här ser ni hatten med tryck-knappar som gör att kanten kan vikas upp / ned, den kostar ca 299nok / 360sek i butik.

VINN COOLA JEANS & TUFF COWBOYHATT!

Om du vill tävla så skriver du en kommentar till mig och berättar varför just du borde blir den lyckliga vinnaren.  Tävlingen pågår t.o.m. söndag 18:e april.

KrAm & lYcKa TiLl!


Godmorgon tisdag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina vänner!  Idag vaknade jag till en sooolig & vacker tisdag och det hjälpte till att pigga upp mig efter att jag blev uppe lite väl länge igår :)  Nu har jag precis packat ihop de ting som ska fotograferas idag och Johanna håller på att ta på sig skorna så strax går vi ut dörren.

Önskar dig världens BÄSTA dag fylld av solsken! Glada jag har er fina bloggisar ! :)

KrAmAR! ♥

Sweet dreams!


Maileg kaniner + bokstaver + vimplar = Me like !!!

Min plan om att lägga mig före 00.30 håller inte den här veckan, men kanske nästa? ;)


Jag måste bara tipsa om denna super söta scooter som Johanna har i rosa för den är perfekt till balansträning inför cykel-premiär. Du hittar den hos butiken
Sprall.

Nu hoppar jag i säng!

GoDnATt & SoV gOtT! ♥

En dagens & vårtecken.


Dagens: linne Ti-Mo, tunika by Second Female (från butiken Daisy), jeans Diesel, skor Converse (passar perfekt då jag springer fram i gatorna...) och halsband Bjørg + LorangeDesign.

Efter en dag med plock hos PR-byårer, presserum & butiker så tog jag en power-walk till dagis med händerna fyllda av dagens fångst. De som såg mig trodde nog att jag varit på heavy-shopping för det ser ju så ut ;) 


Det blommar i slottsparken!

Johanna ville ha med sig sin kompis Molly hem så så fick det bli och nu somnade nyss en trött & glad J efter kul playdate och det passar mig perfekt för då har jag kvällen till styling också får jag ju inte missa premiären av Norska (!) Hollywoodfruer på norska TV3 kl.20.30 ;)


Polhem-PR idag runt kl.14.00.... Converse = ett säkert vårtecken ! ;)

Önskar dig en riktigt trevlig kväll!


Godmorgon darlings!


En härlig bild från Sex and the city Movie 2 (Norgespremiär 4:e juni). Du har säkert redan sett någon av de trailers som det länkas till både här & där på nett, men om du inte gjort det så kan du se en av den
HÄR. Enjoy!

WOW! det är måndag!  Nu kör vi ny vecka med nya friska tag !!! Jag känner mig laddad till max och solen kryddar på humöret och tar det till en ekstra hög happy-nivå :) 

Hoppas att du känner likadant och att du ser fram emot härliga dagar! Min vecka bjuder bl.a. på flera trevliga events (det har droppat in ovanligt många fina inbjudningar i min brevlåda...) så jag ska jobba på så effektivt jag kan med hopp om att hinna med allt.


Jag älskar denna outfit ! exakt så här vill jag se ut på en girls-night-out i sommar.

Och på tal om events: på söndag, 18:e april, är du bjuden på shopping hos butiken Daisy på Vinderen! Jag återkommer  med mer info men boka in det i din kalender redan nu :)


Lovely mor & dotter match! Lila + turkost = perfect together.

Det är dags för mig att sticka ut på plock så jag önskar dig världens bästa dag!  och lyssna på den HÄR låten om du vill få ännu mer Sex and the city stämning... :)

KrAmAR! ♥


Min dagens & Frognerparken.


Utanför Frognerparken idag runt kl. 15.30. Jag har på mig stor-skjorta från Kapp Ahl, jacka Gina Tricot, sjal Andersen & Lauth, jeans Diesel, väska Zara, solbriller Gucci också en blev det årets Converse premiär idag.

Efter hemma-fix så tog vi oss en tur till Frognerparken i eftermiddag för att Johanna skulle få inviga sin nya cykel som JIG kom hem med som en surprice igår och invigningen blev en stor succé ! :)




Det var VÅR ute idag och vi njöt verkligen solen !

Idag har jag fascinerats över de som kastar kläderna så fort de första vårdagarna dyker upp. Jag har sett både shorts, linne, t-shirts och sandaler på folk i parken idag.... Själv har jag gått runt och små-huttrat i min outfit för SÅ varmt är det inte ännu, men snart så ! :)





Johannas dagens = ett jeans-tips!


Johannas super fina topp (jag gillar detaljen med brosjen..)  + nya sköna jeans med riktigt bra passform kommer från butiken Daisy på Vinderen, märket heter RetourJeans.

Då närmar sig helgen sitt slut och jag får erkänna att jag önskar att det var söndag imorgon för då hade jag hunnit bli klar med några påbörjade hemma-fixar-prosjekt.... Men med tanke på hur fort tiden går så är det ju snart helg igen = jag kan fortsätta på dem då ! :)


Spring i benen...

Kvällens prosjekt var att bada / tvätta håret på Johanna. Hon är inne i en period då hon h a t a r att både bada & tvätta håret så det tar tiiiid och blir många tårar innan hon är i badet ... men då hon väl är i så tycker hon att det är så mysigt att hon kan bada i en evighet. Fast det beror så klart mest på att hon vet vad som väntar henne på slutet: hårtvätten ;)   Är det någon mer än jag som har en tvätta-håret-vägrare där hemma?



Kollektionen från RetourJeans består av fräscha / tuffa plagg till både tjejer & killar. Du kan se mer av kollektionen
HÄR.

Hoppas att du har en riktigt trevlig kväll! :)


 ♥


Interiör inspirasjon.


Underbara wallstickers, fina bokstäver och annorlunda fototapeter...

Varsågoda, här får ni se en till sida som jag gjort i det nummer av Kamille Mor & Barn som kom ut 1:a mars. Det är på väg bort från butikshyllorna nu (ligger ute 6 veckor) så missa inte att köpa ett ex om du inte redan gjort det :)


Godmorgon sunshines!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina solstrålar! Åhhh vad detta FANTASTISK väder sprider glädje ! Jag blir lycklig bara av att titta ut och se den blå himlen och solen :) Hoppas att du får njuta en  lika vacker vårdag ?!

Johanna leker på sitt kök på morgon och jag ska fixa god frukost framför Nyhetsmorgon (svenska TV4) innan vi gör oss klara för att gå ut. Sen blir det en hel del fix hemma + jobb för min del idag för en stor deadline närmar sig men det är helt OK att jobba mycket nu för då jag är klar med uppdraget väntar en semestertripp... :) Och det ska bli helt underbart !


Jag gillar Marilyn och i min butik hade jag många svart/vita bilder på henne.

Igår då jag gick för att hämta Johanna hos sin kompis så var det galet mycket folk på varenda liten uteservering som jag passerade och det är så härligt då det blir mer "liv" ute tycker jag. Jag hoppas på många mysiga stunder under solen denna vår! :)

 
Dessa godsaker från
LexingtonClothing packar jag gärna ner till resan. Hatten är super fin och bikinin har perfekt passform (inte alltid lätt att hitta en bikini som sitter fint tycker jag).

Det är dags för mig att hoppa i duschen så jag önskar dig en STRÅLANDE dag fylld av välförtjänt avkoppling! Och du, glöm inte att lagra denna adress: http://www.gizmolina.com för en dag snart går flyttlasset :)


KrAmAr! ♥

 


Godnatt mina vänner!


På tal om vårjackor (som jag visade tidigare idag) så kom jag på att jag lovat att visa er en bild då jag har på mig min jeansjacka från KappAhl. Den kostar 499nok och finns i butik nu. Jag har svårt för att matcha jeansjacka med jeans trots att det är "rätt" att göra så i vår för jag tycker att det lätt blir lite för mycket av det goda så jag kommer att använda jackan till andra byxor / klänningar / tunika + tights etc. (jag fotade bilden för ett par veckor sedan).

Då jag kom för att hämta Johanna hos sin söta kompis tidigare i kväll så var de ute och cyklade och J hade sååå kul. Hon strålade av lycka! (TaCk! snälla Siw för att J fick en så fantastisk em hos Juni!). Jag hade planer om att titta på filmen The Devil Wears Prada i kväll (för typ 4:e gången ;) men jag somnade innan den ens börjat... Tror det var alla varv jag sprang runt på baletten idag som gjort mig så trött...zzz.. ;) Eftersom jag sett filmen tidigare så kan jag varmt rekommendera den!


Så här ser det ut på väggen mittemot vår "tavel-vägg" i korridoren som går mot badrum / toalett & sovrum här hemma hos oss. Jag tycker att jag ser ut som en gammal dam på tavlan men jag var 26 år då jag satt modell en hel kväll/natt då en konstnär som heter
Erling Johansson målade mig och det var en helt speciell upplevelse att sitta modell för honom. Jag fick tavlan i present av min pappa.

   
Erling har målat av en hel del kända personer, bl.a. Martin Lidberg & Kim Anderzon.

Nu säger jag TACK för idag & GOD NATT så ses vi igen imorgon! :) Det ska tydligen bli lika vackert väder då så vi ska ta en tur till parken med Johannas nya cykel som hon - till stor glädje - fick idag.


SwEeT dReAmS! ♥


Solsken & balett.


Utanför oss runt kl.14 idag. Johanna har på sig solbriller + väst + paljettskor H&M, hood Juicy Couture också sina balettkläder.

Vi har varit iväg och dansat balett idag och efter baletten blev Johanna med hem till sin söta kompis Juni för att leka så jag har passat på att fixa några ärenden ute i det fantastiska vårvädret och nu ska jag städa till och göra fint innan jag hämtar hjärtat så att vi kan kasta oss rakt in i lördagsmyset då vi kommer hem :)




Dagens ballerina.

Tjingeling så länge !


Godmorgon vårkänslor!


Jag är så glad i er fina bloggläsare! TACK för att ni förgyller mina dagar! :)   (P.S Jag har förälskat mig i dessa tavlor. Tror kanske en får flytta in hos oss snart... De kan klickas hem
HÄR och de är ett fint present-tips till någon du håller kär....)

Godmorgon mina sweeties! HURRA!!! vilket FINT väder Oslo bjuder på idag! Det är strålande sol från en vackert klarblå himmel och jag fylls av härliga vårkänslor ! Alltså visst blir man lite ekstra förälskad på våren? Det hänger kärlek i luften ! :)

Johanna väckte mig runt kl.07.30 idag och nu börjar det vara dags för mig att hoppa i duschen så att jag kan smita ut och fixa några jobb-ärenden innan jag & Johanna ska gå till lekparken.


Paris = hur romantisk by som helst!  (bild lånad från Snippet&Ink).

Hoppas att du får njuta ett lika vackert väder som oss idag och att du mår riktigt BRA !? Jag önskar dig en strålande dag !!

KrAmAr! ♥

Inspirasjon: vårjackor!


Den här sidan har jag stylat till Kamille nr.4 som kom ut 15:e februari.

Jag misstänker att ni är många som ska jakta efter vårjackor i helgen så varsågoda! här bjuder jag på lite inspirasjon till både stora & små :)


Jag stylade denna sida till Kamille Mor & Barn nr.2 som bara finns kvar ute i butikerna få dagar till så löp & köp om du inte redan gjort det ;) (nästa nummer kommer 31:a maj).

Var det föresten någon av er som var hos Kapp Ahl idag och shoppade Vintage Stories?


Äntligen hemma!


Idag har jag flygit fram mellan plock / butiksbesök / banken / nagelfix / fotostudio etc i tunika från OddMolly, jeans Diesel, skor Fiorentini + Baker också självklart mitt halsband från LorangeDesign.

Fy vad tråkig min blogg har varit idag. Jag veeet. Orsaken är att detta har varit d e n dagen... inte nog med att vi försov oss KRAFIGT, jag lyckades dessutom knäcka mina fina Gucci solbriller då jag leverade Johanna på dagis (frågan är vad som var värst? försovningen, eller att solbrillerna gick sönder? ;) och sen har jag fått tok-stressa för att hinna allt jobb... Så detta var one-of-these-days helt enkelt...

Men SOLEN skiner och Oslo har bjudit på årets 1:a VÅRDAG = helt UNDERBART ! :) Alla uteserveringar har varit fullpackade idag och det känns i luften att det är VÅR på riktigt nu. Hur härligt som helst !!


Johanna har invigt en ny ljuvligt skön klänning från
Polarn O. Pyret idag, till den strumpbyxor från samma ställe och hårspänne från Prinsessefin. Och i händerna håller en ny Daim chokladsås som ska stelna på glassen + glass-strutar så nu vet ni vad vi ska äta till dessert i kväll :)  P.S den fina vägg-fack-förvaringen finns hos Sprall.

Vi kom nyss hem och nu lagar jag taccos så jag måste gå tillbaka till köket innan jag bränner maten.

Önskar dig världens mysigaste fredagsmyyyys ! :)


Vinnarna av kläder från VintageStories hos KappAhl!


VINSTEN = KLÄDER FÖR 1.500KR HOS
KAPP AHL

Nu är det dags för mig att presentera de 3 vinnarna som får möjlighet att välja sig plagg ur den Vintage Stories kollektion som lanseras hos Kapp Ahl idag. Stort TACK till alla er som varit med och tävlat. Jag önskar, som vanligt, att alla fick vinna...



Jag sitter också så här med mina hår-rullar på morgonkvisten ;)

♥ Och de lyckliga vinnarna är.....:

Ida (putitinabox) i Bergen, Wenche fra Steinkjer & MarryKristin.
Stort GRATTIS till er !!!

Mejla mig ert fullständiga namn + tfn nr + e-mail adress till: [email protected] så att Kapp Ahl kan kontakta er ang. era fina vinster !

Tusen TACK för ett trevligt samarbete KappAhl!

After dagis & Amelia.


Hemma hos oss runt kl. 18 idag. Johannas söta klänning kommer från Vintage Stories kollektionen som lanseras hos KappAhl imorgon. En söt detalj med klänningen är att det bor en liten gossedjurs-mus i ena fickan...

När jag kom för att hämta Johanna på dagis så blev hennes söta kompis Molly med oss hem för lite "after-dagis" = lek ! :) Och de var så söta då de gick hem till oss hand i hand och sedan lekte de massor i ett par timmar så det var en trött Johanna som somnade innan vi ens pussats godnatt :)


Hur coolt är det inte att Amelia bjuder på en sån här bild av sig själv på coveret av sitt magasin?! Hon är läcker !

Jag fastnade en stund i soffan framför Babel (SVT2) där bl.a. Amelia Adamo var gäst och pratade om monarki / det svenska kungahuset. Amelia är en av mina förebilder i yrkeslivet. Hon är en riktigt duktig & framgångrik kvinna med skinn på näsan som tar för sig av livet. Hon inspirerar mig !




En dagens & en sak som provoserar mig...


Dagens: tunika Custommade (jag älskar att den är i stretch + att den har fickor), byxor Stitch´s (från butiken Daisy på Vinderen), skor Fiorentini + Baker och självklart mitt halsband från LorangeDesign.

Här går det undan i svängarna idag och ute skiner solen ena stunden och det regnar nästa så jag har både solbriller & paraply i väskan ;)

Är det föresten någon mer än jag som blir provoserad av parkeringsböter? Häromdagen skulle jag bara springa in och hämta en sak i en butik så jag parkerade rakt utanför på en parkeringsplats men droppade att betala eftersom jag hade ett så kort ärende. Plötsligt säger hon som äger butiken att det står en mann och skriver böter på min bil så jag kastar mig ut genom dörren och säger att jag omgående ska flytta bilen. Men mannen bara står där med ett stenansikte och skriver klart min böter... inte någon ödmjukhet i sikte där inte...


Utomhus luftar jag en favorit från H&M Trend. (jackan är ett par år gammal).

Alltså jag f ö r s t å r att man ska få böter om man står olagligt men jag förstår i n t e att det kan vara sååå viktigt att skriva böter på en bil som stått på avsedd plats och som jag omgående kan flytta ?! Han hade nämligen inte ens skrivit ut boten då jag kom ut från butiken = han kunde bara radera det han skrivit...

Och inte nog med det: själva parkerar de ju hur som helst och var som helst när de är ute på "skriva-böter-på-bilar-uppdrag". Det får jag inte helt att gå ihop med deras uppgift: att se till att alla andra står lagligt och betalar för sig. Eller vad säger du ? Ska man inte leva som man lär? ;)

Shit!!! nu kom jag precis på att min parkering gått ut. På riktigt ! måste skynda ner och lägga på pengar så see you later. Kryssa fingarna för att jag inte fått böter... ! (Uppdatering: jag klarade mig från bot den här gången :)



 


Godmorgon, Vintage Stories & kollektions-salg!


Våra kläder kommer från VintageStories kollektionen som lanseras imorgon hos
KappAhl. (min bolero + Johannas t-shirt är från den vanliga kollektionen, ej Vintage Stories).

Godmorgon darlings! Ny dag och nya möjligheter att ta tag i dina drömmar! :) Min väckarklocka ringde kl.07 och jag minns knappt att jag slog av den, sen vaknade jag en stund senare av att en glad Johanna stod vid min säng och tyckte att dagen skulle starta.

Det är full fart framåt som gäller på morgon så jag bjuder er på en liten "modevisning" av mig & Johanna i plagg ur den Vintage Stories kollektion som KappAhl lanserar i butiker runt om i landet imorgon (fredag).





Alla plagg vi visar är ur den limited-edition kollektion som lanseras imorgon.

Missa inte att du kan TÄVLA om att vinna kläder för 1500kr ur denna fina kollektion! Klicka HÄR så kommer du direkt till tävlingen som pågår t.o.m. kl.24 ikväll.

Och om du är shopping-sugen redan idag så kan jag tipsa! om ett KOLLEKTIONS-SALG av barnkläder i size baby 68 + junior 4-6 år av de danska märkena: MOLO, NORLIE & BISGAARD. Adress: Prinsessealléen 2 (vid bilbutiken Møller). Kun cash. Idag (torsdag) kl.11-18, fre 11-16, lö 14-16, må 11-15. Happy shopping! :)

Nu ska vi skynda mot dagis så jag önskar dig en FANTASTISK dag denna soliga & vackra torsdag. Enjoy life!! :)

KrAm! ♥


Godnatt grönadag.


Tadaaa!  Idag har Johanna haft grön dag på dagis och på bilden har hon precis kommit ut från toaletten = byxorna på sned ;) Som ni ser så behövde köket städas idag så ikväll har jag haft köks-tjänst i ett par timmar.. (det "riktiga" köket såg nämligen ungefär likdant ut).

F ö r l å t att jag varit en så dålig bloggis idag... Efter att jag lämnat Johanna på dagis så blev jag ute på vift heeela dagen lång ja faktiskt så länge att jag höll på att missa att hämta J i tid. Lite små stressigt ;) Men slutet gott, allting gott och vi kunde rulla hemmåt med vagnen prick kl.17. Puh !


Titta vilka underbara blommor! De har tagit över platsen på byrån i hallen efter påskriset.

Idag har jag plockat riktigt FINA ting till nästa nummer av Kamille Mor & Barn så jag är super nöjd med min dag :) Hoppas att du också är det och att du sover GOTT nu då jag bloggar detta inlägg för klockan är så mycket att jag inte vågar titta på den så nu ska jag logga av och dyka ner under sköna täcker.


Sex and the city - få Carries stil från den nya filmen + stor New York guide gjorde att jag slog till på detta magasin.


Nu: sängen!

SwEeT dReAmS & gOd MoRgOn till alla som strax stiger upp! ♥




Godmorgon sweeties!


Dagens tänkvärda. Du skapar din egen lycka.

Godmorgon världen! Idag är jag en trött bloggis... blev uppe way to late och jobbade igår så idag är det skärpning som gäller. Mitt mål: att vara i säng senast kl. 00.30 ! (wish me luck ;)  Johanna ligger och myser framför barnTV nu och jag ska köra på här så att vi snart kommer oss iväg till dagis. De har "grön-dag" idag = J ska ha på sig något grönt. Jag gillar verkligen grönt, det är en riktigt fin färg !


Snyggingen Olivia Palermo med en fabulous Alexia clutch i sin hand...

NJUT din dag, le & var glad ! :)  Och om du bor i Norge så får du inte missa att tävla om kläder för 1500kr från KappAhl, du hittar tävlingen
HÄR. (lycka till!).

KrAmAr! ♥


Tjej-tips & kill-tips.


Vart du dig än i världen vänder så är det enklare att finna ting till tjejer än till killar och det gäller oavsett ålder tycker jag...Jag gillar föresten denna världskarta-tapet och den passar lika bra i ett killrum som i ett tjejrum.

TACK för alla fina & trevliga kommentarer som jag fått idag och vad KUL att ni är så många som
tävlat! Vinnaren kommer att presenteras sent torsdagkväll / tidigt fredagmorgon. Lycka till allihopa!! Och till er svenska bloggisar: det kommer snart en ny tävling till er också :)


Om jag hade haft en liten kille så hade hans rum gått i den här fräscha stilen.

Jag såg att jag fått några kommentarer ang. saknaden av kill-tips här på min blogg och det lite festligt för jag har mer än ett par SUPER-tips liggande här hos mig som jag snart kommer att visa er ! :) Så höll ögonen öppna närmaste dagarna :) Men jag håller med er: det är M Y C K E T lättare att hitta fina ting till tjejer. Bl.a.  beroende på att tjejer har ett större urval av kläder: kjol / klänning / byxor / toppar / blusar / kappor etc etc,  jämfört med killar som har typ topp / skjorta / byxa / jacka...  (nu hård-drar jag det lite men ni fattar nog poängen).  Tjejer har ju dessutom handväskor, hårpynt, accessoarer osv, så ja, urvalet för tjejer ÄR större.


Jag får "Lexington-feelings" då jag tittar på detta fina barnrum och det vita golvet är pricken över i.

Om jag hade haft en liten prins så hade så klart min blogg varit mer fylld av kill-tips men nu är det ju en liten Johanna jag har och jag tipsar er från mitt liv / min vardag så ja, då blir det helt enkelt mycket till tjejer. Den enda lösningen på detta "problem" är att jag får ta och fixa en bulle i ugnen också får ni kryssa fingrarna för att det blir en kille ;)


Riktigt fin hood till små prinsar från norska MyCinnamongirl. Denna finns i size 6 mån - 9 år och priset är 290nok.

Nu ska jag styla shop sider med suuuuper fina ting till små killar (0-10år) men de sakerna får ni inte se förren den 31:a maj då nästa nummer av Kamille Mor & Barn kommer ut i butik. Men ni skulle nog vilja se mitt kontor nu... det svämmar över av fina sommarplagg till prinsar, pirater, prinsessor, ballerinor & mammor :)


Dagens.


Dagens: Stor-skjorta KappAhl, jeans Diesel, skor Hunter och halsband LorangeDesign + Bjørg.

Tittut! Hoppas att du har haft en fin dag, ätit en god middag och att du har en trevlig kväll?! Här hemma hos oss blev det mjölkstuvade makaroner & falukorv idag. Hur gott som helst! och nu pågår lek med dockor inne på Johannas rum. Fast nu blev det väldigt tyst.... måste gå och checka om prinsessan somnat?


Tävling: Vinn kläder för 1500kr från KappAhl!



Kära bloggläsare!

Det känns fantastiskt kul att få arrangera en tävling i sambete med
KappAhl där 3 (!) lyckliga vinnare kommer att få besöka KappAhl fredagen den 9:e april då Vintage Stories kollektionen lanseras. Vinnarna får välja valfria plagg ur kollektionen till ett totalt värde av 1.500nok.

Kollektionen är en flört med 50-talet och förutom matchande kläder till mor & dotter så lanseras det även söta cupcakes formar och fina accessoarer. Vintage Stories är en limited edition så det är först till mølla som gäller...


Jag har på mig klänning/kjole kr 499, bolero kr 249 (boleron är ej från Vintage Stories). Johannas t-shirt med puff är från den "vanliga" Kapp Ahl kollektionen,  skjørt kr 229 och hårband kr 39,50.


Mor i kofta kr 374, skjørt kr 349. Dotter i hårband kr 39,50, kofta kr 249, skjørt kr 229 och skor kr 149.

VINN KLÄDER FÖR 1.500KR


Den söta pyjamasen kostar 199nok.



  
Några personliga favoriter ar dessa godsaker till små prinsessor. (kjolen i mitten kostar kr 349)

VINN KLÄDER FÖR 1.500KR

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig där du berättar varför just du borde vinna och du får gärna berätta vilket som är ditt favorit plagg ur kollektionen också. Tävlingen pågår t.o.m. torsdag 8:e april kl.23.00.

N.B! Den här gången är tävlingen endast till för Gizmolinas NORSKA bloggisar (= du ska bo i Norge) och du måste skriva vilken by du bor i i din kommentar.

KrAm & LyCkA tIlL!



Godmorgon vardag!


Söndag runt kl.18. Igår provade jag och Johanna några fina plagg ur Vintage Stories som lanseras hos
KappAhl på fredag. Senare idag kan du tävla om att vinna kläder ur kollektionen ! :)

Godmorgon darlings! och välkommen vardag! Det har varit helt underbart med lediga dagar men nu tycker jag att det känns skönt med vardag, jobb & rutiner igen.  Allt har sin tjusning ;)  Vi kör mjukstart idag men ska strax ge oss ut i regnet mot dagis. Johanna ska bara perla klart en Pippi Långstrump först :)

Jag önskar dig en dag fylld av lyckliga stunder!  och du, jag kickar snart igång tävlingen där du kan vinna kläder från Vintage Stories hos Kapp Ahl så missa inte det !

KrAmAr! ♥

Dagens walk in the park & Maria Montazami.


Frognerparken idag runt kl.16.

Godkväll! och VÄLKOMMEN hem får jag säga till alla er som varit på vift i påsk och precis kommit innanför dörren. Hoppas att du har haft en riktigt HÄRLIG påsk !? :) och att du njuter den sista påsk-kvällen innan vardagen knackar på dörren igen imorgonbitti.

Tänk- nu går vi mot VÅR = uteserveringar, glass i solen, torra gator och balkongfix. Jag såg föresten att IKEA var fyllt av utemöbler + tillbehör då jag var där i lördags så som sagt: tiden är snart inne för att fixa ute :)


Dagens mamma: linne Ti-Mo, kort tunika/bluse Line of Oslo, jacka Chill Norway, jeans Diesel, Ugg´s och solbriller från Gucci (flera år gamla...). Dagens dotter: jacka + byxor från Ticket (shoppade hos Daisy  på Vinderen), mössa Accessorize och Hello Kitty gummistövlar från Agnar Hagen.





Jag ä l s k a r verkligen mitt halsband med bild av Johanna från
LorangeDesign. Och Johanna hon ä l s k a r lekparken. Själv är jag, som ni vet, inte lika förtjust i den (lekparken alltså) så jag var glad över att JIG & J gick dit lite före mig ;)

Nu har jag precis tittat på Svenska Hollywoodfruar (norska TV3). Hon är ju bara för söt den där Maria Montazami.  Och visste du föresten att hon har stylat en egen hamburgare hos MAX-grillen?


När jag var i Stockholm senast så åt jag så klart på MAX och då fick jag se att Maria stylat en burgare som heter "Hot Amercian". Haha :)  Har du sett det? och framförallt: har du smakat den?

Det är lite coolt att Maria har kört om Anna Anka i mediakarusellen och att hon är den som får mest uppmärksamhet idag :) Eller hur?

Njuuuuut nu kvällen och mys ordenligt ! Det ska jag göra :)


Kapp Ahl lanserar Vintage Stories 9:e april!


Min Mor & Barn sida i Kamille nr.8.

I Kamille nr.8 som kommer ut i butik i morgon tipsar jag om en tävling här på bloggen där ni kan vinna valfria plagg ur
KappAhl´s Vintage Stories kollektion som lanseras över hela landet  på fredag (9:e april). Kollektionen är en flört med 50 talet och som vanligt är det ett begränsat antal av varje plagg så först till mølla gäller ! 

 
Några av mina favoriter ur kollektionen till Johanna.

Nu ska jag gå iväg till lekparken och möta upp JIG & Johanna så vi ses igen lite senare och då lägger jag upp tävlingen så missa inte det ! :)

Tjingeling så länge!


Godmorgon soooliga annandagpåsk!


Underbar tavla !

Godmorgon mina fina bloggvänner! Hoppas att du har sovit gott i natt och att du har lika fint väder som vi har i Oslo?! = sol från (nästa) klarblå himmel ! :)  Jag känner mig fortfarande inte på topp så jag piggar upp mig själv med den 
HÄR  och den HÄR låten på morgon. Bra musik kan verkligen göra underverk och få en på bättre humör!

Jag såg att jag fått frågor ang. mina jeans från Diesel som jag så ofta har på mig och då kan jag så klart inte låta bli att visa detta gratisvykort som jag hittade i en butik häromdagen. Diesel kan konsten att göra provoserande reklam som får uppmärksamhet och jag beundrar dem för det:


Mina jeans! som jag verkligen kan rekommendera. Dragkedjorna är en fin detalj och jag gillar tvätten och de slitna detaljerna. (jag har föresten sett att den HÄR bloggisen (som jag tittar in hos varje dag) också går runt i dessa...).

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag fortsätta med det hemma-fix som jag höll på med hela dagen igår.


Önskar dig en STRÅLANDE sista påskdag ! :)


KrAmAr! ♥


Hello sunny sunday !


Johanna på sitt rum runt kl.09 på morgon. Hon fick den rosa boan av påskharen (den kommer från barnbutiken på NK).

Hej mina sweeties! Solen strålar från en vackert blå himmel och jag suger i mig av den energi som solstrålarna som hittar till mitt skrivbord ger mig för jag har tÿvärr en mindre bra dag.... men jag ska göra mitt yttersta för att bli glad igen a.s.a.p. Lovar!

Lämnar er med några ljuvliga morgonbilder av Johanna. Hon ville plötsligt pynta sig och älskar då jag fotograferar henne så det blev många pics ;)



J var så glad i påsk-chokladen hon fick på morgon att hon hoppade upp & ner.

Önskar dig en flott dag fylld av kärlek till livet ! :)

KrAmAr! ♥

Trevlig påskafton & mitt-i-natten-kramar!


Långfredag runt kl.16. Dagens består av: tunika Hunkydory från
Zanzibar (oh yes, skobutiken har börjat sälja kläder!), kofta Odd Molly, jeans Diesel (super smutsiga p.g.a. prosjekt: få-in-hylla-från-IKEA-i-bilen), skor Fiorentini + Baker, halsband Bjørg & LorangeDesign. Min älskade perserkatt Gucci är 6 år.

Det är dags för middag här hos oss nu så jag uppdaterar detta inlägg lite senare. Ville bara titta in och önska er alla en riktigt, riktigt TREVLIG påskafton !! :)

Uppdatering kl."mitt-i-natten":

Min lördag bjöd på en tur till IKEA och en sak är då säker: alla som inte är på fjellet i påsk fixar hemma för my god! så mycket folk det var på IKEA idag. Helt crazy ! Själv var jag där för att köpa en hylla till mitt kontor och förvaringsboxar + lite annat smått & gott som tex tulpaner (jag kryddar alla rum hemma med dessa underbara blommot). På väg hem gjorde jag ett stopp på Sandvika Storsenter för att handla lite påsk-pyssel på PanduroHobby till J och där var det minst lika mycket folk i farten.



Johanna har på sig basic topp från H&M + mysig hood från ChillNorway idag också bara strumpisar till det = skön hemma outift. Det fina hårspännet kommer från Prinsessefin (finns bl.a. hos Daisy & Zimba).

Det blev en soft påskafton hos oss nu är det bäst att jag snart hoppar i säng så att jag vaknar pigg till en fixardag imorgon för mitt mål är att kontoret ska bli tipp-topp innan vardagen knackar på dörren idag.

Hoppas att du njuter fina påskdagar och jag passar på att säga GODMORGON till er som startar söndagen tidigare än mig.

MiTt-I-nAtTeN-kRaMaR!♥

Blå eller rosa?


Looovely summer-dress. Jag tycker att den är super fräsch i blått.

När jag var på inköp hos Odd Molly så sålde de in denna godsak som ett nattlinne / en nattkjole och då droppade vi den men! då jag häromdagen såg en bild av Runars vackra fru i den rosa på Laila & Nicklas bröllop så fick jag lust på den :)  Hon hade knytt en vacker sidenrosett under bysten och det såg bara hela lovely ut.

Så: nu funderar på att gå för klänningen men klarar inte att bestämma mig för färg... Vilken tycker du är finast? Rosa eller blå ?


... men rosa är ju alltid rosa och denna är också riktigt fin.

Det är dags för mig att köra iväg mot det svenskaste som finns i Oslo: IKEA!


Tjingeling så länge !


Godmorgon mina solstrålar!


Dagens tänkvärda.

Gooomorgon mina solstrålar! Ja,  ni är verkligen solstrålar för mig för era fina kommentarer och er positiva feedback lyser upp mina dagar och förgyller mitt bloggande! :) TACK!!  Och du, lagra redan nu:
www.gizmolina.com för en dag innom en snar framtid kommer bloggen att röra på sig. Jag kommer självklart att ger er besked i god tid före det är dags (vi snackar flera veckor...) och jag hoppas att ni hänger med på resan...

Här i Oslo vill solen fram bakom molnen efter en regn-grå morgon och jag har precis gjort mig klar för dagen. Planen är att bl.a. ta en IKEA tur och då lämnar jag resten av familjen hemma för jag gillar att strosa runt där för mig själv och tänka ut kreativa lösningar i lugn och ro :)  





Pics från igårkväll.  Den fina kudden/puten J liggger på kommer från Sprall (RoomSeven) och min bluse från KappAhl är ett bra budget-köp om du är shopping-sugen idag ;) (jag har den i både ljusblått & vitt). Johannas blus kan klickas hem hos HowtoKissaFrog.

Såg du på Solsidan (svenska TV4) igår? Herregud så BRA den serien är! och vilken succé den blivit! Igår hörde jag att den har 1,7 miljoner tittare (crazy!) och att arbetet ned sessong 2 är igång.


Dags för frukost nu innan jag kör iväg så jag önskar dig en magisk dag med lyckliga stunder! :) och klicka HÄR om du vill höra Johannas favorit låt ;)


KrAmAr! ♥



Happy-award & Godnatt!


På väg ut från bion runt kl.15. Min dagens: jacka Chill Norway, bluse
KappAhl (samma favorit modell som min blå), jeans Diesel, skor BilliBi och väska Zara.

Dagens bio/kino blev Prinsessan & frosken, eller The princess and the frog som den egentligen heter och jag kan varmt rekommendera den !  Disney är verkligen proffs på att göra bra filmer med fina budskap och denna var inget undantag. Jag ger filmen betyg: G G G G , dvs 4 Gizmolinor av 5 möjliga  :)


Filmen var tillåten från 7 år = barntillåten i vuxens sällskap. Den var lite små läskig ibland (killen med hatt uppe i högra hörnets fel...) så Johanna blundade några gånger men i övrigt tyckte hon jätte mycket om filmen. Hon mumsade på popcorn och skrattade åt alla söta figurer :)

Varje gång jag går på bio så saknar jag biolivet för en stund. Tänk att jag i många år har haft jobb som inneburit att jag har sett på film flera dagar i veckan på arbetstid! Som mest kunde jag se 3 filmer på en dag och det blev popcorn till lunch mer än en dag i veckan kan jag lova ;)

Igår fick jag en HAPPY- AWARD av finaste Engla (tusen miljoner TACK sweetie !) som gjorde mig SÅ glad!



Denna award går ut på att jag ska lista 10 saker som gör mig glad så här kommer de:

Min dotter Johanna / Min JIG & övriga familj / Mina vänner / Thailand / Soooolen! / Min katt Gucci / Bloggen / Mitt företag Gizmolina & Co och alla fantastiska jobbuppdrag / Bra musik + att dansa / Mode & inredning.

Med dessa rader säger jag TACK för idag och godnatt så ses vi igen imorgon och då är det lördag & påskafton. Det blir trevligt !

SwEeT dReAmS! ♥


Bio + BurgerKing + Farmor = vår dag.


Colosseum Kino runt kl.13.00. Vi har laddat med popcorn & Solrik och är på väg in i biosalongen.

Förlåt min frånvaro. Vi har varit på vift hela eftermiddagen. Startade med bio, sen Burger King och till sist ett besök hos farmor. Ska berätta mer om allt senare för nu måste jag fixa middag till en hungrig liten familj så vi hinner äta innan Solsidan startar.

Önskar dig en riktigt festlig fredagkväll ! :)

P.S Taaack för alla fina kommentarer jag fått idag. Ni är underbara!!!


Godmorgon mina darlings!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon darlings! Hoppas att du har sovit riktigt gott och allra helst: att du fortfarande sover nu, kl.08.45, för det är ju fridag för alla idag = lov att ligga i sängen hur länge som helst ! :)  Men, för oss med barn går det inte alltid fast det är lov ;) så, mitt hjärta tyckte att jag skulle stå upp strax efter kl.07 idag. Fördelen med det är att jag kanske får gjort en del idag? för igår slappade jag bort dagen... 

Och på tal om igår, här kommer några pics från vår skärtorsdagskväll:




Jag hade på mig skönaste tröjan från
ChillNorway (det står LOVE stort på ryggen, en fin detalj) och Johanna har på sig myströja från Benetton och fint hårspänne från Prinsessefin.

Nu kickar vi igång långfredagen med den HÄR låten också ser vi till att vi får en riktigt bra dag för kom ihåg att dagen blir vad vi gör den till !

KrAmAr! ♥

OddMolly & Indien.


Klänningen finns hos Daisy, jackan har jag sett  hos Mathilde i Stockholm.

Jag kom på att jag inte visat er min lila klänning + jacka från
OddMolly så jag gick loss med kameran och fick även lite hjälp av JIG ;)



Jag kommer att använda jackan + klänningen så som de är med ett par snygga high-heels till i sommar. Kanske matchar jag med jeans i vår...

Nu ligger jag way efter med middagen här. Eftersom vi kör Oslo påsk så passar vi på att förflytta oss utomlands med hjälp av mat. Kvällens destination är: Indien!

Önskar dig en fabulous skärtorsdagskväll !


Inspirasjon & påskpynt.


Min sida i Kamille nr.7.

Så här ser min sida ut i påsknumret av
Kamille. Här tipsar jag bl.a. om att den tröja/genser som Tiger & Elins dotter Sam har på sig finns hos Lindex, om att Johannas säng från Sebra finns i nya färger som en limited edition (som jag skrev om häromdagen) och de underbara budskaps-tavlorna från FlowerBeach. Också de fina påskpynten från Maileg så klart !


Så här ser det ut i vår hall/gång. Jag hittade de söta tyg kycklingarna från Maileg hos Sprell, äggen är flera år gamla från Åhléns.

Var det någon mer än jag som såg Runar hos Malou (svenska TV4) idag? Jag gillar den killen för han är så skönt osvensk (jag vet att han är norsk, men ni vet nog vad jag menar, han är lite amerikansk i sin stil...) och han kör verkligen sitt eget race.

Tänk på det: att du vinner på att gå din egen väg och att stå för det DU tror på ! :)


Vogue, Gisele & gravidfotografering.


Amerikanska Vogue april 2010.

Vackra Gisele Bünchen är covergirl på senaste Vogue och jag säger bara: what a body !! Man inte tro att hon nyss fött barn, eller hur? Du hittar intervjun med henne + fler bilder 
HÄR.

När jag sitter och tittar på star-pics till mina jobbuppdrag så söker jag ofta på henne och det var först häromdagen som det dök upp bilder på hennes lilla Benjamin då de var på resa. Hon bar på honom i en babybjörn och hon gjorde sitt bästa för att skydda hans ansikte för fotograferna...



Gisele födde sin lilla Benjamin hemma i ett badkar och hon hade bl.a. både sin mamma och sin mann vid sin sida..


Jag kan ångra att jag inte gick till en fotograf då jag var gravid med Johanna för det hade varit så kul att ha en vacker bild i stil med denna på sig själv då kroppen såg så annorlunda ut.

Vi kör ekstremt soft skärtorsdag och jag kom precis ut ur duschen. Kan inte minnas sist jag softade runt då här länge? blir faktiskt lite stressad av det och känner mig onyttig... men det försöker jag förtränga för det är ju faktiskt fridag idag så det är lov att chilla.

Oj, nu tittar SOLEN fram efter en regnig start på dagen. Härligt! :)



Godmorgon PÅSK !


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina bloggvänner! Ny dag och bättre mage!  Wiieee!!! :)  Men magen bubblar som bara den så helt bra är jag inte, men bättre än igår i alla fall och det är L Y C K A för att kräkas är typ det värsta jag vet.... Jag tror detta är min kropps sätt att tala om för mig att jag måste skärpa mig med maten. Jag slarvar som bara den och glömmer att äta lunch etc. Också M Å S T E jag bli bättre på att dricka vatten...


Såpbubblor makes både mig & Johanna happy! Mitt hjärta gillar inte att bada badkar längre men om hon får blåsa såpbubblor så hjälper det ;)

Johanna har the time of her life på morgon för hon har precis fått "Kalle Kunskap" i påskpresent och hon ä l s k a r det ! Det var när vi var hos våra vänner Lotta & Vincent som hon testade det för första gången och sedan då har hon inte pratat om något annat ;)  Har dina barn det spelet?

 
Prinsessan J´s påskpresenter blev stor succé ! och dessa är ett tips! till er som har barn. (jag vet inte om de finns i Norge? Johannas är köpta på Åheléns i Stockholm).

Norge stängde för påsk igår så fr.o.m. idag t.o.m. måndag är det lediga dagar som gäller :)

Nu ska jag gå och chilla i sjeselongen med magasiner så jag önskar dig en UNDERBAR dag och en riktigt GLAD PÅSK!

KrAmAr! ♥




Godnatt alla fina!


Idag har jag trippat runt i en Odd Molly tunika (finns hos Daisy på Vinderen) och jeans från Zara. Under tunikan har jag bästa långa linnet från Ti-Mo (ni vet det med spets nedtill), hur comfy som helst.

Uff vad det är äckligt med magsjuka.... :(  eller vad jag nu har? kanske en matförgiftning?  Sist jag mådde så här var då jag blev matförgiftad i Thailand för ca 2 år sedan och Johanna är så ovan att se mig dålig så ikväll har hon kommit fram till mig i soffan flera gånger och gett mig en varm kram och sagt "Glad i dig mamma!". Hur sött som helst och det hjälpte mig att må lite bättre :) 


Är det någon mer än jag som drömmer om en Alexia? Väskan som fått sin namn från Alexia Chung? Jag blev påmind om den - igen - idag då jag läste en artikel i Finansavisen om de långa väntelistorna...

Nu ska jag hoppa i säng och jag funderar på om jag kanske ska låna en av Johannas blöjor som ligger i skåpet? för när det sker så sker det... ;) Sorry, ska inte gå in på fler details.  Ser fram emot en ny bättre dag imorgon !

NaTtAkLeM! ♥



Bloggtoppen RSS 0.91