Godmorgon vårkänslor!


Jag är så glad i er fina bloggläsare! TACK för att ni förgyller mina dagar! :)   (P.S Jag har förälskat mig i dessa tavlor. Tror kanske en får flytta in hos oss snart... De kan klickas hem
HÄR och de är ett fint present-tips till någon du håller kär....)

Godmorgon mina sweeties! HURRA!!! vilket FINT väder Oslo bjuder på idag! Det är strålande sol från en vackert klarblå himmel och jag fylls av härliga vårkänslor ! Alltså visst blir man lite ekstra förälskad på våren? Det hänger kärlek i luften ! :)

Johanna väckte mig runt kl.07.30 idag och nu börjar det vara dags för mig att hoppa i duschen så att jag kan smita ut och fixa några jobb-ärenden innan jag & Johanna ska gå till lekparken.


Paris = hur romantisk by som helst!  (bild lånad från Snippet&Ink).

Hoppas att du får njuta ett lika vackert väder som oss idag och att du mår riktigt BRA !? Jag önskar dig en strålande dag !!

KrAmAr! ♥

Kommentarer
Postat av: Therese

Ha en fin dag!! Klem

2010-04-10 @ 09:08:11
Postat av: Kristine

Nydelig sol og blå himmel her også. I dag er det barneselskap,men i morgen blir det kanskje fjellet og ski på oss. Vår 3-åring syns det er så stas å renne på langrennski. Liker J også det? Nyt at det er lørdag og helg. Klem K

2010-04-10 @ 09:10:41
Postat av: Sagas mamma

Vi ska på barndans min dotter och jag, sen ska alla barnen och jag umgås och vara ute i fiiina vårvädret! Önskar dig den bästa av dagar!

2010-04-10 @ 09:50:43
Postat av: Maria från Luleå

Kikar in och önskar dig en härlig dag!! Njut av våren, och oj vad jag vart sugen att möta våren i Paris nu..tror jag måste boka en weekend med gubben min! :)

stora kramar Maria

2010-04-10 @ 09:56:03
Postat av: Anonym

Kjempefine bilder!! Vet du om det er mulig å kjøpe de i Norge? Eller må man bestille de på nettet fra UK? Vet du evt hva totalprisen blir?



Ha en fin dag!

2010-04-10 @ 11:55:56
Postat av: Titti

Paris min favoritstad......gifte oss där på Svenska Ambassaden förra våren......

2010-04-10 @ 12:11:00
Postat av: Ronja

hej hur mår du (:

Postat av: Madeleine

Hur fin tavla som helst!

2010-04-10 @ 13:05:08
URL: http://mellstroom.blogg.se/
Postat av: Jessie - 22 år & mamma till Jacob 2 år

Jag har alltid hoppat lite så där mellan jämna rum & undrat var gång vad är det du jobbar med & hur hinner du med allt...? hänger ju inte riktigt med=) Älskar dina bilder=)

2010-04-10 @ 14:59:35
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: Isabel

Men ramlade just in på din blogg av en slump, så otroligt fint hem & barn du har ! Vart extra glad när jag såg att du bodde i Oslo som jag. Keep up the good work! :)

2010-04-10 @ 17:09:15
URL: http://thepossimpible.blogg.se/
Postat av: Marit

Vackra Paris! Jag känner varmt för denna stad, då jag och mitt livs kärlek gifte oss där för några år sedan :) Men våren är underbar oavsett vart man är, tror jag :) Ljusare och längre dagar, varmare temperaturer, mindre kläder att ha på och av. Underbart!

2010-04-10 @ 20:26:01
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Åh Paris! Världens vackraste stad. Älskar Paris och då särskilt på våren, så underbart! Blev sugen på att åka dit genast. Hmm, får kanske ta ett snack med maken? Fast den närmaste weekend-resan blir nog London till hösten, utan barn! Kan vara trevlig. KRAM

2010-04-10 @ 21:50:16
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TACK för alla trevliga kommentarer! :) Håller med er ang. Paris. Det är en vacker stad som jag gärna besöker snart igen för nu var det ganska länge sen jag var där... Gissar att det var typ 2003...



Här kommer svar på frågor:



Kristine-

Vi har inte kommit igång med langrenn ännu men nästa år så! :)



Sagas mamma-

Visst är det kul med dans? Johanna älskar sin balett!



Anonym-

Bilderna finns hos Bolina (www.bolina.no) i Stabekk. Där kostar de 2.998 om jag inte minns helt fel? Jag vet tyvärr inte vad total priset blir från UK för jag har inte beställt någon ännu.



Titti & Marit-

Så kul att ni båda har gift er i Paris. Det låter riktigt romantiskt ...



Jessie-

Haha ja, inte helt lätt att få med sig allt ;) Jag driver mitt eget företag och har bl.a. stylist-uppdrag för ett norskt magasin som heter Kamille, det kan liknas vid svenska Amelia, samt special magasinet Kamille Mor & Barn. När det gäller tiden så har även jag svårt att hinna med allt, det är därför jag ofta är uppe lite sent på nätterna..



Isabel-

Tack så mycket ! :)



Lotta-

London är inte helt fel det heller :)



KRAMAR till er alla !! :)

2010-04-11 @ 00:55:10
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91