En gårdagens.


Igår runt kl.15.30. Klänning Odd Molly, skor Zara och solbriller Gucci.

I stressen före vi reste från Oslo så fick jag bara med mig en väska upp till Luleå så ni får se den här godbiten från Accessorize som jag shoppat i Singapore hur många gånger som helst dessa dagar uppe i norr ;)

Jag har precis kommit in från balkongen där jag suttit och solat och nu ska jag cykla ivag och handla lite innan vi ska gå ut och äta en god middag.

Önskar dig en FABULOUS fredag kväll !


Thank god it´s friday !


Kanske läge för en pic-nic i helgen? Bilden är egentligen bröllopsinspirajon (från Snippet and Ink.)

Happy friday sweeties!

Idag hände det igen: jag vaknade till DET värsta åskovädret. Det var helt galet! regnte öste ner och det tok-stormade samtidigt som blixtrarna lyste upp himlen. Och det blev så mörkt ute att alla gatlyktor tändes (!). Men vips! så drog ovädret vidare och nu skiner solen ! Det är inte så lätt att planera vad man ska göra i detta växlande väder... vi hade planer om skärgården i helgen men ja, vi får väl se hur det går ;)

Nu ska jag lasta ner bidlerna från igår så jag bjuder på en snygg outfit så länge:


Alexa Chung kan snygga outfits och kolla väskan... en Alexia i leo. Såg en snygg annonskampanj på den häromdagen. Det kryllar verkligen av leo-print i höst sida vid sida med alla rid-kläder.

Nu ska jag jobba en stund innan vi styr stegen mot lekparken.


Önskar dig en riktigt festlig fredag! :)


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Glad torsdag & onsdagens båt-tur!


Ettans-båthamn igår runt kl.17.30. Min bluse kommer från
Kapp Ahl, solbriller Gucci, byxor shoppade i Phuket och skor Nike. P.S det regnade då vi ankom hamnen.

Godmorgon sköna bönor!

Luleå bjuder på ett så växlande väder att jag inte riktigt hänger med i svängarna... först SPÖregnade det på morgon, sen sprack det upp och blev blå himmel och sol en stund och nu är det blåsigt och grått... Det känns bra att vi har vår Thailand semester färskt i minnet att luta oss tillbaka på ;)

Igår var det i alla fall ett härligt väder (fast lite kallt) och min bror hämtade upp oss med sin segelbåt (som heter Johanna!) också åkte vi ut till Klubbviken som är ett havsbad längst ut på Sandön. Båtturen dit tar ca 1 time och det är ju bara sååå skönt att vara ute på sjön. I love it !!


Segelbåten, en L 28, som min bror äger idag köpte min pappa då jag var ca 5 år och vi har varit ute och semestrat i den varje sommar hela min uppväxt. Namnet kommer från att min bror heter Johan och jag Anna = Johanna. Och det var båtens namn som inspirerade till att Johanna heter Johanna.


J tycker att det är SÅ kul att vara ute på sjön och det här var hennes premiär-tur med Johanna så då var det ekstra spännande att springa ut & in ...


Målet med turen var lunch i Klubbviken och där var det crazy mycket folk. Det fanns hur mycket lek som helst för Johanna (hopptält, linbana, gungor etc.) så hon hade the time of her life.


Min lunch : räkor och päron cider. Men en sak är säker: de färska räkor jag köper hemma i Oslo är mycket godare... De här kändes som att de varit frysta... ? men det var gott ändå :)


TACK Johan för en underbar dag ute på sjön! Det gör vi gärna om igen så fort det blir en ny solig dag!

Nej, nu är det bäst jag tar tag i dagen här. Måste checka vädret så jag vet om det blir inne-lek eller ute-lek? Också kommer min moster + mann upp från Stockholm idag. Det ser jag fram emot !


Önskar dig en fantastisk dag ! :)


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Godnattkram från norr!


Kvällens fotograferad runt kl.19.30. Silke bluse från By Second Female (en höstnyhet hos
Daisy!), örhängen Zuzanna G, jeans Diesel och skor Chloé.

Efter en riktigt härlig dag ute på sjön och i Klubbviken så avslutade vi dagen med take-away middag från Waldorf. Jag åt friterade räkor i sötsur sås och den rätten kan jag varmt rekommendera om du ska äta på W, hur god som helst ! :)  Planen var egentligen att gå ut och äta men hjärtat somnade så gott då vi kom hem så vi ändrade planerna i sista stund.


Tusen TACK för alla fina kommentarer ang min Odd Molly klänning! Jag glömde ju att visa den här bilden på mig och min mamma med dubbelt upp av samma plagg ;)  Mamma har shoppat sin röda hos Mathilde. Bilden är från igår och i bakgrunden ser ni H som fixar godaste grill-middagen. Grillat = sommar! :)

Det ar dags för mig att krypa i säng så jag önskar dig en riktigt GOD NATT och hoppas att du får drömma härliga drömmar! Imorgon är det torsdag och jag håller tummarna för att både du och jag får kanonväder då!

NaTtAkLeM!


Tävling: Vinn Acne jeans + t-shirt till barn fra Zimba!


Vinsten = jeans + t-shirt från ACNE.

♥ Mina kära bloggisar! ♥

Innan vi sticker ut på sjön så kickar jag igång en tävling i samarbete med den fina barnbutiken
ZIMBA. Vinsten är ett par snygga jeans + cool t-shirt från ACNE till jente / gutt (kollektionen är unisex) i size 6 år. Kladerna passar perfekt inför skolstarten.

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i det här inlägget.

Kram & stort Lycka till !


Välkommen onsdag!


Igår runt kl. 18.15. Min klänning kommer från Odd Molly, underklänning H&M, skor Zara, väska Tine K Home och solbriller Gucci.

Godmorgon alla fina bloggvänner!

Idag tyckte Johanna att jag skulle stiga upp kl. 07.40 och ungefär samtidigt åkte mormor & H ut till golfbanan. Luleå bjuder på ett vackert väder idag men det känns lite kyligt så här på morgonkvisten. Förhoppningsvis blir det varmare om en stund då ska vi göra ett nytt försök med badstranden för igår var det ingen större hit att åka dit, titta bara på de här bilderna så förstår ni ;)


Det var is-kallt och tok-blåsigt så Johanna bodde under ett badlakan och vägrade ta av sig den ;)  Min klänning kommer från
Deeday.


Hjärtat var på bushumör och ville vara baby inslagen i ett paket ;)

Som sagt: vi satsar på en bättre strand-dag idag ;) och förlåt att jag bloggar så liiiite sedan vi kom upp till Luleå. Orsaken är att vi är ute hela dagarna så jag är inte nära datorn också har de inte trådlöst nett hemma hos mormor så vi är flera som ska samsas om nettkabeln. Men - jag tänker massor på er och jag tar alla blogg-möjligheter som jag får! :)


Bäst jag hoppar i duschen nu så att vi kommer oss ut. Jag önskar dig en STRÅLANDE dag och hoppas att du njuuuter sommaren !


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

 


Glad tisdag från Luleå!


Stadsparken igår. Min måndagens består av tunika / klänning från Hunkydory (hos butiken
Zanzibar), sjal från The Garden Collection hos H&M, jeans Diesel, skor Chloé, solbriller Gucci och väska från Singapore.

Godmorgon mina vänner!

Idag vaknade jag av att det gick DEN åskan och tok-regnade så gissa om jag längtar efter den där solen som tydligen ska komma på besök imorgon ;) 

Vi sitter med en datakabel här hemma hos mormor och nu är det någon annan som ska ha datorn så jag måste logga av (har suttit och jobbat hela  morgonen). Återkommer snart !

Uppdatering: vi drog till en badstrand med våra vänne L & Co men shit ! så kallt det var, brr.... så nu är vi hemma och jag ska gå ut på stan och mysa med blader på en uteserveringe istället med JIG då Johanna är hemma och leker med mormor.

♥ Kramar! ♥


Godmorgon nya vecka!


Glad i er bloggisar! (veggordet kommer från
Vimsadekor).

Godmorgon sweeties!

Ny vecka och nya semesterdagar i sikte. Fast jag fuskar lite idag och sitter och jobbar eftersom vädret tyvärr inte är det bästa... men från torsdag ska det tydligen bli varmare så vi håller tummarna för att det stämmer ! Jag sitter med hår-rullar men ska strax cykla iväg och handla fil. Alltså gud vad det är gott med fil & flingor !  Filmjölk finns inte i Norge så det blir ekstra lyxigt för mig att äta det nu då jag är hemma i Sverige :)  också lägger jag Havre fras på toppen. Mums !

En sak jag alltför sällan lägger pengar på är underkläder så därför blev jag glad då jag (för en stund sedan) fick en surprice från Lindex i posten med några prover ur deras nya fina "everyday-kollektion". Min mormor sa alltid att man ska tänka på att ha fint under om man plötsligt hamnar på sjukhus... själv påmindes jag om att jag slarvat med det igår då jag plötsligt var och tog massage och hade ett par ful-trosor på mig ;)

Hoppas att du njuter dina dagar och att du samlar energi inför hösten!?

Carpe Diem!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Sandön, strandlek & ett par abborrar.


Fredag runt kl.11.00 på väg mot stugan. Min bluse kommer från Kapp Ahl, vest från
Daisy, byxor shoppade i Phuket och solbriller Gucci. Johannas solvbriller, sockar och skor H&M, tights Kapp Ahl. Ett TIPS! är att man kan hyra flytväst på brandstasjonen i Luleå för bara 10 kr per dygn (!). Otroligt bra för oss som är hemma på besök!

Vi hade verkligen en toppendag igår! Min bror mötte upp oss med morfars båt och körde oss ut till stugan på Sandön där vi var och myste i solen hela dagen lång. Att vara i stugan väcker fina barndomsminnen till liv och jag är så glad över att Johanna får sommarminnen därifrån.


Ett stort pluss med stugan är den egna lilla sandstranden.


Det gäller att fånga solstunderna.


A walk on the beach i solhatt från Lexington Clothing.


Bye, bye sandslott ;)


Killarna är ute och ror...


Dagens fångst: 2 aborrar som fick simma vidare efter att Johanna klappat på dem.

Vi drog in till city igen på eftermiddagen och avslutade dagen med middag hemma hos morfar & Inger.


På gården hemma hos morfar bor det en söt igelkott som Johanna tyckte var jätte spännande.

Nu håller vi tummarna för att Luleå bjuder på fel soldagar till veckan så att vi kan besöka stugan igen innan vi reser hem. (tusen TACK morfar & Inger för en underbar dag !!)


Happy rainy day!


På bryggan i stugan igår runt kl. 13.00. Min klänning har jag shoppat i Phuket. I bakgrunden ser ni min brors segelbåt som heter Johanna (!).

Glad söndag vänner!

Snacka om att vi har varannan-dags-väder här uppe i norr. Ena dagen sol, nästa regn och idag är det en regndag vilket i och för sig passar fint på en semester-söndag då jag har lite jobb att göra :)


Hjärtat plockade jordgubbar i trädgården hemma hos morfar igårkväll.

Johanna bjöd mig på sovmorgon idag och väckte mig inte förren kl. 09.45. Orsak: vi har vänt lite på dygnet nu på semestern och kör senare kvällar än vanligt. Jag har varit iväg ut och handlat god frukost och nu pågår lek här hemma. Vi hade en super-dag ute på Sandön igår och första bästa soliga dag åker vi ut dit igen men regn gör sig bäst i stan så idag blir det city-dag hemma hos mormor.


Härliga blader och boken jag längtat efter: Dagens Outfit. Självklar läsning för en bloggis som mig ;)

Önskar dig en FLOTT söndag !

♥ KrAmAr ! ♥


Gonne to...skärgården!


Luleå Golfklubb igår runt kl.15.30. Johanna älskar glass..

Mina fina bloggisar!

¨Här pågår morgonfix och snart kliver vi ombord på båten och kör ut till vår stuga i skärgården.

Jag önskar dig en FANTASTISK dag fylld av lyckliga stunder!! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Luleå golfklubb & god natt.


The girls idag runt kl. 14.30.

Något av det bästa min mamma vet är att spela golf och idag åkte vi ut och mötte upp henne (efter att hon gått 25 hål) för en lunch på Luleå Golfklubb. Jag har också spelat golf - i livet före jag startade eget företag  - och då var även jag medlem i samma klubb. Golf är en så trevlig & social sport och jag kan sakna det... Men var sak har sin tid och en fiffig sak med denna sport är att man ta upp den senare i livet så en dag blir det nog come back ;)


Johanna tyckte att det var SÅ kul att springa runt i gräset. Hennes dagens: t-shirt Kapp Ahl, klänning Me Mini, hårspänne Prinsessefin, tights Zara och skor Naturino (från
Pom D´api) och solbriller H&M.

Vi har haft en riktigt mysig kväll här hemma hos mormor och nu ska jag krypa i säng för imorgon ska vi stiga upp ganska tidigt och göra oss klara för en dag ute i skärgården.  Men innan jag loggar av för idag så efterlyser jag tips om SPA i Luleå !? Vilket ställe är bäst om man vill gå och ta massage / fotvård / ansiktsbehandling etc. ? Jag blir super HAPPY om ni mejlar mig info eller skriver en kommentar. Thanx!!


♥SwEeT dReAmS! ♥


Vinnaren av My Cinnamongirl tunikor!



Mina kära bloggisar!

Nu är det verkligen HÖG tid för mig att presentera vinnaren av matchande mor & barn tunikor från norska
My Cinnamongirl ! Innan jag avslöjar vinnaren så vill jag tacka för alla 165 tävlingsbidrag. När jag läser era fina kommentarer så blir jag både rörd & smickrad. Ni är fantastiska !!


Vinsten = matchande tunika till mor & barn ! (värde ca 1100 nok.)

And the winner is.... :

Vilken underbar tävling:-))
Åh vad jag skulle bli glad om jag vann.. Dessa kläder är ju helt ljuvliga!!
Skulle vara så kul att matcha med en av våra tjejer:) eller så kan man ju köpa en så får vi lika alla tre tjejer i huset:-) Nu hoppas jag på massor av tur:) Ha det så bra. Tack för en superbra blogg. Kram Sofia  !

Stort GRATTIS Sofia !
Mejla mig namn + adress + storlekar & önskemål om färg till [email protected]

♥ Tusen TACK till Kari & My Cinnamongirl för ett trevligt samarbete! ♥

Fredagens = ett tips!


Luleå Golfklubb idag runt kl.15.45. Klänning H&M, skor Chloé.

Idag invigde jag en ny klänning från H&M som är ett riktigt FYND! Inte bara för att den är billig (349sek), utan för att den dessutom har fickor och ett fint band i midjan. Jag sprang runt och sökte efter den över hela Oslo innan vi reste upp men den var utsålt precis överallt så gissa om jag blev glad då jag fick tag i den här i Luleå!

Nu är vi mellan varmrätt & dessert här, jordgubbar & gräddglass väntar. Mums!


Semester-koma & middag hos morfar.


Hemma hos pappa & Inger onsdag runt kl. 22. Min outfit kommer från den norska duktiga
Cathrine Hammel (klänning, kofta & band att knyta i livet).

Mina kära bloggvänner!

Jag har hamnat i semester-koma och har inte varit på nett på hela dagen, förren nu !  Solen skiner från en vackert blå himmel och jag sitter med ett glas bubbel ute på terrassen och myser med Vogue. Vi ska bli bjuda på grillmiddag här hemma hos mamma & Hans i kväll. Trevligt !


Jag ♥ kalix-löjrom! det är det absolut godaste jag vet! Jag äter det på knäckebröd med lök + gräddfil på toppen. När jag växte upp så åt jag det till frukost varje helg då jag var hemma hos min pappa. Lyxigt !


Regnet öste ner när morfar grillade så han blev hur blöt som helst samtidigt som maten blev hur god som helst!


Här är jag tillsammans med pappa och hans Inger.


Far & dotter.


Johannas klänning kommer från How to Kiss a Frog och dockan fick hon i present av morfar (tack!).

Hoppas att du också har en underbar fredag och att solen skiner hos dig!?

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Blåsig dagens & en dagsrapport.


Storgatan kl.16.15. Min bluse kommer från Odd Molly (hos
Daisy på Vinderen), under har jag linne från Ti-Mo och jeans från Diesel.

Shit vilken blåsig dag det här var! När jag och Johanna var ute och gick så sa hon "mamma, jag håller på att blåsa upp från gatan", då förstår ni nivån ;)  Eftersom det dessutom regnade en del och var allmänt grått så valde vi att möta upp min bror och luncha innan vi tog en liten shoppingtur.


Johanna gjorde oss bara sällskap en kort stund på Roasters innan mormor kom och hämtade henne och de gick till lekparken.

Jag var innom Systembolaget idag och my god vad billigt det är i Sverige! jämfört med i Norge, typ nästan halva priset...


Jag har varit nyfiken på den här snygga bag-in-boxen sedan en av er bloggisar tipsat mig om den för länge sedan och idag fick jag äntligen tag i den :)  Vi har inte öppnat den ännu men då det är gjort så lovar jag att berätta vad jag tycker om den. Det ser i alla fall bra ut från utsidan ;)  Har du testat den?

I morse var jag förvirrad ang. vilken dag dag är idag....? först trodde jag att det var fredag men så räknade jag antal dagar sedan vi ankom Luleå och konstaterade att det är torsdag men så kommer mormor hem med Aftonbladet och då blev förvirringen total igen:


Alltså seriöst, har ni varit med om att de skrivit FEL dag på 1:a sidan förut? Stackars den semestervikarie (?) som lyckats med detta... ;)

Efter en trevlig & GOD grillmiddag här hemma hos mamma & Hans så ska jag krypa i säng nu och om sisådär 15 minuter är det fredag - på riktigt ! Det ser jag fram emot! :)


GoDnAtT & sOvGoTt!


Häng med oss till Koffert !


Titta ! KOFFERT har lanserat
webshop!! Hurra !!

När vi landade på Arlanda i måndags så hängde vi kvar i ankomsthallen (utrikes) och gick och besökte min favorit butik KOFFERT. Där hittade vi sååå mycket fint och blev där så länge att vi fick ta en power-walk genom Sky-City för att hinna med flyget till Luleå.


Vi shoppade presenter eftersom jag lyckades glömma några stycken hemma... (typiskt i stressen).



Tittut! Johanna ä l s k a r lekhuset inne i butiken. Där inne finns bl.a. ett kök.


We ♥ Pippi Långstrump! och lilla J är super duktig på att hjälpa till att dra vagnen.


Om du gillar Maileg lika mycket som mig så är KOFFERT the place to go. Här kryllar det av kaniner och fina vimplar etc. Dessa 2 hade gärna fått bli med oss hem, speciellt den med blommig klänning...


Lovely utställningsfönster med Maileg.


Vi hade kunnat hänga i den här butiken hur läääänge som helst... Den är som en godisbutik!

Jag älskar verkligen flygplats-shopping och det är kul att det finns så fina butiker som KOFFERT på Arlanda som komplement till tax-free butikerna. (förut kunde man ju bara köpa sprit, smink & godis).

Efter en grå, blåsig & regnig morgon så börjar det klarna upp så nu ska vi göra oss klara för en tur till lekparken. Tjing så länge ! :)


Tisdagens middag hos L & Co.


Best friends.

Vi hade sååå trevligt hemma hos våra kära vänner Lotta & Co i förrgår kväll. L är familj för mig och det var en ära att få träffa deras lilla F för första gången. Hon hade hunnit bli 7 månader och var så klart super söt.  De andra girlsen i familjen känns som kusiner till Johanna och de leker så fint tillsammans.

Vänner: Tusen miljoner TACK för en fabulous kväll med GOD mat & bubbles! :)


Happy torsdag sweeties!


Glad jag har er bloggisar! You make me happy!!

Godmorgon sweeties!


Jag vaknade nyss av att fönstret på sovrummet stod och slog eftersom det blåser ordentligt i Luleå idag. Ett sån ljud kan ju vara sååå irriterande så trots att jag stängde det så kunde jag inte somna om... Också lockade bloggen så nu sitter jag och bloggar så tyst jag kan för brevid mig ligger resten av familjen och sover ;)


Igår myste vi på stan en stund efter lunchen och det var så härligt att sitta på en solig uteservering och bara titta på folk och chilla. Johanna var med mormor och lekte i parken (de såg bl.a. på clown-teatern igen) och jag fick lyxig egen-tid en stund på em. Var bl.a. innom Åhléns, vad fina barnkläder de har! Massa Pippi & Barbapappa till ok priser. (i Norge är Åhléns en interiørbutik).


Igår kl.15.45. Jag har på mig klänning från Odd Molly, byxor H&M, skor Zara, väska shoppad i Singapore, solbriller Gucci och halsband Bvlgari. Johanna har topp från
Holly´s , jeans + skor H&M.

Min kamera fick tyvärr plöstligt en märklig inställning som gjorde att alla bilder blev super suddiga (som ni ser..), men som tur var så lyckades jag fixa till det senare på kvällen  (thank god !)


Gissa om Johanna blev glad då hon fick se den här söta MAX-björnen promenera runt på Storgatan.


När jag var inne på Åhléns så mötte jag plötsligt en bardomsvän som jag lekte med hur mycket som helst då jag var liten. Maria bodde granne med min pappa och varje gång jag var där (varannan helg) så lekte vi. Nu var det nog typ 25 år (??) sedan vi sågs sist så därför var det ekstra kul att ses!  :)


Nu ska jag smyga mig ut från sovrummet igen så att de andra får sova vidare också ska jag sätta mig och mysa med nya Red som blev med mig hem igår. Köpte föresten Damernas Värld häromdagen för första gången på en stund men alltså det magasinet har blivit så mycket sämre sedan deras duktigaste stylist slutat och börjat på Lantliv istället. Men en fördel med det är ju att Lantliv har de finaste mode-serierna nu, eller hur? :)


Jag önskar dig en underbar dag! Carpe Diem!


♥ KrAmAR & kÄrLeK! ♥


En gårdagens.


Igår kl.16.45.

På väg hem till våra vänner igår med en sleeping beauty (trött efter kul ute-lek med mormor + grann-flickor och teater) det passade perfekt att hon sov en nap för då orkade hon leka med sina vänner hela kvällen lång.

 Jag invigde min nya topp från Paul & Joe Sister (från
Kiman), byxor från Daisy, skor Chloé (love them!), örhängen Zuzanna G, väska shoppad i Singapore och solbriller Gucci.

Nu ska vi göra oss klara för att gå ut. Tjingeling så länge ! :)


Godmorgon onsdag!


Härligt veggord (från Vimsadekor).


Godmorgon mina bloggvänner!

Idag kör vi en soft start på dagen efter en festlig & super-trevlig kväll hemma hos våra bästa vänner. Vi ses alltför sällan men då vi väl ses så är det som att vi fortsätter på ett samtal vi startade igår...  Visst är sån vänskap härlig?!  

Luleå bjuder på en molnfylld himmel och vi ska göra oss klara för lunch på MAX och senare idag väntar middag hemma hos morfar. Livet här uppe i norr är otroligt bekvämt och igår cyklade jag t.o.m. ! Alltså det händer minsann inte ofta. Jag önskar att Oslo var en mer cykel-vänlig stad för det är ju ett så skönt sätt att ta sig fram på.  Cyklar du ?


Jag & Hans (mammas mann) tog en tur till en liten badstrand igår. H badade och jag pressade 1,5 time innan solen försvann och det blev riktigt kallt..brrr...

Luleå är en så vacker sjö-stad och jag blir lycklig av att blicka ut över vattnet... det öppnar sinnet..


Stadsparken igår kl.14.00. Vi var på barn-teater. Min bluse kommer från Kapp Ahl, J´s klänning från H&M.


Teatern = 3 clowner som bjöd på en gratis föreställning som går varje dag i sommar (tror jag?).

Önskar dig en strålande dag fylld av kärlek !

♥KrAmAr! ♥


Godmorgon soliga tisdag !


Dagens tänkvärda.

Godmorgon alla fina !

Här i Luleå strålar solen in genom fönstren och Johanna sitter och sjunger barnsånger med mormor. Åh det gör mig lycklig !! Det är mer än 1 år sedan vi var här senast och jag ser hur glad J är över att vara här. Hon har på sig sin balett-dräkt och säger att hon ska ha show för oss senare (=hon sjunger & dansar). Sött !


Super-fint och inspirerande barnrum. Fräscha färger!

Det är dags för mig att hoppa i duschen och sen pratar vi om att gå till badstranden om vädret passar (vi ser en väldig massa moln...) och i eftermiddag ska vi besöka våra bästa vänner som vi inte träffat på en evighet. Längtar!


Önskar dig en FLOTT tisdag och hoppas att du mår riktigt, riktigt BRA!


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Oslo - Stockholm - Luleå !


Gardemoen kl.10.40. Jag reste i klänning från H&M, sjal Faliero Sarti, byxor
MiH-jeans och skor Zara. Johanna reste i t-shirt med puff + tights fra Kapp Ahl, klänning MeMini, hårspänne Prinsessefin och skor H&M.

Mina fina vänner!

Gissa när jag kom mig i säng igår? Strax före kl. 05 och då var jag så rädd att jag skulle försova mig om jag la mig att jag var inne på att bli uppe hela natten men så insåg jag att jag behövde lite sömn så 2,5 timmar blev det ;)  Sen slog jag personligt stress-rekord på morgon (igen!) för då taxin ringde och sa att han stod nere och väntade på oss så hade jag varken packat klart eller klätt på mig.... Men slutet gott allting gott och kl.11 lyfte vi mot Stockholm.


ABBA hälsade oss välkomna till huvudstaden. Trevligt !

Vi hade ca 1,5 time på Arlanda mellan våra flighter och då passade vi på att besöka den underbara butiken KOFFERT som ligger i ankomsthallen på utrikesterminalen (5). Det besöket ska få ett helt eget inlägg imorgon.


10.000 meters höjd på väg mot Luleå. Coveret till nya svenska ELLE är lovely och Johanna försöker visa er den söta leksak hon fick ombord på flyget men min kamera valde att fokusera på något annat..


Dagens utsikt = perfekt flygväder.


Kramkalas med mormor på Kallax flygplats kl. 14.50. Johanna har tok-längtat efter den här Luleå resan så hon hoppade högt av glädje då vi kom fram :)  (mormors fina klänning = Odd Molly). Johannas vagn dök aldig upp på bagage bandet men den ankom nyss med taxi från SAS, den hade landat med samma flight som JIG.

När vi kom fram gick J till lekparken  med mormor & Hans och jag fick "order" om att gå och vila (har jobbat crazy mycket senaste veckan...) vilket jag ju a l d r i g gör. Jag somnade så fort jag la ner huvudet på kudden och sov gott ett par timmar. Lyxigt !! Sen har vår kväll bjudit på en god middag med vacker havsutsikt och nu är det dags för mig att hoppa i säng (alla andra sover redan).

GoD nAtT & sOv GoTt FrÅn lUlEå!


Låt mig presentera Chill Norway a/w -10!


Chill Norway a/w -10.

Jag är såååå glad & tacksam över att Johanna har fått vara hemma hos Ella & Co och leka hela dagen lång då jag varit på redaktionen och jobbat. (Tusen miljoner TACK för hjälpen vänner!! :)  Jag hämtade upp hjärtat runt kl.19.30 och nu pågår packning här innan jag ska fortsätta jobbingen. Det blir en lång kväll (natt?) men det är det värt för sen väntar lata dagar med familj & vänner.

Igår fick jag besked om att  den norska designern Chill Norway lagt ut bilder av sin höstkollektion på nett så varsågoda, här får ni se mina personliga favoriter ur damekollektionen (jag återkommer med barnkollektionen snart ! ) Enjoy ! och du: ingen catwalk utan musik så klicka HÄR först.


Jag gillar att mor & dotter matchar! och pälsjackan som flickan har på sig är bara helt fantastisk. Av alla höstkollektioner jag bläddrat igenom (och det är många ;) så är den en favorit! Den kommer även i rosa..


Det känns som att jag kommer att se ut så här då jag är ute på jobb i höst. Detta är väldigt "jag"!


Perfekt vardags & lördags-shopping/gå på café-outfit. Me like !


Hur många fina ytterplagg finns det? Bra jobbat!


På en söndag är jag gärna is-prinsessa i dessa mysiga godsaker :)

Det ser ut som att vi kommer att se bra ut i höst / vinter. Härligt!

P.S klicka på någon av länkarna till Chill Norway så kan du se fler bilder från kollektionen.


Hello söndag !


Hjärtat pyntade sig igår kväll :) och hon var såå glad över pigtittaren som hon fick av mig i lördagspresent. Gissa vad den kostade? 99kr! Finns hos Riktige Leker.

Godmorgon sweeties!

Här pågår jobbing på kontoret och lek i stua samtidigt som solen strålar från en vackert klarblå himmel. Jag önskar - ärligt - att det blir lite sämre väder idag för då slipper jag känna sol-stress och kan jobba i lugn och ro men samtidigt är jag glad att alla ni som är lediga idag får njuta en vacker sommardag :) 

Jag är mitt i slutspurten på mitt stora uppdrag nu, ska in till redaktionen och leverera idag, och imorgon lyfter vi mot Luleå så jag drar för gardinerna på kontoret nu och fokuserar stenhårt på uppgiften ;)  Lämnar er med några shopping-tips.


Summer = navy! : topp från H&M, hårdiadem Monsoon och tights från Room Seven som är på -50% hos
Zimba. Vi kommer att matcha dessa godsaker med en vit kjol som bryter av topp & tights. Johanna ville ta på sig kläderna på morgon då jag fotade så därför är hennes huvud med på ett hörn ;)


Perfekt klänning till lek på dagis i höst! Matcha med strumpbyxor eller tights. Och kolla in hårspännet! Fint! Allt från H&M.


Super coola shorts till hjärtat från Paul & Joe hos Soup Store. De har -50% på allt i butiken nu så missa inte att ta en tur innom om du har vägarna förbi Oslo !


Oh yes, det blev shoe-shopping på mig igår och jag är s u p e r HAPPY! :) Skön modell, perfekt färg och gå-vänlig klack = passar till "allt"! (köpte dem på Rizzo / Eger).

Jag önskar dig en magisk söndag !!!


Smile & be happy ! :)


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Gucci, några dagens & lördags-godis.


Volvat dyreklinikk idag kl.12.30. Johanna har på sig bluse från
How to Kiss a Frog, hårspänne Prinsessefin, tights Zara och skor Naturino (Pom D´api). Jag har tunika Odd Molly, byxor H&M och skor Zara. Också fick såklart Gucci vara med på bild.

Vår soffa är verkligen världens skönaste att landa i = lätt att somna...zzz... men nu är jag vaken igen och ska ta tag i lite jobbing innan jag kryper ner i den mist lika sköna sängen. Men först av allt ska jag bjuda er på pics från dagen. Jag & Johanna är home-alone i helgen så detta blev en riktigt girlie lördag :)


Bolina kl. 13.15. Denna lounge-soffa hade jag gärna chillat i soliga sommardagar.

Efter en tur till bl.a. Stabekk drog vi down-town...


Först var vi runt med returer från foto (jobb), sen landade vi på Friday´s. De var ÅR sedan vi åt där sist och jag påmindes om hur barnvänligt ställe det är. That we like !

Min plan har länge varit att bjuda er på fler inspierande dagens än bara min egen och idag lyckades jag knipsa 2! Det var då vi var innom Kiman för att betala en topp som jag lånat till foto men som jag totalt förälskat mig i så den skulle betalas istället för returneras ;) Toppen är l o v e l y, du ser den här:


Zanna hos
Kiman bjuder på en snygg dagens: topp fra Paul and Joe Sister, skinnbukse fra Day, So by mo armbånd, Sand sandaler og Zuzanna G øredobber. (Du finner allt hos Kiman).

Plöstligt mötte jag min vackra veninna Miriam och hennes fina dotter som får bjuda er på en flott mor & dotter match:


The mother: Kjole fra Prada, jakke fra Rosemunde (hos Daisy dar Miriam jobbar) och skor Prada. The daughter: jacka shoppad i Palma, byxor Zara och skor Prada.

Vi avslutade dagen på H&M där jag hittade ett par godsaker till hjärtat (ska fota och visa) och sen styrde vi stegen hemmåt...


Ingen lördag utan lördagsgodis. Bamse Mums är en favvis. (de finns inte i Sverige).

Detta var en mysig dag ! :)



Me like !


En dagens helt i min smak. Väskan är ju to die for...

Olivia Palermo levererar den ena snygga dagens efter den andra och den på bilden är av mina favoriter. Hur S N Y G G T som helst !! Hon får stå för dagens första dagens så kommer det fler senare...

Nu ska jag slänga ihop lite kvällsmat här också la jag precis en flaska cava på kylning. Jag menar är det lördag så är det ;)


Glad lördag!


Johanna ä l s k a r att teckna :) och den här bilden inspirerar mig att sätta upp ett likadant väggord ovanför hennes teckningar på köket.

Mina fina bloggisar!

Hos oss kickade dagen igång runt kl.08 och sedan då har det gått i ett (igen...). Först var vi på en liten tur med Gucci, sen var vi innom Bolina + Propello i Stabekk innan vi tog turen down-town. Vi avslutade dagen med sen lunch / tidig middag på Friday´s och nu kom vi precis innanför dörren efter att ha stängt H&M i Bogstadveien.

Skorna åkte av för 1 sek sedan och nu ser jag fram emot en riktigt mysig lördagskväll :)

Hoppas att du också har haft en toppen dag?! Jag återkommer strax med pics från dagen och vem vet, kanske blev det shoe-shopping på mig.. ?  ;)


Sweet (shoe) dreams!


Annonsen är från 2005. Snygg!

I natt kommer jag att drömma om Chloé. Ja, alltså inte den omtalade fashionistan i huvudstaden utan närmare bestämt om ett par underbara skor som jag fick ögonen på häromdagen och som jag inte kan släppa. De är på -50% så ja, vi får väl se vad morgondagen bjuder?


Veckans påfyll på tavellisterna.


Min älskade Gucci ville gärna vara med på bild då jag fotograferade bladerna.

Ska prioritera jobb-fix nu innan jag lägger mig och förflyttar mig till drömlandet...


♥ GoDnAtT & SoVgOtT! ♥


Johannas playdate med Elsa.


Idag kl. 15.30.När jag kom för att hämta hjärtat så hittade jag henne i en sandlåda och girlsen var ju bara sååå söta i sina likadana outfits :) P.S klänning = H&M och ja, J hade egentligen ett fint hårspänne i håret men det hade åkt av ;)

Ha! jag sover inte ;)  men om jag hade suttit kvar i soffan i typ 1 min till så hade jag slocknat...zzz... Som tur är så har jag en trevlig semester i sikte och den tanken ger mig energi att köra på en stund till idag.


När jag åkte hemifrån var det grått & kyligt men under dagen sprack det upp och blev hur varmt som helst så jag höll på att svimma i mina jeans...puh...

Idag har hjärtat varit på playdate hos
Emma & Co och hon har haft en super dag tillsammas med sin söta kompis Elsa när jag jobbat. När jag hämtade henne så visade Emma mig videos av då girlsen bl.a. dansat till Mamma Mia i balettdräkter också hade de bakat. Snacka om festlig dag! :)

Tusen miljoooner T A C K  för hjälpen fina E & Co.!


Fredagsmyset startar... NU !


Dagens kl.17.50: topp från Odd Molly hos
Daisy på Vinderen, jeans Diesel och halsband Bjørg + Lorange Design.

Kära vänner !

Idag har jag inte riktigt hunnit med mig själv... Bjuder er på en dagis mitt i middagsfixet också återkommer jag senare (nej, jag ska i n t e somna på soffan ;) med fler pics. Solen skiner här i Oslo och det blir färska räkor + gott vitt vin på mig kväll. Lovely ! :) Och om du undrar vad Johanna gör just nu ? så kan jag berätta att hon kör mini-disco i sin balettklänning på sitt rum ;)

Jag önskar dig ett extra härligt fredagsmys !!


Fotoshoot & dagens outfits.


En fotostudio i Oslo idag kl.16. Johanna har på sig t-shirt med puff + tights
Kapp Ahl, klänning Me Mini, skor Naturino (Pom D´api) och hårspänne Prinsessefin. Jag har på mig bluse från Deeday, jeans Diesel,skor Zara.

Godkväll vänner!  Vilken dag vi har haft ! först fixade vi en massa ärenden och sen körde vi till fotostudio i ÖS-regn = mitt nyrullade hår blev allt annat än lockigt = jag fick rulla om allt... lite små jobbigt ;)  Duktiga Emma gjorde min make-up och Johanna flirtade så bra med kameran att vårt fotoshoot gick rekord snabbt. Hon har blivit SÅ van vid att fotograferas och hon älskar det så hon var en glädje att jobba med för fotografen :)
 

Fina flickor i studio.


Känner du igen Emma? Det är hon som ligger och myser i alla sängar i IKEA reklamen.

 
Little make-up girl ;) J tyckte att det var SÅ spännande med all smink..


Jag blev super-nöjd med min make-up idag. (Thanx E!!)


Som ni säkert förstår så kan jag så klart inte visa vad jag och J hade på oss på fotograferingen, det förblir en hemlighet till slutet av augusti ;)  så de kläder ni ser på bilderna är de vi hade på oss till/från studio.

Detta har varit en av de mest hektiska veckorna ever.. (J´s hög med Mc.D leksaker är ett tecken på det ;) och då J var och lekte hos Elsa efter foto idag så jobbade jag vidare några timmar. Nyss toppade jag dagen med att ringa till SAS och boka om vår Luleå resa. Jag behöver helt enkelt lite mer tid att fixa & landa... för då kan jag njuta dagarna i Luleå utan jobb = bättre!

Trevlig kväll!


Godmorgon torsdag !


Dagens reminder !

Godmorgon mina bloggvänner!

Då har vi en ny härlig dag framför oss igen och imorgon knackar fredagsmyset på dörren. Underbart! Här hemma oss är det hår-rullar och finkläder som gäller på morgon för vi håller på att göra oss iordning inför ett fotoshoot. Det är jag och J som ska fotas och resultatet kommer ni att se i slutet av augusti..


Gårdagens J i klänning från Holly´s och hatt från Repetto + en del blåmärken från lek & bus på dagis.

Jag & Johanna önskar dig en amazing dag fylld av glädje! :) Nu köööör vi torsdag. Wiieee!!

♥ KrAmAR & kÄrLeK! ♥


Tittut i natten !


Torsdag runt kl.02.30. Nattens outfit: nattlinne från
Lexington Clothing.

Bilden på mig hade lika gärna kunnat vara tagen nu för jag sitter i samma nattlinne och klockan är exakt samma ;)  Det blir långa dagar på mig den här veckan men snart har jag levererat mitt stora uppdrag och då ska vi resa upp till Luleå och njuta lata dagar med familjen. Det ska bli riktigt skönt !

Och på tal om skönt... jag tror det börjar bli dags för mig att hoppa i säng för imorgon ska jag och lilla J fotograferas och då gäller det att se pigg ut ;)


Igår runt kl.17. Johanna är på väg hem till sin kompis E klädd i klänning från Polarn & Pyret, tights H&M, skor Naturino (från Pom D´api) också fick favoriten Bernie hänga med.

P.S nu har jag uppdaterat föra inlägget, jag hann inte göra det klart före jag körde iväg..

GoDnAtT kRaMaR!


Glad onsdag !


Jag hittade en super fräsch mode-serie med mor + dotter i ett magasin på redaktionen. Enjoy !

Åhh vad jag ser fram emot att kunna blogga som vanligt igen, det blir fr.o.m. imorgon :) Jag tänker på er och hoppas att ni har en fantastisk dag och att solen skiner lika vackert där du är som här i Oslo ?!






Visst blir man inspirerad? :)

Nu ska jag iväg och jobba "kvälls-skift" . Tjingeling så länge !

♥KrAmAR! ♥


Working mama...


Det känns som att det där rosa skåpet hör hemma i Johannas rum ;)

Snyggingar !

Jag är galet busy dessa dagar men det lugnar snart ner sig och då är jag back in normal bloggbusiness igen :) KUL att ni är så många som tävlat om ECCO-skorna!! Jag kommer strax att lägga upp ytterligare en tävling där vinsen är snygga ting från ACNE / butiken
Zimba till små prinsar. Så håll utkik ;)


Vilken fin detalj med namnet på skåpet...

Hoppas att du har en fantastisk dag! och var det föresten någon mer än jag som var rädd i natt? My god, det är det värsta åskoväder jag varit med om... Jag satt på redaktionen och jobbade sent och då det satte igång så tänkte jag att det är lugnt och jobbade vidare men efter en stund började jag tycka att det var lite obehagligt (jag satt ensam i ett stort kontorsbygg) och sen blev jag så rädd att jag kastade mig ut i bilen och körde hem. Uff, det var helt förfärligt... Men nog om det, nu ska jag köra på här. Sitter på redaktionen och lilla J är hemma hos en kompis och leker = win / win situation för oss båda ;)

Jag önskar dig en riktigt mysig kväll! och bara så att ni vet så tänker jag på er även om jag inte bloggar. Glad jag har er fina bloggisar! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Tävling: vinn fina skor från Ecco!


Give a girl the right shoes and she can conquer the world! / Marilyn Monroe

Mina kära bloggisar !

Jag är mitt uppe i en stor deadline så dessa dagar går det undan i jobbsvängarna :) Just nu sitter jag på redaktionen och jag tog mig bara en liten paus för att bjuda er på en tävling. Jag har nämligen fått äran att lotta ut 2 super fina par skor från
ECCO.


En vinnare får trippa runt i dessa godsaker (pris i butik: 899)...


...och en annan vinnare i dessa söta (pris i butik: 899) .

VINN SKOR FRÅN ECCO !

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg. Kom ihåg att skriva vilken sko storlek du har samt vilken av modellerna du önskar om du vinner. High-heels? eller ballerina?

♥ KrAm & LyCkA tILl! ♥


Kvälls-skift & kvälls-kram.


önsklistan: ett sånt här skivbord till J´s rum.

Här kommer en kvälls-kram från redaktionen där jag sitter och jobbar men jag ska strax logga av och köra hemmåt. Ska shoppa middag på väg hem och just nu lockar Mc.Donalds...Jag önskar att det inte var så enkelt med sån typ av mat ;)


Working in the rain.


11 juli 2009. Klänningen från Diane von Furstenberg är ett av mina bästa köp.

Solen försvann bakom moln och sen började det att regna och det kändes helt fanstiskt för då kan jag jobba inne med gott samvete ;)  JIG och Johana har varit och ridit häst uppe på Ekeberg och det är så härligt att se J´s lycka då hon berättar om turen.

Bilden på mig togs på min vackra vän Heidi´s bröllop vilket betyder att hon och hennes mann firar 1 årig bröllopsdag idag. GRATTIS !!


Godmorgon sköna söndag!


Låt ingen ta ifrån dig dina drömmar...

Godmorgon alla fina!

Johanna bjöd familjen på en liten sovmorgon idag så vi är ganska nyvakna. Härligt! :) JIG och J sitter och tittar på Lollo & Bernie på Youtube och J säger att hon längtar till Luleå och att hon vill resa idag men det dröjer några dagar till innan vi hoppar på flyget. Först ska nästa nr av Kamille Mor & Barn levereras så idag blir det en jobbdag på mig både på kontoret och på redaktionen.


Igår hade vi en soft city-dag och chillade en stund på en uteservering. Jag njöt solen och lilla J höll sig i skuggan.


En favorit i repris! Igår shoppade vi ett nytt par i större size. De här är de finaste och skönaste sandalerna jag hittat till hjärtat. Du finner dem hos
Pom D´api i Bogstadveien (märke: Naturino).

Solen skiner i Oslo idag så nu ska jag fixa frukost och äta den ute på balkongen. Det gäller att ta tillvara solstunderna! :)  Jag önskar dig en riktigt skön & soft söndag fylld av lyckliga stunder!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Middagsbesök, Thailand & ett recept.


Fredag kväll runt kl. 23.30.

Igår hade vi våra trevliga Thailand-vänner-grannar som tillfälligt är hemma i Norge på middag och vi det blev en riktigt mysig kväll med god mat, gott vin och massor med Thailand prat. Också passade vi på att fira fina
Maud som nyss fyllt 17 år. Hipp Hurra !


Självklart hade vi köpt en ballong ;)


Jag slängde ihop en favorit rätt igår: pesto pasta med räkor. Den är löjligt enkel att göra: koka spaghetti, lägg den färdiga spaghettin i en skål, häll i en burk med pesto och rör om och lägg sedan i färska nyskalade räkor. Till det serveras en god sallad och bröd + aioli. Lätt som en plätt och perfekt sommarmat! :)


Johanna hade SÅ kul med Maud & Bao.


Kvällens dessert: ett berg av vaniljglass, färska hallon / bringebær, chokladsås & marränger. Mums!!
(Tack H, B, M & B för en fabulous fredag kväll! Vi gleder oss stort till att se er i Thailand!)

Nu är det hög tid för middag så jag önskar dig ett härligt lördagsmys!


Dagens Johanna & ett tips.


Idag kl.10.30.

Johannas klänning kommer från 120%lino och just nu är den på salg, -50%, hos
Daisy på Vinderen.


Klänningen finns även i en style med lång ärm. Jättefin!


Ni är många som frågat mig ang. J´s sengehimmel. Den kommer från butiken Propello i Stabekk.

HAPPY lördag !


Hej soliga lördag!


Igår kl.16.30. Nytt olivträd till kontoret, underbara pioner (endast 99 kr per bunt hos Plantagen, det är 2 st i påsen), klänning
Cathrine Hammel, skor Clarks och i handen: senaste Kamille.

Hej mina fina bloggvänner!

F ö r l å t att jag var en så dålig bloggis igår, min dag gick i ett... När jag åkte från redaktionen så fixade jag ärenden och sen hade vi trevligt middagsbesök.


Hemma hos oss idag kl.09.30. Jag är kär i vårt nya stora olivträd...


En nyvaken Johanna chillar...

Idag skiner solen så nu ska vi göra oss klara för att gå ut och leka i parken. Hoppas att du hade en fin fredag och att du får en FANTASTISK lördag !! Kos dig och njut dagen !! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Have a fabulous fredag!


Då och då får jag & Johanna överaskningar i posten av er bloggisar och vi blir blir lika glad varje gång det händer :) (Miljoner tack till er alla!!) På bilden ser ni ett fint hårspänne som en läsare gjort och som kom tillsammans med det fina kortet.

Mina fina bloggisar !

Solen skiner från en vacker himmel och jag sitter på redaktionen och jobbar idag. Fick precis en glass / is i min hand så nu ska jag ta en liten paus i skrivandet :)


Den här fina virkade galgen / hengeren har en annan bloggläsare gjort. Linnet kommer från H&M.

Jag önskar dig en FABULOUS fredag!

P.S jag uppdaterar med namnen på de som gjort sakerna senare, glömde de hemma..

♥ KrAmAR & kÄrLeK! ♥


Louis Vuitton.


Jag gillar väskan til höger i bild...

Jag gick precis igenom dagens mejlskörd och där hittade jag bl.a. dessa snygga bilder från Louis Vuittons höstkampanj. I pressemeldingen står bl.a. följande:

"Louis Vuittons styrke er merkets nesten magiske evne til å gjenoppfinne seg selv sesong etter sesong”, sier sjefsdesigner Marc Jacobs. “Forrige sesong var som kjent inspirert av New Age. Denne sesongen er en hyllest til det feminine og det kvinnelige. To ulike kolleksjoner, to ulike kampanjer, men kun en Louis Vuitton”.


Kampanjen är fotograferad i New York av Steven Meisel og bringer sammen tre supermodeller; Christy Turlington, Karen Elson och Natalia Vodianova i en serie utsökta bilder som fångar den fantastiske, feminine stemningen från visningen.

Jag ser fram emot den dagen då en Neverfull från Louis Vuitton hänger på min skulder...

Nu slut med väskdrömmar och back to work !
 (...så att jag kanske får råd att shoppa väskan en dag snart ;)


Min dagens & min middag.


Hemma i hallen / gången idag kl. 18.00. Lilla J sprang plötsligt förbi då jag fotade min dagens: bluse Odd Molly, linne Filippa K och byxor
MiH-jeans.

Jag hämtade hjärtat strax före dagis stängde idag och jag blev så glad då hennes fröken sa att hon ser att Johanna stor-koser sig nu då de är så få barn i barnhagen. De var bara 8 barn idag totalt på hela dagiset idag och imorgon är sista dagen före de sommarstänger. Det finns sommarbarnehage för de som önskar det men Johanna kommer att vara fri de 3 veckor som barnehagen är stängd.


Min middag: färska räkor = oemotståndligt GOTT! också är de ju r o s a ;)

Jag ska  återgå till jobbingen nu så jag önskar dig en riktigt fin sommarkväll!


Dagens Johanna.


Hårspänne
Prinsessefin, bluse Benetton, klänning How to Kiss a Frog, tights Noa Noa, sandaler Lelli Kelly, väskor H&M + Accessorize och sparkcykel från Sprall.

När vi kom ut genom dörren på morgon så upptäckte vi att det regnade så det blev ingen cykeltur till dagis utan en biltur istället och nu är jag bara hemma på blixvisit innan jag sticker ut igen. Idag finputsar jag stylingen till nästa nr av Kamille Mor & Barn som blir fyllt av fina höstkläder.

Önskar dig en god & trevlig lunch och en inspierande eftermiddag!


Godmorgon sweeties!


En lyxig sak med att ha varit till frisøren är att jag slipper rulla håret dagen efter men i vanliga fall ser jag ut så här på morgonen. Jag hittade bilden i butiken
Spazio.

Gooodmorning !

Torsdag idag, fredag imorgon också helg igen. Det går verkligen undan i svängarna, eller hur? Gissar att ni är många som njuter lata semesterdagar nu och jag hoppas att ni har det riktigt, riktigt skönt!

Hos oss i Oslo är det grått ute idag (det regnade i natt) och jag får erkänna att det känns otroligt bra för då slipper jag sitta på kontoret och längta ut ;)

Nu ska vi åka iväg mot dagis så jag önskar dig en HAPPY torsdag också måste du bara lyssna på den HÄR låten. Den dök upp på radion för en stund sedan och jag kan inte sitta still då jag hör den. Suuuper bra!!


CaRpE dIeM!


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

 


Extensions & trådlöst nett.


Proffsiga Camilla sätter i mitt nya hår. Själv passade jag på att jobba. Och just det ja, jag färgade brynen förra veckan, men det kanske ni redan sett? ;)

Idag har jag kört ett marathon-pass hos frissan och då jag var klar så hade jag 110 nya extensions med mig runt huvudet. Mina extensions heter Great Lenghts och är de bästa man kan ha. De sitter superbra och jag byter ut dem ca var 6:e månad.


På bilden ser ni mig i mitt egna hår efter att hon tagit ur mina gamla extensions och innan hon satt i de nya.


Färdig! Mina snygga lockar fixade Camilla på nolltid med en locktång.

Förutom att byta extensions så fick mitt egna hår en klipp + skön kur mitt i allt, och inte nog med det: jag fick dessutom plöjt igenom en mängd olästa mejl. Thank god! för salonger med trådlöst nett ;)


Take away dinner & trevlig kväll.


Jag fyller handleden med en mix av armband och runt halsen: Bvlgari.

När jag kom hem så hoppade jag i min sköna bluse från Kapp Ahl och byxorna jag shoppade i Phuket och sen kom JIG och Johanna hem med take-away dinner. Otroligt bekvämt och skönt :) Hjärtat har varit hemma hos en kompis och lekt efter dagis och jag är så glad över att hon har så fina kompisar. Det betyder mycket.

Ser du föresten vad jag gjort idag? ;)

Önskar dig en trevlig kväll !

P.S jag lyssnar på den
HÄR låten just nu. Love it.


Godmorgon vackra sommardag!


Denna shop-sida som jag stylat till Kamille Mor & Barn passar en solig dag som idag! Såpbubblorna högst upp till höger är fin sommarpresent till små pirater.

Godmorgon vänner!

Hos oss pågår fullt morgonfix och jag hoppar snart in i bilen och kör iväg mot fotostudio. Oslo bjuder på ett galet FINT sommarväder idag i g e n och jag önskar att jag fick njuta solen... men fram t.o.m. måndag är det full fart med jobbing och sen väntar s e m e s t e r  :)


Så här ser av bilderna ut från den här dagen för 1 år sedan. Då var jag också igång med jobbing av Kamille Mor & Barn. Jag undrar var jag har de där skorna? och Stella Nova toppen? de hade jag helt glömt bort...

Jag önskar dig en amazing onsdag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Godnatt...zzz...


Jag & Johanna fick en härlig surprise i posten av mormor och ja, ni kan ju gissa vad jag mumsat i mig i natt... Plopp är SÅ gott ! Har någon av er läst boken? (Let go! av Emma Pihl). Jag ser fram emot att ta tag i den när semestern startar. (Tusen tack älskade mamma för härligt paket!). Och just det ja, vi fick en cd också som mamma skrivit "Music makes us happy!" på.

Ops, nu blev det så där sent igen... vissa saker är svåra att ändra på ;) Men jag ska försöka få mig själv i säng nu så att jag hinner sova lite innan väckarklockan ringer.

Jag passar på att säga GODMORGON till er som startar onsdagen tidigt! Njut morgonen och ät en riktigt god frukost.

GoDnAtTkRaMaR!


Same same but different...


Med ljusrosa brodyr i nacken står det: "Ready to take the consequenses, hungry for the reward". Jag matchade topparna med mina nya snygga
MiH-jeans i perfekt sommar-style (de heter Paris).

Som lovat kommer här bilder då jag provar de 2 rykande färska Odd Molly toppar som ankommit Daisy. Jag tycker att det är så härligt att se nya fräscha höstkläder mitt i rean och det är så klart ekstra kul att få se de plagg som jag varit med och köpt in.


På denna style är brodyren på ärmen och det står: "the livalot foundation".

Vilken av topparna gillar du bäst? Den med kort eller lång ärm? Personligen gillar jag båda eftersom de känns som 2 helt olika plagg. Eller ja, ja inte helt olika då men nästan i alla fall ;)


Dagens, Odd Molly news & privat chaufför.


Dagens outfit fotad i farten : Klänning Odd Molly, solbriller Gucci.

Jag sitter i tfn, har ena benet på väg ut genom dörren och bloggar samtidigt så detta inlägg uppdaterar jag senare då jag kan koncentrera mig lite bättre ;)

Ville bara tipsa er om att den första höstlevereringen från Odd Molly har ankommit
Daisy på Vinderen!


Odd Molly news !! Jag ska fota och visa mig i dessa plagg senare idag så att ni får se dem på.


Jag hade privatchaufför på morgon av little Miss.Sunshine :) J´s dagens består av klänning från How to Kiss a Frog, tights Zara, hårdiadem + skor H&M.

Nu flyger jag ut genom dörren så see you later sweeties!

Tjingeling !


Godmorgon tisdag!


Du har väl inte missat att köpa Kamille Mor & Barn? Den försvinner snart från tidningshyllorna (kom ut i butik 31:a maj) så løp & køp om du inte redan gjort det ;)  På bilden ser ni en av de sidor jag stylat.

Godmorgon alla fina bloggvänner!

Ny dag och nya solstrålar! Solen ger verkligen ENERGI och det passar mig utmärkt idag efter en natt med mycket jobb. Jag har en stor deadline på måndag så den här veckan är ovanligt hektisk och inspirerande. Jag tror att jag har tittat igenom så gott som samtliga höstkollektioner (både kedjebutiker + fristående brands) och jag vågar säga att vi kommer att se riktigt bra ut i höst ! :)

Det är dags för oss att köra mot dagis så jag önskar dig en STRÅLANDE sommardag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Late dinner & lördagspics.


Ekeberg, lördag runt kl.14.30. Johanna tyckte att det var såå kul att rida och hälsa på djuren. och ja, vi var kanske lite väl uppklädda för aktiviteten men det bjuder vi på ;)  Johannas dagens: klänning
How to kiss a frog, hårspänne Prinsessefin, tights Zara och skor H&M. Jag har på mig klänning + kofta från Cathrine Hammel.

Jag & Johanna kom precis innanför dörren och nu är det dags för middagfix. Men alltså man ska ju  i n t e gå in i en matbutik då man är hungrig.. jag "skulle bara" in på Meny och handla lite middagsmat och vips! så låg det både glass och choklad i påsen... fråga mig inte hur det gick till ? Jag skulle vilja ta ett snack med den som är ansvarig för produktplaceringen i butiken... ;)



Hästen Johanna red på är 25 år. Lika gammal som mig med andra ord för vet ni vad som hände mig i fredags? Damen i kassan på Vinmonopolet (Sytembolaget) bad om att få se min LEGITIMATION. Jag kan inte minns sist jag blev så l y c k l i g ?! Det var nästan så att hon fick en kram av mig ! ;)


Efter ridning blev det lek innan vi drog tillbaka till city och mötte upp vänner.


Glada kompisar !


Killarna tittade på fotboll och vi girls myste på Rust. (Tack E & B för en riktigt trevlig lördagkväll! det är härligt att kunna ses så spontant :)

Det blev föresten en längre jobbdag på mig än planerat för jag fastnade i en hemsk bilkö p.g.a att en förfärlig dödsolycka inträffat. Olyckan påminde mig om att vi ska köra försiktigt och att vi ska vara rädda om varandra.

Trevlig kväll!

 P.S TV-tips: Lotta på Liseberg (svenska TV4 kl.20) och Anna Anka söker assistent (premiär på norska TV3 kl.20.30).


Glad måndag!


Inspirasjon till er som  planerar bröllop. Grönt är en favorit färg (se de fina klänningarna!).

Hej mina fina bloggisar!

Idag går det undan i svängarna hos mig, ville bara titta in och önska dig en fantastisk dag och en fin start på den nya veckan ! :)  Och till er som tävlat om fina kläder från My Cinnanongirl: jag presenterar vinnaren innan dagen är slut så håll utkik.

Carpe diem!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Cheerleaders, ballong & sol!


Johanna och en ballong i Frognerparken idag runt kl.14.

I dag visade sig Oslo från din bästa sida och bjöd på både värme och massor med sooool. LOVELY!! Och då vi var på 4´th of july firandet i parken så sa plötsligt Johanna "mamma, vad bra att det inte regnar idag!". En sån "vuxen" kommentar är så otroligt sött :) och jag håller med J om att det är kul att det får vara fint väder vid stora arrangemang som det vi var på idag. Det blir så mycket festligare då!



Dagens: Hatt Burberry, klänning Petit Bateau och tights H&M.

Vi hade trevligt sällskap av JIG´s ena syster med familj och Johannas kusin Maria uppträdde för första gången på firandet med cheerleading (tidigare år har 2 av hennes andra kusiner varit med).


Söta kusiner.


Maria var jätteduktig! och Johanna tyckte att det var såå kul att se henne uppträda.

Uppvisningen fortsatte sedan med ett team äldre girls:



Hur amerikanskt som helst... och verkligen kul att se !

Vi hängde kvar i parken en stund i eftermiddag för jag hade svårt att slita mig från solen och J tyckte att det var så kul med alla barn-aktiviteter.


Jag har på mig klänning från Odd Molly. Vi invigde kylbagen från Rice och Ett tips! är att förgylla pick-nicken med fina papperstallrikar + muggar. Våra, som matchar kylbagen, kommer från Green Gate. Filt Lexington.

När vi kom hem somnade Johanna gott och nu ska jag avsluta den här härliga helgen med att jobba några timmar.

Har du firat 4:e juli idag?



Happy 4´th of july !


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner!

Gud vad jag gillar söndagar! dagen som är till för att slappa, umgås med familj & vänner och ladda batterierna inför en ny vecka.  Vi kan ligga i soffan, eller i en solstol,  hela dagen om vi känner för det och bara njuta :)

Men idag är det ju ingen vanlig söndag, för idag är det är 4´th of july = USA´s nationaldag och vi ska, traditionsenligt, gå och fira dagen i frognerparken. Det har vi gjort i alla år och vi ska, som vanligt, se på Johannas kusiner som uppträder i cheerleading.



Jag hade en riktigt trevlig kväll ute på BAR igår men jag lämnade kameran hemma så inga bildbevis finns. Jag är tack och lov pigg idag och chillar ute på balkongen..

Hoppas att du också har en kul söndag framför dig och om du tänker baka idag så kanske dessa bilder kan inspirera dagen till ära ;)


 


HAPPY 4´th of july !!!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Trevlig kväll!


Dagens: Jag inviger ny klänning från
Cathrine Hammel, solbriller Gucci, skor Clarks och väska shoppad i Phuket.

Åh vilket mysig lördag vi har haft. Efter en eftermiddag med bl.a. hästridning (Johanna) så mötte vi upp vänner för dryck & mat på uteservering och vi kom inte hem förren runt 20.30. 


Restaurang Rust runt kl.18. Skål! (kofta Cathrine Hammel, bälte Top Shop).

Nu ska jag fixa till mig och gå ut en sväng. Önskar dig en riktigt festlig kväll! :)


Godmorgon lördag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina bloggisar!

Vart tog fredagen vägen? Jag fick inte ens tid att blogga... väldigt olikt mig och det är ju tur att det inte hände så ofta ;) Efter jobb så mötte jag upp JIG på en solig uteservering då Johanna var och lekte hos en kompis och sen mumsade vi på tacos och hade en soft hemma-kväll. Skönt efter en hektisk vecka!


En härlig bild... jag ä l s k a r ballonger! They make me happy!

Johanna bjöd hela familjen på sovmorgon idag, hon vaknade kl.09, hur lyxigt som helst ! Nu väntar en riktigt god lördagsfrukost och sen får vi se vad dagen bjuder. Just nu är det mulet ute men kanske det spricker upp?


Bogstadveien igår runt kl.18. Klänning från 120%Lino (
Daisy), solbriller Gucci, skor Zara, väska shoppad i Phuket och framför mig en McClaren vagn som hängt med oss på måånga resor, den är så smutsig att den inte får vara med på bild ;) Vi använder nästan aldrig vagn (hade med den till Thailand, J åkte i den 1 (!) gång på 7 uker) men den är bra att ha då J ska hämtas hos kompisar och är trött efter lek.

Jag önskar dig den bästa dagen och hoppas att du får njuta solen!

Och på tal om sol, har du något bra tips på resemål runt medelhavet? Vi sitter och tittar lite på resor men vill inte flyga så långt som till Thailand... Jag har tex aldrig varit på Cypern, i Tunisien, i Marocco, i Bulgarien.. någon som varit där? Vi vill bo på en familjeresort (charter...) i 1 vecka med fokus på pool-häng och närhet till havet.


♥ KäRlEk & kRaMaR! ♥


Happy fredag!


Visst kan man tro att detta cover är aktuellt nu? Det är från juli 2005. Tiden går men vissa stilar består :) Australiensiska Vogue är föresten ett favorit magasin och ett tips! till solstolen.

Godmorgon sunshines!


Det är fredag, det är strålande sol, det ar klarblå himmel och det är SOMMAR. Kan det bli mycket bättre?


Hos oss pågår morgonfix så jag önskar er alla en uuunderbar dag och en amazing weekend så ses vi igen lite senare! :) 

♥ kRaMaR & kÄrLeK! ♥


Shopping tips!


Den här klänningen spanade jag in på H&M´s presse-rum för en tid sedan så den var efterlängtad.

Efter en eftermiddag hemma med hjärtat så tog jag mig en liten walk då JIG kom hem. På vägen hittade jag några godsaker hos H&M som fick bli med mig hem och de är dagens shoppings-tips till er!


Klänning / kjole fra H&M, kr 199. Jag säger bara: Löp & Köp! :)

Det har inte direkt kryllat av enkla, fina, långa tights till kidsen ute i butikerna (de flesta har haft någon liten detalj som tex en spetskant...) så därför blev jag så glad då jag hittade ett par från LOGG hos H&M:


Nyinkomna skor med Hello Kitty + fin vit tunika med fickor/lommer + tights = perfekt dagis-outift!

Tusen TACK för alla krya-på-dig hälsningar Johanna fått! Lilla J har mest bara legat i soffan hela em / kvällen, febern är borta och hon åt lite innan hon somnade så nu håller jag tummarna för att hon kan trippa iväg till dagis i morgon i sina nya skor :)


♥ 


Idag klär vi oss i vitt!


Dagis runt kl.10. Min klänning kommer från French Connection, byxor shoppade i Phuket, solbriller + väska Gucci.

Rädda Barnen uppmärksammar det hemska våld som förekommer mot barn idag och uppmanar oss att klä oss i vitt som en symbol för att vi stödjer kampanjen. Jag ska skriva lite mer om den saken senare men nu måste jag skynda till dagis för de ringde precis och sa att Johanna inte är i form och vill att jag ska hämta henne. Mitt stackars lilla hjärta... jag hoppas att det är något som går över fort...

Update: Johanna kastet opp då jag hämtade henne och hon somnade på väg hem. 
 


Godmorgon juli 2010!


Dagens tänkvärda.

Godmoooorgon!

Vilket FANTASTISKT väder jag vaknade till idag! Solen strålar från en vackert blå himmel och jag får lust att smita iväg till stranden och stanna där hela dagen...  Men det går så klart inte, för nu är det full fart framåt med styling hela dagen och det känns riktigt kul :)




Det känns så länge sen och ändå var det ju nyss vi var där... Thailand har en stor plats i mitt hjärta. På bilderna myser vi på
Mom Tri´s  sista dagen vi bodde där (7/6).

Jag hoppas att du får njuta lika vackert sommarväder som mig idag och att du får en amazing torsdag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥



Bloggtoppen RSS 0.91