Nai Harn Beach & en bloggis.


Johanna på Nai Harn Beach idag runt kl. 13.

Phuket natt mot lördag....

Idag blev det tydligt att det är låg sesong i Phuket då vi besökte Nai Harn Beach.  Det var bara 1 rad med solstolar mot ca 3 rader i hög-sesong och det var glest mellan turisterna men jag gillar verkligen detta lugn. Tycker att det gör semester ännu mer eksotisk... 


Det är kul att leka med sand & vatten och i denna värme gäller det att alltid ha nära till en vattenflaska.

Det var SÅ varmt & soligt idag (de där molnen ni ser på bilderna höll sig på avstånd) och jag vet inte hur det gick till ? men - jag har lyckats bränna mig helt crazy mycket. Antingen var jag så förvirrad på morgon att jag glömde (?) att smörja in mig med solcreme, eller så är solen helt ekstremt stark just nu för jag som a l d r i g bränt mig i Thailand såg ut som en sällskapsresan-turist som aldrig sett en solcreme då vi kom hem ;) 

Någon som däremot inte var ett dugg bränd, utan istället hade en grym bränna var en trevlig bloggis som plötsligt kom fram och hälsade på beachen:


Bloggisen Sandra och hennes söta son Kiam (Det var jätte trevligt att hälsa på dig idag Sandra. Tack för att du kom fram till oss, och njut dagarna här nere i paradiset! Kram! :) 

Jag blir alltid lika glad då jag får ett ansikte till er som läser min blogg och det är ju bra häftigt att jag t.o.m. träffar en bloggläsare på en nästan folktom strand i Phuket...


Idag gjorde jag och min solbrända kropp oss bäst på avstånd ;) 

Ops, nu är klockan så mycket att jag måste dyka i säng så vi ses igen imorgon.


GoDnAtTkRaM! ♥


Kommentarer
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Men åh vilka stränder, vilket vatten! Det ser alldeles underbart ut, blir inte alls avundsjuk ;). Skulle vara fantastiskt att vara där nu. Det var ingen dålig solbränna Sandra hade skaffat sig, ser ut att ha bott i solen lääänge! Tur man inte stod bredvid.

Ha det så underbart allihop. KRAM Lotta

Postat av: Lena

Hei.

Så bra dere har så fint vær nå i denne lav sesongen:)

Solen er veldig sterk der nede nå, det var den i mars også...

Kram

2010-04-30 @ 22:41:08
Postat av: Anonym

VAD är en BLOGGIS???

2010-04-30 @ 22:55:07
Postat av: Lena Helmersson

Sawadee...

Sitter och njuter av dina blider, igen... Får sådan längt tillbaka till Thailand. Älskade maken fyller 40 nästa år så jag sitter faktiskt just nu och kollar på resor för att kunna åka över hans födelsedag, kanske över lilla sonens dag med, det bästa vore även över min - vi fyller alla 3 inom loppet av 2 veckor. Jag kollar på Koh Lanta, ser fint ut där med, men har dock aldrig varit där.Vad härligt att kunna ha en hel stran nästan för sig själv - NJUT! Snart ska du se att du har lika grym bränna som bloggisen du mötte idag. Smörj in dig bara, sist vi var där smorde jag med Piz Buins faktor 50!, jag var som en pepparkaka i alla fall, brände mig aldrig och flagade inte heller.Njut av lugnet och av att bara vara i ditt paradis. Måste erkänna att jag är väldigt avis, men jag följer dina bilder och inlägg.Här hemma har det varit Valborg, för min del blev det inköp av diverse blomster för plantering utomhus och mys i solen med Lantliv och Drömhem & Trädgård.Ha det gott - ta hand om er,

Lena i Uppsala

2010-04-30 @ 22:55:54
Postat av: Jenlen

Vilka härligt fina bilder, dom två första ser ut som vykortsliknande bilder!

2010-04-30 @ 23:35:04
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: sandra

Hej ja det var trevligt att träffa er idag. Kände igen Johanna direkt då jag såg något rosa springa omkring på stranden.

Hoppas att vädret håller i sig och att vi alltid får så här härliga dagar vid stranden.

Ha en fortsatt trevlig semester . . . . vi kanske springer på varandra igen.Kram

2010-05-01 @ 04:19:41
URL: http://sandrasfamily.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej. Så roligt att se min svärdotter Sandra och mitt barnbarn Kian på bild i din blogg. Tänk så lite världen är när man träffas på det viset. Vad är oddsen tänker man? Kul i allafall. Jag har varit med dom därnere men åkte hem den 26. Det är underbart därnere och jag älskar värmen. Skönt ändå hemma men saknar värmen :)ha en fortsatt skön semester!

2010-05-01 @ 09:06:14
URL: http://tinagustafsson.blogg.se/
Postat av: Nilla

Ni verkar ha det så härligt i solen och paradiset.

Önskar så att vi också hade ett andra hem i Phuket, tänk att bara kunna åka dit när man får tid och lust :)

Såg att Lena (också från Uppsala) ev tänkte fira sin makes 40-årsdag i Thailand nästa år, och jag har även samma planer. Min sambo fyller 40, och vi hoppas att kunna fira den dagen i Phuket. Han vill ha en fest för våra vänner, men jag försöker övertala honom att fest kan vi ha, fast på sommaren, då vi kan sitta ute i trädgården.

Njut nu era härliga dagar, och hoppas att JIG får några veckor tillsammans med er.

KRAMAR från Nilla!

2010-05-01 @ 18:58:19
Postat av: cheap ghd straighteners

Ni verkar ha det så härligt i solen och paradiset.

Önskar så att vi också hade ett andra hem i Phuket, tänk att bara kunna åka dit när man får tid och lust :)

Såg att Lena (också från Uppsala) ev tänkte fira sin makes 40-årsdag i Thailand nästa år, och jag har även samma planer. Min sambo fyller 40, och vi hoppas att kunna fira den dagen i Phuket. Han vill ha en fest för våra vänner, men jag försöker övertala honom att fest kan vi ha, fast på sommaren, då vi kan sitta ute i trädgården.

Njut nu era härliga dagar, och hoppas att JIG får några veckor tillsammans med er.

KRAMAR från Nilla!

Postat av: Moncler Outlet

fira sin makes 40-årsdag i Thailand nästa år, och jag har även samma planer. Min sambo fyller 40, och vi hoppas att kunna fira den dagen i Phuket. Han vill ha en fest för våra vänner, men jag försöker

2012-02-09 @ 03:50:19
URL: http://www.moncleroutletonline-it.com
Postat av: Moncler Online

Thailand nästa år, och jag har även samma planer. Min sambo fyller 40, och vi hoppas att kunna fira Phuket. Han

2012-02-09 @ 03:51:31
URL: http://www.moncleroutlets-mall.com
Postat av: Tiffany and Co Outlet

nästa år, och jag har även samma planer. Min sambo fyller 40, och vi hoppas att kunna fira den dagen i Phuket. Han vill ha en fest för

2012-02-09 @ 03:52:37
URL: http://www.tiffany-outlet-usa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91