En inbjudan till dig från Tiny-Doe!


Idag kan du shoppa dessa godsaker till rabatterat pris.

Min fina samarbetspartner
Tiny-Doe bjuder in er till sitt showroom idag (lördag). Ni får rabatt på årets sommar-kollektion & det är dessutom vareprøvesalg av höst/vinter kollektionen så ta turen innom om du är i Oslo idag :)

Jag kan avslöja att a/w kollektionen är helt underbar, det finns bl.a. en kjol / ett skjørt och en kåpe i rött med rosetter på som är bedårande. Och för att inte tala om öronvärmarna och den fodrade glittriga regnkappan... 


Inbjudan till dig !

Happy lördag & happy shopping till er som tar turen innom ! :)  och till er som tävlat om fina ting från Tiny-Doe: jag presenterar vinnarna senare idag (förlåt att jag inte hunnit med...).
Kommentarer
Postat av: Slæsh

Hei!!:)

I dag har Memini hatt lagersalg her:)

Har du hørt om Memini? (
meminishop.com)

Kjempe mye fint.

I dag var det lagersalg her på Jørpeland og jeg fikk shoppa masse fint til min prinsesse:)

Ha en fin helg!:)

2010-04-24 @ 11:13:28
Postat av: Norbottning

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ och åter BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ det handlar ju ju bara om "INGENTING" !!!!!!!! visa DYRA kläder , dricka bubbel, resa till Thailand och konsumera och åter konsumera. hur kommer det sig att så många inspireras av det dagligen ??? Kan EJ förstå det.

2010-04-24 @ 17:37:16
Postat av: Madeleine

Norbottning: varför läser du bloggen då? De flesta människor inspireras faktiskt av glada saker som fina kläder, vackra ord, resor och inredning. Det finns så mkt tråkigheter i världen ändå. Jag tycker du Anna-Stina e fantastisk :-). Älskar din blogg massor! KRAM

2010-04-24 @ 18:31:55
Postat av: Malin

Det finns alltid folk som känner att de måste hävda sig och kritisera för att de upplever det som att andra lever det liv som de själv vill leva.

Om alla sköter sitt och ser till att göra det bästa av sina egna liv istället för att tracka ner på andra. Tack för ordet!

2010-04-24 @ 18:37:00
URL: http://www.designofluna.blogspot.com
Postat av: Kristin

Den fikk jeg på epost, men jeg lot være å gå fordi jeg ikke har sett at de har gutteklær. Vet du om dette stemmer - sånn at jeg vet til neste gang.

2010-04-24 @ 21:41:47
Postat av: Slæsh

Kristin: Tenker du på Memini?

De har masse gutteklær:) Veldig fine og klassiske!!:)

2010-04-25 @ 18:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91