Puss på er !


Bild från Kamilles 5-års fest. Den f i n a boken fick jag av
Björg.

Johanna inspirerade mig så mycket med sitt pusskalas häromdagen så nu får ni pussar av mig allihopa för att jag är så glad över att jag har er som mina bloggläsare! :)

Jag har varit och fixat mina naglar och på väg hem hämtade jag upp J som varit på playdate hos en dagiskompis. Nu väntar en soft och skön hemmakväll med min räk-curry-pasta, ett glas vitt & Idol. Lovely! och precis vad jag behöver efter en vecka med nattskift. Föresten! hur var Idol igår? det missade jag...

Trevlig kväll!!


Glada girls.


Jag & glada Chill girls. Jag provar en snygg jacka med avtagbart pälsfoder. Kommer du kanske ihåg min gröna? den här är lik den men i år är den svart med grått foder.

Efter dagens möte svängde jag förbi hos det härliga
Chill Norway gänget och där var det minst sagt full fart. Ser ni kartongerna? det kryllade av dem både inne och ute. Nu packas varorna om och sedan körs de iväg till butikerna så snart dyker det upp news där ute. Håll utkik! :)

Nu: mot dagis !


Glad torsdag!


Jag som inte dricker kaffe (och sällan läsk..) hade gärna hällt i mig den där coca colan i mitten just nu med hopp om att piggna till ;)  Flaskan är ju bara FAB. !

Jag är på väg till ett möte så tittar bara in snabbt för att önska dig en magisk dag!

♥ Kramar! ♥


Working late.


I senaste svenska Femina är det en intervju med en av mina favorit konstnärer:
Lisa Rinnevuo. Jag har flera tavlor av henne som jag är väldigt glad i och den ni ser här står på önskelistan. Den känns väldigt "jag" = city-girl...

Herregud så s.k.ö.n.t. det var att kliva in genom dörren hemma efter en hel kväll / natt på redaktionen. Nu är jag i mål = bra ! :) Tyvärr missade jag kvällens happening hos Zimba (p.g.a. att jag satt fast i jobbingen) men jag hoppas att ni som var där koste er och shoppade massa fint.


Onsdag runt kl.10.15. Här ser ni alla fina detaljer bak på jackan från Chill Norway som jag visade igår. Johanna insisterade på att ha på sig den på väg till dagis idag trots kylan. Tur vi åkte bil ;)

Det var bara 6 grader ute nyss då jag körde hem och den här kylan får mig att längta till Thailand...ska drömma om varma vindar och vackra beacher i natt...

SwEeT dReAmS!


Inspirasjon & kundkväll hos Zimba.


Min fasta sida i magasinet Kamille som kommer ut varannan vecka.

Det var länge sedan jag visade er min Mor & Barn sida så varsågoda! Här får ni se den som är i senaste nr. Klänningen / kjolen från Valerie står fortfarande på min önskelista och de där nyckelringarna är riktigt fina veninne gaver (lätta att posta!).


I kväll är du bjuden på kundkväll hos
Zimba kl.18.00 - 20.00. Sofia & Co bjuder på fingermat & drikke och du kan vinna fina premier från bl.a. Juicy Couture, I dig denim og Prinsessefin. Hos Zimba finner du bl.a: Scotch & Soda, Moncler, Acne, Ugg, Baby Cotton, Petit Nord (de fina päls-mössorna kommer därifrån), Burberry m.fl.

Sitter och skriver för fullt på ett uppdrag idag men jag ska strax ta mig en liten paus och trippa iväg till banken i det VACKRA vädret. Ska bli skönt med lite friskluft för nu börjar jag känna att jag stod upp kl.04.30... ;)


Laddad med energi!


Hittade plötsligt den här bilden i senaste
Kamille (nr.20) och kom på att jag inte bloggat klart mina privata pics från den kvällen så det får bli en gång snart.. De snygga girlsen på bilden är Sara (skönhetsansvarig) og Kjersti (redaktør). Min klänning kommer från Valerie, jacka Juicy Couture, väska Gucci och skor vintage.

Shit vad jag känner mig peppad idag! Det var nog bra att jag somnade i soffan igår så jag fick mig några timmars sömn för det gjorde verkligen underverk :)  Jag har precis mumsat i mig spaghetti & köttfärssås och nu ska jag ringa efter ett bud som får hämta x antal påsar med kläder så jag får lite bättre ordning på mitt kontor.


Today I love...


Bilden blev lite suddig men här ser ni mina nya solbriller från Gucci. Jag beställde dem hos
Sunglasses Shop och där var de SÅ mycket billigare än i butikerna i Oslo (+ att det var snabb leverans) så jag kan varmt rekommendera dem.

Jag kom på att jag ska starta upp "today I love" inlägg igen så jag klippte i förra inlägget och gjorde ett nytt. Man får så många härligt kreativa idéer då man jobbar natt ;)

Först ut: mina nya solbriller! Jag älskar solbriller och kan inte leva utan.


Här syns de bättre. Jag såg dem första gången på flygplatsen i Bangkok då vi var på väg hem från Thailand i juni och de har stått på önskelistan sedan då... Känns kul med en ny färg!

Nu fixar jag matboxar, strax mot dagis i sooolen.


Godmorgon onsdag!


...passar nu då jag är lite smått i sömn...

Godmorgon sweeties!

Oj, oj, så trött jag var igår...zzz...jag somnade vid skrivbordet typ 38 gånger och då jag satte mig i soffan för att se röstresultatet i Idol så var det kört, det tog nog max 2 min så sov jag och jag vaknade, sittande i soffan för en stund sedan. Så nu undrar jag nyfiket vilka som gick vidare? Hoppas på Miss.Finland el Alice & Weise... (checkade på nett nu, Grattis! Alice & Andreas!)

Egentligen borde jag krypa ner i sängen igen men jag ska köra på med jobbingen och sen - då jag lämnat hjärtat på dagis så ska jag hem och slappa lite ;)


Tisdag runt kl.16.45. Johanna och hennes kompis A är på väg hem till oss efter dagis för en playdate. De var sååå söta ihop och igår fick jag se J´s första pusskalas. Mitt hjärta smälte....

Nu önskar jag dig en riktigt mysig morgon och en strålande dag och du, ikväll har den fina barnbutiken
Zimba kundkväll mellan kl.18-20 och du är välkommen!! Hoppas vi ses! :)


Happy
onsdag!


♥ KrAmAr ♥


Godmorgon tisdag!


En favorit i repris från Björg Thorhallsdottir. Ge aldrig upp dina drömmar!

Glad tisdag alla fina bloggisar!

Mitt hjärta kom in och väckte mig kl.08 och sen har det gått i ett här. Nu sitter jag och skriver på mitt kontor men ska snart iväg ut och fixa ärenden (bl.a. hämta ut nya linser som äntligen kommit) i det vackra höstvädret.

En natt med lite sömn (3 timmar) har gett mig grus i ögonen så detta blir en dag med solbriller på. Jag beställde ett par nya snygga från Gucci som kom i posten häromdagen och jag älskar dem! ska fota och visa senare... Solbriller är verkligen en life saver ;)


Varje dag då J kommer hem från dagis så säger hon: "mamma, jag vill ha på mig mina kose kläder!" och vips så har de skönaste byxorna (och hood) från
Chill Norway åkt på :) På bilden står J och räknar / teller på engelska, one, two, three.... precis som favoriten Dora.

Jag önskar dig en looovely dag! Njut hösten! :) 

P.S jag ser att flera frågat ang. min nya tunika från DAY. Jag shoppade den på NK, på DAY butiken och den har snabbt blivit en favorit i garderoben. (matchar Acne skorna i muldvarp perfekt i färgen).
 
♥KrAmAR ♥


Ett par dagens.


Skön + fin tröja i ull som är en höst-favorit från
Soup Store (märke 120% lin), bluse shoppad i Thailand, jeans-tights H&M, skor Pom D´api.Fläcken på magen = drick yoghurt.

Dagens foto-shoot tog längre än vanligt och på väg hem fiskade vi upp J´s kompis M som kom hem till oss på playdate. Själv ställde jag mig i köket och lyckades bränna hela middagen så JIG fick hämta upp take-away på väg hem. Detta är helt enkelt one of these days... Jag får trösta mig med att det hade kunnat vara värre ;)


En ny tunika från DAY (shoppade den i Stockholm), jeans Diesel och skor Acne. Mina halsband kommer från Bjørg, Koffert och Lorange Design.

Såg du föresten Idol? Jag gissar att Mr.Country & Miss.Varg går vidare men man vet aldrig? det kan gå hur som helst.. Nu ska jag kicka igång kvällspasset och detta blir mitt sista nattskift på en stund så nu är det bara att bita ihop och köra på. Sova får jag göra en annan dag ;)


Ny vecka!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon darlings!

Idag välkomnar vi sista veckan i september - tänk snart knackar oktober på dörren och då brukar den första snön komma på besök. Visst är det läckert med alla dessa olika årstider som avlöser varandra. Jag brukar tänka på det då vi är i Thailand där det är sommar konstant (i alla fall i våra ögon).


Förra veckan var jag bjuden till Stockholm för att gå på
Lindex Pink Collection fashion show med bl.a. Carmen Cass på catwalken ute på Skeppsholmen. Tyvärr var jag tvungen att tacka nej  p.g.a. att jag satt fast i jobb så nu får jag se fram emot att se kollektionen i butik i stället då den lanseras den 1:a oktober.

Solen strålar in på mitt kontor idag och det ger mig massor med energi! Hoppas att du också får njuta sol idag och att du får en riktigt BRA dag ! :)

♥ KrAmAR ♥


Sista bilden som thirty-something...


Strax efter kl.24 kväll mot 17:e september = jag hade precis lämnat thirty-something bakom mig och skålar in mitt nya år med fina gizmoängeln Heidi. Min make-up hade duktiga
Emma gjort.

Eftersom jag inte bjuder på någon dagens idag så får ni se en bild ur arkivet istället. Och om du är nyfiken på vad jag har på mig idag så kan jag avslöja att det är en skön topp från Chill Norway och jeans från Replay. När jag var till redaktionen så åkte mina Ugg´s + en stickad kofta från Odd Molly på. Det är kyliga kvällar nu och söndagar gillar jag att chilla... = softa sköna kläder är på :)


Strike a pose ! Jag hade på mig en tunika från Line of Oslo.

Jag är så otroligt glad över att vi har världens sötaste barnvakt till Johanna. Då jag kom hem från red så sov hjärtat gott i sin säng och nu ska jag köra på en stund till på kontoret innan jag också kramar kudden. Kan inte vara upp för länge idag för imorgon har vi foto-shoot och då vill jag så klart se pigg ut :)


Hej söndag!


Dessa 2 magasiner shoppade jag i Sverige och de är de mest inspirerande jag läst jag på länge. Bästa nr av Passion for Business ever! (fokus på fashion) och Carina Nunstedt som är "mamma" till både mama + Family Living har gjor det igen:
Your life kommer bli en succé. Jag är övertygad.

Mina kära bloggisar!

Idag kickade dagen igång runt kl.08 hemma hos oss och sen har jag suttit med min pc inne vid köksbordet större delen av dagen = jag har ej varit på nett för vårt trådlösa inernet har varit out-of-order i en evighet (står på att göra listan..). En bra sak med att sitta och jobba i köket är att jag kunnat se IDOL repriserna och my god vad jag får gråta. Detta program är ju bara SÅ bra !

Men ett program som jag tycker är SÅ dåligt är Dansfeber. Alltså VAD är det frågan om?? ska alla killar klä ut sig till tjejer och alla tjejer till killar? V A R F Ö R? Om jag missat någon poäng här så hoppas jag att ni som gillar det kan förklara ;) 

Mitt hjärta sitter och tecknar mitt emot mig på kontoret nu och om ett tag kommer vår söta barnvakt så att jag kan åka till redaktionen några timmar.

Hoppas att du njuuuuter din söndag!?

♥ KrAmAr ♥


Sweet dreams...


Åh vad jag blir inspirerad av sånna här bilder! och lila är verkligen fint.

Det blev inte så mycket soffmys för mig ikväll, istället har jag suttit klistrad på kontoret... Men - imorgon ser jag fram emot några timmar med IDOL repriser på em och DÅ ska det soffmysas till max! :)

♥ SwEeT dReAmS sWeEtIeS ♥


Dagens girls.


Hemma hos oss runt kl.16.30. Bluse Benetton, topp från Little Marc Jacobs (shoppade den till J i Cph men paketet har legat på mitt kontor fram till igår..), jeans H&M, skor Pom D´api, hårspänne Prinsessefin och jacka från
How to Kiss a Frog (missa inte tävlingen!). I ena handen: lördagsgodis, i andra: ny shoppade ringar.

Vi har precis ätit god indisk middag (tikka masala) och nu ska jag ta lite Bocca till dessert (super god (norsk) mörk choklad) + ett glas rosa bubbel


Full fart!

Det var Johanna, nu över till mamma:


Idag runt kl. 14.20. Poncho DAY, under: ny tunika från Hunkydory, jeans Diesel, skor Acne också invigde jag min nya Alexa idag. Den fina "Keep Calm" postern kommer från Petrified in Pink.


Fångad i farten ;)

Min kväll bjuder på en del jobb men sen, då jag är klar med det, så ska jag njuta resten av kvällen i soffan. Önskar dig en riktigt trevlig lördagkväll! :)


Glad lördag!


Min söta lilla badflicka.

Jag kom precis hem efter att ha fixat några ärenden. Nu väntar lunch och sen ut en sväng igen. Det är riktigt kyligt i luften men jag älskar det. Hösten är amazing!!! och har du tittat på träden? de är så vackra med sina höstfärger :) 

Jag önskar dig en riktigt GLAD lördag!!!


Efterlängtat fredagsmys.


Riktigt så här ser det inte ut idag men nästan. Bilden är från förra torsdagen då jag firade min födeledag med en festlig tjej-kväll. Ska visa fler pics senare.

Snacka om att kvällens fredagsmys har varit efterlängtat.  Jag sitter uppkrupen i soffan och mumsar i mig chips + dipp (Holiday så klart) och dricker vitt framför IDOL och snart kommer JIG hem med thai take-away. En perfekt fredag kväll efter en hektisk vecka. Också starar ju Skavlan i kväll, bara en sån sak! ;)


Godmorgon fredag!


Varsågoda! här får ni se den stjel-stilen jag gjort i det nr av Kamille Mor & Barn som är ute i butik nu. Sarah är alltid super casual när hon är med sina barn. Alltid ugg, jeans och hood. Till skillnad mot då hon syns på den röda mattan..

Godmorgon alla fina !

Igår la jag mig så sent att jag kan skriva att jag la mig på morgon och därför blev det väldigt snabbt en ny dag för mig. En dag som startat med en mindre pigg Johanna. Hjärtat har blivit förkyld och nu ligger hon och sover sött på soffan sedan en stund tillbaka. Lilla sötnosen... jag får lika ont i hjärtat varje gång hon inte är i form... Får hoppas att sömn är dagens medisin!


....då är hon alltid snyggt uppklädd. Som här i Burberry

Oslo bjuder på ett riktigt grått höstväder med regn och jag får erkänna att jag gillar det. Det inger ett så skönt lugn, mitt i min ovanligt hektiska tillvaro, att höra regnet smattra mot fönsterbrädan utanför mitt kontor :)


..och här i Alexander McQueen.

Hoppas att du har vaknat med ett leende idag och att du får en riktigt festlig fredag! Kom ihåg: Have fun & be fantastic!!

♥ VaRmA KrAmAr ♥


Vardagslyx.


Ny engelska VOGUE + norska Costume = vardagslyx! Jag älskar coveret till Vogue. Härligt med färg!!


Jag hämtade en mindre nöjd J på dagis idag (trött + lite förkyld) och hon ville att jag skulle bära henne hela vägen hem så det var dagens trim ;)  Nu har vi precis ätit spaghetti och det pågår dans till Moraträsk i vardagsrummet. Själv ska jag fortsätta jobbingen ockå ska jag prova kläder för imorgon är det dags för fotoshoot av mig & Johanna igen. Det blir kul! :)


Trevlig
kväll! och kom ihåg att
tävla.


Say hello to my new friend...


Här inne shoppades min födelsedags present ;)

Jag är såååå GLAD över den fina presenten jag fick av min JIG i 40-års present! (i tillägg till den fantastiska Stockholms turen). Det var verkligen love at first sight då jag fick se den här godsaken i fredags...


Mulberry Alexa clutch. Love it!
 
Jag älskar att den "glittrar" och färgen är väldigt "jag" :)  En annan bra sak är att den kan användas både som en clutch (då gömmer jag axelbandet inne i väskan) och som en vanlig väska. Jag har sökt efter en fin clutch i en eeeevighet och nu har jag äntligen hittat den. Planen var egentligen att gå för ett smycke, men för oss girls så är ju en väska precis det ;)

Nu sticker jag iväg uttjingeling så länge!


Godmorgon darlings!



Godmorgon darlings!

Idag är det torsdag, imorgon fredag, tänk så fort tiden går! Ska bli härligt med weekend och på söndag ska jag mysa med reprisen på veckans Idol (har missat alla). Johanna håller sig, tack och lov, i bra form och vi ska strax gå mot dagis men först måste jag springa ner och lägga på pengar på bilen. Det är en av nackdelarna med att bo centralt, att det är lite trixigt med parkering... Men som tur är så har vi 1 plats inne på gården som underlättar lite :)


I fredags firade vi som ni vet min dag i Stockholm och vi startade med en god lunch på
hotellet där jag åt Kalix löjrom (det godaste jag vet!). Sen drack jag lite bubbel på Lisa på Torget med min kära venn Lotta + gick på stan och kvällen avslutades med god middag på mitt favoritställe Sturehof. Lovely!


Min klassiker som jag alltid äter på Sturehof. Mums.


Bästa desserten = Plopp! :)  Efter middagen gick vi upp på O-baren och snacka om nostalgitripp för där har jag hängt massor de år då jag bodde i Stockholm.




Till sist toppade vi min dag med en sväng på legendariska V inne på Sturecompagniet. Oh my, maken till bra partystämning har jag aldrig tidigare upplevt!! Har du varit där? Om inte så kan jag varm rekommendera ett besök! :) Ser du föresten facklorna i bakgrunden? ryktet säger att de tänds då någon beställt champagne för typ 15.000... Crazy !!

Jag önskar dig en fabulous dag så länge så ses vi igen lite senare!

CaRpE dIeM!

♥ Love ♥


En kvällskram från redaktionen.


Hittade detta fina cover av Claudia Schiffer i arktivet. Passar fint nu då jag sitter och jobbar med mor & barn..

Idag har jag verkligen saknat er bloggisar och min blogg.... hoppas att du har haft en härlig dag?! Jag har varit ute och plockat hela dagen (Johanna vaknade som t.u.r. var pigg!) och nu sitter jag på redaktionen och jobbar. Tyvärr missade jag kvällens VIP-premiär av en ny
Filippa K butik down-town för nu är fokus att bli klar med mitt uppdrag, på fredag ska allt vara i box.

Hoppas att du har en mysig kväll och du glömmer väl inte att tävla?! :)




Sova, jobba, sova, jobba...


Jag är så trött att jag önskar att jag också kunde gömma mig bakom ballonger idag;)

Godmorgon sweeties!

Jag hinner knappt somna så ringer klockan och det är en ny dag igen och i natt kom lilla J in till mig runt kl.04 och sa att hon ville titta på dvd...hmm...till slut, efter ca 1 time, somnade vi om igen och hjärtat sover fortfarande. Söta Bente som var barnvakt igår kväll (då jag var på red.) sa att hon tror att J inte är helt i form...och i natt var Johanna super täppt i näsan så jag håller alla tummar jag har för att hon I.N.T.E. vaknar sjuk för det vore lite kris för mig och mitt jobb...

Måste köra på här nu så jag önskar dig en magisk dag och hoppas att din sol skiner!

♥ KrAmAr ♥


Reflex & room-service.


Vi bodde verkligen i den finaste sviten (en lik som vi bott i tidigare så vi kände oss som hemma ;) fre-lö och ni undrar kanske vad som står på bordet?... 

Det är tur att jag har bilder från helgens Stockholms tripp att visa er för de senaste dagarna har jag inte ens kommit ihåg att fotografera, får ta och skärpa till mig. Just nu är i alla fall min "kvällens" mina skönaste Odd Molly byxor (favvisar!) och en bomulls topp från Hunkydory. Bekväma kläder passar mig utmärkt i kväll för min mage är så uppsvälld att det ser ut som att jag är i typ 7:e månaden....jag är stOr... Det är en typisk stressmage (full av luft) så imorgon måste jag gå innom apoteket.


Vi lyxade till det lite med frukost på rummet. Lovely!

I kväll då jag körde hem från redaktionen så tänkte jag på hur viktigt det är med reflex i höstmörket. Alltså varför förknippar vi reflex med något töntigt? eller är det kanske bara jag som gör det? Hur som helst: reflexer ska shoppas till hela familjen och nästa gång jag varit ute på vift och ska gå hem i mörkret så gör jag det med en reflex hängande ur fickan ;)


Tävling! Vinn barnkläder för 700kr från How to Kiss a Frog!



Mina kära bloggisar !

Det är en glädje att få presentera en ny härlig tävling där vinsten är barnkläder för 700sek. Om du vinner så velger du själv vilka plagg du önskar till din skatt från
How to Kiss a Frog



För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i inlägget där du berättar vilka plagg du önskar om du vinner.



Tävlingen pågår t.o.m. tisdag 28:e september.

Stort LYCKA TILL!!!


Tisdag, sol & shopping hos Cornelias Hus!


Dagens tänkvärda.

Hej darlings!

Idag visar sig Oslo från sin soligaste sida utanför mitt kontorsfönster och jag har en glasögondag, det händer minsann inte ofta! Orsak? sena jobbnätter och något skräp på ena linsen som inte går bort så nu är nya beställda :)

Och på tal om att beställa... för en stund sedan beställde jag en super fin silkeklänning / kjole från den norska nettbutiken
Cornelias Hus. De har massa fint i sitt sortiment (kläder till både vuxen & barn, interiør etc) och just den här klänningen hade jag sneglat på en stund innan jag till slut slog till. Jag invigde den i Stockholm i helgen.


Hotel Diplomat fredag kväll. Klänningen kommer från Stella Nova och är ljusrosa, hmm...syns inte så bra på bilden..


...här ser ni den bättre. Jag gillar spets/blonde detaljerna och puffärmen.

Jag får be om ursäkt för att jag inte la upp tävlingen igår, den kommer snart :)  Nu tycker jag att vi njuter den här soldagen också håller vi fokus på positiva tankar !

♥ KrAmAr! ♥


Ny vecka & nya möjligheter!


Dagens tänkvärda på en kudde i fönstret hos
Koffert...

Happy måndag sweeties!

Jag är mitt uppe i en stor deadline just nu och då är allt precis som det brukar = väldigt hektiskt ;)  Men jag tänker på er ska ni veta och jag ser fram emot att kicka igång en tävling senare idag där vinsten är fina kläder från How to Kiss a Frog. Fram till dess så önskar jag dig en riktigt HÄRLIG dag !


Jag var så klart innom Koffert då jag var i Stockholm i helgen och här kryllar det verkligen av fina saker. Hela butiken är som en skattkammare... och det mesta kan även shoppas i deras nettbutik.


Jag älskar dessa fina halsband. En perfekt present att ge bort! (de kostar från 198 kr). Jag gav ett sånt här halsband till min mamma då hon fyllde år i somras och jag har själv ett som det står Lycklig på.


På väg hem, lördag em, tittade jag även in hos Koffert på Arlanda och shoppade en söt Maileg kanin till Johanna. Sånna kan man aldrig få för många av ;)

♥ Kramar! ♥


K.R.A.M.A.R.!


Mulberry känns hetare än någonsin. Jag älskar kampanjbilderna.

Nu hoppar jag i säng efter en effektiv jobbdag men först måste jag checka hur det gått i valet där hemma i Sverige? Har inte fått med mig en enda sekund av någon valvaka så detta blir spännande :)

Godnattkramar!  & godmorgonkramar till er som strax stiger upp!

♥ Love! ♥


Godmorgon söndag!


Bröllopsinspirasjon till ära för Per Holknekt & Lena Philipsson som gifte sig igår.

Glad söndag sweeties!

Solen strålar från en klarblå himmel och den värsta 40-års krisen börjar så sakta att lägga sig nu då jag ser att livet rullar på riktigt bra även efter att jag lämnat min tid som thirty-something bakom mig...och det är ju skönt att det sägs att 40 är det nya 20 ;) 

Idag har jag en full jobbdag så jag håller mig instängd på mitt kontor och senare ska jag iväg till redaktionen. Det är nästa nr av Kamille Mor & Barn som ska levereras och det är ett nöje att få styla fina jul-shopping-sidor.


Hotel Diplomat, igår runt kl.11.45. Kramkalas med Mr.Odd Molly. Jag minns så väl den gången då Per besökte min butik Gizmo & Co och hans första kommentar var "Det är precis så här vi vill att de butiker våra kläder selges i ska se ut". Odd Molly var ett av mina största märken i butik.

Det var nog en mening med att jag skulle ha på mig min Odd Molly kappa igår för i receptionen, då vi checkade ut,  mötte jag Per Holknekt (grundare & ägare av O.M.) som berättade att han skulle gifta sig senare samma dag. GRATTIS till Per & Lena! Jag önskar er att liv fyllt av kärlek, glädje & lyckliga stunder.

Nu önskar jag dig en flott söndag så ses vi lite senare. Och till alla er hemma i Sverige: jag önskar er en fin valdag. Må de bästa vinna! :)

♥ Carpe Diem & många kramar ♥


Godnattkram från Oslo.


Vi bodde i en fantastisk hörnsvit och jag sov som en prinsessa i den underbara sängen. Det är en LYX för oss mamas att få sova en natt utan att bli väckt av en liten skatt... ;)

Fina bloggvänner!


Nu är vi hemma i Oslo igen efter en amazing Stockholms-tur! :) Jag är sååå glad & tacksam över att jag fick fira min dag i min absoluta favorit by (tack älskling!) och det känns som att vi har varit borta i 1 vecka fast det bara var 1 natt. Tänk vad stor skillnad lite omväxling gör!


Jag ska hoppa i säng nu så vi bloggas mer imorgon, ville bara titta in och säga hej + TACK!! för alla fina gratulations-hälsningar jag fått både här på bloggen och på sms. You make me very happy! :)


♥ SwEeT dReAmS! ♥


Hipp, hurra! Jag fyller år idag!



Mina fina bloggisar!

På morgon vaknade jag av att Johanna & JIG kom sjungandes in på sovrummet (Happy Birthday på engeska och J sjöng hela) med ballongbukett och tårta med ljus på. En perfekt start på dagen!! :)

Och gissa var jag är nu? I STOCKHOLM! min absoluta favorit by. Jag & JIG är här och firar min dag och hans i efterskott (han fyllde samma som mig i febr). Vi har precis checkat in på vackra
Hotel Diplomat och nu ska vi gå ut och äta en GOD lunch och jag ska njuuuuta dagen :)



HAPPY fredag!

♥ KrAmAr ♥


Solig torsdag & ett magiskt möte.


Dagens tänkvärda = en av mina favorit tavlor av
Björg.

Hej sweeties!

Oh my, idag är det körigt kan jag lova men sooolen skiner och det är torsdag så det finns (trots allt) all anledning till att vara glad! :)  Hoppas att du har det liiiite lugnare än mig och att du njuter höstdagarna!?

Då jag var på magasinet Kamilles 5 års fest så kom plötsligt en tjej fram och hälsade på mig och gissa vem det var? Den fantastiskt duktiga Björg Thorhallsdottir!! Jag har , som ni vet, flera tavlor av henne och jag bara älskar dem. Eftersom jag har beundrat Björg på avstånd i mååånga år så var detta möte magiskt för mig och jag kommer leva på det länge :)


Jag fick en present! Boken Björgs univers som Marit Gaare Laache skrivit (hon som står till vänster om mig) och inte nog med det, Björg skrev & tecknade dessutom en fin personlig hälsning till mig i boken. (Tuuusen miljoner TACK Björg! det var som sagt magiskt att få träffa dig.).

HAPPY torsdag sweeties! Nu ska jag njuta min sista dag som thirty-something to the MAX!! ;)


♥ KrAmAr ♥


Kvällskram!


Glad Johanna i lördags. Jag gillar sånna här oklara bilder fångade i flykten.

Mitt i pågående jul-styling kom jag på att jag vill ge er fina bloggläsare en kvällsKRAM! :) Nu pågår utfrågningen på TV4 inför valet på söndag och jag inser att jag inte fått någon röstsedel i posten den här gången heller? Måste checka upp hur det där fungerar för oss utlands-svenskar....


Dagens girls & dagens fråga.


Min dagens blev ett hastverk på morgon: bluse Custommade, trench H&M, jeans Diesel och skor Converse. Johanna har på sig söt ny topp från H&M, jeans-tights H&M och skor Pom D`api.

Så här såg vi ut då vi trillade in genom dörren här hemma runt kl.17.20. Ja, det blev sen hämtning idag, det var bara Johanna och en till som var kvar på barnehagen då jag kom dit runt 16.40 och då satt hon klar med ryggsäcken på. Gör man så på era dagis också? Alltså att man gör barnet klart för hemgång om föräldrarna inte har kommit 20 min före dagiset stänger? Jag önskar att de fick leka istället för att sitta och vänta...

Hur som helst: när vi kom hem somnade J sött ganska fort för de har fått en vattenskada på dagiset = de är ute heeela dagen = J blir extra tröttis. Och vem hade inte blivit det av 8 timmar utelek? ;)


Igår höll jag på att ramla i rulltrappan då jag fick se dessa stora reklam-plakater så idag tog jag med mig kameran så att jag kunde fota och visa er.


Det är Ari Behn som gör reklam för MQ som har premiär i Oslo på fredag. Men alltså ... är det OK att han ställer upp på en sån annonskampanj? Vad tycker du? DET är dagens fråga ! :)

Själv har jag också varit ute en del idag i det vackra vädret då jag sprungit mellan PR-byråer och butiker och plockat till styling. Det är JUL överallt nu och jag fick min första jul-goodiebag idag. Ho, ho !


Hej vackra onsdag!


Dagens tänkvärda.

Hello sweeties!

Den här veckan är inte som andra... förutom att jag är mitt i ett stort uppdrag så ska jag även fira min dag, något som tyvärr inte hinner prioriteras så mycket som jag önskat. Men allt går och hur jag än gör så kommer ändå dagen då den kommer, den går ju liksom inte att flytta på bara för att jag är busy ;)

Idag har vi ett fantastiskt höstväder och jag är på väg down-town. Det är lite svårt att klä sig dagar som dessa tycker jag. Ena stunden är det rena sommarvärmen, nästa kylig höstluft. Tror det blir Converse på fötterna i alla fall så att jag kan ta mig fram fort.


Gillar frisyren... lite Brigitte Bardot.

Bäst jag ger mig iväg ut nu så jag önskar dig en riktigt HÄRLIG onsdag! Om vi fyller dagen med positiva tankar och sånt som ger oss energi så går allt som en dans ! :)


♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Tårfyllda Idol-kvällar.



Alltså är det bara jag, eller gråter du också när du ser på IDOL? Herregud, jag förbrukar nästan 1 paket Kleenex  varje kväll. Det är ju bara så fantastiskt med dessa glädjetårar över alla de duktiga killar & tjejer som får en guldbiljett. Och ikväll var det så klart x-tra kul för att de var i Luleå (min hemstad).


Jag slängde på mig min nya jacka från H&M utanpå dagens (blunda for den dåliga matchningen) så att ni får se den på. Den passar, som sagt, bäst till tight topp och svarta byxor.

Till er som gillar jackan men föredrar den i äkta skinn så kan jag tala om att den snart dyker upp i det så håll utkik! Och idag provade jag ett par smala skinnbyxor för 1.499 som var riktigt fina (de har även en skinnbyxa för 299 som ej är äkta skinn).

Måste samla mig nu efter kvällens tår-kalas och fokusera på jobbingen ;)


Status & Odd Molly gossip...


Den här koftan är en ny style (med hette & "Montazami" tofsar ;) från O.M som även den precis ankommit Daisy. Och ett tips! På lördag är det Markedsdag på Vinderen med många fina erbjudanden.

Jag hämtade en glad Johanna på dagis runt kl.16.30 och efter en prommis hem i solen (oh yes, det blev kanon väder från ca kl.13. Riktigt varmt!) så tog det inte många min innan hjärtat sov sött på soffan. Så nu sitter jag här och undrar om jag ska strunta i att laga middag och ta en tallrik fil & flingor i stället? Eller så slängar jag ihop den där korvstroganoffen så att J har god mat i matboxen imorgon för jag kan ju inte direkt fylla den med filmjölk ;) 


Sneak-preview av ett plagg ur s/s -11 kollektionen utan Odd Molly märkelapp på utsidan...

Nu mina vänner ska ni får höra lite Odd Molly gossip: till våren så kommer ni att finna Odd Molly plagg utan den lilla märkelappen som blivit deras signum. De kallar den delen av kollektionen för "exclusive" och det är endast ett fåtal plagg detta gäller, på alla andra sitter lappen där den ska. 

Och du vet väl om att du kan se Odd Molly´s
fashion show live från New York Fashion Week imorgon? Det får vi inte missa!


Klipp & sling.


Spaghetti idag kl.13.15. Min svarta tunika i skön silke-stretch (och med fickor!) kommer från Line of Oslo.

Så där ja. 3 timmar senare var den fula utväxten borta och håret hade fått sig en liten klipp (toppning). Jag jobbade non-stop då jag var hos frisören och då jag efterlyste trådlöst internet (igen...) så sa min frisör (Trond) att jag är den enda som frågar efter det. Ingen annan jobbar då de är där, de koser sig / myser istället... hmm... kanske något jag ska tänka på till nästa gång ;)

Nu: mot H&M`s presserom och diverse plock down-town. Tjingeling så länge!




Godmorgon tisdag & Odd Molly news!


Dagens tänkvärda. Om man tänker för länge kan man bli stående på ett ben... Så: just do it!

Godmorgon darlings!

Precis då jag hade somnat i natt så kom hjärtat tassande men som tur var så fick vi somna om fort båda två :)  Oslo bjuder på ett grått & regnigt väder idag så det blir Hunter på fötterna och paraply i handen. Men är det någon mer än jag som har typ 10 trasiga paraplyer liggande? jag måste rensa ur och köpa mig ett nytt som är vattentätt och som matchar höstgarderoben. Kanske ett från Lisbeth Dahl ? , hon har alltid fina detaljer på sina.


Det har droppat in fler news från Odd Molly hos
Daisy, bl.a. den här fina silke tunikan (med fickor! och rosett/sløyfe bak) som heter Art Silk Tunic....


...och den här sköna jackan som heter Broken Coat. Den kommer värma skönt i vinter...


..och ett extra pluss för att den har hette! (passar fint vid snöstorm;)


Nu ska jag packa ihop min lilla rosa pc och ta med mig den till frisören så jag önskar dig en strålande dag!!


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


God natt & ett shoppingtips!


Jackan finns både ute i butik och på
nett.

Nu är det dags för sängen...zzz...men först ett shopping-tips!

Den här godsaken från H&M fick följa med mig hem idag för billigare än så här blir inte en så här snygg pilot-jacka. Pris: 299 nok (!). Jag blundar för att det är fusk-skinn (den ser ovanligt bra ut) och tänker att det är kul att hänga med på trenden utan att det blir ett stort hål i plånboken. Jag kommer att matcha den med svarta (smala/tighta) byxor och svarta støvletter.

GoDnAtT & sOvGoTt!


Min höst-uniform & Johannas fina besök.


Min dagens: favorit ponchon från DAY, jeans Diesel och skor Acne. Detta är min höst-uniform ;)

Ä.N.T.L.I.G.E.N hittade jag ett blogg-tillfälle mitt i min jul-styling :)  Hoppas att du har haft en riktigt BRA start på veckan?! Själv har jag varit mega-effektiv hela dagen och jag ska köra på några timmar till för jag har ett bra flyt just nu... Det är så häftigt då en sida plötsligt tar form och jag känner att YES! så ska den se ut!


Idag runt kl.18.45. Johanna kramas med fina J. Hjärtat har på sig kofta från Zara, bluse Benetton, jeans-tights H&M och hårspänne Prinsessefin.

Idag, efter dagis, har Johanna varit  på besök hemma hos en av sina f.d. dagis fröknar (hon jobbar på den avdelning på dagiset där J gick då hon var 1-3 år). Det var "stort" för hjärtat att få gå hem till J och jag är enormt glad & tacksam över att J bjöd hem Johanna till sig. Det betyder mycket för oss.

Trevlig kväll!


Happy new week!

Just Because I'm Busy doesn't mean I Don't Love You

Mina kära bloggisar!

Jag är mitt uppe i ett stort uppdrag så det är lite mycket nu.... Men vi ses mer ikväll då jag landat på mitt kontor igen! Och du, kom ihåg att lagra gizmolina.com för om några dagar flyttar min blogg dit. Jag längtar! :)

P.S Var innom butiken
Soup Store idag och där kryllar det av FINA höstnyheter.  

KrAmAr & kÄrLeK!


Godnatt helgen!


Förra året var på Mallorca 2 v i september med våra kära vänner M & B (vi saknar er!!) och så här såg vi ut den dagen då vi reste hem. Bilden påminner mig om att jag ska gå och ta lite sol i veckan ;)

Nej, nu får jag ge mig för idag och gå raka vägen till sängen om jag ska hinna sova några timmar innan det är dags att stiga upp igen ;)  Eftersom det inte blev någon dagens idag så gick jag in i arkivet och tittade vad vi gjorde den här dagen för exakt 1 år sedan? då hade vi precis landat på Mallorca. Nu fick jag akut res-lust... !

SwEeT dReAmS!


Tips på fina julkort?


Både 2008 & 2009 har vi beställt våra personliga julkort hos duktiga Petra som driver
Petrified in Pink och korten blev SÅ fina.

Jag sitter och jobbar med ett uppdrag och kom på att ni kanske kan hjälpa mig? Det jag är ute efter är TIPS på fina julkort. Dvs nettbutiker där man kan beställa personliga & fina kort  eller fina julkort som man kan göra själv (från färdiga kit som man köper..)? Jag känner till både Petrified in Pink och Prints with wings men jag önskar som sagt fler alternativ så:

OM du har något tips så får du mer än gärna skriva en kommentar till mig! Thanx!!


Dagens vardagsrum.


Hemma hos oss idag runt kl.12.30. Gucci är på väg till sin favorit-plats...

Istället för en dagens outfit (har på mig topp från Line of Oslo + Replay jeans + UGG tofflor) så bjuder jag på dagens vardagsrum. Johanna har haft playdate besök med sin fina venn J idag och själv har jag inte rört mig många meter från min pc men nu börjar det vara dags att fixa middag så då ska jag gå heeela vägen till köket ;)


...som är i fönstret bak sjeselongerna.

Tänk - nu är det inte många dagar kvar till jag fyller år så jag ska N.J.U.T.A. mina sista dagar som "thirty-something" maximalt!! ;)

KOS dig i kväll och ladda batterierna inför vecka 37!


Fler höst-shopping-tips.


Bogstadevien igår runt kl.16.45. J´s kofta kommer från Benetton, jeans H&M och på fötterna: nya höst skor. Dagens handväska: en påse från Meny, barn har festliga idéer ibland ;)

Jag ar inte kommit mig till duschen ännu men strax så ;)  Först vill jag bjuda er på några fler höst-shopping-tips till de små skatterna och dagens tips är: Benetton! I höst har jag hittat såå mycket fina barnkläder, till bra priser där. Det började med att jag shoppade en del i Köpenhamn och sen har jag fortsatt här hemma.


Kofta, bomulls topp med lång ärm och sött tryck och sköna cord / manchester byxor med resår i livet (me like!). Allt matchar och allt kommer från
Benetton.

Höst skor ska också shoppas den här tiden på året och igår kunde jag inte hålla mig längre... vi gick till Pom D´api och köpte de skor som J har på sig på intro-sidan i magasinet Kamille Mor & Barn.


Super fina höst stövlar med resår på sidorna som gör dem extra behagliga. Skorna har lite guld-skimmer i sig och jag hade gärna haft ett par likadana själv ;)

Nu: back to work!


Godmoooorgon söndag!


Dagens tänkvärda.

Godmooorgon sweeties!

Visst är det mysigt med söndag?! Det hänger ett "lugn" i luften och det är stilla i gatorna... förutom några som är ute på promenad med hunden... Min väckarklocka ringde kl.08 med hopp om att hinna jobba lite innan hjärtat vaknade men det är något magiskt med att smyga förbi J´s sovrumsdörr för det tar max 2 min så är hon vaken.. ;) 

Nu har vi precis ätit god frukost och det pågår lek i stua / vardagsrummet. Själv ska jag fixa till mig innan jag stänger in mig på kontoret några timmar, jul-shopping-sidor ska stylas och texter ska skrivas. Jag känner mig laddad till max ! :)


Härliga ballong-vingar och en reminder om att jag borde lufta de där underkläderna som JIG shoppade till mig på
Victoria´s Secret för länge sen.. ;)

Jag önskar dig en riktigt S.K.Ö.N. dag!

P.S tusen TACK för all feedback ang. vånings-säng.

♥ Love! ♥


Balett & markedsdag.


Utanför baletten runt kl.13.45. Se så fint J har hängt sin handväska på hornet ;)

Idag var det J´s första balett-time en grupp för större barn (4-6 år) och en nyhet var att jag inte fick vara med. Så - jag fick plötsligt 45 minuter egen-tid ! (nästa gång ska jag ta med mig min pc ;) Det var "stort" för J att vara på balett-time själv och hon tyckte att det var hur kul som helst.  

När vi kom hem så tog vi en tur ut i Bogstadveien där det pågick markedsdag. Som tur var så hade det lugnat ner sig lite så det gick riktigt bra att ta sig fram med cykel och allt :)


Bogstadveien idag runt kl.16.15. J passade på att ta en cykeltur då det var bilfritt i gatan. Min dagens: Poncho DAY, jeans Diesel, stövlar Hunter och väska Marc by Marc Jacobs. Johanna har på sig sylvester + regnkappa från Tiny Doe, jeans + skor H&M.

Nu kickar vi igång lördagsmyset! :) och jag ska slänga ihop lite late-dinner bestående av lövbiff, pommes & bearnessås, en rätt som känns väldigt svensk. I looove it ! :)



Godmorgon lördag 11:e september!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon H.Ä.R.L.I.G.A. lördag!

Mitt hjärta väckte mig strax före kl.06 men då sa jag att nu är det natt så nu sover vi lite till. Det tog väl ca 15 min innan hon kom och kröp ner i sängen mellan mig och JIG och sen sov vi till kl.09.45 (!). Snacka om SKÖN start  på dagen!! :)

Nu sitter J och tittar på Disney filmen "Prinsessan og frosken" som blev med mig hem från Sverige igår (gillar att hon ibland ser filmer med svenskt tal) och sen ska vi iväg på balett. För er som ska besöka bilfri Markedsdag i Bogstadveien här i Oslo idag så har jag ett TIPS!
Tiny-Doe (ni vet de som designat den rosa glittriga regnjakken J har!) har en egen bod så missa inte att ta turen innom för jag misstänker att de selger mycket fint där.


Tiny Doe bjuder på många fina ytterplagg i sin nya a/w kollektion.


Den här kappan med rosett-detaljer är underbar. Tänk till jul...


Jag älskar accessoarerna... de glittriga handskarna, öronpuffarna..


Här är info om var ni hittar dem idag.

Nu ska jag hoppa i duschen (rekord-sent) och sen lutar det åt att dagens blir jeans + poncho (igen ;)


Önskar dig en FLOTT lördag!


P.S
den 11:e september är ett datum som väcker känslor. 2001 satt jag på mitt kontor på Ringnes, där jag jobbade som prosjektleder CRM, och strax efter att vi sett de första bilderna från USA så körde jag hem. Sen satt jag framför TV´n hela eftermiddagen.... Mina tankar går idag till de som drabbades av katastrofen.

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Godnatt fredag! & vånings-säng?


Sedan några dagar tillbaka så pratar Johanna ofta om att hon vill ha en vånings-säng så att hennes kompisar kan sova över. "jag ska  ligga uppe och kompisarna nere mamma" säger hon sött. Jag blir nostalgisk av hennes prat för jag hade en vånings-säng hemma hos min pappa (där jag bodde varannan helg under min uppväxt) och det var perfekt då min kompis Maria sov över.

Tittut i natten!

Åh vad det var härligt med några timmar i Sverige! och jag vet inte riktigt om man kan kalla dessa shopping-turer för "harry" (norskt uttryck, betyder typ "töntigt") längre? för sedan en stund tillbaka finner man bl.a. Odd Molly, Ralph Lauren, Marc by Marc Jacobs (såg min väska i svart!), Ugg Australia m.fl. på
Nordby så det är inte bara gigantiska lösgodis-butiker och billig mat som lockar längre ;)


OM vi en dag köper en vånings-säng till J´s rum (för det är ju trots allt enormt praktiskt med 2 sänger på höjden) så är den här från Oliver Furniture ett fint alternativ. Sängen är stilren & passar perfekt in i J´s rum.

Men för mig var det - trots allt - maten som var i fokus idag, fast jag fick med mig lite annat smått & gott hem också. Ska fota och visa er imorgon. Också hamstrade jag så klart nya svenska magasiner som tex en rykande färskt mama (en favvis!), ELLE Interiør, Allt i Hemmet, ELLE, Lantliv m.fl. 


Jag gillar även den här lösningen! :) perfekt för att behålla golvyta på barnrummet. Men jag får erkänna att jag är lite orolig för trappen och att sova så högt upp... tänk om hjärtat ramlar ner på natten?? Är det någon av er bloggisar som har erfarenhet av vånings-säng? Hit me !!

Jag somnade gott i soffan i kväll och vaknade nyss så nu: mot sängen!

SwEeT dReAmS!

 


Thank god it´s friday !!


Helgens motto! + födelsedagshälsning till min gala venn
Jonas. Love you!!

Mina kära bloggvänner!

När jag har som mest att göra (som nu...) så lyser era trevliga och fina kommentarer upp mer än vanligt! Jag blir SÅ glad varje gång jag tittar in och läser vad ni skriver och det är tack vare er som Gizmolina är den blogg den är för er feedback formar innehållet. Glad i er !!! :) 


Dagens Johanna: klänning Chill Norway, vit t-shirt Kapp Ahl, hårspänne Prinsessefin, strumpbyxor från Daisy och skor H&M. Det fina lekehuset kommer från nettbutiken Prinser & Prinsesser.

Efter en fm med plock & diverse kontorsjobb så ska jag strax hoppa in i bilen och köra iväg mot Sverige. Mat ska shoppas och jag ska njuuuta av att ha svensk mark under fötterna en stund för oavett hur bra jag trivs i Norge så är det ändå Sverige som äger mitt hjärta...


Mina armband har fått nytt sällskap. Den flätade läderremmen med små silver kulor flyttade in på min handled igår och det känns som ett perfekt everyday-armband. TACK för presenten älskling! :) (uppifrån och ned: Cartier (fick de då Johanna föddes), Julie Sandlau och Nomination (fick av mamma i 30 (?) års present).

Eftersom jag blir borta hela em så kör jag på med ett par färska star-pics på ett par snygga mamas:


Det känns som att Sarah´s motto för dagen var "colour me happy"! ;) och är det Kina-skor jag ser på fötterna?? Sarah följer sin son till skolan varje dag. Det tycker jag är mama-power :)


Snyggaste Gisele med sin lilla skatt.

Nej, nu är det bäst jag kör iväg innan rusningstrafiken (oh yes, den startar tiiiidigt i Norge ;) sätter igång så jag önskar dig en FABULOUS fredag och en AMAZING weekend ! 

P.S bra musik är ett must i bilen, jag kommer att lyssna på den HÄR på repeat..

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Indoor Luxury med UGG Australia & Ferner Jacobsen.


Kl.18.30. Tunika DAY, jeans Diesel, skor Acne och väska Marc by Marc Jacobs. 

Det var riktigt, riktigt trevligt ikväll på
UGG-eventet hos Ferner Jacobsen! för som ni vet så Ä.L.S.K.A.R. jag UGG´s och jag "bor" i dem heeela vintrarna. Vet ärligt talat inte vad jag skulle ha på mig på fötterna om inte Ugg fanns? Då skulle jag nog få gå barfota ;)  Hur som helst: för ett UGG-fan som mig så var det fantastiskt KUL att få ta en närmare titt på deras a/w kollektion!


David till höger och hans trevliga kollega till vänster hade kommit hela vägen från Umeå för att arrangera kvällens event i samarbete med Star-PR.

Min underbara f.d kollega, David (som var chef för Filmstaden i Umeå då jag var chef för Filmstaden i Luleå (och Gävle)), är idag daglig leder / VD för UGG i Skandinavien. Vi hade inte setts på typ 15 år så det var en GLAD överaskning! :)


En godis-butik för oss som älskar UGG´s :)


Kate från TSH och kvällens värdinna: Trine från Star-PR. TSH har synts en del i Sverige i det sista, bl.a. så har Carolina Gynning på sig en klänning från dem på coveret av senaste CHIC. (och Jessica Almenäs hade på sig en TSH-klänning på Kristallen galan).


UGG bjuder på en hel del nya styles i sin a/w -10 kollektion.


Dessa snyggingar representerar UGG i Norge. Trine = PR byrå, Paal = agentur.


Indoor luxury = lovely UGG-tofflor att värma fötterna i kyliga höst & vinter dagar.


Gott !


Kvällens event var på 2:a etagen hos Ferner Jacobsen men du finner UGG shop-in-shop på entré plan. Där hade de föresten fräschat upp ordentligt och jag blev riktigt imponerad över hur fint det var! (förutom UGG så selger de bl.a. Line of Oslo, Ralph Lauren, Alpaca Society, Mulberry, MET-jeans, Juicy Couture m.fl....).

Nu kanske ni är nyfikna på vad som gömde sig i min påse?


... ett par suuuper sköna, gossiga, varma och alldelens underbara UGG tofflor så nu får mina fötter en härlig höst & vinter :) (vi ska ta hand om våra fötter, de ska bära oss genom hela livet...).

Tusen TACK för idag Star-PR, UGG Australia & Ferner Jacobsen!

 


Torsdagskram & mer shopping-inspirasjon.


Varsågoda! Här får ni se en till av de shop-sidor som jag stylat i senaste nr av
Kamille Mor & Barn. Visst är det härligt att man kan shoppa så mycket fint för under 200 kr!? :) Hoppas du inspireras!!

Kära vänner !

F.Ö.R.L.Å.T. min frånvaro idag. Ni vet hur det är: business before pleasure... så - jag har kört på som tusan med mina upprag idag och nu sitter jag här och gör 3 saker samtidigt: bloggar, äter & blåser håret för om en liten stund ska jag hoppa in i en taxi och åka iväg till ett event som UGG bjuder in till. Som ni vet så ÄLSKAR jag ju dessa sköna skor så jag gleder mig stort till kvällen! och jag tar självklart med mig kameran så att jag kan visa er pics så fort jag kommer hem.


Idag har jag sprungit runt i poncho från DAY, väska Marc by Marc Jacobs, jeans Diesel och för första gången: mina nya Acne pistols i muldvarp.

Trevlig kväll darlings! :)

♥ KrAmAR & kÄrLeK ♥


Foto-shoot.


I en fotostudio den 15:e juli. J var SÅ duktig, hon poserade som att hon inte gjort annat ;)

Det här är en av de bilder som togs på vårt foto-shoot till min
intro-sida (till modesidorna) i magasinet Kamille Mor & Barn som är ute i butik nu. Den tunika som jag har på mig kommer från Odd Molly´s a/w kollektion, jeans Zara och mina privata skor från Fiorentini + Baker (de kom in i brunt idag hos Shoe Lounge i Hegdehaugsveien, det är första gången märket finns i Norge!). Johanna har på sig klänning från norska Me Mini och skor från Pom D´api.


Fina & duktiga Emma sminkade oss, eller mest mig, Johanna behövde bara pudra över ett blåmärke på kinden..


Bakom-kulisserna-kaos ;)

Vi fick till en spontan middag på Mc.Donalds idag tillsammans med Emma & Elsa, hur mysigt som helst! (jag hade tyvärr glömt kameran hemma) och nu somnade precis lilla J = jag kan fortsätta arbetsdagen i lugn & ro :)

Njut din kväll! och missa inte IDOL nu kl.20..


Hello onsdag!


Inköp hos 
Odd Molly idag runt kl.12.30. Min dagens: klänning Odd Molly, vest från Daisy, jeans Diesel och skor Converse. (Tack för idag Miss.OddMolly!). P.S kollektionen bak oss är inte O.M, det är Valerie.

Hej mina bloggisar!

Oj, oj, idag har jag det hektiskt med en mix av deadlines, uppdrag & inköp så jag tittar bara in för att säga HEJ! och önska dig en FANTASTISK dag! :) Också måste jag berätta att Odd Molly´s s/s -11 kollektion är riktigt FIN så den kan ni se fram emot. Den första levereringen kommer ut i butik redan i början av december. Tänk- det är snart! ;)

Carpe Diem!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Höst-shopping-inspirasjon.


Ett par av de sidor jag stylat i senaste nr av Kamille Mor & Barn (ute nu!).

Nu har vi precis mumsat i oss super god thai-take-away-dinner här hemma och det fick oss att längta ÄNNU mer till vårt paradis...  Jag ser verkligen fram emot nästa resa! :)

Bland dagens kommentarer från er bloggisar finns en efterlysning av tips på höstkläder till de små så varsågoda! Här får ni se de kläder, under 500 kr, som jag valt ut till en dubbelsida i senaste Kamille Mor & Barn. Eftersom det är svårt att läsa texterna på bilden ovan så har jag fotat av varje sida med hopp om att ni kan läsa texten bättre då. Här kommer de:


Här ser ni fina budget-godbitar till mamma och till de allra minsta (upp till 2 år). Den underbara blå blusen längst till vänster såg jag senast idag på Lindex i Bogstadveien (den finns även i ljusrosa) och visst är slipovern med prins-krona på fin? Den kommer från norska MeMini.


Här är kläder till flickor & pojkar från size 3 år och uppåt. Kolla in de nya Birki´s tofflorna från Birkenstock och ryggsäcken från Taj wood Scherer är bra cool den också. Jag älskar att styla sidor som dessa! och just nu är jag igång med liknande sidor till nästa nr, då med tema: JUL.

Oooops nu startar IDOL. Got to go! uppdaterar inlägget senare :) Så där ja, nu har jag sett höstens 1:a IDOL och Laila & Co levererade som vanligt perfekt underhållning. Shit så bra flera var! och hur läckert var det inte med killen som kom tillbaka trots att de tok-sågat honom för 1 år sedan? Det är så det ska vara. Man ska a.l.d.r.i.g. ge upp sina drömmar !


Min poncho & dagens ros.


Idag inviger jag min nya poncho från DAY. Du finner den hos "Fjerde" på Steen & Strøm och ponchon är verkligen ett perfekt höst-plagg!

Visar en till dagens så ni får se hur jag ser ut utomhus idag och för att visa att min vardag inte alltid är lika glammig ;)  Jag har varit och lämnat sopor (ni vet sånt som är för stort / ej passar i soptunnorna på gården..) på en Gjenvinningsstasjon utanför Oslo och dagens ROS går till männen som jobbar där! De hjälper en blondie som mig att kasta rätt sopor i rätt container. 

Nu sticker jag strax ut igen så tjingeling så länge!


Sooolig tisdag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon sunshines!

Efter en ovanligt snurrig natt (J brukar aldrig vakna men eftersom hon somnade så tidigt igår...) så kickade Johanna igång dagen redan strax före kl.06 och det var WAY för tidigt, jag var sååå trött...zzz... Men - efter en liten nap i soffan och god juice så piggnade även jag till till slut ;)

Jag kör lite kontorsjobb på fm idag men ska strax ta på mig solbrillerna och åka ut. Ser fram emot en BRA dag!


Idag runt kl.09.00. I dagis-stressen passar det med soft outfit. Min tunika med LOVE brodyr fram och hjärta bak kommer från
Chill Norway och det gör även silke-sjalen (men den är från s/s -10 kollektionen), jeans Diesel och till det: Converse.


Kl.09.50. Johanna står och sjunger "Mamma Mia" på väg mot dagis i klänning + tights + skor + hårspänne från H&M, vit skön topp från Benetton och den lilla Hello Kitty väskan är shoppad i Thailand.

Nu kör vi tiiiisdag!!!! Kom ihåg: Have FUN & be FABULOUS!


♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Gave & Interiörmässan del. 2: höst + jul.


Bakom denna vackra & inspirerande fasad gömmer sig ett danskt varumärke som heter....

Nu, mina kära bloggisar, ska ni få hänga med mig på Gave & Interiørmessen igen. Den här gången fokuserar vi på den stundande högtiden: JUL och annat höst-fint till hemmet så jag säger som jag brukar: ENJOY! :)


....
Green Gate.  Deras stand var himmelskt att komma in i. Vackert upplyst och med en underbar mix av rosa, grönt & vitt. Jag hade lätt kunna flytta in där ;)


Vackra paket är en glädje att ge bort! (och att få)


När jag hade min butik Gizmo & Co så var Bruka Design min största leverantör av interiör. Jag älskar den klassiska svenska stilen och deras Chips / Popcorn / Godis m.m. skålar är en perfekta presenter till "alla" (från små barn till mormor...). Till jul kommer de med en fin kollektion i beige / lin och vitt, bl.a. skålar med texten GOD JUL (de kommer även i rött). Och ser ni husen? Fina!


Underbara advents-stjärnor och vackra lampskärmar i mängder från watt & VEKE.


Denna färg-glada stand var ögon-godis på hög nivå. Kollektionen är fantastisk!


Bloomingville inspirerar till en färg-glad jul. Turkos, lila, grönt & rosa är verkligen fräsch mix.


...och de inspirerar minst lika mycket till mitt hemma-kontor. This I like!


En av mina snygga bloggisar driver agenturen som hade denna super-fina stand. Hela kollektionen är looovely och du finner den bl.a. hos Home & Cottage butikerna.

Så där ja, nu har ni fått en smyg-titt på vad som dyker upp i butikerna i höst / vinter och jag hoppas att ni blir lika fyllda av inspirasjon som mig då ni tittar på bilderna. Vi har en H.Ä.R.L.I.G. tid framför oss!!


Dagens & Alice i Eventyrland.


Idag runt kl.17.10. Jag inviger ny bluse från
Odd Molly som precis kommit in hos Daisy. Under den har jag linne/singlett från Ti-Mo och jeansen kommer från Replay. I bakgrunden syns spår av en stressig måndags-morgon ;)

Jag skynadade mig som bara DEN att laga middag då vi kom hem från dagis idag men jag föll på mål-linjen för precis då maten var klar sov hjärtat...zzz... Hon är alltid ekstra trött på måndagar så nu sover hon för natten. Själv ska jag fortsätta arbetsdagen en stund till också tänker jag se premiären av "Halv åtta hos mig".

 
Häromdagen fick jag & Johanna en surprise i posten av en bloggläsare, nämligen boken Alice i Eventyrland. En fantastiskt FIN gåva! Boken låg i detta vackra paket och den är en pop-up bok till J´s stora förtjusning! Tusen TACK Marte!

Trevlig kväll!


Happy new week!


Dagens tänkvärda.

Happy new week sweeties!

Solen verkar inte ha någon lust att vila för den försätter att bjuda oss i Oslo på ett amazing höstväder. Underbart! :) Min lilla J sitter, nyvaken, och tittar på barnTV och själv fixar jag dagens matboxar. Önskar att jag lyckades variera innehållet lite mer för det blir lätt samma... Ska nog krydda boxen med hjärtformade gurkskivor idag.


Hur läcker och duktig är inte denna dam? Fantastiskt KUL att
Efva Attling vann det nya priset Guldknappen Accessoar i år. Grattis!

Jag önskar dig en flying start på den nya veckan! Njut ögonblicken och fånga möjligheterna! och glöm inte att LE! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Gave & interiörmässan del 1: Barn!


Här besöker jag svenska
JaBaDaBaDo som har massor av fina barnting i glada färger.

Nu kom jag på att jag inte bloggat från Gave & Interiörmässan jag var på för exakt 1 vecka sedan = förra söndagen. Jag trodde att jag skulle klara av mitt besök på ca 1 time men på den stunden hade jag inte ens hunnit gå 50 meter så - det blev ca 3 tim och jag åkte därifrån full av inspirasjon !


Solstrålen Erika driver agenturen & nett-butiken My first room. Hon har såå mycket FINT (veggord, bokstavs-klossar, vimplar etc.) och ni bloggisar kan se fram emot en tävling i samarbete med henne snart :) Ser ni tavlorna mellan oss? Det är en ny produkt, man fäster hårspännen på dem. Smart!


Fina kuddar/puter, träbokstaver, mobiler etc i Amerikansk-stil från My First Room.


Denna ljuvliga kollektion (sängkläder) lanseras i Norge i höst. Du kan titta närmare på den HÄR.


Jag mötte en söt bloggis som jobbar på agenturen som bl.a. har Djeco och de FINA boxarna + väskorna som ni ser på hyllorna. (Tack för att du kom fram och hälsade! Jag blev så glad :)


Svenska Kids Concept presenterade en hel del nyheter på mässan. Bl.a. fina lampskärmar med stjärnor på (den som hänger över sängen + står i hörnet på hyllan) som kommer i ljusrosa + ljusblått.


Mer Kids Concept... Kommer ni ihåg den vita klädbetjänten (heter de så?) som Johanna har med en sjärna på toppen? Den kommer i rosa med prinsessekrona på toppen + i blått med stjärna.


Teddykompaniet har mängder av gossedjur och nyligen lanserade de även den kollektion med trä-produkter som ni ser på bilden. Tex griffeltavlorna är helt nya för hösten.

Jag uppdaterar inlägget strax. Johanna drar mig i armen.... Got to go !  Så där ja! nu är inlägget uppdaterat! :)


Höstens gästdesigner hos H&M.



Jag sitter och går igenom miljoooner mejl (ok, liiite överdrivet, rätt antal ska vara 1152 olästa) och hittade precis ett från H&M där det står att det är lyxiga
LANVIN som är höstens gästdesigner. Vilken FAB nyhet att hitta på en söndag !! :)  Kollektionen lanseras den 23:e november och vi får inte se de första plaggen förren den 2:a november så den som väntar på något gott...


I väntan på LANVIN så kan vi ju alltid shoppa dessa godsaker hos H&M på nett.

Lilla J är ute och leker med en dagiskompis och jag fick precis ett sms där det stod att barnen storkoser sig. Det värmer mitt mamma-hjärta här på kontoret :)


Interiör inspirasjon till barnrum.


Den fantastiska tårt/kake-lampan står på önsklistan till J´s rum tillsammans med garderobskåpen.

I senaste nr av
Kamille Mor & Barn (nr.3) så har jag bl.a. stylat 2 interiörsidor där jag valt ut mina personliga favoriter till ett flickrum och ett pojkrum.


Jag älskar den här stilen på pojkrum. De fina bokstaverna är de som J har på sitt rum och som ni ofta frågar mig om. De kommer från PoshGraffiti. Lekehuset är från samma kollektion som Johannas rosa.

Om du inte redan köpt magasinet så säger jag bara: löp & köp! Och till er i Sverige: jag ska eventuellt till Stockholm snart så jag får kanske ta med mig en kartong med magasiner och ställa mig och sälja dem under svampen? ;)


Godmorgon sköna söndag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon bloggvänner!

Idag har vi en lika vacker morgon som igår med strålande soool från en blå himmel och jag känner mig full av energi och laddad att ta tag i dagen! :)  Jag ska jobba hela dagen lång med ett par uppdrag men det känns bara inspirerande och kul.


Lördag eftermiddag. Johanna hoppade, och hoppade och .....


...sprang runt på studsmattan innan hon hoppade ännu mer. Till slut så sa hon "mamma, jag har ont i benen". Tror väl jag det efter ett sånt träningspass ;) Bilden får symbolisera att det är full fart framåt som gäller hos mig idag.

Jag önskar dig en riktigt S K Ö N söndag fylld av avkoppling! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Konfirmasjon.


Hemma hos Kari & Co idag runt kl.14. Jag har på mig klänning + kofta
Cathrine Hammel, skor Chloé. Johanna har på sig bluse How to kiss a frog, klänning Christina Rohde, hårspänne Prinsessefin.

Idag har vi varit hemma hos JIG´s syster och firat Mathias konfirmasjon med goda tapas och trevligt sällskap. Solen har strålat hela dagen men det är verkligen höst i luften nu = riktigt kyligt så det här var nog sista gången jag kunde lufta min klänning utan strumpbyxor på benen.


Det gick en röd tråd på temat "hela världen ligger för dina fötter" idag.


Jag tillsammans med dagens fina konfirmant. Behöver jag säga att jag gillar hans rosa skjorta? ;)


Vi bjöds på en fantastiskt GOD tapas-buffé.


Söta Camilla och en vacker bunad. I Norge är det väldigt vanligt att man har på sig bunad till tex 17:e maj, bröllop och konformasjon. En fin tradisjon tycker jag!


Johannas söta kusiner Hedda & Maria.


Alla J´s tjej-kusiner (Martine, Hedda & Maria) driver med cheerleading och här får J för första gången prova på.


JIG´s syster Kari med familj. (Stort TACK för idag!! och Mathias: vi imponerades över din fina tale. Du är unik!)


Jag gillar de rosett-band som Cathrine Hammel selger till sina klänningar. De gör de lilla extra!

I kväll har jag mumsat i mig färska räkor också har vi tittat på dokumentären om Tiger Woods. Såg du den? (den gick på NRK 1). Intressant var det! ungefär som att se en film på bio...

Nu: GoDnAtT! :)


Solig lördag & VIP-premiär + bloggseminar hos "Fjerde".


Det kryllar av fabulous väggord inne i butiken... Love it !! och bl.a. "Some girls were just born with glitter in their veins" passar mig väldigt bra ;)

Godmorgon darlings!

Solen stråååålar här i Oslo och det ger mig massor med energi! :)  Lilla J kom in och väckte mig kl.08.30 så det får man väl kalla sovmorgon ;) Härligt! Idag ska vi iväg på konfirmasjon. Det är JIG´s systers son som konfirmeras så detta blir en trevlig familjedag. Eftersom jag blir borta hela em så bjuder jag er på ett bildregn från torsdagens festliga happening på Steen & Strøm. ENJOY! :)


Jag kramas med de coola, glada & ovanligt trevliga killarna som står bak det norska märket 
Moods of Norway.

Om du ska på shopping i Oslo idag så får du inte missa att det är PREMIÄR för 4:e etagen på Steen & Strøm magasin i city idag (i torsdags var det bara för inbjudna). Fjerde = 1600 kvm med märken som tex Stella Nova, DKNY, Odd Molly, Designers Remix, MET, Diesel, DAY m.fl. De bjuder på fina åpningstilbud, tex 30% på alla varor från följande märken som gäller följande tider:

kl.10-11: Line of Oslo, kl.11-12 Day & Mikkelsen, kl.12-13 Diesel, kl.13-14 Guess, kl. 15-16 MET, kl. 16-17 Moods of Norway, kl.17-18 Snö of Sweden smykker.


Kvällen startade med ett bloggseminar där vi var ett antal väl-besökta bloggar som var inbjudna. Vackra & duktiga Line Varner som driver Line of Oslo svarade på frågor och vi fick välfyllda goodiebags.


Jag tycker att det är fantastiskt KUL att de väljer att prioritera bloggare en sån här kväll. Vi fick t.o.m. komma dit före pressen. Bloggning = framtiden...


Line of Oslo har en egen "shop in shop" och här presenterar Line ett av sina favorit plagg ur kollektionen. Och du, check out her shoes (!) De kommer från Acne.


Den läckra tjejen till vänster är bl.a inköpsansvarig för både denna butik och den på Gardemoen. Hur duktig som helst och hon strålar postiv energi !  Och Line inspirerade mig att shoppa den tunika hon har på sig i silke-strech. Den har fickor (loove) och är ett sånt där "bra-plagg" i höstgarderoben.


Jag får Gizmo-feelings då jag ser änglavingar på skyltdockan för så skyltade jag ofta i min butik. Fint!!


Ett par snygga killar i en minst lika snygg bar. Bubblorna de bjöd på: Riondo Pink Spago Argeto var ett av de godaste viner jag smakat och det är svagt rosa = very Gizmolina ;)


Ett till fabulous väggord: I´m so glam I sweat glitter".


Jag blev så GLAD då denna fina tjej kom fram till mig och berättade att hon läser min blogg. Hon är en av de ansvarige i butiken på Gardemoen så ta en tur innom om du ska ut och resa :)


Härliga godsaker från Stella Nova.


Känner ni igen ponchon från DAY? Jag visade den på bloggen för en tid sedan. I torsdags slog jag till! ;)


Ett till... "Just let me shop and no one gets hurt". Passar mig fint ;)


Vi bloggare var som sagt på plats först, sen kl.19.30 öppnades dörrarna för andra VIP-inbjudna, som tex leverantörer och samarbetspartners. Också en och annan kändis så klart.. På bilden är jag på väg hem med en goodiebag i ena handen och en shoppingpåse i den andra :)

Tusen TACK till alla er FAB girls på "Fjerde" för en riktigt trevlig kväll!

Oj, vilket lååångt inlägg detta blev, nu måste jag skynda på här så: HAPPY lördag darlings! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Godnatt darlings.


Nu då jag jobbar med nästa nummer av Kamille Mor & Barn + gör diverse inköp så blir de en hel del besök hos agenturer. Idag besökte jag bl.a. ljuvliga
 babycottons & Il Gufo. De bedårande ting ni ser på bilden finns ute i butik denna höst/vinter. Och se de söta dockorna = fina presenter till nyfödda. Min dagens = silketunika från Chill Norway och jeans från Diesel.

Det var den fredagskvällen... Efter en minst sagt fullspäckad vecka så slocknade jag (bokstavligt talt) i soffan i kväll strax efter Kristallen-galan där bl.a. ett par favoriter vann priser: David Hellenius & Solsidan. Men vem var det egentligen som ramlade av scen? Victoria S? Får checka i tidningen imorgon ;)


Och på tal om Chill Norway så var jag även innom deras showroom idag. Deras a/w kollektion tycker jag är den finaste de gjort och denna underbara topp med änglavingar + den söta kjolen finns ute i butik nu.


Lilla J har toppen i vitt (med rosa änglavingar bak) och kjolen finns, som du ser, även i rosa (we like ;) Kollektionen finns bl.a. hos Daisy.


Min lilla ängel :)

Nu är det bäst att jag kryper ner i sängen så jag hinner sova gott några timmar innan little Miss.Angel vaknar.

♥ NaTtAkLeM ♥


I dig denim.


Höst/vinter kollektionen från I dig denim.

Igår hade jag en speed-dejt med härliga Hanna från 
I dig denim. Jag fick massor av energi av vårt möte och jag imponeras över hur otroligt duktig Hanna är. Kollektionen är sååå FIN och till våren växer den och utökas med ännu fler styles (hurra!). Då kommer det även ett par super coola jeans-chinos till oss mamas. DET ser jag fram emot!! :)


United Bakeries torsdag runt kl.12.45. Hanna har på sig de chinos som lanseras till våren. Jag har på mig bluse Odd Molly (finns hos Daisy), jeans Diesel och skor Chloé.


Här ser ni samma chinos till de små i en soft & skön kvalitet.


Check out the skirt! Tänk den med en vit t-shirt till sommaren... (alla plagg på bilden är s/s -11)


Snygga jeans från höstkollektionen.


Finaste jeans-jackan med puffärm kommer  s/s -11.

Det är fantastiskt kul att få se ett nytt märke växa fram och jag har en känsla av att vi kommer att se mycket av I dig denim i framtiden. Om du är nyfiken på var märket säljs? så finner du återförsäljare HÄR.

Nu börjar det snart vara dags att hämta på dagis. Jag ska bara fixa typ 187 saker här på kontoret först..puh... ;)


Godmorgon fredag & min fabulous vecka!


4:e etaget på Steen & Strøm igår runt kl.19. Den här baren var hur "gizmolina" som helst! Ljusrosa väggar med FAB väggord och det bjöds på rosa GODA bubblor... Och ser ni 4:an? Very Sex and the city! :) Jag invigde ny fin klänning / lång tunika från Odd Molly som precis kommit in hos
Daisy, matchade den med skinnbyxor från Custommade.

Mina kära FINA bloggvänner!

Den här veckan har varit helt extremt hektisk som ni säkert har märkt. Jag har varvat jobbuppdrag med pressevisningar, Kamilles 5-års fest, fika med I Dig Denim, inköp och igår: bloggseminar & VIP-premiär av ny STOR underbar butik på hela 4:e etagen på Steen & Strøm.  En BRA sak med allt detta (förutom att jag har haft en fantatiskt KUL & inspirerande vecka!!) är att jag har massor med material att visa er så håll ut : snart ska ni få en full uppdatering!

Men - först väntar dagislämning, besök hos ett favorit brand och jobb så see you later darlings!


Här ser ni längden på klänningen bättre. Den är längre än tidigare liknande styles.


Mina 2 favvis-halsband som varit med mig på alla events i veckan eftersom de förgyller alla mina tuniker. Det med bilden på Johanna kommer från Lorange Design och det med texten Lycklig kommer från Koffert.

Önskar dig en FABULOUS fredag och om du är lika trött som mig på morgon så tycker jag att du ska lyssna på den HÄR upp-piggande låten så kööör vi freeedag ! Tjohooo !

P.S "Fjerde" på S&S öppnar på lördag (imorgon) kl.10 med fantastiska erbjudanden. Ett exempel: mellan kl.10-11 är det 30% rabatt på allt från Line of Oslo.

♥ Love! ♥


Godmorgon sweeties!


Onsdag runt kl.24 (på väg hem). Det bjöds bl.a. på FINA (och goda) cupcakes och vid sidan om mig ser ni Kamilles jubileumsnr som kommer ut i butik på fredag. I det har jag så klart "fest-tema" på min Mor & Barn sida. Gårdagens: jacka från Juicy Couture & kjole från
Valerie.

Godmorgon sweethearts!

Åh vilket VACKERT höstväder Oslo bjuder på idag, strålande SOL från en vackert blå himmel!  Det hjälper en trött Gizmolina att piggna till ;) Igår var jag nämligen på magasinet Kamille´s 5 års FEST och hade hur trevligt som helst. Jag har så klart en hel del bilder att visa er men nu ska jag först göra oss klara för dagen här hemma.

Önskar dig en STRÅLANDE torsdag!!! och kom ihåg: be cute & smile!

♥ Love ♥


Gina Tricot: Time to go barock´n roll...



HAPPY 1:a september mina fina bloggläsare!

Idag har jag bl.a. varit på en trevlig pressevisning av
Gina Tricots fest og nyttårskollektion som jag ska berätta mer om då jag kommer hem för nu måste jag skynda till dagis och hämta hjärtat. Vore tokigt om jag glömde det ;)














Fest i sikte...


Vacker klänning från Louis Vuitton. (bild från style.com)

Precis då jag fixat min sko-beslutsångest så dyker en vad-ska-jag-ha-på-mig-ångest upp för imorgon är jag bjuden på fest och just nu så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig? Det lutar åt klänning trots att benen inte är så bruna längre (borde ha solat ett par gånger...hmm...) men frågan är vilken? Får ta och göra en djupdykning i garderoben ;)

Nu säger jag godnatt till både dig och augusti så ses vi igen i september!

♥ SwEeT dReAmS ♥



Bloggtoppen RSS 0.91