Tävling: vinn tunika & sjal från Nordljus!



Mina kära bloggläsare!

Jag är glad över att kunna presentera en ny tävling i samarbete med butiken
Nordljus som nyligen lanserat en ny design på sin fina nettbutik. Den här gången är vinsten en fin tunika + sjal till ett totalt värde av ca 1000kr.


Den fina tunikan du kan vinna är i size S/M, pris: 699kr.


Sjalen, som är snygg att matcha med tunikan, kostar 399kr.

♥ TÄVLA OM TUNIKA & SJAL TILL ETT VÄRDE AV 1.000KR!


För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg och berättar varför just du borde bli den lyckliga vinnaren också vill jag att du svarar på frågan "Vad heter han som startade Nordljus?" Svaret hittar du om du surfar in hos Nordljus. (tävlingen pågår t.o.m. fredag 4:e december.)

♥ Kram & Lycka till ! ♥


Godmorgon sista novemberdag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner! Idag är det sista dagen i Oslo på en stund så det kommer att gå undan i svängarna för det är ju alltid mycket att göra innan man reser bort i 1 månad, men så här innan jul då det dessutom ska fixas med julklappar / julkort etc så är det mycket med stort M ! ;)  Men allt går och min plan är att jag sitter här i kväll med allt gjort .

Mitt hjärta väckte mig strax efter kl. 07 och nu ska jag hoppa i duschen. Sen blir jag ute på jobb efter att jag lämnat Johanna på dagis så jag kickar igång en ny tävling strax innan jag sticker iväg :)


Så här såg det ut hemma hos oss julen -08.

Jag önskar dig en TOPPEN dag idag ! Tänk - det är sista dagen i november idag, sedan vänder vi blad och möter december.

KrAm! ♥

Trevlig söndagkväll mina vänner!


Oss idag i fotostudio tillsammas med Bajas.

Idag har Johanna fått hänga med mamma på jobb en stund (pappa ligger sjuk...) och sen har jag skrivit julkort, srungit upp & ner 138 gånger (okej, lite överdrivet, men det känns så ;)  till vinden och hämtat ner julpynt och julgran (sista året vi kör med oäkta gran...), shoppat några julklappar, hämtat middag hos Burger King (en life-saver ;) och gått igenom vad vi ska ha med oss på resan.


Johanna tog hand om faktureringen och ekonomin då jag stylade. Ett perfekt team-work! ;) Och lägg föresten märke till munnen, hjärtat hittade mitt läppstift och körde runt det några varv ;) 

Som ni ser då har jag inte chillat så mycket idag ;) men det får jag snart göra i flera veckor så nu är det bara att hålla tempot upp fram till avresa :)


Idag har jag trippat runt i underklänning/linne från Ti-Mo, topp från Andersen & Lauth (båda shoppade hos
Daisy) och jeans Zara.

Hoppas att du har haft en underbar 1:a advent och att du känner dig klar att möta december till veckan !?


Glad 1:a advent & årets julkort!


Dagens tänkvärda.

Idag är det 1:a advent! M Y S I G T !! :) Jag brukar alltid ha fixat iordning full jul hemma till advent men i år lyser t.o.m. adventsljusstaken med sin frånvaro... INTE likt mig...  Men, innan dagen är slut är planen att den + advents-stjärnorna ska vara på plats  :)

Mitt hjärta gav mig en välbehövlig sovmorgon idag och väckte mig inte förren kl. 08.30. Lovely! Jag har börjat lägga fram det vi ska ha med oss på resan, kör tvättmaskiner och skriver julkort på morgon och precis som förra året så har duktigaste Petra hos
PetrifiedInPink gjort våra FINA julkort.

Jag vill inte visa hur årets kort ser ut förren våra vänner har fått det i postlådan ;) men - så här såg det ut förra året:




Du hittar årets kollektion av super FINA julkort (och mycket annat..) hos Petrified In Pink.

Jag är GLAD över att jag kan erbjuda er, mina kära bloggisar, 10% rabatt på julkort. Surfa in hos PetrifiedInPink och uppge koden godjulgizmolinas vid köp.  Erbjudandet gäller t.o.m.  091204.

Nu ska jag köra iväg till fotostudio och jobba lite så jag önskar dig en underbar advent fylld av pepparkakor, glögg, tända ljus, MYS & glädje ! :)

KrAmAr! ♥

Nattaklem!


Godnattkramar till er alla !

Det är dags för mig att krypa ner i sköna sängen nu så vi ses igen imorgon ! Och då mina vänner blir det en ny fantastisk TÄVLING i samarbete med
Nordljus där vinsten är en super fin tunika + sjal. Det är nåt att se fram emot! :)


Kvällens blev: tunika från Hunkdory, örhängen från Bolina & skinn byxor från Custommade.


Till er morgonpigga bloggisar (eller ofrivilligt uppe pga små barn ;) säger jag: godmooorgon & HAPPY 1:a advent ! Njut din morgon lite extra och lyxa till frukosten med pepparkakor som dessert :)


P.S om mitt 1:a inlägg dröjer imorgonbitti så beror det på att jag sover gott för klockan är lite mycket nu... ;)

KrAmAr! ♥  


Grattis Emma !


Hipp, hipp, HURRA! min fina vän Emma fyllde år häromdan ! :)  (Jag har lånat bilden från Emma&Co´s
blogg.

Dagens 2:a kalas var hemma hos finaste Emma&Co. Planen var att jag & Johanna skulle titta förbi en stund så att kidsen fick leka, sen skulle jag gå hem och natta Johanna, och sen skulle jag komma tillbaka till festen men allt blir inte riktigt som man tänkt sig...  Jag & Johanna var hemma runt kl.21 och strax efter att hjärtat somnade så somnade en trött mamma också ...zzz...


Ballonger = kalas !


Johanna & Elsa är sååå söta ihop :)  P.S kolla in Elsas fina kjol / skjørt, den kommer från Stella Mc Cartney´s kollektion hos Gap.


Mysigt...

TACK för en festlig & mysig kväll kära vänner ! Tokigt att jag inte lyckades komma tillbaka till The Party... hoppas att ni hade världens bästa fest. Kramar ! :)  (P.S jag somnade i soffan strax efter att jag lagt Johanna och vaknade igen kl.01. Typiskt..).

 

 


Festlig & fartfylld lördag!


Lördagspuss !

Mina vänner! Åh vilken dag vi har haft idag jag & Johanna ! Hela 2 st kalas har vi varit på och mellan dem har ärenden fixats + att vi fick besök av min kära vän Kjersti som kom innom med julegaver. Det är verkligen galet mycket att göra så här inför resan och det blir inte mycket tid över så därför har jag varit en dålig bloggerska senaste dagarna... men jag kommer starkt tillbaka så fort vi har fötterna på Thai-mark :)

Här kommer pics från dagens 1:a kalas:


En happy Johanna presenterar dagens som består av: klänning/kjole från Christina Rohde (shoppad hos AlmaLukke), päls + hårspänne från H&M och bluse från Benetton.


Jag tycker att korten från Maileg är helt underbara...


Min dagens åkte på i en väldig fart: klänning/kjole Odd Molly (en favorit!), päls H&M, jeans Zara och väska Jimmy Choo hos H&M.


Dagens 1:a kalas var hos Johannas dagis-kompis Thale Emilie som fyllde 5 år.


Det var ett tjejigt födelsedags-kalas med en mix av Bratz & Nalle Puh / Ole Brumm.


The cake.


Kalas pågår.


TACK för ett kul kalas Thale Emilie! Jag hade det väldigt gøy. Klem Johanna :)

Efter kalaset lämnade jag hjärtat hemma hos JIG (som tyvärr ligger sjuk sedan några dagar tillbaka...) också körde jag iväg och fixade en mix att jobb & privata ärenden. Och en sak är säker: allt blir gjort liiite mer effektivt då jag inte har med mig Johanna ;)  men på fm idag, då hon var med mig, så somnade hon i bilen så jag var "saved by the bell" och lyckades vara ganska effektiv även då :)

Dagens nästa kalas kommer i nästa inlägg...


Hej i natten & välkommen lördag!


Här är fredagsmyset i full gång. Att elda i öppna spisen är helt underbart i novembermörkret och det ger mig ro efter en stressig dag...

Detta var verkligen dagen som försvann... Jag har varit mega effektiv och försökt få gjort så mycket som möjligt eftersom jag har en hel del uppdrag som jag ska leverera före resa men det är precis detta som är en av fördelarna med att vara sin egen, dvs det att jag kan jobba galet mycket en period för att sedan vara ledig en period. Det jag gör just nu är nämligen att jag jobbar i-kapp de uppdrag som jag har i december eftersom jag är på ferie/semester då.  Fiffigt värre! ;)


Taccos är ett säkert kort på en fredagkväll. We love it!

Min dag har bjudit på: fotografering i studio, redaktionellt jobb hos
Kamille, besök på H&M´s presserum + besök hos Polhem PR. Och när Johanna var hämtad på dagis så gick jag iväg och fick naglarna fixade och efter det passade jag på att göra några ärenden (julklappar ska köpas, ting till resan ska fixas...) på vägen hem så jag var inte hemma förren närmare 19 i kväll. Då kickade vi igång fredagsmyset här hemma = taccos, gott vin, Bocca choklad, Idol, Skavlan (riktigt bra) och Aftonbladet Klick (ett must på en fredag).


Vi önskar DIG en alldelens UNDERBAR advents-helg fylld av lyckliga stunder !

Vad tyckte du föresten om kvällens Idol ? Jag tycker att det var helt rätt att Mariette fick lämna. Började känna mig lite mätt på henne... och tycker att de 3 som är kvar nu är enastående ! (men Calle får gärna ryka ut nästa gång för min del).  Erik är ju bara sååå D U K T I G ! och det är Tove också .

Tror att det är bäst jag kryper i säng nu för imorgon ringer klockan ganska tidigt och sen står bl.a. jobb, ärenden, barnkalas / bursdag och en eventuell fest på agendan så detta blir en KUL lördag! :)

GoDnAtT & gOdMoRgOn ! ♥

Glad fredag !

GOLDEN COUPLE photo | Barack Obama, Michelle Obama
Obama får stå för dagens tänkvärda: We belive in change !

Glad fredag mina vänner!  Idag kör jag på som tusan med mina uppdrag för att hinna leverera en massa saker före jag lyfter mot Phuket . Just nu är jag på Kamille redaktionen och sitter och skriver så tjejer & killer: vi ses senare !  Ha en underbar dag och ha KUUUUL !!!!

Kram! en busy tjej som bloggar ikapp i kväll :)

Girls-dinner-out.


Jag invigde en bluse från Gina Tricot och matchade den med byxor från Custommade och en mix av armband, bl.a ett från Jimmy Choo kollektionen hos H&M.

What a day! :) Alltså den här dagen har verkligen gått i ett och nu kom jag nyss hem från en super mysig middag på Bølgen&Moi med mina soltrålar till vänner Randi & Anniken. Båda dessa fantastiska girls jobbade hos mig i min butik och jag är så glad över att ha dem i mitt liv.


Happy girls. (TACK för en fab evening mina fina vänner ! Ni strålar! Kramar! )

Jag har massor av bilder att visa från dagen men innan jag gör det så ska jag jobba en stund så see you later! Och till er som är på väg i säng passar jag på att säga: GoD nAtT! :)


Wow ! vilken torsdag!


Dagens tänkvärda. Gå dina egna vägar..

Oh my, idag går det undan i svängarna kan jag lova. Dagens schema ser ut som följer:

kl. 08.30 - 09-30 PR-event Gina Tricot (med -50% på allt i butiken!)
kl. 10.00 - 13.00 Klipp & sling hos frisøren
kl. 10.00 - 15.00 PR-event Kapp Ahl.
kl. 14.00 - 17.00 PR-event H&M Home collection.

Och däremellan så jobbar jag med mina uppdrag.. så kära vänner förlåt min frånvaro idag , jag återkommer med pics från dagens alla happenings ikväll !  (är bara hemma på blixt-visit i skrivande stund).

Njut din dag !!

KrAm! ♥

Girls-night-in!


Jag och min bästa vän Mia som jag är så glad över att ha i mitt liv. Mia´s fina tunika + underklänning kommer från Odd Molly och min tunika från Hunkydory. 2 favorit märken :)

Jag har såå mycket att göra inför resan men det finns saker som gör att jag lägger allt annat åt sidan och en av dem är en härligt mysig kväll med min bästa vän Mia. Vi har ätit min räkpasta, druckit gott vin, pratat om livet, drömt om vackra kläder (och skor)  och bara myyyyst...


Hjärtat insisterade på att Mia skulle leka med henne på hennes rum så de lekte då jag slängde ihop middagen.

Johanna tyckte att det var så kul att vara med på vår tjej-kväll (JIG är borta på julebord i kväll) så hon somnade ovanligt sent framför Madicken på dvd. Min lilla sötnos. 


Det är så stämningsfullt med levande ljus & eld i öppna spisen den här årstiden. I love it ! Och ser ni den rosa barnstolen? Johanna fick plötsligt för sig att hennes gris skulle sitta i den och äta ;)


Jag är absolut inte någon "vinkännare" men då jag blev bjuden på detta goda vita vin hos vänner för en tid sedan så föll jag pladask och sedan då är det en favorit !  så detta vin är ett TIPS ! (pris: 122nok). Och visst har vattnet från norska VOSS klart snyggast föpackning av alla vatten?! Hittade det på Meny idag (nyhet i butik!) och detta vatten är super poppis på clubar & restauranger i bl.a. New York.


Svenska ELLE går inte att köpa i Norge så det var lyxigt att få den idag. (Miljoner TACK för en fabulous kväll vännen! och TACK för julklappar, blomster & ELLE. Glad i dig!)

Det här var verkligen en perfekt kväll !  så nu är jag extra HAPPY ! :)


10 dagar ?!?


Hunter støvlar från ShoeLounge, jeans Zara, tunika Hunkydory och jacka ChillNorway. Ni är många som frågat mig ang. jackan. Den kostar 2.999nok och du hittar den hos
Daisy. Den är stor i storleken så jag har en x-small.

Idag bjuder Oslo på ett riktigt grått & blött väder och det gör mig trött...zzz... Men när jag bloggar så piggnar jag alltid till ! :)  Vi ska få middagsbesök idag så jag ska sticka ivag ut och handla snart så att Johanna slipper en tur i butiken efter dagis. 


Dagens lunch plockade jag upp hos Godt Brød på väg hem från Kamille redaktionen där jag varit och jobbat en stund.

Var föresten innom Vinmonopolet (=systembolaget) tidigare idag (på väg hem från Kamille redaktionen & fotostudio) och fick lära mig något nytt: nämligen att en öppnad bag-in-box endast håller i 10 dagar ! Alltså seriöst, jag har gått genom livet och trott att det håller i 6 veckor (!) . Vem är det som lurat i mig det? vågar inte tänka på all gammal vin jag fått i mig genom åren... Visste du att det bara är 10 dagar den håller ?  (snälla, säg att du också trodde att det var 6 veckor .. please.. ;)

Tjingeling!




Godmorgon onsdag!


Här är Johanna 1 år och 4 månader. Sötisen! hon har blivit så stor sedan då.

Hej mina vänner! Här blev natten lite speciell för Johanna vaknade för första gången på en evighet runt kl. 03 och kom gående in till sovrummet (det händer aldrig nuförtiden...). Det slutade med att jag vaknade inne hos Johanna kl. 07 på morgon ... ;)  (hon vill inte sova i stora-sängen).  Och nu står jag som vanligt med ena benet ut genom dörren på väg till fotostudio så jag bjuder er på några bilder från hur det såg ut hemma hos oss för exakt 2 år sedan, 2007.


Rosa jul på Johannas rum 2007. Det året reste vi till Thailand i december och stannade i 6 månader.

Idag är det sista dagen att tävla om det fina armbandet från
CreativeLounge (tävlingen ligger under "tävlingar" i vänstermarginalen). Lycka till !


Mitt hjärta.

Bäst jag kör iväg nu så jag önskar dig en HAPPY onsdag ! :) 

KrAm! ♥


Godnatt!


LexingtonCompany summer 2010.

Jag veeet att det är jul-inspiration som gäller nu men alltså jag bara m å s t e visa er denna underbara bild från Lexington´s sommar kollektion och med tanke på hur fort tiden går så är det ju strax sommar igen ;)

Upptäckte precis en notis om att blogg.se ska köra tekniskt-underhåll i natt mellan kl. 24-06 så jag passar på att säga godnatt nu så ses vi igen imorgon och då är det en annan dag....

NaTtAkLeM! ♥

Shopping-tips!!


Jag älskar pärlor och jag önskar mig ett par fina pärlörhängen av jultomten... ;)

Jag är imponerad över H&M´s snygga kampanjer och jag tycker att de är galet duktiga !! :)

Tänk att deras konkurrent Zara a l d r i g annonserar, det är egentligen ganska speciellt för att vara en så stor kedjebutik,  men det är coolt...



Underbar mor & dotter match till kommande julfester / luncher / glögg-event etc.


Jag stod och höll i den här söta Hello Kitty klänningen idag men så hängde jag tillbaka den.. Tror kanske jag ska gå och se på den igen imorgon för det är en fin dagis-klänning att matcha med tights :)

På torsdag ska jag på ännu en vårpresentation hos H&M ! den här gången är det deras HOME-collection s/s -10 som jag ska få titta på. Gleder mig !! :)


Godkväll mina vänner!


Johanna tycker att det är såå kul att ringa mormor i vår port-telefon (!) vilket innebär att alla som går förbi nere på gatan antagligen tittar efter doldakameran då de hör ett barn prata högt och tydligt ;) 

Då var det plötsligt kväll igen och jag är så G L A D över att mitt hjärta somnade rekord tidigt för idag behöver jag min egen-tid för att skriva på ett uppdrag (igår var hon uppe ovanligt sent..) som snart ska levereras. 

Min soliga dag (härligt att få lufta solbrillerna) har innehållit en mix av diverse kontorsjobb, besök hos PR-byrå, plock till uppdrag och lite shopping hos Granit.


Hos Granit shoppade jag dessa fina plastburkar (perfekt med plast istället för glas!) som Johannas pärlor ska få flytta in i. Pris: 29kr/st.  (Bilden har jag lånat från Granit.)

Förra året köpte jag "gör-det-själv" kalendrar i julklapp till Johannas mormor, morfar & farmor hos Granit som jag limade fast bilder av Johanna i och skrev små reminders om tex födelsedagar etc.  och då jag var där idag så blev jag påmind om dem så de får bli dagen TIPS !


Du hittar fina "gör-det-själv" kalendrar både hos Granit och Ordning & Reda. Jag gillar dessa framför de man beställer hos fotobutiker för de här blir mycket mer personliga. (bild lånad från Granit).

Bäst jag fortsätter med det jag höll på med nu. Hoppas du MYSER i kväll !?





It´s a beautiful day!

Sometimes, we need to learn how to accept rejection and how to reject acceptance..
Dagens tänkvärda.

Hej alla fina bloggisar !  Idag går det undan i svängarna och jag står med ena foten på väg ut genom dörren men innan jag sticker iväg ut så vill jag önska dig en LOVELY tisdag  :) 


Nästa vecka matar vi elefanter i Thailand... :)

Oslo bjuder på sol från klarblå himmel idag och jag gleder mig till att sticka iväg ut på jobb nu och plocka till några uppdrag :)


Här ser ni de tuffa kläderna från
SCOTCHANDSODA som passar en 7-årig kille som jag lottar ut idag ! Jag kommer att göra ett eget inlägg om detta senare men - du kan börja tävla om att vinna dem redan nu genom att skriva en kommentar till mig om varför just du borde få kläderna som har ett värde av totalt ca 7.500nok (=ca 9.000sek).   (P.S eventuell frakt/porto betalas av vinnaren.)

Sköt om dig så ses vi igen lite senare! Och du, kom ihåg att du är fantastisk !! :)

P.S du har väl inte glömt att tävla om det super snygga armbandet ? Tävla HÄR !

KrAm! ♥

Natta!


Jag drömmer om ett par snygga boots från Fiorentino + Baker, eller Free Lance....

Fr.o.m. imorgon måste jag börja lägga mig tidigare, eller föresten, jag vågar inte lova att jag klarar det förren vi kommer till Thailand. Och en vecka till klarar jag ;)  för sen blir det sol, bad, värme och lata dagar heeeela december lång . Måste säga att det känns ganska skönt att veta det just nu ! :)

Jag somnade då jag nattade Johanna i kväll så jag kör utlottningen av barnkläderna från ScotchAndSoda imorgon. Och håll i er nu: värdet på vinsten är hela 9.000sek !!!! (dvs 7.500nok). Så missa inte det om du känner en liten prins på 7 år...!

Nu säger jag godnatt till måndag 23:e november och imorgon välkomnar vi 24:e movember = 1 månad till julafton. HO, HO :)

NaTtAkLeM! ♥

Vinnarna av barnrumsinteriör från Sprall!




Mina kära bloggisar!

Då är ännu en fantastisk tävling avslutad och den här gången är ni hela 99st som tävlat om de FINA intriörsakerna från min favorit barn-butik
SPRALL.TACK för alla trevliga tävlingsbidrag. Ni är alla vinnare i mina ögon! Och du, missa inte att besöka SPRALL nästa gång du är i Stockholm. Butikerna hittar du på NK, Nybrogatan.51 och fr.o.m. imorgon (25/11) i Kista Gallerian.  Också på nett så klart !


Detta bedårande lekhus (+ många fler, tex en bensinstasjon till bilglada små prinsar...) hittar du hos SPRALL. Och vinsterna i tävlingen kommer från denna underbara kollektion.



Finaste tygfacksförvaringen till ett värde av 495kr.

Den lyckliga vinnaren av tygfacksförvaringen är:

Postat av: Sandra
Hejsan!!
jag skulle gärna vinna tygförvaringen med söta små cupcakes på!!
Min dotters alldeles egna kökshörna är snart klar, då temat är just bakelser, glass och tårtor. Ett litet mini-bageri ;-) ibland känner man att det fattas något och sen när jag såg denna söta var jag tvungen att "slå till" med en kommentar!
Perfekt att ha alla tillbehör och tårtbeställningar i ;-) (barns fantasi är ju helt fantastisk)
Jag hoppas hoppas verkligen att denna söta tygförvaring blir vår.
Kram på er!!
2009-11-12 @ 19:38:51


FINA vimplar (10 meter lång!) som passar perfekt både på barnrummet och som dekoration på födelsedagsfesten och fina att hänga upp den mellan träden på trädgådsfesten till sommare. Värde 385kr.

Den lyckliga vinnaren av vimplarna är:

Postat av: Karin - AlicesMamma
Här är en till som hoppas på tur :) Vi vill gärna vinna vimplarna eftersom Alice fyller 1 år i januari och jag redan nu har börjat planera det perfekta barnkalaset! En vimpel var just en av detaljerna jag tänkt ha, sen efter kalaset skulle den få flytta in i det nyfixade barnrummet!
Ha en underbar dag, och TACK för alla inspirerande inlägg och FINA tävlingar - även om jag inte vinner så får jag alltid nya idéer när jag kikar in hos dig!
2009-11-12 @ 13:26:27
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/


Stort GRATTIS Sandra & Karin! ♥

Mejla mig namn + adress + e-mailadress till [email protected]

♥ Miljoner TACK till Ida & SPRALL för ett riktigt TREVLIGT samarbete ! ♥


My office.


Jag är symmetri-galen ;) måste ha ett moodboard till höger och ett till vänster och en lampa till höger och en till vänster osv...

Tyvärr lyckades jag bara fånga den här bilden från mitt kontor idag. Lovar att det kommer fler snart ! :) 

Anslagstavlorna har jag köpt hos Binders och de vita tyget som jag klätt in dem i har jag hittat hos IKEA. De ljuvliga blommorna står i en glaslykta från Walther & Co (sålde dem i min butik..), radio från Tivoli, kalender från Ordning & Reda (missa inte att köpa för 2010 innan de tar slut ! dessa wallplanners är nämligen poppis! jag köpte själv en ny häromdagen...) och klocka från Ikea.

Nu ska jag strax krypa upp i soffan och mysa med en ny episod av Lipstick Jungle (norska TV3 kl. 22.30). Lovely ! :)


Dagens, Kamille & trevlig kväll!


Idag hittar du en rykande färsk Kamille i butikshyllorna! så löp & köp :)

Godkväll i stugorna ! Det är hektiska dagar nu så jag har inte kunnat titta in till er tidigare idag men nu så ! Hoppas att du har en pang-start på veckan och att du myser lite extra i höstrusket ikväll !?

Min lilla prinsessa ligger och sover, hon var såååå trött efter dagis så jag tror att hon kanske sover för natten? vi får väl se... ;) Själv har jag precis öppnat ett paket från den FINA nettbutiken
Nordljus med underbara Maileg nisser i (ska fota och visa..) .  Och just det ja, om du har en son (bror / kusin etc..)  på 7 år så får du inte missa den utlottning som jag bjuder på senare ikväll med super coola kläder från det HÄR märket ;)


Idag bjuder jag på en dagens från kontoret. Som ni ser så är det lite "kaos" som råder här inne, ett kreativt-kaos ;)  Dagens består av:  linne/kjole från Ti-Mo, topp från Andersen & Lauth, jacka från Chill Norway (alla 3 shoppade hos Daisy) och tights från Zara.

TACK för alla era fina kommentarer idag ! Som TUR var så var min förkylning falskt-alarm så jag har haft en fin dag som bl.a. innehållit besök på ett showroom (vet ni, ,jag glömde att fota då jag var där... ska skärpa mig nästa gång ;) och det är verkligen härligt att se alla fina sommarkläder i vackra färger som kontrast till mörka november .

HaPpY mÅnDaGsKvÄlL !


Godmorgon nya vecka!


Ni får dagens tänkvärda senare då jag piggnat till :)

Godmorgon mina vänner!  Idag när jag vaknade så kändes det som att jag åkt på en förkylning men jag försöker förtränga de känslorna nu i morgonfixet så: vi får se hur det går ... ? ;)  


Vacker bild..

Nu ska vi åka mot dagis i regnet så jag önskar dig världens BÄSTA dag också säger jag som min galavän
Jonas sa till mig igår:

Hoppas att din vecka blir MAGISK !

P.S senare idag presenterar jag vinnaren i tävlingen där du kan vinna interiør-ting till barnrummet från Sprall också hoppas jag att du inte missar den nya tävlingen där du kan vinna det super snygga Humanity-armandet (du hittar tävlingen under "tävlingar" i vänster marginalen).


Sprall är en favorit butik !

kRaM! ♥

1:a advent närmar sig !


Så här såg Johannas julkalender ut förra året. Hjärtat kommer från Walther & Co och det målade jag vitt. Sen hängde jag på fina påsar från Panduro Hobby. Siffor + hjärte etiketter kommer även de från Panduro och de söta banden kommer bl.a. från Maileg. Jag har ännu inte bestämt mig för hur kalendern kommer att se ut i år... ?

Plötsligt slog det mig att det är 1:a advent på SÖNDAG ! Jag har trott att det är 2 veckor kvar men det är det ju inte och strax är det den 1:a december vilket betyder att det är dags att kicka igång årets adventskalender.

168397-2048
... och så här såg Johannas kalender ut för 2 år sedan. Då gjorde jag en liknande lösning som ifjol men jag hängde påsarna på änglavingar.

Har du redan köpt kalender? Gör du en egen eller köper du en godiskalender eller en sån där "vanlig" med bilder i? Jag hittade en super söt Hello Kitty kalender till Johanna häromdagen men så påminde JIG mig om att det inte är så enkelt att resa med choklad till varma Thailand så , den får nog bli adventsgodis till helgen ;)


Den här kalendern från Maileg lockar i år men den är lite stor att ta med sig till Thailand... ;) 

Jag har fixat här hemma hela dagen idag (härligt! har fått gjort massor) och jag spikade nyss upp  2 anslagstavlor som jag satt vitt tyg på. Det är tyvärr för mörkt att fota här kontoret nu så jag får ta bilder imorgon.


Ett TIPS! är denna fina adventskalender som du hittar hos Sprell. "Kittet" innehåller 24 papperspåsar, stickers med nummer att fästa på, klädnypare, ett par trähjärtan och snöre att fästa alla påsar på. Enkelt att få allt-i-ett! :) Men  - hos oss blir det en annan lösning än denna som går i vitt & rosa... ;) 
 
Hoppas att du har en riktigt mysig söndag!?


Tävling: vinn Humanity armband från CreativeLounge!



Mina kära bloggläsare!

Den ena fantastiska tävlingen avlöser den andra just nu och idag bjuder jag på en tävling i samarbete med
CreativeLounge. Vinsten är det super-populära armbandet Humanity Wrap-around bracelet som många kändisar går runt med. Själv älskar jag det ! (ni vet ju hur glad jag är i budskap...) och mina favoritfärger är: magenta/ceriserosa, ljusrosa, svart & chokladbrunt.



Armbandet är ca 90 cm, och du virar det flera led runt handleden = det passar alla!  När du köper ett sånt här armband går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation!

VINN ETT HUMANITY ARMBAND VÄRDE 398KR

Det här är en av mina favorit färger: ceriserosa! På armbandet står det: Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference.

VINN HUMANITY ARMBAND I VALFRI FÄRG!

För att vara med i tävlingen och få chansen att vinna detta super FINA armband i valdri färg (värde 398kr) så skriver du en kommentar till mig där du berättar varför just du borde vinna samt vilken färg du önskar dig. Du hittar de färger som finns att välja mellan hos CreativeLounge (klicka på "webbshop" så hittar du armbanden).Tävlingen pågår t.o.m onsdag 25:e november.

KrAm & LyCkA tIlL !


Godmorgon söndag!


Dagens tänkvärda.... (skriv ett kort till en vän du inte mött på länge idag så förgyller du hans/hennes vecka med trevlig post :)

Godmorgon alla härliga! Visst är det underbart att det är söndag idag ?! Jag vaknade strax före kl.08 av att Johanna kom springades in på sovrummet storgråtande och sa "mamma det är spøkelser!". Just nu är det nämligen spöken som är väldigt intressant tema (kommer bl.a. från en Madicken dvd).  Och igår skojade vi massor om spöken i bilen hem från från IKEA så ja, det var nog inte konstigt att hon drömde som hon gjorde... ;)


Åååå vad jag längtar till nya filmen kommer...

Oslo bjuder på ett riktigt grått väder idag (det regnar) = perfekt innedag! och det passar mig utmärkt för jag har en hel del att göra. Men innan jag tar tag i dagens jobb så kör vi soft start på dagen så nu rullar Nyhetsmorgon på tv´n i köket (Tilde är duktig!) och i stua tecknar Johanna för fullt framför barnTV.


Jag hittade en ny blogg häromdagen. Nämligen Laila Bagges hos mama. Du hittar den HÄR.

Det är dags för mig att hoppa i duschen och sen väntar en extra god söndagsfrukost så:  see you later sweeties !  Och du, lyssna på den HÄR sköna låten som passar perfekt på en söndagsmorgon.

KrAm! ♥

En mysig lördag.


Utomlands (= bl.a. här i Norge) så har IKEA en stor svensk matbutik vid sidan om där man köper korv med bröd. Där säljs bl.a. det vi köpte idag: köttbullar (köpte även kycklingspett men de har ju inget med Sverige att göra ;) och andra "delikatesser" som tex: sill, kalles kaviar, knäckebröd, lingonsylt, bilar m.m.

Tittut i natten! Idag har vi haft en riktigt mysig lördag men ändå sitter jag här med dåligt samvete för allt jag borde ha gjort... lite dumt... men det är p.g.a. att vi snart ska resa och att jag har en hel del att göra. Ska försöka sudda bort det dåliga samvetet och istället vara GLAD och nöjd över att vi har haft en härlig dag :)

Här får ni se vår lördag i bilder:


Ibland är det skönt med en stund lyxig egentid så innan dagens balett  hoppade jag in i bilen och körde iväg till detta hus...  som är "Huset Høyer" = agenturen för bl.a. By Malene Birger.


Det var lagersalg hos Huset Høyer och jag åkte hem med en söt tröja / genser till Johanna från Repetto i påsen.


Efter lagersalget körde jag raka vägen till
Bolina och där mötte jag min fina Gizmo-girl Berit som var duktig butikschef hos mig på Gizmo & Co. Det var sååå mysigt att träffa henne så jag tappade helt bort tiden och fick plötsligt kasta mig i bilen och köra hem för att hämta Johanna som skulle på baletten. (Tack för ditt fina sms Berit! är så glad jag mötte dig idag ! Kram! )


Idag var Johanna plötsligt mer intresserad av att stå och dricka vatten än att dansa... (hon var trött tjej). Kolla in hennes F I N A "gymnastik-påse" ! Den kommer från MyCinnamongirl.


Sötnosen in action... Här är de flygplan :)


Jag sitter och är ett "garage" ... inlägget blir för långt om jag ska förklara vad det innebär ;)  (vi föräldrar är väldigt aktiva på baletten och dansar tillsammans med barnen).


Det här var årets sista balett-time för hjärtat p.g.a att vi har andra planer nästa lördag och sedan reser vi...


Efter baletten körde vi till IKEA och då somnade Johanna bums! i bilen och eftersom jag inte hade med mig vagnen så gick jag in i varuhuset med en sovande Johanna i famnen och hon sov , så som ni ser på bilden, heeela vägen genom varuhuset . Jag var liiite svettig då jag kom till kassan (Johanna är inte direkt någon liten baby längre så ganska tung att bära runt på ;) med mina 2 tavel-lister så då väckte jag darlingen. (jag hade inga händer fria för att fixa till min frisyr innan bilden togs ;) 


"Svensk Jul" stod det på stora skyltar ovanför detta berg av juleskum i matbutiken på IKEA.


En nyvaken & trött Johanna mumsar på glass. Hon tycker att det är så KUL att man gör den själv :) och hon inviger den tröjan/gensern som jag shoppade till henne på dagens lagersalg (jag älskar paljettrosetten och den lilla volang-kanten...).


Vi lämnade IKEA med 2 tavellister och lite mat i påsen (slog personligt rekord i att inte köpa något annat än exakt det vi åkt dit för att köpa ;)  och Johanna var på ett strålande humör i bilen på vägen hem så vi hade riktigt KUL på vår lilla tur :)


Jag invigde också ett nytt plagg idag: nämligen den tunika från Hunkydory som jag shoppade på Steen&Strøm (Oslos svar på NK) igår. (tusen TACK älskling!). Jag matchade tunikan med underklänning från Ti-Mo (finns hos Daisy) och jeans från Zara.

Lördagskvällen bjöd på god middag, gott vin, massor med tända ljus, Skal vi danse finalen, Dansbandskampen och Johanna badade skumbad och överraskade mamma & pappa med att dyka med cyklop (!), eller ja, hon dök nästan ;)


Bäst att hoppa i säng nu så att jag hinner sova innan jag ska vakna så TACK för idag !


GoDnAtT kRaMaR tIlL eR aLlA! ♥


And the lucky winners are...



TUSEN MILJONER TACK!

...för alla tävlingsbidrag! Ni är REKORD många som vill vinna den fina tunikan, klänningen & nattlinnet från
LexingtonClothing, närmare bestämt 307 stycken ! och jag har precis läst igenom alla tävlingsbidrag men eftersom det är omöjligt för mig att välja 3 så har JIG fått hjälpa mig med lottning. TACK för alla fina ord, jag önskar, som vanligt, att alla fick vinna....


Vinst nr.1: fin klänning / tunika till ett värde av 1.495nok.

♥ Vinnaren av tunikan / klänningen är: ♥

Postat av: SessanOchPrinsessan.com
Jag tävlar sällan, men denna underbara tunika måste jag prova lyckan på ♥
Med jätte jobbigt försäkrings bråk efter min makes arbeidsulykke & halverad årsintekt, har tyvärr garderoben blitt ganska trist..... Denna underbara tunika hade kunnat piffa upp Sessan både till vardag & fest ;D
Hoppas hoppas, denna föll jag alldeles pladask för!!
Kram Från Sessan & Prinsessan
2009-11-11 @ 22:14:46
URL: www.sessanochprinsessan.com
 

Vinst nr. 2: skönaste nattlinnet värde 995nok.

♥ Vinnaren av nattlinnet är:

Postat av: Kari Anne
Jeg ønsker meg nattkjolen!! Hvis jeg vinner den kan jeg se litt fresh ut når jeg vimser rundt i natta-klærne mine på kveldene. Jeg stresser rundt dagen lang, studerer på fulltid, jobber fulltid og skal i tillegg forsøke å ta vare på mann, barn, hus og hjem og alt annet som hverdagen er fyllt med.Ååååååååå jeg ønsker meg en nattkjole fra Lexington!!!!
2009-11-08 @ 21:13:43



Vinst nr.3: fin tunika värde 1.295nok.

♥ Vinnaren av tunikan är: ♥

Postat av: Guri
Hei :)
Er ei "jente" på 38 år som elsker alt som har med klær å gjera ! Er nok derfor eg liker bloggen din så godt...
Sjøl slit eg litt med å komme ut av den vante uniformen som er jeans og cardigan. Jobber i et mannsdominert miljø og tenker at ein tunika er super til å framheve ein feminin stil.
Er veldig glad i blått så ønsker meg den blå :)
Klem frå Guri

2009-11-09 @ 19:35:00

Stort GRATTIS till Sessan, Kari Anne & Guri!

Mejla mig namn + e-mail + postadress till: [email protected]

TUSEN TACK till LexingtonClothing för ett trevligt samarbete ! ♥

Happy lördagkväll!


Oss på IKEA runt kl.17.

Vi kom hem runt 18.30 och nu pågår middagsfix så jag tittar bara in för önska dig en jätte trevlig kväll! :) Berättar mer om vår dag som innehållit ballet / IKEA / lagersalg m.fl. lite senare.

Kram! ♥

Victoria´s Secret Fashion Show.


Hur S N Y G G  är inte Heidi?! För bara 5 veckor sedan födde hon sitt 4:e barn. Snacka om att hon inspirerar med sin fantastiska kropp.

Årets stora Victoria´s Fashion Show är avklarad och vi kan räkna med att få se dessa bilder både här och där en stund framöver... ;)  Själv älskar jag mina bh´s från V.S och jag längta efter en New York resa... det blir ett av mina nyårslöften: att spara till en N.Y resa och åka dit till våren ! :)

Jag låter de vackra bilderna tala för sig själva.... :









Jag blev verkligen inspirerad till att shoppa nya underkläder nu. Det prioriterar jag sällan... 

Igår var jag en sväng på IKEA på Alnabru men fick inte tag i allt jag skulle ha så nu ska jag strax köra iväg till Oslos 2:a IKEA och se om jag har bättre lycka där :)  Sen blir det balett så vi ses igen lite senare i em.

Tjingeling så länge! :)






Goooodmorgon soliga lördag!


Dagens feelgood...

HAPPY lördag vänner ! :)  Då har vi plötsligt HELG igen och 2 dagar att njuta lite extra mycket. Tyvärr så ser jag att några av vaknat på ett riktigt dåligt humör på morgon och skrivit mindre trevliga kommentarer. Hur orkar ni?? Tänker ni: HURRA! en ny dag att förpesta någons blogg på ! var ska jag starta... hmm.. kanske hos Gizmolina?  Önskar SÅ att ni hade fått vakna på ett lika BRA humör som mig istället ! :)

Johanna bjöd mig på sovmorgon idag (hurra!!) och kom inte in förren kl. 08.30 och nu pågår full LEK här hemma och själv ska jag hoppa i duschen och sen väntar fix på kontoret och då ska jag fota och visa er några bilder. Senare idag blir det balett (Johanna längtar) och ute skiner solen från en klarblå himmel efter fler dagar med regn så detta blir en B R A dag ! :)


Lördag = skönt att chilla i soffan...

Njut nu din lördagmorgon, ät en GOD frukost, pussas & kramas (om du bor själv: skicka pussar & kramar på sms...), läs tidningen, ta en extra lång dusch (eller lyxa till det med ett bad) och kom ihåg att fånga de lyckliga stunderna idag ! :) 


 CARPE DIEM  !!!

P.S LexingtonClothing vinnaren presenteras idag, har inte haft tid över i veckan...beklager det...

KrAm! ♥


God Natt.


Magasinet I-D bjuder på 3 nakna super modeller på sitt cover. (Eva Herzigova, Helena Christensen & Claudia Schiffer). Coolt & vågat !

Hej i natten! Nu är min tandvärk borta men jag fick ett litet tråkigt besked hos tandläkaren som gör att jag inte varit så happy idag... Därav min frånvaro... Jag är på väg i säng nu, ville bara titta in till er bloggisar först och berätta att jag och Johanna har haft en riktigt mysig kväll. Vi har tittat på Idol och även om jag hoppats att Mariette skulle åka ur så kändes det helt ok att det blev Reza... Jag håller mina tummar för Tove ! :)

Efter dagis idag så tog vi en tur down-town och vad som fick följa med oss hem därifrån ska ni få se imorgon. Nej, bäst jag hoppar i säng nu så att jag vaknar pigg imorgon.

GoDnAtT oCh SoV gOtT! ♥


Hej fredag !


Dagens tänkvärda...

Mina kära vänner! Förlåt om jag inte klarar att prata så länge med er just nu. Jag sitter nämligen här med halva ansiktet bedövat, eller ja, nu överdriver jag kanske lite, men det känns i alla fall så. Ringde precis till en agentur och insåg en bit in i samtalet att jag ska hålla mig till sms en stund framöver idag ;)


Fredagar är ha-med-dag på dagis och idag valde Johanna att ta med sig sin Hello Kitty väska fylld av smått & gott.  På bilden försöker hon pressa ner den i sin låda ;)  Dagens outfit: bluse fra Benetton, klänning från Zara, jeans tights H&M och därifrån kommer även hårspännet.


Aj, aj. Jag borrade i en tand idag...


Kolla in mitt smile ;)  hur sned som helst pga bedövningen ;)  Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren och därför är jag glad över att jag går till världens bästa Ralph som inte bara är min tandläkare utan även min vän. Du hittar honom på Colosseumklinikken här på Majorstua.

Nu passar jag på att hoppa in i bilen, = jag träffar igen, och kör iväg och fixar några ärenden. Sen återkommer jag starkare senare i eftermiddag. Ha en alldelens U N D E R B A R dag så länge.!

KrAmAr! ♥

Sweet dreams & godmorgon...


Det känns som att det flyger runt "fairy dust" på den här vackra bilden...

Nu säger jag TACK för idag och TACK för alla fina kommentarer! :) Hoppas att du sover riktigt gott och till er som precis vaknat säger jag: godmorgon & GLAD fredag !

Det känns lyxigt att vi har en hel helg framför oss att fylla med godis....

KrAmAr! ♥

Vackra girls & 4:a barn.


Ett gäng vackra girls. Kolla in deras skinnjackor. Me like !!!

Victoria´s Secret fashion show är utan tvekan en av årets största happenings i USA och i år är (som jag tidigare skrivit) snygga 4 barns mamman Heidi Klum host för showen.

Och på tal om 4 barn så blev min bästis mamma till sitt 4:e barn i tisdags. Jag är sååå G L A D för hennes skull och jag L Ä N G T A R till jag får träffa den lilla  prinsessan ! :)  GRATTIS vännen !!!!! jag beundrar dig !

Inspirerande fredag!!
Det här är en av mina absoluta favorit bilder på mig & Johanna. Här är hon ca 4 månader och vi är hemma i Luleå och firar hennes 1:a jul. Det är min bästa
Jonas som fotat oss. Jag trodde inte jag skulle ha barn i mitt liv, för det har aldrig intresserat mig, men livet är en spännande resa som tar oss med på vägar vi inte visste vi skulle gå...

Visst känns det som att 3 är det nya 2 och 4 det nya 3 ? Alltså när det gäller antal barn man har... Själv önskar jag mig inte fler än 2 men samtidigt känner jag ibland att det är riktigt skönt att bara ha 1...  kanske för att jag aldrig har längtat efter barn? eller för att jag helt enkelt är lite bekväm av mig? Det är mest för Johannas skull jag en dag önskar mig 2, så att hon får ett syskon för jag är helt övertygad om att det skulle berika hennes liv (och självklart mitt också).  Känslig sak det här med barn... och det är absolut inte någon självklarhet att kunna få barn... Det är en av de få saker vi inte kan styra här i livet. Det och vädret...

P.S Ursäkta mig, men visste ni att Jim Carrie ska bli morfar (!) och att tjejen vid hans sida är hans dotter (!). jag kan verkligen ta SÅ fel på ålder på folk... trodde han var yngre kan jag säga.

Thumbnail
Far & dotter.


Trevlig kväll!


Johanna plockade löv i lördags efter baletten.

Jag blev såå nöjd med dagens kontors-fix så nu ska det firas med en extra god middag :) 

Önskar dig en riktigt MYSIG kväll i höstrusket ! (det regnar här i Oslo och det är verkligen kolsvart ute...).


Just nu...


Det skulle inte riktigt stå samma saker på min tavla ;)  Istället skulle det stå... Friday: tandläkaren & besök på showroom för det är vad som väntar mig imorgon.

...pågår montering av hyllor & moodboards på mitt kontor. Tänk: en dag kanske jag blir klar med mitt kontors-prosjket ;)


Coola magnet-tavlor ! båda bildera kommer från PB-Teen.

Samtidigt som jag får hyllor etc monterat så jobbar jag med en styling som ska fotograferas imorgon så här på kontoret händer det lite av varje just nu :)


Hello torsdag!


Jag älskar ballonger och ni vet väl vad Puh säger: "Man kan aldrig vara nere med en ballong".

Godmorgon mina blogg-vänner! När jag vaknade idag och fick se att klockan var 08.30 så blev jag liiite stressad också påmindes jag om att jag borde lagt mig tidigare igår, eller idag, eller vad man nu säger då klockan är 03? Hur som helst så är det lite för sent... Kanske jag borde fixa en inställning på min pc så att den slår av sig automatiskt tex kl. 01 och inte går att få på igen förren kl. 07? ;)

Nu är i alla fall Johanna på dagis och jag är igång med min dag vilket känns HÄRLIGT ! Jag trivs så himla bra med mina uppdrag och jag njuter verkligen dagarna :)  och nu är full-fart fram till 1:a dec då vi lyfter mot sol, bad & värme. 


En dag snart kan du tävla om helt bedårande FINA hårspännen här hos mig. Håll utkik!

Hoppas att du vaknat PIGG och full av energi och att du får gjort allt du tänkt dig idag ! Nu kickar vi igång den är dagen med den HÄR låten också kööööööör vi !!! Wiiieee! Have FUN today !

KrAm! ♥


Låt mig presentera: H&M vår / sommar 2010!


Ena dagen träffar jag henne på Jimmy Choo fest, andra på vår/sommar lansering. Hon har minst sagt lite hektiska dagar just nu duktiga Kine på H&M.  Min dagens: t-shirt från Splendid, kavaj/dressjakke Anna Holtblad, jacka Zara, MiH-jeans, bälte Gucci och självklart min Jimmy Choo väska .

Vet ni vad som hände i kväll? Jag vaknade plötsligt kl. 21.15 och konstaterade 1: att Johanna sov brevid mig i soffan (håller tummarna för att jag somnade före henne ;) , 2: att jag missat slutet av Bonde söker fru, 3: att de levande ljusen i köket hade brunnit ner så långt att om jag inte vaknat då så vill jag inte ens tänka på vad som kunnat hända...  Det var med andra ord en mening med att jag skulle vakna till exakt då ! :)


Ljuset i lokalen + min kamera var ingen perfect match så färgerna blev lite märkliga här..

Nu ska ni få se pics från min trevliga eftermiddag.  H
&M hade bjudit in till pressvisning av vår / sommar 2010 och de plagg jag fick se idag kommer att synas i butik fr.o.m. vecka 52 t.o.m. vecka 7 men inte alla på en gång så klart . Vissa plagg dyker upp v.1, andra v.5 osv .  Och en sak är säker: vi har en hel del att se fram emot efter jul också ! :)


Hörde jag någon säga båt? Maritimt är ordet !


Den blommiga klänningen längst till höger kommer vi att se mycket av... !  Den var by the way en av mina favoriter i showroomet idag.


Några av dessa plagg är också med på kampanjbilder = de kommer synas mycket...


Här ser ni en till av de snygga H&M girls som jag poserade med i fredags också. Kolla in halsbandet. Very nice! och kolla in min snygga limefärgade anteckningsbok som jag fick.


Romantik i luften!  Hårdiademet som lutar mot väskan är fantastiskt ! tänk: midsommarfest! :)


... och på tal om sommar så hade jag gärna packat ner de första 2 bikinis ni ser på bilden i min Thailand väska. Militärgrönt ÄR verkligen the new pink ;)


Hello 80-tal ! Jag hade en lik Musse college-tröja då jag gick på gymnasiet shoppad hos Gul & Blå ;) Missa inte shortsen som hänger bak Musse Pigg, riktigt snygga med perfekt slitning.


Det är I N T E lätt att hitta en snygg jeansjacka i "rätt" tvätt/vask så denna är ett hett TIPS ! Super fin! och den kommer från L.O.G.G.

Oj, vad många pics det blev men jag misstänker att ni gärna vill se?! I H&M´s presseinformation så står det så här ang. trender för våren 2010:


Designteamet tilbyr en allsidig miks i H&Ms vårkolleksjon, med etnisk inspirasjon fra hele verden, gamle moteklassikere fra Hollywood og collegemodeller. Vi får skarpe, kantete silhuetter med 80-tallsinspirasjon og myke, feminine draperinger som kontrast. Tekstilene får nye blandinger, strukturer og overflater.

Färger: Hvitt, blått, beige og grått, skinnfarger, akvarelltoner, rike krydrede toner og skarpe neonfarger.

Accessoirer: Smykker i maks størrelse, luksuriøse og dekorative etniske smykker og sko, brede belter, skjerf, store solbriller.

TACK för idag H&M !

 


Jul-inspiration!


Jag gillar stoffet / tyget bak sängen, stjärnorna och för att inte tala om de vackra paketen som är ROSA.

Här hemma går det "i ett" efter att jag hämtat Johanna på dagis och just nu plockar hon upp sisådär 47 teckningar som ligger utspridda över heeeela köksgolvet (hon lägger ut dem ett och ett och mamma får I N T E röra ;)  och sen står typ 186 små pärlor på dagordningen. Och ja, de ligger också på golvet... Mitt i detta så smygtittar jag på "Halv åtta hos mig" ;)

Men här hos Gizmolina råder lugnet så varsågoda: jag bjuder på ett inspirerande julhem som jag hittat i engelska House and Gardens.


Om du har en trappa : dekorera den med girlander..


Det är fint att dekorera med gröna girlander & ljusslingor.


Det år så fint att hänga en krans över ett bord.

Eftersom jag blivit avbruten ca 54 gånger då jag skrivit detta inlägg så är nu teckningarna & pärlorna i box och istället pågår Bonde sökder fru + nattning :)



Hemma hos oss...


Det supersöta isbjörnshuvudet hamnade ÄNTLIGEN på väggen. Hon fick det i födelsedagspresent i augusti så ja, det var på tiden att det kom upp ;)  På önskelistan står nu: 1st. elefanthuvud och 1st renhuvud att placera vid sidan om.

Jag sitter och jobbar på kontoret just nu men så fort jag är klar med det här inlägget så ska jag iväg ut. I dagens kalender står det:  "H&M presenterer vår / sommer 2010", vilket betyder att jag ska besöka deras presse-rum. Det ska bli riktigt inspirerande att se de plagg som dyker upp i butikerna från januari och jag räknar med att så se F Ä R G = ögongodis ! :)  (alla showrooms blir så mycket vackrare på s/s än på a/w).

I måndags fixade jag & Johanna lite här hemma. Jag spikade och hon assisterade med att säga "vad fint du gör mamma!" :) 


Min lilla stad växer och kolla in de små grisarna från Maileg! visst är de söta? :)


Johanna bara älskar sitt kök från
Millimini. Här står hon och har cookalong då jag lagar middag ;) Jag spikade upp den söta "anslagstavlan" också fick en kanin flytta in på kylskåpet...  (ser ni "luckan" i mitten på väggen, där ska en liten spegel el tavla upp ! ;)


Den här magnet-tavlan från Rice köpte jag för en evighet sen och nu har de äntligen kommit upp på sidan om kylskåpet så att Johanna kan stå och leka med sina magnetbokstaver då jag städar bort middagen.... :)

Ops, nu ser jag att tiden flyger (som vanligt ) så jag får visa er Johannas nya fina förvaringskorg  / förvaringsfack senare. Och du,  - missa inte  TÄVLINGEN som pågår i samarbete med en av mina favorit butiker SPRALL . Vinsten är fin interiør till barnrummet ! 

Tjingeling så länge !  Jag återkommer senare med pics från dagens H&M-event :)

P.S jag presenterar vinnaren i Lexington Clothing tävlingen i kväll. Tack för alla 307 tävlingsbidrag! det är REKORD !


Godmorgon onsdag!


Dagens tänkvärda.

Mina vänner! Jag & Johanna står med ena benet ut genom dörren så jag lägger upp ett nytt inlägg så fort jag kommer hem från dagislämningen :)  Sedan igår har mitt hjärta plötsligt fått för sig att hon ska bada skumbad på morgonen och hon tycker att det är sååå kul så ja, ting tar tid ;)


Efterlysning: Har någon av er sett den här underbara mössan från Odd Molly i butik i Oslo i den här färgen ? Jag använde den i en styling i somras och den är bara LOVELY ...  Hittade den hos ajabajakids (nettbutik) men undrar nu som sagt om någon sett den här i stan? (den finns i en annan färg hos bl.a. Daisy men jag är på jakt efter exakt denna..).

Nu sticker vi så jag säger bara: CARPE DIEM !!!

KrAm! ♥

En vacker favorit som inspirerar!


Utan tvekan ett av årets snyggaste cover... Jag tänker på Carrie då jag ser tyll klänningen/kjolen...

Mitt favorit magasin bland alla magasiner är utan tvivel engelska VOGUE. Jag kan sitta och bläddra i det och beundra styling / foton / vackra kläder / vackra människor etc hur länge som helst och hela magasinet inspirerar mig ! Jag menar kolla bara in detta cover ! och det delikata typsnittet på "Wonderful". I love it !

Vogue är ett magasin som lever med mig hela året, sen det finns vissa magasin som jag bara har ett förhållande till vid speciella tillfällen, som tex jul, och ett av dem ska strax få ett helt eget inlägg :)

Såg du föresten på Grey´s i kväll? (norska TV2) Oh my, vad det händer saker nu! och om du vet ifall han friar eller ej så vill jag I N T E veta det så: schhhhh..... !





Dagens outfit...


Chloe på lanseringsfesten till The Prada Book .

Idag låter jag Chloe Sevigny stå för dagens outfit för den här känns svår att slå ;)


Dagens mys-stund.


Idag hade jag på mig tunika från Hunkydory och sjal från Andersen & Lauth och på bilden har jag mysigt sällskap av Ella.

TACK för alla härliga middags-tips som ni gett mig ! Ni peppar mig att testa något nytt en dag snart, men idag blev det en klassiker, nämligen korvstroganoff med ris. Alltid lika gott tycker jag :) 


Jag minns knappt hur man busar med en så liten söt tjej.. men lite glada miner brukar alltid hjälpa ;) 

Runt lunchtid tog jag en tur down-town och mötte upp ett par
prinsessor och den stunden satte guldkant på min dag idag. Josefine strålade som alltid och Ella är söt som socker.


Här har Josefine precis monterat på varukorgen som hon får låna från oss nu då hennes gått sönder. (Johanna åkte Bugaboo då hon var mindre och nu står den vagnen i en bod hos oss så jag tror jag ska sälja den snart..). (darling, jag lånade alla pics från dig, som vanligt ;) 

Nu springer en kvällspigg / småtrött (märklig kombo det där ;) liten Johanna runt här hemma och det börjar bli dags att läsa god natt saga så vi ses lite senare igen.

TrEvLiG kVäLl Så LäNgE!

 


Star mamas.


Kate & Suri är galet lika. Kolla föresten in Suris high-heels... det ska börjas i tid ;)  Jag ser att de varit och shoppat på Jacardi ...

Nu sticker jag iväg ut och hämtar gullet på dagis och på vägen hem ska middag handlas. Bjuder på ett par pics på star-mamas så länge.  Och om du har något hett middags-tips så får du gärna ge mig det ! för jag känner att det lätt blir samma meny som snurrar här hemma...


Gwen Stefani är alltid lika cool i stilen och hon är den kändis-mamma som oftast syns på bild tillsammans med sina barn (och ja, Katie är nästan på samma nivå... hon och Suri fotas ofta...).

Off I go!


Fredagens fabulous Jimmy Choo party!


Friends på champagne-shopping.

Bättre sent än aldrig mina vänner så kommer här nu äntligen pics från fredagens fabulous Jimmy Choo prelansering där vi var 250 inbjudna som mötte upp kl. 21 - 23.  Jag bjöd med mig min kära vän
Josefine och vi hade så TREVLIGT att kvällen slutade mycket senare än 23 :)

H&M bjöd på ett super proffsigt genomfört arrangemang som innhöll, shopping (det var ju liksom därför vi var där ;) , champagne, underbara canapéer, vackra människor, super BRA dj och självklart , till slut: en goodiebag.


Det var låååång då jag kom dit kl. 21 och på väg in fick vi ett armband på armen som visade vilken tidspunkt vi fick shoppa accessoarer. (Arrangemanget var på den H&M som ligger på Karl Johan vid sidan om Steen & Strøm.)


Jag & Josefine fick grå armband = vi fick shoppa kl. 21.30. Detta system fungerade utmärkt för det blev aldrig "kaos".


Här är jag tillsammans med H&M´s snygga kommunikations-chef.


Visst ser det ut som att vi hade hela H&M för oss själva på den här bilden ? ;) Vi hamnade precis framför Dj & Co och till höger om oss står det en hel del människor och dricker bubbel och mumsar på canapéer ...


Jag hade bara tänkt att köpa ett skor men tack vare en snäll mamma och en snäll JIG så blev det både skor & väska . (tusen TACK mamma! vilken överaskning!). Jag gick för de mest "klassiska" skorna i kollektionen som håller över en lång tid och som passar till mycket. Och jag älskar lack ! tycker att det är så fint.


Canapéer + champagne = perfekt match ! (kolla muffinsarna...)


Jag och ett gäng härliga H&M girls.


Bloggning pågår... för är man bloggerska så är man ;)  (jag måste skaffa mig en i-phone snart så att jag också kan blogga överallt).


Jag och ett par fabulous H&M girls. Kine, längst till höger, träffar jag nästan varje vecka då jag är runt och plockar till mina styling-uppdrag.

Miljoner TACK för en fantastisk kväll H&M !
 

Jag och Josefine fortsatte kvällen på ett av mina favorit ställen, Nobilis, och vi hade verkligen DEN  trevliga kvällen ! ni vet så där som det blir då man inte har hunnit bygga upp några förväntningar, allt bara händer och man har bara så där fnissigt jätte kul ;)  (thanx darling för en FAB kväll! Puss!).


Godmooorgon tisdag !


Dagens tänkvärda.

Godmorgon boys & girls ! Idag var jag så djupt i mina drömmar då Johanna kom trippande till sovrummet att jag bara ville dra täcket över huvudet och ligga kvar och sova i en evighet...  Tror att jag måste börja gå och lägga mig liiite tidigare på kvällarna.. men samtidigt så är ju så otroligt skönt att sitta och jobba då det är mörkt och tyst och inget som stör...  Jag gillar det ! :)

Hoppas att du har sovit gott och att du är klar för att möta dagen?! Tänk, i detta  nu är det ingen som vet hur dagen kommer att sluta? men om vi möter den med en positiv inställning och ett leende så ökar oddsen för att vi somnar riktigt nöjda med vår dag i kväll .


Snygg bild helt enkelt.

Nu närmar sig vår Thailand resa och om exakt 2 veckor hoppar vi på flyget mot vårt paradis. Det ska bli helt underbart :)


Här ligger Johanna och sover nap i vår lägenhet i Phuket. När vi kommer ner ska jag fixa till våra tavel-lister och förgylla dem med bl.a. bokstäver, också ska alla ramar få bilder i sig. De är ett pågående prosjekt ;)

Bäst jag hoppar i duschen nu så jag önskar dig en LOVELY dag och du, kom ihåg att du är unik !

HAPPY tisdag ! :)

P.S Johanna hostar för fullt på morgon, låt oss hoppas att det stoppar vid det och att hon inte är på väg att bli sjuk.




Vill du höra Johanna prata?


Söndagens sötnosar = Johanna & Elsa.

Om du klickar
HÄR så kommer du till Emma&Co´s blogg och där ligger det 2 videofilmer från vår härliga play-date i söndags. Filmerna är helt underbara för girlsen var på sitt allra BÄSTA och mest vilda lek-humör,  också får ni höra Johanna prata ! och det kommer inte många svenska ord ur den lilla norska munnen ;)

P.S jag är så oteknisk så jag kan tyvärr inte lägga upp filmerna på min egen blogg...


Premiär för: bob!


Min nyklippta lilla prinsessa då vi kom hem. Idag har hon på sig bluse från Benetton, tröja från Zara och jeans tights från H&M (hennes favoriter). Det fina blå hårspännet försvann på dagis idag (det dyker nog upp i morgon ;) så ett rosa åkte på för fotots skull .

Johanna hade frisör time direkt efter dagis idag så här ser ni en splitter ny "bob" :)  Återkommer snart igen med fler pics , vi är home-alone och Johanna sover inte ännu ;)  Mitt hjärta somnade nyss och eftersom vi varit home-alone i kväll så har min kväll "försvunnit" för Johanna har inte alls tyckt att mamma ska sitta på kontoret ;)  Så , istället har vi spikat upp några ting (ska fota och visa er imorgon) och myst.


Ser ni hur konsentrerad Johanna är? Hon följer nooooga med på vad Trond gör i spegeln. Och själv satt jag brevid och hade lite ångest då jag såg de låååånga hårtussarna ramla mot golvet. Hjälp ! skulle vi kanske ha sparat långt trots allt?? Ja, jag hade lite akut panik en stund... men som tur var gick det över fort ;)

Det är så otroligt KUL att gå till frisören med Johanna för hon ÄLSKAR det ! och om hon fick välja så skulle hon nog gå dit typ hur ofta som helst.  Idag tvättade Trond (frisören) dessutom Johannas hår och gav henne en Redkin-kur. Hur lyxigt är inte det för en 3-åring? ;)  och själv var jag super HAPPY över att slippa fixa hårtvätten på några dagar för Johanna H A T A R att tvätta håret hemma . Kanske vi ska börja gå och få det tvättat hos Trond fr.o.m. nu ? (önsketänk :)


Älskade Johanna har plötsligt fått en "frisyr"! vart tog min lilla bäbis vägen? Hennes duktiga frisör Trond går jag också till. Han jobbar på salong Spaghetti i Bogstadveien.


Tokfian hoppade upp i fönstret på Burger King då jag skulle ta bilde.

Eftersom Johanna varit så DUKTIG hos frisören (det tog mycket längre tid att klippa idag än då vi bara toppat) så fick hon välja middags-mat idag och då blev valet.... : Burger King !  där är det kyckling, pommes & vatten som gäller för hjärtat också är så klart bollhavet & leksaken en extra krydda.

Nu är det snart dags för veckans TV-höjdpunkt: Lipstick Jungle på norska TV3 kl. 22.30. Missa inte det !


Happy new week !


Glad jag har er fina bloggisar !

Hej mina vänner!  Då har vi plötsligt kickat igång en ny härlig vecka som vi kan fylla med glädje, kärlek, positiva tankar och lyckliga stunder :)  Vi startade dagen med en liten sovmorgon (jag satt uppe och jobbade sent igår) och trots att jag sitter här med en förfärlig tandvärk (aj, aj!) så blir nog detta en bra dag till slut :)



Vacker bild och söt hund.

Jag ligger efter lite med bloggningen så idag ska jag visa alla pics från fredagens festliga Jimmy Choo event men först ska jag ut på plock, till studio och på ett möte på redaktionen så det är dags för mig att hoppa i skorna och köra iväg.



Jag är väldigt nöjd med min nya väska :) Och nu är jag nyfiken på om du shoppade något från Jimmy Choo i helgen?

Önskar dig en BRA dag ! Sköt om dig och missa inte
tävlingen där du kan vinna fina ting från Sprall !

KrAm! ♥


Godnattkram.


Det regnade då vi gick hem till våra friends idag.

Jag skulle egentligen ha varit på "Årets mama" gala i Stockholm idag som svenska magasinet
mama arrangerar men allt blir inte alltid riktigt som man tänkt sig... Så, nu hoppas jag att jag får möjligheten att gå nästa år istället! Är det några av er bloggisar som var där?

Hur som helst så har jag haft en riktigt BRA helg ! :) så jag kommer att somna nöjd & glad i kväll (eller jag kanske ska skriva i natt för klockan är ju lite mycket ;) och jag känner mig förväntansfull inför den nya veckan som startar imorgon.  Och tänk- om 2 veckor lyfter vi mot Phuket! det ska verkligen bli underbart :)


Paraply från H&M, mössa från Daisy, jacka + klänning/kjole Benetton och tights Zara.

Nu ska jag försöka få iväg bilder till årets julkort. Något som jag hållit på med i fleeeera veckor.. har så svårt att välja bland alla fina pics ;)


God natt och sov så jätte gott alla fina så ses vi igen imorgon !

NaTtA kLeM! ♥

Hemma hos Emma & Co.


Johanna och hennes kompis Elsa var SÖTARE än socker idag ! :)  (Johannas dagens: klänning/kjole från Benetton, tights från Zara och söta socker från Accessorize).

Vi har varit på en super mysig play-date hos våra fina vänner
Emma & Elsa idag och jag blir verkligen helt lycklig då jag ser hur kul de små sötisarna har tillsammans. Emma & Co bor "grannar" med oss så det blev en kort prommis i regnet innan vi var framme :)


Sötare än så här kan det nog inte bli. Jag tycker att det är såå FINT med träpanel på väggarna och för att inte tala om det vita golvet... Me Like !


Det är kul att teckna. Just nu blir det oftas solar... De underbara pennorna som ser ut som läppstift kommer från Åhléns så gissa vem som ska dit imorgon ? ;)


Fina Elsa.


Här pågår lek & bus inne i Elsas mysiga rum.


Titta vilken FIN kompis-vägg Elsa har på sitt rum ! (ser ni Johanna ganska högt upp i mitten?) en sån här vägg tänker jag fixa på Johannas rum och det är ett TIPS! att fota barnens vänner & dagis-kompisar .


Ett par mamas som var mer happy idag än vi ser ut här ;)


Hur häftigt & coolt är inte detta? Vi lyssnade på smur-sånger och jag blev riktigt nostalgisk och minns hur glad jag blev då jag fick mitt smurf-hus ;)

Miljoner TACK för en jätte mysig play-date girls ! Vi stor koste oss och vi ser fram emot att leka mer en dag snart.


Nu är det dags att natta en liten prinsessa ;)



En ovanlig dagens...


Som ni vet är inte JIG en del av bloggen men idag hände det ! Han ville vara med på bild då jag fotade dagens. Eller ja, nästa med i alla fall ;)  Min fina tunika kommer från
LexingtonClothing (den är en vinst i tävlingen somn avslutades här på bloggen i fredags. Jag presenterar vinnaren senast imorgon) och mina jeans från Zara.

Å vilken HÄRLIG söndag vi har idag ! :)  Just nu sitter Johanna och tittar på Emil i Lönneberga och jag håller på att städa så att vi kan starta den nya veckan med leksakerna på rätt plats (de var precis överallt....) och vi har nyss ätit super god take-away från en god Thai restaurang. Tidigare i em var jag & Johanna på en riktigt trevlig playdate hos vänner men mer om det i ett eget inlägg.


Jag tänker önska mig en ny kamera i julklapp för den här lilla fina rosa från Canon har hängt med mig en stund nu. Den är liten och bra (modell: ixus 80IS) men jag önskar mig en som tar ÄNNU bättre bilder för kvaliteten på denna är inte helt perfekt... Så tipsa mig gärna !

Hoppas att du också har en härlig dag och att du myser ikväll ?! Här hemma brinner X antal ljus och en sak är säker: jag ÄLSKAR dessa mörka innekvällar :)


Gårdagens & ett julkalendertips.


Igår shoppade jag på Ikea i: tunika från Hunkydory, sjal från Andersen & Lauth (shoppad hos Daisy), jacka från Chill Norway (shoppad hos Daisy), tights H&M och skor CorsoMomo.

Igår invigde jag min nya Jimmy Choo väska som jag är så GLAD över att jag fick tag i! Den känns som en ny favorit ;)  Också kom jag på att jag inte visat er min nya höst-jacka. Kanske ni har lagt märke till att militärgrönt är det nya rosa i min garderob i höst ;)


Jag hittade ovanligt mycket "bra att ha" saker på Ikea igår och till min stora GLÄDJE så har de nu ÄNTLIGEN fått in tavel-listerna i VITT 3 olika stolekar igen ! :)  (det var länge sen sist...)

Ni kanske undrar vad jag ska använda de där "pinnarna" som är till höger i korgen?  Titta på den här bilden så får ni svaret:


Jag kommer att lägga pinnen så här, på hyllorna som jag montera upp ovanför mitt skrivbord på kontoret. Men jag ska inte ha den som en julkalender , istället ska jag hänga andra saker på den. Men denna fina julkalender som jag hittade inne på IKEA är ett TIPS! och den kan du enkelt göra själv :)   (5st vita pinnar kostar 49kr).

Nu ser jag Idol reprisen och vi håller på att göra oss klara för lek hos vänner. Jag håller föresten alla tummar jag har för Tove. Vilken cooool tjej hon är! Vem är din idol?


Godmorgon sköna söndag!


Ge aldrig upp dina drömmar...!

Godmorgon mina bloggisar! och F Ö R L Å T min frånvaro igår... Dagen "försvann"... Först chillade jag mer än planerat (kroppen kom plötsligt på att den druckit en del champagne ;) , sen var vi på baletten, sen åkte jag till IKEA och ja, ni vet ju att det tar mer än 30 minuter ;) och vips! så var klockan 19 då jag kom hem och då slängde jag ihop indiskt till middag också bjöd kvällen på zappande mellan Skal vi danse & Dansbandskampen.


Johanna & Juni var sååå DUKTIGA på baletten igår. Det är underbart att se deras framsteg!

Men det var igår och nu är IDAG och idag ska jag visa er alla pics från min festliga & riktigt trevliga fredagkväll också får ni inte missa TÄVLINGEN som pågår där du kan vinna super fina interiörsaker till barnrummet ! Klicka
HÄR för att tävla ! (stort lycka till!!).


Sötisarna hade verkligen jättekul på baletten.

Nu är det dags för Nyhetsmorgon & mysfrukost hos oss så jag önskar dig en riktigt SKÖN & avkopplande dag så ses vi strax igen !


P.S här ser ni de fina ting från bästa barnbutiken SPRALL som ni kan vinna i tävlingen:

 


KrAm! ♥


Champagne-shopping.


Igår kväll runt kl.23...

Vi håller på att göra oss klara för balett nu så jag uppdaterar det här inlägget då vi kommer hem.


Godmoooorgon lördag !


Dagens tänkvärda.

Å vad jag känner mig L Y C K L I G idag !!! :) Jag vaknade hur trött som helst kl. 07 av att Johanna kom och väckte mig och trots att det blev en hel del champagne på Jimmy Choo partyt igår så är jag nu PIGG och proppfull av ENERGI! Härligt ! :)

Nu håller jag på att lasta ner alla bilder från igår och sen ska ni självklart få se min shopping . Det blev den väska och de skor som jag ville ha så jag är riktigt nöjd !


Don´t worry  , be HAPPY !

HAPPY SHOPPING till alla er som ska ut och köa på H&M nu kl.10. Och HAPPY LÖRDAG till alla er underbara bloggläsare som förgyller mina dagar!

KrAmAr! ♥

Jimmy Choo feber in town!


Armbanden (med bling-bling), skinn-tightsen och skorna längst till höger hör till mina favoriter.

Det råder inga tvivel om att Jimmy Choo kollektionen på H&M är veckans snackis!  Tror aldrig jag hört så många prata så mycket om en designer-kollektion så vi kan nog räkna med att godbitarna ur kollektionen kommer att ta slut innan vi hunnit räkna till 10 ;)

Själv håller jag på att vässa mina armbågar inför kvällens prelanserings-party som drar igång kl.21 och jag har siktet inställt på ett par skor...


Här få ni se en bild ur den mote-serie som jag stylat i senaste nr av Kamille. Jag lånade plagg + accessoarer ur Jimmy Choo kollektionen redan i starten av september. Tjejen till höger har på sig de SNYGGA skinn-tightsen.

Som jag skrev igår så hade jag tänkt erbjuda mig att vara personal-shopper till någon av er men det kändes plötsligt lättare sagt än gjort. Tanken fanns i alla fall där ! och jag hade gärna hjälp er alla !


I samma mote-serie använde jag de SNYGGA svarta skorna. Om du vill se alla bilderna i denna mote-serie som är på 8 sidor så får du gå ut och shoppa
Kamille ;)


Jag lånade även den här snygga clutchen ur kollektionen (denna bild valde vi att inte ha med i Kamille).

Jag & Johanna kom precis innanför dörren så nu ska vi kicka igång fredagsmyyyyset och det tycker vi att du också ska göra ! :)


Hello fabulous fredag!


Johanna lånar min fina mössa idag. Ni är fler som frågat mig vilket märke den är? Det heter Catya och du hittar mössan hos
Daisy. Den är egentligen en vuxen size men som ni ser så fungerar den utmärkt även till de små :)

Hej mina underbara vänner som gör mig GLAD med sina fina kommentarer! :)  Den här fredagen startade med en PREMIÄR för Johanna ! Hon har nämligen varit på sitt livs första tandläkarbesök som hon blivit inkallad till från folktandvården.  Det var så klart spännande både för mor & dotter ;)  så det värmde verkligen mitt hjärta då Johanna satte sig i stolen och gapade innan tandläkaren ens bett henne gapa (det var så sött). Hon hade inga hål i sikte och valde STOLT ett hårspänne med en fjäril på ur en låda innan vi gick ut.


Johanna satt och läste Pippi då vi väntade på vår tur hos tandläkaren. Det är Pippi "som gäller" just nu. (p.s hon ska till frisören på måndag och klippa page ;)

Det är det jag själv minns mest från mina tandläkar besök som liten, den där lådan med små saker i... minns att jag ofta valde en ring..  så gissa om jag blev nostalgisk då jag såg alla ringarna i lådan idag. Frågade t.o.m. Johanna om hon inte skulle välja en ring istället? men nejdå, spännet skulle det vara :)


Min duktiga lilla prinsessa som inte hade några hål. Nu är det 2 år till nästa tandläkarbesök.

Efter tandläkaren hade vi lovat att hon skulle få köpa en leksak så vi stoppade hos Sprell på vägen till dagis. Total lycka för Johanna ! och lite "busigt" att göra nåt sånt kl. 11 på en fredag fm då hon egentligen ska vara på dagis ;)


Det finns mycket fint att välja på inne hos Sprell... (jag tycker de pussel till höger i bild är så dekorativa på barnrummet och de är en perfekt julklapp / present till små prinsar & prinsessor ).


Till slut valde Johanna fina magnet-bokstaver och en super SÖT Maileg kanin + vagn. Också passade vi på att köpa nya pennor att teckna med (förbrukningsvara ;) (ser ni den lilla fjärilen Johanna håller i, det var den hon fick..).


På fredagar är det "ha-med" dag på dagis så idag fick den nya kaninen + vagnen följa med. Johannas underbara päls och sköna jeans-tights kommer från H&M.

Nu är hjärtat och leker med sina dagiskompisar och jag ska hoppa in i bilen och köra iväg och fixa jobb-ärenden. Och ja, jag lovar att jag inte ska köra in i nåt idag ;)

Hoppas att du känner dig laddad för HELG och att du har kul planer ?!

Jag önskar dig en underbar dag! och du; MISSA inte att det är sista dagen idag att TÄVLA om de FINA kläderna från LexingtonClothing ! Lycka till ! (klicka på ordet tävla så kommer du till tävlingen).


HAPPY NEWS!!! Fr.o.m idag och t.o.m. fredag 20:e nov får du -10% rabatt på allt hos MyCinnamongirl så passa på att shoppa julklappar både till dig själv & andra ! ;)  Min tunika är ett TIPS ! för den är bara såååå SKÖN & fin.

KrAm! ♥

Nytt favorit-mys-plagg från MyCinnamongirl.


Min nya favorit-mys-tunika hittar du hos
MyCinnamongirl.

I kväll inviger jag min nya helt underbart gossiga, sköna &  F I N A tunika från MyCinnamongirl och det känns som att jag inte kommer att flytta ut ur den förren till våren ;)  Johanna har fått en likadan så att vi kan matcha varandra och vi tycker att det är så mysigt med den HÖGA halsen ( love it! ).


Tusen TACK Kari för de FINA kläderna jag & Johanna fick idag. Jag sätter stor pris på vårt trevliga samarbete ! :)

Jag är så otroligt imponerad över Karis framgångs-saga. Första gången jag träffade henne så satt hon och sydde alla kläderna själv vid en symaskin på sitt showroom. Idag har hon en nyöppnad koncept-store i Stavanger och hon säljer så mycket kläder att hon har fått hjälp med produktionen så att hon istället kan fokusera på att designa nya fina kollektioner. Jag säger bara : WOW !!! Kari är ett levande bevis på att hårt arbete och en stark tro på sitt koncept skapar framgång ! You go Kari !


Jag försökte få till en fin bild på mig och Johanna för ett kul sammanträffande var att hon hade på sig sin fina prinsesse-tröja från en tidigare kollektion (från MyCinnamongirl) på dagis idag men hjärtat ville absolut inte vara med på bild ;)


Ni kommer kanske ihåg att jag lottade ut en Mor & Dotter tunika från MyCinnamongirl i en tävling här på bloggen för en stund sedan? Häromdagen fick jag ett mejl från den lyckliga vinnaren. Se så fina Sanna och hennes dotter Thisla är ! (Tack så jätte mycket för att jag fick se er i vinsten! Det gjorde mig glad! Kramar! :)

Det blev föresten ingen middag ute för oss ikväll så vi har myst hemma istället. Känns mer kul att gå ut en kväll då Johanna är piggare :)


 


Jimmy Choo shopping ?!


Skorna till höger i bild är verkligen hur snygga som helst !

Kära vänner ! Jag undrar nyfiket om du tänker köa för Jimmy Choo hos H&M på lördag? Har du något speciellt ur kollektionen som du absolut vill ha ? (jag har en väska, ett par skor & skinnbyxorna som favvisar).

Orsaken till att jag frågar är att jag kanske kan hjälpa en av er norska bloggisar att få tag i godsakerna före alla andra.... ;)   Återkommer i saken senare, men - om du är intresserad av detta så får du gärna skriva en kommentar till mig med info om vilken accessoar / vilket plagg du är ute efter ?! :)


Smart förvaring är A & O.


Underbara förvaringskorgar i tyg till söta girls från PotteryBarnKids.

Hej igen ! Nu är jag och Johanna tillbaka där dagen startade: jag sitter på kontoret och hon ligger i soffan och slappar (eller för att vara helt ärlig så sover hon, hon var helt slut efter dagens tur). Men snart ska vi ta på oss skorna igen och gå ut och äta middag hela familjen. Det blir mysigt! :)

Med en liten prinsessa hemma så gäller det att hitta smarta förvarings-lösningar för det ligger saker precis ööööverallt.... ;)  Och nu, då hon tecknar, målar och lägger pärlbrickor varje dag så dök plötsligt ett nytt förvaringsbehov upp, nämligen ett till: små pärlor, stora pärlor, pennor & pärlbrickor.

Men det är kul att få pyssla & fixa med nya lösningar och idag skrev jag upp "Granit!" på min "lista" så en dag snart ska den butiken besökas.


... och här är fin förvaring till små prinsar. Tyvärr sender inte PotteryBarn till Norge & Sverige men lite inspiration är alltid härligt. Eller hur ?! :)


Är det någon som vet om man får köpt sånna här fina små griffeltavlor någonstans? för det är lite långt att åka till USA för att shoppa de vi ser på bilden ;)


Jag ska som sagt till
Granit en dag snart och då kommer sånna här fiffiga burkar i plast i att shoppas till Johanna.

I helgen ska jag fota och visa er Johannas fina förvaringslösningar på hennes rum. Hon har bl.a den F I N A tygförvaringen från favorit butiken SPRALL som ni kan vinna i TÄVLINGEN som pågår och vi älskar den.

Bäst jag väcker min sötis nu så vi kommer oss ut för att äta så jag önskar dig en riktigt TREVLIG kväll ! :)




Tävling: vinn barn-interiör från SPRALL!





MiNa FiNa BlOgGlÄsArE !

Jag är så G L A D över att jag får presentera en TÄVLING i samarbete med en av mina absoluta favorit barn-butiker
SPRALL ! Jag besöker ALLTID deras butik på NK då jag är i Stockholm och jag gleder mig till att besöka den nyöppnade butiken på Nybrogatan.51 nästa gång jag är i stan. SPRALL är även en nettbutik som du kan shoppa i var du än bor och den 25 november öppnar de en NY butik i Kista Gallerian.


Världens FINASTE lekhus kommer från SPRALL och i den här tävlingen kan ni vinna de fina vimplar som skymtar på bilden samt ett fantastiskt fint förvaringsfack ur samma kollektion.

TäVlA oCh ViNn fInA iNtErIÖrTiNg !


Vinsten är denna bedårande tygfacksförvaring som är perfekt till "smått & gott" inne på barnrummet.
(den kostar 495kr)

Den här gången blir det 2 st lyckliga vinnare. Den ena vinner tygfacksförvaringen, den andra vimplarna.


Den andra vinsten är dessa FINA vimplar (10 meter lång!) som passar perfekt både på barnrummet och som dekoration på födelsedagsfesten och tänk så fint att hänga upp den mellan träden på trädgådsfesten till sommaren..  Den kostar 385 kr i butik.

TäVlA oCh ViNn fInA iNtErIÖrTiNg !

För att vara med i tävlingen om dessa fantastiska interiörting från SPRALL så skriver du en kommentar till mig där du berättar varför just du ska vinna samt vilken av produkterna du helst vill ha om du blir den lyckliga. Tävlingen pågår t.o.m. torsdag 19:e november.

KrAm & LyCkA tIlL !

 


Godmorgon torsdag!


Dagens tänkvärda.

OJ, vad snabbt dagarna går. Redan torsdag?! Just nu önskar jag att det var typ tisdag ;)  Men samtidigt så är det ju en härlig tanke att det är dags för fredagsmys redan imorgon :)

Johanna är på tur med dagis idag och själv ska jag på en "plock-tur" hos PR-byråerna så jag står med ena foten utanför dörren just nu ;)  Eftersom jag blir ute hela eftermiddagen så passar jag på att bjuda er på en NY underbar tävling från ett till av mina favorit märken så fr.o.m idag kan ni vinna både kläder från
LexingtonClothing OCH interiörsaker från SPRALL. Missa inte det ! :)


Kom ihåg att pussas idag !

Jag hoppas att din dag startat med ett leende och att du använder dagen till att närma dig dina drömmars mål!

Kramar ! ♥

Mysig kväll med vänner.


Jag eldar i öppnaspisen varje dag då vi äter middag för det skapar så härlig stämning :) Johanna har på sig bluse från Benetton och klänning/kjole från Zara. Jag har på mig topp från Andersen & Lauth (under den har jag underklänning från Ti-Mo). Det söta Hello Kitty underlägget + tallrik + kopp är shoppade i Thailand.

Vi har haft en riktigt M Y S I G tjej-kväll här hemma med våra fina vänner
Emma & Elsa. Girlsen har lekt och vi har ätit god (enkel) middag i form av spaghetti & köttfärsås (perfekt "barn-middag") och till dessert blev det glass till de små och Bocca till de stora. Å vad det är underbart att lägga alla "måsten & borde" till sidan ibland och bara umgås ! :)


Friends.


Söta Elsa har fyllt år så vi passade på att FIRA henne med ljus & paket. HIPP, HIPP, HURRA! :)


När ljusen var utblåsa blev det GLASS ! Ett bra alternativ till tårta :)


... och plötsligt började det att regna... ! ;)


Tusen TACK för ikväll sötisar ! Det var sååå mysigt att ha er här och vi ser redan fram emot nästa gång! Kramar!! :)

Att ha besök sätter verkligen guldkant på vardagen ! I love it!  :)


Vet ni föresten vad jag lyckades med idag? att köra in i 2 oljemålningar (!).  Jag vet, jag körde in i en annan bil igår och idag körde jag in i 2 tavlor (av alla ting...) som stod uppställda utanför en antik-butik. Frågan är hur veckan ska sluta ? kanske lika bra att jag tar t-banan imorgon ? ;)  Som T U R var så kom jag undan med att betala 200kr för de 2 tavlorna och butiken som äger dem frågade om jag ville ha dem? (de gick nämligen inte att sälja för ja, de hade minst sagt gått sönder..)  Oh my, allt ska man vara med om ;)



Nattning pågår.


Johanna igår då hon somnat i soffan...zzz...

Efter en härlig jobb-dag och en super mysig middag med vänner så pågår nu en mix av Bonde söker fru och nattning av Johanna här hemma. Återkommer snart med mer info + pics.

TrEvLiG kVäLl!


Missa inte tävlingen: Lexington Clothing!


Varsågoda! Här får ni en smyg-titt av spring / summer kollektionen från
Lexington.

Du har väl inte missat tävlingen där du kan vinna FINA kläder från LexingtonClothing? Klicka HÄR för att tävla om 1 st tunika till ett värde av 1.295kr + 1 st kjole / klänning till ett värde av 1.495kr + ett snyggt nattlinne till et värde av 995kr. Nattlinnet passar perfekt i dessa juletider då vi myser som mest på hela året. (tävlingen pågår t.o.m. fredag).


Å vad jag önskar att jag kunde se ut så här då vi landar i Thailand den 2:a december... Bikini, shorts, hatt & väska från LexingtonClothing s/s -10 kollektion.

Jag sticker iväg ut på jobb strax så jag önskar dig en FAB eftermiddag så ses vi igen lite senare!

Ha det ! (som vi säger här i Norge ;)


Godmorgon onsdag!


Dagens tänkvärda.

Goooodmorgoooon vänner! Hoppas att du blir lika peppad av alla dessa motiverande ord som jag blir?! Jag gillar speciellt den där det står "every challenge is a chance to shine" :) 

Idag vaknade jag till ljudet av att Johanna kom trippandes i sina high-heels (leksaks-skor) in på sovrummet tillsammans med ett vykort från Sunwing Resort med Lollo & Bernie på också sa hon att hon vill åka till Thailand och krama Lollo, Bernie, Isidor, Tvättis, Bom-Bom och elefanten (Woodie) så hon längtar lika mycket till resan som jag gör :)  och nu närmar den sig med stormsteg så dagarna fram till resa blir hektiska men det är det värt! för sen får jag chilla i flera veckor.


Härlig bild !

Jag sitter här med nytvättat hår så nu ska håret torkas, matbox fixas, Johanna duschas och sen väntar en dag fylld med en mix av kontorsjobb och plock hos PR-byråer.

Igår kväll dansade jag och Johanna runt till den
HÄR låten och om du lyssnar på den så garanterar jag dig att du piggnar till (om du är morgontrött..) ;)

N J U T  din onsdag, fånga möjligheterna och blicka framåt! Nu kööör vi !!!

P.S vad tycks om att denna trio ska leda Melodifestivalen? Otippat med Dolph! Men en kul & udda mix tycker jag!


Måns, Dolph & Christine = Melodifestivalen.

KrAm! ♥

Godnatt mina vänner!


Vackert sovrum som får mig att tänka på vårt sovrum i Phuket. Jag har lust att ha liknande tavlor bak sängen där. Kanske 1st på Johanna 1st på mig och 1st på JIG? ;)

Jag sitter och jobbar sedan några timmar tillbaka men nu känner jag att John Blund är på väg...zzz...så det dröjer (förhoppningsvis) inte så länge förren jag ligger i sköna sängen och drömmer härliga drömmar :)

Imorgon är det ONSDAG = lill-lördag. Kul !

Godnatt och sov så gott alla fina bloggisar så ses vi igen imorgon.

NaTtAkLeM! ♥

Hemma-fix pågår!


Här ser ni de 2 nya växter jag köpte idag också har jag ÄNTLIGEN fått upp de fina HOME bokstäverna från
CreativeLounge (ni kommer kanske ihåg den tävlingen som jag hade på bloggen?) som har bott i en kartong alltför länge.  Som ni ser så är Johanna ute och går med dockvagnen :)

Jag håller på att fixa, städa & plocka här hemma ikväll och Johanna leker för fullt med sina dockor men just nu sitter hon tillsammans med mig på stolen här på kontoret och "läser" svenska mama . Sött !


Det är hög tid för mig att ställa om klockorna kom jag på nu ;)


Zink husen kommer från Walther & Co och en kul sak med dem är att jag sålde dem i min butik Gizmo & Co redan för ca 4 år sedan.

Det börjar bli dags för darlingen att få på sig sin pyjamas nu ;)

 


Full av inspiration !


En galet härlig mix av saker! jag älskar bokstäver som man kan placera både här & där.. (bilderna har jag lånat från Sköna Hem).

Idag känner jag mig FULL av fixa-hemma-inspiration så ikväll ska jag försöka få gjort några saker som stått på min lista en stund och jag ska starta med att gå ut och shoppa nya blommor till fönstret på mitt kontor för det är de små detaljerna som gör "det" ! :)

Medan jag är ute och handlar + hämtar hjärtat på dagis så bjuder jag er på ett härligt hemma-hos reportage. ENJOY! :)


Fräscht kök ! och ett tips ! är att måla en vägg med griffeltavlefärg.


Jag ska snart göra en ny matplats hemma hos oss inför ett reportage som ska fotograferas... Spännande..!


Jag ÄLSKAR mood-boards !


Snyggt kontor i all sin enkelhet.


Som sagt: kul mix av gammalt & nytt i detta hem.


Vackra klänningar förgyller hemmet... så göm dem inte i ett skåp !

Nu sticker jag ut. See you later ! :)

 


Tack för hjälpen!


Super-fin skötväska från RoomSeven.

Tusen TACK till alla er som tipsat mig om skötväskor/stellevesker i ett tidigare inlägg! :)

Själv hade jag en "vanlig" Gucci väska som skötväska men jag saknade ofta fler fickor / fack till att lägga smått & gott i så den var inte helt optimal... (Gucci har en skötväska i sin kollektion nu, men den fanns inte att få tag i då). Köpte även den skötväska som hör till Bugaboo vagnen men den ligger kvar i sin kartong och har aldrig använts så den hamnar nog på Finn en dag snart ;)


Hej tisdag!


Hemma hos Randi för en liten stund sedan. Visst blir man inspirerad att sätta upp tavellister när man tittar på den här bilden? Super fint! (TACK för idag vännen! Mysigt & inspirerande, som alltid. Kram! :)

Hello vänner! Det gick undan i svängarna här hemma på morgon för vi skulle ha det årliga föräldrarsamtalet på dagis och när jag skulle parkera om min bil så lyckades jag köra in i en annan bil , det blev ingen skada på hans bil (som TUR var) men en hel del på min... sååå himla onödigt men typiskt sånt som händer så man är stressad ;)

Samtalet på dagis var riktigt trevligt! Jag tycker att de är så kul att få feedback på Johannas utveckling och jag & JIG satt i en soffa och var 2 mycket stolta föräldrar. Barn är verkligen mirakel som kryddar livet !

Jag har hunnit med att besöka min kära vän Randi också för att gå igenom ett jobbuppdrag. Nu blir ni säkert nyfikna?! ;)  Resultatet kommer ni att få se i ett kommande nr av Kamille Mor & Barn.


... och på tal om inspiration så fick några nya magasiner följa med mig hem från Sverige i söndags ;)

Bäst jag kör på här nu så jag  önskar dig en U N D E R B A R dag fylld av glädje ! :)

KrAm! ♥


Johannas nya säng?


Jag gillar att sängen har "kanter" så att Johanna inte kan trilla ur.

Jag sitter och tittar efter en fin säng till Johanna som jag ska låta en möbelsnickare i Phuket snickra ihop till vi kommer ner 1:a december. Just nu så lutar det åt att han ska få kopiera den här och måla den vit....

Om du har sett någon annan FIN barnsäng i samma stil så blir jag glad om du tipsar mig ! :)


Så här såg "Johannas corner" ut inne på sovrummet i Phuket då hon sov i spjälsäng, det är denna säng som nu ska bytas ut till en ny :)


Och här ser ni den säng där jag sover gott ...zzz... 


Och på tal om sängar, det är inte helt fel att chilla i en solsäng ;) Nu fick jag akut-Thailand-längtan av alla härliga bilder ...  Tänk: om exakt 3 veckor sitter vi på flyget mot vårt paradis.  L O V E L Y !! :)

Nu dags för middag ! Idag blir det mjölkstuvade makaroner & svensk falukorv med kall mjölk till. Hur gott som helst! :)

TrEvLiG kVäLl!



En snygging som inspirerar!


Gillar hennes hår på den här bilden.

Vackraste 4-barns mamman Heidi Klum ska vara host för årets Victoria Secret fashion show och hon kommer utan tvivel att vara snyggast av alla. Heidi inspirerar mig ! :)


Jag tror att jag ska boka in att få en make-up lagd på fredag inför Jimmy Choo eventet jag ska på för då vill jag gärna se ut så här kring ögonen.


Snygg!

Jag & Johanna kom precis innanför dörren och snart drar Förkväll (svenska TV4) som har tema MODE på måndagar igång lagom till då jag ska fixa på köket. Perfekt tajming! :) Och senare kväll är det veckans TV-favorit:  Lipstick Jungle kl.22.30! (på norska TV3) Missa inte det !


Familiebursdag.


Johanna invigde sin nya klänning/kjole från ChristinaRohde (köpt hos 
AlmaLukke).

Igår var vi hemma hos JIG´s syster och firade systrarna Hedda & Martine som fyller år i dagarna. Vi var ca 30 personer som blev bjudna på god mat och goda tårtor / kaker och vi hade en riktigt trevlig kväll.


Johanna och hennes söta kusin Hedda som fyllde 10 år.


Här ger Johanna present till fina Martine som fyller 20 år.


Happy birthday !!


Jag hade på mig min FINA tunika från LexingtonClothing igår (missa inte tävlingen som pågår där du kan vinna en likadan !).

Tusen TACK för igår Eli & Co. Vi stor koste oss ! :)

Nu sticker jag strax iväg till dagis och hämtar min lilla prinsessa, sen blir det en soft kväll hemma för oss vilket passar mig perfekt idag (är lite tröttis...).


P.S jag skrev familiebursdag på norska bara för att jag tycker att det är ett så bra ord. Kommer inte på något liknande på svenska? för familjefödelsedag låter inte bra ;)


 


Juleåpning hos Bolina.


Jag blir alltid lika INSPIRERAD då jag besöker
Bolina i Stabekk och nu, då de hade pyntat till jul, så var det så klart extra mysigt att gå runt i butiken.

Jag kom precis innanför dörren efter att jag har :

1. lämnat en glad Johanna på dagis.
2. besökt agenturen till bl.a. How to Kiss a Frog, Chill Norway, Scoth Soda m.fl.
3. besökt agenturen till bl.a. Holly´s , ej sikke lej m.fl.
4. varit innom Shabby (på Frogner) och kollat in deras jul (de hade också juleåpning igår).


Jag fick lust på kalendern längst till höger i bild till Johanna i år (julgranen i zink) men eftersom vi är i Thailand hela december så blir det nog en annan lösning där nere...


Jag mötte upp 2 riktiga solstrålar hos Bolina, mina vänner Randi & Anniken. Båda dessa snygga girls jobbade hos mig på Gizmo & Co och se så fint de matchar varandra i sina outfits. (TACK för igår tjejer! Det blev lite kort men bättre det än inte alls.. Kram!  :)


Jag bara älskar dessa zinkhus från Walther & Co. Köpte 2 små häromdagen och har lust på fler så snart har jag nog en hel liten stad/by ;)


Bilden blev tyvärr inte så bra... Men i år går julen hos Bolina i vitt, brunt, guld, zink... mycket päls, ljus-slingor och vackra korgar med gröna växter i.  De har bl.a. en förpackning med VACKRA julgranskulor som går i creme / vitt / puder-rosa som var sååå delikat ! fick lust att köra de färgerna på vår julgran i Thailand..


Johanna & lilla bebben var också med mig till Bolina men båda somnade i bilen på vägen så därför blev de inte med mig in.

Nu dricker jag årets första julmust. Gud så G O T T det är !! och det är ju helt galet att det inte finns i Norge... ! Men förra året hittade jag faktiskt julmust hos Baker Hansen vid Valkyriplass så vem vet, kanske finns det där även i år? (hoppas !).

Hoppas att du njuter din måndag !? och du har väl inte missat den FINA tävlingen där du kan vinna kläder från LexingtonClothing? Klicka HÄR för att tävla.




Happy new week!


I lördags då vi ankom
Nordbycenter som ligger 2 min in i Sverige från norsk/svenska gränsen så gick vi raka vägen till favoriten MAX och mumsade i oss goda hamburgare. Deras originaldressing är den godaste ! Vi kom fram till Nordby strax efter kl.17 och de stängde kl.19 (matbutiken stänger 21) så det blev effektiv shopping ;)

Godmorgon mina vänner ! En NY vecka och nya härliga möjligheter ligger framför oss ! Lovely ! :)  Mitt hjärta somnade sent igår så hon sov till kl. 08.30 idag och nu ligger hon och tittar på Pippi på rymmen (ny favorit!) och själv ska jag fixa dagens matbox och sen är det full fart mot dagis.


Min favvis är Max originalmål och Johanna gillar chicken-nuggets.

Igår var jag innom julöppningen hos Bolina och blev såååå inspirerad till att pynta till jul (ska visa er bilder därifrån senare) och sen var vi på ett trevligt familjesällskap hemma hos JIG´s syster så vi var inte hemma förren runt 21.


Total LYCKA ! Årets första julmust är shoppad ! Julmust finns inte i Norge så jag köpte hur många boxar som helst ;)  Också blev det så klart en hel del god svensk mat (och godis = kinasnacks). Vårts sista stopp blev på dvd-butiken (vi stängde butiken..) och där shoppades bl.a. Lipstick Jungle som ska få följa med till Thailand.

Bäst jag sätter fart här nu så jag önskar dig en PERFEKT start på veckan !

KrAm! ♥

Tävling: vinn kläder från Lexington Clothing!


♥ Mina kära bloggläsare! ♥

Det är en ÄRA för mig att få presentera en tävling i samarbete med ett av mina absolut favorit märken: LEXINGTON. Vinsten är FINA kläder från
LexingtonClothing.


Den här snygga tunikan / klänningen kan bli din! Den kostar 1.495kr i butik.


..och det kan även detta superfina nattlinne bli ! Den kostar 995kr i butik.


.. och till sist: denna snygga tunika / topp ! :) Den kostar 1.295kr i butik.

VINN KLÄDER FRÅN LEXINGTON CLOTHING!

För att vara med i tävlingen där vinsten är de fina kläder du ser på bilderna så skriver du en kommentar i detta inlägg och berättar vilket plagg du helst vill vinna och varför. Tävlingen pågår t.o.m. fredag 13:e november.

♥ KrAm & LyCkA tIlL ! ♥


Lördag = balett.


Här fångar jag Johanna på bild då hon springer förbi mig ..

Det är verkligen helt underbart att se Johannas glädje på baletten. Hon har riktigt KUL då hon dansar runt! :)


..det gäller att konsentrera sig ;)


Har ni sett ! Alexader Rybak kom dit.  nej då, det var balettfrökens kjære som förgyllde timen med att spela fiol ! och ja, självklart spelade han "Fairytale" ;)

Vi har kört super soft söndag här hemma med lång god frukost men nu måste vi skynda på lite för vi ska i familiebursdag hemma hos JIG´s syster i eftermiddag. Ska försöka hinna lägga upp en ny fantastisk tävling innan vi åker :)



Godmorgon farsdag !


Bjud pappa på extra många pussar & kramar idag !

Godmorgon vänner! Förlåt min frånvaro igår. Vi körde iväg till baletten kl. 14 och sen blev det en härlig Sverige-tripp (ni kommer kanske ihåg att jag startade dagen igår med att skriva att jag hade lust på det...) som slutade med att vi var hemma runt kl.21. Då landade vi i soffan och fick med oss slutet på Dansbandskampen + Skal vi danse (norska) och på den vägen blev det....


GRATTIS på farsdag älskade JIG och älskade morfar ! :)  (Oss efter baletten igår. Johanna var SÅ duktig och dansade ovanligt mycket och jag märker att hon börjar att lära sig "programmet" nu vilket är fantastiskt kul att se ! :)

Jag super-myste med alla nya magasiner jag shoppat, ett glas cava och Smarrypinnar (goda coccosbollar som ser ut som pinnar). Och Johanna låg och tittade på sin nya Pippi dvd och det gör hon nu också, hon bara älskar Pippi så igår valde hon Pippi pärl-brickor, Pippi målarbok och Pippi dvd. Hur SVENSKT som helst ! ;)


Dagens tips! Om du inte vill riskera att se gravid ut pga klädernas style, så kan du matcha din outfit med ett snyggt bälte. Detta med nitar kommer från Andersen & Lauth (samma som sjalen & toppen) och svaret är nej, jag är inte gravid så nu vet ni det :)  P.S som ni ser så har jag en egen stylist som hjälper mig ;) och den här toppen har blivit en FAVORIT.


Det fiffiga (smarta) med ett lååångt bälte är att det passar alla kroppar för man kan snurra det så många varv som man önskar. Johanna visar ett exempel på det ! ;) 

Nu är vi helt nyvakna här hemma, Johanna kom in på sovrummet kl. 09, så jag ska ta och fixa lite GOD frukost med de svenska delikatesser som shoppades igår: bl.a. limpa & hushållsost (mums!) och duka fram extra fint för det är ju FARSDAG idag.

Önskar dig en underbar dag fylld av avkoppling! :)

KrAm! ♥


Dagens shopping-tips!


Underbar stor sjal (I love it!) från Andersen & Lauth (klicka
HÄR så kommer du till deras nettsida) och den sköna långa toppen kommer från samma designer. Båda hittar du hos Daisy.   (lite gravid-varning på detta foto ;)

Jag var innom min favorit DAISY (på vinderen) häromdagen och passade på att fota lite nyheter som de stod och packade upp från Kids Concept.  Också passade jag på att shoppa lite till mig själv också ;) bl.a. de kläder jag har på mig på bilden.  Jag har alltid varit svag för "militärgrönt", tycker att det är super snyggt ! och färgen matchar guld & jeans perfekt !


Perfekta julklappar till prinsessor ! och champagneglasen vill jag ha själv :) (skålarna kostar bara 39kr och glasen 49kr.) Den söta spargrisen är kul veninne-gave, i den kan hon spara pengar till tex en ny Gucci väska eller en weekend-resa ;)


Johanna fick en sån här underbar "prinsessan på fjärten" av mormor då hon var här senast och oj! vad hon skrattade åt allt pruttande :)  Den här burken är en SUPER bra "gå-bort-present" / adventskalender gåva / julklappp till små prinsar & prinsessor och bäst av allt, den kostar bara 39 kr !


Fin sminkväska till handväskan som passar utmärkt som veninne-julegave ! :) Den kommer från Lisbeth Dahl och kostar bara 99kr.

Missa inte att det är super-salg hos bl.a. Daisy på Vinderentorvet imorgon , söndag, kl. 14-17. Och redan idag har hon stativ med diverse från Odd Molly & Lexington Clothing till -50% så jag säger bara: HAPPY shopping ! :)

Nu är det HÖG tid för mig att hoppa i duschen och ta tag i dagen ! Tjingeling så länge ! :)


Godmorgon lördag!


Jag är så glad & tacksam över att jag har er bloggläsare. Puss på er !! :)

Godmorgon alla härliga ! Nu har jag försökt att skriva detta inlägg sedan kl. 08 (dvs i 2 timer ...) så ja, jag är liiiite irriterad ;)  Min dator är såååå extremt TRÖG. Har för många bilder i den = måste föra över dem till en ekstern hård-disk  = måste ut och köpa en kabel...  Så : nu får jag fokusera på POSITIVA saker som att det är lördag och att jag har alla er TREVLIGA bloggläsare som förgyller mina dagar med era kommentarer ! :)

Jag försökte blogga igår kväll också utan lycka (grrr...) , ville berätta att jag tycker att det var helt rätt att Rahbi fick lämna Idol. Eller vad säger du? Och alltså Jihde är ju en grym programledare, han passar perfekt in i Idol!


Lördagar = perfekt dag att ligga och chilla och läsa en bok . Just nu är det sååå många böcker jag vill ha: Elsas Mode, Gynnings nya, framgångsboken (där många kända skriver sina bästa framgångstips), Bindefeldts inbjudnings-bok.... Det är TUR för mig att det snart är jul så att jag kan önska mig dem av tomten ;)

Thumbnail
Det här är framgångsboken jag menar, den heter "Mind your own business".

Idag bjuder dagen på balett också är jag sugen på att ta en Sverige-tur för att köpa svensk GOD mat (och kanske en bok? ;) men vi får väl se vad vi får till för jag har några ärenden att göra också.

Önskar dig en STRÅLANDE dag var du än är och vad du än ska göra !! :)

KrAmAr ! ♥

Fredagsmyset är igång!


Jag försökte få till en fin bild på oss när jag hämtade på dagis idag men det gick sisådär....

Nu pågår fredagsmys på hög nivå här hemma: eldar i öppna spisen, massor med tända ljus, vitt vin, choklad, Idol, rosa pärlbrickor, räkpasta, Aftonbladet Klick!... också har mysbyxorna från Odd Molly åkt på (de har konkurrerat ut mina Juicy dresser ;) 


... och inte blev det mycket bättre då jag frågade en främmande mann om han kunde fota oss utanför dagis. Jag undrar bara v a r f ö r går man ner på knä för att ta en bild? I don´t get it ;)  (..och suddig blev den också..)


Jag provade den här klänningen / tunikan på Zara idag. Vad tycks?

Jag & Johanna önskar dig ett perfekt fredagsmyyyys ! ENJOY!! :)

P.S vem är din favorit i Idol ? och vem tror du får lämna ikväll?


Let´s party!


Bilderna kommer från H&M och kan shoppas i deras
nettbutik.

Fredag = fest = glam = glitter = snygga outfits ! och visst är det något extra med att klä upp sig och få känna sig riktigt, riktigt FIN ?! :) 

Den svarta klänningen/kjolen har jag gått och längtat efter ändå sedan jag använde den i en foto-shoot i somras och IGÅR hängade den på H&M i Bogstadveien ! så, den shoppade jag på studs ! :) Pris: 399nok. Den är mitt TIPS om du är ute efter en snygg svart klänningen till vinterns (och julens) fester .

Bilden till vänster valde jag mest pga smyckena (men klänningen är fin den också...) för tänk på att ett glittrigt armband i härliga färger kan förgylla den enklaste toppen ja, t.o.m. en enkel vit t-shirt blir glammig med rätt accessoarer. Dessa armband har jag också använt i diverse styling-uppdrag och de kostar bara 98nok / st.


I senaste nr av magasinet Kamille (som kommer ut i butik på måndag) har jag stylat en festlig foto-shoot med snygga fest-outfits på 8 sid. och där är bl.a. den svarta klänningen från H&M med så håll ögonen öppna efter nya Kamille ! (jag har även gjort saken "36 mirakelkjoler" ).


Rykande färskt nr av Kamille.

Nu sticker jag iväg ut på jobb så see you later !! :)


Hello fabulous fredag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon fantastiska fredag !  Idag kickade vi igång dagen strax före kl. 8 och idag är det jag som går och köper oss en NY fungerande väckarklocka ;)  Oslo bjuder på SOL idag så detta blir en vacker dag!

Jag älskar fredagar och ikväll ska vi ha det riktigt MYSIGT med god middag och Idol men först bjuder Johannas dag på tur med dagis och på turen ska de få klä en julgran så hon har en kul dag framför sig. Själv ska jag bl.a. besöka några PR-byråer och reka inför kommande uppdrag. Ni är flera som frågat mig ang. när nästa Kamille Mor & Barn kommer? Jag jobbar med nästa nummer nu och det kommer ut i mars ! :)


Härlig bild!

På tal om Mor & Barn så är jag NYFIKEN på vilken skötväska / stelleveska ni mamas tycker är finast/mest praktisk ? Alla tips är välkomna till mig !

Nu KÖR vi fredag girls & boys !!  och för att få festlig fredags stämning så lyssnar vi på den
HÄR låten :)

Ha en super dag!

KrAm! ♥

Godnatt bloggen & söndagstips!


Vackert sovrum som jag hittat hos Sköna Hem.

Det känns som att jag upprepar mig från förra veckan, men alltså seriöst: HUR kan det vara fredag redan imorgon??? Oh my! det är bara att blanda dipp och göra sig klar för fredagsmyyys ! ;)

Om du inte redan gjort planer för söndag (förutom att fira alla pappor på farsdag) så kommer här några TIPS till dig som bor i Oslo-området:


Juleåpning hos
Bolina söndag kl.15-18.

- Det är super-salg hos bl.a. DAISY  på Vinderentorvet på söndag mellan kl. 14.00 - 17.00. 
- Butiken SHABBY på Frogner bjuder till juleåpning och boksignering (av boken Doughters) kl. 13.00 - 15.00.
- Inspirerande BOLINA i Stabekk bjuder in till juleåpning (se ovan inbjudan) kl. 15.00 - 18.00.

I vanliga fall är inga butiker öppna i Norge på söndagar så detta är helt speciellt

Nej, nu ska jag gå och lägga mig med bästa boken (Andreas Carlsson, Live to win). Sov gott så ses vi igen imorgon!

GoDnAtTkRaM! ♥


Klädprovning.


Den söta klänningen från butiken
AlmaLukke (märket heter Christina Rhode) passar perfekt till festligare tillfällen.  Vi kommer att matcha den med vita strumpbyxor och "fin-skor".

Godkväll i stugorna!  I kväll har min lilla darling provat lite kläder här hemma innan vi  landade i soffan för kvällsmys.  Jag märker att jag går runt och tror att Johanna är mindre än hon är för båda klänningarna/kjolerna som  provades i kväll var för små så imorgon ska de bytas ;)


Den fina klänningen med rosett/sløyfe kommer från Zara och den busiga tjejen kommer från min mage ;)


Johanna tog med sig Hello Kitty pyssel-boken hon fick av mormor då vi var ut och fixade några ärenden tidigare ikväll och jag tycker att det såg så otroligt sött ut då hon satt och "läste" i vagnen heeela tiden vi var ute :)

Jag gjorde det stora misstaget att köpa med mig en kartong med chokladflarn från Ikea igår (var dit en sväng på väg hem från fotostudio) och nu har jag ätit så många att jag håller på att spricka. NOT good... ! ;)


Trevligt möte!


Idag har jag luftat men "gamla" tunika / klänning från Odd Molly och jag matchade den med mina skinnbyxor från Custommade.  (Tusen TACK för idag Linda ! Jag fick massor med energi av vårt möte . Du är FAB ! :)

Oh my vilken start jag hade på dagen...  inte nog med att vi startade dagen med att försova oss, jag var så stressad till dagis att jag GLÖMMER Johanna matbox hemma så jag fick skynda runt och fixa mina jobbärenden och sen hem och hämta matboxen och sen till dagis IGEN. Allt detta gjorde att jag hamnade way efter schemat men slutet gott allting gott och i eftermiddag har jag haft ett riktigt TREVLIGT möte på
Emil&Samuel med vackra (och duktiga!) Linda som jobbade som modechef hos Kamille i sommar.


Idag fick vi ett härligt paket i posten från HowtoKissaFrog. Johanna ska få vara mannekäng snart och visa er de FINA plagg som gömmer sig i silkespapiret. (Miljoner TACK Malin & Maria!).

Nu ska jag & Johanna sticka ut och fixa ett par ärenden innan det är dags för middag. Trevlig kväll så länge! :)


Godmorgon torsdag!


Dagens tänkvärd. (från vi.sualize.us).


Tjohooooo! en ny dag har startat !! :)  Egentligen räcker det för att man ska bli lycklig för vi ska vara tacksamma över alla de dagar vi får ! Och om vi såg alla dagar som en gåva så skulle vi prioritera att vara glada, positiva och vänliga för det vore ju dumt att kasta bort en dag på att gå runt och vara arg & sur, eller hur ?! 

Här i Oslo har vi årets första snöfall idag och dagen startade med att vi har försovit oss (hjälp!) så nu får vi skynda på här. Min dag bjuder på jobb och ett möte så jag blir ute större delen av dagen och därför passar det bra att starta dagen med att ett hemma-hos reportage hos bloggerskan Ebba von Sydow så kan ni kosa er (norskt bra uttryck, på svenska blir det "mysa") med det till vi "ses" igen :)


Behöver jag säga att jag älskar den rosa soffan? Nej, jag tänkte väl det ;)  (bilderna har jag lånat från Sköna Hem och fotografen heter Martin Cederblad).


Kläder är perfekt "pynt" i hemmet så mitt tips är att göra som Ebba: låta de finaste klänningarna hänga framme!


Köket är stilrent men inte helt i min smak...


På sängen hittar vi kuddar från H&M Home Collection. (jag fick föresten en inbjudan till pressvisning av s/s-10 H&M Home-kollektionen häromdagen).


Ebba berättar att hon ofta rensar i sin garderob för att få plats med nytt. Själv är jag katastrof dålig på att rensa ur... Jag borde verkligen ha ett "lager-salg/en utförsäljning" av kläder en dag.


The office. Jag gillar Mulberry tyget på fotölen.


Söta Ebba har på sig en rosa klänning från Chloé. Om du blir nyfiken på hennes blogg så hittar du den HÄR

Det är hög tid för mig att hoppa i duschen nu så jag önskar dig en FABULOUS torsdag och glöm inte att vara lycklig över dagen!


KrAm! ♥


Skön pyjamas & surprice i posten.


Bilden är från igår kväll och Johanna har på sig en helt underbart skön pyjamas från
PetitBateau som kom som en SURPRICE i posten då vi kom hem från Mallorca från snälla Siri (agenten för Petit Bateau i Norge). Och igår fick vi ytterligare en SURPRICE i posten, denna gång från älskade mormor.

Jag vaknade nyss i soffan med en sovande Johanna vid min sida och jag har en känsla av att vi somnade ungefär samtidigt, eller jag hoppas i alla fall det så att jag inte somnade före Johanna ;) 


Paketet från mormor innehöll lite härligt smått & gott också låg det ett paket i paketet...

Fick med mig Bonde söker innan jag somnade och ja, vad kan jag säga...? mycket pinsammare kan det nog inte bli helt enkelt ;) TV4 har verkligen castat fram några riktiga original den här sessongen och jag får erkänna att jag saknar de coola bönder som var med förra året.


I paketet i paketet gömde det sig en bok som heter Mamman och den vilda Bebin. TUSEN TACK kära mormor för de fina presenterna ! Jag blev jätte glad! Kram från Johanna ! :)

Och det var inte bara till Johanna mamma skickat presenter, titta här vad jag fick :


Som jag längtat efter att få den här boken i min hand! :)  Jag började läsa boken igår kväll och den fängslade mig från första raden... (Miljoner TACK för boken mamma!)

Det börjar bli dags att avsluta dagen men först ska jag fortsätta att välja bilder till årets julkort. Påbörjade det lilla "prosjektet" för ett par veckor sedan (det tar tiiiid att välja bland årets alla bilder...)  och även i år kommer vi att beställa våra kort från min samarbetspartner PetrifiedinPink och ni, mina kära bloggläsare, kan tävla om egendesignade julkort därifrån snart så håll utkik ;)

TaCk för idag och gOdNaTt ! och vet ni, just nu snöar det för fullt ute ! det är årets första ordentliga snöfall. Mysigt! :)


P.S Allas vår Carrie befinner sig i Marocko för inspelningen av S.A.T.C. 2. Jag undrar vad hon gör där? har kanske Mr.Big flyttat dit? Å vad jag längtar till jag får se filmen !

NaTtAkLeM! ♥

Tittut!


Idag har jag gått runt bland alla vackra höst löv i mina sköna Ugg´s (jag är så klart barfota i dem!).

Jag har varit ute på språng hela dagen och nu pågår middags-fix här hemma. Ville bara titta in och säga "Hej!" innan vi sätter oss och äter :) Hoppas att du har haft en riktigt BRA dag idag ?! Och du, missa inte att Bonde söker ikväll ;)


Happy onsdag!


Dagens tänkvärda.

Hej vänner! Idag gick det undan i svängarna på morgon och jag har varit ute på jobb efter att jag lämnade Johanna på dagis. Är bara hemma en snabbis nu (för att äta lite) och ska strax ut igen för att plocka mer och sedan åka till fotostudio så vi ses igen lite senare !

Önskar dig en STRÅLANDE onsdag och hoppas att livet ler mot dig ! :)

KrAm! ♥

Godnattkram!


Vacker bild från
LexingtonCompany. Jag hade gärna haft den utsikten från sovrumsfönstret här hemma...

Nu är det dags för mig att säga TACK för idag och krypa ner i sängen med min nya bok som kom i posten idag. Vilken bok det är? det får ni se imorgon men jag kan säga så mycket som att den var efterlängtad ! ;)

P.S jag kommer snart att köra igång en tävling där du kan vinna nattlinnet som tjejen på bilden har på sig. Missa inte det .

GoDnAtTkRaM! ♥

Veckans snackis?


Snyggt !

Jag kände knappt igen Victoria Beckham då jag först såg bilden?! Wow ! så mycket mjukare och finare hon ser ut med sina lockar i håret. Me like !! :)


Familjen Beckham. (sönerna Romeo 7 år & Cruz 4 år).

Det känns som att den här frisyren blir veckans "snackis" ;)


Ett av mina uppdrag.


Jag skulle vilja ha allt på den högra sidan... vesten från Day, smyckena från Bibi, jeans Pepe-jeans, bootsen från Freelance och väskan från Guess. Men allt till vänstre är också snyggt: vest Ellos, jeans Gina Tricot, veska Bianco, boots Din Sko och smycken från Gina Tricot.

Jag kom på att ni kanske vill se en de mote-shop sidor jag gjort till magasinet 
Kamille? Denna var i en Kamille som kom ut för några veckor sedan och av alla mote-shop sidor jag gjort så är denna en favorit :) Jag älskar bilden på snygga Elle Macpherson och en vest gör verkligen det lilla extra till din outfit.

Kvällarna "försvinner" då vi är home-alone och just nu pågår nattning..schhh.. ;)


Trött prinsessa & middags-dags.


Johanna har på sig blus från Benetton, topp från Zara, byxor H&M och den super SÖTA Hello Kitty matboxen fick hon av Gizmoprinsessan Kjerstin i födelsedagspresent. Min sjal kommer från Faliero Sarti och jackan från Moncler.

Så här såg det ut då jag hämtade mitt hjärta på dagis idag. Hon var mitt inne i en lek så det var inte helt lätt få med sig henne hem...

Johanna somnade bums i bilen och sover en liten nap nu. Hon är nog lite extra sliten efter första dagis-dagen på en stund för det är ju inte riktigt lika hektiskt & livligt att vara hemma med mamma som att leka på dagis non-stop hela dagen  ;)


Johanna igår då hon pratade med mormor i telefon precis efter att hon tecknat det svarta strecket på min vita kontors-stol... hmm... ;)

Nu ska jag köra igång Förkväll och börja fixa med middagen för magen kurrar.

TrEvLiG kVäLl
! :)




Prelanseringsparty av Jimmy Choo !


Alla kunder får endast shoppa 1 st av varje accessoar ur Jimmy Choo kollektionen och det blir ett nytt förbättrat kö-system också vilket gör att kollektionen nog finns kvar mer än 2 minuter på hyllorna ;) (det har ju varit så hysteriskt för de första i kön har shoppat med sig "allt"  på typ ja, 2 min...).

Igår damp det ner en exklusiv inbjudan hos mig till prelanseringen av Jimmy Choo kollektionen hos H&M. Som ni vet så är det dags att ställa sig i kö den 14:e november, MEN - jag kommer att få möjlighet att shoppa godbitar ur kollektionen redan på kvällen den 13:e ! :) och ni hänger med för jag kommer självklart att ta massor med pics!


Skinnbyxorna är en favorit ur kollektionen så de är mitt TIPS! Väskorna är också super snygga precis som skorna.   

Jag ångrar föresten att jag inte provade skorna & kläderna då jag hade stora delar ur kollektionen här hemma på mitt kontor i samband med en fotoshoot i september.... ibland är jag lite VÄL jobb-fokuserad och glömmer sånt ;)




Godmorgon tisdag!


Dagens tänkvärda!

Godmorgon mina bloggläsare!  Plötsligt är det TISDAG och jag känner mig som att jag fortfarande är kvar i min dröm... Ni vet då man drömmer något som verkar vara så verkligt att man inte riktigt vet om det var en dröm eller verklighet?  Men jag piggnar nog till strax ! ;) 

Mitt hjärta väckte mig kl. 06 men sen somnade vi snabbt om båda två och vaknade strax före 08 vilket känns som en bättre start-tid.


Kanske solbriller kan förhindra att man får fyrkantiga ögon framför tv´n ? ;)

Igår kväll hade jag en tv-kväll som startade med Halv åtta hos mig, fortsatte med Tinas Cookalong, zappade sen över till Top Model USA och avslutade med en favorit : Lipstick Jungle.  Det är nästan varning för fyrkantiga ögon efter en sån kväll ;) Men oj ! så skönt det var att bara hänga framför TV´n och slappa :)


När jag såg den här bilden (hittade den hos vi.sualize.us) så blev jag så inspirerad till att börja gå mer i klänning/kjole så nu ska jag titta efter "vardagskjoler / klänningar" till mig då jag är ute på jobb och plockar (ska runt i en massa butiker..).

Idag ska Johanna på dagis för första gången sedan i onsdags och jag ser på henne att hon riktigt LÄNGTAR efter att få leka med sin kompisar igen så detta blir en kul dag för henne :) Själv ska jag både kontorsjobba och vara ute och plocka till ett kommande uppdrag.


Önskar dig en fin dag! Nu köööör vi tiiiiisdag !!! :)


KrAm! ♥


Kram från oss!


En nyvaken liten prinsessa kom nyss och satte sig i mitt knä här på kontoret.

Nu ska vi gå ut en sväng och handla så vi skickar er kramar och önskar er en trevlig kväll så ses vi igen lite senare ! :)


Lexington Company.



Lexington Living. Jag gillar deras nya porslin.

Å vad jag tycker att
Lexington har FRÄSCH stil ! Jag bara älskar allt det blå/vita och så här hade det gärna fått se ut i mitt kök :) Och på tal om kök, på måndagar kan vi laga mat både tillsammas med Halv åtta hos mig och Tinas Cookalong på TV4. Brukar du göra det ? Laga mat samtidigt som Tina ?


Ni undrar kanske hur det gick med min sparris i lördags? Jo, tack riktigt BRA faktiskt! tack vare er bloggläsare som tipsade mig för ett par veckor sedan :)

Här hemma hos oss blir det något så exklusivt som grillkorv med pommes i kväll. En kär gammal klassiker ;)

P.S Om du gillar Lexington så får du hålla ögonen öppna för snart kommer jag att lägga upp en TÄVLING i samarbete med LexingtonClothing där du kan vinna FINA kläder. Missa inte det ! ;)

 


Vinnaren i How to Kiss a Frog tävlingen!


♥ Mina kära bloggläsare!

Tusen TACK för alla 136 fina tävlingsbidrag till att vinna barnkläder för 1000kr från den svenska designern
HowtoKissaFrog! Jag blir rörd då jag läser alla fina kommentarer och jag är så GLAD över att jag lottar vinnaren för det vore omöjligt att välja en av er... jag vill att alla ska få vinna...


Surfa in hos HowtoKissaFrog och titta på alla bedårande kollektionsbilder.

♥ Vinnaren av kläder för 1000kr hos How to Kiss a Frog är: ♥

Postat av: Philia
Klart man är med och tävlar när min absoluta favoritbloggerska (blink, blink) har en tävling!!!
Köpte How to kiss a frog bodiesar till min minsta lilla skatt i våras, när hon var helt ny, och det var verkligen en så mjuk fin bomull och super kvalité!
Favoriten i vinterkollektionen är Mimmi Blouse så två såna till mina två sessor skulle var så fint till vinterns fester.
Ha en härlig ny höstvecka! Kram från P
2009-10-19 @ 09:36:41
URL: http://houseofphilia.blogspot.com


Stort GRATTIS till dig Philia!
Mejla mig ditt fullständiga namn, e-mail & postadress till: [email protected]

Till er som inte vann den här gången: ge inte upp ! det kommer snart en ny tävling och nya vinstchanser! :)

♥ TUSEN TACK för ännu ett TREVLIGT samarbete HowtoKissaFrog ! ♥


Kalasinspiration.


Kalas inspiration frå Carmoebel. Önskar Johanna hade ett sånt här fint vitt golv i sitt rum...

Idag har Johanna dukat fram till kalas (bursdag) här hemma så nu är det papirtallrikar, koppar, hattar, ballonger och små ljus över hela golvet också har hon gjort tårta / kake av makaroner och tandpetar och sjungit Happy Birthday till mig och jag har fått blåsa ut ljus. Barn har en underbar fantasi ! ;) 


Rice har så fina kakefat, ljus (siffror & text) och omslagspapir etc. Jag sålde produkter från Rice i min butik och då jag var i Bangkok förra året så träffade jag de som tillverkar alla deras fina produkter. Kul !

Just nu sover hjärtat och jag sitter och jobbar. Känns otroligt skönt att få undan ting och att kunna stryka saker på "att-göra-listan". Life is good today helt enkelt ! :)


Dagens "Kamille-girls".


Bilden togs i fredags då jag och Johanna var i möte på red. Kjersti´s snygga tunika kommer från
IsabelMarant och Liv´s fina "sjal" kommer från norska MaggieWonka.

Dagens första dagens får dessa snygga "Kamille-girls" stå för. Till vänster ser ni sjefredaktør Kjersti och till höger redaktionssjef Liv. Det är dessa duktiga och alltid lika trevliga tjejer som jag träffar då jag har möten på redaktionen.

Status här hemma är att Johanna är hemma från dagis. Hon har tjatat om att hon vill till dagis hela fm men jag kör safe löp idag och håller henne hemma p.g.a. hostan. Men det är inte alltid lätt att veta hur man ska göra...?


Godmorgon novembervardag!


Dagens tänkvärda.

HAPPY måndag alla underbara!  Det blev en ovanlig start på den här första vardagen i november för jag vaknade FÖRE Johanna (!) och det händer minsann inte så ofta på en vardag. Johanna vaknade alldelens nyss, kl. 8.30, och jag är så glad över att hon (och jag) fått sova en lång skön natt :) Oslo bjuder på ett grått & regnigt väder idag så det passar perfekt att jag ska ha en kontorsdag kombinerat med lite plock.

I fredags var jag (och Johanna) på ett möte på
Kamille redaktionen som resulterade i att jag fått ett "dröm-uppdrag" som jag önskat mig en stund så gissa om jag är GLAD !!! :) 


Nytt uppdrag = happy !!! :)

Mitt nya inspirerande jobb kommer att synas i nästa års första Kamille och jag kan inte berätta så mycket mer än att det handlar om att jag har fått en helt egen sida ! :)  Lovar att visa & berätta mer då nr.1 -10 kommer ut och uttrycket "den som väntar på något gott..." stämmer oftast, tänk på det ! :)

Johanna hostar & nyser för fullt så det känns tveksamt om hon kan gå till dagis idag. Ska ringa dit och checka status nu.

Önskar dig en STRÅLANDE måndag fylld av lyckliga stunder och kom ihåg att idag är en perfekt dag att ta första steget mot dina drömmars mål ! :)

KrAm! ♥

Gizmo & Co + Hello Kitty´s dag idag.


Hittade dessa bilder i en låda i skrivbordet. Jag är  på inköp hos Stella Nova på modemässan i Köpenhamn. Misstänker att detta är febr -04. Jag hade kommit hem från en semester i Thailand några dagar innan.

Idag är det på dagen 7 år sedan jag slog upp portarna till min älskade butik Gizmo & Co. Om någon då hade sagt till mig att jag om 7 år inte längre skulle ha min butik och att jag skulle ha en dotter på 3 år så hade jag skrattat högt för där och då fanns barn inte ens i min tanke.

Men livet är en spännande resa som tar med oss på vägar vi inte alltid räknat med att gå på....

Tack vare att jag förverkligade min LIVSDRÖM att starta min butik så har jag fått fantastiska vänner, massor med kunskap, enormt många GLADA minnen och utan Gizmo & Co så hade jag inte varit den jag är idag.


Jag & Johanna ♥ Hello Kitty! :) Bilden är från vår lägenhet i Phuket.

Och inte nog med att Gizmo & Co har sin dag idag, det har även HELLO KITTY ! Min kära Gizmoprinsessa Kjerstin påminde mig om att det är Hello Kittys födelsedag idag så hipp HURRA för Hello Kitty ! :)

Nu ger jag upp bloggningen för en stund för blogg.se går såååå trögt (det här inlägget har jag hållit på med i en evighet ;) och istället kryper jag upp i soffan med min chips-skål och ser på film.


Vi ♥ söndagar!


Johanna älskar att måla med vattenfärg och här ser ni de nya Zara kläderna också :)

Å vad det är SKÖNT med söndag. Vi softar, leker & myser hemma och varje gång jag frågar Johanna om vi ska gå ut en tur ? så säger hon: "nej, jag vill vara hemma mamma!".


Plötsligt klädde Johanna ut sig till Pippi. Sötnosen.


Idag har jag på mig en gammal favorit topp från Custommade och jeans från Miss Sixty. I bakgrunden springer Johanna ut ur rummet ;)

Mitt hjärta hostar en hel del idag och näsan rinner så jag hoppas att hon inte håller på att bli förkyld? Just nu ligger hon och slappar i soffan och tittar på dvd och jag slö tittar på reprisen av Bonde söker fru samtidigt som jag jobbar.

Missa föresten inte "The devil wears Prada" som går på TV4 ikväll kl.21. Riktigt bra film!


Johanna shopping.


Allt kommer från Zara.

Häromdagen hittade jag dessa sötsaker på Zara och idag inviger Johanna toppen + tightsen. De är perfekta "mysa-hemma-på-en-söndag" kläder + att de passar utmärkt på dagis. Den grå klänningen/kjolen kommer vi att matcha med vit bluse och svarta tights.

Och som lovat kommer här pics på gårdagens shopping:


Med denna overall / park-dress, luva och vantar från Reima så slipper Johanna frysa i vinter :) Vi shoppade allt hos Tante Pose på CC-Vest och till vår stora GLÄDJE så hade de  -30% rabatt på overallen !


Nya fina lila vinterskor från Geox hittade vi hos "Grensens Skotøymagasin" på CC-vest igår. Jag gillar alla detaljer och den söta rosetten bak.

Det var första gången jag besökte Grensens NY-öppnade barnskobutik igår och den var hur fräsch som helst! så där kommer fler skor att shoppas :)


Girls-night-out.


Mina vackra vänner Heidi & Miriam som jag lärde känna då jag hade min butik. De var kunder hos mig.

I fredags mötte jag upp 2 fabulous vänner på ett nytt SNYGGT ställe i Bydøy Alle som heter BAR. Vi drack gott vin och körde girl-talk heeeela kvällen lång. Lovely ! :)


Miram poserar och ser ni vilka som sitter brevid oss? P.Stodalen med tjej.


TUSEN TACK för en TREVLIG kväll girls ! Detta måste vi göra om snart igen!

Jag kan VARMT rekommenderar BAR (Bygdøy Alle 18)! Det var massor med folk, underbar stämning, trevlig service, snygg inredning och dans en trappa ner = man slipper gå vidare för att dansa = otroligt bekvämt & bra ! Me like !! :) Så - detta var första men absolut inte sista gången som jag besökte detta ställe.


Godmorgon & välkommen november!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner! Min november startade med SOVMORGON ! :) Johanna kom inte in på sovrummet förren kl. 09.20. Oroligt lyxigt & skönt! och kanske ett tecken på att vi har en UNDERBAR månad framför oss !?

November är den månad då alla butiker pyntas till jul och i år har jag lovat mig själv att jag ska fixa Johannas JULKALENDER i tid och vet ni, jag har faktiskt köpt 3 gaver redan. Känner mig riktigt nöjd ;) Johannas kalender kommer att hänga på väggen i "vårt andra hem" i Phuket hela december så när jag tänker efter så är det nog bäst att shoppa de flesta gaverna där nere = det blir nog en del Hello Kitty :)


Julinspiration & julkalender från Walther & Co (en av mina leverantörer till Gizmo & Co). Jag köpte föresten årets första pepparkakor i fredags. Gud så GOTT det är!!

Nu pågår lek här hemma och jag ska hoppa i duschen så jag önskar dig en riktigt SKÖN söndag och en FIN start på november!

KrAm! ♥





Bloggtoppen RSS 0.91