Rosa prinsessa, strand pics & grattis morfar.


Kata Noi Beach idag kl.12.15. Little pink-princess mumsar glass på beachen. Topp, hårsnoddar + solbriller H&M, hårband / bandanas från Phuket.

Phuket måndag kl. 24.00.

Det blev en soft kväll hemma på resorten för oss med middag i restaurangen. Planen var egentligen att åka och shoppa madrass till Johannas nya säng (oh yes! den kom i lördags) men hjärtat ville vara hemma så vi sparade shopping-turen tlll imorgon.

Här får ni se fler pics från vår sköna dag också undrar jag - nyfiket - om någon av er köpt Kamille Mor & Barn?


Det är kul att prova mammas solbriller...och ser ni J´s händer? hon börjar bli sååå Thai ;)

Hipp, hipp, H U R R A!! Min pappa / Johannas morfar fyller år idag! Stort GRATTIS på födelsedagen älskade pappa. Jag & Johanna skickar dig varma kramar och hoppas att du njuter din dag.



Min bikini kommer från Rip Curl, shoppade den här i Phuket i december.

Havet har börjat "äta upp" beachen nu så idag var den röda flaggan 2-3 meter närmare vattnet och vågorna hade gjort en mer än dubbelt så hög kant / vall på stranden. Personligen tycker jag att stränderna är som vackrast den här tiden på året. Att sitta och titta ut över havet är som balsam för själen....


Life is a beach.


Kata Noi Beach idag runt kl.12.30. Hatt från
Lexington Clothing, klänning från Blue, solbriller Odd Molly och flip-flops från Havaianas.

Phuket måndag kl.18.15. Solnedgång pågår. +34 grader.

Efter ett par timmar (ja, Johanna ville hem tidigit idag, hon var trött och är lite förkyld) på beachen somnade hjärtat i bilen på väg hem och hon vaknade för en liten stund sedan. Själv har jag precis kommit in från terrassen där jag legat och myst i solstolen med min bok hela eftermiddagen.


Mina O.M. solbriller ger DET skönaste ljuset... Och ja, det där hårbandet J har på huvudet har varit BIG no-go i alla år men så köpte vi varsitt , på kul, igår och när J provade det på morgon så vägrade hon att ta av sig det. Så ja, jag tror ni kommer se det på henne fler gånger ;)

 Snacka om skön dag ! :)


Happy new week!


Äntligen! Ett nytt härligt nr av Kamille Mor & Barn.

Phuket måndag kl.11.00. Sol från blå himmel & +33 i skuggan.

Godmorgon alla fina & HAPPY new week!

Jag vaknade redan kl.06.30 idag eftersom jag - av misstag - somnade tidigt igår så nu börjar det vara lunch-dags för oss girls och även idag ska vi luncha på stranden. Vi ska strax åka iväg :)


Johanna har fått sååå många komplimanger för sin bad-dräkt här nere. Den finns hos
SoupStore.

Men innan vi åker vill jag tipsa om ett rykande färskt nr av Kamille Mor & Barn som dyker upp i butikshyllorna idag. I detta nr har jag stylat mängder av shop-sidor där jag bl.a. valt ut sommarens godbitar (badkläder, festkläder etc.) till både stora & små. Så jag säger bara: löp & köp! (tyvärr kan magasinet inte köpas i Sverige).

Carpe Diem!

♥ KrAmAr! ♥


We ♥ Kata Noi Beach.


Jag får inte ha mitt läppstift i fred längre... J säger att hon vill ha ett likadant... well... ;)

Phuket söndag kl.21.10.

Jag har verkligen s a k n a t sand mellan tårna den senaste veckan så därför passade det utmärkt att fira morsdag på en av favorit stränderna: Kata Noi Beach.

 Vi hoppade in i en taxi redan kl.10 och sen njööööt vi härliga timmar och vi hade nästan hela beachen för oss själva. Super lyxigt ! :)


Det är såå härligt att slippa trängas och ligga nära andra. Dessa 2 solstolar var vår basecamp idag.





Vi tog en prommis på beachen och det gick galet stora vågor idag (igen). Ser ni den kant som vågorna gjort på stranden? och ser ni vad läckert det är då vågorna slår emot / vattnet slår över kanten.


Det blev en kort stunds lek vid vågorna idag för som ni ser så rann vattnet så mycket över kanten ibland att Johanna inte hade lust att sitta kvar. (ni ser där det är blött i sanden...).

Vi avslutade vår beach-dag med god lunch på Katathani Resort innan vi hoppade in i en tuk-tuk och åkte hem.

Samtidigt som jag gör det är inlägget ser jag på en repris av Eurovision Song Contest eftersom jag somnade innan det börjat i natt (hopplöst..blir så trött av värmen) och jag blev så g l a d då jag fick se att min favorit låt vann! Det tyska bidraget
Satellite. Fantastiskt kul! Låten gör mig HAPPY!! :)


Grattis på morsdag!


Grattis på morsdag min älskade mamma Stina! och TACK för det fina sms:et.

Phuket söndag kl. 20.30

Hipp, hipp, HURRA för alla fantastiska mammor idag!

Jag hoppas att ni blir riktigt bortskämda med kärlek och att ni får njuta lyckliga stunder.

P.S den fina tavlan kommer från
Flower Beach.


Back from the beach.


Kata Noi Beach runt kl.12.30. Min bikini är shoppad här i Phuket, jeans-shorts Gina Tricot (förra årets) och solbriller Gucci.

Phuket söndag kl.15.30. Sol & +36 i skuggan.

Åh vilken U N D E R B A R dag vi har haft på beachen idag. Jag älskar verkligen att vara nära havet...

Nu har Johanna besök av sin kompis Dao och jag passar på att njuta egentid = ligger på terrassen och solar.

HAPPY söndag darlings!


Kvällens outfit & middag hos Mom Tri´s.


Mom Tri´s runt kl.18.45. Jag har på mig klänning från
Valerie Aflalo , skor vintage (kommer ej ihåg marke längre...) och halsband Bvlgari. Johanna har på sig klänning från Zimba (märke RoomSeven), hårspänne från Prinsessefin och paljettskor från Accessorize.

Phuket fredag kl.23.00.

Åh vilken fabulous lördagskväll vi har haft! Vi har varit iväg och ätit en fantastiskt god middag på Mom Tri´s tillsammans med härliga vänner. Jag kompletterar det här inlägget med fler pics snart, ska bara hoppa i min mysuniform först ;)


Min Valerie klänning hade jag haft på mig på SATC2 premiären om jag varit hemma då...


Söta vänner står och tittar ut över Kata Noi Beach.

En viktig ordnings fråga: Vilken tid kickar Eurovision Song Contest igång? Ni är så underbara som svarar mig så snabbt. TaCk ! kl.21.00 hos er = kl.02.00 hos mig så bäst jag ställer väckarklockan om jag somnar...




Jag kan inte minnas sist jag åt så god mat som ikväll? och vi har haft hur trevligt som helst.

Ska du titta på Eurovision Song Contest? Det känns ju sååå snopet att inte Sverige är med men jag får hålla tummarna för Norge istället. Sånna här gånger är det smidigt att ha 2 "hemländer" :)


Godmorgon bloggisar!


..sagt av Coco Chanel..

Phuket lördag kl.11.30. Moln & regn, +31 grader.

Godmorgon alla fina!

Hos oss kickade dagen igång kl.09 och nu sitter jag i min bikini på terrassen och tittar på ett regn som fullkomligt ö s e r ner och på min Johanna som står och ropar "gå bort regn!!! jag vill sola & bada. Gå bort! sa jag, annars blir jag sint på sig regnet!" Ha, ha vi får hoppas att det funkar ;)


Natalie Schuterman med sin dotter Chloé på film-premiär. Snacka om snygg mor & dotter match.

Om någon av er har missat intervjun med 11 åriga Chloe Shuterman (på TV4´s Förkväll) som varit de senaste dagarna stora snackis så kan du se det
HÄR  Jag blev helt stum då jag såg det. Hennes mamma driver Stocholms/Sveriges flottaste butik, Natalie Schuterman, och jag räknar dagarna till denna lilla fashionista dyker upp med en egen blogg. Och för att inte tala om alla magasiner som säkert står i kö för att göra ett "hemma-hos" med fokus på hennes garderob...

Johannas regn-rop har fungerat så nu : dags för lunch & pool-bad.

Önskar dig en STRÅLANDE lördag fylld av solsken!

♥ KrAmAR! ♥


Trevlig middag & fredagsmys.


Hemma hos oss kl.21.50. Johanna kom springande in i bild ;) Som ni ser har jag lagt ett lakan över sjeselong-delen i soffan eftersom J ofta ligger där och myser = vi slipper solcreme på soffan.  Och våra orkidés står i en korg p.g.a. att krukan åkt i golvet och gått sönder = ny kruka står på shopping-listan.

Phuket, Chalong, fredag kl.22.00.

Vi har varit iväg till Kata Beach och ätit en riktigt god middag med trevliga vänner och nu har Johanna precis lagt sig i soffan med Madicken på dvd för lite mys innan god-natt.


Middag på
Two Chefs med Bente, Maud & Bao. Jag mumsade i mig fläskfilét och J åt spaghetti.


Kvällens: klänning från Deeday + örhängen från Zuzanna G, skor Clarks. Johanna har på sig kjole shoppad här i Phuket + hårspänne från Prinsessefin (finns bl.a. hos Zimba). Och ikväll var det SÅ varmt...puh...

Jag kom på att jag inte visat er några pics från vårt hem sedan vi kom ner så jag ska ta fler bilder och ge er ett hemma-hos-inlägg en dag snart.

Önskar dig ett FAB fredagsmys !  


My l.o.v.e. !



Phuket fredag kl.13.00.  +34 grader i skuggan.

Jag fångade nyss mitt hjärta på bild då hon hade smyglånat mitt läppstift.... på bilden kletar hon ut det med ett sudd... Barn är så kreativa ;)



Nu: lunch och till dessert: pool-bad :)


Thank god it´s friday !


Dagens tänkvärda.

Phuket, Chalong, fredag kl.12.00. Sol bakom dis och +33,5 grader i skuggan.

Godmorgon snyggingar! Tänk att det redan är fredag.... L.O.V.E.L.Y. ! Fast jag får väl erkänna att alla dagar flyter ihop här nere så vi har typ lördag hela veckan ;)  Vi startade den här dagen med en rejäl sovmorgon för gissa när vi vaknade? Kl. 10.30 !!! seriöst - jag kan inte minnas sist det hände ? Vi har med andra ord sovit som prinsessor i natt.

Nu har Johanna besök av in kompis Dao men hjärtat verkar inte vara helt i form... klagar på hosta och ont i magen och ligger mest på soffan och myser med sin elefant... hmm... kryssar fingrarna för att det bara är något tillfälligt..


Husk! / Kom i håg! att ta med kameran i handväskan i helgen. Ta bilder & samla minnen!

Vet inte helt vad dagen bjuder oss ännu? vi tar den som den kommer och det känns riktigt skönt!

Önskar dig en FABULOUS fredag !!! Have fun & be fantastic !

♥ KrAmAr & kÄrLeK ! ♥


Kvällens lila-match & delfinal nr.2.


Ikväll runt kl.18.30.  Min klänning kommer från Baum und Pferdgarten. Johanna matchar mig med topp från Noa Noa, kjol från Room Seven (butiken
Zimba) och skor från Accessorize. Vi är på väg hem till vår granne Roar för en fördrink innan middagen.

Phuket kl.02, natt mot fredag.

Tjohoooo ! Nu är det dags för oss att hålla tummarna för Sverige i delfinal nr.2 i Eurovision Song Contest! :)  Jag hade flax som vaknade för typ 1 min sedan ;)  klockan är 02 hos mig = 21 hos er och jag kan se programmet på SVT World.


De är en lyx att kunna gå bort på besök utan att ta på sig skor.. :)

Vilken är in favorit i kväll?  Själv gillar jag låter med mer drag i än Sveriges bidrag men jag hoppas så klart att Anna går vidare till finalen på lördag .


Dagens glada pool-girls.


Poolen på vår resort idag runt kl.15.15. Min bikin kommer från
Lexington Clothing, solbriller Gucci. Johannas badräkt från Stella Cove finner du hos Stoup Store.

Phuket, Chalong, torsdag kl.17.10. Solen gömmer sig bak moln +33 grader.

Efter god lunch och pool-bad kom det en regnskur vilket var perfekt tajming för att gå hem så Johanna fick sova nap. Själv la mig tillsammans med min lilla rosa pc + min bok i solstolen på terrassen men redan efter 2 sidor bokläsning och nedladdning av dagens pics så somnade jag och vaknade nu, samtidigt som Johanna. Skönt! :)


Jag är rädd att ni kommer att se Johanna göra så här på måååånga pics framöver... Very Thai ;)


Ni är flera som frågat om mitt halsband. Jag fick det i present av JIG på nyårsafton för några år sedan, det är shoppat här i Phuket.

Ska ta en dusch nu och sen hoppa i en klänning/kjole för vi är bjudna på middag av chefen på vår resort ikväll. Och just det ja, vi har ä n t l i g e n bokat hemresa nu vilket innebär att vi har ungefär 2 veckor kvar :)


Godmorgon honeypies!


Jag är så glad i er underbara bloggläsare! TaCk för alla kommentarer, ni kryddar mina dagar.

Phuket, Chalong, torsdag kl.08.45. Sol & +

Godmorgon honeypies! Idag vaknade vi till ännu en dag med strålande sol! Det är egentligen ganska otroligt att vi har haft sånna vackra dagar (nästan!) non-stop sedan vi kom ner hit den 27:e april så det där med att det ska tok-regna hela maj stämmer inte alls :)  Därför kan jag rekommendera att resa till Thailand den här tiden på året !


I tisdags var det världspremiär för SATC 2 och filmens stjärnor osade så klart glamour.

Vi girls är ganska nyvakna och idag lutar det åt en hemma-fixar-dag som avslutas med en shopping-tur i eftermiddag/kväll, men man vet aldrig... plötsligt är vi kanske på en beach?


Sarah var hur snygg som helst i sin klänning från Valentino Couture och plötsligt fick jag lust på gult...

Jag önskar dig en magisk dag !! :) och ett TIPS! : just nu pågår en tävling hos
Kiman Woman där du kan vinna biljetter till den norska SATS 2 premiären den 4:e juni.

KrAmAr ! ♥

A walk on the beach.


Kamala Beach idag runt kl.14. Åhhh vad jag gillar dessa lyxiga solsängar... de ger mig St.Tropez feelings (måste resa tillbaka till Club55 en gång...). Solsängarna är placerade rakt nedanför Sunwing på stranden (de tillhör en annan resort) och kan hyras för 600bath / dag. (600 bath = ca 120nok). P.S kolla in Johanna - min egen lilla paparazzi ;)

Chalong natt mot torsdag kl.02.00.

Nu har vi landat hemma i vår lägenhet i Chalong igen efter 4 UNDERBARA dagar uppe på
Sunwing Resort Kamala Beach. Det har varit så mysigt med en "mini-semester" och Johanna har haft SÅ kul hos sina favoriter Lollo & Bernie.  Jag har så klart tagit en hel del bilder men i natt är internet super trögt så jag startar dagen imorgon med att bjuda er på ett långt och bildrikt inlägg :) 


Så här ser det ut på beachen nedanför Sunwing. Maj är verkligen lågsesong ;)  Och ja, jag vet att det är enformigt att se mig i dessa strandklänningar men det är såååå varmt här nere nu att jag inte klarar att ha på mig något annat. Och en BRA sak med dessa klänningar är att det gör ingenting att de blir förstörda av solcreme för jag kan bara kasta dem och köpa nya :)  (de kostar max 50 kr / st.).

Kommer du ihåg att jag skrev att det kanske blir change of plans ang vår hemresa? Jag har faktiskt inte klarat att bestämma mig för när vi ska resa hem ännu så vi får se..... ska förstöka styra upp den saken imorgon....

 
Dreams.... Kom ihåg att aldrig ge upp dina drömmar !   Målet med dagens beach-prommis var att shoppa en badring till Johanna, hon har blivit SÅ mycket tuffare badtjej på de dagar vi varit på Sunwing. Kul !!

Hoppas att du också får njuta dina dagar och att du har en trevlig "lill-lördag"?!  Själv fastnade jag nyss framför programmet Fashion på SVT World. Brukar du se det? Jag har sett båda avsnitten som varit och jag gillar det. Fashion är verkligen min passion! :)

GoDnAtT kRaMaR! ♥

Sista dagen hos Lollo & Bernie.


Idag runt kl. 10 vid frukosten. Min fina linneklänning kommer från Daisy (120%Lino).

Sunwing Resort Kamala Beach onsdag kl. 13.50. SOL !

Här kommer ett snabbt blogginlägg mitt i packning & utcheckning.  Vi ska vara kvar här och njuta hela dagen och äta en god middag innan vi åker hem igen ikväll. Närmast på schemat: lunch !


Prinsessan J utanför Miniland på morgon efter frukost. Hennes klänning kommer från Burberry. Elefant-"fläkten" och den gula lilla elefanten shoppades på FantaSea igår.

Life is gooood ! :)



Godmorgon solstrålar !



Sunwing Resort, Kamala Beach, onsdag kl.09.15.

Godmorgon mina solstrålar! NY dag och snart helg ! Tiden flyger fram och det gäller att njuta ögonblicken :)

Den här minisemestern är verkligen helt underbar och jag kan inte minnas sist jag sov så långa sköna nätter? tror jag ska fortsätta med det då vi kommer hem till Chalong för jag känner att det gör mig gott . Och idag vaknade jag t.o.m fore Johanna, hon sover Ä N N U ! Orsak :  att vi var på FantaSea (show) igår och kom hem sent (23.30).

Om exakt 15 min dyker Lollo, Bernie eller Woodie upp i frukosten så nu ska jag kasta på mig kläder och pussa Johanna godmorgon så att hon inte missa morgongens kramkalas. Speciellt inte idag då det är vår sista dag här. I kväll åker vi hem till vår egen resort igen.

Jag önskar dig en STRÅLANDE onsdag och hoppas att solen skiner på dig !?

KrAmAr & kÄrLeK !!! ♥

Vi njuter dagarna!


Terrassen till vårt hotellrum idag runt kl.15. Mitt nästa prosjekt: att få bort ränderna från bikinin ;)

Sunwing Resort Kamala Beach tisdag kl.23.20

Vi njuter verkligen dagarna på vår "semester-från-semestern" och då Johanna sov sin nap idag så prioriterade jag att sitta och mysa på terrassen med min bok framför att sitta inne vid datorn. Lovely ! :)  Nu kom vi precis hem från FantaSea, en show jag tänkt att gå på i flera år så jag hade minst sagt h ö g a förväntningar... 

Ska lasta ner pics från dagen & kvällen nu så vi ses strax igen. ville bara titta in och säga hej direkt då vi kom hem eftersom jag inte bloggat på hela dagen =bloggabstinens  ;)  + att jag saknat er!!

KrAmAR! ♥


Strike a pose.


Ikväll runt kl.18.30. Johannas topp kommer från
Soup Store, kjolen från Zimba, det fina hårspännet från Prinsessefin och skor Accessorize. (J var blöt i håret efter att ha badad i poolen precis innan...).

Sunwing Kamala Beach måndag kväll kl.22.50.

Jag sitter och lastar ner bilder till ett blogginlägg samtidigt som jag är på Skype med JIG och mitt i allt detta så håller jag på att somna...zzz... så tro det eller ej men jag går och lägger mig nu. Jag V E T , helt galet tidigt för att vara mig ;) Men nu då jag är på semester från semestern så passar jag på  :) och ni får se bilderna från vår härliga dag imorgon istället.

Jag önskar dig en riktigt trevlig kväll! Mys & var glad ! :)

GoDnAtTkRaMaR! ♥

Gårdagens middag & klänning.


Igår kväll invigde jag den fina klänning som kom i posten häromdagen från det nya märket
Deeday. Du hittar Deeday bl.a. hos Mathilde i Stockholm och på Steen & Strøm i Oslo.  (Jag vet - inte så stylish med en Toy´s R Us påse i bakgrunden men så går det då man är mama ;)

Sunwing Kamala Beach måndag kl.15.45. Sol.

Johanna har precis sovit skön nap (hon vaknade redan 07 idag så hon var tröttis efter bad & lunch) och jag har chillat på terrassen med nya svenska mama som jag fått låna av trevliga Sandra som jag lärt känna vid poolen tack vare att Johanna leker med dottern Alice. Det är så lyxigt med nya blader! Jag älskar all inspirasjon de ger mig! :)



Jag invigde mina nya skor från Zara igår och Johanna hade på sig favvisarna: guldpaljettskorna från Accessorize. Efter middagen myste vi med varsin glass i show-baren.. Johanna saknar björn-showen och jag försöker tappert förklara att björnarna är på Mallorca nu ;)

Nu ska jag försöka locka med mig Johanna ut på en prommis på beachen och sen är planen att vi ska iväg på en show ikväll...

Njut din dag !! :)


Godmorgon från Sunwing Resort Kamala Beach!


Igår runt kl.12.15.

Kamala Beach måndag kl.07.45. Regn & åska, men det spricker upp...

Godmorgon mina bloggisar! Igår checkade jag & Johanna in på Ving´s nya
Sunwing Resort i Kamala Beach och här bor vi hur bra som helst ! :) 

Jag ska göra oss klara för frukost nu så vi inte missar morgonens höjdpunkt: då Lollo eller Bernie kommer och säger godmorgon vid frukostbordet ;)  men först bjuder jag på några pics från igår:



Vi fick blöta/kalla små handdukar och en välkomsdrink då vi ankom och så här ser vårt hem ut de närmaste dagarna. Me like !



Lunch på La Tasca. Jag åt en cesar-sallad och Johanna spagehetti. Som ni ser är det inte så många gäster här nu i lågsesong så vi hade restaurangen för oss själva :)



Johannas l y c k a ! = att krama Bernie :)  och ja, jag har en ny bikini som shoppades på Central Festival häromkvällen.


Vad hade vi gjort uta glass / is och vatten i denna värme?  De räddar våra dagar :)

Jag önskar dig en riktigt BRA start på veckan och en STRÅLANDE måndag !!

P.S när jag skulle blogga igår kväll, då hjärtat somnat, så upptäckte jag att jag saknade kabel så på morgon kom en från receptionen upp till rummet med en. Därav min frånvaro igår...

KrAmAr! ♥

Packning pågår.


Yes, du ser rätt, jag har shoppat nya skor. Det var love at first sight...  :)

Phuket natt mot söndag.

Självklart lyckades jag somna på soffan i kväll, att jag aldrig lär mig?! Det ju i alla fall en himla tur att jag alltid vaknar till så jag kan blogga på väg till sovrummet ;)


Resorten igår runt kl.14. Jag fotade himlen från min solstol vid poolen igår och ja, vi trodde att det skulle börja regna när som helst men molnen höll sig där borta och vi hade sol hela dagen. Fantastiskt! :)

Efter en hel-kväll på Central Festival så drog jag igång packningen men jag kom inte så långt innan jag landade i soffan så jag får fortsätta imorgon bitti innan vi hoppar in i taxin. Vi girls ska iväg på en mini-semester och sova borta några nätter. (En semester från semestern, ha ha)   Gissa vart vi ska ?


Ikväll runt kl.19.30. Kvällens dessert mumsade vi i oss på  Swensen´s (vilken surprice ;) Och som ni ser har hennes thai-kompis lärt henne att man ska göra tecken på bilder... hmm...  (klänningen kommer från H&M, hårspännet är shoppat i Singapore).

Ett fint sms från venn påminde mig om att det är pingstafton idag (hade helt missat), så - jag hoppas att du har en ekstra festlig kväll ?! :)

GoNaTtKrAmAr! ♥


Regn & poolbad.


Poolen på resorten idag runt kl.14.30.

Phuket lördag kl.16.00. Regn & +30 grader.

När man talar om trollen.... jag skulle nog aldrig ha skrivit något ang. regn för idag har det regnat nästan hela dagen ;) Men det gör ingenting för vi fick så bra med färg igår att kroppen mår bra av en vilodag och vi har haft en härlig stund i poolen mellan skurarna.



Dagens badflicka. Som ni ser på bilderna så regnar det inte så mycket, det duggar...

Nu sover mitt hjärta sött på soffan och jag ska lägga mig ute på terrassen med min bok och en sak är säker: efter regn kommer det alltid solsken ! :)


Godmorgon lördag !


Dagens tänkvärda.

Phuket lördag kl.12.30. Solen gömmer sig bak moln, +30 på terrassen.

Jag är SÅ glad över att det lugnat ner sig i Bangkok! Ä N T L I G E N ! :) Den största nyheten på Thai-TV är nu att vattnen i landet börjar ta slut och att det kommer att bli problem med årets ris-skörd etc p.g.a. att det inte regnar så mycket som det ska den här tiden på året. Alla väntar på de monsuner som ännu inte dykt upp... Ja, alltså alla utom jag & Johanna för vi tycker att det är heeelt OK att det är soliga dagar ;) Men - några har nog dansat regn-dansen för idag har vi - kors i taket - haft regn på morgon.

Nu ska vi gå ner och luncha by the pool. Önskar dig en FLOTT lördag!

KrAmAr! ♥

Vinnaren av presentkort på 500kr hos Creative Lounge!

Mina kära bloggisar!

TACK för alla fina tävlingsbidrag. Ni förtjänar alla att vinna och jag hoppas verkligen att ni som inte vann idag fortsätter att tävla för man ska aldrig ett upp. En dag händer det... !


VINNAREN AV PRESENTKORT PÅ 500KR HOS CREATIVE LOUNGE

Hej Anna-Stina! Jag var med och tävlade för ett tag sedan då du lottade ut en Oxxo Design-klocka från Creative Lounge. Men eftersom vinsten då gick till någon annan så skulle ett presentkort, om jag hade turen att vinna denna gång, utan tvekan gå till just en sån snygg klocka! :) Passar också på att tacka för en fantastisk blogg! Du ger så mycket fin inspiration och positiv energi. En riktigt härlig feelgood-blogg! :) Ha en fortsatt underbar semester i Thailand! Så roligt att du delar med dig! Kramar Karin.
annakarinmargaretha.blogg.se

Stort GRATTIS Karin!

Mejla mig dina kontaktuppgifter till [email protected]

TACK till Evelina & Creative Lounge för ett trevligt samarbete! ♥

Girls-dinner-out !


Inne på vårt gästrum i kväll runt kl.22. Kvällens klänning kommer från hoss.

Phuket natt mot lördag kl.03.

I kväll har jag & Johanna haft en riktigt mysig girls-dinner-out! Vi hoppade in i en taxi och åkte över till Kata Beach och åt en god middag på restaurang Two Chefs. Jag fick nämligen plötsligt ett sug efter fläskfilét, bearnes-sås & potatisgratäng efter 3,5 veckor med Thai-mat. Och gud så GOTT det var !!   (Fast jag undrar vad magen säger? den fick nog en kött&potatis-chock ;)

Two Chefs är ett svenskägt & väldigt "turistigt" med svensk meny etc men strunt samma, jag blundade för det ikväll för deras mat är super och stället är ett av de bästa i området.






Jag har alltid med mig block & penna i handväskan så att Johanna kan teckna (ett tips!) och som ni ser somnade hjärtat i taxin på väg hem så jag fick bära upp både henne & H.K. 

Det är så bekvämt och enkelt att äta middag på vår resort på kvällarna då jag är här med Johanna men nu ska vi skärpa till oss och åka iväg ut fler kvällar för det kryllar av fina restauranger i området och de är bara en taxi-resa bort...


SwEeT dReAmS dArLiNgS! ♥


Häng med mig till Soup Store!


Gizmolina besöker Soup Store på Skovveien i Oslo.

Phuket fredag kl.19.05.

Nu ska ni få hänga med mig till en super cool barnbutik !  Butiken heter
Soup Store och ligger på Skovveien (Frogner) i Oslo men de har även en nettbutik så här kan du shoppa oavsett var du bor.

Camilla, som driver butiken, startade den för att hon själv saknade lite tuffare kläder till sina killar men här finns även kläder till jenter. Du finner märker som tex Diesel, 120% lino,Replay, American Outfitters, Scotch & Soda m.fl....surfa in på nettbutiken så hittar du mer info. (klicka HÄR).











Kolla in roboten Camilla pussar på. De säljs också i butiken. Du kan föresten köpa precis alla små saker du ser i butiken.


Titta! de har ett super fint priserbjudande nu i pingst :)  -25% på alla shorts & skjørt (kjolar) fredag & lördag.

Jag är så glad över att jag upptäckt butiken. Här har jag hittat massa fint till Johanna ! och till mina styling-uppdrag.




En härlig dag..


Hittade den här bilden från Kata Beach i onsdags...

Phuket fredag kl.18.05. Sol & +33 grader.

Johanna har sovit en lång nap och jag har haft sköna timmar ute på terrassen. Nu pågår full lek här för Johanna har besök av sin kompis Dao. De är sååå söta, titta här:


Dao kom direkt från skolan, därför är skoluniformen på. Åh vad jag gillar skoluniform! Önskar vi hade det i Norge & Sverige.  Johannas söta topp kommer från H&M, shorts Petit Bateau.

Jag gör mig klar för att åka ut och äta middag nu så wish me luck att vi får det till ;)


Godmorgon festliga fredag!


Dagens tänkvärda.

Phuket fredag kl.14.50, sol + moln & +34 i skuggan på min terrasse.

Åh vad G L A D jag är över att ni verkar ha fått sommar hemma också. Ni förtjänar all sol & värme och visst ger solens strålar energi? det är så underbart ! :)

Mitt hjärta väckte mig kl.06 idag vilket inte var någon större hit för min dålig mage men tack och lov så var hon en Ä N G E L och lät mig ligga och små-sova på soffan till kl.08.30 när hon tittade på barn-TV, tecknade mig en teckning (hon väckte mig plötsligt och gav mig den i present. Så sött!) och åt chips som ser ut som spöken. Ja, jag fick muta henne liiite ;)


När vi kom upp från poolen så pågick en intervju med en favorit business-woman på Godmorgon på SVT, nämligen Filippa Knutsson, grundaren till Filippa K. Att lyssna på denna d u k t i g a tjej peppar mig. Hon inspirerar mig massor! och jag känner att hon fyllt min fredag med lite ekstra energi. Tack för det Filippa!

Eftersom jag inte är i toppform och prinsessan J dessutom vägrade åka till stranden (hmm...) så har vi haft ännu en soft pool-dag här hemma på resorten. Så frågan är nu om det var en så himla bra idé att köpa den där elefanten för nu kommer nog J nog att beach-vägra varje dag ...  ;)

Hoppas att din fredag har startat perfekt och att du har en festlig helg framför dig?!  Nu ska jag landa i solstolen med min bok när hjärtat sover nap. Life is good !

KrAm & KäRlEk ! ♥


SATS 2, dålig mage & change of plans ?


Åååhhh vad jag längtar till jag får se vad den här scenen ur SATS2 handlar om?! Me like Aidan... 

Phuket kl. 02.30 natt till fredag. Jag hör åska på avstånd.

Alltså hur N Y F I K E N  är man inte på nya SATS2 filmen ?? Typ hur nyfiken & förväntansfull som helst!  :)  

I Norge har filmen premiär 4:e juni  (i Sverige 27:e maj) och jag såg precis att biljettförsäljningen kickade igång igår (!). Har du köpt din biljett redan? Själv gleder jag mig stort till att se filmen då jag kommer hem och på tal om hem... det ser ut som att det blir change of plans ang. vår hemresa... Inget är klart men, kanske...


Carries vita klänning finns hos net-a-porter och jag har lust att klicka hem den a.s.a.p. Men problemet är bara att jag blev av med mitt VISA kort dag 3 här nere i Phuket. Jag satte in det i en minibank / bankomat och vips! så sög maskinen in mitt kort och sedan dess har jag inte sett det. Inte helt smidigt att vara utan kort då jag befinner mig själv med lilla J i Thailand men tack vare snälla grannar så har det fixat sig och nu är ett nytt kort på väg från Norge till Phuket (äntligen!).




I ♥ Sex and the city !

Jag är tyvärr riktigt, riktigt dålig i magen så det är dags för mig att återgå till toaletten och jag som a l l t i d har med mig tabletter för tillfällen som dessa har så klart missat det denna gång så imorgon blir det en tripp till apoteket om läget inte förändrats...

Uppdatering: Tjohoooo ! jag visste väl att jag borde ha tabletter här sedan tidigare och jodå! de låg i badrums-skåpet. L Y C K A ! så nu har jag tryckt i mig 2 imodium comp och de brukar fungera utmärkt på min mage så det finns hopp om morgondagen ;)

GoDnAtT & sOvGoTt! ♥

Say hello to our new friend!


Chalong runt kl.15.00. Vi har precis shoppat en elefant + rockring. Jag har på mig tunika shoppad i Surin (här i Phuket) och jeans-shorts från Gina Tricot, Havaianas på fötterna och väskan är också från Phuket.

Phuket torsdag kl.18.20. Solnedgången har startar och det är +35 på terrassen.

Det blev en soft & skön pool-dag hemma på resorten för oss idag. Johanna ville nämligen absolut inte till stranden, hon ville bada pool, så så fick det bli :)

Runt lunch gjorde vi en sol-paus och åkte iväg för att handla lite. Också hade jag lovat J lunch på K.F.C (hennes favorit) och plötsligt hade vi sällskap av den här underbara blå elefanten som Johanna har döpt till Woodie (vilken surprice ! ;)  Så ni kan ju gissa vad vi gjort resten av eftermiddagen? Exakt, flytit runt i poolen på vår nya venn. Jag såg föresten en stor härlig rosa uppblåsbar fåtölj som jag fick lust på... kanske nästa gång vi kommer ner?


Utanför K.F.C, inne på centrat, kan man för en billig peng (60 bath = ca 10kr) måla gipsfigurer och det hade Johanna så klart lust till.

Nu hade jag precis gjort mig klar för att åka ut och äta middag men planen sprack totalt för sötaste J har somnat... Ska sätta mig och njuta solnedgången med ett glas vitt och mina nya magasiner på terrassen istället = mama-lyx på hög nivå ! :) också ska jag ringa och beställa upp middag från restaurangen lite senare. Det är super bekvämt att få take-away på dörren .


Sawasdee Kha my friends !


Dagens tänkvärda.

Phuket torsdag kl.08.20. Sol & +32 grader i skuggan.

Åh vad det är H Ä R L I G T att vakna till dessa soliga & varma dagar. Love it! :) Men det var inte så härligt att bli väckt redan kl.07...*gäsp*....  Nu har jag precis städat bort en myr-invasjon.  Prinsessan J hade nämligen lämnat godis i sin lek-barnvagn istället för att lägga dem i en zip-påse och då kommer det inte 1 myra, utan mer typ 1369 stycken. Men tack vare en super-spray så är alla borta nu. Skönt !

Jag är lite osäker på vad vi ska hitta på idag? Beachen? En utflykt? ), praktiskt fix + mys-lunch? (passar min Hawaiian Tropic kropp), vi får väl se.


Min senaste strand-shopping. Dessa klänningar är de svalaste = passar perfekt till / från beachen.

Önskar dig magisk dag ! :) och om du lyssnar på den
HÄR låten blir du garanterat på BRA humör på morgon. Promise.

LoVe ! ♥

Godnatt från Miss.Hawaiian Tropic...


Kata Beach runt kl.15 i lördags.

Phuket natt mot torsdag.

Vi har varit här nere i vackra Thailand i mer än 3 veckor nu och vad hände idag? Jo, min solcreme tog slut så jag dök in i mitt "badrums-skåp" och hittade en Hawaiian Tropic (oh no, inte olja, en annan..) med lägre faktor men tänkte att jag ju varit här så länge nu så nu köööör vi !

Hur det gick? jag ser ut som att jag totalt glömt att smörja in mig (ïnte överallt men dock).... Hur amatörmässigt som helst ;)


Min snacks-butik. Hos den här killen handlar jag med mig ananas & melon på väg hem från beachen som jag njuter tillsammans med eftermiddags-solen på terrassen. Hoppas att han startar en filial i Oslo !

Kom föresten ihåg att laga
www.gizmolina.com för snart flyttar vi....

GoDnAtTkRaMaR & kÄrLeK tILl AlLa Er FiNa BlOgGiSaR ! ♥

17:e maj = värmerekord, tåg & Mom Tri´s.


Utanför vårt hus kl.12.45. Vår snälla granne Roar hade en flagga till oss (tänkte inte på att packa ner det då vi reste ;)  Söta
Maud gör oss sällskap på bilden.

Phuket natt mot torsdag.

Nu är det hög tid för mig att visa hur vår 17:e maj såg ut :)

Våra trevliga grannar Harald & Co arrangerade firandet som startade med att vi gick i tåg (ingen 17:e maj utan tåg ;)  runt resorten till restaurangen där vi bjöds på gott bubbel. Sen var vi runt 15 st som drog vidare till vackra Mom Tri´s för god lunch och kvällen avslutades med att en av de som jobbar på resorten - som en surprice till oss - körde Karaoke i restaurangen (very Thai..).

Johanna föll som sagt lite olyckligt vid lunchen så hon var inte helt i toppform efter det = vi avslutade kvällen tidigt men det passade utmärkt för då var vi nöjda med dagen och sååå varma ... puh...













Det blev ett oplanerat klädbyte då vi kom tillbaka från lunchen p.g.a. värmen och Johanna blev SÅ glad över den fina presenten hon fick i posten av sin söta venn Vincent. (er ni rivmärkena i hennes ansikte efter fallet? sötisen...). P.S jag försökte med andra skor än Crocs dagen till ära men som ni ser så gick det sisådär ;)

Tusen tAcK för en flott dag ! :)


Oroligt i Bangkok...


Mom Tri´s 17:e maj runt kl.14.15. Johanna hade precis ramlat illa och fått rivmärken i ansiktet + slagit läppen och hela hon var helt jordig.. som tur var gick det bra (barn ramlar ju så mjukt...) men hjärtat var så klart ledsen och hade ont..  Vi ska vara rädda om varandra !

Phuket natt mot torsdag (dagarna flyger fram!)

Idag när vi kom till stranden gick jag för att köpa glass & vatten.  I försäljningsboden hade de på radion och en av männen som jobbade pekade på den och sa "No good in Bangkok, no good in Bangkok... 8 dead already today". Det var första gången som någon här i Phuket (som jag inte känner) så tydligt kommenterat det som händer och radion var på hög volym och jag märkte att alla thai lyssnade noga på vad som sas...

Uff, vi får verkligen kryssa fingrarna för att dessa oroligheter lugnar ner sig efter dagens händelser. Jag följer med på utvecklingen med tanke på att vi ska vara kvar i landet en stund till...


Vilka vågor!


Kata Beach runt kl.15.00.  Min sköna klänning är shoppad på Surin Plaza här i Phuket.

Phuket onsdag kl.18.30. Solnedgång över bergen & + 33 grader.

Wow! vilkagor det var på Kata Beach idag. Helt galet ! Jag försökte fånga dem på bild men det var lite lättare sagt än gjort..  Ska lasta ner bilderna nu då jag duschar av Johanna all sand. Sen ska vi ut och äta något gott.



Vågorna var så stora att vattnet rann upp under våra solstolar.... (och ja, det är våra fotavtryck i sanden).


Det var många surfare att titta på idag...


Vi älskar att åka tuk-tuk hem från beachen...det är så underbart svalkande med vinden...


Godmorgon snyggingar!


Dagens tänkvärda.

Phuket onsdag kl.11.00. Strålande sol & +33 grader i skuggan.

Godmorgon mina bloggvänner!
Idag borras och grävs och körs det lyftkran på vår resort så det låter som värsta byggarbetsplatsen. Det ska bli 2 till likadana hus som det vi bor i + parhus + poolvillas så när allt är klart blir detta en stor vacker resort :) Om du är nyfiken på vår resort så hittar du mer info
HÄR.


Idag är första dagen på resten av ditt liv... så : Enjoy !!!

Vi ska åka och chilla på beachen idag så nu ska jag packa strandväskan och off we go.  Åh nu kom min söta lilla sessa ut till mig på terrassen helt naken, klar för solcreme :)


På 17:e maj fick jag paket av min kära vän Lotta. Hur lyxigt som helst att få post och innehållet var fantastiskt. (Tusen miljoner TACK vännen! Paketet kryddade vår dag ! Puss ! :)

Önskar dig en fantastisk dag!

PuSs & kRaM! ♥

Sunwing Bangtao, fotoshoot & mysiga stunder.


Fotoshoot idag kl.16.  Den här gången gick det bättre än förra ;) Johanna kastade sig runt halsen på Lollo och sen ville hon aldrig sluta att krama dem alla.... (Elefanten, Woodie, har Ving bara i Thailand).

Phuket natt mot onsdag.

Idag har vi haft en riktigt mysig dag uppe på vackra
Sunwing Resort & SPA i Bangtao och eftersom prinsessan J startar v a r j e dag med att fråga om vi ska åka till Lollo & Bernie? så detta var en lyckans dag för henne :)  Och själv får jag "semester" de dagar vi är där eftersom J alltid hittar kompisar att leka med / är på Miniland = jag kan ligga i min sköna solstol och njuta....och läsa bok...  Underbart !

Så här har vår dag sett ut :


Glass är gott !   (Johannas fina klänning kommer från Soup Store).


Fina familjen Ida & Co. Ser ni deras lägenhet i bakgrunden? Dessa lägenheter heter "Happy Baby" och är helt perfekta för er som har mindre barn = slipper trappor med barnvagn etc. Det är en egen liten hage med solstolar till mamma & pappa och de större barnen kan springa in / ut själva till vänner på Miniland.  (jag borde jobba som säljare för Ving ;)


Happy girls by the pool.


Det regnade ett par timmar mitt på dagen idag men det gick utmärkt att bada ändå :) och själv låg jag och myste under parasollet med min bok...



Vilken lycka för J att få träffa alla 3 (!) idag och Lollo var på ett strålande humör. Hon gjorde t.o.m. moonwalk ;)



När det regnade passade jag på att sitta och jobba lite och hjärtat tecknade inne på Miniland med en nyvunnen venn. De hade en riktigt kul eftermiddag ihop. (P.S självklart valde jag en väska som matchar lamporna ;)




Min plan om att ta fina pics av hjärtat på stranden i sin rosa klänning fladdrande i vinden med solnedgången i bakgrunden misslyckades totalt. Hon tok-vägrade. Att gunga var mycket festligare ;)

Nu säger jag gOdNaTt från Phuket så ses vi igen till en ny härlig bloggdag imorgon.

SoV gOtT mInA vÄnNeR! ♥

Nedlastning av bilder pågår...


Bangtao beach runt kl. 17.30. Bikini Lexington Clothing, klänning shoppad on the beach och solbriller Gucci.

Phuket tisdag kväll kl.22.20.

Åh vilken härlig dag vi har haft idag! :)  Jag lastar ner fler pics nu som dyker upp i nästa inlägg.


Godmorgon sweeties !



Phuket kl.10.30 tisdag, sol & +34 grader i skuggan.

Idag firar vi 3 veckor i Phuket med att åka upp till Bangtao och besöka Lollo & Bernie :)


Puss!

Vi önskar dig en TOPPEN dag så bloggas vi mer senare !

KrAmAr! ♥

Rekordvarm 17:e maj.


Resorten runt kl.13.30. Min klänning kommer från
Chill Norway, solbriller Gucci, skor Havaianas och Johanna har på sig klänning från Holly´s. 

Phuket natt mot tisdag.

Oj, oj, oj, så v a r m t vi har haft idag. Jag vet att det börjar bli tjatigt med allt värme-prat men idag kändes det som värmerekord.... antagligen för att jag hade på mig en klänning i silke istället för bikini och för att jag hade håret utsläppt ;)


Thank god för fläktar !!! ;)  (Johanna var såå varm och ändå valde jag den svalaste klänningen till henne...)

Vi har haft enriktigt fin 17:e maj firing tillsammans med våra grannar här på resorten och ni ska få se många fler pics imorgon för nu måste jag krypa i säng...zzz...känner mig inte helt i form... så bäst jag häller i mig en massa vatten innan jag lägger mig...

Hoppas att du också har haft en härlig dag och att du får sova riktigt gott i natt!? :)

SwEeT dReAmS! ♥

Gratulerer med dagen alla norska bloggisar!


Dagens tänkvärda.

Phuket måndag 17:e maj, kl.11.30. Sol & moln, +33 grader.

HIPP, HIPP, HURRA!!!! det är Norges nationaldag idag! :) och detta är utan tvekan årets absolut festligaste dag i Norge. Om du inte har upplevt någon 17:e maj så tycker jag att du omgående ska boka in en Oslo tripp till nästa års stora dag. Själv har jag fått uppleva 9 stycken , dagen idag blir min 10:e och den ska firas här på vår resort med flaggor, ett mini-tåg och bubbel. Inte riktigt som hemma, men alltid något ;)


Skål & Gratulerer med dagen!

Jag önskar dig en amazing dag och jag kryssar fingrarna för att solen skiner över hela Norge idag!

♥ KrAmAr! ♥


Kvällens, Bangkok & vänner.


Kvällens runt kl.18: klänning från H&M´s Garden collection (+ underklänning H&M), väska shoppad här i Phuket och skor DKNY. Men denna outfit blev för varm...puh.. så jag bytte om innan vi gick ut...

Phuket kl.00.40, natt mot måndag.

Godkväll i stugorna! Oj, vilken v a r m kväll vi har haft... luftfuktigheten var helt galet hög så svetten rann på både min och Johannas näsa då vi åt middag... Vi kom oss föresten inte ut från resorten, istället blev det middag i restaurangen med vänner.


Min fina venn Pa visar upp dagens tidning (den största tidningen i Thailand för alla Thai) och 1:a sidan visar mindre trevliga bilder från Bangkok. Det står bl.a. att 24 har dött och att 172 har skadats.

Läget i Bangkok har tyvärr förvärrats och Pa berättade om vänner till henne som inte vågar gå ut, utan är fångar i sina egna hem. När de måste ut för att handla mat så handlar de för 1 vecka i taget... Det ligger svart rök över hela Bangkok och butiker, hotell etc förlorar miljonintäkter...

Vi som befinner oss i Phuket märker ej av det som händer i Bangkok och det är endast i ett omringat område i Bangkok som oroligheterna pågår. Men det är en spänd situation och de som bor i Bangkok uppmanas nu att lämna staden... 


Söta kompisarna. Det är så underbart att höra dem leka. De skrattar och pratar till varandra på respektive språk...också kommer det plötsligt engelska ord från dem båda ibland...

Visste du föresten att barnen i Thailand börjar skolan då de är 4 år? fram till dess är de hemma med föräldrarna.


Status & Bikini.


Svenska ELLE´s cover för sina prenumeranter. Kolla in bikinin... den fungerar väl knappast i verkligheten?

Phuket söndag kl.17.25.

Det blev en hemma-dag på oss idag enligt önskan från lilla J.  Hon har lekt inne i ac´n och jag har chillat på terrassen. Soft söndag med andra ord :)


..den här fina bikinin från Chanel hade jag däremot gärna haft på mig i sommar.

Jag blir tyvärr lite rastlös av softa dagar som dessa (lite dumt....)  så nu ska jag ta en dusch och sen är min plan att vi ska ta en tur ut från resorten och äta middag. Men vi får väl se hur det går med den saken ;)

P.S jag såg precis att Claudia Shiffer som jag visade naken häromdagen födde en dotter i fredags. Det är hennes tredje barn.


Kata Beach i lågsesong = helt OK.


Jag skulle skriva I ♥ MY BLOGG i sanden men prinsessan J tyckte inte att det var en lika bra idé ;)  (Johannas Kitty baddräkt kommer från Zara).

Phuket söndag kl.15.40 Strålande SOL och +36 grader i skuggan.

Ni som har följt min blogg en stund kommer säkert ihåg att jag "gjorde slut" med Kata Beach för typ 2 år sedan? (den hade blivit ett "mini patong med miljoner försäljare...).  Well, i fredags gav jag denna beach en ny chans och först, då vi kom dit, kände jag "vaaad gör vi HÄR?", men sen - då vi ätit lunch och lagt oss ner på varsin solstol utan några grannar (jag gillar inte när andra ligger nära inpå..) så var det faktiskt helt OK.

Men det är bara för att det är off-season nu, i hög sesong åker jag inte hit. Basta ! ;)










Jag avslutade dagen med en g o d watermelon-shake. Mums !

Bara ca 5 min med tuk-tuk / taxi från Kata beach ligger Kata Noi Beach och jag hoppas att ni som reser till Kata tar er en tur dit för den stranden är rena paradiset i jämförelse...  Men som sagt: Kata fungerar nu då det är så lugnt här nere och för Johanna skull är det lite kul med "fart & fläkt" ibland som variation till de lugna stränder vi brukar åka till (och ja, även jag kan tycka att det är kul att ligga och titta på folk ibland ;)




Morgonstund har guld i mund...


Hemma hos oss runt kl.09. När jag skulle ta bilder av sovrummet på morgon hoppade plötsligt söta J upp i sängen. Hon har på sig jump-suit från Kapp Ahl och hårspänne från Prinsessfin.

Phuket söndag kl.11.30. Mix av sol & moln,  +33 grader på terrassen.

Godmorgon sweeties!
Söndagmorgon = sovmorgon / lång frukost / morgonTV / mys... för de flesta, och jobb för en del. Oavsett hur din dag ser ut så hoppas jag att du har en skön start på dagen och att du får må bra.

Här hos oss i Chalong regnar det just nu men samtidigt skiner solen så det känns som att det kan bli en vacker em.  Johanna har besök av sin söta kompis Dao och själv sitter jag i bikini på terrassen, redo för att dra till beachen om regnet drar vidare...




Mina favorit magasiner och min favorit tjej....

Happy söndag ! :) 


Lyxig lunch med vacker utsikt.


Mom Tri´s torsdag runt kl.13.30. Vi njuter en god lunch i fantastisk miljö med vacker utsikt över Kata Noi Beach. Min bikini kommer från Lexington Clothing och min klänning är shoppad på Surin Plaza. Snäckhalsbandet köpte jag för ett par år sedan på Nai Harn beach.

Phuket natt mot söndag.

Dagarna här nere i Phuket smälter ihop och utan min lilla almanacka på kylskåpet där jag skriver ner små stick-ord över vad vi gjort varje dag så skulle jag inte ha en chans att minnas när vi gjorde vad ;) Men - att vi lunchade på vackra
Mom Tri´s (som är ett av mina favorit-hak) i torsdags, DET kommer jag ihåg !


Utsikten från vårt bord....Love it !



Prinsessan J åt godaste glassen till dessert och ser ni fläkten (vifta) bak henne? De kom och ställde den vid vårt bord = ett tecken på hur varmt vi har här nere ;)  Johannas super sköna klänning är en semester-favorit ! Den kommer från Joe & JoeZePhine hos butiken Soup Store .



På den där nybyggda terrassen som ni ser på övre bilden sitter jag gärna och äter middag en kväll...


Tog den här bilden av Kata Noi Beach då vi var på väg ner till våra solstolar igen. Som ni ser så finns det gott om plats ;)

Det kändes så lyxigt att sitta där i den vackra miljön och luncha och då jag skulle betala så stod det 580 bath på kvittot = ca 120 kr. Jag tyckte att det kändes dyrt men så fick jag påminna mig om vad lunchen hade kostat oss hemma i Oslo. Allt är relativt ;)   (Och lunchen var faktiskt bara ca 200 bath (40kr) dyrare än den vi åt idag på en mindre fräsch restaurang på Kata Beach... )

P.S du kommer väl ihåg att TÄVLA! vinsten = valfri accessoar från Creative Lounge till ett värde av 500kr. Sista tävlingsdag imorgon.


Kvällens outfit.


Resorten kl.17.30. Klänning från Blue (ett favorit märke som bl.a. finns hos Bolina), solbriller Gucci, väska shoppad här i Phuket och skor DKNY.

Phuket lördag kväll kl.22.10.

Min prinsessa somnade precis och på TV´n rullar Så ska det låta (tack och lov ett annat än sist ;)  Vi kom nyss hem från en kväll på Central Festival och i påsen hade jag bl.a. ett par nya magasiner + färsk frukt som jag ska mysa med efter lite bloggning.

Hoppas att du lördagsmyser ordentligt ikväll?! Nu ser jag att en ovanligt blond Nanne Grönwall är med i S.S.D.L. Jag gillar henne, hör bara på den
HÄR  låten. Bra, eller hur?!  ( I love schlagers... ;)



Enjoy the day!


Dagens tänkvärda.

Phuket lördag em kl. 16.20. Sol & +35 grader.

Glad lördag mina fina bloggisar! Jag & Johanna kom precis hem från beachen och här hemma är det nystädat och fint. Underbart ! :) Nu ska jag lägga mig ute på terrassen och njuta eftermiddags solen och prinsessan J somnar nog strax framför barnTV  = win / win för oss båda ;) (hon sover ofta nap efter stranden här nere i värmen).


Sommar-interiör-inspirasjon. Jag gillar kartorna på väggen som matchas med blå/vitt randigt (stripede). Fräscht!

Jag önskar dig en underbar lördag! Enjoy the day!! :)

KrAmAr! ♥

Trögt internet...


Kata Beach
idag runt kl. 13.00. Mitt hjärta tycker att det är SÅ kul att ta bilder av mig ;)

Phuket fredag kväll kl.23.45
.

Jag vet inte vad det beror på? men nu har jag försökt att lasta ner bilder till förra inlägget i 2 (!) timmar... och jag är verkligen inte den som ger mig så lätt men nu tror jag faktiskt att jag ger upp för ikväll... Ibland kan jag sakna det snabba internet vi har hemma ;)

Önskar dig en FAB fredagkväll. Hoppas att du glittrar !! :)

GoDnAtTkRaMaR! ♥


Nagelfix & KFC på Big C.


Resorten igår runt kl.17. Min Hunkydory tunika / klänning kommer från butiken 
Zanzibar, väskan shoppade jag i Surin häromdagen och skor från DKNY hittar du hos Kiman. Johanna söta piké-klänning kommer från Lindex (märke Pix).

Phuket fredag kväll kl.22. Ute just nu: 29 grader efter regn-skur.

Kors i taket! jag är v a k e n ! Undrens tid är inte förbi ;)  

Det blev en soft fredagkväll på oss med middag här på resorten och jag lät kameran vila ikväll så här får ni istället se pics från igår.


Johanna älskar chicken nuggets på KFC och vi är oftast de enda som inte är thai på just denna restaurang = alla tittar med stora ögon på min blonda J och många kommer fram och fotar henne med sin telefon...






Pease, please.


Peace i Bangkok, please...

Phuket kl.17.50, fredag em.

Efter en lovely dag på stranden är vi nu hemma igen, hur sandiga som helst och på väg i duschen. Tyvärr fick jag precis höra att våldet i Bangkok trappats upp ordentligt så nu säger jag bara: Peace, please !! för det vore inte så festligt att vara kvar i Thailand och oroligheterna förvärras ytterligare...


...men från min solstol idag syntes i alla fall inga oroligheter till... Ser du föresten vilken beach vi var på?

I kväll blir det middag här hemma på resorten. Johanna har tjatat om den där spaghettin hela dagen ;)


Godmorgon soliga fredag !



Phuket fredag kl.11.00. Sol & +33 grader på vår terrasse.

Godmorgon mina bloggisar! Rise & shine!! It´s friday!! :)  veckans bästa dag! (fast här nere i Phuket är jag totalt dagvild..varje dag känns som helg ;)  Vi har varit uppe sedan 07.30 och jag har varit såååå trött på morgon att vi slappat inne i soffan fram till nyss men nu har jag duschat, fått på mig min solcreme + bikini och har landat ute på terrassen.

Min plan är att vi ska till beachen idag men den lilla prinsessan säger "jag vill inte, jag vill vara hemma och leka och äta god spaghetti i restaurangen" Hmm... jag ska nog lyckäs övertala henne... får locka med is /glass ;) 


Ballonger makes me happy!  :) och jag gillar den
HÄR låten.

Nu ska jag packa strandväskan också får vi se hur det går med prosjekt "gone to the beach", kanske åker vi strax?, kanske bloggas vi strax? Vi får väl se ...

Jag önskar dig världens bästa dag & en amazing weekend! Nu kör vi freeeedag. Wiiiieee ! :)


Kata Noi Beach & strandlek.


Kata Noi Beach runt kl.12.  Vi har sköna dagar här nere :)

Phuket torsdag kväll kl.22.15.

Vi kom nyss hem med nyfixade naglar (igen! denna gång akryl till mig...), Johanna somnade sött för typ 2 min sen och på tv´n kickade precis Så ska det låta igång. Oh yes, ni läste rätt ;) Vi har SVT World här på resorten och det är jag SÅ glad över för det innebär att jag kommer att kunna se Eurovision Song Contest :) och sen är det faktiskt lite mysigt att kunna se svensk TV ibland...

Och på tal om mysigt... se vilken  M Y S I G  dag vi har haft på beachen idag:






Det var sååå varmt på stranden idag så det passade utmärkt att sitta nere vid vattnet och leka i sanden. Efter lek så tog vi en prommis till ett av mina favorit hak för att äta lunch. Vilket? det får du se i ett senare inlägg ;)

Nu kom jag precis på att det ju är helgdag i Sverige idag (?) eller har det varit halvdag? Oavsett heldag eller inte, och vart du än bor i världen,  så hoppas jag att du också har haft en mysig dag ?!

Kos dig i kväll ! (som man säger i Norge).


Chanel & naken Claudia Schiffer.


Claudia (39år) har gjort en Demi Moore...

Phuket kl.11.00. Strålande sol & +34 grader.

Nu sticker vi till beachen så jag lämnar er med några pics från en Chanel-visning som ägde rum i St.Tropez häromdagen  (ska visa fler pics senare...) och ett cover av en naken Claudia gravid i 9:e månaden.




Chanel...

See you later! :)



Godmorgon sweeties!


Dagens tänkvärda.

Phuket torsdag morgon kl.08.45. Sol & +30 grader (efter en natt med åska & regn..).

Goooodmorning sweeties! Hoppas att du har sovit som en prinsessa (prins) i natt och att du är klar för att möta dagen. Mitt hjärta tyckte att vi skulle stå upp före kl. 07 idag vilket var i tidigaste laget för mig men allt går ;)


Åååhh vad jag saknar min fina blå baddräkt... drömmer om att den ska dyka upp en dag.. Den här från Diane von Furstenberg är ett snyggt alternativ. Och skorna från Lanvin trippar jag gärna runt i (från net-a-porter).

Ute skiner solen och jag känner på mig att detta blir en superdag. Vi ska till beachen och njuta sand mellan tårna och sen ska jag och fixa mina naglar så det blir nog en sväng på Central Festival ikväll.

Möt dagen med ett leende ! :)

KrAmAr! ♥

Bangtao Beach tisdag runt kl.17...


Johanna the life-guard ;)  Hon mumsar på sitt favorit godis: klubba. Visste du föresten att klubba heter kjærlighet på pinne på norska? det låter så fint.

Phuket kl.01.35, natt mot torsdag.

Då vi var och besökte Sunwing Resort igår så gick vi ner till beachen en sväng runt kl.17 och jag lyckades knipsa så många fina bilder av Johanna då... Solen & havet var SÅ vackert också är det inte ofta vi är på beachen med kläder på så jag passade på :)  (kul att ha bilder som inte alltid är med bad-dräkt / bikini).


...so much to do...so few tourists... Den här tiden på året slipper du garanterat stå i kö.







Är det inte underbart med de små fotspåren i sanden.....?  Johanna sprang, och sprang, och sprang... Tror hon gillade frihetskänslan av havet & vinden...

Jag misstänker att en av dessa bilder hamnar på väggen hemma i Oslo.. och jag skulle föresten vilja ha liknande strandpics av mig själv. Får vänta med det till fotografen kommer ner ;)

Till min stora glädje har åsk-skuren dragit vidare (är inte så glad i åska..) och nu hör jag bara en väldig massa grodor. Ni skulle höra hur de låter... helt crazy att de klarar att skapa så mycket ljud...  Klockan närmar sig 03 och jag tror - kors i taket - att jag ska krypa i säng strax så TaCk för idag & gOdNaTt från Phuket!

NaTtAkLeM! ♥

Status-rapport & en dagens.


Tänkvärt.

Phuket kl.01.20 natt mot torsdag.

Regnet vräker ner ute och åskan dundrar.... Kanske därför jag inte lyckas lasta ner pics? Jag jobbar i alla fall på saken att uppdatera förra inlägget. Hoppas att din onsdag är fantastisk och att du är glad!?


Onsdagens: bikini
LexingtonCompany (semesterns favorit!),  bästa svala klänningen (shoppad on the beach för typ 50kr) och mina skönaste flip-flops fra Havaianas.

Nu såg jag precis att blogg.se skrivit om ett av mina inlägg på sin 1:a sida idag. Så här ser det ut:

Jade Jagger + Indiska

Från blogg: gizmolinas Mode & skönhet

Bloggveteranen Gizmolina skriver om Jade Jaggers samarbete med Indiska som lanseras idag (12/5). På bloggen berättar hon: "Om jag varit hemma så hade jag rusat dit för jag gillar verkligen Jade´s sköna stil!" Besök Gizmolinas blogg för att ta en titt på kollektionen.

Till detta inlägg

De kallar mig bloggveteran... ja, det kan man nog säga att jag är. Snart firar bloggen 3,5 år ! Och kom nu ihåg att lagra www.gizmolina.com så att ni kan hänga med mig in i framtiden....! :)


Vår tisdag hos Lollo & Bernie.


Johannas gårdagens: klanning från Ralph Lauren, hårspännen från H&M + Singapore, skor Crocs och Hello Kitty väska.

Phuket onsdag kl.19.00.

Det blev en hemma-dag för oss idag. Jag har jobbat och Johanna har lekt, vi har lunchat i restaurangen och vi har chit-chattat med våra trevliga grannar. Nu har jag precis fixat iordning en vacker orkidé "uppsättning" och vi har ÄNTLIGEN rinnande vatten i kranen igen så jag ska ta en efterlängtad dusch.  Det är när man plötsligt blir utan vatten som man inser vilken LYX det är att alltid ha rinnand vatten ur en kran. Man glömmer lätt att inte alla har det...

Nu bjuder jag på pics från igår som var en riktig "Johanna-dag" ;)



Oh yes, vi lunchade vid samma bord som vi åt middag ;) Min klänning shoppades på beachen häromdagen.


Vi reste upp till Bangtao så att Johanna skulle få träffa sina favoriter Lollo & Bernie. Men vad händer kl.16 då det är dags för foto-shoot? Johanna tok vägrar... hon höll fast sig i bordet inne på Miniland och hon gick ut i poolen med kläderna på ... till slut fick jag tag i henne och då ville hon bara vara med om hon fick sitta i mitt knä ;)




Här ser ni som brukar vara i Bangtao hur beachen nedanför restaurang La Tasca ser ut i lågsesong. Det är lite lugnare än vanligt ;)

P.S inlägget är under construction, lägger upp pics så fort de lastats ned...


Godmorgon Jade Jagger hos Indiska.


Du har väl inte missat samarbetet mellan Jade Jagger & Indiska? Kollektionen lanseras idag och om jag varit hemma så hade jag rusat dit för jag gillar verkligen Jade´s sköna stil. Du kan se hela kollektionen
HÄR.

Phuket onsdag kl.09.00. Sol från klarblå himmel & +32 grader.

Godmorgon sunshines! Hos oss startade dagen runt kl. 07.30 och jag var så trött att jag trodde att jag skulle svimma... så thank god! att jag fick ligga och slappa brevid Johanna i soffan 1 time då hon såg barnTV :)

Jag var precis ute på terassen och hängde tvätt och det är så underbart att känna värmen, det är - som jag skrivit förut - en av de saker jag gillar bäst med Thailand, att det är super varmt 24-hours.


Ur pressreleasen: ”For meg er det veldig moro å få jobbe med akkurat INDISKA. De er tilgjengelige og har et unikt konsept og en internasjonal følelse som passer min egen stil og mine vurderinger. Gjennom samarbeidet vil også min design kunne nå et bredere publikum, og det føles utrolig bra”, sier Jade Jagger

Idag ska jag leverera en Mor & Barn sida till Kamille så nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag ta med mig min dator ut på terrassen och vara working-mama några timmar.

Jag önskar dig en fabulous dag och kom ihåg: be awesome! :)

KrAmAR! ♥

Vackraste kvällen på Bangtao Beach....


Utsikten från mitt & Johannas middagsbord på Sunwing Bangtao i kväll runt kl. 18.45. Den här vackra bilden + den
HÄR sköna musiken = perfekt match.

Phuket kl.03.30 natt mot onsdag...

Förlåt att det tog lite länge att hoppa i myskläderna. De var så sköna att jag somnade...zzz... ;)

Jag tog många fina bilder idag och när vi satt och åt middag så knipsade jag solnedgången. Oh my så vacker den var. Det var helt magiskt.... Titta bara på bilderna så förstår du vad jag menar. :)


Ljuvligt god lax-rätt till mig och magiska köttbullar till hjärtat (jo, de heter så på menyn ;) Visste du föresten att barn äter gratis på alla Sunwings resorter i sällskap av ätande vuxen? Under högsesong har de en helt egen buffé, nu i lågsesong har de en egen meny...




Jag fullkomligt älskar att sitta och äta middag vid havet med solnedgången som sällskap...

Dagen idag har varit helt underbar och imorgon ska ni få se fler pics så vi ses då ! :)

P.S missa inte tävlingen där du kan vinna valfri accessoar (tex ett Humanity armband med kristaller).

SoV sÅ gOtT! ♥

Hello darlings!


Dagens tänkvärda. Printa ut och sätt på anslagstavlan som en påminnelse om att du närmar dig dina mål...

Phuket tisdag kväll kl.20.05.

Hej mina darlings!  Det här inlägget påbörjade jag kl. 09 thai-tid (=kl.04 hos er) men plötsligt försvann internet :(  och sen hoppade vi in i en taxi och åkte iväg upp till Bangtao för en heldag hos Johannas favvisar Lollo & Bernie.  Vi kom precis innanför dörren (jag sparkar av mig mina flip-flops as we speak..) och hjärtat somnade sött i bilen så nu sover hon för natten = mamalyx ;) 


...ibland kan vägen till målet kännas som en oändligt lång trappa men om du tar ett litet steg varje dag så står du plötsligt på toppen!

Nu ska jag byta linneklänningen mot min mys-uniform, = linne från By Malene Birger & Odd Molly byxor, också ska jag lasta ner alla hundra bilder jag tagit idag så att ni får se. Och ja, självklart har jag beach-pics ;)

Hoppas att du har en HAPPY tisdag !!?! och tuuuusen TACK för alla kommentarer. Jag älskar när ni skriver till mig!

KrAmAr!  ♥

Phuket Town, nagelfix & vatten-shopping.


Phuket town runt kl.18.30. Jag har på mig favoriten från 120%lino (finns hos Daisy) och skor från DKNY. Johannas svala klänning kommer från Zara, hårspänne Prinsessefin (hos Zimba) och hennes skor behöver ingen närmare presentation ;)

Phuket kl. 03, natt mot tisdag. Det går åska.

Så där ja, då har jag som vanligt "sovit nap" och är klar för lite bloggning innan jag går och lägger mig på riktigt ;)  I kväll var jag sååå trött... den här värmen tar verkligen på krafterna.

Jag hörde föresten att de har haft rekord-många fall av turister som kommit in med ut-torkning på sjukhusen här nere. De tror att de har magsjuka för symptomen är helt lik, man kräks / har dålig mage etc, men i själva verket är de ut-torkade p.g.a. att de fått i sig för lite vätska i värmen. Thailands motsvarighet till SVT1 / 2 hade gått ut och varnat turister men det är ju inte så många turister som sitter och tittar på thai nyheter ... ;)  Vi dricker i alla fall ÄNNU mer vatten nu efter att jag fick varningen :)

Så här har vår måndagkväll sett ut:




Big C / Nail Club by Thanya runt kl.20. Johanna får rosa lack på naglarna, jag får franskt på tårna. De är så söta här nere för de torkar lacket med hårtork då man är klar :)


Så här ser ni oss aldrig i Oslo men här kan vi vara lite busiga ;) En av orsakerna till att darlingen är i vagnen är att hon började leka kurragömma med mig i denna stooora matbutik = jag tappade bort henne = en dam kom till mig henne = jag hade lite panik ett ögonblick.... uff, hemska tanke att tappa bort hjärtat...


Plastic fantastic ! De har hylla, efter hylla med allt du kan tänka dig i plast och det mesta här är i rosa = we like! ;)



Shoppade & klara för dagen. Vagnen är fylld av praktiska ting som bl.a. moskito-killers som man sticker in i väggkontakten (kan rekommenderas till er som reser till Thailand!) också vatten så klart.

Klockan tickar så fort och åskan har dragit vidare (skönt! jag är inte så glad i åska) ... Det är dags för mig att avsluta dagen och idag är det föresten 2 veckor sedan vi lyfte mot Phuket från Oslo. Tanken på att vi redan varit här 14 dagar är crazy, känns som vi nyss landade... Nu är det 5 härliga veckor kvar :)

P.S kom ihåg att lagra
www.gizmolina.com för snart går flyttlasset...

GoDnAtTkRaMaR! ♥

Shoe-shopping.


...fast den här gången gjorde det ingenting för det var inte till mig....

Phuket måndag kl.17.00. Sol & +44 grader på min solstol.

Idag har jag sett över korrektur till nästa nummer av Kamille Mor & Barn som är ute i butik den 31:a maj och ni kan se fram emot massor av härlig inspirasjon! :)  När jag har jobbat så har min lilla prinsessa sovit rekord lång nap, något hon förtjänade i denna värme. Men nu är alla vakna och vi ska göra oss klara för en tur till Phuket Town.


...det var ett par Crocs till prinsessan J. Dessa skor är verkligen de fulaste tycker ;) men - J älskar dem och de är de mest perfekta sol & bad skor till barn för de är lätta (väger typ ingenting) och det gör inget om de blir blöta. Den här gången skulle det vara Dora och inget annat.  (Här i Phuket hittar du originalet bl.a. på Central Festival).

Dags för en svalkande dusch nu ! :)



Tävling: vinn presentkort på 500kr hos CreativeLounge.


Mina kära bloggisar!

Det känns fantastiskt kul att kunna sitta här på en varm terrasse i ett soligt Phuket och kicka igång en tävling i samarbete med
Creative Lounge som jag vet kommer att lysa upp er dag där hemma oavsett väder :)


Den här tiden på året är det många festligheter i sikte och hos CreativeLounge finner du mängder av fina gaver / presenter både till dig själv och andra...

VINN PRESENTKORT / GAVEKORT PÅ 500KR HOS CREATIVE LOUNGE
           
För vinsten kan du tex. välja något av mina favorit armband från Humanity.
(P.S det svarta i mitten kostar 699 så du får lägga till 199 kr)

VINN VALFRI ACCESSOAR!

För att vara med i tävlingen så skriver du ett inlägg till mig och berättar vad du skulle välja om du vann. Du finner hela sortmentet med mängder av smycken, sjalar, väskor etc  HÄR. Tävlingen pågår t.o.m. söndag 16:e maj.


KrAm & sToRt LyCkA tIlL !


Jag älskar solbriller.


Med vinden i håret i en tuk-tuk på väg hem från beachen igår. Mina solbriller kommer från
Odd Molly.

Phuket måndag kl. 12.00, sol & +33 grader i skuggan.

Jag "bor" i solbriller här nere för jag är super ljus-känslig och solbriller skyddar ju inte bara ögonen, de gör oss dessutom lite snyggare, eller hur?!  Se bara på alla kändisar... ett par solbriller ger star-quality ;)



Ingen är kan detaljer som Odd Molly, titta bara på det fina fodralet... och på skalmen står det Love you...

Klockan börjar närma sig lunch här oss oss och jag tror att det blir ett dopp i poolen till dessert. Men innan vi går ut ska jag lägga upp en tävling till er som jag vet att ni kommer att uppskatta ;)


Ny vecka = nya möjligheter & nya beach-pics!


Dagens tänkvärda! ... du måste anta utmaningar för att utvecklas...

Phuket måndag kl.11.00. Sol & +33 grader i skuggan.

Godmorgon sweeties!
Idag kickar en ny vecka igång och hemma i Norge präglas veckan av den kommande stora festligheten 17:e maj. Det är den här veckan som a l l a gör fint på balkongen / i hagen och inköp av fin-kläder till alla de som inte är lycklig ägare av en vacker bunad (folkdräkt) ska göras.

Men det är som sagt i Norge det. I Sverige är det vanlig vecka  (glömde att det är kristihimmelfärds = kort vecka, tack Karin för tips!) och även här hos oss i Phuket. Men jag ska faktiskt fixa lite på terassen för ni kommer kanske ihåg att jag shoppade orkidés häromdagen. Åh vad jag tycker om dessa blommor. De är de finaste !

Här får ni föresten se hur vår söndag på Kata Noi Beach såg ut. Vi hade den BÄSTA dagen och det var sååå vackert på stranden.... bara vi, några surfare och ett vacket hav fylld av stora vågor... :



Jag matchade röd-flagg (=bada ej!) med röd / vit prickig bikini från
Lexington Clothing, halsband köpt här i Phuket och solbriller från Gucci. (bikinini är egentligen halterneck men jag försöker få bort vita ränder så jag knöt den lite annorlunda ;)




Det var SÅ s t o r a vågor / bølger som alltid den här tiden på året och väldigt få turister. Men som ni ser så fick Johanna plötsligt sällskap av en liv-vakt och ett gäng städare ;)  (någon sa att det var så stora vågor p.g.a. en tsunami / en jordbävning i Indonesien?)


Johanna and the boys at Katathani.




Med risk för att ni kommer att bli sååå less /lei   den här typen av bilder (vi ska vara här i 5 veckor till ;)  så måste jag ändå visa dem för jag tycker att det är så otroligt fina. Jag tog 122 bilder på beachen igår för det var så magiskt vackert... Johannas fina baddräkt finner du hos Soup Store.



I väskan ligger ny-shoppade klänningar / kjoler (ska lotta ut den ena här på bloggen snart...) och mina fina guld Havaianas är de skönaste.

Jag ska jobba lite idag så vi håller oss nog hemma på resorten och badar pool. I eftermiddag väntar nagelfix och vatten-shopping. Det går åt en hel del i värmen...


CaRpE dIeM!


 


Kvällens outfit + kvällens middag.


I kväll invigde jag en ny
Odd Molly klänning som jag känner på mig kommer att bli en av sommarens absoluta favoriter ;)  Jag matchade den med vita byxor från H&M (vi skulle sitta inne och äta i ac....) och halsband från Bjørg. Väskan är shoppad i Singapore för ett par år sedan. Johanna invigde också ny klänning i kväll som vi shoppade häromdagen. Hårspänne från Prinsessefin.

Phuket söndag kväll kl. 22  (+ kl.04...).

Vi blev plötsligt spontant medbjudna på middagWine Connection här i Chalong med detta härliga gäng:


TaCk Maud & Co för kvällens trevliga sällskap.

Jag åt en riktigt god pasta med scampi och Johanna mumsade i sig spaghetti bolognese. Restaurangen är även en vinbutik och det är där jag oftast handlar vin då vi är här nere. Som ni kan se här så har de en del att välja mellan...


Vin & champagne är oftast dyrare här än hemma så det kan vara en god idé att köp taxfree på flygplatsen hemma i Norge/Sverige före avresa till  semestern Thailand.

Vet ni - jag började skriva på det här inlägget för 6 timmar sedan, sen la jag mig på soffan och slö-tittade på TV i väntan på att sista bilden skulle lastas ner (det tog tiiiiiid) och vad hände? Jo, jag  s o m n a d e så klart gott på soffan och vaknade nu, kl.04... Det känns som att 04 har blivit mitt nya 02 ;)

Hoppas att du har en mysig söndagkväll?!


Vi tittar in hemma hos Tine K Home.


Här bor Tine Kjeldsen, med mann och 3 barn (Konrad 3, Tilde 7, Clare 9) . Huset är på 350 kvadrat och det ligger på den Danska ön Fyn. Tine driver interiörföretaget Tine K Home som har sååå mycket fint tycker jag. (bilder från
SkönaHem).

Phuket söndag kl.16.50. Moln + sol & +34 grader på terassen.

Vi kom hem från stranden för en stund sedan och då satte sig Johanna direkt på Skype med sin dagis-venn Ella. Skype är verkligen ett super bra sätt att hålla kontakten på ! :)  Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta av mig sanden medan bilderna från dagen lastas ner.

Jag bjuder på ett vackert hemma-hos så länge.  Det passar bra på en söndag tycker jag. Enjoy ! :)













Ett smakfullt hem som jag gärna hämtar inspirasjon från Jag skulle bl.a. vilja ha några sånna där fina lampskärmar i vårt hem här i Phuket...

Nu ska det bli såå skönt med en dusch. Sand är underbart på stranden, men inte då man kommer hem ;)



Godmorgon söndag !



Phuket söndag kl.12.00.

Vi är på väg ut genom dörren (J står och ropar på mig ;) , ska på beachen. Så jag uppdaterar inlägger då vi kommer hem.

Önskar dig en riktigt, riktigt SKÖN söndag ! :)







Alla pics är från igår...


Dagens speciella möte: bullshit or real shit?


Jag var laddad med energi og positiva tankar om framtiden då jag gick från mitt speciella möte...

Phuket kl.03, natt mot söndag.

Jag brukar alltid, vänligt men bestämt, be de som kommer fram för att sälja ting etc att , men - idag var det något som fick mig att inte göra det då denna magiska mann kom fram till mig... Jag vet inte vad det berodde på? men jag var nog helt enkelt bara väldigt mottaglig idag....

Mannen säger att han är ett medium = jag blir direkt misstänksam (jag är SUPER skeptiskt till sånt) så jag ber honom säga min ålder för att se om han har någon koll överhuvudtaget?  Han tittar i min hand också skriver han en siffra på en lapp som han viker ihop och lägger i min hand. Jag får sitta och hålla den lilla lappen i min hand en stund då vi pratar vidare och sen ber han mig titta på den. Det står 39 år (!) , dvs rätt ålder, och då blev jag så nyfiken att jag lät honom köra på.

Jag fascinerades över hans förmåga att ha rätt ang. mer fakta än min ålder (han visste JIG´s ålder, vad jag jobbar med etc....) och jag sög i mig allt han sa om min framtid som en svamp... (det visade sig nämligen att de ting han sa var väldigt lik de ett annat medium sagt till mig för ca 1 år sedan...)


Nai Harn Beach idag runt kl. 14.00. Jag & Mr.Singh. Ett medium? eller en skojare som lurar turister på pengar?

Men frågan är om det bara är en massa bullshit han snackar?, dvs han kör på med sånt han vet att man vill höra...?  (men hur kan han då svara rätt på fakta han omöjligt visste sedan tidigare??) eller om det verkligen är real shit? Vad säger du? Tror du på medium ?

Johanna tyckte att han var lite läskig och hon frågade mig om jag hade ont i min hand efteråt? eftersom han höll mig en del i handen och tittade på mina linjer...  Min lilla sötnos, hon får vara med mamma på mycket spännande ting ;)

Mr.Singh sa föresten att jag är uppe för sent på nätterna ("you are awake in the nights, no good for you") och DET har han i alla fall helt rätt i så nu: GoDnAtT!

P.S samtalet kostade 1000bath = ca 200nok.


Grattis till jeans + hatt från I dig denim !




Mina kära bloggläsare!
Nu är det hög tid för mig att presentera vinnaren av coolaste jeansen + fina cowboyhatten från det nya svenska märket
I dig denim. Jag blir glad av att läsa alla fina tävlingsbidrag och som alltid önskar jag att alla fick vinna...


Vinsten = snyggaste (unisex) jeansen (pris ca 499nok / 600sek) + cowboyhatt (pris ca 299nok / 360sek) från I dig denim.

And the winner is...:  ♥
 
Postat av: Evelina o son Liam
Vilken fantastisk tävling! Jag har en liten cool (snart) 2årig kille som skulle passa perfekt i dom fina jeansen. Jag själv är väldigt klädintresserad och även min son älskar att testa kläder. Jag vill så gärna ge honom dessa jeans och den häftiga hatten för jag vet att han själv skulle vilja strutta omkring i den outfitten hela sommaren!
Tack också för en trevlig och inspirrerande blogg!
Kram Evelina och Liam
2010-04-14 @ 22:21:56
URL:
http://www.metrobloggen.se/lillahjartat

Stort GRATTIS Evelina & Liam!
Mejla mig namn + adress till [email protected]

TACK för ett trevligt samarbete I dig denim. ♥

Lovely day!


Nai Harn beach idag runt kl.12.00. Johanna är på väg att svalka av sig i havet...

Phuket lördag, kl. 17.00, SOL & +44 på terassen.

Åh vilken L O V E L Y  dag vi har haft på Nai Harn beach idag ! :) Jag älskar att vara vid havet och idag var det lite små disigt / mulet (se bilden) så solen var inte lika ekstremt stark = skönt !

Johanna ville stå och hoppa i vågorna precis där de bryter (hon tycker att det är SÅ kul) så vi stod där hur länge som helst ....


Det är gul/röd flagg på Nai Harn nu p.g.a. kraftiga undervattens-strömmar. Så är det alltid denna tid på året men för oss som inte simmar ut på djupt vatten så spelar det ingen roll :)

Nu sover mitt hjärta nap och jag ska hoppa i duschen för det är helt enkelt f ö r varmt att sola mer ute på terassen nu, termomtern visar +46 grader på min solstol...puh... men jag klagar i n t e. Detta är bara helt underbart!!! :)


Godmorgon lördag!


Glad i er mina fina bloggisar !!

Phuket lördag kl. 10.10, sol + moln & +33.

Godmorgon sweeties!
Det blev ingen sovmorgon idag för dagen startade redan kl. 07.30 hos oss och jag har hunnit köra ett par maskiner och plocka iordning här hemma på morgon. Skönt! Också har vi ätit god frukost ute på terassen för min del: pomelo + yoghurt + juice, något annat orkar jag inte i värmen.

Nu sticker vi till beachen så see you later !

Önskar dig en magisk dag ! :)

KrAmAr! ♥

Kurragömma / hide and seek & fredagsmys.


Johanna ä l s k a r att leka kurragömma. Idag gjorde hon det först hemma och sedan bl.a. på butiken Zara...   Jag föredrar då hon gör det hemma ;)

Phuket kl.02.00, natt mot lördag.

Det där med att jag ska lägga mig runt kl.22 fungerar inte speciellt bra så jag tror vi bara lämnar den "saken" till sitt öde... ;)  

I kväll har vi varit till Central Festival och vi var inte hemma förren runt 22, då blev det Skype med JIG och sen, precis då prinsessan J skulle sova (rekord sent...) så kickar Bolibompa igång ! Vi kan inte se det i Norge, men här, i Thailand, går det på SVT World kl.23 på kvällarna så Johanna piggnade till lite av glädje men somnade sedan sött, precis som sin mor ;)  (jag vaknade igen runt kl. 01...)


Johaaaannaaaa?! var är du? Nejmen DÄR är du ju !

Hoppas att du har ett festligt fredagsMYS !?  Vårat har sett ut så här:





Vi har haft en toppen kväll! :)  (J´s söta klänning kommer från danska
Holly´s)

Nu säger jag TACK för idag & GOD NATT så ses vi igen imorgon !

SwEeT dReAmS! ♥


En dagens & en kvällens.


Tisdag runt kl. 13.00. Min fina klänning/kjole kommer från det nya märket
Deeday. Du finner det bl.a. hos butiken Matilde i Stockholm och på Steen & Strøm (designers) i Oslo.

Phuket fredag kl. 15.50, sol & +40 grader på terrassen.

Vi har precis kommit hem från lunch + pool-bad. Jag behöver checka mejl (jobbar lite...) och Johanna ville in och svalka sig  i ac´n och jag förstår henne men själv vill jag få färg så jag ska ut i solen igen a.s.a.p ;)


Igår kväll åt jag middag i den här fina lin-klänningen från 120%lino. Den kommer från butiken Daisy på Vinderen och ja, ni ser rätt, det är en lik som jag hade på mig i vitt häromdagen ;)  När jag hittar ett favorit plagg så händer det att jag går för det i  flera färger... precis som med Johannas linne som jag visade i förra inlägget
.

Nu: ut på terassen ! :)


Sawasdee Kha!


Kata Noi Beach onsdag runt kl. 14.30. Johanna har H&M på sig från topp till tå.

Phuket fredag kl.12.50. Strålande SOL & +35 grader.

Godmorgon darlings! Ny dag och NYA möjligheter ligger framför oss. En skön tanke tycker jag! :) Här i Phuket kickade Johanna igång dagen runt kl.09 = vi har haft en skön sovmorgon = passade mig som var uppe halva natten utmärkt.


Lunch på
Katathani Resort onsdag runt kl. 13.00. Vi älskar att vara där! Johannas kjole kommer från Burberry.

Johanna har haft besök av sin kompis på morgon och jag har suttit och jobbat så vi har inte kommit oss ut ännu men det börjar bli dags för lunch så vi får se om vi äter den på beachen eller här hemma på resorten? Lilla fröken J står plötsligt vid min sida och säger att hon vill bada pool nuuu ;)


Gårdagens: bikini fra Rip Curl, allt annat blir för varmt på dagtid..

Jag önskar dig en riktigt FESTLIG fredag !!  Njut varje ögonblick !

KrAmAr! ♥



Nattens inlägg om dagens playdate.


Friends! Tjejen till vänster är kusin till Dao (höger).

Phuket kl. 02.15, natt mot fredag. Jag hör åska..

Tittut i natten och förlåt att jag varit en dålig bloggis idag. Vädret växlade runt lunch och sen blev det strååålande sol från klarblå himmel. Härligt ! :) Vi har haft mini-dagis här hemma (känns det som ;) för Johanna har haft 3 kompisar på besök fram till lunch och ja, det var en del att plocka efter deras play-date... titta på bilderna så förstår ni vad jag menar ;)


Ha, ha Här ser ni det jag försökte beskriva i ett inlägg tidigare idag :) Johanna tok-dansar till Mamma Mia och hennes vänner tittar förundrat på i bakgrunden (tjejerna står och vickar på höfterna till musiken ;)


Johannas topp (med fin rosett-detalj) är ett shopping-TIPS! Den kommer från H&M och finns i flera färger och jag får erkänna att jag köpt den i både rosa (den på bilden), lila & vitt för jag klarade inte att välja, alla var så fina :)  De sköna shortsen kommer från Juicy Couture.


Det är kul att ta fram gamla leksaker ur skåpen....

Oj, klockan är efter 03, tror det är bäst jag lägger mig ;)

NaTtAkLeM! ♥



Gårdagens Odd Molly.


Igår kväll invigde jag en ny fin bluse från favoriten
Odd Molly. Jag matchade den med vita byxor från H&M men det var första och sista gången jag hade på mig byxor för oj! så varmt det blev...  Johannas söta klänning i svag lila kommer från Zara.  (mormor: ser du vilken väska J valde att ta med sig på semestern? ;)

Phuket kl. 16.15, sol & hur varmt som helst ;)


Hjärtat sover och jag har precis hällt upp ett glas kallt vitt vin som får bli med mig ut till solstolen på terassen tillsammans med Vogue.  DET är vad jag kallar semester / ferie ! ;)


Vackra stjärnor & bal-klänningar.


Hur vackert är inte detta par?! utan tvekan ett av världens vackraste tycker jag.

Phuket kl. 12.10, torsdag. Sol + regn, +30 grader.

Nu skiner solen samtidigt som det regnar lite lätt så här går det undan i väder-svängarna ! :) Johanna står framför Mamma Mia (oh yes, IGEN!) och tok-dansar, hon hoppar upp & ner så svetten rinner i pannan och hon sjunger med i sångerna så gott hon kan (det låter så sött). Hennes thai-vänner står och vickar på höfterna bakom henne och detta är nog första gången de ser filmen  ;)  (jag fotade precis, ni ska få se sen).

Det har varit bal i New York:




Snygga stjärnor i vackra outfits och ja, jag gillar Sarahs bäst. Den är "very Carrie".

Det är dags för lunch nu. Tror det blir fried rice with chicken... en favvis.


Godmorgon mina vänner!


Dagens tänkvärda.

Phuket torsdag kl.11.30. Regn & +30 grader.

Godmorgon sweeties!
It´s raining men, halleluja, it´s raining men ohhh.... ! Den låten passar perfekt just nu med undantag av att det så klart inte regnar menn, men regnar gör det och inte bara lite, det öööser ner och jag skulle bli dränkt om jag gick ut så därför passar det utmärkt att Johanna har besök av sina kompisar och att jag myser med bloggen på terrassen :) 


Poolen på resorten tisdag runt kl.17. Johanna vill visa att hon har fått lite färg ;)  Finaste baddräkten kommer från
Soup Store . (hatten kommer från Repetto och är från förra året).

Vi är egentligen på väg till beachen (det har varit en vackert solig morgon) men nu avvaktar vi vädret. Om Johanna får välja så blir vi nog hemma på resorten idag så att hon får leka. Den 10:e maj startar skolorna upp igen här i Phuket för alla thai-barn så från den dagen blir det inget kompis besök på dagtid så nu passar vi på :)


Det är så fint med baddräkt och kommer ni ihåg min blå? den måste ha blivit kvar på Mallorca för jag har inte sett den sedan då...  super trist... för den gillade jag verkligen.

En sak som jag Ä L S K A R med Thailand är att oavsett om det regnar, eller inte så är det V A R M T dygnet runt. Du behöver aldrig ta på dig en långärmad tröja eller tex jeans, utan du kan lämna allt sånt hemma och istället shoppat en billig klänning / kjole på beachen när du kommer ner och "bo" i den hela semestern. I love it !!

Jag önskar dig en fantastisk dag och dagens tänkvärda passar idag känner jag för jag har några negativa tankar på besök som jag behöver vända till positiva.....

KrAmAr fRåN mIg! ♥

Mamma Mia så bra den är!


Bästa feelgood filmen som finns.

Phuket kl. 00.15, natt mot torsdag.

Herregud så B R A filmen Mamma Mia är ! Den är så mycket feelgood att jag blir helt lycklig och ikväll har jag och Johanna sett den för 474:e gången typ. Om hjärtat fick välja skulle vi se den varje dag ;)  Om du - mot alla odds - inte har sett filmen så är det ett must! Musiken gör mig glad och det är så häftigt att Johanna lärt sig nästan alla sånger och sjunger med. Björn & Benny är verkligen helt galet duktiga på att skapa succé och ABBA är bara bäst.  Eller vad säger du ?
 

Gone to the beach....


Johanna på Nai Harn beach. Idag ska vi besöka en annan favoritstrand, vilken? det får ni se då vi kommer hem i em.

Phuket onsdag kl.12.50. Strålande sol & + 33 grader i skuggan.

Efter en förmiddag med regnskurar, skriv-jobb (moi) och lek (Johanna + friends) så skiner nu solen från en vackert blå himmel och jag har preciss packat strandväskan och gjort oss klara för beachen så see you later darlings ! :)

Happy onsdag !

KrAmAr! ♥

En mitt-i-natten-kram!


Hemma hos oss runt kl. 18.30. Min outfit: sval & skön kjole / klänning från The Garden Collection (H&M) och en stor bonus är att jag ikväll upptäckte att den har FICKOR! Love it! :) (hade inte sett det...). 

Phuket kl.03.00, natt mot onsdag.

Here we go again... jag somnade - precis som igår - och vaknade - precis som igår - för en stund sedan och nu ska jag bara blogga lite innan jag lägger mig och sover igen :)  Kanske jag borde inse att de är lika bra att jag lägger mig runt kl. 22 så jag får en hel, skön natt i sängen? Tål att tänkas på ! ;)


Johannas outfit är en favvis: topp med glittriga detaljer från
Soup Store (märke: American Outfitters) och fin prinsessig" kjol / skjørt från Zimba (märke: RoomSeven).

Dagen idag bjöd bl.a. på en tur till en möbelbutik där jag (ÄNTLIGEN!!) har beställt en ny fin säng till Johanna. Ni kommer kanske ihåg mina planer om att göra det redan då vi drog ner i december? Vissa ting tar helt enkelt längre tid än andra ;)  Men - nu är den i alla fall beställd och om ca 10 dagar är sängen här så då får ni se !


Jag gillar mixen av cool topp & girle kjol. En fin kombo !


Eftersom det är så varmt (ja, ja, ska inte tjata om värmen mer ;) så passade det perfekt med poolbad i eftermiddag då skuggan gjort sin entré över barnpoolen och sen blev det en trevlig middag i restaurangen med våra fina grannar & söta thai-kompisar.



Johanna + friends.  (...och skorna på fel fot ;)

Det var allt för idag mina vänner. Nu kryper jag ner under sköna täcket och somnar till ljudet av air-condition som surrar för att svalka oss....


Önskar dig en mysig fortsättning på kvällen och en skön natt :) och GRATTIS igen till vinnarna av de fina klänningarna från The Rose Collection. Imorgon ska jag presentera vem som vunnit I dig denim tävlingen och : jag efterlyser föresten 2 av vinnarna i Tiny-Doe tävlingen... ?! (checka om du vunnit HÄR).


GoDnAtTkRaMaR! ♥

 


Dagens mama-lyx.


Engelska Vogue och ELLE på Thai. Jag köper ofta Thai Elle / Living Etc m.fl. för de kostar endast 90 bath (under 20kr) och det är ändå mest bilderna jag vill åt.

Phuket tisdag kl. 16.45, +35 grader i skuggan & sol.

Johanna har precis sovit nap och jag har chillat i solstolen på terrassen med mina nya blader. Åskan höll sig på avstånd idag och efter några få regndroppar så har vi haft strååååålande SOL från klarblå himmel och det är galet varmt ute. Jag la termometern på min solstol nyss för att se hur varmt det egentligen är i solen? och den visade +43 grader.  Det förklarar varför jag svettas ;)


Mitt godis: melon & pomelo.


Vänner som leker = lyx för en mamma. (Johanna "målar" tånaglarna på Dao).

Nu säger Johanna att hon vill bada så off we go till poolen !  Ska bli lovely att svalka sig :)


Grattis till vinnarna av The Rose Collection hos KappAhl!



Igår (3/5) lanserades The Rose Collection hos
Kapp Ahl som en hyllning till kronprinsessan Victoria & Daniels bröllop i sommar. Kollektionen består av klänningar/kjoler og accessoarer.


Vinsten = valfri klänning ur The Rose Collection.

♥TACK för alla fina tävlingsbidrag! And the winners are... : ♥

Postat av: Anna Jag och min man har ett "litet" mirakel som växer i min mage och detta ska vi berätta för våra familjer på en familjetillställning om två veckor då jag äntligen gått över de där första magiska 12 veckorna och jag skulle då mer än gärna använda klänningen till vänster. Tycker den är übersöt och skulle passa perfekt vid detta för oss stora och speciella tillfälle. Förövrigt, tack för en jättefin blogg och för att du delar med dig. Kikar in här dagligen och lämnar då och då även en liten kommentar när tiden räcker till. Sköt om er där borta i soliga Thailand. Kram/Anna 2010-05-02 @ 13:04:50 


Postat av: Julia åh, hvis jeg vinner krysser fingrene, så skulle jeg hatt på meg kjolen på sølvbryllupsfesten&50+50årsfesten til mamma og pappa i august! de fikk aldri en skikkelig bryllupsfest pga et uventet dødsfall i familien, så nå- 25år etter - blir det endelig ordentlig feiring! og da hadde det vært suuupergøy å ha en ny, fin kjole å ha på seg! jeg er student, så da rommer ikke økonomien mange nye kjolekjøp, dessverre.. derfor hadde jeg blitt superhappy dersom jeg hadde vært så heldig og vinne!
nyyyt ferien i Thailand, og tusen takk for en herlig og inspirerende blogg!! :)2010-05-01 @ 15:32:08


♥ Stort GRATTIS till Anna & Julia ! ♥

Mejla mig fullständigt namn, telefon.nr og e-mail till: [email protected]

♥ TaCk till Kapp Ahl för ett trevligt samarbete. ♥


Godmorgon mina vänner!


Be happy !

Phuket tisdag kl.11.40. Moln och jag hör åska på avstånd,  +30 grader.

Godmorgon alla fina!
Jag sitter ute på terrassen i bikini och ser åskmoln till höger och blå himmel mellan lätta sommarmoln till vänster.... Planen var att åka till beachen men nu får vi avvakta och se hur vädret blir, känns som att det kan bli både det ena och det andra idag :)

Vi har i alla fall hunnit med en kort stund vid poolen och nu har Johanna besök av sin venn Dao. De är så söta då de leker sammen och jag är glad över att hon har kompisar här, det betyder mycket.


Barnrumsinspirasjon.

Hoppas att du vaknat på ditt bästa humör och att du får en magisk dag ! Och du: unna dig marshmellows eller något annat gott idag ;)

P.S jag ska åka iväg och fixa ett par ärenden nu, när jag kommer tillbaka presenterar jag vinnarna i The Rose Collection tävlingen.

KrAmAr! ♥

Soligt, varmt & trevlig middag.


Poolen på vår resort idag runt kl.17. En perfekt bad-tid för då är det skugga över barnpoolen.

Phuket kl. 02.30 natt mot tisdag

Förlåt min frånvaro idag, formen var som sagt inte den bästa.... Men nu känns tanden lite bättre (peppar, peppar) och jag borde så klart ligga och sova nu då klockan är mitt-i-natten men jag somnade tillsammans med Johanna och vaknade för en stund sedan så nu ska jag bara blogga och sen back to sleep :)


Dagens bikini kommer från Rip Curl (shoppad i Phuket i december), solbriller Gucci.

Jag tror föresten att mitt illamående beror på att jag är katastrof dålig på att dricka vatten. Jag ger Johanna vattenflaskor heeela tiden men jag glömmer att passa på mig själv och med +37 grader i skuggan (!) så behöver kroppen påfyll så i skrivande stund åker en flaska vatten från Nestlé ner ....





Vi blev bjudna på en god & trevlig middag ikväll av vår snälla granne/nabo Roar (tusen tack kära Roar !!) och det är verkligen bekvämt att ha en restaurang "på gården" där vi bor. Jag tänker inte röra köket i vår lägenhet på de 7 veckor vi är här ;)  Min klänning/kjole kommer från Blue och Johannas t-shirt från Benetton.

Samtidigt som jag tycker att det är skönt med hemma-dagar så får jag lite strand&sol-stress så imorgon satsar jag på att vara i toppform så att vi kan åka till en beach och få sand mellan tårna...


Nej, nu ska jag hänga tvätt och sen bums i säng ! :)

GoDnAtT & sOvGoTt! ♥


Godmorgon nya vecka !


Dagens tänkvärda.

Phuket måndag kl. 12.00, strålande sol & +33 grader i skuggan.

Godmorgon darlings! Nu sitter jag ute på vår härliga terrass under takfläktarna som gör sitt bästa för att svalka i värmen (de lyckas så där... ;)  Vi kör en soft-hemma-dag för jag är inte helt i form (mår illa & har en förfärlig tandvärk...)  + att jag har en del jobb att göra men jag hoppas att jag orkar ge Johanna  bada-i-poolen + glass pauser för att krydda dagen.


Den 4:e juni smäller det ! då har SATS 2 premiär. Jag kommer missa denna stora dag eftersom vi är kvar i Phuket då. Ska föresten checka när den har premiär här? Kanske före ?  (jag var i Thailand även då första filmen hade premiär).


Sandra B är verkligen snackisen nr. 1 just nu eftersom hon lyckats hålla sin adoptivson "gömd" för media i hela 3 månader.

Önskar dig en underbar dag. Jag återkommer starkare senare.

KrAmAr! ♥

Sunwing Bangtao, Woodie & lyckliga stunder.


Sunwing Bangtao runt kl. 16.00. Kramkalas med Woodie. Min klänning/kjole kommer från butiken Lola i SurinPlaza (här i Phuket) och Johannas söta bikini finns hos H&M (hatten är från förra året).

Phuket söndag kväll kl. 23.30.

Det var en lyckans dag för Johanna idag då vi tog en taxi upp till
Sunwing Bangtao för att hälsa på hos Lollo & Bernie :)  och när det sedan visade sig att varken Lollo eller Bernie var på plats så gjorde det ingenting för Johanna var SÅ stolt över att hon för första gången vågade krama Woodie (en figur som Ving endast har i Thailand).

Vi har verkligen haft en TOPPEN dag och det tror jag syns på dessa bilder:



Resorten ligger precis vid havet och efter god lunch hade Johanna lust att gunga / huske... Idag har Johanna haft på sig en fin bluse / topp från Petit Bateau och shorts från Juicy Couture.




Johanna fick för första gången sina naglar + tå naglar lackade på SPA, det tyckte hon var sååå spännande :) och damen som lackade gjorde blommor på hennes tum-naglar. Själv fick jag fransk-pedikyr så nu är mina fötter semesterfixade :)





När vi fixat naglarna gick vi raka vägen till Miniland där det var facial-painting men Johanna föredrog att bli målad på armen istället för i ansiktet. Det blev en rosa glittrig fjäril / sommerfugl. På sista bilden sitter Johanna brevid en annan Johanna som jobbar i Miniland och som hade varit inne och läst min blogg :)


Hjärtat ä l s k a r att bada i poolen som är hur lång-grund som helst...



När vi satt i poolbaren och chillade med en glass (Johanna) och en water-melon-shake (moi) så kom plötsligt Woodie fram och kramades igen.


Om du inte har testat water-melon-shake så måste du göra det nästa gång du är i Thailand. Den är underbart god! och ett TIPS! är att gå för en semesterplånbok på sommaren. Min är shoppad på en marknad i Bangkok.



Plötsligt kom snygga Ida fram till mig och sa hej !  Jag & Johanna träffade Ida och hennes familj på Sunwing Bangtao för 2 år sedan och nu var de här igen, för 3:e året på raken (de reser hit 3 v i maj varje år och kan varmt rekommendera det för lågsesong = gott om plats vid poolen etc.). Det var fantastiskt KUL att träffa dem för de är en så mysig familj. Vi uppdaterade oss på vad som hänt sen sist också åt vi en trevlig middag ihop innan vi åkte hem till Chalong igen. (TACK Ida & Co för att ni förgyllde vår dag! Vi ses fram emot att ses igen en dag snart. Kram!)

Oj, vilket långt inlägg det här blev och oj! vilken härlig dag vi har haft ! :)  Vi ser fram emot fler fina dagar uppe i Bangtao i veckorna som kommer.

Nu är det på tiden att jag går och lägger mig så god natt mina vänner, vi ses igen imorgon. Och du, missa inte tävlingen som avslutas kl.24 i kväll där du kan vinna en fin sommarklänning :) (lycka till!)

SwEeT dReAmS!

Häng med oss på nattmarknad i Phuket-town.


Phuket-town igår kväll runt kl. 20. Alla vi 3 girls hade klätt oss så svalt vi kunde för det var hur varmt som helst på marknaden. (och ja, det var en tillfällighet att vi matchade i vitt ;)

Phuket söndag kväll kl.23.

I kväll tar det tiiid att lasta ner bilder.... har hållit på med det här inlägget sedan vi kom hem runt kl. 20.30...

Vi var som sagt på nattmarknaden i Phuket town igår kväll tillsammans med vår venn & granne / nabo Bente.  Den här marknaden äger rum varje lördag & söndag från kl. 17 - ca 24 och här kan du köpa tex: oäkta väskor, dvd / cd´s, kläder, leksaker och mängder av mat. Jag besöker mest marknaden för upplevelsen, för det är inte så mycket jag har lust att shoppa där..  











Det blev Hello Kitty ballong + leksak till Johanna och en väska till mig och Johanna tyckte att karusellen var så KUL att hon åkte den 2 gånger :)  Maten ni ser skulle jag aldrig komma på idén att äta men juicen var riktigt god!

Jag blir verkligen super trött här nere i värmen så om det inte dyker upp något fler inlägg från mig ikväll så beror det på att jag somnat....zzz... ;)   Därför passar jag på att påminna er om TÄVLINGEN som pågår fram till kl. 24 idag där du kan vinna en riktigt FIN klänning. Klicka
HÄR för att tävla.



Godmorgon soliga söndag!


Min kjole/klänning kommer från Daisy på Vinderen (märke: 120%lino). Man kan ha de med bandet i livet, eller utan = 2 klänningar i en ;) Den har blivit en personlig favorit ! (Daisy har den i vitt, ljusrosa & mulvarp).

Phuket kl. 10.00 söndag morgon. Sol !

Vi hade lite brådis på morgon så jag slängde iväg inlägget innan jag ens hunnit skriva klart det ;) Nu är klockan plötsligt 20 och vi kom precis innanför dörren efter en toppen dag i Bangtao. Ska visa pics från dagen strax, måste bara ta en dusch först och få på en sovande Johanna nattlinnet. 

 Jag läste i Aftonbladet (artikeln hittar du
HÄR) och i Dagens Nyheter (artiklen hittar du HÄR) på morgon att det är risk för inbördeskrig i Thailand (men det står ingenting om det i Norska aviser...)  så nu hoppas jag av hela mitt hjärta att oroligheterna i Bangkok lugnar ner sig och inte trappas upp så att vi kan bli kvar här som planerat till den 14:e juni. Skulle läget förvärras kommer jag att boka om våra hemrese biljetter för vi ska självklart inte riskera att hamna i något obehag.

Nu: off we go till Lollo & Bernie så vi ses senare ! :)

Tjingeling så länge!

KrAmAR! ♥

Godnatt mina vänner.


En favoritbild som jag fotade på Nai Harn beach igår.

Phuket kl.04, natt mot söndag.

Efter en soft dag hemma och vid poolen så åkte vi på nattmarknaden i Phuket town tillsammans med vänner. Då vi kom hem la jag mig vid sidan om Johanna och somnade så klart ;) (värmen gör oss ekstra trötta...zzz...).  Jag vaknade nyss och nu ska jag gå raka vägen till sängen och sova vidare.



Restaurangen på resorten runt kl. 13.30 idag. En busig Johanna sitter och ritar ;)  Hennes söta piké-klänning / kjole kommer från Lindex (märke: Fix) och hårspänne från Prinsessefin.

Imorgon har vi  planer om att besöka Lollo & Bernie och Johanna längtar sååååå .... 

GoDnAtTkRaM! ♥

Tävling: Vinn klänning från The Rose Collection hos Kapp Ahl.




Ett par favoriter ur The Rose Collection.

Mina kära bloggläsare!

Den 3:e maj (på måndag) lanserar
Kapp Ahl en kollektion bestående av ljuvliga klänningar/kjoler som de kallar The Rose Collection. (Kollektionen är framtagen som en hyllning till Kronprinsessan Victorias bröllop i sommar)

VINN VALFRI KLÄNNING UR THE ROSE COLLECTION

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig och berättar om ett tillfälle då du kommer att använda kjolen / klänningen om du vinner. Den här gången utser vi 1 st vinnare från Sverige och 1 st från Norge och tävlingen pågår t.o.m. den 2:a maj kl. 24.00.

Kram & Lycka Till ! ♥  


Hello Kitty shopping.


Johanna köpte stickers också som hon satt och klistrade med hur läänge som helst igår kväll...

Phuket lördag kl. 13.00.

Vissa ting är verkligen billiga här nere, som tex dessa söta Hello Kitty tallrikar etc som fick följa med oss hem från Central Festival igår. Pris för allt ni ser på bilden: ca 60 nok :)


Jag är svag för sånna här söta saker och jag var nästan mer intresserad i dem än Johanna ;)  All är i plast och passar perfekt till måltider ute på terrassen. I Thailand äter man bara med gaffel + sked så ingen kniv i sikte...

Det börjar vara lunch-dags för oss så vi ska strax trippa ner till restaurangen och en sak är då säker: de t-shirts jag tagit med på resan till Johanna är way för varma, här nere gäller bara tunnaste materialer nu :) Men - hon kan ha de på sig inne i ac´n ;)


Godmorgon lördag & välkommen maj!

 
Idag kör vi soft-hemma-dag här i Phuket. P.S Om du inte har sett filmen The devil wears prada så kan jag rekommendera den som söndagsfilm imorgon.

Phuket lördag kl. 11.45, sol & + 32 grader i skuggan.

Godmorgon sweeties! Idag vänder vi sida i almanackan och välkomnar MAJ-månad! den mest "vårliga" månaden av alla och den månad som bjuder på årets mest festliga dag i Norge, nämligen 17:e maj. Men för mig & Johanna bjuder maj på sol & bad i Thailand alla 31 dagar :)


Igår stoppade jag och handlade blomster på väg hem från beachen. Denna vackra bukett med orkidés kostar 200 bath = 40kr. Och egentligen är buketten nästan dubbelt så stor, jag gav bort en del av den till en venn.

Idag har vi en soft dag hemma för min kropp behöver vila från solen och för att vara helt ärlig så känns det riktigt, riktigt skönt. Johanna leker och jag sitter ute på terrassen och njuuuuuuter av att bara vara här i vårt egna lilla paradis.


Lördag morgon runt kl. 11. Jag & min rosa pc chillar på terrassen och det är HOT här i Phuket nu så en sval vit tunika passar perfekt som dagens.

Jag önskar dig en riktigt BRA dag! Smile & be happy ! :)

KrAmAR! ♥


Bloggtoppen RSS 0.91