Solig lördag!

168397-154
Jag och mitt hjärta på väg hem mot Majorstuen igen.... I huset i bakgrunden ska sessan bo när hon bli stor! ;-)

Jag och mitt hjärta har haft mys dag på stan med Petter idag från ca 14. Gick en tur ner till city, var innom Louis Vuitton butiken och såg DEN fina "stelle väskan" i ljus rosa..... den var en dröm... ;-)

Sen gick turen till Sten & Ström, sen letade och letade vi efter ett bord i solen för att äta men det var helt hopplöst... alla ville ju njuta solen idag så det var extremt fullt överallt... vi hamnade till slut på Pizza Hjörnan... inte det festligaste av ställen men vi fick sitta och prata i lugn och ro + att vi fick äta, det var det viktigaste! :-)

Nu har sessan fått gröt och flaska och leker nu med JIG i stuen. Jag ska ut och shoppa middags mat och i kväll blir det nytt försök att se "The Holiday" på dvd. Nu - en dagens! Mums! :-)

Märklig lördag...

168397-153
Jag och mitt hjärta fredag kväll.... Hjärtat Ä L S K A R smycken! Hon kan ligga och ta på mina halsband hur lääänge som helst, vända på dem, titta på dem, tugga på dem... hon kommer bli hur prinsessig som helst när hon blir stor! :-)

Natten var bra. Men igår hade sessan svårt att somna för jag satte oss ur rutin... Mötte upp Kjersti vid kl. 17 för att avsluta veckan med ett glas "dagens" och blev ute till ca 19... Så - jag får helt enkelt skylla mig själv för att sessan höll det gående igår kväll. men det var det värt! Det var så mysigt att sitta och prata om veckan som gått med min underbara vän... Vi satt i solen på Odeon och njöt den goda drycken! :-)

När Johanna somnat vid 22 sov hon till vid 04, gav flaska och sen sov hon igen till 7.30 och sedan då har jag varit vaken. Sessan sover nu förmiddag och JIG han har inte vaknat ännu... Jag borde verkligen sova mer men jag kan inte slappna av känner jag.

Är super stressad för jag är så van att butiken ska öppna kl. 10 och att vi ska ha en bra lördag och idag skulle Thea ha stått i Bogstadveien med ballonger..... Saknar min butik något obeskrivligt... Vet att jag egentligen bara kan lägga mig i soffan och inte göra något alls, men har inte ro i kroppen... Hoppas den ron kommer så småningom.... för jag vet att detta är det enda rätta just nu i mitt liv. Nu är det Johanna som är min Gizmo....!

Igår kväll blev det tacco middag vid 22.30, sen skulle vi se dvd (The Holiday) men först somnade JIG i fotöljen och sen somnade jag i soffan... vaknade vid 01 och då ramlade ena linsen ut ur ögat på mig... var extremt trött.. ;-)

Shoppade föresten nya blader häromdagen:  (på vägen från Tinghuset till advokat... ) Family Living och ELLE... Living är min favorit !! Läste "hemma hos" reportagen hos Johan Stael von Holstein och bara imponerades över hur sköt liv de verkar ha! Johan är en person jag LÄNGE beundrat yrkesmässigt!  Han har varit igenom så mycket och verkar ha så sund inställning till det mesta...Därför var det extra kul att få se hur de bor! Diggar att de har ROSA fotöljer! ;-)

Mina förebilder i yrkeslivet är:
Johan Stael von Holstein
Amelia Adamo
Bert Karlsson
Ingvar Karlsson

Jag beundrar dem alla 4!!!! Och skulle önska jag fick möjlighet att äta middag med dem alla och bara bombardera dem med frågor!!! :-)

När jag nu själv varit igenom en konkus så känner jag att jag har lärt mig oerhört mycket ! En dag snart ska jag skriva och berätta om min torsdag då Gizmo slogs i konkurs... Det var en helt speciell dag men om jag ska vända det till något positivt - för det måste man försöka göra - så lärde jag mig enormt mycket!!! Och det hjälpte faktiskt min "sorge process" att jag satt inne i min butik och tittade på när "bobestyraren" (han som skulle göra en värde bedömning av Gizmos varor/inventarier etc till advokaten) tog emot en potentiell köpare av Gizmos varor/inventarier.

Det låter säkert märkligt att jag kunde tycka att det var något positivt i något så förfärligt..... men det som var bra var att plötsligt så var allt så "könslöst"... han pratade om min butik på ett sätt som gjorde att jag kunde känna att det där är inte Gizmo mer, det där är bara ett parti med varor som ska selges...  och det spelar ingen roll..!

Nu ska jag äta frukost, försöka sluta känna mig stressad och istället NJUTA solen och de vackra blommor jag fick igår! :-)

Livet är fantastiskt och det har så mycket spännande att erbjuda! :-)

Speciell vecka...

168397-152
Häromdagen var det sitt-vagns premiär! And she loves it! :-)

Den här veckan har dagarna bara flytit ihop.... jag har nästan inte sovit och inte ätit... Det har varit tufft men idag skiner solen, det är fredag och jag ser fram emot att gå en tur med min lilla prinsessa i det vackra vädret!

TACK underbara vänner för alla värmande sms.!
De betyder obeskrivligt mycket för mig....
GLAD jag har er i mitt liv!! :-)

Viktigast!

168397-151

Just nu är Johanna Alexandra det viktigaste i mitt liv.....!

Mina Gizmo änglar!

168397-150
Heidi, Berit, min prinsessa... och Kjerstin.

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK

Ni är helt FANTASTISKA, UNIKA, SÖTA, GLADA, OMTÄNKSAMMA, DUKTIGA och UNDERBARA!

Jag kan inte i ord beskriva hur MYCKET ni betyder för mig! :-)

Ni anar inte vad det möte vi hade igår hjälpte mig.... era kloka ord, era lycklig minnen, er varma omtanke, ert engagemang... gör mig LYCKLIG och det VÄRMER!!! :-)

Jag är HELDIG som har haft er som min personal och jag kommer att SAKNA er mer än ord kan beskriva..!!! :-(

Ni kommer alltid att vara mina Gizmo änglar!!!


Min älskade butik...

168397-149

Efter 4,5 FANTASTISKA år stängde jag igår dörren till min underbara älskade butik Gizmo & Co för sista gången i mitt liv.... :-( 

Gizmo har varit min dröm i 15 år och jag har Ä L S K A T varje ögonblick de 4,5 år jag haft levt min dröm :-) Varje gång jag gått in genom den dörren jag på bilden stänger har jag blivit lycklig..!!

Idag - torsdag - slogs Gizmo & Co AS i konkurs så imorgon blir det första dagen på resten av mitt liv....

På bilden monteras Gizmo & Co bokstäverna ner och jag ska nu lägga dem i en rosa box med stor rosa rosett runt och där ska de ligga och vila till tiden är rätt för att öppna en ny Gizmo & Co. Det får bli när Johanna är större och jag har fått mig en skön paus då jag fått "landa" och "bara vara" en stund.....!

Nu ska jag bara sitta i soffan och samla mina tankar... Så skriver jag mer imorgon!  Den här dagen var helt speciell....

På väg!

168397-148
Jag la ner sessan på hennes lek matta som vanligt, sen höll jag på att fixa med jobb och diverse annat och när jag kommer tillbaka in i vardagsrummet så är hon plötsligt ute på golvet! Hon "ålar" & rullar  fram...! undrar när hon börjar krypa??

Dagen idag var speciell.... jobb möte kl. 09 , nytt möte kl. 13.00.  Sen lunch med min prins på Aker Brygge (Druen) i solen och sen hem till gröt...

Dagarna går så fort och tiden flyger. Skriver mer i morgon, nu hög tid för sängen...! :-)

Jag älskar dig mitt hjärta!

168397-147

Tanden tittar fram mer och mer och jag tror att det kliar för nu biter sessan gärna på handen mest hela tiden.. eller på någon liten leksak.

Hon pratar MER än någonsin tidigare... hur långa "meningar" som helst och hur länge som helst... Jag undrar såååå vad det är hon försöker säga??? :-)

Hon sover bättre än någonsin tidigare!

Och jag tror att det är premiär för SITT vagn idag (eller i morgon) för nu märker jag att hon vill sitta och SE!!! då vi är ute och går. Inget kul att ligga ner längre... NYFIKEN på livet är hon!! :-)

Det är så fantastiskt att allt går så mycket bättre...  :-) Och - jag har bokat datum för dop!!! Bättre sent än aldrig.. ;-)

Ny vecka = nya möjligheter!

168397-146
Prinsessan fick presenter av JIG när han kom hem från Sverige lördag kväll...

Natten i natt var såååå mycket bättre än den igår! Helt perfekt faktiskt! :-)
Sessan vaknade vid 02, sen igen ganska fort, vid 03, märker att hon inte blir mätt på min pupp längre så jag värmde flaska och då somnade hon om till strax efter 08!!! :-) LYCKA!!! :-)

Märker att jag får mer energi nu då jag får sova fler timmar sammanhängande, det har jag ju inte gjort på 7 månader så det gör mig gott! :-)

Nu leker sessan på golvet och jag ska ta och hoppa i duschen. Köpte nya engelska ELLE + In Style igår så jag ska ta och mysa med dem till frukosten... också fick jag nya svenska ELLE och ELLE Interiör då JIG kom hem. Tycker de svenska är SÅ mycket bättre än de norska..!

Solen skiner från en klarblå himmel så idag ska vi gå lång tur. Har inga planer... men kanske upp till R.O.O.M.? Först måste jag jobba...

Vår i luften!

168397-145
Far & dotter....    Också min skugga... ;-)

Vilken helt fantastisk dag!! :-) Strålande sol, varmt och skönt och VÅR i luften!  I LOVE it!!! :-)

Vi gick tur i parken och till prinsessans farfars grav. Sen hem till gröt och nu har jag och JIG precis ätit lyxig Grandiosa pizza... snacka om gourmet middag ;-)

Nu blir det jobbing och sen tidigt i säng är planen för jag har ju varit vaken sedan kl. 04....zzz... en tid då jag tidigare ofta gick och la mig på lördags nätterna... ;-)

Imorgon är det ny vecka med nya möjligheter igen!!

Prinsessan på jobb...!

168397-144

Prinsessan var klar med miniräknaren (en Hello Kitty så klart...) när kunderna skulle betala igår på Gizmo!
Det ska börja jobbas i tid...! ;-)

Som en kund sa " Hon matchar inredningen i butiken perfekt!"  

Lördag..

168397-143

Sessan är snart  VIP på Odeon ;-) (hon tar över efter mamma...)

Igår myste hon verkligen i vagnen när vi var på Odeon... Måste snart byta till "sitt vagn" för jag märker att hon vill vara med och SE SE SE!!!! Inte ligga och bara titta upp i rosa taket...  (tänk - hon har en rosa himmel varje dag hon! ;-)) Så - när hon är vaken och vi står stilla så "stegrar" jag med vagnen hela tiden så att hon ska se nåt! :-)

Vad är klockan?

Ser på bloggen att den är 9.03 ??? Men min klocka är 8.03..?
Har det plötsligt blivit sommar tid??
Det hade jag INGEN aning om.....?!? Måste genast slå på TVn och checka... blev lite förvirrad nu...

Vilken natt...

168397-142
Sessan tidigt tidigt söndag morgon...

Vilken natt vi har haft i natt...
Sessan var såååå trött igår kväll så jag badade henne redan kl. 18 (har aldrig hänt tidigare) och sedan gick jag för att natta henne redan strax efter 19. Hon var SUPER trött men kunde inte somna. Så kom JIG hem och då blev hon lite pigg av att se honom också så - jag gick och vaggade och till slut så somnade hon sött... Men sen vaknade hon flera gånger under kvällen vilket är ovanligt... jag tänkte att hon kanske drömde?

Både jag och JIG somnade i soffan och vaknade vid 01... då vakade sessan också när vi gick och la oss... sen vaknade hon igen vid 02 och sedan vid 03 och sedan dess har vi varit vakna....

JIG gick med henne och sjöng, hon somnade men vakande så fort han la ner henne, jag gav pupp, jag gav flaska och till slut la vi henne i stora sängen brevid mig. Jag insåg att hon nog har ont i magen för hon har inte bajsat på flera dagar..

Och mycket riktigt! sedan kl. 03 har hon jobbat stenhårt på att få bajsa och lyckades till slut! Tjohoooo.! ;-) (man blir glad för så märkliga saker nuförtiden *fniss* )

Så- efter 4 timmars pressning & jobbing för att få ut allt ligger hon nu med ny fräsch blöja (nr. 4 i ordningen..) på golvet i vardagsrummet och jag ska strax ge henne flaska för hon måste ju vara extremt trött stackars hjärta mitt..

Själv är jag så klart också extremt trött eftersom jag bara sovit typ 2 timmar men vi mammor har ju något form av extra batteri som gör att vi ändå står på benen , annars hade man väl svimmat av för läääänge sen... ;-)

Odeon girls!

168397-141

Inte ofta man får till spontana "infall" nuförtiden men idag hände det! När jag går från Gizmo för att sessan ska få sova så ser jag på min mobil att Josefine smsat och undrar om jag är ute och går?  och är klar för ett glas vin i den härliga vår solen?  Gissa om jag var!!!! :-)

Så - 15 minuter senare satt vi på Odeon och bara myste! :-) Idag var första VARMA vår dagen så det var helt underbart!! Josefines prins var vaken en stund / sov en stund och min lilla prinsessa sov då vi möttes men vaknade då prinsen var vaken.. Barn är så roliga - de påverkas av varandra - är en vaken är alla vaken, sover en sover alla *ha, ha*....! :-)

Själva satt vi bara och NJÖT en "dagens" och tjej snack. Det var sååå mysigt och trevlig och jag blev på riktigt bra humör. TACK för det söta Josefine!!! :-)  Du är en solstråle! :-) Ser fram emot fler spontana vin glas i solen med dig!

Lovely lördag!

Natten har varit bra men inte lika bra som de sista 2.... Kanske saknade hon sin pappa på sovrummet? (han är fortfarande i Göteborg). Hon vaknade vid 02 och hade lite svårt att somna om.... sen vaknade hon vid 5 och sen vid 6 (tror jag?! minns inte helt... var så trött...)  och sen sov vi till 7.

Låg och morgonmyste i sängen med barn-tv på och sen stod vi upp vid 8. Snacka om kontrast till livet före baby....då sov jag ALLTID till minst 10-11, och gärna till 14 om man hade varit på party kvällen innnan... (vilket man ju oftast hade ;-))  Fast det var ju då mest på söndagarna för lördagar har jag ju ALLTID jobbat, typ sen jag var 14 år..! :-)

Då jobbade jag på H&M och på tal om H&M.... kollade in den nya Madonna kollektionen häromdagen men blev faktiskt inte ett dugg imponerad.. Såg inget jag ville ha. Men Madonna är en cool kvinna!!! :-)

Nu sover sessan förmiddag och jag sitter med hårrullar. Ska äta frukost och se Godmorgon på TV4. Sen ska jag och sessan bort till Gizmo och "jobba" idag, eller i alla fall bara vara där....! Det blir jätte kul! ska ta med baby björn så hjärtat kan hänga i den :-)

Gizmo girls!

168397-140
Min duktiga butikschef Berit och mitt lilla hjärta... Fredag på Gizmo & Co...

Igår gick jag och köpte med mig lunch också gick vi till Gizmo vid kl. 14. Sessan låg ute i vagnen och sov och jag myste inne i min butik... Men så körde en polis bil förbi med sirenerna på och plötsligt hade jag en väldigt vaken prinsessa med mig inne i butiken. Skulle egentligen skylta om lite men det blev att vi bara pratade med kunder och myste runt. Sessan tycker att det är sååå kul att titta på alla fina saker....!

Vi blir på Gizmo till strax före 16, då var mitt hjärta så trött att jag var tvungen att gå en tur så hon fick sova. Sen hem till gröt vid 17 och sen kom Kjersti förbi på ett glas vin.! :-) Vi myste med ett par "dagens" (=vitt vin & sprite) och massa tjej-snack. En helt PERFEKT start på helgen!!! :-)

Kvällen bjöd sedan på lek, bad, nattning och sen softade jag framför Let´s Dance men somnade så jag fick inte ens med mig vem som åkte ur? Var tvungen checka det på nett då jag vaknade igen strax efter 24...  Måste bli bättre på att lägga mig tidigt då jag är så trött, är så jobbigt att vakna med linser i ögonen i soffan... ;-)

Morgonlek!

168397-139

Här ligger sessan och leker för fullt...
Plötsligt blev hon suuuper trött så jag gav mat och vips! så somnade hon...

Ska nu passa på att få gjort massa saker medan hon sover sött.

Ute är det snöblandat regn så dagens trille tur går nog raka vägen till Gizmo & Co, sen blir det en power walk...

T.G.I.F!! :-)

Å så härligt med FREDAG igen!!!!
Veckorna går så fort att jag tycker att det är fredag heeeela tiden...! Crazy.

Det känns som att jag har fått ett nytt liv för natten inatt var också helt super! :-)
Sessan vaknade vid 2.30 (för andra natten på raken) och sov sedan till 06 och sedan var det helt underbart....

... jag vaknade vid kl. 08 av att hon ligger i sin säng och pratar och pratar och pratar och skrattar och pratar! bla bla bla... da da da... bla bla bla... och en massa ljud jag aldrig hört henne göra förr. Jag blev helt LYCKLIG! :-) Låg och lyssnade på henne i säkert 10 minuter innan jag tittade upp och då såg hon så där härligt glad ut när hon såg mig! :-)

Jag önskar sååå att jag visste vad det var hon låg och pratade om....?!

Nu biter hon på en häst här, tror tanden kliar.. Dags för lek på golvet för henne och frukost för mig.

Grått väder ute så vi kan softa hur länge vi vill utan att känna stress ut. Idag har vi inga konkreta planer..

Zzzz...

jag är bara sååå trött i kväll... Mitt hjärta hade lite svårt att somna så jag gick och vaggade och sjöng... JIG har rest till Göteborg på jobb, blir där till lördag.

Dagen idag bjöd på tur ner till Steen & Ström för att shoppa rosa byxor på Polarn & Pyret till prinsessan. Jag tyckte att str 74 såg såååå stor ut så jag köpte 68 men det är tydligt att jag inte hänger med i svängarna...för om ca 1 vecka får jag nog shoppa 74:an... ;-) Köpte en till body också, just nu är de jag har från P&P favoriterna! :-)

Sen mötte vi upp JIG och åt god lunch på SOLIGA Aker Brygge och min favorit restaurang där nere: "Druen".  Mys!

På väg hem blad shopping: Sköna Hem och den nya Rom 1.2.3..  Längtar till nya svenska "mama" kommer och "Family Living", de måste ju komma any day...

Nej, är som sagt extremt trött idag så jag ska äta lite och sen krama kudden...

Mette-Marits galna pappa dog föresten igår...uff, han var ju inte snäll mot henne. Den delen av hennes liv måste ha varit jätte jobbig...

God natt!

i´m lovin´it !!

168397-138
Jag skyltade om på Gizmo & Co igår med vår nyheter från Bruuns Bazaar. Den super snygga jackan till vänster blir min favorit i vår! :-) Och toppen i mitten har jag redan använt hur mycket som helst, såå skön & fin till jeans!

I går var vi och åt på Mc Donalds jag, prinsessan och min prins och det blev en helt speciell upplevelse som gör att jag nu ÄLSKAR Mc Donalds! ;-)

Vi hinner bara komma innanför dörren så kommer en tjej i röd piké fram till oss och säger "Hej och välkommen!" "Ni kan bara slå er ner så kommer jag strax och tar upp er beställning!" Ehh... jag trodde inte det var sant?!? Jag menar - vi var ju på Mc.Donalds, inte på B&M....

Sagt och gjort - vi hittade ett ledigt bord, satte oss och vips stod hon framför oss igen med block & penna! :-) Då var jag sååå IMPONERAD!!!

Hon tog upp beställning - sa att det det dröjer lite men att hon strax KOMMER MED MATEN. Vi var helt i chock då! Jag menar - det var t.o.m. kö vid kassan så det var inte direkt så att vi var de enda i hela restaurangen, klockan var ju 16 så det var tät trafik in & ut...

Hon kom med maten, hon tog JIGs kort, gick iväg och tog betalt, kom tillbaka med kvittot... Vi åt men var så imponerade att vi nästan inte kunde koncentrera oss på maten. Jag menar - jag som är upptagen av kundservice hade ALDRIG kunnat drömma om att jag skulle få uppleva den bästa servicen på Mc.D av alla ställen?!

Men inte nog med detta...

När vi ätit klart kommer hon fram med en bricka med kaffe och frågar om vi önskar ett glas efter maten?!

Jag var ju så klart tvungen att kommentera hur FANTASTISKT jag tyckte allt var och då sa hon att detta är något de försöker göra i mån av tid. My god - jag är SUUUUUUPER IMPONERAD!!

Och som sagt  - i´m lovin´it!!!!!! :-)

TACK Josefine!!

Tack underbart söta du för hjälpen att göra min blogg såååå FIN! :-)
Du är otroligt snäll & omtänksam och jag är super glad över all hjälp jag fick av dig idag både med den här bloggen och den jag ska starta...!
Du gjorde min dag!

Tack! :-)

Burberry girl...

168397-136
Burberry har bara sååå mycket FINA barnkläder! :-)

Natten i natt var också helt PERFEKT!!! :-)
Sessan somnade vid 20.30, vaknade sedan 02.30 (! har aldrig hänt, hon brukar alltid vakna 01), sedan sov hon till kl. 07! Då låg hon glad och pigg och tittade upp över kanten på sin säng för att se om jag var vaken. Hur sött som helst! :-)

Nu morgnon myser vi men hon är jätte trött,... somnar nog om snart.... Själv ska jag kontors jobba...

Trött..

Nu är jag på väg i säng...zzz...

Dagen idag bjöd på tur till Gizmo där vi blev en stund, sen mötte vi upp Randi och myste med henne på "La Bionda". Sen hem en sväng för mat & blöjbyte för sessan innan vi gick ut med JIG och åt sen lunch på Mc.Donalds.

Det besöket ska jag berätta mer om i morgon!!! ;-)

I kväll har vi bara myst och sessan somnade gott vid 20.30. Själv somnade jag gott i soffan vid 22.30....zzz... och är nu helt nyvaken och ska förflytta mig till sköna sängen...

God natt!


7 månader!

168397-134

GRATTIS på 7 månaders dagen mitt hjärta!!!! :-)

Nu ska vi gå ut en tur i det VACKRA vädret.
Jag får vår känslor.... härligt!! :-)

Lek!

168397-133
Sessan leker med min nya Hello Kitty plånbok som jag fick av JIG i julklapp.

I går kväll kunde mitt hjärta verkligen INTE somna... Eller rättare sagt - hon somnade REKORD tidigt, kl. 19 då JIG gick runt med henne men sen - då hon vaknade en ca 30 min senare så var det i princip omöjigt att få henne att somna om... Vi badade, matade, gick, sjöng, vaggade.... gick in och lekte igen i vardagsrummet...., jag ammade... ja, vi gjorde ALLT. Till slut, somnade hon av att JIG gick och vaggade henne precis i tid till då Desperate Housewifes startade 21.40. Tack mitt hjärta! :-)

Sen var natten hur bra som helst!!! :-)
Hon vaknade vid 01, sen inte förrän 05 och sen sov vi till 07. PERFEKT! :-)

Jag har varit och skyltat om i min butik på morgon (glömde kameran hemma, lägger ut bilder senare), gick dit redan 8.30 då sessan lekte med pappa... Var där ca 1,5 timme. Blev inte klar, men det var i alla fall en start! :-)

Länge sen...

168397-132
Det känns som det var fler ÅR sedan jag låg så här i soffan och sov med lilla prinsessan nästan varje natt.... Men det är ju faktiskt bara en stund sedan... Man tappar verkligen helt tidsperspektiv när dagarna ser  nästan likadana ut...

Ganska otroligt vad livet förändras... Imorgon är det på dagen 7 månader sedan mitt lilla hjärta föddes. Det både känns som "igår" och som att det var hur lääääänge sen som helst... Märklig känsla... Men störst av alla känslor är i alla fall min kärlek till henne. Hon är verkligen MITT HJÄRTA!

Idag längtar jag efter... NYA KLÄDER!!
Har en sån där dag då jag inte känner att jag har något i garderoben... för just nu är alla mina gamla favorit jeans för små och alla jeans jag köpt efter att sessan föddes är för stora (jag kan dra av mig dem när de är igenknäppta... ;-) ) Jag ska ner mer i vikt men samtidigt äter jag gärna både godis, kakor & bullar på dagarna... måste skärpa till mig för nu är det inte länge till "beach -07" (hjälp!!).

Prinsessan sov jätte lite på dagen idag och då jag var och köpte nya ballonger till skyltningen i min butik så blev hon jätte ledsen :-( stackar... hon blev så rädd för det höga ljudet då de blåste upp dem med helium... Efter det tog det TID före hon somnade om igen och jag gick i värsta blåsvädret upp till butiken. Trodde nästan vi skulle lyfta med alla ballonger jag bar på!

Var hemma redan kl. 16 så nu är hjärtat hur trött som helst. Ska bada henne, natta henne och sen ska jag lägga mig ner och "bara vara"... känner att jag har behov för det idag...

Det som är så fantastiskt är att det är en ny dag med nya möjligheter i morgon! :-) Satsar därför på en bättre morgondag..!

Tack mitt hjärta!!

168397-131

TACK för att jag fick sova så många timmar i sträck i natt mitt hjärta!

Det var första gången sedan hon föddes som jag sovit nästan 6 timmar (!!!!) på raken.... LOVELY!!! :-)

LYCKLIG!!

Vilken fantastiskt natt! Jag tror nästan inte att det är sant?! Men... min prinsessa har sovit från kl. 01 till kl. 07 UTAN ATT VAKNA EN ENDA GÅNG!!!!!! :-))))) Vågar nästan inte skriva det för jag tror det nästan inte själv... men , jo- det har hon faktiskt och jag är LYCKLIG! :-) Får hoppas det är början på en "ny epok" ;-)

Hon somnade tätt mot mig då jag gick och vaggade henne vid 21 igår kväll, sen vaknade hon vid 01 och kunde verkligen inte somna om. Jag gav flaska, jag gav pupp, jag vaggade, jag gick, jag sjöng... till slut la jag ner henne i sängen tätt brevid mig och då somnade hon gott av att jag strök henne öve pannan /huvudet och sjöng tyst.. Sen sov hon som sagt till 07!

Kanske vaknar hon och blir rädd på nätterna då hon ligger ensam i sin säng? Kanske hon drömmer otäcka drömmer? Var nog tryggheten och värmen av mig som fick henne att sova så gott. FANTASTISKT!!! :-)

Nu har hon precis somnat om igen och jag ska passa på att fixa till mig.

Idag är planen att vi ska till Gizmo och jag ska skylta om där med de nya FINA varorna som kom igår. Sen ska vi gå en tur i det vackra soliga vädret :-) Måste kontors jobba lite också...

Lägg dags...

168397-130
Sessan i sin säng när hon sov "förmiddag"...

Nu är jag super trött och ska gå och lägga mig... därför passar det bra med en bild från sovrummet...! ;-)

Sov gott!

Ralph Lauren girl

168397-129
Idag har prinsessan haft JEANS premiär! :-)
Jeans från Benetton och tröja från Ralph Lauren som pappa shoppat i New York.

Dagen idag blev tur till Gizmo där vi blev längre än planerat - som vanligt - för det är så mysigt att vara där :-) Johanna var vaken hela tiden så jag gick runt med henne men till slut tyckte jag synd om henne för hon var verkligen såååååå trött  så vi gick vidare på turen... Gick till Fru Lyng i city för att byta färg på en sänghimmel, men de hade inte den jag skulle ha så jag behöll den rosa.

Lämnade in bilder för framkallning + för att göra tack kort. När jag kommer hem är MÅNGA bilder helt förstörda (det är typ röd färg över hela bilderna) + att de missat alla tack-korts bilderna... :-(  Så nu får vi gå dit och göra om allt i morgon..+ klaga lite.

Shoppade nya blader: Femina, Harper´s Bazaar & en engelsk skvaller tidning som var helt värdelös.

Vi fick in SUPER FINA kläder från Bruuns Bazaar idag på Gizmo!!! LYCKA!!! :-) Så nu ska jag dit och skylta om i morgon. :-) Provade precis några av plaggen och det var en vit sommar tunika / klänning var bara är SÅÅÅÅ FIN! :-)  Den är mitt shoppingtips till DIG! ;-)

Godmorgon!

168397-128
Sessan och jag har morgonmys i stora sängen vid kl. 8.... :-)

Nu har hon äntligen somnat om, hon var sååååå trött stackars så jag provade "allt" innan jag till slut fick henne att somna mot mig då jag gick och vaggade henne... (det är plötsligt så hon somnar bäst nuförtiden). Så nu sover hon förhoppningsvis ca 1,5 time så att jag kan rulla håret och  annat viktigt.

Ska faktiskt ringa och boka kyrkan för dop idag (jag vet - HÖG tid för det nu...) också ska jag ringa och se till att de sender "the ring"....! ;-)

Solen skiner in genom fönstret och jag ser fram emot en tur ut senare. Idag ska vi gå till Gizmo, lämna in bilder för framkallning (fick aldrig gjort det häromdagen) också ska jag köpa Guccis favorit "godis" , en vitamin tub som de selger på djurbutiker. He loves it!!!

Vi började ju att se "Borat" igen igår kväll men vad händer? Jo, vi somnar IGEN! Helt galet.... Så - idag blir det 3:e gången gillt att se klart den filmen ;-)

Vi vaknade vid 00.30 i soffan, sen har det varit en BRA natt, eller nej - hon hade ju jätte svårt att somna om vid 5 tiden men då gick JIG med henne till  hon somnade igen.. Sen vaknade vi 7.30 och har varit vakna sedan då.

Tänk att det snart är april!? My god vad FORT tiden går.... jag hänger verkligen inte med....

Skön söndag!

168397-126
Det är bara små prinsessor som får ha fötterna på bordet.... ;-)
Sessan satt så här i mitt knä hur länge som helst under middagen.... hon var bara den tröttaste.. Men det är så SÖTT att hon kan sitta så där bara utan att säga ett ljud... hon är en ÄNGEL! :-)

Dagen idag har varit riktigt mysig!

Jag & JIG gick en trille tur sammen, och vi gick förbi massa butiker och jag måste ärligt erkänna att jag inte tycker att det är så kul att se i andra skyltfönster än i Gizmos... ;-)  Jag är STOLT över min butik! :-)

Efter att jag igår upptäckt hur lyxigt det är att kunna ta med barnvagnen in på Odeon så blev det ett besök där idag igen. Jätte mysigt! :-) Vi åt god lunch och gottade med dessert (mums!) och sen mötte vi plötsligt Petter på vägen hem. Kul! :-)

Nu är JIG och kör hem sin mamma och sessan sover gott så jag ska ta och landa i soffan och bara njuta... är sååå trött idag efter att sessan höll mig vaken större delen av natten..zzz..

Vi började att se "Borat" på DVD igår kväll men både jag och JIG somnade efter typ 5 minuter... Jag vaknade i soffan vid 01 och gick då och la mig... Tror vi ska göra nytt försök i kväll så ser vi hur mycket vi får med oss idag.. ;-)

Det är HÄRLIGT med söndagar!!!! :-)

Middag...

168397-125
Det är så kul att sötnosen kan sitta med vid bordet i sin "stol på bord" :-)

Hon vill/orkar inte sitta i den så länge, men en stund i alla fall. Kul!!

Farmor på besök!

168397-124
Farmor, pappa & prinsessan...

I kväll har vi haft besök av Johannas farmor. Efter trevlig middag var sessan såååå trött så för första kvällen på LÄNGE somnade hon hur snabbt som helst. HÄRLIGT! :-)

Beror nog på att hon inte sov så mycket på dagen idag och dessutom sov hon dåligt natten till idag...

Prinsessans rum

168397-123

Söndag morgon.... sessan ligger och myser lite på golvet i sitt eget rosa rum :-)

Jag älskar verkligen hennes rum för mer rosa än så här kan det nog inte bli! ;-)

Nu skiner solen in å oss här vi sitter, LOVELY!!!
Känner på mig att det blir en härlig söndag! :-)

Planen idag är att JIGs mamma ska komma på middag, jag ska bort till min butik och fixa lite också ska vi gå en skön tur i solen :-) men först massa mys framför Godmorgon på TV4 :-)

Bloggar..

168397-122

Här i vår vita prinsess stol inne på kontoret sitter vi när vi bloggar! :-)

Nybadad tjej!

168397-121

Här är  mitt hjärta nybadad lördag kväll. Hon ÄLSKAR verkligen att bada!! :-)

Den nya lavendel "bed time bath" som jag sätter i vattnet gör att hon blir så hal, man får se upp så man inte tappar henne...Snart har hon vuxit ur poolen som är på skötbordet så snart dags för bad i badkaret!

Pappa & Dotter

168397-120
JIG och prinsessan leker på golvet lördag kväll...

Mitt hjärta hade svårt att somna igår och jag ville se "Stina" på TV så jag satt med henne i soffan och vaggad henne till hon somnade gott mot min skulder (3:e kvällen på raken som hon somnar så nu...).

Natten har varit jobbig, sessan har vaknat 1 gång i timmen.... Till slut, 7.30, insåg jag att det är morgon så nu har hon och jag varit vakna sedan då.

Snart dags för TV4s godmorgon program! :-)

Sessans lek-plats

168397-119

Det här är sessans absoluta favorit plats. Här - i vardagsrummet framför TVn - ligger hon och leker många timmar om dagen!

Idag har vi haft en SUPER MYSIG lördag tillsammans med Kjersti :-) Det var super soligt och vackert väder och vi skulle egentligen ta en tur tupp till R.O.O.M. men då vi tyvärr blev sena (what´s new...) så ändrade vi planerna så - först shoppade jag tulapaner till min ängel Heidi och var upp med dem till henne på Gizmo. Passade då på att texta på alla fönster också.

Sen mötte vi upp Kjersti på Tatler och sen blev det shopping på David Anderson (hjärta till halsbandet jag fått av mamma) och sen SUPER MYSIG lunch på ODEON. Där hade jag inte varit sedan jag drack champagne och dansade på bordet ;-) så det var läääänge sen (känns som ett helt liv sedan...). Då - på den tiden - var jag där varje vecka, så - det var kul att vara tillbaka.... :-)

Och det som var så fantastiskt var att man fick ta med sig barnvagnen IN!! Jag blev sååå imponerad! Och maten var dessutom jätte god och ja, det är faktiskt så att jag tror att B&M har fått sig en konkurent! ;-)

Vi mötte Josefine och hennes mamma + både en liten och stor E, jätte mysigt att träffa dem igen! :-) Sen - på väg ut möter vi lilla Scott med mamma & pappa också! Så - det var nästan som en barsel lunch ;-)  (båda är i barsel gruppen som jag är på baby luncher med).

Mys dagen avslutades med shopping på Platekompaniet (DVD: Borat + You, me and Dupree) och sen blev det baby pluss shopping på Centra + nya engelska VOGUE. (bra mix i handlevagnen.... baby pluss + VOGUE ;-))

Nu ska vi beställa pizza och sen blir det skön kväll i soffan.. får hoppas sessan somnar gott efter sitt första Odeon besök...! :-)

Min underbara..

168397-118
Min underbara lilla prinsessa fick den här söta "hatten" också då JIG kom hem igår.
Den kommer passa bra på soliga sommar dagar...!

Presenter från Polen

168397-117
 
Lördags mys på golvet med de presenter som pappa kom hem med från Polen igår.

Vi vaknade 8 på morgon så sessan somnade nyss om gott mot JIG´s skulder.... Ska nu passa på att göra mig klar för dagen.

Idag ska jag och sessan först till Gizmo och texta på fönstren & mysa lite hos Heidi som jobbar idag. Sen ska vi möta upp Kjersti och gå en tur i solen upp till R.O.O.M. och äta lunch.

UNDERBART med sååå FINT vår väder!!! :-)
Strålande sol från klar blå himmel!!!
Så - solbriller på.... we like!  ;-)

Glada sessor!

168397-116
Fantastiska underbara Heidi (som jobbar hos mig på Gizmo) med min lilla älskling på lunch på B&M igår, fredag.

Igår blev det en jätte trevlig lunch / jobb möte med Heidi! :-) Eftersom det var fredag lyxade vi till det och tog ett glas CHAMPAGNE efter maten. Very nice!! :-)))

Efter lunchen blev det trille tur för då var sessan sååå trött. Jag shoppade blader: Aftonbladet Klick, Red, Se & Hör (norska - den kommer ut 2 gånger i veckan, tisdag + fredag, helt crazy....).  också köpte jag nya tulpaner.

Fick jätte fin överaskning av Berit! Vackra ljus rosa tulpaner (mina favoriter), underbart söt choklad & jätte fint kort. TACK snälla söta Berit!!! Jag blev RÖRD!! :-)

Sessan hade bajs kalas igår kväll så jag fick byta blöja typ 5 gånger på raken och göra ny gröt 3 gånger och sen hade hon svårt att somna så jag fick bära och sjunga och stryka henne över huvudet... Till slut satte jag mig med henne tätt emot mig i soffan så jag inte skulle missa hela Let´s Dance och då - till slut - somnade hon gott mot mig...

JIG kom hem vid 23 från sin Polen resa...

Le!

168397-115
Sessan pustar ut efter baby-lunchen... (fotad igår).

Nu somnade hon äntligen.. hon har varit jätte trött på morgon efter den lite små jobbiga natten. Jag skulle också behöva sova lite men det blir nog bara vila med benen högt i soffan.. om jag får tid.. Har en del jobb jag gör på dagarna och det får jag bara gjort då underverket sover..

Är så inne på ordspråk och kloka ord just nu så med tanke på att min sessa alltid är så glad :-) och vi idag är så trötta så kommer några passande....

"När en människa är alltför trött för att ge dig ett leende, ge henne då ett av dina."

"Ett Lyckobarn liknar alltid en gammal själ som lever i en ny kropp. Dess ansikte är alltid myckt allvarligt, ända tills det ler, och då lyser solen upp världen..."

Har tagit dem ur en bok jag fick av min mamma i julklapp som heter "Leenden".  :-)

T.G.I.F.!!

Äntligen fredag igen! :-)
Jag älskar fredagar!!! då har man en hel weekend framför sig att fylla med mys...

Sessan sitter i mitt knä så jag har svårt att skriva... Hon ville inte sova från ca 3 så jag är inte piggaste tjejen i stan idag.. ;-) och det är inte hon heller..

Kl. 14 ska vi luncha med Heidi som jobbar hos mig på B&M och sen blir det trille tur... ska shoppa nya tulpaner, gott vin och lämna in bilder för framkallning.

Dolly Parton ska ha konsert i Sverige i helgen och så här har hon sagt om sitt utseende...:

"Jag blir inte förlämpad av blondinskämt, för jag vet att jag inte är dum. Jag vet också att jag inte är blondin."

Njut fredagen vänner!!! :-)


Min LYCKA!!

168397-114

Tog den här bilden på lunchen idag... Det är en av de ABSOLUT FINASTE bilderna jag har på mitt hjärta! Måste förstora den tror jag... Hon gör mig LYCKLIG!!! :-)

Nu ska jag landa i soffan och mysa med alla blader jag köpt idag och ostkrokar (mums!) och tända ljus...

Sessan har somnat - till slut- fick bära och sjunga en del idag. Och JIG är i Polen på jobb tur så det är bara jag och Gucci som är vaken...

Hittade det här kloka ordspråken i en tidning häromdagen:

"OM MAN LETAR EFTER REGNBÅGEN FÅR MAN STÅ UT MED LITE REGN."

"VI KAN INTE STYRA VINDEN, MEN VI KAN ÄNDRA PÅ SEGLEN."

Värt att tänka på när det stormar.... för som min mormor alltid sagt : "det ordnar sig alltid!" :-)

Svenska mammor!

168397-113
Här är jag och Josefine som också är svensk på väg hem från dagens baby-lunch. Josefines mamma var fotograf.

Josefine hade skrivit så fint till den här bilden på sin blogg så jag var tvungen att kopiera rakt av...:

Jag & AnnaStina som bor nära mig med sovande prins respektive prinsessa i vagnarna. Hennes Johanna ler o skrattar hela tiden, en ängeltjej som jag tror blir farlig för killarna i framtiden, hon gör så mitt hjärta smälter =) 

TACK Josefine igen för dina fina ord! Jag blev RÖRD! :-))

We love rosa!

168397-112
Mamma & dotter i rosa...så klart! ;-)

Josefine tog fina bilder på dagens lunch som hon mejlat mig - TACK underbara du!!

Baby lunch!

168397-111
Mitt hjärta i rosa klänning till vänster...

Idag var det dags för trevlig barsel-lunch igen. För första gången sedan vi möttes på helsestasjon var vi alla 7 idag hemma hos Therese & Maria. Det bjöds på god pastasallad och gott rosévin + sprite. Mums! :-)

Mitt hjärta stor koste sig med alla barnen & mammorna.

Jag och sessan kom så klart försent, vi var där 13.30.. jag förstår inte hur det går till??? Idag var jag verkligen i god tid trodde jag men så satte jag mig och jobba och på den vägen blev det... hopplöst!

Det var en riktigt härlig vår dag idag med sol och värme så vi gick en tur efter lunchen så sessan fick sova (hon var suuuuper trött, somnade så fort jag la ner henne i vagnen vid 15.45...).

Shoppade lite blader... Amerikanska ELLE, ELLE á la carte (svenska) - inbillar mig att jag ska börja laga ny mat ;-), Living Etc och Residens. Upptäckte att de har lagt ner 2 (!!) Narvesen i Bogstadveien, båda som låg nära mig, så nu får jag en extra prommis bort till den vid Benetton då jag ska shoppa blader..

...Med andra ord lite extra motion så inget ont som inte har något gott med sig...! ;-)

Mitt allt!

168397-110

Idag när jag busade med mitt hjärta höll hon på att skratta ihjäl sig, hon skrattade så härligt och så mycket att jag fick tårar i mina ögon... Helt UNDERBART!!!!!! :-)

Det är sånna gånger man förstår det man läst ..... att man får helt annat känsloförråd när man blir mamma...!

Hon är bara den sötaste och snällaste min lilla darling! Nu har hon varit med på inköp 2 dagar och hon är bara en ÄNGEL!! Hon sitter stilla i mitt knä och skrattar och leker med en liten figur och följer noga med när plagg efter plagg visas fram... helt fantastiskt!

Nu sover hon gott och jag ska passa på att fixa till mig för kl. 13 ska vi på "baby lunch". Ska bli jätte mysigt för nu är Johanna inne i en period då hon bara ÄLSKAR andra barn. Hon skrattar till dem och vill ta på dem och jag ser hur hon njuter! :-)

Upptäckte häromdagen att hon håller på att få 2 framtänder nere... idag har den ena av dem stuckit fram lite mer.. spännande! Måste bara passa på att skynda till fotografen för jag vill så gärna ha baby bilder före hon har tänder... måste skynda och boka!

Sen måste vi ju boka dop också ... också är det väl hög tid att skicka iväg tack-kort och sätta in annons under "födda" i lokal tidningen i Luleå... Hmm... så mycket som ska göras... så lite tid... ;-)

Shopping makes me happy!

168397-109
Shoppade den här "Carrie-kjolen" + koftan hos Petter igår. Sommar söt! Nu längtar jag verkligen till +20 grader, sol, solglasögon, sandaler och ett glas vitt på en uteservering....

Dagen igår var KUL!!! :-)

Jag och min prinsessa var på inköp av Stella Nova höst -07. Det var en FANTASTISK kollektion!!! Jag bara älskar det märket. Det är väldigt "Gizmo" och det är väldigt "mig"...! Känner en saknad i garderoben nu då jag tyvärr inte har haft märket ett par sessonger i butiken.. Har ju tidigare haft märken sedan jag startade Gizmo och det är helt klart det märket jag oftast väljer att ha på mig. I love it! :-)

Min lilla underbara prinsessa verkar redan älska branschen... hon satt i mitt knä hela inköpet och följde med stort intresse presentationen av plaggen. Hon kommer blir en äkta Gizmo princess.. ;-)

Att shoppa så mycket och fint tar energi så efteråt gick vi raka vägen till Mc.Donalds (inte nyttigt men gott!) Petter gjorde oss TREVLIGT sällskap! :-)

Sen blev det privat shopping...
Det är ju en helt fantastisk blomster butik på Sköyen och där hittade jag en underbar krans att ha på dörren (ska ta bild då jag hängt upp). Sen blev det som sagt klänning + kofta hos Petter i hans butik...

Sen power walk hem och ett kort stopp på Gizmo före gröt... 

Det här var en KUL dag!! :-)

Min Gizmo girl!

168397-108
Här är min fantastiska butikschef Berit! :-) Hon är sååååå snäll, glad, omtänksam, ryddig, trevlig, positiv och DUKTIG och jag skulle inte klara mig utan henne!  TACK Berit för att du är den du är!

Igår skrev jag som sagt ett JÄTTE LÅNGT inlägg men allt försvann... så - idag skriver jag flera kortare inlägg istället om både igår och idag eftersom jag inte vet om systemet funkar 100% ännu...?

Fel på bloggen.

Igår skrev jag hur långt inlägg som helst om min och sessans dag men så blev det något fel då allt skulle överflyttas till min blogg så allt försvann :-(   och jag fick inte möjlighet att skriva om allt :-(

Så - nu hoppas jag allt ska fungera mycket bättre idag!

Skriver mer senare.

Nu är vi nyvakna här och har precis sagt "hej då" till JIG som ska på business resa till i morogon, denna gången till Polen.

Nu ska vi morgon mysa i sängen med barn TV och om jag har tur får vi sova lite till ;-)

Säng mys!

168397-106
Här är sessan klar för sängen. Hon ligger i sin sköna pyjamas (hon vägrar att sova med pyjamasar med ben... inte vill hon ha täcke heller...) och väntar på att jag ska ge henne flaskan för nuförtiden blir det väldigt lite pupp.

Idag har vi haft en helt crazy dag!

Det var ju SUPER FINT soligt väder så när vi vaknade blev vi extra pigga och glada :-)
Sessan vaknade ovanligt tidigt, vid 6.30, så somnade vi om efter ett tag till kl 9 men det var inte så lätt att somna om för TVn fungerade inte på morgon och hon somnar bäst till den... (UPC hade fel på alla sina tjänster, nett, tfn, tv...)

Sen blev det lek och morgon mys och fix, städerskan kom 11 och sen var vi hos min frisör kl. 12. Hjärtat sov i vagnen ca 45 min, sen ville hon sitta i mitt knä så hon satt t.o.m. i mitt knä då min frisör tvättade mitt hår. Hon är en ÄNGEL! och väldigt lätt att ha med. Hon är bara nöjd och glad och ler mot alla! :-)

Men JIG kom och tog henne för en trille tur efter ett tag för 3 timmar frisör blir 1,5 tim för mycket...!

Så - efter det , vid 15, blev det power walk till Sköyen för höst inköp av Tara Jarmon.

Oj- nu dags för Desperat Houswifes. Skriver mer sen! :-)

Stolt!

..över att jag i kväll för första gången varit ute på middag ENSAM från kl 20.30 till 23.30 ! (på B&M så klart...) men framförallt över att jag inte ringde hem en enda gång för att checka hur det gick med prinsessan? Jag bara kände på mig att JIG skulle fixa det bra :-) Hon hade varit ledsen fram till 21.30 men sen somnat gott...

Nu ska jag också sova gott och jag riktigt längtar efter att få lägga mig i närheten av mitt lilla hjärta. Har SAKNAT henne i kväll, samtidigt som det var otroligt HÄRLIGT att vara ute själv. En speciell mix av känslor det där...

Köpte föresten nya Costume, ELLE (engelska) och Vakre Hjem idag, ska mysa med dem i morgon då jag ska till frisören kl. 12.

Min sessa.

168397-104
Nu sover min underbara sessa och jag ska försöka få något gjort... Är bara inte helt på topp idag känner jag så saker går lite sakta...

I kväll ska jag - för första gången  sedan mitt hjärta föddes - gå ut själv kl. 20.30 på middag. Ska möta upp en kvinna som driver ett jätte intressant företag som jobbar med anonyma kundbesök, sånt brinner jag för! Ska bli kul att höra mer om det.!

Natten var bra fram till kl. 04, då kunde inte mitt hjärta somna om så hon och jag var vaken till kl. 06.30. JIG gick och bar och sjön och vaggade, jag vaggade, gav pupp och myste men inget hjälpte... Tror hon var hungrig och jag fick inte tag i baby pluss igår (hopplösa butiker på söndagar....). Somnade i alla fall om till slut efter att JIG gått med henne och då sov vi till kl. 9.30 ! LYX!!! :-)


Sen sprang jag ner till MENY helt totalt nyvaken i juicy byxor och keps och shoppade baby pluss... tur jag inte mötte någon jag känner ;-)


Ska gå och fixa till mig nu..


Söndags morgon..

S?ndags mys framf?r TVn..
Mitt hjärta ÄLSKAR att se på TV... hon kan ligga och titta på TV hur mycket och länge som helst... Här ligger hon och morgon myser framför TVn i vardagsrummet..

På morgon vaknade hon vid 8 efter en PERFEKT natt (hon vaknade vid 1, 4, 8....) och då låg hon och jag och myste i sängen (tar alltid över henne i stora sängen då) och såg på barn TV och efter ca 1 timma somnade vi båda gott om och sov till 10. SKÖNT! :-) och MYSIGT! :-)

Nu sover hon förmiddag och jag ska ta och se mer av reprisen av Melodifestivalen. Hon sover föresten för första gången på LÄNGE i sitt eget rosa prinsesse rum!

Jag, sessan & JIG körde till CC-Vest och Fru Lyng och shoppade madrass och ny sänghimmel till Johanna + lite små ting, igår efter att vi varit på Gizmo så nu kan hon sova både på sitt rum och i vårt sovrum. Ska försöka börja lägga henne på eget rum... tror hon sover bättre då... men om jag får springa fram och tillbaka för ofta så lägger jag ner det prosjektet en stund, då får hon bli på sovrummet en stund till :-)

Shoppade Hello Kitty kläder på H&M till henne igår också, ganska crazy faktiskt att de har Hello Kitty där nu till såååå billiga priser?! Men kul så klart...  Eftersom jag är helt galen i H.K saker så är det ju LYCKA att hitta en topp och en jeans kjol till 129kr (tillsammans!!), speciellt med tanke på att de H.K kläder jag har till henne från min egen butik kostar typ 1290....

Oj, nu är hon vaken! måste gå..

Baby corner..

168397-101
Sjävklart har vi ett babycorner på Gizmo med massa söta & fina ting till små prinsar & prinsessor. :-) (Kunden i bakgrunden shoppade den söta dressen Johanna har på sig)

Johanna kommer älska att vara i butiken och plocka i alla fina saker när hon blir större... :-)

Working girls!

168397-100
Det ska börja jobbas i tid... ;-) Här sitter sessan på kassadisken och hjälper kunder ;-) En kund shoppade DIREKT den söta Hello Kitty dressen mitt hjärta har på sig! Så - hon bidrog helt klart till slag på kassan igår! :-)))

Igår - lördag- var jag och sessan till min butik och myste nästan 1 timma. Mitt hjärta tyckte att det var såååå kul med alla kunder och Kjerstin (som jobbade) och alla fina saker som hon kunde ta på och alla stora speglar att spegla sig i.

Vi kom fram till att vi kan ju göra ett "boll rum" i ett av provrummen också kan vi ha TV med barnprogram och lekmatta etc utanför vid stora spegeln ;-)  well, kanske lite överdrivet med bollrum, men jag tror helt klart sessan kan vara med mig en god stund på jobb om man har TV och lekmatta med massa leksaker! :-) Hon tycker ju att det är sååå kul med andra människor...

Efter Gizmo besöket - då vi också lämnade över en STOR champagne flaska till Kjerstin som sålt BRA! - så var jag helt L Y C K L I G!!!!!! :-)

Jag blev såååå GLAD & LYCKLIG av att vara i min fina butik (ja, den är faktiskt jätte fin, det står jag för! :-)) med många kunder och mysig atmosfär och glada miner och Bamsemums och alla fina saker och kläder och rosa prinsesse pennor etc etc.... Och min söta personal - Kjerstin - som gjorde ett FANTASTISKT jobb igår vilket resulterade i bästa lördagen so far 2007!!! :-) Det var en SUPER BRA Gizmo dag helt enkelt!!!! :-)

Jag kan inte minnas sist jag var på så gott humör som igår då jag och sessan gick från Gizmo... HÄRLIGT!! :-)

GIZMO MAKES ME HAPPY!!!!!!! :-)

Mitt hjärta!

168397-99
Det här är min favorit bild på min prinsessa..

Jag är så otroligt glad & stolt över mitt lilla hjärta. Hon är bara den snällaste, sötaste, mysigaste, gosigaste hjärligaste, vackraste, varmaste och mest fantastiska lilla dotter. Ibland kommer min kärlek till  henne över mig extra tydligt och då blir jag helt LYCKLIG i hela mig...

Var precis och tittade till henne då hon sover förmiddag och då är hon såååååååå söt. Hon ligger alltid på sida (åt vänster) med rumpan i vädret (extra sött då hon har på sig strumpbyxor med stort motiv (kanin) på baken) och håller om sitt gosedjur och andas så där mysigt... När jag tittar på henne då blir jag så lycklig att jag kan gråta..

Natten i natt har varit bra men hon vaknade ovanligt ofta igår kväll, eller hon vaknade väl egentligen inte, hon bara gjorde läten i sömn så jag gick och strök henne över huvudet... sen hade hon svårt att somna om efter att jag gett henne pupp vid kl. 01 så då gick JIG med henne och sjöng för henne så hon somnade.. Sen gav jag pupp vid 04 och 07 och sen sov vi till strax före 9.

Det börjar vara så ljust ute nu att man vaknar av det... måste köpa fler rullgardiner till sovrummet, vi har bara till ett av 3 fönster..

Fick jätte fina röda rosor av JIG igår som Gucci dag håller på att äta upp... han blir helt vild i rosor och tuggar på dem heeeela tiden vilket är lätt irriterande.. Även om jag ställer bort rosorna, högt på öppna spisen tex så hoppar han dit också... hopplöst... 

Idag ska vi till Fry Lyng och shoppa till Johanna, ska passa på att gå på Tante Pose (barnbutik) på CC-Vest också när vi ändå är där. Sen ska jag försöka sola också, vi får väl se hur det går med den saken ;-)

LÄNGTAR till Melodifestivalen i kväll!
Det blir GALA!!!! (eller hur Jonas? ;-)) :-)

Lovely fredag!

168397-98
Min fantastiska vän Randi och hennes lilla söta prins Linus som snart fyller 1 år.

Idag blev det full fart från start. Kl. 10 var vi på nagelfix, kl. 11.15 hade vi "jobb möte" med Berit (min butikschef) på Bölgen & Moi. När hon gick för att skynda till sin frisör, passade jag på att gå på toaletten för att ge pupp till Johanna, när vi kom ut så hade Randi & Linus kommit. Åt lunch med dem och gick sen en liten tur i regnet...

Gick hem för att ge mitt hjärta mat vid 15 för hon klarar inte att äta ute nu, är alltför nyfiken på allt runtomkring för att kunna konsentrera sig (och inne på toaletten kunde hon inte heller äta, en toalett är ingen matplats för en prinsessa ;-)). Sen en tur ut igen så att hon skulle få sova lite mer, men då jag provade kläder lite för länge in en butik så vaknade hon.. hon blir för varm...

Har nu shoppat Aftonbladet Klick, Se & Hör, chips & dipp och päronpuré. Dags för lek! och sen ska jag mysa med chips  & dipp i kväll. :-)

Kvälls mys...

168397-97
Mitt älskade hjärta i ny pyjamas (har haft likadana sedan hon föddes... men nu ny storlek: 6-12 mån, som JIG shoppade på GAP i Las Vegas) och ny lek-bok. Shoppade den i Stockholm men hade glömt bort den så jag hittade den idag i en påse, hon ÄLSKAR den!  Har lekt för sig själv med den i lååååååånga stunder idag :-)

På bilden är hon nybadad och mys leker lite innan det var dags för nattning... Även idag somnade hon inte av sig själv utan jag fick gå och vagga lite och sjunga "bä, bä lilla lamm...". La ner henne till slut för nu börjar hon bli tung.. men hon somande inte förrän jag gav henne mer pupp, då somnade hon gott mot mitt bröst. MYS!

Nu vill Gucci ha mys så jag ska ge honom godis. Alltid är det något.. ;-)

På tal om Gucci så drömmer jag om en ny Gucci väska...

Skrev ju om post förut och guess what?! JAG FICK POST IDAG!! Tjohoooo så KUL! :-))) Man är ju som sagt verkligen inte bortskämt med nåt kul i postlådan. Det var mamma som skickat mig ett JÄTTE FINT halsband med charms som jag såg på när jag var i Luleå. :-) Det hänger ett hjärta, en liten prinsessa i rosa klänning med krona och ett J för Johanna :-)  (och JIG och Johansson....) på halsbandet. JÄTTE FINT!! Så TUSEN TACK mamma!! :-) Jag blev jätte glad! :-)

Nu ska jag se "Rikets Röst" och skriva lite dagbok... också ska jag lyxa med lite kinasnacks. Åt föresten limp smörgåsar med Hushållsost nyss, gud så GOTT det är!! :-)

Två prinsessor!

168397-96
Min underbara Gizmo prinsessa Kjerstin (som jobbar i min butik) och min lilla älsklings prinsessa.

Var på "jobb lunch" med Kjerstin idag på Bölgen & Moi. Super mysigt & trevligt! :-) Åt som alltid Pasta med scampi, måste börja variera mig... ;-) var i alla fall wild and crazy och drack cola i stället för äppel juice ;-) Hade egentligen inte tänkt att äta där för jag tänkte äta hemma men så på vägen dit kommer jag på att jag GLÖMT (!) att äta hemma så därför blev det mat... Hjärnan fungerar inte normalt ännu ;-)

Efter lunchen gick vi tur med Kjerstin, sessan skulle sova men så fort vi gick in i någon butik på vägen så vaknade hon. Det blir för varmt i vagnen när det plötsligt är vår värme ute. Det var premiär dag för klänning men oj! så opraktiskt det var... den åkte ju upp under armarna heeeela tiden.. men SÖÖÖÖÖÖT var hon!!! :-) Av tjejerna inne på Tiger butiken fick hon såååå mycket komplimanger! :-) Då blev mamma stolt!!! :-)

Nu leker sessan med JIG på golvet i stuen och jag känner att det blir för körigt att gå och sola nu, vill hellre bada sessan och lägga henne när hon önskar det, tror det inte dröjer så länge för det blev inte så mycket sömn idag på dagen..

Fick föresten postat en hög med kort idag till vänner och familj, måste skriva oftare till min mormor... före prinsessan kom skrev  jag varje vecka  till henne - ska börja göra det igen! Jag skulle kunna göra en kampanj för Posten för jag tycker att det är tragiskt att nästan ingen skickar kort längre... alla smsar eller sender e-mail. Det är i och för sig jätte kul det också! :-) men - det är något helt speciellt och personligt med ett handskrivet kort, inget övervinner det!  Det där jag skriva hur mycket som helst om känner jag men det får bli en annan gång... nu ska jag passa på att njuta min "egen tid"! :-)

Hello Kitty

168397-94

Här är mitt hjärta i en Hello Kitty som jag köpt på H&M för ganska länge sen och som jag idag kom på att jag har i lådan...  Kände att det är dags att börja med lite klänningar på sessan, det blir tyvärr oftast enklast med byxor..

Jag Ä L S K A R Hello Kitty! Har hur mycket Hello Kitty prylar som helst.. telefon.. halsband...trådlös mus till datorn..etc etc etc... Man blir glad av sånt! :-)

Jag fick ett städ-ryck på vårt stökiga kontor när sötisen sov så nu ska jag göra mig klar, ge henne mat och sen ska vi UT i solen så vi hinner gå en tur före vi ska ha jobb-möte..

Längtar...

L?ngtar efter v?rme...
Här är prinsessan i magen... Thailand december 2005...

Ååååå vad jag längtar efter sol, bad, värme och att vara brun!
Synd att det är så förfärligt många timmar i flygplan för att komma tillbaka till den platsen fotot är taget på... om jag var säker på att sessan klarade resan skulle vi åka a.s.a.p... men vi måste tänka lite till... kanske, kanske...

Sol!

Gud vad länge sen solen sken in på oss i vardagrummet men det gör den idag. Härligt! :-) Man blir så mycket piggare!

Nu sover sessan förmiddag och jag ska passa på att göra mig själv klar.

Natten var JOBBIG! JIG kom hem efter att sötisen somnat igår kväll (hon somnade vid 20) och det att han sedan är i sovrummet när hon vaknar vid 01 för att hon är hungrig gör henne tydligen så förvirrad att hon inte klarar att somna om stackars liten... så - i natt var hon och jag vaken 01 - 03...  Efter vaggning, flaska och massa mys somnade vi om och hon sov till kl. 07... då la jag henne i stora sängen så hon fick mysa lite med JIG före han skulle på jobb. Sen sov vi till 9...

Idag är jag TRÖTT men det hjälper som sagt att det är sol ute! :-)

På dagens program står möte med min söta personal Kjerstin på B&M kl. 15 också drömmer jag om lite egen tid i eftermiddag... har lust att gå och sola... (det var ÅR sen och jag är hur blek som helst..) också vore det skönt att bara få vara själv en stund...


Mys lunch

Mys lunch
Födelsedags prinsessan Anne-Cecilie & min lilla prinsessa... på Bölgen & Moi.

Idag bara försvann dagen.... Johanna somnade vid 12 i sin säng och vi skulle vara på lunch på Bölgen kl. 13. Jag fick flytta den till 13.30 och ändå kom vi ca 20 min försent... Trodde att jag skulle kunna flytta över en sovande Johanna från sängen till vagnen men det misslyckade så klart, hon blev KLAR vaken ;-)

Så - vi halvspringer till Bölgen och hon är lika klar vaken hela vägen (jag hade så klart hoppats att hon skulle somna om..) och hon fortsatte att vara klar vaken hela lunchen som du kan se på bilden :-)

Det som är bra med att hon är vaken när vi är ute på dagen är att hon får se andra människor och hennes hjärta får jobba lite med alla intryck! Så det gör ju ingenting, det är bara lite enklare att äta utan att ha henne i knäet ;-) Men Anne Cecilie hjälpte mig så den ena åt då den andra höll osv... väldigt smidigt!

Efter lunch somnade sessan så fort jag la henne i vagnen men när jag sprang upp ett ärende hemma på vägen så blev hon klar vaken (undrade nog vart jag tog vägen?) och sen kunde hon inte sova mer trots att jag gick en tur på ca 1 time med enda mål att få henne att somna... På turen mötte vi Randi & Linus, bruna och fräscha efter ferie!

Sen hem och som vanligt.. gröt, lek på golvet, bading, mer lek och sen flaska och god natt!

Hon somnade riktigt fort i kväll. Skönt!! :-)  Medan jag nattade kom JIG hem efter 3 dagar i Göteborg så det blev Bambus middag som han köpt med på vägen och nu ska jag mysa med Kina snacks som han shoppat  i Sverige. Mums! Han köpte med gröt till Johanna också, hennes favorit är Äpple & Päron från Semper. :-)

Imorgon är en annan dag...!!

Underbar natt!

Vilken LYXIG natt vi har haft jag och prinsessan! :-)
Hon vaknade första gången 02.30 - det har ALDRIG hänt förr att hon sovit så länge före hon vaknat! Sen sov vi till vid 5 , sen vakna hon 7 - bytte bajs blöja - sen sov vi till 9.45!!!! LOVELY!! :-)

Nu ska hår rullas, vi ska leka och sen ska vi luncha med Anne-Cecilie som fyller år idag. GRATTIS på födelsedagen sunshine!! :-)  

Tack!

Tack!
TACK mina underbara vänner Kjersti & Petter för de fina presenter som mitt hjärta fick på 1/2 års dagen! :-) Av Kjersti fick hon de sötaste "tofflorna" som ser ut som kaniner, och av Petter den lyxiga Burberry tröjan.

I kväll har sessan vaknat 2 gånger och gråtit men somnat om då jag gett henne tutten... Tror hon drömmer otäcka drömmar stackars liten... :-(

På "Oprah" hade de idag en dam som hade forskat på baby språk, hon menar att när de låter "eh" så menar de att de är obekväma / rädda. Faktum är att Johanna låtit "eh, eh, eh" båda gångerna i kväll.. Lite crazy om det stämmer! Hon hade flera exempel på ljuds betydning, hur de låter när de är hungriga, när de vill rapa, när de är trötta osv osv. Very american ! att diskutera sånt! ;-)  Men visst låter det olika när de små är hungriga eller trötta, det gör det ju, men att påstå att de har ett eget språk...?... det är det som är very american ;-)

Nu ska jag lägga mig, är ovanligt "mamma trött" i kväll eftersom sessan inte varit helt i topp form idag...

Det var föresten ett program på SVT i kväll om bloggar... t.o.m. Carl Bildt bloggar! fränt...!

Bä bä vita lamm..

Hon behövde nog bara lite mer kärlek och lite mer mys.... har vaggat henne och sjungit för henne så nu sover hon (förhoppningsvis) hur gott som helst.

Jag ska landa i soffan med Se & Hör nu och softa lite, sen ska jag jobba lite innan D.H startar. Såg föresten att Vendela Kirsebom ska skilja sig... hon verkar aldrig ha trivts särskilt bra i Norge... jag kan faktiskt förstå henne.. jag saknar också Sverige nåt ENORMT ibland.. (fast hon saknar kanske New York mest?).  Skulle inte bli förvånad om hon flyttar till Stockholm?! Vi får väl följa med i VG och se...


Popcorn..

Popcorn ?r gott!
Här är lilla prinsessan inne i min mage.... USA, Houston, februari 2006!

Gud vad jag har ätit mycket popcorn i mina dagar! Nästan 10 år i "film branschen" gjorde att det blev MYCKET popcorn & film... Nu går jag ju nästan aldrig på bio... borde skämmas... ! Ska i alla fall försöka få sett "The devil wears Prada" som jag köpte på DVD förra veckan en passande kväll. Kanske till helgen?

I kväll blir det Desperat Houswifes.

Mitt lilla hjärta somnade rekord tidigt idag, redan 19.30 så jag hoppas det inte är "falskt alarm" jo, det är det - nu hör jag att hon är vaken... shit!

Snurr...

Snurr...

När jag la sötnosen på golvet la jag henne med huvudet mot rosa/vit randiga kudden... det tog inte länge så låg hon så här! :-) Så hon rör sig mer och mer... undrar när hon börjar krypa???

Nu har hon fått gröt & päron puré och jag har också fått lite mat i mig. Gott!

Köpte nya fina vita tulpaner på dagens tur i regnet.  Och - de har ringt från Luleå - min RING har kommit!!!! Total LYCKA!!!! :-)

Nu Förkväll på TV 4!

Morgon mys

Morgon mys

Det var en perfekt natt i natt! Min sötnos hade i och för sig lite svårt att somna igår men sen sov hon till 02 och sen till 04 och sen till 07 och då hade hon lite svårt att somna om så jag la henne nära mig i stora sängen sen sov vi till 9.20 ! Hur LYXIGT som helst!!! :-) Låg och super myste läääänge. Sessan är SÅ fantastiskt SÖT när hon precis vaknat för hon ser extremt pigg ut i ögonen och skrattar och ler och är suuuuper glad! :-)

 Men jag fick ju helt ångest då vi äntligen står upp, efter 10, och jag upptäcker att hennes blöja är FULL av bajs... stackars, stackars liten... Jag tyckte SÅ synd om henne... Hon var ju så glad och mysig hela morgonen... trots full blöja... hon är en ÄNGEL!

Nu sover hon äntligen efter  några ovanligt "missnöjda" timmar... Hon riktigt viftade bort flaskan med armarna båda gångerna jag försökte ge (lika bestämd som sin mamma... ;-) ) och sen ville hon ligga och snurra på golvet och sen ville hon upp... också hostar hon jätte mycket...

Till slut satte jag henne med tutten i munnen i hennes stol och vippade på den med foten medan jag blåste håret och då somnade hon gott...! :-) Så gott att hon snarkade högt pga att hon hostar så mycket... SÖTT!

Nu ska hår rullarna ut och jag ska städa bort min sena frukost. Sen blir det nog en tur ur lite senare men det är så super tråkigt regnigt väder. Men för att prinsessan ska få sova lite mer så blir det nog en tur...

Trött..

Gud vad trött jag är ikväll... har lagt mig allt för sent sista kvällarna, typ runt 1 och det går egentligen inte för jag måste ju fortfarande vakna flera gånger per natt och ge pupp till min lilla älskling. Men det blir mer och mer sällan faktiskt. Och hon vill mest ha flaska nuförtiden vilket känns jätte skönt!

Ska gosa lite med Gucci som får alltför lite kärlek om dagen och sen ska jag lägga mig och sussa inne hos prinsessan. När JIG är borta brukar Gucci krypa upp och lägga sig hos mig i sängen.... super mysigt! :-)

Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!

Prinsessan

Prinsessan
 Så här såg hon ut på hemresan  från sjukhuset min lilla rosa prinsessa!

Hemresan..

Hemresan..
Den 25:e augusti lämnade vi Ullevål Sjukhus med lilla älsklings prinsessan Johanna.
De fina ballongerna hade vi fått av Kjersti & Willy och prinsessan låg och myste i korgen...

Den korgen "bodde" hon i princip i de första månaderna och det var så perfekt och smidigt för då kunde jag lätt bära med mig henne mellan rummen hemma...

Nu - mer än 6 månader senare - sover hon gott i sängen brevid vår stora säng. Egentligen borde jag väl börja låta henne sova på sitt egna rosa rum men jag tycker det är sååå mysigt att ha henne på rummet och det ger mig ett inre lugn att höra henne andas... Tror jag kommer sova extremt dåligt i starten då vi börjar ha henne på eget rum.. kommer vara så super rädd för att hon inte andas eller för att jag inte ska vakna av att hon är vaken och vill ha mat.. Hennes rum är nämligen en bra bit ifrån sovrummet..

Nu sover hon i alla fall gott efter att hon haft ovanligt svårt att somna. Fick till slut gå och vagga henne och sjunga för henne och det kan jag inte minnas sist jag gjorde??? Senaste tiden har hon somnat så fort hon spist klart.

JIG är i bilen på väg till Göteborg för ett par dagars jobb vilket passade bra för hennes svenska favorit gröt börjar ta slut så då kan han shoppa.

Jag har shoppat nya blader idag: Hus & Hem, Bolig och Svensk DAM tidning (härligt med svaller!)  så nu ska jag krypa upp i härliga soffan och softa... Tror faktiskt jag ska lyxa med en dagens, känner att jag förtjänar det idag! ;-)
Prinsesskrona!

Prinsesskrona!
När jag var på modemässan i Köpanhamn augusti 2005 smet jag iväg från en champagnefest och gjorde min 2:a tatuering på samma ställe som jag MÅNGA år tidigare gjorde min första..

Så - jag har en prinsesskrona på kroppen och en prinsessa i knäet! ;-)
Nu ska hon badas och sen sängen....

TACK min kära vän Kjersti för suuuuuper KOS lunch idag och FINA rosa rosor!!!! :-)

Min Gizmo...

Min Gizmo...

Gleder mig till att börja jobba och selga igen... Men det är bara inte lätt att kombinera med baby... Här selger jag snygga jeans till min söta kund Trine-Lise! Från samma journalist reportage...

Min Gizmo...

Min Gizmo...

Bilden är tagen av en journalist som gjorde stor reportage på min butik... i mars 2004. Blev 1:a sida + 3 hel sidor i tidningen uppe i Luleå.

Saknar den "gamla goda Gizmo tiden".... och längtar till jag är så brun & smal igen ;-)

P.S jag gav en sån prinsess penna till Mette-Marit då hon besökte min butik!

Måndag..

Prinsessan sov så bra i natt igen, somnade vid 21, vaknade vid 02 och sen minns jag inte helt men jag tror kanske hon sov till strax före 7...? sen sov vi igen och stod inte upp förrän ca 10. Skönt!

Försöker lasta ner bilder etc men det verkar vara nåt tekniskt fel här...

Idag ska jag pigga upp mig själv med lunch med min vän Kjersti på Bölgen & Moi. Gleder mig! Det blir min och prinsessans tur idag för hon är inte helt i form, hostar jätte mycket...

Tiden flyger!

Tiden flyger!

Ibland bara flyger tiden..... de senaste dagarna har jag haft för mycket annat att tänka på så jag har tyvärr inte bloggat nåt... Men jag kommer starkt tillbaka! Ska försöka skriva varje dag igen nu...

Nu sover min underbara lilla ängel sött i sin säng efter ovanligt mycket "baby pluss". Klockan är inte ens 20 så det är LYX!!

Själv ska jag sätta mig och jobba nu...

Baby lunch

Baby lunch
Lilla Johanna ligger till höger... full action på hennes lilla täcke :-)

Så där ja -nu fick jag till det!

I torsdag hade jag och Johanna "barsel lunch" hemma hos oss med 4 mammor + 4 babys. Alla är ju födda samma månad som min lilla prinsessa (augusti) så det är så kul att se flera barn samtidigt i samma ålder :-)

Äntligen!

kan jag blogga igen :-)
Det har varit något tekniskt fel i ett par dagar... dumt!

Nu har sessan precis somnat och jag ska laga spaghetti & köttfärsås också börjar ju Melodifestivalen strax! :-) Ska njuta ett glas "dagens" och mysa i soffan. JIG kom hem redan idag från Trysil så nu är hela familjen samlad igen.

Försökte lägga ut bild från baby lunchen vi hade här hemma i torsdag men de har gjort om hela upplägget här så jag får inte till det helt... får se närmare på det i morgon.


Bloggtoppen RSS 0.91