Mitt hjärta!

Mitt hjärta!

Nu ska 2 super trötta tjejer gå ut på tur i regnet... Jag har precis försökt att få henne att somna inne i vagnen men det misslyckades så - det är bara att ta på sig regnjackan, kepsen och gummistövlarna och gå ut på tur.... Det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder, eller hur det där nu var? Just nu önskar jag mig sömn....måååånga timmars sömn... för 5 månader utan mer än max 2 tim sammanhängade sömn sätter sina spår. Nyss trodde jag tex att det var en stor fet råtta på köket som försökte ta sig ut under diskhon (hjälp!). Ropade på JIG som fick komma och lyssna på råttans desperata försök att komma sig ut. Men han undrade bara om det var regnet som droppade mot fönstret som jag menade???

Ehh... jag behöver definitivt frisk luft och sömn... ;-) Undrar om Johanna kan låta mig ligga i vagnen idag så kan hon köra den?

Zzzz..

Jag vaknade precis, kl. är 24, så jag somnade visst gott då jag sövde Johanna i kväll...  Så - det var den kvällen det... Och jag som tänkt att jag skulle få gjort en del.. Nu är jag så trött att jag bara ska borsta tänderna och ta ut linserna och hoppa ner brevid sessan igen. Hon ligger och mys-sover brevig mig i sängen, somnade med min pupp i munnen... Så bäst att jag skyndar tillbaka så hon inte vaknar och undrar var jag är?

Önskar att jag fått se Grammisgalan i kväll.. fick bara sett en liten stund.. Galor är så UNDERBARA! Och jag riktigt LÄNGTAR till Melodifestivalen drar igång igen till helgen!!

På tal om Melodifestivalen så var ju Bert Karlsson med på Förkväll i kväll. Han är min IDOL! Ska skriva mer om varför han är det i morgon för nu håller jag på att somna om..zzz...  God natt!


MYS lunch!

MYS lunch!
Vännen - jag VET att du blundar... men - jag ville ändå lägga ut bilden :-)

Idag har vi haft en riktigt MYS lunch med min bästa vänn Kjersti på R.O.O.M. Men oj! vilken power walk jag fick dit. Var HELT slut då jag kom fram... ! så det passade perfekt med god lunch. Tiden gick bara så otroligt fort, vips! så var kl. 16,30 och det var dags att gå ny power walk hemmåt. Men vad märkligt det är det här med avstånd...

Dit kändes det "hur långt som helst" men hem gick det "hur fort som helst", jag förstår ingenting jag? vem gjorde vägen kortare då jag åt lunch? Intressant!

Oj, nu vaknar prinsessan. Hon har legat och sovit i vagnen sedan vi kom hem så att jag skulle få tid att skriva här. Nu sitter hon i mitt knä och oj, nu ser jag att Förkväll börjar. Måste gå! :-)

Sleeping beauty,,,

Sleeping beauty,,,

Just nu sover sessan gott i soffan efter pupp... Hon blir sååå trött vid kl. 12 på dagarna nu då vi alltid har börjat stå upp runt 9 på morgonen. Ska strax lägga henne försiktigt i vagnen för vi ska trille upp till R.O.O.M. idag och äta lunch med min kära vänn Kjersti. Blir super kos! :-)

I går kväll gav JIG Nan på flaska till Johanna för första gången och hon somnade redan vid 21.30 (!) och sedan sov hon helt till efter kl. 01 i natt. HELT FANTASTISKT!!!!! :-) Jag låg själv vaken nästan helt till kl. 01 för jag trodde liksom inte att det var sant?! Tänkte hela tiden att det inte var någon idé att somna för hon skulle ju ändå vakna närsomhelst men så blev det alltså inte. Så - i kväll ska JIG få ge henne flaskan igen så får vi se om det går lika bra.. Jag håller tummarna...!!!

Blev lite besviken på "Prins & Prinsesse" programmet igår.. Hade velat veta "mer" och se "mer" om Mette Marit och Haakon.. Inte bara den där Aids konferensen.. Sen tyckte jag faktiskt att hon som intervjuade inte var så ödmjuk så jag kan faktiskt förstår att de blev lite irriterade på henne..

Nu ska jag skynda på här så vi inte kommer försent till lunchen. Var föresten tvungen att fråga JIG 3 gånger vilken dag det är idag?? Herregud - dagarna flyter verkligen ihop... Och just det ja - sessan vaknade typ hur OFTA som helst i natt, efter kl. 01, men jag försöker fokusera på att hon faktiskt sov fram till 01 i stället för att förtränga hur extremt trött jag är idag... ;-)

Välling premiär!

Välling premiär!

Idag var det äntligen dags för välling premiär! Har varit på väg att starta med det lääänge men det har varit allt för enkelt att bara ge pupp i stället. Men - med hopp om att hon ska börja sova lite bättre på natten så ska jag nu börja testa välling och kanske gröt.? 

Johanna förstod verkligen INGENTING?!? av vad som skedde så all välling liksom rann ut lika fort som det kom in i hennes munn. :-)  Så - ganska snabbt gav jag pupp istället.

Nytt försök i morgon! men nu är vi i alla fall "i gång" ! ;-)

I kväll är det en ny program serie på TV4 som heter "Prinsar & Prinsessor" kl. 21. För mig som ÄLSKAR kungligheter så är det kvällens höjdpunkt!! :-) Om inte min egen lilla sessa har somnat då får JIG ta över för det programmet tänker jag INTE missa. Så det så! :-)

Före baby...

Före baby...

Just nu saknar jag mina favvo jeans, att kunna ta på sig vilken topp som helst i garderoben utan att behöva tänka på att jag ska kunna amma med den och min lite mindre mage...  På den här bilden är jag gravid men jag är större idag och idag är jag ju inte gravid... hmm... bäst att sluta äta och börja träna... Men bättre att börja på en morgon än en kväll ;-) så - nu ska jag amma prinsessan (hon håller på att suga upp sina egna fingrar...) och äta upp de choklate chip cookies som ligger och väntar i stuen... mums! :-)

Familjemiddag.

Familjemiddag.

Idag har vi haft JIG´s familj på middag kl.16. Stod upp kl. 09 och efter det gick det "i ett" fram till de kom. När de reste vid 19 var sessan sååå trött så efter att jag badat henne var jag övertygad om att hon skulle somna som en sten men vad sker? Jo - hon blir SUPER PIGG efter att jag ammat henne så det var sista gången jag tog ett glas vitt på en stund ;-)

Hon blev så pigg att jag tog ut henne i stuen igen och busade vilt med henne en bra stund. Och nu är jag såååå trött efter dagen att jag måste skriva mer i morgon. Tror dessutom att sessan vaknade igen nu.. Hmm.. vinet måste ha gått rakt in i henne, stackars liten... ;-)


God natt!


Lördags disco!

Oss!

Idag på morgonen öste jag på stereon med...nej - inte E-Type eller Justin T. utan - "blommig falukorv", "imse vimse spindel" och andra barnsånger. Johanna var i babybjörnen och vi dansade loss! :-)

Jag undrar vad de sagt om jag önskat "blommig falukorv" låten av Dj´n på Neon? De hade antagligen trott jag tagit annat än champagne och slängt ut mig ;-)

P.S TACK!!! kusin Vicky för den fantastiska sångboken + cd som sessan fick då hon föddes! Det var en super present! :-)

Gucci mys!

Badflickan!

Johanna fick ett kvällsbad innan läggning idag... Om jag säger "ska vi bada??" så blir hon helt i hundra och även om hon var trött för 1 minut sedan så är hon plötsligt hur pigg som helst. Så - de förstår mer än man kan tro när de är så små... Ganska häftigt!

P.S den fina Gucci "terry towel" shoppade jag i februari 2006 då jag var på mode mässan i Cph. Då visste jag ju inte om det skulle bli en prins el prinsessa (även om jag hela tiden känt på mig att blir en sessa...) så jag kunde inte shoppa de rosa Gucci baby skorna jag såg så då fick det bli en härlig "terry towel" istället. Hur skön som helst! (önskar de fanns i vuxenstorlek... varför är det bara baby handdukar som har "huva"??)

Sötnosen!

Sötnosen!
Tog bilden då vi var på väg ut på tur idag. Lördag.

Jag skulle ju skriva mer igår kväll men kvällen försvann... Jag jobbade på att få sötnosen att somna från kl.21 och vid 24 gav jag upp så då gick jag helt enkelt och la mig själv också. Så det var den kvällen det! Det som är jobbigast med sånna kvällar är att jag inte får gjort NÅGONTING alls...

I skrivande stund har prinsessan precis somnat! I kväll har jag jobbat på det från kl. 20, och nu är kl. ca 23. Hon höll på att somna in vid 22 och jag blev såååå lycklig men - så fick jag något i halsen och var bara tvungen att hosta till (försökte verkligen att låta bli, men ni vet hur det är - ibland går det bara inte..) och det skrämde henne så mycket att hon började tok gråta och sen tog det ca 1 time före hon klarade att somna om....

Så - nu har jag ÄNTLIGEN lite tid för mig själv! LOVELY!!!!! Men jag vågar nästan inte tro att det är sant... lyssnar hela tiden med spänning på hon kanske vaknat?...

Ska skynda mig att bläddra igenom massa blader, se på bilder jag var och hämtade ut idag och ÄTA för gud vad hungrig man blir av att amma så mycket... och idag slarvade jag dessutom med mat på dagen... Måste verkligen skärpa mig! JIG är på fest i kväll så det blir Gucci jag får mysa med i soffan. :-)

Dagen idag bjöd i alla fall på tur ner i byn, shoppade duk till imorgon då vi ska ha hela JIG´s familj på middag och vackra tulpaner som jag precis kom på att glömt att ställa i vatten. Det är verkligen som som säger att hjärnan inte fungerar normalt på oss som ammar. Jag kallar Johanna för JIG, JIG för Gucci och Gucci för JIG hur ofta som helst.... ! Om jag börjar på en mening så tappar jag bort mig i mitten och innan jag ska prata klart har jag glömt vad det var jag pratade om??  (med andra ord är allt ungefär som förr då man var ute och drack champagne... ;-) )

Nej - bäst jag skyndar mig så att jag i alla fall hinner bläddra igenom "US-Weekly" som jag köpte idag innan sessan vaknar och vill ha pupp - IGEN.

Nu ringde precis JIG från tha party... känner mig verkligen som att jag är i en helt annan värld... en baby-värld...

Inspirerande fredag!!

Inspirerande fredag!!

Den här bilden på mig och Johanna hittade jag på min fantastiska, snygga, snälla & underbara vänn Jonas blogg. Ser hur proffsig ut som helst - som att vi varit hos fotograf ! Thanx Jonas!! :-) Bilden blev tagen i en bar i Luleå i julas.

Idag har vi varit på interiör mässa och Johanna har varit en ÄNGEL heeeeela dagen! Nu förtjänar hon massa mys & lek på golvet så jag skriver mer senare. 

Underbart härligt med fredag kväll. :-) Blir absolut ett glas kallt vitt vin idag!

Trött tjej...

Natten till idag somnade prinsessan kl. 01.15. HUR ÄR DET MÖJLIGT??? Jag som trodde att hon skulle vara ovanligt jätte trött efter baby lunchen och all flörting...? Men nejdå - hon är lika kvällspigg som sin mamma ;-) Jag började att lägga henne kl.20.30 så det var en suuuuuper jobbig kväll igår, och sen ville hon ha pupp 02, 04 och 06 också och vid 7 gick upp men så gick vi tillbaka till sängen och jag slog på TV´n (perfekt barnvakt!) och plötsligt somnade hon om liggande mot mig... hur mysigt som helst!  Det är sånna stunder man glömmer hur jobbigt allt var nyss..

I dag shoppade jag en typ babytvål/olja att hälla i badvattnet som hette "relaxing night bath" för babys (eller nåt sånt....). Bara att det stod relaxing räckte för mig! ;-) så - jag hade STORA förväntningar då jag badade henne i kväll och jag vet inte om det var den det berodde på? men kl. 21.30 sov hon gott... ! Men det var ju nästan för bra för att vara sant så - hon vaknade nyss och ville ha pupp... men nu sover hon igen..

Tyvärr vägrar hon att dricka "Nan", försöker varje kväll och idag hade jag t.o.m. shoppat ny nappflaska, men nej då - hon vill bara ha "the real thing".

När jag och sessan gick tur idag blev jag extremt provoserad av dålig service nere på "Norway Design". Tjejen som jobbade där sa att hon hade ont i ryggen och inte kunde hjälpa mig ned trappen (pappers butiken jag skulle till ligger i källaren) med vagnen så hon tyckte att jag kunde ställa vagnen med Johanna i uppe vid utgången. Ja men eller hur - det är ju nästan som att lämna en bil mitt i city med nycklarna i och dörren öppen. Jag menar med tanke på hur många galningar som går lösa så är det lika korkat.! Så - tack och lov står en mann och hör henne klaga på sin rygg så han hjälper mig ned med vagnen. Sen står den här "fröken ryggont" bak kassan nere i pappers butiken när jag ska betala och när jag frågar om hon kan höra om någon kollega till henne kan hjälpa mig upp? Så ser hon hur förvånad ut som helst och säger - Å - ska du upp nu?  NEJ -. JAG SKA SOVA ÖVER HÄR! ELLER FÖRESTEN - JAG FLYTTAR IN! Hade jag lust att skrika till henne... Men jag samlade mig och gav henne en ond blick i stället och sa att ja tack - vi ska gå nu.  (och vi kommer aldrig tillbaka!! la jag till för mig själv i huvudet...)

Nej - tacka vet jag LIBERO! Idag då jag kom hem och hämtade posten så blev jag helt lycklig för jag hade fått post från Libero klubben igen! :-) (man blir lycklig för väldigt många konstiga saker nuförtiden...). Jag nästan flög upp trapporna av längtan att få slita upp kuvertet och se vad som var i? Det var en provpåse på gröt, 2 blöjor och deras kund tidning för +6månader. DET!! är bra service det!! :-) De håller t.o.m. koll på hur gammal Johanna är! (tror inte rygg tjejen var så intresserad av det...)

Tänk... förut var det glittriga inbjudningar till någon glammig gala som gav en lyckorus... nu är det en provpåse på gröt och 2 gratis blöjor..  Livet är bra föränderligt! ;-)

Nu är det sent och jag håller på att somna... Vem vet - jag kanske får sova 1,5 timme innan jag ska ge pupp igen? Vilken LYX på en torsdag!! ;-)


Mammafrisyr?

Mammafrisyr?

Nej, någon mammafrisyr ska vi verkligen inte ha ! ;-)  (även om det lockar att klippa av allt när man har sååå lite tid.. men nej, där går gränsen!) Så - idag var jag och satte i nya extensions. Hon fixade till några slingor också så vi var där från 11 - 15. Johanna sov först sött men sen var det pupp och efter det satt hon och myste i mitt knä hela sista timman. Snäll är hon!!

Och ja - håret på bilden är INTE klippt  och inte rullat så don´t worry  - jag ser INTE ut så där! ;-)

Nu har jag och sessan precis gått en snabb power walk ner till byn och snart ska jag till frissan IGEN. Det blir 4:e gången den här veckan! Ska dit och klippa till frisyr av mitt nya hår och då får sessan vara hemma med pappa. Det räcker med 3 frissan besök den här veckan för henne ;-)

Dags att byta blöja nu!

Baby lunch!

Baby lunch!
Johanna ligger längst bort (högst upp på bilden).

Natten till idag vaknade Johanna 24, 02, 04 och sen 06.15.. Lika bra att jag inser att det så hennes rytm är nuförtiden så blir det inte lika jobbigt.. När hon vaknade vid 6 gick vi till soffan med hopp om att hon skulle somna om efter pupp och vilken L Y C K A det var då hon faktiskt somnade!!!!!  Jippie!!! :-) Vi sov till 8.30 och det var sån LYX att jag var helt lycklig och glad då vi vaknade! :-) (man blir glad för pytte små saker nuförtiden..)

Det var super väder ute idag (men kallt) så det var så härligt att få ta på sig solbrillerna då vi promenerade iväg till barsel lunchen. Idag kom vi bara 30 min sent, jag blev riktigt imponerad över mig själv ;-)

De här träffarna är så bra för Johanna för hon får träffa andra i samma ålder vilket tar energi och gör att hon kanske sover bra i natt (håller tummarna!) av utmattning efter alla upplevelser! Sen är det otroligt skönt att prata med andra mammor i exakt samma situation, inga av oss sover på nätterna, alla barn pruttar otroligt mycket (helt extremt mycket faktiskt ;-) ) och alla tänker vi massor på amningen, en del har för mycket mjölk, andra för lite, och själv har jag liksom ingen aning? Men de stora Pamela tuttarna jag såg fram emot att få har lyst med sin frånvaro... kanske man bara får sånna på shopping, inte "in real life"?

Efter lunchen gick jag och framkallade foton (är numer stammig på Preuz foto, förut var jag stammis på Odeon & Neon... tiderna förändras men - jag blir aldrig äldre än 25! ;-) ) och sen shoppade jag en suuuuuper fin kjole från "Juicy". Man kan se gravid ut i den men det skiter jag i för huvudsaken är att den döljer badringen jag fått.... (måste cykla bort den och framförallt sluta få återfall på chocolate chip cookies..). SHOPPING MAKES US HAPPY!!! :-)

Nu har prinsessan precis kräkts massor och vi väntar på pizza. En helt vanlig kväll i en småbarnsfamilj med andra ord! :-)


P.S de pratar sååå mycket om MÅL och coaching på alla TV progr nu i januari. Mitt främsta mål är att komma i mina favvo jeans.. men just nu känns det mer som en vision... dvs det tar lite längre att uppnå än målet som kanske borde vara att sluta med cookies och börja cykla... Hmm... Längtar till februari för då är det helt andra teman som gäller! ;-)


Johanna flörtar! ;-)

Johanna flörtar! ;-)
Här ligger prinsessan och myser med Scott.. Hon höll honom i handen!! men jag hann inte fånga det på bild. Det ska börjas i tid.. med att flörta.. ;-)

Idag har vi varit på låååång jätte trevlig barsellunch hemma hos Therese och lilla söta Maria. Kom nyss hem så nu ska jag väcka Johanna och de Förkväll. Skriver mer senare.!

Spegel, spegel...

Spegel, spegel...
... på väggen där...säg vem som sötast i världen är? ;-)

Vart tar all tid vägen???
Natten till idag vaknade sessan och ville ha pupp heeeela tiden känns det som.. Jag har börjat vara så trött att jag helt tappar kontrollen på exakt HUR ofta, men i natt kändes det som att det var 1 gång i timmen (minst!)  Och när kl. var 06 då var hon så klarvaken och klar för att ta tag i dagen att det var lika bra att gå till soffan. Gav upp omsomningsförsöken vid 7 och gick då tillbaka till sovrummet. Det hela slutade med att min prins gick upp med Johanna och jag fick SOVA till kl. 09. DET är vad jag kallar LYX nuförtiden!!! ;-) (faktiskt t.o.m. lyxigare än en ny Gucci väska.. och då förstår ni nivån..! )

Vår fantastiska städerska dök upp vid 10, sen kom cykeln (nu är det träning som gäller!) och sen gick jag och sessan till min frisör. Jag sövde Johanna i vagnen då han blandade färg och sen sov hon hur gott som helst de 2,5 timmar jag var där. Skönt!!! :-)

Sen hem till pupp och sen ut igen för att fixa nya fräscha tulpaner till Gizmos skyltfönster. Sen hem igen till pupp... hmm... det är verkligen som dom säger att man ammar lika många timmar per dag som ett normalt  heltidsjobb !

Badade sessan med hopp om att det skulle göra att hon somnade snabbt men nejdå... till slut gav jag faktiskt upp i kväll och tog med henne ut i vardagsrummet igen. Men det var efter att hon bajsat ner hela skötbordet (hon var visst inte riktigt klar när jag bytte blöja...) och sen lyckades kissa ner det också precis då jag bytt handduk.  Så - kvällen slutade där dagen började - med att JIG tog sessan och jag fick softa...(hon somnade hur fort som helst när JIG sövde henne.. det är nästan provocerande efter mina 2,5 timmars försök...)

Nu ska här jobbbas! får passa på för om ca 1 timme är det dags för pupp igen...   (orkar inte tänka på alla som säger att deras babys sover HELA natten från det de är typ 6 veckor... HUR går det till???)

Världens bästa barnvakt!

Världens bästa barnvakt!

I kväll har jag och min prins varit ute och ätit- bara vi 2 -  för första gången sedan Johanna kom! :-) Super mysigt!! Fantastiska Heidi var barnvakt till prinsessan och vi var på Bamus och åt jätte gott.

Det här var en perfekt kväll! :-)

(att det tog 2 timmar för Johanna att somna (från 20-22) nämner jag inte här.... ;-)

Inne mys!

Inne mys!

Igår kväll ville lilla sessan INTE somna vilket slutade med att JIG fick gå ner och hämta upp vagnen som en sista utväg.. Tänkte att hon kanske skulle somna i den? Men nej då... Till slut tog jag av henne den söta Polarn & Pyret pyjamasen jag shoppade till henne lördag och vips! så slutade hon gråta och somnade sött..  Vår lilla sessa gillar INTE pyjamas, det är ett som är säkert! Body utan ben ska det vara. Så - nu kan jag sälja pyjamasen på e-bay... ;-)

Idag vaknade vi vid 8 och när Johanna blev trött vid 12 la jag henne i vagnen och hon somnade hur gott som helst och sov längre än nååågonsin! Helt underbart för mig för jag fick gjort hur mycket som helst! Riktigt lyxigt!!

Vid 14.30 väckte (!) jag henne, gav pupp och sen gick vi ut och raka vägen till Mc.Donalds för då höll jag på att hungra ihjäl. Men servicen på det stället är verkligen inte alltid på topp.. Idag var det lååångt ifrån ett "snabb mat ställe"... att en Mc.Feast kan ta så lång tid att laga är obegripligt... Men det var bra att det var så dålig service för då slipper jag gå dit igen på en stund ;-) (ska ju egentligen inte äta sånt på en måndag i januari... måndagar i januari börjar man ju alltid banta.. sen slutar man på torsdagar...;-) )

Efter Mc.D mat blir jag ALLTID sugen på godis. Varför är det så? Fet mat ger ett sött sug?! Så - jag åt en Kvikk Lunsj till dessert och sen hade jag ångest.... men GOTT var det!!  Men det är nåt magiskt med det där, alltid efter hamburgare är jag godis sugen, men det är jag aldrig efter en sallad... Är lite för trött just nu för att orka analysera det vidare men intressant är det..!

 

Skön söndag!

Skön söndag!
Två glada söndags tjejer! (web camera är ju super fränt!!)

Söndagar är så sköna! :-)
Johanna ville ha mat hurmångagångersomhelst i natt så det känns som att jag inte gjorde annat än ammade heeeela natten (nan vill hon inte ha mer.. det var bara den enda gången hon åt det...) så vid 8 gick vi till soffan och sov vidare till 9 då vi tog tag i dagen.

Vi mys tittade på TV hela lilla familjen och åt frukost och låg på golvet och lekte med Johanna och sen - vid 15.30 - trotsade jag snövädret (ja, det har fortsatt att snöa heeeela dagen idag också) och gick ut en tur bara för att Johanna skulle få sova. Hon somnade innan vi kommit ut på gatan - så trött var hon.!

Tyvärr orkade jag bara gå 30 min i snön  sen gav jag upp så nu sover hon sött i vagnen inne, JIG bär upp julpyntet på loftet (yes! det blev nedpackat till slut! ;-)) och jag ska sätta mig och skriva order på interiör varor. Skulle ju egentligen vara på FORMEX mässan ihelgen i Stockholm men stod över den här gången..'

Vad är väl en inspirerade mässa i Stockholm mot en vaken natt i soffan.... ;-)

Bad glad!

(jag tog bort bilden på Johanna 13 januari 2008 pga att det var en nakenbild på henne)

Så här glad & "vild" är Johanna varje gång jag hon sitter och väntar på att få bada! :-)
Så fort jag säger att vi ska bada så skrattar hon! Och nuförtiden badar vi varje kväll - rutiner, rutiner, rutiner - så den här "posen" ser jag dagligen ! Hon åååålar sig ur stolen 100 gånger medan jag fyller upp badet.

Bilden tog jag då hon skulle bada igår kväll.

Snö storm!

Snö storm!
Vi har kört fast!!!

Dagen började super skönt med mys hemma och sen gick jag och prinsessan ut på dagens tur. Målet idag var "Steen & Strøm". När vi gick började det att snö lite men då var det bara mysigt.. Tog - för första gången på ÅR - på mig min Goose jacka och TUR var väl det...

... för när vi skulle hem var det VÄRSTA snö stormen!!!  Totalt crazy.!

Vi mötte upp JIG på Aker Brygge och åt  riktig mys lunch där och när vi skulle hem - vid 17 -  så föreslår JIG att vi ska ta taxi för det var verkligen DÅLIGT väder men nejdå - jag ville gärna gå en tur kände jag (för att försöka gå bort den fantastiskt goda desserten "svensk blåbärspaj" som jag precis gottat mig med...) så JIG hoppade in i en varm och skön taxi samtidigt som jag satte på radion på min tfn och styrde stegen hemmåt.

Efter typ 20 meter kör jag fast med vagnen. MY GOD !! vad mycket snö som hade kunnit komma när vi satt där inne i värmen på "Druen" och myste.... Trodde inte det var sant?! Jag var tvungen att gå ute i gatan, i bilspåret, för att ha en chans att komma framåt, annars stod jag still. Märktes tydligt att vår fina vagn är gjord för klimatet i Californien... inte för Norsk snöstorm ;-) (men oj! så fin den är!!!)  De ringde från Fru Lyng för några veckor sedan och sa att de fått in ett begränsat antal vinterhjul till vagnen om vi var intresserade?

Men vad skulle vi med de till då det nästan var vår ute?? Nu måste vi så klart kasta oss på tfn måndag morgon kl. 10 då de öppnar och be dem lägga undan hjulen för annars kan vi nog inte gå någon tur förrän i maj... och det känns lite små jobbigt... ;-)

Jag kämpade på med vagnen (Johanna sov så sött....) fram till Camilla Collettsvei men då sa det STOPP! Jag kom varken framåt, bakåt eller till sidan så jag ringde min prins som kom och räddade oss! Inte på någon häst men i en varm och skön Volvo! 

Det har sällan känts så skönt att komma in hemma! :-)

Nu sover prinsessan gott och vi väntar på att pizzan ska komma. Hungriga!


Hörde föresten precis att Hillary Clinton ska "go for president". Det är ju hur häftigt som helst!!!! Hon är verkligen en stark & duktig kvinna att imponeras över!  (tack Kjersti för info. jag hade ingen aning!)


Wow!

Wow!

WOW!!! Har precis upptäckt att jag har en web-cam på min nya pc!! Hur coolt som helst! :-) Hade ingen aning om det! Livet är bra härligt - nya happenings varje dag! ;-)

Skönt med lördag! Ska packa ihop julen nu, sen ut en tur..!

Fredags mys!

Lek & mys!
Förkväll på TV och lek på golvet!

Vilken HÄRLIG dag vi har haft!!!
Super trevlig lunch på Bölgen & Moi med Guri och hennes söta lilla Filippa som vi t.o.m. lyckades komma i tid till (!) En veninna till Guri tipsade om "babygym" som hon leder, tror vi ska testa det en gång. Men det är faktiskt första gången jag hör talas om gymnastik för 5 månaders babys ! trodde först det var för oss mammor...

Efter trevliga lunchen gick vi hem för att jag skulle ge pupp till Johanna men då blev vi stående utanför huset i 1 time för plötsligt passerade "alla" här utanför. :-) Mötte bl.a. Anne Cecilie och hennes man som varit på STOR utflykt till Gruneløkka, dit är man ju ALDRIG, synd egentligen för det kryllar ju av bra restauranger där.

Efter pupp stoppet hemma blev det en skön tur ut i solen, kort stopp på Gizmo och sen shoppade jag de blader jag sparat att shoppa till idag... LOVELY! :-)  Red, Sköna Hem, ELLE, Mother & Baby ockå självklart - Aftonbladets Klick! bilaga. Vad vore väl en fredag utan den?

Min JIG kom hem med underbart god middag från "Bambus". Mums!! :-) Också hade han shoppat en Playstation! Hur kul som helst! :-)))

Nu sover prinsessan gott i sin egen säng (ovanligt.. hon sover i prinsip alltid brevid mig.. det är ju så mysigt..) och min prins sitter och sover i stuen. Snart god natt för mig också, ska bara snabbt bläddra igenom bladerna först och dricka upp det goda vita vinet.

Det här var som sagt en HÄRLIG dag! :-)

The bed...

The bed...
Det är här vi sover mellan typ 05 - 09 på nätterna...

TUR vi har världens absolut skönaste soffa! Annars hade min kropp varit skadad efter alla nätter jag och Johanna sovit här.. Sittandes...! eller ja, Johanna ligger så klart, i mitt knä, men jag sitter.. Det är som att sitta i ett flygplan - tar lika länge som till Mallis - för mina ben så ja, varje morgon känns det som att jag rest... ( vi funderar föresten på att resa till Gran Canaria i mars... måste ha sol & avkoppling...)

Idag ska vi på Bölgen & Moi och luncha och sen ta en promenad i solen. Ska kanske innom Gizmo också. Härligt med sol & fredag! En fin kombination! :-)

T.G.I.F.!

Godmorgon!
Nu sitter vi här helt nyvakna och prinsessan har precis fått sig ett bad efter bajskalas. My god vad hon kan bajsa! ;-) Det pressas ur blöjan upp över ryggen och ner över benen...och lite på mammas tröja också.. Så - ett bad måste till för att få bort allt. Trodde inte det gick att ha så mycket b-s i en så liten kropp jag ;-)

Natten var bättre än igår... pupp kl. 24, pupp kl. 02 och pupp kl. 05 men då ville hon INTE somna om... Verkar som hon gillar att vakna 05 nuförtiden (den tid mamma ofta kommit hem från party tidigare -- i livet före baby ;-) ). TUR det stod en artikel om babys som vaknar 05 i senaste nr av "MAMA" så att jag vet att det är högst normalt !  Vid kl. 06 gick jag och sessan till soffan och sov där till 8.30 då bajskalaset satte igång ;-)

JIG testade nåt snark-medel han bestället på nett i natt och jag var så imponerad över att det fungerade  - för jag trodde inte ett dugg på det - jag menar, kan man tro på en olja man ska smörja bakom öronen också vips - ska man sluta snarka? Nej, man gör ju inte det... Så - jag blev som sagt impad & överaskad då det visade sig fungera.! I alla fall fram till kl. 5..... men då gick vi ju till soffan så då löste vi det problmet ;-)

Nu lite frukost och TV4 nyhetsmorgon, och kanske vi somnar om lite... vore skönt...


Skönt med tur!

Skönt med tur!
Söta lilla prinsessan ute på gården. (morfar - lilla katten hon fick till jul är med!)

Jag tror nästan inte att det är sant?! Men nu sover mitt lilla hjärta och klockan är bara 21! Tjohooo!! Då finns det alltså hopp! ;-)

Försökte vara taktisk idag och badade henne före läggning och sen smög jag iväg och värmde "Nan" (morsmjölersättning) och som hon åt! Hon sög i sig ALLT på noll tid och sen somnade hon hur gott som helst! FANTASTISKT!! :-) Så - fr.o.m. nu blir det "Nan" eller välling varje kväll!  

Idag har jag varit så sjukt trött att jag kunnat somna stående.. Det var i alla fall super skönt med en tur ut i solen. Vi gick ner på Frogner och lämnad ranunkler + blad till min fantastiska veninna Kjersti som är hemma sjuk också blev det blad shopping...

Det var TOTAL LYCKA idag då både "MAMA" (svenska) & "LIVING" kommit !!!! Världens bästa blader! :-) Såg ännu fler som jag ska ha men tänkte dela upp lyxen på 2 dagar så nu kan jag bl.a. se fram emot att shoppa "Red" & "Sköna Hem" i morgon... Lovely!!

Jag är hela tiden så orolig för att lilla sessan ska lägga sig på magen och kväva i täcket... Snacka om "tvångstankar"... Måste springa bort och checka henne strax och sen sätta mig och jobba lite. (Blir så orolig för det pga att hon numer sover på sidan + att hon på dagtid ALLTID snurrar runt och ligger på mage.. )

Å nej - nu kom jag på att min härliga veninna Lottas son Vincent fyller 1 år idag och jag har inte ringt och grattat :-( GRATTIS VINCENT!!!!! Presenten har varit på väg till Posten i 1 vecka nu så den kommer.. bättre sent än aldrig.. Bäst att skicka ett sms a.s.a.p och gratta innan dagen är slut.!

Min JIG har inte kommit hem ännu, han jobbade sent, skulle hälsa på sin mamma och sen hem till en kompis. 

Shoppade föresten 4 "kjoler / tuniker" på H&M igår. Men allt gick raka vägen tillbaka till butiken idag.. Jag är så imponerad över alla som hittar kläder där. Jag gör små försök ibland (som igår..) men det misslyckas alltid... Får se fram emot allt nytt fint på Gizmo i februari istället! :-) Är bara sååå klar för nya kläder... och LÄNGTAR till jag kommer i mina gamla jeans igen.. det är tyvärr en stund dit.. men den som väntar på något gott..  (måste sluta äta gott...)

Nu väntar blader & soffan på mig. Ska tända ljus & njuta av lugnet...
 

Dagvild..zzz..

Dagvild..zzz..
´Den här tunikan fick jag av mormor i julklapp! Tack! :-)

Jag är otroligt trött.. att vara vaken en natt är ju helt okej.. men jag har tappat räkningen på alla nätter jag varit vaken senaste 5 månaderna. De sista veckorna har varit FANTASTISK men nu - senaste 2 nätterna - och då speciellt i natt  - har sessan haft "återfall" på att vilja vara vaken...

Tänkte nyss att vi skulle ringa mamma för hon är ju ledig måndagar & tisdagar men så kom jag plötsligt på att det ju är TORSDAG idag. Jag har verkligen INGEN koll på dagar och veckor... Tiden flyter liksom bara ihop då man är hemma med baby och inte sover så mycket.. Svårt för en som inte har barn att förstå - men ni som har barn vet ju hur det är... inte alltid bara gulligt... ;-) (men det är ju TUR hon är såååå SÖT!)

Jag läser i Annika Lantz boken varje gång jag ammar och skrattar högt! Det är en sån befrielse att läsa om att andra faktiskt varit med om samma sak som man själv är för när man sitter här hemma i sin egen lilla baby värld så tror jag att man är den enda i hela universum som har det så här. Då är det ganska skönt att läsa att Annika faktiskt hade det VÄRRE (hennes baby hade kolik...). Ha!!!

Nu har vi precis sovit en stund. klockan är 14.19 men den kan egentligen vara precis vad som helst... 19 på kvällen? 10 på morgonen? Det enda som visar att det är dag är att det är ljus ute och att jag då och då får sms från söta Berit som jobbar i butiken. Är otroligt GLAD jag har henne! Skulle inte klarat mig utan för jobba står liksom inte högst på dagsordningen just nu...

Nu ska jag fixa mig och sessan för dagens tur. Att trilla vagnen är min dagliga "vila"... sessan sover och jag kan koppla av mentalt... Härligt!!! :-)

Vilken natt....

I natt ville min lilla underbara prinsessa verkligen inte sova... :-(

Hon somnade vid 23 (tror jag då.. jag vet ju inte helt eftersom jag sövde mig själv..), redan 00.30 ville hon ha pupp igen... hon små åt fram till 02 (!) och sen ville hon absolut inte sova mer.. Så - hon och jag gick till soffan, jag gav pupp IGEN och hon och jag somnade om till 5. Skönt!

Gav pupp 5 och sen ville hon inte sova mer... så vi gick till sängen igen och jag väckte min sovande JIG och Johanna låg mellan oss men när kl. var 6 och hon fortfarande var klar vaken tog jag med mig henne till soffan igen.. Och sen sov vi till närmare 9 !

Men oj - så trött man blir efter sånn här nätter...zzzz...

Johanna är inte helt nöjd i dag heller så jag börjar undra om det är något jag spist? Eller kanske saknar hon bara alla de choklate chip cookies jag slutat äta.. och Kvikk Lunsjen och Marie kexen...? Grovt bröd och bananer är ju liksom inte helt detsamma ;-)

Baby Björn

Baby Björn
Hej och hå... baby björnen är på....

Jahaja, det var den kvällen, kl. är 23.30 och jag har precis VAKNAT ! Helt hopplöst detta... Jag la mig för att söva Johanna strax efter 20 men den jag lyckades söva först var mig själv..  Vaknade vid 23 och då låg Johanna fortfarande vaken (tror jag i alla fall? stackars kanske sov? var lite ny vaken så jag är osäker...) så jag gav pupp och ja, det var den kvällen som sagt...

Jag som skulle ta bort julen i kväll.. Börjar tro att granen är här för att stanna och man kan ju faktiskt vända på det och säga att jag är tidigt ute! Jag menar med tanke på hur fort tiden går så är det ju faktiskt snart jul igen. Vet bara inte om min JIG instämmer... han undrar varje dag om vi inte ska packa ihop julen snart? Imorgon kanske...

Idag har det snöat hur mycket som helst så det var skönt att JIG gick dagens tur med Johanna då jag myste hos frissan. Jag gjorde en "Beckham"  eller ska jag säga en "Brittan"? idag - dvs tog bort mina extensions - men jag ska självklart sätta i nya nästa vecka. Måste bara dela upp mina frissan pass för med Johanna kan jag inte sitta där 7-8 timmar i sträck som jag brukar. Så - nu blir det frissan både tisdag & tordag till veckan också. Blev överaskad över hur långt mitt eget hår är!?

JIG passade på att shoppa oss en motions cykel på trille turen. En sån har jag velat ha LÄNGE!!! Ska bli så skönt att kunna träna hemma! Ska ställa den framför tv´n så kan jag cykla och se på Sex and the city på dvd! :-) Och inte nog med det - vi skriver mat dagbok också... Nytt år föder nya idéer! ;-) (i alla fall i januari månad...)

Har tänkt så mycket på det här med Libero i kväll. Dom är ju hur SMARTA som helst! Jag menar den där lilla solen (som är med på bild ovan) kostar dem ju säkert MAX 5kr att producera och jag kan lova att blöjpaketen jag shoppar innan Johanna börjar gå på toaletten själv kostar lite mer....

Och det intressanta är att jag gick med i Pampers "club" också då Johanna föddes. Men vad hände?? Jo- jag fick ett nyhetsbrev från dem på e-mail på TYSKA!! Snipp snatt snut så var min Pampers historia slut! Så fort gick det kan jag lova!  Var dom fått att jag var tysk ifrån ANAR jag inte, jag kan faktiskt inte ett ord tyska.. läste franska jag på gymnasiet... (men kan väl inte det heller idag...)....

Det som är så intressant med det här är att det kostar så LITE att göra en kund nöjd & glad idag för bra service är vi ju verkligen inte bortskämda med. Kan skriva huuuuur mycket som helst om det här men tror jag ska gå och slappa lite i soffan i stället... får passa på när tillfällena är här!

Såg föresten på Aftonbladet.se att Mona - toblerone  - Sahlin är på väg att göra comeback och att Miss.Beckham varit på shopping i USA. My god vad hon är smal!! Och då menar jag inte Mona ;-) Victoria är verkligen cool ! (ser på bilderna att vi har likadana solbriller... härmapa! ;-) ) Hon och David passar perfekt in i glassiga L.A.! Mona är väl föresten också i samma ålder som Madonna?? Man slutar aldrig att förundras...!

Nej, nu soffan. Har egentligen hur mycket som helst jag skulle göra i kväll men det är ju en ny dag i morgon med nya möjligheter!  

Libero!

Det finns få ting som engagerar mig så mycket som bra & dålig serivce / kundvård!

Idag blev jag SUPER IMPONERAD över post från Libero! (ni vet.. blöjor...) Och i kuvertet är det en leksak till Johanna som hon bara ÄLSKAR! En söt liten blomma i glada färger som prasslar. Och vips så älskar vi Libero och ska aldrig köpa några andra blöjor än deras!!! ;-) Är det inte fantastiskt att en liten prasslig blomma kan leda till sån lojalitet & glädje!?  :-) 

Nu gäspar Johanna och jag förbereder mig mentalt för 2 timmars "sövnings pass" som börjar nu....


Gucci baby!

Sötnosen!
Just nu längtar jag efter en ny Gucci väska.... ;-)

Johanna vaknade 1, 3 , 5 , 7  i natt så vi var super trötta då Berit kom förbi för att hämta en cd spelare till butiken 9.30...

Nu blir det lunch och Dr.Phil och Johanna kommer säkert att somna på golvet och sen ska jag till frisören kl.14 och då ska JIG gå tur med Johanna. Ska ta ur mina extensions idag och inte sätta i nya förren om 1 vecka... Blir en speciell "hår vecka" ;-)

Crazy...

Jag skrattade så högt idag då jag läste i boken "9 1/2 månad" att puppen åkte ur munnen på Johanna (stackars liten...). Varför?? Jo - för att det stod att Maud Olofsen är lika gammal som Madonna!!!! HUR är det tekniskt möjligt???? Jag bara undrar jag... ;-)
Nu soffan...


Bad flickan!

Bad flickan!

Den nybadade prinsessan sover nu sin skönhets sömn!

Idag tog det bra precis 2 tim att få henne att somna och jag lyckades mirakulöst nog att hålla mig själv vaken så nu - en dag senare än planerat - ska jag landa i soffan och mysa med bladerna jag köpte igår! Egentligen borde jag ta bort julen, men säger man inte att julen varar helt till påske? ;-)

Andrew, Hus & Hem, Costume, Vogue - here I come!!!!

God natt!

Framsteg!!

Framsteg!!

Lilla sötisen snurrar runt heeeela tiden nuförtiden!
Alltid till vänster... Också lyfter hon upp huvudet hur högt som helst.
En stolt mamma hejjar på och säger "WOW!!!" typ 100 gånger.....! ;-)

Bilden är från idag på morgonen då jag som vanligt satt med mina hår rullar.. Kanske därför hon rullar runt? hår rullar....baby rullar...* ha, ha * :-)

Yummy Mummy´s!

Yummy Mummy´s!

Vilken dag! plötsligt är klockan nästan 17 ! vart tar tiden vägen???

Jag och sessan har precis kommit innanför dörren och hon sover ännu gott i vagnen så jag passar på att skriva innan hon vaknar. Oj, nu har jag Gucci över hela tangentbordet. Stackarn, han får så lite kärlek om dagen att han måste ställa sig mitt på pc´n med hopp om att jag kanske ska se honom då?! ;-)

Igår - när jag lagt Johanna så skulle jag ju ha lyx tid med blader... men vad hände? Jo- jag vaknade kl. 23.30 brevid henne i sängen! så det var den kvällen ;-) Nytt försök idag!

Johanna vaknade redan kl. 06 idag och hade ingen lust att somna om.  Tror hon blev lite förvirrad av att JIG stod upp så tidigt pga att han skulle till Lillehammer idag. Så - jag försökte "allt" för att få henne att somna om men gav till slut upp och stod upp med henne.  Åt frukost, såg på tv och vid kl 8, det var dags för pupp igen somande vi gott om... härligt! :-)

Men - det blev lite stressigt då vi vaknade 10 och Houng (vår fantastiska städerska!) skulle komma 11 och vi skulle på barselträff kl. 12.30....

Så - kl. 13.15 kom vi i TAXI till barselträffen... Sist som vanligt... Jag klarar verkligen inte att passa tiden! Nu har jag i och för sig alltid varit dålig på det, men nu - med baby - är det verkligen helt hopplöst. Idag var det inte chans att vi skulle hinna... Så - lika bra att inse att jag och sessan inte är klara förrän 13 på dagarna. Ska inte boka avtaler före det vi tror jag ;-)

Vi var hemma hos Kristin idag som bjöd på god lunch och flott utsikt. Det är fantastiskt att kunna se ut över vatten då man sitter och äter.. (men jag ska inte klaga - vi hade ju det i Solveien men valde själva att flytta ). Vi var 4 mammor med babys där idag.

Johanna var så söt och satt bara i mitt knä och tittade på de andra hela tiden. Hur snäll som helst! :-)

Det är super väder ute idag så det blev joggingskorna på när vi gick därifrån istället för taxi. Härligt med promenad i solen!

Var innom Gizmo och gjorde några små ärenden, bl.a. tulpan shopping. Jag Ä L S K A R tulpaner!!!! :-) Köpte vita till vardagsrummet och super fina ljus rosa till köket.  Så nu blev genast lite vår hemma! Fast det är klart - julgranen passar inte helt in i bakgrunden.. måste ta bort den a.s.a.p.  Får nog ringa Rolf ;-)

Nu ska jag passa på att äta också innan prinsessan vaknar. Ska försöka tajma nästa pupp med "Förkväll". Och på tal om pupp & förkväll.. ska inte Carolina selge sina puppar på e-bay? Har föresten köpt hennes bok men inte läst den ännu... Just nu läser jag "9 1/2" av Annika Lantz. Hur kul som helst! :-)  (tack mamma ! (fick den i julklapp av henne) )

Sleeping beauty!

Sleeping beauty!

Så här gott somnade lilla sötisen tidigare idag då jag blåste håret ( hon somnar OFTA till ljudet av hårtorken...) och snart är det dags att sov lika sött igen för kl.20 är det "God natt".

Har precis ätit sushi (nytt år = sund mat) och sett "Förkväll". Alltid lika bra tycker jag! Ett riktigt "tjej program", att se det är ungefär som att bläddra i en ELLE tidning... intervjuer, mode, hälsa, mat, fräscha tjejer.... Härligt!

Och på tal om tidningar så blev jag så GLAD!!! över att det kommit nya tidningar idag! Som jag kan LÄNGTA efter nya blader (som det heter här i Norge)! Jag köper hur många som helst men önskar ändå alltid att det fanns fler att shoppa och inget är väl så tråkigt som mitten på en månad då man redan köpt alla....det är då man shoppar tidningar man annars aldrig skulle köpa bara för att få nåt att bläddra i ;-) Har tex köpt Amelia senaste 2 nr och - belive it or not - t.o.m. Kamille (!) har jag köpt. Ja, då förstår ni ju nivån på abstinens ;-)

Idag blev det i alla fall Hus & Hem, Vakre Hjem, Costume (det danska ÄR bättre!) och engelska Vogue.  Inspiration, inspiration, inspiration!!!! :-)

Så - när sessan somnat i kväll vet ni vad jag ska göra... Jag ska ta på mig min Juicy och tända ljus (de lyser i och för sig redan... kan inte leva utan tända ljus...) och krypa upp i soffan med alla härliga blader.

Nu kommer JIG och sessan och vill ha mig ut i vardagsrummet så bäst jag slutar... Jag hoppas prinsessan kommer att somna gott och fort i kväll för i natt var vi vakna från 03.30 - 05 så vi är nog båda lite xtra trötta idag.


Shopping makes us happy!!

Åå vad man blir GLAD :-) av lite shopping!

Idag gick turen ner till Petter och jag gick därifrån med hur många linnen som helst... vita, off white, rosa, ljusblå... också en liten söt rosa "kofta" med rosetter :-)

köpte nya härliga tidningar också... Vogue... Hus & Hem...

Vi blev ute till nyss och nu är det "Förkväll"!

Skriver mer sen och lägger ut bild :-)

Morgon mys!

Morgon mys!

Här ligger sessan och mys leker då mamma blåser håret... Ibland blir jag så trött på mitt hår.. Det tar LÅNG tid de dagar (som idag) då jag tvättat håret och ska rulla det... Men, men "ska man vara fin så får man lida pin" ;-)

Ute är det "nästan sol", ljust & fint i alla fall.  Ena granen på balkongen blåste omkull hela dagen igår pga vinden. Egentligen hade det väl varit lika bra om den blåst bort så slapp vi fundera på var vi ska kasta den?
Ska städa bort julen idag.. ligger ett par dagar efter med det. Också ska vi gå en tur. Tror det blir ner och besöka Petter idag och shoppa nya "dawn linnen". Kan inte leva utan dem...!

Men först Dr.Phil! ;-) och ikväll är det ju äntligen premiär för "Förkväll" igen på TV4. Lite "flamsigt" program men jag ÄLSKAR det! Såg det absolut varje dag i höstas! :-)

Baby tema på Gizmo ;-)

Baby tema på Gizmo ;-)

Söndags prinsessan!

Rosa prinsessan!

Här sitter söta lilla prinsessan och väntar på att vi ska gå ut på dagens tur. 
Idag gick JIG tur med sessan och jag var på Gizmo och skyltade om i fönstren. Det behövdes nu efter julen och januari är ju en så tråkig månad med salg och inga nyheter...

Köpte tulpaner för att fylla upp utställningarna. Lägger ut bilder från dagens skyltning!

Nu beställer vi pizza och jag ska ge pupp och sen blir det mys kväll i soffan... JIG skulle egentligen till Göteborg idag men fick ställa in bil turen pga stormen.

Söndagar är härliga dagar!!! :-)

Ut på tur!

Ut på tur!

Idag blev det en tur - alla 3!! - till Frognerparken. Mysigt! Vi hann nästan ut före solen försvann ;-)

Nu ska här lagas taccos och kl. 20 är det gott natt för lilla sötnosen.

Solig lördag!

Ååå vad det är härligt med SOL! :-)  Man blir lite gladare & lyckligare då solen skiner!

Vi har sovit jätte länge idag! Mitt mål med att lägga lilla prinsessan kl.20 går bara bättre och bättre, igår somnade hon redan kl. 21.20! Otroligt härligt för då får jag lite "egen tid" efter att hon somnat. Men trots att hon somnade så tidigt så sov hon och jag till 10.30! Eller - hon vaknade vid 7 men då gick vi till soffan och satte och där och somnade om... Skönt!

Idag ska vi gå en tur i solen också önskar vi Hans LYCKA TILL med den stora invigningen av konserthuset i Luleå! Mamma/mormor ska vara "the lady in red" idag! :-) Hoppas ni får kul och att det blir succé!!


Sötnosen!

Sötnosen!

Det här är en av mina favorit bilder på prinsessan! :-)
Jag var nyss och checkade att hon andades... kan gå och kolla det hur många gånger som helst då hon ligger och sover sin skönhetsömn. Lite nojjig ;-)

Nu ringde precis JIG - han blev lite orolig då jag sa att jag startat en blogg, tycker inte vårt liv ska publiceras inför "alla". Jag lugnade honom och sa att det här bara är för familj & vänner att läsa! :-)

Måste försöka få till  designen på sidan.. ska försöka få till det i morgon.

Nu är kl. snart 24 och jag känner på mig att sessan vaknar strax och vill ha pupp. Kanske lika bra att jag går och kryper ner brevid henne så att jag är redo då hon vaknar.

Min lilla prinsessa!!

168397-4

Premiär!!!

Premiär för min blogg!! :-)
Blev så inspirerad av en av tjejerna i barselgruppen som har en super fin blogg att jag nu startat min egen! Tänkte att det kan vara ett perfekt sätt för er där hemma i Sverige att följa med i vad som händer i mitt liv.... mitt nya liv som mamma! :-)


Nu är det fredag kväll. JIG är ute med jobbet och lilla prinsessan sover sött....


Nytt liv!

Nytt liv!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!



Bloggtoppen RSS 0.91