Vacker inspiration!


Accessoarerna gör helheten.. blommorna.. örhängena... hatten....

Dessa bilder inspirerar mig idag och jag lyssnar på den 
HÄR sköna låten i skrivande stund. Bra musik kryddar verkligen livet och ger energi ! :-)


Lantligt och vackert.


Somrigt.. och bara väldigt fint...

Jag är home-alone ikväll (men Johanna & Gucci är så klart här men de sover..) så nu ska jag passa på att fortsätta att prova outfits :-)


Min & Johannas fredag.


Karl Johan kl. 11.30. Jacka från We Are Replay, tunika Odd Molly, jeans + väska Zara och skor Nike. I mina påsar: returer från måndagens fotoshoot.

Idag har Johanna varit till
ChildPlanet tillsammans med vår underbara barnvakt Bente (våra vänner Kjersti & Sunniva var också där)  så att jag kunde jobba i lugn och ro några timmar. Sen, runt kl. 13.30 åkte jag hem igen och lämnade av påsar med saker jag plockat + hämtade darlingen och resten av dagen har hon hängt med mig på jobb vilket fungerade utmärkt tack vare att hon sov vid 2 av 3 byrå-besök. Snacka om perfekt team-work ;-) 

Så här har vår HAPPY fredag sett ut:


Plötsligt mötte jag min vackra vän Josefine  och hennes söta prinsessa Ella i farten då jag "sprang" ned Bogstadveien med Johanna i vagnen.  Vi hade inte setts på en stund så det var extra mysigt ! men alltför kort så vännen : vi måste verkligen få till en date next week !   (P.S jag tror inte att jag behöver skriva att jag är missnöjd med mina slingor jag gjorde i tisdags för dyra pengar... de ska ju gå från hårbotten.. hmm.. detta måste fixas.  )


Johanna provar fina skor hos Lory på Mildh Press. Lory ger alltid lika trevlig service och hon strålar verkilgen med sin baby i magen. Kolla in tavlan på väggen med champagne + Marilyn Monroe, varje gång jag besöker denna PR-byrå så ger den mig "ha-begär"  så en sån tavla står på önskelistan ;-)


Ho, ho Merry Christmas ! inte nog med att jag tipsade er om en klänning till julafton igår. Idag fick jag se detta hos Pohlem PR ! kartonger och påsar fyllda av nyankomna julnyheter. Mina tankar gick direkt till Gizmo & Co för i juni/juli gjorde jag de flesta julinköpen. I interiørbransjen är julen i full gång och i klädbransjen är man redan klar med julen och jobbar nu med spring /summer -10 !


Johanna är som en magnet till gatumusikanter etc och idag var det en kille som jonglerade med facklor som var the thing.  Mitt hjärta skulle absolut se hela showen ;-)  Själv stod jag och passade på dagens "fångst" =  påsar fyllda med kläder inför måndagens fotoshoot. Och ja, det var lite tungt att få hem allt så det var dagens trim ;-)


Karl Johan ca kl. 17.30. Till Johannas
STORA LYCKA så var Musse Pigg (i Norge heter han Mikke Mus) på plats igen idag ! Hon såg honom första gången i förrgår och hela dagen har hon sagt "mamma, jag vill gå till Musse!" så ja, dagen var i box när vi såg honom ! :-) Och idag vågade darlingen t.o.m. gå fram och ge honom några kronor. (jag ger konsekvent aldrig pengar till de som sitter och tigger, men Musse fick bli ett undantag för Johannas skull).

Dagen var som sagt "i box" då jag plockat klart hos PR-byråerna och Johanna hade fått se Musse Pigg så då hoppade vi på t-banan och åkte hem för att lämna av alla saker och sen gick vi raka vägen ut igen... så : to be continued.. :-)


Hemma !


Jag frågade en person i gata om han kunde ta en bild på oss i helfigur / stående så att jag kunde visa er våra "dagens". Så här blev resultatet... , så jag bad honom ta en till...

Efter en lång arbetsdag är vi nu hemma igen jag och min prinsessa och nu ska här FREDAGSMYSAS till max innan sötisen ska nattas. Jag känner att mitt dygn har way för få timmar just nu men ALLT går och jag ska fortsätta att jobba när Johanna har somnat :-)


...och då blev det så här.. Allt blir inte alltid precis som man tänkt sig ;-)

TREVLIG fredagkväll mina vänner ! nu är det glass som gäller här hemma hos oss + att ljusen ska tändas trots att solen strålar från en klarblå himmel för levande ljus = bästa myseffekten.


Happy fredag !


Happy fredag mina vänner. Gör sånt som gör dig GLAD !

Här går det undan i svängarna, jag ska vara på H&M`s pressrum strax och Johanna är på väg till lekeland med vår fina barnvakt. Önskar dig världens BÄSTA fredag !!! så ses vi igen så fort jag är tillbaka från dagens jobb ! :-)

FrEdAgSkRaM! ♥

Godnatt !


Den här sängen från carmobel är ju bara helt underbar. Inte nog med att den kan vara en både en säng och en koja...

Nu är det dags för en trött mama att tacka för idag ! Imorgon har vi en rykande färsk fredag att ta tillvara så bäst vi ser till att vi är hyfsat utvilade då väckarklockan kickar igång dagen :-)


.. den fungerar dessutom utmärkt som en säng till en tonårstjej (eller på ett gästrum)... = den har en lång livstid.


Detta är ju bara SÅ fint ! jag kan gärna se den här på Johannas rum om nåt år ;-)

Sweet dreams och du: glöm inte
TÄVLINGEN. (sista dag imorgon).

NaTtAkLeM!

Gott & Blandat.


Idag fick ELLE mat & vin, Chic & Hänt extra följa med mig hem.

Jag kan inte sluta att förundras över Fadde & bonde Susanne.... är det bara jag? eller blev du också förvånad? Alltså egentligen är det väl ingen stor sak att de blivit ihop, men man kan väl lugnt säga att det var otippat ! ;-)

Ute dundrar åskan och det ÖSregnar så jag tycker verkligen synd om de 40000 som står ute och lyssnar på Madonna i kväll... Till speciella tillfällen borde man kunna få beställa fint väder, eller hur ?!

Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta mitt Gott & Blandat och alla tända ljus.


Dagens tur & dagens fråga!


Johanna har paraply från H&M, jacka från Benetton, skjørt/kjol från
HowtoKissaFrog, strumpbyxor MP (favoriter) och støvlar från Viking.

Efter en heldag på hemma-kontoret tog vi på oss skorna strax före kl. 18 och gick UT.  Regnet hade lugnat ner sig så det passade perfekt :-)  Vi var innom några butiker med returer från foto och sen ville Johanna ta t-banan down-town så så fick det bli .

Turen gick till Paléet där jag rekade inför kommande uppdrag och sen tog vi en walk på Karl-Johan innan vi åkte hemmåt igen men först blev det mini-konsert ;-)


Mitt hjärta är bara ÄLSKAR att stå och lyssna på gatumusikanter så varje dag då vi är nere i city stoppar hon och lyssnar  och i kväll så blev hon riktigt SUR då jag tyckte att vi skulle gå (efter typ 2 låtar) "nej mamma!" sa hon med bestämt röst så där stod vi , en torsdag kväll runt kl. 19 på Karl Johan och lyssnade.. Snacka om kontrast mot konserten jag var på häromkvällen ! ;-)

Till sist så måste jag bara berätta att då vi gick mot t-banan för att åka till city så passerade vi en sån här historisk sak:


.. en telefonkiosk !  tänk så många kronor man har lagt på att ringa hem från en sån innan mobiltelefonen kom.. då fanns de i varje gatuhörn, nu känns de nästan som historiska monument eftersom de är så sällsynta.

Hur som helst: det jag vill komma till är att det RINGDE i telefonen ! alltså i telefonkiosken, då vi stod vid sidan om den och då blev jag SÅ osäker på vad man gör ? Svarar man ? eller är det fler än jag som tänker på skräckfilmer ? ;-) Vad gör du om du passerar en ringande telefonkiosk?  Det är dagens fråga ! :-)  

Vi hade FLAX med vädret på vår lilla tur för det var uppehåll och t.o.m. SOL då vi var ute men typ 1 min efter att vi kom hem så ÖSTE regnet ner och det blev kolsvart ute pga åskoväder. Då passade det utmärkt att tända ljus och MYSA !


Kontorsdag.


Så här har det sett ut på kontoret idag. Totalt kaos ;-) Jag har nämligen gått igenom massor med kläder, skor, accessoarer m.m. och skrivit förhandlerlister etc. + gjort iordning så att ett bud kan komma och hämta allt som ska i retur från måndagens foto.

Det blev en heldag på kontoret för mig. Jag har suttit vid pc´n och skrivit på en sak non-stop från kl. 11 till kl. 15.30 och hjärtat har varit SÅ duktig och tecknat, lekt, pysslat etc. Men till slut så sa hon plötsligt "mamma du är tråkig"  och då var jag som tur var precis klar så vi kunde BUSA & leka en stund :-)


Johanna igår på ARK (Eger). Hon shoppar sig en ny målarbok + kritor också hittade hon massor med fina rosa skolestart saker me jag försökte förklara att det dröjer några år till det är dags ;-)

Nu har vi precis fått i oss lite middag och ska göra oss klara för en tur ur. Jag ska börja plocka inför nästa uppdrag + att vi behöver lite frisk luft :-)

Jag önskar er som ska på MADONNA i kväll en fantastisk kväll utan regn (håller tummarna för att det blir uppehåll) och vem vet? kanske går hon på scen tidigare än kl. 21 pga av vädret så ni ska slippa stå i regnet och vänta?


Godmorgon regniga torsdag!


Dagens tänkvärda: Livet blir vad du gör det till och om du väljer att se saker från en positiv sida så får du lite roligare (mer kul) :-)

NY dag och massor med regn men vad gör det när det finns paraplyer och gummistövlar? Det finns ju många snygga gummistövlar nuförtiden från tex Hunter, Ilse Jacobsen och Tretorn (finns t.o.m. med kilklack!) och i höst kommer Ilse Jacobsen med en SUPER fin regnjacka i kortare modell som t.o.m. är fodrad så håll utkik efter den ! (passar perfekt när man ska gå turer med barnvagnen i regnet).


Nu ska vi girls äta frukost.
 
Hos oss startade dagen ovanligt tidigt idag (Johanna kom in redan runt 06, men sen sov vi lite till på soffan) och jag har varit iväg till redaktionen en snabbis på morgon och fixat några jobbsaker. Min torsdag blir en mix av kontorsdag + plockdag  för jag ska förbereda måndagens fotografering

NJUT din dag och kom ihåg att det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;-)  (en klysha som stämmer).

KrAm! ♥

Höstsnyggt och lite mer Madonna..


Klänning & skor från
net-a-porter.

Den här superfina klänningen från Donna Karan påminner mig om julen och skulle passa helt perfekt till julafton ;-)  och skorna får gärna förgylla mina fötter i höst. Hur snygga som helst ! :-)

Nu ska jag fixa några saker och sen är det sängen som gäller. Du har väl inte missat den fina TÄVLINGEN som pågår? där du kan vinna vackert halsband från butiken Nordljus


Madonna för Louis Vuitton. Jag passerade L.V butiken idag i city och fick se upp så jag inte drogs in som en magnet.. ;-)

Jag avslutar den här bloggdagen på samma sätt som FABULOUS Madonna avslutade sin show igår:  hon körde en mix av den HÄR + den HÄR låten och det var den BÄSTA mix jag hört. Världens coolaste avslutning på konserten, jag dansade mig svettig ! :-)

GoDnAtTkRaM! ♥

Gårdagens hårfix.


Här står en trevlig tjej (lärling på salongen) och tar ur mina extensions. Som du ser så hade jag med mig en väska fullpackad med saker, bl.a. massor med blader som jag skulle kosa mig med (trodde jag) och min pc för en bra sak med den här salongen är att de har trådlöst nett.

Igår hade jag en "heldag" hos Camilla på
Adam & Eva down-town. Jag checkade in kl. 11 och ut strax efter 16 och de timmar jag var där jobbade jag non-stop samtidigt som Camilla tog ur mina extensions, gjorde slingor + klippte mitt hår och sedan satte i nya extensions.


Working-girl med mobil, pc, block & penna ... Camilla står och sätter i ca 90 extensions i 2 olika nyanser (likt som jag alltid gjort).


Camilla lockade mitt hår med locktång då hon var klar. (det ser ut som att jag rullat håret..)


Jag & min frissa som är kreativ-leder för Oslo Fashion Week som snart drar igång.

Nu dröjer det ca 6 månader till nästa gång min extensions ska bytas ut igen och tänk, då är det januari 2010!


Dagens nagelfix.


Duktiga Moi lägger akryl på mina naglar.

Inte nog med min hårkris som pågått fram till igår... jag har haft nagelKRIS också så därför kändes det extra SKÖNT att bli FIN på händerna idag :-)

Jag har gått till samma  nageltjej i många år men nu är hon på ferie / semester så : jag bokade in mig hos Moi som tidigare jobbat på den salong där jag går.  I juli startade Moi egen salong, Beauty Design, nere i centrum och jag blir alltid lika imponerad över tjejer som förverkligar sin dröm.

 
Jag hade tappat flera toppar så Moi satte på några nya. På bilden till vänster ser ni hur långa de ser ut innan hon klippt dem. Till höger: nyfixade naglar !

Moi håller till i Thor Olsensgate 3a och har tfn 93094467 om du önskar att boka time. Hon har en nettsida också.


Madonna konserten !


Dessa storskärmar bak på scen var otroligt effektfulla under hela konserten.

Det var ca 18 sedan sist och igår var det dags för mitt livs 2:a MADONNA konsert och jag fick den SHOW jag önskat mig! Hela konserten var som att vara på ett VÄRLDENS BÄSTA DISCO och jag dansade non-stop. Madonna bjöd på helt FANTASTISKT bra versioner av sina låtar och hon hade mixat in andra artisters musik på ett otroligt coolt sätt.

Madonna är ett proffs som levererar och jag hon INSPIERARADE mig så mycket med sin GIRL-POWER igår då jag dansade till Holiday, Like a virgin, Inte the groove och 4 seconds m.fl. Madonna lever sin dröm och vill, med hjälp av budskap på storkärmar, få oss att också göra det. Framförallt stod det att vi är ansvariga för vår egen lycka och att vi alla kan bidra till en bättre värld och ni vet ju hur glad jag är i tänkvärda texter så det var som en extra KRYDDA över hela konserten!


På väg till konserten med min JIG och nyfixat hår , sjal från Falierio Sarti, tunika Hunky Dory, jeans + väska Zara och sköna skor från Nike (passar bra på konsert.). Vi var många som kom med t-banan runt kl. 19. JIG hade fixat biljetter i "Golden Circle" så vi hade KANON platser ! (tack älskling).


Den här FANTASTISKA Dj´en : Paul Oakenfield var Madonnas "förband". Han spelade galet BRA musik fram till 20. Gissar att han fått några jobb efter att ha visat upp sig före Madonna en hel sommar så han har knappast tom kalender framöver..  ;-)


Strax efter kl. 21 gjorde MADONNA sin ENTRÉ och då såg det ut så här!


Cool öppning på konserten.


Kolla hur många vi är som fotograferar ;-)  (typ 100 mobiltelefoner + kameror). På den här bilden syns det hur nära vi stod. Jag ville inte stå helt framme vid scen för då hade vi inte sett lika bra så vi valde att stå några meter ifrån för att få med oss hela scen showen.


När jag såg den här 50-åringens kropp igår så¨bestämde jag mig för att ringa S.A.T.S. ;-)


Jag undrar hur ofta hon tränar? 3 tim om dagen stod det någonstans... hmm..


Här sjunger hon bl.a den
HÄR (tror jag ? hjälp, har redan glömt...)


Se så glad hon var!


Min favorit del av konserten, här sjunger hon bl.a. den HÄR.


THE END! stod det på storkärmen då allt var klart och så här såg scenen ut på långt avstånd. Jag fotade då vi var på väg ut, eller jag menar på väg för att shoppa t-shirt för den här kvällen måste jag ha ett minne ifrån !

   
(Jag hoppas verkligen att det snart går att klicka på de små bilderna igen. )

Jag tog SÅ många bilder igår men jag känner att det blir lite väl långt inlägg om jag ska lägga upp alla så dessa fick det bli.

Konserten får : GGGGGG ! av mig = 6 gizmolinas = ternekast 6 ! I love it !!!! :-)


Madonna-konsert-tips !


Det regnade då vi ankom stadion igår så regnskyddet fick åka på. Vi hade platser i "Golden Circle" och den hade en egen ingång till vänster om scenen (det är den entrén jag står brevid)  så ni som ska in där (i Golden Circle)  i kväll: håll vänster redan utanför vid stora entrén så kommer ni rätt på.

Jag kom på att ni som ska iväg på den FANTASTISKA Madonna konserten imorgon kanske önskar några praktiska  tips? Så varsågoda, här kommer de:

- vi tog t-banan till Helsfyr och kom fram runt kl. 18.45 och då var det massor med folk på väg in.
- de selger regnskydd ( i stil med det jag har på mig ) utanför för typ 20 kr .
- den Dj som står på scen fram till Madonna startar är FANTASTISK !!! Det är som att vara på DISCO !!
- Mr.Dj slutade att spela kl. 20, då riggade de & fixade på scen fram till kl. 21 = ingenting hände...
- Madonna gjorde entré på scen ca 21.15 !
- konserten var klar ca 23.30
- efter konserten var det HYSTERISK kö till att köpa t-shirts etc. (den snyggaste tycker jag är den grå!)


efter att jag köat läääänge... så blev den grå t-shirten min (de hade endast kvar i M så det fick det bli). Kommer att matcha den med svarta skinnbyxor i höst. Pris: 250nok.

- vi tog t-banan hem och de hade ett SUPER bra system med full kontroll och ett gäng med vakter som såg till att allt flöt på bra. Det gick tåg non-stop ner till Stortinget .


Jag mötte duktiga festfixaren Ronnie Ottem (till venster) utanför entrén och han arrangerar¨efterfest:  "Madonna tributeparty" på Emil & Samuel (steen & strøm) 28.e (dvs igår) + 30:e (=imorgon) . Dørrarna øppnar kl. 22 (pris 100, 23år). Lust att gå dit? Mejla ditt namn + antal till.
[email protected] 

Önskar er som ska dit en FABULOUS kväll imorgon! Hela showen är verkligen ett enda långt DISCO, jag dansade non-stop under konserten igår.  Och till er som inte har biljett men som har lust att gå: det stod mååånga "svarta-börsen-selgere" utanför !

ENJOY! :-)


Godmorgon sunny day!


Dagens tänkvärda: byt ut din rädsla för det okända mot nyfikenhet...

Hej mina vänner! Dagen idag startade med att det stod en söt liten tjej vid min säng runt kl. 7 och ute skiner SOLEN!! :-) Det känns i hela kroppen att jag var på konsert igår (vi stod och väntade från 18.45-21.15 + konserten till 23.30..) men det är det värt för oj, oj, så BRA Madonna var! (jag ska göra ett helt eget inlägg om konserten). 


På mitt moodboard just nu...  Sko reklamen för Coach är flera år gammal och jag fick "ha begär!" , SÅ snygga! Gisele & en modeserie ur en gammal H.Bazaar är inspiration !

I min kalender står det följande idag:
-välja modeller till kommande uppdrag.
-skriva forhandlerlister + fixa diverse pics.
-nagelfix

Johanna kommer att vara sammen med mig så det blir nog lek & glass också ;-) Känner på mig att detta blir en BRA dag!! :-)

Hoppas att du NJUTER din sommar och att du får en TOPPEN dag!

KraM! ♥

Världens bästa Madonna!


JAG tog den här bilden i kväll ! så då förstår ni hur NÄRA vi stod ;-)

OH MY GOD !!! så BRA kvällens konsert var ! Helt FANTASTISK!! och Madonna är ju bara den COOLASTE dama med maxat med girlpower ! (hon inspirerar verkligen).

Jag har tagit massor med bilder så ni ska få en fullständig rapport från kvällen imorgon för nu är jag så trött att jag måste dyka i säng...zzz...

TACK för idag och godnatt!

NaTtAkLeM! ♥

Business & pleasure.


Så här såg jag ut då jag var klar hos Camilla (
Adam&Eva) förra gången , det var i februari. Jag byter ut mina extensions ca 2 gånger i året.

Det blev en full jobbdag på mig i frisørstolen (tack vare trådløst nett) så jag har inte öppnat ett enda av de magasiner jag hade med mig och jag har inte hunnit blogga....  Men: det har passat mig utmärkt att kombinera business & pleasure.

Ska visa er pics senare så ni får se hur min dag sett ut. Nu lockar duktiga Camilla mitt hår och jag ska snart checka ut och åka hem och pussa på Johanna och  göra mig klar för MADONNA :-)


Godmorgon mina bloggisar !


Madonna är den enda "idol" jag har haft och har. She´s one cool lady! :-) och jag undrar om hon är tillsammans med den där Jesus? tror det. Eller vad tror du?

Solen skiner och vi har en NY härlig dag framför oss! :-)  Idag bjuder min dag på många timma hos frisören, eller "frissan" som vi säger hemma i Sverige ;-) . Jag ska ÄNTLIGEN byta ut mina extensions + att jag ska göra slingor och jag har nog aldrig kännt mig så o-fräsch i håret som nu (har avbokat frisør time pga mycket jobb..) så det ska bli så otroligt SKÖNT att få fixat det idag ! :-)

Och gissa vad jag ska göra ikväll ? Jag ska på MADONNA KONSERT ! :-) Det ska bli SÅ kul !! Sist jag var på en konsert med henne var typ -91 (? osäker på året...) i Göteborg så det är med andra ord 18 (!) år sedan.  Jag riktigt LÄNGTAR till i kväll !! :-)


Passar bra till Madonna, hon är ett levande bevis på en tjej som alltid gått sina egna väger och DET är girl power!

Nu ska jag jobba på här + mysa  med hjärtat innan barnvakten kommer och tar med sig henne till lekparken.

Önskar dig en STRÅLANDE tisdag fylld av BRA musik ! som tex den
HÄR gamla favorit låten med min "idol" . Och du, jag kommer att blogga från frisörstolen så att ni kan följa mitt hårfix idag så vi ses snart igen ! :-) 

KrAm! ♥

Dagens fotoshoot !


Sötnosen på väg in hemma runt kl. 17 efter en kul dag.(först lek i parken med Bente, sen en stund i studio med mig).

Jag känner mig SUPERnöjd med dagen ! :-)  Modellen var helt perfekt (vacker & proffsig), hår & make-up stylisten var jätteduktig, fotografen var fantastisk och jag STORkoste mig med mitt 1:a uppdrag som stylist i en modellfotografering i studio! Så -nu ser jag redan fram emot nästa uppdrag som ska fotograferas på måndag .

Här ser ni dagens "dream-team":


Jag (stylist) , modell Bonnie, fotograf Annar och hår + make-up Miriam.


Så här jag stått vid varje "tagning" och ropat inspirerande ord till modellen + checkat att allt ser perfekt ut. Bakom kameran ser ni duktiga Annar. Johanna dök upp i studion på eftermiddagen och tyckte att det var jätte spännande.

Det jobb jag gjort idag är för magasinet Kamille och jag kan tyvärr inte visa några outfits eller pics på modellen under plåtningen men när saken är ute i tidningshyllorna (ska säga till när det är dags) så ska ni få se mina "bakom kulisserna" pics.


Så här såg det ut när vi kom hem och jag tömt bilen . Många påsar blir det och då är ändå inte alla kläder med på bilden ! (de hade jag redan burit upp)  ,detta är bara accessoarerna.  Jag får bra träning av allt bärande ! ;-) 

Nu återstår för mig att skriva produktinformation till alla bilder (ni vet info om vart plagget kommer ifrån, vad det kostar etc.) men -  innan jag tar tag i det så ska jag "fira" denna FANTASTISKA jobbdag med Lotta på Liseberg, tända ljus och ett glas vitt för min darling har precis somnat. Wiieee !!!! :-)

Önskar dig en riktigt TREVLIG kväll !


Tävling: vinn vackert halsband från Nordljus!



Det känns FANTASTISKT kul att få kicka igång en ny tävling med min FINA samarbetsparter
Nordljus. Den här gången är vinsten 4 st vackra halsband = det blir 4 st vinnare av 1 halsband var ! :-)


Vinsten är 1st av detta vackra halsband till ett värde av 199sek eller...


.. 1 st av detta vackra halsband till ett värde av 299sek.
(vi lottar slumpässigt vem som vinner vilket halsband).

För att tävla så surfar du in hos Nordljus och anmäler dig till deras nyhetsbrev och sedan kommer du tillbaka till detta inlägg och skriver en kommentar till mig senast den 31:a juli.

Kram & Lycka Till !

Godnatt alla fina !


Den är väskan är to die for...

Jag går omkring och drömmer om en Chanel väska sedan en tid tillbaka men nyss dök den här godsaken från Miu Miu upp så nu drömmer jag om båda :-)

Nu ska jag gå igenom alla outfits inför morgondagens foto och det hänger bl.a SÅ fina plagg ur Odd Mollys höstkollektion på stativet här på mitt kontor. Jag tycker att höstens kollektion är den finaste de gjort !  ;-)  Och på tal om Odd Molly: gissa vad jag gör om 6 dagar? Gå in på deras nettsida så kan ni nog gissa ! ;-)

TACK för idag! sov nu så jätte gott så ses vi igen imorgon och då är det en NY vecka med ovanligt många KUL happenings! Längtar ! :-)

NaTtAkLeM! ♥

Höstinspiration.


Se så snyggt cover Australiensiska Vogue har.

Här ser ni gårdagens fångst: engelska Harpers Bazaar, Vogue från down-under och svenska Glaze. Snacka om att Glaze sliter med identifikations problem... jag tyckte det var som bäst då de hade fokus på mammor (kallade sig t.o.m mamma-magasin). En kul sak är i alla fall att de har min blå topp/klänning från H&M på omslaget (syns tyvärr inte på mitt foto). Jag får SÅ mycket höstinspiration av att bläddra i dessa blader. Underbart ! :-)


Johanna fick välja sig ett magasin för 1:a gången och det här är vad som hamnade på kassadisken. Jag måste erkänna att jag riktigt längtar till hon börjar leka med Barbie.Tror hon ska få sin första till 3-års dagen :-)

I kväll är mitt mål att ligga under täcket före kl. 24, håll tummarna ! ;-)


Dagens interiørtips !


Den här stolen (fast i en annan färg..) får gärna flytta in hos oss. Johanna tyckte att den var jätteskön att slappa i :-) Och ett TIPS är att måla figurer direkt på en vit vägg (du måste inte köpa färdiga sjabloner). Personligt & dekorativt !

På Steen & Strøm har de byggt en så fin barn-lek-avdelning och när vi var där i fredags så passade jag på att ta bilder på några TIPS till er mina vänner så VARSÅGODA:


Har barnens bord blivit fult ? Köp en fin faxduk som matchar barnrumsinredningen och limma fast det på bordet så har du plötsligt ett "nytt" fint bord !  och samma sak gäller stolarna då de inte är lika vita längre..  Och ett till TIPS: fäst hinkar från Ikea på sidan om bordet och förvara kritorna i dem (så som på bilden).


Dekorera taket i kidsens rum genom att fästa små krokar i taket och knyt fast leksaker i fina band som du hänger från krokarna.


En vajer med klyper att fästa teckningar & bilder är en smart lösning.

Hoppas att du njuter din söndagkväll ?! Här hemma pågår nattning just nu eller oj, nu kommer Johanna cyklades in på kontoret, hmm..  ;-)


Fredag del 3.


"Och vad kan jag hjälpa dig med?", Johanna tränar bakom disken på lekebutikken på Steen & Strøm inför min nästa butik ;-) 

I fredags, efter all jobbing, så förtjänade min assistent lite "betalning" så , vi styrde stegen mot leksaksbutiken på Steen & Strøm och Johanna storkoste sig verkligen den stund vi var där och pricken över i var då hon fick komma in bakom kassadisken och scanna in sina varor helt själv :-)

Och sen mina vänner så fick Johanna välja var vi skulle äta middag och valet blev inte helt otippat :


HAPPY Johanna!


En nöjd & glad Johanna på väg hemmåt runt kl. 19 fredag kväll :-)

  
På Mc.D mötte vi av en tillfällighet söta Bente som är barnvakt åt Johanna ibland. I mitten ser ni darlingens shopping (hon älskar SMÅ saker, allt ska vara pyttelitet). Mor & dotter åt lik mat och JIG kom och gjorde oss sällskap.

Nu är det middags-dags .


Min inspiration.


Bilden får mig att tänka på Carrie i SATC oc jag älskar allt tyll och rosetten.

Den här bilden som sitter på mitt moodboard ovanför skrivbordet är min INSPIRATION till morgondagens foto-shoot :-)  och idag sprang vi ut en sväng för att shoppa nya blomster hit till kontoret så nu ser det ut så här :


Det blev, inte helt otippat, 2 st rosa pelargonier som matchar de på balkongen. Känns sommarfräscht


Så här såg fönstet ut tidigare idag, 2 mindre pigga hortensia som var ett felköp på Ikea för knopparna slog aldrig ut..

Jag vaknade nyss i soffan av att Johanna väckte mig, måste ha slumrat till i typ 5 minuter.. trött mama idag ;-)


Vinnaren av 500kr hos Dodde.se.



Bättre sent än aldrig ska jag nu ÄNTLIGEN presentera vinnaren i tävlingen hos den nya leksaksbutiken Dodde.se . Tusen TACK för alla tävlingsbidrag , önskar som vanligt att alla kunde få vinna... men då vore det ju ingen tävling ;-)


Den här FINA och super användbara påsen i plast med glidlås / dragkedja påminner om min "Gizmo påse" .Pris 79sek hos Dodde.se (jag ska beställa en sån till mig själv ;-)

♥ And the winner is: ♥

Postat av: sofia

Tänk vad mina flickor skulle bli glada om de visste att mamma inte bara arbetar vid datorn utan även tävlar så att de kan få nya leksaker... :D

Jag vet att de skulle bli överlyckliga om de fick några tillbehör till sitt nya dockskåp, en dockfamilj skulle inte vara helt fel och en transformator (låter ju hur tråkigt som helst men tänk vad fint det är med riktig belysning i ett dockskåp!). De kommer go bananas!

Håller tummarna här och TACK för en superfin blogg som förgyller min vardag!

2009-07-01 @ 12:47:34

STORT GRATTIS till dig Sofia !
Mejla mig ditt fullständiga namn + adressuppgifter (och e-mail) till: [email protected]

TACK Dodde.se för ett trevligt samarbete ! ♥

Dagens tips: Vogue from down-under!


Vogue Juni (finns tyvärr inte i butik längre, jag shoppade augusti nr igår.)

Det här är ett av de absolut SNYGGASTE cover jag någonsin sett och oftast då jag tittar i tidningshyllorna så är det, utan tvekan, Vogue Australia´s omslag som sticker ut.  Men, av någon märklig anledning så har jag aldrig shoppat magasinet trots det.. (ångrar grymt att jag inte köpte detta från juni..) förren IDAG, då samma sak hände igen: dvs att den hade snyggast cover i hyllorna och jag är SÅ glad jag köpte det för oh my ! så snyggt innehållet är. Helt i min smak !


Örhängen från net-a-porter.

Hittade en så bra  text i  magasinet:
"The jewellery must be inspiring to the person who wears it. It should make them feel special."

Tänk på det då du väljer smycken. De ska inte bara krydda din outfit, de ska framför allt få dig att känna dig speciell.

Våra bästa vänner Kjersti & Sunniva kom och förgyllde vår dag och  nu sover hjärtat sött på soffan så jag ska passa på att "bara-vara" , tror kanske det blir solstolen på balkongen...


Lördags-girls!


Glass-paus på Möwenpick nere på Karl Johan. Min söta anteckningsbok kommer från
JohannaForm&Design.

Det var något fel på blogg.se igår kväll så detta inlägg gick inte att publisera, därför kommer det nu.....

Idag har vi haft en riktigt MYSIG lördag ! :-) 

Johanna somnade sött i vagnen så fort vi kom ur strax efter 12 och då passade jag på att plocka inför måndagens foto och fixa diverse ärenden. När hjärtat vaknade sa hon "mamma, jag vill åka tunnelbana fort!" så det var precis vad vi gjorde, vi åkte t-bana ner till city och den går alltid fort ;-)

Hjärtat fick fortsätta som min assistent idag och det jobbet inkluderar självklart en glass-paus. Norge har verkligen världens GODASTE glass och jag kan nästan inte glass i Sverige längre för det är SÅ stor skillnad..


Dagens glassflicka har på sig klänning från HowtoKissaFrog. Och då vi mumsat i oss glassen så blev det ett oväntat stopp på Karl Johan....


.....Johanna skulle  nämligen ABSOLUT lyssna på en mann + dotter som spelade utanför Eger och hon vägrade att gå därifrån så där stod (jag i alla fall..)  vi och lyssnade som de värsta turisterna ;-) 

Efter glass & musik så var det dags att ta t-banan hem igen.


Plötsligt blev Johanna på värsta bushumöret och sprang fort som blixten mot t-banan ;-)  Byggnaden är föresten en av de finaste i city tycker jag.

Vi var hemma runt kl. 17 och då blev det middag och en girls-night-in.

Nu är det söndag och Johanna vill dansa så got to go :-)


Godmorgon alla fina bloggisar !


Dagens tänkvärda: det är de små äventyren som kryddar livet...

Mitt hjärta kom in och väckte mig redan 5.45 idag och det är liïiite väl tidigt på en söndag ;-) så -  vi gick raka vägen till soffan med våra täcken och somnade om ca 1 time och då sa Johanna "mamma, inte sova mer!"  men jag gjorde några tappra försök att sova lite till utan lycka. De små är ganska så bestämda ;-)

Idag har jag bara lust att gå runt i min Juicy dress och slappa, leka, städa lite, fixa små saker, läsa magasiner etc vilket passar perfekt en grå söndag som dessa (det regnar inte, men nästan..).


Ballonger makes me HAPPY !! :-)

Jag önskar dig också en riktigt SOFT söndag fylld av LYCKLIGA stunder ! och du - kom ihåg att de där härliga äventyren ligger där och väntar, en dag kanske...:-)

KrAmAr! ♥

Myskväll.


Bilden får symbolisera min & Johannas girls-night-in.

Ostkrokar, tända ljus, vitt vin, dockor, nya Vogue + Harpers Bazaar, Sommarkrysset på TV4 = vi LÖRDAGSMYSER ! :-)

Hoppas att du också gör det ?!

Uppdatering: vilken cool detalj Kicken hade på sin vest ;-)

Puss & kram från mig & Johanna ! ♥

P.S Carolina Gynning är verkligen galet snygg ! kolla in klänningen hon har på sig i kväll, den får gärna flytta in hos mig ;-)

And the story continues...


Alla fina saker kommer från
KidsConcept.

Med glass/is i magarna så styrde vi stegen mot Polhem PR och här  var det inga tvivel om i vilken "krok" Johanna höll till då jag jobbade ;-)  Den var som gjort för henne!

När jag hade plockat klart så gick vi vidare....


Jag frågade Johanna om hon ville sitta på lejonet? men jag tror ni ser att det inte var så aktuellt ;-)


I den här bakgården kommer jag nog att hänga en del under Oslo Fashion week för det är i denna byggning som flera visningar äger rum.

Nästa stopp var hos Pressekontakterna men de hade tagit helg så vi gick vidare.....


Här sitter Johanna på STAR pr (här finns tex Replay shoes, Ugg´s, Tretorn...) och förhandlar med bossen Trine ;-) Nejdå, men det ser ut så, eller hur? Hon chillar bara och berättar att hon är 3 år och att hon vill köpa sig en Barbie.


Färdigjobbad och med en påse full av snygga skor i hissen. (vagnen är en perfekt varuvagn ;-)


När vi kommer ner med hissen så upptäcker vi att det ÖSregnar ute så jag tog på Johanna mer kläder, plockade fram paraplyer etc och då vi öppnade dörren hade det slutat regnat och solen tittade fram igen . Perfekt tajming !

Klockan närmade sig 17 då vi kom ut igen och då hade vi jobbat klar ! och vad  vi gjorde då ska jag berätta i nästa inlägg för nu är det HÖG tid för frukost  :-)

Tjingeling så länge ! ♥

Godmorgon lördag !


Johanna chillar hos Polhem PR i en SÖT fåtölj från
KidsConcept, från samma ställe kommer även prinsessevimplarna.

Då är den nya dagen igång och det känns otroligt SKÖNT med LÖRDAG ! :-) Mitt hjärta kom in till mig strax efter 7 och sen har vi legat och myst i soffan framför Disney Channel och bakom nya engelska ELLE. Jag blir så otroligt inspirerad av alla vackra HÖSTkläder som presenteras i magasinerna nu.  För håller du inte med mig om att höstkläder är de allra finaste ?  Allt stickat och alla halsdukar och stövlar... mmm... I love it ! :-)

Nu bjuder jag på en presentation av min och Johannas fredag. Vi hade den MYSIGASTE dagen ! för det var SÅ länge sen vi var tillsammans en hel dag och då jag frågade Johanna om hon ville gå till lekparken? (med barnvakt) istället för att hänga med mamma på jobb så sa hon bestämt: "jag vill vara med mamma på jobb!" och hon STRÅLADE hela dagen och tyckte att det var jätteKUL och spännande att hänga med mig runt.

 När ni tittar på bilderna så tycker jag att ni ska lyssna på den HÄR sköna låten som jag hade på repeat när jag jobbade i natt.  ENJOY !


1:a stopp down-town var hos Mildh press (här hänger kollektionerna från bl.a. Odd Molly, Hunky Dory, Benetton, Gant, Indiska, Petit Bateau m.fl)  och där hade de en Barbie som Johanna storkoste sig med. Hon satt och lekte med den heeela tiden då jag jobbade och som ni ser så bäddade hon ner Miss.Barbie med wet-vipes då  hon skulle sova ;-)


2:a stopp var på H&M´s huvudkontor där de har ett presserom där vi stylister kan låna plagg ur kommande kollektioner + home collection.  På väg ut, i receptionen, hittade Johanna några äpplen...


Det är viktigt att ta pauser också , speciellt när assistenten inte har hunnit fylla 3 år ;-) , och det passade utmärkt att äta glassen utanför lyxiga butiken Hermés som slog upp portarna i Oslo för ett tag sedan.  Jag skulle inte säga nej tack till en scarves eller väska därifrån..


Johannas favorit: LolliPop, min favorit: Royal (så heter Magnum i Norge). En stund efter att bilden var tagen hade vi choklad på båda klänningarna och jag hade lyckats tappa Johannas glass på marken.. ;-)

Nu kan jag skriva klassikern: "To be continued..." för jag ska ta och hoppa i duschen och sen frukost för magen kurrar.

NJUT din morgon !!


Godnattkram!


I kväll har jag gått igenom alla outfits till måndagens fotografering. Blir min första styling med modell och det ser jag verkligen fram emot !

Jag fastnade helt i jobbingen och nu, då jag precis var klar med det jag skulle göra, så tittade jag på klockan och fick en chock. Bäst att gå raka vägen till sängen och sova !  ;-) 

Hittade föresten ett par festliga inbjudningar i min inbox nyss då jag checkade mejlen så nu LÄNGTAR jag ännu mer till modemässan i Köpenhamn. Om ett par veckor är det dags så nedräkningen har startat ..

Nej, nu måste jag sova så jag passar på att önska er som vaknar tidigt en riktigt MYSIG lördagsmorgon med god lång frukost :-)

GoDnAtT & gOdMoRgOn KrAm! ♥

Dagens.


Min dagens: jag invigde en klänning från Hoss som är shoppad hos
Bolina, till den mitt favorit halsband från Bvlgari och mina favorit skor från Clarks (måste ha skönt på fötterna då jag springer runt och jobbar). Min assistents dagens: klänning från Tina Wodstrup, sandaler Naturino och hårspännen från H&M. Den busiga grimasen kommer från Thailand ;-)  (hon lärde sig den av thai vänner).

När vi gick hemifrån, kl. 12, så somnade Johanna ganska snabbt i vagnen och då passade jag på att göra mitt 1:a stopp som var hos Mildh Press (de har kollektionerna från tex Cubus, Kapp Ahl, Juicy Couture, Rabens Saloner, Bronx, St Tropez, Noa Noa m.fl, m.fl.)  och med en sovande Johanna 2 trappor ner (de har ej hiss) så plockade jag ihop det jag skulle ha och sen , när vi passerade slottet på väg down-town, så dök denna vaktparad upp och det var helt GALET hur många turister som följde med paraden. Det såg nästan ut som ett 17:e maj tåg ;-)


Efter stoppet hos Mildh Press gick turen down-town och vi passerade slottet så dök plötsligt vaktparaden upp. Här ser ni föresten ytterligare en accessoar: barnvagnen ! ;-)   (och ja, vaktparaden väckte Johanna så hon vaknade 1 sek efter att bilden togs)

Nu sover mitt hjärta och JIG har rest bort över helgen så jag har precis slappat en stund i soffan med Klick! och ett glas vitt och jag tror aldrig att soffan har varit så skön ! kan faktiskt knappt minnas sist jag satt i den ? så det var på tiden ;-) 

Men, nu är det slut med softningen för nu ska jag gå igenom måndagens outfits som ska fotograferas så att jag kan komplettera med det som eventuellt saknas imorgon. Också ska jag gå igenom de skor som en fotograf kommer och hämtar i morgon bitti.


Inspirerande dag !


Cool & inspirerande bild.

NU kom jag och min lilla söta assistent (=Johanna) in genom dörren efter många timmars jobb down-town. Johanna har varit den SÖTASTE , när vi var på H&M´s presserum så gick hon runt och sa "mamma, se  vilka fina skor!" och "mamma, fin ring, titta!" osv.  Tror hon kommer gå i mina fotspår ;-)

Ska lasta ner bilderna från dagen nu också ska jag bära upp typ 20 påsar med sånt jag plockat idag och viktigast av allt ! jag ska FIRA dagen med ett glas bubbel ! :-)

Önskar dig en festlig kväll !


Dagens tema: SKOR!


Hos Polhem-PR igår eftermiddag... Johanna sov sött i vagnen hela tiden då jag var down-town igår = helt perfekt ! för då kunde jag jobba i lugn & ro. Bakom mig på bilden kryllar det av snygga höstkläder från olika leverantörer.

Nu jobbar jag med ett uppdrag som handlar om skor och igår då jag besökte en av PR-byråerna så hittade jag dessa SNYGGINGAR (vill ha!)  från danska
Apair. Jag sålde deras skor på Gizmo & Co och när jag flyger via Köpenhamn så besöker jag alltid deras butik på Kastrup och den butiken är ett tips om du är ute och flyger i sommar :-)


Thank god it´s friday !


Dagens tänkvärda:  gör saker som känns rätt i hjärtat...

Godmorgon vänner! :-) Hoppas att du sovit som en prinsessa (prins) i natt och att du vaknat FULL av energi !?  Själv vaknade jag av att Johanna väckte mig strax före kl 7 och sedan då har vi legat och chillat i soffan (jag har bläddrat i magasiner och sökt inspiration till ett uppdrag) men nu är det slut chillat och vi ska ta tag i dagen . Oslo bjuder på ett STRÅLANDE sommarväder: SOL från klarblå himmel ! :-)


Hurra ! det är FREDAG ! :-)

Dagen idag bjuder på jobb och eftersom dagis fortfarande har stängt och mormor har rest hem så får Johanna bli med, eller så smsar jag en barnvakt... eller kanske en mix av båda alternativen? vi får se ! ;-) Just nu sitter i alla fall darlingen och går igenon en kartong med bilder på golvet brevid mig. Nästan alla bilder är från Thailand och Johanna säger "åka Lollo, Bernie!" ;-)


Så här såg det ut igår och det er nästan exakt likadant ut nu. Det blir många kartonger som "sorteras" (gås igenom) av Johanna dessa dagar då jag sitter och jobbar ;-)

Och om någon undrar när det är dags för lata dagar & semester? så kan jag berätta att det får bli senare i höst... och det känns riktigt BRA för då har jag något KUL att se fram emot !

Önskar dig en FABULOUS fredag & WEEKEND! och jag tycker att vi kickar igång den med den
HÄR låten ! :-)

KrAm! ♥

Nu checkar jag ut !


Hittade den här härliga bilden (från en kino/bio premiär) på Sienna Miller & Co hos Filmweb.no.

Jag känner mig lika glad som girlsen på bilden just nu för det är dags för mig att checka ut från redaktionen och köra hem till mitt mysiga, härliga hem och pussa på mina älsklingar som jag saknar då jag sitter här och jobbar.

Hoppas att du har haft en fin dag och att du ligger och sover gott nu. Vi ses igen imorgon !

PuSs & kRaM! ♥

Hösten har startat !


En FIN höstnyhet från favoriten Odd Molly.

Idag var jag en innom den FINA butiken
Kiman för att "reka" inför ett uppdrag och där hade hösten gjort sin entré ! Det är verkligen SÅ härligt när hötnyheterna droppar in... för plaggen hänger där snyggt och prydligt på rekke og rad och allt ser bara delikat ut. (till skillnad mot salgstativen som är ett enda kaos).

Hur som helst : den här godbiten från Odd Molly har jag gått och kärat ner mig i. Såg den först hos Daisy och idag hos Kiman... nästa gång ser jag den kanske i min garderob? ;-) 

Jag har precis checkat in på redaktionen och mitt kvälls-skift startar NU !

Tjingeling så länge!


Happy torsdag !


Jag vågar inte stanna upp i tempo just nu för då tror jag att jag också somnar ... ;-)

Nu har jag bestämt mig för att bloggen INTE ska bli lidande pga att jag jobbar galet mycket just nu så : nu är det skärpning som gäller och fr.o.m. nu lovar jag att uppdatera oftare ! :-)  Bli ju inget kul annars, eller hur ?  Och jag är SÅ glad och tacksam för att ni förstår att det bara är tillfälligt som det är så här galet ;-)

Jag har suttit och jobbat sedan tidig morgon och nu är jag på väg ut genom dörren med en trött Johanna som ska få sova vagn då jag jobbar (ska innom några PR-byårer och plocka till foto) men då jag kommer hem ses vi igen och då blir det en FANTASTISK tävling !! :-)

Önskar dig en UNDERBART FIN dag !!

KrAm! ♥

Working late...

Tro det eller ej men jag är kvar på redaktionen så det blev en lååång dag på mig idag ...  Men nu ska jag packa ihop mina saker och åka rakt hem och sova så gott jag bara kan för snart är det dags att stå upp och köra på igen ! :-)

GoDnAtTkRaM! ♥

Hej nya dag !


Dagens tänkvärda: det gäller att finna en behaglig balans på livets väg..

Visst är det UNDERBART att det alltid kommer nya härliga dagar igen och igen och igen... Och idag är det ONSDAG! dvs lill-lördag , bara en sån sak ! :-)

Jag vågade inte "ligga5mintill" på morgon av rädsla för att försova mig så jag stod upp kl. 07 och checkade in på redaktionen strax efter kl. 8. Körde på effektivt fram till 11 då jag drog hem för att krama mormor "hej då" och nu ska jag vara med Johanna fram till senare i em då jag ska tillbaka till red.  Det blir till att pussla ihop dagarna nu då dagis är stängt och vi är 2 som jobbar fulltid ;-) 


Vi tjejer kan balansera många saker samtidigt ;-)

Nu ska jag jobba vidare här (Johanna säger att hon också jobbar men hennes jobbing går mest ut på att hon sitter och "läser" högt ur min anteckningsbok och att hon gömmer mina jobbsaker under soffan) så jag önskar dig en TOPPEN dag och hoppas att du har lika FINT sommarväder som oss idag !?

KrAm! ♥

Dåligt samvete ska suddas bort..


Min busiga prinsessa kom in på kontoret tidigare ikväll och jag var så inne i jobbingen att jag inte fick med mig exakt vad hon gjorde?  Precis då jag upptäckte att hon stod och sminkade sig / lekte med mitt smink så åkte ögonskuggan ut över hela henne ;-)

I kväll har jag slitit med dåligt samvete.. jag VET, man ska inte ha det, men ibland kommer det ändå... Jag fick plötsligt dåligt samvete mot Johanna för att jag jobbat så mycket den senaste tiden (kvällar / nätter / helger = hinner inte leka) och mot mamma för att hon nu har varit här på besök i 1 vecka och jag har bara jobbat och jobbat..... Och imorgon reser hon hem...

Ni mamas känner säkert igen er. Vi vill så mycket men hinner inte alltid få till allt... Men nu ska det dåliga samvetet suddas bort och jag ska fokusera på att jag snart får mer tid till Johanna och på att vi kan ta oss en weekend-tur hem till mormor en gång i höst och DÅ ska vi bara slappa och umgås. Var sak har sin tid ! :-)


I kväll lagade girlsen (=mormor & Johanna) sista middagen för den här gången. Det blev en GOD laxrätt med pressadpotatis och mitt favorit vin: Esmeralda.

Och just det ja, jag har misslyckats totalt med min plan om att lägga mig senast 00.30... Bättre lycka nästa vecka ;-)  Nu ska jag krypa ner i sköna sängen och sova gott till kl. 07 då min mobil kommer att väcka mig. Målet är att vara på redaktionen strax efter kl 08 imorgon så det blir ingen hår-rullning ;-)

GoDnAtT & sOvGoTt ♥

Inspiration !


Varför har inte jag så där vackra blommor vid sidan om mig på skrivbordet? hmm.. tror jag ska besöka en blomsterbutik imorgon . (men alltså sitter någon och jobbar på en sån där pall? don´t think so )

Som ni vet så är ju mitt kontor ett "evighetsprosjekt" ;-) MEN - den dagen då jag är klar så ska jag absolut ha 2 vägglampor över mitt moodboard för det skapar så skön harmoni i rummet !  Bra belysning är verkligen A&O i ett rum.

Missa föresten inte Allsång på Skansen i kväll. Det är sommar det ! :-) 


TACK mina vänner!


Klänningarna förgyller dörren in till mitt kontor .

TACK för ALLA kommentarer jag fick på de här FINA klänningarna / topparna från H&M (divided) ! Ni är UNDERBARA som ger mig feedback då jag efterfrågar det  :-)

Oftast brukar det vara solklart om ni gillar den ena eller andra men det här gången verkar ni tycka precis som mig, nämligen att den rosa ger ett "lyxigare" intryck och att den blå är somrigare och passar bättre till mina ögon.  Så : jag tror kanske att jag behåller båda för det känns som att de kompletterar varandra ;-)   Den rosa blir snygg att matcha till stickat, jeans, sjal och støvletter i høst och den blå kan jag använda soliga sommardagar (+ i Thailand).


Gårdagens fångst!  Jag älskar verkligen Vogue. SÅ inspirerande!

Nu pågår matfix i köket och jag sitter som vanligt på kontoret och jobbar. Fråga mig inte hur det ska gå i morgon då mormor reser hem?  (hjälp ! ;-)

P.S TACK också för de fina nettbutiks tipsen ni gett mig i ett tidigare inlägg.


Godmorgon Johannas namnsdag!


Dagens tänkvärda: det är de små speciella stunderna som vi minns för alltid....

HIPP, HURRA! min söta, älskade Johanna har namnsdag idag ! :-) och stort GRATTIS till alla er bloggisar som också heter Johanna !  Idag får ni NJUTA dagen lite extra mycket och kan äta den där chokladbiten eller desserten med GOTT samvete :-) 


Grattis på namnsdagen min prinsessa ! (bilden är från förra sommaren).

Visste ni föresten att Johanna har fått sitt namn från min familjs segelbåt som heter Johanna och (framförallt!)  för att namnet är en mix av JIG + mitt namn och för att min mormors mamma och pappa hette: Johan & Anna = Johanna ..  Men först så ville jag att Johanna skulle heta Gizmolina, kom på namnet själv från min butik som hette Gizmo men det blev inte så, därför heter min blogg och mitt nya företag Gizmolina istället ;-)


En Doraballong förgyller hjärtats rum sedan en tid tillbaka och ni är många som mejlat mig ang. Johannas fina tapet. Den kommer från Ralph Lauren men har tyvärr utgått ur sortimentet. Men ! svenska
sandbergstapeter har en som är lik denna som heter Rut så den är ett tips om ni är sugen på en liknande.

Nu pågår fullt morgonfix här. Jag var så rädd att jag skulle försova mig idag att jag sovit urdåligt och har vaknat flera gånger sedan kl. 05 och tittat på klockan (lite små jobbigt...) och till slut var den 7 och det var dags att stå upp.  Min darling vaknade runt 7.30 och nu ligger hon och myser framför barntv i soffan (lyckost henne ;-)


Här hade jag gärna suttit och ätit frukost på morgon ...

Min dag bjuder på några timmar i fotostudio då jag ska fota de sista bilderna till Kamille Mor & Barn och sen ska jag en sväng till redaktionen. Mamma reser hem imorgon så jag måste försöka få gjort så mycket som jag bara kan idag :-)

Önskar dig en STRÅLANDE tisdag och hoppas att solen skiner på dig !

KrAm! ♥

Total lycka !!


HAPPY !!

Jag öppnade precis inboxen på min mejl och hittade en INBJUDAN till en visning som jag DRÖMT om att få gå på! Snacka om TOTAL LYCKA! Jag är SÅ glad nu !!!   Åååååå så fantastiskt KUL !

Visningen är om några veckor och ni kommer självklart att få hänga med mig på den. och ja, jag förstår att ni är super NYFIKNA på vilket märke det är? Men det håller jag hemligt till det är dags för lite spänning kryddar dagen, eller hur? ;-)

Nu kör jag igång mitt nattpass här, wiiiee... !!


What a (lovely) day !


Gissa vad vi sitter och tittar på ? ;-)  Just det, Lotta på Liseberg! men nu har vi hunnit förflytta oss från matbordet (blev late-dinner idag..) till vardagsrummet/stua där ljusen är tända och jag + mormor njuter ett glas vitt. (det ser ut som att jag har tappat en hand pga att jag rör på mig då mormor fotar ;-)

Det här måste vara en av de få gånger i min 2 åriga blogghistoria som jag inte bloggat på heeeela dagen , tror inte det har hänt sedan jag var utan internet i Thailand förra året ?  och jag LOVAR att det ska dröja till nästa gång ;-)

Det blev helt enkelt en stressig start på dagen så jag fick inte tid över och sen körde jag till redaktionen och jobbade där en stund,  sen i väg till PR-byrå,  H&M´s pressrum +  barnbutiker för att låna ting till foto (ska i studio imorgon)  och sen iväg med returer till diverse ställen med sånt som jag fotade förra veckan ... puh... och just det ja, jag svängde förbi och GRATULERADE en av mina bästa vänner som fyllde år idag också i raket fart (lämnade över allt i dörren) :

















HIPP, HIPP, HURRA !!! det är Kjersti´s dag idag ! :-)  I påsen "this will really surprise you" (från Lagerhouse)  låg det flera små paket så det var en "kose-pakke" . Och som sagt, ingen fest utan BALLONG !  Den här med prinsessekrona är min favorit :-)

Trots att det varit hektiskt dag (och att det hänt en tråkig sak som jag inte kan berätta om på bloggen...)  så NJUTER jag min dag och nu ska jag tok-mysa med Johanna innan hon somnar.

Hoppas att du har en TOPPEN måndag !? vi ses igen senare !


Godnatt...zzz...


I veckan har jag somnat över tangenterna fler än en natt.. zzz.. Mål inför nya veckan: lägga mig senast 00.30.

Jag blev så inspirerad av Askungen ikväll (den är Johannas favorit godnattsaga) att jag bestämde mig för att lägga mig före kl. 24 men jag ser att jag misslyckades...  känner mig oavsett väldigt nöjd om jag kommer mig i säng strax för det är några timmar tidigare än vanligt ;-)

Min söndag blev en heldag på kontoret. Har bara tittat ut genom dörren då jag tömt / fyllt tvättmaskinen och hängt tvätt + då vi åt GOD take-away middag från Bambus (mamma fick ledigt från köket idag) också var jag så klart tvungen att gå och se då Johanna fick sina naglar målade lika röda som mormors (hon var sååå stolt ;-)


Så här såg det ut då jag tittade in på köket... busigt att sitta på bordet och få naglarna målade :-)


Man kan tro att jag är en paparazzi som fotar om man tittar på Johannas hand ;-)

Hoppas att du har haft en UNDERBAR weekend och att du får en flying start på veckan imorgon ! Och till alla er som har ferie / semester: NJUUUUT dagarna och chilla maximalt :-)

GoDnAtTkRaM! ♥

Regn = innelek & ett krit-tips!


Hjärtat bakar chokladkaka inne på sitt rum och hennes dagens är: t-shirt från H&M (logg), klänning + tights från
HowtoKissaFrog och Hello Kitty sockar + hårspännen från H&M.

Regn = innelek  och nu "kritar"  (hjärtat kallar det att krita då hon sitter och ritar med kritor) Johanna & mormor för fullt  vid köksbordet i den nya teckneboken med favoriten Dora som de hade varit ute och shoppat fredags. Och vet ni vad mormor gjorde nyss? hon skurade golven ! Känns som att vi har en egen "Magda" här hemma ;-)  (ni vet Magda i Sex and the city... )


Johanna gjorde mig sällskap på kontoret tidigare idag. Allt började lugnt och stilla med att hon satt och myste med min kortsamling......


... sen blev det plötsligt lite mer action ;-) 

Här kommer ett krit-tips :

 
ÄNTLIGEN har jag hittat världens BÄSTA kritor !!  De kommer från Djeco och jag har köpt dem på butiken Sprell, (de kostar 149nok) . De flesta kritor är så torra och det blir liksom ingen färg men dessa är perfekta!

Jag älskar verkligen söndagar och jag är SÅ glad över att ha mormor här så att jag kan jobba (och blogga ;-)  i lugn och ro på kontoret  :-)


Bröllop & Fest !


Du hittar boken hos
Surprisebröllop.

För några veckor sedan dök denna SUPRICE upp i min brevlåda ! :-) Boken heter Bröllop & Fest dukningar och är skriven av TinaGustafsson. Det ar en inspirationsbok med 18 olika dukningar och det här är en av mina favoriter:


Snygg marin dukning som passar nu på sommaren.

Tusen TACK  för boken Tina! otroligt snällt av dig att senda den till mig :-)


Interiörinspiration!


Bilder & tavlor förgyller verligen ett hem och det gör även en byst / skyltdocka (min står  vid skrivbordet här på kontoret).

På en söndag passar det UTMÄRKT med lite härlig interiörinspiration så varsågoda, här kommer några pics som jag hittat hos Sköna Hem.


En dag ska jag ha en liknande vägg som denna...

Min darling sover nu och jag sitter och jobbar till ljudet av regnet som smattrar mot fönstret. Vissa dagar passar det faktiskt riktigt BRA med lite regn ;-) eller hur ?

 
Ett tips: gör en personlig spegel genom att välja ram själv i en rambutik och be dem montera den på en spegel i önskat mått. !

Till sist: om du har tips på någon BRA nettbutik som selger barnkläder / barninteriør / barnpresenter så får du gärna ge mig länken i en kommentar. Tack ! :-)


Godmorgon sköna dag!


Vi pussades på ett café i Frognerparken igår då det regnade ute. (Johanna ville leka bebbe och sitta i barnstol. sen kom hon nästan inte upp ur den ;-)

Visst är det SKÖNT med söndag ? En riktig slappar dag som bjuder in till MYS!  

Det blev en ordentlig sovmorgon på oss idag, vaknade 9.30 till ljudet av Johannas fötter som kom springades in till oss på sovrummet och nu leker hon och mormor för fullt på hennes rum så jag ska passa på att hoppa i duschen och ta tag i dagen.


Igår snurrade Johanna på vykorts-stativet i skjortklänning från H&M, tights från Polarn & Pyret, hårspännen från H&M och skor från Naturino

Dagen idag bjuder på en hel del jobb för min del så Johanna och mormor ska som vanligt gå iväg till lekparken. Också ska vi ta en tur till vår nya kompis Charlie (vi är kattvakter i helgen).

  
Mormor fick födelsedagspresenter av oss igår kväll också ritades det en hel del. Min gårdagens bestod av klänning från Rabens Saloner (Kiman), jeansjacka Zara, skor Clarks (ShoeLounge), väska shoppad i Phuket och halsband Accessorize.

Önskar dig en riktigt avkopplande dag !

P.S Tusen TACK för all feedback på den rosa & blå toppen/klänningen. Ni är underbara ! :-)

KrAm! ♥

Lördagkväll.


Tro det eller ej men detta är Lindex reklam !  det kan man inte tro, eller hur ?

Det blev tyvärr inte så många bilder tagna i kväll... så jag får ta igen det imorgon ;-)   

För en stund sedan hände en så cool sak. Mitt hjärta packade plötsligt ihop sina saker i vardagsrummet / stua, sa "god natt!",  också gick hon in och la sig i sin säng på sovrummet och somnade .  Det har hänt några gånger förut och jag blir alltid lika lycklig !

Hoppas att du myser i kväll och om du är på väg ut: lova att du dansar för mig ! :-)


Ett shoppingtips & en fråga!


Toppen /klänningen kommer från Divided och kostar 349nok.

Den här fina & festliga toppen / klänningen såg jag på H&M´s presserom för en tid sedan och sedan då har jag hållit utkik efter den ... Och idag hittade jag den i butiken i Bogstadveien. Men - eftersom den är lika FIN i både blått & rosa så behöver jag din hjälp...

Vad säger du ? Ska jag gå för BLÅ eller ROSA ?


Först kändes den BLÅ självklar ! men , så fick jag se den rosa... hmm....

Nu pågår middagsfix på köket och jag ska gå och sprätta en flaska  cava så att vi  kan skåla in lördagskvällen ! :-)


Godmorgon underbara lördag !


Jo, det är sant, jag ÄLSKAR min blogg. Den förgyller mina dagar och ni som läser min blogg och skriver mejl och kommentarer till mig gör mig GLAD  & lycklig ! Tack !!!! :-)

Åååå vad det är LYXIGT härligt med HELG efter en hektisk jobbvecka ! Idag ska livet NJUTAS! :-)

Jag vaknade av att en söt liten tjej stod vid min säng och då jag tittade på klockan så var den 8.45 = SOVMORGON. Hur skönt som helst ! :-) ¨Vi har morgonmyst i soffan och nu är mormor ute och shoppar nybakat bröd så jag ska hoppa i duschen och sen väntar frukost i solen på balkongen.


Om du ser någon som står och fotograferar sig själv i en spegel på stan så kan du vara säker på att det är en bloggis ;-)  (och idag ska jag ta fler pics än jag gjort senaste dagarna...)

Vädret är SUPER, som från klarblå himmel men den klarblå delen av himlen krymper tyvärr för varje minut som går pga stora moln som gör sin entré så vi får se hur dagen blir ? Om det blir sol ska vi gå och bada och om det blir regn så ska vi chilla och ta en sväng på stan. Jag ska hur som helst starta med att sticka ut och göra några ärenden för mormor fyllde år förra helgen och vi har inte hunnit fira...

Hoppas att du också har en SKÖN morgon  och att du får en riktigt GLAD dag ! Och du, lyssna på den
HÄR,  en låt att bli PIGG av (jag sitter och dansar till den varje gång jag hör den ;-)

KrAm! ♥

Festliga accessoarer.


Väska från Christian Louboutin (kolla in skorna..) och festliga skor från Valentino. Båda kan kvälls-shoppas hos net-a-porter.

Accessoarer är det som kryddar och piffar till den enklaste outfiten. Tänk den här väskan + skorna till en enkel vit t-shirt och jeans eller ihop med "den lilla svarta"... Hur snyggt som helst !

Efter en fantastiskt GOD middag och kvällsbus så sover nu min prinsessa sött och jag ska landa i soffan en stund med mormor och några nya blader.


En dagens tack !


Jag kom nyss innanför dörren i tunika shoppad i Phuket, kofta från French Connection, jeans Zara, skor Clarks, väska Accessorize och som vanligt: mina kinesiska lyckosmycken.  I handen håller jag en print på några av mina sidor till nästa Kamille Mor & Barn som jobbat med idag.

Här hemma pågick full middagsfix då jag kom hem och nu väntar ännu en GOD middag av mormor :-)  (vi blir bortskämda)

Känns som att det är dags för ett glas vitt så got to go. Önskar dig en FANTASTISK sommarkväll ! 

Nu startar vi FREDAGSMYSET !! :-)


Tittut !


Hittade den här bilden i mitt arkiv från den här dagen för exakt 1 år sedan. Då var jag och min kära bror Johan på bio och såg Sex and the city . 

Jag har suttit klistrad vid en pc här på redaktionen heeela dagen idag och kom precis på att jag helt glömt att äta lunch. Typiskt mig ;-) Jag blir så inne i det jag gör att jag inte tänker på om jag är hungrig el törstig... 

Nu är vi väldigt få kvar här och jag ska bara jobba på en stund till. Sen ska jag köra raka vägen hem och FREDAGSMYSA! :-)


Godmorgon festliga fredag !


Dagens tänkvärda: våga gå nya vägar och låt inte rädslan för vad som kan gå fel stoppa dig... Man måste våga för att vinna !

Fredag = festligt = fredagsmys = chips = bra musik = GLADA människor ! :-)  Jag älskar verkligen fredagar för det är en helt speciell stämning i luften. En festlig stämning ! eller hur ?

Min fredag kickade igång runt kl. 07.30 och efter dusch + fix så kom en nyvaken Johanna ut från sitt rum = perfekt tajming ! :-) 


En sista bild från bröllopet som hade vacker hage..

Idag ska jag jobba på redaktionen och ska försöka komma mig iväg dit så snart jag kan för jag har den del annat som jag behöver göra i eftermiddag. Ska nämligen förbereda nästa spännande uppdrag.  Vad jag ska göra ? det ska ni få höra senare. Nu är det först Kamille Mor & Barn som gäller fram t.o.m. onsdag  :-)

Jag önskar dig en dag fylld av GLÄDJE och hoppas att du ska göra något riktigt FESTLIGT i kväll !

KrAm! ♥

God natt torsdag !


Kom  på att jag inte visat er alla pics från lördagens bröllop så här kommer några till. Heidi var verkligen världens vackraste ! och hon är en helt unik person som jag är så otroligt GLAD över att jag har i mitt liv.

I kväll har vi skypat med min moster som är i Barcelona och Skype är ju bara helt fantastiskt ! Min fina moster och hennes mann har bott i Barcelona i 2 månader och innan de åkte så kändes det självklart att vi skulle resa och besöka dem där på 15:e våningen med havsutiskt men vips ! har de 2 månaderna strax gått och vi insåg att vi får ses i Stockholm i höst istället :-)


Vi hade detta vackra nygifta par till bords i lördags. Silje & Stian.

Just nu sitter jag och tuggar på goda Remi kex (mamma hade med sig, de finns inte att köpa i Norge) och går igenom morgondagens uppgifter innan jag ska hoppa i säng. Jag försökte föresten att länka till en bra låt från YouTube men vilken låt jag än har klickat på i kväll så har det kommit upp en text i stil med att : "ditt land har inte rättigheterna..bla..bla..". Märkligt. ! (förhoppningsvis bara något tillfälligt fel).


Efter middagen förflyttade vi oss i denna vackra sal. Här bjöds vi först på bra musikunderhållning och diverse taler och sen fick vi se den COOLASTE brudevals jag någonsin sett !  De startade med att dansa klassisk vals... så blev det plötsligt helt annan musik (efter typ 20 sek) och de nygifta bjuder oss på värsta dans-showen i stil med Pulp Fiction. Grymt coolt ! och jag blev SÅ impad.

Imorgon är det FREDAG igen, lovely ! :-)  vi ses då !

GoDnAtTkRaM ! ♥

P.S Evalill & Rebecca:  tack för omtanken ang JIG.  Han är tyvärr fortfarande sängliggande...

Trevlig kväll !


Så är såg det ut runt kl. 18 då jag kom hem.. Min klänning kommer från Blue och är shoppad hos
Bolina

Hej mina vänner ! :-)  Min dag idag startade med kontorsfix hemma och jag budade bl.a. iväg X antal påsar med kläder & accessoarer som jag lånat till foto hos PR-byråer, sen körde jag iväg till redaktionen och har suttit där och jobbat hela em.

När jag kom hem så möttes jag av den här synen:


Ny dag och ny middagsfix :-) Idag bjöd mormor på GOD lax med citronsås och pressad potatis. Mums !

Vi blir bortskämda med goda middagar dessa dagar och  vi kom på att mamma nog måste flytta hit till Oslo och ta anställning hemma hos oss ;-)

Nu ska jag mysa med mitt älskade hjärta en stund, sen väntar nattning och sen bloggas vi igen !


Godmorgon soliga torsdag !


Dagens tänkvärda: när man jobbar (pysslar) med något som man brinner för så blir dagarna så mycket gladare!

Solen skiner från en vackert klarblå himmel och sommarvärmen har gjort sin entré igen efter nattens kraftiga åskoväder så detta blir en HÄRLIG dag ! :-)

Jag har jobbat hemma hela förmiddagen och ska nu hoppa in i bilen och köra till redaktionen. Vi har ätit god lunch (tack vare mormor!) och Johanna och mormor håller på att göra sig klara till en dag i parken.


Johanna ÄLSKAR att blåsa såpbubblor och det är även en perfekt "gå bort present" till barn på sommaren!

Önskar dig en FANTASTISK sommardag fylld av SOLSKEN !

Kram! ♥

Dagens nyhet & ett tips !


En lycklig flicka ! :-)  som idag har på sig topp från danska Tine Wodstrup , tights från Zara och hårspänne från H&M.

Idag har Johanna haft SÅ kul i dörren för hon upptäckte plötsligt hur man öppnar låset så det är dagens nyhet i Johannas liv :-)


Dagens TIPS ! Jag har köpt dessa sommar-söta korkar som man stänger öppnade flaskor med hos Åhléns för bara 15nok / st. En perfekt veninne-present !  (lätt att skicka i posten).


"Kan själv!"

Dagens middag smakade UTMÄRKT och nu leker mormor & Johanna på hjärtats rum så att jag får jobba en stund.  Life is goood ! :-)


Premiär !


Jag har ritat en rosa pil som pekar på saken jag gjort så missa inte senaste nr av Kamille!

Idag landade ett rykande färskt nummer av
Kamille i min brevlåda och där är ett av de uppdrag jag gjort med, nämligen en BH-guide ! Det är duktiga Sara som har skrivit saken och jag som har stylat vilket innebär att jag har plockat/valt ut alla underkläder och fotat dem + skrivit produktinfo. 

Det är PREMIÄR för mig som stylist i Kamille (har bara jobbat med Mor & Barn tidigare)  i det här numret och fr.o.m. nu hittar ni saker från mig i många nr framöver vilket känns fantastiskt KUL  ! :-)


Den är härliga synen mötte mig nyss då jag gick in på köket. Mormor & Johanna lagar köttfärsbiffar & mjölkstuvade makaroner till middag = en favorit. Hur lyxigt som helst med kökshjälp ! :-)

Det är verkligen speciella dagar nu då jag jobbar fulltid och JIG är sjuk och dagis är stängt men ALLT går och jag är väldigt glad & TACKSAM för att ha mamma här. Hon och Johanna har bl.a. varit ute och lekt i parken idag så att jag har kunnat ha "kontors-dag" i lugn & ro .

Hoppas att du har en FIN dag ?! och att du får en mysig kväll ! :-)


Hello onsdag !


Dagens tänkvärda: livet är en berg o dal bana, det går upp och det går ner och iband gör vi en loop ;-)

Just nu önskar jag att dygnet hade måååånga fler timmar... så mycket enklare allt vore då ! Tänk - då skulle jag hinna blogga hur mycket som helst, leka med Johanna, laga goda middagar, fixa fruktsallad & smoothie till frukost, ta mig ett avslappnande skumbad, jobba, sova en lång natt ... osv .  Men - jag njuter verkligen varje sekund av min jobbing för jag älskar det jag håller på med!  Har bara lite dåligt samvete för er bloggisar som jag inte hinner höra av mig till lika ofta... Ni ska veta att jag tänker på er och jag bloggar snart "normalt" igen :-)


Snygg reklamkampanj från H&M ur senaste svenska ELLE.

Jag blev i fotostudio till så sent igår att min mamma , som kommit flygandes från Luleå, först fick stå och vänta utanför porten med räsväskan och sen fick hon fryst pizza runt kl. 23 så ja,  det var ingen exemplarisk välkomst direkt ;-)


Mamma hade köpt med sig inspiration till mig.

Nu leker Johanna för fullt med mormor och jag jobbar. En härlig kombo !!! :-)

Önskar dig en UNDERBAR dag och du, kom ihåg att du är fabulous !

KrAm! ♥

Don´t worry, be happy !


Dagens tänkvärda: det finns många sätt att bli lycklig på...

Gooodmorgon mina vänner ! :-)   Här kickades dagen igång av att ett post-bud ringde på port-telefonen men innan jag (nyvaken) hann till dörren så hade han åkt så nu får vi hålla alla tummar vi har för att jag får mitt paket snart för annars blir dagen inte lika bra...  Men allt brukar alltid ordna sig! ;-)

"Min" fotograf går på ferie imorgon så idag är det sista dagen hos Bajas (hunden ni vet...) och det blir en fullspäckad dag som avslutas med att mamma ankommer Oslo senare ikväll.


Gizmoänglen Kjersti tittade förbi oss i söndags med svenska delikatesser: fil og Kinasnacks. (Tusen miljoner TACK ¨sötaste du för att du var så omtänksam och handlade till oss :-) och TACK för de söta Hello Kitty gaverna till Johanna.)

Idag ska Johanna få leka med fina Bente som har jobbat på Johannas dagis i en period och jag vet att hjärtat kommer att bli SÅÅÅ GLAD för Bente och Johanna hade super bra kontakt det halvår då de sågs varje dag.

Dags att sticka iväg nu så jag önskar dig en STRÅLANDE dag!

Nu kööör vi !! Wiiee!! :-)


Ett hemligt avslöjande i natten... !


En bloggis gjorde mig uppmärksam på att det stod om nästa nr av Kamille Mor & Barn i senast nr av Kamille. Jag har jobbat så mycket att jag inte hunnit bläddra igenom ett enda magasin på flera veckor... (OLIKT mig ;-)

Oj, oj, nu blev det så där sent igen...  jag tror att jag måste få mig en sovmorgon till helgen ;-) 

Jag har ju varit lite "hemlig" ang. vad det är jag jobbar med sedan en tid tillbaka och har bara berättat om de mode-shop sidor (+ diverse andra mode-saker) som jag gör för Kamille. MEN ! i kväll hade min trevliga bloggis Kristine skrivit en kommentar till mig där hon undrar om jag jobbar med nästa Kamille Mor & Barn ? för hon hade läst i senaste nr av Kamille att nästa nummer kommer i augusti.

Så, med andra ord är det ingen hemlis längre att det blir en fortsättning på Kamille Mor & Barn och därför kan jag berätta att jag jobbar för fullt med INSPIRERANDE saker till nästa nummer och det är min deadline på fredag som gör att den här veckan blir galet busy... Men det är bara KUL !, jag stor-koser mig ! :-)


Senaste nr av Kamille. "Mina" mode-shop sidor startar i det nr av Kamille som kommer ut i butik den 3:e augusti.

Nu är det bäst att jag går och sover a.s.a.p.  så, jag säger TACK för idag och GoDnAtT !

NaTtAkLeM! ♥

Working late..


Inspirerande skrivbord.

FÖRLÅT min frånvaro idag. Jag har ett par ovanligt hektiska dagar just nu men jag tänker på er och jag bloggar så fort jag får tillfällen till det (som nu tex :-) .

Status här hemma just nu är att Johanna vill leka och jag vill jobba och ja, det är inget enkel kombination alla gånger ;-)  Men allt ordnar sig och snart är det godnatt för den lilla prinsessan = jag får tid till mitt .

Hoppas att du har en riktigt BRA dag och att du MYSER i kväll ?!


Godmorgon måndag !


Dagens tänkvärda: var stolt över dig själv och gör saker idag som gör dig lycklig !

Godmorgon alla härliga ! NY vecka och NYA lyckliga stunder ! :-)   Jag vaknade senare än jag skulle idag så nu är det full fart framåt som gäller om jag ska få den här dagen att gå ihop.

Mitt hjärta tittade precis in genom dörren efter en ovanlig natt då hon varit vaken fler gånger runt kl.04 (hon drömde nog..) och idag ska hon vara tillsammans med pappa då mamma jobbar.

Önskar dig en STRÅLANDE start på veckan och om du har semester/ferie så hoppas jag att du NJUTER den till max !

KrAm! ♥

Godnatt mina vänner!


På väg hem från bröllopet igår... då var det mörkt ute och nu (då jag bloggar) är det ännu mörkare...

Jag får berätta mer om bröllopet och visa fler pics imorgon för nu är det dags för mig att avsluta dagens jobbing och logga av så att jag hinner sova en stund innan klockan ringer ;-)  Den här veckan blir ovanligt hektisk så därför är jag enormt GLAD och tacksam över att min snälla mamma kommer flygandes på tisdag för att leka med Johanna nu då dagis har stängt .

Imorgon är det den 13:e juli, tänk - snart augusti och sen höst ! men det ska vi inte tänka på nu, nu ska vi istället NJUTA sommaren så mycket vi bara kan och leva i nuet  ! 


TACK för alla trevliga kommentarer jag fått idag ! :-)

GoDnAtT kRaM! ♥

P.S det blir föresten en flying-start på min dag imorgon (bilen ska på EU-kontroll och jag ska runt och plocka till foto)  så om jag inte bloggar förren senare på dagen så vet ni varför..


Grattis på födelsedagen mormor !



Hipp, hipp, HURRA !!! Idag är det min kära mammas och Johannas mormors födelsedag ! :-)  Vi hoppas att du har blivit firad ordentligt och att du har haft en härlig dag på golfbanan. Tyvärr var vi för långt borta för att fira dig idag, men vi tar igen det då du kommer till Oslo!


Johanna ♥ mormor.

Familjen sover och jag ska vara effektiv ett par timmar till innan jag kramar kudden...  :-)


Dagens girls.


Min dagens: piké Ralph Lauren (missa inte deras butik på flygplatsen i Bangkok om du är där, priserna är mycket lägre än här hemma), jeans Zara, skor Nike, bälte Gucci, väska Lexington och Johannas: topp från
Hollie´s, tights HowtoKissaFrog, kofta H&M och sandaler från Naturino.

Så här såg vi ut då vi var ute och shoppade lunch/middag tidigare idag. Det blev den enklaste av alla rätter idag (som också är en favorit) eftersom jag inte har tid att stå så länge på köket : korv & pommes + kall mjölk, mums!  :-)


Jag älskar att klä Johanna i bekväma kläder och den outfit hon har idag är en favorit. Soft & skön.

Årets söta sommarsandaler.

 
Glada söndagstjejer.

Vi önskar dig en riktigt MYSIG söndagkväll !


Ballonger = "very Gizmo"!


De fina ballongerna (fyllda med helium)  kommer från
Ballooncompany.

När jag hade min butik så skyltade jag nästan alltid med BALLONGER eftersom de symboliserar GLÄDJE och FEST och därför var det självklart att fästa ballonger på paketet till brudparet igår. Det är en "Gizmo grej" :-)  och en "AnnaStinagrej" för jag går sällan på fest utan att ta med mig ballonger :-)

  
Heidi & Kristian hade tur med vädret igår, solen strålade i kapp med brudparet och här ser ni paketet som innehöll saker som brudparet önskat sig.

Nu ska jag fixa sen lunch / tidig middag och jag kom på att det nog verkar som att jag är grymt bakis idag (inte ofta jag sover nap...) men där gissar ni fel, för jag drack inte en droppe alkohol igår :-)


The wedding.


Nygift och lycklig på väg ut ur kyrkan...

Igår gifte sig världens VACKRASTE Heidi med sin älskade Kristian och "min Gizmoängel" Heidi STRÅLADE i sin FANTASTISKA kjole som passade henne helt perfekt.


På väg in till middagen (för att lämna presenten på gavebordet = därför tillfälligt en stor väska..) fick jag äran att kramas med de nygifta :-)


Jag tillsammans med brudens förtjusande mamma som jag mötte första gången då hon & Heidi kom in min butik med en jobbansökan (då Heidi sökte extra jobb hos mig) för många år sedan.

 
Vackraste brudparet...

Jag höll på att somna då jag satt och jobbade så jag gick och la mig på sjeselongen och SOMNADE och vaknade nyss och Johanna har sovit REKORD lång nap idag, i över 3 tim, så ja, detta blev en SOFT eftermiddag men nu ska vi ut och shoppa mat och sen ska ni få se fler pics från igår :-)


Välkommen söndag !


Dagens tänkvärda: lyssna till ditt hjärta....

GLAD söndag mina fina bloggisar ! :-) och förlåt min frånvaro igår. Det blev en hektisk förmiddag innan vi körde mot bröllopet så tiden räckte inte till...  Vi hade en otroligt vacker dag som jag ska berätta mer om i nästa inlägg.

Min darling väckte mig runt kl. 07 idag och nyss hittade jag henne sovande i soffan. Då hade Johanna helt enkelt och gått och lagt sig för att sova nap. Sånt blir jag varm i hjärtat av... så himla sött..  :-) 


Bröllop är en fantastisk fest...  (bild från visualise.us)

Jag ska passa på att fånga tillfällen att jobba nu då Johanna sover men jag bloggar snart mer och visar pics från igår. Tyvärr ser jag att det fortfarande inte går att klicka på små bilder så jag ska ta och mejla blogg.se också och purra på dem så att de fixar till det för nu har det varit så alltför läääääänge....

NJUT din söndag, le och var GLAD ! :-)  och om du vill lyssna på den låt som jag kör om och om igen idag så klickar du
HÄR.

KrAm! ♥

Lördag = vacker bröllopsdag.


Jag firade kärleken i klänning från Diane von Furstenberg, sjal Faliero Sarti, skor Clarks (bytte till high-heels till middagen), hårspänne H&M och väska från Sequoia (sålde den i min butik för många år sedan).

Min helt unika vän (och Gizmoängel) Heidi gifte sig idag med sin fina Kristian och jag är så otroligt GLAD över att jag och JIG fick äran att vara med och fira deras KÄRLEKSdag.

Bröllopet var ca 1 time från Oslo (med bil) och vi kom nyss hem efter att ha hämtat upp en sovande liten prinsessan hos våra bästa vänner Kjersti & Co. Jag ska visa er massor med bilder och berätta mer imorgon för nu är jag så trött att jag håller på att somna...zzzz.... så jag ska ta och krypa ner i sköna sängen.


Det var otroligt vacker miljö där bröllopet var. Bilden är tagen vid "kyrk-kaffet" efter vigseln. Ett par musiker spelade på en paviljong och det serverades kaffe/ saft och goda bullar.

Hoppas att du har haft en LOVELY lördag och att du får koppla av imorgon (söndag) och ladda inför nya veckan.


Vackert mingel runt paviljongen...

NaTtAkLeM!♥

Imorgon: bröllop, men först: godnattsaga!


Detta har varit min inspiration till morgondagens outfit... Ska självklart fota och visa innan vi kör iväg. Bilden är från Diane von Furstenbergs catwalk hos style.com

Imorgon  ska vi iväg på bröllop och det ser jag verkligen fram emot ! Det är min Gizmoängel Heidi som gifter sig och Heidi är bara helt unik... Jag minns det som igår då hon sökte jobb hos mig i min butik och nu, flera år senare, känns hon som "familj" och jag är så lycklig över den ovanligt fina kontakt som hon och Johanna har.


På tal om att "startaveninneresekonto": Tori Spelling & Denise Richard har semestrat ihop på Hawaii. Kidsen heter Sella, Sam & Lola.

Jag ska sätta mig och fixa detaljerna på bröllops-presenterna nu och sen väntar sängen så att jag orkar med den festliga morgondagen.  Men innan jag loggar av ska ni få en liten "godnattsaga" som handlar om då jag gjorde en "klassiker" häromdagen.... :

Jag åker rulltrappan inne på Steen & Strøm (typ NK..) och plötsligt ser jag trevliga Trude som var kollega till mig på Ringnes! lite längre ner i samma rulltrappa, så : när jag kliver av så går jag fram till henne:

Jag: Hej ! gud vad länge sen !
Hon: Ehh... (ser väldigt undrande ut..).. hej ??!
Jag: Nej men gud, är det inte du Trude ? från Ringnes?
Hon: Trude? nej, jag tror du känner igen mig från TV, "Torsdagsklubben"?!
Jag: Oh my. Du är SÅÅÅ lik en gammal kollega till mig, trodde det var hon...
Hon: det är lungt, sånt här händer mig hela tiden, folk kan inte riktigt placera mig / tror att de känner mig men så känner de bara igen mig från TV.
Jag: Ha, ha , då har jag gjort en klassiker ! Ha en fin dag! :-)  (också tror jag att jag är på den våning jag ska av på, men så upptäcker jag att jag ska fortsätta med en rulltrappa till så ja, jag verkade nog hur snurrig som helst ;-)

Det var alltså Silje som är programledare på Torsdagsklubben som jag gick fram till men helt SERIÖST: jag trodde verkligen att det var Trude . På riktigt ! men jag insåg att det inte var någon idé att förklara det närmare där och då ;-)

GoD nAtT & sOv Så GoTt! ♥

Summer partyfeeling... !


Innan året är slut är min plan att jag ska ha varit iväg på minst en tjej-weekend :-) Jag är urdålig på att göra sånt men nu är det skärpning som gäller för annars blir det inte av....

Jag sitter och "dansar" vid skrivbordet till den
HÄR  superBRA låten och drömmer mig bort till DETTA vackra ställe.... Ååå vad jag hade velat chilla där...  (är det någon av er som varit där? )

Och på tal om att drömma... Igår kväll bestämde jag och min vän Mia att vi ska starta ett resekonto och börja spara till girle weekend resor och nu då jag skrivit det här så MÅSTE vi ju göra det ;-)   (det blir lätt att man pratar om sånt men sen går tiden...)


Sista dagisdagen.


Mitt busfrö firade sista dagisdagen i klänning från
HowtoKissaFrog, t-shirt från H&M,  kofta från Zara, skor från Bronx och favorit strumpbyxorna från MP. Undrar ni vad hon håller i handen? en leksak från Burger King , så nu vet ni vart vi åt middag idag ;-)  Johanna fick välja middags-ställe för att fira att sommarlovet startar och hon ÄLSKAR bollrummet på B.K.

Jag fick tårar i ögonen idag då jag hämtade hjärtat på dagis... och det berodde inte på att hon var sist kvar (=hon stängde dagis för sommaren ;-)  utan på att Johanna hade sin allra sista dag på den lilla avdelningen så vi skulle packa ihop alla hennes saker och på hennes plats stod redan namnet på det barn som ska hennes plats fr.o.m. augusti...

Och uppe på den avdelning där Johanna börjar i augusti (och där hon var då jag hämtade henne) så stod det redan Johannas namn på både hennes klädplats och på en stol runt matbordet..  sånt gör mig RÖRD ...  (vi mammor är bra känsliga ;-)


Här ser ni Johannas plats som vi packade ihop i eftermiddag också fick vi med oss ett par liter mjölk från kylskåpet som de precis tömt inför sommaren. Johanna är inte så glad i mjölk men det är jag, jag dricker mjölk nästan varje dag.

  
Johanna önskar fina solstrålen Laila god sommer.

Jag tycker att det känns som att Johanna började på dagis "igår", men det är ju 2 år sedan och plötsligt närmar sig SKOLAN.. herregud... vart tog min lilla baby vägen ? ;-)


Dagens turist ?


Kolla in de fancy troserna till vänster i bild. Tror jag ska lägga en order på dem till min nettbutik ;-) ha, ha . Min dagens består av: linne Graumann, topp Bruuns Bazaar, jacka Juicy Couture, jeans Zara, skor Nike (så att jag tar mig fram fort) och väska Gucci.

Jag var en sväng down-town idag på H&M´s pressrum + i ett par butiker för att låna kläder & ting till foto och då parkerade jag bilen på ett ställe där det kryllar av turister och souvenir butiker, som den ni ser i bakgrunden. Plötsligt såg jag ut som en turist som varit på heavy-shopping ;-)  (och ja, det var så klart en engelsk talande turist som fotade mig ).

Nu somnade precis min söta lilla tjej på soffan efter lek och bad och jag ska ta och fortsätta arbetsdagen en stund till. Också ska jag så klart ta mig ett glas vitt för är det fredag så är det ! :-) 


Face the fear..


Ännu en dag hos fotografen och Bajas... Ikea påsen är min nya accessoar,  jag skulle inte klara mig utan den ;-)

Jag har alltid tyckt att schäfer hundar är lite läskiga men efter många dagar tillsammans med den här sötisen så går det riktigt fint :-)

Ska berätta mer om dagen sen för nu vill min prinsessa leka.

Önskar dig en FESTLIG fredagkväll !


Girls night out.


Igår drack jag champagne i: tunika shoppad i Thailand, jeans Zara, väska Gucci och skor Clarks.

Jag och min kära vän Mia hade en supermysig kväll ute igår. Vi landade på
Olivia (f.d Odeon) , beställde in lite bubbel och körde tjejsnack i flera timmar... Sen trippade vi vidare till Nobilis där vi dansade loss i baren till den HÄR favoriten .


Inne på toaletten på Olivia.. Väskan är min favorit, shoppade den på ett stopp i Cannes på väg till St.Tropez för några år sedan..

Tyvärr blev bilderna som togs under kvällen inte så lyckade så ni får se party-pics en annan gång.. 

TACK bästa Mia för en FABULOUS night-out. Vi får göra om det då du är tillbaka i stan igen. Puss !

Nu sticker jag iväg på jobb så vi ses senare.  Tjingeling.!


Hej fredag !


Idag bjuder Oslo på ett regngrått väder så det blir en paraplydag.

Så där ja, då är det FREDAG igen! Visst är det härligt ?! :-)

Det blev en lite oplanerad sovmorgon till kl. 7.30 idag pga att jag missade att ställa i klockan i natt då jag kom hem, la mig helt enkelt bara ner och somnade ;-)  Men vi hade SÅ kul ute igår och jag behövde helt klart några timmars sömn..

Ska bjuda på några pics från igår strax (lastar ner bilderna nu..) också tycker jag att vi kickar igång helgen med den
HÄR favorit låten ! Gimme, gimme weekend !!!  :-)

Johanna har föresten sin sista dag på "lilla avdelningen" på dagis idag, sen har de stängt i 3 veckor och då de öppnar igen så ska hon börja på den stora avdelningen en trappa upp. Min stora tjej ..

Önskar dig en FESTLIG fredag !

KrAm! ♥

Lyxig clutch & god middag.


Lyxigaste clutchen och fina klänningen från net-a-porter.com.

Vi avslutade dagis&arbets-dagen med att gå och äta god middag på Pasta Basta och nu då jag lastade ner bilderna som togs så upptäcker jag att de tyvärr är så mörka att det inte är någon idé att jag visar dem... Så - därför få ni se en lyxigt LÄCKER clutch och en snygg klänning istället :-) 

Känner ni igen clutchen ? från Sex and the city ? Trots sitt pris på ca 41.000 nok (!!!)  (= 50.000sek) så är den UTSÅLD.  Ganska otroligt ;-)


Kvällens mörka middag ;-)


Jag ska ta och rulla håret nu för i kväll väntar en girls-night-out. Men först lite Allsång på gränsen och finalen i amerikanska Ungkaren också lite jobb förståss.



Carpe Diem !


Dagens tänkvärda: Skapa din lycka idag...

Oj, så FORT den här veckan har gått! imorgon är det dags för helg igen och det känns ju bara alldelens underbart :-)

Mitt hjärta vaknade ovanligt tidigt idag så dagen startade 6.45 hos oss och nu är darlingen på dagis och jag ska köra iväg och plocka plagg inför dagens foto-shoot.  Ska bl.a. till en agentur där jag kommer att få se vårens nyheter från Ugg. Me like ! :-)


Vänta inte med att klä dig fint till helgen... lufta klänningen redan idag ! Go out and be FABULOUS !

Bäst jag kommer mig iväg nu så att jag håller dagens tids-schema så jag önskar dig en FANTASTISK dag och du, skicka ett sms till någon du inte hört av dig till på länge så förgyller du hans / hennes dag idag !

Carpe Diem !!!!!

Kram! ♥

Sweet dreams !


Fotade med web-cam tidigare i kväll..

Jag håller på med styling inför morgondagens photo-shoot men ska snart gå och krypa ner i sängen. Det är bara så otroligt SKÖNT att jobba på natten tycker jag och oftast är jag som mest kreativ när mörkret har lagt sig.. så därför blir jag lätt uppe galet sent för jag är så inne i det jag gör att jag tappar tiden ;-)

Daniel gör mig sällskap på kontoret i natt med den
HÄR låten som passar perfekt att jobba till... soft & behaglig..

GoDnAtTkRaMaR ! ♥

Dagens.


Johanna hade inte så stor lust att vara med på bild i kväll ;-)

Mitt hjärta har sedan en tid tillbaka fått för sig att kl. 22.30 är den tid då man ska sova.. hmm.. ja, ni kanske förstår varför jag sitter uppe och jobbar sent ? för det är nu min kväll "startar" ;-)

Det gick undan i svängarna hemma hos oss på morgon så jag drog på mig kläderna i farten, det blev: jeans Zara, tunika Hunky Dory, skor
ShoeLounge, solbriller + väska Gucci.


Jag är så glad över att jag gick och lackade franskt på tårna i starten av sommaren , det kryddar livet i sandaler :-)


Det här beltet från Gucci hade jag önskat mig länge och då jag hittade det på rea/salg för en stund sedan så slog jag till. Fina accessorarer är en bra "investering" för de kan förgylla den enklaste outfiten !

Önskar dig en MYSIG kväll denna "lill-lördag" och till er som är på väg i säng säger jag : god natt & sov så gott ! :-) 


En bloggis.


Jag och min bloggläsare Linda.   (Linda: hoppas att din syster blir glad över stolen. Otroligt omtänksamt av dig att ordna inför deras besök. Önskar dig en skön sommar! Kram!)

Som ni säkert kommer ihåg så skrev jag häromdagen att jag ger bort Johannas barnmatstol och tidigare i kväll så kom söta
Linda och hämtade den ! :-)  Det är alltid lika KUL att träffa er som läser min blogg :-)

Jag somnade nyss till lite i soffan... blir SÅ trött då jag sätter mig ner och slappar så no more soffa - nu ska jag istället slå på lite bra musik här och dra igång "nattskiftet" ;-)


Köksinspiration.


Sommarfint kök ur Sköna Hem.

Jag & hjärtat kom nyss innanför dörren med middagen i en påse. Ja, alltså inte en take-away påse (å vad bekvämt det hade varit... ;-)  utan en påse från Meny, så nu ska jag slänga ihop min räk-pasta och det ska bli SÅ gott för jag är super hungrig efter en dag då jag helt glömt att äta lunch ..

Bjuder er på lite köksinspiration så länge så ses vi snart igen ! :-)


Kanske man skulle sätta tyg på insidan av köks-skåpen... ?


Den där socker förvaringen får gärna flytta in hos mig...


Godmorgon soliga onsdag !


TACK mina kära bloggisar för att ni lyser upp mina dagar !

Å vad HÄRLIGT med en ny FRÄSCH dag !!! :-) Solen tittar fram och här hemma har familjen precis blivit komplett igen och Johanna springer runt med nya fina hårspännen i håret. Det finns SÅ mycket söta hårpynt i Thailand ! (jag kan gå helt bananas... ) och FINA kläder, bl.a. ett favorit märke som Johanna fick några plagg ifrån . Ska fota och visa då hon har de på! :-)


Idag får vi lufta solbrillerna igen :-)  (bild från visualize.us)

TUSEN MILJONER TACK för alla FINA , peppande , smickrande och upp-piggande kommentarer som jag fick igår! :-) Nu är det POSITIV energi som flödar igen och det känns underbart för det är så det ska vara. Ni är FANTASTISKA som skiver så mycket fint till mig, TACK !!! :-)

Det är ONSDAG idag och nu köööör vi !!!!!!  Wiiieee !

KrAm! ♥

P.S jag ska svara på alla frågor jag fått sista tiden så fort jag får tid ! och jag var tidsoptimist igår så : dodde.se vinnaren + ny tävling startar snart....  Och - den söta Hello Kitty nattlampan hittade jag på en butik på Grünerløkka som inte ens har ett namn.. ni vet en sån där butik där det står -50% på 100 neonfärgade plakat och man inte helt vet om butiken är stängd eller öppen från dag till dag ;-) 

Ett tips !


Rachel inspierar.  (jag har lånat bilden från chic.se)

Om du är lika glad i stylisten Rachel Zoes jobb som jag är så kan du gå in och registrera dig på
rachelzoe.com så dimper snart nyhetsbrev/tipsmejl från henne ner i din inbox.  Det vill man ju inte missa, eller hur ?

Nu ska jag städa till lite här hemma för imorgon blir familjen komplett igen :-) och sen ska jag surfa runt hos modellagenturer och se efter modeller till några av mina uppdrag men jag ska INTE jobba lika sent som igår ;-)


Dagens outfit & dagens finaste par.


I en hiss på väg från en agentur någonstans i Oslo i eftermiddag.... Min dagens: topp från Stella Nova (shoppad hos
Kiman i Paleet), kofta Filippa K, jeans Miss Sixty, väska från Accessorize, sjal H&M, skor Bianco och i påsarna: fina höstkläder inför kommande fotograferingar.

Efter många hektiska jobbkvällar så bestämde jag mig på morgon för att jag & Johanna skulle ha MYSkväll idag och det är precis vad vi har ! :-)  Just nu är vi 2 nybadade / duschade tjejer med nytvättat hår som strax ska landa i soffan med varsin skål med glass och sjunga med i Allsång på Skansen . Det är vad jag kallar tisdagsmys ! ;-)


På väg hem från dagens möte på redaktionen...

Mitt jobbmöte idag var som sagt super INSPIRERANDE och det resulerade i några fantastiska uppdrag som jag verkligen ser fram emot  ta tag i ! :-)  Jag ska bl.a. börja modeblogga för ett magasin och ni blir så klart de första som får adressen dit då jag är igång ;-)


Kjerstin + Hans Martin = vackert par ! :-)

När vi var på väg hem från dagis så mötte vi plötsligt min fina Gizmoprinsessa Kjerstin och hennes lika fina prins. De är utan tvekan dagens FINASTE par ! :-)

Nu ska här tisdagsmysas så jag önskar dig en TREVLIG kväll !


Hello tisdag !


Ser ni blicken ? den går till dummisar som skriver elaka saker. Ni borde skämmas !

Johanna är på dagis, jag har varit på ett INSPIRERANDE möte på redaktionen och jag var på VÄRLDENS BÄSTA humör fram till nyss då jag gick in på bloggen och läste igenom kommentarer..

Min blogg ska GE mig energi och inte TA min energi så nu måste jag logga av så att inte bloggen stjäler mer energi från mig idag... Uff, jag förstår mig verkligen INTE på människor som klarar att sitta och skriva skit om andra. Exakt VAD är det för type personer som gör sånt ? Hur känner de sig när de tittar sig i badrums-spegeln på kvällen ? är de stolta över dagen och tänker "Hurra ! idag förpestade jag Gizmolinas blogg. Lycka!" ? Nej,  alla ni som håller på att skriva elaka kommentarer: gå någon annanstans för ni passar verkligen INTE in här i min feelgood oas.  Men innan ni drar vidare så tycker jag att ni ska klicka 
HÄR och lyssna på en låt med en väldigt passande text ! ;-) 

Till alla er andra UNDERBARA bloggisar: Jag återkommer med vinnaren i Dodde.se tävlilngen +  en NY tävling då jag är tillbaka från jobb & dagishämtning för nu springer jag iväg ut igen. På schemat står: plock av barnhöstkläder !

 
Jag sitter och mumsar i mig svenska GODA smörgåsrån då jag bloggar :-)

Önskar dig en FABULOUS dag !  och jag ska INTE låta en dum person få förstöra denna SUPERdag !!! så det så ! ;-)

Puss & Kram ! ♥

Godnatt måndag !


Det hade inte varit helt fel att resa till Thailand snart...  det lutar åt en längre resa i vinter...

Idag hade jag verkligen bestämt mig för att komma mig i säng i hyfsad tid men ja, det gick väl kanske inte helt enligt plan.. ;-)   Nu kan jag i alla fall gå och lägga mig med gott samvete för jag har precis mejlat iväg texter till dagens foto.

GoDnAtTkRaM! ♥

Lycklig kväll...


J som i Johanna ;-)   Jag chillar alltid i Juicy på kvällarna. Skönare finns inte.

Plötsligt fick jag ett lycko-rus över mig... Ni vet då man känner sig så där härligt NÖJD och GLAD  och lutar sig tillbaka med ett leende... Exakt så känner jag mig ! :-) Fast egentligen är det ju ganska märkligt att jag kan känna så nu efter drygt en vecka home-alone med darlingen och en ovanligt hektisk jobbperiod... Eller nej, det är inte ett dugg märkligt, bara ytterligare ett bevis på att jag trivs som allra BÄST då jag har massor att göra.

Jag har alltid varit en arbetsmyra (började jobba på H&M då jag var 14 år)  och sen hade jag som mest 4 x-tra jobb samtidgit under skoltiden (H&M, Filmstaden, Mc.Donalds och tidningsbud på söndagarna..) . Jag minns att mitt motto på den tiden var "varför sova då jag kan tjäna pengar?" . Fast jag vet inte riktigt om jag tjänade några pengar på tidningsbudandet? för då det snöat som mest så körde min snälla mamma runt mig med bilen så att jag skulle slippa cykla i  2 dm djupsnö = det kostade bensin = jag gick nog back  Ha, ha :-)  Jag & mamma brukar skratta gott åt min tid som tidningsbud och de tidiga söndagsmornarna då hon körde runt mig i pyjamasen ;-)

Men jag toppade nog mitt jobbade då jag hade min butik för när man driver eget så är det 24-hours 7 dagar i veckan som gäller om man ska bli framgångsrik så jag stod på som bara DEN.  Värst var det om det kom 6 pallar med varor en fredag runt kl. 16 (då visste man att det blev nattskift ;-)  men mest var det alldelens, alldelens UNDERBART... !!

Det går nästan inte en dag utan att jag möter någon av mina gamla kunder och när jag får höra att min butik är saknad så värmer det mitt hjärta enormt !  Alla ni FINA Gizmo-kunder som kommer fram till mig: ni ska veta att jag sätter STOR PRIS på det och ni har en helt speciell plats i mitt hjärta.


Happy working mama !

Idag KOSER jag mig med mitt företag Gizmolina & Co Ltd och de stylist-uppdrag som jag just nu har för magasinet Kamille är helt FANTASTISKT inspirerande & kul ! :-)  Jag njuter varje sekund och lär mig något nytt varje dag = det passar mig helt PERFEKT! :-)

Att vara mamma däremot är fortfarande ett jobb som överträffar ALLA andra för det är ett jobb som aldrig tar slut.... Jag kommer att vara mamma resten av livet och det är utan tvekan det mest krävande jobb jag har haft men också det mest kärleksfulla. Det är bra häftigt att vara mamma !

Livet är en resa och ibland ändras färdriktningen. Jag var på väg att dra igång min butik nu i sommar men så dök Kamille uppdraget upp så nu väljer jag att prioritera det en period också startar jag butiken lite senare istället... Var sak har sin tid ..

Till sist så får jag ju inte glömma min blogg! som jag verkligen koser mig med.  Tusen miljoner TACK alla ni fina läsare som ger mig så härlig feedback. Det är ni som gör Gizmolina till det den är och jag är enormt glad & tacksam för att jag har er !

Nu sover min darling och jag ska jobba vidare här. Känner att jag har ett bra flyt idag så då gäller det att passa på och smida när järnet är varmt ;-)


Hello Kitty night-lamp !


Jag lutar mig mot en present som jag shoppade till Johanna idag...  Darlingens rum är som vanligt lite kaos efter dagis då det leks för fullt.

Min plan om att gå och handla (utan Johanna) på väg till dagis gick alldelens utmärkt fram till för typ 1 minut sedan då Johanna varit och kissat på toaletten och jag ska sätta på henne en ny fräsch blöja... exakt : SLUT !  Jag kan säga att jag är extremt GLAD över att vi bor granne med en matbutik för annars hade jag nog varit på liiiiite sämre humör just nu ;-)


Presenten är en Hello Kitty natt lampa ! Min bästa vän Lotta´s girls hemma i Luleå har en sån sedan några år tillbaka och jag har sökt efter en likadan sedan då utan lycka. Så gissa om jag blev HAPPY ! då jag såg den i en skyltfönster då vi körde förbi med trikken (spårvagnen) på min kära Heidis möhippa ! Idag stoppade jag där på vägen hem från foto och shoppade lampan på -59%  = 149 nok! Ett KAP! :-)


Mitt hjärta blev så GLAD över lampan att hon gav den en PUSS ! :-)


... och då jag sa att det är en natt-lampa som vi kan ha tänd så det ska sovas så gick hon direkt och la lampan i sängen och tänkte nog att den ska sova.. SÖTT som socker :-)

Nu är det bäst att vi går och äter innan middagen blivit kall och sen väntar som sagt blöj-shopping (liiite små jobbigt..;-)  innan vi ska hoppa upp i soffan och MYSA framför Lotta på Liseberg på svenska TV4.


Fina barnkläder!

 
H&M har verkligen FINA barnkläder tycker jag och jag shoppat ofta där till Johanna. De plagg du ser på bilderna kan klickas hem hos
hm.com

Då är dagens foto-shoot (idag stylade jag barnkläder) avklarat och jag är hemma och lämnar alla påsar med kläder innan jag ska iväg ut igen och fixa några ärenden på vägen till dagis. Ska försöka hinna handla middagsmaten också för det är inte alltid en "dans på rosor" att ha med sig en trött dagistjej till butiken... ;-) 

Hoppas att du NJUTER din dag och att du har en FIN start på veckan !


Godmorgon nya vecka !


Dagens tänkvärda: Mycket går på vilja....Om vi vill vara glad så blir vi oftast det !

Godmorgon måndag 6:e juli ! :-)  Idag bjuder Oslo på en grå och regnig dag och luften som strömmar in genom det öppna fönstret här på kontoret känns riktigt sval. Tänk att det kan växla så fort... plötsligt så känns den är extrema sommarvärmen vi hade väldigt långt borta. Men - den kommer helt säkert tillbaka !  :-)


På lördag ska jag i bröllop och jag riktigt längtar. Inspirationen kommer från Snippet & Inc.

Min lilla darling sover fortfarande sött och det gör mig lycklig. Hon behöver en sovmorgon idag så att hon orkar leka på dagis eftersom hon somnade sent igår. Också är det lite lyxigt att hinna fixa till sig själv i lung och ro på morgon ;-)

Jag ska iväg och fixa några jobb-ärenden direkt efter dagis lämningen och sen raka vägen till foto-studion där jag blir fram till att jag ska hämta upp Johanna igen.


Dagens i webcam: tunika Bik Bok & jeans Miss.Sixty . Ute blir det Hunter.

NU kickar vi igång veckan och ser till att vi får en GLAD-dag !

KrAm! ♥

Zzzzz...


Kolla in gaveln med alla skor på !

Nu är jag helt i sömn....zzzz.... så det är dags att avsluta dagens jobb,  logga av, och gå och sova så GOTT jag bara kan fram till väckarklockan ringer kl. 07.00 :-) 

Godnatt & sovgott mina vänner !

Nattaklem! ♥

Vi chillar på kontoret...


Allt är som sagt inte klart på kontoret men det börjar i alla fall att ljusna ;-)  På tavel-listerna är det ett "kaos!" och det ska inte se ut så där men just nu står mina bilder på  min förra katt Gizmo där så att de inte ska bli förstörda (den stora hade jag bakom kassan i min butik Gizmo & Co ) + några favorit böcker: Sex and the city, Fashionista & Fashion Bible.

Johanna gör en working-mama sällskap på kontorer och hon har precis fått prova lite kläder ut
ChillNorways höstkollektion. De har SÅ mycket FINT !! :-)  och min darling tycker att det är jätteKUL att prova kläder. "Fin mamma!" sa hon då hon hade på sig en av klänningarna så det blir nog en sån till hjärtat i höst .


Jag ska fixa ett STORT moodboard och då det är på plats ska jag visa hur det blev (köpte tyg till det på Ikea häromdagen) men här ser ni i alla fall lite av hur min inspiration ser ut just nu...

 
Det blev tok-stress innan vårt besök tidigare idag så håret åkte upp och ett Odd Molly linne + jeans från Fornarina åkte på. I min kontors-stol sitter min chef ;-) Johanna har på sig sköna favorit kläder från HowtoKissaFrog idag.

Johanna plåstrar om ALLA min fingrar med Hello Kitty plåster just nu så inte helt lätt att blogga samtidigt ;-)  Känns som att det börjar bli dags för MYS med darlingen och sen nattning ...


Mina nya höstskor? (drömma kostar inget..)


I´m in loooove...

När jag såg de här snyggingarna i en butik här i Oslo häromdagen så kände jag direkt att de är mina PERFEKTA höstskor... Alltså jag känner att de är en ren investering för jag kan använda dem till "allt" och sen har jag ju faktiskt inte shoppat mig nya stövletter på typ... 3 år ? (otroligt, men sant !)

Bäst att börja spara + spela på Lotto + sälja av lite ur garderoben på Finn.no (typ Blocket) så kanske jag kan trippa runt i dessa när hösten gjort sin entré ;-)


Augusti nr av In Style är redan på väg till butikshyllorna.. Den är en favorit.

Jag var super effektiv då darlingen sov och fick gjort massor = SUPER !  och nu ska jag försöka jobba vidare med en vaken Johanna, vi får väl se hur det går ?  misstänker att jag får ta en paus och fortsätta då hon somnat ;-)


Dagens interiörinspiration!


Om man inte har plats till ett helt kontor hemma så gäller det att hitta smarta "hemma-kontor-lösningar" och den här från car-moebel är en sån !  (liknande finns hos Ikea).

Vi fick SPONTAN besök av våra kära vänner Kjersti & Sunniva idag så kidsen hade en KUL play-date och vi mamas fick tillfälle att catch-up eftersom det var ovanligt länge sen sist. Vänner ÄR verkligen en skattefri förmögenhet !  och besöket förgyllde vår dag :-) 


När kontoret inte används så det ut som en helt vanlig byrå. Fiffigt !

Nu sover hjärtat äntligen sin nap och jag ska ta tillfället att förbereda morgondagens fotografering.  Den här gången är det barnkläder i fokus.


Godmorgon härligt regniga söndag!


Dagens tänkvärda...vi får aldrig sluta tro på att allt är möjligt...

Idag vaknade jag till en GLAD & söt Johanna som stod vi min säng och log med hela ansiktet och sa "mamma! det regnar ute !"  Och jag blev SÅ glad och tänkte att Johanna nog också tycker att  det ska bli MYSIGT med en innedag :-) Så - idag ska vi bara vara HEMMA och min plan är att få gjort MASSOR med "fix" så att vi kan starta den nya veckan i morgon med ordning & reda. En fresh start helt enkelt ! :-)


En VACKER bild ! Jag älskar stylingen + färgerna... och är SÅ svag för rosetter / sløyfer, de förgyller verkligen den enklaste outfit. Tänk på det om du har en enklare topp + kjol; köp ett bredare silkeband och knyt en rosett i livet och vips ! så har hela outfiten blivit lite mer "Carrie" ;-)  (bilden på Emma Watson kommer från visualiste.us).

Nu pågår morgomys här och jag ska försöka smita i duschen (inte alltid jag får för Johanna ;-) innan frukosten ska dukas fram.  Jag fick föresten sovmorgon idag, till kl. 08.30, LYX !!!!

Jag hoppas att du också har en skön söndag framför dig och att du tar dig tid att slappa av och "bara vara" för det är det söndagen är till för !

KrAm ! ♥

Godnatt mina vänner!


Sovrumsinspiration..  Kul idé med en stol som sängbord.


Nu ska en trött mamma gå och lägga sig...zzz... Efter goda räker och GOTT bubbel (kan varmt rekommendera VOGA !) ute på balkongen med engelska Vogue som sällskap så landade jag på kontoret och här har jag "röjt" fram till nu. Jag har sorterat papper och flyttat om ännu mer och ja, kontoret ÄR ett evighets-prosjekt ;-) men - det börjar arta sig så snart kanske jag kan fota och visa !


Hoppas att du har haft en festlig fredag och att du drömmer lyckliga drömmar i natt.


P.S det känns nästan hemskt att säga det här ... men det vore skönt med dåligt väder imorgon så att vi kan vara hemma och slappa med GOTT samvete ;-)

GoDnAtTkRaM! ♥


Saturdaynight partyfeeling !


Låten + bilden = perfekt match.

Om du precis som mig känner lördagsfest-stämning och egentligen har lust att gå ut och dansa så är mitt TIPS att du klickar
HÄR och att du dansar loss hemma !  :-)


Tänk er att ni lyssnar på musiken sittandes i den här beach-baren med en kall drink i handen... Oh my så härligt det hade varit ! Bilden är från stället som har Phukets bästa söndags brunch : Twin Palms på Surin beach.

Min lilla darling är fortfarande vaken så de där räkorna blir nog nattamat ;-) ska dansa mig in till hennes rum nu och läsa lite mer Askungen så kanske John Blund dyker upp ...

Uppdatering: darlingen hade somnat då jag dansade in på hennes rum så nu: räkor !


Dagens badflickor & kvällens cava.


Min baddräkt kommer från  
MelissaOdabash och Johannas från H&M. Solbriller Gucci. Nackdelen med Johannas baddräkt att det är så många kids som har den att jag lätt kan ta fel på Johanna och en annan flicka i poolen ;-)

Det blev ännu en HÄRLIG och svalkande pool-dag på oss idag ! :-)  Johanna sprang upp och ner i poolen och själv chillade jag mest vid poolkanten...  (jag är en riktig badkruka ;-)


Det märks att många rest på ferie / semester nu för det var inte så där hysteriskt fullt i poolen som det brukar vara = skönt !

Jag har gjort Johanna sällskap vid hennes middag men laddar nu för mitt eget "lördagsmys" som jag ska NJUTA då hjärtat somat. Myset består av räkor + cava och det ser jag verkligen fram emot ! :-) 


I kväll ska jag testa det här bubblet ! Jag hade aldrig sett falskan tidigare och personalen berättade att den är NY och att de testat den häromdagen och att den var GOD så, jag litade på rekommendationen och ska strax sprätta korken. Har du druckit den? Man kan tro att det står VOGUE på den  ;-)


På väg hem från badet svalkade vi oss med glass... mums !

Nu ska hjärtat nattas och jag misstänker att hon kommer att somna sött i soffan framför Sommarkrysset på TV4 som jag ska titta på nu.   (Kommer sakna Berg & Gynning för de lyfter verkligen programmet då de är med. )

En härlig dag går nu över i en mysig kväll.  Life is gooood ! :-)


Tusen TACK Barneparadis.no !


Johanna idag i fin kjole från HowtoKissaFrog och med sin favoritglass i handen. (de söta tofflorna som är alltför stora shoppade jag för ett par år sedan ...)

Häromdagen fick vi ett FINT PAKET i posten med en SUPRICE från den norska nettbutiken
barneparadis.no  och vi blev så klart JÄTTE GLADA !! :-)  Det stora paketet innehöll 2 paket, ett till mig och ett till darlingen och till vår stora GLÄDJE så var innehållet ROSA ;-)


Johanna fick en super FIN matpakke med tillhörande vattenflaska med sitt namn på. Hon dricker ur den till alla måltider varje dag :-) och den + matpakken har hängt med till dagis varje dag i veckan . (detta är ju ett perfekt present-tips till små sessor som ska starta barnehagen till hösten).


Själv fick jag denna girlie Travel Laundry Bag som passar PERFEKT i resväskan då man är på tur. Jag ser fram emot att ta med den på nästa tripp ! :-)


Fina paket.

TUSEN miljoner TACK Barneparadis för de perfekta SOMMAR-presenterna. Ni gjorde oss riktigt, riktigt GLADA ! :-)

Nu har Johanna precis smörjt in sig med solcreme och vi är klara för sol & pool så off we go så ses vi senare !

HAPPY lördag !

P.S jag har en vit IKEA barnmatstol (den i plast med ett litet "bord" framför) som vi inte behöver längre så därför ger jag bort den GRATIS. Så, om du behöver en sån och kan komma och hämta den hos oss så blir den din för 0kr. Mejla mig i så fall på : [email protected]


Godmorgon lördag !


Madonna fortsätter att modella för Louis Vuitton och påminner mig om att jag önskar mig en väska därifrån... ;-)

Det är LÖRDAG, hurra vad KUL !! :-) Jag tror aldrig att jag har satt så stor pris på en slapp morgon tidigare efter en galet hektisk (och inspirerande) vecka. Johanna kom in och väckte mig kl. 08 och sen har vi legat i varsitt hörn av soffan och myst. Underbart skönt

Jag blev uppe och städa till mitt i natten igår och ska strax fortsätta där jag slutade. Sen tror jag dagen bjuder på en tur till parken + Aker Brygge för det är så härligt att vara vid vattnet. Men som sagt : dagens främsta motto är: att CHILLA så vi tar dagen som den kommer och njuter det :-)


Dagens tänkvärda... lyssna till ditt hjärta..

Önskar dig en SKÖN dag och hoppas att du fyller den med sånt som gör dig GLAD !  Också tycker jag att du ska klicka på den
HÄR låten som kickar igång lördagen! :-)  (en favvis låt).

Nu kör vi HELG !!! :-)

Kram! ♥

Godnatt fredag !


Min älskade badflicka som var så GLAD över att få bada att hon sprang och fram och tillbaka mellan poolerna i raketfart och ja, solbrillerna skulle vara på. Undrar vem hon fått det ifrån ? ;-)

När vi var och badade tidigare i kväll så kom det plöstligt mörka moln a´la Independence Day så jag skyndade mig att packa ihop våra saker och halv-sprang sen hela vägen hem och TUR var väl det för typ 20 sek efter att vi kommit in genom porten till vårt hus så börjar det att tok-blåsa, åska & ÖS-regna. Det bara vräkte ner som det värsta skyfallet... Snack om att vi hade FLAX som slapp vara ute och gå i ovädret ! :-)   (ni som såg på fri-idrotten från Oslo på TV såg kanske regnet? Stadion ligger "runt hörnet" från där vi bor).

   
Om det vackra vädret fortsätter så checkar vi snart in på Forgnerbadet igen...

Tittade precis på klockan och kom på att det nog är bäst att jag går och lägger mig ;-) så vi ses igen imorgon ! 

Godnattkram! ♥

Chill-out lounge... hos Bolina.


Å vad jag önskar att jag hade en uteplats där den här soffan fått plats... snacka om chill-out lounge feeling !

Visst kan man tro att jag tagit en tripp till lbiza då man ser bilden ? ;-)  Men nejdå, jag sitter och chillar utanför den alltid lika inspirerande butiken
Bolina i Stabekk utanför Oslo. Jag var dit med returer från en styling jag gjort och i verkligheten så satt jag i den där sköna soffan i typ 30 sek, men vi kan ju låtsas att jag hängde där hela eftermiddagen med lite bubbel i ett glas för det hade inte varit helt fel ;-)


Hos Bolina hänger vackra kläder på rad... och just nu har de -30% på mängder av sommarvaror.


Visst blir man inspirerad ? Och om jag hade en hund så vet jag vilken skön chill-out korg jag shoppat ;-)


Jag gillar tavlan som skymtar i bakgrunden som det står Relax på...

En av de agenturer som jag var innom idag drivs av en tjej som precis gift sig på Ibiza och plötsligt fick jag värsta lusten att resa dit ! Jag var på Ibiza och dansade på skum-partyn -89 med klasskompisar från gymnasiet men det är ju typ.. hmm.. 20 (!) år sedan (hjälp, nej, nu pratar vi om något annat ;-)



En dagens tack !


Idag åkte en Thailand-klänning fram i hettan (det är inte lätt att klä sig i denna värme för vad man än tar på sig så svettas man ;-)  Så dagens blev: klänning shoppad på en beach i Phuket, skor Bianco och väska Accessorize också mitt favorit smycke: Bvlgari halsbandet.

Jag hade tänkt att ta mig en dagens i kväll men det blev ett klassiskt glas vitt i stället med lite Bocca till. Lovely ! :-)

Zappade nyss på TV´n och hamnade mitt i den
HÄR videon. Kommer du ihåg ? Jag har dansat SÅ många gånger till den på discon hemma i Luleå och jag var t.o.m. på hans konsert i Stockholm (måste ha varit typ 1988?) med min vän Lasse. Vi flög ner från Luleå för att få se honom live så ja, man kan nog säga att han varit en idol ;-) 


Nu är det dags för fredagsmys !


Fotade oss med webcam efter att vi hade skypat med JIG.

Efter en heldag med jobbing för mig och dagis för Johanna så gick vi och shoppade nya sandaler till hjärtat och sen raka vägen till Frognerbadet och när vi kom hem från badet fick jag värsta "städrycket" så nu luktar det rent & fräscht. Härligt ! Jag ska berätta mer om dagen och visa många fler bilder senare för nu väntar nattning av en trött liten prinsessa.


Glada & nybadade fredagsflickor.

Jag & Johanna önskar dig en riktigt MYSIG fredagkväll!  :-)

P.S förlåt min bloggfrånvaro idag jag har varit ute och jobbat heeela dagen lååång...
 

Godmorgon fantastiska fredag !


Dagens tänkvärda ! Du förtjänar ALL LYCKA !

HAPPY fredag!!  Hoppas att du sovit gott och att du vaknat full av ENERGI till att möta den nya dagen ! :-)

Vi kickade igång den här fredagen lite senare än planerat, kl. 7.30 vaknade jag av att Johanna stod vi min säng, då hade jag bara slagit av klockan och somnat om...zzz.. Blev kanske lite sent att lägga sig kl. 03 igår ? ;-)  Men SOLEN skiner och det gör mig PIGG trots allt så jag känner mig laddad för dagen ! :-)


Dagens interiørinspiration: Underbart med färg mot allt det vita ! Jag får lust att ORGANISERA saker då jag alla korgar från Rice !

Johanna står och säger att hon vill gå till dagis och leka så bäst vi SKYNDAR på här nu. Själv har jag en dag fylld av "plock" inför foto + några timmar i fotostudio framför mig så sola får jag göra i helgen ;-)

Som lovat (sedan länge tillbaka... ) kommer här en bild av vår balkong.

Jag önskar dig en FANTASTISK fredag !!! kom ihåg att du är VÄRDEFULL ! :-)

Kramar ! ♥


Tittut i natten !


Här har vi precis "checkat in" på Frognerbadet runt kl. 17.30 och en HAPPY Johanna (som insisterat på att ha på sig tights i sommarhettan (hon hade klätt på sig själv efter sin nap sa dagisfröken) ) håller på att byta om till baddräkt.

Oh my, jag vaknade för 1 min sedan i soffan med linser, smink, kläder etc.... Måste ha somnat någongång mot slutet på amerikanska Ungkaren  .. Men det var kanske inte så konstigt? för dagen har "gått i ett" och jag var en trött (och GLAD) mama som landade i soffan runt kl.20.


Jag bytte om innan jag stack iväg ut på jobb på morgon så detta blev min dagens: klänning från Bik Bok (med jeans-shorts från Gina Tricot under), halsband + väska Accessorize och skor från Shoe Lounge (Clarks).

Idag har jag gjort klart min första mote-shop sida till
Kamille (som ni kommer att kunna se i magasinet i starten av augusti ) och det känns verkligen jätteKUL !  :-) Jobbade fram till kl. 16.30 då jag trippade iväg för att hämta hjärtat på dagis och eftersom både jag och Johanna var SÅ varma så gick vi raka vägen hem och hämtade våra BADkläder och sen styrde vi stegen mot Frognerbadet.


Dagens badflicka :-)  Det måste ha varit helt super för hjärtat att få svalka av sig efter en varm dag på dagis.

Det var UNDERBART skönt att svalka sig med poolbad och Johanna skrattade HÖGT av lycka och sa "mamma, det här var väldigt skönt!". Ååå vad det är SÖTT när de små använder "vuxna" ord! och eftersom Johanna mest pratar norska så blir jag så glad när det kommer svenska uttryck  ;-)


Darlingen är på väg i plurret och hon skrattar högt för att hon vet att hon busar då hon går i utan armringarna ;-)  Det var så härligt "stilla"  på badet i eftermiddag¨,inte lika hysteriskt mycket folk som det är mitt på dagen.

Vi checkade ut från badet runt 19.15 med varsin soft-is (is-glass) i handen och efter lite mat + nattning av darlingen så var som sagt soffan så SKÖN att ...zzzzzz....

Jag hoppas att du  också har haft en HÄRLIG dag och jag FÖRLÅT att jag inte bloggat så mycket idag, vissa dagar räcker helt enkelt inte tiden till allt. Jag får kanske göra som Blondinbella och skaffa mig en assistent? nejdå, skojar bara ;-)

GODNATT mina kära vänner! Jag ar så GLAD jag har er !

Nattaklem! ♥

GLAD torsdag ! (+ ett salgs tips!)


Dagens tänkvärda !

Ååå vad det är UNDERBART med detta FANTASTISKA väder som bara fortsätter och fortsätter... !  :-)  och eftersom jag vet att semestern närma sig så känns det faktiskt helt okej att jobba i värmen. Jag koser mig ! :-)

Hos oss startade dagen kl. 07 och när jag kom ur duschen så stod Johanna framför mig med skorna på och sa "jag vill gå till dagis mamma!". Hon är så söt ! och hon har det verkligen så kul på dagis vilket ¨betyder MASSOR och ger mig "arbetsro" .


Så fort vi kom till dagis så kastade sig darlingen upp på husken / gungan :-) 

  
Min dagens: kjole Zara, väska Accessorize, solbriller Gucci, skor Shoe Lounge.

Idag står massor med fix på agendan: ska returnera ting från foto, besöka ett par agenturer och låna ting till nästa foto och innom fotografen och ta några pics och sen en runda på PR-byråer (om jag hinner).  Så bäst jag kör på här för tiden flyger !

Önskar dig en GLAD dag och hoppas att du gör saker som gör dig lycklig ! :-)

Och till sist, Ett TIPS : Den super FINA butiken BOLINA i Stabekk (där jag köpt min lavendelkjole med lång ärm...)  har startat SALG med -30% !!


En Gizmoprinsessa !


Det kom en sval & skön regnskur precis då jag var för att hämta på dagis.

Vänner är värdefullt att ha då man behöver hjälp och idag erbjöd sig min FINA Gizmoprinsessa Kjerstin (hon jobbade hos mig i min butik) att hämta Johanna på dagis och leka med henne några timmar till jag var klar. Men allt går inte alltid som man tänkt sig....

Johanna var som sagt superVARM p.g.a. vädret så hon ville helst slappa hos sin mamma = jag körde hem och parkerade bilen och gick raka vägen till dagis där jag möttes av en rödblommig och nästa naken liten tjej som gav mig en goklem...


Ett par prinsessor...

Efter en stund piggnade hjärtat till lite och vi gick iväg och åt mysig middag alla 3 (passade perfekt idag då jag inte hade tid till matlagning...) . Kjerstin är en SOLSTRÅLE och en riktig glädjespridare så det tog inte länge förren hjärtat skrattade och busade med henne :-) 


TACK underbara vännen för hjälpen idag ! Vi gör ett "nytt försök" en svalare dag ;-)

Med dessa rader säger jag GOD NATT från Oslo för nu ska här 1: jobbas, 2: städas, 3: sovas !

Nattaklem! ♥

Rock princess!


Window-shopping i dagens tunika shoppad i Bangkok, väska från Accessorize och skor från Shoe Lounge. Solbriller Gucci.

Jag hittade en ny parfym som åkte rakt in på min önskelista idag: Rock Princess !  Känns som att den passar helt utmärkt till mig ;-)


Jag har haft parfymen som heter "Princess" (den som är lila) och den luktar underbart så nu håller jag tummarna för att denna är lika god. I så fall ska jag nog önska mig den av JIG i tax-free-present ;-)

"Det måste va´ lite Rock´n roll i prinsesslivet" står det på ett litet skrivblock som jag fått av min kära vän Lotta och det är så sant som det är sagt ;-)


Vackra klänningar hos vackra Julie.


Kvällens värdinna: Julie. Hon visar fram en av mina favoriter ut kollektionen.

I kväll var jag bjuden upp till min (ganska) nyinflyttade granne Julie på konfektions-salg av den norska desigern
LeilaHafzi. Leilas VACKRA klänningar hänger i garderoben hemma hos bl.a. Angelina Jolie & Kylie Minogue och Julie har gått modell för Leila flera gånger och då har det sett ut så här:


Julie modellar.

Eftersom Johanna låg och sov så sött på soffan så vågade jag bara lämna henne några få minuter  så det blev ett "blixt-besök" (Julie + sambo bor på våningen över oss)  och jag fick tyvärr droppa vinglaset som jag bjöds på.


De vackra klänningarn passade perfekt in i den vackra lägenheten.


En till favorit ur kollektionen... vill ha !! ;-)


Jag lånade ner denna vackra för att prova... Den går ner djupt i ryggen och där hittar man även en rosett/sløyfe som en vacker detalj. Om jag hade haft 2.700nok "över" så hade jag slagit till på denna ikväll.

 
Den svarta har Kylie Minogue och den gula har Angelina..  TACK för inbjudan Julie ! hoppas att du och girlsen koste er.

Puuuh... det är så varmt att jag får lust på en kall dusch.. men den får vänta för jag blir på kontoret ett tag till :-)


En dag i studio..


Denna modell har jag klätt av och på X antal gånger idag ;-)  Och allt jag fotat kommer ni att kunna se i
Kamille fr.o.m augusti.

Idag har jag hållit till bakom stängda dörrar och mörklagda fönster i en sval fotostudio med skön ac och BRA MUSIK (en favorit låt !!) och fotat snygga höstkläder & accessoarer. Eller alltså jag har så klart inte fotat, det har en duktig fotograf gjort, men jag har stylat allt som fotats :-)

Och jag måste erkänna att det faktiskt har varit riktigt SKÖNT att slippa det extremt varma vädret idag, men det känns nästan hemskt att säga det... för vi ska ju självklart njuta sommarvädret men det blir faktiskt nästan FÖR varmt ibland ;-) och en som verkligen märkt av värmen idag är min lilla sötis.


Working girl ! kolla in kameran, den är liiite mer avancerad än min lilla rosa ;-)

Johannas fröken sa att hjärtat varit märkbart påverkad av hettan och när jag kom för att hämta henne så var det en mindre pigg girl som mötte upp mig. Och när vi kom hem , efter middag ute med Kjerstin, så somnade hon så fort hon la ner huvudet i soffan. Stackars hjärtat... jag hoppas verkligen att hon vaknar piggelin imorgon och att det bara vara vätskebrist som var orsaken..


Det är mer än man tänker på som ska till vid fotografering...

Nu LYXAR jag med iskall päroncider och lite choklad för att "fira" dagens jobb ! :-)


Välkommen juli !


Rofylld bild som ger mig ett lugn mitt i allt...  (bilden kommer från visualize.us)

Godmorgon mina vänner och HAPPY ny månad ! Nu är det verkligen SOMMAR på riktigt för JULI är ju årets "riktiga" sommar månad ! :-)

Efter en actionfylld morgon (jag trodde någon hade stulit MASSOR med kläder jag lånat från en PR-byrå.. helt förfärligt..) så ska jag nu fylla bilen och köra mot en mörk & sval fotostudio där jag blir hela dagen fram till att jag ska hämta hjärtat på dagis. Sen ska sötaste Gizmoprinsessan Kjerstin leka med Johanna en stund så att jag kan jobba vidare ett par timmar . Det kommer Johanna att älska ! :-)


Så här hade jag gärna tillbringat dagen... I en solstol vid havet.. Den super-söta barnstolen som man kan få sitt namn på kommer från PotteryBarnKids.

Jag önskar dig den allra BÄSTA dagen och hoppas att du använder den till att göra saker som leder dig mot dina drömmars mål  ! :-)

Och just det: DAGENS ROS går till killen som visade mig var de "försvunna" kläderna var. TACK !!

p.s missa inte att det är sista dagen att TÄVLA, du hittar tävlingen om du klickar på "tävlingar" i vänster marginalen.

KrAmAr! ♥


Bloggtoppen RSS 0.91