Mysigt.


Vid middagsbordet ikväll... Johanna inviger ny super-mysig klänning från Benetton idag med hood & fickor.

Å vilken GOD middag vi girls har ätit (tack mormor!) och sen har vi sett Erik utklassa sina medtävlande i IDOL så hoppas verkligen att han går vidare. Vilken CHARMIG kille !! 


Johanna körde "cookalong" med mormor på köket ;)  Det underbara köket kommer från
Millimini.

Det börjar bli dags för nattning av en kvällspigg och BUSIG prinsessa och den här lilla figuren sover tillsammans med henne varje natt sedan i lördags. Den blev en favvis direkt då hon fick den av JIG:


Vår nya "familjemedlem" heter Hopsidaisy.

Såg du föresten på IDOL i kväll ? vem gillar du bäst?


Uppdatering kl.23.30: mina 2 favoriter gick vidare i kväll och jag gissar att Erik kommer att gå LÅNGT ! :)




Vilken surprice !!!


Ett paket kom lastat från
CCS med bl.a. Odd Molly skincare.. !  :)

Igår ringde en mann från DHL och sa att han hade ett paket till mig och gissa om jag blev GLAAAD då jag öppnade det och fick se alla dessa skönhetsprodukter från ODD MOLLY ! :)  WOW ! vilken SURPRICE!

Paketet innehöll även HÄRLIGA produkter från OLIVA och jag ska självklart fota och visa mer av paketets innhåll vid ett senare tillfälle :)


Idag har jag trippat runt i mina underbart sköna UGG´s och i påsen från AlmaLukke ligger nya rosa ullstrumpbyxor från favoriten MP till Johanna.


Dagens: tunika från Odd Molly, vest shoppad hos Daisy, jeans Zara också Ugg som sagt.. Lägger upp den här lilla bilden så att Blogg.se förhoppningsvis kan fixa felet (då har de en liten bild att "jobba med").

Nu leker Johanna & mormor för fullt på hjärtats rum och jag sitter och jobbar, snacka om win/win situation! :) och just nu är ni säkert många som ska sätta er vid middagsbordet så jag önskar er en riktigt TREVLIG & god middag ! Hemma hos oss bjuds det tydligen på fläskfilét idag. Önskar mormor var här oftare ;)


Dagens interiörinspiration!


Snyggt, praktiskt och fräsht !

Jag är inne i en period då jag vill göra om hemma... Jag har lust att fixa en spisestue, att flytta tavlor, göra om lite på Johannas rum, fixa till i gången som går bort till vårt sovrum.... listan kan göras lång en dag som denna så inspirationen flödar ! ;)  

Men jag får nog nöja mig med något litet, som tex att (bättre sent än aldrig) fixa till mitt nya moodboard ockå har jag lust på vit/ljusrosa ljung i blomsterlådorna på balkongen för det känns som att det är dags att "göra höst" där ute . Oslo bjuder nämligen på årets första riktigt KALLA höstdag idag...brr.. ! TUR vi har strålande sol som värmer upp lite :)


Underbara burkar med texterna: "I only have a kitchen because it came with the house.", "Houswork can´t kill you but why take the chanse?", "Both of us can´t look good at the same tame, it´s me or the house." Alla dessa passar mig väldigt bra ;)

Nu tar jag med mig mamma ut på några jobbärenden innan hon ska hämta Johanna på dagis så see you later !


H&M + Sonia Rykiel = sant!


Sonia är mest känd för stickade plagg (bilden är från en tidigare kollektion från henne).

Igår damp det ner en pressrelease i min inbox där det stod att nästa gäst-designer hos H&M är "the queen of knits": Sonia Rykiel. Hennes kollektion lanseras den 5:e december och en NYHET är att det även blir underkläder i kollektionen den här gången (det har ingen gästdesigner gjort tidigare) och till alla oss föräldrars GLÄDJE så kommer det även en BARNKOLLEKTION från henne den 20:e februari ! i storlekarna 18 mån - 8 år. Kul ! :)

Jag sitter och kontorsjobbar och min snälla mamma har hjälpt mig att returnera ting från gårdagens fotoshoot så jag har en riktigt SKÖN dag här på mitt soliga kontor :)


Enjoy today !


Dagens tänkvärda.

Godmorgon kära bloggisar ! Nu har vi en NY soooolig och vacker höstdag och idag är det SISTA dagen i september, något som känns lite overkligt... tycker att tiden flyger ! Imorgon startar årets "rosa månad" och då jag hade min butik så trillade JUL-varorna in i oktober och innan månaden var slut var det "full jul" i butiken :) Oktober är också den månad då alla FESTkläder kommer in i butikerna inför jul / nyår.

Men nu är det DAGEN IDAG som gäller så jag tycker vi ser till att det blir en riktigt GLAD avslutning på september -09 :)


Härlig bild från Mulberry London Fashion week party. Karuseller + ballonger gör mig HAPPY !!

Idag bjuder min dag på en mix av returer från igår , plock till nästa uppdrag och kontorsarbete (mest det sista..).

Önskar dig en STRÅLANDE dag och du, lyssna på den
HÄR glad-låten ! :)

ENJOY YOUR DAY !!

KrAm! ♥

Today I love...


Det är så FINT då modellerna på coveret LER ! (smiler).

Jag får massor med INSPIRATION av att bläddra i senaste engelska
VOGUE och detta cover med vackra Sienna Miller är ett av de finaste.  

Nu är det dags för mig att säga TACK för idag och NATTA ! :)

GoDnAtTkRaM! ♥

Dagens dream-team.


Dagens "dream-team" i studio = jag och söta
Emma som fixade hår & make-up på dagens modeller. Det var första gången vi av en tillfällighet jobbade sammen. KUL ! 

Ni kanske är nyfikna på vad jag gjort idag ? Jag har stylat en modeserie till Kamille och resultatet av den kan ni se i magasinet längre fram emot jul. Som ni säkert förstår så kan jag inte visa några bilder från dagen nu, men då magasinet kommer ut ska ni få se hur min dag i studio sett ut .

Jag har haft en hektisk & riktigt HÄRLIG jobbdag! :) 
(TACK! Annar, Emma, Miriam, Line & Nicoline för en strålande innsats idag !).



Tisdagens & mormor.


Idag har jag stylat ett par modeller hela dagen i jeans från Zara, Converse på fötterna (en panik lösning imorgonstressen ;), tunika från Line of Oslo och till / från studio en cashmere kofta från Juicy Couture. Mitt favorit halsband från Bvlgari var som vanligt på plats liksom mina armband från Julie Sandlau, Cartier & Nomination.

Då har vi ätit ännu en GOD middag (idag bjöds vi på rosépepparkyckling & ris) och jag har precis lyckats ta mig upp från sköna fåtöljen efter ett par timmar framför TV´n.  Jag måste säga att jag tycker att IDOL är helt perfekt vardagsunderhållning ! det lyser upp höstmörkret och min älskade Johanna blir så glad av all musik :)  (så glad att hon inte alls vill somna så länge de pågår.. ;) 


Johanna + mormor i söndagskväll. Ett paket har precis öppnats.

Och på tal om att lysa upp... det är verkligen UNDERBART att vi har mormor på besök i veckan ! Jag och Johanna är nämligen home-alone några dagar och eftersom jag hade ett stort jobbuppdrag idag så kom min kära mamma och "räddade mig" och Johanna blev överLYCKLIG då mormor hämtade henne på dagis i em så nu är jag utkonkurrerad, nu är det bara mormor som gäller ;)  (and it makes me HAPPY !).



Trevlig kväll !


Johanna & Gucci mötte mig i hallen då jag kom hem och som ni ser så är ingen speciellt intresserad av att jag försöker ta en fin bild på oss ;)

Jag kom nyss innanför dörren efter dagens fotoshoot och nu är middagen som mormor fixat precis klar. Hur SKÖNT som helst efter en hektisk dag ! :)

Återkommer efter mat + IDOL och jag önskar dig en TREVLIG kväll så länge !


Dagens.


Idag har jag sprungit runt och plockat till morgondagens fotoshoot i underklänning + tunika från Odd Molly, vest shoppad hos
Daisy, jeans Zara, solbriller Gucci, väska Accessorize, skor BilliBi och solbränna från Mallis ;)

Godkväll i stugorna ! Idag har jag varit ute hela dagen och framför mig på bilden ser ni en liten del av dagens fångst, jag får bra träning av allt bärande ;)  (kan så klart buda allt men idag visste jag inte helt när jag skulle vara hemma = ingen kunde ta emot..). I skrivande stund så håller jag på att prova mig igenom de outfits som ska fotograferas imorgon och tidigare ikväll har ätit GOD middag som mormor fixat (hur lyxigt som helst att sätta sig vid dukat bord) och jag är så GLAD över att mamma är här och hjälper till nu då jag har mycket att göra :)

Hoppas att du också har en FIN dag ?! Jag är ovanligt trött i kväll så jag ska jobba på här nu så att jag förhoppningsvis kommer mig i säng i hyfsad tid.


NJUT din kväll ! :)


Glad måndag !


Så här ser det ut i fotostudio då jag är på jobb.. och imorgon är det dags igen. Gleder mig! :)

Då har vi kastat oss in i vardagen igen och Johanna var SÅ GLAD över att träffa sina söta dagiskompisar igen :) Oslo bjuder på SOL (så vi får behålla Mallis feelingen ;) men det är verkligen HÖST i luften nu vilket påminde mig om att nya höstskor till Johanna måste shoppas och hon behöver en uppdatering på strumpbyxor för plötsligt var alla för små. Det går verkligen undan i svängarna för de små. Vips så är de en ny size !

Nu ska jag iväg ut på plock för imorgon ska ett stativ, som det på bilden, fyllas av outfits som jag ska styla på en fotografering.

Önskar dig en UNDERBAR dag! Nu KÖR vi !!!! Wiiieee !

KrAm! ♥

Tekniska problem?


Lite interiörinspiration passar bra som avslutning på den här dagen :)

Det varkar som att det tekniska problem hos blogg.se för ibland kan jag inte gå in och blogga... ? Och är det bara hos mig? eller är min heading med "Gizmolinas" borta hos er också ? Hoppas verkligen att den kommer tillbaka snabbt för jag saknar den...


Jag tycker att det var otroligt fint gjort av Annas mann att bjuda på en sång till henne då hon var med i Skavlan.

Efter dagen Idol-marathon såg jag på Skavlan som hade den senaste tidens "snackis", Anna Anka, på besök. Vilken debatt det blivit runt henne, helt galet ! och igår såg jag i VG att norge ska köra igång serien med norska fruar. Jag har tyvärr inte sett serien för vi har inte svenska TV3.. men jag ska checka om jag kan se den på nett?


Denna vackra bild fotade jag då vi tog en prommis till Cala Millor i tisdags kväll.

Johanna somnade ovanligt sent idag efter en KUL kväll med mormor (hjärtat hoppade HÖGT av glädje då mormor ringde på dörren) och vi är så GLADA över att hon kommit på besök :)

Nu ska jag planera morgondagens jobb så jag passar på att säga TACK för idag också får vi hålla tummarna för att tekniken rullar på felfritt imorgon.

GoDnAtT kRaM! ♥


Missa inte min kåpe-guide !


NYTT Kamille i butik imorgon (men många butiker har redan plockat fram dem..) och jag har markerat "mina" saker på 1:a sidan :)

När vi kom hem igår så låg det en rykande färsk
KAMILLE och väntade i posthögen (den finns i butik imorgon 28/9) och i detta nummer har jag stylat inte mindre än 15 sidor !

Jag har gjort den stora kåpe (kappe) guiden, "Lenge leve jeans" saken, Stjel stilen til Sienna Miller med "hverdagskjoler" samt 3 sidor interiør från Marocco, USA och Frankrike. Så : missa inte att köpa senaste Kamille imorgon! :)


Jag har valt ut de snyggaste kapporna jag hittat i kategorierna: romantisk, business, rocka, klassisk och sporty så i den 7 sidor stora guiden finns något för alla :)


En liten "sneak-preview" av mina 4 sidor jeans + tillbehör till vardag & fest..


Här får ni en liten titt på en av mina interiörsidor. På denna har jag valt ut saker som passar in i ett hem (eller på en hytte) med amerikansk-stil. Min personliga favorit stil ! I Kamille kan ni även se mina sidor med INSPIRATION av Frankrike och Marocco. Så don´t miss ! :)

Bäst jag går tillbaka till IDOL nu så jag inte missar något.




Idol marathon pågår..


Bild från vi.sualize.us

Jag & Johanna tittar på hela veckans IDOL så innan den här eftermiddagen är över så har vi nog fått fyrkantiga ögon ;)  och vet ni, vi har inte ens tagit av oss våra pyjamasar ännu, kan inte minnas sist vi hade en så här SOFT söndag. Lovely !! :)


Godmorgon från Oslo !


Lördagmorgon kl. 09.15. Vi väntar på bussen som ska köra oss till flygplatsen. Jag startade dagen i mina sandaler men bytte till UGG´s då vi kom till flygplatsen. Johannas kitty väska är fylld av saker att pyssla med på resan.

HAPPY söndag vänner ! Nu är vi girls "tillbaka i verkligheten" igen efter en helt  U N D E R B A R ferie /semester. Vi har verkligen haft det SUPER och vi är enormt GLADA över att våra kära vänner Marie & Bea så spontant bokade en resa (2 dagar före vi reste!) och kom ner och gjorde oss sällskap i 1 vecka. Vänner: ni FÖRGYLLDE verkligen vår semester !! :) och som vi sa: vi borde ha en "tjej-semester" som en årlig tradition ! :)


Sista frukosten by the pool igår innan vi lämnade Sunwing för den här gången. Johanna valde själv vad hon skulle resa hem i. Det blev en skön outfit: topp från Benetton och byxor från
HowtoKissaFrog. Och solbrillerna var som vanligt upp & ner ;)

Hemresan igår gick hur bra som helst och flygtiden på 3,20 tim är ju så LYXIGT kort att man precis bara hinner äta och softa lite innan man är hemma. När man flyger charter så får är maten på flyget ett "tillägg" och jag är GLAD vi valde det för det var överraskande GOD MAT !


Lollo & Bernie, köttbullar och ett paket med russin = perfekt mat för Johanna ! :)


Kyckling, spicy potatis-sallad och varmt nygräddat bröd = perfekt mat till mig :)

Efter maten sa Johanna att hon ville sova så det var bara att plocka fram favoritkudden och vips ! så sov hon gott fram till att vi landade :)  Jag hade ju som vanligt packat hela Johannas Kitty väska FULL av saker att leka med på flyget (dvd, målarböcker, kritor, klistermärken etc) för jag är så van att vi reser i ca 23 timmar ...  så nästa gång vi flyger till Mallis kan jag ta med hälften av sakerna ;)


Jag har alltid med en egen kudde till Johanna då vi är ute och reser. Den tar inte mycket plats och den är "gossigare" än de man får låna på flyget .

Vi fick vänta så läääänge på vårt bagage då vi landat att jag till slut gav upp och vi var på väg att anmäla väskorna som saknade men precis då ropade de ut i högtalarna att det strax kommer fler väskor från Palma och till min GLÄDJE var vårt bagage med! så vi kunde gå ut och möta upp JIG som stod och väntade på oss :)


Bye, bye semester för den här gången! :)

Lördagskvällen bjöd på familje-mys (såg bl.a. på norska Let´s Dance) och idag kickade vi igång dagen runt kl. 08. Det blir en söndag fylld av upp-packning , tvätt och fix och i kväll kommer mormor på besök från Luleå. Det ser vi verkligen fram emot !

Önskar dig en AVKOPPLANDE dag fylld av solsken! :)

KrAmAr! ♥

P.S En otroligt SKÖN sak med att vara hemma är att jag har min STORA skärm att koppla upp min pc mot så nu då jag bloggar är det  sååå mycket bekvämare ! :)

Godmorgon lördag från underbara Sunwing!


Oss by the pool igår eftermiddag på väg tillbaka till solstolarna från ett besök i
MiniLand (klicka på "barnaktiviteter så hittar ni info om MiniLand). Vi har precis köpt glass/is i poolbaren.

Godmorgon LÖRDAGStjejer & killar ! Jag sitter i ett mörkt hotellrum duschad, klädd och klar för hemresa och min lilla prinsessa sover gott i sängen. Och vet ni - vi har redan CHECKAT IN !! Jag s m ö g mig ner i receptionen och gjorde det för en stund sedan (vi hade incheckning 06.30 - 07.30) och ja, jag lämnade Johanna sovandes på rummet. Inte någon optimal lösning men hon är en riktig sömntuta och sover till ca 9.30 varje dag så jag gamblade på att hon inte skulle vakna. Vissa chanser får jag ta då vi reser själva för bättre med en PIGG & GLAD liten Johanna på hemresan än en tröttis som får vänta 2,5 tim på att bussen ska gå :)


Gårdagens lunch på La Tasca och Johanna känner sig verkligen "hemma" där. Hon går in före mig, tar "vårt" bord, hämtar ketchup, sked och en tallrik och sen är hon klar för Lollo & Bernie´s buffé :) (barn under 12 år äter gratis buffé).

Det att vi kan checka in här på hotellet är bara ytterligare en sak som gör att jag ÄLSKAR Ving & Sunwing. Om Ving någongång skulle behöva en "ambassadör" så kommer jag att ställa mig först i kön för i min värld så finns det ingen mer optimal semester för barnfamiljer än detta ! och jag tycker att Ving är PROFFS ut i fingerspetsarna när det kommer till att skapa sina Sunwing Resorts. (och har ni sett deras reklamkampanjer på TV och i magasiner? Me like !)


De 3 sista dagarna har vi haft så här FINT väder. Helt underbart !! I bakgrunden ser ni vårt hotell och ja, det är en pytteliten strand ni ser också men den har vi faktiskt inte varit ner till.

Våra 2 veckor här på Mallorca har varit helt F A N T A S T I S K A !!! och mer KUL än så här kan inte Johanna ha på sin semester :)  och när hon har kul och mår bra så är jag lycklig = allt blir perfekt :) 


På väg till lunchen igår mötte jag en trevlig Luleå-tjej som jobbar på Sunwing. Hon berättade att hotellet stänger om 2 veckor så det är verkligen slutet på sesongen nu.

Jag ska berätta mer och visa fler bilder från hotellet i ett eget inlägg då vi kommit hem. Men jag måste bara säga att vårt rum är super FRÄSCHT ! Alla rum renoverades inför 2009 och det märks. Ett stort pluss för att det är skjutdörr i frostat glas in till sovrummet, att det är en stor balkong, att det är gott om krokar / garderobër / hyllor och att det är ett fullt utrustat kök med micro, brödrost etc (perfekt för alla med barn !).


Fredagkväll kl. 19: Mitt älskade hjärta sitter och tittar på sista björn-showen för den här gången.


Lollo & Bernie sången är Johannas favorit på Mini-Discot :) 

Eftersom vi har RESDAG idag så får ni gärna passa på att ställa mig FRÅGOR ang vår semester / hotellet / Mallorca v.s Thailand eller vad det nu kan vara ni undrar över?  :) skriv frågorna i detta inlägg så svarar jag imorgon.

Nu ska jag packa ihop allt småtteri som ska ner i handbagagen innan jag väcker mitt hjärta. Sen blir det frukostbuffén innan bussen lämnar hotellet. Det känns trist att lämna solen och de lata dagarna men nu har vi samlat energi och härliga minnen till hösten och vi kommer helt klart att hälsa på hos Lollo & Bernie fler gånger ! (nästa gång blir nog i Thailand ;)

Jag önskar dig en helt perfekt lördag fylld av GLADA stunder ! :)

KrAm ! ♥






H A P P Y FREDAG VÄNNER!


Kära bloggisar, min familj & mina vänner: you ake me happy !!

Godmorgon sista dagen på semestern ! Ja, idag är det vår sista dag här på Mallorca och därför känns det extra HÄRLIGT att det är ett PERFEKT väder ute nu på morgon. Klarblå himmel och en stor vacker SOL ! :)  Så jag ska ta och hoppa i duschen och göra mig klar för dagen. Min skatt sover fortfarande sött och jag kom att tänka på en sak igår...

"Plötsligt bara händer det!" Först var det då Johanna slutade amma, en dag så hade hon inte lust på mer amning och jag hade ingen mjölk kvar så vips ! var vi klara med det (då var Johanna 7 mån). Och sen en dag nere i vår lägenhet i Thailand så började hon att gå , hur coolt som helst! då var hon 1 år och 4 månader.  Och det som hände senast var att Johanna en dag bestämde sig för att sluta med blöjor. (efter en period av både blöja och inte blöja...men jag har inte stressat  med det) , det var för ca 1,5 månad sedan tror jag ? Hon sa "mamma, jag vill inte ha blöja!" och så var vi klara med det :)   men jag har kört på med nattblöja (mest för att jag tänkt att det är praktiskt och bekvämt) men inte i natt !!  så detta blir en ny "plötsligt hände det" dag att skriva in i boken :)  (fast det blir nog några nattblöjor till... men ändå... ;)


Johanna med sin söta vän Bea som var här 1 vecka och förgyllde vår semester. De hade SÅ KUL !!

Ett råd till er mammor är att inte stressa fram saker och jämföra er med andra. Låt ting ta den tid du och ditt barn behöver för när allt kommer till allt så spelar det ju faktiskt inte så stor roll exakt hur gamla de är när de börjar gå / slutar amma etc för som sagt "plötsligt bara händer det!" och då är det så häftigt ! :)


HAPPY friends !


Jag tog med mig Johannas väska på resan och den blev helt otippat den väska som JAG använt varje dag :) Passar perfekt till kamera, pengar och annat smått & gott som jag inte vill lämna vid solstolen då vi rör på oss. (och nej, jag har inte på mig den som en ryggsäck, hi, hi  Jag bär den i handen :)

Nu ska jag fånga dagen och N J U T A sista semester dagen! 

Önskar dig en FABULOUS fredag fylld av lyckliga stunder och idag vill jag säga STORT TACK till duktiga Linda som jobbar sin sista dag hos Kamille. Jag kommer att sakna dig Linda, du är en solstråle !!

P.S missa inte att det är sista dagen att
TÄVLA om de FINA tunikorna från MYCINNAMONGIRL !


KrAm ! ♥




Kvällens mini-stars, middag & stolta mamma.


Här har jag precis lämnat Johanna till MiniStars strax före kl. 19 ikväll. Vi har haft KANON väder idag, faktiskt BÄSTA vädret hittills ! :)   (min klänning / kjole kommer från Zara).

Ikväll var jag SÅ STOLT över min Johanna då hon uppträdde i MiniStars :) Min duktiga lilla tjej ! Hon längtade så mycket till då de skulle träna idag att hon varken hade ro att äta eller bada... Hon ÄLSKAR verkligen Mini Stars :) 

Efter uppträdandet blev det som vanligt mini-disco, middag och show också hittade Johanna en kompis som hon lekt & busat massor med. Vi har helt enkelt haft en TOPPEN kväll !


Johanna & Co framförde låten "Lollo & Bernie" som är hjärtats favorit :)  Det var inte helt lätt att få till bra bilder eftersom de dansade hela tiden och jag önskar SÅ att jag kunde lägga upp videon jag filmade här på bloggen men jag är för oteknisk för sånt... tyvärr...


Efter uppträdandet fick Johanna diplom + godis av Lollo.


Som ni ser så var det stilla på restaurangen i kväll. De flesta äger buffén på Bouganvilla (där vi bor) och det verkar som att många reser med "all inclusive", men det gör inte vi. Jag gillar att själv kunna välja var jag vill äta min middag + vad jag vill äta :)

Vi åt som vanligt middag på La Tasca i kväll och mitt lilla busfrö springer dit helt själv efter mini-discot. Igår hände det för första gången och då blev jag sååå orolig när jag inte kunde hitta henne efter showen. Jag sökte och sökte och frågade gäster om de sett henne? Till slut tänkte jag att hon måste ha gått över till restaurangen så jag tog en walk dit och mycket riktigt, där satt hon och tittade på Pippi . Gissa om jag hade ont i huvudet resten av kvällen ? ;)   (det är en bit att gå och det är inte upplyst på vägen = det är ganska mörkt...)

Mitt hjärta somnade BUMS efter den spännande & kul kvällen och nu är det dags för mig också att gå och sova.

Imorgon har vi vår sista dag här på Mallora så då ska det "pressas" ;)  och njutas till MAX !

NaTtAkLeM! ♥

Hello torsdag !



Så här såg det ut då vi lunchade på La Tasca i tisdags. Restaurangen ligger på Mimosa som också tillhör Sunwing och som ligger ca 100 meter från vårt hotell.

Mina kära bloggisar ! Nu är vi 2 nyvakna girls som håller på att göra oss klara för frukost ännu en dag vid poolen. Mallorca bjuder på ett riktigt FINT väder idag och kl. 11 ska Johanna träna inför kvällens Mini Stars något som hon har längtat efter sedan förra torsdagen då hon var med :)


Middag tisdag kväll. Jag har köpt en massa vykort men jag har inte skrivit så många ännu... Är tyvärr inte lika bra på att skriva vykort nuförtiden men jag vet ju hur GLAD man blir då man får vykort i brevlådan. Dagens fråga:  Skriver du vykort från semestern? eller smsar du ?


På tisdag kväll tog vi en walk till Cala Millor och då passade Johanna på att köra lite bil ;)


Jag köper alltid ELLE m.fl. magasiner från det land jag besöker och så här ser september nr av SPANSKA ELLE ut. Den var super inspirerande  med massor av snygga bilder . Jag läser inte spanska så bra men jag hade spanska på gymnasiet...

Jag & Johanna önskar dig en STRÅLANDE torsdag !! och varför inte skicka ett vykort till någon du tycker om idag? det blir garanterat uppskattat  ! :)

P.S det är riktigt dyrt med internet här på Sunwing så jag får logga på och av så fort jag kan på dagarna ;)


KrAm! ♥


GODNATT & sov så gott !


Måndag kväll... jag har på mig klänning från Day (finns hos
Kiman) och Marie har på sig klänning från Odd Molly (jag har sökt och sökt efter denna O.M kjole men den tog slut i min size (2) innan jag hann med... Om någon av er bloggisar har sett den i butik så får ni gärna tipsa mig!)

I tisdags reste våra KÄRA vänner hem och vi saknar dem. Det har varit helt FANTASTISKT mysig med "tjejvecka" och en riktigt KUL sak är att vi har min blogg att tacka för att vi känner varandra ! men det ska jag berätta mer om en annan dag....

Jag & Johanna har haft en super MYSIG kväll med björnarna, Lollo & Bernie och ABBA och jag NJUTER verkligen quality time med mitt hjärta efter en ovanligt hektisk jobb-sommar. Jag fångar alla lyckliga stunder och samlar minnen till vintern :)


Det är kul att ge sig själv en födelsedagspresent ;)  Jag kommer att matcha klänningen / kjolen med kofta + sjal och støvletter/boots i höst & vinter.

Bäst jag går och sover nu så att jag varknar PIGG och klar för en heldag by the pool imorgon. Det är verkligen H Ä R L I G T att vara på semester. Love it !! :)


GoDnAtTkRaM! ♥


Today I love...


Hur snygg outfit som helst :)  (annons från Paul&Joe i senaste ELLE).

Idag har jag legat och myst med engelska ELLE i solstolen och då hittade jag den här annonsen från Paul & Joe och jag har totalt förälskat mig i koftan... , eller ja, i hela outfiten faktiskt ;)

Nu : show-time !  så got to go . Tjingeling så länge.


Loooovely day !


Dagens Johanna myser i solstolen.

Idag har vi haft det FINASTE vädret hittills på vår underbara semester och vi har STORkost oss vid poolen hela dagen lång ! :) 

Nu är vi nyduschade och ska göra oss klara för björnarnas show, mini-disco, middag och 21.30 showen så vi önskar dig en riktigt MYSIG kväll.


Dagens väder ...

KrAmAr från oss Mallorca girls ! ♥

S E M E S T E R !!


Idag var det aktivitetsfri dag här på
SunwingResort = det var ingen show / minidisco etc så vi tog en walk till Cala Millor efter middagen...

Mina fina vänner ! Jag kopplar verkligen av här på Mallorca och NJUTER mina semesterdagar och vi girls sover så mycket och så gott att jag inte har fått tid att blogga på ett par dagar...  (idag vaknade jag kl. 09.30 och Johanna kl. 10.15) men ikväll var min plan att kosa mig med bloggen då hjärtat somnat men vad hände? 

Jo, jag somnade så klart tillsammans med henne och vaknade för en stund sedan så jag ska strax gå och fortsätta sova. Gick bara upp för att borsta tänder etc och kunde inte låta bli att gå in på nett en sväng och på den vägen blev det.... ;)  Men - innan jag lägger mig måste jag berätta en kul sak:


Oss girls & Peter som är "Farbror Grubb" i barnshowen och en duktig artist i kvälls-showen. Eftersom jag nu vet att ni är några har på Sunwing som läser min blogg så passar jag på att hälsa till er ! :)

I förrgår kväll var vi som vanligt på show / mini-disco + 21.30 showen tillsammans med våra kära vänner Marie & Bea. Efter showen står "fabror Grubb" = Peter (han ni ser på bilden) bakom oss för att säga "hej då" till alla gäster så jag börjar prata med honom. Efter en stund säger han "Visst är det du som är Gizmolina?". Gissa om jag blev överraskad ! :) En av hans kollegor har på Sunwing hade tipsat honom om att vi var här och han hade t.o.m. varit inne på bloggen. It´s a small world ! ;)  och jag blev så klart jätteGLAD !

Nej, vänner, nu är det bäst att jag går och lägger mig och sover riktigt GOTT och imorgon ska jag faktiskt ställa väckarklockan till oss sömntutor så att vi inte missar frukosten igen ;)

P.S oj, nu börjar det att gå åska igen... det gör det nästan varje natt.. vädret är växlande här denna tid på året.

NaTtAkLeM! ♥


Happy new week !


Dagens tänkvärda...

Hoppas att du har haft en helt UNDERBAR weekend och att du känner dig GLAD över att starta upp en  NY fräsch vecka idag ?! :)  Den här veckan är min och Johannas sista semestervecka och den ska vi NJUTA så mycket vi bara kan.

Jag har för första gången sedan vi kom hit ställt väckarklockan på morgon för att jobba ett par timmar så jag bjuder på pics från igår nu också måste jag jobba vidare innan min nett-tid går ut (upptäckte precis att jag bara har 1 time kvar.. sen måste jag till receptionen och köpa ny...).


Igår var Johanna med på "adventures" på Mini Land kl. 11-13 och så här såg hon ut då jag hämtade henne. En liten indian som varit på skattjakt :-)



Jag och min lilla indian-flicka vid gårdagens lunch på La Tasca.


Jag zoomade in våra kreativa girls som gick iväg själva för att hämta glass till dessert. De klättrade upp på glassboxen....


... och fixade sig varsin glass helt själva ;-)


Söndagen bjöd på mixat väder. Sol / moln fram till runt kl. 15, sen ös-regn och åska ett par timmar innan det blev uppehåll men mulet ut dagen ... Har står Johanna och tittar på regnet som öste ner runt kl. 16 igår.

Bäst jag passar på att jobba nu då hjärtat fortfarande sover sött så jag visar bilderna från kvällen senare.

Önskar dig en STRÅLANDE måndag !

KrAm! ♥

Tävling: vinn mor & dotter tunika från MyCinnamongirl!



Mina kära bloggisar! ♥

Det är en ÄRA att få presentera en ny FANTASTISK tävling i samarbete med den norska designern MYCINNAMONGIRL som lanserar sin NYA höstkollektion på nett IDAG (söndag 20/9) !


♥ Vinsen är en valfri tunika till dig och din dotter ur "Mor & Dotter kollektionen" ♥

 
Tunikan finns i 2 olika modeller, den ena ser ut så här med hög SKÖN krage och den finns i flera olika färger som du kan titta närmare på HÄR
(klicka på "nettbutikk" så finner du plaggen under "mor&dotter".
P.S den här med hög krage är min FAVORIT ;) 


Den andra modellen du kan välja mellan har mysig hood att värma sig med och den finns också i många olika färger som du kan se om du klickar HÄR.
(klicka på nettbutikk och sedan på "mor&dotter").

VINSTEN ÄR EN VALFRI TUNIKA TILL DIG & DIN DOTTER !
(.. tunikan kostar 699 till mamma & 399 till dotter så värdet på vinsten blir ca 1000 kr)

För att vara med i TÄVLINGEN så skriver du en kommentar till mig och vilken style + färg du önskar till dig och din dotter och du får gärna berätta om ett tillfälle då ni kommer att använda dem :)

Tävlingen pågår fram t.o.m. fredag 25:e september.



P.S Det är massor med FINA NYHETER i höstkollektionen, bl.a denna super mysiga amme-topp ! Surfa in på MyCinnamongirl på nett så kan du se hela nya kollektionen.

KRAM & LYCKA TILL I TÄVLINGEN !


Söndagskramar från oss !


Mitt hjärta igår på en restaurang vid hamnen i Palma. Hon har precis packat upp allt hon hade i sin handväska ;)  (fast målarboken hade jag i vagnen, den + kritor är alltid bra att ha med...).

GLAD söndag på er kära bloggisar !  Vi har haft en rekord lång sovmorgon idag till 9.30, otroligt SKÖNT ! så nu är vi pigga & glada girls som NJUTER vi en ny SOLIG dag här på Mallorca och Johanna har precis stuckit iväg på äventyr på Mini Land med sin kompis Bea så nu är jag bara uppe på rummet en snabbis innan jag ska lägga mig och SLAPPA i solstolen :)

Men innan jag går tillbaka ner till poolen så ska jag lägga upp en ny TÄVLING som ni kan mysa med idag.


Gårdagens väder i Palma... Very NICE ! ;)

Önskar dig en SKÖN avkopplande söndag och kom ihåg att vara SNÄLL mot varandra !

KrAmAr! ♥

Lovely day.


Palma runt kl. 16 lördag em. Imorgon ska ni få se vad shopping-påsarna innehåller ;)

Idag har vi storKOST oss i Palma och vi avrundade dagen med en tur i hamnen (Johanna älskar att titta på båtar) innan vi hoppade på bussen mot Cala Bona igen och när vi kom hem så körde vi en SOFT lördagkväll på rummet och det har varit riktigt SKÖNT efter många kvällar på restaurang.

Ni ska få en fullständig rapport från dagen imorgon för nu ska jag krypa i säng och sova. Hoppas att du har haft en lika MYSIG lördag som oss och att du sover GOTT i natt :)

GoDnAtTkRaM! ♥


Glad lördag !


Dagens tänkvärda..

Godmorgon mina vänner & GLAD lördag ! :)  Här nere i sooolen flyger dagarna fram och nu har vi redan varit är på Mallorca i en hel vecka. Det FIRAR vi girls idag med att ta en tur till PALMA ! :) och jag ser fram emot en dag med härlig shopping och mycket inspiration. 

Men innan vi sticker iväg så bjuder jag på några pics från vår FREDAG har på
Sunwing:


Hela gänget fredag kväll på väg ut på middag. Maries FINA klänning/kjole kommer från Odd Mollys höstkollektion. Me LIKE !!! :)   Min tunika är shoppad i Phuket och Johannas klänning kommer från Petit Bateau.


En glad Johanna spanar vid poolen i tunika från Zara.


Fredagens väder = PERFEKT !


Johanna & Bea dansar för fullt på mini-DISCO. På scen: Lollo !


Min nya last här nere: Magnum double chocolate. MUMS! :)  (finns den hemma i Norge? någon som vet?)

Nu ska vi göra oss klara för en city-day så jag önskar dig en riktigt SKÖN lördag. Fyll den med sånt som gör dig GLAD och om Magnum double chocolate finns i Sverige / Norge och du inte har testat den så tycker jag att du ska göra det idag ! ;)


LöRdAgSkRaMaR ! ♥


You make me happy !


Igår kväll runt kl. 20 efter att Johanna uppträtt på Ministars. Jag firade min dag i klänning från Diane von Furstenberg och Johanna firade mamma i klänning från Burberry och tights från PO.P.

Jag måste bara säga att när jag läser igenom alla GRATTIS-hälsningar ni skrivit till mig så blir jag rörd till tårar. Ni gör mig verkligen GLAD !!! och jag är lyckligt lottat som har så fina bloggisar som er. Se bara på den här kommentaren:


Jeg fikk en kommentar fra David etter middag i dag;
"Du mamma - hunderre Anna-dama burde ha bursdag oftere"
Det er ikke ofte vi har dessert på en torsdag, skjønner du, og David ville vite hvorfor vi hadde det i dag :o)

-bursdagsklem fra oss begge to - til deg og søte J-

2009-09-17 @ 19:44:40
URL:
http://hestiaverden.blogg.no

Helt UNDERBAR läsning ! :) TACK !!!

Nu FÅNGAR vi dagen girls (och boys) ! och för att komma i festlig fredags-stämning lyssnar vi på den HÄR låten som spelas flitigt på vår resort ;)   

TjInGeLiNg ! ♥


Godmooorgon fredag !


Oss i poolen igår. Life is GOOD här på Sunwing Cala Bona :)

Så där ja, då har jag precis påbörjat ett NYTT år i mitt liv och jag hoppas att det ska bli fyllt av SOLSKEN, spännande utmaningar och många LYCKLIGA stunder ! :)  Jag ÄLSKAR verkligen födelsedagar och jag blev RÖRD på morgon då jag tittade in på bloggen (var inte på nett igår...) och såg hur måååånga grattis-hälsningar jag fått från er bloggisar. TUSEN MILJONER TACK !!!!! :)


Taaack älskling för denna UNDERBARA SUPRICE !!! Älskar dig !  (plötsligt knackade det på dörren igår eftermiddag och in kommer en dam med dessa fantastiska rosor och en flaska champagne från JIG + ett kort från Sunwing Resort där de står att de bjuder mig på en flaska champagne i restaurangen för att jag fyller år).

TACK också till alla mina fantastiska vänner för de FINA grattis-sms som droppade in under dagen, de förgyllde min födelsedag och jag kände mig heldig över att ha så många vänner som tänkte på mig igår.

Och vet ni, igår hade vi det FINASTE vädret hittills så det blev en dag med SOL från klarblåhimmel, titta här får ni se :


Min utsikt från solstolen igår...

Mitt hjärta sover fortfarande (klockan är 07.50) efter en spännande kväll igår då hon uppträdde på ministars (! ska göra ett eget inlägg med det senare) och ute börjar det ljusna och blå himmel tittar fram bakom stora tunga och mörka regnmoln så jag tror att det här kommer att bli ännu en FANTASTISK dag här på Mallorca.


Johanna och hennes kompis Bea har SÅÅ KUL tillsammans och jag blir helt lycklig av se deras glädje!

Önskar dig en riktigt, riktigt FESTLIG och GLAD fredag!!!!

CARPE DIEM !

KrAm! ♥

Min dag idag.



Idag mina kära vänner firar jag min FÖDELSEDAG så jag ska njuta dagen till MAX !!! :)

Önskar dig en underbar dag! och du, lyxa till det med en dessert efter maten idag, det KRYDDAR vardagen. 


KrAmAr! ♥

 


Soft onsdag & mixat väder.


Oss ikväll då vi var på väg till middag, show & minidisco. Jag har på mig klänning från Hoss, skor från Clarks och  väska shoppad i Phuket . Johanna har på sig klänning från Burberry och skor från Naturino.

Mina söta bloggisar ! Mitt hjärta hostar för fullt i sömn och vaknar till då och då, ute vräker regnet ner, hela himlen lyser upp av blixtrar och åskan den dånar högt... Klockan är "mitt i natten" och jag har hunnit sova ett par timmar med Johanna innan jag vaknade och satte mig vid pc´n. Jag VET, jag skulle ju inte... men vissa mönster tar tid att bryta ;)


Jag och min kära vän Marie ikväll. Och nej, vi hade inte planerat att matcha ;)  Det är otroligt bekvämt att bara ta hissen ner till restaurangen.

Mallorca bjuder på ett extremt mixat väder: sol, moln, regn, åska, SOL, klarblåhimmel och mer moln... Det växlar fort men mönstret har varit ganska likt de senaste dagarna = sol på fm, regn mellan 13-15 och sen ovanligt mycket SOL från kl. 16.


Efter middagen blev det, som vanligt, show & miniDISCO.

Oj, oj, oj vad det åskar ute. Det är TUR att Johanna är van vid åskoväder från Thailand för annars hade hon nog vaknat och blivit rädd.. T.o.m. jag kan tycka att sån här åska är lite läskig...

Bäst jag går och kryper ner under sköna täcket brevid mitt hjärta nu och försöker sova så jag bjuder på fler bilder imorgon.

GoDnAtTkRaMaR!


Today I love...


I love it ! och ja, det är inte helt omöjligt att ni ser mig med denna i höst ;-)

Jag är KÄR i denna underbart snygga kappa från
OddMolly ! :-)  Den är som ett litet konstverk och den är lika snygg till slitna jeans som till fest...  Du hittar den bl.a. hos Daisy och de flesta butiker har tagit in väldigt få av den så skynda på om du önskar dig en.. ;)


Odd Molly kan detaljer...

Såg föresesten att jag fått många kommentarer ang att jag och Johanna är själva på semester. Ni får helt enkelt gilla läget och sluta hetsa upp er över hur vi lever vårt liv. Tänk så UNDERBART det är att få resa iväg på en semester med kära vänner !? Vi är super lyckliga över det och jag kan lova er att JIG är glad över att vi är glada! Så don´t worry. Alla är HAPPY !!! :-)

Nu är det strax dags för middag här :-)


Happy tisdag !


Dagens tänkvärda.

Goooodmorgon från oss semestergirls ! :) Hoppas att du sovit lika GOTT som oss (efter en natt med värsta åskan sov vi till kl. 09 !) och att du är klar för en ny HÄRLIG dag ?! Jag kom mig i säng alltför sent igår så jag får skylla mig själv att jag är tröttis på morgon... ;)

Idag ankommer våra KÄRA vänner Marie & Bea från Sverige och till vår stora GLÄDJE så ska de göra oss sällskap i en hel vecka !! :) så detta blir en GIRLIE semester för oss 4.


.. mitt liv vore inte detsamma utan min älskade Johanna... (här är hon på väg ner till middag igårkväll).

Nu väntar sköna timmar vid poolen på oss så vi onskar dig en UNDERBAR dag och hoppas att du är riktigt GLAD idag?!

KrAmAr ! ♥

Söndag kväll: buffé & disco.


Kvällens: klänning / kjole + kofta från Oasis, rosettband från Spazio, jeans Miss Sixty och väska shoppad i Phuket. Johanna har t-shirt från Petit Bateau klänning / kjole + tights från Zara och skor från Pom D´api.

Jag förundras alltid över de som ställer sig på knä när jag ber dem ta en bild på oss för det är verkligen inte smickrande att bli fotograferad underifrån ... man ser dessutom ut att vara extremt lång ;)  Hur som helst: vi matchade varandra i grönt igår.


Min busflicka och gårdagens middag. Jag gick för räkor, fisk, pasta och sallad.

På vårt hotell serveras det endast buffé till både lunch & middag (finns inget alternativ) och eftersom showen drar igång kl. 19 och restaurangen öppnar kl. 18 så blir det en enkel lösning att äta här "hemma". (Men egentligen är jag inte så glad i buffés.. vill gärna kunna välja min mat från en meny.. ) .


Det blir mycket "spring" då man äter buffé och vissa av oss sprang längre än andra.. Plötsligt var Johanna på väg att ta sig ett kvällsdopp  ;)

Klockan 19.00 är det barn-SHOW på kvällarna och efter det är det mini-DISCO och detta är en av orsakerna till att vi valde att resa till en Sunwing Resort den här gången för både jag & Johanna tycker att det är riktigt KUL att det händer något på kvällen. Det kryddar semestern ! :)


Dagens HÖJDPUNKT för Johanna är utan tvekan MINI-DISCO !!!  She loves it ! :)  (jag har ritat en pil så att ni hittar Johanna i mängden men den syns lite dåligt...)

Nu mina  vänner ar det HÖG tid för mig att gå och sova för jag har lovat mig själv att inte sitta uppe så här sent på nätterna när vi är här nere. Min plan är att lägga mig samtidigt som Johanna på kvällarna för det behöver jag efter en hektisk jobb-sommar :)

GoDnAtTkRaM! ♥

 


Skön söndag by the pool...


Ute på tur med en sovande prinsessa i vagnen och ja, ni ser ätt: det är vår gamla MacLaren vagn som hängt med oss på turen ;) Vi hade ju tänkt shoppa ny vagn men efter ett telefonsamtal med BÄSTA Anette (hon jobbar på Fru Lyng / Barnas Hus på CC-Vest) så droppade vi det.

Eftersom vi kickade igång söndagen redan kl. 06 så var vi nere i frukosten riktigt tidigt och redan strax efter kl. 09 hade vi landat vid poolen :)  Efter bad, lek & bus så sa hjärtat att hon ville sova runt kl. 11 så sagt och gjort, på hennes egen begäran tog jag en walk så att hon fick somna i vagnen.  Sen passade jag på att sova lite själv också i min solstol då Johanna sov i vagnen vid min sida..


En nyvaken Johanna njuter god lunch på La Tasca och pratar med pappa i telefon och berättar hur bra vi har det :)


På eftermiddagen dansades det med Bernie i MiniLand.


Jag: Ska solbrillerna vara upp och ner?. Johanna:  Ja, mamma ! ;)

Det var mixat väder igår, både sol, regn, åska & mulet men det gjorde då ingenting, huvudsaken är att vi får SLAPPA, mysa, och ha SEMESTER.

 


Lördag = första dagen.


Lördagens premiärdopp.

Det är alltid underbart SKÖNT att komma fram till sitt hotellrum efter resan och att packa upp och få på sig bakläderna och Johanna sken i kapp med SOLEN då hon fick se poolen. "Mamma, bada pool!" sa hon om och om igen och det tog inte länge förren hon var i vattnet :)


Johanna sprang mellan poolen och MiniLand forsta dagen och var sååå GLAD !

Sunwing Resort är verkligen det optimala boendet för oss med barn för här är ALLT lagt till rätta för att både föräldrar & barn ska ha en så avkopplande & trevlig semester som möjligt.  Och jag har faktiskt bott på just exakt detta hotell 2 gånger tidigare (2001 & 2002) så jag känner mig lite "hemma" här :)


En San Miguel + en pizza + norska Costume = första måltiden på semestern :)

Det var en "aktivitetsfri" dag på vårt hotell på lördag vilket innebar att restaurangen var stängd och då vi gick för att äta på "La Tasca", på Mimosa (hotellet vid sidan om oss) så hade de precis stängt efter lunch och skulle öppna igen till middag så : jag gick en tur med en sleeping beauty i vagnen och behövde inte gå långt före jag hittade en super mysig restaurang i lounge-stil vid havet som heter Panetosto.


Här kan man chilla med en drink före eller efter maten...


Som ni ser så hade vi nära hem.


Jag avslutade 1:a semestedagen med god färsk frukt och lite bubbel på vår soliga balkong.

Vi var så trötta efter resan att vi la oss rekord tidigt på lördagskvällen och sov som prinsessor till kl.06 på söndag då Johanna tyckte att det var dags att ta tag i dagen :)


Resan: Oslo - Mallorca.


Här har vi ankommit Mallis och vi hade precis stått och väntat på vårt bagage i nästan 45 min och jag var såå trött...zzz... så jag somnade nästan direkt då vi satte oss i bussen. Bussresan till Cala Bona tog ca 1 time. Och visst är det snyggt när kläderna åker upp i sidan så som de gjort på mig här? ;) (NOT!).  Jag invigde mina Ugg´s på turen och min tunika kommer från Odd Molly (finns hos Daisy).

Jag lyckades så klart somna med Johanna ikväll men nu ska jag blogga lite innan jag kryper ner under täcket och sover vidare. Jag startar från början, med resan !

Vi reste som sagt från Oslo med flyget som gick kl. 07 på lördagmorgon och det innebar att vi drog hemifrån med en taxi redan kl.04.30, eller 05 var den nästan för jag packade in i det sista. Alltså HUR gör ni som reser "lätt"? Jag klarar verkligen inte att begränsa mig, tänker "den är bra att ha" om det mesta = ja, ni ser ju resultatet på bagagevagnen ;)  (men den svarta bagen innehåller vagnen så riktigt så illa var det inte ;)


Det var ovanligt fräsch mat ombord på flyget och till Johannas lycka var det Lollo & Bernie pappers- figurer att leka med runt själva matboxen.

När vi kom fram till Gardemoen var det ett totalt KAOS... och jag insåg att det var ca 7 år sedan jag flög charter sist så jag hade glömt hur det är ;)  Först var det gigantiska köer till självcheckinautomaterna som ALLA var tvugna att skriva ut sina egna boardingcards + bagagetaggar på. Och sen var det en låååång kö till bagagedroppen där alla skulle lämna sitt bagage.


"Sista minuten shopping" på flygplatsen = inspiration att mysa med i solstolen.

Jag kan säga att det var inte helt lätt ta sig fram i kaoset med barnvagnen (med en trött Johanna i) i ena handen och bagagevagnen i den andra handen... riktigt så bred last fanns det liksom inte utrymme till ;)  Men allt går och plötsligt befann vi oss i avångshallen och efter lite taxfree-shopping (solcreme etc) och 2 tim & 50 min i luften var vi framme!  :)






Kramar från oss !


Idag var Johanna på "Bernies födelsedagskalas" på MiniLand mellan kl. 11-13 och jag höll inte på att känna igen henne då jag hämtade henne ;) Det här var 1:a gången hon önskat att bli målad i ansiktet. Sött!

Mina fina vänner! FÖRLÅT min frånvaro. Då jag skulle blogga igår kväll tog batteriet i min pc slut så gissa om jag blev GLAD då jag HITTADE kabeln idag ! :) Jag hade packat upp den och lagt den snyggt och prydligt inne i garderoben  ;) Det bevisar bara hur trött jag varit sedan vi kom fram...

Jag har sovit och sovit och sovit... Jag har somnat i solstolen, då Johanna somnat, före Johanna somnat och idag bjod Johanna dessutom på en SOVmorgon till kl. 8.30 så nu börjar jag piggna till lite och ikväll ska jag INTE somna då Johanna somnar för ikväll ska jag blogga "ikapp" och berätta om resan och våra första dagar här nere.


Dagens badflicka :)

Nu ska vi klä oss och gå ner och äta middag innan det är dags för show & dans med Lollo & Bernie. Vi STORkoser oss och NJUTER dagarna och det hoppas vi att du också gör?!

Önskar dig en riktigt TREVLIG kväll ! (p.s inte helt lätt att blogga med en busig Johanna på rummet ;)

KrAm! ♥

Godmorgon från MALLORCA !


Sunwing Resort Cala Bona Mallorca igår runt kl. 14.30. Det var lite småkyligt i vattnet men OJ! så FINT väder det var. KNALL SOL och VARMT ! :)

Å så KUL att ni är så MÅNGA som gissat vart vi skulle resa !! :) GRATTIS till Malin som var den första som gissade rätt ! :)  Jag ska gå igenom alla svar senare för jag har nämligen ett litet problem... jag har GLÖMT min strömkabel till pc´n hemma (NOT good) så nu måste jag snåla på strömmen till jag funnit en lösning.

Vi lyfte från Gardemoen (Oslos flygplats) igår kl. 07 = vi åkte hemifrån kl. 04.30 = jag hann aldrig gå och lägga mig så gissa om jag var trött igår kväll ? ;) då hade jag varit vaken i mer än ett dygn. Crazy !


Vår utsikt i 2 veckor framöver.

Flygresan tog bara 2 tim & 50 min och det var så lyxigt att jag nästan inte trodde att det var sant? för de senaste 5 åren har jag bara rest till Thailand och då är den totala reslängden ca 24 tim så ja, detta var BEKVÄMT !!!! och det var exakt så vi ville ha det den här gången :)

Denna SEMESTER / FERIE är till för att vi ska ha det så enkelt, bekvämt och SKÖNT som möjligt och det har vi på en Sunwing resort där "allt" är serverat ! :) Också ÄLSKAR ju Johanna Lollo & Bernie som ni vet så hon kommer ha sååå KUL här! Igår stod hon och hoppade upp & ner av GLÄDJE då vi ankom hotellet och det värmer mitt mammahjärta :)

Nu står min lilla prinsessa och vill att vi ska gå ner till Lollo & Berie så jag får blogga mer lite senare. Frukost väntar på oss och det är en av de LYXIGA sakerna med att bo på en sån här resort: att vi kan gå ner och njuta frukosten som står framdukad och vi slipper diska undan efteråt :)

KrAmAr till er från oss i soooolen ! ♥


HOLIDAY !!!


Jag har precis packat ner min "Miss Dior Chérie" parfym i väskan och detta är tveklöst den FINASTE reklamen ! :)

Mina underbara bloggisar ! På er önskan så drar jag nu igång en liten tävling som går ut på att ni får GISSA vart vi reser idag ?! Vi flyger iväg lördag morgon och vi kommer att vara borta i 2 veckor. (Priset i tävlingen får vara en suprice som jag avslöjar då jag presenterar vinnaren) 


Den 
HÄR låten passar perfekt idag ;)

Jag önskar dig en FANTASTISK weekend fylld av solsken ! och missa inte att det är "markedsdag" i Paléet idag. Både ShoeLounge och KimanWoman har massor med fina erbjudanden. Happy saturday-shopping ! :)

Nästa gång jag bloggar så gör jag det från... ja, som sagt : gissa?! ;)

KrAm! ♥

Packning pågår...


Jag var innom
Daisy en snabbis idag och där mötte jag dessa UNDERBARA girls !:) Miriam (till vänster) jobbar hos Daisy och Charlotte (till höger) drev tidigare den FINA butiken HC-Shop. När jag möter glada & positiva tjejer som dessa 2 så förgyller det min dag :)

Det var inte helt lätt att få gjort saker här hemma fram till att min förkylda prinsessa somnade för hon ville mest att jag skulle "mysa" med henne (= stryka henne på fötterna) och torka hennes näsa (var har varit home-alone i kväll)


De hade fått in en del nya varor hos Daisy idag och Miriams dotter tyckte att kartongerna var ett perfekt ställe att chilla i...

Nu pågår packning och jag inser att det inte blir många timmars sömn på mig. Tur jag är van ;)


Trevlig kväll !


Idag har jag & Gucci varit på tur :)  Jag har haft på mig tunika från Line of Oslo (shoppad hos
Bolina), jeans Zara, sjal Falierio Sarti också blev det flip-flops (shoppade i Bangkok) eftersom jag varit och fixat tårna.

Efter en riktig "fixardag" så är det nu dags för FREDAGSMYS, Idol, (sen) middag, tända ljus, ett glas vitt och packning inför resan för imorgon flyger vi iväg på SEMESTER / FERIE ! Tjohooooo !! :)

Enda molnet på himlen just nu är att Johanna har blivit så förkyld att de ringde från dagis i eftermiddag och bad mig komma och hämta henne tidigare och nu rinner lilla näsan för fullt här hemma...  Håll alla tummar ni har för att det går över FORT. ! för detta var ju maximal otur att hon ska bli sjuk dagen före avresa...

Önskar dig en riktigt MYSIG fredagkväll ! :)




Godmorgon fredag !


Dagens tänkvärda: Ge aldrig upp dina drömmar... !

Godmorgon mina bloggisar ! Idag ar det FREDAG och det tycker jag att vi ska FIRA ! köp hem något gott till i kväll och unna dig något "lyxigt" idag (tex ett magasin, något nytt till höstgarderoben eller kanske lite godis?).

Jag ska vara och fixa fransk-pedikyr på mina tår nu på morgonen (mitt sätt att "fira" dagen ;)  så vi ska åka iväg till dagis ovanligt tidigt. Efter mitt fot-fix måste jag trippa runt i flip-flops (så att inte lacket ska förstöras) och idag ska jag bl.a.  passa på att buda iväg en massa kläder från mitt kontor så att det ar rent och klart för en fresch new start då jag är tillbaka igen också ska diverse ärenden ordnas (har lust på en ny bikini... ).


Missa inte senaste nr av Kamille ! Det kommer ut i butik på måndag men många butiker brukar smyga fram det tidigare (=idag / imorgon) så håll utkik !

Igår hittade jag ett rykande färskt nr av
KAMILLE landat i min brevlåda :)  och i detta nummer har jag stylat sakerna: "Slik kler du deg slankere" (vi fotograferade på landet utanför Oslo i somras..),  "Sesongens trender fra A til Å" (duktiga Linda har skrivit alla texter, jag har plockat alla ting och fotat dem i studio) och till sist: Mote-shop "bluser" med inspiration av snyggingen Gisele Bündchen.

Njut dagen alla fina och kom ihåg att den har dagen aldrig kommer tillbaka så : CARPE DIEM !

KrAm! ♥

Today I love...


Den här kommer jag att mysa i framför öppnaspisen i höstmörkret...

Idag har mina Juicy Couture dresser fått en konkurrent... nämligen den här rosa godsaken från
OddMolly. Jag älskar längden på jackan och att byxorna är så smala i modellen. Ett extra pluss också för de girlie volangkanterna. Du hittar dressen hos Daisy.


Gillar att det är en fjäril / sommerfugl på ryggen. Det är de små detaljerna som gör "det".

 
Smal modell med en liten volang längst ner på baksidan av legget.

Det är dags för mig att packa ihop de kläder jag använt till veckans uppdrag så att de kan åka tillbaka till diverse PR-byråer och presserom imorgon.

P.S Jag hittade Johannas sandal, den hade gömt sig i min strandväska ;)


En fantastisk sensommardag!


Johanna var törstig då jag hämtade henne på dagis i eftermiddag. De har turdag på torsdagar och idag hade de varit på biblioteket. Kul !

Idag har Oslo bjudit på ett FANTASTISKT väder, strålande SOL och härlig höst-feeling i luften. Underbart! :)

Jag har plockat, fotat och returnerat idag, med andra ord har jag haft en ganska vanlig jobbdag ;) Också avslutade jag min dag med att besöka min favorit butik
DAISY på Vinderen och där hade de fått in MASSOR med FINA news från bl.a. Odd Molly och isländska Andersen & Lauth så ett TIPS inför helgen är att du tar turen innom för ni vet hur det är med "godbitarna", de flyger snabbt ut... 


Idag har jag luftat en gammal favorit från H&M Trend som jag matchat med blus från Bruuns Bazaar, jeans Zara, støvletter BilliBi (egentligen lite varmt en sensommardag som denna...puh...) och väska Gucci. Johanna har på sig bluse & kofta från Benetton (koftan är en höst favorit!), nya byxor från H&M med hjärtan på knäna (ett TIPS! de kostar bara 99nok!) och när hon får välja skor själv så blir det: sandaler :)

I kväll har hela familjen varit ute och ätit middag på Yaya´s och det var som vanligt super GOTT! Jag är så glad i Thai-mat och Johanna kan äta kycklig & ris varje dag om hon fick bestämma. (hon blev van vid maten då vi bodde i Thailand).


Jag var och fixade mina naglar hos Marit idag så nu är de redo för semester ;)


Här syns mina ny fixade naglar. Jag jobbar så mycket med mina händer och då vill jag ha något fint att titta på..

Nu ska jag starta "jaktenpåJohannasenasommarsandal" för den är spårlöst borta och den ska med oss på turen. Såg föresten att någon föreslagit att jag borde köra en tävling ang. vart vi ska resa på semester ? Vill ni det ? i så fall hittar jag på en trevlig vinst :)


Äntligen!


GRATTIS !! Nicole Richie till baby nr.2:  en liten baby BOY. Ett TIPS ! matcha din jeansjacka med en pälsväst + en stor sjal i höst. Snyggt !

... får jag möjlighet att blogga ! :)  Det går undan i svängarna nu före semestern / ferien eftersom jag har en del jobb att bli klar med + praktiska privata ting att fixa innan vi flyger iväg men det är helt klart värt all stress när jag vet att vi ska få chilla & relaxa i 2 veckor ! :)

Önskar dig en TREVLIG kväll ! och HAPPY NEWS : det blir ett par FANTASTISKA tävlingar här på bloggen snart så nu har vi något KUL att se fram emot ! :)



Godmorgon torsdag !


Var stolt över din mamma-roll ! (till er pappor : ni vet så klart bäst ni också! :)

Godmorgon mina fina vänner ! Jag är verkligen en tidsoptimist deluxe för som ni märkte så blev det inte så mycket bloggande som jag tänkt mig igår ;) Jag blev ute på jobb fram till att jag hämtade Johanna på dagis också klämde jag in en spontan speed-dejt med min kära vän Kjersti mellan returer & plock. Det är inte lätt för 2 busy working mamas att få till en dejt så vi var glada över de exakt 25 min vi fick ;)

Och när jag hämtat darlingen på dagis så var det dags för dagens 2:a speed-dejt, med Gizmoprinsessan Kjerstin. Hon missade tyvärr Johannas kalas så hon gratulera Johanna i efterskott med ett par paket.


Kjerstin är en helt underbar person som både jag & Johanna är otroligt glada i! Igår hade jag på mig favorit sjalen och en tunika från Hunkydory. Matchade det med jeans. Mina solbriller kommer från Gucci.

Vi girls var home-alone igår kväll så timmarna fylldes av lek & bus, middagsfix och IDOL. Såg du Idol igår? Jag tycker att det är perfekt "vardagsunderhållning" och jag gillar juryn skarpt ! och min favvis från igår var killen på slutet i luva som spelade gitarr, cool var han. (en annan favorit:  tjejen i briller & keps...)


Se vilka FINA paket Johanna fick ! We love Hello Kitty ! ;) och innehåller var precis lika fint som paketen: en Ralph Lauren kofta, söta diadem och en Hello Kitty matbox (som vi ska inviga idag då Johanna ska på tur). TUSEN miljoner TACK finaste vännen för de fantastiska gaverna. Johanna blev SÅ GLAD !! :)

Idag skiner SOLEN i Oslo och jag har en dag med jobb, nagelfix och ärenden inför resan. Ska bl.a. titta på en ny resevagn till Johanna, någon som har ett bra tips ?  (vi har en Maclaren sedan tidigare men den har "gjort sitt" efter bl.a. 6 mån på beachen i Thailand... ).

Önskar dig en SOLIG och FIN dag !

KrAm! ♥


I love UGG!


Ugg´s passar lika bra till både liten & stor och Johanna fick sina första (tofflor) då hon var runt 1 år. Och visste ni föresten att UGG har funnits sedan 1978 ?

Det är inte bara Odd Molly jag älskar, jag älskar UGG´s också ! :)  Dessa skor är ju bara helt UNDERBARA så - gissa om jag blev GLAD då jag fick en inbjudan till ett Ugg event förra veckan.

Onsdagen den 2:a september var jag på INVIGNINGEN av Skandinaviens 1:a (!) Ugg shop-in-shop på Sandvika Storsenter (ja, senter stavas med s på norska ;) och det var ett riktigt trevligt & proffsigt arrangemang. (den 2:a shop-in-shop öppnades hos favoriten Mathilde i Stockholm den 4:e sept.)


Butiken på Sandvika Storsenter heter "SHOEBALOO" och det är hit ni ska gå om ni vill se hela UGG sortimentet. De skor jag håller i handen är en riktigt fin höst NYHET, ser ut som en "biker-boots" också har den all underbar ull inne i ...

Jag fick äran att prata länge med den svenska importören av Ugg´s , en trevlig kille som berättade historien om då han och Foppa (hockeyspelaren ni vet) "hittade" Ugg´s så det är dem vi har att TACKA för att vi får gå runt i så otroligt SKÖNA skor !  (samma killar lanserade Crocs så de har näsa för populära skor ;-)


Den klassiska Uggen kommer med en ny "vri" i höst, skaftet har vikts ner också har den fått en knapp i sidan. FINT ! (den klassiska uggen finns så klart också kvar i sortimentet).


Jag gillar de stickade !


Några nya färger...


.. och lite gott att äta & dricka. Mums ! :)  (synd jag körde bil = no champagne på mig ;)


Ugg sortimentet är större än man tror (vi tänker ju oftast på den klassiska Ugg skon då vi pratar om Ugg´s).


De rosa Ugg´s som jag gjort ett hjärta kring är bara helt underbara ! Jag köpte dem till Johanna för ett par år sedan och hon har ÄLSKAT dem. De är perfekta inne-tofflor och de värmer värmer söta små baby/barn fötter så de är ett TIPS !!  I år så blir det ett par klassiker (de som står på hyllan under tofflorna) till hjärtat.


Jag fick med mig en goodiebag hem med ett innhåll som gjorde mig LYCKLIG ! :)  (min tunika kommer från Line Of Oslo och jag har shoppat den hos
Bolina).


Jag undrar vad som döljer sig i påsen... ?


... ett par SUPER fina Ugg´s i strikk !!!! Jippie !! :)  Jag har önskat mig dem sedan de lanserades.. gillar att man kan ha skaftet både upp & ner = de kan varieras.

Jag kommer att inviga mina nya FINA Ugg´s på lördagens flygresa för det finns inga skönare "rese-skor" än dessa. Jag är så klart barfota i dem = fötterna får en mysig & skön resa :)

TUSEN TACK till Star-PR för ett proffsigt genomfört arrangemang ! och stort TACK för att jag fick vara med!

Nu mina vänner sticker jag iväg ut i det vackra SOLIGA vädret och returnerar saker från gårdagens fotoshoot så vi ses lite senare.

TjInGeLiNg sÅ lÄnGe !


Let´s get happy!



Kände plötsligt att det var dags att göra er HAPPY ! (om ni inte redan var det) så: detta kort kanske gör att ni LER nu ?! ;)

Bananer är verkligen min "life-saver", jag har alltid bananer i väskan och de mättar perfekt som "mellanmål" på hektiska dagar.


Godmorgon mina vänner!


Dagens tänkvärda..

Ny dag & nya HÄRLIGA möjligheter att nå sina drömmars mål ! :)  Jag hoppas att du har sovit riktigt GOTT och att du är laddad för att möta din ONSDAG.?!

Det blev en lång inspirerande jobbdag på mig igår med photoshoot i en vacker hotellsvit och då vi var klara, runt kl. 18.45 så körde jag raka vägen till min frisör som var SUPER SNÄLL och tog ett kvälls-skift pga att jag hade tagit fel på dag (ni minns kanske att jag trodde jag skulle vara där måndag...) . Det är vad jag kallar BRA kund-vård ! :)


Min duktiga frisör Trond (hos Spaghetti frisør i Bogstadveien) fönar mitt nyslingade hår igår kväll runt kl. 21.30. Det kändes FANTASTISKT att få bort den fula utväxten . (P.S Nya DV Mode klarar ni er utan)  Min trevliga frisör är föresten singel så ett tips till intresserade : boka frisør time hos honom ;)

Nu sitter mitt hjärta och öppnar paket utan innehåll vid min sida (rekvisita från igår) och hon blir lika överraskad för varje tom kartong hon möter ;)

Det är dags för mig att hoppa i dushen och sen kommer vi att ses ovanligt mycket idag för jag ska ha "kontorsdag" större delen av min dag.

Önskar dig en LOVELY onsdag ! :)

P.S resultatet av gårdagens fotoshoot kan ni se i Kamille som kommer ut den 9:e november ;)

KraM! ♥




Hello tisdag !


Festligt från vi.sualize.us. Jag blir GLAD av ballonger !

Så där ja. Nu har jag stylat klart morgondagens outfits som går i festens-tecken och det är hög tid för mig att sova gott :)

Imorgon startar mitt fotoshoot kl. 09 så jag passar på att önska dig en STRÅLANDE tisdag!

P.S Ni är många som frågat om jag kommer att blogga på semestern? Svaret är : Ja ! :)

GoDnAtT & gOdMoRgOn KrAm! ♥

Trevlig kväll!



Ni är flera som efterfrågat fler bilder från vårt hem. Om ni klickar på "hemma hos oss" i vänstermarginalen så finner ni några bilder :) Och jag kan självklart fota fler en dag då jag städat ;)

Då var vi girls hemma igen efter en dag med jobb för den stora och dagis för den lilla :) och nu väntar middagsfix + lek & mys och sen, då hjärtat somnat, så ska jag styla klart ett helt gäng med outfits. Det är nämligen imorgon som det stora uppdrag jag fick häromdagen ska göras.

Och vet ni, idag då jag var innom H&M´s presserom så fick jag se HELA Jimmy Choo kollektionen som lanseras den 14:e november ! Var inte det lite coolt ? ;)  Kollektionen är absolut värd att köa för !


Jimmy Choo hos H&M den 14:e november. Väss armbågarna för det blir nog trångt ;)

Bäst jag slänger ihop maten nu, min mage kurrar.


Min dag idag har gått i blått: klänning / kjole från H&M, jacka + jeans från Zara, sjal shoppad i Phuket (på en favorit butik i Surin) och till detta: støvletter från BilliBi.

NJUT din måndagskväll ! :)


GLAD MÅNDAG !


... jag har skyndat på som tusan idag för att hinna till min frisørtime kl. 14 . Smsar frisøren att jag blir ca 5 min sen och att han kan börja blanda färgen. Får ett sms tillbaka där det står att jag har min time I M O R G O N ! Oh gosh ! säger jag bara..  ;)

Mina vänner ! Förlåt min frånvaro. Jag kickade igång min jobb dag med plock hos Mildh press efter att jag lämnat Johanna på dagis och på den vägen är det... Är bara hemma ett kort stopp nu innan jag ska iväg ut igen så att jag blir klar till då jag ska och hämta hjärtat på dagis :) 


Någon mer än jag som vill ja den här kjolen/klänningen? (eller det kanske är top + skjørt/kjol?) Carrie är alltid SÅ inspirerande !

Jag önskar dig den BÄSTA dagen och kom ihåg att fånga de lyckliga stunderna !

KrAm! ♥


Kamille Mor & Barn.


Kolla in ballerina klänningen från Noa-Noa och ja, kolla in ALLA fina kläder ! Skorna från H&M är ju to die for och ett av mina tips är att du kan förlänga din sommargarderob genom att matcha dina vita tuniker / kjoler med en pälsvest.

Mitt dagens TIPS! är att ta en prommis ut och shoppa Kamille Mor & Barn (om du inte redan gjort det?) för där hittar du massor av inspiration att mysa med i kväll :)

Här ser ni en av de mina sidor, jag gjorde 3 st stjel mammastilen från kändisar i detta nr. Förutom vackra Denise Richard så är det Sarah Jessica Parker och Kate Hudson men de får ni se om ni köper magasinet ;)


Tyvärr finns inte magasinet att köpa i Sverige.

När vi pratar om kändisar så passar det att lyssna på den HÄR låten som jag kör på repeat här hemma idag .


Lördagens ballerina.


Efter dansen busade Johanna med sin kompis Juni.

Igår var det dags för balett igen till Johannas stora GLÄDJE ! :) Hon strålar av lycka hela vägen då vi kör dit och igår var det ganska mycket trafik så då sa hon att bilarna måste flytta på sig för hon ville dansa NU.


Det är så kul att se hur snabbt de fångar upp rörelser...


Johanna & Juni hänger ihop hela timen. (det är inte 1 time, det är typ 45 min)


Girlsen var fulla av energi och hade ingen som helst lust att åka hem.

Jag blir lycklig när Johanna är lycklig så dansen kommer vi absolut att fortsätta med ! :) (vi köpte 3 testgånger som en start). 



8 väskor & 2 prinsessekroner.


När jag skulle fotografera gullet så sprang hon fortare än fort ;)

Igår kväll då vi kom hem satte jag mig vid datorn en stund (och bloggade) och plötsligt så står Johanna i dörröppningen till kontoret och säger "hej mamma!" med dubbla ballerina klänningar, 8 små väskor, 2 prinsessekronor, 1 hawaiikrans och några små glittriga prinsesse saker. Mitt hjärta smälte... det är 1:a gången hon klätt ut sig helt själv.  Att gå på balett inspirerar henne verkligen ! :)


Sötnosen.. som  klätt ut sig helt själv :)


"Få se mamma!" har hon börjat säga då jag fotograferar..  Hjärtat är lika glad i sina väskor som jag är i mina. Väskor är verkligen en "tjejgrej" deluxe. Jag bara ÄLSKAR väskor och det har jag alltid gjort så det har blivit några genom åren...

Just nu sover mitt hjärta en liten nap och eftersom vi är home-alone så njuter jag min "egentid" en stund :)


Today I love...


Snygg styling !

Idag hämtar jag min inspiration från denna SNYGGA modeserie ur Australiensiska VOGUE. Chanel är ALLTID lika classy & snyggt. I love it ! och en dag hoppas jag att jag äger en svart väska från dem.... ska börja lägga pengar i spargrisen!  eller föresten: kanske jag ska starta ett "väsk-konto", på samma sätt som ett "rese-konto"? ;)


Vackra örhängen som matchar frisyren perfekt.


Kanske jag ser ut så här på väg till poolen nästa helg ? ;)


Hur snyggt som helst !


Coolt att se på.. men du går ju inte direkt runt så här ;)


Coveret har jag visat förut. Ett av de snyggaste jag sett.

Status hemma hos oss just nu: Jag jobbar med stylingen inför mitt nästa uppdrag och Johanna leker för fullt. Och på tal om Chanel; ni kanske undrar vad Gucci gör ? Han chillar.. :)



Bort med negativt, in med positivt !



Plötsligt har det dykt upp ovanligt många otrevliga kommentarer här på bloggen och därför passar detta kort alldelens utmärkt. Känns som att ni är några girls som helt enkelt har bestämt er för att irritera er på exakt ALLT jag gör. När jag inte jobbade var det fel, när jag jobbar är det fel, när jag gör saker med Johanna är det fel för då gör jag fel saker med henne osv osv osv. 

Jag förstår inte att ni orkar ?  Och vet ni,  när man går runt och är så NEGATIV som ni är så har man inte mycket kul att blicka tillbaka på senare i livet... eller ser ni fram emot att sitta där då ni blir gamla och tänka : "Å vad jag är glad över den där perioden i mitt liv då jag spred en massa skitsnack på bloggar ? Det var en härlig tid det !"  ? Jag förstår mig verkligen inte på er... och jag hoppas ni 2-3 girls som detta berör slutar att titta in hos mig för ni är inte välkomna. Och just det, när ni kallar er olika namn så att alla mina trevliga bloggisar ska tro att ni är många som skriver så ser jag att det är samma person på ip-adressen, det tänkte ni kanske inte på ?

"Bye, bye" som Johanna brukar säga ! :)

P.S och ang semestern så är det en kul grej att vänta med att berätta men ni fick det så klart direkt till att "ingen bryr sig" och till att "jag gör så för att få fler läsare". Ingen kan vinkla saker så fort till något negativt som er. Grattis! Good work !

 


Godmorgon sköna söndag!


Dagens tänkvärda.

Vilken LYX med en SOLIG söndag! :) Vi kickade igång dagen runt kl. 07 och nu tecknar Johanna och jag ska ta och hoppa i duschen för idag ska här FIXAS. Jag ska städa, hänga upp nytt moodboard och börja förbereda vad vi ska ha med oss på resan så att det (förhoppningsvis) slipper bli tok-stress mot slutet på veckan .


Kan inte låta bli att visa en till bild från S.A.T.C inspelningen...

Ni är många som frågat vart vi ska resa på lördag? och det lockar så klart att berätta men jag tänkte att det kanske kan vara kul med en SURPRICE ?! så jag funderar på att vänta med att berätta det till vi kommit fram? eller vad säger ni ? ;)  Jag kan i alla fall berätta att vi ska vara borta i 2 veckor och jag LÄNGTAR !

Önskar dig den BÄSTA söndagen !

KrAm! ♥



Natta!


Inspirerande barnrum.

Det är dags för mig att logga av och förflytta mig till drömlandet... zzz... så jag säger TACK för idag och sweet dreams vänner!


NaTtAkLeM! ♥


Höst-shopping-tips!


Hatten hade jag med i ett uppdrag (modellen har på sig den i støvlettguiden i senaste Kamille) och blev så glad i den att jag shoppade en till mig själv :) Den kommer från Accessorize och kostar ca 289nok. Jackan i lite "rid-modell" (kr 799) och tightsen i "ridbyxemodell" (kr 259) kommer båda från Zara.

Här kommer de shoppingTIPS som jag nämnde tidigare idag :) Jag har tänkt att visa er dessa ting länge (shoppades för mer än 3 v sedan) så nu är risken stor för att de inte längre finns kvar i butik... men jag visar de ändå för på Zara kommer ofta populära plagg in igen .

Och här är dagens fångs till Johanna:


Söt kofta med puffärm från Benetton som kommer värma skönt i höst/vinter också hittade jag ÄNTLIGEN vita sockar med "spetskant" ! (jag har sökt sånna till Johanna hela sommaren utan att hitta..)

Det känns som att mitt nästa köp blir en bikini inför stundande semester :)


Lördagsmys in tha house.


Ni är många som frågar mig om hjärtelampan. Den sålde jag i min butik Gizmo & Co och det är en svensk dam som tillverkar dem. Jag ska kontakta henne och fråga om hon fortsatt produserar dem? och vad de i så fall kostar nu? Ger er besked så snart jag vet !

Så här såg vårt lördagsmys ut fram till strax före kl. 21 då en trött ballerina la sig i soffan och somnade sött :) 


I bakgrunden ser ni Johannas "cosy-corner" i soffan. Gossedjur och skönakudden = kvälls (och morgon) mys.

Blommorna förgyller verkligen stua / vardagsrummet och i chips-skålarna kör vi på med "paprika-chips". Mums! Ser ni de rosa påsarna på bordet ? Johanna hittade sina julkalenderpåsar inne på mitt kontor och har fyllt dem med 1 st legobit, 1 st kort ur mitt "Sex and the city" spel och 1 sticker. Hon säger att hon ska dela ut dem till dina kompisar på barnehagen och jag fick I N T E städa bort dem ;)


Dagens blommor & Aker Brygge.


Blekare än så här blir jag nog inte så det ska bli LOVELY med soool på kroppen nästa vecka :) (och för att inte tala om hur mycket jag längar till mitt frisörbesök på måndag.. ;)  Min dagens består av tunika från 120%lin, byxor Filippa K (favoriter), støvletter BilliBi, väska & solbriller Gucci, sjerf fra See by Chloé och de FANTASTISKA blommorna hittade jag hos blomsterbutiken vid sidan om Bolina i Stabekk.

Vi girls passade på att mysa lite nere på Aker Brygge efter baletten så vi var inte hemma förren strax efter kl.18 och nu är ljusen tända och vi kör lördagsmys till max jag och Alexandra. Ja, det visste ni kanske inte? att Johanna heter Johanna Alexandra ? Jag tycker att båda namnen är SÅ fina så jag säger ofta båda ("Johanna Alexandra") :)



Aker Brygge runt kl. 17.45: Johanna tycker att det är SÅ KUL med alla båtar så vi stod och tittade på kryssningsfartyget som lämnade kaj. Jag hade glömt andra byxor till J efter baletten så hon gick runt i sina rosa trikåer ;) också invigde hon den mysiga fleece som jag shoppade till henne i Köpenhamn.

Om 15 min ska vi krypa upp i soffan med varsin skål chips och titta på Sommarkrysset på TV4. Det är ett av våra favorit program. Vi dansar för fullt till alla musik ! :)  

Vi önskar dig en riktigt FESTLIG lördagskväll och vi hoppas att du också myser ordentligt i kväll !?






I love Odd Molly !


Den här koftan ur höstkollektionen är välkommen att flytta in i min garderob anytime! ;)  (har ännu inte sett den i någon butik men den dyker nog upp...)

Sedan den där dagen då en säljare dök upp i min butik och sa att han hade en NY fin kollektion att presentera för mig som hette Odd Molly så har jag ÄLSKAT Odd Molly ! Detta var för ca 7 år sedan (jag öppnade min butik Gizmo & Co 2002, samma år som O.M lanserades) och då jag var på mitt första inköp så ägde detta rum på ett hotellrum där kläderna hängde på några stativ. En annan gång så gjorde jag inköpet på ett litet showroom i ett shoppingcenter och ett trevligt minne är från då Per Holknekt (en av O.M grundare & ägare) besökte min butik och sa att den var "en perfekt Odd Molly butik".

Mycket har hänt sedan då ! Och igår när jag assiterade en butiks inköp så befann vi oss i VACKRA lokaler på Frogner och kollektionen har växt sig så stor att den hängde i 2 stora "rum". Och i tillägg till kläder så har Odd Molly en egen solbrille kollektion (nyhet för s/s -10), hudvård (nyhet a/w -09) och sengkläder ! (nyhet för s/s -10).


Jag beställde bl.a. denna SUUUPER FINA outfit till mig så nu är jag klar för sommarens fester ! :)

Vår / sommar kollektionen var FANTASTISK så vi kan se fram emot en sommar fylld av snygga Odd Molly kläder!  Här bjuder jag på några favoriter ur kollektionen:

  
Underbart söt topp med fickor /lommer som kommer ut i butik redan i december (!), vackraste nattkjolen med paljetter nedtill och skönaste "kosekjolen" valde jag självklart i ROSA.

Nu ska jag sticka iväg ut i det vackra SOLIGA vädret så see you later !


TjInGeLiNg!

 

 


Godmorgon lördag!


Dagens tänkvärda.

HAPPY lördagsmorgon mina vänner ! :) Hoppas att du har fått sova längre än mig (Johanna väckte mig kl.06) och att du får en soft och härlig start på dagen. Här hemma hos oss pågår lek just nu och sedan kommer dagen att bjuda på några timmars jobb för min del innan jag och hjärtat ska iväg på balett. Hon pratar SÅ mycket om baletten och gleder sig enormt så det ska bli riktigt, riktigt KUL :) 


Dagens inspiration: fabulous Carrie ! Nya filmen har premiär 10:e maj.

Om du befinner dig i OSLO idag så är ett TIPS att besöka Bogstadveien för här är det bilfri markedsdag idag = alla butiker bjuder på fina erbjudanden och många har stands ute i gatan. (Det brukar vara galet mycket folk så själv håller jag mig undan ;)  


Titta ! det ska öppna en By Malene Birger koncept store i Hegdehaugsveien i lokalen där Tiger var tidigare. Kul !

Igår kväll blev det en riktigt slappar-kväll på mig och jag somnade så klart i soffan... Men det misstänkte ni säkert ;) Nu ska jag fota ett par shopping-tips till er som ni ska få se.


Igår invigde jag mina nya Hunter. Perfekta skor till regniga dagar. Jag shoppade dem hos ShoeLounge.

Önskar dig en SKÖN lördag !

KrAm! ♥


Semester i sikte !


Vi reser nästa lördag....

Boka resa till en plats där vi kan sola & bada - check !
Plocka till ett fantastiskt KUL uppdrag på tisdag - check !
Vara med på inköp av mitt favorit märke Odd Molly - check !
Smidit planer för min kommande nettbutikk - check !
Hämtat Johanna på dagis - check !
Hällt upp ett glas vitt & fyllt en skål med ostkrokar - check !

WHAT A LOVELY DAY !!! :)  Återkommer med mer utförlig rapport senare för nu ska jag lägga benen högt och chilla och mysa med GLADA minnen från dagen :) Dagar som dessa FYLLER mig med energi , underbart !

PuSs! ♥

T.G.I.F.!


Dagens tänkvärda passar perfekt en dag som denna ;)

Thank god it´s FRIDAY !! :) Å vad HÄRLIGT med fredag, veckans festligaste vardag ! :) Nu har vi en hel helg framför oss att fylla med lyckliga stunder och massor med MYS.

Min dag startade redan strax före kl. 06 idag men jag fick fortsätta att sova lite i soffan efter det (tack Johanna!) och nu pågår vanligt morgonfix här hemma. Vi har en regnig dag i Oslo idag men vad gör väl det när solen skiner inne? Jag tog precis en paus från dansen som pågår inne på hjärtats rum ;)

Idag ska jag, förutom plock till mitt nya uppdrag,  få äran att vara inköpsassistent och det ser jag verkligen fram emot. Vi ska köpa in ODD MOLLY s/s -10 kollektionen och den är bara helt FANTASTISK så jag gleder mig STORT !


Den här kappan är en favorit ur
OddMollys a/w kollektion !

Önskar dig en LOVELY dag och du, kom ihåg att lyssna mer på ditt eget hjärta än på vad andra säger... !

PuSs & KrAm på er mina vänner ! ♥


Resultatet av plock + foto = 1 mote-shop.


Denna sak var i Kamille för några veckor sedan. På bilden har Sarah Jessica Parker på sig de UGG´s jag markerat med ett rosa hjärta. (modellen är ny för hösten).

Varsågoda ! här får ni se hur de mote-shops som jag ofta plockar & fotar till ser ut då de är klara :)  Jag gör 1-2 st sidor som denna i varje nr av Kamille och förutom att välja ut kändisbild & plocka alla ting så skriver jag även texterna & tipsen. Hur KUL som helst ! :)


Saken ligger även uppe hos
Kamille på nett.

Jag sitter och fixar med en sak som har deadline i morgon bitti och så fort som jag är klar med den så ska jag jag hoppa i säng för jag håller på att somna. Äter kinasnacks för att hålla mig vaken ;)

Passar på att säga GODNATT och jag ser fram emot att ses igen imorgon !!

NaTtAkLeM! ♥

Vi befinner oss i...


På väg in dörren hemma kl. 18.30. Idag har jag varit runt på plock & foto i tunika från Hunkydory, jeans Zara, støvletter BilliBi, väska Accessorize och solbriller Gucci. Jag kryddade min outift med ett sjerf från See by Chloé som min SÖTA Gizmoprinsessa Kjerstin var en ÄNGEL och shoppade till mig då hon hittade det på -70% salg. Hon visste att jag haft det på önskelistan hela sommaren så det var otroligt omtänksamt av henne att tänka på mig då hon såg det. TUSEN miljoner TACK vännen !

... OSLO. Business går före pleasure så vi är hemma och jag ska de närmaste dagarna jobba med ett nytt stort uppdrag som plötsligt ramlade över mig idag och som jag verkligen ser fram emot ! :)  Det känns så klart tråkigt att vi inte får träffa vänner & familj som planerat... Men de finns kvar och jag vet att de förstår mitt val :)

Här hemma pågår LEK nu och strax ska Askungen läsas. Önskar dig en riktigt mysig kväll så "ses" vi igen lite senare då darlingen somnat.

Uppdatering kl. 20.35: plötsligt gick Johanna och la sig och somnade bums ! så allt jag behövde göra var att bre om henne täcket och släcka lampan. Vilken LYX !!! :)




Hello torsdag !


Igår på den FLOTTA invigningen av Skandinaviens första UGG shop-in-shop ! i butiken Shoebaloo på Sandvika Storsenter. De UGG´s jag håller i handen är SÅ fina ! Jag berätter mer och visar många fler bilder senare och då ska ni även få se vad min goodiebag innehöll.

Mina kära vänner! Idag går det undan i svängarna för mig och Johanna är på sin 1:a heldags utflykt med dagis. Solen skiner och jag ska vara så effektiv jag bara kan med HOPP om att vi får till att resa i eftermiddag. Wish me luck !! (behöver det ;)

Önskar dig en helt UNDERBAR dag ! och jag ser att ni är många som frågat vart vi ska resa på semester? Helt ärligt så vet jag inte ännu... jag har ena benet i Thailand och det andra vid Medelhavet (p.g.a regnperioden i Thailand) .... så: vi får se hur det går ? :)

PuSs & KrAm! ♥

zzz....


Dagens interiörinspiration. Jag gillar det vackra fästet till sänghimlen med små fåglar...

Nu är det färdig jobbat för idag och sängen ropar på mig ;)  Har kört på effektivt på kontoret efter att hjärtat somnade för planen är att vi ska resa bort imorgon (torsdag) eftermiddag. Vi är nämligen bjudna på dopet av min kusins tvillingflickor. Om vi reser eller inte beror på om jag blir klar med ett par uppdrag så vi får väl se hur det går ? 

GoDnAtT mInA vÄnNeR! ♥


Dagens.


I skrivande stund med webcam.

Min dag blev inte helt som planerat men slutet gott allting gott ! Och jag har varit på ett riktigt  TREVLIGT UGG-event som var proffsigt arrangerat. Ska visa er bilder från det i ett helt eget inlägg. Det var STAR-PR som arrangerade eventet så jag gick så klart för en tunika med... stars ! :)  (men det var faktiskt en tillfällighet ;)


Me and my goodiebag som ni ska få se innehållet i senare ! ;)  Idag har jag invigt en ny tunika som jag shoppat hos
Bolina, sjal Faliero Sarti, skinnbyxor Custommade och som alltid: mitt Bvlgari halsband.

Nu vill Johanna DANSA så vi har slagit på Markoolio på högsta volym. Tjingeling så länge! :)

 




Välkommen soliga septemberdag!


Dagens tänkvärda: det är bättre att testa och misslyckas än att inte våga försöka...

Då har vi kickat igång en rykande färsk dag igen ! :)  Johanna kom in och väckte mig strax före kl. 7 och sen har hår rullats, frukost ätits, leksaker åkt ut över köksgolvet, färg ritats i ansiktet (Johanna går runt med en röd linje över munnen idag ;) och bilen körts till dagis med musik på FULL volym. Mitt hjärta älskar det och sitter och headbangar i baksätet ! :) (och jag i framsätet, de som ser oss ler nog ;)

Och på tal om musik: klicka
HÄR och se Madonnas senaste video till BÄSTA låten (love it!). Tänk att dama är 51 år!? WOW säger jag bara.  En cool detalj med videon är att hennes dotter Lourdes är en av dansarna !


Kate Moss i ny snygg kampanj. Gjorde en "stjel stilen" sak på henne igår som ni kan se i en Kamille senare i höst ;)

Min dag bjuder bl.a. på ett UGG-event och jag GLEDER mig stort för jag ÄLSKAR UGG skorna ! Skönare finns inte ! När jag reser långt (Thailand) så reser jag alltid barfota i mina Uggs och det är som att sväva på små moln... Love it!! Blir kul att se hela höstkollektionen idag och jag ska självklart ta bilder så att ni får se !

Nu önskar jag dig en FANTASTISK dag och du, kom ihåg att dagen blir vad du gör den till så se till att detta blir en GLAD dag ! Tänk positiva tankar och hitta något KUL att se fram emot ! :)

KrAm! ♥

Godnatt mina vänner!


Johanna + Elsa = söta vänner.

Jag borde skämmas som inte går och lägget mig i tid trots att jag är supertrött... är helt enkelt en "bloggoholic" ;) Men - jag ska vara duktig flicka och jobba klart en sak nu och sen raka vägen ner under täcket.

Avslutar dagen med dessa FINA bilder som duktiga
Kimm tog på Elians kalas för ett par veckor sedan.


Johanna älskar att leka med bilar (på nedre bilden: Julie).


Jag fotograferar ett sött kramkalas mellan Johanna & Elian :)

Ladies with an attitude ;)

TACK för idag ! imorgon är en annandag... (som Mr.Luuk brukar säga..)

GoDnAtT kRaM! ♥

Interiörinspiration!


Underbart barnrum att inspireras av !

Jag var innom den fina Designers Guild butiken (Riis Interiør) idag och förutom att jag såg några fantastiskt vackra kuddar / puter som jag fick lust på så påmindes jag om den FINA tapet som jag hade på en vägg i min butik Gizmo & Co. Ni ser den på bilden !  och den är den finaste av alla tapeter tycker jag !  (jag hade den även i beige / vitt inne i min interiörbutik). Fick plötsligt lust att tapetsera en vägg här hemma... :)


Visst blir man lycklig av att titta på vackra färger.. ! Idag hade de föresten skyltat med en knallrosa (cerise) sammetsfåtölj + fotpall i skylten på R.O.O.M.  Läckert !

Jag storKOSER mig med det interiöruppdrag som jag jobbar med nu. Det ger mig ENERGI ! :)




Today I love...


Det känns som att det kommer att bli en ovanligt SVART höst för mig... Classy & snyggt !

Idag när jag var down-town för att plocka till ett par uppdrag så passerade jag Louit Vuitton butiken och efter det får jag inte den FINA väskan "Neverfull" ut ur huvudet mitt... Den känns som den mest PERFEKTA väskan av alla. Som en man inte kan leva utan helt enkelt ;) Så nu står den i toppen på önskelistan ! :)


Denna bild inspirerar mig till att investera i en snygg, enkel, svart cashmere kofta el tröja.. och jag kommer att använda mina svarta skinnbyxor riktigt ofta i höst/vinter. Huvudbonaden står jag dock gärna över tack ! ;)


Ett skärp / belte i livet gör det lilla extra till outfiten.

Jag shoppade ny höstjacka och en snygg hatt (!) för ett tag sedan men har missat att fota och visa er... ska göra det imorgon då jag piffat till mig för nu sitter jag här i glasögon & Juicy och chillar.. :)


Tittut!


Visst är de COOLT att de är igång med inspelningen av SATC 2!? Jag tok-längtar till premiären!

Det var den dagen... och nu sitter jag här full av INSPIRATION efter kvällens episod av "The Rachel Zoe project". Jag verkligen älskar det programmet ! Men - vissa saker blir lite väl "iscensatta" kan jag tycka för jag tvivlar på att hennes anställda verkligen säger att de INTE tänker arrangera en fest trots att chefen ber om det ? eller vad tror ni? ;)

Min dag idag bjöd på plock till ett interiöruppdrag + till en "stjel stilen" sak och efter att jag hämtat Johanna på dagis så har vi ätit god take-away dinner (thai) också blev det TV kväll i soffan med både Raxhel Zoe & Grey´s.

Hoppas att du har haft en riktigt BRA dag ?! :)



Godmorgon & Girls-dinner-out!


Igår kväll var jag ute på vift i mina nya skinnbyxor från Custommade, underklänning + tunika från Odd Molly, vest från
Daisy, sjal shoppad i Cph, väska Accessorize och støvletter från BilliBi.

GODMORGON alla härliga ! :) Det blev en speciell eftermiddag/kväll igår för Johanna somnade i bilen på väg hem från dagis och på den vägen blev det... hon fortsatte att sova hela kvällen och runt 8 gick hon in och fortsatte att sova i sin säng och sen sov hon till kl. 5.45 på morgon vilket var i tidigaste laget för en trött mamma men då hade hjärtat sovit i nästan 14 timmar så hon var hur PIGG som helst :)

Nu har vi lekt och myst och jag ska strax hoppa i duschen och ta tag i arbetsdagen.


Happy friends!  Randi hade på sig vår favorit kappa från Zara. Jag har en likadan och dessa shoppades för måååånga år sedan så vi kan nästan säga att den är "vintage" ;) Har faktiskt inte sett någon finare på Zara efter denna.. Den är som sagt en favorit ! (och om man tittar noga på bilden så kan man se att vi har på oss likadana underklänningar, från Odd Molly ;)

Igår kväll runt kl. 20.30 mötte jag upp min kära vän Randi för middag & vin på vårt favorit ställe "Bølgen & Moi". Vi njöt god mat (eller ja, min fiskgryta var inte den bästa. Finns ingen som den på Sturehof ;) och massor med härligt girl-talk. Jag har jobbat så mycket i sommar och inte varit ute en enda kväll så detta var efterlängtat!


Vi var gladare än så här ;)  Som ni ser så hade vi nästan hela restaurangen för oss själva. Det var super stilla.


Killen som fotograferade oss sa att vi måste ställa oss under den STORA discokulan så då gjorde vi det. Jag frågade vilken dag de snurrar på den? och fick veta att det är på tisdagar så nästa B&M besök blir på en tisdag ;)

TACK kära vännen för en LOVELY kväll ! Du är en solstråle och jag är så glad över att jag har dig i mitt liv.

Nej, bäst jag hoppar i duschen nu så jag önskar dig en UNDERBAR tisdag! Fyll din dag med skratt & kärlek !

P.S jag är bjuden på en jul-premiär idag. Ho, ho, it´s christmas time ;)

KrAm! ♥


Bloggtoppen RSS 0.91