Jag har saknat er !!!


Fotostudion hos Hjemmet Mortensen idag runt kl. 10. Vi mötte stylisten Hilde, som ofta var innom min butik Gizmo & Co, i studion, hon skulle styla ett shoot efter oss .

Åh vad jag har S A K N A T min älskade blogg och er fina bloggisar idag.... En dag utan bloggning är verkligen inte som andra dagar... LOVAR att det ska dröja länge till nästa blogg-fria-dag och jag ska kompenserar er i helgen med kul happenings här hos Gizmolina ! :)

Idag har jag & Johanna haft foto-shoot (redan kl.09, jag körde dit i hår-rullar ;),  efter det lämnade jag hjärtat på dagis och sen har jag fixat ärenden + jobbat på redaktionen fram till kl.20.30. Gissa föresten om jag blev stressad då jag kl. 12.30 kommer på att våra pass + visum skulle hämtas ut på Thai ambasaden före kl. 12 då de stängde (!) och vi flyger måndag morgon... heeelp !  Men tack vare snäll personal så fick jag komma förbi trots att det var stängt.

Nu ska jag smita ut och möta upp min bästa Mia för ett glas vin & girl-talk så vi ses igen lite senare ! :)

Kraaaaam ! ♥


Kommentarer
Postat av: Sagas mamma

Åhh vilken fin klänning Johanna har. Vart är den införskaffad?

2010-04-23 @ 22:03:52
Postat av: Micke

SÖt liten klänning :)

Postat av: Johanna

Du är inte helt bra på att passa tider va? ;-) Ganska nonchalant. Men en del är ju sådana, min man tex. Har vi en tid att passa säger jag en halvtimme tidigare till honom, för då vet jag att vi kommer i tid. Tragiskt, men sant.

2010-04-23 @ 22:32:07
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Åh, du har varit rätt saknad du också! Men det är ju för att du alltid skriver så härliga inlägg med bra inspiration att man lätt blir lite egoistisk och helst skulle vilja att du satt och skrev inlägg hela dagarna! Men det är inte fel att få längta lite heller. Och vi får ju veta vad du hittar på ändå. Hoppas att du har en riktigt härlig fredagkväll och ta igen allt bubbel du missat i veckan. KRAM och sov så gott.

2010-04-24 @ 00:02:56
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91