Höst-önsk.


Kofta från Paul & Joe + støvlar från Hunter. Båda finns hos net-a-porter.

Idag har hösten gjort sin entré i Oslo och det får mig att längta efter stickade koftor och svarta Hunter stövlar så en dag snart ska det shoppas :) Och på tal om shopping : just nu provar jag min nya "skinnbyxor" (inte äkta) från Custommade som jag shoppade i Köpenhamn. De är de skönaste ! (ska fota och visa).


Reseplanering pågår..


Så här såg jag ut runt kl.10 på morgon då jag kom hem efter dagislämning + plock på en PR-byrå (påsen är fylld av kläder). Jag har på mig tunika från River Island, sjal Faliero Sari, byxor Filippa K, stövletter BilliBi (resten av dagen blev det Nike pga ösregn) och väska från Accessorize.

Kära vänner ! Idag har jag haft Måndag med stort M, ni vet en sån där dag då allt inte riktigt blir som planerat och ting tar mer tid än planerat och håret inte är precis som man önskar det... också hade man gärna valt en annan topp.. Men annars är allt bra! ;)

Sitter och tittar efter resa och tror jag precis bestämt mig för vart vi ska åka så om allt går enligt plan så shoppar vi flygbiljetter ikväll och reser ganska snart... TJOHOOO ! Can´t wait ! :) 

Nu ska jag fixa middag till mig och darlingen. Tror det blir en svensk delikatess: köttbullar.


Happy new week!


Dagens tänkvärda.

Tänk - imorgon är det SEPTEMBER! En av mina absoluta FAVORIT månader för jag bara älskar då HÖSTEN gör sin entré också kanske det beror på att jag fyller år då också = jag förknippar månaden med något FESTLIGT! :)

Men, idag är det fortarande augusti och ute skiner solen från en vackert BLÅ himmel. Underbart ! Johanna kom intassande till mig ovanligt tidigt idag, redan 06.15, och vi har både perlat (lagt perlbrickor) och kört Brio tåg på morgon. Nu sitter jag här med hår-rullar och ska strax hoppa i duschen.


Det börjar bli dags att byta ut sommarskorna mot höstskor..

Min dag bjuder som vanligt på plock & foto och jag GLEDER mig! och Johanna säger att hon längtar till dagis och lek med kompisarna så vi ser båda fram emot att FÅNGA dagen !

Önskar dig den BÄSTA starten på veckan och tycker att du ska kicka igång dagen med den
HÄR låten som är min favorit just nu. När jag är ute och åker bil på dagarna så drar jag på högsta volym när den dyker upp på radion (the Voice).

Nu KÖR vi !

KrAm! ♥

Dagens fråga !


Madonna ♥ Jesus , DET är ju som en saga :)

Nu ska ni få höra vad som hände mig en dag i sommar:

Jag är på väg ut på jobb och då jag öppnar porten så står det en tjej utanför så jag frågar henne om hon ska in? "Jag ska ringa på hos alla som bor här" säger hon också fortsätter hon med att säga "för att prata om Bibeln."  Ehh, jaha!?! säger jag. då behöver du inte ringa på hos mig för jag är på väg ut. Tjejen frågar då efter mitt namn och stryker det från sin "lista".  Jag går iväg ut och fixar ett ärende men glömmer en sak så jag går hem igen och då står hon kvar och ringer på dörrklockan...

Då tänker jag att nej, hon skojade nog med mig? Inte ringer hon väl på för att få komma in och berätta om Bibeln en sommar 2009 ? Så - jag frågar henne om hon verkligen menar allvar ? och det gör hon så klart. Då säger jag att det är väldigt ovanligt (tjejen är runt 25 år och hur söt som helst) och frågar om någon verkligen öppnar och bjuder in henne på kaffe?  Det är väldigt ovanligt svara hon, men vi får ofta prata lite genom ringklockorna. Så frågar hon mig om jag känner till Jehovas Vittnen och berättar att det är så de jobbar, med "direkt kontakt".

Min dagens fråga mina kära bloggisar är : Öppnar du dörren och släpper in en tjej som ringer på för att få berätta om Bibeln ?


Höstens päls!


Missa inte min støvlettguide i senaste nr av Kamille ;)

Kom på att ni är några som frågat om när den SNYGGA fuskpälsen från H&M som är längst till vänster i bild kommer ut i butik?  När jag var på H&M igår så hängde den där ! = den är ute NU ! Priset tror jag var 699nok och jag misstänker att den inte finns kvar så länge (den blir nog "höstens päls") så "löp & köp"! ;)




Söndagsmys pågår.


Igår hittade Johanna den här lilla karusellen på Sandvika Storcenter där vi stoppade på väg hem från Ikea. Tyvärr var den ur-funktion, något som inte alltid är så lätt för en liten att förstå ;)

Vi har lekt & busat massor mellan städningen. Hur KUL som helst ! :) 

Nu ska jag slänga ihop lite middag till oss girls. Ute strålar SOLEN från en klarblå himmel idag och det är en VACKER sensommardag.


Höstnytt till Johanna = dagens shoppingtips!


Vest, tröja/genser, topp och kjol/skjørt från Mayoral, du hittar dem hos Daisy på Vinderen.

Johannas höstgarderob förgylls av dessa SUPER FINA kläder från
Daisy. Jag är helt såld på den här kollektionen och vill ha "ALLT" till hjärtat för kläderna är väldigt "Johanna" i stilen :)


Jag är svag för detaljer... som tex påsydda rosetter & kristaller.

Innan jag fick barn så kunde jag inte förstå hur veninner med barn kunde resa till tex New York och komma hem utan kläder till sig själv "det blev mest kläder till barnen" sa de och jag förstod verkligen inte hur det var tekniskt möjligt ??? Men - jag förstår det idag ;)  för det är otroligt KUL att shoppa till de små. ALLT blir så sött då det kommer i minformat :)

Mitt dagens shoppingtips blir att ta en tur till Daisy till uka och titta på den kollektion som Johannas kläder kommer ifrån för den är som sagt bedårande !

 


Höstsnytt hos Daisy!


Jackorna från Parajumpers flyger ut ur butiken så vänta inte för länge... ;)

I fredags svängde jag förbi min FAVORIT butik
DAISY på Vinderen och de hade fått in SÅ mycket FINT!! Bl.a de ur-snygga jackor som jag & vackra Miriam provar på bilden. Jackorna är helt perfekta för oss girls som är ute mycket med barn och jag fick SÅ lust på den i svart...  :)

Idag tok-röjer jag här hemma och det är verkligen otroligt SKÖNT att få ordning & reda !  och Johanna tycker att det är så kul då jag städer för då hittar hon massor med saker att leka med = win/win för oss båda :)


Godmorgon söndag !


Jag vet - jag körde den här texten för några dagar sedan men den här layouten var så snygg så jag kör den igen bara därför + för att jag tycker att texten passar utmärkt på en SÖNDAG!

Tjoooohoo det är SÖNDAG !  Gud vad SKÖNT med en dag som faktiskt är till för att man ska slappa. I love it! :)

Jag hade SÅ svårt för att somna om i natt så jag låg vaken helg galet länge och snurrade runt och det kändes som att jag precis hade somnat då Johanna kom trippandes kl. 06.40. Men, men vad är väl en sovmorgon mot lite tecknade i Pippis målarbok & barnTV? ;) (det är det vi har gjort sedan vi stod upp).


Ingen premiär utan något gott ;)  Vi lyxade med köttbullemiddag & glass/is på Johannas första Ikea besök.

Dagens plan är att jag ska få upp det nya moodboard som jag shoppade igår, eller ja, moodet får jag ju fixa själv, men själva anslagstavlan + vitt tyg/stoff shoppades (på Binders) så nu ska tyget klistras på och sen ska den spikas upp ovanför mitt skrivbord. Också köpte jag VITA galgar / kleshengere på Ikea till det klädstativ jag har här inne på kontoret så nu ska de träfärgade ("klassiska Ikea galarna").


Det startade som vanligt lungt och stilla med en gul påse men slutade med en vagn. Ikea vet hur de ska få oss att ta med ting vi inte visste att vi behövde. Som tex de nya röda tygboxarna att förvara papir som var en nyhet ;)

Såg du Sommarkrysset på svenska TV4 igår? Vad DUKTIG Måns är ! och vilket drag det blir så fort
Alcazar är med! (klicka på länken och se nya videon).  Gillar det programmet, det är perfekt dos underhållning på en lördagkväll och Johanna blir GLAD bara hon ser trailern för programmet så det är en favvis även hos henne ;)

Nej, nu tror jag att jag ska hoppa i duschen och kicka igång söndagen så jag önskar dig en riktigt AVKOPPLANDE dag. Ladda och fyll på energi inför den nya veckan !

PuSs & KrAm! ♥

Dagens premiär: BARNEBALETT!


Dagens ballerina :)  Jag sprang in på H&M typ 20 min innan dansen startade och rev med mig de kläder Johanna har på sig i farten. De fungerar fint men vi ska gå och titta på en dräkt i stil med Junis (till vänster på bilden) då vi har mer tid för den var helt bedårande !

Tittut i natten! Jag somnade ungefär samtidigt som Sommarkrysset slutade i kväll och vaknade nu (hopplöst... ;-) så jag är på väg i säng efter lite nattbloggning ;)

När Johanna fyllde år berättade hennes dagiskompis Junis mamma att de startat på balett och jag blev så GLAD över att hon tipsade om det för jag har sökt efter dansgrupp till Johanna. Så - jag ringde balettskolan och idag bestämde vi oss för att testa och det blev SUCCÉ !! :) Hjärtat ÄLSKADE det och tyckte att det var SÅ kul! Fast det tog en liten stund till hon blev "varm i kläderna" och förstod att det var en fröken hon skulle titta på etc. också hjälpte det väldigt att hennes kompis Juni var där för de tog snabbt varandra i handen och dansade iväg. SÖTT!


Det var så kul att se hur de fick lära sig grunderna i balett och jag blev nostalgisk och tänkte på då jag själv gick på balett.. (Jag dansade balett i många år och sedan gick jag över till jazzdans).


I starten gick vi föräldrar runt med barnen och vi gjorde rörelser tillsammans. Bilden är tagen då vi precis kommit dit så Johanna hade inte riktigt förstått vad vi var på ännu ? ;) (till saken hör att vi var sena så de hade startat då vi kom).


Johannas balettfröken var världens sötaste.


"Min första piruett"...

Vi STORKOSTE oss båda två på dansen så detta ska vi absolut fortsätta med ! :)  

Efter dagens balettpremiär så körde vi mot IKEA och då kom jag på att Johanna aldrig har varit med mig dit (jag brukar alltid passa på att åka själv) så det blev dagens 2:a premiär ;)

Nu ska har sovas riktigt, riktigt GOTT så see you tomorrow!

P.S på norska stavas balett : BALLETT.

NaTtAkLeM! ♥

Premiär-dag !


Bilden ger en hint om vad Johanna gjort idag... ;)

Jag & Johanna kom precis innanför dörren, vi har varit ute på VIFT sedan kl. 14 och Johanna har gjort 2 PREMIÄRER idag. Återkommer snart och berättar vad de är för nu vill hjärtat att vi ska teckna :) (vi är home-alone) .  Ska föresten ge er några shopping-tips sen också men det är något knas med min pc så jag kan inte lasta ner bilder.. ska testa att slå av & på, det brukar hjälpa ;)

HAPPY lördagkväll ! :)


Johannas 3-års kalas!


HAPPY friends: Eivind, Emma, Josefine, Kjersti, Randi, jag och Kimm och om man tittar noga på bilden så tittar Ella fram i Eivinds knä, Sunniva döljer sig bak blommorna och Johanna bakom ljusstaken.

Jag ligger lite efter med bloggningen så nu kör jag på med bilder från Johannas 3-års kalas i söndags :)


Min vän Randi är unik på att göra vackra paket. Titta bara här! Johanna fick en hel påse fylld av "godsaker", och allt var så klart inslaget i Hello Kitty papper ;)  Den fina tyg "medaljen" med 3 på kommer från danska Rice.


Lek pågår ! Sunniva, Elsa och hennes mamma Emma också födelsedagsbarnet.


Efter lek var dag dags för mini-pizza + korv med lompe/brød. Mums!


... sen blev det mer LEK.


Randi och söta Linus.


Isfacklorna är alltid en given SUCCÉ!  (de finns att köpa på de flesta matbutikerna).


We love muffins !  De söta formarna med prinsessor på hittade jag hos Traktören.


THE END! Johanna kramar sina kompisar "Hej då!" ute i trappen och i handen håller hon påsen från FISKDAMMEN.


När kalaset var slut så fick mamma lite jobb ;)


Godaste tårtan kommer från BakerHansen. Min FAVORIT !!

TUSEN MILJONER TACK kära vänner för alla FINA presenter och för att ni kom och FIRADE Johannas dag! Vi är så GLADA över att vi har er !! Puss ! :)  (och till alla er som inte kunde komma: vi får ses en dag snart !)

SOLEN har gjort sin entré ute nu och jag ska strax köra iväg och fixa ärenden. Men först: nygräddade MUFFINS!

Tjingeling så länge !


Godmorgon lördag!


Jag fick åka med Johanna i karusellen 1:a gången men sen var det kört, jag fick inte ens stå brevid i kön ;-)

Kom på att jag inte bloggat om vår MYSIGA söndag på Liseberg för ett par veckor sedan så jag startar den har bloggdagen med att bjuda på bilder därifrån :)

Idag hänger det HÖST i luften för det är en ruggigt grå & blåsig morgon ute och jag får erkänna att jag tycker att det kanns riktigt SKÖNT för då kan vi chilla inne med gott samvete utan någon "vibordegåutochnjutasolenstress" ;-)

Jag vaknade strax före Johanna på morgon, runt 6.30, och känner mig full av ENERGI så jag ska strax hoppa i duschen och göra mig klar för dagen och sen , så fort butikerna öppnar, ska jag sticka ut och fixa några ärenden men innan det tror jag att jag och darlingen ska fixa muffins som dessert till en extra god lördagsfrukost.


Efter den klassiska karusellen så sprang Johanna vidare till denna och den ÄLSKADE hon! Tror hon tänkte att hon skulle flyga till Lollo & Bernie i Thailand ;-)

Tittade föresten på "Kristallen" på SVT1 igår och tyckte att det var riktigt trist, vart hade all underhållning tagit vägen? saknade musik-inslag ! och tyckte inte att det var speciellt festligt... eller vad tycker du ?


När Johanna satte sig för att åka detta mini "fritt-fall" så tänkte jag att hon kanske skulle ångra sig och be att få kliva av...?


... men nejdå. Hon skrattade hela vägen upp och ner och upp och ner.. ! :)

Nu hör jag Johanna komma trippade, det är inte alltid så poppis att jag sitter vid datorn ;-) så - på min "att göra lista" står att fixa så att vårt trådlösa nett börjar fungera igen = då kan jag blogga där Johanna är.


Johanna sa att det var något fel på hennes bil för hon körde bara runt, runt, runt på samma ställe ;)


När JIG & Johanna åkte "Kaninresan" stod jag och mumsade på popcorn och då kom plötsligt en SÖT bloggis fram till mig. Hon heter Caroline och i famnen har hon sitt syskonbarn. Jag blev så GLAD av att träffa henne och en  KUL sak är att detta var 2:a gången vi möttes i Göteborg ! och Caroline har dessutom varit så gullig och skickat oss julkort. (Fina Caroline! TACK för att du kom fram och förgyllde min dag och TACK för mejl ! Kram!)

Dags för lek !  så jag önskar dig en riktigt, riktigt HÄRLIG start på dagen ! KOS dig och NJUT din lördag !!!

KrAm! ♥

TREVLIG KVÄLL!


"Bakom kulisserna" bild från då jag stylade Støvlettguiden som ni finner i senaste nr av Kamille (kommer ut måndag). Jag fixar Johannas hår och Miriam fixar modellens  (Johanna var tillsammans med söta Bente (vår barnvakt) nästan hela dagen men gjorde oss sällskap på slutet . )

Efter en fullspäckad dag så kom jag hem igen runt kl.19 och nu lagar jag taccos och Johanna tittar på Fem myror är fler än fyra elefanter som kom i ett PAKET på posten idag från snällste mormor (tusen miljoner TACK !!) .  Det är dags för ett glas bubbel och "Kristallen" på SVT 1 strax så jag önskar dig en TREVLIG fredag kväll ! :-)



Välkommen festliga fredag!


Dagens tänkvärda: du skapar din egen lycka !

Å vad det känns UNDERBART med fredag idag och det känns nästan overkligt LYXIGT att det är helg igen! Den här helgen ska vi tok-mysa och SLAPPA och det ska bli helt LOVELY . Inte ett enda kalas i sikte ;-)

Johanna har börjat med en ny grej på morgonen: hon tar på sig skorna och ropar "mamma. nu går jag till dagis!" också öppnar hon ytterdörren och går ner och sätter sig i trappen och väntar på att vi ska åka. Problemet är bara att detta ofta sker då jag är nyduschad på badet = vi är inte riktigt på väg ännu ;-)  Men jag är så GLAD över att hon älskar dagis och att hon längar tid varje morgon. Det betyder mycket.


Snygga Cameron Diaz bevisar att  t-shirt, jeans och en sjal alltid är lika snyggt ! (det enkla är oftast det bästa ;-)

Idag har jag en härlig dag framför mig med plock, foto och lite mer plock... Och här kan ni föresten få en "sneak-preview" på ett av de jobb jag gjort i det
Kamille som kommer ut på måndag och som många av er som abonnerar får i posten idag / imorgon :


Missa inte den stora støvlettguiden som jag stylat i Kamille nr. 18 ! :-) Jag ska visa er "bakom kulisserna" bilder från den dagen då vi fotograferade detta en dag till veckan. I detta nummer har jag även gjort "vakre høstkjoler" på sid 49 + stjel stilen av Rachel Zoe på sid. 51. Enjoy ! :-)


Senaste nr av Kamille som kommer ut i butik på måndag. Don´t miss !

Nu ska jag köra iväg så jag önskar dig en riktigt FESTLIG fredag fylld av LYCKLIGA stunder ! och för att komma i fredags-stämning så tycker jag att du ska klicka HÄR och lyssna på en riktig partylåt :-)

P.S det här är sista helgen i augusti så njut den lite extra !

KrAm! ♥

Godnatt torsdag!


Hur ROSA som helst. Me like !

Jag har stylat outfits ikväll och en sak är säker : jag vill ha typ ALLA plagg / accessoarer jag lånat hem idag för det är mycket FINT ! Bl.a. en fantastisk klänning från danska Day och en väska från Guess som är to die for.... ;-)  (och jag som egentligen inte alls gillar det märket (Guess)).


Dessa snygga bruna støvletter shoppades ni Köpenhamn. Märket är favoriten BilliBi. Dragkedjan / glidlåset på utsidan av støvlarna är bara pynt (det är dragkedjan på insidan av skaftet som man använder).

Nu ska jag gå raka vägen till sängen och sova GOTT så vi ses igen imorgon.

PuSs & KrAm! ♥

Hello torsdag!


Idag har jag på mig tunika från 120%lin, jacka från Juicy Couture, sjal från Erfurt och jeans från Zara.

Idag har jag en sån där dag då allt tar längre tid än det brukar... och jag känner mig inte lika happy som jag brukar men det brukar som tur är gå över fort och jag brukar snabbt bli GLAD och effektiv igen ! :-) 

Jag har hunnit: lämna Johanna på dagis, varit runt i butiker och plockat till foto, varit till Hjemmet Mortensen och blivit fotograferad till den blogg jag snart ska köra igång hos dem (Gizmolinas fortsätter självklart som vanligt!), varit till studio och lämnat 14 klänningar, varit till Huset Høyer (agentur för bl.a. By Malene Birger) och träffat finaste Cecilie som har agentur för bl.a. Lexington Clothing och nu är jag hemma en snabbis innan jag ska iväg ut på mer plock.


Vid sminkbordet i fotostudio tidigare idag. Och hoppsan ! ser ut som att Odd Molly tunikan har flyttat in hos mig ;-)

Efter alla mina "plock-rundor" så har jag super koll på vad som hänger runt omkring i butikerna så om ni undrar över något plagg som ni sett så kan ni bara fråga mig. Jag vet vart det finns ! ;-) 

Hoppas att du har en GLAD-DAG idag och att världen ler mot dig !

KrAm! ♥

zzzz....


Underbar prinsessesäng från carmoebel.de med smart extra säng till kompisar.

Jag har surfat runt och tittat efter resa och kan konstatera att det är fler än jag som gör det för en resa som var ledig ena stunden är borta andra så vi får se hur det går med våra reseplaner... Ska kolla upp det närmare imorgon för nu ska här sovas! :-)

GoDnAtT! ♥

Bästa presenten: ett rosa kök!


Kolla in skorna!  (jag shoppade dem på en leksaksbutik i Köpenhamn) Johanna ser ut som en liten "desperate houswive" när hon lagar mat lördag morgon ;-)

Det känns som att detta UNDERBARA rosa kök (i trä) från
Millimini är Johannas bästa 3-års present! :-) Hon bara älskar att laga mat i det som hon sedan bjuder mamma & pappa på och till födelsedagen fick hon diverse tillbehör (som tex en stekpanna med pannkakor i tyg) som jag ska fota och visa er en annan dag. Jag har även hängt upp vimplar etc på väggen så som sagt : fler bilder kommer.


Fredag kväll: Det var inte så lätt att packa in köket i paket så det fick gömma sig under ett påslakan/dynetrekk ;-)


Johanna testar direkt om det kommer vatten ur kran? Hon blev så GLAD över köket !

Jag ska (kors i taket !) försöka komma mig i säng tidigt ikväll så jag passar på att säga TACK för idag och TACK för alla fina kommentarer. Önskar dig en natt fylld av härliga drömmar!

NaTtAkLeM! ♥

Today I love...


 Hur coolt är det inte att köra belte + stor sjal till denna klänning? Love it! P.S nu förstår jag var Munthe plus Simonsen hämtat inspiration till sin visning ifrån ;-)  (på deras show i Cph gick också alla modeller med kaffekopp + solbriller).

Jag har gått och kärat ner mig i Dsquared´s a/w kollektion. MY GOD ! så coolt stylade alla outfits är. Dessa bilder INSPIRERAR mig i mitt jobb idag och jag kryddar catwalken med den
HÄR riktigt bra låten som får mig att vilja gå ut och dansa ;-)


Tror jag ska lufta mina army byxor från Fornarina en dag snart. De är nog typ 7 år gamla men still going strong ;-)  Jag ser gärna ut så här en dag i höst ! hur snyggt som helst.


En stor SJAL gör verkligen det lilla extra till en outfit och den värmer skönt i höstrusket.


Jeansjackan fungerar utmärkt hela hösten om du matchar den med en väst !

Kom på att jag inte visat er vad jag shoppade då jag var iväg på modemässan... kanske ni vill se? Ska fixa bilder så att jag kan visa er imorgon :-) (för ni trodde väl inte att jag var i Köpenhamn utan att shoppa mig nåt ? nej, tänkte väl det ;-)

P.S alla bilder kommer från style.com, en sida jag tittar in på varje dag.


Några 3-års presenter.


Johanna på väg till dagis måndag morgon i en tröja som hon fått i present. Jag shoppade den till henne då jag var i Köpenhamn. Den kommer från Benetton. Hon matchar den med bluse fra Benetton, jeans-tights från H&M och skor från Geox.  I handen håller hon "Barnboks-spelet" som hon fick i present av sin kära vän Sunniva.

Ni har efterfrågat bilder på Johannas presenter så VARSÅGODA: här får ni se några stycken :-)


Ryggsäcken med prinsessan Lillifee och den super sköna fleecen med hood shoppades också i Köpenhamn på varuhuset Magasin (de har en riktigt BRA barnavdelning högst upp).


Kaninerna från Maileg är FAVORITER och den här fick Johanna av JIG´s syster med familj.

Johanna fick massor med fina saker av familj & vänner. Ska fota och visa mer en annan dag.




Ett par dagens & Yaya´s.

 
Min dagens: linne/singlett By Malene Birger, tunika Hunky Dory, jeans Zara, väska Accessorize, skor Nike och i handen Johanns nya fina ryggsäck med målarbok + pennor i (det har vi alltid med oss då vi går ut och äter). Min sjal är ni många som frågat efter, den kommer från danska
Erfurt och är en favvis (shoppade den i Köpenhamn).  Johanna har på sig bluse fra Franka, kjol från H&M och skor fra Naturino. Och ja, jag blundar ;-)

Efter en trevlig jobbdag och en liten kvällsnap (jag satte mig för att blogga runt kl.17.30 men somnade vid datorn så jag la mig en stund...) så gick hela familjen ut och åt GOD middag på vårt favorit ställe Yaya´s och idag var det ovanligt GOTT eftersom det var en stund sedan vi var där.


Vi inviger ny målarbok + nya pennor som Johanna fick i födelsedagspresent (Tack Sunniva!).

Personalen på Yaya´s är hur TREVLIG som helst och jag åt som vanligt nr. 22 (mitt tips! om du ska dit och äta) och till förrätt blev det scampi. Mums!


Jag & Johanna tog en tuk-tuk hem ;-)

Nu sover mitt hjärta = mamma kan blogga i lugn och ro. JIPPIE !!!


Vi älskar ballonger!


Ballonger makes us HAPPY! Och som Puh säger: "man kan inte vara nere med en ballong!" :-)

Ser att ni är flera som frågat om Johannas FINA födelsedagsballonger?! Ballongerna kommer från butiken
TheBallooncompany där de blåser upp ballongerna och fixar iordning "ballongbuketter". Ballongerna  är fyllda med helium och de anvander en speciell gelé som gör att de håller extra länge.


Johanna sprang runt , runt, runt med ballongerna på lördagmorgon och hade SÅ kul :-)

Jag & Johanna ÄLSKAR ballonger så vi är goda kunder i ballongbutiken ;-)  den ligger dessutom precis vid sidan om Johannas dagis så det går nästan inte en dag utan att Johanna pekar bort mot butiken och säger att hon vill ha en ballong ;-)

 
Att skicka en ballong-bukett med bud till någon som fyller år eller precis har fått barn etc är ett kul alternativ till blom-bukett ! 

Efter några jobbtimmar på kontoret så sticker jag till fotostudio + down-town en sväng nu innan sötisen ska hämtas.

Tjing så länge !


Happy onsdag!


Dagens tankvärda.

Min dag igår "försvann" så jag fick inte tillfälle att blogga men nu är det en ny dag med nya bloggmöjligheter! :-)

Hoppas att du sovit GOTT och att du har en härlig start på dagen?! Hos oss kickade dagen igång strax fore kl.7 och Oslo bjuder på ett regnigt och grått väder idag vilket har inspirerat mig till att titta på resor... förhoppningsvis kommer vi oss iväg till sol & värme snart och jag LÄNGTAR ! :-)


Puss!

Nu sticker jag ut en sväng så vi ses lite senare! Önskar dig en INSPIRERANDE dag ! :-) Och just det ja: om jag missat att svara på någon fråga sista tiden eller om det är något du undrar över? så kan du skriva din fråga i det här inlägget så svarar jag ikväll.


Ni kör vi!!!

P.S svar på några frågor: Jag ska fota och visa lite Johanna-presenter så fort jag får tillfälle. Facklorna till isen/glassen har jag köpt på Meny (finns på de flesta matbutiker). Anna- självklart kan du låna bilden på Emma till din blogg.

KlEm! ♥


The dress.


Söndagens "glass-fyrverkeri" . Isfacklor skapar verkligen festlig stämning ! :-)

Ni är många som frågat mig ang den FINA klänningen / kjolen som lanseras på Lindex den 1:a oktover (rosabandet kampanjen) och jag kan nu med GLÄDJE berätta att den endast kostar 399nok !

Är nu i studio och fotar för fullt, sen vidare ut på mer plock. Idag har jag kjoler / klänningar i fokus. Wiiiieeee !!! :-)

P.S de sticks med prinsessekroner på som jag kryddade muffins med i fredags kommer från
www.cacas.no  men de kan ej köpas separat, de hör till ett "kitt".


Godmorgon tisdag !


Dagens tänkvärda: gå dina egna vägar...

Ny dag och nya spännande happenings ! :-)  Johanna sitter och målar med vattenfärg och jag fixar till mig. Vi ska strax köra mot dagis och sen ska jag i ett möte på redaktionen innan jag sticker iväg ut och plockar och sen till studio.  Känner på mig att detta blir en BRA dag ! :-)


Njut  sommaren till MAX innan hösten gör entré. Överraska någon med såpbubblor idag, barn älskar det !

Önskar dig en FANTASTISK tisdag och kom ihåg att om du LER/SMILER så ler världen tillbaka mot dig !

KrAm! ♥

Lördagens kalas hos prins Elian.


Jag & Josefine som båda  firar 3-år som mamma :-)  HURRA!! för oss !

Lördag eftermiddag var det dags för helgens 2:a KALAS, hos söta
Elian. Vi blev bjudna på pølser och goda kaker och både stora & små storkoste sig ute på gården i det VACKRA sommarvädret.


Födelsedagsprinsen fick blå vimplar från Rice (likadana som Johanna har i rosa på sitt rum), piké + skjorta från H&M och en "Cars" heliumballong som tyvärr flög iväg högt upp i det blå efter en liten stund...


Och vackra Josefine fick ett rykande färskt Kamille Mor & Barn "istället för en blomma".


Lek pågår! och Johanna bara älskar att leka med bilar  :-)


Johannas kompis Elsa var också där och de var SÅ otroligt SÖTA då de gick runt med sina dockvagnar i gräset.


Här väntar Johanna på sin tur att fiska i  fiskdammen. Spännande !


Hej och hå hoppar på ! och kolla in håret, hur elektriskt som helst ;-) 


Min älskade Johanna Alexandra . Det är Josefine som tagit den fina bilden.


TACK för idag Elian ! Jag hade jättekul på ditt kalas. Kos & Klem från Johanna !

Tusen TACK kära Josefine & Co för ett MYSIGT kalas ! :-)


Interiörinspiration!


Fräscht kök! Jag gillar böckernas placering på lister på väggen och kökslamporna.

Jag har inte sett något vackert hem att visa här på bloggen på en evighet (känns det som...) förren nu ! ÄNTLIGEN hittade jag ett underbart hem hos
SkönaHem som inspierar mig så mycket att jag får lust att spika upp några tavellister på en gång ;-)

Visst är det föresten ovanligt att jag redan är hemma? ;-)  Jag kände att Johanna inte skulle behöva vara så sent på dagis idag eftersom hon nog var trött efter helgen så jag hämtade henne strax efter kl.16 och nu sover hon sött i soffan. Inte helt optimalt med soving nu men det spelar ingen roll. Hon förtjänar en nap ! :-)

VARSÅGODA, här kommer härlig inspiration:


Fint ! och som sagt : jag gillar tavellister ;-)  (finns bl.a. hos Åhléns, Ikea och Bruka Design).


Det är SÅ fint med vitt !  och ja, man kan ha vitt även med små barn om man väljer avtagbar klädsen för då är det bara att köra en tvättmaskin om sötnosen ätit chokladglass i soffan ;-)  Gillar föresten att soffan har jeanstyg ! ur -snyggt att kombinera med kuddar från tex Lexington & Gant. ME LIKE !!


Ikeas vajer att fästa bilder / teckningar / kort etc på är verkligen en HIT ! Den passar lika bra vid skrivbordet som på köket som på barnrummet...


Det är fint med en sittbänk vid matbordet ! En dag ska jag ha det på mitt kök...


Super coolt!!!


Kult med egen gunga på rummet ! och läckert med det röda.

Önskar dig en riktigt TREVLIG & god middag ! :-)


Välkommen Kamille Mor & Barn!


Mor & Barn lanserades första gången i april och blev en så stor SUCCÉ att vi nu kommit ut med nr.2 !

Idag hälsar jag Kamille Mor & Barn VÄLKOMMEN ut i butikerna ! :-)  Och ett TIPS är att shoppa ett magasin till en veninna som behöver en uppmuntran idag, knyt ett band runt och skriv ett fint kort och vips ! så förgyller du hennes dag :-)


Jag gav ett magasin med rosa band och girlie-kort till min kära vän Josefine i helgen som GRATTIS till 3 år som mamma. Kul alternativ till en blomma !

Nu sticker jag iväg på jobb så see you later !


HAPPY måndag !


Oss igår. Johanna i t-shirt + klänning från Burberry, jag i klänning som lanseras på Lindex den 1:a oktober, byxor Filippa K och örhängen från
AmandaEgilson med Johannas namn på.

Vi är på väg till dagis men vill först önska dig en UNDERBAR start på veckan och en riktigt BRA måndag !  :-)

PusS & kRaM från oss! ♥

And the winners are... !



Kära bloggisar! ♥

Nu är det ÄNTLIGEN dags för mig att presentera de LYCKLIGA vinnarna av varsitt FINT halsband från den underbara nettbutikken
NORDLJUS.  TACK för alla fina tävlingsbidrag, det känns kul att få presentera 4 vinnare.


2 st lyckliga tjejer vinner detta vackra halsband från Nordljus.


...och 2 vinner detta fina.

♥ And the winners are: ♥

Postat av: Josefine

Jag behöver verkligen uppdatera min pyttelilla smyckeslåda! : ) Har anmält mig till Nordljus´nyhetsbrev.
Kram!

2009-07-27 @ 09:43:52
URL: http://blaeld.blogg.se/

Postat av: Olivia Cleve

Nordljus smycken är verkligen unika. Som varje solstråle från en molnig himmel. Likaså tycker jag din blogg är, inspirerande och ger mycket glädje.

Men någon som är värd att sättas i centrum är min underbara mamma som alltid finns där och lyser likt solen från en molnig himmel. Jag vet att man inte kan sätta ord på hur mycket en människa betyder för en, men ett smycke från Nordljus skulle göra henne påmind om hur underbar hon är och vad tacksam jag är att ha henne i min närhet!

2009-07-30 @ 15:32:43

Postat av: vintageretroprinsessa

Pearls är a girl best friend heter det väl :)
Tycker frsta smycket var det vackraste .
När man har tre barn är det oftast dom som går före när det gäller köpte saker :)
Så ett vackert fint smycke skulle få hänga runt min hals till hösten :)
Kääärlek mamma Jessica

2009-07-28 @ 21:04:10
URL: http://bambii.blogg.se/

Postat av: jeanette lexonius

Jag är jätte gärna med och tävlar så jag har änmält mig till nyhetbrev, nu hoppas jag på en vinst för min dotter fyller 13 år den 1 sep så det skulle va roligt att få sig ett vackert halsband med glänsande och gnistrande pärlor och setenar i.
med vänliga hälsningar jeanette!

2009-07-28 @ 16:54:48


STORT GRATTIS till er alla !!
Mejla mig era fullständiga namn + e-mail adress + hemadress till: [email protected]

TACK nordljus för ett trevligt samarbete !


Johannas rum: före & efter...


Det var som att en storm passerat Johannas rum då hennes kompisar gjort sin entré i fredags ;-)

Check this out ! Johannas rum var ett härligt KAOS efter lek & bus i fredags och det ser nästan helt likt ut efter idag ;-) Men det är så det ska vara när det är KALAS.


Darlingen "perlar" i fredags efter att gästerna gått hem och mamma städar ;-)

Simsalabim! plötsligt var ordningen återställd igen :


Nystädat.


Hyllorna är ett ständigt kaos men det hör ju till  på ett barnrum. Önskar bara att jag lyckades få alla pusselbitar att ligga i rätt box...  ;-)

Jag tror jag får visa er bilder från de andra kalasen imorgon för nu ska jag slappa lite i soffan eller nej, det vågar jag inte för då somnar jag garanterat ;-) Så - lika bra att jag kryper ner i sängen på en gång.

NaTtA kLeM! ♥

Fredagens kalas med dagiskompisar!


Johanna och hennes fina vänner (Cristian saknas på bilden..) Celine, Ella, Juni & Ella. De hade sååå KUL på kalaset !

Jag har 4 kalas att visa bilder ifrån och för ordningens skull så startar jag med helgens första som var i fredags:

Johanna började på en NY avdelning på dagis nu i augusti (stora avdelningen från 3 år) vilket innebär att varken hon eller jag hunnit lära känna alla nya på avdelningen så därför valde vi att bjuda de som Johanna umgås mest med = de som hon gått tillsammans med i 2 år + 3 nya tjejer som snabbt blivit vänner (2 av dem kunde tyvärr inte komma).


Popocorn + Festis (shoppad i Sverige) och MASSOR med LEK & BUS på Johannas rum. ALLA leksaker etc åkte ut ur hyllor och lådor och korgar på 5 min ;-)


Friends som precis har precis hittat alla nappar / smokk som jag gömt under nattlinnet ;-) (förvarar nattkläderna i korgen).


Vi föräldrar firade detta "after-dagis-kalas" med gott mousserade vin. Är det KALAS så är det ! :-)


Presentöppning pågår. TUSEN MILJONER TACK för alla FINA presenter!! :-)


Här tecknas det för fullt.


Dags för pølse (korv) med lompe (norskt korvbröd som ser ut som svenskt mjuktunnbröd), och mini-pizza. Till det Solrik (norsk Festis).


Jag har lagt en pappersduk från Duni ovanpå den fina duken så att barnen kunde teckna. (det tipset fångade jag upp då jag var på kalas hos min vän Randi).


HAPPYmamas !  och 3 av oss körde samma väldigt lik outfit ;-)


Cristians mamma är helt fantastisk på att leka med barnen. Här kör de "High five"  för fullt :-)


Eftersom Johanna är mer GLAD i glass än i tårta så körde vi som sagt glass/banan/maräng/chokladsås också kryddade vi det med lite  "fyrverkeri"  till barnens glädje :-)



Vi hade så klart tårta/kake också för inget kalas utan att blåsa ut födelsedagsljus .


Sen blev det dags för FISKDAMM och det är alltid lika KUL för barnen blir så glada.


En glad födelsedagsprinsessa.


I påsarna gömmer sig : bilar, chokladpengar, Kinder-ägg, klubba (kjærlighet på pinne) + ett ark med stickers.


THE END.  Johanna slappar i soffan med fångsten från fiskdammen efter det LYCKADE kalaset.

TUSEN TACK alla fina vänner som kom och gjorde Johannas dag så fantastisk! och TACK igen för fina presenter!


4 kalas och en trött mamma.


JIG´s familj har precis kommit och Johanna öppnar paket med FINA innehåll.

Kalas för dagiskompisarna - check !
Elians kalas - check !
Kalas för vänner - check !
Kalas för familjen - check !

..... som ni kanske förstår är jag lite tröttis efter 3 dagar med 4:a festliga KALAS ;-)  så jag känner att det blir en ovanligt tidig kväll i säng för mig så att jag orkar möta den nya veckan imorgon. Tänk - sista veckan i augusti , sen är det september och då blir det kalas IGEN ! nämligen mitt , Tjohoooo ! :-)


ÄNTLIGEN är den här!


Kamille Mor & Barn lanserades första gången i april och blev en stor SUCCÉ ! Och nu är äntligen nr. 2 av magasinet här. Jag har ringat in de saker som nämns på 1:a sidan som jag gjort.

I fredags körde jag innom Hjemmet Mortensen och hämtade ett rykande färskt ex av KAMILLE MOR & BARN, det magasin som jag jobbat med i sommar :-)  Och det är verkligen helt SPECIELL känsla att se allt i tryck och att sitta och blädda i ett magasin som man själv varit med att göra.

Kamille Mor & Barn finns i butikerna runt om i landet fr.o.m MÅNDAG men redan igår såg jag den i hyllorna på Narvesen i Bogstadveien så mitt DAGENS TIPS till er norska bloggisar är så klart att ta en  prommis ut och shoppa ett ex ;-)   (tyvärr kan man inte köpa Mor & Barn i Sverige :-(


Här bjuder jag på en "sneak-preview" av 2 av mina sider... : "Dilla på denim" & "Se min kjole". 

Jag har gjort 20 av de totalt 91 sidorna i magasinet så håll utkik efter mitt namn så ser ni vilka sidor som är "mina" ;-)

Kamille Mor & Barn makes me HAPPY !!! och magasinet känns som min "baby" :-)

Nu: morgonfix + kalasfix.


Höstnytt hos Daisy.


Var innom
Daisy i ett jobbärende häromdagen och kunde inte låta bli att låna med mig denna godsak.

Jag kom på att jag kanske ska vänta lite med att visa er bilder från fredagens kalas för om jag visar dem så blir dagens KALAS ingen suprice för våra gäster, då vet de exakt vad som väntar ... eftersom de läser bloggen och det vore ju lite tokigt ;-) så - ni får det långa inlägget då jag vet att dagens gäster lämnat sitt hem för att åka till oss :-)

Istället bjuder jag på en HÖST-NYHET från butiken Daisy som jag har lust på. Tunika kommer från favoriten Odd Molly och vad tycker ni bloggisar? Ska den få flytta in i min garderob ? , eller ?


Godmorgon söndag !


Lördagmorgon: Johanna öppnar ett stort paket från sin mormor.

GLAD söndag vänner! Efter gårdagens trevliga KALAS  åkte vi och handlade inför dagens kalas (många kalas blir det ;-)  så vi var inte hemma förren runt kl.20. Då lördagsmyste vi girls till max och sen, då darlingen somnat, så var min plan att fixa iordning inför dagens kalas + att blogga men först skulle jag bara sätta mig i soffan en stund..... och det slutade med att jag vaknade där mitt i natten..zzz... Det tar på krafterna att fixa + gå på kalas  ;-) 


I paketet låg en docksäng som är en miniatyr av Johannas säng och hon blev SÅ glad ! (Tusen miljoner TACK kära mormor för den fina presenten. Den blev succé! )

Idag bjuder Oslo på ännu en SOLIG sommardag och Johanna kom in och väckte mig runt kl. 7.30. Nu pågår LEK här hemma med Johannas nya FINA kök (ska visa bild senare) och jag ska hoppa i duschen och fånga dagen för kl.14 gör våra kalas-gäster entré.


Jag hade en önskan om att Johanna skulle börja leka mer med docker så : vi valde att ge henne en ny docka + tillbehör hon ÄLSKADE det .

NJUUUT din morgon och unna dig en riktigt SOFT dag, det är ju trots allt söndag! :-)

KrAm! ♥

Kalaset.


Lugnet före stormen igår...

Jag ska göra ett eget långt inlägg från gårdagens KALAS senare för nu ska jag och Johanna ta på oss skorna och gå iväg ut och fixa ärenden inför nästa kalas hos oss som är imorgon. 


Vi bjöd på en mix av glass, maränger, banan & chokladsås istället för tårta till de små igår eftersom Johanna ÄLSKAR glass !

Tjingeling ! :-)


Godmorgon mina vänner !


Igår hade Johanna med sig muffins & glass / is till dagis som hon bjöd alla sina kompisar på.

Då har jag plötsligt en 3-åring och det firar Oslo med att bjuda på ett strålande solsken från vackert blå himmel idag. UNDERBART ! det känns som en perfekt start på Johannas nya år ! :-)

Och darlingen startade sitt 3:e år med att bjuda mig på en liten sovmorgon, hon dök upp på sovrummet strax före kl. 8, och efter det har vi morgonmyst och öppnat några presenter eftersom vi inte hann med allt igår (Johanna var på dagis till kl.16, kalas kl.17...). Nu sitter jag här med blött nytvättat hår som ska torkas så vi ses igen strax. 
 
   
När vi kom till dagis igår så sjöng alla för Johanna. Både hon och jag blev så rörda att vi fick tårar i ögonen... Och KUL med både en svensk & norsk flagga :-) 

Önskar dig en riktigt MYSIG morgon ! Vi ska föresten på kalas idag och fira söta Elians 3-års dag som var häromdagen. Hipp HURRA för dig Elian ! vi ser fram emot att få fira dig!

KrAm! ♥

Dagens 3-åring.


Älskade Johanna Alexandra med sin "dagis-krona" i kväll då alla gästerna gått hem och hon "perlade" (hon kallar det så då hon lägger pärlbrickor) 2 brickor innan hon somnade med klänningen på . Sötisen.

Å vilket KUL kalas vi har haft idag !!! :-)  Att se Johanna tillsammans med sina dagiskompisar är fantastiskt för det syns så väl hur bra de känner varandra och hur vana de är att LEKA. Ni skulle sett då alla kommit och de var inne på Johannas rum, snacka om "sjöslag" ;-)   Jag har så klart massor med pics att visa men det får vänta till imorgon för nu ska är sovas. Men först vill jag säga TUSEN MILJONER TACK för alla fina grattihälsningar till Johanna som trillat in under dagen. De värmer !

KrAm! från en HAPPY 3-årig mamma ! (känns overkligt att jag har varit mamma i 3 år... time flyes..).


Godnatt min 2-åring & godmorgon min 3-åring!


HIPP, HIPP, HURRA! vår älskade Johanna Alexandra fyller år idag !

Sötaste hjärtat mitt: VÄLKOMMEN till första dagen som 3-åring! :-) Det nya året innebär många förändringar, som tex denna:

igår då jag besökte Barnas Hus så går jag som vanligt in på barnklädesavdelningen till höger men så tycker jag att allt ser smått ut?  Upptäcker då att det är från 3 år på en annan avdelning. Så ja, ni hör, livet som 3-åring bjuder på nya vägar... ! ;-)


Tänk att mitt lilla hjärta plötsligt fyllt 3 år ! Tiden flyger.


En nyklippt Johanna hos frisören igår. Hon älskar att klippa håret !


Voilá ! jag slängde ihop en tårta till darlingen nyss. Vad tycks? Va? tror ni inte att jag gjort den? Men jag som är då duktig på bakning, klart jag kan göra en sån här! eller kanske inte.. ;-) 

Johanna har pratat om sin bursdag / födelsedag i VECKOR så nu ska jag fixa det sista så att det blir en riktigt MYSIG start på dagen imorgon. Planen är att hon ska få en stor rosa ballongbukett + några presenter då hon vaknar. Också blir det så klart tårta och levande ljus.  Sen blir det kalas här hemma på eftermiddagen med dagiskompisarna så jag har lite att pyssla med imorgon ;-)

Have a FABULOUS day ! och klicka HÄR om du vill komma i festlig fredags stämning! :-)

GodNaTt & gOdMoRgOn kRaM! ♥

Pink Collection 2009. Design Emma Wiklund.


Klänningen blev direkt en FAVORIT !! + den fina toppen Emma har på sig.  Och vet ni: jag fick klänningen! :-)   (Tusen miljoner TACK snälla Emma ! You made my day! och du kommer att se många bilder på mig i klänningen här på bloggen i höst ;-)

Nu pågår lek & fix här hemma så jag uppdaterar detta inlägg då min lilla sötis har somnat och då ska jag berätta om det press-event jag var på idag där vackra Emma Wiklund närvarade.

Uppdateringen kommer här :


Kollektionen består av kjoler / skjørt, bluser och tillbehør (ej de jeans, byxor och skor som är på bysterna) och jag kommer att löpa till Lindex den 1:a oktober och köpa den fina toppen Emma har på sig + bältet :-)

Jo, jag var som sagt på ett press-event hos Polhem PR i eftermiddag och eftersom jag hade en busy day så kom jag inspringandes runt 15.30 (det pågick från 14-16)  och då hade nästan alla gått, de sista gick då jag kom, så det var bara jag där = lyxigt & BRA för det innebar att jag fick möjlighet att prata med Emma i lugn och ro.

Emma var precis så TREVLIG som jag misstänkt att hon är och hon debuterar som designer med Pink Collection för Lindex. Hon berättade att hon hämtat inspirationen till kollektionen i sin egen garderob, hon har utgått från plagg som hon själv älskar och ofta använder.


Materialet är huvudsakligen bommul och färgerna är: vintergrått, midnattsblått och gammelrosa.

Kollektionen selges endast under oktober månad (= rosabandet kampanjens månad) och 10% av intäkterna går oavkortat till Rosa Bandet. Mitt dagens TIPS blir att markera den 1:a oktober i kalendern med: "shoppa rosa bandet hos Lindex" för denna kollektion vill vi inte missa.

Nu mina kära vänner ska jag pyssla & fixa inför älskade Johannas 3-års dag också ska jag gå på godisjakt i skafferiet för jag blev plötsligt akut chokladsugen ;-)


Födelsedagsfix.


Matchande girls igår.

Min darling somnade på väg hem från dagis vilket passade mig PERFEKT för då kunde jag fixa ärenden inför imorgon. Var bl.a. och shoppade rosa ballonger som Johanna ska få tillsammans med en present då hon vaknar :-)


Johannas fina klänning kommer från butiken
Monochico, koftan är från Polarn & Pyret och blusen från Benetton.

Nu ska jag fixa sen middag här och sen ska ni få se bilder från dagen och en SUPER FIN klänning som jag fick av en vacker tjej idag ! :-)


Gizmolina & Co. söker en assistent!


I taxin på väg till Modemässan i Köpenhamn.

Mitt företag Gizmolina & Co Ltd växer och jag söker därför en assistent som kan avlasta mig. Men - jag har inte ekonomi till att anställa någon per idag  så det jag ser efter är främst någon som tex behöver praktikplats och som är mer upptagen av att "se & lära" än att tjäna stora pengar. Hos mig blir man rik på erfarenhet & trevliga kontakter ! :-) 

Personen jag söker ska vara social, serviceminded, ordningsam och kreativ och den måste ha en passion för fashion. Att min assistent är glad & positiv är lika självklart som att den inte röker. 

Om du är seriöst intresserad så blir jag glad om du sender mig en e-mail till:
[email protected] så återkommer jag med ytterligare info om vad rollen innebär. 

Jag ser med stor förväntan fram emot att höra från dig som vill vara med på Gizmolinas fantastiska resa ! :-) VÄLKOMMEN med din ansökan !


Godmorgonpuss!


Dagens pussbild . (lånad från Expressen).

Så där ja, då slipper vi fundera på den saken mer ! ;-)  Egentligen är det ju helt otroligt att de heter Jesus & Madonna, de var nog ment to be ;-)

Hos oss startade dagen ovanligt tidigt, 06.30, och nu ska jag hoppa i duschen. Jag blev uppe helt galet sent igår (till kl.03...) så jag är trött tjej just nu....zzz.. men efter en dusch så piggnar jag nog till !  Johanna var inte i form igår men idag är hon PIGG tjej igen så en dag på dagis väntar henne och själv har jag en dag med plock framför mig + att  jag ska på 2 KUL press-events i eftermiddag där nya kläd-kollektioner presenteras !  Lovar att ta bilder så att ni får se senare.

HAPPY torsdag ! :-)

KrAm! ♥

Tittut!


Oss idag då vi kom hem från jobb runt kl.18 (hjärtat har varit sammen med mig hela dagen). Johanna hade sååå lust på det jag håller bort ifrån henne ;-)

FÖRLÅT min frånvaro idag, dagen har gått i ett.... och nu kom jag precis innanför dörren från Ikea. Tror att jag ska lägga benen högt en liten stund och mysa med nya Vogue innan jag drar igång med fix här hemma :-)


Vad tror ni det är hon är ute efter ?  (en ledtråd är att se vad hon har i munnen på förra bilden ;-) 

Oj,  nu kom jag på att jag tvättat alla sängkläder idag så bäst jag bäddar rent sängen först, men SEN blir det soffan en liiiten stund i alla fall :-)


Salt & Sill + en bloggis.


Ny incheckade på vårt
hotell och Johanna hoppade direkt upp i sin säng och tog sig en titt på utsiken. "Mamma, se! en båt!" sa hon och log med hela ansiktet :-)

Vi var som vanligt (oh yes, tidsoptimister...  ;-) lite sent ute med bokning av rum på helgens bröllop i Rönnäng och efter att vi till slut ÄNTLIGEN fått rum på Bergabo där "alla" bröllopsgäster bodde så blev det något fel med vår bokning, den försvann.... Så - vi bokade in oss på ett annat hotell nämligen "Salt&Sill" och det var ångrar vi inte ! :-)


Hotellet är byggt på en brygga och vi hade bästa utsikten från vår hörna :-)

Jag hade inte hunnit läsa på något om stället så det blev en kul SUPRICE att hotellet var FLYTANDE, det hade vi ingen aning om. Och gissa om Johanna tyckte att det var coolt med utsikten från sin säng ! det var verkligen som att vara på en båt och jag kan bara tänka mig hur FINT det måste vara här en solig sommardag (det var ett förfärligt dåligt väder då vi ankom... blåsigt, kallt & regn, brr...).


Frukostflickor söndag morgon runt kl.10 :-) 

Dagen efter bröllopet NJÖT vi en helt underbart GOD frukost. Det var en av de bättre hotellfrukostar jag ätit och jag avslutade den med nygräddade våfflor med hallonsylt. Mums ! När vi satt där och åt och tittade ut så sa jag "tänk så lyxigt att lägga till här med sin båt och droppa in på en söndagsfrukost" också tittade vi ut på de fina båtarna som låg vid bryggan. En minut senare händer följande :

En solstråle till tjej kommer plötsligt fram och säger "är det inte Gizmolina?" och då visar det sig att det är hon, min bloggis, som äger båten som ligger vid bryggan. Världen är bra liten ! :-)


Det kändes som att vi var "mitt i ingenstans" då vi var på vår bröllopstur för jag hade aldrig varit i området tidigare och där möter jag plötsligt en bloggis ! Hur fantastiskt som helst! TACK  Jill för att du kom fram och hälsade på oss, det förgyllde frukosten ! :-)   (nu hoppas jag verkligen att jag skrev rätt namn?)

Efter frukosten packade vi ihop våra saker i raketfart och sen åkte vi bort till Bergabo där bröllopet avrundades med presentöppning och frukost för de som bodde där.

  
Det var inte så lätt att få tag i taxi på natten då vi skulle tillbaka till Salt & Sill från bröllopet så vi var tvunga att lämna festligheterna precis då dansen drog igång så - som "plåster på festsåren" så lyxade vi till det med en flaska bubbel då vi kom till S & S.  (men vi somnade ifrån den så den står här hemma i kylskåpet nu ;-)

När vi lämnade Rönnäng & Klädesholmen så kändes det som att vi varit bortresta i 1 vecka...  Ett miljöombyte gör otroligt gott för skälen !  och jag kan VARMT rekommendera Salt & Sill om du ska besöka området, det var riktigt FINT och servicen var på TOPP . (hmm... jag borde få betalt för all reklam jag gör ;-)


I looooove it !


Rachel inspirerar mig till MAX!

Jag bara ÄLSKAR serien "The Rachel Zoe Project", den är hur INSPIRERANDE som helst och en dag ska jag också ha ett par assistenter som kryddar dagarna med intriger  ;-)  Jag diggar Rachels stil och jag gjorde nyss en "stjel stilen" till henne i en mote-shop i
Kamille så den kan ni se fram emot !  (ska ge besked när den är med).

 
Vi får påminna oss om att hon har en privat hår & make-up artist som ser till att hon ser FAB ut varje dag ;-)

Gillar du serien? Och är det föresten någon som har kontroll på hennes ålder? jag läste 34 någonstans men kan det verkligen stämma ?  TACK Merethe för info om att hon är född -71 :-)  Nu ska jag gå igenom lite jobb-saker också ska jag planera helgens festligheter.


Tisdagsgirls.


Dagens: topp fra Custommade (linnet som tittar fram är från Day), byxor Filippa K, väska Accessorize, solbriller Gucci och skor Clarks. Johanna har på sig tunika från Lindex , hårspännen H&M, jeans-tights H&M och skor fra Pom D´api.

SUPRICE ! vi är hemma :-)  Det har nog inte hänt på typ 3 månader att vi varit hemma så tidigt men nu så ! Orsaken till det är att Johanna är sammen med mig idag och då ska det ätas ibland ;-) jag blev tok-sugen på mjölstuvade makaroner så det fick det bli med god svensk falukorv till (den svenska falukorven är såå mycket godare än den norska).


Jag bad hon som tog förra bilden att ta bilden i helfigur men det misslyckades ;-) så därför får ni en till dä ni ser lite mer av dagens.


Johanna busar...


Min sötis är så glad i sina nya jeans att de ABSOLUT skulle på idag igen. De vet vad de vill de små ;-)

Johanna är tack och lov mest bara snuvig så imorgon blir det dagis igen. Det är ingen optimal lösning att ha med sig henne på jobb men det går och hon tyckte att det var SÅ kul att hänga med mig runt idag. 

Solen STRÅLAR fortfarande från en vackert blå himmel och nu åker skorna på igen och vi ska ut och plocka vidare.


Hej soliga tisdag !


Dagens tänkvärda: välj att se saker från en positiv sida...

HURRA !!! Johannas förkylning igår var falskt alarm !  Jag har en pigg liten fröken här hemma som bygger lego och visst måste näsan torkas ibland men det är inte värre än så :-)  

Min tisdag bjuder på plock & foto och det är alltid lika KUL att gå runt och välja ut nya snygga outfits som Kamilles läsare ska få inspireras av. Just nu är det 3 parallella uppdrag som pågår så det är hektiska dagar fram till torsdag men sen ska jag vara ledig på fredag och bara fixa mys till min födelsedagsprinsessa. Det är det som är fördelen med att driva eget, att man kan planera sin tid själv och välja att jobba mycket ibland och mindre ibland :-) (med undantag av denna sommar då jag inte kunnat ta mig så mycket fri ;-)


Johanna IMPONERADE på Liseberg i söndags. Jag ska visa bilder från vår dag och då ska jag också avslöja vad hon åker på bilden (alldelens ensam utan mamma & pappa)  ;-)

Nu tycker jag att du ska klicka
HÄR och lyssna på en riktigt BRA låt (jag kör dem på repeat sedan igår ;-) och sen tycker jag att du ska NJUTA din dag till max ! Krydda den med något kul ! Som tex att shoppa dig ett nytt inspirerande magasin, här kommer några tips: (också får du så klart inte glömma Kamille om du bor i Norge ;-)

  
Engelska Vogue, australiensiska Vogue, engelska In Style, ELLE collections och norska ELLE.

CaRpE dIeM!

Kram! ♥

Lördagens bröllop.


Viktoria ♥ Anders.

I lördags kl.09 hoppade vi in i bilen och körde mot Rönnäng på Tjörn för att gå på min söta kusin Viktorias bröllop. Viktoria är min fasters (pappas systers) dotter och det var FANTASTISKT trevligt att träffa släkten igen.

Planen var att vigseln skulle äga rum utomhus på en ö (Dyrön) och att vi skulle åka båt ut dit men vädret ville annorlunda så vigseln blev inne på hotell Bergabo där även bröllopsfesten hölls. Det var annorlunda och väldigt avslappnat med en vigsel som inte var i kyrkan. Jag gillade det !


Jag, min bror Johan och pappa. Det var riktigt mysigt att ses för det var några månade sedan sist (Oslo är lite långt från Luleå..).

När vi ankom Bergabo serverades det fördrink och jag hinner bara in i lokalen så blir jag helt dränkt i champagne. Fick bokstavligt talat ett helt glas över mig (av misstag)  så det bara rann champagne från håret...  och med det så var festen igång ! ;-) 


Jag och min kära pappa.


Nygifta Viktoria STRÅLADE och var världens vackraste ! Och i magen ligger en liten baby.. det blir hennes & Anders 2:a.


När jag möter min fina kusin Kattis är det som att trycka på en "skratt-knapp". Underbart kul har vi! Kattis och jag umgicks massor då vi var singel girls och jag flög ofta ner från Luleå och bodde hos henne i Stockholm. Kattis driver 2 företag, det ena är
ExecutiveLiving och det andra ska jag berätta mer om i ett eget inlägg vid tillfälle.


Pappas fru Inger som levt sammen med min pappa i ca 30 år.

Efter fördrink, vigsel, en kort  paus ( då brudparet fotograferades ) och champagne före maten så satte vi oss till bords. Vi bjöds på en helt underbart GOD middag baserad på fisk & skaldjur (me like!!) och middagen kryddades med många fina tal.


Vi är 3 kusiner som är jämngamla och min kusin Eva-Lena IMPONERAR stort på mig. Hon har nyss blivit mamma till tvillingar (så nu är hon 4-barns mamma) och när vi döpte Johanna så kom hon resandes själv till Oslo med ett barn under varje arm (då var Greta & Svea ca 1,5 & 3,5 år). En riktig power woman är hon! (åker vasaloppet, springer marathon etc.)


Två söta tjejer var barnvakter till Johanna + fler kids under vigseln & bröllopsmiddagen och allt gick strålande BRA fram till lite senare på kvällen så då hämtade jag sötisen som somnade på 1 minut i mitt knä vid bordet och sedan fortsatte hon att sova resten av kvällen i vagnen = perfekt.

TUSEN miljoner TACK kära Viktoria & Anders för att vi fick vara med och fira er kärlek. Vi önskar er all världens LYCKA ! :-)


Status.


Min sleeping beauty inviger sina jeanstights från H&M idag. (jag skulle vilja ha likadana ;-)

Johanna sover fortfarande och jag ska åka iväg och hämta saker i studion. Önskar dig en MYSIG kväll så ses vi igen lite senare !


Odd Molly spring/summer 2010 !


Vackra Helena Christensen passar perfekt som
OddMollys ansikte utåt.

Nu (efter allt kaos) passar det PERFEKT att visa er de UNDERBARA bilderna från Odd Mollys spring/summer -10 kollektion som jag fick se då jag besökte deras monter på Øxnehallen i Köpenhamn förra helgen. Hela montern var helt FANTASTISK ! och jag har aldrig tidigare sett en så STOR Odd Molly kollektion som denna.

Jag bläddrade igenom alla stativ och plagg efter plagg efter plagg var sååå FINA ! Jag blev verkligen enormt IMPONERAD och jag gissar att det kommer att bo rekord många O.M plagg i min garderob till våren/sommaren ;-)  

Titta här så förstår ni vad jag snackar om :


Inga tvivel om att detta är odd Molly. Älskar den fräscha blåfärgen.


Finaste underkläderna.


Den här super fina klänningen känns lite "Juicy" och kommer passa perfekt till flip-flops till sommaren.


Snygg !


I love rosa + Odd Molly !

Jag hade kunnat ta många fler bilder men de är ganska reserverade mot fotografering i montern så resten av kollektionen får ni se fram emot att se i butik till våren. Den som väntar på något gott... ! :-)

Oj, nu vaknade Johanna så nu ska jag gå och se hur hon mår? Hon vaknade snuvig på morgon (blev nog lite kall på Liseberg igår..)  så jag sa till dagisfröknarna (då jag lämnade på morgon) att de skulle ringa mig om hon blev sämre, så det var inte helt oväntat att hon blev dålig idag. Vi får hoppas det går över fort så att hon är piggelin på fredag då hon ska fira sin födelsedag.


Dagens, trafik-kaos & sjuk Johanna...


Dagens tänkvärda passar min dag..

Min dag startade lugnt & fint. Jag körde mitt hjärta till dagis, var innom några showrooms och lånade kläder + accessoarer till ett uppdrag var innom fotostudio och lämnade saker till foto, ner till city för mer plock och sen, på väg tillbaka till studio hände det:  jag fastnade i VÄRSTA trafik-kaoset (vid Carl Berners plass) och där blev jag stående, i typ 45 min (!!) om kom inte en meter.  Och inte kunde jag vända heller så  det var bara att sitta där i värmen och vänta... Och eftersom bilköer är typ det värsta jag vet så det var inte helt topp ;-)


I en hiss down-town på väg till en agentur för plock : klänning + kofta Oasis, jeans Zara, väska Accessorize, solbriller Gucci. Och ja, självklart går jag runt med solbriller inne. Gör inte du det? ;-) 

Väl i studio så jobbade vi på effektivt och jag lämnade massa ting som fotografen skulle jobba vidare med då jag körde för att hämta Johanna på dagis. Det var fortfarande GALET myckt trafik på vägarna så jag ringer till dagis för att ge besked om att jag kommer ovanligt sent idag och då säger hon som svarar "Din dotter är dålig, vi ringde och läste in ett meddelande på din mobilsvar kl. 13.30" . Och nu var klockan alltså typ 16.40. Tror ni jag blev stressad ? Typ !  Så - jag körde så FORT det gick i "förstavardageneftersemestrarkaoset" och när jag kommer till dagis så står min lilla Johanna ute på trappen med väskan i handen och regnjackan på tillsammans med 2 frökar och då jag kom låste de dörren och gick hem. PUH !!


När jag kom hem så upptäckte jag att jag har gått runt med 2 Bamse plåster hela dagen som Johanna plåstrade på mig på morgon. Very nice ;-)

Hjärtat slocknade så fort hon satte sig i bilen och nu sover hon i soffan. Min plan var att jag skulle ta med mig henne tillbaka till studion för att hämta diverse ting som jag behöver till jobbingen i kväll men den planen sprack. Så nu väntar jag att JIG ska komma hem om ca 1 time så att jag kan köra och hämta sakerna...

Vissa dagar är inte som andra ;-) och det är HÄRLIGT att veta att det kommer en ny fräsch dag imorgon ! :-)

P.S är det någon mer än jag som tycker att de borde ha ringt mig en gång till? och inte bara en gång till ett mobilsvar 13.30? (min tfn har inte meddelat att jag fått något meddelande på mobilsvar...) Sen hade de ju kunnat ringa JIG också men det hade de inte gjort...


Happy new week !


Oss igår på Liseberg. Det här för 1:a åket och enda åket mamma fick vara med på ;-)

Solen skiner och det är MÅNDAG ! och den officiella dagis-starten. Jag ska plocka + fota idag och sen ska jag blogga och visa Odd Molly s/s -10 från modemässan och bilder från vår härliga helg.

Önskar dig en FLOTT dag och en pang-start på veckan !

Nu köööör vi !!!!

KrAm! ♥

Hemma!


Vacker inspiration från Snippet and ink.

Mina vänner! Jag har saknat er ...  FÖRLÅT min bloggfrånvaro igår + idag. Vi har haft en family-weekend och varit på min söta kusins bröllop på västkusten och idag har vi MYST på Liseberg hela eftermiddagen och jag hade så klart med mig min lilla rosa (pc) men den blev kvar i väskan hela helgen...


 Inspiration från Snippet and ink.

Vi kom nyss innanför dörren och jag håller på att lasta ner alla bilder jag tagit nu så att ni får se hur FINT brudparet var och hur läckert vi bodde på ett flytande (!) hotell. 

Hoppas att du har haft en lika UNDERBAR weekend som mig ?! Att gå på bröllop är verkligen helt fantastiskt ! :-)


Shopping tips!


Dessa jeans-tights är ett skönare alternativ än jeans till lek på dagis. Och jag höll på att svimma då jag hittade den ROSA fina täckvästen :-) (har bara sett den i rött + svart förut). Luvan & vantarna passar perfekt till uteleken i høst.

Jag och Johanna sprang in på H&M på väg hem från dagis idag för att shoppa troser till darlingen men allt gick inte helt enligt plan.... Vi kom hem med dessa FINA höstkläder och inte en enda trosa i sikte ;-)


I livet efter bodys är det linnen som gäller :-) Johanna hittade sött halsband + armband med Mimmi på och favorit hårsnoddarna hade kommit i sammet (fløyel). Klänningen matchar vi med söta strumpbyxor el tights på dagis.

De hade fått in SÅ mycket fint och vi hade kunnat fylla påsen med mycket mer men här stoppade vi ;-)  Jag har använt en hel del kläder från H&M i Kamille Mor & Barn som kommer ut den 24/8 så köp den om ni vill ha inspiration till barnens höstgarderob :-)

NU ska här sovas.

GoDnAtT kRaM! ♥

Onsdagens fotoshoot.


Onsdagens girls:  Stylist: jag :-), Modell:dansk jente, Hår & Make-up :
Miriam.

Kom på att jag inte visat er någon bild från onsdagens fotoshoot så här kommer ett par stycken.  Som ni säkert förstår så kan jag inte visa bilder då vi är "in action" eller bilder på de outfits jag stylat men - ni kan se dem i en Kamille snart. Också ska jag visa er "bakom kulisserna" pics då saken är ute i magasinet.


Duktiga Miriam fixar snygga naglar till modellen.

När jag gör uppdrag med modell så bokar jag upp en tjej för hår & make-up också fokuserar jag 100% på stylingen. Den här gången var det 5 olika stilar som skulle representeras = 5 olika outfits.

Jag lovade min mamma att jag skulle lägga mig tidigt idag så nu är det bäst att jag gör klart inför resan så att jag hinner sova innan vi ska iväg ;-)  Bröllopet är på västkusten och om det är fint väder på söndag så blir det ett Liseberg-besök då.

NaTtAkLeM! ♥

Min style-inspiration: Elle!


Vackra & snygga Elle Mac Pherson inspirerar mig !

Tittut i natten ! Vi kom oss inte iväg i kväll så vi kör tidigt i morgon bitti istället. Bröllopet startar kl.15 så det går fint ;-)  Min dag har tillbringats i en mörk fotostudio, vi jobbade på så effektivt att jag fick värsta skratt-attacken. Ni vet när man kommer på hur komiskt allt måste se ut "utifrån".  Runt kl. 15 var vi i box med dagens deadline och sen var jag runt med returer innan jag hämtade sötisen på dagis.

Igår upptäckte jag en ny stil-förebild ! Elle Mac Pherson. Titta på de här bilderna så förstår ni varför ;-)


Snyggt in i minsta detalj ! Love it !


Det är så coolt att hon är 46 år och snyggare än någonsin.


Snyggt helt enkelt !

Oh my ! vilken INSPIRERANDE dam Elle är !! Hon har på sig den snygga outfiten efter den andra på bilderna och just nu är hon en STOR inspirationskälla.  Det känns som att jag kan bygga upp min höstgarderob efter henne ;-)

Nu pågår packning här hemma inför morgondagens Sverige-tripp. Gleder mig verkligen till morgondagen !


Godmorgon fabulous fredag!



Jag får ett lyckorus över mig då jag tänker på att Johanna faktiskt är min DOTTER (det känns fortfarande, efter nästan 3 år, väldigt overkligt...) och att jag har er UNDERBARA bloggisar !  Glad i er !! :-)

Hos oss startade dagen med att min väckarklocka ringde kl. 07 och ute skiner SOLEN från en vackert blå himmel = lovely ! Jag har en dag med plock + foto framför mig och våra planer om att köra mot Sverige runt lunchtid har spruckit så vi kör senare i kväll istället för det viktigaste är trots allt att vi är framme i tid till bröllopet imorgon. Det är min kusin som gifter sig och det ska bli så MYSIGT att träffa släkt & familj (min pappa + fru och min bror kommer ner från Luleå).


I det senaste nr av
Kamille (nr.17) som kommer ut i butik på måndag (finns redan nu i vissa butiker) har jag gjort 2 jobb. Det ena är en "sno-stilen" av Sarah Jessica Parker och det andra är en stor sko-sak (med höstens finaste!) så missa inte att shoppa Kamille! ;-) Och i nästa nummer har jag gjort en stor støvlett-guide, på bilden ser ni ett av de foto-shoot jag stylat och som kommer i nr. 18.

Nu ska matpacken fixas, håret sättas upp och Johanna ska få på sig dagens outfit, sedan är vi klara att möta dagen !

Det är FREDAG idag, hur härligt är inte det ?! :-)

PuSs & kRaM! ♥

Kamille Mor & Barn.


Jag har gjort ca 20 sidor i detta magasin...

Idag låg en rykande färsk Kamille och väntade på mig i brevlådan och jag blev så GLAD då jag såg den här reklamen för Kamille Mor & Barn inne i magasinet ! :-)  Mor & Barn kommer ut den 24:e augusti (längtar!!!) och det är ett av alla fantastiska uppdrag jag jobbat med i sommar. 

Jag är helt galet trött ikväll så jag får se hur länge jag orkar jobba? men om vi ska komma oss iväg på bröllopet i helgen så är det bäst att jag kavlar upp ärmarna och står på.  Ska lyssna på den
HÄR låten på HÖG volym för att hålla mig vaken. Bra musik ger ENERGI ! :-) 


Status hos oss.


Se så GLAD Johanna var på väg till dagis på morgon ! :-)   Hon har på sig t-shirt från H&M (logg) och klänning från Zara.

Efter en heldag i fotostudio + ute på plock så hämtade jag upp Johanna på dagis precis före de stängde (puh!) och sen har vi myst hemma och ätit god middag och sett på TV.  Mitt hjärta har väckt mig flera gången för jag somnar så fort jag sätter mig i soffan ;-)  så - bäst jag står upp och nattar Johanna idag för annars somnar jag nog i stolen med Askungen i knä...

 
Här pågår morgonbus..

Hoppas att du har en riktigt mysig kväll?!  :-)


Hej mina vänner!


OFW = Oslo Fashion Week pågår i stan men tyvärr har jag inte fått tid över till visningar. Blir kanske en i kväll... (bild från Visualize.us).

Jag sitter i fotostudion och jobbar för FULLT (jag skriver texter till ett uppdrag och fotografen fixar pics.) och idag kom jag första gången på att jag kan koppla upp mig på nett här. Vissa saker får man tänka "bättre sent än aldrig" på ;-)  (har varit här måååånga gånger sista månaderna men ej tänkt på att jag kan utnyttja tiden ÄNNU bättre genom att vara på nett då tillfällen ges  mellan tagningar).

Idag hoppas jag att du får en helt PERFEKT dag ! Nu kööör vi ! Wiiieee! :-)

KlEm! ♥

Köpenhamn fredag kl.20 : By Malene Birger.


På väg till fredagens sista visning i taxi. Svart & vitt = By Malene Birger.

Oj, oj, dagen "försvann" så nu sitter jag här i natten och skriver till er mina vänner :-)  Och jag läste precis igenom de kommentarer jag fått på dagens 1:a inlägg och fick massor av ENERGI ! Tack för alla FINA ord. Ni är underbara !! 

Dagens fotoshoot gick strålande BRA och efter att jag kört modellen till flygtåget och tagit mig en retur/plock runda i butiker så prioriterade jag Johanna och jag har gett henne 100% fokus ikväll så därför min bloggfrånvaro.  Jag & darlingen har dansat runt på hennes rum också har Johanna sjungit en massa sånger för mig vilket påminde mig om att jag ska kolla upp någon musik-skola eller liknande...

Nu är det HÖG tid för mig att visa er bilder från fredagen sista fashion-show, den där Prinsessan Marie närvarade (som jag visat bild på tidigare).  Jag hade fullt fokus på Prinsessan Mary´s stylist under showen så jag upptäckte inte att Marie satt där förren helt på slutet och nu då jag tittar igenom alla bilder så ser jag att hon är med på nästan alla. Lustigt ! ;-)


På By.M.B´s visning är det klass & stil som gäller och alla gäster var uppklädda till max till skillnad mot mig inte hunnit hem och byta om... hmm.. tur det var så mycket folk att man inte syntes så bra ;-)  Det bjöds självklart på god Möet ! (me like!)


Detta är SÅ Malene Birger... stolar klädda i vitt tyg med svarta rosetter, personal i matchande kläder som visar alla tillrätta och snygg dekor på väggen.  Och kolla in "öppningen", inget är lämnat till slumpen på hennes visningar :-)


Helt otroligt att jag inte upptäckte Marie redan här? ;-)  Men nejdå, jag hade fullt fokus på kläderna och på Marys stylist som sitter till höger i bild (vit klänning med svart kant).


Denna hatt hade hon matchat många outfits med.


Super fräscht ! Ljusblått är alltid rätt på sommaren.


Det var mycket folk på visningen som var i en stor hangar i hamnen. 

¨
Till slut hittade jag ett sätt att fota modellerna utan att ha strålkastarna rakt på kameran ;-)  Detta känns lite "Chanel"...


Inga tvivel om att detta är By Malene Birger. Jag älskar det !


På slutet av showen har hon en "couture" del med helt fantastiska kjoler / klänningar. Dessa selges inte i butik men kan special beställas.


The grand finale...


Kvällens drottning : Malene Birger.

Jag blir alltid lika GLAD av att gå på Malene´s shower för det "osar" glädje och allt är alltid super SNYGGT stylat för catwalken = bra show för oss som tittar. 

På flyget på vägen hem fick jag höra lite gossip:  Malene bor på Mallorca sedan en tid tillbaka och nu tänker hon dra sig tillbaka och sluta med kollektionen By Malene Birger och istället ska hon börja med KERAMIK. !  Men klädmärket kommer att leva kvar på samma sätt som tex Björn Borg (de lånar ut sitt namn men är inte längre hands-on i produktionen... ). Misstänker att vi snart får höra mer om det i magasiner..

Nu ska jag jobba klart för idag och sen ska här SOVAS. Imorgon fortsätter jag att blogga om mina Köpenhamnsäventyr.

PuSs & kRaM! ♥

Godmorgon soliga onsdag!


Dagens tänkvärda: allt går, vissa saker tar bara lite längre tid...

HAPPY onsdag vänner! Status här hemma hos oss just nu är att Johanna ligger och myser framför morgonTV och själv gör jag mig klar för dagen. Vi ska alldelens strax hoppa in i bilen och köra 1: till dagis, 2: till fotostudio. Jag blir i studio hela dagen idag och gör ett jobb med en modell som kommer flygandes från Danmark.  Ni kommer att kunna se resultatet av dagens jobbing i
Kamille i slutet av september :-)

Jag har en fullspäckad jobbdag imorgon också och sen, mina vänner, väntar en weekend med BRÖLLOP. Det ser jag verkligen fram emot!

Önskar dig en FANTASTISK dag!!!

P.S i kväll ska ni få se pics från den sista visningen jag var på i Cph: By Malene Birger :-)

KrAm! ♥

Dagens.


Tunika från Bik Bok, sjal shoppad i Cph, halsband + väska från Accessorize, byxor Filippa K, skor Clarks och solbriller Gucci.

Det var den dagen ! ;-)  oj, oj  vad tiden går fort då man har mycket att göra. Johanna fick bli med mig runt på jobb efter dagis idag (hämtade henne där precis före de stängde) och ni ser ju hur det gick... hon somnade och sov hur gott som helst i vagnen = PERFEKT för då kunde jag jobba i lugn & ro. Så det där med att hon inte ska sova nap efter dagis får jag starta med en annan dag... kanske på måndag? ;-)


Down-town med påsar  fyllda med fina kläder till morgondagens uppdrag.

Vi var tillbaka på Majorstua (området där vi bor) runt kl. 19.30 och då blev det late-dinner på Mc.D som en "nödlösning" till Johannas stora lycka :-)  Sen raka vägen hem till "The Rachel Zoe Project". Gud vilket BRA program det är !!! I LOVE IT ! Hon inspirerar mig massor i mitt jobb och jag ser fram emot den dagen då jag också har en assistent (eller 2..) ;-)

Nu ska jag fixa iordning de outfits som modellen jag ska styla imorgon ska ha på sig och det är bland det bästa jag vet. Kreativiteten flödar !  :-)


Hello tisdag !


Dagens tänkvärda: det är bara du som kan förverkliga dina drömmar...

Mina kära vänner! Just nu kan jag känna att allt snurrar så fort att jag skulle behöva trycka på en stopp-knapp och ta semester.... Men, det får vänta till senare i höst/vinter så istället får jag ta en TOY ;-)  (minns ni den reklamen? ta det lugnt, ta en toy ? ).

Johanna är och leker på dagis och jag har precis kommit hem från plock på en PR-byrå och nu sitter jag och mumsar på frukost men ska strax iväg ut igen.  Min dag bjuder på både plock & foto och ute skiner SOLEN från en vackert blå himmel så detta blir en BRA dag :-)


Idag firar vi kärleken med Madeleine & Jonas. Puss!!  P.S presskonferens på TV4 kl. 16.00 (bild från visualize.us).

Och idag är det ju inte vilken dag som helst.... det är dagen då vi fått veta att den svenska prinsessan Madeleine och hennes Jonas har förlovat sig! GRATTIS !!!! Jag bara älskar kungligheter och tycker att det är helt FANTASTISKT att det nu blir 2 stora kungliga bröllop. Kul ! :-)

Nu tycker jag att du ska klicka
HÄR och dansa loss till den bra låten (tack för tipset Jonas men det var inte den jag tänkte på ;-)  och sen tycker jag att du ska ha se till att du får en riktigt, riktigt HÄRLIG dag för kom ihåg att dagen blir vad DU gör den till ! Så: Carpe Diem !

KrAm! ♥

Godnatt!


Jag gick förbi detta vackra skyltfönster på stan idag.... Det är reklam för parfymen "Pretty".

Nej, nu är det bäst att jag kryper ner i sköna sängen så jag säger TACK för idag och TACK för fina mejl och trevliga kommentarer ! Ni är underbara !

NaTtAkLeM! ♥

Fredag kl. 16.00: Karen by Simonsen


Karens stil var mycket mer "rocka" och speciell än Munthes och det mesta gick i svart..

Klockan 16.00 fredag eftermiddag var jag på showen till en av de 2 girls som startat och drivit märket Munthe plus Simosen. Tjejerna gick åt varsitt håll för ca 1 år sedan (eller det kanske är mer? 2 år?) och som ni vet så var jag på Munthe plus Simonsens visning på torsdag kvällen. Nu var det dags för Karen by Simonsen !

För att ni ska få samma fashion-show-feeling som jag hade i fredags så ska ni klicka
HÄR och lyssna på musiken på hög volym samtidigt som ni ser på bilderna. ENJOY !


Det var mycket svart & silver i kollektionen.


Jag älskar nitar och det var det både på skor och bälten..


The end. Längst fram i vitt: designern Karen. Hon fick stående applåder !

Som ni säkert förstår så var detta inte en visning helt i "Gizmolina-stil" ;-)  (eller jo!, det var den, när Miss.Gizmolina ska på party ;-)  MEN ! det var däremot visningen som jag var på senare på fredagskvällen, den som det var en äkta prinsessa på ! och den ska ni få se massor med pics ifrån imorgon så nu har ni något att se fram emot.


Ingen visning utan dryck... på Karens visning var det vodka i glasen.

När Karen by Simonsen showen var klar så hoppade jag in i en taxi och drog in till city och koste mig i butiker. Det ger minst lika mycket inspiration som att gå på mässa :-)


Dagens outfit.


Working girl. Här ser ni mig med "dagens fångst". Jag plockade mycket mer men det kommer med bud hem till mig imorgon fm. (mina armar räckte inte till).

Vet ni vad som hände strax efter kl.20 ? Exakt .. en söt liten prinsessan kom trippandes in på kontoret och sa att hon ville ligga i soffan och se på TV  så , bättre lycka med att somna tidigt i morgon ;-)  Men det var riktigt mysigt att se på Lotta på Liseberg med hjärtat och det tog inte så länge förren hon sa att hon ville gå och sova i sängen igen.


Jag fotade dagens hos Pressekontakterna (pr-byrå) i em. Det gäller att passa på då man ser en helfigurspegel ;-)  Jag har på mig tunika Hunky Dory, sjal shoppad i Cph, jeans + skor från Zara, väska Accessorize och armband från Julie Sandlau + Nomination också mitt Cartier armband som jag alltid har på mig (det sitter fast med kärlekslås).

Nu har jag precis avslutat ett långt samtal med min kära vän Randi och känner mig full av energi så nu ska här jobbas en stund :-)


Köpenhamn fredag: The Gallery.


Det var SÅ kul att träffa Kamilla igen! vi körde girl-talk i raketfart för hon var tyvärr på väg då jag kom (hade bara flax att vi hann ses) . Kamilla var en av de som startade Stella Nova (mitt största märke på Gizmo & Co) så vi sågs på alla inköp, var ut på middagar etc då jag var kund hos dem. Men, ungefär samtidigt som jag förlorade min butik så bröt Kamilla upp från Stella Nova och sedan några år tillbaka så driver hon
Lolly´s Laundry och gör stor SUCCÉ med det.

Då mina vänner har vi checkat in på The Gallery som är en ny "mässa" för mig för den fanns inte sist jag var på modemässan ( då jag var gravid med Johanna ). Många av "mina" brands har flyttat hit från Øxne och man säger att detta är den mer "ekslusiva mässan" (= fler högprofilierte brands).

Personligen tycker jag att Øxne hallen är MYCKET mysigare så det känns både lite trist & jobbigt att man plötsligt måste till 2 hallar för att få med sig allt man tycker om.. (dyrt blir det också, entrén går loss på ca 200dkk / ställe + alla taxi-turer). Men jag är GLAD jag valde att ta turen innom Gallery för här mötte jag många jag känner + att jag knöt många nya & BRA kontakter :-)


Lolly´s Laundry´s monter och Kamillas söta girls (hennes kollegor).


Hos Rabens Saloner såg jag några hudvårdsprodukter och en super SÖT barnkollektion. Gillar detta märke ! 


Jag var innom den duktiga norska designern Cathrine Hammel och hennes agent (som sitter till höger på bilden) visade sig vara en av mina gamla kunder på Gizmo & Co. Ska ta en tur innom hennes showroom en dag snart. Gleder mig!


När jag startade Gizmo & Co så lanserades Stella Nova och det märket var mitt största så Stella Nova har en speciell plats i mitt hjärta... I några år gick jag nästan inte i andra kläder än deras, de var min "uniform" ;-)


Danska DAY hade en så stor monter att de hade en egen "reception" där de tog emot. Hela montern var lika snygg som kläderna. Gillar verkligen DAY !  (till vänster i bild ser ni  norska agenten Lasse in action :-)


Den här söta tjejen står bakom märket "Venus de Milo" . Ett brand som är ganska nytt och som har SÅ mycket fint. Me like !!

Då mina vänner är vi klara med mäss-besöket för den här gången. Nästa gång blir i februari då det är dags att njuta höst/vinter -10 kollektionerna :-)

När jag checkade ut från The Gallery så gick jag raka vägen till en visning. Mer om det i nästa inlägg.


En Barbie till Johanna & en Barbie till mamma..


Barbie designed by Tarina Tarantino. Den finns endast i en exklusiv upplaga med anledning av att Barbie firar 50 år i år.

På Magasin i Köpenhamn har de en underbar barnavdelning (högst upp i varuhuset) och där passade jag på att titta efter 3-års presenter till min lilla darling och vad fick jag plötsligt se? om inte denna FINA Barbie docka designad av Tarina Tarantino !  

 Jag fick lust att shoppa den till mig själv, och hade slagit till direkt om det inte vore för att den kostade 1250dk...  tänkte att det vore coolt att ha den i min walk-in-closet vid sidan om smyckestativen. Men så kom jag på att jag ju inte har någon walk-in-closet .... ännu.. ;-)

Nu är det årets sista "Lotta på Liseberg" (på svenska TV4). Jag blir GLAD av alla dessa allsångsprogram :-)


Dagens crazy matshopping.


Idag inviger jag sjal shoppad i Köpenhamn. Den kommer bli höstens favorit ;-) Jag matchar den ned tunika från Hunky Dory och jeans från Zara.

Det att Johanna har börjat på ny avdelning på dagis har bidragit till nya rutiner och en av dem är att hon har slutat att sova på dagen = hon är suuuuper trött då jag hämtar henne och idag gjorde jag ett BIG mistake att jag tog med henne i matbutiken på väg hem... Alltså hon gick helt bananas.. hon sprang ut av butiken, in i butiken, gömde sig bakom frukthyllorna och hittade godis hon öppnade och åt och hela butiken hörde mig ropa "Johanna !!".  Så om någon av er såg oss där så kan jag bara säga att vi bjöd på den showen helt gratis idag ;-)


Jag var inte happy mama inne på Meny (matbutiken) idag ;-)

Nu sover sötsen gott (och rekord tidigt) i sin säng och jag håller på att slänga ihop lite indiskt till middag.

Njut din kväll !

Puss! ♥

Godmorgon måndag !


Jag ska strax gå ner och fylla bilen... (bild från visualize.us)

Det går undan i svängarna här hemma just nu och strax ska bilen fyllas med returer från förra veckans foto som jag ska returnera på väg hem från dagis.  Dagen idag bjuder på plock hos PR-byråer och foto i studio så jag önskar dig en STRÅLANDE dag så ses vi lite senare !

KrAm! ♥

Øxnehallen del.3.


Hunky Dory bjöd på en fantastisk monter helt i min smak. Det är ett favorit brand (jag sålde det som sagt i min butik) och kollektionen får gärna hänga i min garderob. Looove it.

Detta blir sista inlägget från mitt besök i Øxnehallen så ENJOY! :-)


Tjejen i vit tunika hade stylat den fina montern och se den fina kudden med texten "gone to the beach".

Jag blev helt lycklig då jag tittade i hos Lexington Clothing för jag bara älskar stilen...den får mig att drömma om en liten stuga vid havet... :-)  och jag saknar att vi inte varit ute i stugan på Sandön i sommar, vi får ta igen det 2010.

När jag gick vidare så glömde jag snabbt den där stugan vid havet och fick lust på nya smycken istället för min favorit Tarina Tarantino var där (ja, alltså inte hon själv) och visade upp sig:


Kollektionen var stor och mycket var fint men jag saknade H.Kitty..

Jag frågade direkt efter Hello Kitty? men fick veta att hon slutat med det pga att det är "överallt" och nu har hon istället utgått ifrån en gammal film / musikal som ska gå upp snart men jag har tyvärr helt glömt vad den heter? (kanske du vet? se på bilden i halsbandet).


Om du vill se kollektionen för höst/vinter 2009 så kan du surfa in hos
TarinaTarantino. (de smycken du ser här kommer till vår/sommar).

Och på tal om SNYGGA smycken, titta här: de FANTASTISKA armbanden jag visat er tidigare på bloggen (som jag totalt kärat ner mig i och har högt på min önskelista ;-) hade en egen monter och jag ska besöka deras show-room här i Oslo en dag snart och ta en närmare titt på kollektionen. Very nice ! :-)


Kolla in armbanden
HÄR.


De har inte bara syggaste armbanden.. de har snyggaste sjalarna också. Vill ha !! ;-)

Jag var innom SÅ många olika märken och har tagit galet många bilder men jag kan inte visa alla så nu har jag valt ut några till från Øxne, sen drar vi vidare till The Gallery....


Norska Ti-
Mo hade en riktigt fin monter med rosa rosor & himmelsäng och om du är ute efter ett snyggt&skönt längre linne (singlett) / underklänning så har de en riktigt fin i  off-white i sin höstkollektion (=i butik nu) som jag har använt på flera modeller i mina senaste uppdrag. Den har ett style.nr: 0920116 och kostar 600nok. Finns hos Kiman.


Valerie bjöd på en av Øxnehallens mest "girlie" montar med kristallkrona, rosor och klänningar i äkta "Carrie-stil". Har en känsla av att vi kommer att se Pernilla Wahlgren i någon av dem (de är väldigt hennes stil).


a-
pair levererar alltid SNYGGA skor. Jag tog närbilder på skor men de kommer jag att visa i den modeblogg som jag snart ska igång med (ska göra modebloggen som ett uppdrag vid sidan om Gizmolina).

Då mina vänner checkar vi ut från Øxne hallen och hoppar i en taxi och åker vidare till The Gallery.  Men jag är inte helt säker på att vi hinner fram dit idag ;-) för jag har några jobbsaker jag måste fixa inför imorgon så - vi får se vad jag får till.

Tänk i morgon är det MÅNDAG, igen ! jag tycker att det känns som att jag är med i filmen "måndag hela veckan" ;-)


Söndagsgirls.


Johanna har på sig topp från Hollie´s och jag har topp från Gina Tricot. Vi kör soft stil idag...

Vi tecknar, myser, leker, lyssnar på musik, dansar, vattnar blommorna, kör tvättmaskiner, ser på TV, läser böcker, äter glass.... Det är SÖNDAG helt enkelt ! och jag är riktigt glad över att jag kom hem igår kväll så att jag fick den här lediga dagen hemma med min Johanna.


Dessa vackra rosor som står här på mitt skrivbord fick jag av JIG innan jag drog till Cph. (tack älskling!)

Nu ska vi måla med vattenfärg.


Øxnehallen del.2.


Jag fick en "energi-kick" av att träffa Line och jag blev SÅ glad över inbjudan till hennes show i Oslo nästa helg men tyvärr så krockar den med min kusins bröllop...

Jag mötte en av mina gamla Gizmo-kunder, Line Varner, som sedan en tid tillbaka driver  "
LineofOslo", sitt eget brand, som blivit en stor SUCCÉ ! vilket känns självklart för Line är en fantastisk tjej som har super "koll" och hon vet vad vi girls gillar. Vi bestämde att jag ska ta en tur innom hennes showroom en dag snart och det ser jag verkligen fram emot  :-)


Camilla som sitter på golvet drev R.O.O.M. innan hon blev partner i Line of Oslo. Duktiga girls !

När jag gick vidare hamnade jag hos de fina tjejerna som driver E&L by Lundqvist. Ni vet de underbara tygblommorna som funnits i "alla år" och som alltid är lika fina.  Jag sålde mängder av dem i min butik (hårspännen, brosjer, hårsnoddar, bälten....) och jag använder dem ofta i mitt jobb som stylist.


Vacker reklamtavla som hängde i deras monter.


Framgångsrika blomsterflickor !

Jag bloggar vidare från mässan snart. Måste ut och shoppa lite mat till oss girls nu och det passar perfekt för nu kom SOLEN efter en dag med regn.


Fredagens 1:a stopp: Øxnehallen!


När jag ankom Øxne gick jag RAKA vägen till min bästa vän Lotta (love you vännen!!!) och det var bara sååå mysigt att äntligen få ses igen. Jag har varit på väg till Stockholm i en evighet men det har hela tiden kommit något emellan men nu bestämde vi att vi ska ses SNART igen. Lotta jobbar på agenturen som bl.a. representerar svenska
Brittinger.

Jag NJÖT lugnet på mitt hotellrum så mycket på fredagmorgonen att jag inte vara på mässan förren runt kl. 11.30. Det vara SÅ otroligt lyxigt att få göra sig iordning i lugn och ro och jag hade lätt kunnat tillbringa en hel dag på mitt rum och bara chillat.... Men, jag reste inte till Köpenhamn för att sitta inne ! ;-)

Mina dagar i Köpenhamn var privata, dvs det var jag(=mitt egna företag) som betalade turen så jag hade inget inbokat jobb där men jag fick möjlighet att gå på några av visningarna som representant för magasinet Kamille (tack snälla Linda!). Jag gjorde inga inköp (men det lockade !!) utan gick bara runt för att INSPIRERAS och för att representera mitt företag Gizmolina & Co Ltd. och det var otroligt KUL att träffa alla mina kontakter igen !  (jag var på mässan 2ggr / år i 5 år då jag hade min butik, bara sista 2 åren som jag inte varit där).


Agenturen Lotta jobbar på represeterar även ett fint franskt märke som heter deeday, jag såg fler klänningar som gärna får hänga i min garderob next summer..., bl.a. denna.


Solstrålarna Lotta & Marthe visar fram den blåfärg som vi kommer att se mycket av. Fräsch till brännan !

Efter girl-talk hos Lotta gick jag vidare i mässhallen och tittade in hos mina gamla leverantörer...


Jag sålde accessoarer från danska Stylesnob i min butik och det var så kul att se hur stora de blivit nu. Montern var större, sortimentet var större och det kryllade av köpglada kunder... Själv blev jag GLAD över alla färger!!


Allt ni ser här finns i butik våren/sommaren 2010.


Stylesnob är duktiga på fina brosjer och hårpynt. Kolla in blommorna! Me like.

Det tog tid att gå runt i mässhallen eftersom jag mötte så många trevliga girls på vägen och plötsligt var det mat-dags så jag gick ut och satte mig i SOLEN och njöt en riktigt god lunch. Det var +25 grader och sol från klarblå himmel varje dag i Cph och då jag är på mässan så lunchar jag alltid på favoriten Carlton.


En cesar sallad och en kall öl, min anteckningsbok (kan inte leva utan...) och min mobil (passade på att fixa några jobbsamtal inför nästa veckas uppdrag).

Nu sover min darling nap och jag ska passa på att fixa ett par saker här hemma så jag får skriva : "to be continued".


Soft dag..


Det är en kul grej att tatuera ett namn på kroppen men då är det klokt att välja ett namn som man aldrig vill ta bort.. ;-)  (säger jag som tatuerade in JIG´s initialer efter 2 veckor ;-)

Jag & Johanna chillar idag och jag bara njuter av att få pussa på henne igen efter flera dagar borta :-) 

När jag satt och bloggade på mitt hotellrum häromkvällen så spelade de plötsligt låten "real love" som är en gammal favvis men jag hittar den inte på youtube.. heter den kanske något annat? en tjej som sjunger... gammal låt.. Någon som vet vem som sjunger? och som sagt : låter heter kanske inte ens real love?.

Och vet ni,  jag hade SÅ lust att gå och göra en till tatuering i Köpenhamn men jag klarade inte att bestämma mig för vad jag skulle göra? Funderar på att skriva Johanna någonstans, eller ett J, eller en stjärna, eller.. ja, ni hör ju. Bäst att vänta till jag vet vad jag vill ha för det är inget öppet köp på en sån sak ;-)

Nu måste vi softa vidare här. Lovely ! :-)


Godmorgon från Oslo !


Denna vackra reklamposter hängde i Odd Mollys s/s monter.

Efter 3 otroligt INSPIRERANDE dagar i Köpenhamn är jag back-in-town igen :-) och förlåt min frånvaro igår, jag hade en "kose-dag" + resdag.  Jag ska visa er MASSOR med bilder från min fredag på mässan , bl.a. ska ni få se några godbitar ur Odd Mollys spring/summer kollektion som var den FINASTE jag någonsin sett från dem ! (ja, ÄNNU finare än höst/vinter, vilket är helt otroligt). Jag snackade med deras internationellt ansvarige och han sa att s/s kollektionen är den bästa de gjort ! och det kan jag som sagt bara hålla med om. I love it ! :-)

Nu ska jag morgonmysa med min lilla prinsessa också ska jag se på intervjun med Agnetha Sjödin på Nyhetsmorgon (kl.10.09) för det är alltid intressant att lyssna på de som plötsligt valt att gå helt nya vägar i livet.

Hoppas att du har en UNDERBAR weekend och jag önskar dig en riktigt SOFT och skön söndag! Återkommer snart med full-rapport från min fredag + lördag.

KrAm! ♥

P.S



... se vem som var på en av de visningar jag var på idag ! En äkta prinsessa ! :-)  Ska berätta mer och visa fler bilder imorgon. Nu ....zzzz..... 

KrAm! ♥

Visning: Mads Nørgaard kl.23.00 torsdag.


Kvällens: Klänning shoppad i Thailand, sjal Faliero Sarti, jeans Miss.Sixty, väska Sequoia och örhängen från H&M.

På denna visning bjöds det på Heineken på box (burk) och showen var i "ruffa" lokaler som matchade Mads stil  perfekt. Showen startade runt 24 och den var precis så som jag förväntade mig att den skulle vara... inte  "wow", bara helt OK.


Min favorit outfit från visning. Gillar kjolen !


Det blir mycket paljetter till våren ! (och även i höst/vinter).


... och mycket skinn !  Jag var föresten och tittade på ett par super snygga skinnbyxor idag som ska shoppas imorgon om jag hittar dem i min size (de var utsålda på Illum).


Prickigt... rutigt... randigt... "very Mads" .

Visningen kom igång sent så den var inte klar förren runt 00.30 och då var jag så trött att jag åkte raka vägen hem till mitt hotell och hoppade i säng.

Imorgon ska jag visa pics från min fredag för nu ska här sovas, god natt och sov gott!

NaTtAkLeM! ♥

Visning: Munthe plus Simosen kl.20.00 torsdag. Rådhuset.


Let the show begin... !

Munthes visning var också i Rådhuset (precis som B.Bazaar) och jag hade verkligen inga som helst förväntningar men blev POSITIVT överraskad! Detta var torsdagens bästa visning tycker jag :-)   (Jag sålde Munthe Plus Simonsen i min butik några år. ) Jag gillade alla stora sjalar, solbriller, den "relaxade" stilen  och alla paljett-vestar. SNYGGT !


Nästan alla modeller gick och höll i en take-away kaffe och de körde en relaxed stil med solbriller, väska på skuldern och stora sjalar. Me like !!


Jag slet med att kunna ta bra bilder på denna visning också... (dumma lampor) . När modellerna inte gick med kaffe i handen så gick de med stora hörlurar.


Här kommer Miss.Munthe ut ! (i svart i mitten). Kolla in paljettvesten till höger i bild. SUPER snygg !!!


Designern kommer alltid ut då showen är klar och alla jublar (om showen varit bra).


Jag var sååå hungrig efter showen och är man i Danmark så är en rød pølse ett "must".


Jag tog en walk hem till hotellet efter visningen... Nyhavn är bara SÅ fint !

När jag kom till rummet var jag super trött och låg och halvsov på sängen och det var SÅ nära att jag droppade sista visningen och la mig att sova istället... Men - precis då jag skulle ta på mig nattlinnet så skärpte jag till mig och gjorde mig klar för dagens sista.. ! :-)


Visning: Designers Remix kl.19.00 torsdag. Strandveien.


Efter 10 min i taxi kom jag fram hit och jag fick gå över bron du ser bakom mig för att komma fram till visningen.

Designers Remix visningen var ute på en BEACH !  och det passade helt PERFEKT i det vackra sommarvädret :-)


Ser ni min skugga? Ha, ha ;-)


Nästan varje outfit var stylad med orkideer.  ("Very Thailand" ;-)


Det är mycket svart till s/s och skinn + nitar/nagler fortsätter...


Vi ska fortsätta att ha en skulder bar nästa sommar också.


Det står mitt namn på denna , den är väldigt "AnnaStina" ;-)


Snygg !


Axlarna ska vara markerade, gärna med puff! Denna outfit liker jag !


Där sitter ju Mr.Høyer:  Ørnulf. Han äger alla Høyer butikerna och har agenturen på bl.a. By Malene Birger i Norge.


Den enda färg som Remix visade var denna.

Jag blev tyvärr inte så imponerad över visningen... tyckte att den var OK.  När visningen var slut så skyndade jag till en taxi och åkte iväg till nästa visning som var Munthe Plus Simonsen. Alla visningar var nästan 1 time försenade vilket gjorde att jag hann med alla, annars hade det inte gått...


Visning: Bruuns Bazaar kl.18 torsdag, Rådhuset.


Här är jag på väg in på visning och det var jag inte ensam om som ni ser .

Gårdagens 1:a visning var BRUUNS BAZAAR som var på rådhuset. Bruuns är ett av de märken som jag sålde i min butik så jag har varit på deras visningar många gånger förr och därför hade jag ganska höga förväntningar. Tyvärr blev jag inte så imponerad... men det berodde mest på att stilen till våren är mycket "stramare" med smala siluetter och det är inte helt "jag", inte ännu i alla fall....  ;-)


Jag parkerade min bil till höger ;-)  (de rosa bilarna med reklam för Dyberg Kern är VIP transport mellan mässhallarna & visningarna).


Det bjöds på Moët och super god choklad....


Jag mötte snygga Hege som är modeansvarig på magasinet
Costume. Då jag hade Gizmo & Co jobbade Hege hos Kaare Lund (Replay , Fornarina m.fl) och jag gjorde inköp hos henne.


Det gick tyvärr inte så bra att ta bilder av modellerna p.g.a att jag stod en bit bort och lamporna var riktade rakt mot kameran... otroligt dumt... :-(  Men det var som sagt smala silhuetter och ganska "stramt" och classy. Ett "must" till våren är en VEST. Det plagget har dominerat på alla visningar.

När visningen var klar skyndade jag ut till en taxi och åkte iväg till nästa visning som var Designers Remix.


Min dag & Chanel önsk.


Dagens klänning kommer från Hoss (shoppad hos
Bolina).

Nu är jag tillbaka i min fina svit igen efter en lååång dag ute :-)  Min dag har bjudit på besök i 2 mässhallar: Øxne + The Gallery och 2 visningar: Karen by Simonsen + By Malene Birger (oh yes! jag fixade biljett ) också har jag varit runt i butiker och checkat vad jag eventuellt ska shoppa imorgon. 

Var bl.a. innom butiken som selger Chanel för jag har sååå lust på en svart...... så jag ville checka pris? så att jag kan börja spara ;-)   Det visade sig att det är¨VÄNTELISTA på den väskan jag har lust på och jag kunde betala handpenning om jag ville beställa en. Crazy ! Det är ingen lågkonjunktur i "Chanel-land" ;-)


Så här ser det ut i min garderob (+ att det ligger ett berg med kläder i resväskan). "Bättre att ta med för mycket än för lite" är mitt motto ;-)

I kväll har jag suttit och chillat i en bar i Nyhavn med en öl och min anteckningsbok. Very nice !  Jag bara älskar att sitta och titta på folk. Det inspirerar mig !


Hunky Dory chill-out lounge.


Dessa "soffor" är bara sååå coola och de skapar perfekt lounge-stil. Jag fick St.Tropez feelings...

Jag kom inrusande till vad jag trodde skulle vara Hunky Dory´s s/s-show 2010 men jag möttes av en soft, snygg LOUNGE där det serverades Pommery och goda tillbehör. De hade ingen visning, istället bjöd de in till "mingel" mellan kl. 16.30-20 och det var riktigt, riktigt TREVLIGT ! :-)


Denna söta tjej som jobbar på Hunky Dorys pr-byrå i Sverige hälsade välkommen.


Efter en stund fick jag trevligt sällskap av girlsen från Spalt pr som jobbar med Hunky Dory i Norge. Det är hos dem jag plockar och lånar H.Dory ibland. Här sitter jag med Miss.Spalt (hon som äger byrån)


Min middag ;-)   Sparris med vitlöksdipp. Det blir mest plock-mat dagar som dessa...


Jag och Miss.Hunky Dory i egen hög person, Ulrika Bjercke som tillsammans med sin mann startade Hunky Dory 1996.


Mr. Hunky Dory, Christopher Bjercke (mannen till Ulrika) och snygga Rosanna som äger pr-byrån som jobbar med Hunky Dory i Sverige och som arrangerade denna lounge-happening.


It´s Hunky Dory.

Jag sålde Hunky Dory i min butik Gizmo & Co och det är inte helt omöjligt att jag kommer att sälja det igen... de är en FAVORIT !  :-)

NU mina vänner måste jag skynda på ordentligt här, mässhallen väntar och jag vill komma mig dit a.s.a.p. så vi ses igen senare ! och då ska ni få se pics från de visningar jag var på igår.


Det är FREDAG och jag är på modemässan i min favorit by Köpenhamn. Jag har ett lycko-rus!  WIIIIEEEE !!!!! :-)

Puss!! ♥


Godmorgon från en svit i Köpenhamn!


Igår runt kl.15.30, jag hade precis kommin innanför dörren  på rummet...

Vänner ! Vi är i KÖPENHAMN !!!! och här är VARMT, SOL från klarblå himmel, storskärmar utplacerade över hela city som visar FASHION-SHOWS så hela staden "osar" mode  och vi bor i en FIN svit på ett hotell som heter
ScandicFront vid Nyhavn .

Jag är helt nyvaken, har sovit som en prinsessa !! , och nu måste håret rullas så att jag inte tappar tid och sen ska jag hoppa i duschen som ser ut så här :


Min dusch är ett helt RUM ! ser ni själva duschen? den är i taket så det blir som ett vattenfall....

J
ag var på ALLA visningarna igår (Bruuns Bazaar, Remix, Munthe + Mads Nørgaard) och tog 140 bilder så jag har MASSOR att visa er !! :-) Men som sagt - måste fixa håret först för jag har legat kvar i sängen lite för länge ;-)


Så här såg det ut i ankomsthallen (där man hämtar sitt bagage) då jag landade igår så det råder inga tvivel om att Köpenhamn är inpackad i fashion just nu !

  
Jag blev uppgraderad till detta fina rum . Lyxigt med mycket plats och ett fint "blogg-office"  ! :-)

Dagen idag bjuder på besök på mässan (ska försöka hinna med både Øxne & The Gallery, tar Bella imorgon) och den visning jag har klar är "Karen by Simosen" (Munthe plus Simonsen har slipprats, detta är en av tjejerna) också ska jag försöka fixa biljett till By Malene Birger show också :-)

Önskar dig en FANTASTISK dag och hoppas att solen skiner hos dig också !

KrAm! ♥

Torsdag = Köpenhamn!


On the way...

Godmorgon vänner! Idag hänger ni med mig till modemässan i Köpenhamn! :-) Men innan vi hoppar på flyget så ska diverse ärenden fixas, en dotter t dagis, och jag ska få fransk manikyr på tårna så att mina fötter som ska få gå massor i 3 dagar känner sig fina ;-)

Bäst att köra på här så jag önskar dig en FANTASTISK dag!   Vi ses i Danmark ! :-)


You make me very happy !


Tack, tack, tack....

Jag läste precis igenom en väldig massa kommentarer jag fått och jag blir verkligen berörd av alla fina ord. TUSEN MILJONER TACK alla underbara för att ni tar er tid att skriva till mig ! Ni PEPPAR mig i mitt bloggande och inspirerar mig till nya inlägg !! :-)

Och TACK för alla feedback ang. visningarna i Köpenhamn! Jag kommer att starta dagen med att gå på Hunky Dory, sen ska jag göra mitt yttersta för att hinna med : Bruuns Bazaar, Designers Remix (prio !!), Munthe Plus Simonsen och jag kommer att avsluta dagen med att gå på Mads Nørgaard kl. 23 som dessutom bjuder på lite party så ja, jag tror det blir en FABULOUS torsdag på mig ! :-)

Puss & kram till er alla. I love you !! ♥

Godnatt!


Looking good !

En av dagens nyheter är att snyggingen Robbie Williams är på gång med en ny cd så snart blir det äntligen lite ENTERTAINMENT igen !  för om det är någon som är bra på det så är det Robbie ! Jag var på hans konsert i Stockholm ja, få se nu... när var det ? kanske 2001? (någon som minns vilket år det var?) och han var helt FANTASTISK. Vilken kille !!  
DETTA  framträdande är bara så bra.... (han passar perfekt att sjunga Sinatra).

Nu är det dags för mig att avsluta den här onsdagen med att packa inför morgondagens resa och jag riktigt längtar till jag ankommer Köpenhamn! Checkade in mig på flyget i kväll så att jag vet att jag sitter bra på resan. Härligt att ha det under kontroll ! :-)

GoDnAtTkRaM! ♥

Interiör inspiration.


Ett tips: om du har en ful strykbräda hemma så kan du köpa ett vackert tyg och klä om den .

Å vad jag önskar att jag hade en så här fin & fräsch "tvätt & stryk-krok" här hemma.. ! Då hade det blivit ett större nöje att ordna med tvätten och det hade t.o.m. varit kul att stryka (tror jag ;-)   Kul idé med glasburkarna till tvättmedel.


Dagens !


Kjole från Stella Mc Cartney.

Sienna Miller får stå för dagens outfit idag. Hon är alltid lika FRÄSCH och snygg och nu blev jag inspirerad till att gå för high-heels på min lilla fashion-tripp ...  lika bra att ta med ett "gäng" med skor ;-)


Strike a pose...


.. jag bjuder på en pose idag ;-)  och jag matchar den med topp från Customade, jeans Miss Sixty, skor Bianco och min nya snygga rosa väska med Hello Kitty på. Ett "must" i höst !  Nejdå, det är Johannas dagisväska :-)

Mina kära vänner! Oj, oj, oj vad jag ligger efter med bloggningen men det ska jag ta igen ORDENTLIGT då jag är i Köpenhamn och då ska ni få se MASSOR med pics från mina dagar ! Gud vad KUL vi ska ha !!! :-)

Jag är så GLAD över att Johanna trivs på sin nya dagis-avdelning. Det är som att hon alltid gått där och jag får knappt en puss innan jag ska gå på morgonen för så fort vi kommer dit så "finns inte jag" längre. Underbart! Men en sak som vi inte helt kommit in i rytm med ännu är sömnen... för nu sover Johanna ingenting på dagis längre = hon slocknar i vagnen efter 1 min då jag hämtar henne för då är hon super trött.  Men det är många nya intryck för henne nu så hon behöver en lite power-nap på vägen hem. Om en stund så är det slut med det = hon kommer somna tidigt på kvällarna istället.


I dag luftade jag mina solbriller från Dior.

Vi stoppade och åt GOD middag på vårt stammis ställe Yaya´s på väg hem från dagis och sen har jag ¨"bott" på kontoret för att hinna få klart en massa saker innan jag reser och nu är det dags att packa väskan. Ska försöka att inte ta med mig "allt" men vet hur det brukar sluta ... för någon "light-traveler" har jag aldrig varit och det kommer jag nog aldrig att bli heller ;-)


Hej onsdag !


Dagens tänkvärda.

Idag är det ONSDAG = lill-lördag så jag tycker att vi lyxar till dagen med en dessert efter lunchen eller en chokladbit (för oss som inte hinner med mys-lunch) också skickar vi ett fint sms till någon vi tycker om och förgyller den personens dag. Låter inte det som en bra plan ?! :-)


Mumsigt...!

Hos oss startade dagen med att Johanna kom in på sovrummet kl. 08.45 ! HJÄLP ! vi försov oss big-time ! misstänker att det beror på att jag satt uppe och jobbade hela natten... måste ha varit helt i sömn då väckarklockan ringde.. Och Johanna sov gott efter alla nya intryck på ny avdelning på dagis igår. Så här såg det föresten ut på hennes första dagisdag på avdelningen "Kongen" :


Stolt tjej på väg hem efter första dagen med nya kompisar & nya fröknar med fullt med vatten i munnen och dagens "konstverk" i handen :-)

  
Johannas nya avdelning ligger på övervåningen så nytt är vi går upp trappen varje dag och det är även en  helt ny ingång. Förra avdelningen hette Dronningen, denna heter Kongen.

Nu ska jag jobba på här och sen ska jag köra till redaktionen. Önskar dig en STRÅLANDE onsdag och glöm inte desserten eller chokladbiten ! ;-)

KrAm! ♥

Odd Molly.


Helena Christensen är en FAB mama! och outiften till höger får gärna flytta in i min garderob. (bild lånad från chic)

Det är ingen idé att gråta över spilld mjölk men nog sjutton känns det trist att jag missade Odd Molly visningen i lördags... Nästa gång !!  ;-)    Jag har en del plagg ur Odd Mollys höst kollektion hängade på ett stativ här på kontoret (som jag lånat till jobbuppdrag) och jag vill ha precis ALLT. Tycker att deras senaste kollektion är fantastisk ! 

Jag är flitig myra i kväll så att "allt" blir klart innan jag drar till Köpenhamn så jag passar på att säga GoD nAtT också ses vi igen imorgon bitti.  Men först måste jag säga att jag ÄLSKADE "The Rachel Zoe Projekt" , super BRA program ! :-)

NaTtAkLeM! ♥

Vilka fashion-shows ska jag gå på?


Dagens: tunika från Hunky Dory, jeans Zara, skor Nike och sjalen från Faliero Sarti åkte på ute i regnet.

Då var vi hemma igen jag och min stora (det var som att hon växte av att börja ny avdelning) prinsessa och nu ligger det falukorv, ris och diverse tillbehör och väntar på att bli korvstroganoff inne på köket så bäst jag går och fixar det :-)

I kväll är det PREMIÄR på "The Rachel Zoe projekt" kl.20.30 och jag riktigt längtar. !  och sen jag har ett "dilemma" som jag hoppas att ni kan HJÄLPA mig med:

På torsdag är det "visnings-dag" på modemässan i Köpenhamn vilket innebär att alla stora brands arrangerar sina fashion shows. Detta är hur KUL som helst ! (jag ÄLSKAR att gå på visningar!) Men - dilemmat är att alla visningar går nästan samtidigt så jag måste välja några stycken.... Vilka vill ni att jag ska gå på ? ni får påverka mig i mina val för det är ju ni som kommer att få se alla bilder etc :-)


Det hade inte varit helt fel att gå på en Chanel visning..

Dessa visningar är det jag kan välja mellan:
HunkyDory, Bruuns Bazaar, Munthe Plus Simonsen, Designers Remix, Karen by Simonsen  ...

Nu ser jag att jag nog hinner åka mellan dem med taxi om jag är blixtsnabb .. Men KUL ändå att höra vilka ni helst vill se pics ifrån ?! :-)


Hello tisdag !


Idag kickade hösten igång med dagis-start och nu är det fullfart framåt så att jag hinner fixa allt som ska fixas innan jag drar till Modemässan i Köpenhamn på torsdag. Tjohooo ! :-)

Johanna på dagis på NY avdelning - check !
Skrivit förhandlarlista till Mor & Barn - check !
Fixat de sista pics etc  - check !
Håret rullat - check !
Hunterstövlarna på (regn ute) - check !
Tömma bilen som är proppfull efter foto igår - not check.. ska fixas.. Jag behöver en assistent ! ;-)

Nu åker jag till redaktionen och jobbar fram till att jag ska hämta hjärtat på dagis så vi ses igen lite senare.

Önskar dig den BÄSTA dagen och hoppas att du är LYCKLIG !

KrAm! ♥

Måndagens fotoshoot.


Min regnkappa från Ilse Jacobsen och mina stövlar från Hunter var bra att ha i regnet.

Tittut i natten mina fina bloggisar ! :-) Jag ansträngde mig HÅRT för att se premiären av "Lipstick Jungle" på TV i kväll men misslyckades totalt och somnade innan det ens började...zzz.... var trött girl efter en intensiv & trevlig jobbdag och är nu helt nyvaken / i sömn på väg till sängen för att sova vidare.

Dagen idag startade med att vi körde från Oslo strax efter kl. 08 och sen har jag jobbat på location med flera modeller i ett jobb som inkluderat både utomhus & innomhus bilder. Var back in Oslo runt kl. 19.30 och här ser ni dagens "dream-team":


Jag och duktiga Miriam som gjort hår & make-up på alla modellerna. Min dagens blev praktisk & bekväm i regnet: tunika Hunky Dory, cashmere vest från Maje, jeans Zara och skor Hunter.


Från vänster: fotoassistent, hår & make-up, stylist (jag) & fotografen. Alla gjorde en strålande innsats idag ! (TACK för idag girls ! Ni är super DUKTIGA !!)


Citygirl goes countryside... jag var verkligen på landet idag ;-)

Det har varit en händelserik dag och ni kommer självklart att få se bakom kulisserna bilder då saken är ute i magasinet (Kamille) i mitten av september. 

Nu ska det bli helt UNDERBART att gå och krypa ner i sköna sängen och jag kommer garanterat att sova riktigt GOTT ! :-) God natt ! Vi ses igen imorgon !

NaTtAkLeM! ♥

Godnatt & ett måndagstips!


Nytt nummer ute i butik imorgon ! Tyvärr har "tryckfelsnisse" varit i farten så till er som ser sidan: sjalarna (sjerfen) ska byta plats ! den med mönster på är från Massimo Dutti och ska vara höger och den stickade kommer från Hunky Dory och ska vara till vänster. (sjalarna ska byta plats, då stämmer texten).

Kära vänner! Imorgon hittar ni ett rykande färskt nr av
KAMILLE i hyllorna. Och på sid. 49 finner ni ett av mina jobb: stjel stilen till SNYGGA Claudia Schiffer.  Det är mitt MÅNDAGSTIPS ! :-)   (till er svenska bloggisar: jag ska fota av och visa er sidan då magasinet inte längre finns i butik = om 2 veckor). 


Dagens tänkvärda: gå din egen väg.... !

Nu ska jag göra en sista check av allt som ska med till morgondagens jobb  också ska jag fortsätta att skriva på en sak en stund till men sen måste jag komma mig i säng så att jag är PIGG imorgon.

TACK för idag och TACK för alla fina kommentarer ! :-)

P.S det finns risk för att jag inte hinner blogga imorgonbitti (vi ska köra kl. 08)  så jag passar på att önska dig en UNDERBAR dag , just in case.. , också bloggar jag och visar pics från dagen så fort jag kommer hem :-)

GoDnAtTkRaM! ♥

Dagens.


Dagens inne-outfit: linne + bluse (gammal) från Odd Molly, jeans Fornarina och sjalen från Faliero Sarti åkte på då vi gick ut.

Det blev en innedag på oss girls idag, vi var bara ut en kortis till blomsterbutiken för att shoppa nya liljor till soffbordet. Färska blomster makes me HAPPY ! :-)

Mitt hjärta stod och lyssnade på musik i hörlurar och sjöng jättelänge i kväll och sen gick hon in på sovrummet och la sig i sängen och det dröjde inte länge förren hon somnade. Det är verkligen underbart när nattningen går så smidigt .

 
Johanna "fotograferar" sin kanin som hon plåstrat om ordentligt idag för den hade tydligen ont i huvudet ;-)  Darlingens inne-outfit blev piké från Ralph Lauren och tights från H&M.

Hoppas att du har en MYSIG söndag och att du är klar för en ny vecka imorgon! :-)


Styling pågår.

foto_decadent: It's a Madcap World
Inspiration ! från visualize.us

Johanna sover nap och jag provar kläder och sätter ihop outfits inför morgondagens foto. Det blir mycket LILA i höst !

På tal om styling, i veckan drar kändis-stylisten Rachel Zoes program igång här i Norge. Det får inte missas!  :-)


Höst-shopping-tips!

 
H&M har verkligen mycket fint ! och klänningen till vänster blir perfekt på dagis i höst.

Imorgon öppnar dagis igen efter 3 veckors sommar-stängt och det betyder att det är dags att planera Johannas höstgarderob, så: jag surfade in hos H&M och hittade dessa söta Hello Kitty plagg som kommer passa perfekt till hjärtat.

 
Söt mössa och koftan har Kitty både fram & bak.

Johanna har verkligen blivit BRA på att leka själv och hon vill oftast att jag ska gå då jag kommer för att se vad hon gör? Idag har hon tex legat på golvet på sitt rum och "läst" böcker och sjungit sånger i en evighet. Sött !



Mor & dotter lördag.


En bra sak med att ha med Johanna på jobb är att hon ser till att vi stoppar och äter lunch. Igår fick hon välja matställe och då blev det Pasta Basta. Pizza till darlingen och lasagne till mamma och lunchen kryddades med strålande SOL !

Mitt hjärta fick hänga med mig på jobb hela dagen igår igen och det är TUR för mig att hon tycker att det är KUL ! :-)  Här kommer några bilder från dagen och jag kör på med musik från Jehro idag igen för han har plötsligt blivit en favorit så VARSÅGODA: morgonens
LÅT & gårdagens pics :


Vi var innom den underbara butiken ShoeLounge och vet ni vad Johanna sa då hon fick se den ROSA vespan i skylten? "mamma, jag vill ha!"  och ja, det vill mamma också !! en dag kanske vi girls susar fram i gatorna på en sånn? :-)


Johanna tog fram brosjyren och "läste på" om vespan :-)


Plötsligt dök Miss.ShoeLounge upp i egen hög person, nämligen Sissel som äger butikerna. Lika snygg som alltid! och jag blev påmind om det fina linnet från StellaNova somSissel har på sig, tror jag ska lufta det en dag väldigt snart (sålde det i min butik Gizmo & Co för många år sedan).


Det blev många turer innom hemma för att lämna saker...

Och ett av alla ställen vi besökte igår var showroomet till DAY, där hängde det SÅ mycket fint och jag blev verkligen inspirerad ! :-)


Ingen working-day utan glass-paus då assistenten är med mig . Mövenpick utanför Paléet har blivit vårt stammis-ställe.


Efter en lång dag fick Johanna välja sig något på Narvesen och då blev det detta armband med Hello Kitty (man samlar charms och gör eget armband.. kostar 15kr/påse, påminner om hockeykort som man också ska samla ihop..).


Hemma ca kl. 19  och färdiga för dagen.  Johannas hårspännen kommer från Accessorize.

Det blev mer business än pleasure igår så kanske inte så konstigt att jag somnade som en "klubbad säl" i soffan ;-)  Och just det ja, vi gick för att titta efter Musse Pigg (Mikke Mus) igår igen och då blev vi stående och se på samma kille som jonglerade med facklor igen och sen hittade vi Musse utanför Burger King...


.. jag hade liiite svårt att förklara detta för Johanna ;-) Men - lyckades få till något i stil med att han låg och sov i väskan... Johanna sa "liten Musse mamma". Hmm..  ;-)

Nu är det dags för Nyhetsmorgon, frukost & morgonfix här hemma !


En fin bloggis!


En bloggerska och en bloggis :-)

Igår kom plötsligt den här fina tjejen fram till mig och Johanna och berättade att hon följer min blogg varje dag och jag blev SÅ glad. TACK för att du kom fram och förgyllde min stressiga jobb-dag Lene ! :-) Jag hoppas att du och din kille fick en underbar lördag .


Godmorgon söndag!


Karl Johan strax efter kl. 18.00 lördag kväll. Nytt försök till en "dagens" bild, det gick liiite bättre idag så vi närmar oss en helfigursbild ;-) Johannas klänning kommer från
HowtoKissaFrog och min från Blue (shoppad på Bolina).

Idag vaknade jag kl. 07 av att jag såg Johanna passera vardagsrummet (stua) och då låg jag där med linser, sminke, juicydressen och ont i nacken pga att jag legat så konstigt... Jag var verkligen helt slut igår efter att jag läst godnattsagan för hjärtat, det kändes som att jag kört DET träningspasset och det hade jag ju för OJ! vad jag bar många påsar igår, vi kom knappt fram i Bogstadveien och de som såg oss trodde nog att vi var ute på DEN shopping-rundan ;-)

Jag var så ledsen över att jag missade den stora Odd Molly visningen igår... men ingen idé att deppa sönder helgen, bättre att blicka framåt mot MODEMÄSSAN i Köpenhamn som jag reser till på torsdag och där händer det massor med kul saker, ni ska bl.a få "bli med" mig på HUNKY DORY´s visning ! :-)  (jag hade tänkt att titta på O.M visningen på nett igår men somnade ifrån alltihopa...)


Busig Johanna på väg för att titta på Musse Pigg (och jag höll tummarna för att han var på plats...)

Nu leker JIG och Johanna så jag ska passa på att blogga några inlägg. Hoppas att du vaknat i en skön säng utan smink på morgon för det är en skönare start på söndagen än min...

Oslo bjuder på ännu en SOLIG dag = LOVELY ! :-)

KrAm! ♥

Dags för lördagsmys!


Så här såg Johanna ut då vi kom hem igår kväll vid ungefär samma tid. Ska lasta ner bilderna från idag nu så att ni får se dem sen :-)

Jag & Johanna har varit "på jobb" fram till kl. 18 då sista butiken stängde dörrarna bakom oss och vi kom hem alldelens nyss så NU är det hög tid att lägga benen högt och SLAPPA och känna att det är LÖRDAG ! :-)

Så : hos oss startar LÖRDAGSMYSET nu ! och jag ska fylla skålarna med chips & ostkrokar inför Sommarkrysset med Gynning & Berg. ( Undrar vad Carolina har på sig för snygg klänning i kväll? )

Men .... egentligen skulle jag ha varit något helt annanstans just nu.... nämligen på ODD MOLLY´S stora fashion-show med Helena Christensen på Grand Hotel i Stockholm så de där chipsen & krokarna är min tröst... *snyft*.... Olika omständigheter gjorde att jag inte kunde åka och det är liksom bara att gilla läget...  Och vad är väl en bal på slottet mot lördagsmys  med Johanna? ;-)


Godmorgon augusti !


Dagens tänkvärda: allt som händer (både positiva & negativa saker) berikar livet och ger oss nya erfarenheter.

Ny lördag = cafébesök = tur i parken = shoppingtur = ny avis/morgontidning = SOL ! Det är helt enkelt en ledig dag att fylla med sånt vi tycker om och när du gör sånt som du tycker om så blir dagen ännu SOLIGARE !  Och tänk: nu är det AUGUSTI = höst-start för skolor / dagis etc.  Tiden flyger ! :-)

Johanna väckte mig redan strax före 07 idag och sen har jag legat och små-sovit i soffan då hon har tittat på barnTV men nu är det dags att hoppa i duschen och ta tag i dagen som blir det en mix av business & pleasure för min del.

Nu står hjärtat och drar i mig och vill att jag ska komma så got to go. Återkommer snart. ¨Önskar dig en SOFTSKÖN start på den här lördagen ! och kom ihåg att du är VÄRDEFULL ! :-)



Bloggtoppen RSS 0.91