Another day in paradise...!


Jag lyckades bränna armarna igår (det tar bra på sjön....) så idag blev det långärmat  & skugga för mig. Tunikan jag har på mig är den som du kan vinna i
TÄVLINGEN. :-)  (fast du vinner så klart inte min, utan en helt ny )

Phuket kl. 21.45, lördag kväll.

NU kom vi hem efter en underbar dag på Kata Noi Beach, en sväng till Big-C & Central Festival och en god & trevlig middag här hemma på resorten.

Jag ska skriva mer om dagen senare då hjärtat somnat för just nu är hon vaken och hjälper mormor, som ska resa hem imorgon, att packa.

Hoppas att du har en fabulous lördag och i kväll är det väl final i Körslaget ? Är det Hanna & Erik i final? Jag håller tummarna för Snygg-Erik :-)


Välkommen blått !


Klänning från en av mina favvisar: Paul & Joe och vacker sjal från Missoni. Båda kommer från
net-a-porter.


Phuket kl. 09.30, lördag morgon. Strålande SOL och just nu +29 grader i skuggan.


Blått ÄR verkligen flott ! :-)  Jag tycker att man blir lycklig av att titta på färgen och den för tankarna till både en vackert klarblå sommarhimmel och blått hav.....  Och tänk - snart har ni där hemma också sommar ! för tiden går ju så fort. Och det är härligt att få planera allt kul man ska göra sommarmånaderna. Familj & vänner som man ska besöka, platser man ska resa till osv... också vad man ska ha på sig så klart ;-) Så  - här kommer några  tips till sommargarderoben.

 
Efter en dag i klänning / kjole är det skönt att hoppa i en snygg & bekväm hood + matchande shorts. Dessa kommer från Juicy Couture och de får mig att tänka på en dag på en sommardag på sjön.... ! (på väg ut till stugan på Sandön).

Happy summershopping ! :-)


Gonne to the beach!



Nu sticker vi iväg till beachen och njuter dagen, ( lite små sena till badbussen...).

HAPPY lørdag !!

Kramar !  :-)

God natt mina vänner !


Bilden är från KataBeach idag, jag åkte ut med båten till vänster i bild.

Phuket kl. 01.45, natt mot lördag.

Jag råkade precis kasta ett öga på klockan så nu är det sängen som gäller här :-) Och hemma är det "Let´s dance" som gäller. Hoppas att min favvis Laila dansar vidare efter kvällen ! Ni får gärna skriva rapport till mig så att jag kan läsa hur det gick då jag vaknar imorgon :-)  (tack ! alla ni som skrev förra veckan!!). Och på tal om Let´s dance så köpte jag föresten Aftonbladet  idag (första gången jag gjorde det) och läste om Magdalena Graaf. Så förfärligt att hon fått en hjärnblödning men så bra att allt verkar gått bra.

God natt mina bloggisar ! Imorgon är en ny dag och mormors sista här hos oss (hon reser hem söndag) så vi har planer om beachen. KUL föresten att ni är så många som
TÄVLAT ! :-)

Jag önskar dig världens bästa kväll !

P.S när mormor rest hem ska jag sätta mig och svara på alla fina & trevliga kommentarer  (TACK!). Hoppas på er förståelse för att min tid inte räckt till pga jobb & besök.

Sov gott ! ♥

Johanna ♥ mormor.


Johanna studerar menyn med djup konsentration ;-) och som ni ser har mormor blivit härligt brun.

När jag var iväg och lyxade på egen hand idag så var Johanna tillsammans med sin älskade mormor och myste med poolbad och annat bus hemma på resorten och precis då jag kom tillbaka så vaknade hon efter sin nap.


Darlingen leker tittut på restaurangen.

Vår kväll bjöd på en tur till Kata där vi startade med att hämta de (golf)shorts som mamma beställt hos en skräddare och sedan blev det lite shopping (mina favorit rökelser "sandalwood" (ett tips !!), cd´s , Hello Kitty klänning till Johanna ...) innan vi åt en god middag på TwoChefs (den mitt emot The Boathouse).  Ibland är det SÅ gott med "turistmat" = fläskfilét, bearnessås & potatisgratäng. Mums !! :-)


Underbart skönt för 30 kr.


Till detta trevliga ställe ska jag gå fler gånger. Super söt personal och bästa franskamanikyren jag fått här nere (fast jag kanske inte ska säga så mycket före jag ser hur länge den sitter... ;-)

Phuket kl. 00.30, natt mot lördag.

Jag toppade min lyxiga "egendag" med att droppa in på ett "SPA" då jag kom tillbaka till Kata och där fick jag fixat franskmanikyr (pedikyr) på tårna. Och jag vet inte hur de lyckas? men detta tog ca 45 min, och då var det bara att fila till naglarna & lacka hon skulle göra . Men strunt samma att det tog tid, det var underbart skönt och jag hann t.o.m. somna till en stund i den sköna stolen... lovely ! :-)

 
Jag blev jätte nöjd med resultatet . Trivs bäst med franskt på tårna.

Nog är det lite imponerade att dessa små "spa" bjuder på en liten kyld handduk att torka händer & ansikte med + en kopp med fräscht kallt vatten (ser ut som vattnet man får på flyget, ni vet en plastkopp med folielock) och att hela kalaset bara går loss på 150 bath  ( vi snackar 30 nok !)

Livet är härligt ! :-)


Bästa dagen !


Här har jag precis ätit lunch, fried rice with chicken och är på väg tillbaka till min plats på beachen med en god pineapplejuice i handen.

Phuket kl. 00.00, fredag kväll.

Varsågoda! Här får ni se pics från min fabulous dag på beachen :-)


Det ligger många longtailboats och väntar vid beachen under dagen.

   
Jag älskar beacher där man får ha lite space och slipper folk nära.

 
Idag fick Vogue & boken "Good enough" följa med mig i väskan och min chaffis kan jag rekommendera. Håll utkik efter nr.13 ! (killarna har nummer på ryggen så att alla ska hitta rätt då de ska hem. Fiffigt ! )



Jag ♥ Freedombeach!

¨
Här ska vi precis köra iväg från KataBeach mot FreedomBeach.

Phuket kl. 23.00, fredag kväll.

Nu sitter jag ute på terrassen med mamma och ett glas bubbel, det är +29 och det spelas musik för fullt borta på marknaden vid templet så det låter nästan som om vi är mitt i Patong ;-)

Idag har jag haft en den bästa dagen ! :-)  Jag har varit iväg till min favorit beach "Freedom Beach" och njutit lyxig egentid.  Första gången jag besökte Freedom Beach var 1994 och idag blev det ett kärt återseende för jag hade inte varit där sedan -05.

   
Det är betydligt fler som har hittat beachen idag jämfört med -94, men man kan fortfarande ligga lite för sig själv och sola vilket är underbart.  Och båtturren dit är lovely. Ååå vad det är SKÖNT att åka båt ! :-)

För att komma till Freedombeach tar man en longtailboat från tex Katabeach. Turen tar ca 15-20 min och man gör en deal med sin "chaufför" om vilken tid han ska komma och hämta. Idag avtalade jag  kl. 14 och  kom PRICK .

Om du ska till Phuket (eller redan är här) så är Freedombeach ett Gizmolina Tips ! :-)


En happyfredagstävling !


Vinsten är en exakt likadan tunika som min. Den har fina paljettdetaljer och den är inte helt kritvit, den har en touch av lavendel.. men - mest vit !  Hur användbar som helst hela sommaren lång ! :-)  (tunikan är one-size, stor, rymlig, sval & skön)

Phuket kl. 10.00 fredag morgon. Strålande SOL & varmt !

Idag ska jag NJUTA dagen på min absoluta favorit beach så nu ska jag hoppa in i en taxi och åka iväg. Sen ska jag ta en longtail-boat till mitt paradis och njuta egentid . Det ska bli helt looooovely ! :-)


Dagens vackra väder !

Eftersom det här är en UNDERBAR dag så firar vi det med en HAPPYFREDAGSTÄVLING!

Vinsten är en likadan tunika som den jag har på mig och allt du behöver göra för att vinna är att skriva en kommentar till mig i detta inlägg :-)   (Tävlingen pågår t.o.m. söndag. )

Nu åker flip-flopen på , so long !

Kramar ! & LYCKA TILL till er som tävlar !! ♥

FAB torsdag !


Min älskade badflicka i poolen här på resorten igår. Det känns som att det här blir "årets bild" hemma hos oss :-)

Phuket kl. 22.45, torsdag kväll.

Kära vänner !

Nu är jag back on track igen så nu kommer blogginläggen att trilla in i en jämn ström ;-)  Klockan här i Phuket är strax före 23 och jag sitter ute på terrassen och skriver och njuter ett glas vitt. Termometern visar + 28 grader (det är egentligen varmare men mina takfläktar kyler luften) och jag har myggspiraler som brinner under bordet så att jag ska slippa myggbett (har , peppar-peppar, klarat mig utan so far här nere).

 
Johanna såg att mormor har på sig ett halsband varje dag så Johanna ville på sitt och på den vägen är det. Sött!

I kväll har vi varit på en lokal marknad här i Chalong som pågår i 10 dagar varje år i samband med det kinesiska nyårsfirandet och sen blev det middag på Wine Connection men mer om det i nästa inlägg. Nu försöker jag skypa med JIG här utan större lycka så jag återkommer strax.

Hoppas att du har en fabulous torsdag, tänk - imorgon startar en ny weekend- TJOHOO! :-)


Sweet dreams!


Vad kul att ni är så många som tycker om min klänning. TACK !!  Den är redan en favorit i min garderob :-)

Phuket kl. 01.50, natt mot torsdag.

Jag önskar verkligen att jag kunde sitta uppe lite till men eftersom jag har somnat typ 42 gånger senaste minutrarna så tror jag att det är bäst att jag lägger mig så...

... GOD NATT alla underbara!

Kram! ♥

Full kontroll.


Kalendern är en magnettavla som man fäster lösa månadsark på med hjälp av de söta magneterna.

Phuket kl.23.40, onsdag kväll, +29 grader ute just nu.

När vi hade varit här ett antal dagar utan en väggkalender så kände jag att jag tappade kontrollen på vilken dag det var och vad vi gjort när?  Men - nu är ordningen återställd och jag har full kontroll igen tack vare min nya fina Hello kitty väggkalender som sitter på kylskåpet.

Det är märkligt det där hur vissa saker påverkar våra dagar och jag har insett att jag inte kan leva utan en väggkalender. Hemma i Oslo har vi en Family Planner från Ordning & Reda och den skriver jag små dagboksnoteringar i varje dag.


Nu ska jag jobba vidare här. Tjing så länge ! :-)

P.S Känner ni igen den ? ;-) Jag lottade ut en likadan här på bloggen förra året.


Låt mig presentera...


Jag blir glad av sånna här söta saker !

... Johannas nya badhandduk som följde med oss hem från Sanrio butiken på Central häromdagen. Vilken suprice att det är Hello Kitty ;-)


Bananerna kommer från Evason Resort och sen har jag fått producerat själva handdukshållaren. (gjorde det förra året då vi bodde här).

Missa inte att besöka Central på Central Festival om du ska till Phuket för det är mitt bästa shoppingtips. Här finner du bl.a.  Hello Kitty, French Connection, Gant, DKNY m.fl.  och inne på Central Festival finns bl.a. Zara.


Happy onsdag !


Dagens: klänning / kjole som ni snart kan shoppa i min butik.... ! , väskan shoppade jag här i Phuket førra året (på Twin Palms) och mina skor har jag køpt i Bangkok. Johanna har på sig klänning från Ralph Lauren och sina favorit skor som hon just nu ligger och sover med  ;-)

Phuket kl. 22.10, onsdag kväll. Idag har vi haft strålande sol & HOT !

Hej mina kära bloggisar ! Oj vad tiden flyger och dagarna försvinner här nere nu då jag jobbar. Det känns helt overkligt att vi redan har varit här i exakt 2 veckor så därför är jag otroligt GLAD över att vi har 2,5 veckor kvar :-)

  
Idag har Johanna haft en dag i poolen med mormor.  Jag är så glad över att jag har hennes hjälp nu då jag är upptagen med annat. Kolla in vår underbara glassfondue. Love it !!! :-)  Efter glassen åkte vi raka vägen till en trevlig stund hemma hos Britt. (tack snälla Britt før att vi fick komma på besøk och se hur fint du bor).

Jag sitter mitt i en jobbsak just nu och jag måste  fortsätta med det  men jag ville bara titta in och säga hej och visa er några pics från dagen. Mellan skrivandet så har jag ätit lunch, svalkat mig poolen och varit iväg och ätit glass med Johanna på vårt favvo ställe: Swensen´s som till vår stora GLÄDJE har öppnat här i Chalong.

Vi hörs mer senare!  Önskar dig en festlig lill-lördag !

Kram ! ♥

Tittut !


Oss idag.

Phuket kl. 22.25, tisdag kväll.

FÖRLÅT min frånvaro. Ni ska veta att jag tänker på er jätte mycket då jag inte bloggar och jag är snart back on track med bloggningen igen. Ska bara bli klar med en del andra saker här som jag måste prioritera först så - sköt om er så jätte mycket alla underbara så bloggar jag mer imorgon igen .

Jag lämnar er med en dagens:

"Dreams are important. They are the legs of the table wich holds the future on it."

Kramar ! ♥

God natt!


The girls när vi kom hem från Central ( en trøtt Johanna som småsov i taxin på väg hem). Tiden gick så fort där i kväll, kom dit runt kl. 18 och vips ! var den 21.30.

Phuket kl. 00.30, natt mot tisdag.


Jag känner mig ovanligt trött (kanske inte så konstigt med tanke på igår) och sitter här och somnar då jag skriver....zzz...  så nu ska jag gå raka vägen till sängen och sova gott.

  
Vi skålar i underbara vattenmelondrinkar (utan alkohol) och jag åt riktigt god middag.  (TACK kära Britt för en trevlig kväll. )

Njut kvällen !

Godnattkram ♥

Crocs.


Den modellen jag siktade in mig på är den Johanna hade förra året.

Phuket kl. 00.45, natt mot tisdag.

Jag kan inte komma på några skor som väckt så mycket debatt & tyckande som just "Crocs". Antingen hatar men dem eller så älskar man dem. En sak är i alla fall säker: här nere i Thailand har "alla" dem !  eller ja, inte riktigt alla för jag har inga... ;-) 


Johanna var helt nyvaken och myste i vagnen. Min klänning är en gammal favvis från Juicy Couture.

Min lilla darling fick sina första Crocs när vi bodde här förra året och hon bara ääääälskar dem eftersom de är super lätta för henne att ta på & av själv men  nu hade dessa blivit för små så nya skulle shoppas så när vi kom till Central så gick vi raka vägen till SuperSports och nog märks det att de är poppis för de rosa vi önskade var utsålde i Johannas size så det fick bli... ett par lila !  Jag vet, hur wild & crazy var inte det ???  ;-) 

 

Johanna blev så glad i sina nya skor att hon absolut skulle sova med dem (jag fick ta av henne dom för att fota).

Och håll i er nu - inte nog med att vi shoppat LILA skor idag, det blev dessutom kläder i svart & vitt ! Oh yes, den där magsjukan jag hade har verkligen satt sina spår vill jag lova... ;-)  Men - jag kan lugna er med att några Hello Kitty saker fick följa med oss hem också så helt kris är det inte ;-)


Måndagsrapport.


På väg hem från Central Festival i kväll.

Phuket kl. 00.00, natt mot tisdag. Idag bjöd Phuket på en solig & varm dag.

FÖRLÅT min frånvaro idag, tiden har gått SÅ fort och vips så har det faktiskt hunnit bli tisdag. 

Natten mot idag blev lite tokig för inte nog med att jag inte var i form, Johanna plågades dessutom av sin onda fot (som jag skrev så gjorde hon sig illa igår) så hon sa "mamma, aj, aj " flera gånger under natten och ville helst bara ligga och sova i mitt knä = jag sov inte direkt någon bra natt... Men vad gör vi inte för de små ? ;-)

 
Jag tog en lunchpaus i jobbandet och det var SÅ gott med mat igen.  Johanna har lekt med dottern till vår receptionist nästan hela dagen och haft jätte kul med henne. "Min kompis!" säger hon och ser lyckig ut :-) Dottern skulle egentligen vara i skolan , darav uniformen, men så var hennes klasskompisar och firade nyår så hon fick gå hem.

Efter min sjukdag igår, den knasiga natten och många timmars jobb idag så kände jag plötsligt bara att nej ! nu åker vi iväg och hittar på något kul ! för min mamma har varit här i över en vecka och vi har inte varit iväg ut på middag en enda gång så - vi tog med oss Britt (trevlig granne från resorten) och hoppade in i en taxi och åkte iväg till Central Festival och det ska jag berätta mer om i nästa inlägg.

Hoppas att du har en pang start på veckan ! :-)  och GOTT NYTT ÅR föresten, idag firas nämligen det kinesiska nyåret här i Thailand.


Gizmolina sover...zzz...


Senast jag hade en sån här sjukdag var när mamma var här på besök förra året ungefär vid samma tid. Ibland är det lustigt hur det blir...  BRA i alla fall att hon är här så att jag har hjälp med Johanna.

Phuket kl. 00.45, natt mot måndag.

Jag märker att kroppen har haft en tuff dag idag så nu ska jag försöka dricka lite mer vatten (TACK !!! för alla era omtänksamma tips !!) och kanske få i mig en till liten yoghurt (det enda jag har lust på just nu..) och sen ska jag krypa ner och sova så att jag förhoppningsvis vaknar mycket piggare imorgon igen :-)

Sov så gott mina vänner ! och TUSEN TACK för alla fina krya på dig hälsningar jag fått av er idag, de värmer mitt hjärta och har lyst upp dagen här. Ni är underbara ! :-)

Godnattkramar ♥

På rätt väg.


Jag älskar dessa kort / produkter från Anne Taintor.

Phuket kl.20.45, söndag kväll.

Å vad skönt det känns att jag börjar piggna till i kroppen ! :-)  Mamma sa nyss att jag t.o.m. börjat få tillbaka färgen i ansiktet så det tar jag som ett gott tecken på att jag är på rätt väg .

Tänk vi kanske t.o.m. kommer oss iväg till beachen imorgon ? det vore verkligen helt underbart efter en "heldag" hemma.

Hoppas att din söndag flyter på bra och att du laddar inför kommande veckas utmaningar !

Här somnade precis mitt hjärta sött och mormor sitter och äter ägg & toast till middag på terrassen för vår restaurang har stängt på söndagskvällarna (det hade jag glömt) och jag vågar mig inte iväg ut på middagsäventyr riktigt ännu. Men imorgon har vi en ny dag med nya "går ut och äta" möjligheter igen !

Kram! ♥

Sjukdag.


Oss på verandan tidigare i em.

Phuket kl. 17.45, söndag em.

Efter att vi legat ute på terrassen och myst i skuggan och ätit gurka (gurka är alltid det enda jag har lust att äta då jag mår dåligt )  som personalen varit super SÖTA och kommit upp med till oss eftersom de hört att jag är dålig  så kom mamma hem från golfbanan och då händer följande:  Johanna gör sig illa i foten och blir super ledsen (det är tur att hon älskar plåster ;-)  och samtidigt så blir jag  plötsligt helt svimmel och sekunden senare kastar jag upp en lång stund (BLÄ !)  ...

Och efter dessa båda happenings var vi båda SÅ trötta och nyss vaknade vi efter 2 timmars nap i soffan.

 
Personalen i restaurangen är så omtänksamma. Här dyker de plötsligt upp bakom dörren med gurka till oss.

Hoppas att du har en härligare dag än oss ?!  och att vi är i toppform igen imorgon  :-)


Godmorgon dåliga mage...


Inte helt i form...

Phuket kl. 11.15, söndag morgon. Lite "slöjmoln" framför solen idag och +29,5 grader i skuggan .

När Johanna väckte mig kl. 07 på morgon så kände jag direkt att jag inte var helt bra. Så Johanna fick gå in och väcka mormor och vara med henne fram till att hon skulle iväg och spela golftävling så att jag fick 30 min till i sängen...

Fast jag var mest på toaletten. FY !! vad det är äckligt att vara så dålig i magen. Jag ska inte gå in på några detaljer här och nu men kan väl berätta så mycket som att närmare än så här att bajsa på sig kommer man inte ;-)  Jag var så här dålig en gång på de 6 mån vi var här förra året också, då pga en kyckling-rätt jag ätit, så den här gången hade jag laddat upp med tabletter från apoteket i bagaget och dessa har jag tagit på morgonen men "so far" hjälper de inte ett endaste dugg..  Får kanske trycka i mig hela paketet ? ;-)  (skoja bara !)


Sängen är extra skön då man är dålig..

Jag har legat i soffan och försökt vila på förmiddagen så gott det nu går med pigg darling och nu då hjärtat sover sin nap så hade jag verkligen behövt vila jag också för när magen blir tom blir man tom på energi. Men - jag har inget val, jag måste jobba så nu ska jag  jobba så mycket jag kan mellan alla toalettbesök....

Önskar dig en riktigt avkopplande & skön söndag fylld av kärlek ! :-)

Kramar ! ♥

Godnatt !


Så här såg vi ut då vi åkte iväg till kalaset. Johanna har på sig klänning från Burberry och mormors klänning kommer från See By Chloé.

Phuket kl. 02.50, natt mot søndag.

Oj, oj, vad sent det blev i kväll. Nu ska jag gå raka vägen till sängen. Blir jätte glad om ni rapporterar hur det gick i kvällens Körslaget . Tack ! :-)

Imorgon har vi en ny härlig dag och då ska ni få se bilder från vår trevliga kväll. Sköt om er och sov så gott när den tiden kommer .

Godnattkram! ♥

Min blogg makes me happy !



Bilde "Livet er deilig" av min favorit Bjørg Thorhallsdottir.

Phuket kl. 01.40, natt mot söndag.

Shit vad FANTASTISK kul bloggen är ! Här sitter jag i Thailand, mitt i natten, och lägger ut ett inlägg och vips ! så har ni skrivit kommentarer till mig. Det är ju bara hur coolt som helst ! :-)

Det är sånna här tillfällen jag kan tänka på hur livet såg ut före dator , internet & mobiltfn.  Tänk - för X-antal år sedan så sprang jag runt med en personsökare / minicall också satt jag på mitt kontor och skrev ut dokument på en skrivmaskin. Det är ju faktiskt helt galet vad det hänt mycket sedan då och tänk om jag då vetat att jag idag skulle kunna sitta så här: med en rosa liten pc och kommunicera med alla er trevliga ! 

Livet är bra häftigt, eller hur ?! :-)


Kvällens.


Klänning från Tara Jarmon som hängt i min garderob i flera år och som jag hade på mig för första gången idag. Skorna är shoppade i Bangkok och halsband Bvlgari.

Phuket kl. 01.00, natt mot söndag.

TUSEN MILJONER TACK för hjälpen med att tycka till om att vad jag skulle ta på mig i kväll mina kära vänner ! :-) Wow ! vad många ni är som svarat. Jag kommer absolut att be er om hjälpe fler gånger !

Tyvärr så blev det så hektiskt innan vi reste och internet var rekordtrögt så jag hann inte checka era svar så gissa om jag blev GLAD nu då jag ser att de flesta av er tyckte den jag valde :-)  (eller nr. 1 som var mitt alternativ men den kändes inte ¨rätt" för den type restaurang vi skulle till kom jag på , linneklänning + sandaler var mer passande).


Stressad mamma springer till taxin på väg till festen...

Nu har jag precis suttit på skype med JIG och ni som bor i Norge kan se en sak / artikel med honom i dagens Finansavisen ;-)  Själv ser jag fram emot att se artikeln då vi kommer hem.


Hjälp mig att välja outfit !


1. blommig klänning. 2. rosa klänning med chiffongband. 3. blommig klänning. 4. tunika + jeans.

Nu mina kära bloggisar behöver jag er hjälp !  :-)

Vi ska iväg på en 40-års fest ikväll på en thai-restaurang här i Chalong och nu undrar jag vilken klänning , eller tunika, du tycker att jag ska välja?

Oj, nu ser jag att det regnar ute fast det är soligt... Det är första regndropparna vi sett sedan vi kom hit. 

P.S Vårt internet är föresten helt GALET trögt idag så det här inlägget har jag jobbat med i typ 1,5 timme...  (men jag har så klart gjort annat under tiden ;-)


Happy lördag !


Oss nere i restaurangen på resorten då vi åt lunch. Johanna tycker att mitt läppstift är väldigt spännande.

Phuket kl.14.15, lördag eftermiddag. Strålande sol & VARMT, + 33 grader i skuggan på terrassen
.

Vår lördag startade redan runt kl. 04.30 men då var jag helt i sömn så jag satte på Pippi på Johannas lilla bärbara dvd också fick hon ligga och titta på den i mörkret då jag somnade om . Nästa gång vi vaknade var klockan runt 08 så det blev en härlig sovmorgon trots allt ! :-)

Johanna har varit nere i poolen och badat med mormor idag och jag har suttit och jobbat också har vi haft ett kort besök av våra vänner som nyss ankommit till Sunwing-resorten i Bangtao och vi bestämnde att vi ska åka upp och besöka dem på torsdag och då kommer nog Johanna att svimma av lycka över att få träffa Lollo & Bernie igen ;-)


Johanna & mormor syns som små prickar i poolen. Jag fotade hemfrån oss.

Nu somnade precis hjärtat och måste jobba vidare här på terrassen så jag önskar dig en fantastisk lördag fylld av lyckliga stunder ! och här är en dagens som är en favorit i repris:

"Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns."

Ha KUL idag !!

Kram! ♥

Sov gott !


Så här läcker utsikt hade vi då vi lyfte mot Phuket från Stockholm med Thai.

Phuket kl. 01.45, natt mot lördag.

Nu ska jag gå och sova riktigt gott i sköna sängen så jag önskar dig en festlig fredagkväll också ses vi igen imorgon. och ni får som sagt gärna ge mig rapport om kvällens Let´s dance! vem åkte föresten ur förra veckan ? Herregud, jag har bara varit bortrest i lite mer än en vecka och jag har redan tappat kontrollen på så viktiga saker... Hur ska detta sluta ? ;-)

Godnattkramar ! ♥

Snyggt.


Snyggt från Dior.

Phuket kl. 00.10, fredag kväll.

Svart är alltid lika snyggt ! och på tal om svart så är det verkligen kolsvart ute  just nu och det är rena rama sömnpillret.... så nu ska jag ta en dusch så jag inte somnar för jag kom precis på att sitter här i bikinin fortfarande :-) Sen ska jag köra på en stund till innan jag säger godnatt.

Och det är väl Let´s dance på svenska TV4 i kväll . Hoppas att det fortsätter att gå bra för min favorit Laila?! Ni får jätte gärna ge mig en rapport om hur det gick i kväll senare för vi kan bara se SVT-Europa här på vår resort med eftersom vi ligger 6 tim före så går de flesta bra program runt 2-3 på natten och då sover jag (kors i taket ;-)


Mitt kontor.


På det stora berget som ni ser kan man besöka "Big Buddha". Det är en gigantiskt stor Buddha som de byggt högst upp på toppen (den syns tyvärr inte på bilden pga ljuset) . Jag har inte varit där (ännu) men alla säger att den är värd ett besök så den är ett tips !

Phuket kl. 22.45, fredag kväll.

På dessa bilder ser ni var jag tillbringat min dag.  Det är underbart att sitta ute och jobba men så fort solen kommer in på terrassen blir det omöjligt att se på skärmen så då flyttar jag in. 


Vi har ett skrivbord på sovrummet så det blir som ett litet "minikontor" där inne :-)

Just nu sitter jag föresten vid matbordet  men jag ska strax ta med mig pc´n in på sovrummet och fortsätta där så att jag inte väcker hjärtat som sover sött i soffan.

Exakt. Hon sover i soffan för vi har ännu inte kommit oss iväg och tittat på ny säng men så snart som jag levererat mitt uppdrag så ska en säng högprioriteras. Fast efersom jag har lust att låta producera en så kommer det kanske att ta så lång tid att det blir soffan hela tiden den här gången. Vi får väl se ! ;-)


Pussar från paradiset !


Happy fredagsgirls på vår underbara terrass.

Phuket kl. 15.15 fredag em. + 33,5 grader i skuggan och strååålande SOL.

Vi skypade nyss med JIG och när jag hade Johanna i mitt knä så passade jag på att ta några bilder på oss med webcam.


Hej, hej !!


Pussar till er alla kära bloggisar för att ni skriver så mycket fint till oss!

Johanna vaknade nyss efter sin nap och jag misstänker att mormor snart kommer hem från golfbanan så då ska här lunchas .  Phuket bjuder på ännu en UNDERBAR dag och jag börjar känna lite "solstress" när jag sitter här i skuggan på terrassen med min pc men nu är prio: 1 att bli klar med mitt uppdrag. Sola kan vi göra på beachen imorgon ! :-)

Å, nu såg jag precis en kommentar ang mitt skrivande från en bloggläsare som heter 
Kari som stämmer på pricken  (Tack !):

Teksting tar lang tid. Det er så mange detaljer man må få med, og så mange nyanser i et språk. En type jobb som høres enkel ut, men som krever utrolig mye.. Det enkleste å lese er ofte det vanskeligste å skrive.


NJUT dagen !!! :-)


Godmorgon jobbdag!


Jag mumsar i mig färsk frukt varje morgon, idag ananas & melon, dricker juice och äter god yoghurt. Också blir det en toast med kokt ägg & kaviar på också. Gott !

Idag startade min dag rekord tidigt før Johanna tyckte vi skulle titta på Pippi Långstrump strax efter kl. 05 på morgon och på den vägen blev det... Fast jag låg och småsov i soffan så vi steg inte upp "på riktigt" förren runt 06.30.

Efter en god frukost så satte jag mig bums! vid mitt skrivbord igen och där sitter jag fortfarande . Det här är ju första gången jag gör ett sånt här jobbuppdrag och saker har därför tagit längre tid än jag trott = jag har super dåligt samvete  mot min uppdragsgivare för allt jag ännu inte levererat SÅ - även idag blir det en jobbdag för mig.  (Om ni undrar vad jag gör så skriver jag texter till samtliga ting som jag fotograferade före jag reste)


Jag köper en del blader på thai här nere eftersom det är bilderna = inspirationen jag är ute efter. Sen är de dessutom mycket billigare i thai utgåvan, den här tex kostar 90 bath.

Nu står mitt hjärta här och drar mig i armen och säger "pool!" så vi ska gå ner en stund så att hon blir riktigt trött och kan sova en låååång nap senare (=jag får tid att skriva).  Hon är helt crazy idag, super trotsig, och det kommer alltid som ett brev på posten de tillfällen då jag verkligen behöver göra annat en stund här och där.... Så - jag ska trötta ut henne ordentligt nu med poolbadet ;-)

Och tänk - det är ju FREDAG idag !! LOVELY !! :-)

Kram ! ♥

Working late..


Jag är på väg hem från ett ,möte på resorten häromkvällen..

Phuket kl. 01.10, natt mot fredag.

Förlåt min frånvaro, jag har suttit och jobbat non-stop sedan kl. 15 och nu är jag så trött att jag somnar mellan varje ord jag skriver så nu måste jag dyka ner i sängen som aldrig har sett så skön ut :-)

TACK för alla FINA kommentarer jag fått . Jag kommer självklart att lotta ut en sån där vit klänning som jag har på mig om jag får tag i en till (det får jag säkert...) nästa gång vi besöker Nai Harn. Och jag svarar på kommentarer imorgon igen før nu sitter jag och sover...zzz...

zzzzz... godnattkram ♥

Dagens.


Sval & skön klänning som passar perfekt när det är +34 grader i skuggan :-)

Phuket kl. 15.15 torsdag em. SUPER fint väder !

Idag har jag på mig min nya strandklänning som jag shoppade på Nai Harn Beach igår. Detta är en "new style" som har volangkant längst ner and I love it :-)

Vad säger ni ? Vill ni att jag ska lotta ut en sån här innan vi reser hem?


En klassiker!


Jag tittade på den här jackan då jag var runt på PR-byråerna och den är lika snygg in real life ! Tänk på att det lätt blir "too much" att matcha jeansjacka med jeans så bär den istället till tunikor / klänningar etc  :-)

Det finns plagg som alltid är lika snygga år efter år och ett av dessa är helt klart jeansjackan :-)  Men - det är INTE lätt att hitta "the one" med rätt tvätt / vask och passform så håll ögonen öppna . Jag sålde den FINASTE jeansjackan från Replay i min butik för ett antal år sedan och jag bara ÄLSKADE den men efter en champagnekväll på byn så hade jag inte med mig den hem....  Åååå vad jag kan sakna den än idag !

Men kanske den här från Odd Molly kan ta över platsen ?  :-)

Nu sover mitt hjärta sin nap och jag sitter och njuter / lunchar / jobbar på terrassen. LOVELY ! Här är fortfarande skugga (men solen börjar titta in så smått) och termometern visar + 31,5 grader.


Onsdagens lunch på Nai Harn.


Onsdagens lunch.

Phuket kl. 09.00 torsdag morgon. Kanon väder !

När vi är på Nai Harn Beach så äter vi alltid lunch på samma restaurang eftersom vi "lärt känna" hon som driver restaurangen (allt är ju relativt.. men vi har pratat en hel del med damen och Johanna lekte massor med hennes flickor förra året då vi var här). Jag älskar deras kyckling med chilli :-)

 
Igår hade Johanna på sig solhatt från H&M, klänning från Central (shoppade här förra året) och flip-flops från Havaianas. Restaurangen är den första, längst bort,  om du kommer från "hotellsidan" .

Idag är mormor och spelar golf på förmiddagen och jag och Johanna ska snart gå ner till poolen och leka.


Godmorgon torsdag!


Håll utkik efter den har tjejen om du ska shoppa tunikor / strandklänningar på Nai Harn beach ! och PRUTA !! ;-) Kolla föresten in hon som ligger vid sidan av oss.. har hon tappat sin bikiniöverdel?  Här i Thailand ska man ha den på.

Phuket kl. 07.20, torsdag morgon. +25 grader ute och solen håller på att vakna till liv.

Då har vi en ny härlig dag framför oss igen !  Johanna är som en klocka sedan några dagar tillbaka och vaknar PRICK kl. 07 så jag har hunnit starta en tvättmaskin och nu lyssnar vi på cd´n Barnens Bästa och Johanna står och dansar till "klappa händerna". Kommer du ihåg den låten ? Den får mig att tänka på då jag var med i MiniCluben på Sunwing resorten på Mallorca då jag var yngre :-) 

Slå på din favorit musik på morgon och ställ dig framför spegeln och dansa loss ! då vaknar du till och det är ändå ingen som ser dig !  ;-)

HAPPY torsdag ! & CARPE DIEM !

Kram ! ♥

Lovely days .


Min strandväska finns att köpa i Phuket town ( i butikerna mittemot Robinson´s) och mina solbriller kommer från Gucci (några år gamla).

Phuket kl. 01.30 natt mot torsdag (jag är på övertid.. ;-)  har ju lagt mig 23 sedan vi kom hit....)

Jag njuter varje ögonblick här nere i Phuket och bland det bästa jag vet är att vara på beachen och njuta utsikten av havet och att känna sanden mellan tårna :-)  Men - imorgon tror jag inte det blir någon beach för jag har en del annat att göra och vi behöver titta efter ny säng till Johanna.  Jag var föresten och köpte ett par nya orkidéer idag.  2 stycken vackra för 100 bath (50 bath / st)  ! :-)   (100 bath = ca 25 kr)

Nu ropar min säng på mig så här kommer några bilder från dagarna som gått så bloggas vi mer imorgon och då ska jag svara på era trevliga kommentarer också .


Den lilla väskan som jag har till kamera / pengar / läppstift / mobil etc har jag shoppat på marknaden i Phuket town (förra året). Den passar perfekt att ha i den stora strandväskan så att jag hittar allt "smått" då jag behöver det. Såg föresten en trevlig intervju med
ÄlskadeIsabella&Minnaspappa i Föraldrar & Barn.


I förrgår kväll åkte jag & Britt (Emils mamma ni vet ;-)  iväg till Tesco Lotus och handlade så nu har vi vatten så att vi klarar oss en stund :-)

Det tar tyvärr extremt långt tid att lasta ner bilder så ni får se fler imorgon. Våra trevliga grannar Anders & Helene skulle egentligen komma till oss på "ett glas" i kväll men tyvärr så var jag tvungen att prioritera annat. Imorgon reser de till Vietnam och blir borta 1 månad men tiden går ju så fort så vips ! så möts vi här igen :-)  (förlåt att vi inte kunde ses A & H ! jag satte mig och jobba så fort Johanna somnat och på den vägen blev det.... )

Och just det ja - TV4 programmet Semestersvenskar skulle komma hit och filma i eftermiddag sa man men vad hände? Jo, filmteamet passerade oss med avstängda kameror så vi blev inga filmstjärnor den här gången ;-)  De följer några killar som bor här på resorten så vi får inte missa det avsnittet när det går på TV !

Nu ska här sovas . TACK för idag alla härliga! :-)

Godnattkram! ♥

Bada pool !


Jag fotade Johannas badleksaker som flöt runt i poolen igår.

Phuket kl. 00.45, onsdag kväll. 

"Bada pool" säger Johanna från det hon vaknar till det hon nattas :-)  så det är helt klart poolen som gäller för henne.  T.o.m. då vi kommer till beachen så säger hon "mamma, hemma pool !" så vi har gjort som så att vi är på beachen till ca kl 14 - 14.30 på dagarna och sen åker vi hem till poolen för då bli alla nöjda & glada :-)

Det är verkligen super att vi har vår gratis badbuss som tar oss till olika beacher varje dag kl. 10.30. De beacher den kör till är Kata (Kata Noi), Nai Harn & Karon (de varierar beach varje dag) och idag var det Nai Harn så då passade vi på att åka med eftersom det är favorit beachen.

   
Mina dagens blir inte så spännande för jag tar på mig bikini direkt efter morgonduschen och sen går jag runt i den + någon klänning jag shoppat på beachen hela dagen.  Och samma sak gäller Johanna: baddräkt & klänning. Fast då vi går ut och äter på kvällen så åker så klart kläder på :-) 

Dagarna här nere går SÅ fort ! och just nu önskar jag att vi skulle vara längre än 4 veckor...


Fungerar hotmail ?


Working mama i restaurangen på resorten i eftermiddag. 

Phuket kl. 22.10 onsdag kväll.


Jag sitter fortfarande och jobbar för fullt så jag återkommer med ett inlägg om vår dag senare. Vill bara checka om ni som har hotmail kommer in? Jag har försökt att logga in på min hotmail typ 159 gånger men lyckas inte.... så - ville bara checka om det bara är jag ? eller om det är något tekniskt avbrott ?


Uppdatering ! NU fungerar hotmail här. HURRA !!! då ska jag slänga iväg några jobbmejl och sen bloggar jag vidare innan jag somnar (är sååå trött....zzz... ).

Njut dagen !


Kram ! ♥


Godmorgon solen !


Oss på Kata Noi Beach igår. Man måste dricka mycket vatten här nere i värmen !

Phuket kl. 09.10, onsdag morgon. Strålande SOL från klarblå himmel & +27 grader i skuggan.

TUSEN TACK Tilda som tipsade mig om att jag kan sticka in minneskortet direkt i min dator ! :-)  Tack vare dig så kunde jag lasta ner mina bilder på morgon och det gör mig sååååå GLAD !! ÄNTLIGEN är jag back on track igen ! (back on track = sista dagarnas uttryck ;-)

Nu sitter jag och njuter morgonen på terrassen och plötsligt uppskattar jag den svala morgonluften här i skuggan för den, i kombination med att vi har skugga på balkongen fram till runt kl. 13.30,  gör att jag kan sitta ute och jobba och det är verkligen LOVELY. Snacka om livskvalitet ! :-)

 
Mormor älskar golf och spelade senast igår tillsammans med grannar här från resorten på och idag försöker hon få Johanna att bli lika "biten" ;-)   (fast mormor spelar så klart "vanlig" golf, inte minigolf..)

Johanna & mormor har gått ner för att spela minigolf ( vi har en minigolfbana på baksidan av huset där vi bor ) och jag måste vara effektiv working mama idag eftersom jag ligger efter ordentligt med jobbingen pga att vi saknat inernet och diverse strul med min pc.  Och om jag jobbar på riktigt bra här så kanske vi kan få till några timmar på beachen också. Vi får väl se..

Jag önskar dig en UNDERBAR onsdag (lill-lördag) och hoppas att solen skiner även hos dig !? :-)

Varma kramar ! ♥

zzzzzz....


Det är plåster som är "the thing" nuförtiden och precis som Ingrid i plåsterboken så ska de sitta på ALLA fingrar, näsan, pannan,  kinderna osv.. så det går åt några plåster om dagen ;-)

Phuket kl. 23.15, tisdag kväll. (min nya godnatt tid = 23 ;-)

Jag vaknade nyss sovandes över tangentbordet så nu går jag raka vägen till sängen och sover så gott jag bara kan.

Om någon av er har tips till mig på hur jag kan få kameran att börja kommunicera med min dator igen så får ni GÄRNA skriva  till mig för det står fortfarande "communication error" när jag försöker lasta ner bilder.  Det fungerade alldelens utmärkt fram till igår... så  jag vet inte helt vad som kan ha hänt ?

Nu önskar jag dig en trevlig kväll och säger GOD NATT från Phuket :-)


Detta är för er singelgirls ;-)


Namn: Emil. Ålder: 31 år. Bor : Malmö.  Status: singel.

Underbara Britt som också har en lägenhet här på resorten är en äkta glädjespridare som jag & Johanna alltid blir glada av att träffa och häromdagen satt vi och myste med henne och hennes son Emil som är här på besök nere i restaurangen och det är här ni singelgirls kommer in i bilden...

Emil är nämligen singel och hur trevlig som helst så - om du är intresserad av att komma i kontakt med honom så mejlar du bara mig på
[email protected] så skickar jag mejlen vidare till honom (märk mejlet "Emil").  Oh yes, jag får för första gången i mitt liv testa hur det är att vara "pimp"  ;-)  Fast ni kan så klart skriva till honom på Facebook också, sök efter Emil Jonson .

Vi har föresten varit nere och ätit god middag här på resorten i kväll men jag kan fortfarande inte lasta ner bilder från kameran. Det står "communication error" varje gång jag försöker så - ni får se pics imorgon .


Spring-news!


Härligt med vår/sommar nyheter !

Den här snygga jackan från min favorit Juicy Couture (kolla in knapparna ! hjärtformade. Jag älskar detaljer)   får gärna flytta in i min vår / sommar garderob tillsammans med den vackra klänningen från Donna Karan. Båd kan klickas hem hos
net-a-porter för er som är klara för shopping :-)

Själv håller jag mig till shopping på beachen några veckor till och idag shoppade jag en fin vit tunika som jag ska lotta ut här på bloggen senare (då jag kan lasta ner bilder från kameran igen) .


Keep smiling !


Jag fotade när jag låg i solstolen i lördags. Jag älskar palmer & blå himmel :-)

Phuket kl. 15.45, SOL & +33 grader i skuggan här på verandan.

Nu kastade jag precis ett öga på de kommentarer som kommit in senaste dagarna då jag inte kunnat blogga och TUSEN MILJONER TACK till alla er som skriver så fint till mig. You make me happy !! :-)  och det värmer mitt hjärta då jag läser att ni saknat mig och mina uppdateringar :-) TACK !

Men sen förstår jag verkligen inte den märkliga viktdiskussion som blommade upp efter bilden på mig & Johanna på beachen. Bara så att det är sagt så har jag gått ner ca 3 kg och det är då verkligen ingenting att skapa debatt om.. Läs vad otroligt kloka Kari / Hestia skriver i sina kommentarer, hon har så rätt i allt hon skriver :-) 

Nej - KEEP SMILING säger jag bara och var rädda om er och var snälla mot varandra och tänk ibland en gång extra innan ni skriver...  ! 

 
Vi hade en underbar dag på beachen med Anders (kungen)  och Helene i lördags och vi är så glada över att ha dem som grannar här på resorten. Tyvärr drar de strax till Vietnam och blir borta 1 månad så vi kommer sakna dem big time..  Det syns föresten att de varit här lite längre än oss (typ flera månader), jämför färgen på Helene & Johanna ;-) ha, ha

Nu ska jag försöka lasta ner bilder från senaste dagarna. Wish me luck ! ;-)  om det inte fungerar så får jag som sagt hjälp senare så då går jag nog ner och chillar vid poolen tillsammans med Johanna & mamma /mormor så länge.

Men först ska jag mumsa i mig lite Kinasnacks som mamma hade med sig i bagaget ! Oh yes. Jag äter ! ;-)


Lyxig mammastund.


Lyxigt skön stund !

Phuket kl.15.10, tisdag em. Sitter på verandan och njuter av ljudet till Johanna som leker med mormor i poolen.

Jag såg inte riktigt klok ut på tårna då vi ankom Phuket så i lördags då vi tog badbussen till Kata Noi Beach (första dagen på beachen) så gick jag raka vägen till första bästa ställe som hade pedikyr och det underbara här nere är att det kryllar av sånna ställen så jag behövde inte gå långt.


Johanna sover gott inne i aircondition & jag fixar tårna = win / win situation ;-)

Efter ca 45 min och -200 bath i resekassan (galet billigt ! (ca 40 kr) ) så hade jag franskmanikyr på tårna och Johanna vaknade precis då jag var klar = perfekt tajming !

Men det var kanske inte så smidigt av mig att gå ner till beachen en stund senare.... kan väl säga så mycket som att jag har sand på tårna 24 hours nu ;-)


Happy tisdag !


Oss på Kata Noi Beach i lördags.

Phuket kl. 14.30 tisdag eftermiddag. Strålande SOL & VARMT (+33 i skuggan).

ÄNTLIGEN !!!! fungerar internet igen här på vår resort så nu ska här bloggas ! :-) 

Men - jag har ett par andra små datorproblem.... 1: har ny pc så min office pakke som man får på prov då man köper pcn har gått ut = jag måste installera ny för just nu kan jag inte skriva en enda bokstav i word . Det står bara att office är låst. (NOT good för mig som sitter och skriver en massa jobb saker).   2: jag kan inte lasta ner bilder från min kamera :-( det står bara "communication error" när jag försöker...

Men - problem är till för att lösas och senare i eftermiddag kommer en av våra goda grannar över och ska hjälpa mig att få ordning på både 1 & 2 :-)


Livet på beachen är härligt hälsar Johanna  ! :-)  (Kata Noi beach lördag)

Vi NJUTER verkligen livet här nere jag & Johanna och i skrivande stund sitter vi på balkongen och hjärtat äter spaghetti som hon fått av en omtänksam granne och jag var så klart tvungen att blogga nu då det ÄNTLIGEN fungerar :-)

Hoppas att ni har det BRA ?! Jag har verkligen SAKNAT er ska ni veta !! Så nu får vi hoppas att allt fungerar utmärkt helt vi reser hem igen.

Kramar ! ♥

Varm kram fran paradiset !

Phuket kl. 17.30 mandag kvall.

Mina kara vanner !

Som ni sakert har misstankt sa fungerar inte internet pa var resort sedan fredag kvall :( sa nu far jag lana pcn till den sota tjejen som jobbar i var reception for att skriva ett kort meddelande sa att ni vet att vi mar bra :)  (hon kopplar upp sig via sin mobil).

Vi har KANON vader. Stralande SOL och super VARMT ! Idag har vi varit pa Nai Harn beach och stor kost oss och just nu badar Johanna med mormor i poolen.

Jag sticker ivag till ett internetcafe och bloggar senare i kvall eller imorgon om inte nett borjar att fungera igen och da ska jag beratta mer om allt. Nu ska jag ga och gora Johanna och mamma sallskap vid poolen.

Varma kramar fran paradiset ♥

Liten hälsning ifrån paradiset:

AnnaStina låter hälsa att de har varmt och strålande sol idag och att nett på resorten tyvärr inte fungerar just nu men förväntas fungera väldigt snart! Hon och Johanna har idag varit på beachen och nu jobbar hon lite. Så ni vet - de har det toppen!

//Josefine

Lovely day!


Jag har på mig min gamla favorit bikini från Burberry och Johanna har sin söta baddräkt från Polarn & Pyret .Min strandväska köpte jag i Phuket town förra gången vi var här och ett TIPS ! till er som ska resa hit är att shoppa den här typen av väskor i butikerna utanför Robinson`s  för där är de billigare än på alla andra ställen.

Phuket kl. 20.00, lördag kväll. Idag har det varit strålande SOL & super varmt.

Vi har haft en UNDERBAR dag på Kata Noi Beach idag tillsammans med våra trevliga grannar från resorten.

Ska skriva och berätta mer när mitt hjärta har somnat för nu väntar en skön dusch för mig och sedan ska jag läsa godnattsagan.

Hoppas att du har en lika bra dag som vi har haft ! :-)

Lördagskram! ♥

God natt fredag !


Vår snälla granne Roar körde oss till den nya Tesco Lotus butiken som öppnat här i Chalong i onsdags så att vi fick handla hem frukostmat etc.

Phuket kl. 23.00, fredag kväll.

Jag sitter och jobbar men somnar mellan varje ord jag skriver så nu kryper jag ner i sängen så fort jag klickat iväg det här inlägget och jag riktigt längtar efter att få krama om sköna kudden.

Imorgon är planen beachen och det ska bli helt underbart! och om jag hittar någon fin strandklänning att shoppa på beachen så kör jag igång en tävling här imorgon och lottar ut en till er kära läsare :-)


Johanna är så glad i Roar :-)

Jag önskar dig en riktigt festlig fredag fylld av lyckliga stunder.

God natt & sov gott så ses vi imorgon igen ! ♥

Dagens tänkvärda.



Phuket kl.19.20, fredag kväll.

Jag bläddrade i nya engelska Red då jag låg i solstolen i eftermiddag och hittade ett par tänvärda citat från en intervju med Jodie Kidd som passar utmärkt som dagens idag :-)





Carpe Diem !


Jet-lag.


Johanna ville bara vara hemma och leka med vatten från vår jacuzzi idag . Tur för mig att vi har sol på terrassen från kl. 13.30 så att jag kunde jobba på min bränna undertiden ;-)

Phuket kl. 19.00, fredag kväll.

Den här gången har Johanna ordentligt jet-lag (pga att hon sov så lite på resan)  så den här dagen var inte den festligaste vi haft ;-)  och jag tycker riktigt synd om henne som får ha det så jobbigt... mitt älskade hjärta...

Hon ville inte vara vid poolen , bara hemma och hon ville inte sova fast hon var SUPER trött och ja, detta var helt enkelt en crazy day som jag hoppas att det dröjer länge till jag får vara med om igen för OJ ! vad det tar mycket energi när de små gör hela kroppen till gelé när man ska klä på dem, de säger nej !! till precis ALLT och de¨är så trötta att de försöker somna själva typ 148 gånger utan  lycka...

Efter många om och men kom vi oss i alla fall ut till ett möte här på resorten i kväll och när vi satte oss ner där så somnade hjärtat efter 1 minut och nyss bar jag hem henne till lägenheten och nu ligger hon och sover i soffan. Jag vågar inte ens klä av henne kläderna för om hon vaknar nu så är jag rädd för att det dröjer till hon somnar igen och det vill jag INTE ;-)

TUR det är en ny dag med nya möjligheter imorgon och jag känner på mig att Johanna¨är back on track då ! :-)


Mobbing.



Det är få saker som berör mig och gör mig så upprörd som mobbing. Det är helt förfärligt att det förekommer på alla möjliga platser runt omkring och nuförtiden även på ett mycket speciellt sätt genom internet där människor kan sitta och skriva anonymt i mörkret.

Jag har alltid önskat att alla skolor ska ha skoluniform för att undvika mobbing pga yttre aspektet och jag kommer aldrig att kunna förstå mig på en person som mobbar för det finns aldrig något som heter att man "får skylla sig själv" för att man bli mobbad.

Mobbing berör och det är helt ofattbart att det existerar. Tänk vilken underbar värld vi skulle ha om alla var snälla mot varandra ! :-)


@ the beach...


En favorit bild från första dagen här i onsdags. Utanför vår dörr.

Phuket kl. 10.20, fredag morgon. Strålande sol från klarblå himmel.

.... var tanken. Men - innan den här bilden hann laddas ner så somnade Johanna så sött i soffan (vår badbuss går kl. 10.30)  och det var nog en mening med det för jag måste jobba idag. Beachen lockade bara så mycket att jag tänkte att vi kunde få till några timmar där först men som sagt - allt har en mening och det här innebär att jag får gjort en hel del bra saker :-)

Ska vara effektiv working mama nu.

Hoppas att du sover riktigt gott och att du vaknar på ditt allra bästa humör ! :-)

Kram! ♥

God natt mina vänner.


Mitt hjärta i kväll då vi åkte iväg till Central Festival. Hon har på sig solhatt från H&M (ett par år gammal), tunikan är en vår-nyhet från Lindex, byxorna köpte vi här i Phuket förra året och skorna köpte vi inför resan, de kommer från Pom D`api. (hon hade vuxit ur alla sina sommarskor...)

Phuket kl.01.20 , natt mot fredag.

Oj, jag råkade precis titta på klockan. Bäst jag kryper ner i sköna sängen och sover gott nu.


Handväskan hänger med :-) Hon fick den av JIG när han kom hem härifrån i november . Den är köpt på Central Festival så om du ska resa hit snart så kan du titta efter den där.

Hoppas att du har en underbar torsdag och att du smider kul planer för helgen!? och TACK för alla fina kommentarer ni skriver till mig. Ni är fantastiska ! :-)

God natt kram ♥

Kvällens.


Min topp är en vår-nyhet från Baum und Pferdgtarten, jeans Miss Sixty och sandaler köpta i Bangkok.

Kan inte minnas sist jag hade på mig jeans här i Phuket?  för det brukar vara för varmt för det men ikväll när vi åkte till Central Festival så passade de perfekt :-)    (Jo ! jag hade på mig jeans 1 gång under de 6 mån vi bodde här forra året )


Nu längtar jag till jag blivit brun ! ;-)


Lovely spring news.


Så fort jag ser en rosett blir jag glad.  Love it ! Klänning från Miu Miu, skor Christian Louboutin. Båda kan klickas hem hos net-a-porter.


Å vad jag älskar vår nyheter! Alla dessa ljusa härliga färger lyser verkligen upp och får oss att LÄNGTA till sommaren ! och just precis därför så känns det så klart extra härligt att vara på tillfälligt besök i sommaren just nu ;-)



WOW ! Den snygga sjalen från Alexander McQueen som jag visade i grönt för ett tag sedan finns i ROSA ! så nu åkte den ännu högre upp på min önskelista ;-)  Den super snygga väskan kommer från Miu Miu och den bär jag gärna runt på till våren / sommaren . (båda kan klickas hem hos
net-a-porter).

Jag tittade föresten in hos Zara på Central Festival idag men där var det inte ett enda snyggt vår-plagg i sikte för det pågick rea / salg och såg bara rörigt ut. Ska bli skönt när alla reor är över och butikerna blir så där snygga & inspirerande igen :-)


Snurriga dagar.


Johanna älskar att busa när jag byter sängkläder så igår när jag bäddade såg det ut så här.


Phuket kl. 23.45, torsdag kväll.

Jag brukar aldrig någonsin märka av något jet-lag när jag reser men den här gången är dagarna lite snurriga. Tror det beror på att jag knappt sov natten före vi reste i kombination med att vi sov så lite på resan. Så idag har en huvudvärk varit på besøk vilket är ytterst ovanligt och min lilla prinsessa somnade inte förren alldelens nyss vilket  är super sent.

Men jag är faktiskt glad för att hon somnade så sent eftersom det innebär att hon sover längre än till kl. 05 imorgon ;-) Det enda tokiga är att jag hade planerat att jobba hela kvällen så nu får det bli lite nattskift på mig idag..


Kolla vilken smart lösning de har på sina sängkläder här i Thailand ! Blixtlås / glidlås som man stänger in täcket /dynan med :-)  Jag vet inte om det är så på exakt alla sänkläder men det är i alla fall så på alla vi köpt hit till vår lägenhet.  (från Index & Central Festival).

Vår kväll bjöd på en tur till Central Festival för att handla praktiska ting till köket & mat + kläder till Johanna för det var inte många plagg ur hennes sommargarderob från-08 som passade längre. Allt såg SÅ litet ut och då insåg jag verkligen hur FORT de små växer. Herregud, innan jag vet ordet av det så drar hon väl på semester / ferie ensam?! ;-)  Hittade super FINA kläder på min favorit barnbutik från mitt favorit märke som jag ska fota och visa er imorgon. Kanske jag t.o.m. kan få Johanna att manekänga för er ? :-)


Dagens poolbesøk.


Jag inviger ny baddrækt idag från Melissa Odabash och min kjol ær en gammal favorit från Chip & Pepper. Johanna ser så dær hærligt førvånad ut på bilden med solbrillerna på sned :-) Hennes super søta baddrækt ær en vårnyhet hos Polarn & Pyret som kommer ut i butikerna nærmare sommaren . (TACK snælla Lotta !!). Handvæskan hængde så klart med till poolen också ;-)

Phuket kl. 16.00, torsdag em. Varmt & soligt !

Nu ær det så dær underbart varmt ute igen :-) Våra grannar som varit hær under flera månader sæger att det bara ær tidigt på morgongen det ær så dær svalt, sen ær det hot igen och det stæmmer verkligen så ni som ska resa ner hit snart behøver absolut inte packa ner någon långærmad trøja ! :-)


Det var lycka før Johanna att hitta alla sina strandleksaker i en førvaringsbox ute på verandan :-)


Armringarna och alla leksaker i hænderna = klar før poolen.  "Mamma poool!" ropade hon :-)

Det blev ett kort pool besøk før oss idag før det blåste så otroligt mycket att Johanna tyckte att det var læskigt och ville gå hem. Hon sov lite før kort nap tidigare idag så hon ær super trøttis men tycker att det ær så kul att leka så hon åker runt på en bil hær inne också lægger hon puzzel och leker med vatten.

Sjævl længtar jag efter att få lite færg på kroppen så jag smiter ut och solar på verandan så fort jag får chansen innan hon ropar in mig igen .


Min ælskade badflicka ! fast just idag kanske jag ska kalla henne solflicka før hon låg bara och chillade i solstolen och var inte alls intresserad av att bada. Och ser ni vad de børjat att sælja på vår resort? Bilar ! :-)

Nu dansar Johanna før fullt till Mora Træsk hær. Favorit låten ær "Kvalster" så hon får dra upp sin trøja och visa magen :-)

It`s a lovely day !!!


Oslo - Stockholm - Bangkok - Phuket


Oslo kl. 08.45 tisdag morgon. Nær jag klev ur taxin på Gardemoen så hittade jag Johanna sittandes så hær ! Taxichaufføren hade placerat henne dær och hon var ju så trøtt (som ni ser ) så hon bara satt dær och tittade søtisen.

Phuket kl. 12.00 torsdag. Strålande sol, blåsigt & ovanligt sval luft.

Precis nær vi skulle gå ner till poolen så la sig Johanna ner och somnade i soffan så nu sitter jag ute på verandan och mumsar på coccosprickar (passade på att køpa med mig då vi mellanlandade i S-holm) och njuter utsikten av poolen och palmer.

Phuket bjuder på en ovanligt sval luft. Jag har varit hær 8 gånger genom åren och har aldig någonsin varit med om att det varit så hær svalt så det dær jag brukar sæga om att det ær så sækert med værmen i Phuket får jag æta upp nu ;-) Men alltså det ær ju inte kallt, bara inte så dær extremt jætte varmt som det brukar vara också blåser det super mycket så det går små vågor i poolen ;-)

Nu ska jag bjuda på bilder från min & Johannas resa!

 
Ett tips till er som reser till Thailand : Køp med er champagne / mousserande vin før det ær jætte dyrt hær nere. Sjælv fick jag hoppa øver det inkøpet den hær gången før jag hade redan hænderna fulla av solcreme & after sun. Jag ælksar Piz Buins produkter och de finns inte att køpa i Phuket så - tænk på det också ni som ska resa hit. Køp med ! Det bæsta med att vi fløg via Stockholm var att jag kunde shoppa med mig SVENSKA blader ! :-)  (och coccosprickar (kinasnacks finns inte på terminal 5 :-( 


Vi lyfte mot Bangkok från Stockholm kl. 13.55 och flygresan tog 9 tim & 30 min. Johanna sov bara ca 2 timmar. Resten av tiden såg hon på dvd, lekte, busade med den søta personalen och tittade på utsikten. Sjælv hade jag ræknat med att få sova lite mer eftersom jag bara sov 45 min natten føre vi reste (gick och la mig kl. 6, stod upp 6.45...) men vi hade det så mysigt på resan så det fick riktigt bra :-)

 
Min kæra væn Kjersti tittade førbi med en "god tur suprice" kvællen føre vi reste och Johanna blev SÅ glad nær jag tog fram paketet till henne då vi satte oss på flyget :-) Det var ett bedårande memoryspel i en rosa væska och sjælv fick jag magasin & bok. TUSEN TACK vænnen ! You make us happy ! :-)

 
Vi reste med Thai och mellan Bangkok & Phuket satt vi på øvervåningen och myste. Det gæller att ha så lite handbagage som møjligt då man reser ensam & långt med många mellan landningar och en liten tjej som ibland vill bæras ;-) 

Oj, nu vaknade Johanna.  Got to go to pool ! :-)


Godmorgon soliga torsdag!


Nær jag øppnade min garderobsdørr så døk mitt moodboard upp  :-) Ett tips ! ær att du gør ett moddboard infør din sommargarderob så kan du lættare planera vad du behøver komplettera med i månaderna som kommer  :-)

Jag var tvungen att dubbelchecka vilken dag det ær idag? før jag ær totalt dagvild efter de senaste dagarnas vakna nætter & långa resa så nu ska jag LANDA och NJUTA ! :-)

Vår dag startade extremt tidigt, kl. 5 och Johanna sa att henn es sæng ær Sunnivas sæng (hennes kæra væn) så dær ville hon inte alls sova så det blev soffan istællet men det gick hur bra som helst før den ær super skøn .

Nu står Johanna klar med badringarna hær och sæger "bada pool!" så bæst jag fixar frukost så vi kommer oss ut strax.. Måste fota och visa gullet så ni får se.  Hon har ALLA strandleksakerna sina i hænderna . :-)

HAPPY torsdag !!

Kram ! ♥

Greetings from Thailand!


Nær vi kom fram så åkte sommarklæderna på bums ! och vi gick ut i solen på resorten och lunchade med vår trevliga granne Roar. Min solklænning ær køpt på beachen hær i Phuket, solbriller Gucci, flip-flops Havaianas. Johanna har solhatt från H&M (gammal), klænning køpt på Central Festival hær i Phuket i somras och flip-flops Havaianas.

Phuket onsdag kl. 18.30 (thai tid) och solnedgång ute.

Efter en lång & trevlig resa så satte jag nyckeln i dørren  i vår "hideaway" i sødra Phuket runt kl. 11 idag och det var en UNDERBART hærlig kænsla :-) Før det hær var allra førsta gången som vi kommer ner hit till vårt færdigmøblerade hem. (Førra gången vi kom ner hit så flyttade vi in så då var det totalt kaos den førsta tiden. )


Johanna blev SÅ GLAD då vi kom fram och ropade høgt av glædje då hon såg sina leksaker, sin sæng etc och hon blev super HAPPY nær hon træffade vænner hær nere som vi inte sett på længe.

Jag ær så trøtt nu då jag sitter hær och skriver att jag aldrig tror att jag varit så trøtt i hela mitt liv. Hela dagen har jag hållit på att somna gående, stående, sittande, pratande... osv... helt galet. Så fort jag blinkat så  har jag hunnit somna till. Har aldrig varit med om något liknande ;-)

Så - nu måste jag  gå raka vægen till sængen och sova en rekord lång natt før jag håller på att somna nu då jag skriver. Vaknar till ibland och ser att jag tryckt totalt fel på tangenterna så detta inlægg har tagit LÆNGE att skriva...

Har MASSOR med bilder från dagen som jag får visa er i morgon.

 
Min søtnos vill ha på sig sina solbriller HELA tiden och det ær super bra før solen ær stark hær . 1:a goda lunchenær avklarad idag. Jag ÆLSKAR thaimat :-)

Ønskar er alla en riktigt HÆRLIG onsdag !! :-) Och jag inviger føresten min nya fina rosa pc i kvæll och upptæckte , nær jag børjade att skriva att den ær instælld på norska och svenska finns inte som alternativ ? bara engelska... Ær det någon som kan førklara før mig hur jag fixar svenska språket då det ej finns som alternativ under "språk" ? Tusen TACK før hjælpen.

Kram værldens trøttaste tjej ♥

Oh my... (+ resetips till Phuket).


Oss strax före kl. 19 i kväll. Vi sprang ner en snabbit till H&M för att köpa några små saker till resan på parfymavdelningen och som i ser så hängde solhatten med ;-)  Och ett par tips till er som reser till Phuket: det är inte lätt att få tag i Gilette Satin Care där nere så tänk på att köpa med dig det !  Ett par andra saker som de knappt vet vad det är ? är hårmousse & hårspray. Så - köp med dig det också om du använder sånt. :-)

.. den här dagen slutar nog med att jag slår personligt rekord i att vara uppe sent  för mitt hjärta är inte alls i form så hon somnade alldelens nyss (hon var i glad form på dagis men blev sämre nu i kväll..)  och nu har jag kvar galet mycket att göra så mina kära vänner - jag måste köra på här.

Hoppas att ni förstår och vi får fira Gizmolinas dag ordentligt senare i veckan istället.  Tittar in med ett inlägg före vi reser så vi ses senare.

P.S TACK snälla grannar i D8 som skriver att mina orkidéer mår bra ! Nu blev jag GLAD ! och längtar ännu mer till vi är framme :-)  Tack för er trevliga kommentar. Kram ! :-)

Kram ! ♥

Dagens plagg: solhatt !


Oss på väg till dagis... kolla in solhatten som sticker fram ;-)  Min topp kommer från Bruuns Bazaar, mössa Diesel.

Idag insisterade Johanna att ha på sig sin solhatt som dessutom är för liten (oj ! vad hon har vuxit sedan i somras) och inte nog med att den skulle vara på under mössan. Hon skulle dessutom behålla den på när jag lämnade henne på dagis så idag springer hon runt och leker med solhatten på ! :-) Hon är verkligen klar för Thailand ;-)


Johanna visar upp sin dagens. Solhatt köpt i Phuket, lue Boomerang (egentligen min men den passar Johanna perfekt), jacka H&M, ull-leggings Ulvang (of course ! ;-)  och i påsen ligger Lollo & Bernie som hon ser fram emot att hälsa på i Phuket snart :-)

Jag köpte med bullar på morgon till hennes kompisar & fröknar eftersom det är hennes "sista dag" på en stund idag. Tycker alltid att det känns så roligt att få ge dem något extra. Speciell på en gråvädermåndag som idag :-)


Det blev en "juice-to-go" på morgon och en rusinbolle till mig också.

Nu sticker jag snart ut på jobb och blir borta ett tag. Tjingeling så länge !


Gizmolinas fyller 2 år !


Varje ålder har sin tjusning så njut dina dagar och samla glada minnen för tiden går SÅ fort  :-)

Kära vänner ! Ni är så UNDERBARA som skickar mig så FINA grattishälsningar men det är inte jag som fyller år, det är min blogg, Gizmolinas :-)  Kom på att jag kanske borde ha skrivit det lite tydligare för jag är ju Gizmolina jag också så - förlåt.  Jag fyller år i september och bloggen Gizmolina fyller år idag ! :-)


Oh la la ! J.LO goes guld på Golden Globe galan.

Vi ska fira bloggens födelsedag senare (kommer bl.a. att lotta ut en fin present ;-)  för nu måste jag köra på här så jag hinner allt på min lista idag.

Carpe diem! och kom ihåg att du är fantastisk !

Kram! ♥

Godnatt & Godmorgon !


Detta underbara lekhus står på önskelistan till Johannas rum. Det  finns bl.a. hos
Sprall på NK i Stockholm.

Jag vet, jag säger ingenting så har jag ingenting sagt ang vad klockan är ... istället går jag raka vägen och lägger mig :-)  Och som ni vet så är jag glad över att jag inte campar (anteckningsboken jag visade häromdagen) men detta hus vore ett undantag för om det stod inne hos Johanna så hade jag omgående krypit in i det nu och dragit för gardinerna ;-)

I skrivande stund är det den 12:e januari = Gizmolinas födelsedag ! och det ska så klart firas men mer om det imorgon för nu ska här sovas gott.  Fast föresten, det kan hända att vi får fira det i efterskott, då jag ankommit Phuket, för jag har en känsla av att morgondagen blir lite hektisk med tanke på att jobb ska levereras och väskor ska packas...

HAPPY måndag ! :-)

Godnattkram ! ♥ och Godmorgonkram till er som strax stiger upp ! ♥

Vackra blommor & nostalgitripp.


När vi kommer ner till vårt hem i solen så kommer jag att åka raka vägen och köpa nya orkidéer  :-)

Jag gick in och tittade vad jag gjorde den här dagen för exakt 1 år sedan ? Då var vi i Phuket och jag hade precis varit och shoppat den här orkidén. Och kommer ni ihåg vad jag betalade ? 60 kr (!!) för orkidéerna och 100 kr för krukan så - 160kr för allt ni ser. Det är mindre än vad 15 tulpaner kostar här i Oslo just nu . Crazy ! ;-) 

Kommer du föresten ihåg den
HÄR ? Nostalgitripp på hög nivå och en låt att bli HAPPY av ! :-)   Och på tal om den här låten så måste jag berätta en kul sak: jag var innom Bolina (en butik i Stabekk utanför Oslo) och ser att personalen står och packar upp super fina sommarklänningar så jag ber att få titta närmare på en av dem.  När jag står och håller upp klänningen mot mig och fantiserar om att ha på mig den i Thailand så säger plötsligt tjejen som jobbar där: "de där harmemsbyxorna är såååå fina!"  ???!! Haremsbyxor ? NEJ tack ! ;-)  Det måste ha sett lite roligt ut då jag står och håller dem emot mig som en klänning. Ha, ha :-)  Alltså mycket kläder gillar jag men haremsbyxor går verkligen bort ! jag har aldrig gillat dem och jag tvivlar starkt på att jag någonsin kommer att gilla dem heller..    Men man vet ju aldrig ? ;-)

Nu somnade precis mitt hjärta så nu ska jag vara effektiv här med både det ena och det andra...

P.S blogg.se är extremt trögt just nu så det tar tiiid att publicera inlägg.


Gizmolinas hideaway.


Karon Beach 5 juni -08.  Vi har en badbuss på vår resort som tar oss till olika beacher bl.a. Karon , Kata & Nai Harn och den här dagen gick bussen till Karon.

Jag ser att ni är många som undrar om jag ska blogga från Thailand ?  Självklart kommer jag att blogga från Thailand !  så ofta jag bara kan ! :-)  Vi har ju trådlöst internet i vår lägenhet och nu ska det tydligen fungera bättre än förra gången vi var där vilket låter perfekt.

Det är jag & Johanna som reser iväg och vi blir borta i exakt 1 månad. Min kära mamma kommer ner och besöker oss i 2 veckor och vi har många vänner som är där samtidigt + alla våra trevliga grannar på resorten så vi kommer att ha fullt upp och det ser vi verkligen fram emot ! :-)

   
Några bilder från vårt hem i paradiset . 

Vi reser på tisdag morgon och vi kommer att bo i vår lägenhet i södra Phuket och jag lovar att lotta ut några snygga beachklänning & tunikor även den här gången så häng med ! ;-)

P.S vi skulle ju egentligen ha rest i november (och varit där i 3 mån) och då skulle vi varit där tillsammans med JIG men så fick jag mitt jobbuppdrag och blev hemma så planerna förändrades plötsligt. Och nu är det JIG som måste vara hemma och jobba så därför följer han inte med.


Välkommen vackra färger!


Vacker klänning från
Forever21  .

Det här är den färg som jag sett absolut mest av i butikerna "so far" inför stundande vår och visst känns färgen fräsch?! Lika lockande som godis... !


Klänningen från Forever21 påminner om den här som snygga Eva Mendes har på sig.

För att få vårkänslor i hemmet nu då julen städats ut är ett tips att köpa en bukett tulpaner med mixade färger eller också gör du som jag gjort: väljer en bukett med bara "Gizmolina-rosa" ;-)  Och du  - checka priset på tulpanera för det varierar galet mycket mellan butikerna. Igår såg jag 15st för 79 kr på ett ställe och för 179 på ett annat... !  så här finns pengar att spara :-)


Fixing pågår.


De här skorna köpte jag för säkert 5 år sedan och har aldrig använt dem men jag älskar dom ändå. Vissa skor passar bra på skohyllan ;-)

Här pågår fullt fix inför resan idag. Jag går igenom hela sommargarderoben, provar gamla solbriller, plockar fram sommarskor och nu väntar strax bikiniprovning...


"Åka sommar!" säger Johanna idag och har sprungit runt i sin baddräkt & solhatt hur länge som helst.

Hjärtat somnar förhoppningsvis any second och då ska jag passa på att jobba. Hon är tyvärr super förkyld så vi fick avboka dejt med våra kära vänner idag. Det känns trist för det dröjer så länge till nästa gång vi ses men nu är prio 1 att Johanna blir frisk till resan . Hälsan kommer först.

Hoppas att du har en underbar dag ! :-)


Godmorgon söndag !




Dagens tips ! Titta på svenska TV4 nyhetsmorgon kl. 09.39 för då ska inspirerande coachen Elisabeth Gummesson berätta om sin nya bok "Good Enough" som lanseras till veckan (måste be mamma köpa med den till Thailand!). Elisabeth är den coach som har inspirerat mig till att vilja gå en coach utbildning.  Så - missa inte att lyssna på henne !

Happy söndag darlings !

Kram! en morgontrött men glad mama :-) ♥

God natt lördag!


På onsdag åker bikinin på för första gången i år :-)  och det skulle gärna få bli den här ! Alla bilderna kommer från min favorit
MelissaOdabash. och här i Oslo finns märket på den underbara underklädesbutiken La Bayadére i Jacob Aallsgate .

Jag var och provade den här vita bikinin idag så jag kommer antagligen att drömma om den i natt för den skulle passa utmärkt i resväskan ;-)  Och den här resan ska jag försöka hitta en riktigt snygg hatt , i stil med den på bilden, som jag kan ligga och chilla i under palmerna.  Köpte i och för sig ett par stycken när vi var där i våras men jag hittade aldrig "the one" så bättre lycka denna gång.

  
Min sommargarderob behöver uppdateras med nya badkläder och min inspiration hämtar jag från de här fina bilderna.
 
Nu är det hög tid för mig att krypa ner i sköna sängen och sova gott så jag säger tack för idag och till er som stiger upp före jag vaknar säger jag : HAPPY söndag ! :-)

Godnattkram! ♥

Summertime !

 
Underbara skor från Moschino Cheap & Chic .

Det känns så fantastiskt skönt att plocka i bikinis, solbriller, sandaler, lätta sommarklänningar,shorts och annat som hör till när man ska resa till ett ställe där det är varmt & soligt.  Och idag när jag var och hämtade ut nya linser så fick jag BLUNDA när jag passerade alla nya solbriller för det lockade enormt att prova nyheter från Gucci...  ;-)

     
Jennifer Aniston on the beach och snygga solbriller från Marc by Marc Jacobs.

Nu ska jag gå på "nattpasset" här och jobba några timmar och för att få energi till det så lyssnar jag på den HÄR så att jag ska hålla mig vaken. Musik piggar verkligen upp !  Tjohooo ! :-)

P.S ser att jag fått frågor ang. min päls . Jag sålde den i min butik Gizmo & Co  och den är egentligen lång men för några år sedan så lämnade jag in den hos en skräddare som klippte av den. Tyvärr kommer jag inte ihåg märket på den? och jag vet heller inte om någon butik här i Oslo som selger den så beklager att jag inte kan hjälpa er...Jag lovar att söka efter leverantörens namn i mina pärmar !


Nattning pågår.



Det här är min utsikt från Johannas rum.. hmm... finn 5 fel ! , eller jag menar 1 fel ;-)


Körslaget.


Idag har jag haft på mig linne/singlett By Malene Birger, topp Splendid, halsband Bvlgari & Le chance by M.O.S. och mina favorit jeans från Miss. Sixty.

Jag tittar bara in för att önska dig den BÄSTA lördagskvällen ! :-)

Här pågår Körslaget på svenska TV4 för fullt och jag sitter på golvet med Johanna och mumsar på ostkrokar. Har inte någon favorit kör ännu men ikväll gillar jag Erik extra mycket också var det ju otroligt kul att de startade programmet med den
HÄR låten som jag länkade till på bloggen häromdagen . En favvis ! Och som ni säkert förstått så gillar jag Hannas outfit ;-)

Börjar bli dags för nattning av min förkylda lilla prinsessa här. Ja, exakt - IGEN !  Hennes näsa rinner för fullt och jag hoppas av hela mitt hjärta att det går över blixtsnabbt så hon slipper få en jobbig resa med lock i öronen. Vi flyger nämligen Oslo - Stockholm - Bangkok - Phuket...  Men hennes förkylningar brukar gå över fort så förhoppningvis är den borta på tisdag  :-)


Travel in style.


Skor: Christian Louboutin.

Kolla in Victoria Beckhams skor som hade på sig då hon landade i Rom med sina boys.  Jag kommer att se ut som en luffare jämfört med henne då jag landar i Phuket i min Juicy dress och mina UGG´s ;-) Men för mig är det världens skönaste reseoutfit och jag har alltid på mig det då jag reser långt också tar jag med mig sandaler + klänning eller kjol i handbagaget så att jag kan byta om på toaletten på flygplatsen då vi väntar på bagaget.

Och man vet ju aldrig, kanske hon också byter om innan hon möter pressen? ;-)  Nu ska jag jag & Johanna ta en tur ner till matbutiken och handla inför middagen. Sen blir det köttbullar här. Johannas favvis .


Dagens muffins.


Vi bakade muffins på morgon och Johanna tycker att det är så kul att hjälpa till med sin egna lilla visp från Ikea. Som ni ser så kör vi easy way på bakningen = färdig mix :-)

Johanna har sovit rekord lång nap hemma i soffan (hon är lite förkyld så hon var extra trött) och jag har varit ute och fixat jobbärenden + privata ärenden idag men jag får säga som Julia Roberts i Pretty Woman: "Bíg misstake ! Huge !" för oh my vad det kryllade av människor precis över allt.  Det var extrema köer t.o.m. i den minsta lilla blomsterbutiken så jag fick inte gjort allt jag planerat så det är tur att det kommer en måndag också före vi hoppar på flyget ;-)


Mitt hjärta visar fram dagens outfit. Ny bikini från H&M utanpå body & stumpbyxor. Kanske en ny trend för beach -09?


Godmorgon mysiga lördag !


En sak är säker: jag är glad att jag inte vaknade i ett tält på morgon ;-) Fick den här underbara anteckningsboken av kära Heidi i julklapp och den passar mig verkligen ;-)   (Tusen TACK sötaste !) Och föresten: Jimmy ! ta det inte personligt ;-)  Vi längtar till vi ses i Phuket ! Hälsa ! :-)

Klockan 07.30 tyckte Johanna att det var dags att starta dagen men eftersom jag inte var den piggaste då så har vi softat i soffan framför barntv ganska länge. Och nu leker Johanna och JIG och jag ska ta och hoppa i duschen och ta tag i dagen så att vi snart kan äta lång mysig lördagsfrukost.

Jag önskar dig en riktigt härlig dag och ni kanske är många som ska på jultrefest / julgransplundring i helgen ?

Kramas & pussas och fyll hemmet med kärlek :-)

Kram! ♥

Sweet dreams darlings!


De snygga slitna jeansen från Zara är ett tips ! för de är riktigt fina (pris: 399nok) (men modellen passar tyvärr inte på mig...)  Den vackra blomman är både brosje & hårspänne i ett från H&M och korall är helt klart en stor färg i vår.  Och Elisabeth Ardens Eight Hour Creme kan jag inte leva utan. Min tog slut förra veckan och sedan då har jag haft torra / såriga läppar så nu ska de få må bra igen ! :-) (den fina tuben finns hos Cubus).

I kväll har Johanna sagt "jag är dålig" & "jag mår inte bra" / "ont i magen" några gånger så jag håller alla tummar jag har för att hon inte håller på att bli sjuk ?  för nu har vi äntligen köpt våra biljetter till Thailand och vi reser på tisdag så det passar dåligt med sjukdom.. . Det ska bli helt underbart skönt med 4 veckor i Phuket  :-)


Ovanligt snyggt cover på nya norska ELLE interiör.

Bäst jag går och sover nu så jag hinner drömma härliga drömmar innan det blir morgon igen.

God natt & sov så gott ! ♥

Shoppingtips till små prinsessor!


Sött som socker. Byxorna ska provas imorgon så de är jag lite tveksam till men t-shirt & bikini åker ner i resväskan. Hårsnoddarna har vi sen förut och de är favoriter så jag passade på att köpa fler (de sitter super bra i Johannas tunna hår). Rosetterna har galet långa band så de klipper jag av så att de blir mycket kortare. Tänk på det då du köper sjalar etc med fransar / band som du tycker är långa, fram med saxen bara så blir de perfekta !

Jag & Johanna blev som sagt helt lyriska när vi besökte H&M idag för där kryllade det av Hello Kitty överallt :-) Och det var så underbart att se alla vårkläder i glada färger igen ! Så - om du ska ut på shopping till små prinsar & prinsessor imorgon så är mitt tips H&M´s barnavdelning för där finns massa fint att bli glad av just nu :-)


Dagens Ikea.


Slik lager du = så här lagar du. Tyttebär = lingon.  Flatbröd = tunnbröd. Min mamma gör ofta sånna där tunnbrödsrullar med lax i som förrätt då vi är hemma på besök och det är SÅ gott och idag blev jag så inspirerad då jag såg den här reklamen att jag köpte med mig både tunnbröd & lax hem så nu vet ni vad jag kommer att äta imorgon :-)

Det blev som sagt en Ikea idag (som substitut för att jag inte kom mig iväg på min Sverige tur...) och eftersom jag lovat Johanna köttbullar (skulle ju som sagt till Sverige..) så gjorde jag ett stopp på "Ikea Food" när jag shoppat klart i butiken. För oss svenskar som bor utomlands är Ikea food helt super ! Här finns Kalles Kaviar, köttbullar, mjuktunnbröd etc och idag fick jag syn på dessa underbara "tips kort" som jag aldrig sett tidigare.

   
Min shoppingvagn ser riktigt vårlig ut , härligt !  Grönt är verkligen en uppfriskande färg. Och köttbullar är bland det godaste Johanna vet så imorgon då hon ser vad hon ska få äta kommer hon att bli happy :-)

Visst är det underbart med en tydlig beskrivning på hur man gör en knäckebrödsmacka med ägg & kalles?! ;-)


Christmas meets spring...


Så här såg det ut här hemma på köket då jag lagade middag. Älskar att elda i öppna spisen dessa kyliga vinterkvällar och levande ljus är ett måste  :-)

Efter att ha längtat efter vackert ljusrosa tulpaner i några dagar så kunde jag inte låta bli dem då de dök upp framför mig på Ikea. Det är tydligen tupanens dag idag ! Visste du det ? Jag hade ingen aning förren jag såg de stora plakaten inne i varuhuset och som vanligt så hade de ett helt galet bra erbjudande : 15 tulpaner + 1 tulpanvas = 79nok. Hur billigt som helst ! :-)

   
Johanna ÄLSKAR plåster just nu (vi läser boken om Ingrid och plåster varje kväll) så i kväll plåstrade hon om mig igen. Den här gången hamnade det på hakan. Jag såg att jag fått en fråga ang. vilket vin jag dricker? så här får ni se. Det här är egentligen ett lättare sommarvin som är ganska sött men jag tycker att det är så gott att jag kör på det trots vinter & kyla. 

Eftersom de rosa tulpanerna krockar totalt med julpyntet här hemma så tar jag det som ett tecken på att det är dags att säga bye-bye till christmas för den här gången och välkomna våren istället ! Och det är BRA att jag känner så nu för det vore inte så kul att komma hem från Thailand i slutet på februari och välkomnas av en god jul skylt.... Så - i helgen åker pyntet upp på vinden och de rosa kuddarna får tillbaka sina platser i soffan.


Let´s dance!




Min favorit är självklar och den heter: Laila Bagge ! :-) Wow ! så duktig hon var och vilken super läcker klänning hon hade på sig .   Jag hoppas att hon vinner !

Själv är jag på värsta danshumöret nu och när jag lyssnar på den
HÄR låten så kan jag inte sitta still.  Tror jag måste gå ut och dansa en kväll snart :-)


Söta vårnyheter!



Jag fick ett mejl med helt bedårande söta bilder på nya vårkollektionen från
Howtokissafrog och måste bara visa er en av dem nu på en gång :-) Kollektionen kommer ut på nettbutiken i februari så nu har vi något att se fram emot !


Happy fredagskväll !


Ikea blev så nära Sverige jag kom idag så nu har vi i alla fall köttbullar i frysen :-)

Nu lagas det indisk middag här och jag njuter ett glas vitt och undrar nyfiket hur det kommer att gå i kvällens Let´s Dance? Har du redan någon som du hoppas ska vinna? Jag gillar Laila Bagge som person så henne håller jag ena tummen för och den andra på Magdalena Graaf för hon verkar så otroligt sympatisk och söt. Men vi får väl se vem som kan dansa bäst innan vi utser någon favvis ;-)


Oss på väg hem ikväll.

Jag & Johanna tittade in på H&M på vägen hem och där hade det kommit SÅ mycket fina vårnyheter med Hello Kitty att vi blev helt lyriska :-) Några små saker fick följa med oss hem så jag ska visa er senare.

Önskar dig en underbar kväll !


Dagens.


Working girl har på sig linne/singlett från By Malene Birger, topp från CC-California (super sköna!), halsband Bvlgari, jeans Miss Sixty, pälsen sålde jag i min butik, väska Zara och mössa Diesel. På fötterna världen skönaste UGGs.

Jag vet, min outfit börjar lika en úniform för samma åker på varje dag ;-) Eller inte riktigt samma, jag byter mellan mina Zara jeans och mina Miss Sixty jeans också byter jag toppar varje dag, men med ytterkläderna på så ser det ut att vara samma . Det här är nämligen världens bästa outfit  (skön & bekväm och jag har händerna fria och kan bära saker då väskan händer på skrå) då jag jobbar så vi kan helt enkelt kalla det min jobbuniform ;-)

Nu ska jag & min uniform iväg ut och jobba all day long så vi ses senare.

Njut dagen kära bloggisar och tänk positiva tankar så blir dagen soligare ! :-)


Change of plans !


Snön ligger kvar men det är mycket mildare ute idag. Härligt ! :-)

Det blev ingen Sverigetur för mig idag för jag insåg att jag måste prioritera att jobba och min kära vän
Josefine räddar mig genom att låta mig köpa 2 paket med välling av henne. (TUSEN MILJONER TACK darling !!! You made my day BIG TIME !! :-)  Sen ringde min mamma också och förbjöd mig att köra iväg för hon tycker att jag borde ta det lugnare och mammor brukar ju ha rätt så jag lyssnade på henne ;-)

När man ser den här bilden så kan man nästan tro att jag är packad & klar och på väg till Phuket ? Men så är inte fallet, inte riktigt ännu. Det är en koffert fylld till bredden med underbara Maileg kaniner, apor etc som jag returnerat efter lån. De kom direkt från Danmark till mig och ska snart presenteras på interiörmässan. Men om jag fått välja så hade de stannat kvar här hos oss... ;-)

Jag önskar dig en FABULOUS FREDAG och här kommer dagens :

"Följ ditt hjärta och ha kul på vägen."

Kram ! ♥

Natta!


Oss den 9:e januari förra året. Och snart är vi där igen !  (Johanna har blivit så stor jämfört med då).

Nu har jag svarat på så många trevliga kommentarer (tack snälla ni!) som jag orkat också har jag varit wild & crazy och ätit min räkpasta. Jag vet, mitt i natten !  Jag blev bara så akut hungrig också kom jag på att jag hade kvar rester från igår i kylskåpet så de åkte raka vägen in i micron. Väldigt olikt mig att bli hungrig och äta mitt i natten men å andra sidan så var den där Mc.D middagen det första jag åt idag (förutom bullen) så det var kanske inte så konstigt..

Bäst jag kryper i säng nu så att jag får sova några timmar och är pigg inför den stora Sverigeturen imorgon .

God natt & sov gott ! ♥

På sängbordet (och på väg till Sverige..).


Engelska In Style februari och norska Costume. Gillar omslaget till In Style och gleder mig till filmen "Confession of a shopaholic", som hon spelar huvudrollen i, lanseras för boken var riktigt kul.

De här bladern ligger på mitt sängbord och Costume har legat där rekord länge utan att jag ens hunnit bläddra i det. Olikt mig ! ;-)  Det är helt säkert bara en tidsfråga innan Costume kommer ut på svenska för den finns ju både i Norge och Danmark sedan en tid tillbaka. Det är ett av mina absoluta favorit magasin så jag kan varmt rekommendera er som bor i Sverige att köpa det danska  (det norska går inte att köpa i Sverige).

 
Detta är the place to go när man drar på "grensehandel" som vi säger här i Norge så hit kör jag raka vägen då jag lämnat Johanna på dagis imorgon. Kolla in kassorna i godisbutiken, it´s crazy ! Blir lite som att gå på tivoli ;-)

Och på tal om Sverige,  imorgon måste jag sätta mig och köra tur & retur Sverige för att shoppa välling till Johanna för den vi har går ut på datum imorgon. Egentligen så har jag inte tid med sån övning men välling till Johanna prioriteras högre än allt annat :-) Också blir det så klart super lyxigt för mig att få vara i Sverige en stund för första gången på riktigt länge. Åååå jag ska köpa svenska ELLE + andra härliga blader, kina-snacks, julmust (om det finns kvar ? kanske på rea? ;-) , coccosprickar, falukorv, köttbullar, dillchips, lönnebergaskinka, limpa,  fil mm. mm. mm. också får jag ju INTE glömma vällingen ! ;-)


Torsdag i mitt hjärta.


Jag var så stressad idag att jag tom glömde att fota dagens så det här är allt jag har att visa från dagens outfit.

Mitt hjärta har skaffat sig en ny vana som innebär att hon somnar kl. 22 sharp och det är ett par timmar för sent men hon är verkligen pigg fram till då och ikväll var det bara mysigt att ha henne uppe för hon har dansat runt här hemma och haft jätte kul :-)

Som ni ser så startade jag min dag med take-away frukost på gående fot: färskpressad apelsinjuice (startar alltid dagen med det för jag dricker varken kaffe eller thé) och en rusinbolle som är en typiskt norsk bulle :-)  Och det hade snöat natten till idag så det var vitt & vackert i slottsparken.

Det var nog tur att jag drack den där juicen och åt den där bullen för sen har min dag gått i ett ! Jag har flygit runt och hämtat saker till foto och kl. 13 checkade jag in i fotostudion och sen checkade jag inte ut förren kl. 18 då jag körde iväg och köpte middag hos Mc.D som verkligen är räddaren i nöden vid sånna här tillfällen. Och gissa om Johanna blev glad då jag kom hem med ballong & Happy Meal. She love´s it.

   
När jag körde hem från foto var det så crazy fullt i minsta vrå i bilen att jag inte ens fick plats med hamburgarna någonstans så - jag körde hem med påsarna från Mc.D i knäet . Det var tur jag hade kort väg hem ;-)

Det är något magiskt med sånna här dagar som är galet busy för jag hamnar liksom i det "moduset" och bara kör på även då jag inte måste så - i kväll har jag hunnit byta sängkläder och städat både här och där och plockat i vardagsrummet etc samtidigt som jag lekt med Johanna. Och nu tror jag tvättmaskin nr.2 är klar så jag ska ta och hänga tvätten och starta en 3:e. Gud vad det är skönt med effektivitet ! :-)

Detta har varit en lovely torsdag ! och den är ju inte slut ännu så förhoppningsvis ses vi strax igen men nu har jag behov för att lägga benen högt en stund och chilla lite med nya In Style. Ska bara tömma den där maskinen först och starta den nya....



P.S det verkar vara något fel hos blogg.se för jag får göra typ 100 försök innan inlägget blir publicerat så det tar tiiid.

Äntligen !



FÖRLÅT min totala frånvaro idag. Kan inte minnas sist då jag inte bloggat på en hel dag ?  Ska berätta om min hektiska jobbdag senare, ska bara äta upp den lyxiga middagen som jag kom hem med för en stund sedan först ;-)

Hoppas att du har en perfekt dag och att du myser i kväll ! Har saknat er idag !

Kram! ♥

En underbar suprice !


I love it ! :-)

Idag jag när öppnade postlådan så hittade jag ett paket som innehöll den här helt underbara disktrasan !  En mer passande disktrasa till mig har jag aldrig sett  och jag blev verkligen super super GLAD !! :-)

Tusen miljoner TACK snälla Madeleine i Vara ! Jag blir enormt rörd över din omtanke och en mer klockren present hade jag inte kunnat få :-)

Jag är så enormt heldig (lyckligt lottad) som har så fantastiska bloggläsare. TACK för att ni finns och för att ni förgyller mina dagar kära vänner och FÖRLÅT att jag varit lite dålig på att besvara kommentarer & mejl i det sista. Min tid räcker helt enkelt inte till.(det är därför jag t.o.m. jobbar på nätterna..)  Fråga igen om ni väntar på något svar.  Ni är världens bästa ! :-)

Godnattkram ! ♥

Fabulous Havaianas.


Johanna blev helt överlycklig då hon fick stoppa fötterna i de här skorna i kväll och hon gick runt, runt, runt med dem och sa "mamma, söta skor !" så de blir succé .

Under de 6 månader vi var i Thailand förra året så använde jag mina
Havaianas flitigt för flip-flops är bara helt perfekta där nere i värmen och de passar lika bra på dagen som på kvällen.

Och när vi var i Singapore så såg jag den här barnmodellen på Havaianas men köpte dem inte och det har jag ångrat sedan då... Så gissa om jag blev GLAD idag då Johanna fick ett par  :-)  Tusen miljoner TACK snälla Camilla !


Det blev ett par till mig också så att vi kan matcha varandra på beachen.

Nu börjar sommarkläderna att åka fram här hemma för snart reser vi.... !  :-)


Grammisgalan.


Killarna vann pris för bästa låt. GRATTIS !

I kväll såg jag EMD uppträda för första gången och oh my ! Sverige har verkligen fått sitt egna snygga boyband ;-) Killarna är ju helt i stil med Back street boys, Take that och allt vad de nu heter. Super snygga, välklädda, charmiga, glada, trevliga och underbart ögongodis på en onsdag kväll :-)


Det känns som att de här killarna blir stora 2009.

Såg du Grammisgalan? Jag älskar galor och sitter alltid klistrad framför TV´n för att se vad alla har på sig.


Min onsdag.


Det här FINA klädstativet kommer att stå i Johannas rum en dag. Det måste bara hinna lanseras här i Norge först. (på badhairdays är mössan extra bra att ha ;-)

Idag har jag sprungit runt och både returnerat ting + lånat nytt hos PR-byråer, agenturer och hos H&M´s pressavdelning och det ger mig verkligen inspiration ! Gud vad det är HÄRLIGT att få omge sig med vackra kläder och saker och att nyfiket bläddra bland plagg som kommer ut i butik om flera månader. Och det känns lite som jag när jag var på inköp till  min butik fast då var jag ÄNNU tidigare ute :-)

Hos Chill Norway stod de och hängde upp höstens kollektion och jag såg ett par godbitar som fastnat i tanken och som kanske får flytta in i min garderob när den dagen kommer ;-) 

 
Mellan allt jobb idag så gjorde jag ett "fixanaglarnastopp" hos bästa Marit så nu är mina naglar resklara :-) och en söt tjej från Thailand som jobbar på salongen var snäll och skrev en förklaring på vad jag har för material på mina naglar så att jag kan fixa dem i Phuket.  Kan ni läsa vad det står? ;-)


Bad hair days..


Jag blir otroligt sällan arg. Men när håret blir fel, då ! ;-)

Så här är det: jag har satt i nya extensions och fått fel längd så - jag är super missnöjd. Men - problem är till för att lösas så jag hoppas att det fixar till sig = att jag får satt i nya. Men man har rätt att bli lite arg då man varit hos frisören i 8 timmar och betalat X kronor också är man missnöjd...  Kunder ska alltid vara nöjda ! ;-)

Ska pigga upp mig med Grammisgalan på svenska TV4 i kväll .  Också fick jag ett underbart paket i posten idag som jag ska visa er senare. Men nu ska först en prinsessa nattas ;-)


Sunny onsdag !


Bild från Victoria Secret vidningen backstage. En dag ska jag visa er hur jag rullar mitt hår.

Godmorgon på er alla härliga ! Idag bjuder Oslo på strålande sol från klarblå himmel och en kylig & frisk luft. Lovely ! :-) Och jag sitter och lyxar med en chokladcroissant som är himmelskt god men shit vad det "båsar" av croissanter... plötsligt befinner den sig över hela bordet... Men det är det värt för gott är det . Mums ! :-)

Jag har hunnit titta förbi hos en PR-byrå på morgon och en sak är säker:  Till våren / sommaren kommer vi att shoppa på Kapp Ahl ! för jag har aldrig tidigare sett en så fin kollektion från dem . Nu är jag i och för sig i princip aldrig in på Kapp Ahl men ändå - jag vågar säga att detta är deras finaste kollektion någonsin , i alla fall sett med mina ögon :-)  Så kom ihåg var ni hörde det först ;-)


Sommarens suprice: Kapp Ahl !   (bilden är dock från vintern..)

Min dag idag är fullspäckad med jobb så jag måste rusa vidare. Ska iväg till fler PR-byråer, ett par agenturer och mitt i allt så ska jag hinna med nagelfix också. 

Detta blir en UNDERBAR dag mina vänner, det känner jag på mig !  Så - enjoy !  och här kommer en dagens:

"Livet är för kort för att ha en massa regler... !"

Kram! ♥

Working late, again...


Detta är inte mitt skrivbord , bara en snygg bild.

Jag vet, jag borde sova sedan flera timmar tillbaka men här jobbas det för fullt och jag har inte tittat på klockan på flera timmar förren NU så - som sagt - sängen nästa ! ;-)

Vi planerar  att resa på måndag eller tisdag så det är orsaken till att jag har extra mycket att göra dessa dagar. Ska leverera jobb + fixa en del privata ärenden så tiden räcker inte riktigt till just nu och därför är nätterna bra att ha :-)

Hoppas att du sover gott just nu och att du befinner dig i ett härligt drömland... !

Godnattkram ! ♥

Who´s that man ?


Sexy man med dotterns docka under armen. (men han kan gärna klippa av håret på toppen några cm ;-)

När jag såg den här bilden så tänkte jag : Oh my ! vilken sexy man! VEM är det ??  För jag har aldrig sett honom förut ?!

Så - jag söker på hans namn, Hugh Jackman och när det första jag får upp är den här artikeln:


Tidning People har utsett honom till the sexiest man alive.

så med andra ord var han inte helt okänd ...  och det är tydligen inte bara jag som tycker han är sexy ;-) 

Nu har jag surfat lite mer och ser att det är han som spelar mot Nicole Kidman i filman Australia. Har helt missat det.


Ett par dagens.


Sjal Falierio Sarti, pälsen sålde jag i min butik men då var den lång (jag har kortat av den hos en skräddare), jeans Zara och väska Zara.  Också är alltid mitt kinesiska
lyckoarmband

Idag bjuder jag bara på en bild på mina ytterkläder för jag har bara trippat runt i en basic topp från Filippa K så det är inte speciellt spännande  ;-)


När jag hämtade Johanna på dagis idag så ville hon gå in och leka med sina kompisar igen ;-)  Hon har på sig body från Polarn & Pyret, klänning Zara (tack tomten !) och handväskan är hur viktig som helst.

Det blev korvstroganoff här hemma till middag idag och nu leker en nybadad Johanna före nattning . Jag såg föresten precis att det är Desperate Houswives på norska TV2 i kväll och det står att det är 2:a episoden. Betyder det att det startade förra veckan och att jag missade starten av en ny säsong ? Eller är detta repriser? Någon som vet ?

Önskar dig en trevlig kväll !


HAPPY !!!!


Snygga Jennifer Aniston i bladet GQ.

Jag fick nyss ett mejl som gör mig super HAPPY ! :-)  Det är ett magasin som önskar att göra en sak med mig och mer än så kan jag tyvärr inte berätta men en solig dag får ni se ! :-)

Tjohooo vad det är KUL när roliga saker händer !

   
Fler bilder från GQ på vackra Jennifer. Känns som om hon har bra flyt nu, GQ, Vogue.... etc..

Nu ska jag trippa iväg ut och jobba fram till att jag ska hämta hjärtat på dagis så jag önskar dig en underbar eftermiddag och här kommer en dagens:

"Når folk är lykkelige legger de ikke merke til om det er sommer eller vinter."
/Anton Tsjekov.

Också måste du lyssna på den HÄR. Love it  ! :-)

P.S tack för alla kommentarer & mejl. Ni gör mig också happy !! :-)

Kram så länge ! ♥

And the 20 winners are....!




ÄNTLIGEN !!! mina kära bloggisar är det dags för mig att presentera de 20 (!) lyckliga vinnarna av en lyxig helårsprenumeration av ett av mina favorit blader: QUEEN !

TACK för alla 219 tävlingsbidrag och för allt fint ni skriver !

Som vanligt är det jobbigt för mig att inte alla kan få vinna men den här gången är det ju rekordmånga vinster vilket underlättar  :-)


Vinsten: en helårsprenumeration av det kungliga magasinet QUEEN som jag bara älskar !

And the winners are....

Jessica (invitedtojessica, Sandra (speciellt all inredning..), Anna (alovesand), Marie (Hunter stövlar), Helén (utopiahelen), Rosanna (Luleå), Cina (stilsäker), engla (englasshowroom), Lotta (mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip), LillaEmmasDagbok, Johanna (2 sessor 2 & 6 år), Suzanne, Petronella Claeson, Elin (ge till mormor), Nina (choklad praliner), Emma Wallin, Sara (exotisk frukt), Annika (momtofour), mini (mamamini) &  Lotta (älskar slott).

Jag har skrivit små kommentarer till varje namn så att ni ska veta vilka ni är eftersom det var så många som tävlat och flera har samma namn. 

STORT GRATTIS till alla vinnare !

Mejla mig ert namn + efternamn + adress till
[email protected] så snart som möjligt så dimper snart 1:a numret av QUEEN ner i er brevlåda.

TACK till alla som tävlat och TACK till QUEEN för flotta vinster ! ♥

Spring news !


Ni vet ju att jag älskar Faliero Sarti sjalarna men den här från Alexander Mc Queen är ett undantag från regeln för den är så cool så den får gärna flytta in hos mig :-) Grönt är så snyggt ! En vit t-shirt  + slitna jeans + denna sjal = fab outfit ! Och de snygga skorna från Chloé får gärna förgylla fötterna .  Sjal & skor är spring news hos
net-a-porter.

Det bästa med januari är att det börjar droppa in spring news i butikerna för nu är jag SÅ trött på alla rea/salg stativ och fula skyltfönster med nakna skyltdockor och A4 lappar som det står "rea/salg" på.  Det är ju mycket härligare med vackra vårkläder och snygga skyltfönster som man får inspiration av !

Själv prioriterade jag mina skyltfönster högt då jag hade butik och det tycker jag fler borde göra för de är butikens ansikte utåt . Man kan ju faktiskt piffa till dem även i salgstider... i alla fall lite... :-)


Lördagens trevliga middag.


Vi stod och fotograferade oss själva precis där gästerna gick in & ut så många undrade nog vad vi höll på med.? men den bjöd vi på ;-)

Jag kom precis på att jag missat att visa er bilder från lördagens trevliga middag så : här kommer de ! :-)

Söta Gizmoängeln Kjerstin (hon jobbade hos mig i min butik)  ringde plötsligt och frågade om vi ville följa med och äta middag på Yaya´s och självklart ville vi det så ett par timmar senare blev det kramkalas i Thailand. Eller ja, alltså inte riktiga Thailand men så nära Thailand vi kan komma här i Oslo för restaurangen är underbar. Titta
HÄR så får du ett intryck av vad jag menar ;-)


Sötaste Kjerstin och hennes prins Hans Martin. 

   
Kjerstin jobbar extra på Tiger butiken i Hegdehaugsveien (hon jobbar annars i bank) så håll utkik efter henne om du är där på shopping för hon är världens BÄSTA säljare !  På bilden till höger ser ni Kjerstis snygga outfit från Tiger: den svarta skjortan är en basic modell och byxorna är en vårnyhet. På fötterna har hon Acne pistols. Och till sist: min dessert!  Bananasplit. Mums! :-)

TACK underbara vänner för ett super trevligt & spontant initiativ ! Vi stor koser oss alltid med er och jag är glad över att Johanna är så glad i dig Kjerstin. Det värmer mitt mammahjärta ! :-)


Blå interiörinspiration.


Cool stol från Ralph Lauren.

Så där ja - nu har jag 1. ätit en lång god frukost (på order av min mamma ;-) , 2. gått igenom en väldig massa jobbsaker så att jag har full kontroll på alla mina anteckningar och små notiser som jag skrivit både här och där och nu ska jag strax iväg ut och jobba vidare...

Men först ska jag - som jag lovade tidigare - visa er snygga tapeter till pojkrummet, eller till andra rum också så klart för de passar minst lika bra på hytta , sommarstugan, på kontoret eller ja, precis var som helst egentligen ! :-)


Min favorit ! super snygg ! men den kan bli lite "mycket" på en hel vägg så jag föreslår den på en fondvägg eller en halvvägg (med tex randig tapet nedtill och denna upptill, eller träpanel nedtill och denna upptill..).


  
Snygga tapeter från Ralph Lauren. Jag älskar kartor så den till höger är min favvis av dessa 3.

Tapeterna från Ralph Lauren finns bl.a. hos ROOM  men jag misstänker att många tapetbutiker / interiörbutiker har dem så checka med en butik nära dig om du blir tapetshoppingsugen nu :-)

Själv fick jag inspiration till att tapetsera min "walk in closet" (inte en "riktig" sådan, men en del av sovrummet ska få nya garderober / hyllor etc så det blir nästan en sån..)  som snart ska fixas till här hemma men då blir det en helt annan tapet än dessa ... Jag har lust på en från ett märke som börjar på g och slutar på i ;-)




Happy tisdag !


Underbara Carrie och Charlottes söta dotter ur the movie.

Oh my vad det var SKÖNT att sova en så låååång natt ! Tror absolut att jag ska göra om det en dag snart igen :-)

Tisdag startade kl. 06.30 hos oss och jag lämnade en glad Johanna på dagis kl. 09.30 . När jag gick stod hon och hennes kompisar och hoppade upp & ner. Det är det roligaste (mest kul) Johanna vet :-)  Också berättade en av Johannas fröknar att hon ska göra om sin soffa där hemma efter julklappen hon fick av oss. KUL att man kan inspirera !

Nu väntar en god frukost på mig i köket och när jag tittar på Nyhetsmorgon på TV4 så påminns jag om att ni har helgdag i Sverige idag. Lyllo er ! som får en så extra lång jul / nyårsledighet. Njut !! :-)

  
Fina tapeter från Ralph Lauren. Jag älskar den i mitten !! (favorit).  Senare idag ska ni få se fina tapeter i blått också.

Som ni kanske kommer ihåg så hade jag ett eget inlägg ang Johannas tapet häromdagen och efter det har jag surfat runt lite och hittat dessa FINA tapeter från Ralph Lauren (samma märke som Johannas) och den rutiga längst till vänster ser ju faktiskt ganska lik ut, eller hur ?

HAPPY tisdag mina kära läsare ! :-)

Kram! ♥

Vårterminen har startat !


Jag hittade Johanna ute i sandlådan då jag kom för att hämta henne i eftermiddag och det var riktigt kallt idag, brrr...

Det var så fantastiskt KUL att se Johannas glädje av att vara tillbaka på dagis idag.

När vi gjorde oss klara på morgon så sa hon "ha det Gucci. Hanna leka Molly, Juni !" = bye , bye katten nu ska jag till dagis och leka med mina kompisar :-)  Och när vi kom fram till dagiset så ropade hon högt av glädje och sprang in så fort att jag inte ens fick någon puss & kram så jag fick ropa tillbaka henne. Då gav hon mig en blixtsnabb puss och sen försvann hon in  bland leksakerna innan jag hann blinka.  Underbart ! :-)

Som ni märker så går mitt läggamigrekordtidigtprosjekt inte helt enligt plan. Just nu bajsar Johanna ;-) men så fort hon är klar så återgår vi till nattningen av oss båda .


God natt !


Johanna tyckte att jag behöver ett plåster i pannan idag.. sötisen min...

När mitt älskade hjärta kom och satte ett plåster i min panna så tar jag det som ett tecken på att hon tycker att jag ska sköta om mig själv ...  Så - därför mina kära bloggisar så säger jag god natt så här rekord tidigt för jag tänker - för första gången !  - gå och lägga mig och sova samtidigt som Johanna.

Jag vet , det händer ALDRIG, men någongång ska vara den första med allt ;-)   (men man vet ju aldrig, jag kanske blir uppe i alla fall ?... vi får väl se.. ska i alla fall ge det ett försök )

God natt & sov gott alla underbara så ses vi utvilade imorgon ! ♥

I ett provrum idag..


Skjorta & baddräkt från H&M Trend, shorts från H&M Divided.

Idag halkade jag plötsligt in i ett provrum tillsammans med dessa 3 plagg och jag kan väl säga att det var lite ångestframkallande att prova både super korta shorts & en baddräkt för jag har ju inte stans brunaste ben direkt ;-)

Så inget plagg fick följa med hem idag men jag ska tänka lite på shortsen och baddräkten för båda var egentligen fina..  Måste bara få en bränna att matcha dem med först ;-)


En gång var jag hos frisören 5 gånger...


Jag börjar känna mig hemma på salongen nu.. ! och idag fick Solrik göra mig sällskap. Mitt substitut för Festis som inte finns i Norge (jag är inte så glad i kolsyrad läsk/brus...).

Som ni märker så är jag hemma igen men bara för en kort stund, jag ska strax iväg ut genom dörren igen och då blir jag borta en stund.  Jag är mitt uppe i en liten tokig "frisörhistoria" som jag tror att jag ska behålla för mig själv. Men - jag kan säga så mycket som att jag snart ska iväg på mitt 5:e frisörbesök på 1 vecka och det är typ 3 gånger för mycket... ;-)

Trots allt tokigt som hänt så är huvudsaken att jag blir nöjd till slut och det vet jag att jag kommer att bli ! 5:e gången gillt helt enkelt ;-)

 
Några extensions från en dag och några från en annan...

Ops, ser att klockan tickar iväg, måste gå ut. Ni får se en "dagens" senare och jag har INTE glömt tävlingen. Problemet är bara att tiden flyger för mig med alla dessa frisörbesök + massor med kul jobb.. ... Så ni som väntar på resultatet: ha tålamod ! snart så ! :-)

Och just det ja, jag fick en fråga om min längd? jag är 175 cm  :-)

Kram ! ♥

Salg , Sale, Rea !


Den här underbara cashmere koftan från Juicy Couture är en god investering att shoppa på salg nu. Den håller över många år ! (du kan klicka hem den hos Youheshe, se länk nedan).

Kärt barn har många namn... Nu är salget i full gång överallt och när jag gick till dagis med Johanna på morgon så fick jag nästan chock då jag tittade in hos Kamikaze för där kryllade det av shoppingglada girls kl. 10.05 och den butiken brukar det inte direkt vara trängsel i på morgonkvisten ;-) men så såg jag att de startat salg idag så det förklarade saken !   (Kamikaze är en exklusiv butik i stil med Nathalie Schuterman, de selger Prada, Gucci etc.)

Min plånbok sa : "gå raka vägen hem!" så - jag gick aldrig in för även om de där skorna & den där väskan som jag drömmer om är på salg så är de ändå för dyra just nu.... suck.... ;-)

   
Min favorit hood i vinter (jag har den i svart) från Juicy Couture och min favorit sjal från Falierio Sarti kan också klickas hem till nedsatt pris hos Youheshe.  Och du hittar super söta barnkläder på rea hos min favvis: How to kiss a frog.

Det kryllar av salg även på nettbutikerna och mina bästa rea-shopping tips är den danska butiken  YOUHESHE som selger de flesta av mina favorit märken och HOWTOKISSAFROG som selger de finaste barnkläderna !

Happy shopping ! :-)


Godmorgon hektiska vardag !


Kör på med en till snygg Carrie bild i farten här för jag hinner varken fota eller leta bilder ;-)

Då är vardagen här igen med besked ! Oh my -. min dag blir inte helt som planerat pga att en oväntad avtale dök upp nu kl. 11 som kommer ta mig nästan hela dagen...  berättar om den senare. Men å andra sidan fick jag gjort massa bra jobb i natt helt fram till strax före kl. 04 . Jag vet - crazy late ! men jag jobbar på så effektivt och bra på nätterna att jag helt tappar tid & rum. (ni mamas vet hur det är när kidsen sover ;-).

Önskar dig den bästa av dagar !

Kram en stressad tjej... ♥

Working late..


Bilden på Carrie är från the movie.

Dygnets timmar räcker inte till i mitt liv just nu....  Så här sitter jag nu vid mitt skrivbord mitt i natten och jobbar och lyssnar på skön 
musik av en favorit på Youtube och nyss gjorde jag något helt galet. Jag hoppade i mina UGG´s och sprang ner till 7-Eleven och shoppade choklad ! Jag vet, det är ju helt sjukt att göra något sånt runt kl. 00.30 på natten men är man godis sugen så är man ;-)  och det är vid sånna tillfällen som jag bara älskar att bo mitt i city.  Fast det älskar jag i och för sig alltid för jag är en äkta "citygirl" :-)

Bäst jag jobbar på här nu för jag ska leverera en hel del jobb per mejl innan jag kryper i säng.

Hoppas att du sover riktigt gott och att du drömmer rosa drömmar... !

Nattaklem! ♥ (som vi säger här i Norge).

Uppdatering mitt i natten (vågar inte skriva hur galet sent det är ;-) :  Nu ropar sängen på mig så jag måste sova några timmar innan det är dags att stiga upp igen så jag får än en gång lägga mig med dåligt samvete för att jag inte presenterat vinnarna... hoppas på er förståelse nu då jag jobbar...   Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter igen ! :-)

Julklappar & kvällsbus.


Vi har busat och skrattat för fullt inne på Johannas rum i kväll :-)

Jag vet - jag skulle inte blogga före jag har de 20 vinnarna klara men jag kan inte låta bli ;-) Vi har precis ätit god middag och nu ska hjärtat badas innan nattning. Hon längtar verkligen till dagis imorgon ! :-)


Min busflicka älskar diadem.


Barbapappa pusslet & den söta spargrisen är fina julklappar som tomten kom med .  (tusen tack!)

   
Hello Kitty diademet är från H&M, de söta tofflorna från butiken Propello i Stabekk och  kjolen som ska få följa med till Thailand är också från H&M.

Jag önskar dig en super mysig kväll ! Här i Norge startar vardagen igen imorgon så lyllo er i Sverige som har lite längre helg än oss :-)


Fika.


Vad sägs om en pepparkakesmörgås med polkagrisfyllning ? ;-)

Plötsligt fick jag ett sms av min bästa vän som frågade om vi ska ses och fika nu ? Å vad jag älskar spontana infall ! Så - nu åker varma ytterkläder på också ska jag ta en prommis till ett mysigt café i närheten. Lovely ! :-)


Vacker dag !


It´s a beautiful day. Don´t let it get away.

Jag går igenom alla fina
tävlingsbidrag samtidigt som jag både jobbar och städar och leker med Johanna... Det är ganska fantastiskt att man kan göra så många saker samtidigt ibland ;-)


Godmorgon härliga söndag !


Här är vi på Yaya´s igår kväll. Ska visa fler bilder från middagen i ett helt eget inlägg senare.

Dagen hos oss startade kl. 09 och nu ska jag iväg ut och köpa färskt bröd till frukost (och kanske en god nybakad bulle? ;-) och sen ska här jobbas & fixas.  Oslo bjuder på en vacker vinterdag med sol från klarblå himmel men det är ISkallt ute, brrr....

Vågar inte blogga mer förren jag har gått igenom alla era tävlingsbidrag och är klar för att presentera de 20 lyckliga vinnarna så - vi ses lite senare ! ;-)

Jag & Johanna önskar dig en underbart skön söndag fylld av solsken ! :-)

Varma kramar ! ♥

Kvällens.


I kväll då vi var ute och åt så hade jag på mig klänning från H&M, kavaj H&M, mitt "Carriebälte", skinnbyxor Zara och stövlar BilliBi. Johanna invigde sin nya kappa från Zara.

FÖRLÅT min frånvaro idag mina kära bloggisar ! Jag har saknat er och haft "bloggångest" hela dagen men ibland så räcker helt enkelt inte tiden till. Först var jag ute hela eftermiddagen och sen har vi varit ute och ätit super god middag tillsammans med våra underbara vänner Kjerstin & Hans Martin.


Ser ni kaoset i bakgrunden?  Det ska bort innan måndag knackar på dörren ;-)

Berättar mer om dagen senare (eller imorgon) och visar bilder. Ville bara titta in och säga "hej!" nu i farten :-)  Detta är en lite hektisk dag..

Önskar dig en riktigt mysig lördagskväll!


Happy lördag!



Nu ska jag stressa iväg ut och blir borta några timmar.

Önskar dig en underbar dag !

Kramar ! ♥

Crazy evenings..


Bilden är från i augusti. Diademet är shoppat i Phuket. Min vita tunika / klänning kommer från Customade.

Den här tokiga bilden symboliserar de sista kvällarna här hemma för mitt älskade lilla hjärta har fullständigt vänt på dygnet. Kanske förebereder hon sig inför resan och har ställt om sig till Thailand tid ? Man vet ju aldrig, de är smartare än man tror de små ;-)

Själv blir jag i alla fall super trött av dessa låååånga nattningar´...zzzz... Men - jag tror att jag ska göra ett försök att se Mamma Mia  för jag fick dvd´n i julklapp och alla säger att den är en äkta feelgood movie och det skulle passa mig perfekt nu :-)

God natt kära bloggisar ! ♥  (det är föresten Johannas fel att jag inte lyckats presentera vinnarna i tävlingen idag så det får bli imorgon. Hon hälsar och ber om ursäkt för det... )

Johannas fina tapet.


Johannas tapet är den "sak" här hemma som flest frågar om här på bloggen :-)

Jag får super många mejl & kommentarer ang. Johannas tapet så nu får den ett helt eget inlägg :-)

Tapeten kommer från Ralph Lauren och jag  köpte den på interiörbutiken R.O.O.M här i Oslo när Johanna låg i min mage. Eftersom ni är så många som frågat om tapeten så checkade jag med R.O.O.M. om den finns kvar? men tyvärr så har den utgått ur produktion så den existerar inte mer varken i Europa eller i USA :-(  

MEN ! svenska
Sandbergs Tapeter har en tapet som är super lik (typ kopia!) den Johanna har så den är mitt tips till er som önskar tapeten ! :-) Titta här:

    
Mer lik än så här kan en tapet knappast bli ;-) Precis som Johanns så finns denna också i rosa & blått.

Nu ska jag chilla i soffan ! :-)


Mysigt besök !


Gizmoängeln Heidi får paket av Johanna. Vad det var i ? En ängel ! :-)

Idag har vi haft super mysigt besök av vår kära vän Heidi. Johanna blir helt överlycklig varje gång hon möter Heidi och hon bara älskar att leka med henne vilket värmer mitt mammahjärta enormt ! :-)

Vi åt god lunch här hemma också passade vi på att byta julklappar . Vi fick dessutom gratta Heidi på födelsedagen i efterskott för hon fyllde år på självaste nyårsafton.


TACK  kära vännen för fina presenter ! :-) det är alltid lika mysigt att ses och vi hoppas att vi hinner ses igen före vi reser. Kanske en middag till veckan? :-)


Johanna goes black.


Kappa Zara, söt blus från
Howtokissafrog och tights från H&M (just nu har de köp 2 betala för 1 på tights i olika färger ! jag köpte grå + svarta).

Häromdagen fick den svarta söta kappan till vänster i bild följa med hem från salget / rean på Zara.  Jag har länge tittat efter en kappa till hjärtat men inte hittat någon så detta var ett fynd :-)  Hon kan matcha den till sin söta blus & leggings.


Johanna älskar att prova kläder så när hon såg att jag fotograferade kappan så skulle den absolut på ;-)  Kappan är lite stor nu (så vi viker upp ärmarna) men det är bara bra för då kan hon växa i den.


Mitt 2008.


Jag dricker Singapore Sling på Raffles hotel i mars då vi var där för att förnya våra visum.

När jag får tillfälle ska jag göra en summering av mitt 2008 här på bloggen men jag tror att det får vänta till vi landat i Phuket för fram till vi reser så är mina dagar ganska hektiska. Men ett av mina bästa minnen från året som gått är våra dagar i Singapore. Vilket ställe ! I love it ! :-)


När jag säger Thailand till Johanna så pekar hon alltid på pannan så det här tillfället då jag fick röd färg i pannan vid en seremoni då ett par bönehus velsingnades på vår resort är ett av Johannas största minnen från 2008.

Och för ett par månader sedan blev jag erbjuden att skriva under ett avtal som skulle innebära att min blogg "bor" hos en samarbetspartner som skulle marknadsföra min blogg genom sin portal till sina medlemmar etc. Jag blev självklart enormt smickrad & glad över att få erbjudandet.  Men - min magkänsla sa "nej tack" för jag vill köra min egen grej och magkänslor ska man lita på :-)

Oj, nu står en nyvaken prinsessa i dörren här så nu måste jag gå och pussa henne .   Ni ska som sagt få en summering av hela 2008 senare :-)


Fredag !


Vi har parkering inne på vår innergård och det är otroligt bekvämt eftersom vi bor mitt i city = vi slipper köra runt och leta p-plats.

Jag är verkligen totalt dagvild och tycker att det nästan känns overkligt att det är fredag idag. Känns mer som typ onsdag? eller kanske söndag ? Men inte en festlig fredag...   Så - för att komma i fredagsfeeling så sitter jag nu och lyssnar på den
HÄR låten och det hjälper faktiskt ! och om jag toppar musiken med ett glas vitt så blir det utan tvekan FREDAG ! ;-)

Johanna sover nap i fåtöljen nu och jag ska passa på att jobba (så det där vinglaset får vänta några timmar.. )

Hoppas att du har en fabulous dag !? :-)


Godmorgon 2:a januari!


Mr.Big & Carrie i Vogue.

Vi har sovit lite för länge här idag så nu ska vi skynda ut och blir borta en stor del av dagen idag men jag bloggar så fort vi kommit hem igen ! :-)


Sarah Jessica Parker i Chanel, med tanke på dagens...

Jag önskar dig en strålande dag och här kommer dagens:

"A girl should be two things: classy and fabulous."
/Coco Chanel.

Kram! ♥

P.S jag presenterar de 20 lyckliga vinnarna i
tävlingen när jag kommer hem från frissan.

Feelgood!


Det kommer att vara lite fler folk på beachen den här gången (nu är det högsäsong)... Bilden är från Kata Noi i juni  (=lågsäsong).

Johanna sover sött och jag behöver en dos av "feelgood" så här kommer bilder från vårt paradis dit vi snart återvänder. För att maxa det hela så lyssnar jag på den
HÄR favorit låten! :-)


Den här vägen nere på Nai Harn beach gick jag många gånger för att söva Johanna i vagnen. Sen drog jag ner vagnen till min solstol och njöt egentiden då hon sov sin nap.


Nai Harn beach är en favorit !


Min älskade Johanna nyvaken efter nap och glad över att se vår chaufför som kom för att hämta oss. 

Med detta inlägg säger jag TACK för idag för nu har jag en del att fixa + att jag borde komma mig i säng och sova bort förkylningen....  Hoppas att du har haft en underbar dag denna årets första ?!

Godnattkram! ♥

Tokig kväll...


Vackert blomsterarrangmang. Fick föresten en fråga om hur länge jag har kvar julpyntet? Fram till påske ! Nejdå, men hela vägen fram till tjugondaknut för jag vill njuta det så länge jag bara kan :-)

En time om året är "helig" för mig och det är då jag ska se "Året med kungafamiljen" för jag älskar det. Men vad händer? Jo , Johanna är piggare än någonsin och springer fortfarande runt här så jag kan väl inte direkt påstå att det blev det sköna stund jag tänkt mig...  Egentligen så spelar det så klart ingen roll. Men tokigt blev det.

Som pricken över i så har jag dessutom blivit super snuvig så - jag hoppas ni har överseende med att jag kanske inte bloggar mer idag för tror att det finns risk för att jag somnar när jag nattar Johanna. Fast det är klart - jag kanske ramlar av den lilla stolen och då lär jag ju piggna till !  ;-)


Dagens.

 
Snyggt stylade är dessa girls. Till vänster Paris Hilton, till höger Nicole Richie.

Idag får dessa läckra girls stå för dagens för är jag inte klar för någon fotografering ännu, softar runt i stor sjal, topp & tights och nytvättat hår i en tofs.

Johanna har inga planer om att sova nap så jag har inte fått gjort det jag tänkt mig  men å andra sidan så behövde jag en rktigt soft dag så det är helt okej.  Och fördelen med detta är ju att hjärtat kommer att somna rekord tidigt ikväll så inget ont som inte har något gott med sig ! :-)


Slut ?

Läste föresten att Jennifer Lopez och hennes mann ska skilja sig?! vad säger ni? är det ett rykte eller sant ?


Välkommen 2009!


Här skålas det vid gårdagens middag.  Och senare på kvällen åt jag så många choklad-doppade jordgubbar att de nästan kom ut genom öronen ;-)  Det är det absolut godaste jag vet , spciellt till ett glas kall champagne!  (tyvärr glömde jag att fota godsakerna).

Nytt år & nya härliga möjligheter ! :-)

Idag har vi kört extremt soft dag här hemma och jag kan inte minnas sist jag sovit så länge. Helt underbart ! Johanna väckte mig i och för sig 7.30 men efter ett tag somnade vi båda om i soffan och sen vaknade vi där kl. 11.15.  LYX !! :-)

Men - nu är det slut softat och jag ska ta tag i att flytta in alla mina saker på kontoret igen efter förra veckans styling då allt hamnade i vardagsrummet.

   
Johanna myste runt i sina fina kläder från How to kiss a frog i gårkväll och vi eldade så klart i öppna spisen då vi åt middag. Sen ringdes & smsades det en del också för att hälsa familj & vänner gott nytt år :-)

Hoppas att du hade en FANTASTISK nyårsafton och att du minns 2008 med glädje ! :-)  Och om du vill så får du gärna mejla mig en bild från igår så lägger jag ut ett eget inlägg med nyårsbilder senare , mejla gärna en bild på din nyårsoutfit !

Jag känner på mig att det här året blir absolutely fabulous ! Skrev du föresten någon summering av året som gått igår? Själv fick jag inte gjort det men idag så :-)

Kram! ♥


Bloggtoppen RSS 0.91