Dagens shoe-shopping.


Svart eller muldvarp? Båda är verkligen fina!  I bakgrunden skymtar lilla J som sitter och mumsar på en bolle (norsk vete-bulle som inte finns i Sverige).

Efter en hektisk dag hämtade jag J på dagis i strålande solsken :)  På väg hem passerade vi Shoe Lounge och då var det dags för shoe-shopping. Jag gick för en av mina favorit färger, nämligen...


....muldvarp! De matchar min garderob bäst så jag är super nöjd :)

Nu är det dags för middag så jag önskar dig en FLOTT kväll! och TACK igen för all hjälp ang. val av färg, ni är underbara och jag är sååå glad över att ni finns!! :)



Godmorgon & Johannas nya bilbarnstol.


Sedan en stund tillbaka åker Johanna som en prinsessa i sin fina bilbarnstol från
Maxi-Cosi. Eftersom vi är SÅ nöjda med den så vill jag tipsa er som ska köpa ny stol om denna goding som heter Maxi-Cosi Rodi. Lilla J var på sitt bästa bus-humör då jag tog bilden så hon lekte med bältet... tur bilen stod parkerad ;)

Godmorgon sweeties!


Jag är på väg ut genom dörren nu så jag uppdaterar det här inlägget då jag kommer hem igen. Ville bara titta in och önska dig en underbar dag denna sista augusti-tisdag. Tänk - imorgon välkomnar vi september! och med det kickar hösten igång på riktigt för september = träden skiftar färg, det blir kyligare och vi får mysa in oss i stora sjalar och stickade kofter. Lovely !!


Men det är imorgon - nu njuter vi sista augusti-dagen ! Wiiieee! :)


♥ KrAmAr & KäRlEk ♥


Sweet dreams.


Torsdag runt kl.16.15. Titta så FIN
Lexingtons jul kollektion är! I love it!

 Det börjar bli dags att gå och sova...zzz... men först: TACK för hjälpen med att välja färg på Acne skorna! :) Men jag vet inte om jag blev så mycket klokare? för ställningen blev 8 - 9 (svart vann). Precis som ni skriver så är de i mocca mer ömtåliga och de svarta mer "bankers" (safe) så ja... beslut tas imorgon helt enkelt.

♥ GoDnAtTkRaMaR ♥


Excuse me...?


Grattis till Polarpriset Bjørk! Tänk att hon är 44 år, det kan man inte tro.. (bilder lånade från Expressen).

Alltså helt seriöst... V A D har Bjørk på sig?? Jag trodde att hon toppade då hon hade på sig en vit svan-klänning (remember?) för ett antal år sedan men nejdå, idag slog hon den med besked ;)  Det är helt säkert någon väldigt känd och svindyr designer från Island som klätt upp henne men ändå.. måste det vara sååå speciellt? Hon är ju så söt och sticker ut ändå, utan stora blommor som gömmer hela halsen och nästan huvudet..


Vad kul det är att se kronprinsessan i utsläppt hår! det har hänt flera gånger sista tiden och det klär henne verkligen.

I kväll har jag varit iväg för att framkalla bilder som Johanna ska ha med sig på dagis imorgon då de ska göra ett familjeträd och detta lilla prosjekt tog bra precis 3 timmar (say no more...).  Nu är i alla fall bilderna i box och jag ser fram emot att se trädet då det är klart ;)




Svart eller "muldvarp"?



Hjälp!

Jag har snöat in mig på ett par låga ACNE pistols (typ 1 år efter alla andra ;) men jag klarar inte att välja färg.. Så snälla bloggisar kan ni hjälpa mig? Ska jag gå för den i svart skinn? eller i den nya semskede / mocca i färgen "muldvarp"? Den svarta är ju så klart hur safe som helst men den andra matchar mina väskor lite bättre... hmm... vilket i-landsproblem jag fick på halsen nu ;)


Happy new week!


Kommer ni ihåg den fina vasen jag visade från Sia med text på? I höst kommer det bl.a. mat-tallrikar med lika härlig text på, som den här tex: "today is a good day to eat, drink and enjoy life!".

Glad måndag sweethearts!

Oh my - måndag IGEN!? Augusti månad är utan tvivel en av årets mest hektiska för min del. Modemässa i Cph, J´s födelsedag, diverse lanseringar och fler mässor... samtidigt som jobbet startar upp på allvar igen efter sommaren. Men jag gillar det ! även om jag skulle önska att tiden gick liiiite saktare ibland ;)


Jag mötte en av de söta tjejerna som jobbar på Accessorize på mässan igår (jag är ofta där och lånar till uppdrag). Vi sitter och myser hos den leverantör som bl.a. levererar till Home & Cottage butikerna. Ska visa er fler pics från mässan senare...

Nu sticker jag iväg till plock & studio så jag önskar dig en HAPPY NEW WEEK och ser fram emot att ses igen lite senare då jag är tillbaka på mitt kontor.

P.S kom ihåg att lagra:
www.gizmolina.com för nu närmar sig flytten med stormsteg.

♥ Love! ♥


Dagens.


Gave & Interiørmessen kl.15.40. Klänning
Odd Molly, kofta Cathrine Hammel, halsband Bjørg + Lorange Design + Koffert, jeans Diesel, skor Chloé, väska Marc by Marc Jacobs. Den rosa väskan fick jag av Rice (en nyhet ur deras a/w kollektion) och den är fullproppad med kataloger :)

Oj, vilka bra & effektiva timmar jag hade ute på mässan! :) Jag träffade trevliga leverantörer och jag samlade på mig massor av bra material.

Nu pågår kvällsmys här hemma med en lite små-förkyld Johanna vid min sida och ett härligt höstregn ute.

Trevlig kväll!


Johannas 4-års kalas.


Lördagen den 21:a augusti = Johannas födelsedag. Jag, JIG & mormor har precis sjungit för J och hon har blåst ut 4 ljus i en chokladmuffins innan hon fick några paket.

Här kommer härliga bilder från förra helgens kalas. Jag uppdaterar inlägget med text då jag kommer hem i eftermiddag. Enjoy! :)


Jag hade lite svårt att bestämma mig för tema till dukningen men till slut så landade jag på Prinsessan Lillifee. De söta skedarna med cupcakes på toppen kommer från Rice och de shoppade jag i Cph.


Inget kalas utan fiskdamm :)  Papperspåsarna + de söta tygbanden kommer från Panduro Hobby, hjärtat i trä köpte jag på Markedsplassen Blomster och skrev barnens namn på, jag fäste de med vitt snöre som jag köpt på Ikea för länge sen. I påsarna: stickers från Accessorize, godis och en Hello Kitty PEZ som vi köpte med oss från Thailand.


Som vanligt så kryddade jag dukningen med ballonger som jag fäste bak på stolarna. Den här dukningen är från kalaset på lördagen då J´s dagiskompisar var här.


Här har Johanna precis fått se den fina prinsessetårtan. Hon blev SÅ glad!


söndagen hade vi kalas för vänner och här sitter vi och myser med fina
Randi och hennes söta Sofie.


Mor & dotter mys mellan Emma & Elsa.


HAPPY 4-åring! Johanna och hennes dagiskompisar dansar till mormor som spelar dragspel & sjunger.


Jag och mina underbara vänner som betyder massor för mig. (min klänning kommer från Odd Molly).


På söndags kvällen var JIG´s familj på besök. Här ser ni J´s kusin och hennes boyfriend.


Solstrålen Josefine hade kramkalas med sina E´s.


Jag & JIG fick också ett par presenter.. bl.a. så fick jag ett par fina örhängen som min fina venn Randi designat.


Den underbara prinsessekaken önskar jag att jag hade gjort själv men tiden räcker inte till allt (och jag hade aldrig fått till den så där FIN) så den har duktiga Hege hos Veslefrikk gjort.


Tack vare en bloggläsare så hittade jag ett ställe som hyr ut dragspel så mamma kunde, till Johannas stora glädje, underhålla på alla 4 kalas :) (TACK snälla mormor!).


Godmorgon sköna söndag!


Nu kan du shoppa den ljuvliga a/w kollektionen från svenska 
How to Kiss a Frog i deras egen nettbutik.

Godmorgon mina fina bloggvänner!

I natt hände det igen, runt kl.04.30 säger J att hon vill komma och sova i stora sängen. Mysigt! :) Vi somnade snabbt om båda två och vaknade igen runt kl.08. Nu morgonmyser vi framför barnTV och det är strax dags för frukost. Jag älskar söndagmornar, de är så härligt softa & lugna...


Kollektionen består av kläder till både tjejer & killar.


Hur söt är inte den lila klänningen?  Skulle passa lilla J perfekt.


J har en hel del kläder från How to Kiss a Frog och vi är väldigt glad i dem.

Min söndag bjuder bl.a. på ett besök på en inspirerande mässa så jag återkommer med bilder så fort jag kommer hem igen.

HAPPY söndag darlings! :)

♥ Love ♥


Lördagens Johanna & balett.


Utanför baletten idag runt kl.15.45 under ett äppelträd. J inviger ny fin kofta från Benetton (shoppad i Cph men finns även på Benetton på Aker Brygge), klänning
How to Kiss a Frog, tights Zara, skor H&M och hårspänne Prinsessefin.

Idag var det som sagt balett-premiär och Johanna har längtat sååå. Hela veckan har hon sagt att hon gleder sig till baletten på lördag :) Hon och hennes söta kompis J var jätte-duktiga och de hade en kul time men - nästa gång ska vi flytta till en grupp för större barn för den här timen passade bäst för barn 2-4 år.




Johannas söta balettdräkt kommer från La Danse, tights + skor H&M.


Efter baletten tog vi en kose-tur, på bilden är vi på Aker Brygge.

Det här var en riktigt mysig dag! jag har bubblat över av kärlek till Johanna och det var så kul att gå med henne på Toys "R" Us. Av allt i hela butiken så ville hon bara ha en påse med glas-kulor, inget annat. Barn kan vara SÅ söta

Nu ska jag krypa ner i sköna sängen och sova hur gott som helst! :)

♥ GoDnAtT kRaMaR


Äntligen hemma & lördagsmys.


Idag runt kl.12.50 i en fotostudio. Jag har på mig klänning + sjal Odd Molly (finns hos
Daisy), trench H&M, jeans Diesel och skor Hunter. Min anteckningsbok klarar jag mig inte utan då jag är på jobb.

Vi kom äntligen hem igen efter jobb, balett (höst-premiär) och en tur till Toy´s R Us (för att byta ett par gaver). Nu väntar taccos och lördagsMYS så see you later ! :)

Trevlig kväll sweeties!


Godmorgon härliga lördag!


J´s säng har fått ett nytt fint överkast från den underbara butiken
KOFFERT (som har lanserat nettbutik!). Min plan var att göra om lite på J´s rum inför födelsedagen men jag hann inte... Men det är å andra sidan de små detaljerna som gör skillnaden.

Godmorgon sweethearts!

Åh vad det känns H Ä R L I G T med lördag!! och detta trots att jag faktiskt ska jobba en del idag men bara det att få köra en soft morgon utan dagis-stress är ju en lyx. Hjärtat väckte mig i och för sig runt kl.07, men thank god! för att jag fick sitta och små-sova i soffan efter det :)


4-års dagen 21/8 på morgonen. J fick även ett pyssel-sett och chokladpengar från KOFFERT. Det är verkligen SÅ bekvämt & bra med nettshopping då man jobbar mycket och inte har tid att springa runt i butiker :)

Nu ska jag göra mig klar och sen iväg ut.

Önskar dig en fantastisk lördag fylld av lyckliga stunder!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Thomas Sabo a/w kollektion.


Torsdag runt kl.19.45. Jag älskar tapeten och en sån där disco-kula vill jag ha hemma på min födelsedagsfest i september...

Igår kväll tog jag med mig min kära venn Mia på lanseringen av
Thomas Sabo´s a/w kollektion som ägde rum i vackra Milla Boutique. Vi blev bjudna på bubbel + fingermat och alla vackra smycken var härligt ögongodis. Men vi blev bara där en kortis för vi kom sent, men bättre en stund än inte alls :)


Ett par representanter från Thomas Sabo som kom hela vägen från Tyskland + Julie (till höger) som driver SPALT-PR i Norge.


Smyckena med änglavingar är mina favoriter i kollektionen.


Happy friends med goodiebags på väg mot BAR.

Tack för en trevlig kväll SPALT-PR & Thomas Sabo!


Perfekta charms till en bloggande fashionista ;)

Jag har ett halsband som man fäster charms på från Thomas Sabo som jag blev påmind om nu. Ska ta och damma av det och börja använda det igen. Och vi har gett ett armband med charms till mormor för några år sedan son hon använder flitigt. Jag tycker att det är så kul med smycken som man kan bygga på vid tex jul & födelsedagar. Mormor har fått en charm här och en charm där från oss, alla med symboler som passar henne (tex. Musse Pigg, golf...), själv har jag ett J (för Johanna & JIG), en prinsessa, ett rosa hjärta + en hjärte berlock som man kan fästa bider i.

Nu: tillbaka till sköna soffan :)


Gårdagens & vacker prinsessa.


BAR Tjuvholen igår runt kl.21.30. Jag hade på mig bluse Paul & Joe Sister, byxor Custommade och den trenchcoat som jag tipsade er om häromdagen från H&M (kostar bara 299 !). Min bästa venn Mia gömmer sig bakom den goda cavan :) 

Oj, vilken hektisk dag jag har haft idag.... tror aldrig det har kännts så S K Ö N T att få komma hem och hoppa i myskläderna och konstatera att det är freeeedag ! :)


Herregud så VACKER prinsessan Madeleine var i onsdags på det grekiska bröllopet mellan prins Nikolaus & Tatiana Blatnik. Klänningen är amazing och den passar henne perfekt.

Johanna hade med sig en kompis hem från dagis och jag åt bästa "dagen-efter" maten = min curry räk pasta. Nu somnade precis mitt hjärta i sitt nya Barbapappa nattlinne (de har SÅ mycket fint på Åhléns i Sverige) och jag ska lägga mig i sjeselongen och chilla med blader och Bocca choklad. Lovely.

Önskar dig en det bästa fredagsmyset ever !


Fabulous fredag!


Lilla J på väg till dagis igår. Vit skön topp Benetton, klänning Zara (finns i butik nu, super söt), strumpbyxor Polarn & Pyret, regnjacka
Tiny Doe (den kommer med skönt fleece foder i höst!), skor H&M och hårspänne Prinsessefin.

Hej alla fina bloggisar!

Det blev en oplanerad sovmorgon hemma hos oss idag för både hjärtat och jag somnade om i soffan framför barnTV. Men det var nog tur att jag fick den där x-tra timmen för jag märker att jag drack vin igår ;) Jag körde till studio direkt då jag lämnat J och nu är jag bara hemma på blixt-visit (för att sminka mig.. hann inte med mig själv på morgon) innan jag ska iväg ut och plocka mer ting till foto.


Klart man ska ha 2 handväskor ;)

Önskar dig en FABULOUS fredag och hoppas att solen skiner hos dig också idag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Tjej-kväll.



Jag sitter med hår-rullar och fixar mig för en kväll med min bästa venn Mia. Vi ska starta med att gå på ett event där det blir mingel, musik, vackra smycken & bubbel i glaset. Sen drar vi vidare...  så nu önskar jag dig en MYSIG kväll så ses vi lite senare !


Happy torsdag!


Fredag runt kl.14.30. Jag var innom BalloonCompany och shoppade en stor ballongbukett (den gömmer sig i den vita påsen) som Johanna fick då hon vaknade på sin födelsedag. (Ska visa er bilder från dagen / kalaset senare). Jag blir helt lycklig varje gång jag kliver in i den här butiken. I ♥ ballonger!!!

Hej mina fina vänner!

Idag hann jag inte riktigt med mig själv på morgon och direkt efter att jag lämnar hjärtat på dagis så kickade jag igång jobbdagen. Har varit ute och plockat till styling hos H&M + diverse PR-byrårer i regnet. Det är ett riktigt höst-väder idag men det känns ändå ganska mysigt. Så länge man har Hunter på fötterna och paraply över huvudet så är det ju ingen fara ;)

Nu ska jag kasta i mig lite mat för jag känner mig lite svimmel p.g.a. mat/drick-slarv och sen sticker jag iväg ut igen så jag önskar dig en amazing dag fylld av glada tankar!

♥ LoVe! ♥


Girls-night-out.


Lördagkvällens: topp från Tiger (oh yes, samma kollektion som klänningen jag har), byxor Custommade, skor Enrico Antinori och armband från Humanity (hos
Creative Lounge). P.S jag gillar inte att fota med flash men utan den hade alla pics varit kolsvarta..

I lördags kväll då vi satt och pustade ut efter Johannas kalas med en god middag så fick jag plötsligt ett sms av Josefine som frågade om vi skulle gå ut och fira oss själva för att vi varit mammor i 4 år? Så jag bjöd med mig min kära venn till en fest som agenturen Kaare Lund arrangerade som avslutning på OFW. Efter champagne & mingel fortsatte festen på A-HA´s efterfest (de hade haft konsert i stan) men vi drog vidare därifrån ganska snabbt för att dansa på OAK istället...






Kvällens pics med bl.a. duktiga stylisten Jan Gunnar, Fredrik som driver Kaare Lund och solstrålen Camilla Harket.  (TACK! för en FAB kväll Kaare Lund).

Klockan tickar fort då man bloggar så nu loggar jag av för idag så ses vi igen imorgon och då är det minsann torsdag. Tänk på det! :)


GoDnAtT kRaMaR!



Vinnaren av Acne kläder från Zimba.


Vinsten = jeans + t-shirt från ACNE i samarbete med
ZIMBA.
 
♥ Mina kära bloggisar! ♥

Nu är det hög tid för mig att presentera vinnaren av kläder från butiken ZIMBA och stort TACK till alla er som tävlat! Jag önskar som vanligt att alla fick vinna....

And the winner is:

Postat av: Hildegunn  Hei! Oiii for noen tøffe klær!! Jeg har lenge tenkt på hva min 6-åring skulle ha på seg til skolestart; dette settet hadde passet perfekt!! Så da sier bare tvi-tvi til gutten min, og meg selv med ønske om å vinne tøff jeans og minst like tøff t-shirt! :) Ellers tusen takk for at jeg får følge en veldig inspirerende og positiv blogg! Fortsatt god sommer ønskes deg og din familie! Klem fra mamma til to!! :)
2010-07-29 @ 18:03:37

Grattis till vinsten Hildegunn!
Mejla mig namn + adress till [email protected]

♥ Stort TACK till ZIMBA för ett trevligt samarbete! ♥

Kapp Ahl lanserar Vintage Stories.


Entrén till presserummet och en goodiebag i handen.

Idag var jag bjuden till
Kapp Ahl för att få se den nya Vintage Stories kollektionen som kommer ut i butik 29:e oktober. Designerne bak kollektionen har inspirerats av Paul Poiret och hans liv som en av de mest omtalade modeskaparna tidigt på 1900-talet. Han var känd för sina overdådige fester, och speciellt en maskeradbal "A thousand and second night" - med orienten som tema, en fest det blev snakket om i lång tid.

Kollektionen består av haremsbyxor, tuniker. långa kjolar / skjørt, vester, bluser och mjukt draperade kjolar / klänningar med detaljer som tex sølvbroderier samt accessoarer. Och precis som tidigare så finns det kläder till baby og barn så att mor & dotter kan matcha.


Ett par av mina favoriter.


Det bjöds på mat som matchade kollektionen.


Plötsligt kändes det som att jag förflyttat mig långt från Oslo...


Baby & barn-kollektionen.

TACK för idag Annelie & Kapp Ahl!

P.S kollektionen lanseras på utvalda butiker (ej alla) runt omkring i landet.


Onsdagens.


Runt kl.15.30. Klänning + kofta + rosett / sløyfe från norska 
Cathrine Hammel, jeans Diesel, skor Chloé, halsband Bjørg och klocka Triwa (finns hos Zimba).

Vad tomt det blev då mamma rest. Det har varit SÅ trevligt att ha henne här och hon skämmer verkligen bort oss med städning, matlagning & hämtning + lämning på dagis. Önskar att vi bodde närmare varandra så att vi fick lite avlastning i vardagen.


Nu somnade precis mitt hjärta och jag ska gå på ett kvällspass på kontoret.


Nytt Kamille Mor & Barn ute nu!


Kamille Mor & Barn nr.3. Min intro-sida till modesidorna där jag valt ut mina personliga favoriter. Bilden på mig & Johanna fotograferades i mitten av juli och J var super duktig, bilden var fixad på typ 5 min :)

I måndags gjorde ett nytt nr av Kamille Mor & Barn entré i tidningshyllorna runt omkring i hela Norge och som vanligt så har jag stylat en hel del shop sidor (kläder & barnrumsinteriör) så missa inte det! :)

Tyvärr så finns ju inte magasinet i Sverige MEN! Kamille Mor & Barn finns på nett nu! :) (inte i full skala, men ändå..) så nu kan ni som bor i Sverige surfa in hos
Kamille och där klickar ni er vidare till Kamille Mor & Barn.


Ute i butik nu! (tjejen på coveret är en känd tv-profil i Norge. En "väder-flicka").

Just nu sitter jag och jobbar med nästa nr som kommer ut i slutet av november och där har vi så klart tema JUL så mitt kontor fylls i dagarnan upp av finaste julpytet & finaste jul-kläderna. Ho, ho ! ;)

P.S jag efterlyser dig som vann ett ex av förra nr av Kamille Mor & Barn på bloggen. Blir glad om du mejlar mig! [email protected]


Godmorgon onsdag!


The human heart feels things the eyes cannot see,
and knows what the mind cannot understand..

Godmorgon sweethearts!


Kan det verkligen stämma att det är den 25:e augusti idag? Den senaste veckan har "försvunnit" (pga alla kalas & fashion week) och just nu önskar jag att jag kunde stoppa tiden så att jag hann i kapp lite.. Tror kanske det kan hjälpa lilla J får vara hemma på fm idag för då sparar jag ca 1 time på morgon ;) och bäst av allt: Johanna får leka med mormor fram till att hon ska resa (det gäller att passa på då hon är här).


Som sagt...följ ditt hjärta...

Jag ska hoppa i duschen nu så jag önskar dig en riktigt BRA dag! Be happy!

♥ KrAmAr & LoVe ♥ 


Cubus lanserar Trend Edition.


Den vackra produktsjefen hos Cubus visar sitt favorit plagg ur kollektionen: fårskinnsjackan (den åkte rakt in på min önskelista). Blusen (super fin!!) och skinn-shortsen kommer självklart också från kollektionen.

Med start i nästa vecka (v.35) lanserar
Cubus Trend Edition i ett utval av butiker. Tanken är att erbjuda kunderna en kollektion med ännu högre motefaktor. Kollektionen består av sesongens viktigaste nyckelplagg som: saueskinnjakken (fårskinn), haremsbyxor, långa klänningar, buksedresser och plagg i skinn (tex klänning, tights & shorts). Färgskalan är svart, vitt, grått, puderrosa och kamel.


Ett par av mina favoriter ur kollektionen: tyll kjolen (som även finns i svart) och den fina blusen som ni såg på förra bilden (även den finns i svart). Blusen kostar 299 nok.


Snyggingar från Polhem-PR & Cubus. Merethe ( i mitten ) har på sig en cool byxdress ur kollektionen.


En vanlig dag på jobbet... ;)  (det var bra jag tog t-banan).


Merethe är duktig stylist hos Cubus = det är hon som bl.a. stylar skyltfönstren i Cubus butiker.

TACK för idag Cubus & Polhem PR!

Imorgon flyger mamma hem till Luleå igen så nu ska jag gå tillbaka till vardagsrummet och umgås.

P.S Trend Edition lanseras i ett urval butiker (ej alla). I Oslo lanseras den hos: Oslo City, Karl Johan, Grensen, Bogstadveien.


Dagens.


Jag och min goodiebag runt kl.14.30. Sjal + klänning från Odd Molly hos
Daisy, jeans Replay, skor Fiorentini + Baker och väska Marc by Marc Jacobs.

När jag gick igenom mina mejl tidigare idag så dök en trevlig inbjudan upp så plötsligt var jag hos Polhem PR och fick en presentasjon av Trend Edition som lanseras hos Cubus från v.35. Men mer om det i ett eget inlägg senare för nu är det middagsdags. Det är så lyxigt att ha mamma här som plötsligt ropar "varsågoda!" då maten är klar och ikväll har jag hört rykten om att det blir en god kyckling rätt...

Trevlig kväll!


Godmorgon tisdag & Johannas nya hus.


Det underbara huset från
Wingreen har vi köpt hos den norska nettbutikken Prinser & Prinsesser. Och därifrån kommer även den matchande mattan som ligger inne i (den köper man separat). Johannas klänning kommer från MeMini, t-shirt Kapp Ahl och hårspänne Prinsessefin.

Godmorgon snyggingar!

Idag vaknade jag med Gucci vid min kudde då hjärtat kom tassande in till oss. Han ligger ofta så, brevid mig på nätterna och det är verkligen jätte-mysigt för ljudet till att han spinner är så härligt att sova till...

Jag har precis kört J till dagis i ett grått & regnigt väder och nu ska jag kasta mig över mina jobb-uppdrag. Men det var inte helt lätt att få med sig darlingen på morgon för hon satt och tittade på dvd inne i sitt nya hus som var en av presenterna från mig & JIG. Huset har stått på önskelistan länge och ni känner säkert igen det från Kamille Mor & Barn där jag tipsat om det. Jag tycker att det är SÅ fantastiskt FINT :) och Johanna älskar det!


Gucci´s premiär besök i huset. J lyfte in honom och efter 1 sek sprang han ut :)


Tittut ! det här är mitt egna lilla hus.


Gardinerna kan sättas för fönstren och sedan fästas enkelt med borrelås så Johanna tog dem av och på några gångar igår... Kul att kunna variera vid lek .


Så här låg hjärtat igår kväll och tittade på My little pony på sin nya rosa Disney dvd. Hur mysigt som helst! och jag ser huset som ett perfekt substitut till lekstuga för oss som bor i lägenhet och inte har någon gård.

Huset är stort (det finns i 2 storlekar, detta är large) så både jag & J låg där inne och myste igår. Vem vet, kanske sover vi där inne en natt? det blir ungefär som att tälta, fast inne i vardagsrummet vilket passar mig bättre ;)

Nej, nu måste jag äta lite frukost. Magen kurrar. Önskar dig en FLOTT dag!! och du, kom ihåg: Carpe Diem!

P.S om du bor i Sverige så kan huset shoppas hos Sprall.

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Sweet dreams...zzz...


Kvällsmys innan läggning. Johannas s k ö n a pyjamas kommer från
Baby Cotton som du bl.a. finner hos Zimba & Daisy. Kvaliteten är underbar och kollektionen är bedårande.

Bäst jag lägger mig nu så att jag får sova en lång skön natt :)


SwEeT dReAmS dArLiNgS!


Dagens girls & 4-års firing på dagis.


På J´s dagis idag runt kl.12.20. Jag har på mig klänning Odd Molly, skor Chloé och väska Marc by Marc Jacobs. Johanna har på sig t-shirt Kapp Ahl, klänning Me Mini och skor H&M. Mormor har på sig klänning Odd Molly.

ÄNTLIGEN kan jag blogga! efter en em / kväll med tekniska problem = inget internet. När internet inte fungerar så känner jag mig verkligen helt off verkligheten så nu hoppas jag att tekniken ska vara i topp form igen :)

Idag har vi haft ett helt fantastiskt fint väder och vi har varit på dagis och firat Johanna. Mormor spelade dragspel på samlings-stunden och sjöng sånger med barnen och sedan var vi med på lunchen då hjärtat bjöd alla på korv med bröd och chokladkaka till allas stora glädje.


Hemma i köket idag runt kl.09.30. Johanna valde kake själv och det skulle absolut vara denna med Laban´s seigmenn (norskt super poppis godis) på. Inget annat.


Dagis runt kl.11.30.Samlings-stund pågår. Det var väldigt uppskattat att mormor var där och spelade & sjöng och för Johanna var det så klart "stort". TACK föresten till dig som tipsade om var jag kunde hyra ett dragspel! De hade inget där, men de tipsade mig om ett annat ställe som hade.


Snälla fröken Bente bjuder på chokladkakan som jag pimpat med prinsessekronor.


Johanna bakade sand-kakor med sina kompisar då vi gick därifrån.


Jag & mamma njöt solen & god mat på Olivia´s fina uteservering efter dagis + ärenden. Det var helt galet varmt. Lovely !

Detta är en dag vi kommer att minnas länge!

Nu har lugnet lagt sig här hemma efter hektiska kalas-dagar och imorgon kickar jag igång nya inspirerande jobb-uppdrag så jag tror jag ska passa på att lägga benen högt i soffan nu och chilla... ;) 


Godmorgon soliga måndag & helgens prinsessetårta.


Kommer ni ihåg tårtan jag visade för någon dag sedan? Visst blev den lik!? Det är duktiga Hege på
Veslefrikk som gjort den och den gjorde stor succé i helgen :)

Godmorgon mina vänner !

Här i Oslo har vi en vackert solig morgon och Johanna sitter och leker med mormor. Vi är ganska nyvakna och jag ska kasta mig över muffins & chokladkake bak inför dagens firing på dagis då mormor ska spela dragspel till sången på samlingsstunden. Det tror jag blir väldigt uppskattat av de små :)


Johannas klänning kommer från Little Marc Jacobs, hårspänne Prinsessefin.


Ett fint minne från helgen...

Jag önskar dig en STRÅLANDE dag fylld av lyckliga stunder !


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Godnatt festligaste kalas-helgen!


I kväll runt kl.20.30. En lycklig 4-åring leker med presenter. Johannas underbart sköna nattlinne kommer från norska
LilleBa. (jag har ett likadant = fin match).

Så där ja, nu har vi avklarat 3 kalas på 2 dagar och nu återstår bara firing på dagis imorgon :) Det har varit sååå mysigt att få fira älskade Johanna och jag är enormt glad & tacksam över att mormor har varit här och hjälpt till. Det är fantastiskt kul att bjuda in till kalas och snart är det dags igen för min födelsedag närmar sig...


Lek pågår.


Mitt älskade hjärta.


Hörde jag Barbie?

Nu håller jag på att somna över tangenterna...zzz...så jag återkommer i morgon med kalasbilder.

TACK för alla fina grattis-hälsningar & sms Johanna har fått! Hon är heldig som har så många vänner som tänker på henne och visar henne uppskattning. Det sätter vi stor pris på ! (norskt BRA uttryck som på svenska blir "det uppskattar vi väldigt mycket").

GoDnAtT kRaMaR!


Glad söndag från kalas-fabriken!


Johannas födelsedag runt kl.17.30. Hjärtat har på sig hårspänne från Prinsessefin och klänning från Marc by Marc Jacobs. Jag har på mig silke klänning från Odd Molly (från Daisy).

Mina kära bloggläsare !

Tänk att jag inte ens fick till ett "GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN älskade JOHANNA" inlägg igår... det säger en del om hur hektisk min dag var ;) Vi hade en härlig 4-års dag och mitt hjärta hade så kul med sina fina dagiskompisar som var här på kalas. (bilder kommer...).

Idag har vi en ny dag och nya kalas, närmare bestämt 2 stycken så nu ska jag hoppa i duschen och sen: fixa fiskdammspåsar.


Åh vad man blir G.L.A.D av ballonger !!! :)

Önskar dig en STRÅLANDE dag och hoppas att solen skiner lika vackert hos dig som den gör här i Oslo idag. Och tänk att jag är mamma till en 4-åring nu! det känns fantatiskt ! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Hektisk fredag & speciella minnen.


Förra fredagen på modemässan i Cph runt kl.19.00. Jag och min bästa venn Lotta hade precis suttit och haft girl-talk över lite vitt vin och här kramas vi hej-då innan jag hoppade in i en taxi och åkte till By Malene Birger visningen.

Oj, vilken hektisk "fixa-inför-kalaset-fredag" jag har haft idag, det har verkligen gått i ett och nu ligger mormor här inne på kontoret och ska sova så jag bloggar i smyg i mörkret ;)  (vårt trådlösta nett fungerar inte).

Jag har haft lite svårt att välja tema till Johannas kalas på dukningen men nu tror jag att jag har saken under kontroll ;)  också har jag så klart varit och shoppat en underbar ballongbukett som hon ska få då hon vaknar imorgon bitti tillsammans med ett paket. Åhhh vad jag ÄLSKAR födelsedagar!

Klockan närmar sig 24 och jag har en hel del kvar på min lista så bäst jag håller tempot uppe nu så jag inte somnar...zzz... för det här är första gången jag sitter ner idag. Eller jag satt så klart då jag och mamma åt färska räkor och drack lite cava, men i övrigt så har det varit Nike på fötterna och full fart framåt ;)

Inspirerande fredag!!
En favorit bild av mig & Johanna från december 2006 (J är ca 4 mån.). Vi är uppe i Luleå och min gala venn
Jonas tog bilden.

Nästan exakt den här tiden, strax före kl.24, för 4 år sedan körde jag bort till min butik med bilen. Jag hade precis skrivit klart en manual till min personal så att de skulle ha all information de behövde då jag skulle bli hemma med Johanna. Fast jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli hemma.. jag trodde att jag skulle stå och jobba dagen efter att hon ploppat ut (oh yes, jag trodde på riktigt att hon bara skulle ploppa ut ;), men hur som helst: jag körde ner till butiken och JIG tyckte att jag var galen för jag var redan 14 dagar över tiden (vilket jag var GLAD över för jag behövde tiden till att skriva klart manualen..), levererade manualen, körde hem och kände att YES! nu är jag klar, allt på att-göra-listan är fixat så nu kan prinsessan titta ut (som jag ville skulle heta Gizmolina men det fick hon inte för JIG ). Och vi måste verkligen ha varit i symbios jag och min baby för exakt 5 timmar senare, strax efter kl.05 vaknade jag av värkar och senare på kvällen, den 21/8, gjorde Johanna sin entré. Perfekt tajming !

Jag återkommer med fler nostalgiska minnen imorgon, för nu ska jag fixa iordning här hemma och sen i säng för jag misstänker att morgondagens födelsedagsbarn väcker mig strax före kl.06..

God natt! och jag passar på att säga HAPPY LÖRDAG också för jag har en feeling av att det kan bli stressigt före kalset.

KrAmAr !


Godmorgon solstrålar & Cph pics.


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina solstrålar !

Hoppas att du sovit gott och att du är laddad för en festlig fredag!? Här i Oslo dök precis solen upp men det är verklilgen höst i luften nu så jag känner mig klar med sommar och blickar framåt mot vackra månader.

Nu ska ni få höra: i natt hände något högst ovanligt: lilla prinsessan J vaknade och sa att hon vill sova mellan mamma & pappa i stora sängen. Det är nog 3:e gången det händer i hela hennes liv (!) för trots att jag försök att få henne att sova inne hos oss måååånga gånger så har hon tok-vägrat. Det var riktigt mysigt att vakna brevid henne och jag hoppas att hon startat en ny trend, fast inte v a r j e natt, men ibland så ..  ;)

Kom på att jag har mängder av pics att visa er från modemässan i Cph så varsågoda, här kommer några:


Här spanar jag in s/s -11 kollektionen från
Maison Scotch, den snygga damkollektionen från Scoth & Soda som du bl.a. kan shoppa hos: Mathilde i Stockholm och Bolina i Oslo (känner du igen tröjan med rosett? den kommer tillbaka med nya detaljer i ryggen).


Jag älskar mina jeans från Made in Heaven (MiH), de är lagom höga på livet och har skön stretch. På bilden håller jag i 2 spring-news. De vita är föresten den modell som jag har på mina (Paris).


Här är jag tillsammans med duktiga Trine som står bak det danska märket Stella Nova. Jag sålde galet mycket Stella Nova på Gizmo & Co, det var mitt största märke och jag "bodde" i Stella Nova kläder i många år. Visst är det lite kul att jag hade valt gult utan att veta att det är stort i tex Filippa K´s s/s kollektion. Jag shoppade klänningen (från Rabens Saloner) på rea i Göteborg.

Nu väntar jag på att en handy-man ska komma och montera upp en sak här hemma, sen blir det fix / jobb & ärenden och ikväll ankommer mormor, Johanna längtar SÅ!

Jag önskar dig en FAB fredag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Godnatt mina vänner!


Underbar säng & interiör från
Carmoebel. Tyvärr är denna butik inte intresserad av att sälja varor till Norge & Sverige (jag har ringt och checkat!) så vi kan inte handla därifrån, men vi kan ju alltid inspireras !

Jag har fått "skurvsår" på fingrarna efter att ha skruvat ihop 10 stora boxar från IKEA men det var det värt för nu kan jag fylla dem med smått & gott och få ordning & reda i hyllan på kontoret. Härligt ! :)


Från barnsäng till tonårs-säng... Riktigt smart & bra lösning. Sånt tycker vi om !

Jag ska jobba på här en stund till men jag loggar av bloggen för idag nu så GOD NATT alla fina! Sov gott och samla energi inför morgondagen.

SwEeT dReAmS




Dagens shopping-tips!


Kampanj bild från H&M. Jag gillar längden på denna trench. Snygg!

Ett av höstens nyckelplagg är utan tvivel trenchen och idag fick den här godbiten från H&M bli med mig hem. Priset är fantastiskt (299 nok) och tjejen i butiken sa att den kampanj som pågår nu (som jag visade i det
HÄR inlägget häromdagen) är galet poppis. Trenchen har varit utsåld men kom in igen idag så girls, jag säger bara en sak: Löp & Köp!

Jag sitter och skruvar ihop förvaringsboxar från IKEA. Hur festligt som helst ! ;)


Födelsedags-inspirasjon & ett par frågor.


Mitt älskade lilla hjärta på sin 2-års dag. De där förvaringsboxarna är så fina & dekorativa på barnrummet (kan rekommenderas!) och ballonger är pricken över i vid festliga tillfällen som kalas.

Jag sitter och surar lite över att jag inte kan åka iväg ner på butiksöppningen av
Cecilie Mellis nya butik... men samtidigt så passar det mig bra att få gjort en del på kontoret så att det blir fint här till i morgon då vi får Sverige besök. Så: inget ont som inte har något gott med sig ;)  Fast jag missar invigningen av Tommy Hilfigers showroom också...och en visning... Ja, ja, jag överlever nog ;)

Johanna somnade så fort vi kom hem från dagis (runt kl.18) så jag har kvällen för mig själv vilket känns lite lyxigt. Jag hittade några bilder från hjärtats 2-års kalas som jag hoppas kan inspirera er som, liksom jag, har kalas i dessa dagar.


Söta muffinsformar och namnlappar som du fixar lätt som en plätt med en bit hårt papir + en tandpetare.


Inget kalas utan fiskdamm... Påsar, hjärte-etiketter & klypor från Panduro Hobby. Den sota rosa prinsesse-krone stämpeln kommer jag inte ihåg var jag köpt? Men Panduro Hobby har liknande tror jag...


Oh my, har JAG bakat den här tårtan? den ser ju riktigt, riktigt GOD ut... 


Och så här såg "dukningen" ut då hjärtat fyllde 3 år. Ballonger is the shit !

Så där ja, nu har jag suddat bort min sura min för dessa bilder inspirerade jag t.o.m. mig själv med!  och det är inte omöjligt att vissa av dessa ting blir ganska lika på helgens kalas. För varför bryta ett vinnande koncept? ;)

Är det föresten någon som sett Think Pink produkter (papirtalrik / mugg / servetter etc.) någonstans i Oslo? Och - vitigast av allt: är det någon som vet var jag kan hyra ett dragspel ??


Hunkydory, ELLE & Sollihagen.


Kvällens värdar: svenska
Hunkydory & norska ELLE.

Jag var som sagt sååååå nära att stanna hemma igår kväll men så tog jag mig själv i kragen och piffade till mig och tog en taxi ner till den fest jag var bjuden på och det är jag verkligen glad att jag gjorde (TACK K för att du peppade mig ;) för jag hade riktigt, riktigt TREVLIGT! Och gissa vem som var där? Mette-Marit ! :)


Kvällens: jag inviger en bluse från Paul & Joe Sister (med små söta reinsdyr på), jeans Replay, skor Chloé, väska Marc by Marc Jacobs och goodiebag från Hunkydory.

Festen var på ett ställe som heter Sollihagen (taket av La Belle Sole) och det var ett perfekt party-ställe så dit kommer jag absolut att gå fler gånger!  Varsågoda här kommer mingel-pics:


Här är jag tillsammans med Hunkydory´s grundare & ägare Christopher (han driver sällskapet tillsammans med sin fru Ulrika) och Susanne från agenturen
Holzweiler som representerar Hunkydory i Norge.


Kiman Woman var på plats! Till vänster ser ni Nanna som är delägare i butikerna, i mitten butikschefen i Sandvika och till höger butikschefen i Paléet. Det var hos Kiman jag shoppade blusen jag hade på mig igår. (tack för en trevlig stund girls!).


The goodiebags som innehöll senaste ELLE, hårprodukt & mascara.


När jag var på väg hem så mötte jag vackra solstrålen Linda från ELLE i dörren och hon lockade med mig in igen. Resten av kvällen satt jag med henne (och alla andra ELLE-girls) och vi uppdaterade oss på vad som hänt sen sist. Linda jobbade tidigare på magasinet Kamille som modeansvarig. (miljoner tack för en super trevlig kväll finaste du! jag gleder mig till ses igen s n a r t . Klem !)


Längst till höger ser ni Signy Fardal, sjefredaktør på norska ELLE.


Ett par snygga Holzweiler-girls som bl.a. selger Rützou og Andersen & Lauth.

Tusen T A C K  för en fabulous kväll Hunkydory & ELLE!

P.S jag tog så klart bild på mig & kronprinsessan Mette-Marit också men den lovade jag att inte visa här på bloggen så den får jag sätta upp på min anslagstavla på kontoret istället ;)


Godmorgon torsdag !


everybody is special just the way they are :)

Godmorgon sweeties!

Herregud vilken TUR att jag samlade ihop mig igår och gick iväg på Hunkydory & ELLE festen för det var ju SÅ trevligt! :) Ibland är det bra att ha en fin venn som peppar på sms för jag kände mig tjock och tyckte inte att jag hade något att ta på mig (ni vet hur det kan vara...) så jag tänkte stanna hemma men alltså vi ska inte låta sånna tankar styra. Så - jag suddade bort dem (så gott jag kunde..), tog på mig high-heels och stack ut ! :) (ska visa pics senare)


Hunkydory a/w -10 kampanj är riktigt snygg. Du finner märket hos bl.a. Daisy.

Idag är det nya happenings och dessutom en hel del som ska fixas inför lilla J´s kalas så bäst jag lägger i en växel här nu om jag ska hinna med allt. Men först ska jag lyssna på den HÄR låten så att jag piggnar till :)

HAPPY torsdag!!

♥ KrAmAR & kÄrLeK ♥


Odd Molly spring/summer 2011.


Köpenhamn, Gallery, lördag runt kl.11.20. Det var full action i Odd Molly´s äpplehage...

Jag misstänker att ni är nyfikna på att se några godbitar ur
Odd Molly´s kommande s/s -11 kollektion, eller? ;) Ska uppdatera det här inlägget lite senare för nu måste jag bestämma mig för om jag ska sticka ner på en fest som Hunkydory & ELLE bjuder in till, eller om jag ska bli hemma? Alla dessa val....


Grattis på 4-års dagen Elian!


Jag bloggade den här bilden för exakt 3 år sedan. Den är från Elians 1-års kalas 18 aug 2007. Jag lärde känna
Josefine i barselgruppen (mammagruppen) och det skiljer bara 3 dagar mellan Elian & Johanna (se så liten J är på bilden..sötisen..).

Hipp, hipp, HURRA! Lilla prins Elian fyller 4 år idag! Vi hoppas att gratulationerna haglar över dig och att du koser dig och vi ser fram emot att se dig på Johannas bursdag på söndag. Och Josefine: GRATTIS till 4 år som FAB-mama!! :)


Ett par dagens & en Birkin.


Huset Høyer idag runt kl.12.30. Bluse Custommade (shoppade den i Cph), jeans Replay, skor BilliBi och väska Marc by Marc Jacobs.

Idag har jag varit på inköp hos ett av mina favorit-brands: Custommade, och vi beställde SÅ mycket fint till s/s -11. Jag är bara hemma för att luncha + checka mejl (och blogga så klart), sen iväg ut igen men först ska jag bjuda er på ett par dagens. Förutom min egen så är det min vackra veninna (och inköps-kollega) Miriam som visar fram sin outfit.


Topp Ralph Lauren, jeans J-brand, skor Louis Vuitton och i handen en Birkin från Hermés. Jag är inte ett dugg avis på hennes väska, nej, nej... ;)


Miriam visar sin nya fina kappa / kåpe från Dolce & Gabbana. Classy och vacker... med ursnyggt leoprintat foder inne i. (TACK för idag finaste!)

Nu sticker jag down-town så jag hinner fixa några ärenden innan hjärtat ska hämtas på dagis. Hej och hå vad snabbt dagarna går ;)  Tjingeling så länge !


Godmorgon onsdag!


Den som vågar vinner!

Godmorgon mina bloggvänner!

Idag väckte J mig rekord tidigt. Orsak? Hon somnade på väg hem från dagis igår och sov då för natten :) Det är ett grått väder även idag och det var riktigt kallt på sovrummet på morgon pga att fönstret stod öppet. Känns som att det är läge att stänga de fönster som stått uppe hela sommaren... ett tydligt höst-tecken.

Nu pågår fullt morgonfix här och strax ska jag köra J till dagis på väg till ett inköps-möte.

Önskar dig en FANTASTISK dag fylld av leenden! :)

♥ KrAmAR & kÄrLeK! ♥


Från DAY till natt...


Vacker kampanjebild från DAY Birger et Mikkelsen.

Den här dagen har övergått i natt och det är dags för mig att gå och sova så jag avslutar dagen med en bild från märket
DAY. Jag provade ponchon / tröjan (i brun / mulvarp) i Cph och jag klarar inte helt att få den ur mitt huvud... Den passar perfekt till slitna jeans + boots en kylig höstdag.

TACK för idag & god natt!


Kamille Mor & Barn.


Hemma hos oss runt kl.22.20.

Här ser ni orsaken till min blogg-tystnad i em / kväll. Jag har suttit och myst med ett rykande färskt ex av Kamille Mor & Barn som kommer ut i butik på måndag. Det är fantastiskt kul att se alla sidor jag stylat i print och jag hoppas att de ska ge er massor med inspirasjon inför hösten & skol/dagis-starten. Jag har bl.a. gjort 2 sidor där jag valt ut mina interiör-favoriter till barnrum (pojke / flicka) så missa inte det om du ska inreda i höst.


I en fotostudio den 15:e juli. Bilden är tagen på ett fotoshoot vi gjorde till Kamille Mor & Barn. Resultatet hittar ni i det nr som kommer ut i butik 23/8.

Jag har så klart hunnit med en del annat i em/kväll också. Som tex att shoppa födelsedagspresenter till lilla J (hur kul som helst!) och att besöka IKEA. Också såg jag så klart sista Allsång på Skansen för sessongen och jag har bara en sak att säga: Magnus Uggla räddade föreställningen ;) Det känns som att det är dags för en förändring av programmet inför 2011 och när jag läser den
HÄR artikeln så finns det hopp om det!


Johannas kalas-inbjudan.


Så här fint inplastade kom korten, kuverten och de söta små adress-etiketterna (att fästa bak på kuvertet så att gästerna har adressen till kalaset) från Prints with wings. Jag älskar fina kort så det var ett nöje att få posta dessa till familj & vänner.

Som lovat så får ni här se hur inbjudningskorten till Johannas 4-års kalas ser ut. Jag är jätte nöjd med dem och de var busenkla att beställa hos svenska nettbutiken 
Prints With Wings. De har ett så stort & fint sortiment med inbjudningskort att jag hade svårt att välja... Och en BRA sak var att de hade snabb leverans så jag kan varmt rekommendera dig att beställa kort därifrån :)


Godmorgon tisdag!


Dagens tänkvärda: tänk positiva tankar! blicka framåt!

Godmorgon sweeties! & HAPPY tisdag!

Idag känner mig mig laddad till max! och jag ska försöka få gjort massor. Men först av allt så ska jag köra förbi redaktionen och hämta nya Kamille Mor & Barn som kommit från tryckeriet. Åh vad KUL det ska bli att få se alla sidor jag gjort i print :)  Magasinet kommet ut i butik på måndag så ni kan glädja er !


Dagens : fonda dress Odd Molly (finns hos
Daisy), jeans Zara och skor Hunter.

Oslo bjuder på grått väder idag, det regnar inte men det "hänger i luften". Jag & J tog en walk till dagis, eller jag gick, hon åkte vagn (vi kommer fram snabbast så ;) och då jag passerade skyltfönstren till H&M och Zara så slog det mig så otroligt mycket bättre H&M har blivit. Förr hittade jag alltid mycket mer hos Zara men är det bara jag? eller har de mindre fina kollektioner nu? Jag kan inte minnas sist jag hittade ett plagg där? ja, förutom de jeans jag har på mig, men jag tänker på tunikor, klänningar etc...


H&M i Bogstadveien idag runt kl.09. Hur snygg skyltning som helst!!

Nej, nu kan jag inte hålla mig längre, måste åka och hämta mitt magasin...


Önskar dig en FLOTT dag!


♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥  


Kalas, planering & Barbie.


Dagens Johanna fotograferad runt kl.17.15 på väg hem från dagis. T-shirt med puff
Kapp Ahl, linne + jeans-tights + glitterskor från H&M och hårspänne Prinsessefin.

Jag sitter och går igenom mängder av nyinkomna mejl och planerar min vecka för inte nog med att det är Fashion Week, på lördag fyller dessutom älskade prinsessan Johanna 4 år och det ska firas med kalas i dagarna tre. När jag frågar henne vad hon önskar sig? så svarar hon: Barbie i prinsesseklänning, docka, kläder (!) , böcker, pussel, pyssel (pärlor etc.)... Men jag tror minsann att hon glömmer att nämna söta ting från Maileg ;)


Jag funderar på att göra som Tori Spelling och slänga ihop en sån här liten Barbie tårta till kalaset...


...eller så kör jag på den här modellen... har inte riktigt bestämt mig. Ha, ha ;)

Jag shoppade en fin klänning till J som hon ska ha på sig på kalasen i Cph, men den ska få förbli en surprice till lördagmorgon då hon ska få den i ett paket. Men -  inbjudningskorten ska jag visa er i morgon. Det lutar åt att det blir lite kalas-tema här hos Gizmolina i veckan :)

Bäst jag hoppar i säng nu så att jag vaknar full av energi imorgon.

GoDnAtTkRaMaR!

 


Inspirerande magasiner & en nygift Robbie Williams.


Min inspirasjon: Danska Eurowoman, danska ELLE (nytt nr kommer 23/8) och ett nytt danskt magasin som heter SIRENE (riktigt bra!) + en favorit: engelska VOGUE (september!).

Vet ni vad det 1:a jag gjorde var då jag ankom Cph i fredags? Jag gick rakt in i första butiken på Kastrup som selger magasiner och shoppade de ni ser på bilden. Att bläddra i magasiner och titta på alla modereporager ger SÅ mycket inspirasjon. I love it !!

Och på tal om love...har du sett bilderna från snygga Robbie Williams bröllop?


Bruden är bara helt underbart vacker i en dröm till klänning och med en fantastisk bukett. Också gillar jag hennes val av frisyr. Känner ni föresten igen frisyren? den är väldigt lik den Linda Rosing hade på sitt bröllop ;)


Klart alla 8 hundar ska hänga med på bröllop ;)

Johanna fick välja middagsmat idag så det blev spaghetti & köttfärssås. Och nu kom jag på att jag glömt bort att säga TACK för alla köttfärspaj recept! :) Jag är så glad över att jag har er då jag önskar hjälp! Lovar att ge besked den dagen då jag har provat mig på att laga mitt livs första paj ;)

Trevlig kväll!


Måndagskram från Oslo Fashion week!


Titta vilken cool illustrasjon Kristine Agøy Sand har gjort av agenturen jag besökte idag. Den är, precis som på bilden, över flera etager i en mysig gränd i centrala Oslo. Här finns mängder av brands, bl.a. Hunkydory & Rützou.

Mina kära vänner!

Alltså nu är det hektiska dagar men det är ju bara fantastiskt KUL & inspirerande! :) Efter att jag lämnat J på dagis på morgon så hoppade jag in i en taxi och åkte rakt ner till en agentur i city och där har jag varit på inköp heeela dagen lång. Kom nyss innanför dörren med rosa rosor till köksbordet (levande blomster förgyller hemmet!) och så fort jag klickat iväg det här inlägget så ska jag gå mot dagis igen. (Ibland känns det som att man ska hämta direkt efter att man lämnat... ).


Min dagens: tunika Odd Molly, jeans Zara, ballerinas Billi Bi (ett rea fynd i Cph) och min nya väska från Marc by Marc Jacobs.

Hoppas att du NJUTER din dag och att du har en fin start på den nya veckan! Tänk, vi är redan i mitten av augusti och Oslo Fashion Week är i full gång. Snacka om att det går undan i svängarna !


Du finner all info om OFW
HÄR.

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Baum und Pferdgarten. Fun fashion break & happy people.


Fredag kväll runt kl. 22.30. Från väster: Brita som driver agentur med bl.a. Designers Remix & Lollys Laundry, moi, Anita som är ansvarig för
 Baum und Pferdgarten i Norge och Cathrine som driver Trendbazaar.no.

Jag avslutade min fredagkväll hos det danska märket Baum und Pferdgarten som bjöd in till "Fun fashion break with live band and happy people" (bandet Bjonko & Copenhagen Chalgija från Balkan spelade) & dryck (god päroncider!). Det blev en perfekt avslutning på en härlig dag och då de andra girlsen drog vidare så tackade jag för mig och tog en prommis hem längst Strøget till mitt hotell.


Fina Unni (till vänster) som är selger för BZR i Norge var också tillsammans med oss. Tusen TACK för en trevlig kväll girls! och TACK för inbjudan Anita !

Min plan var att visa er fler bilder från Cph i kväll men så trött som jag är idag kan jag inte minnas att jag har varit? så - tro det eller ej - men jag tror jag går och lägger mig nu. Jag vet, klockan har precis passerat 21 men jag har inget val för jag somnar absolut heeela tiden...zzz...


Så här såg det ut då jag ankom runt kl.21.20 (direkt efter By Malene Birger visningen), efter en stund var det fullt med folk och dans framför scenen. Härlig stämning !


The fun fashion break var utanför den nyöppnade butiken som ligger på Vognmagergade.2 Missa inte att besöka den om du ska till Cph!

Jag önskar dig en riktigt mysig avslutning på helgen så ses vi igen imorgon bitti!

VaRmA kRaMaR!


Marc By Marc Jacobs.


Lördag runt kl.13.30, Marc by Marc Jacobs butiken i Cph. Happy shopping girl i: klänning Odd Molly, kofta Cathrine Hammel, jeans Zara och bekväma skor från DKNY.

Oh my god vad trött jag är idag...zzz... jag somnade så vi satt och åt, jag somnade då Johanna sjöng sånger och då vi klistrade klistermärken (man klär upp prinsessor i en klisterbok) och jag håller på att somna nu också så därför kör jag den
HÄR nya favvo låten på hög nivå och dansar sittade för att hålla mig vaken ;)  Och låten passar föresten bra till inlägget för de spelade lik musik på hög nivå inne i M.J butiken. Det var verkligen party stämning där inne !


Det fanns SÅ mycket snyggt i butiken...bl.a. den här klänningen som gick loss på ca 6.000kr.

I Köpenhamn så gav jag mig själv en väska i present och först hade jag grym beslutsångest mellan en Neverfull från Louis Vuitton och en Marc by Marc Jacobs men efter att jag varit innom L.V butiken så var beslutet lätt: klart jag skulle gå för en Marc Jacobs ! Den känns mer rätt till min garderob och L.V väskan finns ju kvar så den kan shoppas senare...


My new bag! Modellen heter Francesca och om du är på shopping-humör ikväll så kan du klicka hem den från net-a-porter ;)  och GRATTIS till er som bor i Stockholm! I september öppnar en Marc by Marc Jacobs butik där.

Just nu är Marc Jacobs hetare än någonsin och jag är super-nöjd med mitt val av väska, den känns väldigt "jag". Ska fota och visa den "på" imorgon (för trött för foton idag ;) Ni kommer kanske ihåg att jag har bloggat om den tidigare i det HÄR inlägget så jag har tänkt på den en stund...

Nu ska jag röja här hemma, det blir SÅ rörigt så fort resväskan öppnas. Och ja, jag hade så klart med mig 15 outfits för jag var ju trots allt borta i 41 timmar ;)


Godmorgon bloggvänner!


Fredag kväll runt kl.21.05. By Malene Birger´s vackra fashion show är precis slut. Jag fick en super placering på visningen så jag har mängder av pics att visa er senare! :)

Mina kära bloggvänner!

Åh vad jag har saknat er ! Jag skrev ett långt inlägg på mitt hotellrum på lördag morgon men plötsligt så var kopplingen till intenet bruten = allt försvann och då fick ja tyvärr inte tid att skriva om allt. Istället skynade jag till den goda frukosten (I love hotell frukost!) och sen har det gått i ett... Jag landade hemma igår kväll runt kl. 23.30 med massor av inspirasjon i bagaget + lite shopping så klart ;)


Visningen var i den hangar ni ser i till vänster och min klänning kommer från Custommade.

Nu pågår morgonmys här (lilla J väckte mig redan 06.45) så jag önskar dig en skön söndag fylld av solsken (Oslo bjuder på strålande sol, härligt!) och lyckliga stunder !

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Copenhagen Fashion Week.


En favorit bild i repris...

HAPPY fredag bloggvänner!


Nu lyfter jag strax mot Copenhagen Fashion Week. Min kamera + min rosa pc hänger med mig på resan och jag ska ta massor med pics också ska jag så klart blogga därifrån :)  Jag ska innom några mässhallar och ikväll hoppas jag att jag får med mig By Malene Birger´s show.


Önskar dig en FABULOUS fredag & weekend!


♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Dagens.


Från och med nu så blir det nog en del dagens från den här spegeln på kontoret.

Eftersom jag mest har hängt på mitt kontor idag så blev det en soft oufit bestående av linne Ti-Mo (de har kommit in igen hos
Daisy och finns i flera färger), topp Odd Molly och byxor shoppade i Phuket.

Hjärtat sover sött nu och själv ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig i Cph...? Det lutar åt klänning båda dagarna för det brukar vara helt galet varmt inne i mässhallarna & på visning.


Mot dagis !


En liten smyg-titt in på mitt kontors kaos. De fina klänningarna på dörren kommer från svenska
 Valerie. Den till vänster har ni sett på mig i Thailand, den till höger fyndade jag för en stund sedan på rea. Klänningen på skyltdockan/bysten kommer från norska Cathrine Hammel.

Efter en kontorsdag och en liten ärenden-tur i området så är jag nu på väg mot dagis. Solen strålar just nu från en klarblå himmel och det är riktigt varmt och skönt ute. Härligt ! :) Jag får se om lilla J har lust att hänga med mig till IKEA och äta köttbullar, eller om vi åker hem? (gissar på att hon väljer det senare.. ;)

Hoppas att du har en riktigt BRA dag idag !


Grattis till vinnarna av skor från ECCO!



♥ Kära bloggisar! ♥

Nu är det på tiden att jag presenterar vinnarna av de fina skorna från
ECCO som ni tävlat om i det HÄR inlägget. Tusen TACK för alla 279 tävlingsbidrag och TACK för allt fint ni skriver till mig. Det peppar mig massor i mitt bloggande och gör mig riktigt glad ! :)

 
Vinsterna är dessa FINA skor till ett värde av kr 899 / st.

♥ And the winners are: ♥

Postat av: Mirva ♥ Hej! Jag önskar mig ett par ballerinaskor i strl 39. Mina fötter mår bäst i ballerinas och så är de så användbara till nästan allt. Och när skorna dessutom kommer från det bästa märket Ecco så kan inte fötterna tacka nej längre. Nu håller mina fötter alla tår uppåt så att vi vinner dessa. Då vore hösten 2010 räddad. Garanterat.Kram Mirva

Postat av: June Åj!! Så fine sko du deler ut!:) Vil gjerne være med å konkurrere om de med høye heler i str 39. Min yngste datter er blitt 6 mnd og jeg er nå klar for litt me-time av og til og da hadde det vært topp med high heel! :)
Klem June 2010-07-12 @ 20:55:38 URL:
junesdagbok.blogspot.com

GRATTIS Mirva & June!!

Mejla mig era kontaktuppgifer så kommer skorna snart i posten: [email protected]

♥ TACK till ECCO och House of Communication för ett trevligt samarbete! ♥

Godmorgon darlings!


Dagens.

Godmorgon snyggingar!

Jag blev uppe lite sent i natt så jag är inte piggaste tjejen i stan på morgon ;) Men nu är J på dagis och det lutar åt att det blir en IKEA tur idag så att jag kommer vidare med mitt kontor. Vill fylla hela bokhyllan med vita förvaringsboxar så att det inte ser så rörigt ut + att det är ett bra sätt att förvara smått & gott. Men jag får se vad jag hinner med? för imorgon lyfter jag mot Copenhagen Fashion Week så jag har en hel del på min lista idag.


Spring / summer -11 kollektionen från
ACNE ser mycket lovande ut.

Det har föresten trillat in en hel del inbjudningar till Mercedes-Benz Fashion Week by Berns i Stockholm nästa vecka så idag måste jag bestämma mig för om jag ska resa? Eftersom Oslo Fashion Week är samtidigt så har jag en del inbjudningar / jobb här om jag blir hemma så egentligen är det ett luksus problem att ta beslut på var jag ska vara ;)

Önskar dig en fantastisk torsdag fylld av solsken!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Mitt kontor & godnatt-kram.


Mitt kontor en dag för ett par år sedan....

Shit vilket tempo jag håller, att flytta möbler är ett bra träningspass ;) På bilden ser ni vilken hylla det är som gjort come-back på kontoret (på exakt samma plats) och var soffan ska stå (fram till att jag får sålt den / reklamerat den för den ska bort...). Men - i övrigt så är inget sig likt här inne för den bild ni ser är från ett styling uppdrag jag hade för ett par år sedan.

Bäst jag kör på här nu. Lovar att visa bilder den dagen då allt är klart.

NaTtA kLeM!


Om-möblering pågår!


I helgen, då vi var i Göteborg, så var jag så klart innom
Grandma´s och där var det så fint att jag bad om att få knipsa ett par pics för att visa er bloggisar.

Mitt kontor är ett av mina evighetsprosjekt.. Först hade jag skrivborden till höger, sen framför fönstret och till sist till vänster i rummet och just nu står de mitt på golvet men jag så fort jag levererat det här inlägget så ska jag flytta de till höger i rummet - igen. Och den stora bokhyllan som stått inne på kontoret tidigare har nu återvänt efter en period inne på sovrummet...


Johanna gick runt och tittade på alla fina saker i barn-hörnan. Och själv stod jag i kassan och fick några små paket inslagna inför hennes födelsedag men det är en hemlis ;) 

Som ni förstår så sitter jag mitt i ett kaos just nu så det ska bli helt fantastiskt då allt är på plats! Jag ska ta sats nu och flytta ut skrivborden till hallen så att jag får space till att flytta soffan för den står där skrivborden ska stå... Men först ska jag hämta Ajax och torka av bokhyllan :)

Trevlig kväll sweeties!


Fotfix & franskt på tårna.


Hos Godfoten idag runt kl.11.10. Min dagens: Fonda dress från Odd Molly (finns hos
Daisy), jeans Zara (med ovanligt hög midja = otroligt behagligt), väska shoppad i Singapore och på fötterna: Havaianas. Som ni ser så hade jag mina svarta Hunter på väg dit men nylackade tår ska man vara rädd om så flip-flopen åkte på då jag var klar. (kom ihåg att ta med dig dem om du ska gå och lacka tårna)

Gud vad SKÖNT det är att gå och bli ompysslad på fötterna. Jag höll på att somna... och jag bestämde mig för att göra om det snart igen för det är viktigt att ta hand om sina fötter. De ska bära oss genom hela livet och spruckna hälar / hård hud är varken speciellt snyggt eller behagligt så jag säger Bye, Bye till sånt nu och välkomnar silkeslena fossingar.


Se så fint det blev! och ja, det regnar i Oslo idag och är riktigt kallt...brrr...

Nu ska jag fixa visitkort inför kommande mässor och de ska självklart vara rosa ;)


Glad onsdag!


Titta så KUL!!!! Nettbutiken Vimsadekor har gjort ett väggord av texten som jag har på 1:a sidan på min blogg! Vilken surprice! Tusen TACK Veronica! Du hittar veggordet hos
Vimsadekor, kr 390.

Godmorgon alla fina!


Igår slog jag  personligt lägga-mig-tidigt rekord! Redan kl.23.20 låg jag i sängen och jag kan ärligt inte minnas sist det hände? Efter semestern så satte jag som mål att lägga mig tidigare (än kl.03...) och so far so good ;)

Jag har öppet fönster på mitt kontor och idag känner jag svala höstvindar, det får mig att se fram emot en mysig tid med mörka kvällar ute och massor med levande ljus inne. Och visst ska det bli underbart att hoppa i stövletterna och krypa in i en stickad kofta? Jag längtar!



Vackra Brigitte Bardot.

Johanna sover fortfarande så nu ska jag passa på att ta tag i mitt morgonfix. Jag känner mig full av energi idag (tack för det John Blund!) och ser fram emot att ta tag i dagens "att-göra-lista"!

Önskar dig en FLOTT dag och kom ihåg: Have fun & be fantastic!!!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


After dagis & Orup.


Jag fotade då girlsen satt i J´s säng och gick igenom hennes "smink-väska". De var bara sååå söta men som ni ser på hjärtats min så var jag inte speciellt välkommen ;)

Jag fick inte med mig 1 barn hem från dagis idag utan 3 ! så här har det varit "after-dagis" på hög nivå. Men det är ju bara jättekul för jag är så glad över att Johanna har så fina vänner. Jag slängde ihop spaghetti + köttbullar till middag och sen, runt kl.19 kom föräldrarna för att hämta.  Efter det har jag och hjärtat tittat på Allsång på Skansen. TUR Orup styrde upp det hela på slutet för annars hade jag sagt att det var uselt även denna gång ;)


Gapar man på 1 bild så kan man ju lika gärna göra det på 2 ;) Johannas dagens: hårspänne
Prinsessefin, t-shirt med puffärm Kapp Ahl, klänning + tights Tiny Doe och sandaler från Naturino (hos Pom D´api).

Orup väcker föresten SÅ mycket minnen för mig. Framförallt minns jag då jag började jobba på Mc.Donalds och vi alltid körde Orup (hans 1:a cd) på högsta volym på kvällarna då vi städade. Vi snackar den HÄR och den HÄR låten och de är ju lika bra nu som då, eller hur?


Pressekveld hos Stella Nova, Dyrberg/Kern m.fl.


Måndag runt kl.16.30. På bilden håller jag i 2 snygga plagg ur
Stella Novas s/s -11 kollektion.

De kommande veckorna är fyllda av happenings i mode-bransjen för det är nu alla presenterar sin spring/summer 2011 kollektion och igår bjöd Anne Kindem  & Gunn Thorild in till Pressekveld. Anne representerar bl.a. följande brands i Norge: Stella Nova, Hoss och Beck Søndergaard. Gunn Thorild representerar: Dyrberg / Kern och Be Christensen jewellery.


Den här serien ur s/s -11 kollektionen till Dyrberg / Kern gillade jag bäst. Delikata färger och vackra pärlor..


För en stund sedan kunde vi läsa om hur duktig Gunn-Thorild är i Dagens Næringsliv. You go girl!!


I l o v e Be Christensen. Ett armband eller två från den här kollektionen står högt på min önskelista just nu.


Med accessoarer från HOSS kommer vi att se fabulous ut s/s -11.


Ett favorit brand: Beck Søndergaard. De kan verkligen accessoarer! Du finner bl.a. sjalarna hos Daisy.


Ett par vackra girls: Anne Kindem (till höger) som driver Anne Kindem agenturer tillsammans med sin selger Hilde. Jag var kund hos Anne då jag hade min butik Gizmo & Co.


Så här tycker Stella Novan (till vänster) och HOSS (till höger) att vi ska klä oss till våren & sommaren.

Tusen TACK för ett trevligt & inspirerande besök och TACK för en härlig goodiebag !

Det börjar bli dags för mig att köra iväg till ett möte så Tjingeling så länge! :)


P.S jag har på mig bluse från H&M (Divided), örhängen Zuzanna G och nya jeans från Replay som shoppades på NK i Göteborg. Jeansen är ett TIPS! modellen heter: Radmilla och de är en höstnyhet.

 


Godmorgon tisdag!


Glad i er mina fina bloggisar!

Godmorgon mina blogg-vänner!

Visst är det skönt att slå av väckarklockan och lägga sig mot kudden igen och sova liiiite till... men till slut är det bara att samla ihop sig och kliva upp och möta dagen. Just nu känner jag mig förväntansfull inför tiden som kommer så när jag stigit upp och fått i mig ett glas juice (mitt substitut till kaffe som jag inte dricker) så piggnar jag till! :)

När vi var i Göteborg i helgen så bodde vi på familjevänliga Scandic Crown. Hotellet gav mig lite "Sunwing-feelings" tack vare att de hade ett lekrum och att de körde barnfilm på storskärm i frukostmatsalen så om du har barn kan jag varmt rekommendera dig att bo här!


Söndag runt kl.11.20. Hotellet har ett super FINT lekrum till barnen. Johanna älskade det ! och det bidrog till att jag & JIG fick en mysig frukost-stund.


Älskade hjärtat har blivit så stooor ! och tänk: snart fyller hon 4 år. SOM hon längtar till sin födelsedag!


Ett tips! måla ramar på väggen, fäst klypor och vips! så blir dina barns teckningar till tavlor.

Nu är det dags för dusch & morgonfix så jag önskar dig en FANTASTISK dag! :)

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Godnatt!


En favorit i repris... Jag har visat bilden tidigare på bloggen men den tåls att visas igen för jag tycker att den är SÅ inspirerande. Gillar kontrasten mellan starka färger och vitt. Känner ni igen vegg-sjablonen? Johanna har den ovanför sin säng.

Efter en dag med trevligt presse-event och 3-timmars frisörbesök så är det dags för mig att krypa ner i sängen och läsa vidare i boken "Dagens Outfit". Har du läst den? Jag har inte kommit så långt ännu men det är riktigt kul att läsa om andra bloggerskor.


På mitt sängbord...

Vi ses igen imorgon och då är det tisdag! :)

GoDnAtT & sOvGoTt!


Liseberg!


Lördag runt kl.18. Lisebergs-kaninen leker titt-ut med Johanna.

Åh vad vi hade kul  på Liseberg i lördags!

Vi kom fram några timmar senare än planerat men trots att det var sen em och dessutom regnade så var Johanna SÅ happy!! (vi hade tur, det slutade regna efter ca 30 min).  J sprang från den ena åk-attraktionen till den andra och hade the time of her life :)

Jag & JIG imponerades över att J är så tuff. (hon vågar åka fler saker än oss ;) i flygande fart åkte hon: Ponnykarusellen, Flygkarusellen, Små Grodorna, Knatterally, Farfars Bil, Cykelturen, Kaninresan och Lilla Lots.






P.g.a Johannas höjd så fick jag & JIG bli med på några åk-attraktioner och jag måste säga att den där Lilla Lotsen var alldelens lagomt läskig för min smak ;)


Vi avslutade dagen med god middag i en godsvagn och självklart shopping i souvenirbutiken. Johanna fick en ballong och lite små saker som tex plåster och en prinsessekrona.

Jag kan varmt rekommendera ett besök på Liseberg! :) och att det var långa köer precis överallt brydde sig inte Johanna i ett endaste dugg så det gjorde ingenting.


Happy new (fashion) week !


Tänk att Mary väntar tvillingar! Känns som att det är en tvillling-boom som pågår just nu.... Den vackra kronprinsessan besöker modemässan på torsdag så med lite tur kanske jag får se en glimt av henne?

Godmorgon snyggingar!

Då har vi kickat igång en ny vecka igen och det här är en av årets mest inspirerande veckor för mig, jag ska nämligen iväg på modemässa i Köpenhamn. Jag reser dit för att göra inköp samt för att samla inspirasjon till mina stylist-uppdrag. Ser fram emot fashion-shows och andra festligheter ! :)

Och på tal om inspirasjon så ska jag iväg på en pressebjudning hos agenturen som bl.a. har Stella Nova & Beck Søndergaard i eftermiddag för att få en smyg-titt på s/s -11 kollektionerna och sen åker jag direkt därifrån till frisøren


På tal om boom... är det någon mer än jag som ser Marc by Marc Jacobs ÖVERALLT just nu? Dessa 2 styles är ett par av mina favoriter. Tittade på dem senast igår i Göteborg.

Nu ska jag äta mer av de delikatesser vi shoppade i Sverige igår (som tex fil ;) så jag önskar dig en FABULOUS dag och du, kom ihåg att LE ! :)

Nu köööör vi måndag girls !!!


Kvällskram från Oslo.


Lördag runt kl.18. En söt bloggläsare kom fram och hälsade då vi precis kommit fram till Liseberg. Det gör mig alltid lika glad ! :) (Kul att du kom fram till mig Linda! Hoppas att ni hade en toppen-dag! :) Min lördagens: linne Ti-Mo, topp Odd Molly, jeans Zara, støvlar Hunter, mitt hubba-bubba rosa armband från Humanity kommer från
Creative Lounge.

Mina kära blogg-vänner!

Nu har vi precis kommit hem från vår mysiga mini-weekend-tur till Göteborg! Vi kom fram till Liseberg runt kl.17 igår (lördag) och vi hade så kul där att vi inte checkade in på hotellet förren runt kl.22.30. Och idag har vi haft en shopping-dag och vi satte inte nyckeln i låset här hemma förren runt kl.23.


När vi kom fram till Liseberg igår så regnade det för fullt men hade vi lovat Johanna att få åka karusell så hade vi ;)  Lilla J´s lördagens: Hello Kitty paraply shoppat i Thailand, glittrig-regnkappa Tiny-Doe, tights Noa Noa, skor Naturino (hos Pom D´api), t-shirt Kapp Ahl, topp H&M och kofta Benetton.

Det känns som att vi har varit borta närmare 1 vecka fast vi åkte kl. 13 igår. Tänk vad ett par dagars miljö-ombyte gör mycket! :)  Jag ska berätta mer om turen imorgon för nu lockar en kvälls-macka på nybakat svenskt bröd och hushållost. Mums vad gott !!!

♥ GoDnAtT kRaMaR ♥


Happy weekend darlings!


Ut på tur, aldrig sur :)

Mina fina bloggvänner!

Nu åker vi strax iväg på en liten mini-weekend-tur så nästa gång vi ses så bloggar jag från Sverige (igen!). Det ska bli riktigt mysigt och Johanna längtar efter att få åka karusell! så  nu kanske ni kan gissa vart vi ska? ;)


Nu ligger bilder av den FINA barnkollektionen till
Chill Norway uppe på deras hemsida så dagens tips är att surfa in där och låta dig inspireras! Jag tycker att den här kollektionen är den absolut finaste jag sett från Chill Norway.  I looove it!


Ett av mina favorit plagg i kollektionen är den här fina toppen med änglavingar på ryggen.

Jag önskar dig en underbar weekend fylld av solsken! :)


I ♥ pioner.


Tusen TACK för blommorna älskling.

Färska blomster är verkligen en vardagslyx så gissa om jag blev glad då jag fick denna härliga bukett! Jag älskar pioner och det gäller att njuta dem nu för snart är tyvärr pion-sessongen över för den här gången.


Min dagens: Silketunika från
Chill Norway, jeans Zara och stövlar Hunter.

Idag blev det god thai take-away till middag och i morgon funderar vi på att ta en liten weekend-tur så planering pågår.

Hoppas att du fredagsmyser till max! :)


Inspirasjon & en liten olycka...


Idag hittar du ett nytt nummer av
Kamille i tidningshyllorna där jag har gjort den här mote-shopen, stjel-stilen till Elle Macpherson och min Mor & Barn sida där jag visar höstnytt från Rice och ett par super-snygga skor från Filippa K. Så: löp & köp! ;)

Idag hände det jag ständigt går och oroar mig för: de ringde från barnehagen och sa att Johanna ramlat baklänges av husken / gungan... Gissa om jag blev rädd! som TUR var så fick jag snabbt veta att allt hade gått bra. Hon har skrapat upp ena sidan av ansiktet litegrann också har hon fått ett sår på huvudet. Men innan dagisfröken hunnit berätta det så blev jag nästan svimfärdig... Men Johanna hade snabbt återgått till leken och då jag kom till dagis i em så möttes jag av en GLAD liten tjej :)  

Oslo bjuder på strålande sol nu efter en dag med regn så jag ska strax ta en liten prommis :) Ska bara vänta till JIG kommer hem för hjärtat sover på soffan, misstänker att hon är lite omtumlad efter dagen.


Mer Odd Molly news...


Jag matchar min ljusblå Fonda Dress med höstkollektionens finaste sjal: Funovits scarfs. Du finner båda hos
Daisy.

När den här tunikan / klänningen kom ut i butik i våras så tog den slut på 5 min (nästan i alla fall...) så den fick leva vidare hos Odd Molly och guess what? till våren kommer den med FICKOR! Men - nu är det a/w kollektionen som gäller och då hittar vi den bl.a. i almost black & vacker ljusblå. Jag älskar modellen!! Lika snygg på café med en veninna som hemma en soft söndag. Ett BRA köp helt enkelt!

Nu ska jag värma rester från igår till sen frukost / tidig lunch och sen väntar ett par möten. Det känns riktigt härligt med fredag och helg! :)


Godmorgon fredag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Oj, vad jag har drömt i natt... Ni vet då man vaknar och inte vet om man fortfarande drömmer eller om man är vaken? Jag vaknade till ljudet av ÖS-regn, det vräkte verkligen ner och det ljudet är nog något av det mysigaste man kan vakna till. Jag hade kunnat ligga kvar under sköna täcket och lyssna hur länge som helst...


Igår runt kl.00.30. Här ser ni koftan & blusen från Odd Molly på. Jag såg att någon kommenterat att koftan borde ha fickor, det har den! :)  (plaggen finns hos
Daisy på Vinderen).

Nu gör vi oss klara för dagis här så jag önskar dig en FABULOUS fredag fylld av lycka !

♥KrAmAr & kÄrLeK ♥


Web-cam, TACK & positiva tankar !


Jag visste inte som jag skulle le eller inte så det blev något mittemellan ;) (också tycker jag att det ser ut som att det är dags att färga brynen igen? solen bleker verkligen...)

Man tager vad man haver... Jag fotade mig med web-cam i brist på annat ;) Min fina topp, som knappt syns, kommer från Odd Molly (finns några få kvar hos
Daisy) och det gör föresten mina sköna mys-byxor också.

Igår hade jag en dag med mörka moln på min himmel så idag har jag fokuserat på sånt som ger mig positiv energi också har jag läst igenom alla FINA kommentarer jag fått i ECCO-sko tävlingen. Er feedback till mig för mig rörd, smickrad och enormt GLAD!!! Miljoooner TACK!!!  

Jag har dessutom lyssnat på den HÄR låten på hög nivå (music makes me happy!) och en mix av allt detta har verkligen hjälpt så nu känner jag mig laddad igen ! Tänk på det: att det är du själv som måste se till att du mår bra och att du är lycklig för detta är ditt liv och du väljer själv vilka vägar du ska gå.

Nu ser vi till att hösten 2010 blir amazing, eller hur?! :)


Ulla Stinas Duo.


Jag såg att ni undrar vad min mamma jobbar med? Hon och en veninna har startat "Ulla Stinas Duo" och de åker runt och underhåller på äldreboenden i hela Norrbotten. Mamma spelar dragspel, Ulla gitarr också klär de ut sig och sjunger olika repertoarer utifrån årstider etc. Deras uppträdanden har blivit väldigt uppskattade och för en stund sedan var de en hel-sida i lokaltidningen om dem. Kul! :) 

Jag fick med mig 2 girls hem från dagis idag så det har pågått full lek här hemma också har vi ätit spaghetti & köttfärssås. När söta vennen J gick hem så slocknade Johanna på soffan och nu sover hon sött i sin säng.


Bilderna är från 31:a juli. Johanna tycker att det är så festligt då mormor spelar och sjunger med henne. Mormors fina tunika kommer från Odd Molly och Johannas klänning från Holly´s.

Min kamera har inte kommit hem ännu men den är tydligen på väg ;) Jag ska mysa med Allsång på Grensen (Norges svar på Allsång på Skansen) så länge där bl.a Charlotte Perelli & snygga Peter Jöback är gäster i kväll.


En höst-favorit!


En höstnyhet hos
Daisy! Hon har bara fått in några stycken så vänta inte för länge.. Färgen är så bra för den passar till "allt" och matchar de övriga Odd Molly plagg som kommer in.

Jag glömde bort att min kamera är på vift idag (har lånat bort den) så nu sitter jag här med mitt nyrullade hår i Odd Molly koftan ni ser på bilden men kan inte ta någon bild... Så : ni får hålla tillgodo med den här till jag kan fota ikväll :)  Den här koftan kommer jag att bo i i höst. Den är underbar !

Nu ska jag köra och hämta hjärtat i regn & åsk-vädret. Tur det finns paraply, annars har jag rullat håret helt i onödan ;)


Elle Macpherson = min inspirasjon!


Elle är 47 år (!) och mamma till 2 pojkar på 12 & 7 år.

Som ni vet så älskar jag stilen till Elle Macpherson och så fort jag får chansen så kör jag en stjel-stilen till henne i Kamille (det kommer en sån i nästa nr faktiskt ;) och jag har haft med henne på min Mor & Barn sida flera gånger för denna dam är ju bara galet snygg & fräsch!

Hon är cover girl på augusti nr av engelska magasinet TATLER och därifrån kommer dessa snygga pics.


Fräscht med vit enkel bluse till färglad nederdel.


Så här ska jag testa att ha håret en dag.

Jag sitter och planerar resor...det är mode-mässor på gång. Kul !! :)


Godmorgon & full fart framåt!


Johanna och hennes "kusiner" hade SÅ kul uppe i Luleå! Bilden är från då vi var hemma hos L & Co på besök. Kolla in de coola trampbilarna.

Godmorgon darlings!

Jag vill ge dagens ROS till er som fixar iordning flera barn på morgonen och får till att köra till dagis / skola / dagmamma innan jobb. Ni gör ett KANON jobb!! Själv hinner jag knappt med mig & J för tiden på morgonen flyger verkligen... Men nu är i alla fall hjärtat på dagis och jag sitter på mitt kontor och myser med eple-juice och en god våffla. Visste du föresten att de äter våfflor med brunost på i Norge? Men jag äter den naturell. Något som aldrig händer i Sverige, där är det socker, sylt & grädde som gäller :)


Och lekparken i Stadsparken i Luleå älskar lilla J! Speciellt "karusellen" som man cyklar fram på :) J´s fina klänning komme från
Polarn & Pyret. De har verkligen de bästa lek / dagis kläderna. Tåliga, sköna och med BRA kvalitet. Me like !!

Bäst jag rullar håret nu så att jag kan ta de där bilderna som jag lovat er så jag önskar dig en STRÅLANDE dag och hoppas att solen skiner hos dig också idag!

P.S glöm inte att lagra www.gizmolina.com Nu närmar sig flytten.

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


God natt!


Ni är många som frågat mig var man får köpt tavlan som hänger bakom vår soffa? Idag såg jag att postern finns hos
AllPosters. Sök under Pablo Picasso, den heter "Head of a woman".

Det börjar bli dags för mig att krypa ner i den nybäddade sängen så jag passar på att säga TACK för idag så ses vi igen imorgon! :) Och du, då ska jag prova, fota + visa dig de fina höstnyheter från Odd Molly som ligger brevid mig här på kontoret.

GoDnAtT kRaMaR!


Status & köks-inspirasjon.


Interiör inspirasjon från
CarMoebel.

Jag har precis lyxat till dagen med min favorit-rätt:  räkpasta med curry + ett glas vitt och min lilla darling somnade på väg hem från dagis och är helt omöjlig att väcka så jag tror nästan att hon sover för natten? Men man vet aldrig, hon kanske bara tar en power-nap


Sånna här fina klypor ska jag gå raka vägen till butiken och shoppa i morgon för SOM jag saknat något snyggt att klämma igen mjöl, välling, godis etc påsar med. Dessa blir man ju glad av ! :) (de kommer från RICE).


Åh vad fint med salladen i hjärt-formade skålar! så vill jag också duka. (skålarna kommer från Nordal).

Nu ska jag fortsätta med mitt hemma-fixande. Jag undrar hur många tvätt-maskiner jag kört sedan vi kom hem från Luleå? 48 kanske? ;)  Önskar dig en TREVLIG kväll!  Och du - om du sitter på ett recept på en god köttfärspaj så får du gärna ge mig det.  Men som ni vet så är jag inte så glad i att laga mat så jag välkomnar så enkla recept som möjligt tack! ;)


Klänning = bästa sommarplagget.


Dagens: klänning H&M, solbriller Gucci och skor Zara. Såg föresten att O.M har en klänning som är väldigt lik denna i sin s/s -11 kollektion ;)

Efter ett besök på IKEA och hemma-fix så trippar jag nu iväg och hämtar hjärtat. Oslo bjuder på ett strålande sommarväder idag så vem vet, kanske blir det middag ute?


Hej onsdag!


Dagens tänkvärda.

Hello darlings!

Igår kväll slutade plötsligt internet att fungera så idag har jag dragit i kablar och tryckt på knappar och NU, för typ 2 min så startade det upp igen. Teknikens-under säger jag bara ! ;)

Jag såg att ni undrar vad jag tycker om Odd Molly´s höst-annons-kampanj? Jag tycker att modellen ser drogad ut på bilderna och jag får inte ihop det uttrycket med mysiga Odd Molly stilen. Helena Christensen var ett PERFEKT ansikte för märket, hon inspirerade och var en perfect match med kollektionen. Men - hon är inte så känd i USA, den marknad som Odd Molly jobbar sig in på sedan ca 1 år tillbaka, så de valde att gå för ett ungt ansikte som lockar nya kunder over there...


Jag s a k n a r ett smil här! ;) Bilden är från
Odd Molly´s a/w-10 kollektion.

Vet ni föresten vad jag gjorde igår? Jag tittade igenom  h e l a vår & sommar kollektionen från Odd Molly och jag säger bara en sak: I LOOOVE IT !!! Den kollektionen är mycket starkare än höstens så ni kan se fram emot en fantastisk s / s -11 tjejer ! :)

HAPPY onsdag! Sträck på dig och le mot världen!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


En dagens tack !


Idag har jag invigt topp från ACNE (shoppad i Luleå), jeans Diesel och mitt coola breda armband med fina texter och bling-bling kommer från
Creative Lounge (märke: Humanity).

Oj, oj vilken BRA dag jag har haft idag !! :)  Jag tycker verkligen att det känns riktigt kul & härligt att vara igång med jobbingen igen och jag känner mig laddad inför hösten som ligger framför oss. Det känns som att vi har fantastiska månader framför oss då allt kan hända ! :)



Här syns mitt snygga armband bättre. En kul detalj är att man stänger det med ett magnet-lås. Det kommer att få hänga med mig på fester i höst och då matchar jag det med skinnbyxor eller den lilla svarta för en lite mer rocka look.

Såg du föresten på Allsång på Skansen ikväll (SVT 1) ? My god så dåligt det har blivit... Anders verkar totalt oengagerad och vad var det för kör? Mycket märkligt...

P.S Missa inte tävlingen där du kan finna ACNE kläder till de små. Jag kör på med den t.o.m. torsdag 5/8.




Odd Molly´s höstkampanj.


Odd Molly hösten 2010.

Odd Molly har valt att flytta Helena Christensen bakom kameran istället för framför och Daisy Lowe har tagit hennes plats som märkets ansikte utåt.  Uttrykket blir avsevärt yngre och ja, what you think? Gillar du kampanjebilderna ?


Daisy Lowe är 21 år (född -89), uppvuxen i London och hon blev upptäckt som modell då hon endast var 15 år.

En dag snart ska jag visa er vad som kommer in från Odd Molly hos Daisy i höst. Jag gleder mig sååå till leveransen ankommer Vinderen för det är FINA plagg !! och när allt är på plats så ska jag bjuda in er till en Gizmolina-shopping-kväll! :)


♥ 


Godmorgon sweeties!


Runt kl.08.30 idag. En glad & nyvaken Johanna klar för att möta 1:a dagisdagen efter semestern. (den fina sänghimlen kommer från butiken Propello i Stabekk).

Godmorgon sweeties!


Idag kickar vardagen igen hos oss = lilla J ska till barnehagen och jag ska en sväng till redaktionen. Ute skiner solen och jag får höst-feelings av de svala vindarna.

Jag önskar dig en FLOTT dag fylld av kreativitet!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Jeans-inspirasjon & Godnatt-kram.


Jeans-inspirasjon från mig till dig ! (ur Kamille nr.16). P.S känner du igen Odd Molly toppen i mitten på sidan? de hade en lik i sommarkollektionen, nu kommer den i nya färger till hösten.

Sötaste Kjerstin har tagit hand om vårt hem & Gucci då vi varit bortresta (miljooooner TACK snällaste venn!) och i posthögen som hon lagt så fint på köksbordet låg bl.a. senaste nr. av
Kamille. I det här numret har jag gjort 2 mote-shop sidor: den ni ser här + en stjel-stilen till snygga Jessica Biel också min Mor & Barn sida så klart så löp & köp magasinet om du inte redan gjort det! (nytt nr kommer redan på fredag).

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova som en prinsessa!

GoD nAtT kRaMaR! Vi SeS iMoRgOn!


Luleå - Stockholm - Oslo.


Sky City idag kl.14.45. En suddig dagens bestående av bluse från Odd Molly, linne Filippa K, jeans Diesel och skor Chloé. Johanna tyckte det var SÅ festligt att åka runt på vagnen och hon reste i favoritklänningen från
Chill Norway, tights Kapp Ahl och skor Naturino (från Pom D´api).

Efter en lite små körig start på dagen (jag sov längre än planerat...zzz...) så lyfte vi från Luleå kl.13.10, sen hade vi ett 2 timmars stopp på Arlanda innan vi flög vidare mot Oslo och klockan var strax efter 19 då vi satte nyckeln i dörren hemma. Johanna är så härligt resvan vilket gör resan till ett rent nöje. Vi har stor kost oss!


Kallax flygplats kl. 12.15. Vi hade hejdåkramkalas i farten så jag hann inte få med mig att mitt hår lagt sig som ett halsband runt min hals. inte speciellt snyggt men jag bjuder på det ;)

Men allstå vilken L Y X det är att blogga med stoooor skärm igen! :) och vad s k ö n t det är att vara hemma! för oavsett hur trevligt det har varit att vara borta så är hemma ändå hemma..  Vi pussade nästan sönder vår älskade Gucci då vi kom innanför dörren och sen har vi njutit kvällen tillsammans med Lotta på Liseberg.


TACK för 2 jätte kul veckor mormor! Det har varit så kul att dansa, sjunga, busa & leka och jag gillar verkligen att vara i Luleå så jag kommer snart tillbaka på besök! Och morfar! TACK för båt-turer, god mat, lek och den fina dockan. Hon var mitt handbagage idag. Kramar från Johanna :)

Vi har haft en riktigt, riktigt mysig familjesemester upp i norr och det har varit fantastiskt kul att träffa mamma & Hans, pappa & Inger, min bror Johan, min moster + mann och våra kära vänner L & Co som känns som familj för mig. Jag och L brukar säga att vi är som syskon och att kidsen är kusiner ;)

TUSEN TACK för den här gången Luleå!!! vi kommer snart tillbaka!

P.S till dig som hälsade på mig & Johanna då vi var på väg till Ettans båthamn häromdagen: FÖRLÅT att jag inte tog mig mer tid att prata med dig. Vi var tok-försenade till att möta upp min bror så jag var tvungen att rusa vidare... Men jag är jätte-glad över dina fina ord och över att du sa hej! :)


På väg mot Oslo !


Hemma i trädgården hos pappa & Inger idag runt kl. 14.45. Bluse från Custommade, linne Ti-Mo, jeans Diesel, skor Chloé och solbriller Gucci.

Nu pågår packning för fullt för imorgon lyfter vi mot vardagen hemma i Oslo igen. Vi har haft 2 underbara veckor här uppe i norr och dagens grand-finale bjöd på en lyxig sovmorgon (till kl.10 !), mysig lunch hos morfar och en trevlig middag hemma hos mormor med besök av moster + mann. Vi har ätit sååå mycket god mat då vi varit hemma så nu blir det skärpning då vi kommer hem, några kg ska bort a.s.a.p. ;)


Dagens nostalgitripp = Johanna lekte med min smurfsamling som bor hemma hos morfar. Om du gillar smurfar så har Kapp Ahl fått in super söta kläder med smurfar på till de allra minsta. Ett tips !


Pappas fru kom hem med 7 kg jordgubbar som hon varit och plockat. De var himmelskt goda!


Jag hittade dessa snygga outfits i en Amelia. Jeansen från Replay åkte rakt in på min önskelista! (coolt med skinnlapparna). Och jag kommer att hålla utkik efter jeansklänningen från VILA.


Vi körde fredagsmys med hämtpizza, ostkrokar och dvd i fredags och valet av film blev (utan tvekan) Snabba Cash som jag önskat att se sååå länge. Filmen får G G G G av mig och om du inte sett den så är den ett tips!

Veckorna här uppe i norr har gått fort och vi har verkligen njutit de lata semester-dagarna men samtidigt så ser jag fram emot att komma in i vardagen igen med jobb, dagis och rutiner. Allt har sin tjusning ! :)

Jag önskar dig en FANTASTISK start på augusti!!

HAPPY new week !  Vi ses i Oslo ! :)

♥ KrAmAr ♥


Glad söndag & välkommen augusti!


Man kommer långt med nyfikenhet.

ÄNTLIGEN!!!....

....sitter jag vid min lilla rosa pc och bloggar igen! KUL!! :)  Och nyvaken är jag efter en riktigt trevlig middag här hemma igår. Vi bjöd - spontant - hem våra bästa vänner L & Co på god take-away dinner från Waldorf och drack goda bubblor. Till dessert hade jag köpt Big Pack 3-smak (päron / jordgubb / vanilj) så att kidsen kunde göra egna glass-strutar med chokladströssel.  Sånna glassar gjorde jag och Lotta ofta under uppväxten så det var nostalgi på hög nivå ! 


Vi var home-alone hos mamma & H igår så det passade perfekt att bjuda hem vänner. Johanna dukade barnbordet med söta Pippi Långstrump tallrikar / koppar och servetter från Åhléns.

Idag bjuder Luleå på strålande SOL från en vackert klarblå himmel så nu ska jag kasta mig i duschen så att vi kommer oss uuuut. Det här är vår sista hel-dag här uppe i norr, imorgon lyfter vi mot Oslo igen.


Min bästa vän L är mamma till 4:a fina barn.

Önskar dig en riktigt mysig & skön augusti-söndag! Ladda batterierna och njut!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥



Bloggtoppen RSS 0.91