Happy-award & Godnatt!


På väg ut från bion runt kl.15. Min dagens: jacka Chill Norway, bluse
KappAhl (samma favorit modell som min blå), jeans Diesel, skor BilliBi och väska Zara.

Dagens bio/kino blev Prinsessan & frosken, eller The princess and the frog som den egentligen heter och jag kan varmt rekommendera den !  Disney är verkligen proffs på att göra bra filmer med fina budskap och denna var inget undantag. Jag ger filmen betyg: G G G G , dvs 4 Gizmolinor av 5 möjliga  :)


Filmen var tillåten från 7 år = barntillåten i vuxens sällskap. Den var lite små läskig ibland (killen med hatt uppe i högra hörnets fel...) så Johanna blundade några gånger men i övrigt tyckte hon jätte mycket om filmen. Hon mumsade på popcorn och skrattade åt alla söta figurer :)

Varje gång jag går på bio så saknar jag biolivet för en stund. Tänk att jag i många år har haft jobb som inneburit att jag har sett på film flera dagar i veckan på arbetstid! Som mest kunde jag se 3 filmer på en dag och det blev popcorn till lunch mer än en dag i veckan kan jag lova ;)

Igår fick jag en HAPPY- AWARD av finaste Engla (tusen miljoner TACK sweetie !) som gjorde mig SÅ glad!



Denna award går ut på att jag ska lista 10 saker som gör mig glad så här kommer de:

Min dotter Johanna / Min JIG & övriga familj / Mina vänner / Thailand / Soooolen! / Min katt Gucci / Bloggen / Mitt företag Gizmolina & Co och alla fantastiska jobbuppdrag / Bra musik + att dansa / Mode & inredning.

Med dessa rader säger jag TACK för idag och godnatt så ses vi igen imorgon och då är det lördag & påskafton. Det blir trevligt !

SwEeT dReAmS! ♥


Kommentarer
Postat av: OLIVIA ♥

Fin blogg. Glad påsk! =D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91