Tävling! Vinn coola jeans + cowboy-hatt från I dig Denim!





♥ Mina fina bloggisar! ♥   

Det känns sååå KUL att få presentera en tävling i samarbete med det nya svenska märket
I dig Denim. Vinsten är ett par riktigt coola jeans + en tuff cowboyhatt som passar perfekt till sommaren. Jeansen är förstärkta bakom det slitna (= ej hål) och de passar lika bra till både tjejer & killar.



Coolaste jeansen till tjejer & killar kostar ca 499nok / 600sek i butik.


Här ser ni hatten med tryck-knappar som gör att kanten kan vikas upp / ned, den kostar ca 299nok / 360sek i butik.

VINN COOLA JEANS & TUFF COWBOYHATT!

Om du vill tävla så skriver du en kommentar till mig och berättar varför just du borde blir den lyckliga vinnaren.  Tävlingen pågår t.o.m. söndag 18:e april.

KrAm & lYcKa TiLl!


Kommentarer
Postat av: Slæsh

Hei:) Jeg lurte på om dette er en unisex dongri eller?

Har jo ei jente,men visste ikke om dette var bare til gutt pga disse bildene. Så litt guttaktig ut..;)

Så jo at det var til jenter på nettsiden deres,men det er kansje andre typer som ikke blir med i konkurransen??

Jeg vil gjerne være med i konkurransen hvis det er unisex.

Har få dongribukser til min skatt på 2år,

falt jo for en som var på nettsiden deres med slitte "hull" i buksa,ei jente som har den på;) Lignet litt på din Zara bukse som jeg synes er så stilig:)



Ellers vil jeg si at jeg er inne hver dag og synes det er veldig kjekt å følge med på din blogg:)

Syns du har en stilig stil,både interiør messig og klær:) Så all info om tips til oss og våre små er alltid kjekt:) Håper du får en fortsatt fin uke og nyter dette herlige været,endelig er våren her:) Klem i fleng!

2010-04-13 @ 19:24:09
Postat av: Cicci

Åh, vad kul med tävling - jag är med så klart! Min prins skulle bli görglad för dessa jeans. Han är en riktig jeanskille och tar nästan aldrig på sig något annat. Smala och slitna ska det vara, värsta rockerkillen. Han skulle bli skitsnygg i dessa I Dig Denim-brallor!

Hoppas på tur!

2010-04-13 @ 19:40:54
Postat av: Mirva ♥

Hej!



Jag har alltid älskat denim och sen vi fick våra söner har de fått jeans i strl nyfödd, denimskor, denimkepsar och en massa jeans förstås. Jag har alltid älskat denim och kommer alltid att älska denim. Så i dig denim skulle passa som hand i handsken till våra söner. Coolare jeans får man leta efter och som du vet... det är inte alltid enkelt att hitta coola killplagg.



Kram Mirva



2010-04-13 @ 19:46:54
Postat av: Chrissy

Hej,

vad är finare än ett par snygga jeans matchat med en fräsch vit T-shirt? Dessa skulle passa perfekt på min lille busprins som present för att han börjat sova i sin egen säng i sitt eget rum:-)

Håller nu tummarna, hååååårt...

Tack för en blogg fylld med inspiration & glädje!

Kram Chrissy

2010-04-13 @ 19:51:44
Postat av: Sandra J

Hej AnnaStina



JAG vill så klart gärna vara med och tävla ;-) Super fina jeans!!! Min lille kille hade varit så tuff i dem i vår och sommar. Gillar jeans med slitningar, det är ju så snyggt!

Dock så växer han så det knakar i fogarna, och tyvärr har vi inte råd att köpa de dyrare grejerna efter att jag blivit av med mitt jobb. Men ibland får man så klart unna sig lite extra. Fast... man kan ju alltid hoppas på vinst istället ;-P Håller båda tummarna!



Ha en fin kväll och må så gott! Kram Sandra J

2010-04-13 @ 19:55:12
Postat av: monica pedersen

Hei

Jeg vil gjerne vinne jeans til min lille prins på 4 år, han vokser så raskt ut av klærne sine, og trenger virkelig noen kule jeans til sommeren.

Takk for en fantastisk blogg! Blir alltid så glad av å lese den.

Klem Monica

2010-04-13 @ 19:57:20
Postat av: Annette

Å, for en fin premie!! Jeg har kjempelyst til å vinne jeans og hatt til min gutt som trenger nye klær til han skal bli skolegutt. Tenker han hadde blitt klassens stiligste i disse =)

Tusen takk for at du deler så mye fint fra hverdagen din, jeg må innom deg og Johanna hver dag!!

Klem fra Annette

2010-04-13 @ 19:57:36
Postat av: Kristina

Hei! Jeg vil gjerne vinne disse flotte jeansene!:) De skulle passe perfekt til min fineste Prins som blir tre år om noen få måneder!<3 Han vokser som en vind og bruker allerede str 5-6 år i klær. Håper veldig at vi vinner!

Tusen takk for din flotte blogg!

Klem:)

2010-04-13 @ 20:00:56
Postat av: Kristin

De var kule!

Har nettopp fått min andre gutt og det hadde vært koselig med noe til den største. Jeg elsker jeans! Og sønnen min elsker hatter. Tipper han hadde vært fin med cowboyhatt.



Som alle andre er jeg daglig innom for å oppdatere meg. Koselig blogg. Jeg handlet stadig i butikken din og fikk sånne biler som du hadde i en skål ;) Du hadde en flott butikk!

2010-04-13 @ 20:03:54
Postat av: GuggiS

Åh, om min lille prins ändå varit lite äldre än vad han är! Snyggare jeans får man leta länge efter!

Tyvärr är vår Elias bara 4 månader så dessa jeans är aningens fööör stora:)

Men jeans, det ska det vara, så liten han än är:)

Tack för en inspirerande blogg som gör min dag!

Kramen!

2010-04-13 @ 20:05:58
Postat av: susan

Jeg er gjerne med på konkurransen. Jeansen var kjempekul og jeg håper jeg vinner de til min sønn Jacob på 6 år. Tenkte at de ville bli kule med hans røde converse sko og hvit "bestefar" genser til

Postat av: Anonym

Hej! Jag borde vinna för att jag har tre små killar här hemma varav de två äldsta som e 6 och 7 år gillar mode och kläder. Själv tycker jag det är super svårt att hitta snygga pojk kläder och det är så synd för jag tycker det är kul med kläder!

Vi håller tummarna, mamma Jessica, Noel och Emil!

2010-04-13 @ 20:17:31
Postat av: Tine

Hello! Jag vill vara med och tävla :) Min enda anleding är väl för jag har ett stort läskigt behov att snygga jeans, det är det snyggaste plagget ever! Sen så vill jag väl att lillkillen ska se extra cool ut när vi ska ut på kottjakt nu när det är vår ;)

2010-04-13 @ 20:17:51
URL: http://monkeyhey.blogg.se/
Postat av: Tess

Jag är gärna med och tävlar om de snygga jeansen. Jag har en riktig pojkflicka som älskar rosa, fluff, fluff men är även tokig i star wars och dinosaurier, så jag tror det skulle bli perfekt att matcha en söt klänning till de tuffa jeansen och framförallt skulle min tjej älska det!

2010-04-13 @ 20:18:52
Postat av: Isabella

Hej,



Jag såg jeansen i senaste mama och blev kär dirket! Vi väntar en liten till hösten, och fick igår reda på att det är en liten kille :) Dessa jeans kommer visserligen att vara lite stora en lång tid framöver, men hur snygga som helst ändå!



Jag och bebisen håller tummarna! //Isabella

2010-04-13 @ 20:21:48
Postat av: Ida

Hei igjen Anna Stina!



Slenger inn en kommentar her også, og håper at vinnerlykken fortsatt er med meg. Dagen før jeg vant gavekortet hos deg, fikk jeg vite at jeg hadde vunnet en festdrakt til storebror fra NameIt.. så jeg satser på at alle gode ting er tre :-)



Storebror er faktisk klesbevisst. Selvfølgelig er det mest poopulært med klær som inneholder figurer fra Star Wars eller disney, men han blir alltid glad og sier: Åh, så kuuult mamma! Det er kanskje derfor vi har så lett for å kjøpe noe nytt til barna våre, nettopp fordi det gleder oss å glede dem. Å vinne noe er nok ekstra stas, og buksene hadde vært så fine nå til våren, sammen med skinnjakken hans som ligger å venter på litt mer varmegrader!



Krysser fingrene, og kjenner på den kommende lykkefølelsen ;-D



Klem fra Ida

2010-04-13 @ 20:23:56
URL: http://putitinabox.blogspot.com
Postat av: Anna N, Gävle

I just love jeans. Det gör även min son. Det är så himla användbart, särskilt på våren/sommaren! Min grabb är lång och smal, så modellen verkar kunna passa honom finfint. Och så tycker jag att det är min tur att vinna. Kramis!

2010-04-13 @ 20:27:03
Postat av: cathrine

Hej,



Det är klart att jag vll vara med och tävla om ett par coola killjeans! Jag har just sutit och gjort tyska, svenska och matte läxor med min 8åring som går i tyska skolan. Han är verkligen jätte duktig och flitig och jag hade gärna belönat honom med ett par tuffa jeans. Han är nämligen ett litet modelejon så han hade blivit jätte glad. Jag håller tummarna!/Cathrine

2010-04-13 @ 20:32:10
Postat av: Marion Thorneus

Hej! Tack för en superblogg och oj så kul med en tävling för pojkar. Har två små busfrön hemma varav en är väldigt intresserad av kläder ( på gott och ont). Är säker på att dessa coola jeans skulle falla honom i smaken. Nu är det bara hålla tummarna!

/Marion

2010-04-13 @ 20:32:46
Postat av: Anna

Åhhh så roligt med killtävling, min älskade prins älskar jeans, det är de enda han vill ha på sig och han är mycket modemedveten. Han och jag skulle bli överlyckliga om han blev ägare till dessa coola jeans, har spanat in dom förut. Please make our day ;-)))) många kramar Anna

2010-04-13 @ 20:35:12
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: BLONDETTY

Jaaaa, det är klart vi vill vara med och tävla! Så roligt med en tävling för små killar. Min lilla cooling är redo för äventyr och vad passar då bättre än ett par riktigt tuffa slitstarka jeans?! De skulle verkligen förstärka hans underbara personlighet!



Hoppas hoppas!



Kramar från Therese & lilla Hugo!

2010-04-13 @ 20:41:13
URL: http://blondetty.blogspot.com/
Postat av: Ulrica

Jamen självklart är jag med! :)

Har en UNDERBAR gudson, 7 bast och han är SÅ klädintresserad. Du ska se hans min på julafton och födelsedagar när han får presenter. Han skiner värre än sola i karlstad när han öppnar presenterna och ser att det är en cool skjorta eller ett par tuffa skor där i. Som gjutet för Dogge! =)

Bild kan skickas då han är en riktig linslus :-p

Klockers! =)

2010-04-13 @ 20:44:03
Postat av: Kim

Har köpt jeansen till min lilla tjej men skulle gärna komplettera med den coola cowboyhatten.



Hoppas hoppas...

2010-04-13 @ 20:44:04
URL: http://mammassotaprinsessa.blogg.se/
Postat av: Åsa Jonsson

Nu är det dags för min son på snart 5 att även han få ett par coola jeans!! Kram Åsa

2010-04-13 @ 21:06:04
Postat av: Josefine, Blåeld

Jag skulle tycka det vore kul att ge sonen de snygga jeansen i födelsedagspresent! Han fyller år den 29/4 och trots sin låga ålder märks det att han uppskattar nya kläder och gärna visar upp dem på dagis! : )



Håller tummarna! Kram!

2010-04-13 @ 21:13:14
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Jag kan helt klart se min busiga lilla kille, brun som en pepparkaka, med de blonda lockarna studsande på huvudet rusa runt i dessa i sommar! Jeansen är hur snygga som helst! Och cowboyhatten? Den kanske jag kan sno som älskar hattar och framför allt på stranden när jag alltid vill skugga ansiktet. Håller alla tummar vi har här hemma. KRAM

2010-04-13 @ 21:18:16
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jag vill vara med och tävla! Min stora prins fyller 2 år på fredag och han skulle vara så cool på sitt kalas om han hade dessa jeans på sig! När de sedan har blivit för små så får lillebror ta över dem :)



Ha en trevlig kväll!!

2010-04-13 @ 21:18:31
URL: http://liamochneo.blogg.se/
Postat av: Wenche

Hei, AnnaStina:)

Vet ikke om dette bare er en guttejeans?? Ellers vil jeg gjerne være med å konkurrere om en til Stina på snart 8:)

Hvis det bare er til gutter og de fins i små størrelser, er jeg fortsatt med i konkurransen;) Da ønsker jeg å vinne til min eldste datter som venter en liten gutt i juni:)

Klem:)

2010-04-13 @ 21:28:40
Postat av: camilla

Hei og hå:) Jeg vil selvsagt være med i trekningen av den kule jeansen. Har to gutter og eldstemann trenger noen nye klær:)Vi krysser fingrene:) Klem

2010-04-13 @ 21:34:13
Postat av: hege

Åååå de var kule...:) Kunne egentlig tenkt meg både buksa og cowboy hatten selv jeg...:) MEN, mine tre rampete gutter vokser jo så bare det, og de buksene så helt rå ut...tror de ville ha elsket dem...Kanskje aller mest Jakob i midten som oftest må arve klær av storebroren...og er så utrolig fornøyd og glad uansett... men uansett TAKK for at du setter fokus på gutteklær...:) det gleder en guttamamma...



klem hege

2010-04-13 @ 21:38:00
Postat av: Magdalena

Jag skulle jättegärna testa dessa jeans på min snart 8årige pojk. Hittar ingen info om vilka storlekar de finns i så hoppas bara att de finns även i hans stl 134.

Jag har alltid haft svårt att hitta bra jeans till honom, då han är och alltid har varit en smal kille. Byxor finns ofta i plussize för barn men aldrig i modell för tunnisar. Vet ej hur dessa är i modellen men hoppas får chans att pröva nu i vår /sommar : )

Ha en fortsatt skön vår!!

2010-04-13 @ 21:51:51
Postat av: Sandra B

Vilken trevlig tävling, denna gången kan min lilla pojk få bli snygg. Han är 5 år o har kommit på att man ska vara en tuff kille. Så han skulle känns sig jätte tuff i detta nu i vår o sommar! Tack för du skänker mig glädje o inspiration i vardagen! Kram Sandra B

2010-04-13 @ 22:00:14
Postat av: Erica ung fru och tvåbarnsmamma

åh, jag tycker de här är de ABSOLUT snyggaste jeansen till barn jag nånsin sett! Jag vill vinna för att min yngsta son Milo 3 år är en riktig smalis och har alltid varit och jag hittar aldrig jeans som sitter bra på hans lilla rumpa/ben, men dessa är riktigt smala i modellen och vore perfekta! sen är han en riktigt cool liten kille också och en cool kille ska ju ha coola jeans=)



kram Erica

2010-04-13 @ 22:03:21
URL: http://erica.myshowroom.se
Postat av: Evelina

ÅÅÅ jag vill vinna dessa supercoola jeans till Robin. Skulle bli grymt tufft till hans nya skinnjacka i vår, och i sommar kombinera med vitt linne och brunbrända armar! :). Värsta lilla coolingen! ;)



Kramar från Evelina & Robin ♥

2010-04-13 @ 22:15:59
URL: http://eveangelina.blogspot.com
Postat av: Ullis

Jag är gärna med och tävlar :) Min son fyller snart 3år och dessa coola jeans är en perfekt present. mvh ullis

2010-04-13 @ 22:18:11
Postat av: Christina

Hej Anna-Stina! Jag har läst din blogg under ett par års tid, men aldrig gett mig på att tävla förut - men nu ska jag göra ett försök!

Jag är egenföretagare och har haft ett väldigt tufft 2009, med alldeles för lite pengar. Jag är jätte intresserad av kläder, både till mig och mina killar men tyvärr har det inte blivit så mycket av det nu när varje krona måste gå till mat och räkningar. Därför skulle jag jätte gärna vinna ett par coola jeans till någon av mina älskade prinsar som är tre och fem år.

Kram Christina

2010-04-13 @ 22:30:53
URL: http://enlattemammasbekannelser.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Härlig tävling- vilka snygga jeans!!! Min son skulla bli så fin och tuff i dem i sommar! :D Han går inte i annat än jeans så vi behöver utöka samlingen... dessa skulle komplettera den perfekt! ;D Ha en skön kväll. Kram

2010-04-13 @ 22:42:05
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Anne

Hej

Guuud så härligt med en tävling för killer:-)

Läser din blogg varje dag och får så mycket inspiration....tusind tack.

Är nog dom coolaste jeansen jag har set på länge. Har en 6 åring, och är helt säker på att Elliot skulle älska dom över allt.

Han har precis växt ur nästan alla sina byxor, så skulle vara fantastisk att få vinna dessa till han.

Kramar till dig och J

Anne

2010-04-13 @ 22:46:06
Postat av: Heidi

Jeg er gjerne med, de var superkule!

Jeg er fadder til en nydelig liten gutt som hadde blitt så tøff i disse jeansene. Han var 1200 gram da han ble født, men er nå er kjempeaktiv og herlig gutt på snart 3 år som jeg hadde elsket å kunne gi disse i vårgave til!:) Krysser fingrene!xxx

2010-04-13 @ 22:46:43
URL: http://frufly.blogspot.com
Postat av: Åsa Hjelm

Kul med en tävling. Min son skulle bli jättecool med dessa jeans på.

Jag har 5 barn och några av dem sliter hårt på sina jeans så ett par nya coooola jeans skulle sitta fint i garderoben. Hoppas på tur.



Mvh Åsa

2010-04-13 @ 23:25:13
Postat av: Bella

Har en son som älskar jeans och vill helst inte ha mjukisar på sig alls. Så ett PAr extra jeans i en snygg design till en pojke som redan vet hur han vill klä sig. Så detta skulle självklart bli en perfekt gåva till en underbar pojke på sina bästa år.

2010-04-14 @ 01:20:07
URL: http://vaniljmousse.blogg.se/
Postat av: Tina A

Mina tvilling killar skulle bli hur glada som helst för ett par såna skit snygga jeans!!! Coolast i stan:)

Många kramar

2010-04-14 @ 06:44:47
Postat av: Marie

Självklart vill Filip vinna nya jeans. Ha är en modemedveten grabb. Han älskar smala stuprörsjeans. Så nu hoppas vi på tur i Småland ;-)

Hoppas du och din söta familj har en fin vecka. Här är så vackert. Vårväder....på riktigt! och det värmer så gott i själen. Kramar till er

2010-04-14 @ 07:14:15
Postat av: maria petersson

vill ha

2010-04-14 @ 07:50:22
Postat av: Lena

JAAAA! Goaste du! Detta är ju SÅ snyggt! Har tipsat om märket och din tävling inne hos mig! Kunde inte låta bli! Jag är med! KRAM! och njut av dagen, vännen!

2010-04-14 @ 08:17:51
URL: http://aratorp.blogspot.com
Postat av: Lena

PS glömde säga att kitet blir en perfekt present till min ubercoola brorsdotter med långt eldrött hår och födelsedag i juni. KrAm iGeN!

2010-04-14 @ 08:20:07
URL: http://aratorp.blogspot.com
Postat av: Eva

H E J, Storebror eller lillebror skulle gilla ett par av dessa jeans, precis vad som behövs för att komplettera vårstilen, grymt c o o l a.

Kram från två bröder ------------------

2010-04-14 @ 08:27:26
Postat av: Tonje Bakken

Hei!



Jeg har lyst å vinne fordi disse jeansene var RÅÅÅÅ! Tøff tøff tøff rett og slett :-)

Ha en fin dag i sola :-)

2010-04-14 @ 08:28:14
Postat av: Åsa

ahh, favoritjeansen just nu. har klämt och kännt på dem vid flera tillfällen. Tänker mig dem ihop med stickad tröja, toppluva, scarves och sneakers. Lovely! VILL se på min son! = ) hälsningar från en gammal filmstaden arbetare (lule) som får massor av positiv energi och inspiration från din blogg. Tack och varm kram!

2010-04-14 @ 08:30:51
Postat av: Att ha det gott

jag skulle vilja vinna dem och ge dem i present till mitt barnbarn Herman 6 år

2010-04-14 @ 08:35:26
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Madelene

Åh snygga jeans! Vill klä vår kille lite tuffare men tuffa kläder kostar för mycket för oss så man köper mer basicplagg! =))

Rasmus fyller 3 år till sommaren och är väldigt bestämt med vad han ska ha på sej på mornarna så jag får lägga fram hans kläder på kvällen före så det inte blir krig... =)

2010-04-14 @ 08:58:57
Postat av: Helena

Kanon tuffa jeans!

Min lillkille på 4 år gillar jeans och älskar att följa med mig på klädaffärerna och välja egen t-shirt och strumpor. Kassan är skral nu, så nya byxor blir det inga ännu...

Skulle vara så roligt att få överrasska honom med så fina byxor, han skulle bli så glad för dom!



Mvh Helena

2010-04-14 @ 09:27:30
Postat av: Malin

Hej!



Jag skulle gärna tuffa till min lilla tjej en aning. Det är så mycket sött och rosa och gulligt som följer med hem från affärerna, så ett par coola jeans (och hatt!) som balanserar upp garderoben en aning vore toppen!



Ha en strålande dag! :)

Malin

2010-04-14 @ 09:54:26
Postat av: martina

då min dotter vägrar jeans såvida de inte är 'så där tuffa du vet, mamma' håller jag nu tummarna för att vi vinner de här coola brallorna till min tuffing :)



Hoppas solen strålar lika härligt i Oslo som här i Sthlm idag!

//martina

2010-04-14 @ 09:59:22
Postat av: Martina

Wow, sa min kille på 3,5 när jag visade honom hatten. Så vi tycker inte bara den är snygg utan den skulle hjälpa oss i sommar då Alex alltid behöver ha ngt på huvudet ute i solen. Han får lätt exsem av solen nämligen.

Så en stentuff cowboyhatt vore toppen. Jeansen är ju också en snygg bonus om vi skulle vinna.



Kram och hälsningar från Martina och Alex

2010-04-14 @ 10:03:50
Postat av: Linda österberg

Hej.



Min dotter Erin är 2,5 år. En väldigt söt och envis flicka som kramas mycket:) Det bästa jag har. Hon pratar finska, svenska och ryska. :) Jag pratar finska med henne on hon går i svensk dagis. Erins pappa är från Ryssland. Jag och Erin bor tillsammans. Det finns så mycket jag skulle vilja köpa åt min Erin men har inte pengar då jag är ensam. Jobbar varje dag fulla dagar men boendet är så dyrt så det lämnar med inte så mycket kvar. Brukar vara mycket på loppisar och fynda fina och nästan oanvända kläder. Skulle vara rolit om Erin skulle få fina nya jeans till våren\sommaren. Hon skulle vara säkert stolt och känna sig som en stor flicka! :)



Hoppas på det bästa. Ha det så bra!



H. Linda, Finland

2010-04-14 @ 10:14:50
Postat av: Elisabet Johansen

Solskinnshei!!



Åh så deilig når det våres.

Jeg har kaffepause og bruker den på en smugtitt på din blogg. Deilig 5 min for meg selv i en ellers så travel hverdag. Jeg er en mamma for to søte: Thea 12 år og Theo 4 år. Ønsker meg å være heldig vinner av jeans :o) ha en strålende vår. Vi sees. Solskinnsklem Elisabet

2010-04-14 @ 10:18:20
Postat av: Maria

Nu har jag kastat in overallen längst in i garderoben och skulle gärna se att den byts ut mot en par tuffa Denver- jeans! Skulle jag passa bra i, det tycker mamma med! ;)



Kramar från Filippa 2 år

2010-04-14 @ 10:30:11
Postat av: anna

Hej min källa för positivt tänkande och inspiration!

Denna gången håller jag tummarna superhårt för jag ÖNSKAR att det är jag som vinner dessa supercoola jeans till min supercoola Herman!

Kram, Anna i Landvetter

2010-04-14 @ 10:59:05
Postat av: Lena

Hej!

Vilken kanontävling:)

Jag är mamma till 2 tjejer,mormor till 1 tjej å nu kommer det....mormor till 1 pojke!Det är så roligt att uppleva en pojkes värld både vad gäller sättet att möta livet, lek och kläder. Vill ju vara en mormor "i tiden" så det vore sååå kul att vinna :)

MVH Lena.

2010-04-14 @ 11:33:58
Postat av: Susanne Söderman Lind

Dessa jeans skulle sitta perfekt på sonen som alltid går i jeans, dessvärre sliter han dem något otroligt mycket, så jeans kontot är rätt högt.

Så hoppas på tur att få möjlighet att vinna ett par till honom, extra kul skulle han tycka det var då han fyller år i helgen.

/Susanne Söderman Lind

2010-04-14 @ 11:57:44
Postat av: Linda

Jeansen hade passat perfekt till min lilla tjej för att sedan gå i arv till lillebror.



Linda

2010-04-14 @ 14:17:27
Postat av: Malin

Åhh! Blev helt lycklig inom mig när jag såg dessa jeans. Har letat å letat efter exakt sånna. Så självklart vill jag vara med & tävla om ett par till min son..perfekt present när han fyller 7 om några veckor :) håller tummar Tack för en inspirerande blogg !!

2010-04-14 @ 14:17:49
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/
Postat av: /B - med fem grabbar

det finns alltför sällan colla, snygga killkläder, men de här jeansen rockar ju fett! Jag har ett gäng coola killar härhemma - någon av dem kunde vara den lycklige ...

:-)

/B - mamma till fem

2010-04-14 @ 14:29:40
Postat av: Petra

Jag vill gärna vinna jeansen till min lilla kille! Håller tummarna att det är min tur nu att vinna!

2010-04-14 @ 14:44:22
Postat av: Helén

Min coola kille Axel snart 3 år vill supergärna ha såna!

2010-04-14 @ 15:11:02
Postat av: Helene

Skulle gjerne vinne töffe jeans til gutten min som blir 2 aar i morgen! Noen bukser med barnslig print byttes gjerne ut med kule jeans fra I dig Denim!!

2010-04-14 @ 16:02:29
Postat av: Jenny

Dom jeansen skulle passa våran lilla kille. Gärna matchat med ett vitt linne,byxorna uppvikta, härligt brun och är han redo för utomhuslek i sommar vid vattnet.

2010-04-14 @ 16:27:58
URL: http://livetarunderbart.blogspot.com/
Postat av: Birgitta Hansson

Vad kul det hade varit att kunna överraska vårat barnbarn Mira 2 år med dessa tuffa plagg nu när hon skall ut och busa runt i vår.

2010-04-14 @ 16:45:33
Postat av: Ida-Marie

SNYGGA! Kan se min prins i dessa jeans i sommar, svårt att hitta riktigt fina kläder till små prinsar men dessa har verkligen det lilla extra! KRAM

2010-04-14 @ 19:28:43
URL: http://mimmpan.blogg.se/
Postat av: Linda Vanil

Hej! Som jag har letat efter tuffa jeans till min lillkille! Hoppas jag vinner så att han kan vara riktigt tuff i dem när han börjar förskolan till hösten!

Tack för härlig inspiration!

2010-04-14 @ 21:14:41
Postat av: Siv

Så fantastiske jeans. Jeg har en gutt som akkurat er fyllt 6 år. Han hadde hoppet i taket over disse! Ellers tusen takk for en super blogg. Jeg blir virkelig i godt humør hver dag når jeg er innom deg.

Håper jeg vinner!!

2010-04-14 @ 21:51:34
Postat av: Anne Cecilie

hei Anna Stina!

dette er en super premie til min femåring!

han er en skikkelig cowboy som nettopp har begynt på gitarkurs og er veldig flink!

Nyt våren!

hilsen Anne Cecilie

2010-04-14 @ 21:59:11
Postat av: Linda

hej... har följt Din härliga blogg ett bra tag nu... är inne minst en gång per dag.... du ger mig inspiration, glädje...å energi.... :-)

Jag har en modemedveten 6-årig skånepåg som mer än gärna skulle ta på sig dessa supercoola jeansen.... jag är gjärna med i tävlingen.

hoppas hoppas hoppas.....

2010-04-14 @ 22:15:42
Postat av: Evelina o son Liam

Vilken fantastisk tävling! Jag har en liten cool (snart) 2årig kille som skulle passa perfekt i dom fina jeansen. Jag själv är väldigt klädintresserad och även min son älskar att testa kläder. Jag vill så gärna ge honom dessa jeans och den häftiga hatten för jag vet att han själv skulle vilja strutta omkring i den outfitten hela sommaren!



Tack också för en trevlig och inspirrerande blogg!



Kram Evelina och Liam

2010-04-14 @ 22:21:56
URL: http://www.metrobloggen.se/lillahjartat
Postat av: Marianne

I min lilla fina prinsessa på 5 döljer det sig en rock´n roll tjej...och att mixa ett par coola Denver med en ljuvlig tunika är ju det bästa av två världar...

2010-04-14 @ 22:35:57
URL: http://vastkust.blogspot.com
Postat av: Anette Fransson

De här jeansen är så coola och fina på, min yngste son har ett par! De har snabbt blivit favoriterna!Det är förresten han med långt hår på översta bilden, med en stjärna runt ögat :-)Men äldste sonen tittar längtansfullt efter dem och har på nåder fått låna dem en gång av lillebror. Han skulle bli överlycklg om vi vann ett par...

2010-04-15 @ 09:21:26
Postat av: Linda wiren

Först vill jag tacka för din positiva blogg som förgyller vardagen. Jag har en grabb på 6 år som snart gått 1 år på skolan. Han är egentligen ganska blyg men mot alla odds har han bestämt sig för att vara med i en talangjakt på skolan. Han har då tänkt sjunga. Tycker själv att det är helt otroligt att han vågar när han är så blyg.

Ett par tuffa jeans hade varit pricken över iet på hans framträdande.

Stor kram Linda

2010-04-15 @ 11:40:21
URL: http://wirensoslo.blogspot.com
Postat av: Louise Andersson

Åhh dom skulle vara super snygga på min stora tjej som är född 3 månader för tidigt. Hon vägde vid födelsen 800 gram och är idag 8år. Hon är en bestämmd tjej (men ack så tunn tjej) som vet vad hon vill ha på sig och jeans är alltid favorit!!



Mvh Louise

2010-04-15 @ 12:23:46
Postat av: Sofie

Hejsan!

Jag vill vara med!!!

Min motivering är att här sliter sonen (Alfred 7 år)jeans som ingen annan! Han är ju liksom redan inne med ett nytt hål var dag i sina jeans :-)

Skulle vara snyggt med ett par som faktikst också är förstärkta och inte bara sönderslitna ha ha



Sonen och jag håller tummarna :-D



Trevlig Helg!

Vänligen Sofie

2010-04-15 @ 22:12:12
Postat av: sofie

Jag vill gärna vinna för att min lilla kille ofta tjatar om att han vill ha en cowboyhatt men jag har inte hittat någon!

Jeansen var ju med superfina och skulle blir en bra present till Alexander som fyller 3 år om några veckor!



KRAM och tack flr en fin blogg

2010-04-16 @ 09:29:34
URL: http://frusofie.se
Postat av: Linda

Oj vilken bra tävling! Passar mig perfekt, har en liten Emil här hemma på 6 år som sliter byxor som bara den och då framför allt på knäna. Kan inte fatta hur ungen bär sig åt:s så ett bara nya jeans skulle va perfekt.

Massor av kramar Linda

2010-04-16 @ 09:35:51
Postat av: Ulrika

Självklart vill jag vara med i denna tävling, för precis som så många andra pojk-mammor suckar och ler jag lite i smyg för mig själv varje gång storebror kommer hem med ett nytt hål (eller två) på något knä. Och växer gör han visst också. Min underbara gokille.



Tack för en underbar blogg! :-)

2010-04-16 @ 12:37:24
Postat av: tone

STILIGE!!

De burde jeg vinne pga at min størstemann på 3 kommer til å se superkul ut i de buksene der;)

Bukser etter min smak!! :)



- Go helg!!

2010-04-16 @ 15:22:50
Postat av: Jenny

Hej!

Det ät alltid lika kul och inspirerande att titta in hos dej. Dessutom kanske jag har turen att vinna de coola I dig demin jeansen till min grabb.

Ha en bra helg!

2010-04-16 @ 19:11:00
Postat av: Camilla

Jag är med!

Min 3-åriga son borde vinna för han älskar "blåa byxor" som han kallar jeans. En hatt att skydda huvudet i vår och sommar är ju inte illa det heller.



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/04/18-april-vinn-coola-jeans-tuff.html

2010-04-17 @ 12:54:50
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: mijamaria

Hej annastina och johanna!

Min sötaste otto 9 år(med kastanjebrunt lockigt hår, pepparkaksbruna ögon och fem fräknar på näsan) skulle vara så superfin i dessa coola jeans.......det skulle bli sommarens "fin jeans" eftersom det slits en hel del jeans. Han är en fotboll, tennis och innebandykille, som älskar utelekar nu när det börjar bli fint väder vilket innebär att det går ett och annat par byxor.

När jag visade jeansen för honom sa han "wow, va snygga.... tror du att de passar bäst till mina converse, dc-dojjor eller crocs". Jag tror han är lika fin i alla!!!!!! Kram på er!

2010-04-17 @ 22:51:21
Postat av: Anonym

Hej annastina och johanna!

Min sötaste otto 9 år(med kastanjebrunt lockigt hår, pepparkaksbruna ögon och fem fräknar på näsan) skulle vara så superfin i dessa coola jeans.......det skulle bli sommarens "fin jeans" eftersom det slits en hel del jeans. Han är en fotboll, tennis och innebandykille, som älskar utelekar nu när det börjar bli fint väder vilket innebär att det går ett och annat par byxor.

När jag visade jeansen för honom sa han "wow, va snygga.... tror du att de passar bäst till mina converse, dc-dojjor eller crocs". Jag tror han är lika fin i alla!!!!!! Kram på er!

2010-04-17 @ 22:55:31
Postat av: Märta

Skulle vara perfekt med ett par häftiga jeans till vårt barnbarn. Just nu så saknar hon sin älsklingsmoster som sitter fast i Kina pga av flygkaoset. Så lilltjejen skulle behöva något roligt ja även hennes mormor.

2010-04-17 @ 23:57:47
URL: http://angsgard.blogspot.com
Postat av: Jossan

Vad härligt att ni ska åka tillbaka till paradiset igen!

Vår lilla tjej är så tuff i jeans. Nu börjar dom i garderoben bli för korta så nu håller vi tummarna att vi vinner dessa läckerbitar!



Ha en skön söndag!!!

2010-04-18 @ 06:36:01
Postat av: Kari

Jeg er innom bloggen din hver dag, du gir meg massse

inspirasjon. Jeg har ikke barn selv, men har tantebarn som jeg passer mye og vi finner på masse morsomt. Har ei lita tantejente som nettopp har fått en liten bror. Hun elsker broren, men kan vel også føle litt sjalusi. Hadde vært morsomt og overrasket henne med en ekstra presang. Veldig mange som kommer på besøk, har bare med seg gaver til den nyfødte. Har aldri forstått at folk ikke tenker på søskene også. Hun får stadig små presanger fra meg, men en skikkelig kul jeans eller noe annet i jeansstoff, hadde nok falt veldig i smak. Hun har jo blitt stor jente nå... Hele to år!

:-)



Ha en fin dag!



Kari :-)

2010-04-18 @ 08:42:05
Postat av: Susanne

Hej,

Jag är gotländska boendes i Dalarna där butiker med snygga och tuffa barnkläder inte växer på träden. Har letat med ljus och lykta efter återförsäljare i Dalarna till detta märke. Min son liknar precis pojken till höger på bilden och jag har väldigt svårt att hitta jeans som passar honom, långa ben och smal, min lillprins.

/Susanne

2010-04-18 @ 10:42:32
Postat av: ANKI

känner en TUFF liteb kille på 3,5 år som skulle ÄLSKA dessa jeansen med hatt!!!som nybliven storebror har han ju inte mö´jlighet att få ALLT så om jag kunde ge honom detta så vore det UNDERBART!!

2010-04-18 @ 11:05:58
Postat av: Annica

Vilka helt fantastiskt ursnygga jeans. Måste bara bäras av mina minsta gosekille Adam som blir 9 år i år. Tuffa jeans som dessa är inte så lätt att hitta i en liten småstad som vår. Tackar samtidigt för en fin blogg som ger mig massor med modeinspiration.



Ha en fortsatt skön söndag. Kram från Annica och ADAM

2010-04-18 @ 12:32:49
Postat av: Emelie

Åh va skoj med tävling! Jag vet inte hur många jeans jag har lagat och förstärkt. Dessa skulle sitta perfekt på min sons aktiva kropp.

Tack för en alltid lika inspirerade och positiv blogg!

2010-04-20 @ 08:54:12
Postat av: Lina Liljegren

Mycket fint!

2011-09-24 @ 20:29:53
URL: http://billiga-webbhotell.net
Postat av: Generic Viagra

hey buddy,this is one of the best posts that I’ve ever seen; you may include some more ideas in the same theme. I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post.

2012-03-06 @ 12:28:32
URL: http://www.bellspharmacy.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91