H&M + Sonia Rykiel = sant!


Sonia är mest känd för stickade plagg (bilden är från en tidigare kollektion från henne).

Igår damp det ner en pressrelease i min inbox där det stod att nästa gäst-designer hos H&M är "the queen of knits": Sonia Rykiel. Hennes kollektion lanseras den 5:e december och en NYHET är att det även blir underkläder i kollektionen den här gången (det har ingen gästdesigner gjort tidigare) och till alla oss föräldrars GLÄDJE så kommer det även en BARNKOLLEKTION från henne den 20:e februari ! i storlekarna 18 mån - 8 år. Kul ! :)

Jag sitter och kontorsjobbar och min snälla mamma har hjälpt mig att returnera ting från gårdagens fotoshoot så jag har en riktigt SKÖN dag här på mitt soliga kontor :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hei AnnaStina. Gleder meg til den SR kolleksjonen hos HM kommer. I dag har jeg kost meg med nye Kamille i lunsjen, likte spesielt godt guiden din, kjempeinspirenrende. Og som mange andre, bare elsker jeg Oddmolly. Nyt solen, vi har regn i dag dessverre. Godt at du kan slappe av litt i hverdagen med Mormorhjelp og det hele, det er jo rene luxen det! Keep up the good work.

Evalill x.

2009-09-30 @ 13:46:12
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Evalill-

TUSEN TACK för din trevliga kommentar ! Blir GLAD då jag läser att du liker min kåpeguide :) Och ja, Odd Molly är verkligen en favorit. Jag har slagit till på den snygga rosa/røda kåpen så den hänger här och väntar på kyliga dagar ;) Önskar dig en STRÅLANDE höstdag idag ! Klem ! :)

Postat av: Sammy

Hoppas det blir fina kläder för pojkar oxå, kläder till lillflickan är betydligt lättare att hitta!

2009-09-30 @ 18:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91