Tisdagens & mormor.


Idag har jag stylat ett par modeller hela dagen i jeans från Zara, Converse på fötterna (en panik lösning imorgonstressen ;), tunika från Line of Oslo och till / från studio en cashmere kofta från Juicy Couture. Mitt favorit halsband från Bvlgari var som vanligt på plats liksom mina armband från Julie Sandlau, Cartier & Nomination.

Då har vi ätit ännu en GOD middag (idag bjöds vi på rosépepparkyckling & ris) och jag har precis lyckats ta mig upp från sköna fåtöljen efter ett par timmar framför TV´n.  Jag måste säga att jag tycker att IDOL är helt perfekt vardagsunderhållning ! det lyser upp höstmörkret och min älskade Johanna blir så glad av all musik :)  (så glad att hon inte alls vill somna så länge de pågår.. ;) 


Johanna + mormor i söndagskväll. Ett paket har precis öppnats.

Och på tal om att lysa upp... det är verkligen UNDERBART att vi har mormor på besök i veckan ! Jag och Johanna är nämligen home-alone några dagar och eftersom jag hade ett stort jobbuppdrag idag så kom min kära mamma och "räddade mig" och Johanna blev överLYCKLIG då mormor hämtade henne på dagis i em så nu är jag utkonkurrerad, nu är det bara mormor som gäller ;)  (and it makes me HAPPY !).



Kommentarer
Postat av: Wenche

Hei:)



Stadig på jakt etter middagstips;) Og rosepepperkylling hørtes jo så godt ut) Kanskje mormor har en oppskrift???



Kjempe fine ting du har gjort i siste Kamille:)



Klem:)

2009-09-30 @ 10:15:51
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Wenche-

TUSEN TACK för feedback på mina Kamille uppdrag! :) Jag storkoser mig med jobbingen! När det gäller gårdagens rosépepparkyckling så stekte mamma filéer som hon kryddade med mald rosépeppar och till det gjorde hon en gräddig & god sås (även i den var det krossad rosépeppar) så mer avanserat än så var det inte ;) Klem ! :)

Postat av: Wenche

Takk:)

2009-09-30 @ 23:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91