Lovely day.


Palma runt kl. 16 lördag em. Imorgon ska ni få se vad shopping-påsarna innehåller ;)

Idag har vi storKOST oss i Palma och vi avrundade dagen med en tur i hamnen (Johanna älskar att titta på båtar) innan vi hoppade på bussen mot Cala Bona igen och när vi kom hem så körde vi en SOFT lördagkväll på rummet och det har varit riktigt SKÖNT efter många kvällar på restaurang.

Ni ska få en fullständig rapport från dagen imorgon för nu ska jag krypa i säng och sova. Hoppas att du har haft en lika MYSIG lördag som oss och att du sover GOTT i natt :)

GoDnAtTkRaM! ♥


Kommentarer
Postat av: Sofie

Gud vilken härlig bild aaså!:D

Postat av: Stämningsfullt / En bit av oss

Å så härligt!!

2009-09-20 @ 09:06:10
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Annica

Ni ser ut att ha det sååå skönt!! Fortsätt nu att njut sista veckan också! /Annica

2009-09-20 @ 09:45:17
URL: http://annicassida.blogg.se/
Postat av: Minna

Jaså ni hade bara råd att åka till Mallorca den här gången?Det var länge sen du var i Thailand nu. Men JIG har varit där och roat sig på egen hand har jag läst.Det måste svida i ditt spenderarhjärta när du inte kan resa till Thailand och handla billigt på beskostnad av de som har det sämre ställt.Ja ja nu när du har fyllt år kanske du snart blir vuxen du också....Men shoppingberoendet sitter nog djupt och det går nog inte över i en handvändning.

2009-09-20 @ 11:02:09
Postat av: Anonym

Minna - Har du virkelig ikke annet å gjøre på en søndag formiddag enn å sitte og slenge rundt deg med sure kommentarer. Synes synd på deg jeg. Virker stakkarslig!

2009-09-20 @ 11:16:28
Postat av: Camilla

Kjempefint bilde! Ser deilig ut, var på Mallorca for akkurat et år siden med min lille sønn. Palma er så sjarmerende, også så masse fine butikker!

Kos dere resten av ferien, du og søte Johanna!Minna: Patetisk!2009-09-20 @ 11:41:39
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TACK för trevliga kommentarer ! :) KRAMAR!!!och till den otrevliga:Minna-

Du förtjnar verkligen I N T E något svar från mig men en sak bara måste jag skriva, som ett litet tips : Det är M Y C K E T billigare att resa till Thailand och att leva i Thailand än att resa till Mallorca och bo på Sunwing. Bara så att du vet.2009-09-20 @ 11:55:55
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: ahline - carpe diem :*

åwh, vad söta!

din dotter är verkligen hur gulli som hellst! :)

kram / ahline

2009-09-20 @ 17:19:57
URL: http://ahlinewilking.blogg.se/
Postat av: En Mölnbobos Liv

Jag har lagt till din blogg i min RSS läsare men jag kan inte läsa hela inläggen, har du lust att ändra i dina blogginställningar så vore jag och alla som använder RSS mycket tacksamma.Du går in under översikt - blogginställningar och kryssari "Visa hela inlägg i RSS"Detta var standard förut men så tog blogg.se bort det. Det påverkar inte dig på något vis utan gör bara att vi som har RSS kan läsa hela inlägg vilket underlättar.

2009-09-20 @ 19:56:50
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91