Glittrig regnkappa, trevlig post & otrevliga mage...


GinaTricot kör en satsning mot bloggare och i vecka 14 kan jag gå innom deras butik och välja mig en bikini. Det passar utmärkt för kommande Thailand resa ;)  Från H&M har jag fått en cd med pics på sommarkollektionen (till mitt jobb som stylist) och till sist är det VeckoRevyn som lanserar en blog-awards-turné som kickar igång i Stokholm den 20:e maj (sen går den vidare till: Örebro, Umeå, Malmö, Västerås, Göteborg & Växjö...)

Gud vad det är trevligt att få något annat än räkningar i posten så det får gärna se ut så här i min postbox varje dag :)  Och detta var föresten inte allt som kom, det låg en avi till ett paket också som jag tyvarr inte hann hämta ut idag men då har vi något att se fram emot på tisdag !


Darlingen somnade på väg hem från dagis där de bara hade varit 4 girls idag. Hon invigde sin underbara glittriga regnkappa från Tiny-Doe, regnbyxor från Ticket och nya gummistövlar med Hello Kitty på som hon själv valt.

Nu dags för middagsfix + Förkväll (Svenska TV4) och sen blir detta en soft kväll i soffan för mig för jag är tyvärr inte alls i form :(  Jag mår super illa och utan att gå in på några detaljer så kan jag säga så  mycket som att det är bra om jag har nära till en toalett...

Hoppas du mår bättre än mig och att du får en trevlig kväll ! :)

Godmorgon & fiiinaste halsbandet!

¨
Mitt världens FINASTE halsband med en bild av Johanna som duktiga guldsmeden 
TrineLorange designat. Jag är så otroligt glad i mitt nya smycke och det passar helt perfekt till alla mina tuniker etc.  Detta kommer ni att se på mig varje dag! :)

Godmorgon alla fina! Johanna kickade igång dagen runt kl.07 så nu är matboxen fixad och det återstår bara att klä hjärtat innan vi ger oss ut i regnvädret. Det är verkligen hel-grått idag, raka motsatsen till gårdagens vackra solväder. Men det gör ingenting för jag ska jobba och Johanna ska leka med sina kompisar på dagis :)

När jag var på ett inköp för en tid sedan så hade den vackra selgeren på sig ett UNDERBART halsband med en bild på sina barn. Jag blev tok-förälskad i detta smycke och idag hänger ett likadant halsband runt min hals med en bild av min älskade Johanna.


Tisdag 23:e mars hos Trine Lorange i hennes butik / ateljé. Ser ni halsbandet runt Trines hals? Hon har 3 runda bricker med olika foton + en fjäder, hur fint som helst! (du kan se det på hennes blogg)


Här ser ni mitt halsband lite tydligare. Detta är min favorit bild av Johanna från då hon var baby och gissa om J blev GLAD då hon fick se att jag hade henne runt halsen ! Hon tittar ofta på mitt halsband också säger hon "mamma, det är jag!" med stolt min :)

En cool sak med detta fantastiska smycke är att jag kan köpa till fler häng med bild (dvs en till runt bricka med bild på tex Gucci el JIG) och jag kan dessutom hänga på små detaljer som Trine selger (peace symbol, en fjäder etc.). Halsbandet kan med andra ord förändras över tid and that I like ! :) 


Butiken / ateljén ligger på Stensgatan. 4 b (i närheten av Bislett) och detta är verkligen en skattkammare.... det kryllar av vackra smycken här inne...  Bl.a. örhängen, ringar & armband som matchar halsbandet...

Det är inte ofta jag blir så här galet glad i ett smycke,  I loooove it helt enkelt !! :)

Bäst vi håller tempot uppe här hemma nu så jag önskar dig den BÄSTA dagen ! och en riktigt GLAD PÅSK till er som ska resa bort idag ! :)


KrAmAr! ♥


Godnatt sweeties!


Härlig bild från
NoaNoa. Jag tittade in där idag och det slutade med några fina plagg till Johanna. Ska försöka få henne att mannekänga i dem imorgon så att ni får se :)

Först var det Desperate Houswives (stackars Lynette...) och sen fastnade jag här vid datorn så NU ska jag gå raka vägen till köket och ta tag i kaoset innan jag hoppar i säng med Elsas Mode.


NoaNoa´s barnkollektion för vår / sommar är nog den finaste jag sett hos dem och jag har helt dilla på LILA. Det ar sååå fint !

Tänk: imorgon är det den sista mars och dagis stänger redan kl.14 så vi satsar på en tidig start så att jag hinner jobba några timmar innan det är dags för påsk (wish us sömntutor luck ;)

GoDnAtTkRaM! ♥



Häng med mig på barn-mode-mässa i Köpenhamn!


Mässhallen är stooor och jag fick en ekstra väska (Thanx How to Kiss a Frog) till alla brosjyrer etc som jag samlade på mig. Det främsta syftet med mitt mäss-besök var att samla material till mitt jobb med Kamille Mor & Barn.

Nu är det dags för inlägg nr. 2 från mina äventyr i Köpenhamn (12-13 februari). Ni kommer väl ihåg att vi var till Øxnehallen häromdagen? Nu har vi förflyttat oss till BellaCenter där en av mässhallarna var fylld till bredden av barnkläder.  Men även barnmässan är utspridd över flera mässhallar så jag fick inte med mig allt... Jag strosade i alla fall runt här inne i ett par timmar innan jag hoppade på flyget mot Oslo igen.

Varsågoda, här kommer ett helt gäng bilder. Enjoy ! :)



Jag träffade för första gången de underbara systrarna bak märket
HowtoKissaFrog som jag samarbetat med i ett par år och det blev ett sååå mysigt möte så i denna fina monter blev jag en stund... :) (Tack för senast M & M !)


Kolla in denna suuuuper söta cd väska ! Jag älskar den ! och den vita isbjörnen kommer att följa med oss på nästa resa till Johannas dvd´s och cd´s.  (du finner försäljningsställen HÄR)




RoomSeven är ett av mina absoluta favorit märken till barn! Se bara på dessa bedårande väskor och sängkläder. I love it !  Och en glad nyhet till er som bor i Oslo: Butiken Zimba i Bogstadveien har tagit in kläderna från RoomSeven och till hösten kommer väskor ! I Stocksholm hittar ni RoomSeven hos min favvis SPRALL.


Gissa om jag blev inspirerad av att gå runt i mässhallen? ;)



Oilily presenterade en ny flott väsk-kollektion och underkläder / bodys etc som var helt fantastiska i härliga sommarfärger. Se bara på denna ursöta body! :)




Danska Sebra hade världens största och mest inspirerande monter! Jag fick lust på såå mycket till Johanna och har ni sett att hjärtats säng finns i lila? Det ar en limited edition kollektion som finns ute en begränsad tid. Ni som följer min Mor & Barn sida i Kamille har sett mig tipsa om ting från Sebra flera gånger ;)

Snipp, snapp, snute så var min mässa i rute !

Nästa gång ni får bli med mig på mode / barn- mässa blir i augusti och då är det dags för s/s -11 . Det kan vi se fram emot! :)


Playdate & snurrig mama.


Utanför dagis runt kl.15.45.  J har på sig mössa från
MyCinnamongirl, kappa från HowtoKissaFrog, bluse Franka (med blus från Benetton under), jeans H&M och skor Ugg´s.

Det blev några timmar på redaktionen för mig idag (jag levererade en ny Mor & Barn sida till Kamille) och sen tokskyndade jag mig till dagis. Väl där så möts jag av en liten prinsessan J som säger att hon vill gå hem till Ella och leka så jag fick plötsligt en "bonus-timme" som jag kunde göra vad jag ville på. Snacka om lyxigt ! ;)


Ett par sötisar. Johanna och hennes dagiskompis Ella.

Men jag blev så ställd över denna plötsliga extra time att jag inte visste vart jag skulle gå? Jag började gå mot slottsparken och tänkte att jag skulle gå ner till Vika men så ångrade jag mig och gick tillbaka och sen gick jag upp Bogstadveien en bit fram till att jag ångrade mig igen och gick till Skovveien istället. Så kan det gå när en stressad mama plötsligt kunde chilla ;) 


Min dagens: ny super skön stor-skjorta från KappAhl (ett tips! den har precis kommit ut i butik), linne från FilippaK under och jeans från Diesel.

När jag hämtade Johanna fixade vi några ärenden och sen fick mat från Burger King hänga med oss hem. Nu sover mitt älskade hjärta och jag ska ta tag i köket som ser ut som ett bombnedslag.

Önskar dig en trevlig kväll ! :)



Johanna önskar dig en glad dag!


Dagis runt kl. 10. Jag har på mig bluse från
Franka, jeans tights H&M och hårspänne från Prinsessefin.

Hej alla bloggläsare!

Nu är jag på dagis och leker med mina kompisar och mamma sitter på redaktionen och jobbar. Vi är jätte få barn här på dagis idag eftersom det är påsk men vi har kul ändå och jag älskar att vara ute och leka :) Mamma har lovat att ta med sig min sparkcykel då hon hämtar mig idag också tror jag att vi ska gå på Burger King och äta kyckling.  Hoppas att du också har en kul dag ?!

Kramar från Johanna Alexandra  ♥

Godmorgon sooooliga tisdag!


Nu har äntligen nettbutiken till
HowtoKissaFrog öppnat igen! Där kan du bl.a. klicka hem dessa bedårande klänningar :)

WOW!! vilket fantastiskt väder Oslo bjuder på idag. SOL från en vackert klarblå himmel ger verkligen vårkänslor och påminner om att vi har sommar i sikte !

Vi har försovit oss idag (har inte kommit in i sommartiden ännu ;) så detta blir ett rekord kort inlägg. Måste fixa oss klara för dagis och jobb så see you later!! och ha en alldelens underbar dag !

KrAmAr i MaSsOr! ♥

Blått är flott !


Super fräscht från Ralph Lauren. Jag älskar mixen av slitna snickarbyxor och söta prinsesseskor...

Det kryllar verkligen av denim ute i butikerna just nu... skjorter, jacker, kjolar / skjørt, klänningar / kjoler, jeans, shorts... listan kan göras lång... Själv är jag ständigt på jakt efter ett par perfekta jeans. Jag har inte hittat dem ännu men idag nosade jag på ett par från Cheap Monday... MET har också många snygga modeller också gillar jag Acne...

Istället för jeans så fick en snygg jeansjacka hänga med mig hem från
KappAhl. Jag gillar de feminina detaljerna med volangkant & puffärm och den passar utmärkt både till jeans & kjol.


Jag ska visa jackan på mig imorgon då jag piffat till mig ;) Pris: 499nok.

Nu ska ni får höra : Jag har a l d r i g haft på mig jeans under större delen av mitt liv, det är faktiskt först då jag startade min butik, Gizmo & Co, som jag började gå i jeans, med andra ord för ca 7 år sedan. Före det gick jag alltid i svarta byxor och jag var en riktig "kostym-tjej" = inte en tunika i sikte... ! Jag hade dessutom kort hår.  Det trodde ni inte va´?! ;)

P.S glöm inte att det är sista dagen att tävla om fina barnkläder från Tiny-Doe. Lycka till !


Dagens Johanna & en påskpresent.


Dagis idag runt kl. 15.40. Johanna har på sig fin topp från
Holly´s, blus från Benetton och hårspänne från Prinsessefin.

Jag fick mig en ordentlig power-walk från city till dagis idag för de stänger redan kl.16 må & tisdag. Det var riktigt skönt att gå i det vårliga vädret trots att det regnade så smått för jag behöver verkligen all "gratismotion" jag kan få efter lite för mycket godsaker sista tiden... ;)


När vi kom hem hade vi fått ett fint påsk-kort av våra kära vänner K, W & S i posten tillsammans med denna underbart söta påsk-godis-hink till Johanna. Tusen TACK !! :)

Sommartiden gör stor skillnad för nu är det super ljust ute och Johanna har lite svårt att förstå att det snart är läggning "mamma, det är ljust, SE!" säger hon och pekar mot fönstret ;)  

Önskar dig en riktigt mysig måndagkväll !



Full fart framåt!


Wiieee vad det går ! :)  och vilken super stabil & bra sparkcykel detta är.  (Den kommer från
Sprall). Johanna har på sig luva, solbriller, vantar, & jeans från H&M, jacka Ralph Lauren och skor Ugg´s.

Idag var plötsligt all snö borta från gatorna så Johanna fick premiärköra sin nya sparkcykel på väg mot dagis. Gissa om hon var glad ?! :)  Lyckan var verkligen total !!


Dagens: tunika från Custommade, päls H&M, byxor från Daisy (märket heter Stitch´s), väska Zara och i handen en splitter ny Kamille (nr.8) som jag hittade i postboxen.

Jag är bara hemma en snabbis så nu flyger jag iväg ut igen. Denna gång går turen down-town och jag blir där fram till att jag ska hämta darlingen på dagis. Det var föresten sååå barn på dagis idag, tror de var 5 st ? och på avdelningen dere (1-3 år) var det inte ett enda barn. De stänger dessutom tidigare idag så bäst jag kör på nu så att jag hinner allt ;)


Tjingeling
så länge sweeties !


 


Godmorgon påskvecka!


Dagens tänkvärda kommer från mitt senaste tavelköp. Jag hittade godsaken hos Mathilde i Stockholm för en stund sedan och det är svenska Helena Blomstrand som gör dessa lovely tavlor med fina budskap. Du hittar fler tavlor från henne
HÄR.

Godmorgon alla fina bloggisar! Jag tycker att det känns i luften att det är PÅSK-vecka nu. Livet i byn är lite mer stilla / lungt eftersom många rest till hytter & fjell men vi kör vanlig vardag idag och ska strax ta en walk mot dagis. Sen väntar en dag med plock för mig och det ser jag verkligen fram emot ! :)


Mitt nya världens finaste halsband ska få ett helt eget inlägg senare idag.... :)

Jag önskar dig en super dag ! Off we go mot jobb & dagis !

KrAmAr! ♥



Godnatt !


Mitt söta lilla hjärta för bra precis 2 år sedan, då var hon 1,5 år. Det gäller verkligen att ta tillvara dagarna med de små för vips! så är de stora.

I kväll har jag tagit mig en nostalgitripp och tittat igenom mina blogginlägg från mars månad 2008 då vi hade vår "paus" i Thailand. Hittade bl.a. den här underbara bilden på Johanna som togs på en fotostudio i Chalong / Phuket inför att vi skulle förnya våra visum på en tripp till Singapore. Den resan var fantastisk ! :) 



Vi bodde helt fantastiskt fint på St.Regis och om du blir nyfiken på att se fler bilder från vår weekend i Singapore så kan du klicka
HÄR, då kommer du till mars 2008.

Nej, bäst jag hoppar i säng nu. Klockan är måndag sedan länge tillbaka.... ;)

GoDnAtTkRaMaR! ♥

Vinnaren av barnkläder från How to Kiss a Frog!


Mina kära bloggläsare!

Tusen TACK för era fina tävlingsbidrag! Jag har precis läst igenom alla (81st) och med hjälp av JIG (han fick ge mig en siffra mellan 1-81) så har jag nu en vinnare klar.


Bedårande kläder från
HowtoKissaFrog.

♥ Vinnaren av kläder för 700kr från How to Kiss a Frog är: ♥

Postat av: Elle Hejsan.
Om jag eventuellt, kanske, möjligen, skulle vinna ;) så har jag spanat in den underbara vita klänningen med puffärmar till min lilla, stora tös som är 5 och ett halvt år. Jag tänker mig henne med klänningen, bara solbrända, ben (och förmodligen med plåster på knäna ;) och ett par helt underbara gladiatorsandaler i brunt skinn som jag köpt till henne från danska Bisgaard. Hennes långa bruna hår i två slarviga flätor.
Jag håller alla min tummar.... Mvh Elle
2010-03-16 @ 17:58:05

Stort GRATTIS till dig Elle!
Mejla mig ditt fullständiga namn + adress till: [email protected]

Tusen TACK för ett trevligt samarbete HowtoKissaFrog.

Häng med på modemässan i Köpenhamn!


En norsk favorit: 
ChillNorway hade stand både i Øxnehallen (vuxenkollektion och på BellaCenter (barnkollektion).

Jag kom precis på att jag inte har bloggat klart från modemässan i Köpenhamn som jag besökte 12-13 februari så bättre sent än aldrig får ni hänga med mig runt i Øxnehallen. De kollektioner som visas fram är höst/vinter 2010.  ENJOY !! :)


Min bästa vän Lotta (som jag besökte i Stockholm förra helgen) jobbar för Marthe som driver agenturen som har det fina franska märket deeday och här står jag med självaste Mr.Deeday, dvs killen som äger företaget & designar kollektionen.


Underbar klänning/kjole och liten pälsjacka från deeday. Jag kommer att gör ett eget inlägg om detta nya underbara märke en dag väldigt snart så missa inte det :)  (det var den agenturen jag besökte förra söndagen).




LexingtonClothing hade som vanligt en riktigt läcker monter och klänningen som hänger längst fram på stativet tror jag minsann att det står mitt namn på? ;)  Vackra Cecilia, som driver den norska agenturen, visar fram godbitar ur herrkollektionen.



Jag ar alltid gillat 120%lin och det var så trevligt att titta in hos fina Helene som presenterade deras underbara barnkollektion.



Line Varner har gjort strålande SUCCÉ med sitt märke LineOfOslo.  Då jag hade min butik, Gizmo & Co, var Line kund hos mig och denna trevliga tjej förtjänar verkligen all framgång !


Happy girls från norska Ti-Mo hade en monter som osade romantik.



Sista stopp i Øxnehallen blev hos solstrålen Anette i montern till danska MargitBrandt.

Efter min runda i Øxne så hoppade jag in i en taxi och drog vidare till Bella Center för att besöka barnmässan innan jag lyfte mot Oslo igen och ni ska självklart få se bilder från Bella också snart :)



Inspirasjon!


Jag älskar att styla sånna här mixade shop-sidor. Denna gång valde jag att gå för en härlig färgmix som leder tanken till en bukett tulpaner i mixade färger = ett säkert vårtecken.

Idag bjuder jag på 2 av mina sidor ur senaste nr av Kamille Mor & Barn som finns ute i butik nu (nr.1, 2010). Om du inte redan köpt det så tycker jag att du ska ta en söndagsprommis till butiken ;)

Hoppas att du njuter din söndag! :) och du har väl inte missat den fantastiska
tävlingen där du kan vinna barnkläder från norska Tiny-Doe?! (sista dag imorgon).


Godmorgon sommartid!


Här ser ni kaninen som flyttade in hos oss igår. Jag älskar dessa
Maileg kaniner mer än Johanna gör, de är SÅ dekorativa.

Godmorgon bloggvänner! Hoppas att du har sovit riktigt gott i natt och att du har kommit ihåg att ställa om klockan till SOMMMARtid?!! Tänk: snart är sommaren här ! en härlig tanke..... :)


Jag möter våren med en ny plånbok från butiken Daisy. Hade lite svårt att välja färg för alla är ju så fina men gick till slut för den jag håller i för den matchar min vårgarderob perfekt :) 

Johanna ropade "mammaaaaa" runt kl.08 och vi har precis gått igenom garderoben i hallen (jag fick inte gjort det igår kväll) så nu ligger det en stor hög med kläder som J växt ur på golvet i hallen. Jag borde verkligen stå på Vestkant-torget en dag i vår och sälja undan kläder från både mig & J. Då kanske jag tjänar ihop pengar till den där Louis Vuitton väskan jag vill ha ;)


Den här glass-nyheten som J valde igår med päron & jordgubbs-smak är den godaste glass jag smakat på länge! så den är ett TIPS! om du ska unna dig en glass idag :)

Det är dags för mig att fixa frukost så jag önskar dig en riktigt mysig söndagsmorgon. Och du, lyssna på den HÄR sköna musiken, den passar perfekt så här på morgonkvisten.

KrAmAr! ♥

The dress & The september issue.


Kjolen/klänningen kommer från Daisy på Vinderen.

Jag lovade ju att visa er min nya Odd Molly klänning på så varsågoda! :) Det känns som att denna kommer att bli en favvis i sommar för den är ljuvlig att ha på sig. En sån där klänning som man bara kan "slänga på sig" då man ska iväg ut och alltid känna sig fin i.

Det doftar taccos här hemma nu (hoppas jag inte bränner maten p.g.a. bloggningen ;) och jag kör Körslaget i bakgrunden... Strax dinner ! och sen tror jag att jag ska mysa med en efterlängtad dvd som mamma var snäll och köpte med sig från Sverige då hon var här:


Som jag ser fram emot att se Anna in action! Har du sett den?

N J U T din kväll och kom ihåg att skratta !!! :)


Glasspremiär & soft hemmakväll.


Prinsessan J tok ä l s k a r glass och idag var det första gången hon handlade en glass ur den välfyllda glassboxen på matbutiken som gapat tomt hela vintern.

Vi har varit ute en liten sväng. Var innom Sprell och shoppade lite små saker till Johannas kök också blev det en ny fin Maileg kanin som sitter och hälsar alla välkomna på byrån i hallen. Ska ta lite bilder senare då jag provar klänningen :)


Happy lördags-girls!

Johanna la sig nyss på soffan för att titta på barnTV och vips! så sov hon så nu har jag lyft in henne till sängen och jag gissar att hon sover till imorgon :)  Det innebär att jag plötsligt fick egentid så nu ska jag städa klädskåpet i hallen/gången så jag får kontroll på vad jag har för vårjackor?

Det blir en soft hemmakväll idag men då jag lyssnar på den
HÄR låten får jag lust att gå ut och dansa ;) Jag önskar dig en fabulous evening ! :)


Min nya klänning.


Denna godsak från Odd Molly kommer jag att matcha med boots i vår och med sandaler till sommaren. (den finns hos Daisy). Jag visar en bild då jag har den på mig senare.

Nu tittar solen fram och vi gör oss klara för att gå ut på stan en sväng. Önskar dig en flott eftermiddag ! :)




Ett regnkläder-tips!


Vindjackan (vattentät och i ett material som andas) och regnstället finns hos Daisy och där finns även ett superfint regnställ i samma kollektion till killar i marineblått med lyseblå stjerner på. (märke: Ticket To Heaven).

I detta regnväder passar jag på att tipsa om de FINA regnkläder som jag shoppade till Johanna häromdagen. Hon blev sååå glad över alla blommorna och idag då hon såg vilket väder det var så sa hon "Åh mamma, då kan jag ha på mig mina regnkläder!" :)

Nu sitter jag med hårrullar och strax blir det korv med bröd till lunch. Enkelt & gott!


Goooodmorgon lördag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon alla underbara! Idag kickade prinsessan J igång dagen runt kl. 07.30 så det var rena sovmorgonen ! ;) Sedan vi stod upp har vi myst framför barnTV + byggt LEGO (Johanna älskar det!) och nu ska jag strax hoppa i duschen. Oslo bjuder på regn idag men det känns bara mysigt för då kan vi vara inne hemma med gott samvete :)

Efter 2 helger i Stockholm så blir detta en hemma-helg och jag ska bl.a. fixa nya hyllor till mitt kontor vilket känns såååå skönt för just nu ligger massa ting i höger på golvet (inte så snyggt....).



Yayas fredagkväll runt kl.17.30.  Johanna kramas med Mr.Yaya´s som informerade mig om att jag måste göra en rättelsenakenchocken jag gav er för några veckor sedan. Det är i n t e Singha elefanter han har taturerat på rumpan, som jag skrev,  det är CHANG elefanter. Ratt ska vara rätt ! ;)

Hoppas att du har kul weekend-planer?! & att du får en lovely lördag!  och till er som är på väg på påseferie säger jag: TREVLIG RESA !

P.S Den underbara vasen jag visade igår kommer från Sia och den finns hos Majorstua Blomster i Bogstadveien (mitt emot Westside / Lindex).

KrAmAr! ♥

Let´s dance!


Idag utanför fotostudio runt kl.14: tunika Odd Molly, päls H&M, byxor Custommade, skor Corso Como, väska Accessorize också värdlens bästa "packa-min-styling-i-påse" från IKEA ;)  Fotografens fina hund heter Bajas.

Efter dagens jobb, speed-date med min basta vän Mia över ett glas bubbel på Bolivar, dagishämtning & middag på Yaya´s så ska jag nu hoppa upp i soffan med ett glas vitt och en hög med blader och myyyysa framför finalen i Let´s Dance (svenska TV4).  Jag har tyvärr ingen direkt favorit ikväll men håller nog på Mathias eftersom han är härligt ögongodis ;)  Vem håller du på ?

Önskar dig ett perfekt fredagsMYS ! :)


What a lovely day!


Kolla min nya FABULOUS vas som jag hittade på Majorstua Blomster i Bogstadveien haromdagen. Det stod verkligen mitt namn på denna för den är ju bara hur "Gizmolina" som helst ;)  Tyvärr kunde jag inte leva upp till texten idag, men kanske imorgon? :)

GLAD fredag mina bloggisar! Det gick undan i svängarna hemma hos oss på morgon for vi skulle iväg på påskefrukost i Johannas barnehage och nu är jag på plats i en mörk fotostudio för att kicka igång dagens foto-shoot. Frukosten var en så mysig start på dagen att detta känns som en LOVELY dag !! :)  också ar det ju veckans favorit: FREDAG !


Frukostmys på dagis.

Är ni många bloggisar som tar påsklov idag? eller kör ni på och jobbar till veckan? Som jag skrev igår så blir vi hemma i Oslo och jobbar fram till i alla fall tisdag, sen ska vi påskmyyysa.


Kake ar gott !


Här är vi tillsammans med Johannas söta fröken Bente.


Här syns vasen battre. Visst är den underbar?

Nu ska jag kicka igång jobbingen här så jag önskar dig en riktigt, riktigt BRA dag ! :)

KrAmAr! ♥

Shoppingtips & Godnatt!


Det kryllar av fina nyheter hos Daisy på Vinderen nu. Kanske du ska köpa dig själv en påskpresent? ;)

Ikväll har jag, tro det eller ej, inte somnat i soffan, istället har jag jobbat på som bara tusan med att styla några shopsidor som ska fotograferas imorgon and I love it ! :) Att få vara kreativ är det bästa jag vet !





Jag provade en fräsch bluse från norska Ti-Mo och snygga stretch-jeans härliga färger då jag var innom Daisy i måndags. Blusen matchar jag med vita byxor till sommaren och byxorna passar perfekt till vita tunikor / t-shirts etc.

Nu är klockan plötsligt så där galet mycket igen så det är dags för mig att logga av och krypa ner i sängen. Jag känner mig riktigt nöjd med min dag, härligt ! :)


GoDnAtT kRaMaR ! ♥


Lovely sjal = ett påskägg-tips!


Snygg outfit från
www.hm.com

Denna fina sjal från The Garden Collection är en perfekt veninne-present att lägga i ett vackert påskägg! Priset är underbart: 99nok, och den passar lika bra till en fin klänning/kjole som till ett par slitna jeans eller vita byxor....




Home-alone, grönt bord & happy.


Johannas rum runt kl.17.30. När jag hade lastat ner den här bilden så upptäckte jag vad prinsessan J gjort med sitt bord...hon har målat det g r ö n t ! Tror jag har ett litet rengöringsjobb framför mig ;)

Mitt hjärta ville gå hem och leka hos sin kompis Molly idag efter dagis så nu är jag home-alone en stund.  Ska passa på att styla inför morgondagens foto-shoot också ska här plockas och göras helgfint.


När jag var runt och plockade idag så fick jag se detta på ett bakrum i en väldigt fin barnbutik. Den vackra butikschefen hade printat ut detta från min blogg. Sånt gör mig verkligen GLAD ! :)

Hoppas att du också har en riktigt sooolig dag !? och jag önskar dig en trevlig kväll !


Min favoritbarnbutik i Stockholm heter SPRALL!


Lekhuset är en DRÖM ! (ett sånt står på önskelistan till Johanna...) och det fina förvaringsfacket till höger kanske ni känner igen? Det har Johanna i sitt kök och det kunde ni vinna i en tävling här på bloggen för en tid sedan.

När vi var i Stockholm i helgen så var jag innom den underbara barnbutiken
SPRALL (som har flyttat från NK till Nybrogatan 51) och jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst... !!!  My god vad de har mycket F I N T där ! Hela butiken är som en skattkammare.... Jag tog ett gäng bilder så att ni får se, ENJOY! :


Här är jag tillsammans med vackra Ida som bl.a. gör inköp för Sprall.


Kolla in tårtlampan. Man dööör så FIN den är !! Jag vill ha en sån på Johannas rum... ;)


Hur söta är inte dessa väskor ??  De små till tex pengar, nappar etc är perfekta presenter!


Dessa bokstäver i tyg har jag inte sett någon annanstans. Hur fina som helst !


Ett par supertrevliga Sprall-girls som ger fantastiskt god service . Och de där husen är verkligen de finaste!


Om jag hade en liten prins så hade jag shoppat både det ena & andra här.. robotarna är riktigt coola detaljer till barnrummet.

Jag hade kunnat shoppa hela butiken men får ta en sak i taget ;) så den här gången blev det, till Johannas stora LYCKA dessa 2 godsaker som hon har glädje av hela våren & sommaren:



Helt uuunderbar scooter som blir en perfekt balansträning för Johanna inför den cykel som ska köpas till sommaren. Jag har sneglat på den här hur-länge-som-helst så den var verkligen efterlängtad! (pris: 1750sek, den finns på Sprall´s nettbutik).



Också blev det en Mini Micro som är bra mycket bättre än den Hello Kitty vi köpte förra året. Den här har vunnit bäst i test eftersom den är så stabil (Kittyn välte heela tiden..) och Johanna cruisar fram på den varje dag här hemma i lägenheten. Hon älskar verkligen sina nya racers ;) 

Och visste du föresten att Sprall har öppnat en ny KALASBUTIK på Sibyllegatan 18? Där säljer de allt vi behöver för att fixa kalas som tex: tallrikar, servetter,ljus,pinjatas,ballonger,godispåsar, vimplar, sota placeringskort, inbjudningskort etc etc. + ett stort sortiment med utklädningskläder (prinsesseklänningar, djuröron m.m.).

En trappa ner i butiken har de dessutom en OUTLET som hela tiden fylls på med markeskläder och skor från tex Miniature, Hunter, norlie, Polo sport mfl. Det ar alltid mellan 30%-70% rabatt!

Oj, nu blev jag så inne i allt fint här att jag tappat bort tiden (igen..;) så bäst jag rusar iväg ut nu så jag hinner fixa några jobbärenden innan jag ska hämta darlingen på dagis.

Tjingeling så länge !


Vit kjole i box !


Karl Johan runt kl. 12.30. Om ni tittar riktigt noga så ser ni att jag har på mig jacka + klänning från The Garden Collection ;) , jacka Chill Norway, jeans Diesel, skor BilliBi, solbriller Gucci och påsar fyllda med fina ting till nästa nr av Kamille Mor & Barn.

När jag var innom H&M´s presserum för att plocka till styling så blev jag tipsad om att den vita klänningen  nog fanns kvar i butiken på Karl Johan så jag gick raka vägen dit när jag var klar och vips! så var klänningen i box! Så nu har jag fått det jag ville ha. Härligt ! :)

Jag är bara hemma på blixtvisit för att lämna tunga påsar. Ska strax ut och fortsätta plocka och jag storkoser mig verkligen med detta uppdrag. Hur kul som helst :)

Tjingeling så länge!

P.S jag skrev tyvärr fel tidigare idag. Plaggen i T.G.C kollektionen kommer i n t e in igen.


Mission (almost) completed!


H&M i Bogstadveien kl. 10.15. Vad som döljer sig i min påse får ni se senare idag :)

Jag passerade H&M prick kl.10 på väg hem från dagis och då kunde jag ju bara inte undvika att gå in. Allt går om man vill !! ;)  (men jag får det lite körigt resten av dagen... fast det är det värt !)


Jag med min fångst. Fick tag i allt jag ville ha utom den vita klänningen... men den kommer mest troligt in igen så den som väntar på något gott... ! ;)


Så här såg det ut utanför butiken då jag kom fram. Vi bor så att vi passerar butiken varje dag till / från dagis.

Shit, nu är jag crazy late till H&M´s presserom men jag har ju en bra ursäkt till att jag kommer försent eftersom jag shoppat hos dem idag ;)  Var DU på H&M idag? fick du tag i det du ville ha? Nyfiken !


HAPPY
torsdag sweeties!!


P.S det ironiska är att jag har med mig den vita klänningen i en påse nu till H&Ms presserum, jag har lånat den till en styling så den här hängt här på mitt kontor en stund... ;)




Godmorgon torsdag & påsktips !


Nu kickar vi igång dagen och kör torsdag! Wiiieee!! :)

Godmorgon mina bloggvänner! Redan torsdag? Jag tror knappt mina ögon! Veckorna går verkligen sååå fort och imorgon knackar Weekend på dörren igen. Och inte vilken weekend som helst för imorgon startar PÅSKEN för många. Påsken känns nästan "heligare" än julen här i Norge och super många tar ledigt hela nästa vecka och reser till fjell & hytter. Vi däremot blir kvar och njuter Oslo i påsk också laddar vi för Thailand dit vi planerar att resa snart :)
 
Jag brukar inte pynta så jättemycket till påsk men min gula Mateus servis åker fram, jag köper några påskliljor också blir det ett ris att hänga rosa & vita påskägg i. Och kanske gör jag något i stil med detta över vår köksö:


Så här har de skyltat i fönstret hos Åhlens. Kul idé att göra ovanför tex köksbordet, eller en köks-ö.


So far har jag shoppat dessa påskägg, det rosa hittade jag på en Konsum butik i Stockholm, det blommiga finns hos Åhléns och det finaste, med kaninen på kommer från favoriten
Maileg och det gör även servetterna. Jag hittade ägget hos butiken Koffert i Stockholm.

Bäst jag hoppar i duschen nu så att jag får gjort allt jag ska innan jag det är dags att shoppa T.G.C. på H&M ;)  Ska du dit? Uppdatering kl.08.50: det har hänt en sak så jag får droppa H&M shoppingen idag. HAPPY shopping till er som ska dit! och en tröst för oss som inte kan vara där kl.10 idag är att det kommer påfyll av kollektionen framöver :)


Önskar dig en AMAZING torsdag !! och du, idag är det VÅFFEL-dagen så lyxa till dagen med en god våffla med grädde + sylt också glömmer du väl inte att tävla?! :)

KrAmAr! ♥


Lindex lanserar Affordable Luxury.


Klänning + smycken från Affordable Luxury som lanseras hos
Lindex 26:e maj.

Idag var jag på ett event hos Polhem PR där Lindex nya luksuskollektion Affordable Luxury presenterades. Ewa Larsson, som tidigare designat för bl.a. Acne, står bak kollektionen och med vackra Emma Wiklund vid sin sida berättade hon att hon har designat kollektionen för "en glad och härlig tjej ska iväg på semester". Alla plagg är i 100% polyester = skrynkelfria !


Designern Ewa Larsson & från Lindex: Emma Wiklund. Det här var 2:a gången jag hade förmånen att få träffa Emma och hon är fantastiskt trevlig! och hon känns som en veninna fast jag knappt känner henne... :)  (P.S jag hade lite otur med kvaliteten på bilderna idag p.g.a ljus etc...).

Kollektionen består, förutom kläder, av vackra smycken och en gladsak är att det dyraste plagget i kollektionen kostar 699nok, sedan går priserna nedför = We Like! :)  Lanseringen äger rum i 12 utvalda Lindex butiker över landet den 26:e maj och precis som tidigare så är detta en limited edition vilket betyder att det är först till kvar som gäller...
















Inget event utan en goodiebag... I påsen gömmer sig detta vackra halsband:


Fint, eller hur? :)

Som ni säkert räknat ut så är det mina favorit-plagg ur kollektionen som jag håller i på bilderna: den vita toppen med volanger och klänningen som man kan matcha med ett nitbälte. Också gillar jag Emma´s outift, toppen & byxorna passar perfekt till en girls-night-out, fast det gör å andra sidan alla plagg i kollektionen...

Skriv in "Affordable Luxury" i kalendern på den 26:e maj så ses vi hos Lindex då! :)

TACK Polhem-PR & Lindex för dagens happening! och Emma: Alltid lika trevligt att träffas! Hoppas resan gick bra och att du får en fabulous påsk!


Imorgon köar jag för The Garden Collection.


Känner ni igen klänningen/kjolen? Det är den jag har på mig i Kamille Mor & Barn (på
dessa bilder). Imorgon vill jag shoppa både den och jackan.

Det ar ju släppts en hel del pieces ur The Garden Collection under marsmånad men det är imorgon GODBITARNA ankommer butiker runt om i landet så ikväll vässer jag armbågarna och morgon kl.10 hittar ni mig i kön på H&M med mission att få tag i dessa vackra skapelser.... :)


Underbar & användbar vit klänning/kjole (finns även i vacker blå) och en hel-lång klänning som är en dröm...

Vi ses kanske i Garden-kaoset?!

Uppdatering kl.22.40: ser att ni efterfrågat priser så här kommer de i euro: mönstrad klänning kort 14,95, jacka 29,95, vit klänning 19,95, lång klänning 49,95.


Trevlig kväll!


Snygga Sarah Jessica Parker. Tänk, snart är filmen här ! :)

Vi har precis mumsat i oss middag och nu lastar jag ner pics från dagens eksklusiva førpremiere av Lindex  kollektion: Affordable Luxury som jag ska visa er strax :)

Trevlig kväll så länge!




Godmorgon onsdag!


Dagens tänkvärda.

HAPPY onsdag mina bloggisar! Efter en tokig natt (som jag misstänkte att det skulle bli...) så är nu Johanna på dagis och jag jobbar för fullt. Ni är flera som har frågat mig när nästa nummer av Kamille Mor & Barn kommer ut i butik? Svaret är den 31:a maj ! Det är den jag jobbar med nu och om du känner någon som har ett ovanligt fint hem + fina barnrum och som bor i närheten av Oslo så får ni gärna mejla mig bilder! Jag är nämligen på jakt efter ett fint hemma-hos reportage till nästa nummer. Min mejl:
[email protected]


Härlig bild.. En Chanel väska (i svart) står på min önskelista...

Min dag idag bjuder bl.a. på ett PR-event som jag ser fram emot. Önskar dig en STRÅLANDE onsdag och hoppas att du njuter dina dagar! :)

KrAmAr! ♥


Dagens & en Gizmo påse.


Utanför hemmet idag runt kl.16.00. Dagens: tunika + jacka Chill Norway, jeans Zara, skor Hunter, väska Accessorize (shoppad i Singapore för flera år sedan...) och runt halsen + i påsen gömmer sig 2 ting som jag ska tipsa er om så småningom... ;)

Efter dagis la sig Johanna på soffan och somnade så hon missade kvällens middag: korvstroganoff med ris, och ligger nu och sover sött i sin säng. När hon somnar så här tidigt (runt kl.18) så brukar natten bli lite snurrig men strunt samma :)

Idag har jag bl.a. varit runt på ett par showrooms och jag blev helt rörd då jag fick se detta på kontoret hos
ChillNorway:


En påse från min älskade butik Gizmo & Co ! :) Jag textade min loggo själv och på sidan om påsen står det "Shopping makes me happy", det är därför det står så på min text på Bloggtoppen också ;) Fast egentligen är det mer en "bag" än en påse för den har dragkedja och är i super kvalitet.

Jag möter så många trevliga människor i mitt jobb och här är 2 av dem:


Ett par vackra Chill-girls.  Den snygga sjalen i silke finns bl.a. hos Daisy.

Hoppas att du också har haft en riktigt härlig dag och att du njuter din kväll!? Själv ser jag fram emot Desperata Husfruar kl.21.40 på norsk TV2.


P.S vad kul att ni är så många som tävlat! Lycka till allihopa! :)

 


Tävling: Vinn fina barnkläder & väska från Tiny-Doe!



Mina kära bloggläsare!

Det känns jättekul att få presentera en tävling i samarbete med det norska märket
TinyDoe.  Kollektionen är lekfull och innehåller bl.a. en glittrig regnkappa, tuffa solbriller och de FINA plagg + söta veske som du kan vinna om du är med och tävlar!


Vinst 1: Plissetopp kr 449 & tights kr 329 = ett värde av ca 800nok.


Vinst 2: Hettegenser / hood kr 649.


Vinst 3: Söt rosa veske kr 299.

För att vara med i tävlingen skriver du en kommentar till mig i detta inlägg senast måndagen den 29:e mars. Det blir, som ni ser, 3 vinnare denna gång så chansen att vinna är större än vanligt!

Kram & stort LYCKA TILL!


Glömsk, inspirasjon & gårdagens.


Danska Costume kan inte köpas i Norge så jag passade på då vi var i Sverige. Brukar du köpa Kattis & Co? Jag gör det ibland och nu var nyfiken på intervjun med Malin & Henrik så den fick bli med. Henrik hade jag en hel del att göra med då jag jobbade som PR-ansvarig på Svensk Filmindustri. En super trevlig kille !

När vi äntligen kom fram till dagis på morgon, super blöta av regnet, så upptäcker jag att jag har g l ö m t Johannas matboxar hemma så nu måste jag ta en walk t & r till dagis IGEN. Inte så jätte festligt i detta väder men bara att gilla läget ;)   och det positiva är att jag får motion ! :)


Igår runt kl. 17.30. Johannas gårdagens: favorit klänningen i blått från ChillNorway och hårspänne från H&M.

Ops, kl. 11.30 ska de äta på dagis så nu blir det power-walk för mig ! :)


Godmorgon tisdag!


Stockholm, Östermalm, söndag runt kl. 11.00. Jag har på mig bluse + underklänning från Odd Molly, fuskpäls H&M, sjal Faliero Sarti, jeans Zara, skor Fiorentini + Baker och i handen håller jag Johannas nya magnetiska klippdocka som hon fick i present av Vincent & Lotta. Johanna har på sig mössa Jacadi, jacka Ralph Lauren, klänning Chill Norway, jeans-tights H&M och Ugg´s.

Godmorgon mina vänner!  Nu pågår fullt morgonfix här hemma och jag la precis ner Johannas 2 matboxar i hennes ryggsäck. Åh vad jag kan önska att jag slapp stå och göra dessa matboxar varje morgon. Är lite avis på er som slipper för det är en riktig "tidstjuv"...


Johanna älskar sin Princess magnetic dress-up dolls som hon fick i present och vi gav bort en likadan i present till en 5-årig tjej för en stund sedan och även hon gillar den så denna är ett TIPS! om du ska köpa gave till en prinsessa. (du hittar den hos Leksaksborgen i S-holm och hos SPRELL i Oslo).

Oslos himmel är grå idag och det hänger regn i luften men här inne på mitt kontor skiner solen och jag känner att detta blir en riktigt B R A och kreativ dag så nu kör vi !!!! :)

KrAmAr! ♥

Godnatt måndag !


Dessa inspirerande blader fick bli med mig hem från Sverige. Alla vackra färger ger en "energi-kick"!

Jag är H O P P L Ö S... Satte mig (för) skönt tillrätta i soffan inför Svenska Hollywoodfruar (norska TV3) kl.20.30 och lyckades somna innan Barbie-festen tagit av... Jag tror jag ska börja sitta på obekvämt på golvet ;)


Helena Christensen på invigningen av Odd Molly´s nya Flagship store i L.A söndag.  Otroligt coolt att hon använder den klänning som jag sett som en underklänningen som en vanlig klänning. Så ska jag också använda min lila ! (den finns hos Daisy). Du hittar fler bilder från den kändistäta invigningen
HÄR.

Min dag idag bjöd bl.a. på nagelfix och mysig speed-lunch (jag hade lite kort med tid...) med min kära venn Randi på Bolivar.


Min dagens: silketunika från ChillNorway, jeans Diesel och skor BilliBi. Randi har på sig fin svart vest från Sonia Rykiel hos H&M. Om du är sugen på den kollektionen så är den nu på -50% (ett tips!). (Tusen tack för idag vennen! Lika trevligt som alltid. Klem! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsar vidare i min bok ElsasMode. Har du läst den? Jag gillar den verkligen.

GoDnAtT kRaM! ♥

Odd Molly news hos Daisy.


Hemma idag runt kl.17.30.  Say hello to my new tunika ! :)

Nu har min F A V O R I T tunika från Odd Molly´s sommarkollektion ankommit Daisy! :)  Jag bara älskar denna style så räkna med att ni får se den på mååånga av mina  "dagens" framöver ;) Här ser ni tunikan lite tydligare:


Style nr. 313. Jag älskar färgmixen på brodyren + guldpaljetterna. (den finns även i en knallrosa färg hos D.)

Jag mötte en söt & trevlig bloggis hos Daisy idag som var där och shoppade just denna tunika och den satt super fint på henne som är gravid så denna style är ett tips! till er som väntar smått också tack vare att den är så vid. (Det var verkligen jätte trevligt att träffa dig Ingrid! Hoppas du blir nöjd med tunikan och att du får tag i kjolen till din lilla prinsessa. Klem!)

Nu somnade precis min lilla J och jag ska mysa med Halv åtta hos mig (svenska TV4). Önskar dig en riktigt skön kväll ! :)


Lek, bus & hårkris.


Godis är gott.. och dessa mjuka, sura godsaker var himmelska...

Igår var vi som sagt innom ett underbart
showroom och där tog de små helt av och lekte & busade till max. Oj, så kul de hade ! Och själv hade jag också riktigt kul eftersom jag provade vackra kläder. Det var med andra ord en win/win situation för mig & Johanna ;)




Jag blir helt lycklig av att titta på dessa bilder. Johanna & Vincent är verkligen som syskon :) Prinsessan J´s fina klänning/kjole kommer från ChillNorway och den är en klar favorit. Ser ni vädret utanför? Det snöade helt crazy mycket! (som tur var så gav det sig då vi körde hemmåt).

Nu sitter jag har är med lite hårkris och ska strax iväg på en lunch... hårsprayet måste ha blivit kvar i bilen (som är med JIG på jobb idag). Help! Jag kan verkligen inte leva utan mitt spray från T.I.G.I (Bed Head) så ja, vi får helt enkelt se om jag överlever dagen? Håll tummarna!  ;)

P.S när jag är tillbaka från min lunch så kör jag igång en ny fantastisk tävling...


Godmorgon vecka 12!


Dagens tänvärda på super fin notat-bok från
MadElfArt.

Godmooorgon !  Ny vecka, 7 nya fräscha dagar och massor av härliga möjligheter! :) Och inte nog det med, PÅSKEN närmar sig dessutom med stormsteg och om du inte redan shoppat påskägg så ska jag tipsa dig om några fina som jag fångat upp senaste veckorna. Men det får bli lite senare för nu gör vi oss klara för dagen här hemma. Vi tog oss en liten välbehövlig sovmorgon efter den långa bilturen igår så vi stod inte upp förren ca 07.45.


Det ligger sååå många mysiga små butiker runt omkring på Östermalm, bl.a. ett helt gäng barnbutiker också några 7-eleven så klart ;) Här shoppades blader, coccos-prickar (favvis godis som inte finns i Norge) och bästa drycken: Festis (finns inte heller i N...).

Bäst vi håller tempot uppe här hemma på morgon så vi ses igen då jag lämnat Johanna på dagis.

Nu köööör vi ny vecka och vi startar den med den HÄR låten. Wiiieee !!!! :)

KrAm! ♥

Godnatt från Oslo!


Idag har vi besökt ett lovely showroom på Östermalm som jag ska visa bilder från imorgon, men jag passar på att bjuda på min dagens nu: blus + underklänning från Odd Molly, sjal Faliero Sarti, jeans Zara, skor Fiorentini + Baker.

Så där ja, då är vi hemma igen till Gucci´s stora glädje ! :) och jag blev helt lycklig då jag såg hur fantastiskt FINA de vackra blomster som jag fick i onsdags fortfarande är. De ser ut som nya ! och jag kan inte minnas sist jag sett så bra kvalitet på roser..


Tusen TACK för blomster Daisy! :)  (De vackra rosorna kommer från
BonitaBlomster på Frogner).

Vi har kört bil t & r Stockholm och och det bekväma med det är att man kan packa bilen full av saker utan att tänka på övervikt .... det mindre bekväma är att det tar ganska lång tid... Men resan har gått BRA! och jag bar upp en sleeping princess från bilen runt kl. 23 då vi kom hem.

Själv ska jag också bege mig till drömlandet nu så jag önskar dig en riktigt GOD natt ! så ses vi igen imorgon :)

NaTtAkLeM! ♥

Dagens inspirasjon!


Min sida i
Kamille.

Så här ser min sida ut i det Kamille som är ute i butik nu. Här tipsar jag bl.a. om att Vero Moda har lanserat en barnkollektion (visste du det?) och om det fina norska barnmärket TinyDoe.

Du har väl inte missat att TÄVLA om bedårande fina barnkläder från HowtoKissaFrog? du hittar tävlingen HÄR.

Happy söndag! :)


Godmorgon söndag!


Birger Jarlsgatan runt kl.13 lördag.  Vi är på väg till lunch på
BistroJarl i följande dagens: Johanna har mössa från Jacadi, päls H&M, klänning/kjole Christina Rohde (från AlmaLukke), jeans tights H&M, Ugg´s. Jag har på mig: solbriler Gucci, jacka ChillNorway, sjerf från Daisy, jeans + väska Zara, skor Fiorentini + Baker.

Godmorgon alla fina! Det är verkligen härligt att vara i Stockholm. Jag njuter varje sek !  fast jag njöt inte av att Johanna väckte mig strax före kl.07 på morgon ;) Men nu är dagen igång och lek pågår runt omkring mig.

Dagen idag bjuder på ett besök på ett showroom och sen väntar x antal timmar i bilen mot Oslo och idag ska vi komma oss iväg då det är ljust ute för shit vad jobbigt det var att köra i kolsvarta mörkret i fredags... det vill vi helst undvika...







Gårdagens myyys-lunch med våra kära vänner. Johanna & Vincent är bara sååå söta tillsammans.

Det är dags för frukost här nu så jag önskar dig en STRÅLANDE söndag! Njut din dag !

KrAmAr! ♥


Godmorgon från vackra Stockholm!


Här ser ni min utsikt från mitt hotell rum förra helge (BernsHotel), och då såg jag nästan hemmet till de vi besöker nu. De bor ungefär där pilen är....

Mina mina bloggisar!  Nu är jag tillbaka i mitt äskade STOCKHOLM ! :)  Solen strålar ute och Johanna har the time of her life med sin fina vän Vincent¨på morgon men de vill i n t e vara med på bild så det får bli lite senare ;)  Det är såååå mysigt att besöka vår kära vänner som vi inte varit hos på så länge så detta blir verkligen en TOPPEN helg !  :)




Igår tog Johanna plötsligt på sig sin prinsesseklänning som jag shoppade till henne på butiken Koffert på Arlanda  för en tid sedan inför den karneval de skulle ha på dagis i februari. Tyvärr blev Johanna sjuk då så hon missade hela grejen men igår invigdes som sagt kjolen hemma och det var nog minst lika kul det :)

Såg ni föresten sjalen med stjärnor som jag hade på mig igår (på bilden från Zanzibar?), den har precis kommit in hos Daisy och är super FIN så den är ett tips ! om du är shopping-sugen idag ;)

Nu ska jag göra mig klar för en lovely dag i min favorit stad ! Jag älskar verkligen att vara här :)

Önskar dig den BÄSTA lördagen !

KrAmAr! ♥

Zanzibar & weekend-tur.


Visste du att skobutiken
Zanzibar i Hegdehaugsveien har börjat sälja kläder?! De har massa fint, bl.a. från min favorit Hunkydory. Så ett tips är att ta turen innom i helgen :)

Mina vänner! Nu hoppar vi in i bilen och ska ta oss en weekend-tripp. Vart vi ska får ni veta då vi kommit fram ;)


Butiken ligger på väg till dagis och här finns bl.a. skor från Free Lance.


Samma ägare driver även barn-skobutiken Pom D´api lite högre upp i gatan (de skyltar med  barnskor på Zanzibar men de kan ej köpas där).

Önskar dig en FABULOUS  fredag !!

Kram! ♥


Välkommen fredag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner! Idag bjuder Oslo på ett riktigt grått regn-väder men der känns faktiskt ganska mysigt eftersom dagis är stängt idag och vi inte behöver stressa ut och bli blöta :)  Men Johanna vill gärna ut och prova sina nya regnkläder senare så vi ska ta en tur ut så småningom.

Visst är det lyxigt att det är helg igen ?! och fredag! Det känns bara härligt. Och inför helgen kanske ni är några bloggisar som ska ut och handla hem vin. Då måste jag tipsa om den FINASTE bag-in-box som jag sett ! Hur girlie & "Gizmolina" är inte denna? ;)




Har ni sett en snyggare bag-in-box än denna? Det har inte jag! Det är en bloggis som heter Lotta som tipsat mig. (Tusen tack för tipset snälla du!). Jag tvivlar på att denna finns i Norge (för då hade jag nog sett den...) men det ska självklart kollas upp a.s.a.p. ! :)

Nu ska jag torka håret och fixa frukost. Sen väntar jobb för mig och lek för Johanna innan vi ska sätta oss i bilen och åka på en liten weekend-tur...


Önskar dig en FESTLIG fredag! :)

KrAmAr! ♥

 


Godnattkram!


Glad i er mina bloggisar!

Du undrar om jag somnade? I sjeselongen då jag skulle chilla lite? Nejmen hur kan du tro det? ;) Jag är verkligen hopplös, en dag snart hoppas jag att jag lägger mig i s ä n g e n på en gång istället för att göra det där stoppet i vardagsrummet...


Idag har jag haft på mig den här fina tunikan som blev med mig hem från Daisy igår. Jag gillar volang-kanten och pärlorna uppe runt halsen...

NU ska jag gå raka vägen till sängen och sova riktigt gott så vi ses igen imorgon och då är det fredag och planeringsdag/stängt på dagis = vår weekend startar ! :)

GoDnAtT kRaMaR! ♥ 


Godkväll torsdag!


Idag runt kl. 16.30. Vänner på väg hem från dagis.

Godkvälll mina bloggvänner! En dag utan blogg är som en dag utan solsken.....Jag har verkligen saknat min blogg idag, det får jag erkänna, och jag har tänkt på er och hoppas att ni har haft en underbar dag?!

 Min dag kickade igång redan kl.06 och denna nya starttid gör att jag var så trött efter ett par möten idag att jag somnade då jag satte mig för att blogga...zzz... så jag la mig faktiskt på sjeselongen (mitt på dagen) och sov ett par timmar. Typ en siesta ;) 


De var sååå söta då de gick hand i hand hemmåt.

Vi har haft play-date här hemma efter dagis idag så jag hämtade upp 2 girls i barnehagen och vi fick en härlig walk hem till lek & pannkakor.


Mitt hjärta goes Hello Kitty :)


Dagens foto-shoot ;)

Kvällens dessert: glass, koste de sig med framför barnTV i vardagsrummet:




Gucci ville också vara med på bild ;) Han älskar att klättra upp och ligga ovanpå öppnaspisen så här tar han sats för att hoppa... !

Just nu står en trött Johanna vid min sida och tar på sig sitt nya super fina regnställ utanpå nattlinnet ;)  det är dags för henne att sova och för mig att chilla lite, sen bloggar jag vidare :) Hjärtar har haft fantastiskt KUL idag med besök så detta ska vi göra om snart igen. 

Nu sover prinsessan J sött, det går undan i svängarna här ;)

Önskar dig en riktigt trevlig kväll !


Shopping, champagne & snygga kläder.


En av mina söta bloggisar shoppade denna underbara klänning / kjole från Andersen & Lauth och jag har lust på den själv också ;)  Jag älskar att den har fickor, paljetter, vidd nedtill och söta små puffärmar. Skinnjackan & byxorna är också FAB. Allt från Daisy (på Vinderen).

Åh vilken trevlig kväll vi har haft hos Daisy! :) TACK till er som tittade förbi och till er andra: jag hoppas att vi ses nästa gång !  Jag kom hem runt kl.22 och nu är jag så trött att jag håller på att somna över tangentbordet så jag tror jag måste dyka i säng....zzz.... Men först, bilder från kvällen:

Jag var så inne i att hjälpa kunder att jag glömde bort att fota så därför blev det inte så många bilder men här är några stycken:


Jag & Marit som var kund hos mig på Gizmo & Co, jag har på mig: tunika Odd Molly, byxor Stitch´s, jakke Alpaca Society (allt från Daisy).


Vi har på oss tuniker / toppar från Andersen & Lauth (Daisy).


Andersen & Lauth på mig, Alpaca Society på Miriam.


Jag & happy kunder.


 En söt & trevlig bloggis !

Jag har storkost mig ikväll och jag ser fram emot att få vara med och arrangera en kundkväll snart igen. (Stort tack för ett inspirerande samarbete fina Daisy !).


Önskar dig en natt fylld av härliga drömmar och riktigt GOD sömn! :)


NaTtAkLeM! ♥


Dagens reminders: champagneshopping & tävling!


NB! om du klickar på någon av mina länkningar till Daisy så kommer du idag till en butik på Holmen. Det är fel!  Butiken som gäller är den Daisy som ligger på Vinderen, i centret precis vid sidan om t-banan (Daisys nettsida lanseras snart).

Reminder nr.1: Det är champagne-shopping hos butiken DaisyVinderen ( Slemdalsveien. 72 ) i kväll kl. 19-21. Daisy bjuder på -10% på allt i butiken (Odd Molly, Chill Norway, Rosemunde, Ti-Mo m.fl.) + övriga priserbjudanden, som tex -20% på alla byxor. Jag kommer självklart att vara där och det vore jättekul om vi ses ! :)


Sött som socker från How to Kiss a Frog. Du kan vinna kläderna!

Reminder nr.2: Tävlingen där du kan vinna valfria kläder för 700kr från svenska
HowtoKissaFrog som har en bedårande vår / sommarkollektion.  Klicka HÄR för att tävla.

Nu sticker jag strax ut och fixar ärenden + hämtar prinsessan så vi ses hos Daisy! eller här på bloggen senare i kväll.

Tjingeling så länge ! :)


Chanel a/w -10 = påpälsat till max.


Chanel bjöd på en catwalk fylld av vatten...

Har ni sett bilderna från Chanels höst/vinter kollektion? Alltså jag kan inte riktigt ta dessa plagg seriöst.... Den vita outiften är ju fin, men kolla in dessa pälsbyxor, päls-kjol, päls-jumpsuit och moonboots liknande päls skor:




Ha, ha se mig gå och leverera Johanna på dagis i den där päls jumpsuiten en kall vinterdag ;)

Och som pricken över i så kan din boyfriend matcha dig i dessa bamse liknande dräkter:


Jag vågar inte ens tänka på vad dessa skapelser kostar? ;)

Visst är det galet?!? ;) Men Chanel sätter ju trender så jag gissar att kedje-butikerna kommer att köra en del på pälsplagg i stil med dessa till vintern... fast kanske inte jumpsuiten? får vi hoppas ! Haha ;)

Åh nu fick jag precis ett sms av en kär vän som är i Thailand. Gud vad jag längtar dit... förhoppningsvis reser vi om inte alltför länge och det ska bli l o v e l y .


Vinnaren av klocka från Creative Lounge!



Mina kära bloggisar!

Jag vet att många av er väntar & längtar efter info om vem som vann den supersnygga OXXO klockan från CreativeLounge och nu har jag äntligen en vinnare att presentera. TACK för alla 346 (rekord!!) tävlingsbidrag. Jag har läst varenda ett (tusen tack för alla fina ord!) också lät jag min frisör (då jag var där i förra veckan) att ge mig ett nummer mellan 1 & 346 = den fick vinna.


Vinsten = klocka från
CreativeLounge, kr 998.

♥ And the winner is... :

Postat av: Marit
Du är en sann inspiration i vardagen Anna-Stina! Känner att jag blir så glad av att läsa det du skriver! Du har en positivitet som smittar av sig! Något som kommer gott med när man är hemma med lillan på dagara och jobbar på kvällarna :) Livet!Sen är det så att jag fyller år den 10. Mars och tycker att det skulle vara jätteskoj att vinna denna vackra klocka!
Kram :)
2010-03-04 @ 17:04:10

Stort GRATTIS Marit!
Mejla mig ditt namn + adress till: [email protected] så kommer vinsten i posten.

TACK till min trevliga samarbetspartner Evelina & CreativeLounge

Godmorgon onsdag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner! Idag tyckte prinsessan J att dagen skulle starta redan strax efter kl. 05 men det tyckte inte jag så vi väntade med att kicka igång dagen till kl. 06 ;)  Men alltså 06 är för tidigt... fast idag var det egentligen ganska OK med tidig start eftersom vi skulle iväg tidigt (för att vara oss). Det är nämligen dags för den årliga fotograferingen på dagis idag.


Strike a pose!  Hjärtat har på sig bluse från
HowtoKissaFrog, klänning / kjole från butiken AlmaLukke, hårspänne + skor från H&M och den underbara apan shoppade jag på Koffert på Arlanda i söndags. Apan har en sensor ovanför ögonen som gör att den startar att rulla runt och skratta högt då man går förbi den. Johanna höll på att skratta ihjäl sig då hon fick den ! :)

Jag ska sitta och jobba på kontoret större delen av dagen idag och planera nästa nummer av Kamille Mor & Barn och ikväll blir det trevlig champagne-shopping hos Daisy (på Vinderen). Kommer du dit? Hoppas ! Daisy bjuder på -10% på allt i butiken samt övriga priserbjudanden som tex -20% på alla byxor :)


Detta fina armband dök upp som en surprice i brevlådan häromdagen. Jag blir alltid lika rörd & glad över fina (oväntade) presenter. Tusen miljoner TACK Anette ! :)

Önskar dig en magisk dag !

KrAmAr! ♥


Godnatt mina vänner!


Du har väl inte missat att Lexington har startat
nettbutik? så nu kan du shoppa sängkläder 24-hours. Själv shoppade jag likadan rosa ranunkler som de på bilden igår (årets första!). De är min favorit blomst och då jag gifte mig var min brudbukett en mix av rosa & vita....

Det är dags för mig att tack för idag och säga god natt !  Den här dagen har verkligen varit en bra dag och jag ser fram emot en minst lika bra morgondag.


Ikväll landade nya svenska mama hemma hos mig med vackra Nicole Richie on the cover + svenska delikatesser som tex köttbullar, Kina-snacks, Hushållsost och fil. (fil finns inte i Norge....).

Om mitt första morgon-inlägg dröjer så beror det på att Johanna ska fotograferas på dagis imorgon så vi har en tidig tid att passa (= inte helt vår grej.. ;)

P.S missa inte att det är KUNDKVÄLL hos Daisy idag (onsdag)! Tag med dig vänner och kom innom!  Och missa heller inte tävlingen där du kan vinna barnkläder från How to Kiss a Frog.

GoDnAtT tIsDaG & gOdMoRgOn OnSdAg! ♥

Inköp, gul-dag & desperata husfruar.


LysakerBrygge idag runt kl.14.30. Jag har precis blivit bjuden på en underbart god & trevlig business-lunch och min dagens består av: tunika + jacka från
ChillNorway, sjal/sjerf Erfurt, jeans + väska Zara (snacka om favorit väska! den hänger nästan alltid med mig..), skor BilliBi och solbriller Gucci.

Så där ja, nu har jag ÄNTLIGEN möjlighet att sitta ner i lugn & ro och skriva ett inlägg! :) Min dag har gått i-ett och efter att Johanna somnat har jag städat + chillat lite med nya blader.


Same, same but different! Jag tyckte att coveret på nya engelska Red såg bekant ut... Samma bild var på svenska ELLE i februari.

Vi blev lite sena i starten på morgon p.g.a. den speciella natten så direkt efter att jag lämnat Johanna på dagis så åkte jag iväg på ett par inköps-uppdrag. Dessa uppdrag passar mig som handen i handsken och jag storkoser mig. Efter inköp var jag innom Kamille redaktionen och gjorde klar en av mina Mor & Barn sidor innan jag skyndade mot dagis för att hämta hjärtat.



Det var i n t e lätt att hitta gula plagg ute i butikerna... men jag lyckades finna ett hårspänne hos H&M och en t-shirt hos Benetton. Och nej, J var inte barbent på dagis idag ;)

Johanna hade ju gul-dag på dagis idag (= de skulle ha på sig något gult) och var jag inte duktig som lyckades hitta en gul t-shirt som det står "Pink Addicted" på? Då fick vi ha med oss rosa trots allt ;)

Nu ska jag städa till på köket innan Desperate Houswives kickar igång (norska TV2 kl.21.40).


Inbjudan till kundkväll hos Daisy!


Hos Daisy finner du bl.a. Odd Molly, Ti-Mo, Chill Norway, Tommy Hilfiger, Rosemunde, Andersen & Lauth till vuxen och bl.a. Mayoral, Petit Bateau, Retour jeans, Napapijri, Gant till barn.

Det är en ära för mig att få bjuda er bloggisar till en kundkväll hos butiken DAISY på Vinderen imorgon, onsdag 17:e mars, klockan 19.00 - 21.00.

Daisy bjuder på -10% allt i butiken samt andra fina priserbjudanden (bl.a. -20% på alla byxor),  champagne + snacks och en riktigt trevlig kväll.

Jag hoppas vi ses !! :)


Tävling; Vinn kläder för 700kr hos How to Kiss a Frog!




Mina kära bloggläsare!

Det är en ära att få kicka igång en tävling med min samarbetsparner
HowtoKissaFrog. Vår & sommarkollektionen består av bedårande fina plagg till både prinsar & prinsessor i åldern 0-12 år och vinsten är valfria kläder för 700sek.




Du finner bilder på hela kollektionen hos HowtoKissaFrog.

VINN KLÄDER FÖR 700KR HOS HOW TO KISS A FROG!

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg och berättar vilket / vilka plagg du önskar om du vinner.  Tävlingen pågår t.o.m. söndag 21:a mars.

Kram & Lycka till !


Godmorgon tisdag !


Just nu sitter den
HÄR låten fast i mitt huvud. Det är härligt med schlagers!

Godmorgon alla fina! Oj, vilken natt det här blev. Först så kom jag mig i säng galet sent, sen vaknade Johanna en del... Så nu är jag inte direkt piggast i stan... bäst jag hoppar i duschen a.s.a.p så att jag piggnar till... Fast det hjälper en hel del att det är strålande soool från klarblå himmel utem, solen ger så  mycket positiv energi !  :)

Hoppas att du har sovit godare än mig och att du är klar för att möta din nya dag !?


Igår kom jag mig för att göra hallon/bringebær smoothie igen. Gud vad gott det är!


Som avslutning på min Melodifestivalen-bloggning så vill jag tipsa! er om den kollektion hos Tiger som min klänning/kjole kommer ifrån.Jag fick först syn på den i ett magasin och sen hängde den plötsligt i skylten på Tiger butiken som ligger "granne"  med Johannas dagis. Klänningen finns i 2 olika styles och det finns även en super söt topp med volang-kant.  (Tack för alla fina kommentarer jag fått ang. min outift! :)

Nej, bäst jag tar den där duschen nu när Johanna fortfarande sover så jag önskar dig en STRÅLANDE dag. Njut solen !

KrAmAr! ♥



Finalen i Melodifestivalen !


Se så coolt de hade lyst upp Globen i lördags. Jag fotograferade från taxin i farten...

Nu ska jag ä n t l i g e n visa er bilderna från lördagens final av den svenska Melodifestivalen i Globen i Stockholm. Jag mixar bilder som jag tagit med bilder som min vän
Jonas tagit och så här skriver Jonas om vår kväll på sin blogg:

Anna-Stina och jag har en tradition som är nästan lika gammal som julen. Vi ser delfinalerna, hon i Oslo, jag i Stockholm och smsar flitigt kommentarer om alla inlägg. Hon har en blogg där hon skrivit om det och tydligen så har Svenska Spel läst detta och tyckte det var dags att se festivalen på riktigt. Tack! Det är längesen vi två var ut tillsammans men jag vet vart detta kommer sluta. Jag kommer inte skriva ett ord om det i morgon. What happens in champangerus stays there...


Det var fantastiskt KUL att få gå på finalen tillsammans och så här såg vår kväll ut:


Vi startade med att möta upp Emma från SvenskaSpel som hade med sig våra biljetter. (Tusen miljoner TACK SvenskaSpel & SchlagerBingo för ett trevligt samarbete!). Sen gick vi raka vägen in i festen...





Det var så kul att möta upp vinnaren i min blogg-tävling: Emma. Hon var en riktig solstråle och vi hade en super trevlig kväll i Globen. Tyvärr hade hennes kille blivit sjuk så hon hade med sig en söt kompis istället. (Tusen TACK för en festlig kväll fina du och TACK för de söta presenterna. Så otroligt snällt av dig och Johanna blev jätte glad ! Kram! :)

Emma har gjort ett jättefint inlägg från kvällen på sin blogg som du kan se HÄR .







Stämningen i Globen var magisk och vi hade en fabulous kväll trots att vi satt så långt bak att all på scen såg ut som små prickar och att vi tycker att fel låt vann. Om du inte har hört vinnar låten så kan du göra det HÄR !

Jag & Jonas avslutade kvällen med ett besök på Kolingsborg tillsammans med ett par vänner till Jonas och en sak är säker: jag gillar verkligen gay-clubar!





God champagne, Shirley Clamps & Nanne Grönwall på scen (så ska schlager låta!!) och massa dans (tack för det Anders!).

Nu ser jag fram emot Eurovision Song Contest här i Oslo i maj! :)  men då ska jag sitta hemma i soffan och titta (tror jag i alla fall...). Ska du gå på finalen?

Bäst jag hoppar i säng nu, jag är way på övertid ;)





Johanna goes bob.


Hos Spaghetti Frisør runt kl. 15.30 idag. En nyklippt Johanna i tunika från Lindex och det söta ballerina halsbandet kommer från Daisy.

Jag satte mig för att se premiären på Svenska Hollywood Fruar på norska TV3 i kväll och kämpade h å r t för att hålla mig vaken men misslyckades totalt... Vaknade kl. 22 och hade missat det mesta, men jag fick med mig att Anna Anka sa pöka. Alltså seriöst, vem säger pöka mer än Ronny & Ragge?!?  inte jag i alla fall ;)

Idag hämtade jag upp Johanna på dagis rekordtidigt, kl. 14.45 för hon hade tid hos frisören. Det kommer en fotograf till dagis på onsdag och då passar det bra att vara nyklippt. Vi stod i valet mellan att klippa bob igen eller att spara ut håret men gick för bob eftersom det gör att hjärtat har en fin frisyr även då det inte är uppsatt.



Johanna var en ängel hos frisören och satt hur stilla som helst.


Okej, jag lovar, detta är en av de sista gånger ni ser en Dior reklam på min blogg. Jag kunde bara inte låta bli då vi passerade detta fönster i eftermiddag för se så fint Johanna smälter in i skylten :)

Efter klipp gick vi för att köpa något gult. De ska nämligen ha en gul-dag på dagis i morgon = de ska ha på sig gult + äta gul mat (ägg, banan...). Men det visade sig att det var lättare sagt än gjort att hitta något gult. Hos H&M & Lindex lyste de gula barnplaggen med sin frånvaro... fast på Benetton fick vi napp så nu är Johanna klar för morgondagen.



Dagens tips!


Ni hittar bl.a. den blå klänningen för endast 99nok hos H&M nu, och även den söta klänningen i blått/vitt/rött högst upp till vänster på sidan.

Varsågoda! Här får ni se en av de 13 sidor jag stylat i det nr av Kamille Mor & Barn som finns ute i butik nu. Och mitt dagens tips till er i Norge är så klart att köpa magasinet, om du inte redan gjort det ;)  (magasinet kan tyvärr inte köpas i Sverige).

Nu sticker jag iväg till redaktionen så see you later !  :)


Tak-terrass, blommig kavaj & löpsedlar.


I ett provrum någonstans i Stockholm lördag runt kl.14. Min dagens: linne från Ti-Mo (finns hos
Daisy), tunika från Line of Oslo (från Bolina), jeans Zara, skor BilliBi och väska Gucci.

Jag ankom världens vackraste Stockholm runt kl.14 i lördags och det var en glädje att checka in på ett så superfint hotellrum som det jag hade på BernsHotel. Det kändes som att jag var hemma i min egen lilla lägenhet och det är inte ofta jag tycker att det är mysigt att vara på ett hotell rum, men den här gången tog jag t.o.m. med mig take-away från MAX "hem" bara för att jag ville hänga där... En härlig känsla ! :)


Kolla in tak-terrassen som hörde till mitt rum! jag hade kunnat ha fest för typ 30 personer ;)

Jag gick runt och myste på stan ett par timmar på lördageftermiddag och var innom mina favoritbutiker: Sprall, Bruka Design, NK, Mathilde, TopShop, Urban Outiftters m.fl.  och jag passade så klart på att ta några bilder:


Titta! Sprall har tagit in de bedårande skåpen (de små vita har hyllor i, till tex cd-skivor etc., det stora rosa är en garderob) som jag tipsat om på bloggen för länge sedan + tipsat om på min Mor & Barn sida i Kamille. Det rosa skulle vara sååå fint på Johannas rum ! Men smakar det så kostar det.. det stora går loss på ca 9.900sek.


I Norge har man inte löpsedlar för magasiner (bara för dagspress) så jag tycker att det är eksta kul att se på dem då jag är i Sverige. Kolla in den från Se & Hör med Fadde & Susanne, så pinsamt att man dööör... ;) Och har du sett det nya magasinet S ? Det är den som tidigare hette Queen.


Utanför NK. Tyckte det var så kul att de har Dior reklam eftersom jag visat reklambilder på Dior parfym ett par gånger förra veckan. Kampanjbilden till höger är helt underbar ! (Jag har parfymen men den  är tyvärr inte någon favvis.. )


Blommig kavaj. Hit eller shit ? What you think ??  Det söta linnet under, med rosett/sløyfe, är ett tips! det kommer från Urban Outfitters, pris: 440sek.



Jag rundade av min shopping-tur med MAX mat och nya blader på mitt hotellrum.

Efter dusch, hår-rullning och ombyte knackade min vän Jonas på dörren och vi drack lite bubbel innan vi hoppade in i en taxi mot Globen. Melodifestivalen ska få ett eget inlägg senare.


Välkommen nya vecka !


Dagens tänkvärda. (från vi.sualize.us).

Hej mina bloggisar! Nya möjligheter, stråålande sol, tak-dropp och vårkänslor. Vilken HÄRLIG start på veckan! Jag kom hem igår kväll runt kl.19 efter ett par helt underbara dagar i Stockholm. Alltså jag ä l s k a r den byn och ibland undrar jag hur jag tänkte då jag valde att flytta därifrån?  Men vad är det man säger? känslor & förnuft hänger inte ihop, jag var tok-kär och nyfiken på Oslo så vips! så var flyttlasset packat ;) 

Men  jag tror på att allt som händer har en mening och vem vet, jag kanske bor i Stockhom igen en gång i livet?


Senare idag kickar jag igång ny fantastisk tävling i samarbete med
HowtoKissaFrog där du kan vinna valfriakläder för 700sek så missa inte det ! :)   (jag kommer även att presentera vinnaren av klockan!)

Jag ska till redaktionen och leverera idag så bäst jag kör på här. Ska försöka bjuda er på ett inlägg från min schlager-lördag först. Efter Globen drog jag och min gala-vän Jonas på gayclub , hur FAB som helst! Pics kommer... :)

Önskar dig den bästa dagen !

KrAmAr! ♥


Godmorgon från BernsHotel i Stockholm!


BernsHotel igår runt kl.18.30. Jag och min gala vän Jonas på väg mot Globen. Min klänning/kjole kommer från Tiger.

Godmorgon mina vänner! Solen strålar in genom fönstren på mitt superfina hotellrum och jag njuuuuter verkligen av den lyxiga egentiden på morgon.  Det känns att jag var på gala och drack champagne igår men oj ! så kul vi hade !! :)   Det enda tråkiga var att jag tycker att det var helt feeeel låt som vann.


Gårdagens lyckliga vinnare: Anna.  Själv höll jag tummarna för Timotej.

 Okej att Anna sjunger fantastiskt bra men jag vill ha fart & fläkt och SCHLAGER då det är Melodifestivalen , i n t e en soft ballad oavsett hur bra denna ballad än är....  Jag och min vän Jonas gick faktiskt ut från Globen då vi fick veta att hon vann, för det kändes inte så viktigt att stanna kvar och se henne sjunga en gång till....

Eller vad tycker du ?

När jag kommit hem i kväll så ska ni få en fullständig rapport från festliga igår men jag bjuder på några "före-Globen" pics redan här:





Jag och några hår-rullar på mitt hotellrum då Jonas tittade förbi och drack lite bubbel innan vi åkte till Globen. Den fina sängen har jag sovit som en prinsessa i inatt och kolla in min utsikt. I loooove it ! :) (detta hotell kan jag verkligen rekommendera!).

Nu ska jag hoppa i duschen och ta tillvara mina timmar i Stockholm denna vackra soliga söndag för i eftermiddag hoppar jag på flyget mot Oslo.

Önskar dig en FANTASTISK dag, njut varje sekund för den här dagen kommer aldrig tillbaka! :)

KrAmAr! ♥


Solig lördag, Stockholm & Melodifestivalen!


Dagens tänkvärda.

HAPPY lördag mina vänner !  Solen skiner från en klarblå himmel, Johanna leker, jag  packar (tar självklart med mig min pc så att jag kan blogga) och snart åker jag mot världens vackraste Stockholm för att gå på finalen i Melodifestivalen. Det ska verkligen bli sååå KUL !

Önskar dig en FABULOUS lördag! Kos dig och njut dagen!

KrAmAr! ♥

Fredagens mor & dotter.


Dagis idag runt kl. 16.30.  När jag kom för att hämta Johanna så var de fortfarande ute och det har inte hänt sedan förra sommaren. Det vackra vår-vädret bjöd in till extra låååång utelek :)

Oj, vilken hektisk dag det blev på mig idag och jag lyckade t.o.m. köra in i en varubil men slutet gott allting gott och nu njuter jag fredagskvällen med ett glas cava och ska strax ta fram resväskan och packa inför morgondagens Stockholms tripp.  Tittade föresten på Solsidan (svenska TV4) och my god så klockren den serien är. Helt underbar!


Dagis runt kl. 09.45. Johanna har på sig en fin klänning/kjole från
ChillNorway som vi matchar med hårspänne från H&M och hårsnoddar + off-white topp från Accessorize / Monsoon.

Det ska bli FANTASTISKT kul att gå på Melodifestivalen med min gala-vän Jonas imorgon. Jag tok längtar ! Och det ska dessutom bli hur trevligt som helst att träffa vinnaren i min tävling, Emma. Jag känner på mig att det kommer att bli en kväll att minnas ! :)


Hemma runt kl.17.45. Min dagens: bluse från H&M Trend (ett TIPS! den har precis kommit ut i butik, kostar 299kr), fuskpäls H&M, bälte Gucci, fusk-skinnbyxor från Kapp Ahl (ett till TIPS! de har blivit favoriter...) och i påsen ligger det plagg som jag ska ha på mig imorgon... jag kan berätta så  mycket som att det kommer från detta brand ...

Bäst jag packar nu! :)


Freeeeedag !



Jag har gått runt med fult-blogginlägg-ångest i eftermiddag... Det var verkligen inte meningen att göra ett så lite spännande inlägg ang. vinnaren i tävlingen. Saken var den att jag satt mitt uppe i jobb och hade egentligen inte 1 minut över... Hoppas ni har överseende. Det ska inte hända igen ! ;)

Nu kom vi precis innanför dörren och JIG är och hämtar take-away till middag. Jag ska elda i öppna spisen, lasta ner pics från dagen, och tända ljus, med andra ord göra klart för fredagsMYS. !

Önskar dig en GOD & trevlig middag !


And the winner is... !



Mina kära bloggisar!

Det känns helt fantastiskt KUL att få presentera en lycklig vinnare av 2 st biljetter till lördagens final av Melodifestivalen i Globen. Som vanligt så önskar jag att alla fick vinna... stort TACK till er som tävlat ! :)


2 lyckliga finalister som står på scen imorgon: Pernilla & Peter.

And the winner is... :


Självklart vill jag vara med och tävla =)
Min motivering:
En MAMMA + PAPPA kväll med Melodifestivalen "live" skulle vara FAB! Jag har ju varje år suttit bänkad framför denna tillställning, så att få barnvakt denna kväll, uppleva UNDERBAR musik och umgås med kära skulle vara underbart! Vi är MÅNGA föräldrar som gör ett fantastiskt jobb där ute. Som sätter
löneutveckling, fancy resor och party åt sidan för våra små/stora mirakel. Vi belönas istället med kärlek, kladdiga små fingrar och en gränslös kärlek som är minst lika fantastiskt som allt det andra tidigare var.

MEN - ibland bör även vi försöka unna oss egentid för att orka vara dessa fantastiska föräldrar. Så jag tycker alla ni med små/stora barn också tar chansen att tävla! Idag är sista dagen, så kika in på Gizmolinas blogg (
http://gizmolinas.blogg.se/2010/march/tavling-vinn-biljetter-till-finalen-i-melodi.html och lämna en kommentar!Kram!
2010-03-11 @ 10:23:33
URL:
http://firstladies.blogg.se/

GRATTIS Emma!

Mejla mig på [email protected] ang. hämtning av biljetter etc.

♥ Stort TACK till min samarbetspartner SvenskaSpel! ♥

Fabulous fredag !


Låt ingen stoppa dina drömmar.

Hej alla underbara! WOW!! vilket FINT vår-väder Oslo bjuder på idag. Jag blir helt lycklig ! :)  Jag har precis kommit hem från dagislämning och nu ska jag iväg på ett inköps-uppdrag sen hem en sväng innan jag ska på redaktionen så vi bloggas snart igen darlings!

Önskar dig en magisk dag !! Själv laddar jag för Stockholm & Melodifestivalen :) (Vinnaren av biljetter till Globen presenteras senare idag så håll utkik). Det blir en spännande final...  Johanna går runt och sjunger på Timotej låten varje dag här hemma, kanske ett tecken ? ;)

KrAmAr! ♥

Sommarvisning hos Polhem PR.


Polhem representerar varumärken innom interiør, skönhet & konfektion, några av deras kunder är: Dyrberg Kern (nähä?! ;) , Hemtex, Slettvoll, Cubus, Ellos, Lindex, Declaré, mama mio,  Lacoste, Bianco, Arts & Craft m.fl.

PR-byrån Polhem som jag ofta är innom och lånar kläder, accessoarer etc till styling hos hade öppet hus idag så jag tittade förbi hos dem en snabbis. De hade gjort sitt showroom riktigt sommarFINT och de vackra Polhems-tjejerna trippade runt i ljusa somriga outfits. Det spelades bra musik och bjöds på fräsch dryck & tilltugg.

Jag tog självklart några pics så nu ska ni få hänga med till Polhem. Varsågoda:






Vilken tur att jag hade på mig min nya fina tunika från Chill Norway, tack var det så matchade jag Polhems-girlsen perfekt ;)

TACK för idag Camilla & Co ! Det är alltid lika trevligt att besöka er.



På lördag smäller det !

Du har väl inte missat att du kan
tävla om biljetter till finalen i Melodifestivalen i Globen på lördag ? Tävlingen pågår t.o.m. idag kl. 24 och vinnaren presenteras imorgon så täääävla !!!  Du som vinner kommer att sitta brevid mig :)  och en viktig sak: vinnaren måste kunna hämta ut sina biljetter i Spelbutiken / Svenska Spels huvudkontor i Sundbyberg senast kl. 16 på lördag.


The Garden Collection & fina barnkläder.


Jag använde klänningen (till vänster) i en styling häromdagen. Den är hur fin som helst och finns även i en vacker blåfärg. Johanna får gärna matcha mig i det söta linnet med rosett / sløyfe (jeansen har hon redan, de är så fina!).

Ett av mina favoritplagg ur The Garden Collection hos H&M, klänningen till vänster,  kan klickas hem från deras
nettbutik nu. De har släppt flera styles men denna är den klart finaste tycker jag.  Du finner även några styles ute i butik, bl.a. H&M på Karl Johan som jag var innom idag. Men de riktiga godbitarna släpps som sagt den 25:e mars ! (då ska jag stå först i kön ;)


Vi planerar att resa till Thailand snart och då packar jag gärna ner dessa plagg till Johanna. Tunikan till vänster med Hello Kitty på är super söt och klänningen / kjolen kostar bara 99 kr ! (den finns i butik nu). Allt kan klickas hem hos hm.com

Nu sticker jag ut och fixar ärenden + hämtar hjärtat på dagis. När jag kommer tillbaka ska ni få se bilder från dagens PR-byrå besök...

Tjingeling så länge ! :)




Godmorgon torsdag!


Onsdag morgon runt kl.10. Vi var på väg ut genom dörren till dagis (igår) och J kör solbrillerna (från TinyDoe) upp & ner ;) I handen håller hon nya söta skor från H&M (ett tips! de har en söt rosett/sløyfe finns i guld, rosa, lila. 79,50kr). Alla påsarna är vardagsmat för mig, det är lån till styling som jag skulle ha med mig ut för att returnera.

Godmorgon mina bloggisar! Idag kickade vi igång dagen runt kl.07 och nu har jag precis fixat matboxarna till hjärtat och vi ska skynda mot dagis. Torsdag = turdag för J så vi har en tid att passa...

Själv ska jag innom en PR-byrå som har Sommarvisning idag också ska jag leverera en Mor & Barn sida till ett kommande nummer av
Kamille.



Gårdagens fotograferad i "morgon-kaoset" : kjole / klänning från ChillNorway som snabbt har blivit en favorit. Denna style kan jag verkligen rekommendera!

Önskar dig en FLOTT dag och hoppas att du har sol i hjärtat ! Nu ska jag klä på hjärtat och jag frågade precis om vi ska ha en blå dag idag ?! Till svar fick jag: mamma, jag vill ha rosa. Jag älskar rosa! :)

Nu fångar vi dagen !

P.S jag har hektiska dagar med uppdrag nu så jag presenterar vinnaren av klockan så fort jag får en "lucka" idag el i morgon.  Och ja, det var hos Odd Molly jag var på inköp igår ;)

KrAmAr! ♥

Godnatt!


Den där lilla grisen var det inte jag som ställde dit så låtsas som att den inte finns för den passar inte alls in ;) Ni är många som frågar mig ang. Johannas tapet. Den kommer från Ralph Lauren (shoppad hos R.O.O.M.) men tyvärr finns den inte kvar längre. Sandbergs tapeter har en väldigt lik. Sjablonen på väggen kommer från Panduro Hobby och mobilen över sängen från Jacadi.

I kväll hittade jag plötsligt cd´n med bilder från det hemma-hos reportage (Kamille Mor & Barn nr.1 -09) som fotograferades hos oss för ca 1,5 år sedan. Jag stylade Johannas rum "från babyrum till barnerum" och här ser ni en bild från babyrummet...

Ett tips är att ha en skön fåtölj till mamma / pappa på babyns rum som kan användas både till amning och till vaken-nätter.

Moseskorgen på golvet är ett av de bästa köp jag gjort. När J var baby så använde jag den m a s s o r för det var så praktiskt att kunna bära med sig hjärtat (då hon sov) mellan rummen här hemma.

Och på tal om att sova så ska jag dyka i säng nu...zzz... så vi ses igen imorgon och då är det minsann torsdag !

SwEeT dReAmS! ♥

Inspirerande inköp & kökshjälp.


Hos en agentur idag runt kl.16.

Godkväll i stugorna! Idag har jag varit iväg på ett inspirerande & trevligt uppdrag,  nämligen inköp av en a/w kollektion. Gissa vilket märke? Jag kan säga så mycket som att vi kommer att se fabulous ut även till hösten/vintern! ;)

Efter inköpet blev det power-walk till dagis och då vi kom hem hade jag hjälp på köket av en söt liten prinsessa:


Köket runt kl.17.30. Johanna säger: Mamma, jag kan hjälpa dig med eggen!


Jooo, snälla mamma jag KAN göra det.


Om du ska stå där och ta bilder så gör jag det, jag lägger i egget!


Plupp!  och en mycket nöjd Johanna ;)  (den fina kjolen/klänningen kommer från
ChillNorway).

Nu står Johanna och sjunger Mamma Mia vid min sida och det är snart dags för godnatt saga.

TrEvLiG kVäLl ! och du : missa inte att TÄVLA om biljetter till finalen av Melodifestivalen! sista tävingsdag är imorgon.


Hello onsdag!


Dagens tänkvärda! Våga gå din egen väg.

Hej alla fina! och förlåt att jag är lite sen idag. Jag hade en deadline att fixa på morgon innan vi gick mot dagis så jag kom nyss innanför dörren.

Har varit runt med returer från foto på väg hem också köpte jag med mig lyxig frukost, eller jag kanske ska kalla det brunch nu då klockan är så mycket? ;) så nu sitter jag här vid mitt skrivbord på mitt sooooliga kontor och njuter en GOD focaccia från Godt Brød och dricker en smarrig juice från Hervik.


Jag kör på med ett parfymtips idag igen (när jag ändå är igång) men mest bara för att få visa den vackra bilden ;)

Visste du föresten att jag inte dricker kaffe? Jag gillar inte ens lukten av kaffe och jag kan inte äta kakor etc med kaffe i. Tycker att det smakar riktigt i l l a . Och inte dricker jag thé heller. Fast det tycker jag egentligen är ganska gott, kommer mig bara aldrig för.... men det ska jag försöka bli bättre på för det är lite mysigt med en varm kopp...  Men JUICE dricker jag! Jag älskar det och varje morgon startar jag dagen med ett glas. Så nu vet ni det ! ;)


Dessa godsaker från Acne Pistols trippar jag gärna runt i i vår... De finns bl.a. hos net-a-porter.

Idag väntar ett inköps-uppdrag på mig så nu ska jag göra lite förarbete till det innan jag trippar iväg ut i det helt FANTASTISKA vår-vädret som Oslo bjuder på idag. Vi har den där första "riktiga" vårdagen, ni vet då man tar av sig handskarna och solen värmer i alla fall pyttelite.  Helt underbart !! och vädret fick mig att gå in och prova ankelboots på vägen hem... snart ska vårjackor + skor fram ! :) Härligt !

Nu kööör vi onsdag  !

KrAmAr! ♥

Dagens.


Dagens utanför studion: solbriller Gucci, mössa Diesel, tunika Odd Molly, päls Stella Nova, fusk-skinnbyxor Kapp Ahl (ett tips!), skor BilliBi och som vanligt: min Zara väska.

Det blev en längre dag i studio än jag trodde så jag kom nyss innanför dörren och jag är redan på väg ut igen. Är bara hemma för att hämta min pc så att jag kan jobba hos frisören. Ska hämta upp Johanna på vägen också, hon är hemma hos sin söta kompis Juni och leker.


Blueline Studio idag runt kl.14.30.

Önskar dig en trevlig kväll! :)


Godmorgon tisdag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina vänner! Mitt hjärta tyckte att dagen skulle starta redan kl.06.15 så idag är jag en trött morgontjej...zzz.. Måste bli bättre på att komma mig i säng på kvällarna ;)

Idag är det tisdag och jag toklängtar till i kväll då jag Ä N T L I G E N ska till frisören. Som jag längtat efter denna time. Jag går i vanliga fall alltid ca var 5:e vecka men nu var det galet länge sen sist så det ska bli lovely att få bort utväxten.



Härlig kampanjbild från Vera Wang Princess, en parfym helt i min smak.

Bäst jag hoppar i duschen nu. En dag med mix av foto i studio och skriv-jobb på kontoret väntar mig :)

Önskar dig en fantastisk dag ! Och glöm inte tävlingarna som pågår. Idag är det sista chansen att tävla om klockan.

KrAmAr! ♥

Working late.


Bilden är från O.M´s s/s kollektion.

Kvällens jobb: gå igenom alla styles från Odd Molly´s kommande höst & vinter kollektion. It´s hard work but someone has to do it ;)


Shoe-shopping, 1-års bilder & dagens tips!


8:e mars 2009. Jag har varit så jobbfokuserad idag att jag glömt att ta bilder så ni får hålla tillgode med en bild från den här dagen för exakt 1 år sedan. Den där Odd Molly tunikan har jag glömt bort, måste lufta den en dag :)

Idag har jag varit en dålig bloggis som inte bloggat nåt mer än på morgon... Orsaken är att jag precis kom in genom dörren = jag har inte suttit vid min pc idag.  Efter jobb, dagishämtning och middag så åkte jag iväg för att shoppa nya skor till Johanna och att hitta varma vinterskor i mars är ungefär lika lätt som att hitta en bikini i oktober... så ting tog lite tid ;) 


Bogstadveien 7 oktober 2009. Se så lite snö det var i gatan förra året ! och se så liten Johanna var.

Hoppas att du har en FIN dag och en mysig kväll ! Såg du föresten premiären på "Det kungliga bröllopet" på SVT1 i kväll med Ebba von Sydow? Jag fick tyvärr bara sett sista 5 min men eftersom jag älskar kungligheter så misstänker jag att jag kommer gilla programmet :)


Dagens tips!

Och du : om du gillade jeansklänningen från D&G som jag visade tidigare idag så är mitt dagens tips! att du klickar
HÄR! (det gick tyvärr inte att direkt länka till produkten, men välj kjoler/tunikaer och färg BLÅ så kommer kjolen upp!).  Du finner nämligen en look-alike hos Gina Tricot som passande nog heter Carrie och priset är trevliga 399kr. Jag provade den idag och den sitter super fint på ! :)




Godmorgon nya vecka!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon bloggisar! Det verkar tyvärr vara något tekniskt fel hos blogg.se som gör att det inte går att kommentera sedan igår kväll. Håller tummarna för att de fixar till detta a.s.a.p.  Uppdatering! det ser ut som att det fungerar nu. Hurra !!

Hos oss kickade dagen igång runt kl. 07.30 och nu väntar strax dagislämning innan jag ska iväg på plock + foto. Idag är det vecka 10, tänk så fort tiden går ! Vi får inte glömma att stoppa upp och njuta våra dagar.



Inspirasjon från D&G. Satsa på denim i vår !

Jag ska köra på här nu så att vi kommer oss iväg men först vill jag påminna er om tävlingen där du kan vinna en snygg klocka (klicka
HÄR!) +  tävlingen där du kan vinna biljetter till finalen i Melodifestivalen (klicka HÄR!). Vilken LYX det är att få bjuda på 2 så fina tävlingar samtidigt.  Och det kommer mer mina vänner... de närmaste veckorna har jag helt fantastiska tävlingar till er så håll utkik ;)

Dagens snackis är så klart Oscarsgalan och jag måste säga att jag är överaskad över att Sandra Bullock vann "bästa kvinnliga" ....  Men jag har å andra sidan inte sett filmen ;)


Lycklig vinnare i natt. Under mina år på SF Bio satt jag alltid uppe och såg galan på natten. Såg du den i natt?

Happy new week ! :)

KrAmAr! ♥

Tävling: Vinn biljetter till finalen i Melodifestivalen!



Mina kära bloggvänner!

För en melodifestivalenälskare som mig så är det en ära och helt FANTASTISKT kul att få bjuda er på en tävling där vinsten är 2st biljetter till den stora FINALEN i Globen (Stockholm) på lördag (13/3).


I Globen ser vi alla 3 programledare tillsammans igen.

För att vara med i tävlingen gör du följande: ♥


 
Skriv en motivering om varför just DU ska få gå på finalen i Melodifestivalen och lägg upp motiveringen på din blogg i ett nytt inlägg.


 
Länka till denna tävling (
http://gizmolinas.blogg.se/2010/march/tavling-vinn-biljetter-till-finalen-i-melodi.html) och till Svenska Spel Schlager-Bingo (<a href=”https://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=30”>Svenska Spel Schlager-Bingo</a>) i inlägget där du berättar om att du är med i tävlingen.


 
Lämna en kommentar (kopia på din motivering)i detta inlägg tillsammans med din bloggadress + e-postadress så jag vet att du är med och tävlar och kan kontakta dig.


Tävlingen pågår t.o.m. torsdag 11:e mars och vinnaren med bäst motivering utses av mig + en representant från Svenska Spel fredagen den 12:e mars.

Kram & Lycka till !

P.S Jag kommer själv att gå på finalen på lördag så hoppas vi ses i Globen!


Lek i parken.


Johanna hade inte bara med sig hink & spade, hon hade med sig en handväska också (undrar vem hon fått det ifrån? ;) Och som ni ser så mötte vi en ballongförsäljare direkt då vi ankom praken.

Det tog ett tag för oss att komma sig ut idag (Johanna i n s i s t e r a d e på att ta på sig precis ALLT själv och ting gick inte helt som planerat... ;)  men till slut så var vi i Frognerparken tillsammans med "alla andra" city-familjer :)

För att vara helt ärlig så tycker jag inte att det är speciellt kul att vara i lekparken... men jag gör det så klart för Johannas skull. Ibland undrar jag om det bara är jag som känner så ?  för alla andra verkar tycka att det är fantastiskt festligt att hänga med barnen bland rutshkanor, gungor och klätterborgar. Fast det kanske bara ser ut så? innerst inne kanske fler känner som mig? ;)

Johanna har i alla fall precis så KUL som hon ser ut i parken. Hon ä l s k a r att vara där !





Johanna gillar/liker att gräva i snön och göra kaker så hink & spade fungerar utmärkt året runt :) Hennes glädje värmer mitt hjärta.

Efter lek i parken stoppade vi på Burger King och köpte med oss chicken nuggets hem till middag. Otroligt bekvämt och skönt på en söndag också är det dessutom Johannas favorit mat så det blev en perfekt avslutning på en mysig mor&dotter-helg :)



Inspirasjon!


Idag sitter jag och jobbar med en kommande sån här sida och jag koser mig verkligen med detta uppdrag.

Varsågoda! Här får ni se min Mor & Barn sida från det nummer av
Kamille som är ute i butik nu (nr.5). Jag bjuder bl.a. på shoppingtips i Phuket, tips! om finaste passfodralet = perfekt dop / bursdags present också peppar jag alla tjejer att rosa sina mamma-veninner.

Nu gör vi oss klara för en tur till parken. Det är Barnas Holmenkolldag i Frognerpaken idag så det är nog mycket folk i farten.

Önskar dig en myyyysig eftermiddag! :)


Orkidé önsk.


Vackert!

Jag skulle vilja ha en sån här vas från DAY-home fylld av orkidés på soffbordet...  Det är så synd att fina orkidés är så dyra här hemma, tänk: i Thailand kostar 3 st 30 kr, här hemma kostar de ca 900kr.


Varje gång när vi kommer ner till vårt andra hem i Phuket så åker jag och shoppar orkidés till soffbordet och så här såg det ut i januari -08. Pris?  60 kr för allihopa !

Vi saaaaaknar Thailand och förhoppningsvis reser vi dit ganska snart :)  (Tror föresten att jag ska köpa med en sån där vas dit.)


Ballett.


Vi föräldrar är med i dansen hela timen och nästa gång ska jag ha på mig andra byxor för igår tror jag alla fick se min rumpa då vi skulle gå genom en tunnel... ;)

Johanna storkoste sig på balletten igår och jag tycker att det är fantastiskt kul att se hennes framsteg. Hon kastar sig in i dansen och smiler heeela tiden :)





Balettskolan lördag runt kl.15.00.

Nu sitter Johanna vid min sida och klipper tape och limmar A4-ark. Vi girls kommer hänga en del på kontoret idag, jag ska bl.a. montera IKEA förvaringsboxar och styla ett par sidor till Kamille.

N J U T  soldagen!  det är så underbart när solen strålar in genom fönstren :)


Godmorgon soliga söndag!


Don´t worry, be happy !

Godmorgon mina bloggvänner! Först av allt vill jag säga: LYCKA TILL !! till alla som kör vasaloppet idag. Jag imponeras över er alla och håller tummarna för er !

Johanna valde att kicka igång dagen runt kl. 06.30 och jag var sååå tröttis för vet ni vad som hände igår? Jag somnade på soffan (what´s new?) och vaknade där kl. 05.30... småjobbigt ;)  så jag hade i princip precis lagt mig då jag hörde "maaaammaaa" ropas från J´s rum och eftersom vi är home-alone i helgen så var det bara att rise and shine ! och inget ont som inte har något gott med sig för nu kommer jag att få gjort massor idag :)


Johanna igår eftermiddag runt kl.16 på väg hem från baletten... De coola solbrillerna kommer från norska
TinyDoe.

Oslo bjuder på ännu en SOL-dag idag och solen ger verkligen ENERGI. Love it ! Jag ska fixa frukost nu så jag önskar dig en strålande dag.

P.S missa inte tävlingen där du kan vinna en super snygg klocka! Klicka HÄR.

KrAmAr! ♥

You go Pernilla !!


Grattis Pernilla!! (cool bloggande 4:a barns mamma).

YES! En av mina favoriter, Pernilla Wahlgren, gick vidare till Globen finalen med den
HÄR låten :) Kul !! Men mindre kul är det att min andra favvis, Alcazar, fick lämna tävlingen ikväll med den HÄR superbra låten.

För mig är det ofattbart att en ballad kan vinna framför en up-tempo-låt som det svänger om för i min värld är det schlagers/dansmusik som gäller i Melodifestivalen, inte softa vackra lovesongs...


Kvällens andra finalist, Jessica Andersson, får en segerpuss av Pernilla.

Nästa vecka är det FINAL i Globen och detta är nästan för bra för att vara sant... men! DU kan vinna biljetter till finalen här på bloggen och vi kan ses i Globen!! Jo, det är sant. Jag lägger upp tävlingen snart (imorgon) så missa inte det ;)

Vad tyckte du om andra chansen? Var der rätt girls som gick vidare?




Bursdagsfeiring.


Johanna tillsammans med det söta födelsedagsbarnet Malin.

Åh vilken kul lördag vi har idag ! :)  Först var vi på kalas hos Johannas dagiskompis Malin som fyllde 5 år och sedan åkte vi raka vägen till baletten. Vi var inte hemma förren runt kl.17 och nu väntar middagsfix innan det är dags för Melodifestivalen.


Vi hade med oss en ballong som en ekstra present... Ballonger uppskattas alltid! :)



Barnkalas runt kl.14 idag. Det är födelsedagsbarnets mamma (en solstråle!) som står vid min sida och på nedre bilden pågår presentöppning.

Efter det festliga kalaset fick vi åka med Johannas söta vän Juni till balletten (tusen TACK för skjussen Siw!) och det var en ovanligt kul time idag med mycket dans så Johanna stor koste sig :) Ni får se bilder från balletten senare för nu ska jag sätta in pommes i ugnen, elda i öppna spisen och tända massor med ljus = starta lördagsmyset !

Önskar dig en underbar kväll ! :) Vem hoppas du föresten på i Melodifestivalen? Jag håller tummarna för Alcazar & Pernilla . (men jag är rädd för att det blir ett par andra som går vidare...).





Godmorgon lördag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner! Mitt hjärta väckte mig redan strax efter kl. 06 idag och det var f ö r tidigt på en lördagsmorgon så jag har försökt sova lite mer på soffan då J tittat på barnTV....  Och på tal om att sova så somnade jag ifrån "allt" igår, tror jag sov redan kl.20.45? så jag tittade precis in hos Aftonbladet för att se vem som fick lämna Let´s Dance. Också missade jag Solsidan....får hoppas den serien kommer på dvd så fort den gått klart på TV  :)



När jag var ute på jobb down-town igår så svängde jag in hos Louis Vuitton för att se på denna väska som jag önskat mig l ä n g e ...  Måste börja spara..  

Nu pågår lek här hemma och jag ska hoppa i dushen. Oslo bjuder på SOL från klarblå himmel och idag väntar barnkalas hos en dagiskompis & balett innan det är dags för Andra Chansen i Melodifestivalen ikväll kl.20. Och du, om du gillar Melodifestivalen så måste du hålla utkik efter en TÄVLING som jag kör igång snart... (senare idag) ! ;)

Jag önskar dig en riktigt mysig morgon och en dag fylld av glädje ! :)

KrAmAr! ♥


I ♥ fredagar!


Fredagar är veckans bästa dag tycker jag (fast söndag är ganska skön den också...).

Visst är det härligt med fredag?! Jag tycker att det är en speciell stämning i luften...alla laddar inför helg. Själv har jag precis varit och köpt nya tulpaner (ett must) på vägen hem från plock / inköp och ska nu trippa iväg och handla god middagsmat innan jag hämtar hjärtat på dagis.


Inspirasjon.


Önskar dig en riktigt FESTLIG fredag !  :)


Fabulous fredag & Chill Norway!


ChillNorway showroom torsdag runt kl.13.00. Här står jag tillsammans med ett par ur det super duktiga Chill Norway teamet. Jag är så glad över deras framgångar ! (Min dagens: mössa Diesel, päls Stella Nova, linne Ti-Mo, tunika Hunkydory och mina nya fusk-skinnbyxor från Kapp Ahl).

Godmorgon mina vänner! Ny dag och ny weekend i sikte! :)  Jag får erkänna att jag fuskar lite nu och skriver det här inlägget "mittinatten" så att jag bara kan klicka "publicera" i morgonstressen för det blir full fart här hemma fredag morgon p.g.a. att jag har en fullspäckad dag som innehåller en mix av plock, foto & inköp.

Jag gjorde ett riktigt trevligt besök hos Chill Norway igår och de har sååå mycket FINT i sin nya s/s kollektion. Här får ni se några av mina favoritplagg till både liten & stor(du finner fler bilder hos ChillNorway):







Jag gillar att mor & dotter kan matcha och jag älskar all velour... :) Den fina spets/blonde-tunikan (bild 2) samt den sista klänningen / kjolen till barn (med love brodyr bak) kommer ut i butik i dagarna, de övriga plaggen finns redan ute. (du finner försäljnings-ställen hos ChillNorway.com).

Min torsdag bjöd även på att besök hos solstrålen Camilla som har agentur på bl.a. How to Kiss a Frog, Scoth & Soda, Chill Norway (kids) m.fl.


Happy girls ! :)  (jag hade inte tid att fixa håret på morgonen = ovanligt rakt ;)

Nu kickar vi igång dagen med den HÄR låten också önskar jag dig en...

... F A B U L O U S fredag & weekend ! :)


KrAmAr! ♥


En härlig dag!


Vardagsrummet/stua är "a work in progress" men det är mest detaljer kvar nu,  tex att fylla ramarna med foton och att rensa bokhyllan på blader...  Också drömmer jag så klart om ett v i t t golv... det vore sååå fint.

Jag har varit på vift fram till alldelens nyss idag så därav min frånvaro. Men jag ser att ni myst med tävlingen då jag varit ute och det gör mig glad! :)


Här ser ni den goodiebag som jag fick hos
KappAhl igår. Ett fint förkläde, söta disktrasor & fina cupcakes formar. Också ett Vintage Stories magasin med bl.a. cupcake recept.

Nu lastar jag ner pics från dagen också ska jag chilla lite i sjeselongen med nya blader så vi ses om en stund igen. Hoppas att du också har en härlig dag?!


Tävling: Vinn snygg klocka från Creative Lounge!



Mina kära bloggisar!

För en tid sedan fick jag en klocka som en överaskning i posten från
CreativeLounge och det är inte ofta jag ser en så snygg klocka som denna (jag är grymt kräsen på klockor...) så därför känns det fantastiskt KUL att få ge en av er bloggisar möjligheten att vinna en likadan !  Klockan har perfekt mängd bling-bling ("diamanter" runt urtavlan) och den passar lika bra både till fest & vardag.


Som sagt: inte ofta jag hittar en snygg klocka (som inte är en dyr märkesklocka) så denna fick vara med som en utvald favorit äv mig i senaste nr av Kamille Mor & Barn (magasinet är ute i butik sedan 1:a mars så... löp & köp!).


Klocka från OXXO design hos CreativeLounge. Kr 998 sek. (1 års garanti).


Här ser ni min klocka. Jag gillar storleken på den.

För att vara med i tävlingen om den fina klockan så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg. Tävlingen pågår t.o.m. tisdag 9:e mars.

KrAm & LyCkA tIlL !


Godmorgon & Kapp Ahl Vintage Stories.



Godmorgon vänner! Igår var jag på ett presse-event hos
KappAhl  med anledning av att de lanserar Vintage Stories den 10:e april. Kollektionen är en flört med 50-talet och den består av sommriga plagg till både liten och stor så att mor & dotter kan matcha sina outfits :)  Det kommer även söta interiørting som tex disktrasor och muffinsformar.

Närmare lanseringen kommer jag att köra en tävling här på bloggen där ni kan vinna valfria plagg ur kollektionen så missa inte det ! ;)


Vackra Annelie & Eileen från Kapp Ahl bjöd på underbara muffins som självklart är bakade i de muffinsformar som tillhör kollektionen.


Se så sött till de minsta! och bak mig hänger ett av mina favoritplagg i kollektionen: t-shirt med Minnie Mus.

Så här såg det ut i presserommet:




Underbart med levande skyltdocka med hår-rullar (så här går jag runt själv flera gånger i veckan ;)

TACK för igår Kapp Ahl! Det är alltid lika trevligt att besöka er :)

Nu blir det power-walk till dagis för de ska ha fotografering idag = vi har en tid att passa...

Önskar dig en FLOTT dag denna soliga torsdag!

KrAmAr! ♥

Tittut i natten.


Nagelfix idag kl.12 hos Marit. Blev lika nöjd som alltid ! :) Ni  kanske undrar varför jag har på mig ytterkläder? Jag tar alltid på mig innan hon lackar så att lacket kan torka på vägen då jag går därifrån.

Förlåt min frånvaro idag, min kväll gick inte allt helt som planerat.... Efter dagishämtning & mat-handel så fixade jag middag = vanlig dagsrutin. Sen var J sååå tröttis (somnade sent igår, vaknade tidigt idag) så hon somnade snabbt på soffan då "Drömmen om Italien" kickade igång på svenska TV4. Jag bar in henne till hennes säng och gick sedan tillbaka till soffan för att se klart programmet innan jag skulle sätta mig och jobba men vad händer? Jag somnade så fort jag satte mig ner...zzz...


Idag var det ekstra kul att öppna postlådan för där låg en surprise från en bloggis!


I det fina paketet gömde sig dessa armband till mig & Johanna. Tusen TACK Maria! vi blev så glada! :)

Nu sitter jag här nyvaken på väg i säng och inser att jag måste stå upp supertidigt imorgonbitti för att bli klar med det jag skulle gjort i kväll. Så kan det gå ! ;)

Hoppas att du är riktigt nöjd med din onsdag och att du sover gott i natt!

GoDnAtTkRaM! ♥


Happy lill-lördag bloggisar!


Ge aldrig upp dina drömmar... ta ett litet steg i den riktningen redan idag... !

Godmorgon vänner! Idag bjuder Oslo på ännu en sooolig & helt underbar dag och jag blir verkligen på BRA humör av solsken! :) Tänk- nu går vi mot månader av vår & sommar, visst är det en härlig känsla att veta det !? 

Jag ska iväg på ett presse-event idag så jag måste jobba på här nu men innan jag går kickar jag igång en ny fantastisk tävling så att ni kan mysa med den då jag är ute på vift :)

 
Såg att jag fått en fråga ang. badkläder till de små. Mitt tips! är den här super söta bikinin från H&M. Jag shoppade den till Johanna häromdagen. Och kjolen / klänningen till höger ska jag hålla utkik efter i butik för den passar utmärkt till/från beachen. (bikini + kjole kan klickas hem från hm.com!)


Ett annat tips! är denna söta Hello Kitty baddräkt från Zara. När Johanna fick se den sa hon att hon vill till Thailand och bada :)


Ta tillvara din dag och njut solen! :)


KrAmAr! ♥

 


Godnatt bloggen!


These shoes are not made for walking.... ;)

Nu är det hög tid för mig att krypa i säng...zzz... och läsa lite i min bok (Elsas Mode) innan jag träffar John Blund. Imorgon är det onsdag och dagen bjuder på en kul happning + inspirerande uppdrag så jag gleder mig ! :)

Avslutar dagen med snygga pics av Kate Moss från mars nr av Harper´s Bazaar. Enjoy !




Kate Moss 36 år och mamma till dottern Lila Grace som fyller 8 år i september.


Mars 2010.

Till sist: TuSeN tAcK för alla fina komplimanger jag & Johanna fått idag till bilderna från vårt fotoshoot. You make me happy ! :)

SwEeT dReAmS! ♥

I´m in looove !

 
En underbar nyhet från Mulberry som gärna får bli min :)

Visst står det mitt namn på den här väskan? Jag tror minsann det! ;)  Jag har gått runt och varit förälskad i den sedan jag såg den första gången för några veckor sedan för jag är verkligen SÅ svag för rosetter. Det är en lovely detalj och om jag hade haft pengar över så hade jag gått raka vägen till Mulberry butiken imorgon... 


Solstrålar = energi.


Sooolig dag. Längre ner i inlägget hittar ni svar på frågor ang. bordet & brickan. Kudden/puten med texten
"A thing of beauty is a joy forever" kommer från Svenskt Tenn.

Åh vilken härlig soldag vi har haft idag. Solen ger verkligen energi och det är underbart då solen strålar in genom fönstren här hemma. Me like ! :)

Såg att jag fått frågor ang. det nya bord som jag placerat mellan sjeselongerna så här kommer svar men! ni ska få se bättre & fler bilder en annan dag. Ska bara fixa några små detaljer först ;)  Jag har letat med ljus & lykta efter ett passande bord men inte hittat något till hyfsat pris så just nu fick det bli detta barnbord från IKEA. Oh yes, bordet hör egentligen hemma på ett barnrum och det kostar bara 359 kr.

Brickan / brettet på bordet är även det ett "fynd". Jag hittade den hos Indiska på Nordbycenter (då vi var på harry-tur till gränsen och handlade för några veckor sedan) och den kostar 199 sek. 

 
Dagis idag runt kl.16.30.

Nu har jag en trött prinsessa vid min sida (som sitter och tecknar) så dags för nattning och sen väntar Desperate Houswives kl.21.40 på norska TV2.

TrEvLiG kVäLl!

 


Hej sooooliga tisdag!


Fotoshoot till Kamille Mor & Barn i en studio den 22:a januari. Bilden hittar ni på intro.sidan till modesidorna i magasinet. Jag har på mig klänning/kjole från H&M´s The Garden Collection, jeans Diesel och skor från Repetto hos Shoe Lounge. Johanna på sig hårspänne från
Prinsessefin, klänning/kjole från Holly´s och skor från Pom D´api. Fotograf: Petter Berg/HM Foto.

Mina kära bloggvänner! WOW !! vilket FANTASTISKT väder Oslo bjuder på idag! Sol från klarblå himmel och det droppar från taken... helt underbart och jag bubblar över med vårkänslor här på mitt soliga kontor! :)

Det vackra vädret väcker ett sug efter att gå och titta på vårens nya solbriller... Innan jag fick Johanna shoppade jag alltid nya varje år före påsk (efter är allt utsålt...) men nu är det nog 2-3 år sedan sist så det känns som att det är dags i år ;)  Har du köpt solbriller i år? Själv brukar jag alltid falla för någon modell från Gucci, tycker att de har riktigt fina. 


Härlig bild på oss då jag skulle försöka få Johanna att hålla ballongen till väääänster ;)

Nej, nu ska jag sluta drömma om solbriller och jobba på här istället så jag önskar dig en fantastisk dag och hoppas att du njuter solen !

KrAmAr! ♥




Yaya´s, tuk-tuk & naken-chock.


På väg mot Yaya´s söndag runt kl. 17.30. Johanna hittade ett par gamla solbriller precis innan vi gick ut och skulle absolut ha på sig dem eftersom vi skulle till "Thailand" och äta ;)

Igår hade vi sista kvällen med mormor för den här gången och då tog vi med oss henne på vår favoritrestaurang Yaya´s där vi åt fantastiskt god thai-mat och fick härlig Thailand-feeling + en galen naken-chock :)


Jag hade på mig linne Ti-Mo, tunika Line of Oslo, pälsen sålde jag i min butik, jeans + väska Zara och skor från Ugg´s. Min utväxt ska vi inte prata om... försökte få time hos min frisör redan för tre veckor sedan men han var fullbokad fram till mitten av mars så jag går bara och väntar...


Som ni ser så håller vi på att skratta ihjäl oss och då kan man ju undra vad vi skrattar åt? Alltså nu måste jag varna känsliga bloggisar för här kommer en naken-chock ;)


Vad var det jag sa ! Naket och galet! ;)  Mr.Yaya´s precis hem från Thailand med 7 nya tatueringar och en av dem ser ni här. Ett par Singha elefanter.


Det är denna trevliga kille rumpan tillhör och här ser ni en till tatuering som är lika galen som den förra. Siffrorna är det datum då han skulle resa hem från Thailand + det datum då biljetten skulle bekräftas. Jag tycker att det är så underbart med spontana, crazy människor. You rock Mr. Yaya´s! :)

Från naken-chock till tuk-tuk lek....


Mormor & Johanna på väg mot Nai Harn Beach... (önsketänk!)


Johanna älskar att leka med tuk-tuk´en och jag tror hon saknar Thailand lika mycket som mig.

Som ni ser så hade vi en riktigt trevlig kväll ! och nu dröjer det till ni ser nåt naket här på Gizmolinas igen. Puh... det blev nästan lite mycket här i min rosa feelgood oas ;)


Pulka, lekpark & sleeping beauty.


En glad Johanna i lekparken.

Jag & Johanna har ätit pannkakor till middag idag (J fick välja mat) och nu leker hjärtat innan det är dags att sova.  Det blev tomt & tyst här hemma då mormor rest och Johanna har sagt att hon tycker att mormor ska vara här. Sötisen. Hon är verkligen sååå glad i sin mormor. (Tack mamma för fina dagar ! vi saknar dig!)

Igår somnade jag ifrån bloggandet så varsågoda, här kommer några bilder från gårdagens tur till parken. Jag fotade med min nya fina kamera som jag fick till jul och det är verkligen skillnad på kvaliteten på bilderna + att det är coolt att kunna ta många bilder efter varandra så ja, jag gick lite bananas igår och tog mååånga pics men jag håller mig till att visa 3st här ;)



Planen var att vi skulle gå och åka pulka / ake igår i parken men J ville bara vara i lekparken :)

Jag tyckte att det blev lite tyst här hemma nu då jag sitter på kontoret och bloggar så jag gick in i vardagsrummet och hittade en sleeping beauty på soffan. Mitt hjärta har gått och lagt sig där med sin kudde och somnat. Sötaste lilla tjejen....  nu blev jag helt rörd... Ska ta och gå och bära över henne till sköna sängen så vi ses igen strax.


Godmorgon årets första Kamille Mor & Barn!


Årets 1:a Kamille Mor & barn är in the stores !

Godmorgon vänner! 1:a mars = lansering av årets första Kamille Mor & Barn så jag är ekstra G L AD (och stolt) idag ! :)  Vissa butiker ställde ut magasinet i hyllorna redan i fredags och tack för de kommentarer jag fått av er som läst det. Ge mig GÄRNA feedback på vad ni tycker, det sätter jag stor pris på ! :)

Samtidigt som detta nr. 1 gör sin entré så drar jag igång att jobba med nr. 2 för som jag tidigare nämnt så kommer vi ut med 4 nr i år vilket är fantastiskt kul och ett resultat av att magasinet blivit väldigt omtyckt.


En smygtitt på en ett par av mina sidor. Jag har gjort 13 shop-sidor + bidragit till smått & gott sidorna så ni får hålla utkik efter mitt namn så ser ni vilka sidor jag står bak. Vi har även gjort ett inspirerande hemma-hos reportage hos min vän Randi så ja, jag säger bara: LÖP & KÖP ! :) (magasinet finns tyvärr inte i Sverige).

Nu pågår morgonfix här. Mormor ska till flygplatsen, Johanna till dagis och själv ska jag till redaktionen...

Önskar dig en STRÅLANDE start på den nya månaden och hoppas att solen skiner lika fint hos dig som den gör här i Oslo idag ! :)

kRaMaR! ♥

 



Bloggtoppen RSS 0.91