Jag älskar dig!

168397-262

Min underbara lilla älskade Johanna!

Josefine - du tar de BÄSTA bilderna, tack!!

Prinsessor!

168397-261

Här njuter vi prinsessor en kall öl i solen då de små sov i vagnarna.

Egentligen dricker vi ju bara champagne och dagens men är man på en café i parken så får man ta seden dit man kommer... ;-) (och öl är ju faktiskt riktigt gott när man är törstig.)

Söööööt!

168397-260

Sötare än så här kan man nog inte vara :-)

Josefine är vår privata fotograf ;-)

Jag och mitt hjärta.

168397-259

Tack Josefine för de fina bilder du tog idag! :-)


Elians leksak ÄLSKAR mitt hjärta, hon tuggar och tuggar och tuggar...


Busiga Elian.

168397-258

Lilla Elian är super busig och egentligen inte så liten... SÖT!  är han! :-)

Mysigt i parken!

168397-257

Här leker de små.. Johanna tar som vanligt på Elian...Hon kan ligga och titta på honom i timmar...! Mitt hjärta är otroligt upptagen av andra barn.. hon tittar, tar på dom, tittar ännu mer... En extremt social liten tjej är hon! :-)

Parken premiär!!

168397-256
På bilden äter Johanna för första gången med glädje (hon brukar inte tycka det är så gott..) "Päron Mangopuré". ! Jag blir så GLAD när hon börjar tycka om nya saker och en sån burk är så lätt att ha med.... :-)

Idag har vi suttit på en filt i parken för första gången i år och för första gången i Johannas liv! :-)

Det var strålande sommar sol och lagomt varmt och skönt. Vi STOR koste oss med Josefine & Elian! :-) Helt LOVELY att få lite sommar feeling trots att det bara är april (några timmar till i alla fall...) och en helt perfekt eftermiddag på en valborgsmässoafton! :-) Jag skulle egentligen göra massa ärenden men struntade i alla och det kändes så otroligt skönt att göra det, att bara välja att mysa och njuta i stället.

Vi avslutade park besöket med att de små somnade i sina vagnar och vi mammor njöt en kall öl, blader (mamma, mama & Costume) och massa tjej snack.! :-)

Sleeping beauty...

168397-255
 
Medan jag skrev förra inlägget somnade hon...zzz... Det är bara så sött när hon ligger så här och sover. och så fantastiskt att hon somnar av sig själv.. hon bara lägger ner huvudet och vips! så sover hon... :-)

Hon hostade ganska mycket på morgon och var snuvig så hon är nog lite förkyld...

Nu ska jag passa på att hoppa i duschen då hon sover!

Önskar er alla en riktigt festlig valborg!!! :-)

Misstänker att många tagit ledigt från jobb idag eftersom det är en klämdag..?! Själv har jag ju lördag varje dag känns det som ... dagarna bara flyter ihop när man är ledig.. :-)

Valborgsmässoafton!!

168397-254
Mitt hjärta vägrar att sova i söta pyjamasar med ben - de här bodysarna från Gap är de enda som gäller här på nätterna. Lång ärm på vintern, nu kort ärm vår/sommar :-)

Igår kväll fick jag sjunga en del för hjätat igen för det är helt enkelt för ljust ute... När jag sjöng och försökte få henne att somna så tittade hon lurt på mig också började hon skratta och då började så klart jag också att skratta och då var det ju kört... ;-) så höll vi på i nästan 1 timme, jag sjöng - vi skrattade - jag sjöng  - vi skrattade.. :-) Till slut så strök jag henne över pannan / huvudet och då somnade hon gott & sött :-)

Hon sov vid 21 och då sov hon till kl. 05 så det var ovanligt länge :-) Sen tittade hon upp med sitt söta leende över säng kanten vid kl. 8. Vi låg och myste i sängen alla 3 (JIG kom hem vid 21 igår kväll..) och nu ligger en TRÖTT sessa på golvet och vilar huvudet mot täcket och ser på TV4 godmorgon.. . hon somnar nog om strax...

JIG kom hem vid 21 igår och fick då köra iväg till Therese och hämta Baby Pluss för jag hade missat att köpa (trodde vi hade fler än vi hade...) och behövde ett par för att klara natten / morgonen. Det var SUPER SUPER SNÄLLT av dig  - Therese - att höra av dig då ni kom hem från London. Tusen tusen TACK, du räddade min natt!!! :-)

På vägen hem köpte han Mc.D middag också... Och sen slutade kvällen som vanligt med att jag la mig alltför sent... måste verkligen bli bättre på att komma i säng tidigare!

Idag skiner solen från en vackert blå himmel och det är valborgsmässoafton. Det firas ju inte lika mycket i Norge som i Sverige. Jag minns alla eldar jag besökte som barn och alla festkvällar då man blev lite äldre... Jag är glad över att det är länge kvar till sessan ska ut och festa på en valborg... !


Vi har inga direkta planer idag, ska fixa lite inför dopet och njuta solen..! :-)


Baby flört!

168397-253

Plötsligt dök Josefine och hennes E upp på Odeon för lunch. Johanna blir verkligen sååååå GLAD när hon ser Elian! :-) (och när hon ser Josefine också...!) så det är ganska kul att Johanna redan är igång och flörtar på Odeon... ;-) Det ska börjas i tid! undrar föresten vem hon fått flörtandet ifrån...? .... hmm....

Tack Josefine för den fina bilden! Coolt med svartvitt :-)

Söndags lunch!

168397-252
Min veninna Trine som jag inte mött på allt för länge och mitt lilla hjärta som skrattade högt av allt bus.

Idag lunchade jag och mitt hjärta med Trine i solen på Odeon. Snacka om att vi är stammisar där nu ;-) Idag var det fantastiskt bra service och wok med scampi & kveite är min absoluta favvo!! Till det... en dagens, vad annars? ;-) Lite busig måste man få vara och dricka gott på en söndag ;-)

Lunchen blev lååång och jätte trevlig! Det var nästan 1 år sedan jag lunchade med Trine sist så det var verkligen på tiden. Det blev en total uppdatering på allt som hänt i våra liv.

´Fick en inbjudan till Odeons tisdagar som drar igång den 6: maj.... tänk - våren/sommaren 2005 BODDE jag nästan på Odeon ;-) missade i alla fall inte en enda tisdag det kan jag lova! ;-)

Josefine hade lämnat Johannas favorit leksak + 1 baby pluss i baren till mig. Tänk - förr hämtade man sitt kvarglömda Visa kort på söndagarna... nu hämtar man barn leksaker... Livet förändras!!! ;-)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KÄRA BROR!!

168397-251
Jag och min bror... prinsessan ligger i min mage... sommaren 2006...

.... bättre sent än aldrig... ;-)
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Johan!!!! :-) Jag skulle så klart ha lagt ut bilden igår men ja, jag får skylla på att det är lite hektiska dagar när min JIG är bortrest och jag är själv med Johanna ....

BRA att presenten kom fram i tid och att du tyckte om den! Jag tycker att det är sååå coolt att Lexington börjat med kläder. ÄNTLIGEN!! :-) Tänkte att presenten passar dig perfekt i sommar! :-)

Jag hoppas att du hade en UNDERBAR födelsedag och att du fick massa fina presenter och att du fick äta god tårta!!! :-)

Får också på att säga ett sent GRATTIS till Camilla och Hilde som också fyllde år igår!! :-) Hoppas att ni också hade en super dag!! :-)

Sov REKORD!!

I natt vaknade sessan vid 03 och ville ha lite mer mat, sen sov hon till kl. 09.15!!!!!! :-) Helt FANTASTISKT!!!! :-) Hon vaknade till vid 8 tiden men jag satte bara nappen i munnen och la henne bekvämt tillrätta också somnade hon om... Helt underbart skönt med sååå lång sovmorgon!!! :-)

Kanske det var de spännande timmarna med killarna igår som gjorde henne så trött? ;-)

Nu är det morgon lek på golvet, TV4 godmorgon på TV och jag ska ta och hoppa i duschen och ta tag i dagen...

P.S jag somnade så klart i soffan igår, vaknade strax efter 01...


Odeon.

168397-250

Vid 16 tiden mötte jag och sessan upp käraste vännen Kjersti på Odeon och vi åt super god lunch och drack ett par goda dagens i sooooolen! :-)

Det var hur mycket folk som helst och vi hann med massa tjej snack på den stunden vi var där. UNDERBART!!!! :-) Tack Kjersti för de SUPER FINA blommorna jag fick!!!! Du är så otroligt omtänksam och snäll mot mig vännen, det sätter jag enormt stor pris på!! :-) Och Johanna är såååå glad i dig, hon kan verkligen inte sluta le när hon ser dig!! :-)  Nu står blommorna här på bordet framför mig och luktar hur gott som helst! :-)

Vi var hemma strax efter 18. Då blev det ovanligt sen gröt, lek, bad och sen värsta bajskalaset innan nattning. Jag sjöng bä bä lilla lamm så mååånga gånger att jag sövde mig själv till slut ;-) tappade teksten och hann t.o.m. börja drömma... trots att jag SATT upp och sjöng! Vid 21.30 somnade hon i alla fall och nu är jag själv så trött att jag ska lägga mig i soffan och mys titta på DVD....också sitter jag och lyxar med en dagens.

Min vän Jonas kom tyvärr inte i helgen, han blev sjuk stackarn :-( så jag får se fram emot att se honom här i juni i stället. Den som väntar på något gott... :-)

Hos frissan!

168397-249

Dagens frissan besök var det mest "girlie" jag varit på!  Massa blädder i blader och tjej snack så våra frissor fick be oss hålla huvudena stilla till slut ;-)

TACK Josefine för att du föreslog denna lyxiga prinsesse stund utan babys. Det gjorde min dag!! :-)


P.S fråga mig inte vad jag tittar på? jag har iiingen aning... ;-)


2 prinsessor!

168397-248
 
Josefine och sessan då vi kom tillbaka från frissan... 

Grabbig dag..

168397-247

Prinsessans dag bjöd på nya leksaker och ny färg - blått! ;-)
Tror mitt hjärta undrade vad fotbollen var för någonting??? den var ju inte rosa?!  ;-)

Prinsessa på vift!

168397-246
Sessan i närkontakt med barnvakten ;-)

Idag har mitt hjärta varit på vift!
Hon har varit hemma hos Josefines E´s (Eivind & Elian) då jag och hon var hos frissan och slingade oss blondare. 3 timmar tog det och hon hade varit hur glad som helst hela tiden också hade hon sovit ca 1 timma. Otroligt skönt och kul att det gick så bra!! :-) Johanna hade tittat på Elian heeeeela tiden så sätt en baby framför henne och det gör hennes dag! ;-) i alla fall då det är Elian för jag tror att hon är kär i honom ;-)

Soft morgon..

168397-245

Mitt hjärta är verkligen morgon trött....zzz... Efter lite lek på golvet la hon plötsligt ner huvudet och vilade och såg på TV och somnade.. hur sött som helst.. mitt mamma hjärta smälter.. :-)

Nu ser jag intervju med Izabella Scorupco (hmm.. den stavningen är jag osäker på..) på TV4 godmorgon. Hon är en duktig tjej med klok syn på livet! :-) Oj, nu vaknade mitt hjärta här... ska mysa med henne..

Skön morgon.

Natten var perfekt! :-)
Hjärtat vaknade som vanligt vid 02 och ville ha mer mat sen sov hon gott fram till strax efter 7.30 då hon tittade upp med ett leende över sin säng kant för att se om jag var vaken? :-)

Vi låg och myste med barn TV och har nu precis kommit oss upp. Det blir senare och senare start på dagen för varje dag som går just nu, härligt!!!

Idag ska jag och göra slingor, vill bli lite ljusare, tillsammans med Josefine på la Bionda kl.12. Ska bli jätte mysigt att gå dit tillsammans och hur lyxigt som helst att Johanna ska få vara hemma hos hennes Es. Det är 2:a gången hon är hos dom då jag är borta så det blir spännande att se hur det går men jag känner på mig att hon bara kommer att skratta och vara hur nöjd som helst eftersom hon har lilla Elian att titta på....!

Önskar dig en underbar lördag!! :-)

Thanx!!

168397-244

Taaaack sötaste Josefine & E för den fina fina klänningen och de söta leggings som min lilla sessa fick av er idag! :-) Det var alltför snällt!!!  Hon kommer att bli sååå FIN i det när sommaren kommer på riktigt :-)

Rosa ska det vara annars får det vara.! *fniss*  ;-)

Min sötnos!

168397-243

Min sötnos i sin fina Burberry tröja som hon fått av Petter. Just nu favorit toppen!! :-)

I kväll skriker hon till / gråter då och då... stackars liten drömmer nog läskiga drömmar... Jag går och stryker henne på ryggen och sjunger "bä bä lilla lamm" tyst och hon somnar om...


Jag & mitt hjärta!

168397-242

Här myser vi på caféet i Frognerparken. Hjärtat är inte så glad i att ha på sig sina solglasögon men när hon väl har de på så är hon såååå söt.!

Solsken inne & ute!

168397-241
Här är Josefine & de små sötisarna...

Idag hade vi sol både inne och ute tack vare besök! :-)

Besök!

168397-240

Mitt hjärta Ä L S K A R att ha besök av Elian. Hon ligger bara och skrattar och tittar på honom och vill ta på honom. Jag blir så glad och lycklig när jag ser att hon myser.! :-)

Dagens besök av Josefine & E piggade upp mig!! :-)

Vi åt lunch hemma hos oss och sen gick vi iväg till parken och myste i det fantastiska sommar vädret. Koste oss med en öl på caféet i parken och mitt lilla hjärta lyckades för första gången hälla ut nästan hela mitt glas över både henne och mig...

Vid 17 gick vi hem och efter gröt, mys, lek, bad, nattning - mer lek - nattning igen, så somnade hon sött vid 21.  Själv åt jag då sen middag och nu sitter jag och skriver, smsar, bloggar och ser på TV. :-) ska strax lägga benen högt och softa med en episod av Sex and the city. Känner att jag behöver ha en liten dos Carrie idag ;-)

Pigg tjej..

Verkar som vi har både nya morgon och kvälls rutiner... Mitt hjärta har inga som helst planer om att somna, ligger nu och leker glad & pigg på golvet. När jag hade gett henne natt-flaskan så tittade hon lurt på mig också började hon skratta och på den vägen är det....

Nu lagar jag middag till mig och sen tror jag hon blir så trött att det blir nattning igen....

Jeansen är på!

168397-239

Dagen idag har varit LOVELY!! :-)

Vi har haft super mysig lunch hemma hos oss med Josefine & E. Räkpasta, champagne och dagens... lyxigt värre på en fredag! ;-) Ute var det SOMMAR idag. Strålande sol från klarblå himmel och hur varmt som helst.

Skriver och berättar mer om dagen då hjärtat somnat.

På bilden är jag i parken och jag har på mig mina favvo jeans!!!! :-)  Tight... men de är på!!  ;-)

Fredag & nya sov rutiner!

Ååå vad det är härligt att vakna när solen skiner från en klarblå himmel och min prinsessa bara skrattar :-)

Jag kom mig i säng mycket senare än jag tänkt mig igår... efter 01... måste verkligen skärpa mig...! men det är så skönt att få "egen tid" på kvällen...

Hjärtat vaknade ungefär då jag la mig och ville ha mer mat, sen sov hon sött fram till 07.30. Det är NY RUTIN! Förut vaknade hon ALLTID 7, nu är det 7.30... underbart skönt med de extra 30 min. Men - hon vaknar alltid prick ! kl. 05.45 och vill ha nappen i munnen igen och somnar då om på sekunden. De är märkligt det där hur exakt de vaknar varje dag..! Någon väckar klocka behövar man inte då man har barn! ;-)

Idag landar min gala vän (inte galna, utan gala som i glitter & party ;-)) Jonas i Oslo. Ska bli jätte mysigt med besök!! Det blir rosa champagne och ja... gala helt enkelt! :-)

JIG reser till Bergen idag för att vara med på en basket turnering och jag och sessan ska få super trevligt lunch besök av Josefine & Elian men det är sååååå FINT sommar väder ute att jag tror att vi kanske flyttar lunchen ut i parken? vi får väl se.... :-)

UNDERBART med sommar väder!! :-)

Duktiga killar!

168397-238

Kl. 21.30 somnade mitt hjärta gott. Det var inte så konstigt att hon var så pigg och inte hade planer om att somna... blöjan var full av både det ena och andra... stackars.. man kan ju inte somna med sånt..

Såg på SVT nyss, en intervju med han som blivit årets företagsledare i Sverige, han kör en super lyxig bil, kommer från Libanon och driver "Ur & Penn" och han IMPONERAR!!! Jag tycker det är såååå inspirerande att lyssna på framgångsrika människor som är glada, positiva och bjuder på sig själva.

I Norge finns det en företagare med invandrar bakgrund som imponerar lika mycket - det är han som selger bildäck och som också kör en extremt lyxig bil...  Sharif heter han. DUKTIG kille!

Min älskade JIG som startat Ulvang & Bavac är också duktig :-) .. checka gärna hans butik på internet:
http://www.basketballshop.com

Jag var till min läkare idag och hon är så bra...!

Nu ska jag mysa med nya blader: norska "mamma", Hus & Hem och nya ELLE. Sen sängen!

Just nu...kl. 20.35...

168397-237

..... ligger en alltför pigg prinsessa och leker glatt på golvet.

Vi har badat och hon var sååå trött - gnuggade sig i ögonen heela tiden - så jag gick och nattade henne men nej då  - hon hade inga planer i världen om att sova så nu ligger hon är pigg & glad. ;-)

Låter henne leka på till hon blir trött igen...


Jag och JIG har precis ätit god take away från Bambus, mums! :-)


Glädje & Energi!!

168397-236

Här ligger mitt hjärta och tå flörtar med lilla Elian på Jacob Aalls där vi åt god scampi lunch idag.  De är så söta när de leker med varandra och med varandras leksaker. E tar hela tiden J´s och J tar hela tiden E´s... Sött!! :-)

TACK Josefine för super mysig stund idag!! :-) Du ger mig massa positiv energi och jag blir så glad när vi ses! :-) Och mitt hjärta Ä L S K A R ju att bara få titta på Elian! Han är precis som alla killar är lite mer svårflörtad ;-) men jag tror inte hon ger sig så lätt ;-)

Nu är mitt hjärta inte helt nöjd här. Måste ta och leka med henne...

Nästan!!!

Nu kommer jag NÄSTAN i mina favorit jeans! TOTAL LYCKA!!! :-) Jag lyckades faktiskt få igen både knapp & dragkedja då jag låg ner i soffan men då jag stod upp så var det inte så jätte skönt ;-) ...

...så jag får vänta typ 2-3 kg till tror jag... eller - så handlar det helt enkelt bara om att börja TRÄNA! Har ju faktiskt inte tränat en gång sedan sessan kom...Ska ta tag i det för jag ska i jeansen före sommaren!!! :-)

Nu har mitt hjärta sovit 1 timma och ligger och leker. Jag ska äta frukost. På dagens agenda står det läkar besök och promenad. Också måste jag nog dammsuga... Gucci sätter sina spår både här och där...


Njut dagen! Och tänk på att den här dagen kommer aldrig tillbaka så passa på att fånga de lyckliga stunderna! :-)


Ny dag!

I natt vaknade jag 01.30  I SOFFAN i vardagsrummet  av att jag hörde Johanna vara vaken... BRA!! hon väckte mig för annars hade jag nog sovit i soffan heeela natten. Var så extremt trött igår kväll.. måste måste skärpa mig och lägga mig i SÄNGEN då jag blir trött, inte lägga mig skönt i soffan...

Gav hjärtat baby pluss och sen sov vi båda gott till kl. 07.45 då hon tittade upp i sin säng och log mot mig :-) LYXIGT att få sova så länge!! hon brukar alltid vakna 7... 45 extra minuter är guld värt!! :-)

Nu leker hon som vanligt på golvet och jag ska ta och hoppa i duschen. Det är inte längre så lätt att ha henne med på badet för hon sitter ju inte still 1 sekund... rullar ur stolen, ner på golvet, och ja, jag blir hur orolig som helst att hon ska slå sig mot det hårda golvet eller dörren eller något annat hårt... Igår tog jag med "baby gym" in på badet och jag får nog göra samma sak idag. Måste köpa en "gå stol"!

Kontroll..

168397-235
Mitt hjärta Ä L S K A R att tugga på fjärrkontroller och min mobiltelefon. Misstänker att hon är lite av ett kontroll freak... precis som sin mamma.. ;-)

Bilden är från hotellet vi bodde på i Stockholm må-ti. Vi bodde på Scandic Hotel Anglais mitt på Stureplan som är totalt nyrenoverat och som har blivit hur trendigt som helst. Jag kan verkligen rekommendera er alla att bo där om ni ska till den vackra huvudstaden :-)

Läget är perfekt - man är mitt på Stureplan - och det är trendy bar i lobbyn, bra restaurang och tydligen en suuuper COOL takterrass att dricka bubbel på soliga sommar kvällar.... (och dagar) Den öppnar visst snart så jag tror jag måste dit och bo strax igen ;-)

Idag har jag varit äkta houswive (men inte så desperate... ännu i alla fall ;-)) och lagat lax, citronsås och pressad potatis. Till det "dagens". Hur gott som helst! :-) Ibland överraskar jag faktiskt mig själv ;-)

Efter middagen badade jag och sessan, mysigt!!, och sen var hon jätte jätte trött då jag gav baby pluss så hon somnade före hon ätit upp...zzz... så hon sov före 20. Skönt för henne och skönt för mig som nu kan blogga, och mysa med alla mina blader.

Min e-mail har slutat fungera :-( så om ni har mejlat mig senaste veckan så har jag inte fått det :-( jag hoppas verkligen att den kommer att börja fungera igen.

Just nu LÄNGTAR jag till Thailand... ska bli helt LOVELY att komma dit och njuta sol och lata dagar.

Gardemoen igår.

168397-234

Här är nu sista bilden från vår resa. Det blev mååånga bilder idag ;-)

Hjärtat somnade i min famn på flyget 10 min före landning och sov då som en sten.. Jag bar henne i famnen heeela vägen till bagagebandet och sen låg hon så här och sov fram till vi fått allt bagage och vagnen. Hon var helt oberörd av alla människor runtomkring, så sover bara en riktigt trött tjej... ;-)

Nu har vi precis kommit hem från vår tur ute i regnet och jag har köpt med både lax & vin så här ska nu lagas mat. Blir väl värsta husfrun nu då jag inte jobbar... a desperat houswive ;-) Missade föresten det igår... ska checka om det går i repris....

Köpte nya ELLE Interiör idag också - ser fram emot att softa med den då hjärtat somnat.!

Mitt allt!

168397-233

Här är mitt hjärta på hotell rummet i Stockholm igår. :-)

Nu har hon precis vaknat på golvet här så vi ska gå ut i regnet så att hon får sova lite till...


Hittade ett så bra citat:


"Allting går utom nyfödda barn." 

Tänk på det! Låt inget begränsa dina drömmar...!!
 


Pappa & Morfar.

168397-232

Här är jag och Johanna på middag hemma hos min pappa och hennes morfar. (Pappa bor tillsammans med sin sambo Inger. ) TACK för god söndags middag! :-) Löjrom är bara det gooodaste som finns!!  Vi kommer snart på besök igen!! :-)

Mamma & mormor!

168397-231

Här är Johanna med min glada mamma och hennes mormor. TACK mamma för alla trevliga dagar i Luleå!! :-) TACK också för att ni köpte en fin säng så att hjärtat kan sova som en prinsessa då vi är hos er :-)

Det är alltid lika mysigt att vara hemma och lyxigt med färdiga middagar och att slippa allt praktiskt... Vi kommer snart på besök igen! :-)

På besök..

168397-230

Jag och mitt hjärta var och besökte min vän Lotta och hennes 3 kids också när vi var uppe i Luleå. På bilden är det söta Stina som gör oss sällskap :-)

Jag är IMPONERAD över att Lotta är ensam med alla 3 kids nu då hennes förlovade är i Afghanistan och jobbar fram till november... ! Du är en super mamma Lotta!!! ;-)

SÖTT!!

168397-229

Efter gröt så låg min trötta sessa och lekte på golvet och själv fixade jag mig för att gå ut... plötsligt så lägger hon sig ner mot Spöket Laban och somnar....zzzz.... så otroligt sött! :-)

När man har en liten baby bli inte alltid dagen precis som man tänkt sig.... ;-) 

Känns skönt att hon sover lite inne nu egentligen för det regnar ute så det är bara skönt om dagens tur blir lite kortare... Ska själv lägga mig i soffan och mysa med blader nu, nya Family Living & svenska Mama. Lyx!! :-)

Min underbara mormor..

168397-228

Här är jag och min underbara mormor på hennes stora dag! :-)

Efter ett par dagar sängliggande tog de faktiskt upp henne i hennes stol dagen till ära och det känns jätte kul både för henne och för oss som var där. Att vi besökte henne bidrog till att hon piggnade till och det värmde mitt hjärta....

Mormors födelsedag!

168397-227

Här är jag och mitt hjärta hos mormor i Kalix igen på fredagen för att fira hennes stora dag. Det är verkligen en bragd att få fylla 90 år! :-) Det vill jag också göra en dag! Tänk - hon är född 1917! Det är läääänge sen det..... långt före bloggens tid... ;-)

Lång dag..

168397-226

När vi landat i Luleå på torsdagen så hämtade mamma oss och vi körde raka vägen till Kalix och besökte mormor. På vägen hem till Luleå igen vid 19 tiden sov mitt hjärta hur gott som helst i bilen med sin nya kompis (shoppade kaninen på Gardemoen). Det blev en lååång dag för henne. Vi var på resande fot från kl. 11.30 till kl. 20..... TUR att hon är världens snällaste och nöjd hela tiden! :-)

1:a klass!

168397-225

På vägen upp till Luleå fick prinsessan lyxa med att ligga och leka på en egen "3-säters" på flyget. Rena rama 1:a klass resan! Men är man prinsessa så är man! ;-)

Godmorgon!

Mitt hjärta sov till kl. 07.15 idag. Skönt!! :-) Vi har legat och myst i sängen fram till nu vilket är ovanligt länge så nu leker en trött sessa på golvet här i vardagsrummet. Tror hon tycker det är kul att vara tillbaka på "sin plats" efter nästan 1 vecka borta :-)

Det är grått och regnigt väder så det känns som att vi med gott samvete snart kan lägga oss och sova lite till :-) Hjärtat somnar alltid om vid kl 9 - 10 och sover då ca 1 timma. Idag tror jag faktiskt att jag ska göra det jag också!

Hemma!

Klockan är mitt i natten och lååångt efter läggtid så jag vill egentligen bara tala om att vi nu är hemma igen! :-) Imorgon ska jag lägga in massa bilder från våra dagar i Luleå! :-) och Stockholm.

Resan hem idag gick bra men att flyga 20.55 med en försening till 21.20 är i senaste laget för en liten prinsessa... men hon var en ÄNGEL! Hon somnade 10 minuter före vi skulle landa och sov sen extremt gott då jag bar henne heeeela vägen från flyget till bagagebandet (my god vilka avstånd det är nuförtiden...puh...) och när vi väntade på vårt bagage så sov hon sött på en bänk och sen sov hon heeela vägen hem i bilen och efter lite mat då vi kom hem somnade hon blixt snabbt in igen... Underbar är hon!!! :-)

Nu ska jag också lägga mig för jag är hur trött som helst...

Mot Stockholm..

Igår kväll somnade mitt hjärta hur trött som helst vid kl. 21 efter sång & vaggning (ovanligt nuförtiden men hon var nog övertrött så hon kunde inte somna...). Sen sov hon heeeeeeeeeeeela natten!! TJOHOOO! :-) Det är sån lycka när det händer! Hon vaknade prick 07 och sen har vi badat efter ett litet bajskalas... ;-)

Och på tal om lycka.... på morgon VINKADE hon med ena handen för första gången!!! :-) Det är sånna små saker som värmer ett mamma hjärta...! :-) Och igår kväll försökte hon klappa händerna! det går framåt! :-)

Nu ska jag packa klart här så det slipper bli stress....

Vi ska möta upp JIG i Stockholm (saknar honom nu efter mååånga dagar borta) och bo på Hotell med honom till imorgon. Ska bli jätte mysigt! :-)


Här är det hur grått, regnigt och blåsigt som helst idag och jag är inte så glad i att flyga så jag får ta 2 djupa andetag och fokusera på mitt hjärta då vi lyfter i stormen...


Solig söndag!

Natten i natt var såååå mycket bättre när sessan fick sova i sin nya säng :-) Hon vaknade vid 03 men somnade om ganska fort, sen vaknade hon 06.15 och sedan då har jag varit vaken.... Förr i tiden kom jag ofta hem vid den tiden om man varit ute... livet förändras ;-)

Nu sover hjärtat gott i vagnen ute på balkongen och jag sitter här med mina hår rullar.

Idag ska vi en tur till mormor igen och sen på middag hos min pappa med sambo. Ska ta tag i att boka vår retur resa också...

Igår kom det över mig att jag ju faktiskt inte har något jobb nu, för första gången i mitt liv. Jag som alltid har haft 1-2 jobb samtidigt sedan jag var 14  (!) år. En märklig känsla.. Men å andra sidan så är jag ju heltids mamma nu och det är ju faktiskt ett jobb det också ;-)

Ska njuta min tid med min prinsessa nu.



Prinsessan 8 månader!!!

Idag är det min prinsessas 8 månaders dag! :-) Det känns helt galet att min älskade underbara lilla sessa redan är 8 månader. Fantastiskt är det!! Jag märker att hon är sååå nära att börja krypa nu, hon jobbar stenhårt på saken!
 
Dagen firades med att jag köpte med mig en flaska Moet då jag besökte min bästis Lotta och hennes 3 kids. Champagne är sååååå gott!!! :-) Sessan fick 2 bodys och ett par byxor från Polarn & Pyret i present och några små saker...  Också shoppade vi resesäng till henne idag så att hon ska få sova bättre på nätterna här uppe i Luleå för nu märker jag att hon inte sover lika bra i sängen tillsammans med mig...

De 2 nätter vi sovit här nu har hon rullat och rullat och rullat i sängen men det tar ju liksom aldrig stopp på samma sätt som det gör i hennes egen säng så i dubbelsängen rullar hon nästan upp på mig till slut vilket gör att varken hon eller jag sover så bra...I natt sov jag i princip med ena benet på govet för att hon skulle få plats i sängen och då snackar vi ändå dubbelsäng! ;-) Natten i natt kommer bli sååå mycket bättre!

Idag vaknade mitt hjärta kl. 07. Vid 12 åkte hon och jag + min bror och shoppade sängen mm. + att jag köpte mig lunch på MAX grillens drive in. Gud vad det är GOTT med MAX hamburgare!!! :-) Jag ÄLSKAR deras goda dressing också. För mig finns inte godare snabb mat än deras! 

Var och reklamerade min fina fina ring idag också så på måndag ska de försöka fixa den. Hoppas de lyckas för jag vill helst inte resa hem utan den... Min vän Lotta som jag besökte idag har ett så kul slang för diamanter... "brillan" :-) Bling, Bling säger jag bara! ;-)

Sen var vi som sagt och myste hos Lotta och min prinsessa ääääälskar verkligen att vara med andra barn. Lottas kids är (förlåt Lotta om jag skriver fel nu....) Mimmi 1,5 år, Stina 2,5 år och Måns 7 år. Johanna var helt i 100 och tok myste! :-) Vi mammor drack Moet och tjej snackade, lovely! :-) Lottas sambo är i Afghanistan fram till november så hon är själv med alla 3 barn + att hon jobbar som tandläkare och det är jag IMPONERAD över.!! You go Lotta!! :-)

Kvällen bjöd på middag hemma här hos mamma och hennes sambo Hans där vi bor. Min moster med mann och 2 barn (barn och barn... Kicki är 25 och Stefan är 22 år...) var också här + min bror Johan. Vi har ätit jätte gott och vid strax efter 20 somnade en övertrött sessa i sin nya säng och nu sover hon sött och de andra har gått ut på en bar...

Nu ska jag äta godis, softa och njuta lugnet....

I morgon ska vi besöka mormor igen.


Mormor 90 år idag!

Hipp hipp HURRA idag är det min älskade mormors dag!! :-)

Jag tror min underbara mormor Signe fick extra energi igår då vi besökte henne (vi körde dit raka vägen då vi landat i Luleå, tar ca 1 tim med bil...) för idag var hon faktiskt mycket piggare. Hon hade ätit på morgonen och de satte henne upp i hennes stol då vi firade henne med lunch. :-) Det var första gången på 3 dagar som hon satt upp!

Hon är tyvärr väldigt trött och orkar inte så mycket men hon är en STÅL kvinna som varit stark hela livet så jag tror att hon inte ger sig så lätt.. Jag känner på mig att hon blir hos oss en liten stund till :-)

Min mormor har lärt mig att ALLTID se solen bakom molnen. Det kunde vara den mest regn grå dagen och ändå sa min mormor alltid att hon tyckte att det såg ut att ljusna "där borta på himlen" och pekade mot hur grå moln som helst. Med en sån iställning kommer man LÅNGT! :-) och livet blir så mycket roligare :-) än för de som hela tiden tycker att det ser ut att bli sämre väder "där borta på himlen" trots att solen skiner....

Det är som med vinglaset.... är det nästan halva glaset kvar? eller är det nästan slut? POSITIV inställning ger sååå mycket!!! :-)

Resan upp för mig och hjärtat gick bra men oj! vad man är svettig innan man är framme... puh... Såååå myckte bagage och en baby på magen... Det är tur att jag har en förmåga att på något mirakulöst sätt ta mig förbi alla köer så att allt går lite smidigare ;-)  

Nu har sessan somnat tack vare att jag kört vagnen hårt och fort fram och tillbaka (bästa trixet!) och själv ska jag hoppa i mys kläder, hälla upp en påse ostkrokar och bara softa med Klick! (bilagan från Aftonbladet) och nya "Vi föräldrar" och svenska ELLE. Alla andra är ute och äter middag men jag och sessan blev hemma så att hon får sova gott....

P.S Jag har tagit massa bilder idag som jag ska lägga ut då jag kommer hem...

På väg..

168397-224
Mitt hjärta i vagnen igår...

Idag reser vi kl. 12.15 från Oslo via Stockholm till Luleå. Framme 15.30 och då ska vi åka raka vägen upp till min mormor som bor i Kalix (7 mil norr om Luleå).

Det här blir en mindre rolig resa men det känns BRA och viktigt och skönt att få vara tillsammas med mormor hennes sista dagar....

Vi har inte köpt någon retur biljett så jag vet inte hur länge vi blir? men jag kommer självklart att blogga därifrån då jag får tillfällen och möjligheter.

Sköt om er och NJUT sooolen dessa vackra dagar!

Min älskade mormor Signe.

168397-223

Här är jag, mitt hjärta och min älskade mormor då vi var uppe i Luleå senast ( februari ). Idag är det tyvärr inte så bra med henne. Min mamma är där och hon vet inte om lever till att fira sin 90 års dag på fredag :-( I förra veckan sa hon till sina sköterskor att hon inte tänker fira sin 90 års dag och tyvärr så har min mormor oftast rätt.....

Usch - det känns helt förfärligt :-( Jag och hjärtat reser kanske upp i morgon. Väntar på att mamma ska ringa om status senare i kväll så ser vi.. Planen var att resa upp och fira hennes dag.

Idag har jag en jobbig "Gizmo dag" också.. kan inte förstå alla de som ringer på min mobilsvar ang. gavekort & tillgodelappar de vill ha pengar för? Jag vill ju bara alla ALLT väl. så det gör mig ont då de ringer och är arga på mig...... men jag har ju idag ingen möjlighet att börja återbetala kunder, jag har ju själv förlorat närmare 1,5 miljon på konkursen och har idag INGA pengar kvar...

Det är tur att det alltid finns en sol bakom alla moln... min sol heter JOHANNA! :-)

Svenska Kyrkan..

168397-222

När prästen var på besök igår så säger han att han tycker att han känner igen mig?!

Berättade då att jag varit på HELA omslaget till Svenska Kyrkans "tidning"  "Margaretabladet" sept/okt 2004. Det var den här bilden som var tha cover och i tidningen var det 2 sidor intervju med mig.

En dag ska jag göra en "bok"  av alla intervjuer / tidnings artiklar om mig... Får gå på Ordning & Reda och shoppa! :-)

P.S visst ser jag "kyrklig" ut på bilden...?!  ;-)

God morgon!

I natt sov mitt hjärta heeela natten igen! :-) Helt FANTASTISKT härligt! :-) Hon vaknade med sitt söta leende kl. 07 och efter det låg vi nästan 1 timma och bara myste i stora sängen innan vi steg upp och nu leker hon på golvet men är jätte trött så det dröjer nog inte länge före hon somnar igen..

Jag kom i säng allt för sent igår.. vid 01... JIG reste till Lillehammer, jag såg Desperate Houswives och sen, efter en del bloggande så började jag fixa med inbjudningarna till dopet och det tar sin tid men är KUL pyssel! :-) Jag älskar ju att hålla på med sånt! :-)

Vi hade besök av prästen igår också med anledning av dopet. Han ställde en del frågor och berättade om hur allt ska gå till. Jag tycker att 6:e maj har känts sååå långt borta men det är ju SNART! och på tal om snart....

... min mormor fyller 90 år på fredag och jag hade ju tänkt att jag och sessan ska vara med och fira uppe i Kalix. HÖG tid att boka den resan nu.!

Dagen idag bjuder på sooool, lunch med underbara Kjersti, nagelfix och kanske en tur ner till Petter.... :-)

Mina Gizmos...

168397-221

Här är jag på invigningen av min interiör butik... Hade precis kommit hem från Thailand där jag sytt upp klänningen (blå eftersom loggon till interiör butiken var blå...).

Tänk om jag då vetat att den interiör butiken skulle bli början på slutet för Gizmo & Co...?  Ibland är det faktiskt bra att inte veta.... för tänk vad mycket man kanske inte fått gjort i livet då.

Det är bättre att VÅGA och förlora än att inte våga...! Tänk på det!!!  Och - jag fick ett så underbart sms av Petter igår där han skrev vad Oprah sagt:

"What doesn´t kill you makes you stronger!"      

Desperate Houswives!!

168397-220

Fråga mig inte varför jag ler så hysteriskt på bilden? *fniss* ;-)  jag råkade bara göra det....

Det COOOLA med bilden är trots allt INTE jag, utan KILLEN!!
Det är tha boyfriend (Tony Parker)  till Eva  Longoria i Desperate Houswives! :-) Hur fränt som helst!!

Bilden är tagen i USA, Houston, då jag och JIG var där på NBA All Star Weekend i februari 2006. Han satt och skrev autografer i en butik i en shopping mall och det var helt CRAZY mycket folk som stod i kö för att få autograf.

Tack Petter för att du påminde mig om detta fräsiga möte ;-) You made my day!!!! idag med alla dina fräsiga uttryck och THANX för att du fick mig att gå för tha Pamela stye! ;-)

Prinsessans möte med Gucci!

168397-219

Det är först för ca ett par veckor sedan som prinsessan upptäckte Gucci! Tidigare har hon inte fått med sig honom alls.. trots flitiga försök från mig att få henne att se honom...

Men nu så kan hon skratta högt när hon ser honom och när jag tog bilden så var det faktiskt första gången hon försökte att ta på honom (utan min hjälp)! :-) KUL!!!!

Jag är övertygad om att det är BRA för barn att växa upp med djur för de ger så mycket kärlek och är så mysiga att ha omkring sig. Själv blir jag harmonisk av Gucci... han gör något med hela hemmet bara av att vara här bland oss.. Tyvärr får han ju inte så mycket kärlek som han förtjänar sedan sessan kom men jag ska försöka bli bättre på det nu då jag inte har butiken att tänka på.

Om någon undrar varför han heter Gucci? så är det för att jag ÄLSKAR Gucci! ;-)

Full action!

168397-218

Idag när vi skulle gå ut satte jag som vanligt mitt hjärta i stolen medan jag själv tog på mig skorna etc. Gick iväg för att hämta några grejer på köket och när jag kommer tillbaka så ligger hon så här!  Hon sitter inte still 1 minut längre utan snurrar runt på mage och åååålar sig sedan vidare....

Hon kryper ju inte ännu men någon form av krypning är det ju hon håller på med för iväg åker hon...! :-)

Jobbigast just nu är att byta blöja / klä på henne för hon ligger inte still 1 sekund ens, snurrar a.s.a.p över på mage och stannar där så nuförtiden gör jag allting bak och fram och det tar tiiid och jag blir hur svettig som helst ;-)  (bra träning!)

(det var ju inte direkt meningen att sop påsen i bakgrunden skulle bli med på bild... den var också på väg ut med oss..)

Mc.Donalds

168397-217

På söndag var vi på Mc.Donalds alla 3 och åt lyxig lunch/middag ;-) och då fick  Johanna sin FÖRSTA  Mc.D ballong! men det var helt säkert inte den sista... Och vilken lycka det blev för henne!! Hon ÄLSKAR ballongen! Vi lekte med den idag igen :-)

Jag måste säga att Mc.D fortsätter att imponera med sin service! Den här gången gick en kille runt och bjöd på kaffe & dessert. Och sen gick samma kille runt och delade ut ballonger till alla barn.

Så bra service har de aldrig varit i närheten av på Bölgen & Moi...!!!

Working girl..

168397-216

Har precis kommit hem från Tinghuset och skifterätten...  Där ska jag A L D R I G mer vara!!! Som bobestyraren sa till mig när vi väntade på hissen " Nu har du -  "been there donne that!" ;-)

Tog en power walk hem i det VARMA sommar vädret  (därför lite rosig på kinderna...) och nu ligger min underbara älskade prinsessa framför mig på golvet och ler sitt  underbara leende... nu är det DET jag ska njuuuta !

Speciell dag...

168397-215
Här försöker jag ta en bild av mig och sessan... gick så där ;-)

Dagen idag startade med möte hos advokaten kl. 09, sessan klar vaken heeela tiden... Sen gick vi hem och sen ut i parken och då sov mitt hjärta hur gott som helst i ett par timmar så jag kunde sitta och njuta solen och samla tankarna efter mötet... Jag har hela tiden trott att saken ska avslutas i morgon men nej då... de sa att konkurs saken inte är avslutad förrän efter sommaren (!!!)  :-( 

På vägen hem från parken myste prinsessan i baby björn och som ni ser var det sååå soligt att hon hade på sig sina nya fina solglasögon :-)

Efter gröt & bad gick JIG ut och tog en öl med en vän och jag nattade sessan som hade suuuuuper svårt att somna och har varit jätte jätte ledsen i ett par timmar... jobbigt.. Jag tror att hon känner på sig att jag inte är i topp form och därför blir lite orolig..

Jag ser fram emot en NY dag i morgon!

Måndag morgon..

168397-214

...var sessan så trött att hon somnade av sig själv då hon låg och lekte på golvet...zzz.... vid kl. 8.30.. SÖTT!! Men jag var tyvärr tvungen att väcka henne och ta med mig henne ut för vi skulle på möte hos advokaten ang. konkursen.

Trodde att hon skulle somna om gott på vägen ner i vagnen men nej då , hon låg hur klar vaken som helst hela vägen dit och heeela mötet och nästan heeela vägen hem...

Varm söndag!

168397-213

Idag var det verkligen suuuuper varmt & soligt ute. Helt fantastiskt!!! :-)

Min sessa ÄLSKAR att vara i baby björnen, för då har hon full kontroll på allt :-)

Just nu pågår nattning men hon kan INTE somna... det är helt enkelt för ljust ute.. Ska gå och fortsätta nattningen nu.. skriver mer senare.

The Holiday

Åååååååååååå vilken UNDERBAR film!!!!
Jag har - till slut - ÄNTLIGEN sett filmen! :-) Trixet är att se film kl. 08 på morgonen och inte kl. 20 på kvällen för nu klarade jag att hålla mig vaken! ;-)

Det var en PERFEKT start på den här söndagen att se filmen... såååå mysigt härligt romantisk! Och som jag grät... tårarna bara strömmade.... Min JIG tittade oroligt på mig då han nyss kom upp nyvaken och undrade om det hänt nåt? Men nej då - jag var bara sååå tårfylld av allt det romantiska och härliga i filmen! :-)

Kärleken är verkligen fantastisk.. men oj ! så ont den kan göra... En sak är alla fall säker: kärleken övervinner allt och det är den som oftast visar vägen i våra liv för utan den hade jag tex inte hamnat i Norge och då inte öppnat min Gizmo & Co och inte mött JIG och inte fått min underbara Johanna...!


Ni som inte sett The Holiday - lova att ni gör det a.s.a.p!!!


Morgon trött sessa..

168397-212

Mitt hjärta somnade vid 19.30 igår men vaknade sen några gånger första timmarna och var ledsen. Tror att hon drömmer otäcka drömmar stackars liten... Jag strök henne över pannan och gav henne mer mat och 3:e gången hon vaknade satte jag mig vid sidan av sängen och sjöng "bä bä lilla lamm" och då somnade hon gott... :-)

Själv satte jag mig då för att se "The Holiday", gjorde sen ett stopp i filmen för att se "Go kväll Norge" men vad händer? Jo - jag somnar och vaknar strax före JIG kom innanför dörren kl. 01... Hade varit sååå mycket skönare att sova i sängen men soffan är riktigt riktigt skön den också :-) Sen är det ju inte helt bra att somna med massa tända ljus heller... hmm...

När jag väl lagt mig i sängen hade jag svårt att somna om..  men fick sen sova till 06.30 då sessan vaknade! Hon sov HEEEELA natten för 3:e gången ever!! Tjohooooo!!! :-)

Det är de gånger hon fått flaska med baby pluss 2 gånger mellan kl. 19 & 24 som hon sovit hela natten så trixet är uppenbarligen helt enkelt att fylla henne med så mycket mat som det bara är tekniskt möjligt ;-)

Nu har vi legat och myyyyst i sängen över 1 timme och är nu i vardagsrummet. Sessan har  nästan rullar in sig själv under soff bordet och är såååååå trött....

I maj...

168397-210

... reser vi hit  igen! 

På bilden är sessan i magen, den här gången kommer  hon att vara  vid min sida :-) 

Thailand, Kata Noi Beach, Kata Thani Resort & Spa!
LÄNGTAR!!!!

Trött sessa...

Ikväll var min sessa såååååå trött. Hon sov nämligen alltför kort på dagen idag... Men det är något magiskt då jag frågar om vi ska bada? för då får hon alltid extra energi och piggnar till. :-)

Så - vi tog ett myysigt bad hon och jag och sen somnade hon före hon ätit klart baby plussen i flaskan. Hon snarkar så otroligt sött när hon somnar :-)

Nu ligger Gucci brevid mig i soffan och JIG har precis tagit en taxi till en fest... Själv ska jag tända ljus (fast det är så ljust ute.. ) och sätta mig och mysa i soffan framför TVn. Vem vet - kanske ser jag "The Holíday"? börjar bli tjatigt detta... ska bli skönt att ha sett den en gång för alla! ;-)

Nya solglasögon!

168397-208

Här är hjärtat i sina nya rosa solglasögon :-) Jag höll på att skratta på mig ;-) SÖTT!! Provade ett par rosa Ray Ban pilot briller på henne som var hur fina som helst men damen i butiken sa att de är för barn som är typ 5 år så de får vänta lite... ;-)

Nu ser jag "inför Eurovision Grand Prix" på TV. Jag ÄLSKAR Melodifestivalen och längtar till finalen men tycker tyvärr att The Ark inte var det bästa svenska bidraget...

Nu hög tid för gröt innan sessan äter upp hela tidningen och ligger och tuggar på..

Odeon girls!

168397-207

Johanna bli snart den VIP hennes mamma varit på Odeon ;-)

Här är hon inte helt nöjd när vi väntar på vår goda lunch.

Ett par "dagens" senare  (för JIG - ett par öl senare..) gick vi hemmåt.. my god - jag tål ju verkligen ingenting nuförtiden ;-)  Och inte JIG heller.. (nu när jag skriver sover han i soffan! zzz....)

Det var galet myckt folk på Odeon och jag fick äkta sommar känslor!!!! :-) UNDERBART!!!

Sommar!!!

168397-206
Jag och Heidi i Bogstadveien idag..

Idag var det verkigen SOMMAR väder ute! Hur många som helst gick runt i shorts (!) men det blir ju bara för överdrivet..  Själv njöt jag av att få ha på solbriller och att slippa ha ytter jacka eller handskar! :-)

I Bogstadveien mötte vi min underbara Gizmo girl Heidi! Mysigt!! :-) Vi hade precis varit inne och shoppat solglasögon till prinsessan (rosa så klart).

Några meter senare mötte vi Therese + mann & deras Maria från barselgruppen. Kul! :-) Johanna blir sååå glad när hon möter andra babys! :-)

Målet med turen var lunch på Odeon...

Sooolig lördag!

Helt otroligt vilket "sommar väder" vi har. Underbart!!! :-) Man blir så mycket piggare och får extra energi då man vaknar till knall blå himmel och SOL!

Natten var jätte bra! Sessan sov sött strax efter 20 igår och sov till 04 då jag gav flaska, sen vaknade hon vid 7.30. Det som har börjat hända några gånger varje natt är att hon vaknar till av att hon snurrat runt i sängen, huvudet kan nästan ligga där fötterna ska vara.. förstår inte helt hur det går till? men i alla fall - då får jag lägga henne "tillbaka" och sätta nappen i munnen igen också somnar hon om igen..

Nu ligger hon och leker framför "Disney" morgon TV och själv ska jag äta frukost. Är sååå hungrig...! Sessan är hur trött som helst så det dröjer nog inte länge till hon somnar igen...zzz...


Rosa prinsessa!

168397-205
Så här fin var sessan då vi gick till Odeon i eftermiddag :-)

Hon ÄLSKAR att posera framför kameran... så fort hon ser att jag ska ta bild så ler hon! :-)

Och stilla ligger hon nästan aldrig, jo på mage, men på rygg ligger hon max några sekunder före hon snurrar runt. I kväll var hon helt crazy efter att vi hade badat - hon låg på golvet i vardagsrummet och rullade till slut in under ena fotöljen. Det går blixt snabbt och PANG! så slår hon huvudet i golvet men hon bara skrattar...! :-)

Hon somnade gott strax efter 20 och nu ska jag softa men jag känner mig såååå trött......zzz.... blir kanske ett försökt att se The Holiday på dvd för 100:e gången... ;-)

Var föresten och hämtade mitt fina love armband som jag fick så sessan föddes från guldsmeden idag så nu sitter det på min arm igen! (det gick sönder för en tid sedan... ). Och på tal om smycken... igår kväll upptäckte jag att det lossnat en diamant från min RING :-( hur är det möjligt??? måste ta kontakt med butiken i Luleå för det ska ju bara inte hända på en så fin ring... :-( Hittade i alla fall den lilla lilla diamanten längst ner i min Gucci väska... helt otroligt! :-)

Party!

168397-204

Dagens slutade med att vi hamnade mitt i en "media bransch happening" på Odeon! :-)

Vi njöt en "dagens" (nya favorit drycken efter champagne...) och jag fick riktig sommar feeeling av alla människor i solbriller, fest stämningen, värmen, solen och bara att vara på Odeon ger ju party känslor för där har man ju varit några gånger.... ;-)

Johanna & Elian var de enda babys på stället... ;-)

Frognerparken..

168397-202

Min sessa sov lika gott som Elian då vi mumsade i oss vår lunch i parken så vi passade på att ha "girl talk" :-)

Söta barnvakten!

168397-201
Sötaste Josefine med en sovande Elian i vagnen...

Vi köpte med oss lunch från Baker Hansen och myste i solen i Frognerparken. Det var bara en helt FANTASTISK dag idag, hur varmt och soligt som helst! Lovely!!! :-)

Tänk- snart kan vi ligga på stora filtar i gräset i parken och de små kan krypa/rulla runt och mysa.... Vi har en så otroligt fin tid framför oss med sol & värme och framför allt - lediga dagar!!!! :-)

Gladast!

168397-200

Josefine hade tagit sååå många fina bilder idag som jag fått på mejl (thanx!)....
Min sessa är bara så otroligt glad & nöjd om dagen! Härligt! :-)

Prinsessa på vift!

168397-199
Vår i luften... här flörtar mitt hjärta med söta Elian... ;-)

Idag har min prinessa FÖR FÖRSTA GÅNGEN varit borta på besök helt själv! :-)) Strax efter 10 lämnade jag henne i farten hemma hos solstrålen Josefine och hennes söta prins Elian. Hon hann nästan somna på vägen dit men inte helt... så Josefine körde vagnen fram o tillbaka till hon somnade efter att jag sprang iväg till min SPA timme.

Sen hade hon varit hur GLAD som helst och bara legat och myst och lekt på golvet och fått mosad banan och följt allt Elian gjort med stort intresse.! Josefine hade upptäckt att däcken på sessans vagn var helt tomma så när jag kom tillbaka hade hon pumpat dem och rengjort vagnen under.  Taaack !! för det! :-)

När jag kom tillbaka från min ansiktsbehandling på Colusseum SPA så var sessan hur glad som helst! :-)

TACK TACK TACK TACK Josefine för att du tjatade på mig att boka SPA och för att du tog hand om min sessa idag! :-) jag vet att hon har haft en TOPPEN dag!!! :-)

The dream team

168397-193

Här är jag och mitt hjärta i sooolen på Odeon.
Josefine fick mig att boka SPA i morgon, det var det åååår sedan jag var på så det ska bli helt fantastiskt  underbart SKÖNT! Mitt hjärta ska vara och busa med Elian och Josefine när jag får min ansiktsbehandling. Blir hur lyxigt som helst!! :-)

Flört & lek!

168397-195

Sötisarna bytte leksaker med varandra på Odeon (inte ofta min sessa leker med något blått ;-)) och Johanna flörtade som bara den med Elian ;-) Han var lite mer "whatever".. Hur sött som helst!!

Positiv energi!!

168397-194

Vi mötte upp sötaste Josefine och hennes lilla mirakel i eftermiddag och vi gick raka vägen till Odeon för att njuta en dagens i solen! :-) Vädret  är bara helt fantastiskt!!! Varmt och skönt! De små fick t.o.m. nya blöjor utomhus av Josefine! ;-)

Det blev massa tjej snack och den här stunden med J & E gav mig såå mycket positiv energi efter dagens lite små jobbiga advokat möte. TACK för det Josefine!! :-)

Snabbt stopp hemma

168397-192

Mitt hjärta var en ÄNGEL de 2 timmar vi satt i möte hos advokaten :-) Efter mötet somnade hon bums i vagnen och jag passade då på att äta lunch på Druen på Aker Brygge i solen. Mums!!! :-)

På väg hem vaknade hon och var inte helt nöjd så jag gick med henne Baby björnen heeela vägen hem... puh... och sen blev det blöjbyte & gröt och lite jobb och nu ska vi ut igen och gå ´lååång tur så mitt hjärta får sova efter den jobbiga starten på dagen. (hon tycker inte det är sååå kul med 2 timmar i ett möte rum..).

Vi ska även träffa Josefine & E ute i solen.

Torsdag.

Idag tittade sessan upp med sitt söta leende kl. 07 efter en natt då hon vaknat till ovanligt många gånger. Tror hon drömmer otäcka drömmar för ibland då hon vaknar gråter hon.... men så somnar hon sött om igen efter att jag stryker henne lite över pannan och sätter tutten som ramalt ut tillbaka i munnen.

Nu har hon precis somnat om igen. Hon blir verkligen hur trött som helst vid 8.30-9. Jag gick och la henne i sängen och gick ut och värmde flaskan med baby pluss för hon brukar alltid somna då hon äter men den här gången hade hon redan somnat om, hon låg och kramade sin kanin. :-)

Hårfix här nu och kl. 10 ska jag och sessan i möte hos advokat ang. konkursen... mindre kul möte men det ska bli skönt att bli färdig med saken..

I går..

168397-191
Igår gick vi trille tur med Therese & lilla söta Maria i Frognerparken. Efter ett par varv satte vi oss på café och njöt solen. Trevligt!!! :-)

Försökte skriva inlägg igår kväll men det gick såå trögt och sen försvann allt, tror det är hög blogg trafik på kvällarna..

Efter trille turen gick jag och sessan hem för att hon skulle få mat. Sen ut igen i det fantastiska vädret för spontan öl med Ralph (hade inte mött honom på läääääänge) och vi hann även möta Josefine & E kort.... Det spred extra solsken på dagen! :-)

Kvällen bjöd på gröt, myyysigt långt bad med sessan och hon sov sött vid 20.30 och det gjorde jag också... ;-)

Glad tjej!

168397-189
Mitt hjärta somnade om i sin stol då jag duschade och sov då ca 1 timme. Skönt för henne och skönt för mig som då kunde äta frukost och fixa håret :-)

Nu ligger hon pigg på golvet och leker. Hon är bara den gladaste tjejen! Skrattar och pratar heeeela tiden :-) Också tittar hon intresserat på TV4 godmorgon.. hon älskar verkligen att titta på TV. !




Godmorgon!

Jag hade ju sett det avsnitt av "Desperate Houswifes" som gick igår, såg det när vi var i Sverige (de ligger 1 episod före) så jag passade på att somna i soffan och vaknade då JIG kom hem vid 23.30.... MÅSTE försöka komma mig i säng tidigare för det är så jobbigt att vakna med klibbiga linser och alla kläder.. Är bara såååå trött på kvällarna..

För första gången på länge så vaknade sessan först vid 24, sen vid 03 men sov sen till strax före 7. Vi har nu legat och myst i stora sängen i ca 1 timme men nu är vi uppe och mitt hjärta är sååååå trött.. måste försöka få henne att somna om... hon gnuggar sig i ögonen heeela tiden..

Idag skiner solen från en klarblå himmel och dagens plan är trille tur med Therese & Maria. Sen ska jag ringa och boka SPA, har behov för att bara ligga och koppla av en stund... Också ska vi boka resa hem till Luleå för att fira min underbara mormor som fyller 90 år den 20:e. :-)


Ny ställning!

168397-188
Här ligger en ny  badad prinsessa klar för natten...

Sedan några dagar tillbaka så ligger mitt hjärta väldigt ofta på "sidan", så som hon gör på bilden. Det är den nya ställningen! :-)

I dag blev det en lååång promenad för oss. Vi var ute och gick i 2 timmar och sessan sov i 1,5 vilket var bra.! Trixet är att inte gå in i någon butik för då vaknar hon av värmen etc så idag höll jag mig undan allt vad butiker heter.

JIG kom hem vid 16.30 och vi åt rekord tidigt middag. Jag lagade spaghetti & köttfärsås (mums!). Sen åkte JIG iväg ut med några från jobbet och jag och sessan tog ett långt & mysigt bad tillsammans. Det är så himla mysigt att bada med henne!! Hon plaskar och leker med de små badfigurerna och skrattar och är bara sååå nöjd! :-)

Efter badet var hon helt galet trött så efter att hon legat lite på sängen (the picture...) så gav jag flaska och hon somnade innan hon ens hunnit äta upp allt. Stackarn... hon var helt slut...  Kl. 19.30 sov hon och jag håller nu tummarna för att hon sover gott och länge.

Jag ska försöka softa lite och sen ser jag fram emot "Desperate Houswifes", just nu är det det BÄSTA man kan se på TV tycker jag! :-)

Vem vet - jag kanske får sett lite av The Holiday i kväll? eller nej, då somnar jag säkert bara... ;-)

Polarn & Pyret tjejen!

168397-187

Mitt hjärta ÄLSKAR att sitta och leka med / tugga på min mobiltelefon...

Jag har aldrig varit något "fan" av Polarn & Pyret men sedan de börjat med ROSA så är deras bodysar plötsligt favoriterna! Den tjocka bomullen är så mjuk och skön mot sessans kropp.. När vi var i Stockholm så hittade jag dessutom dessa strumpbyxor i samma serie så nu ser sessan ut som en fängelse tjej ;-) (tänker på de gammeldags svart/vit randiga fång dräkterna man sett i filmer... ;-)

Sött är det!! :-)

Favorit skyltning!

168397-186
Det här var en av mina favorit skyltningar som jag gjort på Gizmo
Kläder från Stella Nova... sommaren 2005...

Min "Carrie" lägenhet..

168397-184

Här är en bild från min mysiga lägenhet där jag bodde före JIG och före baby.... Hela lägenheten gick i rosa & vitt.. Hur tjejigt som helst! ;-)

Saknar min Gizmo..

168397-183

Det är en så märklig dag idag... första vardagen utan min Gizmo...  Bilden är från min butik 2004. Jag har haft så otroligt mycket kul i den butiken!  och som jag har jobbat...! 7 dagar i veckan, dygnet runt... Kunder och grannar kom in med mat då de tyckte att jag skulle äta,medicin då jag stod och var dålig.. det var verkligen helt speciellt....!

En dag hoppas jag att jag har en butik igen... Men nu är det som sagt Johanna som är min Gizmo...hon kräver lika mycket uppmärksamhet och kärlek som min butik gjorde.

Jag tänker att det är en mening med allt som sker och det är som en klok kvinna sa till mig: vad är viktigast i ditt liv just nu? Svaret var lätt: Johanna! :-)

Ny dag & nya möjligheter!

Så var plötsligt påsken över.. det har varit riktigt mysiga dagar! :-)

Igår kväll började jag att se dvd "The Holiday" för 2:a gången men somnade....vaknade sedan av att mitt hjärta vaknade vid 23, jag gav mer mat och la mig sedan på sängen för jag tyckte hon verkade lite vaken... Det slutade självklart med att jag somnade igen med linser och kläder och vaknade 01.30... Lite små jobbigt.. men ett tecken på att jag måste börja lägga mig tidigare! ;-)

I natt gav jag flaska vid 04 och sen tittade en pigg sessa som vanligt upp över säng kanten vid 07.15 :-)

Nu har hon fått mer mat och ligger på golvet och myser. Själv ska jag strax hoppa i duschen och ta tag i dagen. Det här är första dagen som jag inte har något jobb att tänka på.... en märklig känsla... men samtidigt skönt... Har dock hela konkurs saken hängade över mig fram till den 17:e april då saken ska avslutas i "skifterätten"....

Men oavsett det så är det här min första "riktiga" mammalediga dag! Egentligen hög tid för det nu när mitt hjärta strax är 8 månader (21:a april...) ;-)

Sång & musik!

168397-182

Tidigare idag satt jag och sjöng med sessan. Hon ÄLSKAR det! :-) Och själv försöker jag lära mig en massa barn sånger... Fick en FANTASTISK sång bok med tillhörande cd av min kusin Vicky (tusen TACK!!!!) när sessan föddes och den är underbar! Jag har på cd´n, slår upp texten i boken och sjunger med! :-)

Boken heter " Den silvriga Barnkammar Boken" och den kan jag verkligen rekommendera!! :-)

Sång, dans & musik blir  man glad av! :-)

Påsk fin!

168397-181

Idag har mitt hjärta på sig den super söta "påsk toppen" hon fick av Lotta, Vincent & Christer i ett påskägg när vi var i Stockholm. TACK Lotta & Co!! Den passar perfekt! En riktig mys-topp! :-)

Nu leker sessan på golvet efter några timmar ute på tur. Vi mötte upp min underbara vän Kjersti vid Frognerparken och gick en tur i solen men oj! så kallt det var.... brr... Vi satte oss och fika (kyckling baguette, blåbärsmuffin + en öl) och blev bara så is kalla så fick ta en snabb promenad för att få upp värmen.

Sessan sov ett par timmar ute vilket var perfekt! :-)

Före vi gick ut så testade jag att ge henne spaghetti & köttfärssås på barnmatsburk för 1:a gången... efter 2 skedar var hon nöjd... Var nog speciellt med så mycket smak efter bara mjölk, gröt & puréer...  Nästa gång äter hon helt säkert mer! :-)

När vi satt och fikade i parken så var det en hund som stod och skällde och skällde och skällde precis framför där vi satt... Förstår inte helt hur hundägare kan ställa ifrån sig hunden och låta den stå och skälla på allt och alla utan att göra något åt det?!  Som tur var så vaknade inte Johanna men ändå... så himla onödigt... Tyckte faktiskt synd om hunden...

Nu bloggar jag ifrån vardagsrummet för 1:a gången, annars har jag alltid suttit på kontoret. Mycket mysigare att sitta här i soffan! :-)

Ska nu tända massa ljus och slå på "The Holiday" på dvd och se medan jag myser med sessan... !

En annandag...

168397-180
Mitt hjärta har slutat ligga stilla på rygg när jag byter blöjor... Sedan vi var i Stockholm snurrar hon över på mage innan jag hinner blinka och jag blir livrädd för att hon ska snurra av skötbordet... (hjälp! hemsk tanke..). Igår var hon helt crazy och lyckades dessutom snurra sig själv så att huvudet plötsligt var där fötterna ska vara... Kanske hon blir en cirkus artist när hon blir stor? ;-)


Jag tror nästan inte att det är sant men i natt hände det igen - för andra gången - PRINSESSAN SOV HEEEEELA NATTEN!!!! Jippie!!!!!!!!!! :-)))) 


Helt otroligt UNDERBART!!!!!


Måste vara för att hon fick mat både 19.30 och 20.45 igår, magen blev nog riktigt full. Hon vaknade till i natt vid 03, då satte jag tutten i munnen och gick på toaletten före jag skulle fixa mat, men vad händer? Jo, när jag är tillbaka på sovrummet så ligger hon och suger sött på tutten och sover  hur gott som helst igen...!  LYCKA, LYCKA, LYCKA!!!! :-)

Hon vaknade kl. 07 och tittade då upp över sin säng kant med ett leende för att se om jag också var vaken?!  Vi steg upp och myste på govet i vardagsrummet, eller rättare sagt- hon myste - jag plockade bort efter gårdagens middag... Sen blev det Barn TV och lite mer mat och kl. 09 somnade hon sött igen...

Idag är det ju en annandag... undrar egentligen vart det ordet kommer ifrån? Annandag... ska det kanske vara en Anna ! dag.. men så klämde de dit ett N...? Eller menar de bara att det är en annandag än igår.. ? 

En ny dag är det i alla fall och ute är det VITT! efter all snö som kom igår kväll. Det snöade verkligen som på julafton.. hur mycket som helst.! Galet att det kommer snö nu, var ju hur länge sen som helst sen den sista snön försvann..

Sessan sover förmiddag nu, JIG har inte vaknat ännu och själv har jag hunnit duscha så det är dags för frukost och sen ska jag försöka softa lite... har bara så himla svårt för att bara lägga mig ner och slappna av.. alltid något jag tycker att jag borde göra.. Måste bli bättre på att koppla av!


En pappa och en mamma....

168397-179
Tänk att vi är föräldrar... pappa & mamma... det känns verkligen overkligt, mäktigt, ansvarsfullt och kul!!

Vår sessa var världens snällaste i kväll. Först myste hon hos Kjersti då jag lagade maten, sen satt hon i sin "stol på bord" när vi åt förrätt + varmrätt. Sen blev hon såååååååååå trött...zzzz...

Då gick jag och badade henne och sen nattade jag henne och kl. 20 sov hon sött... Men hon vaknade redan vid 20.45, antagligen för att vi skrattade och pratade och hade så trevligt på köket... Gav henne mer mat och vips! så somnade hon om igen :-)

Nu sover även min JIG och själv är jag suuuper trött så jag ska hoppa i säng jag också. Klockan är som vanligt på tok för mycket.. måste försöka börja lägga mig tidigare...

MYSIG middag!!

168397-177
Kjersti & Willy....!

Kl.17 kom min bästa vän Kjersti och hennes man Willy hem till oss på middag. Jag var som vanligt lite sent ute så maten stod inte klar förren vid 18.30... men det gjorde inget för vi hade sååå trevligt! :-)

Vi åt lax + löjrom till förrätt, lax till varmrätt och lax till dessert... nejdå, skoja bara.. det blev super god choklad glass till dessert! ;-) och massa god dryck... champagne (Moet..), dagens och dessert vin...

TACK underbara K & W för vackra tulpaner och vin! :-) Och TACK för en fantastiskt mysig och trevlig kväll. Det måste vi göra om väldigt snart igen!!!

Mitt hjärta!

168397-176

Jag älskar, älskar, älskar dig mitt hjärta!!!! :-)

Saknar...

168397-174

Gud vad jag kan sakna "Sex and the city"....! Det var bara den BÄSTA serien på TV ever!!!  Och Carrie var bara den coolaste tjejen :-)

När jag går på shopping så säger jag OFTA " den där är väldigt Carrie" om jag ser en klänning eller något annat som påminner om hennes stil. Jag shoppade tex en Carrie klänning nu när vi var i Stockholm som jag ska ha på mig på Johannas dop. (ska lägga ut bild senare).

Jag har hört att det ska bli en bio film av serien, hoppas hoppas det blir verklighet! Vill ju se hur det egentligen gick för Carrie & Mr.Big...?!

Tror jag sett alla dvd´s så många gånger att jag slitit ut dem och skulle behöva shoppa nya... I så fall ska jag
gå för "the shoe box" för den fanns inte då jag köpte mina.

Hittade den här repliken från Carrie på HBO´s hemsida...

"The only thing I've ever successfully made in the kitchen is a mess. And several small fires." - Carrie

Kjersti & Willy - jag lovar att jag kan lite bättre än så.. ;-) Vi ses kl. 17.!

Nu sover sessan förmiddag och jag ska ta tag i dagen här.

Glad påsk söndag!!

168397-173
Här är mitt hjärta i vagnen igår efter vår mys stund med Josefine & E i parken... Tänderna blir bara större och större och hon har på sig sin nya rosa fleece (hur stavas det?) overall som vi shoppade till henne i Stockholm. Super praktisk att bara ta på över bodys & stumpbyxor då man ska ut! :-)

Igår kväll badade jag med sessan igen och det gick MYCKET bättre! Hon riktigt myste och lekte med alla bad figurer som flöt runt på vattnet. Efter vårt långa bad somnade hon gott vid kl. 20 men sen vaknade hon ett par gånger under kvällen, lite ovanigt faktiskt... Gav henne mer mat vid 22.30 och då somnade hon inte om direkt då jag la ner henne så jag la mig i sängen brevid och...

..jag somnade! och vaknade 23.30 av att JIG tittade in och undrade vart jag tagit vägen??? ;-) Sen var jag sååå trött så jag satt och somnade i soffan och sen slutade min kväll med att jag somnade med alla kläder på i sängen och vaknade så kl. 02.30... Trött mamma.. ;-)

Sessan vaknade vid 05.30 och sen sov hon till 07. Vi har legat i stora sängen och myst och sett på barn TV men nu har vi stitigt upp och nu leker hon på golvet och ska strax få mat.

Vi åt föresten ovanligt god middag igår. Min favorit... lövbiff, pommes och bearnes sås. Mums!!!! :-)

Dagen idag bjuder på städning hemma för kl. 17 kommer Kjersti & Willy på middag. Ska bli jätte mysigt!

Solstråle!

168397-172
Här är min solstråle till vän - Josefine - och min lilla prinsessa i parken i eftermiddag.

Vi stoppade på Café Vigeland för att ta en öl men fick bara i oss halva för min lilla sessa tyckte det var dags att gå hem... hon vaknade nog av en mardröm tror jag för hon grät och var sen inte helt på topp...

Men - GLAD :-) blev hon då hon tittade på Josefines söta charmtroll Elian! Tror hon är lite kär i honom... men som Josefine skrev på sin blogg - han var lite "hard to get"... ;-)

Josefine - du är verkligen en solstråle! Alltid lika glad & positiv! Härligt!!!! :-) Jag är glad jag lärt känna dig och jag ser fram emot många fler stunder i solen den här våren & sommaren! :-)

Mums!

168397-171

Nu ligger mitt hjärta och äter upp min "US weekly" .... ;-)

En annan ny sak hon börjat med är att hon snurrar runt på skötbordet och ligger på mage så sedan några dagar tillbaka så byter jag blöjor och klär på henne "upp och ner". Hur snurrigt som helst! Jag blir helt svettig varje gång...! ;-)

Godmorgon världen!

168397-170
Johanna tuggar som sagt på allt hon kommer över om dagen... ;-) Det kliar nog i tänderna... Hennes favorit just nu att tugga på är papper...  Bilden är tagen med web cam..

Jag vaknade 08 av att sessan låg och pratade och tittade upp i sin säng för att se om jag var vaken?
Natten har varit bra! :-) Hon vaknade vid 03 (kanske av att JIG kom hem?) men somnade sen om efter en stund och sov till 8. Super!!! :-) I går kväll vaknade hon flera gånger och var ledsen, tror hon drömde...för hon somnade fort om igen.

Själv blev jag uppe till nästan 1, började städa på mitt skrivbord och rensa bort Gizmo jobb pappet etc för att slippa bli så påmind.. skönt att få gjort det!

Nu dags att ge sessan morgon flaskan.. och själv behöver jag lite frukost för jag missade middag igår...

Njut den soliga lördagen vänner!!!! :-)

Mys hörnan...

168397-169

Sedan Johanna gjorde entré i livet har jag tillbringat sååååå många timmar i den här delen av lägenheten... Har alltid suttit och ammat i soffan och nuförtiden leker hon alltid på golvet framför tv´n och så sitter jag i fotöljen eller soffan...

Jag har aldrig suttit så mycket tidigare i mitt liv... När jag haft Gizmo så stod jag från det jag stod upp på morgonen till det att jag kom hem sent på kvällen, satt bara när jag var på toaletten...

Nu ska jag sätta mig ;-) och pyssla lite med inbjudningskort... sen ska jag landa i soffan och bara mysa... kanske med en "dagens"... ;-)

Sessan somnade super snabbt vid 19.30 efter att jag och hon badad tillsammans (för första gången!) men så vaknade hon nyss. Gav henner mer mat och vips så somnade hon om igen. Får hoppas hon sover hela natten nu, om inte så åker vi tillbaka till Stockholm och Hotel Diplomat snabbt som sjutton! ;-)

Långfredag..

168397-168
När vi var i Stockholm skulle jag bara springa ut och shoppa blöjor till sessan... som ni ser så blev det BIG-pack. Det var ju inte riktigt meningen för 4 dagar... men det var det som fanns... Paketet var större än sessan! ;-)

Nu sitter hon i mitt knä och tuggar på ALLT som ligger på skrivbordet och sen kastar hon det på golvet.. det är hennes nya hobby ;-)

Dagen idag bjöd på underbart mysig lång lunch i solen på Odeon!

Nu ska jag strax bada med sessan. JIG är o besöker en vän och ska sen ut.

Hoppas Plannja basket vinner guld i Luleå i kväll!!!! :-)

Mysig påsk lunch!

168397-167
Min kusin Kicki, jag, min underbara moster och lilla hjärtat...! (hon var inte helt nöjd.. hungrig..)

Igår - torsdag - var vi på jätte mysig lunch hemma hos mig moster & Co. Det var sååå mysigt att träffas och vi bjöds på underbart GOD mat! och bubblig dryck  :-) Lyxigt med 3-rätters lunch!!! :-)

TUSEN TACK snälla moster, Anders & Kicki!!!!! :-)

Och TACK Anders för att du kom och hämtade oss, super snällt!!



Vi älskar Stockholm!

168397-166
Prinsessan myyyyste verkligen i sin säng på hotellrummet....!

Jag tror mitt hjärta redan älskar Stockholm lika mycket som mig! :-) för hon har aldrig sovit så bra som hon gjort de dagar vi var där!

Första natten vaknade hon vid 4.30, somnade sen om till 8....
Andra natten vaknade hon inte förrän kl. 06.30 på morgonen!!! LYX LYX LYX!!!
Och 3:e natten vaknade hon vid 05 och sov sedan gott till 8....

Och inte nog med det - hon somnade dessutom hur bra som helst varje kväll trots att vi alla var i samma rum och att vi hade på TVn och lampa tänd...!

Tror det fantastiskt vackra hotell rummet bidrog till trivseln hos sessan... :-)  och den härliga Stockholms atmosfären! ;-)

Vi kom hem vid 21 i går kväll och i natt vaknade hon vid 02 och fick flaska och sen sov hon till kl. 08!!!!!!! :-)

Prins & Prinsessa!

168397-163
Här är prins Vincent & prinsessan Johanna på Östermalmstorg måndag lunch...

Vi har verkligen haft SUPER dagar i Stockholm och jag önskar vi kunnat stanna kvar där för alltid......! Jag ÄLSKAR Stockholm, det är en så fantastiskt vacker stor stad!!! Saknar Stockholms pulsen och alla människor hemma i Oslo.. det är lite för lugnt och stilla där... I Stockholm kan man göra sååå mycket mer!

Tisdag tog jag tex en promenad till Gamla Stan på morgonen för att sessan skulle få sova. Gick till Ljunggrens papper (en helt underbar pappers butik) och köpte allt jag behöver för att göra fina inbjudningskort till Johannas dop.

Onsdag tog jag och Lotta (+ Vincent) en prommis ut på Djurgården på förmiddagen. Gick till "Systrarna Voltaires" (tror jag det heter??? nu blir jag osäker....) café och my-fikade ute medan de små sov i sina vagnar...

Sen är det så underbart härligt att bara gå runt på stan i alla butiker....... :-)

Jag trivdes otroligt BRA i Stockholm när jag bodde där och nu då jag är där så NJUTER jag varje sekund... Vem vet , kanske bor vi där en dag....? Det vore underbart!! :-) Måste oavsett åka tillbaka dit väldigt snart igen...!!

Prinsessan med KÄNDISAR!

168397-164
Carolina Gynning, min prinsessa och Carina Berg (ihop med Kristian Luuk...).

När vi var och åt lunch på Grodan (mitt favorit ställe) så ser jag plötsligt tjejerna från "Förkväll" passera på väg ut från restaurangen.... Tänkte på hur kul det vore att ha en bild av dem med sessan så vips! så gick jag och Johanna bort till dem och jag frågade om jag fick ta en bild?! Sånt är ju egentligen hur pinsamt som helst - kände mig som värsta "autograf jägaren" ;-) men skit samma - det var så kul att få en bild med dem och mitt hjärta! :-)))

Carolina var bara ÄNNU snyggare än på TV i verkligheten, hur fräsch som helst!!! Och på skuldern hade hon en shopping bag från Gucci.. ( I looooove Gucci) :-) Hon såg verkligen ut som en "stjärna"! jag gillar henne och imponeras över resan hon gjort från Big Brother, att hon bjuder så mycket på sig själv, att hon tagit ur sina oäkta bröst och att hon alltid skrattar och är så GLAD! (det är det få tjejer som henne som är!!!

 När vi bläddrade i Aftonbladet igår på flyget på väg hem till Oslo ( vi kom hem igår kväll ) så ser vi stor bild på Carolina & Carina också står de att de är de nya program ledarna för IDOL!! :-) Hur fränt som helst! Trot faktiskt att de måste ha haft den presskonferensen precis före vi mötte dem och att de var därför de var så x-tra sminkade och fina för de hade samma kläder på bilderna i Aftonbladet....

Det var Johannas första möte med kändisar! ;-)

Glädjespridare!

168397-162
Min kära vän Lotta och hennes sööööta prins Vincent.

Måndag var vi och myste med dem (och Krister kom också och gjorde oss sällskap!) på "Lisa på torget" på Östermalmstorg i solen. Åt super god skagen toast och drack "dagens". Det var bara DEN mysiga stunden!!!  :-) Var så skönt att få berätta om allt som hänt och få massa kloka tankar & ord tillbaka. TACK Lotta!!! Du är en underbar vän och du sprider glädje i mitt liv!!!! :-)

Efter lunchen gjorde vi "depå stopp" hemma hos Lotta & Co. Dvs blöjbyte och mat till de små. Det är ju så mycket smidigare att göra sånt hemma än ute på stan..!

Sen tog vi en "dagens" med Krister & JIG på Tures och efter det blev det MAX grillen middag för mig och JIG för då sov sessan så gott i vagnen. MAX är ju bara såååå gott!!! :-) Kanke inte det mest romantiska stället men ett av de godaste...! ;-)

Underbart hotellrum!

168397-161
Prinsessan ny incheckad på vårt underbara rum!

Vi bara NJUTER på vårt super fina hotell rum! :-)
Och prinessan sover faktiskt bättre (!!) än hemma här! Helt fantastiskt och över alla förväntningar!!!

LYCKA!!!!!

168397-160

När vi nu var nere och åt god frukost så KOM RINGEN!!!!! :-)

Mamma hade postat den från Luleå igår och vi höll andan.... hade ju inte varit så kul om den kom bort på Posten.. och egentligen skickar man ju inte något så dyrt i ett kuvert... Men - lite spänning kryddar ju tillvaron så - den postades igår och nu sitter ringen perfekt på mitt finger! :-)

Hela personalen på hotellet blev helt engagerade och gratulerade! :-)

Ringen är såååååååååååååååå FIN!!!! :-)


TACK TACK TACK min JIG!!!


Prinsessans säng!

168397-159

Det här kallar jag BRA service!!!!
Prinsessans säng stod så här klar och FIN då vi checkade in!
Den söta nallebjörnen var pricken över i!!! :-) och muminpappa sängkläderna var ju de sötaste...!

I natt har sessan sovit som ja... en prinsessa!!!! :-)
Hon somnade vid 21.... och sov hur gott som helst till kl. 04... gav flaska (fick värma med vatten kokare på badrummet - perfekt!!) och sen sov hon som vanligt till 7.30. UNDERBART!!!! :-) Var lite orolig att hon skulle sova dåligt eftersom allt är nytt och vi inte har bott på hotell tidigare men det gick ju verkligen BRA!!! :-)

Vi hade en lampa tänd på rummet... JIG somnade ungefär samtidigt som sessan och jag satt och myste med nya SVENSKA blader... MAMA (i love it!!), Föräldrar & Barn som hade DOP & FEST bilaga vilket ju passar helt perfekt nu inför vårt dop! + Amelia Baby special tidning.  UNDERBART med svenska baby tidningar, de är de BÄSTA!!! :-)

Hotel Diplomat!

168397-158

Vi bor helt FANTASTISKT fint och mysigt på Hotel Diplomat i hjärtat av Stockholm med helt bedårande sjö utsikt!!! :-) (samt NK utsikt ;-) ) LOVELY!!!!!!

Prinsessan tyckte lika mycket om vårt FINA hotell rum som jag och JIG gjorde!! Hon bara skrattade och myste i stoooora sängen!

Jag var tvungen att dubbelchecka priset för det känns som att vi fått en svit... ;-) Rummet är på hörnan av huset så vi har stoooora vackra fönster på 2 av rummets 4 väggar. Lyxigt!! :-)

Här kommer vi att ha det hur bra som helst!!!

Stockholm!!!

168397-157

Här har vi precis landat på Arlanda och väntar på vårt bagage.

Vi blev så klart sena på morgonen, att stiga upp kl. 6 är inte helt vår grej... Men tack vare lite smarta trix på Gardemoen (som att inte ställa sig i någon av alla köer...;-) ) så kom vi med vårt flyg 9.05. Hjärtat var en ÄNGEL hela resan, precis som vanligt och detta trots att hon inte tar pupp längre. Jag var lite rädd att hon skulle få ont i öronen men nej då... hon bara sög på sin tutte och var hur nöjd som helst! :-)

Jag blev LYCKLIG så fort vi landade.... otroligt SKÖNT att komma bort och att vara i min älsklings stad Stockholm! :-) Ser fram emot super dagar!!!!!!

GLAD PÅSK!!

168397-156
Så här söt var min prinsessa igår när vi var ute på stan... Ny kofta från "Monsoon" på Akder Brygge" och de sötaste tofflorna som hon fått av kära Kjersti. :-)

I morgon - måndag flyger vi till Stockholm kl. 09. LÄNGTAR!!! :-)
Vi köpte flyg biljetterna idag och har ännu inte fått klart med det hotell rum jag vill ha (sjö utsikt...) så vi får se var vi hamnar... Vi är ju inte kända för att vara ute i så god tid... ;-)

Ska bli helt UNDERBART att komma bort några dagar nu efter allt som hänt. Längtar efter att gå tur på Djurgården, fika, ta en dagens på Sturehof, möta vänner, shoppa och bara vara....!

Vi kommer hem igen på torsdag kväll. Eftersom JIG ska jobba så tar vi med pc´n så jag kommer kanske att blogga på turen om jag får tid...!

Önskar er alla en underbar, solig, rolig och GLAD PÅSK!! :-)

Söndag..

168397-155
Jag och mitt hjärta på "Druen" på Aker Brygge.

Natten var bra i natt... hjärtat vaknade vid.. hmm.. kommer inte ihåg? men i alla fall vid 5 och sen vaknade hon som vanligt vid 7.30... Låg och myste i sängen, gav flaska och sen gick JIG upp med henne så att jag fick.... SOVA!!!! :-) Total LYCKA!! Jag sov till kl. 11, då vaknade jag av att sessan låg och pratade, då hade hon visst somnat om igen och legat och sovit i sin säng brevid mig... Mysigt! :-)

På em gick vi alla 3 till Aker Brygge och åt god frukost/lunch. Sen köpte vi årets första mjukglass med choklad dopp som vi åt i solen. Mums!!!! :-)

Nu är klockan allt för mycket... ska strax lägga mig...


Bloggtoppen RSS 0.91