I´m in loooove !


Jag är ♥ KÄR ♥ i den här väskan....!

Jag shoppade några nya härliga blader idag och när jag sitter framför TV´n tidigare i kväll och bläddrar i senaste "In Style" (för september ! redan !) så höll jag på att svimma när jag plötsligt fick den här annonsen framför ögonen för Oh my god !!! vilken SNYGG väska detta är !

Och känner ni igen den? Jag tror faktiskt att jag kan "lukta mig" till Gucci väskor för det är ju den här väskan som Jessica Simpson har på bilden jag visade tidigare idag, men då i rött. och då hade jag ingen aning om att det var en Gucci, jag tyckte bara att det var en riktigt snygg väska... Så -  snacka om sammanträffande när jag fick syn på annonsen  ;-)



Plötsligt så har jag ingen önskelista längre utan jag har bara en önskan.... och det är väskan ni ser på den stora bilden.
I love it ! :-)


Dagens puss!



Nu är vi på väg ut genom dörren och dagens blev på mig: linne Filippa K, halsband Bvlgari (mitt favvis!), kjol/skjört från Zara, och bältekedja från "Bibi" (sålde det i min butik). Johanna har klänning från Gap.

Carpe Diem!


Önskedröm...



Idag önskar jag att vårt hus låg exakt så här "nära" havet för då vore det så mycket smidigare för mig och Johanna att kunna ta oss ett svalkande dopp :-) Men - istället är vi i en lägenhet mitt i city och en av fördelarna med det är väl att vi passerar H&M, Filippa K och Zara m.fl. när vi strax går utanför dörren... Så - inget ont som inte har något gott med sig ! ;-)

Och just det ja ! En sak till:


Vi har 60 liter Semper Fullkornsvälling  för åldern: 1 år som går ut på datum i januari 2009 "över"  så om du vill köpa all denna goda välling för en billig penning (och kan komma och hämta den hos oss för den är lite tung för posten ;-) så är du välkommen att hör av dig !


Happy day!

 
Det är inte bara Fergie som lanserat en egen sko-kollektion i dagarna, det har även Miss.Hilton gjort.  Och på tal om egen business...  Businesswoman Ivanka Trump ser riktigt classy ut i denna outfit. (men jag är överraskad över att inte väskan & skorna matchar.?.)

Kunde inte låta bli att lägga ut ett till inlägg innan jag går ut i solen för jag blir så blogginspirerad av alla era trevliga kommentarer! :-)


Lauren Conrad och en väldigt SNYGG väska !


Den här reklamen för det danska barnkläder märket "Holly" är ju bara hur söt som helst! Kolla in jackan i Chanel stil.. den  passar fint på Johanna om ett par år ;-)

Nej , mina kära vänner - NU ska här solas !
 
Önskar dig en riktigt HAPPY day! :-)


Gucci + Johanna = friends.


Snurriga tjejen.....

Igår började Johanna med en ny grej som hon har fortsatt med idag: hon snurrar runt, runt, runt på samma ställe till hon blir så yr att hon antingen går in i någonting eller ramlar omkull och det tycker hon är hur kul som helst :-)

Och en annan sak som hun tycker är kul är att leka med Gucci...


... och så här hittade jag Johanna & Gucci tidigare på morgon i hallen/gången. Johanna låg och pratade med Gucci som låg och slappade (det är ju så varmt nu) och jag konstaterade att Gucci är nästan lika lång som Johanna ;-)

Nu sover darlingen sin "nap" så jag ska trippa ut på balkongen och njuta solen (molnen har försvunnit och vi har klarblå himmel! )  tillsammans med mina blader och lite färsk uppskuren melon, mums !

P.S jag presenterar vinnaren i tävlingen senare idag.


Jag älskar väskor!


Kolla in Jessica Simpsons SNYGGA väska ! hennes stylist har verkligen BRA smak för tjejen är alltid så snygg & välklädd.

Att jag älskar väskor är ju ingen big news direkt för er bloggisar ;-) och som ni vet så fick jag en bok av min kära mamma för en tid sedan som heter "Väskor  - En passion" och i den står det mängder av härliga citat, bl.a. detta:

"En accessoar är alltid en svår balansgång mellan den goda smaken och den dåliga. Handväskan kan med andra ord betyda skillnaden mellan framgång och fall för en utstyrsel."
/Valentino Garavani.

Det är så sant som det är sagt ! Väskan gör "det lilla extra" till din outfit så välj med omsorg :-)


Godmorgon mina vänner!


Bilden på oss är från i förrgår kväll.

Imorgon är det NY månad och sedan igår har vi NY start-tid: 07.30 ! för även idag var det då Johanna stod i dörren till sovrummet och tyckte att jag skulle vakna :-)  Så nu pågår det Nyhetsmorgon på TV4 för mig på TV´n i köket (där jag sitter och bloggar) och barnTV i vardagsrummet där Johanna sitter och myser och ute skiner solen bakom tunna moln så detta är en skön morgon.


Igår la jag fram lite olika alternativ till kalas-inbjudningarna... och om jag känner mig själv rätt så kommer detta lilla "prosjekt" att ta dagen ;-)

Idag är min plan att fixa inbjudningskorten  till Johannas 2-års kalas som närmar sig och jag riktigt längtar till jag får blåsa upp de rosa ballongerna, öppna serpentinerna, packa in presenterna och sedan se Johanna blåsa ut sitt 2-års ljus på den stora dagen! :-)

Här kommer dagens som jag tycker stämmer väldigt bra:

"Egen stil är vackrare än perfekt skönhet."
/Angela Missoni.

Dagen idag är den sista i juli så jag önskar dig en extra härlig dag just idag !

Kram! ♥

Helt otroligt..!


Idag åt vi lite glass på eftermiddagen och Johanna fick "ta helt av"  :-)

Alltså det är helt otroligt och jag fattar verkligen inte hur det går till ? Men jag har börjat kunna somna i stolen brevid Johannas säng då jag läser godnattsaga för henne.. Jag menar det är ju helt OK att sånt kan hända en gång, men flera gånger? Så nu sitter jag här helt nyvaken och önskar att kvällen var ung för jag hade en del jag planerat att göra... Hmm.. det var ju i alla fall en himla TUR att jag släckte alla ljus !  ;-)

Bäst att fixa till lite här på köksbordet nu för det ser ut som ett totalt bombnedslag eftersom jag använder det som "kontor" eller vad man nu ska kalla det.

Hoppas att din dag varit fantastisk och att du ligger och sover i din sköna säng nu ! :-)

God natt & Sov så gott så "ses" vi imorgon igen. ♥

Ny dag, samma lekpark.


Nu har det blivit många "Johanna åker rutschkana" bilder i sommar ;-)

Det blev en "favorit i repris" för Johanna idag trots det olyckliga fallet igår och hon blev så glad när hon såg lekparken att hon skrek högt och sprang den sista biten :-)


Johanna på väg upp på lekborgen.

Och barn glömmer ju fort så hon var uppe och spatserade runt på samma ställe som igår men jag blev så orolig att hon  skulle ramla att jag bad en man som var där uppe med sin son att lyfta ner henne till mig också gick vi till sandlådan istället för det kändes lite "lugnare" ;-)


Hej vad det går! :-)


Det kändes tryggt då hjärtat åkte i den här lilla rutschkanan men plötsligt så gick hon iväg upp till den stora....


... och jag fattar inte hur hon vågar?? Men plötsligt så satte hon sig ner och åkte den här stora rutschkanan idag IGEN. Mitt hjärta klarar nästa inte sånt här ;-)

Det var på gränsen till lite väl mycket folk på lekplatsen idag och det var kö till att åka rutschkanor och annat. Lite crazy.!


Dagens shoppingtips!


En riktigt FIN klänning från "Ted Baker" som jag hittade då jag för första gången tittade hon hos
Nelly igår kväll.

Idag blir det 2 shoppingtips :-)

Det första är den här super fina klänningen som jag  hittade jag då jag påbörjade min jakt efter en fin klänning igår (jag ska på ett par festliga tillställningar i augusti/september och behöver något nytt).

Mitt andra tips är att det är rea / salg med -50% på ALLA kläder & interiörting (ej möbler) hos en norsk nettbutik som heter "Luca". Detta upptäckte jag igår då jag beställde en fin sänghimmel till Johannas rum därifrån till HALVA PRISET!  (ni vet den där rosa som jag visat så många bilder på? det blev en likadan men i vitt ! ) 

Dags för glass här nu och sen ut! :-)


Hoppa, hoppa!


När Johanna vaknade efter sin "nap" så gick hon raka vägen till vårt sovrum och hoppade :-)

Efter Johannas studsmatte premiär hemma hos Lotta & Co i Luleå så är att hoppa det bästa hon vet just nu och i brist på en egen studsmatta här hemma så har hon kommit på att det går att hoppa i sängen så här ser ni en glad tjej som precis hoppat runt i mammas & pappas stora säng ;-)


Det här är sååå kul! :-)

Dagen idag är riktigt solig nu så jag tror att vi ska gå ut snart.

P.S missa inte att det är sista dagen att tävla idag ! :-)


Soft morgon...


Så här står det: "Håll i er ! Nu vässer H&M armbågarna rejält inför höstens kollektioner och jag vill bara ge er en varning" Be on time! För det här känns riktigt lyxigt, som hämtat från Missoni eller Chanel. Nytt känns också de vintage inspirerande kläderna!"

Det var tydligen inte bara jag som var tröttis på morgon för nu hittade jag precis Johanna sovande framför barnTV :-) Så nu ska jag passa på att hoppa i duschen och fixa till mig i lugn och ro = mamalyx!

Men först ville jag visa er vad jag hittade i svenska bladet "mama" häromdagen; min senaste shopping från H&M! Det är alltid kul när man se saker man shoppat i blader. Också försökte jag mig på att skriva själv på bilden (inspirerad av Carolina Gynnings blogg ;-) 

Nej, nu gäller det att jag pinnar på här innan hjärtat vaknar.


Godmorgon onsdag!


Jag har kvar att visa er en del bilder från Luleå så idag blir det några stycken. Här är jag tillsammans med min bästis Lotta då vi var där på super trevlig middag fredag 18 juli. Lotta lärde jag känna då jag var ca 7 år och idag är hon tandläkare, fru,  och en fabulous mama till sina 3 fina barn.

Ny dag och nya härliga möjligheter! Och - nu gäller det att vi njuter juli´s sista dagar för strax kommer Augusti på besök och den månaden relaterar vi ju till "hösten" eftersom skolorna drar igång igen och alla semestrar är över så som sagt - NJUT lite extra idag och imorgon :-)

Min lilla darling vaknade redan kl. 07.30 idag och eftersom det var i tidigaste laget för mig så har jag legat och småsovit lite i soffan när hon sett på morgonTV. Skönt! och välbehövligt för jag kom mig så klart inte alls i säng så "tidigt" som jag tänkte mig igår.


Se så fint Lotta hade dekorerat på bron (entrén) med blommor från trädgården och flytkoppar med thélys i.

Idag bjuder Oslo på en del moln och det känns faktiskt riktigt bra för då slipper jag känna stressen att vi borde gå ut och istället kan jag fixa på här hemma med gott samvete och det behöver jag för jag har en del på min "att göra lista".

Nu ska jag fixa hallonsmoothies här så jag avslutar med dagens:

"Det är du som skapar din egen framtid."
/Ur "En härlig bok".

Carpe Diem!

Kram! ♥

Super snygg outfit!


Ja, tack ! denna outfit vill jag gärna ha :-) Jag har faktiskt en likande sommarjacka från Juicy men den här - som är lite mer "höst"  - står fr.o.m. nu på min önskelista.

Detta är den snyggaste outfit jag sett på länge ! :-)  Tjejen heter Ali Larter och jackan hon har på sig kommer från mitt favorit märke Juicy Couture och kan klickas hem från deras
hemsida.

Och här kommer ett par till star-pics:

 
Fergie har lanserat en egen skokollektion och kolla in vad Paris & Benji klär sig matchande.

Idag ska jag försöka komma mig i säng tidigt (allt är relativt ;-)  så jag säger TACK för idag och önskar dig en natt fylld av sweet dreams! Här går det föresten värsta åskan i kväll och regnet det öser ner så jag kommer nog att sova gott till ljudet av regnet som smattrar mot fönstren.

God natt & Sov gott! ♥

Full fart i lekparken!


Johanna var värsta tuffa tjejen i lekparken idag.

Vi tog en tur till lekparken i Frognerparken idag och Johanna var så modig och klättrade så högt att jag fick stå med andan i halsen heeela tiden och vara SÅ rädd att hon skulle ramla ner. Och när hon plötsligt åkte den stoora rutschkanan så trodde jag att jag skulle svimma.

   
Rutschkanan är favoriten! (det här var den lilla) och sen klättrade hon plötsligt upp till "hängbron" och gick fram och tillbaka på den och tyckte att det var hur kul som helst.

Oj, vad vi mamas får oroa oss för våra små och jag kände mig som värsta "hönsmamman" när jag hela tiden sprang efter Johanna och sa att hon skulle vara försiktig samtidigt som jag berömde hennes framsteg. Och mitt i all lek så hände plötsligt det jag oroade mig för mest: Johanna ramlade ner från hög höjd men tack vare att de har en mjuk "matta" under hela lekparken så gick allt bra tack och lov ! Men jag måste erkänna att jag fortfarande är lite skakig efter det otäcka fallet... till skillnad mot Johanna som grät en stund men sen var lika happy som vanligt igen!


Dagens.


Topp Odd Molly, byxor Filippa K, mina favvo skor köpta i Bangkok  (mitt märke) och min favvo väska från Accessorize.

Den här bilden blev kanske inte helt lyckad ;-) för det första så är den suddig och för det andra så sprang Johanna precis ut ur bild men - det syns i alla fall vad jag hade på mig.


Johanna var SÅ ivrig på att komma sig iväg till lekparken.

Vi har precis ätit super GOD take-away middag från "Bambus" som JIG hämtade upp på vägen hem. Mums! 


St. Tropez & Club 55 !


Catherine Zeta Jones njuter sommaren på hennes & Michael Douglas yacht "Excellence III" utanför Club 55 i Saint Tropez. Kolla in hatten! Oh la la ! 

Sommaren 2005, ca 1 månad före jag mötte JIG, så var jag på en helt speciell semester-tripp till lyxiga Saint Tropez på franska rivieran och jag ÄLSKADE stället ! Och mest av allt så älskade jag beachen "Club 55" där jag var och solade några timmar en dag men my god ! smakar de så kostar det där nere på lyxiga rivieran...

Mina 2 timmar i solen kostade mig över 1.000kr (helt galet ! ) för jag hade inte med mig någon handduk - trodde det skulle ingå då jag hyrde solstol - så jag fick shoppa en i beachclubens lilla shop och de enda handdukar de hade kostade 800kr (!) och då var de helt enkla, enfärgade med en brodyr som det stod "Club 55" på. (det är den handduken jag har under armen på bilden). Idag är jag glad över att jag har denna handduk som minne men där och då sved det lite i plånboken ;-)


Jag kan säga så mycket som att Catherine Zeta Jones är BETYDLIGT mer rätt klädd för Club 55 än vad jag var ;-) för där var det så SNYGGA beach outfits att jag aldrig sett något liknande och det var SÅ kul att sitta och titta på alla vackra människor som kom in från sina yachter för att luncha.

 
Jag njöt ett glas champange på Club 55 ena dagen och den nästa var jag på shopping inne i Saint Tropez. Kolla in båtarna , eller jag menar yachterna ! hur lyxiga som helst :-)

Oj, nu börjar "Allsång på Skansen" och det ÄLSKAR jag & Johanna ! Vi sjungar och dansar och klappar händerna hela tiden så nu ska jag gå och titta med henne. ´

Önskar dig en jätte trevlig kväll!


Bunnys.


Det här skulle bli en riktigt fin & kul bild med oss och våra bunnys men den ser ju faktiskt mest knasig ut . haha :-) Johanna ville plötsligt sitta ner och min väska håller på att ramla ur vagnen.

På måndagar brukar jag titta på "Playboyjentene" på TV3 men dessa bunnyöron har ingenting med den serien att göra ;-)
 
När vi kom till Liseberg i lördags och jag såg alla som gick runt med  bunnyöron så tyckte jag bara att det såg hel-knäppt ut. Men efter ett par timmar så shoppade jag ett par rosa och ett par gröna för då kom jag plötsligt på att de kan vara jätte kul att ha. Och så är det ju med många trender också... först tänker man "det där skulle jag aldrig sätta på mig!´" men så gör man plötsligt det ändå en dag  :-)


Johanna hade (och har!) så mycket kul med den här fågeln på pinne.  På bilden ´kommer hon precis ut ur butiken på Liseberg.

Klockan närmar sig 16 nu och det är hög tid för oss att gå ut :-)


Festliga Liseberg!


"Hej, hej pappa! :-)" Johanna var SÅ stolt & glad när hon åkte karusell och vinkade till JIG varje gång hon snurrade förbi.

Det är verkligen festligt att gå på nöjesparker som Liseberg! :-)  Alla människor är glada och förväntansfulla och hela stämningen "osar" en mix av både glädje & rädsla för någon står och ska åka bergochdalbanan för första gången samtidigt som en annan precis har vunnit en gigantisk kexchoklad :-)

Jag hade inte varit på Liseberg på många år och det var premiär för Johanna så därför var det extra festligt och jag och JIG tyckte att det var SÅ kul att se hennes glädje över alla ballonger, karuseller och annat.


Första gången Johanna åkte karusell var på Skansen i Stockholm förra sommaren och då var hon inte helt happy men NU  - 1 år senare - så älskade hon det ! :-) fast det var nog tack vare att hon satt på en liten soffa på en elefant istället för på en häst för det tycker hon inte om ;-)

 
"Mera, mera!"  sa Johanna då karusellen stoppade så vi åkte ett varv till.... ! :-)

Om Johanna fått välja själv så hade hon nog åkt 100 gånger till så det var lättare sagt än gjort att få med sig henne därifrån ;-)

Nu har hjärtat vaknat här så nu ska vi äta lite och sen iväg ut. Vad KUL det är att ni är så många som tävlar ! Jag har redan gjort iordning paketet här så att jag kan posta det på torsdag då jag presenterar vinnaren :-)


"Nap" = allt ska göras.


Johanna tyckte att det var SÅ spännande att titta på karusellerna på Liseberg i lördags.

Nu sover mitt hjärta sin "nap" och då ska jag passa på att söka fram laddaren till mitt batteri till kameran för det är spålöst borta och batteriet är tomt...  hmm.. undrar om jag kanske ska söka i Johannas rum för där hamnar både det ena och det andra nuförtiden ;-)

När hjärtat sover sin "nap" är det typ 1 miljon saker som jag önskar att få gjort.. starta en tvättmaskin, plocka iordning på köket, städa i hallen, fixa på Johannas rum, svara på mejl, vika tvätt osv osv osv ... Ni som har barn känner nog igen er ? ;-) Men - jag ska självklart passa på att njuta solen på balkongen också för det är ju bara sommar en gång på året :-)

Hoppas att du har en fantastisk dag idag och att solen skiner på dig !


Star pics.!


Plötsligt har Jessica Simpson blivit country sångerska och oavsett vad hon sjunger så är hon lika snygg.

Jag älskar att se vad kändisar har på sig så varsågoda - här kommer några pics som jag valt ut :-)

   
Cameron Diaz i en lite mer relax outfit än Paris Hilton som ska på fest.

 
Eva & hennes Tony (LÄNGTAR efter nya episoder av Desperate Houswives) och "Brittan" som chillar i Mexico.

Nu - morgonfix!


Godmorgon högtryck!


Jag & min Gizmoprinsessa Kjerstin på "Huk" igår. Kjerstins fina klänning från H&M är ett shoppingtips! :-).

Wow! vilken helt fantastiskt sommarväder vi har! Bättre än så här kan det inte bli :-) 

Vår dag startade kl. 08.30 när Johanna stod i dörren till sovrummet och sa "mamma!" och nu pågår morgonmys här med TV4´s nyhetsmorgon på TV och jag njuter ett stort glas juice.

Igår hade vi den härligaste dagen på beachen med fantastiska Gizmoprinsessan Kjerstin och hennes prins. Vi var på "Huk" och där hade jag inte varit på måååånga år så vi är så glada över att vi fick följa med våra vänner dit. Och Johanna är SÅ glad i Kjerstin vilket värmer mitt hjärta :-) De badade och lekte och jag NJÖT solen.


Två favorit tjejer! :-)  Johanna älskar att leka med Kjerstin.


Vi var inte direkt ensamna på beachen igår ;-)

   
Kjerstin & hennes prins hade lyxigt sköna solstolar :-) Och när Johanna sov sin nap så var det verkligen inte lätt att hitta skugga till henne men jag lyckades hitta ett litet träd som skyddade  ;-)

TUSEN TACK kära vänner för den härliga beachdagen! Det är så härligt att kunna ses "spontant" och Johanna koste sig sååå med dig Kjerstin :-) Igår kväll sa hon ditt namn + bada flera gånger . Tack igen, ni gjorde vår dag !

Nu ska jag ta tag i dagen så här kommer dagens:

"Det finns många stigar till bergets topp"

Jag önskar dig en FLOTT dag och hoppas att du tar några steg på din stig mot dina mål idag ! :-)

Kram! ♥

P.S missa inte min sommartävling som pågår t.o.m. imorgon.


Hello Kitty.


Kalender & skrivbok från "Akademibokhandeln" i Göteborg.

De är väl inte direkt någon "big suprice" att jag shoppade den här kalendern? ;-)  Och den söta anteckningsboken med kronan på ska användas till att skriva upp alla web-adresser jag hittar som jag skriver på små lappar som jag sedan tappar bort...  Måste samla dem på ett och samma ställe så jag lätt kan hitta rätt.!


"Grandma's" = favoritbutik!


De hade skyltat så fint med "Oliver Furniture" och den rosa pilen visar den "tallrikshylla" som jag shoppade till Johannas rum där den kommer passa perfekt.

Alltså jag skulle vilja ha precis ALLT ! från interiörbutiken "
Grandma's" i Göteborg för här säljs alla de varumärken som jag gillar allra bäst och som jag själv sålde i min butik "Gizmo & Co". Bl.a. Lexington, All in wood, Mateus, Bruka Design, Hannas & Himla.


Kolla in den underbara barnavdelningen!  Till  höger tittar samma spjälsäng som Johanna (från Englesson, Stockholm Kids) hade fram och på hyllan ovanför Johanna står flera av de böcker som jag tipsade om häromdagen (från RylandPeters).


Göteborgs shopping.


Jag köpte den ena Lexington kudden/puten i Stockholm och eftersom jag måste ha symetri på allt så var jag bara tvungen att köpa en till... Kuddarna / puterna "bor" nu i vår säng. (från NK i Stockholm & Grandma's i Göteborg).

Efter att Johanna börjat sova i sin egen säng på sitt eget rum så har jag slutat att somna då jag nattar henne eftersom jag inte lägger mig ner i en säng och läser boken. Trodde jag ! För i kväll lyckades jag tydligen somna sittande i fotöljen i värsta obekväma ställningen och vaknade nyss. Crazy! ;-)

När vi var i Göteborg i helgen så bodde vi helt perfekt ! För det första var hotellet - som jag redan skrivit flera gånger - absolutely fabulous :-) och för det andra så låg det mitt i city med super nära avstånd till mina favorit butiker. Och det passade oss riktigt BRA för vi hade ganska lite tid till shopping eftersom vi skulle till Liseberg.


Jag & Johanna på shopping i Göteborg i lördags. Vi hade precis besökt en favorit butik som heter "Papeterie" där jag shoppat presenter .

Så - jag & Johanna gick på stan ett par timmar när JIG hade businessmöte (hans företag är placerat i G-borg) och här ser ni vad som fick följa med oss hem.


Den söta lampskärmen till Johannas rum ska jag shoppa fot till på Ikea. Doftpåsarna "Laundry Linen" doftar underbart GOTT . Allt från butiken "Grandma's".


Status.


Kjersti i fina solhatten och jag passade på att sola då Johanna sov sin "nap".

Idag har vi haft en helt underbar dag på beachen med underbaraste Gizmoprinsessan Kjerstin och hennes prins. Det har varit äkta Thailandvärme och jag fick riktig Mallorca feeling när vi låg där och pressade... ! :-)

Nu ska jag duscha av mig sanden och sen är det MYS med Johanna som gäller.

Önskar dig en flott kväll och återkommer självklart om en (liten) stund igen.


En sommartävling!


Vinsten = Norska augusti nr av "Costume" (mitt favvo blad!) & boken "Shopaholic ties the knot" av min favorit författare Sophie Kinsella.

Plötsligt fick jag lust att arrangera en tävling bara för att jag är så glad i er läsare ! :-)

Vinsten är  nya norska "Costume" (augusti nr.) som är mitt favorit blad + en underbart kul bok för shoppinggirls som oss :-) och om du dessutom ska gifta dig snart så är den ju bra helt perfekt.

Jag har fyllt hela "Costume" med rosa post-its där jag skrivit små kommentarer till bilder, reportager etc så att den blir lite mer "personlig" och spännande att bläddra i.


Ett exempel på hur jag placerat post-its i bladet.

För att vinna denna härliga sommarläsning så skriver du som vanligt en kommentar i detta inlägg om varför just nu ska vinna. Tävlingen pågår t.o.m. onsdag.

♥ Kram & Lycka till!

P.S Costume finns att köpa i Sverige på danska men inte på norska så därför kan det ju vara kul för er svenska girls att kunna vinna ett norsk blad ! :-) (för språket är ju så likt i skrift )


Fabulous måndag!


Det var så lyxigt att sitta på hotellets uteservering och äta frukost i sommarvärmen i lördags. Och hotellfrukosten var perfekt och bjöd på massor med god färsk frukt som jag älskar .

Så här på sommaren så är ju alla dagar lika fabulous - t.o.m. måndagar ! - och det gäller att vi verkligen N J U T E R högtrycket och hamstrar sol & värme inför höst & vinter :-)

Och jag har en feeling av att ni är MÅNGA läsare som är på semester / ferie nu så jag önskar er världens bästa dagar fyllda av lyckliga stunder med familj & vänner. Koppla av och våga slå av mobiltelefonen ibland för det är en LYX att inte alltid vara tillgänglig och att bara "få vara" .


Jag blev SÅ imponerad över hotel Avalon. Här är ett exempel på varför: Koll in hyllan som satt vid sidan om TV´n på väggen. Den innhåller "Recidense" (BRA interiörblad), dvd´s, cd´s och läckra design kataloger. Och ja - som ni förstår så var det både TV och dvd / cd på rummet och bara det är ju en LYX ! och helt PERFEKT då man har med sig barn.

Jag & Johanna ska njuta dagen med sol & bad på en strand me vänner så vi ska försöka komma oss iväg ut strax så här kommer dagens:

"Det är bara det vi inte gjorde som vi ångrar."
/ ur "En härlig bok".

Sköt om er idag!

Kram! ♥

I morgon ar en annan dag.


Johanna på vag mot Gøteborg i fredags och vi invigde de Hello Kitty solskydd som jag shoppade i Thailand. På bilden pekar Johanna och sager "Kitty!" (hon ar lika glad i Hello Kitty som jag ar ;-)

Och då ska jag beratta om vår miniweekend i Gøteborg, visa shopping OCH køra igång en liten tavling :-)  Och tank -det ar imorgon redan  ! før klockan har precis passerat 24.00.. så vem vet - kanske hinner jag blogga mer innan jag lagger mig? Men om jag inte får till det så får vi se fram emot då vi vaknar imorgon før då ses vi igen.

God natt & Sov gott! ♥

Svalkande sommarboende.


Kolla in detta underbara sommarboende - en husbåt -  som hade passat perfekt dagar som idag , men kanske inte fullt lika lovely vid storm.. ;-) (och inte så barnvanligt). Bilderna kommer från SkonaHem och du kan se fler bilder
har.

Idag har vi så VARMT vader att det inte hade varit helt fel att bo så som på bilden ! Tank så enkelt det hade varit att ta sig ett dopp då och sedan sitta med ett glas vitt på "altanen" och doppa tårna i vattnet.... det hade varit lovely :-) Men som sagt - inte alla dagar på året som ett sånt har boende passar... och det passar inte alls till små søta prinsar & prinsessor..


Detta ar vad jag kallar "a room with a view" :-)


Blått & vitt på sovrummet ar SÅ fint! och riktigt sommarfrasht.  (Sjalv shoppade jag blå / vita Lexington kuddar till vårt sovrum i helgen som jag ska visa er senare. )

Jag tror faktiskt att jag måste ta mig en kall dusch føre jag lagger mig i kvall for just nu ar det nog typ 150 grader har i lagenheten och jag saknar den SKØNA aircondition vi hade i Thailand..  Men - vi ska NJUTA varmen før det ar precis detta vi går och langtar efter resten av året :-)


10-års kalas & paket tips!


Hipp, hipp, hurra ! Johannas kusin Maria fyllde år idag :-)  Och så har såg paketet hon fick av oss ut. Ett paket-tips ar att låta det fina kort du køpt vara synligt och inte gømma det i ett kuvert før kortet førgyller paketet ! :-) Detta tips fick jag sjalv i en butik i Gøtebort i helgen och pløtsligt ångrade jag att jag inte gjort så oftare. (papper från Norli, band från Panduro, bokstaven M från Panduro och kort køpt på "Papeterie" i Gborg).

Idag har vi varit och firat Johannas kusin Maria som fyllt 10-år. Och Johanna hade såå kul med girlsen och hon hoppade och hoppade och hoppade på studsmattan som stod ute i tradgården. Vadret idag var SÅ VARMT att vi faktiskt fick gå in och ata tårtan.. inte ofta man kanner så i Norge ;-)  Det var rena rama Thailand varmen !


Vi hade med oss Thailand-presenter och eftersom JIG's systrar ar tvillingar så fick de likadana paket :-) Ett paket-tips ar att køpa hem en blomstergirland från tex Sia som du klipper små bitar av och faster på paketen - så som jag gjort på bilden - før en liten blomma passar helt perfekt på en sommarpresent :-)  (papper, band & etiketter från Panduro Hobby).


Fødelsedagsbarnet och Johanna som pløtsligt blev valdigt busy med sin bebbe..


JIG's tvillingsystrar Kari (t v.) och Eli (t. h) och i mitten Elis mans dotter Camilla. Camilla håller upp presenten hon fick av oss och de andra ar i fullgång att øppna sina paket.

     
Jag & Johanna matchade varandra idag :-) Och nej, Johanna gør INTE det ni tror på bilden i mitten ( ha, ha :-) , men oj! vad hon hade KUL och vad hon hoppade med sina kusiner Hedda, Maria & Mathias (hon i blått ar en kompis till Maria).

TACK Kari & Co før en jatte trevlig eftermiddag ! :-) Om Johanna fått bestamma så hade hon fortfarande varit och hoppat i er tradgård ;-)


Vi chillar..


Har ar vi på taket på Hotel Avalon i Gøteborg igår. Till høger om oss ar den coola poolen med fabulous utsikt! Jag har på mig tunikan från Custommade som jag shoppade i Luleå ( på Kringlan ), solbriller Gucci & vaska Accessorize (jag har nog aldrig fått så mycket berøm før någon vaska som før denna! nar vi var på stan i Gborg igår kom flera fram och fragade var jag shoppat den?  Sånt ar kul ! )

Vi kommer oss inte ivag till bad idag før vi har haft super mysig søndagsfrukost (eller kanske jag ska saga lunch? vi åt nyss ;-) och snart ska vi ivag på fødelsedagskalas hemma hos Johannas kusin.

Jag har solat lite på balkongen och nu ska jag fixa har hemma. Mysigt att chilla hemma på en søndag :-)


Bakdags?


Kolla in Juicy Couture vaskan. (bild från Martha Stewart).

Jag ønskar att jag kunde slanga ihop en sån har lacker tårta eller....


Dessa skulle passa perfekt på en girlie søndagsbrunch. :-)

... så har lackra muffins! men nasta gång jag får før mig att baka något så blir det  not  "shake and bake" muffins istallet før det ar lika bra vi inser att vi inte kan vara bra på allt ;-)



Min lilla bunny.



Pløtsligt kom Johanna gående med det har diademet nar hon skulle ata sin morgonvalling nyss så det råder inga som helst tvivel om att vi var på Liseberg igår ;-)


Godmorgon soliga søndag!


Johanna i skønaste hotelsangen på "Avalon" med sin morgonvalling igår.

Klockan 06.00 stod Johanna och ropade "mamma!" och 5 minuter senar somnade vi båda om i storasangen och dar vaknade vi strax efter kl. 09.  Oslo bjuder på ett perfekt sommarvader idag igen och detta høgtryck førtjanar vi verkligen nu! :-)

Dagen idag bjuder på sol, bad och ett fødelsedagskalas senare i em. Så nu ska jag hoppa i duschen før jag ha planer om att spika upp dom dar tavlorna som jag aldrig fick spikat upp føre vi reste innan vi går ut också ska jag fota gårdagens shopping så jag kan visa er.


Godmorgonpuss! på vårt hotel igår.

Har kommer dagens:

"Vårt liv ar har och nu och bara vi kan valja vad vi vill gora med det."
/ Ur "En harlig bok".

Happy sondag!

Kram! ♥

P.S som ni kanske ser så fungerar inte min pc normalt så jag kan inte andra språket från norska till svenska..

Suprice!


Jag och Johanna busar på en restaurang i Gøteborg igår kvall.

Nu ar vi hemma igen! Eftersom vi inte fick något hotellrum på samma hotell i natt (vi stod på vantelista) så bestamde vi oss før att vi var nøjda med turen och kørde hem istallet før att byta hotell.  Men - vi hade GARNA sovit en natt till på "Avalon" før hotellet var FANTASTISKT och sangen vi sov i var nog den skønaste jag någonsin sovit i ! :-)

Dagen idag bjød på shopping, lovely varmt sommarvader och ett besøk på Liseberg och jag ska beratta mer om allt detta imorgon før nu ska jag krypa ner i sangen och det blir extra skønt efter timmarna i bilen då jag satt och hade en stor Liseberg ballong i kna ;-)

God natt & Sov gott alla harliga!

Kram! ♥

P.S jag valde faktiskt att inte ta med mig min pc på turen før eftersom vi misstankte att vi skulle køra hem idag redan då vi åkte så bestamde jag mig før att familjens minisemester skulle njutas utan internet.



Dagens shoppingtips!


Party, party !

Vi är som vanligt  lite efter schema då vi ska iväg på resa ;-) så - jag hinner ge er mitt dagens shoppingtips innan vi kör mot Göteborg .

Den här "Carrie-toppen" kommer från H&M Trend och kostar 698nok. Super snygg till tighta svarta byxor. (Jag har tyvärr inte tid att ta på mig den och visa nu - får göra det då vi kommer hem)

Önskar dig en FAB fredag och hoppas du ska göra något riktigt festligt ikväll!


Tack mina underbara bloggisar!


Bild från hotellets hemsida... ser bra ut ;-)

Tusen miljoner TACK mina kära läsare för era hotell tips inför vår Göteborgs weekend :-)

Nu har vi precis bokat rum på "Avalon" - efter tips från er! - och jag ser fram emot att checka in där senare i kväll.


... och den här bilden från hotellets tak-terrass så jag har en känsla av att detta hotell passar oss perfekt ! :-)

Ni är världens bästa bloggläsare!  

P.S  om någon av er har tips på mysiga barnbutiker i Göteborg så får ni gärna tipsa mig! och tipsa gärna om bra butiker till mig också ;-)  Jag ser fram emot att besöka en av mina favoriter: "Grandma´s"!

Puss & Kram! ♥

Härliga böcker & ett tips!

 

Dessa underbara böcker kommer från
RylandPeters och "baby notes" ska jag absolut gå för nästa gång jag eventuellt ska ha en liten baby för det är så härligt att ha en fin bok att skriva i :-)

Och jag har såklart en bok som jag skriver om Johanna i och den är mitt dagens tips !

 
Det är boken till vänster som jag har till Johanna och den är helt UNDERBAR och mitt tips! . Det är super fina bilder i den och perfekt med plats att skriva på och möjligheter att sätta in bilder lite här och där. Den finns i Sverige på svenska och i Norge på norska.

Och boken till höger har jag bläddrat i flera gånger, den är riktigt mysig. Jag har den som heter "babie´s rooms from zero to three" från samma tjej "Judith Wilson" och den har jag hämtat en del inspiration ifrån.


Godmorgon sommardag!


I lördags mötte vi upp min kusin Sussie + man & dotter uppe i Luleå. De hade precis kommit med flyget från Stockholm (där de bor) för att besöka familj uppe i norr. Jag & Sussie har haft SÅ många år med party , shopping och annat girlie i Stockholm. Vi umgicks massor och vi bodde båda i Vasastan så varje söndag satt vi på något fik och hade girltalk & vi har många glada minnen från Stureplan ;-) Därför var det extra kul att ses nu för vi hade inte setts på ca 3 år. (Vi är 3 kusiner på min pappas sida som är födda samma år (-70), jag, Sussie och Eva-Lena.)

Natten i natt blev lite speciell för kl. 03 står Johanna inne i köket och ropar "mamma!". Denna lilla "happening" slutade med att jag vaknar i fotöljen vid Johannas säng kl. 06... Gick då tillbaka till min sköna säng och somnade om och vaknade alldelens nyss av att Johanna ännu en gång står i köket och ropar "mamma!" men den här gången var de ju helt okej för klockan var nästan 8.30 :-)

Jag hoppas att din natt varit lite lugnare än min och att du vaknat pigg & happy !


Johanna hemma hos sin morfar i lördags.

Nu vill min darling ha både morgonvällen & "Musse" så här kommer dagens:

"Ditt liv är härligt och fullt av möjligheter!"
/ Ur "En härlig bok."

Solen skiner från en klarblå himmel, det är äkta sommarvärme ute och det är FREDAG. Kan det bli bättre? :-)

Jag önskar dig en FAB dag!

Kram! ♥

P.S vi har ännu inte beslutat oss för om vi ska resa till Göteborg... så vi reser kanske plötsligt iväg i em.. Vi får se.

Natta!


Jag hade gärna vaknat till detta dukade frukostbord imorgon bitti... vilken sommardröm! :-) Bilden kommer från Sköna Hem.

Nu har jag precis svarat på era trevliga kommentarer som jag fått idag och med det avslutar jag min bloggdag och säger TACK för idag! Imorgon har vi en helt ny dag att fylla med lyckligastunder, hur härligt är inte det ?! :-)


Detta var ju bara en helt fantastisk snygg bild på Jessica Simpson och den får mig att längta till jag ska och göra mina extensions om några veckor :-)

 
Kolla föresten in Mischa Bartons baddräkt, eller body? eller vad det nu är... ;-) Och bilden till vänster är från vår super trevliga kväll hemma hos våra grannar igår. Till helgen flyger de ner till vår härliga resort i Phuket och bor i vår lägenhet och jag hade SÅ gärna följt med dem... Saknar Thailand..!

Natta! ♥

Lyxigt !


Lyxig "fönstershopping"....

Känner du igen väskan? Det är den söta muffin-väskan som Charlottes dotter gömde Carries mobiltfn i. ! och om du råkar ha ca 22.000 kr över så kan du klicka hem den hos
Neimanmarcus ;-) och om du fortfarande har pengar över efter att du shoppat väskan så kan du fortsätta med de här super läckra  skorna från Christian Louboutin... de kan bli dina för 4.600 kr hos net-a-porter.





Min coola tavla.


Ta inte åt er personligen nu kära läsare, jag vill bara visa er en favvis :-)

Den här postern -  som är från en utställning på konstcentret  "Henie Onstad" här i Oslo -  köpte jag 2003 och jag minns det som "igår". Tavlan står inne på kontoret här hemma och väntar på att hängas upp någonstans... jag hade den tidigare på bakrummet i min butik och jag tycker att den är stencool.

P.S problemet blir då Johanna frågar varför Barbie gör så där med fingret? haha ;-)


Middag i solen.


På väg hem från "Pasta Basta".

Nu har vi varit ut och ätit middag hela lilla familjen på "Pasta Basta" och det var lika varmt och skönt som i Thailand , Helt underbart! :-)

Jag åt super god lasagne (min favvis där) och på vägen hem sprang jag in på H&M och shoppade med mig en super fin "Carrie-topp" som jag precis provat men den var lite stor så imorgon ska jag byta och fota så förhoppningsvis blir den morgondagens "shoppingtips" ;-)


Jag passade på att fota skyltfönstret hos Massimo Dutti (där jag inte shoppat på 100 år...) på vägen hem för jag blev lite kär i den stickade västen till vänster.

Nu ska jag spika upp några tavlor här innan det blir för sent och jag väcker grannarna ;-)



Härligt!


Johanna på sitt rum.

Å vad det är HÄRLIGT att fixa hemma! :-)

Nu har jag fått Johannas hylla på plats också men den ska fixas till mer innan den är helt klar. Ska fota och visa då alla saker är på rätt plats :-)

Efter en heldag inne är vi nu på väg ut en sväng.

Hoppas att din dag är fantastisk!

Kram! ♥

Dagens interiörprosjekt.


Jag har flyttat ut den fina Bruka möbeln från köket till hallen och ställt den där sittbänken var. Bänken har jag flyttat till en annan plats i hallen och nu återstår att fixa en snygg dyna till den + att montera upp tavellister, tavlor och fixa till med "pynt" på skänken.

Hej och hå fixar på!  men ett bad ute i solen börjar locka så vi får se om det kanske blir en tur ut då hjärtat vaknar efter sin nap? Eller också kör vi helt enkelt på här hemma nu då jag är så gott i gång :-)

Fast jag får väl erkänna att jag faktiskt tagit små pauser i mitt fixande och smitit ut på balkongen och suttit i solen och ätit vindruvor och bläddrat i blader och sökt "hall/gång inspiration" lite då och då nu då Johanna sover. Och eftersom jag inte hittat det jag söker ännu så tror jag att jag går ut och fortsätta bläddrandet strax.

Oj, när man "talar om trollen" - nu vaknade Johanna precis. Got to go :-)


Kanon väder!


Härlig badbild som jag hittat på nätet.

Det är ju värsta kanon vädret ute nu så egentligen känner jag att vi borde åka till stranden eller gå bort till Frognerbadet och bada men efter våra 6 månader i Thailand så känner jag inte samma solstress i år vilket faktiskt är ganska skönt. Så - idag fixar vi hemma trots det vackra vädret och det är riktigt härligt att vara hemma en solig dag också för aldrig är väl lägenheten så fin som när solen skiner in genom fönstren och balkongdörren står öppen?! :-)

Nu är skötbordet borta från badrummet och wow! så mycket plats det plötsligt blev där inne :-) Och mitt i mitt badrumsprosjekt så har jag nu påbörjat ett "fixaiordninghallen" prosjekt så nu flyttar jag möbler här...! Riktigt kul!


Hello torsdag & Hello Kitty! :)


Fint Hello Kitty halsband av
TarinaTarantino.

Godmorgon kära läsare och hello... Kitty! :-)  Jag & Johanna är nyvakna och även om jag är lite trött just nu så är i alla fall shoppinlusten vaken efter att jag hittade detta söta Hello Kitty halsband ;-) 

Här i Oslo skiner solen från en vackert klarblå himmel och det där högtrycket med stort H har verkar ha kommit för att stanna och det är ju bara hur underbart som helst. Så idag lockar sol & bad men samtidigt känner jag att jag vill komma iordning här hemma så jag tror vi blir hemma till Johanna sovit sin nap, vi får se... det är så SKÖNT att inte ha några stora planer utan att kunna ta dagen som den kommer :-)


Gårdagens H&M shopping till Johanna: hårsnoddar & strumpbyxor.

Här kommer dagens som blir lite speciell idag för i går läste jag en intervju i norska ELLE och där sa en person (Mahmouds) följande:

"...det finns inget som heter "att göra fel". Man lär av sina fel och därför är de inte fel. You can not look back and see the future. Du ska inte se tillbaka. Jag har alltid levt livet som det kommer...!"

Detta var SÅ bra sagt tycker jag så därför fick det bli dagens för ofta säger vi "med facit i hand så skulle jag gjort annorlunda..." men det är ju egentligen knasigt att tänka på för vi har aldrig facit i förväg så om man istället tänker att fel man gör bidrar till erfarenheter så vänds de till något positivt och det gör livet härligare :-)

Happy torsdag!

Kram! ♥

Sweet dreams.


Måndagens kvällsbus.

Jag blir helt lycklig då jag tittar på den här bilden av Johanna & Vincent som jag fotade då vi hittade dem på "stora sängen" efter badet. Dom tokbusade och hade helt otroligt kul :-)

Det var så underbart härligt att göra ett "Stockholm stopp" på vägen hem och trots att det är lite styr att resa t.&.r. Arlanda med så mycket bagage för så kort tid som vi hade så var det absolut värt det.

Nu ska en trött bloggis gå och mysa med ELLE & In Style en liten stund före sängen så jag önskar dig en natt fylld av sweet dreams också ses vi igen imorgon.

God natt kram! ♥

P.S Lotta - TUSEN MILJONER TACK min kära fantastiska vän för de lyckliga stunderna vi fick hemma hos er :-) Du kan konsten att förgylla vårt liv och vi är SÅ glada och tacksamma för att vi har dig och din familj som våra vänner.

Stolta mamas & kids i badet.


Två stolta mamas.

Nu undrar ni ju helt säkert vad det är vi tittar på? Vi tittar på våra söta kids som badar tillsammans :-)


Johanna & Vincent var SÅ söta när de badade tilsammans och det var inte lätt att få upp dem ur badet så om de fått välja hade de nog badat fortfarande :-)

Pusskalas.


Johanna & Vincent hade pusskalas mitt i middagen :-)

Kvällarna går SÅ fort så nu ska jag blogga klart om Stockholm och sedan ska jag krypa upp i soffan och mysa med de blader + bok som jag fick idag innan jag går och lägger mig. Det blir en perfekt avslutning på den här soliga dagen :-)

   
När jag kom hem från min shopping så välkomnade Lotta mig med kallt gott rosévin :-) Och sen blev det lite presentöppning. Vi hade köpt ett super sött crocketspel med djur i trä till Vincent (på "Sprall" på NK ) och till vår stora suprice så fick även Johanna present av Vincent! En jätte jätte söt liten rosa väska med en rosa katt i med prinsessekrona på huvudet (måste fota och visa imorgon).


Stockholm i mitt hjärta..


Jag och min nära & kära vän Lotta hemma hos henne och hennes familj i Stockholm i måndags.

... sjunger dom på "Allsång på Skansen" och det stämmer verkligen in på mig för Stockholm äger en bit av mitt hjärta!
 
Jag bodde där i ca 6 år innan jag flyttade till Oslo och jag älskar pulsen & "storstadskänslan" och jag tycker att Stockholm är en av världens vackraste städer (kanske t.o.m. den vackraste!) med sitt vatten och alla vackra gamla byggningar.

Och som ni vet besökte jag & Johanna huvudstaden på vägen hem från Luleå. Vi "checkade" in hos våra underbaraste vänner runt kl. 16 i måndags och redan kl. 10 på tisdag morgon "checkade vi ut" så det blev en blixtvisit men det var det värt för vi hade det precis så där jätte mysigt som vi alltid har då vi är hos Lotta & Co :-)


Bild från "Naja Lauf", ett av de märken som min kära vän jobbar med.

Lotta är en helt fantastisk och unik vän som jag blivit nära vän med senaste åren. Vi kommer båda från Luleå (men ingen av oss har bott där på MÅNGA år) och blev "close" då vi möttes på modemässan i Köpenhamn då jag var där första gången 2002. Idag jobbar Lotta på agenturen
BrandedClothes med kända brands som Julie Sandlau, Brittinger,Naja Lauf, Múus m.fl.

Jag är SÅ glad över att jag har Lotta i mitt liv och nu ser jag fram emot att träffa henne igen på mässan i Cph om några veckor :-)


Dagens shoppingtips!


Höstjacka från H&M Trend, pris: 698kr. Modellen är FAB.!

Jag fick tyvärr aldrig tid att visa er den här snygg jackan före jag reste till Luleå men bättre sent än aldrig !

Det var när jag var ute för att köpa en present till min mamma - dagen före vi reste - som jag plötsligt fick syn denna oemotståndliga jacka från H&M Trend. Men redan då var den slut i min storlek på butiken i Bostadveien så jag & Johanna fick åka ner till Oslo City för att shoppa (vilket vi verkligen inte gör ofta) men om du har tur så går den säkert att få tag i fortfarande så.... löp & köp ;-)



Badrekord.


Skötbordet bakom mig ska bort a.s.a.p också ska jag försöka få upp något fint på väggarna på badrummet. Har även lust att lämna in spegeln för inramning.. också skulle jag behöva några hyllor.. Alla dessa prosjekt ;-)

Nu sitter min nybadade lilla darling och myser framför ny DVD som hon fått i present av JIG. Och idag slog hon "badrekord" för hon har badat hur LÄNGE som helst och hon började dessutom med en ny grej, hon plaskade som bara den i vattnet så att det skvittrade över hela badrummet (och över mig) och det har hon haft såå kul med :-)


Titta vilka vackra rosor jag fick av min älskade JIG igår :-) De luktar himmelskt gott ! Ni är föresten några som ibland frågar om JIG.. Han är inte en del av bloggen så jag skriver (nästan) aldrig om honom men han finns ;-)

Vi ska strax gå ner till våra trevliga grannar på ett glas vin och berätta om vårt hem i Thailand för de reser snart ner och bor på "vår" resort. Helt fantastiskt KUL !

Trevlig kväll! jag återkommer senare :-)


Dagens tips!


Presentpapper & band från Åhlens och bokstav från Panduro Hobby.

Jag kom på att det ju är EVIGHETER sedan jag gav er ett "dagens tips" (jag får skärpa till mig) så HÖG tid för det nu :-)

Så här såg paketet som jag gav till Kjersti ut och mitt tips är det "K" som jag hängt fast på rosetten. Jag har köpt alla bokstäver & siffror på Panduro Hobby och de är super fina att dekorera paket med. Bokstäverna finns i olika utföranden och just den här är lite tjockare "papp".

Att göra vackra paket är ett nöje! :-)


Solig eftermiddag i vacker bakgård.


Johanna tycker att det är sååå spännande med lilla Sunniva (min vän Kjerstis dotter) men här hittade hon ingen baby i vagnen för den var inne och fick ny blöja.

Min bästa vän Kjersti fyllde år då vi var i Luleå (hipp, hipp, HURRA!) så idag firade vi henne med presenter, tårta & cider  i deras soliga och vackra bakgård . Vi hade bara hur mysigt som helst och fick tid till massor med girltalk då kidsen sov i sina vagnar.


Johanna hade jätte kul och fick låna spännade leksaker av grannar till Kjersti.

När Johanna vaknade så hittade hon direkt 2 barn i ungefär samma ålder på bakgården som hon sedan lekte med heeela tiden då vi var där så det var jätte kul för henne och härligt för mig för då fick jag en stund i solen med Kjersti.

 
Plötsligt fick både jag & Johanna också paket. Av Kjersti & Sunniva. Snacka om suprice! så vi blev super glada :-) Johanna fick en söt tallrik från Bruka Design och jag fick lyxigt härlig läsning: In Style, ELLE + Vendelas "Make Up Bibel".

TUSEN MILJONER TACK för en underbar eftermiddag och fina presenter vännen min! Du är helt unik och som jag alltid får säga då vi träffats: You made my day! :-)


Min nya Gucci & ett trevligt möte!


Min nya parfym :-) När jag stod där i tax-free butiken och doftade på parfymer så hände en kul sak! Plötsligt kommer en super söt tjej fram till mig och säger "Anna-Stina?". Då visar det sig att det var en jätte trevlig bloggläsare som jobbar på SAS som kom fram och hälsade. Jag blev verkligen super glad! :-)  (Du som kom fram till mig: jag är SÅ glad över att du kom och hälsade! och jag önskar dig den allra bästa sommaren! Kram.)

Min underbara Vera Wang parfym: "Princess" har tagit slut och plötsligt fick jag lust på någon helt NY doft så jag har sökt och sökt och sökt men det är verkligen inte lätt att hitta "the one" bland alla dessa parfymer i hyllorna.... Jag har provat flera hundra känns det som och de flesta känns för "mycket" och för "kraftiga" i doften på mig så jag började till slut att fundera på att välja Princess igen eller Angel (som är en annan favorit doft jag haft i flera år)...
 
Men den som söker finner..! För igår på Tax-Free butiken på Arlanda så stod plötsligt den här (relativt) nya parfymen från Gucci framför mig och så fort jag kände på doften så insåg jag att den var "THE ONE"! :-) Så lyckan blev total! och den fick självklart följa med mig hem.

Så nu har jag inte bara väskor, solglasögon och en katt som heter Gucci... nu t.o.m. luktar jag Gucci!  haha :-)


Hotell i Göteborg?!


Jag står brevid en liten söt bäbis som sover gott i vagnen... Klänning från Zara köpt i Thailand.

Vi har varit och SUPER MYST hos Kjersti & Sunniva idag (berättar mer om det senare) och kom precis innanför dörren och nu pågår det matlagning här. Vi lyxar med korv & pommes idag. En favvis :-)

Ska återgå till maten nu men har en fråga först:

Vi ska resa till Göteborg på till helgen och jag undrar om du har något bra hotell tips till oss? Vi vill gärna bo centralt. Scandic ´på Avenyn var det första hotel jag kom att tänka på men det finns kanske mysigare alternativ? Tipsa mig gärna! :-)

Hoppas att du har lika vackert sommarväder som oss idag och att du njuter dagen!

Kram! ♥

Stockholm & "Mathilde" makes me happy!


När jag kom hem från min shopping möttes jag av 2 busiga barn som hade hur kul som helst.

Vi hade bara de BÄSTA timmarna i Stockholm och när vi "checkat in " hemma hos min alla underbaraste vän Lotta & Co så säger plötsligt Lotta "lämna Johanna här hos oss så kan du gå ut på stan själv". Snacka om LYXIGT !! :-) Så - jag hade 2 timmar alldelens själv då jag gick runt och super myste i mina favoritbutiker när Johanna hade "the time of her life" med sin boyfriend Vincent.

Jag bara ÄLSKAR att gå runt i Stockholm och en av de första sakerna jag gjorde var att jag gick och shoppade mig en påse med coccosprickar som jag sen gick och mumsade på :-)  och sen styrde jag stegen mot min favorit butik..


Snygg påse med härligt innehåll från favorit butiken i Stockholm: Mathilde.

Tyvärr så var det ju fortfarande rea överallt och Mathilde hade bara fått in ett litet stativ med news från Honky Dory och Maje men det var inget spännande, mest "basic"... Så det blev ingen stor shopping på mig MEN - en ny favoritsjal fick följa med mig hem och det var ett super köp för dessa sjalar "bor" jag i.


Super användbar färg till alla vita sommarkläder . En sjal är en snygg accessoar som gör det där lilla extra till en outfit.

En GLAD NYHET är att "Mathilde" öppnar en stor NY butik i "PK-Gallerian" i augusti !! :-)  (de har en rea-butik där nu fram till öppningen). Jag är helt övertygad om att det kommer att bli Stockholms SNYGGASTE butik och jag ser fram emot shopping där :-)


Godmorgon mina fantastiska bloggisar!


Johanna chillar i vagnen vid gaten på Arlanda igår.  Resan hem gick jätte bra!

Jag är SÅ imponerad över att Johanna somnade sött i sitt rum i sin egen säng igår och att hon har sovit där hela natten lång fram till alldelens nyss :-) Duktigt ! tycker jag eftersom vi varit bortresta i 10 dagar och det inte alltid är så lätt med förändring. Själv har jag också sovit riktigt gott för nog är det något helt speciellt med sin egen säng :-)

Det var så härligt att vakna till en solig & varm sommardag idag och nu står balkongdörren öppen och släpper in den sköna luften och Gucci ligger där ute och myser.


En helt nyvaken och trött Johanna (hon sov hela flighten Stockholm - Oslo) väntar på flygtåget på Gardemoen igår. Som vanligt så lyckades jag inte resa "lätt" ;-)

Jag kör tvättmaskiner och ska hoppa i duschen strax. Dagens planer är mysig dejt med min bästa vän Kjersti och sen tror  jag kanske vi ska bada också nu då vädret är så fantastiskt. Men - framförallt ska jag packa upp och fixa iordning här hemma.

Här kommer dagens:

"Våga vara lycklig!"

... står det i ett av mina blader och det tycker jag vi ska tänka på . Var lycklig för det du har och kom ihåg att du är fantastisk! :-)

Kram! ♥

God natt bloggen.


Svenska Chic, norska Costume, svenska "Kalas", Lantliv & Mama. De ligger fortfarande orörda här hemma och imorgon ska de NJUTAS.

Gissa om jag passar på att shoppa blader då jag är hemma i Sverige ! och till min lycka hade det kommit några nya IDAG som shoppades på Arlanda.

Nu är det hög tid för sängen här så att jag vaknar utvilad till en onsdag fylld av solsken & bloggning. Och då ska ni bl.a få se ett super köp jag gjorde på H&M precis före vi reste men som jag aldrig fick tid att visa er :-)

God natt & Sov gott !  och TUSEN TACK för alla trevliga kommentarer jag fått igår + idag. Ni är fantastiska! :-) (jag ska svara imorgon).

Kram. ♥

Celebs.


Ny stylad frisyr på Fru Parker.

Jag hittade ett par bilder på Eva Longoria Parker så nu längtar jag tok mycket till Desperate Houswives drar igång igen :-) Men nog tycker jag att hon var finare i längre hår...  Eller vad säger ni?


Är det gartnern? ;-)

 
Man kan inte tro att Nichole har fött barn nyss då man ser den här bilden och kolla in Tom Cruise och Katie, de blir bara mer och mer lika ;-)


Tillbaka i Oslo!


Jag & Johanna på ´Kallax flygplats i Luleå i går fm.

FÖRLÅT min frånvaro igår och idag men eftersom vi bara hade ett blixt-snabbt stopp i Stockholm (man får bara stanna max 24 hours när man har anslutningsflyg som vi hade Luleå-Oslo t&r) så räckte tiden helt enkelt inte till....

Men  - nu är vi hemma i Oslo igen så nu kommer jag att blogga hur mycket som helst imorgon :-) för i kväll är det Allsång på Skansen och MYS med familjen som gäller. :-)

Vi har precis ätit jätte god middag och Johanna springer runt och leker med Gucci och själv luktar jag på min nya Gucci parfym...mmmmm.. I love it! Ska visa bilder och berätta mer om ALLT senare :-)

Hoppas att du har en fantastisk dag och att solen skiner hos dig också!

Kram! ♥

P.S jag bara ÄLSKAR Stockholm och lyckades hinna med liiite shopping i alla fall.. ;-) Ni ska självklart få se !

Grattis Johanna!


Dagens namnsdag: JOHANNA. Bilden är från lekparken igår eftermiddag.

Hipp, hipp, HURRA! Idag har min älskade Johanna namnsdag hela dagen lång :-) och det får vi fira med våra vänner i Stockholm senare idag.

Nu håller vi på att göra oss klara här och jag ska strax iväg ut och fixa ett par små ärenden innan vi ska åka iväg mot flygplatsen. Det ÖSregnar idag och är ett riktigt höstväder ute och på något sätt så gör ju det att det faktiskt känns lite lättare att resa härifrån... :-)

Mitt lilla namnsdagsbarn står vid min sida nu och det är dags att fixa till henne för dagen så nu loggar jag av och packar ner pc´n så bloggas vi igen från Stockholm senare idag (om jag får tillfälle).


Tittut!

HAPPY måndag - njut den nya veckan och alla möjligheter som dyker upp ! Och stort GRATTIS till alla er som heter Johanna idag! :-) Ni får njuta dagen lite extra.

Kram! ♥

På väg till Stockholm..


Det här sovrummet är ju bara hur "amerikanskt" som helst och egentligen lite "för mycket" men ändå bara SÅ fräscht. Känns som hämtat ur en stuga... eller ett hus på landet..  Jag gillar det för att det ser så "inbjudande" & somrigt ut :-)

När jag surfade runt lite tidigare i kväll så hittade jag ett härligt sovrumsreportage hos Sköna Hem som jag kopierade några bilder ifrån. Dessa bilder passar det perfekt att avsluta den här dagen med för nu ska jag strax krypa i säng så att jag vaknar pigg imorgon då vi ska flyga till Stockholm.

Det ska bli SÅ kul att träffa våra kära vänner och att gå på lite shopping och jag har gjort en liten lista över butiker som ska besökas och på den står det: Mathilde (favvisen), NK (så klart ! där finns "allt" och jag älskar "Sprall"), Bruka Design (ett måste) och Syster Lycklig där jag ska se efter sänghimmel till Johannas rum . Gissa om jag längtar !


Snygga sängkläderna etc till sovrummet på övre bilden...


En av de saker som står på min "interiörönskelista" är en vit stege liknande den ni ser på bilden. Jag tycker att det är SÅ fint att ha en sån i sovrummet eller i badrummet och jag hittade en hos Ellos som det lockar att klicka hem...

Jag ska försöka hinna lägga ut ett inlägg innan vi reser imorgon men OM jag inte hinner det så bloggar jag så fort jag får tillfälle och det kan hända att det inte blir förren på tisdag då vi kommer hem till Oslo igen för imorgon kväll ska vi mysa med underbara vänner i Stockholm hela kvällen lång...

God natt & sov gott mina kära bloggisar. Jag är så glad över att jag har er! Och TACK för era kommentarer som inspirerar mig i mitt bloggande!

Kram! ♥

Grattis till den vackra duken!



Oj, oj, oj.. jag har såååå svårt för att bara presentera EN vinnare av den vackra duken från "
MyliDesign" för precis som vanligt då jag ska utse / lotta fram en vinnare så önskar jag att ALLA fick vinna.

Nu har jag i alla fall läst igenom era 112 tävlingsbidrag FLERA gånger och TACK för allt fint ni skriver och för att ni väljer att berätta så privata historier för mig. Det beror!


Vinsten! Den vackra prinsessiga Carrie duken med tyllkant värd ca 1.500kr.

Det var 2 bidrag som hamnade i en liten "final", det ena var från Ida (som inreder ett tjejhem), det andra från Lena men det  finns som sagt bara EN vinnare och det är....:

Hej Anna-Stina! Jag brukar läsa din blogg varje dag. Jag tycker att du har en fin klädstil, och väldigt vackert hemma. Jag har oxå haft en dotter som heter Johanna, men hon är en ängel nu hon fick cancer när hon var 3 år och behandlades i Umeå på Barn 3 (barncanceravdelningen) men efter 2 återfall avled hon nästan 7 år gammal. Därför är jag väldigt angagerad i Barncancerföreningen Norra som sträcker sig från Sundsvall till Kiruna. Det täcker in halva Sverige. Men åter till tävlingen, duken tycker jag är helt otroligt fin, men jag har inte haft råd att köpa den. Jag skulle bli väldigt glad om jag vann den, den skulle passa i vår stuga där jag nyss har målat våra gamla trämöbler vita.   Ha det så bra i Luleå !! Många varma kramar från Lena Andersson

Stort GRATTIS till den vackra duken Lena! Din historia berörde mig och jag hoppas att duken kommer att lysa upp dagarna i er nymålade stuga. Mejla mig din adress till: [email protected] så kommer duken på posten.

♥ TACK igen för alla tävlingsbidrag. Ni förtjänar ALLA att vinna! ♥

Dagen i stugan..


Johanna var tok-busig och  sprang så fort hon kunde hela vägen från stugan ner till bryggan typ 150 gånger och eftersom jag sprang efter så sprang jag lika många gånger ;-)

Nu packar jag för fullt här och det tar alltid mer tid än jag tror...  och ändå ska ju allt ändå "bara ner i väskan" men eftersom jag alltid har med mig lite för mycket så gäller det att pussla ihop allt så att varje milimeter utnyttjas ;-)

Men nu tar jag en liten paus i packandet och fortsätter att visa bilder från dagen för vissa dagar blir det fler bilder än andra.


I detta söta lilla "hus" förvaras dryck svalt.

    
Det har byggts en ny toalett i stugan och på väggen hittade jag den här snygga tapeten. Bilden i mitten visar min nya skjortklänning från H&M och på bilden till höger myser Johanna med sin morfar.


Plötsligt var det dags att åka in till stan igen.. Och Johanna har lärt sig ett nytt ord idag: BÅT! :-)

Det var super mysigt att vara ute i stugan idag och jag är så glad över att både JIG och Johanna fått se var jag tillbringat alla mina somrar hela min uppväxt.


"Våran" strand.


Johanna kollar in den vackra utsikten.

En av de bästa sakerna med vår stuga är att vi har en alldelens egen sandstrand :-) Eller egen och egen, alla stränder är ju "allmänna" men - eftersom den ligger på vår "tomt" och så tydligt "tillhör" stugan så är det inte naturligt för någon annan än oss att vara där. Så ni kan ju bara tänka er hur måååånga sandslott jag byggt där under min uppväxt och hur mycket vi har badat här nere och grillat korv och myst :-)


Vi gick raka vägen till stranden då vi kom fram.

    
Johanna fick en hink & spade att leka med och sekundrarna senare fick hon springa runt i bara blöjan för då var allt hon hade på sig blött  eftersom hon självklart gick ut i vattnet och lekte :-)

Jag ser verkligen fram emot allt kul Johanna kommer att ha här under de kommande åren!


Lovely båttur.


På väg ut mot stugan... Vår stuga ligger ute på en ö så man måste åka båt för att ta sig dit.

Jag tycker att det är helt underbart lovely att åka båt! :-) speciellt på en så här vacker sommardag.

När jag var liten köpte min pappa en segelbåt som fick namnet JOHANNA och som jag skrivit tidigare på bloggen så är det därifrån Johanna fått sitt namn. Att båten fick det namnet är för att det är en mix av mitt och min brors namn (Anna + Johan) .  Idag är det min bror som äger segelbåten så den finns fortfarande kvar i familjen.

Men - idag var det pappas båt vi åkte ut med och det härliga med en motorbåt är ju att det går undan i svängarna :-)


Johanna tyckte att det var jätte spännande att åka båt. Och en BRA sak är att man får hyra flytväst på brandstationen för bara 10kr / dag. Fantastiskt ! :-)


En av de saker jag gillar bäst med Luleå är att hela stadskärnan har vatten runtomkring sig. På mitten av bilden skymtar Luleå domkyrka och inte långt från den bor min mamma.

Det känns som att vi hade kunnat stanna lite längre här uppe i norr men imorgon är det dags för oss att resa tillbaka..


Fantastisk dag i skärgården!


Dagen idag var en perfekt båt dag för vi har haft ett fantastiskt sommarväder.

Idag har vi varit på en helt underbar båtutflykt till "vår" (min fars & brors) stuga ute i Luleå skärgård. Det var båtpremiär för Johanna (hon har bara åkt större färja förut) och stugpremiär för min JIG så det var en "stor" dag för oss alla :-)

Själv har jag vuxit upp ute i vår stuga som min farfar byggde och tillbringat alla sommarlov  då jag gick skola där ute och då jag var liten åkte vi skoter (med sido pulka) ut dit på vintrarna och grävde en grop i snön på isen och satt och pimplade och solade. Så jag har massor med härliga minnen från stugan ute på Sandön.

De senaste åren har jag tyvärr inte fått tillfälle att åka ut dit så detta var första gången jag var i stugan på säkert 4-5 år så man kan lugnt säga att "det var på tiden"! Och även om det bara blev en kort dagsutflykt idag så var det hur mysigt som helst :-)

 
Dagens fotad i hissen på väg till båten: skjortklänning från H&M (shoppade dagen före vi reste upp till Luleå), väst från North Face, byxor Filippa K och Nike skor på fötterna. Bilden till höger är oss på bryggan på väg ombord.

Nu har JIG rest tillbaka till Oslo och jag håller på att packa och ska försöka blogga ikapp helgen + utse vinnaren i tävlingen i kväll. Men då får jag skärpa till mig och I N T E  somna vid nattningen.. hur nu det ska gå... ;-)

Hoppas din söndag varit lika solig & härlig som vår!?


Godmorgon söndag! (igen ;-)


Johanna hemma hos Lotta & Co i fredags.

Nu är det slut på snurret och ordning & reda för idag är det verkligen söndag på riktigt ;-)

Vi är helt nyvakna här och ska nu ta tag i dagen så fort vi bara kan för det står mycket på schemat idag... Först lekparken och sen en båt tur ut till vår stuga i skärgården och allt detta före JIG ska resa hem till Oslo igen i em. 

  
Här syns mina örhängen jag hade på mig i fredags lite bättre. Julie Sandlau gör SÅ fina smycken! Jag sålde dem i min butik. Också en rykande färsk Vogue som är på väg till butikerna nära oss snart...! :-) (med Kate Moss on the cover).

Solen skiner och alla mår bra så jag ser fram emot en härlig söndag! :-)

Här kommer dagens:

"Människor kan bo långt ifrån varandra, men inget avstånd kan skilja älskande hjärtan."

Njut dagen och förgyll den med ett tfn samtal till någon kär vän du inte pratat med på länge :-)

Kram! ♥

God natt.


På väg till middag hos Lotta & Co fredag kväll. Johanna var tröttis efter all lek hemma hos sin morfar men hon piggnade till så fort hon fick syn på Mimmi & Stina :-)

Jag får fortsätta att berätta om vår trevliga fredag och dagen idag imorgon (då det är söndag på riktigt ;-) för nu ska jag krypa ner i sängen igen.

Hoppas att du har en riktigt härlig helg !

God natt & Sov gott! ♥

Mysig eftermiddag hos morfar.


Jag och en sleeping beauty på gården hos pappa efter en liten prommis runt kvarteret.

Min pappa kom och hämtade upp oss vid lekparken igår och sen åkte vi hem till han och hans Inger för god lunch. Det var perfekt "sitta ute i solen och äta" väder och vi hade en jätte mysig eftermiddag :-)


Pappa hämtade ner mitt gamla dockhus från vinden och Johanna bara älskade att leka med det. Kul!

   
Snacka om 70-tals stil på inredningen i dockhuset ;-) Kolla in det läckra sovrummet och det fräsiga barnrummet. Oh la la säger jag bara! ;-)

    
Det var så härlígt för Johanna att promenera runt i trädgården.

TACK! pappa & Inger för en jätte god lunch och en mysig eftermiddag.


Fredagens lekparkbesök.


Igår vid lunch jag gick jag och mötte upp Johanna i lekparken där hon var tillsammans med sin mormor så att jag fick göra mig íordning i lugn och ro = lyx.

Nu smygbloggar jag mitt i natten för jag somnade - som vanligt... - då jag nattade Johanna och vaknade nyss. Men jag ska strax gå tillbaka till sängen, måste bara blogga " i kapp " lite först. Och när det gäller tävlingen om den vackraste duken så är jag så himla noga när jag ska utse en vinnare att det tar mig lite tid och den tiden har jag inte haft men - jag hoppas att jag får den imorgon då JIG rest hem för då länge han är här så prioriterar jag, som ni säkert förstår,  tiden med familjen :-)


Det är en scen vid sídan om lekparken och där spelar band härlig lunchmusik varje dag kl.12. Igår var det skön reggaemusik och Johanna apploderade efter varje låt. Det gör hon även då hon någon uppträtt på TV :-)

 
     
När jag kom till lekparken så möttes jag av denna syn. En super koncentrerad Johanna drar runt mamma & Hans i en "karusell" :-)

Jag är så glad över att den här lekparken ligger så nära där mamma bor för den är helt perfekt för Johanna.


Hahaha..!


På väg hem från Lotta & Co igår kväll....

Oh my - jag HAR verkligen semester nu och är ju bara TOTALT dagvild då jag är här hemma hos familjen och bara myser lika mycket varje dag :-) Det är ju SJÄLVKLART lördag även här i Luleå ! hahaha :-)  Snurrig är jag ;-)

Nu säger min mamma "varsågoda!" här. Dags för middag. Dagarna går FORT och vi har det hur mysigt som helst nu när JIG är här tillsammans med oss.

Försöker blogga mer senare om jag får tillfälle. Ville bara säga hej och att jag tänker på er alla underbar läsare och önska er den trevligaste LÖRDAGSkvällen!

Kram på er ! ♥

Happy lördag!


Jag & Johanna ar kladda før middag hemma hos Lotta & Co. Min klanning kommer från Juicy Coutur, ørhangen Julie Sandlau och Johannas klanning ar shoppad på Central i Phuket.

Oj, vad tiden flyger nu då JIG kommit hit och vi ska hinna traffa "alla" ... Igår var vi på jatte mysig lunch hemma hos pappa & Inger, sen kom JIG och vi åkte hem till mamma før att byta om innan vi gick ivag hem till Lotta & Co på den trevligaste middagen.


Gårdagens outfit på dagen: klanning / kjole från Vero Moda, sjal Zara, halsband køpt i Phuket + Thomas Sabo, skor från Bangkok (mitt marke).

Jag ska førsøka blogga mer senare och visa alla fina bilder och beratta mer om gårdagen men nu håller vi på att gøra oss klara før vi ska snart ivag ut..

Dagens blir kort och gott: CARPE DIEM!

Ønskar dig en HAPPY søndag !!  lördag !! ;-)

Kram! ♥

Carrie´s nitbälte = snyggt!


Jag älskar mixen av girle klänningar och nitbältet. Det är "very Carrie" :-)

Med risk för att det blir lite mycket Carrie här nu efter att jag sett filmen så måste jag ändå få skriva om hennes SNYGGA nitbälte för - igår hittade jag det på hennes stylist hemsida och jag tror att jag ska klicka hem det... :-)


Detta bälte kan vi klicka hem
här.

Nej, nu måste jag gå iväg till parken och möta upp min darling.

HAPPY fredag mina underbara bloggisar! Senare idag avslöjar jag vinnaren i tävlingen, jag hinner bara inte med allt just nu...

Kram! ♥

Godmorgon soliga fredag!


Vacker sommarbild som passar en vacker sommardag som idag.

Mitt hjärta vaknade kl. 05 i natt och var sååå ledsen men efter massa kramar och mys somnade hon om till slut. Detta bidrog till att det blev sovmorgon på oss så vi vaknade inte förren kl. 09.45 ! L Y X ! :-)

Luleå bjuder på kanon väder idag igen: strålande sol från klarblå himmel. Det enda som saknas är den där riktiga värmen men den finns, om man sitter i lä i en solig "krok" och det är precis vad jag ska göra idag hemma hos min pappa dit vi ska åka snart. Jag ska bara göra mig klar först och sen iväg och möta upp Johanna som är i lekparken med mormor dit morfar kommer och hämtar oss strax efter kl. 12.

Så - bäst att jag skyndar på här nu. Och i eftermiddag kommer JIG - det blir jätte mysigt ! :-)


Johanna hemma hos Lotta & Co igår.

Jag önskar dig den BÄSTA fredagen och här kommer dagens:

"Erfarenhet är inte vad som händer dig, det är vad du gör med det som händer dig."

Fånga dagen och möjligheterna! :-)

Kram! ♥

Shhhh... vi sover.


Dom här sängkläderna från Lexington är mina absoluta favoriter och - med risk för att bli tjatig - sängen är snyggast med sängkappa så om du inte har en så är det mitt shoppingtips inför helgen :-)

Jag skulle kunna sitta här och blogga hur länge som helst men nu är det hög tid för skönhets sömnen :-)

Hoppas att du har haft en lika bra dag som oss och att du sover gott nu. Jag är så glad över alla trevliga kommentarer jag får och FÖRLÅT att jag inte hunnit svara på alla sista tiden, dagarna bara flyger ! Om jag missat någon fråga som ni önskar svar på så hoppas jag att ni frågar igen .

OCH - jag har läst igenom ALLA 111 tävlingsbidrag till den vackra duken idag så nu kommer jag nog att ligga vaken hela natten och fundera på vem som ska bli den lyckliga vinnaren... Tror att jag får ta lotten till hjälp imorgon !

God natt & Sov gott bloggen! ♥

Shoes, shoes, shoes...!

    
De läckra blå kommer från Christian Louboutin och paljettisarna från Miu Miu.

Efter att jag såg SATC filmen igår så har jag verkligen blivit "Carrie´d away" så just nu bara älskar jag allt som har med Carrie och göra ÄNNU mer.  Och vad passar då bättre än ett inlägg med vackra skor? :-)

Jag hittade alla dessa läckerbitar hos "net-a-porter" så de är bara ett klick borta...  ;-)

De till vänster är Oscar de la renta och de till höger är Pedro Garcia.

Plötsligt fick jag lust att gå "shoe shopping"... :-)


Solig dag hos Lotta & Co.


Johanna mumsar på godis och jag håller upp en söt present som vi precis fått. En hållare till nappen med små rosa hjärtan på. TUSEN TACK darling ! :-)

Efter dagens mysiga lunch med min kära bror så tog jag en prommis hem till Lotta & Co med en sleeping beauty i vagnen och där blev vi sen heeeela eftermiddagen lång. Hur mysigt som helst ! :-)

Dagens "tema" blev bilar och Johanna både åkte bil, satt i bil och puttade på då de andra åkte bil. Kul hade hon! Också hoppades det studsmatta och åktes rutschbana och busades det medan vi mamas & papa satt och njöt solen och livet ute på gården.

Och plötsligt ringde JIG och berättade att han kommer upp till oss imorgon. Snacka om trevlig SUPRICE! :-)


Brum, brum... Johanna kör BMV för första gången i sitt liv ;-)


Mimmi, Måns och Johanna myser på Måns skateboard.


Hoppsansa! När de väl börjat hoppa är det inte lätt att få dem att sluta ;-)

   
Jag blev super imponerad över hur duktig Måns är på sin skateboard och på bilden i mitten leker Johanna & Stina. Efter all lek & bus idag så kröp en trött Johanna upp i soffan och åt lite välling innan vi gick hemmåt...

TACK våra kära vänner för ännu en fantastisk dag! :-)

När vi kom hem till mamma & Hans så åt vi en super GOD middag vilket var en perfekt avslutning på den här dagen.


Mysiga & bekväma dagar!


Söta Måns (Lottas son) kom hem och hälsade på oss hos Lotta & Co idag. På bilden är vi precis på väg att säga bye bye för idag . Min sjal är ett av mina absolut bästa köp!

Jag & Johanna har bara de allra mysigaste dagarna här hemma i Luleå. Så mysiga att jag ibland faktiskt  får för mig att  fundera på om jag kan tänka mig att flytta upp hit igen? Men samtidigt så är jag mer en "storstadstjej"... men man ska aldrig säga aldrig... för plötsligt har man lite andra prioriteringar sedan Johanna kommit in i livet.

 
Lotta har verkligen gröna fingrar. Kolla in rosen! :-) Och titta vad jag fick syn på i lekstugan... en påse från min älskade butik "Gizmo & Co". :-)

Hur som helst så är det i alla fall jätte mysigt att vara hemma och det är otroligt skönt att ha så nära till precis allt ! Som idag tex. Jag gick och mötte upp Johanna i lekparken och dit gick jag på typ 2 min från min mamma. Sen mötte vi upp min bror till lunch på Storgatan och dit gick vi på 3 min. Sen gick vi hem till Lotta & Co på 5 min. Snacka om BEKVÄMT ! :-)

Och på tal om bekvämt.. jag var SÅ glad över att jag lyckades få Johanna att somna ganska tidigt ikväll men vad händer? Exakt. Jag somnar jag också så det är inte alltid så bra att det är bekvämt.. ;-)


Lekparksbus.


Johanna & mormor på toppen av rutschbanan.

Johanna startade sin torsdag med att gå iväg till lekparken med sin mormor och där mötte jag upp dem efter ett par timmar. Då var Johanna super stolt över att jag fick se hur modig hon var som åkte i den "stora" rutschbanan alldelens själv :-)


Hej vad det går ! :-)


Stars!


Jag trodde först att David har en stand-in vid sin sida för jag tyckte att Victoria var så olik sig i ansiktet... Men det är nog bara håret som gör det :-)


Och på tal om hår: kolla in Katie Holmes yviga frilla ;-)


Kolla in Eva Langorias klänning / kjole. Den ser ju bara helt FAB ut ! och vem vet - kanske döljer den en bäbismage? ;-)

Dagarna här uppe i Luleå går SÅ fort och på måndag flyger vi mot Stockholm...



Mysigaste dagen.


Jag & Johanna hemma hos Lotta & Co idag. Lovar att visa vad som är i H&M påsen senare. Min dagens var klänning / kjole från Zara och byxor från Filippa K.

Vi har haft ännu en super mysig dag hemma hos våra kära vänner Lotta & Co idag :-)  Kidsen har lekt och vi vuxna har myst och solen lyste från en klarblå himmel fram till runt kl. 16 då molnen kom på besök.

Nu har vi precis ätit jätte god middag här hemma hos mamma & Hans och det är dags för mig att byta en bajsblöja på Johanna ;-) Sen blir det mitt favorit godis: "skumraketer" !


Snygg "Carrieklänning"!


Det här är en av mina absoluta favorit outfits på Carrie !

Jag blir GLAD av att titta på den här bilden på Carrie & Stanford men just nu undrar jag om hon verkligen hade på sig den där klänningen i filmen? jag kan inte minnas det ... men som sagt - jag måste se filmen en gång till och då bara konsentrera mig på alla outfits för igår var det själva handlingen som var i fokus :-)

Carries klänning är i alla fall FAB (allt med filmen är FAB ;-) ) och häromdagen hittade jag ett tips hos
Engla om att den kommit in hos Asos och den ser ju inte exakt likadan ut, men visst är den lik :

 
Originalet.....och kopian som vi kan klicka hem hos Asos  any second ..

Jag måste erkänna att jag blev lite shoppingsugen nu för den här klänningen /kjolen är som sagt en av mina absoluta favoriter ur SATS och som det stod på mina påsar jag hade i min butik:

"Shopping makes me happy!"


Interiörinspiration!


Ur "Hus & Hem" nr. 5. Samma hem fortsatte sedan i en stor reportage i nr.9 som är ute i butik nu. Då är det familjens fina "båthus" i New England stil som de visar fram.

Igår satt jag och myste med de ex av bladet "Hus & Hem" som jag missat då jag varit i Thailand hemma hos min vän Lotta och då hittade jag ett underbart "hemma hos" reportage i maj numret som jag bara älskar.  Det är ett hus i Stockholm med en familj som har 3 barn varav den ena dottern heter Johanna :-)

Tyvärr så hittar jag inte bilderna på deras hemsida men jag fotade i alla fall den här bilden på barnrummen som jag tycker är SÅ fina. Sänghimlen är verkligen "pricken över i" och när vi kommer till Stockholm på måndag så ska jag shoppa en till Johanna :-) Sen påminde dessa vackra bilder mig om "tallrikshyllan" jag såg på Shabby i Oslo för som ni ser här så har de en sån på väggen ovanför sina sängar. Fint !


Det här vackra bordet från All in wood har vi hemma i vårt kök i Oslo. Bilden kommer från en butik som heter "Vita hem". Jag tycker att den här dukningen är jätte fin och nu fick jag lust att ställa ett par sånna där blommor på vårt bord då vi kommer hem :-)

Nu ska jag göra Johanna klar för lekparken dit hon ska med sin mormor.


Godmorgon klarblåhimmel!


För mig var det helt speciellt att gå och se filmen på Filmstaden här i Luleå igår för det var där jag började jobba strax före jag fyllde 18 år (-88) och jag gick från att vara extra anställd i biljettkassan / kiosken till att bli biochef några år senare. Jag jobbade på Filmstaden fram till 1994 då jag flyttade till Gävle och började jobba på Filmstaden där, och sen återvände jag hem till Filmstaden i Luleå igen ca 1,5 år senare.  Så mitt biobesök igår väckte MÅNGA minnen för detta var faktiskt den första gången som jag var på bio på Filmstaden här i Luleå sedan jag slutade jobba där i 1995. ! och det är ju en liten stund sedan... ;-)

Luleå torsdag morgon.

Det är ju bara SÅ härligt att vakna till en dag med strålande SOOOL från en vackert klarblåhimmel och skön sommarvärme! Exakt så här borde  alla sommardagar få vara :-)

Johanna väckte mig för en liten stund sedan och det första hon sa var "mommo" också skulle vi ut och titta efter mormor. Nu pågår "Dora" på dvd´n här och jag ska ta och hoppa i duschen strax.

Men först gårdagens bio!

   
Mitt nästa cd köp blir - utan tvekan - denna! :-)

Jag kom mig ju ÄNTLIGEN iväg på "Sex and the city" igår och filmen var precis så FAB som jag förväntat mig ! :-) Men - slutet däremot var inte alls som jag trott så där fick jag mig en ordentlig suprice ! Nu kom jag på att jag kanske inte kan skriva så mycket som handlingen för det är säkert några av er läsare som inte sett filmen ännu. Men jag kan säga så mycket som att jag är GLAD över att jag inte hade sett en enda trailer i förväg för det gjorde att jag fick se allt för första gången igår och jag hade inte hunnit bygga upp några förutfattade förväntningar förutom slutet då.... ;-)


Jag var på bio med min kära bror Johan.

Nästa gång jag går och ser filmen - för självklart måste den ju ses en gång till ! - ska jag fokusera på Carries alla fantastiska outfits för my god vilken outstanding stylist hon har. Den tjejen måste ju skratta hela vägen till banken nuförtiden ;-)

Nu har jag en liten darlng som drar mig i benet här... got to go...

NJUT morgonen mina underbara bloggisar så återkommer jag strax med "dagens".

Kram! ♥

Carrie´d away...!


Happy mama på väg hem från bio...


I looooooooooooove it!


Kvällens bio outfit: tunika från Zara, underklänning Princess Tam-Tam, jeans Miss Sixty, skor köpta i Bangkok (mitt märke), väska Accessorize, halsband Bvlgari (Det blev lite knasigt ljus på bilden pga solen )

I kväll har jag ÄNTLIGEN blivit Carrie´d away och jag ÄLSKADE det !! :-)

Ska starta dagen imorgon och berätta om biobesöket för nu måste jag verkligen hoppa i säng om jag ska hinna sova nåt i natt ;-)

♥ God natt kram ♥

Fabulous dag!


Bästa vänner njuter girltalk och ett glas vitt i sommarsolen.

WOW!! vilken fabulous sommardag vi har haft idag ! SOL från klarblå himmel och riktigt varmt och skönt. ÄNTLIGEN ! :-)

Jag och Johanna startade dagen runt kl. 08.30 och då hjärtat somnade sin nap i vagnen vid kl. 12 så gick jag en prommis hem till Lotta & Co och där blev vi heeeela dagen lång och bara njöt av det vackra sommarvädret ute på deras gård.


Johanna hoppade studsmatta för första gången i sitt liv tillsammans med Stina, Mimmi och Henrik och hon bara älskade det :-)


Barnen är SÅ söta tillsammans och de är verkligen "tripp, trapp, trull.." för först kom Stina, sen Mimmi och till sist Johanna :-)

   
Johanna & Stina har kramkalas och sen hade Johanna SÅ kul med den lilla rutshbanan. Hon åkte den hur många gånger som helst och var så stolt över att hon klarade det helt själv idag.

TACK våra kära vänner för en FAB eftermiddag! Vi är så glada över att vi har er i vårt liv :-)


Gucci SS2009!


Gucci spring / summer 2009.

70 års jubileum för Guccis första butik på Via Condotti i Rom firades häromdagen i Rom. 300 inbjudna gäster fick uppleva modevisning med kulisser föreställande Spanska trappan och efterfest på Villa Aurelia. Visningen bjöd på senaste SS2009 kollektionen (SS= spring / summer) i 70-tals glamour anda och kunde följas live på Gucci.com.

Jag undrar om min inbjudan till detta kalas kommit bort i posten? ;-)


Gucci spring / summer 2009.

Detta får mig att LÄNGTA extra mycket till modemässan i augusti då jag ska få se massor av SS2009! :-)


Tisdagens trevliga besök.


Det var mysigt att sitta i "uterummet" och höra regnet smattra mot taket :-)

Innan jag bloggar om dagen idag så kommer här lite fler bilder från vårt besök hemma hos min pappa igår.


Presentöppning.

Min pappa och hans Inger bor i det hus där jag växte upp fram till att jag var 7 år och mina föräldrar skilde sig. Efter det har jag varit där varannan helg + div skollov under hela min uppväxt och på senare år är jag där på besök då vi är hemma i Luleå.

Det var riktigt mysigt att ses igen efter så lång tid (9 månader) och vi blev bjudna på fantastiskt GOD sommarmat: grillad lax med potatis och citronsås och till det ett gott vitt vin. MUMS! :-)


Johanna tillsammans med sin morfar.

   
Pappa grillar den goda laxen och Johanna mumsade på goda köttbullar, skinka, gurka, glass... Hon åt hur mycket som helst ! På bilden längst till höger ser ni min pappa och hans Inger.


Den här gamla gunghästen hade bott på vinden några år och nästa gång vi besöker pappa ska mitt gamla dockhus få luftas också. Plötsligt så är det jätte kul att återse sina gamla leksaker ! :-)

TUSEN TACK snälla pappa & Inger för en super trevlig eftermiddag och en fantastiskt GOD middag ! Och TACK också för de fina presenterna :-)    P.S Jag kan inte minnas sist jag såg Johanna äta så mycket ;-)


Tittut i natten!


Johannas nya grej är att stå så här hur länge som helst. Kanske det är yoga hon börjat med ? ;-)

Tiden & dagarna flyger verkligen här uppe i Luleå och det blir inte många stunder "över" men det är ju så det ska vara när vi är hemma för att träffa familj & vänner!  Och i kväll lyckades jag dessutom somna då jag nattade Johanna och vaknade för en stund sedan så nu sitter jag här mitt i natten och ska mys-blogga lite innan jag kryper ner brevid min darling igen.

Jag har föresten INTE glömt "den vackra tävlingen" om duken - jag har bara inte haft tiden över att gå igenom alla fantastiska tävlingsbidrag men - jag lovar att göra det imorgon så den som väntar på något gott.... ! ;-)


På besök hos morfar!


Happy Johanna med bus i blicken.

Igår var vi på jätte trevligt besök hemma hos min pappa och hans Inger. Vi hade inte setts sedan sist vi var hemma i Luleå, i oktober, så det var SÅ kul att ses igen och Johannas morfar fick ju se en riktigt stor tjej nu :-)

Vi blev bjudna på fantastiskt GOD middag och vi hade det riktigt riktigt trevligt :-) Jag ska berätta mer om kvällen och visa fler bilder senare för nu passade jag bara på att blogga detta inlägg då Johanna körde ett litet bajskalas vid min sida men nu verkar hon vara klar ;-) så nu ska vi gå ut.

 
Johanna bara älskar att sitta på små stolar och hon var SÅ glad över att vara på besök hos sin morfar.

Happy onsdag!


Ett handbroms-skydd!


Tokig sak shoppad i Thailand :-) "Hand brake cover" som det står på förpackningen.

Oj, oj, oj, vad KUL det har varit att läsa era bidrag i min spontana lilla gissningstävling ! :-) Och vad MÅNGA ni är som gissat! 77 stycken :-)  Ni har gissat på allt från att den ska vara till mobiltelefonen, golfklubborna, bestick, till microfonen etc etc men - det var bara en av er som gissat helt rätt. Nämligen Elin!

Postat av: elin

Kan det være trekk til håndbrekket i bilen (=emergency break)...?

Det är alltså ett skydd till handbromsen i bilen så att den ska vara mjuk och skön att hålla i :-) Jag shoppade denna tokiga sak i Thailand till min mamma som en kul grej  också fick hon den av oss på sin 65 -års dag. Och hon trodde - precis som er - att den skulle vara till golfklubborna :-)


Kolla in vad många olika delar det finns i denna "kollektion" till bilen ;-) Och titta vad det står som säljargument högst upp på förpackningsbaksida. haha :-)

GRATTIS Elin! :-) Jag skickar en suprice till dig i posten om du mejlar mig din adress till [email protected]

Det var föresten en tjej som heter Sofie som gissade på att den är till växelspaken på bilen som ett ganska tidigt bidrag så GRATTIS till dig också för du var ju så nära som man bara kan komma.. :-)

Nu ska vi gå ut i det mixade vädret som bjuder på både sol, moln och en hel del vind.


Godmorgon härliga onsdag!


Jag, Johanna och min bror på väg till goda MAX-grillen igår för lunch. Jag bara älskar deras "original dressing" och min favorit rätt är "original mål" :-)

Å vad jag är GLAD över att jag kan blogga normalt igen! :-) eller normalt och normalt..min pc är inte helt frisk, men den fungerar i alla fall och det gör mig HAPPY! :-)

Här startade dagen kl. 08.30 av att Johanna ville stiga upp och äta sin morgonvälling och själv har jag hunnit mysa med nya "Plaza kvinna" och har redan rullat håret klart för idag ;-) I Plaza är det en stor intervju med Izabella Scorupco och jag bir alltid lika IMPONERAD över hennes ödmjukhet och härliga livsinställning. Vilken tjej !


Izabella Scorupco. Sveriges vackraste tjej ?!  ja, i alla fall enligt mig.


Jag brukar aldrig köpa "Plaza kvinna" men detta nummer var ju riktigt BRA så kanske det blir ett blad jag fortsätter att köpa :-) Köper du Plaza ? undrar nyfikna jag.. !

Idag är mormor iväg på golftävling så nu ska jag göra oss klara här också ska vi gå till lekparken en stund innan vi ska möta upp Lotta & Co.

Jag önskar dig en fantastisk dag och dagens blir en text som står på min mammas kylskåp:

"Livet är här och nu."

Det behöver man faktiskt påminna sig själv om ibland för jag tycker man ibland har lätt att leva i "igår" och i "sen" men - livet är här och nu så NJUT det ! :-)

Kram! ♥

Härliga morgontidningar!


Svenska ELLE och Damernas Värld. En lite crazy sak är att DV kom ut i Oslo redan förra torsdagen men den kom inte till Luleå förren idag... !

När jag sprang iväg ut på min morgonshopping idag så passade jag på att titta in till min bror som jobbar i en "interpressbutik" och vad hittade jag där? om inte rykande färska blader !

Så - som den fashionista jag är så blev senaste ELLE och Damernas Värld mina morgontidningar idag och det var så härligt att läsa om alla nyheter i fantastiska klädbranschen för vad är väl en finanstidning mot en modetidning? ... ;-) 


Oj, vad snygg Mischa Barton är här i  sin "bohochic" outfit.

Nu råkade jag precis titta på klockan och inser att det är bäst att jag kryper i säng också får jag starta dagen imorgon med att blogga om dagen idag OCH - med att berätta vem som vunnit gissningstävlingen ! :-)

God natt & Sov gott mina underbara bloggisar.


Tisdag morgon & mitt bästa shampoo.


Johanna på väg till lekparken på morgon med nya leksaker (hink, spade etc) som hon precis fått av sin mormor.

Idag startade vår dag kl. 09 med strålande sol från en vackert klarblå Luleåhimmel! :-)

När jag hade gjort Johanna klar för dagen så gick hon iväg till lekparken med sin mormor och myste där ett par timmar och då passade jag på att springa ut och shoppa shampoo & balsam och sen gick jag hem och tog en lång dusch och fixade till mig i lugn & ro vilket är en "mammalyx"! 

 
 
Här är jag i hissen på väg hem efter min morgonshopping.  Mitt absoluta favorit schampoo och min favorit conditioner kommer från Redken och heter "Extreme", de är världens bästa tycker jag :-)


Fina interiörsaker.


Den här vackra kudden gav vi Lotta & Henrik i bröllopspresent då de gifte sig förra året. Den kommer från butiken "Klassisk Skandinavisk Form" här i Luleå.

Jag passade på att fota några bilder på FIN interiör hemma hos min bästis igår :-)

 
Dessa "kronor" är SÅ fina ! :-) Jag såg liknande i vitt i en butik som heter "Rabalder" här i Luleå idag och de står just nu på min önskelista..  Och hjärtat som Lotta placerat på bron med stenar, vatten & blomma i blev jag helt kär i... !

Fantastisk måndagkväll.


Friends !

Lotta & Henrik bjöd på den allra godaste "grillspettmiddagen" och vi satt och åt riktigt länge och gjorde en total uppdatering på allt som hänt sedan sist och det var minsann en hel del... !   Och Johanna sprang runt i en söt rosa prinsesskrona och lekte med kidsen och vi hade verkligen en fantastisk kväll som avslutades med Kronprinsessan Viktorias firing på TV och gott bubbel :-)


Våra kära vänner! Mimmi, Stina, Henrik & Lotta.


Jag sitter och myser i soffhörnet och njuter av att Johanna har så kul med sina vänner.


Plötsligt gjorde Johanna mig sällskap och visade upp en väska hon hittat, Hon är lika glad i väskor som sin mamma ;-)

   
Kramkalas och en liten rosa prinsessa :-)

En härlig sak med riktigt nära och kära vänner är att det känns som om man träffats "igår" när man möts även om det gått jätte lång tid för allting bara fortsätter där det slutade sist... !

TUSEN MILJONER TACK kära Lotta & Co för den allra mysigaste och trevligaste dagen! och TACK för den fantastiskt goda maten och det goda vinet och allt härligt girltalk. Vi längtar till vi ses igen imorgon :-)


Super trevliga igår!


Jag och min bästis Lotta på deras gård.

Igår eftermiddag gick jag och Johanna iväg till min bästis Lotta & Co (& Co = Lottas man Henrik + deras 3 barn) och där hade vi hur trevligt & mysigt som helst ! :-)

Eftersom vi inte hade setts på över 9 månader så var det så klart extra KUL att ses och jag fick tårar i ögonen då Lottas döttrar Mimmi & Stina kom springande och mötte Johanna och kramade om henne så fort vi kom innaför grinden. Det känns som att våra barn är systrar :-)


Stina, Mimmi, Johanna och en super söt rutshbana.

    
Johanna hittade direkt en favoritleksak: en gräsklippare och sen upptäckte hon för första gången Barbie ! så jag tror att det blir en sån i 2-års present :-)  På bilden längst till höger leker hon och Mimmi med ett underbart rosa slott & små hästar.

Efter en mysig stund ute med god champagne till oss "vuxna" och massa lek för barnen så gick vi in och myste i värmen för så fort solen försvinner så blir det riktigt kyligt så någon riktig sommar är det inte ännu här uppe i norr. Men det kommer nog ! :-)


ÄNTLIGEN!!!


Jag i min senaste shopping... en tunika / klänning från "Custommade" som jag shoppat idag på rea / salg på min favorit butik Kringlan här i Luleå. 

Jag säger då bara en sak: skam den som ger sig ! ;-)  efter typ 1 miljon försök att få igång min pc så lyckades jag nu ÄNTLIGEN!! så nu ska här bloggas så att ni blir totalt uppdaterade på både igår & idag :-) KUL!!

Men - eftersom min pc är så sjuk så står fr.o.m. nu en ny rosa pc högst på min önskelista till min födelsedag ;-)

Nu ska jag köra på med att blogga om vår dag igår.. !




Tekniska problem :-(


Vackra Heidi Klum.

Mina kära bloggisar!

Jag har försökt att blogga från min pc heeeeela dagen men den fungerar tyvärr inte :-( och efter att jag nu försökt 110 gånger till i kväll så har jag tillfälligt gett upp och bloggar nu från mamma & Hans pc. Men - eftersom jag tyvärr inte kan lasta ner bilder från min kamera till den här pc´n så ska jag försöka få igång min egen pc igen nu för det är MYCKET roligare att kunna blogga med egna bilder från dagen...


Kolla in Eva Langorias nya frisyr!

Vi har i alla fall haft en TOPPEN dag idag och TACK för alla gissningar i min lilla gissningstävling ! :-) Jag ska avslöja det rätta svaret så fort jag får till bloggningen här och imorgon ska jag avslöja vinnaren i "den vackra tävlingen".

Jag hoppas att du har haft en lovely dag!?

Kram! ♥

What is this?


Vad ar detta?

Nu ska vi gå ivag hem till våra kara vanner så nu lamnar jag er med en kul grej.. namligen en gissningstavling om vad detta ar? :-) 

Vinsten i denna spontana gissningstavling blir en suprice ;-)

Njut dagen och missa inte kronprinsessans fødelsedagsfirande på SVT 1 i kvall! :-)


Ny fabulous vecka!


Jag på lunch med bror idag på "Roasters".

Jag har tyvarr stora teknika problem just nu før igår råkade Johanna spilla vatten på min pc så nu ar det bara flax att jag klarar att blogga och jag kan inte andra språket från norska till svenska.... Så vi får hoppas att det fixar till sig ...  :-)

Min och Johannas dag startade runt kl. 08.30 idag och efter en soft fm hemma (då mamma & Hans var på golfbanan) så skyndade vi ivag ut før att møta upp min bror till lunch. Sen har jag varit på min favvo butik "Kringlan" och hittade så mycket fint på rea / salg att jag inte klarade att bestamma mig så jag ska gå tillbaka dit strax  ;-)


Dagens: klanning från H&M, balte køpt i Cannes, Jeans Miss Sixty (køpt før måååånga år sedan).

Nu sitter Johanna och ater med mormor och jag ska springa ivag ut och fixa några arenden før kl. 16 ska vi gå hem till min bastis Lotta och hennes familj och mysa och ata middag och det ska bli hur kul som helst før nu var det LANGE sen vi sågs !


Johanna skyndade ivag precis då jag tog bilden och nu ska vi skynda ivag ut...! :-)

Hoppas att din nya vecka børjat riktigt bra och att du har en fab dag ! Och har kommer dagens:

"Om du tanker før lange på nasta steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben."
/Kinesiskt ordspråk

Kram! ♥

Vi har varit på utflykt!


Här ankommer vi Hägnan. Jag har på mig tunika från Zara, jacka från Juicy Couture, sjal från Zara, jeans Forever21 och Converse skor.

I eftermiddag har vi varit på utflykt till "Hägnan" i Gammelstad kyrkby så att Johanna skulle få hälsa på djuren och precis då var det riktigt soligt & fint väder :)

Johanna stor koste sig och jag blir så lycklig när jag ser hennes lycka.


Johanna hälsar på getterna och tyckte att de var jätte spännande.

   
Efter en stund gjorde vi en paus och shoppade glass på ett café som vi satt ute i solen och åt. På bilderna är Johanna tillsammans med sin mormor.

       
Sen fortsatte vi att hälsa på djuren före vi reste hem igen.

Det här var en riktigt mysig & perfekt söndagsutflykt !


Gårdagens fynd & "feelgood" musik!



Igår fyndade jag den här klänningen på rea / salg på Vero Moda för endast 99,95kr ! Till klänningen har jag min härliga sjal från "Jaliero Santi" som jag shoppat på "Mathilde" i Stockholm. Johannas outfit kommer från Polarn & Pyret.


När jag provade klänningen på Vero Moda så spelade de så bra musik och då jag frågade vad det var ? så fick jag veta att det var den här cd´n så jag gick raka vägen till Åhlens och shoppade :-) Det är så härligt med somrig feelgood musik!


Dagens interiörinspiration!


Alla bilder kommer från Rachel Ashwell "
ShabbyChic" och om ni klickar på länken så kommer ni till hennes nettbutik där ni bl.a. kan shoppa den coola "keep calm & carry on" tavlan.

Nu gick precis Johanna och hennes mormor ut en tur och det är känns så lyxigt med egentid att jag nästan inte vet vad jag ska göra? surfa? blogga? jobba? lägga mig i soffan och zappa på TVn? läsa en bok? bläddra i blader?.... eller tok stressa för att hinna med alla alternativen? Jag startar i alla fall med att blogga ! :-)

Igår hittade jag SÅ härliga interiörbilder i shabby chic stil som får bli dagens interiörinspiration här på bloggen.


Här har Rachel valt ut sina favorit produkter och jag måste säga att jag älskar dem alla! Och kolla in den rosa klänningen..! Vilken DRÖM!


Det är så snyggt att montera en hylla bakom sängen som man kan ställa sina favorit bilder, ljuslyktor etc på. Sen är alla sängar SÅ mycket snyggare med en sängkappa!


Tänk om man hade en sån här underbart girlie  "krok" i sitt sovrum....


Jag har kristallkronor i 3 rum hemma och det är SÅ fint tycker jag !  Sen gillar jag mattan jätte mycket.


Hur inbjudande ser inte detta ut? kanske jag helt enkelt ska lägga mig och vila nu då jag har chansen? ;-)

Jag får aldrig nog av interiörinspiration och om jag hade möjlighet så skulle jag göra om hemma hur OFTA som helst för det är bland det roligaste jag vet !  Interiör är helt klart ett av mina absolut största intressen.

Jag tror föresten att jag ska krypa upp i soffan med nya ELLE Interiör och lite Kinasnacks nu... för det gäller ju att fånga stunderna ;-)  Och du - GLÖM INTE att det är sista dagen att tävla idag !!


Latest news!


GRATULERER till twins! :-)

Det vackra paret Brad Pit och Angelina Jolie blev i natt föräldrar till 6 barn! då Angelina födde deras tvillingar i Nice. De fick en pojke som ska heta Knox Leon och en flicka som ska heta Vivienne Marcheline.

Nu får vi se fram emot de första bilderna på de små... ! :-)


Mama lyx & ögongodis..


Att krypa upp i soffan med ett nytt härligt blad är verkligen "mama lyx" :-)

Är det bara jag, eller tycker du också att bladet "Föräldrar & Barn" har blivit mycket bättre, snyggare och mer "trendy" i stil med "mama"? Jag blev i alla fall jätte impad över detta nummer och tyckte att det var riktigt fräscht ! Inte LIKA fräscht som mama så klart men ändå... en GOD 2:a måste jag säga ! :-)

Och på tal om god... här kommer en bild på en "goding" ;-)


Oj, vad han har många reklamkontrakt ! Den här gången är det för Omega3. Nog är han allt lite ögongodis så här på en söndagsmorgon ;-)


Favoriten! Nytt nummer ute den 22:a juli. Längtar...! :-)

Idag bjuder Luleå på ett molntäcke och vi ska strax bestämma oss för vad vi ska göra idag?


Gooodmorgon sköna söndag!


Dessa tavlor har jag sett både här och där i interiörblader och jag tycker att det är SÅ coola. Den rosa ska jag absolut köpa till vår hall / gång en vacker dag...  för de passar perfekt just i hallen tycker jag där man oftast "tok stressar" och ska iväg ut fort och då kan man behöva bli påmind om att ta det lugnt :-)

Tänk - nu har vi ännu en härligt skön söndag framför oss att fylla med precis vad vi vill!  Hur lovely är inte det ?! :-)

Min darling väckte mig kl. 8.30 och det första hon sa var: "HÄST!" också smet hon iväg upp ur sängen och sprang ut till den söta gunghästen och pussade den. Sött som socker! :-)  Sen har hon suttit och tittat på barnTV på sin egna lilla stol och själv har jag myst med de svenska blader jag shoppat.

   
Johanna trivs jätte bra på sin lilla stol och jag trivs jätte bra med mina nya härliga blader: ELLE Interiör, Glaze, P.S personlig utveckling (inspirerande!) och danska Costume.

För mig är det en LYX ! att vara i Sverige nu eftersom det var så länge sen sist och jag riktigt myser !

Jag önskar dig en riktigt skön dag!

Kram! ♥

Shoppingtips & snygg outfit.


Jag surfade in på
asos.com för första gången igår och det här var den snyggaste klänningen jag hittade! Så om du är shopping sugen idag så säger jag bara.... "klick, klick"! ;-)



Mischa Barton i SNYGG outfit !


Varje gång jag ser en ny bild på SJP så tänker jag att jag MÅSTE gå och se filmen... En dag snart så ! :-)


Trevlig födelsedagsmiddag.


I kväll invigde jag min nýa klänning från H&M Trend för den matchade det vackra soliga vädret perfekt! :-) (pris: 398nok). Mina skor kommer från Zara och halsband från Bvulgari. Johanna har på sig klänning från Ralph Lauren.

Vi har haft härliga Ulla & Göte (vänner till mamma & Hans) och min bror här på middag och vi har haft en riktigt trevlig kväll med massor av god mat som Hans grillat. Grillat är ju bara såååå GOTT på sommaren! Och de spett vi åt i kväll med fläskfilet, paprika, lök & majs + klyftpotatis + super goda såser var den godaste middagen.


Göte, Ulla, Hans, mamma och jag + Johanna. Min mammas läckra klänning kommer från Karen Millen på NK i Stockholm.

         
Vi kvällsbusar precis före nattning och Johanna pussar den SÖTA gunghäst som Ulla var snäll och sprang iväg och hämtade i deras förråd så att Johanna fick leka med den. Häst var ett av de första ord Johanna sa så vem vet, kanske blir hon en "häst-tjej"? ;-)

Tidigare idag hade jag stora planer om att jag och min bror skulle gå ut i kväll men då gästerna gått hamnade jag i sköna soffan med "The wedding singer" på TV och på den vägen blev det... ;-)


Solig citydag!


Johanna var helt nyvaken och halvsover i mitt knä... Vi är på "Roasters" på Storgatan.

Dagen idag blev en riktigt solig dag i city för mig & Johanna :-)

När darlingen sov så gick jag och myste runt i Luleås butiker och sen mötte jag upp min bror och vi gick och satte oss på en uteservering och jag bara njöt av att sitta och titta på alla människor. Sen är det ju alltid extra härligt att vara i sin hemstad på sommaren också.

Ni är många som har frågat mig var jag har köpt den skyltdocka som jag har hemma i lägenheten i Oslo och som jag ofta visat kläder på och vet ni - idag hittade jag faktiskt en nästan likadan på Åhlens ! titta här:


Skyltdocka från Åhlens för 695kr. Det är ju heltokigt att de valt ett blått tyg på själva bysten för det blir inte helt lätt att matcha till kläderna... men, dock...  Den skyltdocka jag har hemma i Oslo har jag köpt i Oslo på en butik som heter "KB Design" och i Sverige kan ni hitta liknande hos ett företag som heter "Daroll".

Hoppas att alla ni härliga bloggisar har lika soligt & vackert väder som vi har idag!

Nu ska jag packa in presenter här.


dAgEnS


Dagens outfit: Linne från Rosemunde, topp från Odd Molly, kofta från Rosemunde halsband köpt i Phuket & byxor Filippa K. Lite småstressad och fotat i farten..


Dagens väder.... ! :-) fotat från mammas balkong. Lovely utsikt!

NU går vi ut! :-)


Min kära bror & dagens!


En storasyster & en lillebror.

Detta är ju en ovanlig syn! Jag och min kära bror Johan som är 3 år yngre än mig :-) Vi ses tyvärr inte så ofta och eftersom vi varit i Thailand i 6 månader så var det 9 månader sedan sist ! därför var det extra kul att ses igår! :-)

Här kommer dagens:

"Make it happen!"

Det stod stora skyltar med den texten (make it happen!) på Arlanda igår och då tänkte jag direkt att det skulle bli dagens dagens! :-) För visst är det ju så att det är vi själva som får se till att saker händer för om vi går omkring och väntar på att nåt vi önskar ska hända,  ska hända,  så händer det kanske aldrig.... Så ta saken i egna händer och MAKE IT HAPPEN! :-)

Nu är det hög tid för frukost här och sen iväg ut... !


Godmorgon från norr!


Jag med en sovande Johanna i vagnen på Storgatan i Luleå igår då jag och min bror var på lite "födelsedags shopping" till min mamma.

HIPP, HIPP, HURRA!! Johannas mormor fyller 65 år idag !! :-)

Idag blev jag väckt av mammas man Hans för idag fyller min kära mamma 65 år ! så vi skulle så klart sjunga för henne och ge henne frukost på sängen, men det blev mest kaffe & presenter på sängen,  för hon hade hunnit smita upp och äta redan men lagt sig och somnat om igen sen... 


"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år"...! :-)

 
En nyvaken mamma / mormor. Och eftersom mamma & Hans hade bråttom iväg till en golftävling de spelar idag så blev det ingen tårta på morgon så istället hamnade ljusen i en god skumraket från Delicato ( I looooove them! ).  Jag kröp föresten ner i sängen brevid Johanna igen efter denna lilla happening och låg och småsov till Johanna vaknade runt kl. 9.

Nu spelar mamma & Hans golf hela dagen och jag och Johanna har en soft start på vår första morgon i Luleå. Ute är det både sol & moln och så snart vi är klara här så ska vi gå ut en tur för jag ska passa på  fixa några ärenden inför kvällens födelsedagsmiddag då Johanna sover sin "nap" i vagnen.

Jag önskar dig en fantastisk lördag!

Kram! ♥

Ett rosa välkomnande!


Gissa om vi kände oss som prinsessor då vi ankom ! :-)

(Jag kan så klart inte låta bli att blogga lite till efter en hel dag utan bloggning... :-)  )

Vi kände oss SÅ välkomna då vi kom till mamma & Hans idag! De hade förberett vår ankomst och verkligen ordnat jätte fint till oss  :-)  Titta bara på ballongen! mamma har klistrat stjärnor & hjärtan på den och skrivit välkommen Johanna & Anna :-)  också hade hon så klart dukat med prinsesseunderlägg till Johanna. Och inte nog med det - vi skålade dessutom i rosa champagne ! :-)


Mamma & Hans hade gjort iordning en liten "krok" till Johanna med en alldelens egen stol (som hon har älskat att sitta på hela kvällen!), ett fint dockskåp, en söt Barbapappa och andra rosa små saker...  Johanna blev så glad!! :-)  och i bakgrunden skymtar den docka som jag själv lekte med då jag var liten.

     
Johanna fick en påse med suprice i och det var bl.a. en Hello Kitty mobiltfn (leksaks så klart) som gjorde stor succé!  Och titta vad fint mormor pyntat Johannas stol! Med en rosa prinsskronekudde :-)

TUSEN MILJONER TACK kära mamma för att ni ordnat så ♥ FINT ♥ till oss då vi kom och för alla fina presenter både jag och Johanna har fått idag!  Vi blev jätte jätte glada! :-)  Och tack bästa bror för att du körde iväg och shoppade välling till Johanna i kväll.


Dagens Luleåresa.


Här har vi precis ankommit Luleå med vårt bagage och ja - jag fick betala övervikt..... Dagens idag var jeans från Forever 21, underkjole La Perla, tunika French Connection, skor By Malene Birger, sjal Zara (Phuket) och Johanna har klänning från Central i Phuket.

Nu är vi på plats i Luleå! :-)

Resan har gått jätte bra och vi landade i Luleå vid lunchtid så idag har vi både hunnit med en tur "på stan" och en jätte god laxmiddag här hemma hos mamma och hennes Hans. Jag är såååå trött just nu så det här inlägget blir ovanligt kort för jag ska krypa i säng rekord tidigt i kväll känner jag.  La mig nämligen kl. 03 igår och kl. 05.15 ringde väckarklockan för kl. 06.30 kom taxin och hämtade mig och Johanna och 2 timmars sömn är i minsta laget ;-)


Min flygrädsla håller nog på att försvinna ! för idag tyckte jag faktiskt att det var rktigt härligt att sitta där upp i luften och titta ut. Men - det berodde så klart på att det var så fint flygväder. Om det varit turbulens så hade jag nog sagt något annat ;-)

  
Johanna hjälper mig att shoppa en ny Dior black-out mascara i tax free butiken på Gardemoen och sen gjorde hon en "omkörning" på väg ombord på flyget ;-)

  
Johanna sov hela resan mellan Oslo & Stockholm eftersom det var så tidigt på morgonen. Och när vi kom fram till Arland så var jag bara tvungen att fota bilden till höger för  jag tycker att välkommen skyltarna på Arlanda är så coola ! och det kändes helt okej att bli välkomnad av favorit designern Filippa K. :-)

  
Johannas mormor mötte oss på flygplatsen i Luleå och det var första gången vi sågs sedan i februari då hon besökte oss i Thailand.

Det känns jätte mysigt att vara hemma igen för det var mer än 9 månader sedan sist och det är så kul att träffa familjen och det är så härligt att se Johanna leka med sin mormor och jag ska berätta mycket mer om det jätte trevliga välkomnandet vi fick och visa fler bilder från dagen imorgon för nu är det som sagt sängen som gäller.. om jag inte plötsligt skulle piggna till och orka blogga mera ;-)

Hoppas att din dag är lovely och att du gör något riktigt kul ikväll !?

Kram! ♥

Fredag = resdag!


För exakt en månad sedan reste vi också.. den gången från Phuket mot Bangkok och sen vidare hem till Oslo. På bilden lämnar vi vårt underbara hem i Phuket.

Vi flyger upp till Luleå fredag morgon så dagen blir en resdag.

Nu måste jag packa vidare här om jag ska hinna sova nåt i natt för vi ska stiga upp extremt tidigt...

HAPPY FREDAG !! :-) och glöm inte tävlingen ! :-)

Kram! ♥

Underbart..


Bästa vänner har lik smak ;-)  & tänk den dagen då jag trillar 2 vagnar.. ;-)

Det var SÅ underbart mysigt att sitta och ha massor med girltalk med min kära bästa vän Kjersti i deras soliga & fina bakgård idag! :-) Våra darlings sov så vi fick massor med tid och fikade super gott fika i lugn och ro = LYX!

TACK kära vännen min för en absolut perfekt dag! You made my day! :-)

Nu är det "Allsång vid gränsen" på Norska TV2 och eftersom jag blir så glad av allsång så är det ju helt perfekt en dag som denna :-) Och nu är det Tommy Nilsson med "En dag" och den låten är fantastisk.!!  En av mina favorit låtar faktiskt!


Detta är en perfekt dag!


Jag såg den här läckra klänningen på Pernilla Wahlgrens blogg för en stund sedan och idag hängde den plötsligt framför mig på H&M. Riktigt sommarfräsch! :-) och kul detalj att den har "tyll underkjol" ! Den är perfekt att dressa både upp & ner efter humör... :-)

Vi har precis kommit innanför dörren och det här blev verkligen den perfekta dag som jag skrev om på morgon! :-)

Först super super mysig eftermiddag hemma hos min bästa vän Kjersti och hennes Sunniva som är the cutest.! sen - en fabulous shopping på H&M-trend  ;-)  Ska fota och visa mer senare om jag hinner för nu ska här packas för imorgon flyger vi till Luleå super tidigit på morgonen.

Kvällen i kväll blir det tema: "mys!" här hemma för nu dröjer det till vi träffar JIG igen så vi ska äta gott & dricka lite vin och njuta kvällen :-)

Hoppas att din dag också är perfekt ! ?

Kram! ♥

Ny inspiration!


Nya engelska In Style & Vogue och svenska Sköna Hem.

Igår shoppade jag några nya härliga blader ! :-) och nu är det SÅ inspirerande att få en "sneak preview" av höstmodet.


En solig dag = en perfekt dag!


Ser ni pilen jag har gjort.? Detta är ju bara inte snyggt. Alltså det gäller att välja RÄTT bh till RÄTT plagg för när man "bommar" som jag gjorde igår så är det inte vidare classy... ;-)  Som tur är så händer ju detta bara när man har på sig nya kläder för första gången ;-) "learning by doing" är en bra levnadsregel !  :-)

Godmorgon från parken! Jag är ute på en morgonprommis och bloggar direkt från Frognerparken :-)  Ja, i alla fall i önsketanken ;-) för det hade varit härligt en sooooolig dag som denna ! :-) Men riktigt så långt har vi inte kommit här ännu (bilden är från igår), i stället har vi mysig morgon och balkongdörren öppen för att släppa in den härliga sommarluften :-)


Vår vackra "Vigerlandsparken" här i Oslo där jag gått mååånga turer med Johanna.

Å nu är det dags att ge filmen "Mama Mia" solar på Nyhetsmorgon på TV4, ABBA musiken gör en verkligen GLAD! och det känns ju absolut som att man måste se filmen. Och nu fick den 4 stora starka solar också ! En given succé gissar jag.

Igår fick jag ännu ett riktigt trevlig mejl av en läsare (Malin) som i mejlet tipsade mig om en bokhandel på nett som heter rylandpeters där jag hittade underbara böcker och en av dem är den här som får bli "dagens" idag:



"Make your day a perfect day"

En perfekt dag kan vara så mycket... att ligga i parken och sola, att få framsteg i ett prosjekt på jobbet, att se sitt barns lycka , att få en puss av sin älskade.. Så jag önskar dig en perfekt dag idag! :-)

Kram! ♥

P.S Missa inte tävlingen "En vacker tävling"! Duken är sååå FIN.!

Hemmadag & Zara shopping.


Här hänger min klänning på vädring och Johanna lekte med Gucci ute på balkongen.

Dagen idag var hur solig och vacker som helst men vi blev ändå mest bara hemma för jag hade en del att fixa - jag har bl.a. bokat oss en resa till Luleå och vi flyger dit redan på fredag :-) - också fick jag min stund i solen då Johanna sov sin nap runt kl. 12 vilket var helt perfekt :-)

Kom på att jag inte visat er gårdagens söta Zara shopping:


Hur söta var inte dessa tröjor till Johanna? :-) och bra pris var det också, 69nok / styck på Zara. Den grå gav hon i present till JIG ;-)

Bäst jag fixar den sista monteringen av hyllan nu innan jag somnar ..



Mitt kvällsprosjekt...


Den 3:e november 2007 tog jag den här bilden på Skeidar och skrev på bloggen att jag önskade den här hyllan till Johannas rum. IDAG har jag monterat den här hemma ! ;-)  Men vänta nu ett litet ögonblick... står det att den kostar 1.999? det kan jag säga att den inte gör längre, den kostar 2.399.

Nu sitter jag här och känner mig super nöjd över mitt kvällsprosjekt... ! Jag har nämligen - nästan - monterat klart den hyllan ni ser här på bilden. Oh my ! vilket jobb det var säger jag bara... och på "monteringsmanualen" så var det ett kryss över 1 person och ett OK brevid 2 personer så man skulle alltså ha varit 2 .. Fast å andra sidan så var vi 2, jag & Johanna ! :-) men - jag kan kanske inte direkt påstå att hon var till så mycket hjälp... ;-)


Johanna "hjälper" mamma att montera..


... och nu är jag nästan klar ! Hyllan ska bara få en list och en baksida och sen kan den fyllas med rosa saker :-)

Hur som helst så är JIG hemma nu och kan hjälpa mig med "lyftet" och imorgon bitti blir det första vi gör att bära in den på Johannas rum och jag L Ä N G T A R !!!!! för äntligen ska det börja bli lite ordning & reda där inne ! Tjohoooo! :-)



P.S det är något fel på bloggen så inläggen publiceras inte, därför gör jag flera försök så om detta inlägg plötsligt publiceras typ 114 gånger så vet ni varför ;-)

Girls night out.


Här sitter jag & Trine och dricker god Chabils.  Tisdag är dagen som gäller på Odeon hela sommaren så det är helt crazy mycket folk, därför var det FAB att vi fick en skön soffa att sitta och chilla i. :-)

Dagen idag blev inte helt som planerat men vi fick en mysig stund i parken och nu ska jag passa på att visa er bilder från igår kväll när Johanna tittar på barn TV. :-)

Jag var ute med mina vänner Kjerstin &Trine på Odeon som ligger i området där jag bor vilket är helt perfekt för då är det nära dit & hem och jag tycker dessutom att Odeon är det bästa stället att gå ut på här i Oslo  .( Men - min söta vän Kjerstin säger att jag kommer ändra mig då jag besöker "Stratos" så vi får väl se den dagen.. ;-)  )


Jag & min Gizmoängel Kjerstin.  På den förra bilden ser man ju bara en gata och en kö.. men här ser ni lite av stället i bakgrunden. Vi hade så kul när vi skulle fotografera för varannan bild blev helt tokig ;-)


Det var helt LOVELY att ha girltalk och  titta på folk och dricka gott vin en solig sommarkväll som igår... !


Skål my friend.

Det är SÅ mysigt att vara ute med vänner och vi satt långa stunder och bara tittade på alla outfits som passerade oss... gud vad det är KUL att se vad andra har på sig ! Speciellt på ett uteställe där många klätt upp sig fint :-)

THANX darlings för en FAB kväll ! Vi får göra om den igen senare i sommar.


DaGeNs.


Klänning Juicy Couture, hood Juicy Couture, byxor Filippa K.. softar look idag ;-) Johannas klänning köpt i Phuket, byxor från Polarn & Pyret.

NU ska vi gå ut i solen - bättre sent än aldrig ;-)

Hoppas din dag är FAB !

Kram! ♥

En vacker tävling !



Jag är SÅ glad över att jag får möjligheten att arrangera en tävling där vinsten är sommarens vackraste duk från "
MyliDesign".

Den här duken blev jag helt kär i då jag såg den i bladet "Lantliv" för en stund sedan och ni minns kanske att jag tipsade om den här på bloggen då ?

Så här ser den vackra "prinsessiga" duken med tyllkant som kan bli DIN ut:


Vinsten! vit teflonbehandlad duk från "Myli Design" med tyllkant .
Mått: 160 x 270. Priset i butik är 1.425sek.

Det unika med duken är att den är telfonbehandlad vilket innebär att den är både tålig & smutsavvisande och mycket mer lättskött än en traditionell linneduk.  Duken passar perfekt både ute & inne och är lika vacker både till vardags och till fest. Och jag vågar garantera att dina gäster kommer att kommentera din dukning när de ser duken för jag har då aldrig tidigare sett en duk med tyllkant.

Inte nog med att duken är "prinsessig", man kan dessutom säga att den är "lite Carrie"! ;-)

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg om varför just du förtjänar att vinna duken. Tävlingen pågår t.o.m. söndag.

KRAM & LYCKA TILL !  ♥

P.S duken är en PERFEKT bröllopsresent om du ska i bröllop i sommar och om du inte har lyckan att vinna den här så kan du shoppa den på nett hos "MyliDesign".

Soooolig morgon!


Johanna igår... då hon var nyvaken efter sin nap som hon helst sover i soffan.Vad hon pekar på? Gucci !

Idag skiner solen från en vackert klarblå himmel och det är SÅÅÅÅ HÄRLIGT !! :-)

Vi var "uppe med tuppen" här idag men jag har startat dagen med att söka mitt Euro Bonus kort, kanske Johanna har lagt det på samma ställe som fjärrkontrollen ? ;-) så jag har inte kommit mig i  duschen ännu men strax så ! Orsaken till att jag söker SAS kortet är att jag håller på att köpa en resa till Luleå dit jag och Johanna ska resa och hälsa på familj & vänner. 

Som sagt - ska ta den där duschen nu så här kommer dagens i en annorlunda form:


Fotade den här tavlan  i ett skyltfönster på vägen hem i natt.. Texten är helt RÄTT ! och jag tycker att den blir "dagens" för "sweetness is never too much" helt enkelt ! :-)

Så le och var glad mot alla idag för det finns inget finare än en glad människa !

Kram! ♥

Mamma på vift...!


I kväll hade jag på mig klänning från Juicy Couture, jeans från Miss Sixty (mina favvisar som ni vet), skor köpta i Bangkok (mitt märke!), halsband köpt i Bangkok (mitt märke!), bälte köpt i Cannes och väska från Stella Nova.  (Jag blev så glad över att flera kom fram och berömde min klänning ikväll :-) )

Så här såg jag ut för en liten stund sen då jag tog en prommis hem från min fabulous kväll på Odeon. Det var SÅ kul att vara ute en sväng och jag ska visa fler bilder och berätta mer om kvällen imorgon då jag är lite piggare :-)


Fotade mig själv då jag skyndade hemmåt... tyckte den blev lite coolt suddig...

När jag kom hem strax före kl. 24 så hittade jag en sovande dad och dotter i vår säng på sovrummet, SÅ sött. ! :-)


Jag hittade precis den här bilden på Miss.Beckham med sina söner Cruz & Romeo på Heathrow flygplats och jag måste ju säga att tjejen är otroligt välklädd i alla lägen ! Se bara här, hur dressy som helst ! Själv reser jag oftast i juicy och Ugg... lite skillnad ;-)

Imorgon startar jag dagen med tävlingen som jag inte fick tid att lägga ut i kväll !

God natt & sov gott alla underbara ♥

Dagens!


Dagens: tunika från River Island shoppad i Singapore, byxor Filippa K, skor köpta i Bangkok (mitt märke!), väska shoppad i Phuket och vad är det där? en påse från Zara ? Lovar att visa er ! ;-)  Johanna har klänning från Ralph Lauren och bebben är med oss.. :-) (hon var helt nyvaken så därför nappen..)

Hjälp vad fort tiden har gått idag... jag lägger ut tävlingen sent i kväll eller imorgon bitti för nu har vi precis kommit hem efter en tur och nu ska jag göra mig klar för en kväll ute på Odeon med mina girlfriends ! :-) Det är en helt perfekt kväll för girltalk och lite bubbel i en soffa på en uteservering för solen skiner från en klarblå himmel :-)

Önskar dig en FAB kväll så bloggas vi när jag kommer hem igen (om jag inte hinner lägga ut en bild på min outfit före jag går..).

Kram! ♥

Söta prinsessesaker från Sia.


Super sött fotoalbum med platsfickor att sätta bilderna i. Johanna ÄLSKAR att titta på foton så detta blir perfekt för henne. Albumet passar även PERFEKT som "sommarpresent" till mormor / morfar , farmor / farfar med bilder av sessan i. (samma album finns även i ljusblått med små prinsar på för er som har en prins). Pris : 35 nok.!

När Johanna hittade den söta bebbe-sängen igår så hittade jag några andra söta saker från Sia som också fick följa med oss hem.

Sia har verkligen de bästa priserna på sina saker och efter att ha sålt ´Sias produkter i många år så känns de små prinsessefigurerna "väldigt Gizmo" för mig :-)


Förvaringsboxar är något som verkligen behövs inne på Johannas rum och de här i papp med samma söta prinsessa på var för söta för atti nte shoppas :-) Pris för den stora 129nok och för den lilla 89nok.

Min darling sover fortfarande och jag planerar för en TÄVLING som jag snart ska lägga ut här på bloggen . Det känns jätte kul för ni läsare förtjänar verkligen möjligheten att kunna vinna något FINT.! :-)


Johanna på shopping...


Plötsligt hittade Johanna en super söt säng till sin "bebbe" . En vit korg med rosa madrass, kudde & täcke från Sia och den var helt oemotsåndlig i Johannas små ögon.. :-)

Igår när vi var på väg till min vän Petter så skulle vi bara "in och titta" på interiörbutiken "Hilmers Hus" en sväng och här ser ni hur den "svängen" slutade... ;-)


När jag sa till Johanna att vi skulle ställa tillbaka sängen och ta med oss bebben och gå så bara vände hon sig bort och var totalt ointresserad av att lyssna på sin mamma för i hennes värld så var det självklart klart att bebben skulle få sig en säng den också ;-)


Efter flera försök att ställa tillbaka till sängen och stort engagemang från personalen så kunde jag inte låta bli att köpa den söta lilla sängen till bebben ... mitt mammahjärta smälte totalt... och det måste det få göra ibland.. ! Så - här lämnar en HAPPY Johanna butiken med sängen i en påse och bebben under armen :-)

Jag fick deponera (=öppet köp) på sängen1 dag så sa personalen att jag fick komma tillbaka med den om den inte var lika "intressant" då vi kom hem  men Johanna har inte gjort annat än bäddat i sängen till sin bebbe sedan igår så sängen har kommit för att stanna ;-) och den var ju faktiskt riktigt söt... !

Nu sover darlingen i soffan och bebben i sängen och jag ska sätta mig på balkongen och SOLA!  Och just det ja - jag shoppade föresten ett par till saker som jag visar då jag solat klart. :-)


Happy tisdag!


 Ballonger makes us HAPPY!  :-)  (hittade denna glada bild då jag surfade runt i natt...)

Godmorgon fjärrkontrollen ! Jo, faktiskt ! jag håller en fjärrkontroll i min hand men det är inte DEN fjärrkontrollen som jag sökte till kl. 04 på morgon, nejdå, den är fortfarande spårlöst försvunnen..  Så den jag håller i min hand är vår reservfjärrkontroll som jag hittade på morgon. Gissa om jag blev HAPPY!! :-) :-)  Så nu har jag skickat ner JIG till 7-eleven för att shoppa batterier så att vi kan se något annat än MTV här hemma idag ;-)

Johanna har sovit som en prinsessa även i natt och jag är så glad över att hon hoppar upp och lägger sig i sin nya säng alldelens själv på kvällen. Själv har jag knappt sovit som ni ser men vad gör väl det när SOLEN skiner ute?! Det är verkligen underbart med solsken och blå himmel och idag har vi ett fantastiskt sommarväder ! :-)

I natt kom jag på att jag totalt missat 2 viktiga saker igår, nämligen följande:


1. Min bästa & underbaraste vän Veronica som jag hör av mig till alltför sällan (FÖRLÅT!) men som jag tänker på varje dag fyllde år igår så GRATTIS i efterskott vännen!! Vi MÅSTE försöka ses i sommar för jag saknar dig hur mycket som helst!  Bilden är från då jag och Johanna besökte Veronica & Co förra sommaren i Stockholm.


2. Min bästis och fab mama Lotta och hennes Henrik firade 1-årig bröllopsdag igår! Darling - jag LÄNGTAR till vi ses då vi kommer upp till Luleå och då får vi fira med champagne ;-)  Hoppas ni har en riktigt mysig semester nu och att du får njuta dagarna. Miss you darling!

Här kommer dagens:

"Varje dag börjar med nya möjligheter."

Själv ska jag göra allt för få den hyllan monterad idag.. :-)

Happy tisdag!

Kram! ♥

Baby girl & Fab stars.


GRATTIS till en baby girl!! Nicole Kidman & Keith Urban fick en liten dotter måndag morgon som heter Sunday Rose Kidman Urban.

Tro det eller ej, men jag söker fortfarande efter fjärrkontrollen... börjar nästan undra om den hamnat i en av sop påsarna som jag kastade tidigare idag ? ... för ni vet ju hur det är när man söker och söker och VET att den måste ligga nära.. det är liiite smått irriterande.. ;-) Men - någonstans är den ju så jag ska faktiskt söka på en stund till för jag börjar bli lite trött på  att se MTV på låg volym (det var det som var på när den försvann..)

Min darling somnade föresten sött i sin egen säng även i kväll. LYCKA! :-)


Jag tycker att Lauren Conrad (tack før tips om att jag skrivit fel. Var lite trøtt i natt.. ;-)  väska från Valentino är SÅ snygg med sin rosett!


Jennifer Lopez & Marc. Jennifers klänning kommer från Fendi och jag vet inte helt vad vi ska säga om den? ;-)  De befinner sig i Portofino i Italien som är en av mina absoluta FAVORIT platser i världen! Jag var dit då min pappa fyllde 50 år, med andra ord för 22 år sedan, och jag bara älskade stället !  Litet, lyxigt och extremt vackert !


Vad säger vi om Heidi Klums byxor?  De hamnar inte i min garderob i alla fall.. ;-)

TACK föresten för er feedback om Pernilla & Jocke, jag hoppas allt fixar sig mellan dem så att de kan leva lyckliga i alla sina dagar.. !

God natt & sov gott, nu ska jag söka vidare här..


Längtar efter "höstnytt"!


Här är vi på Høyer nere på Skøyen i eftermiddag.

Vi fick inte till allt jag hade planerat idag för tiden flyger men vi fick i alla fall till en tur ner till min kära vän Petter på Høyer och det var riktigt mysigt. Jag tror jag gick igenom varje plagg i hela butiken för att se om jag hittade något  "must have" och det hänger MASSOR med fina plagg i butiken men ibland hittar man bara inte något.... så nu är det verkligen höstnytt som gäller känner jag så jag LÄNGTAR efter alla härliga NEWS.!


Oslos bästa butik ! och titta vilken klänning som är längst till höger ;-)


Den vita klänningen är fräsch!

Här pågår fortfarande "den vilda jakten på fjärrkontrollen" för den är verkligen spårlöst borta och jag tycker att det vore trevligt att titta lite på TV i kväll.... Återkommer därför snart igen och önskar dig en mysig kväll så länge! :-)


Fina interiörting!


SÖT tallerkenrekke!

Jag tycker att den här "tallerkenrekket" är SÅ fint! Det kommer från "Oliver Furniture" och jag stod och beundrade det lääääänge på "Shabby" i lördags för det skulle passa helt perfekt inne på Johannas rum till söta saker och fina böcker.

Sen är det ju fint även i ett kök också, så som det ser ut här:


Lika fin utanför ett barnrum som i..!


En sån här hylla är också super fin att ha inne på ett barnrum ELLER i en hall eller på ett sovrum eller badrum...  Även denna kommer från "Oliver Furniture".

Plötsligt är Johanna klarvaken och springer runt här så NU ska vi göra oss klara och gå ut. Dagens tur blir jätte kul så jag ser fram emot att visa och berätta vad vi gjort då vi kommer tillbaka :-)

Kram! ♥

Ändrade planer.


Jag bara M Å S T E komma mig iväg och se filmen snart. Längtar enormt!  Här ankommer SJP David Letterman før några veckor sedan. Alltid lika snygg !!

Här blev det plötsligt ändrade planer för Johanna somnade då jag höll på att göra oss klara så nu sitter jag och mumsar på super goda Digestive kex med svensk hushållsost på. GOTT!! :-)  och fixar saker på min "att göra lista" också måste jag söka vidare efter fjärrkontrollen till TVn för den har Johanna tydligen lagt på något väldigt smart ställe.. ;-)´


Vad tror ni? Är Eva Langoria gravid? Det spekuleras i det för att hon haft på sig den här t-shirten...  Och sen är det en till sak jag verkligen undrar över: ÄR det slut mellan Pernilla Wahlgren och hennes Jocke???? Någon som vet?

Jag har föresten fått lite separationsångest över att sälja Johannas spjälsängar.. men man kan ju inte spara på allt..., eller? Tänk om hon vill ha den fina Englesson sängen till sitt barn den dagen då hon får barn? Kanske bäst att spara.. eller, vill hon kanske shoppa en ny den dagen om typ 30 år? Think so!  fast å andra sidan vet man ju aldrig..

Nej, bäst jag fixar vidare här nu och slutar äta dessa kex för speciellt nyttiga är de ju inte direkt ..  Men jag får tänka på vad en känd poliker sa på TV på morgon: "Livet ska vara en fest!" :-)


Dagens!



Mitt i mitt "hyllmonteringskaos" så fotade jag precis dagens :-)

Klänning från H&M, underklänning från "Princess Tam Tam", jeans Miss Sixty, kofta By Malene Birger, bälte köpt i Cannes, halsband från Dolce Luna.

Nu ska vi göra oss klara och gå ut!

Happy måndag!

Kram! ♥

Dagens shoppingtips!



Snyggaste solbrillerna från Gucci. I looove them!

Häromdagen tipsade en fab veninna (thanx Kjersti!)  mig om att man kan shoppa alla snygga solbriller billigare på nett i butiken
otticanet och eftersom detta var helt nytt för mig så får det så klart bli mitt dagens shoppingtips för här finns det tusenlappar att spara mot att shoppa i "vanlig" butik !  :-)

Snygga solbriller är ett "must" på sommaren och själv kan jag inte leva utan mina.


Godmorgon från nya sängen!


En glad nyvaken tjej inne i sitt rum på morgon. (Sänghimlen är en provisorisk lösning som ska bytas ut så snart.)

Detta var den BÄSTA natten på länge! :-) Johanna har sovit som en prinsessa i sin nya säng i sitt egna rum hela natten fram till strax före kl. 09 då hon ropade "mamma!" och jag gick in till henne och möttes av en GLAD liten tjej ! :-)


Godmorgon nya dagen!

Jag tror att hon tyckte att det var super skönt att sova själv och jag hoppas av hela mitt hjärta att detta var starten på en "ny epok". Också måste jag ju erkänna att jag är nöjd över att jag klarade att sova gott själv också utan att ligga och oroa mig över hur det går där inne på rummet...  :-)


"Hej pappa! nu har jag vaknat och jag har sovit jätte gott. Bye, bye!" :-) (Johanna älskar att gå runt och prata i sin mobil)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag påbörja monteringen av den där hyllan till Johannas rum för jag kom aldrig så långt igår.  Vår plan idag är att ta en liten tur till ett shoppingcenter som ligger en bit utanför stan och köpa en söt sak till Johanna... vad det är? det får ni se senare idag ! ;-)

Här kommer dagens:

"Uträtta det möjliga istället för att prata om det omöjliga."
/ Ur "Klok-boken".

Tänk på det! sänk kraven och sträva efter rimliga mål så blir livet så mycket härligare för då slipper du bli besviken på att du aldrig når hela vägen fram....! :-)

Kram! ♥

En "milstolpe"!


Tavla av Bjørg Thorhallsdottir.  För mig symboliserar den kärleken mellan mig & Johanna.

Just nu så känns den här bilden helt rätt för ikväll har Johanna - för första gången i sitt liv - somnat inne i sitt eget rum i sin nya fina säng.  Det är en "milstolpe" som gör mig lite tårögd...  För mig känns hon verkligen som stora tjejen nu och frågan är väl om jag klarar att lägga mig inne på sovrummet, eller om jag kommer att lägga mig och sova på golvet brevid henne så att hon ska känna sig trygg om hon vaknar och tack vare det vilja fortsätta att sova där inne... Jag får se.. :-)

När man har barn är det verkligen de små framstegen som gör stor skillnad.


Fixar kväll.


Vårt sovrum och tvätt på tork..  Den svarta sladden ska så klart inte synas och det ska fixas till på byrån och jag ska byta ut tavlan över byrån men så här set det ut just nu då jag är mitt i prosjektet ;-)

Som TUR var så klarade jag att rycka upp mig själv och köra på med alla mina prosjekt så det här blev en riktig fixar kväll och det var precis vad jag behövde! :-)

Jag har kört hur många tvättmaskiner som helst, fixat på Johannas rum och vi har flyttat in den fina byrån från Engleson Stockholm Kids från Johannas rum till vårt sovrum och som ni ser på bilden så har jag dessutom bytt ut alla prinsesskroneknoppar till de "ringar" som egentligen hör till byrån för de passar bättre nu då den inte står på Johannas prinsessrum längre.  Fast egentligen så syns det ju inte på bilden, ni ser bara att jag påbörjat prosjektet med en av lådorna ;-) men nu är det i alla fall klart :-)


Jag köpte föresten nya tofflor till Johanna häromdagen (på salg på Fru Lyng -30%)  och söta Hello Kitty bokmärken.

Vi har ätit jätte god takeaway från "Bamubs" och nu tittar vi på nya TV4 programmet "Det sociala spelet".

Önskar dig en riktigt mysig söndagkväll!


En prinsessa med stil!


En prinsessa på vift..

Av alla våra skandinaviska prinsessor så tycker jag att danska Mary är den som har klart snyggast stil! Jag bara älskar de flesta av hennes outfits och hennes stylist har verkligen skapat en stil som klär Mary perfekt !

Jag vet att en av hennes favorit designers är "Julie Fagerholt" som står bakom det danska märket "
Heartmade" och det märket sålde jag i min butik. Julies kollektioner är alltid helt fantastiska med små "prinsessiga" detajer och Hearmade är ett av mina absoluta favorit märken.


Mary vet hur man kliver ur en bil med stil.

Nu sover min lilla darling och jag ska fortsätta med alla prosjekt jag håller på med idag.. men jag har en sån där dag då jag inte riktigt hittar den rätta inspirationen.. så vem vet, kanske blir jag bara sittandes här och bloggar istället? ;-)


Ett prinsessigt paket!


Johanna öppnar paket (igår)  med super FINT prins & prinsesse papper på.

Igår när vi kom hem från det värsta ovädret så ´hade vi jätte mysig paketöppning för vi hade nämligen varit på Posten och hämtat ett paket tidigare på dagen och det var från våra underbara prinsessevänner Jessica & Jolina ! :-)

Vi blev sååå GLADA!! över att få en suprice i posten och de sommarpresenter vi fick var det allra sötaste !


Johanna fick en jätte SÖT bok av favoriten "Felicity Fe" och jag fick den nya härliga tidningen "Chic" med intervju med SJP och ett super FINT smycke med pärlor & en prinsesskrona att fästa på ett halsband eller armband. I love it!! :-) Titta till vänster på bilden, Johanna pekar på ett av alla söta kllistermärken som Jessica satt på paketet. Och kolla in det söta prinsessekortet, jag älskar fina kort ! :-)


Här syns hänget lite bättre. Det är 3 små pärlor också prinsesskronan. Smycket kommer från "Pearls for girls".
¨
TUSEN MILJONER TACK sötaste vännen min för det UNDERBARA paketet som gjorde vår dag igår!! :-) Så otroligt snällt av dig att skicka oss så fina sommarpresenter! Och TACK för de bedårande bilderna på Jolina, jag är så glad över att kläderna passade :-)  Hälsa henne från oss med ett försenat GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! :-)


Lycklig!


Johanna just nu i skrivande stund. Hon älskar att rita.

Se så glad min lilla darling är då hon har en egen liten stol att sitta på då hon ritar! När jag ser hennes lycka så blir helt obeskrivligt lycklig själv... ! :-)

Det passar bra att köpa lite finare stolar till Ikea bordet för jag har en känsla av att bordet kommer att bli ganska fult om en stund då Johanna ritat på det "några" gånger ;-) och då är det onödigt att ha ett dyrt litet bord. Bättre med ett från Ikea som man kan byta ut på sikt :-)


Fast å andra sidan kanske man kommer att behöva byta ut stolarna också ;-) Just nu tycker hon att det är kul att rita på precis ALLT . Stol & dyna från "Oliver Furniture".

Nu ska jag prova mig på att montera en ny hylla vi köpt till Johannas rum. Spännande!


Godmorgon mina bloggisar!


Tavla från Bjørg Thorhallsdottir.

Idag tycker jag att den här bilden passar utmärkt för jag vill att ni ska veta att jag är så glad över att jag har er bloggläsare så därför skålar vi för OSS! = mig och er läsare ! :-)

Johanna väckte mig kl. 09 och vi har myst med Nyhetsmorgon på TV4 på morgon vilket passar perfekt en regnig dag som denna. Egentligen känns det ganska skönt att det är så dåligt väder ute för då kan jag använda dagen till att fixa på Johannas rum så inget ont som inte har något gott med sig ;-)


Det har ju varit "Mamma Mia" feber i Sverige i helgen och nog är det ju ganska fantastiskt att ABBA är det de flesta i världen förknippar med Sverige. Tänk vilken underbar känsla det måste vara för Björn & Benny ! (och för tjejerna så klart)

Här kommer dagens:

"Framtiden kommer av sig själv, men framstegen måste vi göra själva."
/Ur "Klokboken".

Själv har jag en ambition av att närma mig mitt nya prosjekt idag.. ska lägga en order... ! :-)

Hoppas att du vaknat pigg och att du får en riktigt mysig söndag oavsett vad du ska göra !

Kram! ♥

Kom på !


Vacker brudklänning från Vera Wang. Den här kan jag helt klart tänka mig den dagen...!

... att jag fått en förfrågan av en läsare (Pia) som är frisör om vad man kan ge i en "goodiebag" till en blivande brud + tärna ?

Jag tycker att Pias idé om topz, kleenex & en mini hårspray är helt rätt ! Också är mitt förslag att man lägger till lite goda mintpastiller som förgyller dagen :-) Mer än det behövs inte !


En till super fin klänning från Vera Wang. Jag bara älskar dessa rosetter !

När jag får sånna här förfrågningar blir jag så lycklig! och det beror inte bara på att jag är glad över att bli tillfrågad, det beror även på att jag blir så GLAD när det finns människor som förstår hur viktigt det är att skämma bort sina kunder! Tänk så glada Pias brudar kommer att bli då hon ger dem denna suprice ! De kommer att förbli hennes kunder på livstid och de kommer att berätta om det för alla de känner så bättre marknadsföring går inte att få !

Ååå vad jag önskar att alla förstod hur viktigt det är med kundservice som överträffar kunderas förväntningar...

Sov gott! ♥

Natta!



Jag tror att den där blöta prommisen jag fick mig i eftermiddag har gjort mig lite förkyld så nu är det bäst att jag kryper ner i sängen och sover gott så att jag vaknar pigg & frisk imorgon !

God natt & Sov gott! ♥

Värsta extrema ovädret!


Min lilla söta badflicka.

Efter shopping blev det en blixtvisit hemma innan vi gick iväg till Frognerbadet trots att jag såg några mörka moln på himlen men jag tänkte att de nog försvinner för jag ville så gärna att Johanna skulle få bada :-)

Allt började väldigt bra när vi kom dit. Johanna blev överlycklig då hon såg poolen och alla barnen så hon hoppade i baddräkten direkt och sen myste vi för fullt fram till ca 15 min senare då det började att spöregna och vi fick ta skydd under ett tak. Men jag som är van vid plötsliga skurar från Thailand var cool och tänkte att det nog snart blir sol igen.


Johanna poolmyser..

Och det blev det ! så vi hoppade i poolen igen men det tog väl bara ca 3 min så kommer en badvakt fram och säger att vi måste gå upp för det har börjat gå åska.

  
Vi stod under taket från stora poolen och plötsligt så upptäckte Johanna att det var fönster där man såg de som badade i stora poolen under vattnet.

Sen blev det det VÄRSTA OVÄDER jag någongång har upplevt här hemma i Oslo ! Helt galet och nästan lite obehagligt..! Regnet bara vräkte ner och det gick den absolut värsta åskan ni kan tänka er, alltså det tok blixtrade och sen smällde det så högt att många av de som stod brevid oss (det var MYCKET folk) under taket (som skyddade oss mot regnet) skrek. Och ni vet ju hur det är när folk börjar att skrika.. det skapar en helt speciell atmosfär som inte är speciellt trevlig..


Det är svårt att fånga oväder på bild.. men alltså det var helt galet... har aldrig sett något liknande i varken Norge el Sverige och det var nog faktiskt värre än Thailand också ! och då förstår ni ju nivån ;-)

Efter en stund då regnet piskade in på oss och jag såg hur grenar från träden bara flög omkring så kommer en ur personalen och säger till kollegorna som står brevid mig & Johanna att nu vågar han inte låta alla oss gäster stå där ute längre så de ska öppna upp skyddsrummen / kulvertarna under badet och ta ner alla dit !

Men alltså då kände jag bara att nej, något skyddsrum ska vi då verkligen inte ner i så jag satte på regnskyddet på vagnen (som Johanna redan satt i och myste ) och fällde upp paraplyet och styrde stegen raka vägen hem ! :-)


Titta hur vår innergård såg ut då vi kom hem ! Detta oväder var ingen lek..

Jag kan ju säga så mycket som att vi var nästan de enda som var ute och gick i ÖSregnet och stormen och det bara forsade vatten på gatorna så jag minst sagt plumsade fram och paraplyet hjälpte inte så där jätte mycket så jag var typ dränkt före vi var hemma..   Men - hem kom vi och det var SÅ skönt att stänga dörren bakom oss :-)

Oh my! säger jag bara.. hoppas vi aldrig mer behöver uppleva ett liknande oväder.


Dagens "Johannashopping".


Johanna blir SÅ glad när hon får en egen påse att bära då vi är på shopping ! :-)  Idag hade hon på  sig hårspännen/snoddar från Accessorize, klänning köpt på Central i Phuket och skor köpta i Singapore.

Eftersom Ikeas söta små vita barnstolar ALLTID är utsålda  ( i alla fall alltid då jag är där.. ) så gav jag upp dem häromdagen och har sedan dess tittat efter ett alternativ men nu behöver jag inte titta runt mer! för idag hittade jag de sötaste små stolarna på "Shabby" från "
OliverFurniture" så 2 st stolar + söta sittdynor fick följa med hem ! :-) 


"Oliver" kollektionen är SÅ fin ! och stolen jag köpte till Johanna är den ni ser längst till vänster på bilden, med "kryss" i ryggen. Sittdynan är rosa /vit randig. Jag ska självklart fota och visa imorgon :-)


På väg hem...

Jag vet inte helt vart våra livvakter var idag ? - Johanna står och tittar efter dem som ni ser.. ;-) - så vi fick bära hem alla våra saker helt själva och det gick riktigt bra det också även om jag var lite små svettig på slutet för vi bor inte direkt granne med butiken..  ;-)


På shopping "med" Mette-Marit!


Girls på shopping. Idag hade jag på mig topp köpt i Phuket (från "mitt" märke), shorts från French Connection och flip-flops med massa kristaller på (från "mitt" märke) köpta i Bangkok och bikini för vi var ju egentligen på väg att gå och bada.. . inte shoppa.. ;-)

Idag var planen att gå och bada på Frognerbadet som ligger på bekvämt gångavsånd från där vi bor men först skulle Johanna sova lite i vagnen och hon somnade bums ! då vi kom utanför dörren. Så - då passade jag på att gå en riktigt mysig shoppintur nere på Frogner  :-)

Ett av mina sista stopp blev interiörbutiken "Shabby" och vem håller jag nästan på att krocka med då jag kommer in om inte kronprinsessan Mette-Marit !  Hon såg riktigt sommar fräsch ut i vit kjol och lila kofta och hennes son Marius gick runt där inne tillsammans med några kompisar.


Mette-Marit ser alltid lika "enkelt fräsch ut" och gissa om jag hade lust att fota henne idag ;-) Men det gjorde jag inte så den här bilden är hämtad från nett. Detta är en SNYGG outfit på henne ! :-)

Eftersom jag ÄLSKAR kungligheter så kunde jag så klart inte låta bli att nyfiket titta vad hon shoppade? och det var en hel del som hon och hennes livvakter bar ut till bilarna, bl.a fina korgar, en super fin vit spegel också såg jag en kartong från "Oliver" .. 

Det är inte varje dag vi är på shopping "med" en äkta prinsessa ! ;-)


Ooops...


Den här sängen fotade jag inne på butiken "Barnas Hus" (f.d. Fru Lyng) i torsdags. Den kommer från "Small World" och var en av de sängar jag hade som alternativ till Johanna men då hade jag inte sett den så här fint bäddad...  Visst ser det mysigt ut ? :-) och sänghimlen är jätte fint !

Alltså jag var SÅ NÖJD då Johanna somnade rekord tidigit i kväll  (vi blev uppe några timmar efter mitt förra inlägg och tittade bl.a. på Sommarkrysset på TV 4 så hon somnade typ runt kl. 21) också låg jag där brevid henne och tänkte på ALLT jag skulle få gjort tack vare alla timmar jag plötsligt fick  också minns jag inget mer förren jag vaknade NU ! Snacka om hopplöst fall.. ;-)

Så ni läsare som gissat att jag somnade... ni hade så klart helt rätt !  ;-)


Nattning pågår redan.


Johanna idag då hon åt frukost. Hennes nya grej är att hon har med sig sin "bebbe" precis överallt. Det är den lilla rosa som ligger vid hennes ben och som hon fått av sin mormor.

Min darlng är SÅ trött så här pågår nu redan nattning. Håll tummarna att hon somnar tidigt och att jag inte somnar så återkommer jag strax med rapport om dagen ;-)

Önskar dig den trevligaste kvällen!


Ut på tur!



Kolla in den här puffärmen från Chanel ;-)

Nu ska vi gå ut i solen och mysa jag och Johanna!

Kram! ♥

Vilket sammanträffande!

Titta i taket bakom girlsen ;-)

Häromdagen då jag varit på Ikea så tipsade jag om att hänga upp flera av deras rislampor i olika storlekar i taket för att skapa lite cool loungefeeling...

... så surfar jag runt igår och hittar den här bilden på Camille Belle & Maria Sharapon från Stella Mc Cartney beauty launch på Harvey Nichols och vad ser vi i bakgrunden?? Exakt !! ;-)

Snacka om lustigt sammanträffande! :-)


Mina favoritprodukter.



Här ser ni några av mina favorit produkter just nu :-)

♥Min mascara från Dior heter "black out" och det är den absolut BÄSTA mascaran jag någonsin har haft.

♥Min after sun creme till ansiktet från Clarins har jag köpt då jag rest utomlands i många år och den är underbar efter en dag i solen (även här hemma på sommaren så klart).

♥Solcremen från Clarins är - enligt mig - världens BÄSTA solcreme till barn för den har jag haft på Johanna varje dag i Thailand (även då vi var där när hon var 9 månader) och tack vare den har hon inte bränt sig , hon har inte ens blivit röd ! (ska göra ett eget inlägg om den en dag)

♥Jag har haft läppstift från Dior så länge jag kan minnas ( i alla år !) men - så har plötsligt alla mina favorit färger utgått så nu har jag för första gången ett från YSL sedan några dagar tillbaka och jag är super nöjd! Sen gör det ju heller ingenting att förpackningen är så snygg ! ;-)

♥Solcremen från Hawaiian Tropic är kvar från Thailand och fungerar utmärkt, men - min favorit solcreme kommer egentligen från Piz Buin och jag kan inte leva utan Piz Buins "after sun", den smörjer jag in mig med varje dag jag solat och inbillar mig att den får min brunfärg att sitta mycket längre ;-)

Min absoluta favorit dagcreme till ansiktet är Elisabeth Ardens "Visible Difference" men den är tyvärr inte med på bilden för den är jag tom för just nu och alla parfymerier här på Majorstua har slutat med E.A så idag måste vi ner till city och shoppa för jag kan inte vara utan den :-)

Jag använder föresten Clarins handcreme - den är underbar! och handcreme kan jag inte leva utan ;-) Också har jag så klart "eight hour creme" från Elisabeth Arden också .

NU ska jag hoppa i duschen! :-)


Gooodmorgon alla härliga!


Johanna på Mc.Donalds igår.

Här hemma hos oss startade dagen redan kl. 06.20 av att jag vaknade till och fick en feeling av att JIG kanske fortfarande sov? trots att han egentligen borde vara på väg till flygplatsen och mycket riktigt. Så - det var en mening med att Johanna skulle väcka sin mamma då så att hon kunde väcka hennes pappa ;-) 

Sen somnade vi om både jag och hjärtat och vaknade igen strax före kl. 09 av att det är ett exakt lika vackert sommarväder som det varit det sista 2 dagarna. LOVELY!! det gäller att njuta det så länge det varar! :-)


Här är vi för exakt 1 år sedan i Luleå. Och dit ska vi resa till veckan ! :-)

Nu ska vi äta frukost här och fixa till oss så får vi se vad vi känner för att hitta på då vi är klara :-) Kanske vi går iväg och badar? eller så softar vi bara och tar en sväng ner mot Aker Brygge och äter glass... Johanna får bestämma!  Och oavsett vad vi väljer att göra så känner jag på mig att det här blir en riktigt mysig dag ! :-)

Här kommer dagens:

"Lyfter man blicken finns det inga gränser."

Tänk på det ! Allt är möjligt! :-)

Oj, nu ser jag att de visar regn både idag och imorgon på TV.. hmm.. som sagt - det gäller att N J U T A solen så länge den är på besök!

Carpe Diem!

Kram! ♥

Tack för idag!


Oj, så vacker entré ! temat är, som du säkert misstänkt, bröllop och de vackra detaljerna kommer från Sia.

Nu somnade jag precis till här så det blev inte så mycket blogging som jag tänkt mig för kroppen verkar ha andra planer... den vill tydligen sova.. Och det är väl i och för sig inte så konstigt för jag somnade ju runt 04 igår och vaknade 06.30 så jag har några timmar att ta igen ;-)

Jag hoppas att din fredag har varit en "happy day"´!

God natt & sov så gott så ses vi igen imorgon. Och tänk då är det lördag. Gud vad mysigt !

Kram! ♥

H&M shopping.


Klänning/ kjole från H&M. Pris 298nok. Den fanns även i armygrönt och svart. (bältet är gammalt och kommer från Friis Company).

Nu sover hela familjen (t.o.m. Gucci) och jag ska mysa lite vid min pc innan jag också lägger mig. Dagen idag blev ganska "slö" och det där badet som vi skulle iväg och ta blev aldrig av så jag gick och bar på en stor "beachväska" hela eftermiddagen då jag och Johanna var till Mc.Donalds + på lite shopping i Bogstadveien.

På turen hittade jag en klänning på H&M, som jag har på mig på bilden, och jag chansade på att den var ok och köpte den på öppet köp och provade den alldelens nyss och resultatet ser ni på bilden. Jag tror jag behåller den, eller vad säger ni? :-)


Kaos ska bli ordning!


Hemmaoutfit : topp från Rosemunde, shorts shoppade i Phuket.

Just nu sover hjärtat och jag trippar runt i "hemma outfit" och försöker få någon form av ordning inne i Johannas rum. Igår fick vi nämligen ÄNTLIGEN köpt en perfekt hylla till alla böcker, leksaker, gossedjur etc så nu ska byrån och spjälsängen ut och nya sängen ska byta plats, mörkläggningsgardinen ska monteras upp och nya fina hyllan ska in.

Gissa om jag LÄNGTAR till jag är klar med detta "lilla" prosjekt ;-)


Jag hittade föresten den här söta girlanden hos "Riktige Leker" igår och var bara tvungen att sätta upp den någonstans på en gång, men vi får väl se var den hamnar till slut ? kanske på nya hyllan? :-)

Nej, bäst jag jobbar på här nu för sen då hjärtat vaknar ska vi gå UT i det fantastiska sommarvädret.

Kram! ♥

Girlie tårta!


Rosa ÄR fint! ;-)

Titta vilken underbart härlig dröm till en tårta ! och den passar ju perfekt om du ska ha girlie besök i trädgården i helgen eller som dessert på tjejmiddagen! :-)  eller - så klart - på födelsedagskalas!

Som alternativ till godisarna så kan man ju lägga rosenblad.. eller färska jordgubbar runt tårtan, allt efter vad som passar tillfället bäst :-)

Johanna somnade precis så jag ska passa på att fixa lite i hennes rum nu och sen ska vi iväg och bada tänkte jag för hjärtat har sagt "bada!" bada!" flera gånger idag så hon förtjänar ett dopp ute i det vackra sommarvädret !


Dagens "hemma hos": La dolce vita!


Jesper, frun Mia och alla söta kidsen Phoenix, Peg, Penny & Philippa i sitt hus på 1.300 kvadrat !

Det här är ett till hemmahos reportage ur tidningen "Family Living" som jag bara älskar ! och det passar perfekt att visa er just idag på USA´s nationaldag för hemmet är placerat i Florida där golfproffset Jesper Parnevik bor med sin familj. Och deras närmaste granne är ingen mindre än Celine Dion...!


Kolla in sängen! En specialbeställd STOR säng som är 3x3 meter så att alla ska få plats. Familjens sovrum är , håll i dig nu ! - 300 kvadratmeter!!  så då har man ju gott om plats till en så stor och härlig säng :-)


Står Jesper i en butik? Nix pix! Han står i sin alldelens egna walk in closet hemma i sitt hus ! Oh la la säger jag bara ! :-) Men så är han ju delägare i Lindeberg också... men ändå! WOW! och stencoolt att han valt den färgen på väggarna.


Köket med Pappelina matta ;-)


Super coolt med bilden i bakgrunden!


Check this out! Klart man ska ha en alldelens egen hemmabio! ;-)


Mia ligger och chillar i en lyx divan till 140.000kr.. Plötsligt känns ju våra sjeselonger från R.O.O.M: super billiga ! Härligt ! ;-)


Inte helt fel att sitta så här och äta frukost !


Ett av barnrummen.


... och ett till barnrum.


Gården... hur mycket Florida som helst ! :-)


Jesper & Mia framför huset.

Visst är det kul att titta in hos andra? precis därför gillar jag att gå på visningar av hus & lägenheter för om inte annat så kan man ju få inrednings inspiration ;-)

Nu är Johanna jätte tröttis så jag ska gå och leka lite med henne och se om hon har lust att sova strax.


Happy 4th of july!!

    
Titta vilken härlig glass! och kidsen är fixade för dagen (inga jag känner, hittade bild på nett).

Idag är det stort "4th of july" firande i USA och jag önskar att jag var där...! Senast jag firade dagen i New York var 2000 tillsammans med min kära moster med familj och vi hade hur trevligt som helst.  Och jag har även firat dagen ett par gånger i New Jersey där jag bodde 2 sommarlov för länge sedan.

Önskar SÅ att jag hade bilder från dessa resor att visa er men då hade jag tyvärr inte digitalkamera.. ska se om jag hittar några foton här hemma att "fota av" idag så att ni får se :-)

 
Det här var senast jag var i N.Y. I februari 2006. New York är bara en helt underbar stad! Och den andra bilden är flera år gammal.. kanske 5 ? men den passar ju perfekt idag ! ;-)

Min lilla darling fick för sig att väcka mig redan kl. 06.30 och om ni ser vilken tid jag bloggade mitt sista inlägg igår så förstår ni kanske att jag är lite små trött nu på morgonkvisten ;-) Men solen skiner exakt lika vackert som igår och bara det gör ju en mycket piggare!! :-)

Nu ska jag äta mysig frukost och sen blir det inte solning idag för jag kan väl säga så mycket som att jag var lite cool på solskydd igår och tänkte att "jag har ju varit 6 månader i Thailand"... så ja, ni kan ju tänka er... ;-)

HAPPY 4th of july mina härliga bloggisar ! Idag finns all anledning att fira och att unna sig något gott för det är ju dessutom FREDAG!!

Kram! ♥

Dagens snyggaste outfits!


Camille Bella på väg till Valentions fashionshow. Denna outfit är bara hur snygg som helst !

Det känns som att jag har börjat med ett nytt "dagens inlägg" på min blogg.. för detta är andra dagen på raken som jag kör "dagens snyggaste outfits". Vem vet, kanske det blir en tradition? ;-)

Här är i alla fall de 2 snyggaste outfits jag hittat idag då jag surfat runt lite.


Jessica Simpson. Det är så fräscht med turkost ihop med en sliten  jeansjacka på sommaren. Och solbrillerna passar helt perfekt till! Jag ska föresten fixa extensions igen snart... längtar..! ;-)

Ops, nu såg jag precis vad klockan är så bäst att logga av och gå till sovrummet så jag hinner drömma lite härliga drömmar innan jag ska vakna igen.

Imorgon är det en annandag och då ska jag visa er ett till av mina "favorit hemmahos reportage"!

God natt & sov så gott ! ♥

Mallorca feeling..!


Min darling invigde sin nya Hello Kitty baddräkt idag och jag invigde ett nytt ex av bladet "Lantliv" :-)

Detta var den varmaste och skönaste och härligaste dagen sedan vi kom hem från Thailand OCH - det var första gången som vi var ute och solade sedan vi kom hem ! :-)


2 helt underbara gils !! :-) Johanna & Heidi är verkligen ett "dreamteam" för hjärtat bara älskar att vara tillsammans med henne och Heidi är helt fantastisk med Johanna.

Jag skulle kunna säga att vi fick lite "Thailand feeling" idag men det passar bättre med "Mallorca feeling" och det är en HÄRLIG feeling det också ! :-)  Och jag fick massor med lyxig egentid i solen för Heidi och Johanna gick iväg och badade lååånga stunder.

  
Heidi & Johanna känner på vattnet på den vänstra bilden och på den högra provar Johanna Heidis solbriller och tittar på bilder av sig själv.

 
Heidi & friends på bilden till vänster och på bilden till höger ser ni hur beachen på ön såg ut.

TUSEN MILJONER TACK käraste & finaste Heidi för att vi fick denna härliga dag! Jag kommer leva länge på alla lyxiga stunder jag fick av dig  :-)


Bästa dagen!


Glada girls på väg ut till "Langøyene" .

Jag blev SÅ glad igår då finaste Heidi smsade och frågade om vi ville bli med på båtutflykt idag för jag har - trots mina 8 år i Oslo - aldrig gjort en sån tur så tack vare henne har vi idag haft den allra bästa dagen ! :-)


Min älskade Johanna tyckte att det var jätte kul att åka båt idag ! :-) (hon har på sig topp + byxor från GAP och hårspännen + snoddar från Accessorize).

Det var så smidigt att ta båten ut till "Langøyene" att vi absolut kommer att göra om detta fler gånger!  och jag bara älskar att vara ute på sjön så här vackra dagar :-)


En liten torsdagshappening.


Johanna älskar att öppna paket... :-)


..... och se så söta matchande bärpåsar och presentpapper de hade i butiken. !  (men det rosa banet hade ju kunnat vara liiiite bredare för då hade paketen varit ÄNNU finare ;-)

På väg hem från båtutflykten så stoppade jag på "Riktige Leker" (en barnbutik nere i city) för att shoppa lite nytt eftersom vi lämnade alla leksaker vi köpt sista 6 månaderna i Thailand och Johanna har vuxit ifrån alla leksaker hon har här hemma. Och eftersom Johanna älskar att öppna paket så fick sakerna packas in så att vi kunde mysa med paketöppning då vi kom hem och göra det till en liten "happening"!  för det är mysigt att sätta lite guldkant på dagarna :-)


Titta! min nya fina träleksak :-)


Johanna är SÅ glad i bilar och säger "bija, bija!" så fort hon ser en då vi är ute och går så därför fick det bli en söt liten rosa bil  i trä med 2 små väskor som hon packar in i bagaget på bilden :-)

Detta + norska "Allsång från Halden" (norges eget Allsång på Skansen) + telefon från min kära & underbara vän Lotta som bjöd hem oss till dem i några dagar (TACK bästa darlingen!! vi rings imorgon!)  förgyllde vår kväll innan det var dags för nattning.


Nattbloggning...!


På väg hem från "beachen" idag. Bikini & klänning / kjole köpt i Phuket. Solbriller Gucci.

Tittut i natten mina kära läsare! Som ni säkert förstått så somnade jag när jag nattade Johanna i kväll och det var verkligen INTE planen för ikväll hade jag ovanligt mycket som jag planerat att fixa så ja, det kändes lite tokigt att vakna kl. 00.30... Men, men, det kommer ju en ny dag imorgon att fixa allt jag inte fick gjort idag på ! :-)

Nu ska jag mysa med min blogg en stund innan jag går tillbaka till sköna sängen.



Härligaste sommardagen!


Jag & Johanna på båten på väg tillbaka in till stan i eftermiddag.

Idag har vi haft den absolut härligaste sommardagen sedan vi kom hem från Thailand! :-)

Det var FANTASTISKT att åka båt ut till en ö och ligga där och njuta solen hela dagen och Johanna badade och ja, jag ska berätta mer sen för vi kom hem för bara en liten stund sedan så vi har precis ätit makaroner med korv (svensk falukorv! mums!) óch nu ska jag hoppa i duschen så jag får av mig bikinin. :-)


Så här såg båten ut som vi åkte Tur & Retur idag. Det tog ca 15 min varje väg.

Hoppas, hoppas att detta UNDERBARA sommarväder och den härliga värmen håller i sig för precis så som vädret varit idag får det gärna vara heeeela sommaren!

Jag återkommer snart och önskar dig en riktigt mysig kväll så länge!

Kram! ♥

Godmorgon torsdag!


Johanna för exakt 1 år sedan.

Idag har vi världens FINASTE sommarväder!! :-) Sooool från en absolut klarblå himmel och riktigt varmt & skönt. UNDERBART!! :-) Och vad passar väl bättre att göra en solig dag än denna än att åka BÅT! :-) Så - vi ska skynda på att göra oss klara här nu (är helt nyvakna...) för runt kl. 10 ska vi möta upp sötaste Heidi nere vid Aker Brygge och hoppa på en båt som tar oss ut till en ö i Oslo fjorden där vi ska mysa, sola & bada hela dagen lång! :-)

Här kommer dagens :

"Lyckan finns på insidan, men den kommer inte dit av sig själv."!
/Ur "En härlig bok".

Jag önskar dig den bästa torsdagen och hoppas att solen skiner hos dig också idag ?!  Och TACK för alla kommentarer & mejl jag får, ni gör mig så GLAD!! ska ni veta ! :-)

Kram! ♥

P.S kom på att jag glömt att visa lite H&M shopping jag gjorde häromdagen... får göra det senare idag! ;-)

Hemma hos min favoritbloggerska.


Pernilla Wahlgren & family.

Jag har en favoritblogg som jag läser varje dag och det är Pernilla Wahlgrens hos tidningen "
mama". Jag tycker att det är stencoolt av henne att skriva så mycket om sitt privatliv trots att hon är en så stor "stjärna" och jag gillar verkligen hennes stil.

Pernilla är en glammig mama med fantastiskt god smak! och hennes "walk-in-closet" har jag önskat att kopiera sedan jag såg den i det här "hemma hos" reportaget som var i bladet "Family Living" 2006. För hon har inte bara en Gucci tapet där inne.. hon har dessutom en ljusrosa heltäckningsmatta! Hur fab är inte det ? ;-)

Njut av bilderna och låt dig inspireras!


Kolla in Gucci tapeten, den fantastiska skohyllan och den härliga heltäckningsmattan... I LOVE IT!


Vilken dröm att ha ett så vackert STORT fönster.!


Jag skulle också vilja sitta vackert då jag sminkar mig.. ;-)


Det är riktigt läckert med fönster inne mellan rummen innomhus för att "öppna upp" och ge en ljusare feeling ! Det är ett tips om du ska göra om hemma eller bygga hus !


Det läckra rosa fatet kommer från Bruka Design, jag har exakt samma ! :-)


Efter Thailand har jag börjat tycka om brunt/beige etc i inredning.  Och det är extra snyggt på hösten så klart ihop med massor med levande ljus.

Jag blir verkligen SÅ inspirerad att fixa till min garderob när jag Pernillas och den där Gucci tapeten måste jag önska mig i julklapp ;-)  Också funderar jag på en rosa heltäckningsmatta till Johannas rum.... mjut & skönt...


Snygga outfits!


Eva Mendes i Dior.

Jag vet faktiskt knappt vem denna Eva Mendes som jag hittar bilder på både "här och där" egentligen är? Men tjejen kan helt klart konsten att välja snygga outfits!

Den här klänningen från Dior är ju som en "karamell"! hur fräsch som helst med den färgkombinationen och jag kommer att drömma om att den klänningen / kjolen hänger i min garderob i natt... ;-)


Eva Mendes.

... och här har hon också super snyggt på sig !  Hennes outfit påminner faktiskt lite om det jag hade på mig idag ;-) kolla här:


Till dagens lunch hade jag på mig min Odd Molly klänning som - som sagt - påminner om ovan outfit ;-)

Min vän Petter hade köpt mitt favorit godis: Kinasnacks, till mig så nu sitter jag här och mumsar i mig dem för fullt. Ååå vad de är GODA!!


Ikea besök & tips!


På väg hem från en mysig Ikea tur. Tunika från Zara, jeans Miss Sixty och skor köpta i Bangkok.

Jag och min bästa vän Petter tog en kvällstur till Ikea och jag vet inte hur det går till ? men jag tror aldrig jag lämnat den butiken utan en ganska full kundvagn..  Den där Ingvar Kamprad är SMART och han får oss att shoppa massa små saker som vi egentligen inte alls behöver ;-)

Som vanligt så var tyvärr de söta vita små barnstolarna till Johanna slutsålda så nu tror jag att jag ger upp dem och söker vidare i andra butiker i stället. Och den där rosa fotöljen jag visade häromdagen att jag skulle köpa till Johannas rum, den finns tyvärr inte i rosa i modellen "Jennylund" så där sprack den planen.. Men jag fick som sagt shoppat en del annat och viktigast av allt: jag fick köpt mörkläggningsrullgardin till Johannas rum ! ÄNTLIGEN ! så nu har jag ett litet monteringsprosjekt i morgon.


Ett tips! Det är super coolt att hänga flera sånna här papperslampor i olika storlekar och höjder i taket inne på ett barnrum eller tex  i en "matsal" för att skapa lite loungefeeling :-)


Den här canvas tavlan är en nyhet! och jag tycker att den är hur fin som helst ! Jag älskar olivträd och den här tavlan känns fräsch och passar utmärkt både i ett kök, ett vardagsrum/stue eller i en entré. Pris 495kr.

TACK bästa Petter för en frän kväll ! Det var SÅ kul att hinna med lite gossip och att få fräsig inspiration. Vi får göra om detta väldigt snart igen !

Nu tittar jag på "Baronessan" på SVT1 och håller på att somna....zzzz... är super trött i kväll...  så det dröjer inte länge till jag kryper ner i sköna sängen.


Fabulous champagnelunch i solen!


När Johanna vaknade efter sin nap så myste hon med lite glass :-) Idag hade jag på mig min Odd Molly klänning och solbriller från Gucci.

Idag har jag njutit en fabulous champagne lunch i sol & värme på "Bølgen & Moi" med min fantastiska veninna Kjersti för att fira att hon har fått ett nytt spännande jobb och för att fira att jag ska starta business och för att fira att vi helt enkelt äntligen SES efter väldigt lång tid :-)


Min fantastiska veninna Kjersti som ska börja jobba som sjefredaktör i bladet "
Kamille".. Jag är helt övertygad om att hon kommer att göra succé i sin nya roll för jobbet passar henne helt perfekt ! :-)

Vi möttes kl. 13 och vi har varit där till NU ! Tiden går otroligt fort när man har mycket att uppdatera varandra på och girltalk i solen med bubbel i glaset är ju bara bland det absolut bästa som finns en solig dag som denna :-) Och det var så skönt för mig för Johanna sov sött i vagnen första 2 timmarna så jag fick njuta av att kunna prata i lugn och ro ;-)


Champagne är verkligen lyxigt gott.!

Tusen míljoner TACK för en FAB lunch Kjersti ! Jag gleder mig redan till nästa gång vi ses och hoppas att vi får till den där tisdagen innan hösten gör entré ;-)

Nu ska jag ta av mig klänningen och hoppa i jeansen för strax kommer min bästa vän Petter och hämtar mig och vi ska iväg på Ikea shoppig.

Detta är en härlig dag !!  :-)


Johanna packar & bär..!


Här är Johanna på väg hem efter gårdagens tur. De rosa påsarna har hon små saker i , väskan har hon mobiltfn och nappar i och i H&M påsen ligger en topp till mamma :-)

Just nu är Johannas favoritsýsselsättning att packa påsar och väskor och sin lilla vagn med små saker. Och då vi är ute på shopping så INSISTERAR hon på att bära shoppingpåsarna själv. ! Så igår - då vi var på lite H&M shopping så fick jag be om en egen liten påse till darlingen som jag la en tingena jag shoppa i så hon fick bära. Det är så sött! :-)


På morgon ropar plötsligt ´darlingen på mig och då jag går till henne så möts ag av detta! Hon har packat sin lilla vagn absolut proppfull av saker . Kanske hon packar inför vår Luleå resa vi ska göra snart? :-)

Nu ska vi fixa till oss för vi ska snart iväg på lunchdate i det vackra & soliga vädret.


Godmorgon "rosensdag"!


Jag och Kjerstin på Odeon igår kväll.

Jag är helt nyvaken och jag måste erkänna att jag kanske inte är den piggaste tjejen idag men det är absolut värt för  champagnen var god och jag hade en super trevlig kväll ute på Odeon igår med min Gizmoprinsessa Kjerstin :-)

Tisdagarna på Odeon är kända för det är den bästa och mest besökta kvällen hos dem på somrarna och det är verkligen helt crazy MYCKET folk. Jag mötte upp Kjerstin där runt kl. 20 och vi åt först lite god mat också njöt vi en flaska Moët för är man livsnjutare så är man ;-)


På Odeon kan man mingla både ute & inne. Här är vi ute och myser..


Jag mötte två till av mina Gizmogirls (som jobbat hos mig) igår. På bilden står jag tillsammans med sötaste Berit (i mitten i vacker blå klänning)  och en stund senare mötte jag Nora och hon strålade som alltid ! :-)

Sen minglade vi i trängseln och tittade på alla vackra människor och jag tycker att det är fantastiskt KUL att bara stå och titta på alla människor och framförallt att se vad alla har på sig . Och det var så kul igår för det var många av mina gamla Gizmokunder som kom fram och sa att de saknar min butik och undrade när jag ska starta igen? så jag blev lite peppad att jobba på med mitt prosjekt nu för jag har nämligen befunnit mig i lite "Thailandmodus" sedan vi kom hem så jag har inte jobbat med det så mycket som jag egentligen tänkt mig. Men nu så! :-)


Det blev lite stressigt då jag skulle iväg så den här bilden var den enda jag fick till på min outfit. Jag hade på mig tunika köpt i Bangkok ( från mitt märke som jag ska sälja ! ), byxor från Filippa K, halsband Bvulgari, skor köpa i Bangkok ( samma märke som jag ska sälja ) och väska från Gucci.

TACK sötaste Kjerstin för en FAB kväll! Det var lovely med girltalk och mingel och vi måste absolut göra om detta väldigt snart igen ;-)

Nu ska vi ta ta tag i dagen här för vi är helt nyvakna. Ville bara blogga direkt jag vaknat för jag fick inte bloggat så mycket som jag tänkt mig igår.

Det är föresten "rosensdag" idag så i nästa inslag blir det vackra rosor ! :-) och dagens!

Önskar dig en fabulous dag!

Kram! ♥

Gårdagens shopping!


Söta hårspännen från Accessorize och H&M, klistermärken från Accessorize, söta presentpåsar, presentpapper och fler klistermärken (att fästa på kort till vänner som får barn) från Panduro Hobby

Här ser ni vad som shoppades igår!  Jag bara älskar sånna här söta saker :-)


Johanna var på leksaksbutik med JIG och  fick ett fint hus, målarpennor, block, såpbubblor etc.


På morgon lekte Johanna med huset och vi bilden håller hon fingret för munnen för figurerna låg och sov så jag skulle vara tyst.. shhh... ;-)

Nu är Johanna super trött så vi ska gåt ut en sväng i solen  !

Kram! ♥

Ett garderobsfynd!


Topp från Odd Molly och byxor från Filippa K. Fotade igår kväll.

Titta vad jag hittade i min garderob igår kväll! En fin Odd Molly topp som passar perfekt i sommar! :-)

Som ni vet så är min garderob ett totalt kaos just nu och det gör att jag glömmer kläder jag har för de syns helt enkelt inte så vem vet, kanske gör jag fler fynd där inne? ;-)


Välkommen sommarmånaden juli!


Plötsligt slog Johanna av TVn och slog på radion istället och vi har tok dansat till bra musik på "The Voice". En härlig start på dagen!

Tänk - idag är det redan JULI ! året mesta sommarmånad alla kategorier för det är nu de flesta har någon veckas semester och det är nu vi som allra mest förväntar oss sol & värme så - jag önskar dig en extra FANTASTISK ny månad och hoppas att den blir allt du drömt om ! :-)

Min nya månad startade med sol från klarblå himmel runt k. 08.30 och nu trippar jag runt i bikini här hemma så att jag kan fånga alla de små solstunderna mellan lek & bus & dans med Johanna. Underbart!


Min dancing queen...!

Det känns som att vi ska ha en soft dag idag också ska vi så klart iväg och shoppa de där mörkläggningsgardinerna. Och ikväll ska jag ut med min "livsnjutarclub" som jag startat för mig och mina vänner, det ser jag verkligen fram emot! :-)

Vad har du för planer i juli föresten? Semester/ferie? Oavsett vad du ska göra så hoppas jag att du får SOL !


Den söta "trädgårdsgrodan" som jag tipsade om då jag var i Thailand stod plötsligt framför mig på Åhlens igår så den fick följa med oss hem. Pris: 79kr.

Här kommer dagens:

"Var mot andra som du önskar att de ska vara mot dig.!"

En klok "levnadsregel" som alla borde tänka på :-)

Nu fångar vi dagen!

Kram! ♥

Filippa K spring/summer 2009!


Filippa K spring/summer -09.

I kväll har Filippa K haft modevisning av sin kollektion för spring/summer -09 på Stockholm Fashion Week och i en intervju på Aftonbladet TV säger Filippa att det hon har allra mest tro på inför våren är "de vida byxorna med veck fram med linne / t-shirt till..." , med andra ord något i stil med det ni ser på bilden från visningen.

Filippa berättar också att kollektionen är "flickaktig och mjuk med en fräsch känsla" och det måste jag säga låter lovande !  Och när hon designar så utgår hon självklart från sig själv, men även från "en självständig tjej/kvinna som uppskattar mode och som gör sina egna val".

Inte undra på att Filippa K är ett av mina favorit märken! ;-)

Åååå nu LÄNGTAR jag ännu mer till jag ska ner på modemässan i Köpenhamn i augusti och få se alla vackra vårkollektioner !

Nu ska jag gå och sova på riktigt! :-)


Ett favorit "hemmahos" reportage!


Det är en LYX att ha en balkongdörr direkt från köket.  Och jag drömmar om så här vita golv och liknande "kryssdörrar" på våra köksskåp.

I kväll har jag haft en små jobbig nattning av min darling så imorgon blir det definitivt och helt utan minsta tvivel rullgardinshopping på oss och jag kommer att köpa de mööörkaste rullgardiner som existerar på marknaden. Kosta vad de kosta vill ! haha :-)

När hjärtat ÄNTLIGEN somnade så satte jag mig och "mys surfade" och då hittade jag plötsligt ett av mina absoluta favorit  "hemmahos" reportage från tidningen "mama" på mamas hemsida . Jag blev SÅ glad då jag hittade det och kopierade direkt alla bilder så att ni får se !

Reportaget heter "Singelmammans tjejiga drömlya" och det är Malin Singh och hennes 5-åriga dotter Tindra som bor i denna underbara lägenhet i Stockholm.

Och vet ni - det var då jag läst detta reportage som jag sprang iväg och shoppade den lila tunikan med små hästar på från By Malene Birger i höstas ;-)  för som ni ser har hon på sig den här:


Snyggt skåp i snyggt sovrum och snygg tunika :-)


Underbart att placera snyggaste skorna synligt i skåpet !


Super fint sovrum! Jag älskar den snygga sängkappan, fönstren, det mörka golvet och de randiga tapeterna..!


Fantastisk kakelugn! I love it och drömmer om en liknande i vårt vardagsrum...


Prinsessigt rum och FIN sänghimmel!


Härligt klädskåp i barnrummet!

Det är alltför sällan som jag ser sånna här inspirerande och fina hemmahos reportage trots att jag köper ALLA interiörblader som finns i princip... 

Nu ska jag vara duktig flicka och försöka komma mig i säng för snart är det en ny dag att uppleva !

God natt & sov gott!  ♥


Bloggtoppen RSS 0.91