Grattis Sarah Jessica "Carrie" Parker!


Girlsen heter Marion Loretta Elwell Broderick & Tabitha Hodge Broderick. Säg de namnen fort om du kan ! ;-)

Gjorde precis mitt dagliga besök hos
InStyle och hittade den här SÖTA premiärbilden på Sarah Jessica Parkers twins. Tänk att hon fått 2 babys med hjälp av en surrogatmamma. Allt är verkligen möjligt !  :-)


Semesterplaner..


Underbart söt väska till resande prinsessor från RoomSeven.

Så där ja, nu sover mitt hjärta :-)  Inte så konstigt att hon har svårt att somna för det är ju så ovanligt varmt... I Thailand märker vi inte av värmen på samma sätt för där har vi skön air-condition som gör att hela lägenheten är underbart sval.

Och på tal om Thailand: idag kom jag fram till att vi droppar att resa dit i sommar ( vi hade en plan om att resa då Johannas dagis stänger) och istället tar vi oss en längre semestertripp i vinter då det är kallt & ruggigt är hemma  :-) Men vi ska resa lite i sommar i alla fall, exakt vart vi ska & när  vi ska resa är under planering...

Imorgon är det JULI . Crazy ! Vi får passa på att NJUTA de sista timmarna i juni -09  ! :-)


Nattning pågår.



Jag fick tyvärr inte tid att ta några pics idag så jag bjuder på en bild på oss som är tagen för exakt 1 år sedan. Då satt vi och mumsade middag på Aker Brygge i solen.

Här hemma har nattningen av min lilla prinsessa pågått i ett par timmar och nu trodde jag faktiskt att hon somnat men jag hör små steg i gången.... hmm... got to go...


P.S när jag såg den här bilden så kom jag på att jag måste ha en kartong med sommarkläder på vinden. Bäst att kolla upp det imorgon ;-)


What a day ! varm, hektisk & härlig!



Det är lite mycket nu... som ni kanske misstänkt då jag inte bloggat idag. Men jag KOSER mig !  Dagen har gått i 100 och den har bjudit på foto-shoot i studio och besök hos PR-byrårer & pressrum, men den är inte klar ännu. Jag återkommer då jag "landat" senare i kväll för nu måste middags shoppas, mat ätas och outfits stylas inför foto imorgon.

När det snurrar på som fortast så får man intala sig att allt kommer att bli OKEJ till slut !  och att ALLT alltid ordnar sig ! för det gör det ! :-)

Jag önskar dig en UNDERBAR kväll i denna extrema värme... puuuuh...


Fashion is my passion !


Snygg trench från Juicy Couture + slitna jeans = perfect match ! Du hittar båda under news hos net-a-porter.

Jag sitter och jobbar med några höstmode-saker och blir så inspirerad att jag blir LYCKLIG ! :-)  och mitt i allt höstmode så längtar jag till modemässan i Köpenhamn som drar igång i början av augusti. Då är det plötsligt våren -10 som gäller.

Fashion ÄR verkligen min PASSION !

Ska köra på några timmar nu så jag passar på att säga GOD NATT till er vänner och önskar er alla en natt fylld av härligt lyckliga drömmar .

Godnattkram ! ♥

Min lilla gremlins...


Jag kände igen mig i detta i kväll ;-)

Oh my.... Är det bara jag?, eller finns det fler mammor där ute som har en liten mitt i trots-åldern?  Johanna är verkligen helt CRAZY ibland och ikväll slog hon alla rekord. När vi är "mitt uppe i det " så känner jag för att ta på mig skorna och gå ut och komma tillbaka när min lilla "gremlins" blivit prinsessa igen ....

Det är tur att det alltid går över och att det är den lilla sötisen som vaknar på morgonen för om hon vore en "gremlins" 24-hours så hade jag nog packat ner mig själv i ett paket och skickat iväg mig till Thailand ;-)


Skype är fantastiskt !


Jag passade på att fota oss med webcam.

Nu har vi precis pratat med JIG på Skype och det är ju bara helt FANTASTISKT att vi kan sitta här i Oslo och han i Thailand och allt verkar som att vi är jätte nära.  Snacka om teknikens under ! :-)


Jag skickar pussar men Johanna tyckte att det var festligare att bjuda på en grimas.. ;-)

Nu är det dags för en härlig MIX av : bad, nattning och Lotta på Liseberg !


Varmaste dagen?


Idag har jag haft sällskap av 2 fjärilar /sommerfugl. Den lilla kommer från Arena Cph (sålde den i min butik för flera år sedan) och den stora finns hos Accessorize. Min svala klänning kommer från Rabens Saloner och finns hos
Kiman.

Oj, oj, nu går det undan i jobb-svängarna kan jag lova men idag har jag tyvärr inte kunnat köra på så hårt som jag tänkt för en förfärlig huvudvärk har förföljt mig hela dagen, tror att den beror på den tryckande VÄRME som Oslo bjuder på idag så bästa medicin är nog att dricka litervis med vatten :-)

Dagen har bjudit på förberedelser inför photo-shoot imorgon och jag har bl.a. besökt några PR-byårer och bläddrat igenom stativ med höstkläder... ååå vad det kommer mycket FINT till oss !

 
Mitt busfrö ville INTE ta ur nappen/smokken bara för att jag sa att hon skulle göra det ;-) Vi hade precis kommit hem från dagis och under armen har Johanna ett paket som vi hämtade ut på vägen (ni ska få se det fina innehållet senare). Klänningen är shoppad i Thailand och halsbandet med korset gjorde vi i Frognerparken igår på 4´th of july firandet.

Jag & Johanna har precis ätit mysig middag och nu dansar gullet till MoraTräsk men det är strax dags för bad och nattning och jag håller tummarna för att värmen gör min darling tröttis så att hon somnar tidigt ikväll för jag behöver kvällen till diverse fix.

NJUT sommarvärmen och kom ihåg att TÄVLA ! :-) 


Happy new week !


GRATTIS till Sarah Jessica Parker som fick twins förra veckan! Flickorna ska heta Marion och Tabitha och jag önskar dem all LYCKA ! (nu fick jag lust att se på filmen... IGEN... tror det blir en dvd kväll snart.. ;-)

Då är den NYA veckan igång och den startar lika SOLIGT som den förra veckade slutade :-)

Johanna är på dagis och jag lyxade till det med att shoppa smörgås /rundstykke från Godt Brød på väg hem med kalkon + ost och goda grönsaker på som jag sitter och äter nu när jag bloggar. Jag har en hektisk & KUL dag framför mig så bäst att jag kör på !

Önskar dig en HAPPY NEW WEEK och en kreativ dag ! :-)

Kram! ♥

Godnatt sköna söndag !


Snygg bild helt enkelt..

Just nu lockar det att möblera om lite här på kontoret... har varit på väg att göra det hela veckan men så har tiden inte helt räckt till. Kanske jag ska avsluta veckan med att ÄNLTIGEN få det gjort ? Jag tror banne mig det ! ;-)  Det är nämligen ingen stor sak jag ska göra. Ska bara flytta skrivbordet och en hylla... allt för att jag ska hitta en lösning som får kreativiteten att flöda på bästa sätt...  (jag måste ha mitt moodboard framför mig istället för bakom mig).

Imorgon välkomnar vi en NY vecka och det blir en ovanligt busy vecka för mig men jag tar mig alltid tid till bloggen mellan "allt annat", det vet ni ! :-) 

Dags för om-möblering ! så jag säger TACK för idag och GODNATT så ses vi igen vecka 27 ;-)

Nattaklem! ♥

Vårt eget Mallorca & 4´th of july !


Här har vi badat klart och är på väg till parken. Min blöta bikini gör att det ut som att jag har amningstuttar som läkt ;-)

Varje gång vi gör entré på Frognerbadet känns det som att vi kliver rakt in i en "charter till Mallis" ;-)  För det kryllar av barnfamiljer, badbollar, barnvagnar , mammor som står och smörjer in sina små (och sina män) med solcreme och barn som plaskar och skattar i poolen. Ganska kul skådespel och vi storKOSER oss !


När vi badat klart så gick vi bort till "4´th of july " firandet och mötte upp Johannas söta kusin Hedda som uppträdde i cheerleading. Visst är kusinera lite lika ? :-)


Här ser ni Hedda "in action". De var jätteduktiga ! 


De större tjejerna som visade upp sig imponerade också !

Vi var på 4´th of july firandet tillsammans med Molly & Co (Johannas kompis från dagis) och efter cheerleader uppvisningen så gick vi bort till den stora lekparken till girlsens stora LYCKA :-)  (tyvärr blev inte alla bilder så bra idag så därför har jag inga att visa från det... )

 
Min daring invigde sin nya baddräkt från NoaNoa som vi shoppat hos AlmaLukke och hon PREMIÄR åkte vattenrutshkanan i barnpoolen idag och ni skulle ha sett hennes LYCKA ! Hon åkte om och om och om igen...

Detta var en super-söndag !

Nu ska här jobbas :-)


Let´s dance !


Det är dags att kliva ur bikinin och hoppa i duschen . Känner att jag riktigt längtar efter "After Sun"...

Nu dansar jag loss på kontoret till den
HÄR. Tjohooo ! :-)  Ska dansa in i vardagsrummet/stua nu och väcka min lilla darling...

Önskar dig en soft söndagkväll ! :-)

P.S du har väl inte missat TÄVLINGEN där du kan vinna presentkort hos Dodde.se?


Lovely day !


Mitt hjärta har på sig solhatt från Burberry och sval sommarklänning från Petit Bateau idag. Också har hon på sig världens bästa (tycker jag) solcreme från Clarins. Har använt cremen från första gången vi drog till Thailand då Johanna var 9 månader och hon har aldrig brännt sig.

Vi har haft en LOVELY dag ute och ni ska självklart få se fler bilder strax. Vi kom hem för ca 1 time sen och darlingen somnade i vagnen på vägen och sover fortfarande i soffan men jag måste strax väcka henne för annars blir det en sen kväll... ;-)

Jag ska passa på att fixa några jobbsaker innan hon vaknar så vi ses om en stund igen !


Godmorgon sköna söndag !


Vänta inte till imorgon med att leva... !

Idag tycker jag att vi startar dagen med ordspråket: CARPE DIEM ! för det är en ledig söndag (fast några av er jobbar nog så klart..), solen skiner, sommaren är här och livet är ju bara HÄRLIGT ! :-)

Hos oss startade dagen strax före kl. 08 och nu har vi precis mumsat i oss god frukost och håller på att göra oss klara för en dag i parken. Johanna har redan packat ner baddräkten och armringarna och ställt väskan vid dörren så hon är klar ;-)

Jag ska i två bröllop i sommar och bröllop är ju bara en helt FANTASTISK kärleksFEST och det är en ÄRA att bli bjuden och att få vara med och FIRA de förälskades kärlek den dagen.  Och jag tycker att det är SÅ inspirerande att bläddra i bröllopsmagasiner och titta på alla vackra dukningar, kaker, blomster, kjoler etc.


Otroligt vackert bröllopscollage gjort av Snippet&Inc.

En som verkligen INSPIRERAR när det gäller bröllop är tjejen som har bloggen
Snippet&Ink. Om du ska gifta dig så är mitt tips att du surfar in hos henne för där hittar du bl.a. vackra bröllopsbilder att "sno stilen" ifrån.

Nej, nu ska "parkväskan" packas och off we go !  Vi ska möta upp vänner för lek och kanske det blir ett dopp i poolen? innan vi ska titta på Johannas kusin som uppträder i cheerleading på "4´th of july" firandet i Frognerparken (det firas redan idag).

Önskar dig en SKÖN söndag fylld av solsken ! och som sagt: CARPE DIEM !

Kram! ♥

Godnatt lördag !


Mmmm.....gissa var vi har varit idag ? ;-) 

Godnatt mina vänner och sov så GOTT så ses vi igen imorgonbitti. Då är det SÖNDAG ! och vi ska gå till parken och fira "4´th of july". Det blir festligt ! :-)

 
Lördagens: klänning Oasis, skor Shoe Lounge, väska shoppad i Thailand och solbriller Gucci.

Nu loggar jag av och går mot sovrummet...zzz...

Nattaklem! ♥

Inspiration & lite disco...


Jag ser fram emot ett par snygga skinnbyxor till hösten...

Idag slog jag till på den här inspirationen inför några uppdrag som jag har framför mig och just nu lyssnar jag på SÅ bra musik. Klicka  
HÄR ! Jag kan inte sitta still då jag hör den så nu lockar ett dansgolv... ;-)


Jag får kanske skaffa mig en sån här så kan jag ha disco på kontoret ;-)

Det är lördagkväll : ENJOY !!!

P.S  Ang. kvällens Sommarkryss: Jag vill ha Gynnings Cavalli klänning... Skitsnygg ! och coolt att se henne i långt hår igen (även fast det bara var kvällen till ära). Tjejen har starquality deluxe !


Nyklippt Johanna !


Voilá ! Nu har luggen fått sig en klipp så att den inte hänger ner i ögonen också har håret toppats. Kör på med längre hår nu i sommar så att vi kan sätta upp det i värmen. Till dagis-starten är planen : kortare page.

Johanna ÄLSKAR som sagt att klippa sig ! Hon ser helt lycklig ut hela tiden då hon sitter i stolen och hon håller blicken fokuserad i spegeln och följer med på allt Trond (frisøren) gör. Det är så SÖTT ! att hon redan gillar att piffa till sig :-)

  
Vi går till samma frisör jag & Johanna. Trond på Spaghetti.

I kväll hände det igen : mitt hjärta tog med sig sina saker och gick in på sovrummet och la sig ner i sängen och somnade ! WOW ! :-)


Pussar & kramar från oss !


Min prinsessa på väg hem från dagens frisörbesök i hatt från Burberry, klänning från Zara och skor från Pom D´api.

Jag & Johanna skickar er massor med pussar & KRAMAR och önskar er en suuuper MYSIG lördagkväll ! :-)


Johanna gjorde en liten dans då jag fotade

Min darling ÄLSKAR att klippa sig och ni ska självklart få se bilder senare. Då ska jag även visa vad som fick följa med hem från city idag :-)


Min busiga dancing queen.

Vi ska titta på Sommarkrysset med Gynning & Berg nu och MYSA och vi önskar dig en riktigt FESTLIG lördagkväll i värmen ! :-)


Nap inne och HOT ute !


Inspiration från The White Company.  Det vackra parasollet skulle passa perfekt på vår terrass i Thailand..

Nu sover prinsessan sin nap och jag sitter och chillar i solen på balkongen.  Det är så varmt att t.o.m. en soldyrkare som jag saknar ett parasoll.... puuuuh....  ;-)

Uppdatering kl. 14.30: nu är JIG på väg hem från jobb och jag ska ge mig ut för ett par timmars lyxig egentid :-)


Middag i solen.


Mamma & dotter myser fredagsmiddag på solig restaurang.

Igår då vi gick hem från dagis så stoppar min darling plötsligt utanför Pasta Basta och går iväg och slår sig ner vid ett bord och vips så dök en trevlig servitris upp med 2 menyeer :-)   Och eftersom jag inte hade lust att gå hem (=in) så passade det mig helt UTMÄRKT med middag i solen så det var ett perfekt initiativ av Johanna ! :-) 


Varför dricka ur ett glas när man dricka ur två ? ;-)

Vi hade en förtjusande servitris som heter Lene och hennes trevliga service satte verkligen guldkant på vår middag! :-) BRA service är verkligen A & O då man unnar sig en middag ute.

Nu ska jag duka upp frukost på balkongen och sen går vi ut och njuter dagen.

Carpe Diem !

Puss & Kram ! ♥

Godmorgon soooooolen !


Underbart tänkvärda texter från visualize.us

Detta SOMMARväder är ju bara helt FANTASTISKT, UNDERBART & HÄRLIGT ! och det känns nästa overkligt att det är  +25 grader ute kl. 08 på morgonen :-)  Nu gäller det verkligen att ta tillvara solstunderna och vara UTE så mycket vi bara kan !

Jag ska ta och hoppa i duschen  och sen blir det UTEdag för oss . Den enda tid vi har att passa är Johannas frisørtime och hon pratar inte om något annat "Hanna klippa hår!" säger hon och smiler med hela ansiktet :-)


Idag blir det trångt på beacherna..  (bild från visualize.us)

Det märks föresten att det är semester/ferietider nu för det är såå stilla ute i gatorna och jag tror butikerna får tuff konkurrens av badstränderna idag ;-)  (jag minns hur det var då jag hade butik... solig lördag i juni = not so good...)

NJUUUUT sommaren mina kära vänner! Ät glass och drick svala goda drycker! :-)

Kram! ♥

Dagens shoe-shopping !


Inredningen hos ShoeLounge är super inspirerande . Vi girls koser oss där bland alla vackra skor :-) och i handen håller jag "dagens fångst".

Häromdagen då jag och Johanna åt glass/is på bänken utanför
ShoeLounge så spanade jag in ett par snygga guldsandaler i skylten och idag slog jag till ! :-) 


Johanna var mer upptagen av att läsa blader än att titta på mina nya fina skor ;-) Sandalerna kommer från Clarks. De sitter som en dröm på foten och passar perfekt för snabba/raske walks till & från dagis . Pris: 900nok. De finns även i brunt. Skorna är ett tips ! om du, precis som jag behöver något skönt att trippa fram i .


Och just det ja... jag var och fixade naglarna idag också. Känner mig lika fräsch om händerna varje gång det är gjort.

Nu ska jag lyxa till fredagkvällen med ett glas vitt :-)  Hoppas att du också har en riktigt mysig kväll ?!


Trevlig kväll !


Idag på dagis runt kl. 16. Min dagens: klänning/kjole från Rabens Saloner (finns hos
Kiman) , halsband Accessorize, skor shoppade i Bangkok och solbriller från Dior. Johanna har på sig kjole från H&M.

Vi girls är home-alone och då flyger tiden ;-)  så därav min frånvaro. Just nu väntar vi på att JIG ska komma hem från en business-trip och eftersom Johanna vet att pappa är på väg så tar vi sen nattning idag. Det är ju trots allt fredag = fredagsmys ! :-)


Här syns halbandet och detaljerna på klänningen lite bättre. Jag använder en underklänning från Princess Tam-Tam så att inte klänningen ska vara genomskinlig.

Ni ska få se bilder från dagen + dagens shoe-shopping senare för nu fick jag precis en bajsblöja i knä ;-)


Höstnews !


Ett par snygga höstnews hos
net-a-porter. Väst från Donna Karan och skor från Chloé. Jag har föresten redan spanat in mina drömhöstskor... från Gucci... bäst jag börjar att spara ;-)

Nu har jag haft en "hel-dag" i mörk fotostudio med skön air-condition så nu ska det bli riktigt lyxigt att få känna sommarvärmen och ta på sig solbrillerna då jag trippar iväg till dagis för att hämta prinsessan. 

Såg att jag fått ett tips om "dator-fri-helg" men som den bloggoholic jag är så tror jag inte att jag klarar det ;-)  Men - jag ska NJUTA sommardagarna utomhus så mycket jag bara kan !

Önskar dig en riktigt SKÖN & solig eftermiddag.

Tjingeling så länge !



P.S när jag skulle ta bilder i studio så stod det "change the battery pack" (jag vet Jonas, var slarvig och inte tog med ditt batteri... ) så jag får bjuda på bilder & dagens senare.

Tävling : vinn presentkort på 500kr hos Dodde.se!



Mina kära vänner !

Först av allt vill jag till minne av Michael Jacksson starta dagen med den
HÄR låten. Michel var en fantastisk person och många generationer efter oss kommer att dansa till hans musik.  Det känns overkligt att han gått bort...
(jag uppdaterade inlägget med detta på morgon, fick inte tid att skriva ett helt nytt..)



Det känns fantastiskt KUL att kunna bjuda på en TÄVLING i samarbete med den NYlanserade leksaksbutiken Dodde.se Hos Dodde kryllar det av festliga leksaker och ett STORT pluss för deras smarta "personal-shopper"  kateregorier som hjälper till att hitta perfekta presenter. Du klickar på en ålder och vips! så får du upp tips på passande leksaker!


Den här underbart söta dock-matstolen hos Dodde.se blev direkt en favorit ! Johanna kommer älska att laga mat till sina dockor och låta dem sitta brevid henne i en helt egen stol och äta :-)  

 
 
Det här är några andra av våra favoritprodukter hos Dodde.se . 

VINN PRESENTKORT PÅ 500SEK!

Om du vill vara med i tävlingen och vinna valfria produkter hos Dodde.se till ett värde av 500sek så skriver du en kommentar i detta inlägg senast onsdag 1:a juli.  Berätta gärna vilken produkt hos Dodde som är din favorit i tävlingskommentaren. 

KrAm & LyCkA TiLl ! ♥

Godmorgon mina vänner !


En glassig darling fotad häromdagen.

... eller ska jag skriva godnatt? Nej, jag skriver GODMORGON för om några timmar då morgonen startar "på riktigt" hos oss så kommer det att gå undan i svängarna. Jag ska nämligen vara på ett foto-shoot så tidigt att Johanna måste vara på dagis rekord-tidigt = jag vet att det blir stress och att jag inte kommer att hinna blogga ;-)

Igår kväll hände något mycket ovanligt... Jag & Johanna myste i soffan och till slut så sa jag "hjärtat nu är det dags att gå och sova i sängen" så, Johanna trippar iväg in på sitt rum med kudden under armen och sen slutade allt med att jag vaknade i soffan nyss. Så med andra ord så somnade hon på sitt rum helt av sig själv. Mycket ovanligt! mindre ovanligt är att jag somnar i soffan ;-)

 
Ett TIPS! Idag startar salget hos Steen & Strøm ! :-)  Jag har sett några godbitar hos Filippa K + på Designers så det blir kanske en tur dit idag... Såg föresten den coolaste Lotto-reklamen ute på stan igår, de vita bollarna flyger runt i luften innen i själva reklamskylten.  Kanske man skulle slänga iväg några rader inför helgen ? ;-) (det är många år sedan jag spelade på Lotto... spelar du ?)

Nu ska jag krypa ner i sköna sängen så att jag hinner sova lite till innan det är dags att välkomna fredag. Kör igång en tävling också så att ni har något att mysa med då jag är på jobb i morgon .

Jag önskar dig en FANTASTISK fredag och en UNDERBAR weekend ! NJUT dagarna och passa på att grilla, bada, sola, äta ute... för det är ju bara helt häääääärligt med SOMMAR !  :-)

Kram! ♥

Lite kvälls-shopping kanske?


News hos Forever21.

Soliga sommardagar som dessa passar det utmärkt med svala toppar & klänningar/kjoler i friska färger. Som tex den här  från Forever21 som kan klickas hem anytime hos Forever21.

Nu har jag på "Sommar med Ernst" och det är första gången jag ser hans program. ¨Det tog mig inte många minuter innan jag förstod varför han kallas "Mr.Mys" ;-)  Strax lägger jag upp benen i soffan och byter kanal och myser med den amerikanska ungkaren istället.


En lycklig dag !


Idag har jag varit runt på PR-byråer, på H&M´s pressrum och på massor med inspirerande butiker. När jag sprang runt i city så hittade jag plötsligt den är reklamskylten utanför Ving´s butik och var bara tvungen att ta en bild för det blev så symboliskt eftersom jag ju egentligen skulle vara på en beach i Thailand nu. Men den som spar han har... och vi reser kanske snart... ;-)

Jag har haft det hur hektiskt som helst idag men detta har ändå varit en helt UNDERBAR dag. En sån där dag då jag gått omkring i ett LYCKO-rus , helt fantatiskt härligt  ! :-)

Just nu har vi en supervarm sommarkväll men jag har ändå tänt massor med ljus och är mitt i middagsfix. Vi girls är home-alone och darlingen fick vara med mig på ett jobbärende på väg hem från dagis så vi kom inte hem förren efter kl. 18.  Stoppade och åt glass på vägen också stoppade hjärtat så fort hon såg solbriller :


Johanna är som en magnet till solbriller och titta vilken färg det är på de hon tänker prova ;-)

När jag hämtade darlingen på dagis idag så hittade jag henne NAKEN och en av frökarna sprutade vatten på henne och hennes kompisar med en slang. Då förstår ni hur VARMT vi haft i Oslo idag ! :-)  Själv har jag gått runt och svettats hela dagen...och termometern i bilden visade att det var +32 grader ute idag.. puuh.. ! men vi ska INTE klaga för det är bara helt fantastiskt med sommarvärme.

Nu ska vi girls MYSA och det tycker jag att du också ska göra :-)


What a fabulous day ! + salg hos Kiman!


Snygga Victora Silvstedt koser sig i solen... Den dama vet hur man njuter livet !

Det är värsta Thailand-värmen här i Oslo idag. Helt FANSTISKT !! och jag hoppas att alla ni som har möjligheten ligger ute och myser i solen.


Dagens TIPS : Den FINA butiken
KimanWoman i Paleet (+ på Sandvika Storsenter) startar SALG idag !!¨Du finner märken som Stella Nova, Odd Molly, Replay, Day, Nolita m.fl. m.fl.  Don´t miss ! På bilden ser ni en superfin kjole från Stella Nova som finns i butiken.

Efter diverse mejl & telefoner så ska jag iväg ut på jobb nu. Dagens tema: underkläder & skönhet.

Nu KÖR vi !!

P.S  Det är SALG på ZARA idag. "vad var det jag sa"? ;-)


Godmorgon sommardag !



Det är det som pågår nu som är den där SOMMAREN som vi gått och längtat efter så länge så nu gäller det att vi NJUTER och samlar minnen till hösten ! :-)  Så ta dig små solstunder , ät glass så ofta som du önskar och lufta dina sommarklänningar så ofta du kan !

Min väckarklocka ringde kl. 07 och min darling kom trippandes runt kl. 08 då jag precis hade duschat + rullat håret = perfekt tajming.  Nu ligger hon och slötittar på barnTV och jag håller på att fixa matpakken.

Dagen idag bjuder på massor med LEK för Johanna och besök hos PR-byråer, pressrum, butiker och några agenturer för min del för att plocka snygga höstkläder etc till morgondagens foto.

Önskar dig en STRÅLANDE sommardag ! :-)

Kram! ♥

New England inspiration !


Vackert hem ur
SkönaHem. Jag tror att det är ägarna av "Newport" butikerna som bor här. Det står inte i texten men jag känner igen hunden som är med på en av bilderna  ;-)

Idag då jag var innom butiken R.O.O.M. så blev jag SÅ "New Englad inspirerad" då jag såg de blå/vit randiga fåtöljerna och den vackert bäddade Lexington sängen..  New England stilen är verkligen sommar FRÄSCH och jag drömmer om en liten stuga /hytte vid havet med vitmålade vägger och marina detaljer.. En dag kanske.. :-)


Jag vill också ha VITT golv... Hur fint som helst och hela hemmet hade blivit ÄNNU ljusare.


Vi har också öppenspis i vardagsrummet men den står i en krok som gör att jag inte ser den från soffan så jag drömmer om en om-möblering till hösten så att jag får njuta av att titta på den sprakande elden... det är så stämningsfullt.


Jag hade inte tackat nej till att sitta och äta frukost här imorgon bitti..

Nej, nu blev jag så interiörinspirerad av Ikea turen och dessa bilder att jag tror att jag tar och möblerar om lite här på kontoret. Ska flytta skrivbordet.. Men först : filen & flingorna ! ;-) (ops, såg precis på klockan... får se vad jag hinner med innan jag somnar.. zzz... )


Kvällens Ikea.


Jag nyss på Ikea. Bilden blev lika suddig som mina ögon är just nu... tror det är dags att ta ur linserna och sätta på brillerna ;-)

Kl. 22.15 körde jag mot Ikea och kl. 23.15 var jag hemma igen. Det går undan i svängarna då man vet man ska ha och det inte är några köer :-)

Shoppade några saker jag behöver till fredagens photoshoot + att en vit korg till Johanns rum och några ljus fick följa med hem. (Jag bränner sååå mycket ljus... kan inte leva utan).  Och jag tycker att det är så underbart när killen i självbetjäningskassan säger "Hej ! det var länge sen !"  Jag menar, exakt HUR många kunder möter inte han varje dag?  Jag älskar BRA kundservice ! :-) 

Nu kurrar magen så jag ska lyxa med lite fil & flingor  innan jag jobbar vidare. Jag är så glad i fil att jag tror att jag måste ta mig en Sverige tur snart igen och ladda kylskåpet fullt ...


Nattning pågår.


Tittut ! darlingen busade efter maten.

Efter en hektisk jobb-dag så hämtade jag darlingen på dagis strax efter kl. 16.30 och då blev det dinner ute på byn. Kan ni gissa vart vi var? ;-)


Igår kväll så fungerade det att klicka på de små bilderna men idag verkar det vara ur funktion igen.. Jag vet att blogg.se tittar på saken ! På bilden har jag snurrat upp min kjole/klänning och provar ett par jeans-shorts från Gina Tricot (199nok).

Nu pågår nattning av prinsessan och sen väntar jobbing & bloggning på mig så vi ses snart  igen !

Önskar dig en mysig sommarkväll !

Uppdatering: Nu somnade Johanna och Nu kommer JIG hem så NU kör jag till Ikea för att fixa en sak inför fredagens photo-shoot. Det gäller att ta tillvara tillfällena ;-)


Dagens sommarflickor & ett stalltips!


Dagens mamma: klänning Zara, sjal + tights Gina Tricot (ett tips ! tightsen är super sköna i en kortare modell och kostar bara 99nok, jag shoppade dem igår) och solbriller Gucci. Dagens Johanna: t-shirt + tights + klänning + hatt H&M. Halsbandet har hon gjort hos Lollo & Bernie och skorna kommer från Geox.

Åååå vad det är HÄRLIGT med sommar. Jag har Mallorca-feelings idag ! :-) 

Vi kom oss iväg lite sent till dagis på morgon så nu ligger jag way efter schema.. Ska plocka ihop mina jobbsaker och åka iväg till Kamille strax . Samlade nyss energi till dagen genom att äta min frukost i solen på balkongen. DET är härligt det !

  
Johanna kastade sig ner i sandlådan direkt då vi kom till dagis.

Dagens stalltips är att ZARA startar salg i morgon ;-)  Var innom där på väg hem från dagis och de har "salgshängt" hela butiken så nu ser det inte så festligt ut där..

Tjingeling så länge !


Godmorgon sunny day !


Vi längtar så mycket till Thailand att vi kanske reser dit snart..

Idag bjuder Oslo på ännu en vackert solig SOMMARDAG och nu då det blivit så varmt så börjar beachen och parken att locka...  så till helgen blir det nog en tripp till en badstrand någonstans :-) 

Mitt hjärta väckte mig runt kl. 05 idag och var ledsen och hostade för fullt.. Som tur var så somnade hon om till slut (efter att jag läst lite Askungen i sömn...zzz..) och hon sover fortfarande så jag ska passa på att fixa matboxen + mig själv för idag måste vi komma oss iväg till dagis ovanligt tidigt eftersom jag ska iväg och jobba på
Kamille redaktionen.

 
Johanna provar en ny baddräkt från NoaNoa som finns hos AlmaLukke . Kanske den invigs till helgen?

Önskar dig en STRÅLANDE soldag fylld av lyckliga stunder ! Och glöm aldrig att du är FANTASTISK!

P.S igår startade salget hos Alma Lukke ! -30% på allt! (där hittar du bl.a. HowtoKissaFrog).

KrAm! ♥

Happy sankthansaften!


Ett av mina bästa sommarköp är den blå kylbagen från GreenGate. Jag shoppade den för måånga år sedan och har använt den flitigt.  Jag invigde min byxdress från H&M + min korgväska från TineK idag. Jackan kommer från Zara.

I kväll firas sankhansaften runt omkring i Norge och det höll jag på att missa... så därför passade det PERFEKT att bli med Molly & Co till parken och grilla.


Johanna & Molly sprang runt barfota i gräset och hade jättekul.


TACK Cathrine, David & Molly för en supertrevlig kväll! Vi storkoste oss och jag är så glad över att ni bjöd med oss till parken så att vi fick njuta kvällen ute.

Det här var sommarens första grillkväll i parken men absolut inte den sista för ååååå så mysig det var !

Jag önskar alla mina norska bloggisar en riktigt HAPPY sankhansaften! :-)


Glass-paus & en snygg dagens.


Skylten i butiken är den finaste men pga det vackra vädret så syns mest allt som speglar sig i glaset, som jag som står och fotar tex ;-)  Johanna sitter och äter glass och var inte helt nöjd med att jag skulle fota..

Det kändes självklart att ta en glass-paus vägen hem från dagis denna varma SOMMARdag och den 7-eleven som Johanna absolut ska köpa sin glass på (de vet vad de vill de små ;-) ligger precis vid sidan om Shoe Lounge så - vi slog oss ner på bänken utanför butiken och satt där och myste med våra glassar :-)

Plötsligt tittade Sissel (dukig ägarinna och grundare av alla ShoeLounge butikerna) ut genom dörren och hon var som vanligt super SNYGGT klädd så varsågoda, Sissel bjuder på en dagens:


Jag vill ha hela Sissels outfit ;-)  Kolla in västen med nitar... hur snygg som helst ! och kjolen/klänningen från Line of Oslo skrev jag också upp på min önskelista. Skorna syns tyvärr inte på bilden men de var fabulous och finns endast hos
ShoeLounge, och ja, allt Sissel har på sig finns så klart i hennes fina butik.

Efter glass-paus och en trevlig tur hemmåt (med några butiks-stopp..) så hann vi bara innanför dörren då det kom ett sms från mamman till en av Johannas dagiskompisar . Hon undrade om vi ville bli med och grilla i parken? SJÄLVKLART ville vi det så vips ! var vi på Meny och handlade och få minuter senare landade vi i en sooolig park för att fira den norska  "midsommarafton" som heter Sankthans här i Norge. I kväll är det "sankthansaften" :-)


Hit eller shit ?


I ett provrum någonstans i Oslo i eftermiddag...

Detta blev en helknasig bild på mig men det bjuder jag på ;-)  för det är tunikan / klänningen i silke som jag vill visa er. Jag tänker mig den med sandaler... och det följer med ett band/belte i samma stoff som jag kan knyta rosett i midjan med.  Gillar blåfärgerna och den var super skön att ha på sig..

Vad säger ni? Hit eller shit ?

P.S vi kom hem strax före kl. 21 och då väntade nattning av prinsessan, ska berätta vad vi gjort i kväll i nästa inlägg.


Dags för friskluft !


Jag älskar dessa coola kort från
AnneTaintor.

Min jobbdag idag har gått i skönhetens-tecken och nu ska jag ut och titta efter diverse rekvisita till en photoshoot.

När jag "rekat" klart ska darlingen hämtas på dagis och middag lagas och sen ska jag göra iordning en liten "krok"  till Johanna på kontoret  med målarfärg / papper / pärlor etc så att hon kan sitta vid min sida och pyssla då jag jobbar i kväll :-)


Frestelser...


Båda är bara ett klick borta.. finns hos net-a-porter.

Det är accessoarerna som gör det lilla extra till outiften och dessa 2 godbitar blir dagens frestelser... Halsband från Lanvin & väska från Mulberry.


Happy mama & dotter!


Mitt hjärta är super snuvig så det gick åt mååånga kleenex här hemma på morgon. "Mamma näs!" sa hon typ 147 gånger = jag torkade hennes näsa 147 gånger ;-)

Vi var 2 HAPPY girls som trippade iväg mot dagis på morgon i det soliga sommarvädret :-)

Johanna inviger gårdagens "fångst" från salget hos Polarn & Pyret, en klänning/tunika + ett par lite kortare tights = sköna dagiskläder som tål att lekas i. (under har hjärtat en blus från Benetton).


Klockan är runt kl. 09.30 och vi är på väg att hämta vagnen i bakgården...

Jag lyssnar på The Voice (radio) och jobbar på för fullt här nu. Det är verkligen UNDERBART när allt flyter... !  :-) Snart ska jag ta en tur ut i butiker och söka några produkter inför fredagen foto och då kommer jag att lyssna på den HÄR feelgood låten i bilen.

Nu köööör vi !! :-)


Godmorgon tisdag !


Låt inte andra göra dig tveksam till dina mål. Tro på dig själv och din magkänsla ! (bild från vi.sualize.us)

Godmorgon mina vänner ! Då har vi kickat igång en NY dag igen och solen den bara fortsätter att skina från en vackert blå himmel. Hur underbart är indet det ?! :-)

Min darling sover fortfarande och jag har precis duschat + klätt mig och nu ska jag skynda mig att fixa håret innan hon vaknar (hon vaknar nog any second...). Sen riktigt längtar jag till frukost för jag köpte FIL i Sverige i torsdags och det är en LYX att kunna äta fil & flingor !  ( Fil finns nämligen inte att köpa i Norge ) Ååå vad det är gott! Speciellt på sommaren! :-)


Lycka till på resan mot dina drömmars mål !  (bild från vi.sualize.us)

NJUT din morgon och jag önskar dig en HÄRLIG soldag !

Kram! ♥

Godnattkram!



Nej, nu är det bäst att jag dricker upp cavan och går och lägger mig efter ytterligare ett nattskift. Det kommer bli många sånna fram till deadline men det går strålande bra för sen väntar 3 veckor med skön semester.

Och nej, jag sitter inte här och dricker cava i natten , bilden är från midsommarafton ;-) 

Godnatt mina vänner och sov så gott !

Puss & Kram ! ♥

En klädskåpsdröm...


Bilderna och möblerna kommer från butiken
HomesInHeaven som bl.a. finns i Stockholm. På den här bilden är klädskåpet i en mindre modell = perfekt på ett barnrum.

Idag hittade jag mitt DRÖMklädskåp ! :-) Jag har sett det i magasiner men jag har aldrig vetat var det finns att köpa? men det gör jag nu så, en dag kanske detta blir mitt: (drömma kan man ju alltid... ;-)


I loooove it !  och jag ser framför mig hur mina rosa "Carrie-kjoler" hänger fint sida vid sida..


   
De mindre modellerna på skåpet är minst lika FINA ! Och kolla in spjälsängen med himmel att fästa tyg i .

I kväll har vi tittat på Lotta på Liseberg och jag blev verkligen på gott humör av programmet. Härlig musik & glada människor = perfekt mix på en måndag kväll ! :-)

Mitt hjärta är super snuvig och hostig och hon somnade lite sent i kväll så nu ska jag jobba och göra vanliga kvälls-saker som tex att plocka undan, tömma / fylla diskmaskin, hänga tvätt och dricka vatten. Jag är sååå dålig på att dricka vatten att jag borde skämmas så jag måste verkligen bättra mig. Ska genast gå och hämta ett glas ! ;-)


Vacker klänning.


Vacker klänning / kjole från norska designer
CecilieMelli Om jag hade 10.500nok över så hade jag slagit till på den ;-)

Nu har jag och hjärtat precis ätit middag och bad + nattning väntar. Ute strålar solen och det är verkligen SOMMAR i luften vilket känns helt fantastiskt. ÄNTLIGEN ! :-)

I kväll tänker jag smygtitta på Lotta på Liseberg på TV4 för jag blir GLAD av allt det svenska & allsång :-)


Klänningen är ett tips till dig som ska gifta sig i sommar och som inte önskar en "brudklänning", utan något "enklare".

Önskar dig en skön kväll ! , vi ses lite senare.


I love my job !


Inspirerande bild som symboliserar min jobbdag. (bild från visualize.us)

Ååååå vilken BRA jobb-dag jag har haft (och har) idag !! :-)  Jag har gjort research på diverse saker och haft värsta flytet och hittat massor med coola saker  som ni kommer att få se i ett magasin såsmåningom... !

Nu: dags för frisk luft, ärenden & dagishämtning. Tror jag ska "fira" dagen med en jordgubbs yoghurt på 7-eleven på vägen . Mums ! 

Hoppas att du också har en fantastisk dag denna soliga måndag ?!

Tjingeling så länge !  :-)


Dagens.


Igår flyttade jag ut det fina klädstativet från Johannas rum och ställde det i gången i stället. Det finns bl.a. hos
Nordljus.

Idag har jag gått t&r till dagis i: jacka från Zara, kjole / klänning från Rabens Saloner (du hittar den hos KimanWoman i Paleet), tights Thelin, skor Nike och väska Zara. I påsen: rykande färskt frukostbröd.

Efter en god frukost i solen på balkongen är det nu dags att kavla upp ärmarna och ta tag i arbetsdagen !  :-)

P.S som jag skrivit många gånger nu så är det något fel i tekniken hos blogg.se som gör att det inte går att klicka på de små bilderna. Det är tyvärr inget jag får gjort med detta så vi får hoppas att de fixar felet a.s.a.p.


Happy new week !


Det känns som att kontoret här hemma är ett "evighetsprosjekt" för nu har jag kommit på att jag ska möblera om IGEN... vi får hoppas att jag blir klar en dag så att jag kan visa er  ;-)  (bild från carmoebel)

Godmorgon mina vänner ! NY vecka, NY soooolig sommardag och NYA möjligheter ! :-)

Min darling kom in och väckte mig strax efter kl. 07 vilket var en himla tur för jag hade så klart slagit av väckarklockan då jag var helt i sömn då den ringde...  jag hade värsta drömmarna i natt men har redan glömt vad det var ? Minns i alla fall att jag var otroligt glad över att det var drömmar och inte verklighet !

Verkligheten just nu är : hoppa i duschen, fixa matpakke och off we go to dagis så jag önskar dig en HAPPY NEW WEEK och en STRÅLANDE måndag så ses vi igen lite senare !

P.S det var falskt alarm med hostan i natt :-)

Kram! ♥

Godnatt söndag !


Ni är några som har fått nattmejl från mig då ni kommer på jobb imorgon bitti ;-)

Nej, nu är det bäst att jag loggar av och går raka vägen till sängen innan jag somnar....zzzz.....  Tyvärr så har jag lyssnat på Johannas hostande senaste timmen och jag hoppas av hela mitt hjärta att det är falskt alarm och bara något väldigt tillfälligt för det passar inte speciellt bra om hon skulle bli sjuk nu.. Så - vi håller tummarna ! ;-)

Imorgon har vi en ny härlig vecka framför oss igen och så här i slutet på juni så börjar många att droppa iväg på semester så det blir färre och färre kvar på jobb framöver.. TACK till alla er som skrivit till mig och berättat om era semesterplaner, trevlig läsning !

Nu ska här sovas , gud vad skönt det ska bli ! :-)

Godnattkram! ♥

Trevlig middag på Yaya´s!


Här är vi på väg hem efter kvällens middag. Roar är en fantastisk person som både jag, Johanna och JIG är väldigt glada i.

I kväll hade vi den TREVLIGASTE middagen på
Yaya´s med vår underbara granne / naboe från Thailand: Roar ! Vi hade inte setts sedan jag och Johanna reste hem från Phuket i mitten av februari så Johanna sken upp som en SOL då hon fick se honom. Roar har kommit att bli en helt speciell person i vårt liv efter alla månader vi har tillbringat tillsammans i vårt paradis.


Johanna gick med raska steg mot Yaya´s och hon skulle absolut ha med sig vagnen. (kjolen / klänningen är shoppad i Phuket, skorna finns hos Pom D´api i Bogstadveien, hårsnoddar H&M och vagnen kommer från Riktige Leker).

Eftersom det är Thailand som är vår & Roars gemensamma nämnare så blev dagens val av resturang självklart ;-) trots att det egentligen lockade med en solig uteservering denna vackra sommarkväll.

   
Min kjole / klänning är en favorit från Juicy Couture och till den hade jag byxor från Filippa K. Johanna var på bushumör då bilden skulle tas och hon bara älskar att leka i tuk-tuken inne på restaurangen. När jag frågade vart hon skulle åka? så sa hon: "Till Lollo & Bernie!". Söta hjärtat längtar verkligen tillbaka...

Darlingen somnade galet sent i kväll så nu ska jag städa det sista och sen ska här jobbas så det blir ingen "liggaisoffanochtittapådvd&ätachipskväll" på mig inte ;-)


Fixardag.


Vimplarna har jag köpt på
Sprell för 199nok. De finns även hos AlmaLukke (som startar salg på tisdag !)

Det blev en kombinerad slappar & fixardag för mig idag  och jag är så otroligt GLAD över de små saker jag fått gjort och att jag t.o.m kom mig för att skura golven helt plötsligt. Det händer inte ofta kan jag lova ;-)

I Johannas rum åkte vimplarna från Rice upp + att jag tömde garderoben på kläder som blivit för små också städade jag till i bokhyllan där alla leksaker är så att det blev mer "ordning & reda".  När allt var klart så gick vi ut och åt middag.

Hoppas att du också har haft en FIN söndag ?!


Inspiration!


Jag gick "bananas" i tidningshyllorna för det hade kommit massor med nya (juli) härliga magasiner.

Här ser ni vad jag shoppade i Sverige.. ;-)  Jag brukar aldrig shoppa Amelia men intervjun med en av mina favorit bloggerskor Charlotte Perrelli lockade.  Vi Föräldrar jade jag kunnat klara mig utan (var inte mycket spännande i den denna gång...) och klart bäst av alla var ett magasin som inte blev med på min bild, nämligen:

 
 
Sveriges bästa mamma magasin tycker jag ! :-)  (bästa norska är så klart Kamille Mor & Barn !)  Och Pernilla Wahlgren är ytterligare en favorit bloggerska så det var KUL att läsa den långa intervjun med henne. She´s one FAB mama !

Nu fick jag plötsligt för mig att jag ska skura golven. Bäst jag skyndar mig innan jag ångrar mig ;-)


Vilka skönhetsprodukter använder du & ditt barn?


På min anslagstavla (från Rice) vid mitt skrivbord sitter denna bild på oss från Thailand ovanför Madonna biljetterna. 

Jag sitter och jobbar med en sak och skulle bli superHAPPY om ni kan hjälpa mig:  Jag är NYFIKEN på vilka produkter du använder på dig själv och ditt barn ? Främt bodylotions till både liten och stor är jag ute efter men även oljer till badet / kroppen, ansiktscremer, läppcremer osv osv osv...

Tusen TACK för hjälpen ! :-)


Jag passade på att shoppa med mig dessa från Sverige i torsdags. (Barnängen selges inte i Norge).

Själv använder jag svenska Barnängens produkter till Johanna och till mig själv: Elisabeth Arden Visible Difference till ansiktet och Biotherm bodylotion till kroppen (använder även Biotherm deo) och jag kan inte leva utan Eight Hour cremen från E.Arden, den åker på läpparna varje kväll innan jag lägger mig. Både jag och Johanna använder även cremen MiniDerm från Apoteket,

Nu sover darlingen nap och solstolen på balkongen lockar mig... ;-)


Min senaste Lexington shopping.


Annons i senaste Sköna Hem.

Jag älskar verkligen svenska Lexington ! Deras annonser & produkter är alltid lika FRÄSHA och inspirerande och jag går ständigt runt och har lust på nya sängkläder från dem, eller nya kuddar, eller nya ... ja, alltid är det nåt ! ;-)

 
Min senaste Lexington shopping ägde rum hos Daisy häromdagen (där pågår salg nu, -50%). Linnet/singletten kommer jag att matcha till jeans-shorts & slitna jeans och väskan får hänga med till beachen i sommar

Nu står ett par nya kuddar från sommarkollektionen högt på önskelistan...   (Någon som sett dem på salg någonstans ? )

Vi har precis ätit god yoghurtglass (jordgubb = rosa så klart ;-) ute på balkongen och jag har bestämt mig för att inte känna någon "vimåstegåtillparkenstress" istället myser vi och ska iväg ut och äta middag med goda vänner senare.


Godmorgon söndag !


Livet är fyllt av val... välj dina med hjärtat så får du en underbar resa... ! (Bilden kommer från visualize.us)

Godmorgon mina kära bloggisar & HAPPY söndag !

Jag tycker alltid att det vilar ett speciellt lugn över söndagar... det är en speciell atmosfär som bjuder in till att chilla... Härligt ! :-) Och härligt är också att SOLEN skiner här i Oslo idag från en vackert klarblå himmel .

Mitt hjärta kom in och väckte mig runt kl. 08 och vi ligger och morgonmyser i soffan. Johanna tittar på barnTV och jag slö-bläddrar i magasiner = en helt vanlig söndagsmorgon hos oss :-)


Enjoy the life-ride ! det går upp och ner precis som i en karusell också pirrar det härligt i magen då man gör val som man inte visste att man skulle våga ta... !  ( bild från visualize.us)

Idag har vi inga planer för jag känner att jag behöver ta till vara alla jobb-stunder jag kan ta mig eftersom jag har en del levereringar till veckan. Också är min plan att jag jobbar på super effektivt nu fram till den 11:e juli då dagis stänger så att jag kan vara ledig och njuta 3 veckors semester med Johanna sen :-) 
'
Och på tal om semester ? Hur ser dina semesterplaner ut ? Resa ? Vara hemma? Det är så kul att höra så berätta gärna ! :-)

Nu CHILLAR vi och fångar lyckliga stunder !

Kram! ♥

Dagens fabulous utdrikningslag.


The bride to be: Heidi.  Man kan ju tro att det var jag som hade med mig en Gizmo påse dagen till ära men icke-sa-nicke, den hade den blivande bruden tagit med sig själv :-)  Som många av er redan vet så är Heidi en av mina Gizmoänglar. Hon var den första jag ansatte i min butik och idag känns Heidi som familj för mig. Hon är helt unik !

Heidis dag startade med att hon blev kidnappad hemma runt kl. 08, då väntade "styling" och sen mötte hon upp alla girls på café. Efter frukostbuffé där fick hon en rebus som tog henne till en skönhets-salong. När hennes besök där var avklarat så mötte hon upp oss (med hjälp av en ny rebus) och sen fick hon spela gitarr & sjunga på t-banan till nästa stopp som var en fotostudio.


Jag visste att jag kommit till rätt café på morgon då jag såg den här fantastiska cykeln utanför. Den hade Heidi cyklat på hemifrån sig på morgon.

Efter photo-shoot hoppade vi på trikken och efter diverse rebusar på vägen så hamnade vi till slut i slottsparken där vi myste med räkor & bubbel. Men innan vi kastade oss över räkorna så fick Heidi köra ett litet aerobicpass med oss i gröngräset. (hon är SATS instruktör).


Dagens happenings avslutades i slottsparken med god & mysig lunch.

Efter räkor & bubbel så väntade en biltur till Heidis hemby där det skulle grillas och dansas hela kvällen / natten lååång så i skrivande stund misstänker jag att de har hur KUL som helst ! :-)  (jag valde att bara vara med på dagen pga att jag måste jobba imorgon = det passade mig inte att vakna 1 time från Oslo söndag morgon).

   
Temat för utdrikningslaget var "Heidi- slik du aldri ha sett henne førr.." och det levde dagen verkligen upp till.

TUSEN TACK världens BÄSTA Heidi & alla fina girls för en fantastisk dag ! Nu gleder jag mig stort till bröllopet ! :-)

P.S det verkar vara något tekniskt fel hos blogg.se för jag ser att det inte går att klicka på de små bilderna... hoppas felet fixas a.s.a.p.


Världens bästa Heidi!


Idag hade Heidi fått byta namn till "Dita"  (peruken passar henne perfekt!)  och hon var absolutely fabulous i rollen !  En finare vän än Heidi är svårt att hitta och jag är så otroligt GLAD över att hon fick en fantastisk dag att minnas.  (festligheterna pågår fortfarande för Heidi m.fl.)

Det har varit SÅ kul att få vara med på Heidis möhippa / utdrikningslag (här är det verkligen helt olika ord på norska & svenska så detta blev dagens "språk-kurs" ;-)  idag !  och jag ska visa fler bilder och berätta mer om dagen i nästa inlägg för nu har jag en liten kvällspigg prinsessa som vill göra allt annat än att sova så - jag ska återgå till nattningen nu.

Hoppas att du har haft en riktigt GLAD lördag! Vad har du gjort föresten ? Jag tror jag såg 6 till möhippor på stan så kanske det är fler än jag som "firat" en blivande brud idag?

Tjing så länge! ♥

Möhippa / utdrikningslag !



Jag somnade om lite så nu går det undan i svängarna här hemma för kl.09 startar möhippan / utdrikningslaget ( den har redan startat för henne...) för min kära Heidi.  Det ska bli en ära att få vara med och göra den här dagen till ett minne för livet för henne.



NJUT din lördag och samla minnen du också !

P.S salgstart på Propello i Stabekk idag -30% och på Tatler är det också -30% nu...

Kramar! ♥

Godmorgon lördag !


HIPP, HIPP, HURRA! Duktiga & trevliga Liv som jag rapporterar till på
Kamille fyllde år igår och det firades med god kake för alla oss på redaktionen.

Jag vet, klockan är "jagbordeliggaochsova" men jag vaknade nyss av att mina linser ville ut ur ögonen, somnade nämligen som en stock igår (med linser & "allt")  efter en hektiskt vecka så, nu har min lördag startat ! :-)

Får se om jag går och lägger mig igen eller om jag blir uppe och njuter morgonen...  Hoppas i alla fall att du fortfarande sover GOTT  och att du vaknar med ett leende !

 
Min gårdagens: kjole/klänning från Zara (köpt i Phuket), kofta Oasis, jeans Zara och väska Accessorize. Också mina kinesiska lyckosmycken så klart . Man kan tro att jag matchat min outfit efter blommorna Liv fick av kollegorna ;-)

Jag önskar dig en STRÅLANDE lördag och en riktigt mysig morgon !

Kram! ♥

Trevlig kväll mina vänner !


Mellan jobb & dagis gjorde jag ett stopp på en av Oslos absolut FINASTE butiker,
Kiman i Paleet, och där provade jag bl.a. den här snygga klänningen från Stella Nova som är en dansk favorit (Stella Nova var störst i min butik Gizmo & Co)och i handen ser ni ett par superläckra skor som jag förälskade mig i..  Klänningen + skorna skulle passa perfekt till de bröllop jag ska i i sommar..  

Oh my, dagarna försvinner verkligen nu då jag har så mycket att göra så jag har lite svårt för att hinna med allt...  Men så länge man har KUL så går allt BRA ! :-)

Vi kom inte hem förren efter kl. 18 och nu ska jag kasta mig över dagens middag. Har förträngt att det är midsommarafton för jag fick inte ens tid att checka upp det svenska midsommarfirandet här i Oslo (lite synd..) men jag korkade nyss upp lite bubbel så liiiiite firar jag i alla fall ;-)


Jag provade den här läckra kjolen från Bruuns Bazaar också (ni har säkert sett den i deras annonskampanj).

Kvällens middag blir en favvis: lövbiff, pommes & bearnessås = en svensk klassiker ! :-)

Till sist: en fråga... som ni vet så är jag inte den bästa i köket så nu behöver jag lite hjälp: jag blev tok-sugen på sparris till maten då jag var och handlade så nu har jag ett paket färsk grön sparris som jag inte vet vad jag ska göra med? Kokar jag ? steker jag ? Blir GLAD för tips !

Nu kör vi FREDAGSMYS !!


Nu checkar jag ut...


Inspirerande hall / gång från car-moebel.

Så där ja, nu checkar jag ut från red och hoppar på t-banan och går sen raka vägen till dagis och hämtar mitt sockervadd :-)

Hoppas att du NJUTER fredagen och att du ska göra något riktigt FESTLIGT i kväll !? 

Tjingeling så länge! ♥

Glad midsommar!


Min favorit bloggerska Carolina Gynnig har kommit ut med en drinkbok perfekt i tid till midsommar så missa inte att svänga förbi Pressbyrån och shoppa ett ex inför helgens drinkfix. Du hittar mer info och snygga pics 
HÄR.

GLAD MIDSOMMAR mina kära bloggisar! Oslo bjuder på STRÅLANDE SOL från klarblå himmel idag och önskar att midsommar firades lika stort i Norge som i Sverige för det vore så mysigt... :-)


Innan sommarfesten på Johannas dagis svängde jag förbi och hämtade en tårta och en sak är säker: om du vill ha Midsommar-känslor idag så ska du besöka Baker Hansen på Valkyriplass. Där jobbar tjejerna med blommor i håret och jag känner mig ganska säker på att du ser en svensk flagga både här och där.... (ska titta innom och ta en bild eller två senare idag).

Köpte i alla fall sill i Sverige igår så i kväll blir det svenskt på matbordt :-) Ska ta och kolla upp det svenska midsommafirandet som brukar vara uppe vid Frognerseteren /Holmenkollen också . (någon av er läsare som har info om det?)

 
Svensk midsommarstång & annons från Skansen där jag gärna varit och firat idag.

Idag blev jag väckt av Johanna strax innan väckarklockan ringde och nu ska jag skynda på här för dag väntar jobb på Kamillered direkt efter dagislämningen. Satt uppe och jobbade sent i natt och plötsligt kom JIG in och väckte mig, då hade jag somnat över tangenterna... ;-)

Önskar dig en UNDERBAR MIDSOMMAR!  NJUT dagen ! :-)

Kram! ♥

Absolute Kidz = Absolute vuxet ;-)


Suddig bild för vi dansar och Johanna ville absolut ha på sig sina hörlurar ;-)

Okej, jag erkänner utan minsta tvekan att jag älskar Johannas nya cd, Absolute Kidz ! ;-)  Jag blir GLAD av alla discolåtar och jag har tok dansat till dem med Johanna i kväll.  Hon höll på att skratta på sig då jag hoppade upp & ner och sprattlade med armar & ben ;-)


Detta är cd´n som shoppades för 59sek idag i ett "billig-stativ" vid kassan. Såg nu att den är från 2007 fast det spelar då ingen roll, tvärtom ! för det betyder att det måste finns fler kidz cd´s att skaffa till samlingen... :-)

Men...  alltså det är ju TUR att hon inte förstår texten ("mama give me the sangria...")  eller ser musikvideon till den
HÄR låten som vi dansade järnet till (klicka och kolla in videon, man döööör, humor på hög nivå ... ;-)   och samma sak gäller den HÄR låten där Markoolio sjunger "dricka hemkört med cola i en uppblåsbar pool.." ;-) 

Hola, hola, rataratara säger jag bara ! ;-)


Kvällsgirls.


Oss runt kl. 19.30 i kväll.. Johanna har på sig kronan hon fick då hon fyllde 2 år (som hon visar med fingrarna) ;-) Tänk - i augusti blir hon 3. Tiden flyger !

Vi har busat och dansat till Absolute Kidz som jag shoppade i Sverige idag. Nu pågår nattning här... Återkommer senare ! :-)


Alla dagar blir inte som man tänkt sig...


Sverige = hemma. Det var underbart att vara där på blixtvisit idag :-)

Ibland händer det oförutsedda saker .... som idag tex.. Jag upptäckte att Johannas välling bara skulle räcka till i kväll = ny måste shoppa = jag måste till Sverige (de selger inte välling i Norge) . Så - efter effektiv jobbing så hoppade jag in i bilen och körde gasen i botten till Sweden !

Ska berätta mer om dagen senare men kan säga så mycket som att Johanna "stängde" dagis idag ;-)

Nu väntar middag med svenska deliktesser och kvällsmys med darlingen.

Önskar dig en HÄRLIG kväll !


Godmorgon regniga torsdag !


Johanna har precis tagit fram våra paraplyer och är klar för att gå mot dagis i regnet.

Oj, vilken TUR vi hade med vädret igår ! för idag är det "höst" ute = hur grått som helst, kallt & regnigt. Så - BRA vi fick njuta sol igår ! :-)

Vi har lite nya härliga morgonrutiner här hemma som innebär att min väckarklocka ringer kl 07 (och jag slår av den var 5:e minut .. ;-) och att Johanna startar dagen med att gå på toaletten (barnsitsen från Baby Björn är fantastisk!). Och en annan "nyhet" är att Johanna inte har vaknat på nätten sista 5 nätterna så - jag slipper stå upp på natten = LYXIGT !!! :-)


Svenska
Chic firade 1 år med stor fest häromkvällen och där vann dessa 3 girls priser : Elin Kling = fashionista, Charlotte Perrell = celibritet och Blondinbella = karriärista.

Nu ska jag kasta mig i duschen och fånga dagen som bjuder på skrivjobb hemma + på redaktionen.

NJUT din dag ! och lyssna på den HÄR sköna låten.. (vi spelade den ofta i min butik, feelgood musik..). Och just det ja, imorgon firar ju hela Sverige Midsommarafton och därför har många av er har "fredag" idag så jag passar på att önska alla svenska bloggisar en riktigt GLAD MIDSOMMAR ! :-)

Kram! ♥

Sommarfest på dagis.


De hade dekorerat väggen utomhus med papirblomster och foton på alla kidsen (Johannas bild är i rosa blomman snett ovanför till höger...).

Sommarfesten på dagis drog igång kl. 14.30 och dagen till ära var det ett perfekt sommarväder som förgyllde festen :-)

Vi föräldrar bjöds på SÖTT sånguppträdande, sen blev det GOD mat och massor med lek & bus för de små. Johanna sprang runt, runt... ena sekunden så gungade hon, nästa klättrade hon i rep och vips ! så lekte hon butik.

   
Johanna hade sååå kul :-)  Hennes kjole/klänning kommer från Monochico och på bilden till höger ger hon sommarpresenten till hon som är pedagogisk leder på avdelningen.

Vi hade en riktigt TREVLIG eftermiddag och jag är imponerad över hur många sånger med rörelser som Johanna lärt sig.  Hon kan måånga fler än mig ;-)

Nu börjar det bli dags för mig att logga av och gå och sova så jag önskar dig en riktigt GOD natt.

Nattaklem! ♥

Salg -50% hos Daisy & ett tips!


Jag och fina vännen Miriam.

På väg mellan foto, ärenden & fest så svängde jag förbi favoriten Daisy och jag blir alltid lika GLAD då jag är dit. Miriam är en äkta solstråle och Daisy (ägarinnan) är bara härlig !

   
Ett tips: jag köpte SÖTA Sia figurer till Johannas dagisfrökar som de fick i sommarpresent idag. De var i samma serie som de på bilden men i en sittande variant. De kommer nog att tänka på Johanna = Miss.Rosa då de tittar på dem ;-)  Figurerna är perfekta "gå bort presenter" och en söt veninne present.

Igår startade Daisy med -50% SALG på alla dame (dock ej Rosemunde)  & barne klær så missa inte det ! Det finns massa fint, bl.a. mitt Odd Molly linne.. 

P.S här i Oslo har de flesta startat salg nu. Acne -40%, Kamikaze -40%, H&M har stora salgs skyltar på fönstren, Zimba -30-50%, Shabby -40%, hos Zara är det en ganska stor "salgs-krok"..


Ingen regel utan undantag..


På dagis i eftermiddag. Jag har flyttat in i klänningen och flyttar ur den till hösten ;-)

Jag har aldrig på mig samma kläder 2 dagar efter varandra. Jo, jag kan ha samma jeans och skor men jag har aldrig exakt samma outfit (bytar alltid topp tex) MEN, idag blev det stressigt då jag skulle till festen på dagis och närmast till hands låg samma kjole / klänning som jag hade på mig igår så som sagt: ingen regel utan undantag...

Min kväll blev inte helt som planerat... Johanna leker vid min sida...  Så kan det gå ! ;-)


Trevlig kväll!


En helt vanlig dag på jobbet....   och ja, jag fick köra runt ett bra tag igår för att hitta ved i dessa sommartider ;-) Resultatet av dagens foto får ni se i höstens modebilaga i
Kamille. Jag ska självklart tipsa er då den finns i butik.

What a fabulous day ! :-)  Först några timmar i fotostudio, sen ett par ärenden och sen till sommarfest i strålande solsken på dagis. När vi kom hem ringde jag mamma och då jag pratat klart med henne så hade Johanna somnat sött framför barnTV . Det var nog en stor dag för henne idag eftersom hon "uppträdde" på dagis för första gången med sina kompisar inför oss föräldrar.

Nu ska jag njuta lyxen att av hon somnade så tidigt (händer inte ofta) och äta lite kyckling, när jag ätit klart ska ni få se fler pics från dagen.

Hoppas att du också har haft en strålande BRA dag idag ?! OJ , nu står en vaken Johanna i dörren... ooops...


Godmorgon soliga onsdag!


Hittade den här underbara reklambilden från Stena Line i t-banan igår. Kanske Johanna kan dra mig i vagnen till dagis på morgon ? vad bekvämt det vore ;-)

Här pågår fullt morgonfix nu för darlingen ska till dagis och jag ska till fotostudio och sen väntar sommarfest på dagis. What a LOVELY day !! :-)

Önskar dig en fantastisk onsdag fylld av solsken & arbetsglädje!

Kram! ♥

Ett par dagens.


Knasig bild pga att blixten gick igång men man tar det man får då man ber främmande fota ;-) Dagens: kjole från Blue, tights Gina Tricot , skor Zara och väska Accessorize.  Jag väntar på t-banan i city för att åka hem och dumpa påsarna innan dagishämtningen.

Så här såg det ut tidigare idag då jag var på väg hem från jobb. Mina påsar är proppfulla med höstskor och jag gissar att ni gärna vill se...  och det ska ni få göra, då Kamilles modebilaga för hösten kommer ut så den som väntar på något gott... ;-)


Tittade förbi hos
ShoeLounge på väg hem från dagis och mötte den duktiga ägarinnan Sissel (jag känner henne från då jag jobbade på Sand för många år sedan) som hade på sig så snygg "dagens" att jag bad om att få ta en bild.  Den fina toppen finns i flera färger, kommer från danska Saint Tropez (jag sålde massor från det märket på Gizmo & Co) och kostar bara 400nok (ett fynd!), byxorna kommer från norska Line of Oslo. Hela outfiten kan shoppas hos Shoe Lounge.

Här hemma hos oss så startade kvällen med  ett rekord långt skumbad för darlingen och den avslutades med  Desperate Houswives för mig, eller avslutades är kanske fel att säga för kvällen är ju fortfarande ung ;-)  

Nu ska jag gå igenom morgondagens fotografering och fixa lite annat smått & gott så jag lämnar er en stund med den HÄR sköna låten :-)


En dag fylld av skor...


Nej, dessa skor har inte shoppats men jag skulle gärna göra det... Ur-snygga ! (bild från Barneys.com)

Idag har jag plockat massor med snygga höstskor från pressrum & PR-byråer inför foto imorgon också har jag lyckats shoppa mig själv ett par skor också... Det är svårt att inte inspireras ;-) 

Nu: hämta prinsessan på dagis. Solen skiner och jag har en riktigt GLAD dag ! :-)


Tittut!


Idag inviger jag min klänning från Blue.

Ååååå vad det är HÄRLIGT med sommar! Jag blir helt lycklig av det vackra soliga vädret så idag njuter jag dagen !

Är bara hemma en snabbis och ska iväg ut igen nu, ville bara titta in för att säga "hej". Jag var föresten innom salget / rean på Kamikaze  på väg hem från dagis och där var det helt crazy mycket folk och jag mötte många trevliga girls i kaoset.  Om jag shoppade nåt ? Kanske det... ;-)

Nu ska jag skynda på här. Dagens "lista" är lång.

Tjingeling! ♥

Godnatt & godmorgon mina kära bloggisar!


Danska Rabens Saloner har blivit ett märke jag verkligen tycker om, de har helt underbara sommarklänningar och jag gillar den "skrynkliga looken" (den passar en stressad dagismamma). Du hittar märket hos
KimanWoman i Paleet.

Jag blir som allra mest kreativ när lugnet & mörkret har lagt sig så jag sitter och mys-jobbar med skön musik på radion (The Voice) och ibland spelar de så bra låtar att jag sitter och dansar ;-)


I senaste norska ELLE Interiør så var det ett "hemma-hos" reportage hos designern till Rabens Saloner,  Birgitte Raben.

Jag älskar verkligen moodboards, bara genom att titta på det så får jag inspiration ! :-)

 
Jag gillar kökslamporna och Buddhan på köket som påminner mig om Thailand..

Nu passar jag på att önska dig en FANTASTISK tisdag ! för imorgon har jag fullt upp direkt från morgon. Ska göra klart inför fotografering på onsdag och har flera deadlines som närmar sig så om jag är ovanligt "tyst" i løpet av dagen så vet ni varför..

CARPE DIEM och tänk på att idag är första dagen på resten av ditt liv så njut den ! :-) och på tal om att njuta... klicka HÄR och lyssna på en superSKÖN låt! (mina cd´s från Hotel Costes är favoriter...)

P.S missa inte att Kamikaze (Gucci, Prada m.fl. ) startar salget kl. 10 idag (tisdag). Vem vet, vi kanske ses i trängseln? ;-)

Godnatt & Godmorgon Kram! ♥

Tack Monochico !


Johanna sa "mamma jag vill prova min present" så då gjorde vi det och hon blev söt som socker i sin nya klänning från den fina nettbutiken  
Monochico. Klänningen kommer från norska designern MeMini och den passar perfekt till dans kring midsommarstången ! (det är midsommarafton i Sverige på fredag). Inbillar du dig att du ser rosa påskägg i bakgrunden? vi tänkte vara tidigt ute till påsken -10 ;-)

Min darling har varit ovanligt busig i kväll så jag var helt slut då hon, till slut, somnade  (vi är home-alone i kväll) men nu börjar jag att piggna till så smått igen ;-)  

Idag var jag och hämtade ut ett paket med FINT innehåll på posten och vi blev SÅ glada över att få en suprice på en måndag ! :-)


Jag fick också present från Monochico: Lip Balm från Rosebud &  underbara doftljus från Yankee Candle med min favorit doft "clean cotton" + underbara "vanilla cupcake" så nu doftar mitt kontor LOVELY ! :-)

  
Busiga tjejen kommer att inviga klänningen på onsdagens sommarfest på dagis. Jag matchar den med vit blus & vita strumpbyxor (om det är kallt..) och till håret ska jag köpa hårspännen som matchar de korallfärgade blommorna ...

Tusen miljoner TACK snällaste Lotta & Jeanette för de FINA presenterna. Kjolen passar Johanna perfekt och jag bara älskar doftljusen + Rosebud. Ni förgyllde verkligen får måndag med er suprice !


Ett skotips !


Snygga sandaler med nitar från Bianco. De finns även i brunt och det är nästan så att man måste ha ett par i varje färg, i alla fall om man är lika glad i nitar som jag är ;-)  Pris: 550nok  (600sek).

Efter en HÄRLIGT inspirerande jobbdag så hämtade jag en busig Johanna på dagis. Nu har vi ätit middag och det börjar bli dags för nattning så vi ses igen lite senare.

Hoppas att du har haft en riktigt BRA dag ?!


Ett par snyggingar!


Örhängen från Isharya och väska Lanvin. Båda kan klickas hem hos
net-a-porter.com....

Jag är på sko-jakt idag och när jag surfade runt på nett så hamnade jag plötsligt hos net-a-porter och hittade dessa snyggingar.  Väskan får gärna hänga på min arm....  ;-)

Nu ska jag iväg till ett showroom och titta på snygga höstskor.


Breakfast at.. Baker Hansen & dagens tänkvärda.


Breakfast at Tiffanys.  (bilden kommer från Visualize.us).

Det blev en impulsiv & MYSIG frukostdejt med min kära Kjersti på favorit stället: Baker Hansen på väg hem från dagis idag. Visst är det HÄRLIGT med spontanitet ! tyvärr är det lite sällsynt med sånt nuförtiden då vi oftast har fullbokade kalendrar men det är ju SÅ trevligt när det väl händer ! :-)
 
Jag åt en fantastisk räksmörgås och då jag skulle fota den så stod det "change the battery pack" .. så, tyvärr blev det inga bilder tagna, men jag ska gå dit och fota sen så ni får se för den var i en klass för sig ;-)



Håll fast vid dina drömmar och lyssna mer på ditt hjärta än på folket..

Kom ihåg att ta hand om dig och att göra vad du vill och inte vad andra önskar att du ska göra. Våga sticka ut från "mallen" genom att gå dina egna vägar och köra "din grej". Det är då man får framgång ! :-)

Nu ska jag ta några telefoner och sen iväg ut på jobb så vi ses igen lite senare. 

P.S   Imorgon startar salget på Kamikaze. 

Kramar ! ♥

Godnatt söndag !


Sia rosorna i sovrummet har fått nya "kläder" = zinkbøtter från BlomsterOasen i Stabekk och Z = zzz... sova :-)  Bokstaven kommer från
Nordljus.

Å vad skönt det känns att jag fått iväg en del mejl ikväll, nu ska jag bara göra en "to do list" inför den nya veckan innan jag går och lägger mig.

Tänk, imorgon har vi en ny måndag och en ny vecka och det är den 15:e juni. Visst är det fantastiskt !? :-)


Nämen...vad är det jag ser ?  är det ett nytt nr av svenska mama med Pernilla W och lilla Theo som kommer ut i butik strax? Å så kul !

Godnattkram ! ♥

There´s a new dress in my closet.. !


Klänning från Blue och väska från Tine K (jag har alla mina beach-väskor i Thailand och det kändes lite knasigt att betala typ 6 gr mer för en helt lik väska här hemma ;-)   Känner på mig att klänningen kommer att användas flitigt, till glittriga sandaler...

Min darling somnade rekord sent i kväll så nu är jag en trött mama som håller på att somna...zzz... men jag ska försöka hålla mig vaken en stund till ;-)  Lovade ju att visa gårdagens shopping som alltså var en klänning och det var verkligen "love at first sight".

 
Guldbroderierna i tyget / stoffet är en fin detalj.

Klänningen var blöt då jag köpte den vilket ju är lite ovanligt ;-) Orsaken var att den hade fått sig ett klorbad = de hade blekt den starkt lila färgen som kjolen egentligen är i till lavender. Så, denna style hittar du ingen annanstans än hos Bolina


Skönaste nattlinnet !


Min darling klar för natten i sina nya fina nattkläder.

För en stund sedan kom det en suprice i posten som jag kom på att jag inte visat er. Det var detta fantastiskt SKÖNA nattlinne  + tights från norska
Lilleba (de har nettbutik).  Kläderna är de mjukaste jag kännt (ekologiskt material) och inte en märkeslapp eller obekväm söm i sikte. (jag får lust på likadana till mig ;-)

När jag tog på Johanna nattlinnet och tightsen så sa hon "mamma, skönt!" :-)  DET säger det mesta ;-)


Min lilla kvällspigga mannekäng.

Tusen TACK Lilleba för de underbart sköna kläderna. Johanna kommer sova som en prinsessa i dem !


Mitt bröllop.


Min kjole kommer från spanska
Pronovias , jag hade min favorit blomst: ranunkler i buketten och capen hyrde jag på en butik i Lilleström. I bakgrunden skymtar bilen som jag åkte i till kyrkan.

Ni är flera som har efterfrågat bilder från mitt bröllop men jag har varit lite tveksam till att visa eftersom jag inte längre är sammen med mannen som jag gifte mig med. Men - bröllopet är en av mitt livs största händelser så det känns helt naturligt att ni ska få ta del av det :-) 


The cake.  (jag var inte riktigt lika rosa då som ni ser ;-)

Jag gifte mig hemma i Luleå, i Gammelstad kyrka, i april år 2002. Det var ca 55 gäster på festen och dagen efter reste vi på bröllopsresa till Koh Samui / Thailand.

Nu ska jag bada prinsessan och sen ska Askungen läsas.

Hoppas att du har en riktigt MYSIG söndagkväll !  :-) 


Grattis till vinnaren av smycke från CreativeLounge!



TACK för ALLA fina tävlingsbidrag!
Jag har läst igenom allihopa och blir enormt smickrad över alla fina ord och jag blir GLAD över att ni uppskattat tävlingen och allt fint ni kunde vinna från
CreativeLounge !

Som alltid så önskar jag att alla 123 som tävlat ska få vinna, men nu har jag lottat fram en vinnare.


Vinsten: ett valfritt smycke från
CreativeLounge.

♥ And the HAPPY winner is:  ♥

Postat av: Camilla

åå vad glad jag blev nu! Jag bara älskar smycken så denna tävlingen passade mig perfekt=) Jag läser din blogg flera gånger om dagen och blir alltid så glad! Din blogg gör att man får nytt hopp om livet och att ingenting är omöjligt, därför skulle jag vilja vinna "tro hopp och kärlek" halsbandet från Nord. (det du har). På fredag tar jag studenten så halsbandet skuller verkligen bli en perfekt present till mig=) Nu när jag slutar skolan och går in i "riktiga" livet hade det varit skönt med ett halsband som påminner om att tron, hoppet och kärleken aldrig sviker. Hoppas du får en Underbar dag! Miljoner Kramar Camilla

2009-06-03 @ 15:14:17
URL:
http://klingas.blogg.se/

GRATTIS Camilla !

Mejla mig ditt fullständiga namn + adress till: [email protected]

♥TUSEN TACK till Creative Lounge för ett TREVLIGT samarbete. ♥

Girls night-out !


De hade de coolaste tavlorna  på Barbeint.  Kolla in den här av norska drottningen, Alla smycken är "påklistrade" utanpå själva bilden och glittrar SNYGGT i mörkret. Måste checka vem som gjort tavlorna ? Kanske någon av er bloggisar vet?

Jag vaknade nyss under en rosafilt i solstolen på balkongen. Det var inte riktigt så varmt som det såg ut då de små molnen gjorde entré... Men det var skönt att sova en liten stund :-)  Nu ska ni få höra vad jag gjorde igår kväll:


Var? Barbeint. När? runt kl. 01 i natt.. Friends & champagne. Mr.Dj på Barbeint var den BÄSTA !! Han spelade den ena BRA låten efter den andra och ja, en bättre Dj var det länge sen jag dansade till (kan inte ens minnas att det hänt?)

Runt kl. 23 (efter att jag av någon märklig anledning hade bytt om? ibland får man helt enkelt "klädkris" ;-)  hoppade jag in i en taxi och åkte ner till
Champagneria på Frogner för att möta upp min vän Trine. Vi beställde in en GOD flaska cava och blev glada över priset: 295 nok ! Det var första gången jag var på stället men absolut inte det sista ! Gillade atmosfären, bubblet och den lilla takterrassen.  

 
Var? Champaneria. När? Runt kl. 24...

Efter Champagneria drog vi vidare till den SNYGGASTE cluben Barbeint. Jag tokförälskade mig i stället och har inte någonsin besökt en snyggare club !  Allt var VITT, i taket snurrade gigantiska discokulor och på väggarna hängde som sagt de coolaste tavlorna som jag ville plocka ner och smuggla med mig hem ;-) 

Vi drack champagne och dansade till strax före stägning. Det var SÅ kul att vara ute med Trine som jag inte träffat på en evighet (tiden flyger..) och vi hade en hel del att uppdatera oss på så det blev massor av girltalk och vi kom fram till att vi båda är väldigt klara för en Chanel väska.. Åååå vad de är SNYGGA ! Just nu har jag verkligen "Chanel-ha-begär" ;-)

 
Det blev (av någon märklig anledning ;-) min Zara klänning, Carrie bältet, tights från H&M (blanka..), skinnjacka från Stella Nova och my new shoes igår. Jag ÄLSKAR Barbeints stora diskcokulor och kan varmt rekommendera stället om du ska gå ut i Oslo snart.

TACK vännen för en FABULOUS night-out ! Jag är glad att du tog med mig på nya ställen så att jag fick se något annat än mina stammis hak :-) 

Nu kommer en nyvaken prinsessa in till mig så då är vi igång igen här hemma med lek & bus  ;-)


Oslo kl.14.15


Dagens väder fotat från balkongen. Blå himmel & sol är vackert !

Just nu sover alla i familjen utom jag nap fast det är nog jag som behöver en nap mest av alla ;-) Men - jag ska faktiskt gå ut och sätta mig och njuta solen på balkongen nu tillsammans med ett gäng magasiner och rykande färska chokladmuffis (jag & Johanna bakade precis innan hon la sig ner och somnade) och vem vet, jag kanske slumrar till lite...


Så här satt jag tidigare idag och så här sitter jag igen så fort jag publiserat detta inlägg. Min topp kommer från Odd Molly och mina shorts från River Island. Solbriller Gucci och i handen Family Living.

Sånna här soliga dagar önskar jag att vi bodde i hus... vill GRILLA och känna doften av nyklippt gräs och ligga i solstol med Johanna plaskande i en liten barnpool vid sidan..  Men det är bara sånna här soliga dagar jag saknar hus för jag är trivs fantastiskt bra i city som den "city-girl" jag är :-)


Plötsligt dök Johanna upp precis då jag tog bilden. Den söta lilla vattenkannan på bordet har jag köpt till Johanna på Propello i Stabekk.  Hjärtat tycker att det är jätte kul att hjälpa mig med blomstervattningen.

Oj, nu försvann solen bakom några små moln. Bäst jag går ut och fångar solstunderna ! :-)


Gårdagens inspirationstur.


I love Ikea.

Ni kanske är nyfikna på vad jag gjorde på min shoppingtur igår? :-)  Jag tog mig en riktig "runda", startade med
Bolina där jag hittade en underbar kjole/klänning som inte var helt torr då jag betalade, varför den var blöt? det ska ni få veta då jag visar klänningen senare ;-)  Tittade in hos Propello också då jag var in the neighbourhood.

Sen körde jag vidare till Ikea som sedan en tid tillbaka har coola självbetjäningskassor . Har du testat dem? Man gör verkligen allt själv: scannar varorna, väljer om man ska betala en påse eller två och betalar sen med sitt kort. Otroligt smidigt !  Men jag undrar så klart om några fuskar? scannar en här men missar en där?  Hoppas inte det för dessa kassar är underbara för oss som inte gillar att stå i kö :-)


På en solig uteservering igår eftermiddag.

På vägen hem stoppade jag på BarnasHus, CC-vest och Daisy.  Ska fota och visa lite smått & gott senare för nu säger "chefen" (=Johanna) att vi ska gå ut på balkongen och blåsa såpbubblor :-)


Godmorgon soooliga söndag !


Mitt hjärta sjöng & dansade med Lollo & Bernie till deras cd igår. Tror vi måste åka och besöka dem snart ;-)

HAPPY söndag mina kära bloggisar !  Vilken VACKER morgon vi har ! Solen skiner från en helt klarblå himmel och det luktar sommar ute :-)  Love it !! 


Och ja, det ska vara mååånga sugrör i glaset, precis som man får på Yaya´s (fast där får man inte riktigt så här många ;-)

Min daring väckte mig kl. 08 och det kallar jag sovmorgon ;-) vi har morgonmyst i soffan och nu väntar Nyhetsmorgon och god frukost. Jag hade SÅ kul ute på byn igår och i nästa inlägg ska ni få se party pics :-)


Johanna har på sig tunika från Zara och tights från How to Kiss a Frog. Lollo & Bernie gossedjuren har vi shoppat på Sunwing Bangtao (Thailand).  Jag bara ÄLSKAR Sunwings koncept !, klicka
HÄR för att komma till Lollo & Bernie.

Önskar dig en riktigt SKÖN söndag fylld av avkoppling och kärlek ! och kom ihåg att dagarna blir vad du gör dem till så jag tycker att vi bestämmer oss för att detta ska bli den BÄSTA söndagen ! :-)

Kram! ♥

Nattens.



I kväll dansar jag i mina nya skor , topp från Stella Nova och skinnbyxor Zara.

Kram!

Kvällens inspiration.


Danska Eurowoman var riktigt bra den här gången och coveret är riktigt snyggt !

Jag sitter med ett glas vitt och bläddrar i Eurowoman för att finna inspiration till vad jag ska ha på mig i kväll? Tror kanske det blir skinnbyxorna och nya skorna... eller så går jag för någor mer somrigt en solig kväll som denna? hmm... alla dessa val ;-)

Om jag hinner så ska jag fota och visa före jag går ut.


Lördagens väder & outfit.


Jag fotograferade himlen från balkongen.

Titta vilket VACKERT sommarväder Oslo har bjudit på idag. UNDERBART !! :-)

Jag åkte iväg på min lilla tur kl. 13 och sen var jag inte hemma och mötte upp JIG & Johanna förren kl. 17 och då gick vi direkt till en sooolig uteservering, sen var vi och åt middag och sen var klockan nästan 19.30 innan vi var hemma så det var den dagen ;-)


Idag har jag varit på shoppingtur i dubbla linnen frå Odd Molly, kofta Oasis, jeans + väska + skor Zara.

Jag satte mig för att se Carolina & Carina leda Sommarkrysset på svenska TV4 ikväll men jag fick bara se David? Vad hände? Har jag helt missförstått vem som skulle vara prog.ledare? Någon som vet? 

Hoppas att du har haft en lika härlig lördag som mig?! Men jag får erkänna att det känns trist att missa festen som pågår i Stockholm just nu.... Därför ska jag kanske gå ut med en veninna i kväll så nu ska jag ta en garderobs-check och se vad jag ska ha på mig  :-)


Dagens match !


Kaninen ville också vara med på bild :-)

Den här toppen från Holly´s och tightsen från
HowtoKissaFrogg matchar varandra perfekt ! :-) och är en super söt & skön "softar outfit" till en liten prinsessa. Jag shoppade båda på butiken AlmaLukke (ligger i samma gata som där vi bor) häromdagen och om du inte besökt den butiken så tycker jag att du ska göra det , där hittar du massor av barnkläder och söta detaljer (som tex vimplarna från Rice).

Nu ska min darling sova nap och jag ska passa på att åka ut och fixa ärenden och jag riktigt längtar, det är lyxigt med små "egentid-stunder" :-)


Godmorgon lördag !


Jag blir enormt glad då jag ofta läser i kommentarer och i mejl att min blogg gör er glada, för det är precis vad jag vill att den ska göra :-)

Goooodmorgon kära bloggisar !  Allt blir inte alltid som man tänkt sig och nu får jag plötsligt en Oslo-weekend istället för en festlig Stockholmstripp men det är bara att gilla läget och vem vet ? kanske jag tar mig en spontan Sverige-handle-tur, mer känd som "harry-tur", idag eller imorgon och handlar svenska delikatesser som tex Kina Snacks, hushållsost, smörgåsrån, fil & limpa? Kanske det kanske ! :-)


Härlig bild från visualize.us.

Min darling väckte mig för en liten stund sedan och jag var helt i drömlandet... mitt i ett mycket märkligt bröllop och jag minns inte om det var mitt ? eller någonannans? Hur som helst så påminde det mig om att vi har 2 bröllop vi ska på i sommar och att jag måste ringa mig faster idag ang. det ena.

Det är moln på himlen i Oslo idag men jag ser blå himmel i sprickorna så kanske det blir sol idag trots allt prat om regn ? Önskar dig en RIKTIGT MYSIG lördagsmorgon ! själv ska jag ta tillvara min "bonusOslohelg" och försöka få gjort massor av saker på  min "att göra" lista.

Nu morgonmyser vi! :-)  också ses vi lite senare igen.


Snygga girls & outfits !


Kolla in skorna ! och sjalen från Alexander Mc Queen... Mischa Barton knows how to look fab.! och jag kan skvallra om att nitarna hänger med till höstens skor också (såg många snygga höst-skor idag då jag var på PR-byrå).

Jag vet, jag borde ligga och sova nu så det här får bli dagens sista inlägg, men jag piggnade plötsligt till och myser verkligen med mitt nattbloggande :-)


Alltså för mig så är haremsbyxor ett big NO, NO men jag kan tycka att de är snygga på andra, som tex här, på Joy Bryant. Hur snygg outfit som helst ! :-)

  
Nicole Richie (hennes flip-flops från UGG hade jag gärna trippat runt i, det är ju bara SÅ skönt med ullen mot foten) är en FAB mama to be. Helena Christensen är alltid lika SNYGGT klädd, hennes klänning med rosor går loss på ca 11.000 nok (!). (bara att börja spara ;-)  och till sist: Rachel Zoe, Liv Tyler och Cameron Diaz.

Nej, mina vänner. Nu är det bäst att jag säger TACK för idag och kryper i säng så jag hinner sova några timmar innan det är dags att välkomna lördag.

Godnattkram! ♥

I mina goodiebags....


Mina goodiebags.

Jag blev så ledsen då jag upptäckte att jag inte kan resa till Stockholm imorgon för att fira min kära vän Camilla (plötsligt var alla retur-resor på söndag slutsålda :-(  så nu "tröst-bloggar" jag ;-)

Nu då jag jobbar för fullt med mitt fantastiska uppdrag så har jag inte hunnit blogga lika mycket som jag brukar så därför känns det kul att kunna blogga ikapp lite.  Och jag kom på att jag inte visat er vad jag fick i mina goodie-bags förra veckan då jag var på pressfrukost etc så varsågoda : här får ni se vad som gömde sig i alla mina påsar:


TACK Gina Tricot för dessa fina ränder. Känns som att toppen kommer att användas flitigt :-) (fotade med web-cam nu, mitt i natten, därför lite mörk bild...).

   
Från H&M fick jag en riktigt flott presentation av deras höst i form av look-book och diverse samples. Såg föresten att toppen (den i svart + vitt) hängde på Trend-avdelningen på H&M butiken i city idag.  Och i Gina Tricos påse delade toppen plats med en sjal.

I pressrummet hos H&M hänger det några riktiga godbitar som kommer ut i butik i augusti så vi kan se fram emot härlig höst-shopping när den dagen kommer men först hoppas jag att vi får njuta sommar... ! :-)


Interiör inspiration!


Butiken bjuder på -20% på alla möbler & hagemøbler t.o.m. imorgon.

I onsdags slog den inspirerande interiør butiken "Home & Cottage" upp portarna i f.d. Companys lokaler i Bogstadveien och jag tittade så klart in där :-)  Tyvärr så fick jag inte möjlighet att fota i butiken då för jag hade lite brådis så jag ska titta in där en dag snart och ta bilder så att ni får se ! Men - i väntan på det så bjuder jag på bilder ur deras flotta brosjyre.


Den här bilden får mig att vilja : 1. byta soffbord (vi har ett i ek nu, jag vill ha ett vitt...),  2. möblera om i stua, 3. köpa tavlan som hänger på väggen, 4. .... ja, alltså listan kan göras lång för I LIKE IT ! :-)

   
Inspiration !! och det vita skåpet till höger står på önskelistan...

Visst blir man inspirerad? jag får sååå lust att göra om här hemma, fast det vill jag i och för sig alltid ;-)


Spontant & trevligt möte !


Vi tittade in på butiken Cosmo och där blev det lite shopping för Lena-Lisa.

Idag då jag hämtat min darling på dagis och vi går upp Hegdehaugsveien så möter vi en snygg woman på trottoaren och precis då vi ska passera henne så tittar hon och jag på varandra och både hennes och min hjärna får jobba på högvarv för vi kände igen varandra men det tog en stund innan poletten trillade ner och vi kom på vilka vi var :-)

Det var Lena-Lisa vi mötte och hon har jag inte träffat på ja, vi kom fram till att det måste vara ca 15 år (!) sedan, herregud så FORT tiden går ! Hur som helst: Lena-Lisa jobbade på HAO där jag var på utbildning då jag jobbade som biochef (daglig leder för en kino) och det är så vi känner till varandra.


Darlingen fick en glass på väg hem från dagis (är det fredag så är det)  och när hon ätit den så blev hon hur HAPPY som helst :-)

Det var så FANTASTISKT trevligt att träffa Lena-Lisa idag och tack vare henne så hade jag & Johanna en super mysig tur hem från dagis. Vi gick in och ut i butiker och uppdaterade oss på allt som hänt sen sist = en hel del eftersom det som sagt gått såå många år. Lena-Lisa jobbar på SAS sedan 10 år tillbaka och skulle på en tjejmiddag hos en veninna här i Oslo kväll och världen är ju bara SÅ liten för gissa var veninnan bor ? granne med oss ! Crazy ;-)


Den här snygga toppen fick följa med Lena-Lisa hem från Cosmo. Den påminner om den jag hade på mig idag och var hur FIN som helst ! (ett shoppingtips om du ska ut på stan imorgon ;-)

Lena-Lisa förgyllde verkligen fredagen och det är ju bara SÅ kul att möta de man inte mött på länge ! speciellt när det sker så spontant som idag.

Nu sitter jag och försöker boka resa till Stockholm men det går tyvärr inte helt enligt plan för plötsligt är det svårt att hitta retur biljett på söndag... :-(  typiskt mig att vänta in i det sista... kanske har jag lärt mig en läxa nu? ;-)


Efterlysning av hotell i Stockholm !



Mina kära vänner ! FÖRLÅT min frånvaro i eftermiddag / kväll...  Ska berätta vad jag gjort i nästa inlägg, men nu har jag en FRÅGA till er :

Är det någon av er bloggisar som vet vad det (relativt) nya designhotellet i närheten av Stureplan heter ? Det som har lite mindre rum till bra priser... och jag tror att det invigdes strax före jul förra året.

Jag är på väg till Stockholm och vill gärna bo där :-)

Uppdatering: TACK för hjälpen! hotellet jag sökte heter
STORY-hotel. ! 


Dagens.



Min dagens i web-cam: skinnjacka Heartmade, topp Baum und Pferdgarten, bälte Top Shop, skor Nike och väska Zara. 

 

Nu: off I go !  :-)


Dagens jobb: titta på höstskor !


Jag hittar många snygga bilder & illustrationer hos visualize.us.

Idag ska jag runt på PR-byråer och agenturer och söka upp höstens snyggaste skor så jag ska klä mig och gå iväg nu så att jag hinner få gjort så mycket som möjligt innan klockan slår "dagishämtning".



.. i skrivande stund i web-cam.

Det har ljusnat ute så nu byter jag ut mina Hunter stövlar mot mina Gucci solbriller och jag känner på mig att detta blir en riktigt FAB fredag !  Om du vill ha skön fredags-fest-stämning så ska du klicka HÄR och lyssna på två av mina favorit låtar :-)

Tjingeling så länge! ♥

Godmorgon fab fredag !


Vädret blir inget bättre om du är på dåligt humör så: SMILE ! :-)

Jag var helt extremt trött igår efter en heldag på redaktionen så jag somnade ifrån "allt" och missade vem som åkte ur Ungkaren ? och missade mitt nya favvis program på svenska TV4, "Blomstertid" och annat smått & gott jag tänkt göra, som att blogga tex. Och då jag vaknade stod mitt vinglas på bordet helt orört, somnade t.o.m. ifrån det.  Så kan det gå ! ;-)


När jag hämtade Johanna på dagis igår så bjöd hon på lite "cirkuskonster" då hon gungade / huskede och jag vågade nästan inte titta på ;-)   (for gungan /husken var i full sving.. ).

Idag vaknade jag före Johanna men hon kände nog på sig att jag var uppe för det tog inte länge förren hon kom tassande in till mig på badet och nu är vår morgon "igång"  = barnTV står på, matpacke ska fixas och vi ska göra oss klara för dagen .

   
Igår var Johanna klädd från topp till tå i underbart sköna kläder från HowtoKissaFrog (finns att shoppa hos butiken Alma Lukke i Oslo) och till höger ser ni mig på jobb igår. De har nyss flyttat hela red så det ser lite rörigt ut fortfarande.

Oslo bjuder på ett grått & regnigt väder idag men det spelar då ingen som helst roll! Och det är ju FREDAG idag, tjohoooo!  :-)

Nu kör vi !

Kram! ♥

Dagens + kvällsrapport.


Så här såg det ut då jag hämtade min darling på dagis idag.

Idag har jag suttit och jobbat på
Kamille-redaktionen i tunika från Hunky Dory & tights från Thelin och utomhus åkte jackan Zara + sjalen från Faliero Sarti på. Accessoarer:  skor Nike, väska Zara och mina kinesiska lyckosmycken.


Jag hittar ofta Johanna i sandlådan då jag kommer för att hämta henne.


Dagens magasiner: norska ELLE och svensk Chic.

Jag & darlingen är home-alone i kväll (därav min bloggfrånvaro) och nu väntar nattning så vi "ses" lite senare .

Önskar dig en MYSIG kväll!¨

Uppdatering : nu sover mitt hjärta och jag lyxar med ett glas vitt, jordgubbar & amerikanska Ungkaren :-)


Happy torsdag mina vänner!



 Hemma på våran gata i stan startade den här dagen kl. 05 , och eftersom det är FÖR tidigt så tog jag med mig darlingen till soffan och nästa start-tid blev 7.45 . Egentligen så hade vi behövt komma igång någon gång på mitten, typ 7, men sånna här gånger är det bara att gilla läget och stå på ! :-)

Nu sitter jag och äter frukost, jobbar & bloggar.  Det är fiffigt att vi tjejer kan göra så många saker samtidigt .



Jag måste köra på här nu för snart ska jag iväg till Kamille och jobba vidare. Det blir min 3:e dag på kontoret och jag har t.o.m. ätit kantine-lunch , känner verkligen att jag jobbar nu ;-)

Önskar dig den BÄSTA dagen !

Carpe Diem !

Kram! ♥

Godnatt onsdag!


Idag fick jag en suprice i posten ! och imorgon ska ni få se vad som gömde sig i det rosa silkespapiret.

Jag vågar nästan inte titta på klockan nu.... ;-)   Jag tappar nämligen helt kontroll på tiden då jag sitter och jobbar och försvinner in i en inspirerande värld och blir helt uppslukad av allt FINT jag ser ! :-)

I min inbox står det att jag har 147 (!) olästa mejl och jag ligger efter med att presentera vinnaren av valfritt smycke hos
CreativeLounge, (den som väntar på något gott... ) , ovanpå det så har min "att-göra-lista" växt och tidigare i kväll då min pappa ringde och frågade om vi kommer upp till Luleå i sommar? så kände jag att "sommar?, men dit är det väl en stund?" men så tittade jag på kalendern och insåg att vi ju snart är i mitten av JUNI. 

Ibland önskar jag att man hade en "stoppatidenknapp" som man kunde trycka på också fick man "bara vara" en stund. Tänk så lyxigt det vore ! Men tid kan inte alla pengar i världen köpa, istället får vi som sagt ta tillvara våra dagar och inte stressa upp oss i onödan utan ta 3 djupa andetag och tänka att det jag inte fick gjort idag kan jag göra imorgon ! :-)

 
Idag invigde jag en vackert blå bluse från Isabel Marant (shoppat hos Kemt). Jag matchade den med jeans från Zara, jacka från Juicy Couture och favorit sjalen från Faliero Sarti. Väskan shoppade jag på Zara i Phuket förra året och den är en favorit. På bilden till vänster har jag färskt frukostbröd i påsen :-)

Nu loggar jag av för idag, hänger en tvättmaskin och kryper sen ner i sköna sängen. TACK för idag och TACK för alla FINA kommentarer i mitt förra inlägg. Ni är som sagt fantastiska !

Godnattkram! ♥

Alla mammor är fantastiska !


Happy mama på väg hem med från kvällens middag.

Jag läste precis igenom de kommentarer jag fått och ett par av dem fick mig att tänka på att vi ska påminna oss själva om att vi duger som vi är och alla vi mammor gör ett ENASTÅENDE "jobb"  med våra barn. Som mamma är det otroligt viktigt att utgå från sig själv och sitt barn och att INTE jämföra sig med "alla andra". Om jag skulle gå runt och jämföra mig med andra mammor så hade jag antagligen kännt mig som världens sämsta för det verkar ju alltid som att "alla andra" har det så bra, är så duktiga, lagar massor med mat, bakar osv osv osv och "alla andra" säger alltid att det är heeeelt fantastiskt att vara mamma. 

Själv tycker jag inte alls att det är sååå fantastiskt att ha barn och att vara mamma alla gånger men jag gör så gott jag kan och jag ser till att min älskade Johanna mår bra och att hon får massor med kärlek, skratt & bus varje dag.  Och nej, vi har inte slutat med blöjor 100% ännu men min darling kissar på toaletten flera gånger varje dag och varje gång blir jag så stolt över henne!  min duktiga prinsessa :-)    (Jag har inte ens gått in för att sluta med blöjor ännu,  tänkte ta det i sommar på semestern) . Och ang smokken (nappen) så snuttar min darling bara på den då hon är trött (som idag efter dagis tex), är ledsen eller då hon ligger och slappar / ska sova så ingen stress med det heller :-)


Min Johanna som jag älskar över allt på denna jord och som varje dag pratar om att hon fyller 3 år i augusti (närmare bestämt den 21:a).  Fotade henne på väg hem från kvällens mysiga middag.

Lyssna på ditt hjärta och följ det så ordnar allt sig alltid ! och sänk "mamma-kraven" för vad spelar det egentligen för roll om det är lite damm i hörnen och makaroner + korv 2 middagar på raken ? 

Mamma livet ska njutas ! :-)


Dagens shoe-shopping !


Johanna älskar att snutta på smokken efter dagis och jag älskar mina nya shoes :-)

Oh my, gissa om jag höll på att ramla baklänges då jag såg dessa LÄCKRA look-alikes till Balmain i skylten hos skobutiken Hector på väg hem med sötisen från dagis ! ;-)  De drog in mig i butiken som en magnet och tur var väl det för om jag inte sett skorna idag så hade jag nog missat dem... Butiken hade packat ur dem igår kväll och sålt i princip alla idag på dagen men de har några par kvar så "löp & köp" säger jag bara ! :-)

 
Ha, ha kolla in mig, världens längsta ? ;-)   Till höger ser ni de från Balmain som finns hos net-a-porter.

Skorna hade kanon pris , bara 7.998 ! eller vänta nu, 798 menar jag så klart ! jag vet, nästan to good to be true för det betyder att de kostar sisådär en 12.200 kr mindre än originalet ;-)

Nu ska vi gå ut och äta middag på Yaya´s. Mysigt !


HURRA! jag kom på 3:e plats !


Så här såg min dukning ut.

Godmorgon mina vänner !

Idag får jag äntligen berätta den GLADA nyheten att jag kom på 3:e plats i Dunis dukningstävling ! :-) Hur KUL som helst  ! (även om jag så klart hoppats på att vinna ;-)  Så här ser juryns motivering ut:

Juryns motivering
Smakfullt, elegant och inbjudande! Mjuka, moderna pastellfärger blandade med klassiska vita toner. Ballongerna ger en personlig touche och tar upp färgerna från blomsterarrangemangen. Inbjudanden och stilistiskt

Nu : till dagis ! sen : till ett showroom för att titta på 2 fina kollektioner och sen : mer jobb :-)

Önskar dig en UNDERBAR dag ! :-) och du, kom ihåg att du är FANTASTISK !

Kram! ♥


Tittut i natten.


Heidi Klum i tyska Vogue.

What a day ! vissa dagar går det verkligen "i ett" och nu är klockan plötsligt mitt i natten och jag borde ligga under täcket och sova...  Men innan jag går och sover så måste jag bara berätta att det var SÅ kul att få höra Johannas fröken berätta om Johanna på dagens föräldrarsamtal. Hon sa bl.a. att Johanna är ett ovanligt musikaliskt barn vilket gjorde mig oerört glad ! :-) för mitt hjärta ÄLSKAR att sjunga , spela instrument och lyssna på musik. Vi blev tipsade om att söka in till en musikskola så imorgon ska jag ta en telefon.. :-)

Efter mötet kastade jag mig i en taxi till Kamille redaktionen där jag fick upplärning i deras datasystem fram till att jag skulle hämta darlingen på dagis. Och sedan hjärtat somnade i kväll så har jag suttit här vid min pc och jobbat vidare med en sak som har deadline imorgon. Men,  det börjar bli dags för sängen...zzzz... (jag kan berätta att jag har ätit pop-corn för att hålla mig vaken sista timmen ;-)



Min dagens: tunika 120%lin, jeans Miss Sixty, jacka Juicy Couture, sjal Faliero Sarti, väska Zara.

Bäst jag går och sover nu så jag önskar dig en natt fylld av härliga drömmar !

Godnattkram! ♥

Snyggt cover !


Snyggingen blir snart 4-barns mamma.

Min darling kom på att hon skulle bajsa (när man har barn så blir det mycket kiss & bajs snack ;-) så då hann jag surfa in hos Sofi (Sofis Mode) och såg coveret till tyska Vogue så då surfade jag vidare dit och och hittade den här SNYGGA bilden som jag ju bara måste visa er. 

Jag kan inte ett enda ord tyska men det är ju trots allt bilderna man vill åt.... ;-)


Hektiskt !


Jag i skrivande stund i web-cam.

Oh my, idag har jag verkligen en hektisk dag... Men den lugnar nog snart ner sig snart och då ska jag blogga mer :-) Nu måste jag ta med mig darlingen ner till Meny för precis då jag skulle börja med middagen så upptäckte jag att köttfärsen gått ut på datum, och vi som nyss var och handlade...  Ja, ja, det är tur att vi bor granne med butiken ! ;-) 

Hoppas att du njuter din dag ? och missa inte tv-kvällen som bjuder på:  Stylista kl. 20.30 & Desperate Houswives kl. 21.40 ! :-)

P.S jag shoppade ett par skor i full-fart på vägen till dagis, ni ska få se dem lite senare .


Hello tisdag !


Snygg catwalkbild som man kan tro är från i år men den är faktiskt från 2002 . Så det där med att "style is eternal" stämmer verkligen !

FÖRLÅT min frånvaro... Det blev en stressig morgon idag för vi hade vårt 1:a föräldrasamtal i barnehagen och sen fick jag kasta mig i en taxi till Kamille (magasinet) och där sitter jag nu och jobbar / får upplärning idag.

Bloggar mer senare ! Önskar dig en STRÅLANDE dag fylld av solsken ! :-)

Kram! ♥

Barnkalaset !


Kidsen sprang runt, runt, runt i detta flyget. Först in genom trappan till höger, sen full fart genom kabinen och sen kom de ut i fullfart nedför sklien. De hade hur KUL som helst ! :-)  (Johanna längst till vänster i bild på väg ner...)

Johanna hade SÅ kul på dagens kalas ! :-)  Det var hennes söta dagiskompis Juni som firade 3 år på Peppes Pizza nere på Aker Brygge och där fanns det en fantastisk "lek-hörna" för de små som passar utmärkt till kalas. Det hade t.o.m. ett elektriskt tåg i taket och det simmade fiskar på golvet ;-)


Johanna & friends. (darlingen längst till vänster).

   
Hjärtat följde noga med då Juni öppnade presenterna från oss :-)   (Tusen TACK söta Juni för att vi fick vara med och fira dig idag och KOS dig massor hos Lollo & Bernie så ses vi då du kommer hem igen. Kram! Johanna :-)

Nu är jag galet trött...zzzzz..... så jag tror helt enkelt att jag får jobba vidare imorgon för nu behöver jag några timmar i sängen :-)

Godnattkram! ♥

Dagens.


Dagens hårfix: slingor/striper & klipp. Frisör: Trond. Salong: Spaghetti.

Min lilla sötnos var ovanligt pigg i kväll efter det festliga & busiga barnkalaset så hon somnade rekordsent..  vilket inte helt passade min plan som var att sätta mig och jobba BUMS då vi kom hem.. Ja, ja, allt blir inte alltid precis som man tänkt sig men det brukar gå bra ändå ;-) 

  
 
Dagens outfit: solbriller Gucci, sjal Faliero Sarti, jacka Zara, tunika Hunky Dory, tights Theling, väska Zara och skor flip-flops.

TACK för alla norska nettshopping-tips ni gett mig ! nu ska jag surfa in hos varenda en av dem och se vad de har att erbjuda :-)  När jag är klart med det ska ni få se några bilder från kalaset.


Kalas !


Jag & Johanna ska på kalas idag ! 

Då var jag klar med dagens treat och ska skynda iväg och hämta min darling för vi ska iväg på barnebursdag / kalas till en av hennes dagiskompisar som fyllt 3 år. (Hipp, hipp, hurra Juni !).


Ny slingad & ny klippt :-) Hinner inte lasta ner bilder från frisörbesöket så tog denna i farten med web-cam.

Nu ska jag fixa med presenterna och sen iväg. Önskar dig en LOVELY eftermiddag & kväll så "ses" vi lite senare.

Kram! ♥

Treat myself !


I påsen: frukost. I handen: NY svensk Family Living (en favorit !). På fötterna: fransk manikyr ! (tjohoo!) och på kroppen: tights, tunika och sjal = min uniform ;-)

Idag har jag en "pysslaommigsjälvdag", eller ja, inte HELA dagen, men i alla fall några timmar. Det var därför jag jobbade så mycket igår. Det är härligt att kunna vara så flexibel ! :-) 

   
Jag NJÖT verkligen av att bli bli ompysslad på fötterna . TACK älskling för en skön morsdagspresent ! Och idag är jag nog den enda som springer runt i flip-flops i Oslo  ;-)   för det är kyligt...brrr... bara 12 grader.. (om jag tar på andra skor så förstör jag lacken.)

Ops, nu tittade jag precis på klockan. Måste springa vidare till nästa avtale... Tjingeling så länge! :-)


Happy new week !


Kom ihåg att KRAMAS idag !

Tänk att det redan är den 8:e juni ! det är helt galet hur FORT tiden går. Vi får inte glömma att ta tillvara dagarna! :-)

Här hos oss startade dagen strax efter kl. 07 och nu pågår full dagis-stress för idag ska min sötis fotograferas = vi har en tid att passa. Så - bäst jag går och fixar matboxen till Johanna och klär oss så att vi kan springa iväg .


Jag igår . Koftan kommer från danska Rosemunde och den köpte jag för ett par år sedan i Stockholm. (Rosemunde finns bl.a. hos Daisy).

Önskar dig en FANTASTISK start på veckan och en dag fylld av KRAMAR ! :-)

KrAm! ♥

En kvällstur.


Johanna gillar sin 3-hjuling, tror det beror på att de har sånna på dagis.  Jag har på mig linne By Malene Birger, kofta Rosemunde, sjal Faliero Sarti, kofta Odd Molly , jeans + väska Zara och skor Nike.

Vi tog en liten prommis "runt kvarteret" tidigare i kväll till en lekpark där darlingen åkte sklie och hyske non-stop till vi gick hem igen. Nu undrar säkert ni svenska läsare vad sklie & huske är?   Sklie = rutschbana och huske = gunga.  Vissa ord är verkligen helt olika på svenska & norska så nu har ni fått en liten "norska-kurs" så här på kvällskvisten ;-)  (kanske jag ska börja med "dagens norska ord" här på bloggen?  Gizmolinas språk-kurs ;-) 

 

Det är verkligen KUL att gunga ! :-)


Nu sover hjärtat så lugnet har lagt sig... (hon var på bus-humör kväll) och jag ska 1. ta ur linserna och softa med briller, 2. ta på Juicy -dressen, 3. logga in på en "star-pics-bildbank" = jobba . Stackars mig som har som jobb att titta på star-pics...  ;-) (I love it !)  Och på tal om det:  Vilken STAR tycker du  klär sig snyggast ? alltså vem stjeler du helst stilen ifrån? undrar jag nyfiket... ?


NJUT söndagkvällen och ladda inför nya veckan som startar imorgon ! :-)




Remember this ?


Annons ur senaste In Style.

Kommer ni ihåg då Nomination var THE thing ?! det är plötsligt ganska många år sedan, kanske sisådär en 8 år? Då jag såg den här annonsen i senaste In Style så dammade genast av mina armband för de är ju riktigt FINA ! :-) Men det ena jag har insåg jag att jag måste byta ut några bokstäver på (var gift med annan mann då...;-) , men det andra har jag på mig varje dag nu. Det är ett lite smalare med stjärnor runt hela som jag fick av mamma i 30-års present.

Använder du ditt Nomination armband? om inte så kanske det är dags att damma av det ? ;-)


Oss idag då vi lekt på Johannas rum.

Nu ska vi gå ut en tur !


Salget är igång både här & där..


Kanske flyttar västen in hos mig snart? ;-)

I lördags startade SHABBY på Frogner -40% salg på barnkläder, barnbutiken Zimba har -30% på alla barnkläder och min favorit: DAISY har, som jag tidigare tipsat om, -30% på allt i hela butiken.

Tror jag ska ta en tur till
DAISY till veckan för jag kan inte riktigt få den där pälsvästen ur mitt huvud.... ;-)


Vilken norsk nett-shoppingbutik är bäst?


Dessa kort är sååå coola.

Jag sitter och jobbar med en sak och nu behöver jag hjälp från er NORSKA läsare: Vilken är din norska (!) FAVORIT nett-shopping-butik med salg av ting/klær till barn (och mamas) ?  Det kryllar av fina & bra svenska butiker men jag har inte helt lätt att hitta norska...

Tusen miljoner TACK för hjälpen ! :-)

P.S du har väl inte glömt TÄVLINGEN där du kan vinna ett valfritt smycke från
CreativeLounge?! Du tävlar HÄR! Och missa inte att du får -10% rabatt på FINA barnmöbler hos Millimini t.o.m. 14:e juni + 10% rabatt hos bedårande SÖTA MyCinnamongirl t.om. 30 juni. Hos båda gäller rabattkoden: "gizmolinas". Happy shopping !


Det är detaljerna som gör "det"!


Min darling tidigare idag innan vi hunnit "göra morgon"  (men VAD har hon i handen? det kan väl inte vara ett räkchips? det skvallrar om att det blev take-away dinner för oss igår kväll från Bambus ;-) .  Den söta cykelkorgen från Rice kommer jag att förvara Johannas pyjamas / nattlinne och nappar/smokk i. Hittade den hos
Propello i Stabekk.

Jag bara älskar att shoppa detaljer till Johannas rum och efter en lång period då jag inte köpt något  så har jag de senaste dagarna hittat både det ena och det andra. Men det är kanske inte så konstigt , för det jobb uppdrag jag har nu gör att jag springer runt i en massa butiker och "rekar" och då ser jag hur mycket FINT som helst ;-)


För ett tag sedan fick hjärtat en egen cd-spelare (rosa så klart) till sitt rum och den har verkligen blivit en succé ! Just nu är det Pippi cd´n som gäller. (hon är så glad i cd-spelaren att hon helst vill ha den i sängen, därav placeringen ;-)

 
De fina vimplarna kommer från Rice. Ni ska självklart få se då jag hängt upp dem.

Jag ska göra ett par förändringar på Johannas rum så snart jag får tillfälle (tiden räcker inte till allt...) och jag ser verkligen fram emot det för det känns som att hon blivit så stor och plötsligt förändras behoven...

Sitter och jobbar samtidigt som jag bloggar och njuter varje sek ! Hoppas att du också njuter din söndag !? :-)


En liten detalj..


Örhängena finns hos H&M. Pris: 59,50 nok.

Jag kunde bara inte låta bli dessa läckra örhängen på H&M häromdagen. De är galet stora men väger "ingenting". Snygga  till enkel vit topp och jeans då man ska ut och "ta ett glas vin" en varm sommarkväll.  Om du har 59,50 kr över så är dessa ett fynd ! :-)


New shoes!


Mina nya fina skor och Johanna ville vara med på ett hörn  ;-)

Jag har inte ägt ett par träskor sedan jag var liten flicka men så plötsligt fick jag lust på ett par förra sommaren . Då blev det ingen shopping men NU är jag äntligen med ett par !  Godbitarna kom i posten häromdagen från den fina nettbutiken
Nordljus och jag är SÅ nöjd med dem !  fast det är väl egentligen fel att säga att det är träskor, sulan är ju gummi... men de ser i alla fall ut som sånna ;-)

 
Jag gillar de vita silkesbanden som man knyter rosett med. Kommer matcha skorna med vit-tunika, slitna jeans...

Nu sover min darling nap och jag ska passa på att jobba.


Godmorgon sköna söndag !


Inspiration !

Ny söndag = ny avkoppling = nya sköna stunder i soffan ! :-) Fast för mig blir det nog inte så många soffastunder idag för jag ska städa, pyssla, fixa och jobba idag tänkte jag. Är inne i en super kreativfas och har 1 miljon idéer som jag önskar att förverkliga :-)  Önskar sååå att Ikea var öppet idag men här i Norge är verkligen "allt" stängt på söndagar för då ska man som sagt : koppla av ! ;-)

Min darling ropar mamma på högsta volym här så bäst att jag går tillbaka till henne innan grannarna knackar på dörren och undrar vad som sker? ;-)  Ibland kan jag verkligen sakna de där SOFTA söndagarna som jag hade före jag fick barn... då jag kunde ligga kvar i sängen precis hur LÄNGE jag ville och sen bara chilla... typ ligga i soffan och titta på Sex and the city på dvd och mumsa på godis..

Men var fas i livet har sin tjusning och nu ska min darling bada och blåsa såpbubblor. Själv ska jag passa på att städa på badrummet undertiden för det gäller att ta tillvara tillfällena ;-)


Söndags-chill....  (bild från visualize.us)

HAPPY söndag mina kära bloggisar ! Jag är så glad över att jag har er ! Och för er som undrar om det blev sovmorgon idag? så är svaret ja!  till kl. 07.30 :-)  (för några år sedan var det inte direkt vad jag kallade sovmorgon ;-)

Kram ! ♥

God natt världen !


Här ser ni den SÖTA sängen (med tillbehör) som shoppades till kaninen igår. Jag är helt såld på Maileg och vill ha absolut allt till Johanna...

TACK för idag mina fina bloggisar och TACK för alla fina kommentarer jag fått ! Jag har sagt det förr och jag säger det igen: You make me HAPPY !  :-) 

   
Lek & bus här hemma idag på morgonen ! Först går allt lugnt till.... sen flyger oftast kaninen "i taket" ;-)

Imorgon är det en annan dag och jag längtar redan till den startar så nu ska jag gå och sova riktigt gott . Och ang. det där med att "somna sent = sova länge" så är det inte alltid det stämmer, men ofta! så : vi får väl se hur det blir imorgon ? det borde bli sovmorgon... ;-)

Nattaklem ! ♥

Dagens.


Häromdagen var det ju -50% på BikBok och här ser ni vad som fick följa med mig hem då: en likadan tunika som min rosa men i vitt :-) kunde inte låta bli att köpa samma style i 2 färger för jag tycker att den är så fin. Mina tights kommer från Thelin . Ute matchade jag med grå kofta från Odd Molly. Paketen var små söta "lördagspresenter" till hjärtat.

I normala fall så hade jag självklart rullat håret och "piffat" till mig en nationaldag som denna men i morse kände jag bara att : "Äh, jag chillar och kör uppsatt hår och skön outfit" och så fick det bli, hela dagen lång. Och min dag bjöd bl.a. på en härlig shopping-tur till Stabekk , lovar att fota och visa mina köp imorgon :-)  


Johanna blev såå less på att jag stod och fotade och ville så klart öppna sina paket ;-)

Men ang. min dagens så får jag väl erkänna att jag kom på mig själv med att inte ha bytt om då jag och Johanna var på väg ut dörren då vi skulle till kyrkan så jag tittade på mitt hjärta och sa: ¨"vänta lite, mamma kanske måste ta och byta om?" (funderade på att ta på mig Kalix-dräkten)  men då svarar mitt socker: "nej mamma, du är fin!" :-) Jag smälte såklart totalt och fortsatte chilla i mina tights & min tunika... ;-)


Hur svenskt som helst !


Hurra, hurra !! ropade darlingen då hon viftade med svenska flaggan (som vi köpt i kyrkan). Johannas dagens: jacka H&M, kjol/skjørt Noa-Nora och skor Pom D´api.

Å vad jag är GLAD över att vi kom oss iväg till firandet av nationaldagen i Svenska Kyrkan idag för det var riktigt mysigt och stämningsfullt :-) 

Johanna satt helt paralyserad (och själv fick jag tårar i ögonen för jag blev så rörd..)  då barnkören sjöng Astrid Lindgren sånger och alla hennes figurer dök upp: Pippi klättrade plötsligt ner för väggen och vips ! så kom Emil inspringande och i nästa stund dök Karlsson på taket upp och bjöd på bullar också sjöng de massor med fina sånger och  Idas sommarvisa är ju bara den finaste ! :-)


Efter all sång så bjöds det på Sverige bakelser.


Mumsigt värre ! :-)

 
Min vän Anna (vi jobbade ihop på en Sand butik för "100år sedan") sjöng & spelade i kammarkören och efter en stund fick de sällskap av barn & ungdomskören. (som ni ser så var många utklädda till Pippi).  (Tusen TACK fina vännen för att du tipsade om dagens arrangemang! det var SÅ mysigt att ses. Kram ! :-)

Som utlands-svensk så känner jag mig mer svensk än någonsin sånna här dagar och jag vet inte ens om jag firat dagen lika mycket om jag bott i Sverige ? Det är lite lustigt det där hur det blir... Hur som helst så har vi haft en riktigt SVENSK dag and I like it ! :-) 


Godmorgon Sveriges nationaldag!


Johanna sa: "mamma, det här är som i Thailand" när jag tog den här bilden på morgon, hon saknar verkligen vårt paradis lika mycket som jag gör ;-) Nattlinnet är shoppat i Phuket och solbrillerna (oh yes, upp och ner ska de vara ;-) har vi hittat hos H&M.

HIPP, HIPP, HURRA ! det är Sveriges dag idag ! :-)  Jag tycker verkligen att det är jätteKUL att Sverige har börjat satsa så stort på sin dag . Vi behöver många härliga FESTdagar på året för det skapar GLÄDJE och kryddar vardagen ! :-)

Hos oss blev det HÄRLIG sovmorgon denna SOLIGA lördag för hjärtat tittade inte in hos oss på sovrummet förren klockan var 09.15 ! WOW! jag trodde knappt mina ögon då jag tittade på klockan. Fast å andra sidan: somnar man sent så sover man länge ;-) och igår somnade hjärtat ovanligt sent (vilket inte gjort något alls).


Jag hängde upp "I´m in the garden" skylten och pysslade med mina blommor ute på balkongen på morgon i det vackra vädret. Mitt nattlinne kommer från H&M (tror det fortsatt finns i butik), byxor Juicy (jag viker alltid upp dem på sommaren och ja, jag vet att de finns i en kort modell också ;-) och solbriller från Gucci.

Jag känner mig SUPERkreativ idag och bl.a. har jag en idé till Johannas rum som jag vill förverkliga snarast så det blir kanske en Ikea tur på mig idag ... Om jag hinner? kom just på att klockan redan är ganska mycket och jag sitter fortfarande i nattlinnet och vi tänkte gå och fira nationaldagen i svenskakyrkan i em. Tidsoptimist har jag alltid varit ;-)

Bäst jag fångar dagen nu, ska fira Sverige med en extra lyxig frukost så det blir en tripp ner till Baker Hansen (där de har svenska flaggor i varenda bulle ) och sen ska flaggan hissas! eller rättare sagt, den lilla bordsflaggan ska placeras på köksbordet ;-)

Jag önskar dig en helt UNDERBAR lördag fylld av solsken och kärlek !

Kram! ♥

Snart fest.. !


Cool bild och vacker kjol/skørt.

Det är fest på en balkong i gatan i kväll och då jag sitter i soffan med tända ljus i min Juicy dress och myser med mitt vin och hör dem skåla och spela "Fairytale" (vad annars? vi bor ju trots allt i Norge ;-) så kan jag inte låta bli att bli lite "avis" (nej inte avis som i norska avis utan som i svenska sjalu ;-) ...  tror jag måste arrangera en fest snart ! Gud vad KUL  det vore !

Fast mest längtar jag till nästa helg för då ska jag hoppa på ett flyg till Stockholm och gå på en av mina bästa vänners 40-års kalas. Oj, oj, oj  vad KUL det ska bli ! :-)


Fredagsmys med min idol Bert Karlsson.


Min dagens inne på Sprell: tunika Hunky Dory, sjal Gina Tricot, kofta Odd Molly, tights Thelin, skor Nike och väska Zara. Johannas jacka kommer från Benetton och kjolen har vi shoppat i Thailand.

Jag tycker att den där nya OLW reklamen som rullar på TV4 är så skön, där dom sjunger om "fredagsmys", och om det är någonting som jag och Johanna verkligen har haft idag så är det just fredagsMYS! :-)

Hämtade darlingen runt kl. 15.30 på dagis och eftersom vi skulle vara home-alone idag så tänkte jag att vi skulle mysa till dagen lite. Så, vi gick först till den fina leksaksbutiken "
Sprell" som ligger i samma gata som vi bor i och då jag frågade Johanna vad hon ville ha ? (inte för att hon skulle få vad hon ville, men ni fattar nog vad jag menar..)   så var det en lite förpackning med ballonger & såpbubblor som hon gick till kassan med. Själv hittade jag en söt liten säng till den rosa kaninen som flyttade in hos oss i förra veckan och vimplar från Rice, så nu blir det väl kanske jag som sitter och bäddar åt kaninen då Johanna blåser såpbubblor? ;-)


Johannas söta hårspännen är favoriter ! De kommer från H&M och finns i flera färger (den här ljusrosa finns tyvärr inte längre...)  . Banden på rosetterna / sløyferna är egentligen super-långa så de har jag klippt av.

Efter Sprell var det dags för middag och då styrde vi stegen till Johannas favvis: Burger King. Och nej, det är inte maten som lockar, det är BOLLRUMMET ! ;-)


Efter lyxig (well..;-)  middag så busade Johanna inne i bollrummet. Hon älskar det !

Säga vad man vill om "fast-food" men nog sjutton är det bra GOTT ibland ! och vilken härlig känsla det är att komma hem och inte behöva sätta igång och fixa middag. Underbart helt enkelt ! :-)

Vi har verkligen MYST framför TV´n i kväll med varsin popcornskål. Ibland är Johanna på sitt allra gossigaste humör, precis som i eftermiddag/ kväll, och då blir jag så lycklig att jag får tårar i ögonen...


Ååå vad jag älskar att sitta och bläddra & läsa i mina magasiner och dagens blev svenska: Tove & Allt i hemmet.

Nu ska jag landa i soffan med ett glas vitt och nya magasiner och "bara vara". Lovely ! :-) Och just det, jag tittade så klart på "Berg flyttar in" på svenska TV4 i kväll och blev helt överlycklig då det var min IDOL Bert Karlsson som hon besökte. Jag har haft Bert som en av mina förebilder i yrkeslivet sedan jag lyssnade på ett föredrag med honom ja.. när var det nu igen ? kanske typ -94 ? Hur som helst : mannen är fantastisk och oerhört duktig !


Working mama !


Igår kom ett nytt Kamille i posten och idag har jag på mig sjal från Gina Tricot.

Idag har jag fått gjort massor med jobb och känner mig hel-nöjd med dagen ! :-) Nu ska jag ta på mig skorna och trippa ut och fixa ett par ärenden innan jag hämtar min darling på dagis.  Har lovat Johanna att vi ska ha ett riktigt ordentligt "fredagsmys" idag så vem vet, vi kanske startar det med att gå ut och äta ? Vi får väl se vad sötisen har lust till?

Jag var ju på en trevlig presentation av Gina Tricot igår och blev riktigt imponerad över deras höstkollektioner. Massor med fint ! Jag brukar inte shoppa hos Gina T (ja, förutom min sjal då ;-)  men det känns som att jag kommer att göra det i höst :-) Fick dessutom en fin topp i min goodiebag som jag ska visa er senare ;-)

 
Dessa snygga svenska girls från Gina Triocot presenterade hur hösten kommer att se ut i deras butiker. Kolla in den snygga skinnjackan med nitar. Allt på bilden till höger kommer hot G.T till hösten.

Bäst jag går iväg ut nu, upptäckte att klockan är mer än jag trodde (som vanligt ;-) 

Tjingeling så länge !


HAPPY FABULOUS FREDAG !



Tjohoooo ! det är freeeeedag ! Vilken LYCKA ! :-)

Hoppas att du sovit lika gott som mig i natt (2:a natten på raken som Johanna inte väckt mig :-) och att du också har en härlig dag ?! Min darling tyckte inte att det var så festligt att stanna kvar utan mamma på dagis på morgon så jag blev sittande i sandlådan med henne och 2 andra girls och de bjöd mig på så många olika kakor & maträtter att jag blev proppmätt ;-)  Och då "lugnet lagt sig" så gick jag direkt på jobb.

Har tittat förbi ytterligare en PR-byrå på morgon och fyllt på med ännu mer höst-inspiration och jag bara älskar det. Vi kan se fram emot en FIN höst fylld av stickat, skinn, nitar, silke och en helt FANTASTISK Odd Molly kollektion. Oh my ! jag ser mig redan i flera av deras tunikor och kjoler /klänningar ;-)


HAPPY fredag ! :-)   (bild från visualize.us)

Jag måste ta tag i lite fix här nu och finna ut av ifall jag ska iväg på ett möte kl. 12? Så - jag önskar dig en FABULOUS fredag fylld av solsken !

Kram! ♥

Tittut!


Jag tittade förbi min vän Nanna som driver en av Oslos finaste butiker:
KimanWoman ( i Paléet på Karl Johan + på Sanvika Storsenter) när jag var down-town idag och det var SÅ mysigt att träffa henne igen. Vi ses alltför sällan. Nanna och jag jobbade sammen på en SAND butik för typ 8 år sedan och umgicks flitigt då.  Kolla in Nannas SNYGGA sjal, den är helt fantastisk! och kommer från isländska andersen & lauth. (vill ha !!! ;-)  , du hittar den i Nannas butik och priset är: 4.998nok.

Förut var det inga som helst problem att blogga på kvällarna men plötsligt (sedan en tid tillbaka...) har Johanna tydligen bestämt sig för att mamma INTE ska sitta vid datorn och eftersom vi oftast är home-alone så blir det inte helt lätt att smita in på kontoret alla gånger...   (men jag försöker ofta ;-)   Därför bestämde jag mig att jag inte ens skulle försöka ikväll och istället har vi dansat runt till Pippi Långstrump cd´n inne på darlingens rum och haft SÅ KUL ! och skrattat så att vi båda fått ont i magen. Sånna stunder är fantastiska ! :-)


De hade skyltat SÅ fint både utanför och inne på Baker Hansen idag inför Sveriges nationaldag. Det kryllade av kanelbullar med svenska flaggor på, personalen hade på sig blå/gula tröjor och ja, det kändes nästan som att jag var i Sverige ! :-)

När darlingen somnade så hoppade jag upp i soffan och myste med den amerikanska Ungkaren (perfekt serie att kosa sig med ;-)

Min dag har varit SÅ inspirerande och jag känner mig väldigt klar för höst nu ! I nästa inlägg ska jag berätta mer om höstens trender för nu ska en tvättmaskin fyllas, middag diskas undan och diverse jobb göras, men det är bara kul ! :-)


Höstinspirerad!


Min dagens: tunika 120%lin, jacka Juicy Couture, sjal Faliero Sarti, jeans Miss.Sixty, skor & väska från Zara.

Nu är jag FULLproppad av höst-inspiration och det känns helt FANTASTISKT ! :-)

Är bara hemma en snabbis och lämnar alla påsar (goodie-bags) och ska iväg ut igen nu. Ville bara titta in och säga HEJ! till er mina fina vänner ! och dagens tips : -50% på ALLT hos Bik Bok ! Don´t miss ! (gäller endast idag).

Hoppas att du också har en underbar dag ?! 

Kram! ♥

Godmorgon torsdag !


De senaste veckorna har det strömmat in höst-news hos net-a-porter och den är klänningen/kjolen från Oscar de la Renta och skorna från Jimmy Choo får gärna hänga med mig på cocktail-party till hösten. Men nu ska du få höra vad läckerbitarna kostar (håll i dig nu !), klänningen kostar: ca 39.000nok (47.000sek).. OH MY!! så den får skorna att verka billiga: 7.100 (8.600sek). Så, jag tror att  vi håller utkik efter look-alikes, eller vad säger du? ;-)

Jag fuskar nu och skriver det här inlägget sent onsdag kväll så att jag bara kan klicka "publisera" imorgonbitti för jag känner på mig att det blir lite hektisk morgon för oss ;-)


Shoppat onsdag: Engelska Red + In Style = vardagslyx !

Min dag bjuder på pressfrukost hos en PR-byrå med presentation av Gina Tricot höst  och sen har jag nästa avtale direkt efter då jag ska till H&M´s pressrum och ta en titt på vad som kommer ut i butikerna i augusti. Efter det ska jag innom ett par till PR-byråer så jag ser fram emot en HÄRLIGT inspirerande dag fylld av SNYGGA höstkläder ! :-)  och ni ska självklart få en "rapport" då jag kommer hem .

 
Svenska Lantlivs modereportager är alltid så härligt lantliga. Gillar den enkla vita klänningen /kjolen och jeansjackan, det är alltid lika fräscht en solig sommardag .

Önskar dig den BÄSTA torsdagen och hoppas att du smider kul weekend-planer för imorgon knackar fantastiska fredag på dörren igen ! Och du, lyxa till dagen med att shoppa dig ett magasin, det förtjänar du idag ! :-)  och klicka HÄR och lyssna på en riktigt BRA feelgood låt med Di Leva & Charlotte Perrelli (kolla in hennes coola frisyr).

P.S missa inte att TÄVLA om ett valfritt snyggt smycke från CreativeLounge (lycka till!).

Kram ! ♥

Kvällsmys & Johanna shopping.


En busig Johanna då jag höll på att bädda rent i sängen, något som inte var helt lätt då hon insisterade på att vara mitt uppe i den ;-)  På höjden bakom hjärtat skymtar den "moseskorg" som är ett TIPS! till er som väntar eller precis har fått baby. Jag använde den massor till Johanna ! När hon sov i den så kunde jag på ett enkelt & smidigt sätt bara med mig henne runt i lägenheten (tex då jag duschade var hon med på badet, då jag åt var hon på köket, sen på kontoret osv).

Hos oss har kvällen bjudit på massor med bus och mys fram till att darlingen somnade och nu har jag precis tittat på den nya mini-serien "Blomstertid" på TV4 som var riktigt, riktigt BRA ! Såg du ? vad tyckte du ? Jag gillar verkligen Mr.Magnusson, vilken duktig kille !

Jag kom på att det är en stund sedan jag visat er "Johanna-shopping" så varsågoda, här kommer ett par tips :

 
På Johannas rum...  (klänningen hittar du hos Zara för 199nok.) Det var en stund sedan jag shoppade dessa godbitar men förhoppningsvis så finns de kvar ..

Den här super söta hatten från Repetto hittade jag hos butiken Barna på Hjørnet (på Frogner), den kommer att bli "pricken över i" till klänningarna soliga sommardagar.  Och titta ! en GRÖN (!) klänning / kjole ! Nu blev ni allt förvånade? ;-)  Johanna kommer att matcha den med vit t-shirt och vita tights och själv kommer jag att ha på mig en grön kofta och vit klänning :-)

Nu ska jag gå på mitt "kvälls-skift" och jobba en stund och jag tror att jag passar på att TACKA för idag kom jag på, för då jag jobbat klart ska jag dyka i säng så att jag är pigg imorgon då jag ska iväg på en pressfrukost där Gina Tricot ska presentera sin höst.

Hoppas att du har haft en mysig kväll och att du får en GOD natt!

Nattaklem! ♥

Dagens snyggaste outfit !


Sienna får stå för dagens dagens med denna snygga outfit.

Hittade precis den här bilden på Sienna Miller hos In Style och plötsligt vill jag springa ut och shoppa en likadan outfit ! ;-) Hur snyggt som helst ! och jag som stod och höll i en jeansväst på Zara förra veckan men kände, "nja..." också hängde jag tillbaka den.. Big mistake ;-)   (ett tips ! klipp av ärmarna på en gammal jeansjacka och sim-sa-la-bim så har du en väst )

   
3 till SNYGG outfits på snyggingen Sienna. Jag vill ha precis allt ! ;-)  (fast de grå tightsen med knappar har jag redan :-)

Jag & darlingen är home-alone så det är inte helt lätt att sitta vid pc´n för Johanna säger "mamma KOM!" så fort jag närmar mig skrivbordet... Så bäst jag leker med henne så "ses" vi lite senare igen .

Tjingeling så länge !


Tävling: vinn valfritt smycke från Creative Lounge!


Mina kära bloggisar ! ♥

En dag som denna då jag sitter och jobbar för fullt så passar det utmärkt att köra igång en ny FANTASTISK tävling i samarbete med
CreativeLounge som ni kan mysa med.


Halsband Tro, Hopp & Kärlek från Nord. Pris: 549sek.

♥ VINN VALFRITT SMYCKE FRÅN CREATIVE LOUNGE! ♥

 
Här ser ni Tro, Hopp & Kärlek halsbandet på mig (jag är väldigt glad i mitt fina halsband).


Snyggt armband från OXXO.Pris: 298sek.

Klicka in dig hos CreativeLounge och surfa runt bland alla vackra smycken. Välj ut ditt FAVORIT smycke som du vill ha om du vinner och skriv sedan en kommentar om vilket smycke du valt i detta inlägg och vips ! så är du med i tävlingen där du kan vinna "ditt" smycke.
 
Tävlingen pågår t.o.m. söndag 7:e juni.

KRAM & LYCKA TILL !

Ny dag & ny inspiration !


Snygg reklamkampanj från min favorit : Gucci. Jag bara älskar deras väskor... och skor... och solbriller och ja, typ allt ;-) 

Mina kära bloggisar ! Idag har vi en ny dag med ny härlig inspiration framför oss! Visst är det härligt ?! :-)  Oslo bjuder en ovanligt kylig & blåsig dag men det gör ju absolut ingenting, det är faktiskt bara SKÖNT för då kan jag sitta inne och jobba i lugn och ro utan att känna "ätalunchuteisolenstress" ;-)

Min dag bjuder på massor med härligt jobb och det är verkligen underbart att ha ett så inspirerade och kreativt uppdrag. Jag njuter varje sek. !  :-)


Snyggt helt enkelt.


I love Gucci.

NJUT din dag för den här dagen kommer aldrig tillbaka ! :-)

Kram! ♥

Godnatt mina vänner!


Thailand någongång i maj -08... Jag chillar med bra bok och en nyvaken Johanna tittar fram. Det går inte en dag utan att Johanna säger "resa Lollo, Bernie", "åka Thailand mamma" ... vi saknar vårt paradis.

Varje gång då jag ska utse en vinnaren i en av mina tävlingar så slutar det med att jag sitter och läser alla bidrag och att jag surfar in på bloggen till i princip alla som tävlat = jag blir uppe hela natten ;-)  så , nu är det hög tid för mig att hoppa i säng. 


Idag såg jag en intervju med Dorthe Skappel (norsk kändis)  ang. hennes nya baddräkts kollektion. Har du sett baddräkterna ? Vad tycker du? Själv tycker jag att Dorthe är en riktigt cool kvinna !

Imorgon då vi vaknar år det onsdag = minilördag = det är snart helg igen. Jippie ! :-)

Godnattkram! ♥

Grattis till vinnaren av möbel från Millimini!

   

♥Med 304 tävlingsbidrag slog denna fina tävling REKORD här på bloggen! ♥

TUSEN MILJONER TACK för alla FINA kommentarer, ni förtjänar ALLA att vinna och därför är jag GLAD över att
Millimini ger er alla ett rabatterbjudande :-)


Husbokyllan är BEDÅRANDE och den förgyller alla barnrum! Pris: 3.590sek
(bredd 770, djup 310, höjd 1090)

♥Du får 10% rabatt hos Millimini. Ange kod "Gizmolinas" vid köp.♥
(rabatterbjudandet gäller t.o.m. 14:e juni 2009)

Och den LYCKLIGA VINNAREN i tävlingen är:

Postat av: smile

Hej! Jag skulle önska husbokhyllan. När jag varit liten önskade jag mig ett dockhus över allt annat, men av någon anledning fick jag aldrig något. När jag väntade mitt första barn, sa jag att jag skulle köpa ett dockhus direkt efter förlossningen om det blev en flicka. Ut kom världens finaste grabb och jag glömde helt bort dockhusplanerna. Nu har jag en liten tjej som är 19 månader gammal och tankarna på ett dockhus börjar komma igen. Den här hyllan hade varit fantastisk! Många kramar från en trogen läsare.

2009-05-17 @ 19:59:01
URL:
http://smilebloggar.blogspot.com/

 

Stort GRATTIS till dig Smile !
Mejla mig ditt fullständiga namn och din adress till : [email protected]

♥ Tusen TACK  Millimini för ett TREVLIGT samarbete ♥

Inbjudan till SAMPLE SALE hos How to Kiss a Frog!


 



♥ Jag har fått den stora äran att bjuda in er alla till ...
SAMPLE SALE hos
HowtoKissaFrog ! ♥

Vi erbjuder Dig chansen att fynda kläder till dina små änglar  inför sommarens alla äventyr och kalas!   
Det är dags för: How to Kiss a Frog - SAMPLE SALE. En stor lager rensning av ALLT, size 0-8 år!  
Tid :   Onsd 3/6 10.00 -16.30 Torsd 4/6 11.30 -16.30  
Plats :  EGEN TID Yoga center Thulegatan 43 Stockholm
http://www.egentid.se/        
Varmt Välkomna!     MVH   Malin&Maria 

Jag hade inte missat detta FANTASTISKA tillfälle om jag bodde i Stockholm för deras kläder är bedårande.

♥ HAPPY shopping mina vänner ! ♥

Dagsrapport.


Jag fick massor av energi av att träffa Kjersti idag. Hennes snygga jeansjacka kommer från Odd Molly och det gör även min tunika :-) 

Dagen idag bjöd på jobb, nagelfix och MYSIG dejt med min fina vän Kjersti och hennes söta lilla prins. Det var första gången jag besökte "bolivar" i Vibesgate och dit kommer jag absolut att gå snart igen för det var ett riktigt fräscht ställe :-)  Vi satt ute och njöt solen på deras uteservering som passar perfekt för "ett glas vin" en vacker sommarkväll  (ett tips!).

 
Min darling var så söt då jag hämtade henne på dagis idag. Hon satte sig på den där pallen och väntade på att jag skulle packa ihop hennes saker.

Nu är det HÖG tid för middagsfix så vi ses senare ! (ska INTE somna ifrån ikväll, jag lovar ;-) Missa föresten inte Stylista på norska TV3 kl. 20.30  och Desperate Houswives kl. 21.40. Tisdagar = tv-kväll ! (jag har t.o.m. laddat upp med choklad och ostkrokar, man ska inte gå och handla när man är hungrig.... ;-)

P.S såg att jag fått en fråga ang. de skor jag hade på mig igår. De shoppade jag i en skobutik hemma i Luleå förra sommaren, märket heter Face.


Låt mig presentera: Jack Roger !


Snygga sommarsandaler att trippa runt i .

För "100 år sedan" köpte jag ett par sandaler från Jack Rogers på HC-Shop och det är ett av de BÄSTA köp jag någonsin gjort ! Jag har använt dem galet ofta och de har sett lika snygga ut år efter år efter år... Men när vi var i Thailand i jan/feb så fick de bli kvar där för då kände jag att de har "gjort sitt", men som sagt, det är efter ca 8 år (!)  Så - nu har jag lust på ett par nya..


Så här ser de sandaler jag har haft i hur många år som helst ut. Kombinationen vitt & beige gör att jag kunnat använda dem till "allt".

Jag har hittat sandalerna hos ett par nettbutiker (via google) men, jag har inte sett dem i någon butik här i Oslo? Har du?

Solen skiner in genom fönstret här på kontoret och jag sitter och jobbar för fullt. Läser även igenom alla 304
tävlingsbidrag, wow !, så många ni är som tävlat   (presenterar vinnaren senare) om de fina möblerna från Millimini.

HAPPY tisdag !!!


Godmorgon tisdag = vardag !


Full fart mot dagis !

Min söta darling gav oss lite sovmorgon på morgon och väckte mig inte förren 7.45. Lyxigt ! :-) Och idag känns det som måndag eftersom det var en bonus söndag här i Norge igår så jag har en känsla av att den här veckan kommer att gå rekord fort. Därför är det bäst att ta tillvara dagarna :-)

Jag var sååå trött efter gårdagens "Mallorcadag" så jag somnade i soffan direkt efter att jag nattat Johanna så därav min frånvaro här på bloggen...  Men ni känner ju mig så bra nu att ni säkert misstänkte det ;-) Men innan jag somnade hann jag bli oerhört berörd av flygolyckan mellan Brasilien & Frankrike.... så FÖRFÄRLIGT hemskt... jag som inte är så glad i att flyga gillar absolut inte att höra om sånt... och mina tankar går till alla berörda familjer.

Nu önskar jag dig en riktigt BRA tisdag och här kommer en dagens:



Tänk på att ta tillvara dina dagar och att idag är en perfekt dag att ta några steg framåt mot dina drömmars mål ! :-)

Nu FÅNGAR vi dagen ! och du, idag blir det en NY fantastisk tävling så håll utkik !

Kram! ♥

Dagens Mallorca.


Här håller vi på att bli "överkörda" av en Zebra. Det gick vilt till på badet idag ;-) Johannas baddräkt kommer från H&M, min från Melissa Odabash.

Jag & Johanna firade juni-premiären med att trippa iväg till Frognerbadet och en sak är säker: vi var inte de enda som kom på den idéen i sommarvärmen ;-)   Titta bara här:


Är vi på Malloca ? eller är vi i Frognerparken ? jag blir osäker ;-) och mina tankar går till "sällskapsresanfilmerna" när jag ser en så här överfylld pool. Totalt crazy ! och ganska festligt att titta på ;-)


När vi gick hem var kön nästan lika lång som då vi kom (när vi kom dit då gick den hela vägen bort till parkeringen, men vi upptäckte som tur var en kassa utan kö :-) ... Det känns som att "alla" vi cityfamiljer var där idag, jag såg massor med kända ansikten i folkmyllret i & kring poolen.

När vi skulle gå iväg till badet idag (vi går dit på ca 5 min hemifrån oss) så upptäckte följande: Johannas solcremer + armringar = i Thailand, mina strandväskor = i Thailand, mina shorts = i Thailand, mina flip-flops = i Thailand...  Det är för och nackdelar med att ha 2 hem ;-)  (som tur var sålde de solcreme till oss i kassan).

Darlingen somnade sött i vagnen på vägen hem så jag landade på en solig uteservering innan jag styrde vagnen hemmåt. Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det plättar till middag, enkelt & GOTT ! :-)


Välkommen juni !


Sommaren är här !

WOW ! Idag välkomnar vi JUNI och plötsligt betyder det att SOMMAREN är här ! Visst känns det fantastiskt ?! :-) Nu har vi de 3 månader som vi går och längtar efter alla de övriga 9 månaderna framför oss så nu gäller det att vi fångar dagarna och tar tillvara alla soliga stunder så att vi samlar minnen som vi kan plocka fram i vinter då vi går runt och fryser :-)

Jag känner på mig att det här kommer att bli en sommar fylld av SOLSKEN och massor av spännande happenings för oss alla! också får vi ju inte glömma att dagarna blir vad  vi gör dem till för om vi bestämmer oss för att ha en GLAD dag så har vi oftast det  ;-)


Först var jag size 38 i skor, så blev jag size 37 ett par år och nu är jag plötsligt en 38:a igen så jag måste ut på shoe-shopping en dag snart ;-)

Vi har ett lika vackert , varmt & soligt sommarväder idag också. Min darling väckte mig strax efter kl. 07 (rena rama sovmorgonen ;-) och nu sitter hon på golvet brevid mig och tittar på bilder från sitt 2-års kalas. Hon pratar om att hon har bursdag (födelsedag) i augusti VARJE dag så i år blir det extra kul att fira hennes dag.

I Norge är det FRIDAG idag så allt är stängt och alla är lediga så vi ska MYSA hela dagen lång !

Önskar dig en solig start på juni och en dag fylld av skratt! och du får INTE MISSA ATT KLICKA
HÄR ! , då får du se en den sötaste filmen med Johanna & Elsa som åker tuk-tuk. När du tittat på den blir du GARANTERATGOTT humör ! :-)

Kram! ♥


Bloggtoppen RSS 0.91