Godmorgon tisdag !


Just nu sitter den
HÄR låten fast i mitt huvud. Det är härligt med schlagers!

Godmorgon alla fina! Oj, vilken natt det här blev. Först så kom jag mig i säng galet sent, sen vaknade Johanna en del... Så nu är jag inte direkt piggast i stan... bäst jag hoppar i duschen a.s.a.p så att jag piggnar till... Fast det hjälper en hel del att det är strålande soool från klarblå himmel utem, solen ger så  mycket positiv energi !  :)

Hoppas att du har sovit godare än mig och att du är klar för att möta din nya dag !?


Igår kom jag mig för att göra hallon/bringebær smoothie igen. Gud vad gott det är!


Som avslutning på min Melodifestivalen-bloggning så vill jag tipsa! er om den kollektion hos Tiger som min klänning/kjole kommer ifrån.Jag fick först syn på den i ett magasin och sen hängde den plötsligt i skylten på Tiger butiken som ligger "granne"  med Johannas dagis. Klänningen finns i 2 olika styles och det finns även en super söt topp med volang-kant.  (Tack för alla fina kommentarer jag fått ang. min outift! :)

Nej, bäst jag tar den där duschen nu när Johanna fortfarande sover så jag önskar dig en STRÅLANDE dag. Njut solen !

KrAmAr! ♥



Kommentarer
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Godmorgon på er också! Här skiner solen från en klarblå himmel och man blir glad bara man tittar ut. Önskar jag kunde ge mig ut lite också, men med två sjuka barn blir det inte mycket frisk luft.

Smothie är ju bara så gott, och nyttigt, ett perfekt mellanmål för både vuxna och barn. Förresten, vad har du för mixer? Vi kör med vanlig stavmixer, men den börjar bli dålig nu så en ny står på tur.

Hoppas att ni får en underbar dag och TACK för att du har en så härlig och skön blogg. KRAM Lotta

Postat av: Stina

Snälla Anna Stina! Kan du tipsa mig om lite sovrumms inredning. Ska göra om sovrummet men har fastnat helt!? =) tapet? fondvägg? har ett trä golv som jag inte vet vad jag ska göra med? Ha det som det är och bara slipa upp och typ lacka, eller måla vitt!=) sååå snyggt! Men mer opraktiskt och tänk om man tröttnar? Då har man ju förstört golvet eller? =( Som sagt vore så tacksam för lite tips och inspiration, du har mycket BRA smak =O Ha en underbar dag!

2010-03-16 @ 09:24:47
Postat av: Tessan

God morgon Anna -Stina. Vet att du var i Singapore under er "time -off". Vad tyckte du? Hur länge var ni borta och vart bodde ni? Sedan det viktigaste, var det bra shopping & hur var priserna? Jag ska till Bali 2,5 v i maj och funderar på att lägga de två sista dagarna i Singapore då vi ändå ska mellanlanda där annars. Vore tacksam för tips på butiker och restaurtanger samt om du tycker det är värt att åka dit eller inte. Ha en fin dag!

2010-03-16 @ 10:18:32
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Hallonsmoothie är ju otroligt gott, det är vardagslyx! Klänningen var verkligen fin, kul när man hittar den rätta.



Jag önskar dig en fin dag i solen!

2010-03-16 @ 11:03:19
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Helene

Takk for en herlig blogg! Ønsker deg en strålende dag, blir i så godt humør når solen skinner :) Du var nydelig i kjolen fra Tiger! Klem H

2010-03-16 @ 11:08:18
Postat av: Sara

Hej Anna-Stina!

Såg ut som det hade det toppen på melodifestivalen, kul! Ja smoothie ær ju bara så gott.. vad hade du i mer æn hallon?:-)

Tack før en hærlig blogg, føljer dig varje dag;-)

Ha en fantastisk dag i solen, hær i Stavanger ær det tyværr mulet idag;-(

Kramar

2010-03-16 @ 11:14:23
URL: http://semlansmamma.blogg.se/
Postat av: Pethra

Din klänning är så snygg och du passar så bra i den. :o)



Hoppas ni får en härlig dag!

2010-03-16 @ 11:21:04
Postat av: Linda

Jag har också sovit dåligt i natt och ligger fortfarande nerbäddad. Har haft feber sedan i fredags. Minns inte när jag var sjuk sist och det är inte något jag vill ha tillbaka de närmsta åren.. tråkigt när det är så fint väder ute!

2010-03-16 @ 11:24:01
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hei Anna-Stina.

Smoothien du lagde deg så veeeeldig god ut;)

Hvordan lager du den? Kan du dele oppskriften med

oss?

Klem fra Vigdis

2010-03-16 @ 16:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91