Mina favoritprodukter.



Här ser ni några av mina favorit produkter just nu :-)

♥Min mascara från Dior heter "black out" och det är den absolut BÄSTA mascaran jag någonsin har haft.

♥Min after sun creme till ansiktet från Clarins har jag köpt då jag rest utomlands i många år och den är underbar efter en dag i solen (även här hemma på sommaren så klart).

♥Solcremen från Clarins är - enligt mig - världens BÄSTA solcreme till barn för den har jag haft på Johanna varje dag i Thailand (även då vi var där när hon var 9 månader) och tack vare den har hon inte bränt sig , hon har inte ens blivit röd ! (ska göra ett eget inlägg om den en dag)

♥Jag har haft läppstift från Dior så länge jag kan minnas ( i alla år !) men - så har plötsligt alla mina favorit färger utgått så nu har jag för första gången ett från YSL sedan några dagar tillbaka och jag är super nöjd! Sen gör det ju heller ingenting att förpackningen är så snygg ! ;-)

♥Solcremen från Hawaiian Tropic är kvar från Thailand och fungerar utmärkt, men - min favorit solcreme kommer egentligen från Piz Buin och jag kan inte leva utan Piz Buins "after sun", den smörjer jag in mig med varje dag jag solat och inbillar mig att den får min brunfärg att sitta mycket längre ;-)

Min absoluta favorit dagcreme till ansiktet är Elisabeth Ardens "Visible Difference" men den är tyvärr inte med på bilden för den är jag tom för just nu och alla parfymerier här på Majorstua har slutat med E.A så idag måste vi ner till city och shoppa för jag kan inte vara utan den :-)

Jag använder föresten Clarins handcreme - den är underbar! och handcreme kan jag inte leva utan ;-) Också har jag så klart "eight hour creme" från Elisabeth Arden också .

NU ska jag hoppa i duschen! :-)


Kommentarer
Postat av: Madelene

Ha nu en jätte härlig Lördag.Skall också hoppa in i duschen.Och gå ut på altanen och få litte färg på kroppen.

Kram på er.

Madelene(Landvetter)

2008-07-05 @ 10:52:30
Postat av: AnnaStina

Madelene-

Jag önskar dig också en FAB lördag och hoppas att du får njuta massor med härlig sol! Kram :)

2008-07-05 @ 11:34:35
Postat av: grombaben

Clarins solkremer er de beste, sysn jeg! Takk for restauranttipsene i går. DEssverre var vi begge så slitne, varme og trøtte at vi ble hjemme med iflm og pizza... Noen ganger trengs det også, gitt! I dag blir det PARTY her hjemme, så vi fikser og styrer! Ha en deilig solfull og vaaaarm lørdag:)

Postat av: Michaela

Tips!! Prova Elisabeth Ardens Green Tea handkräm. Jag får alltid så torra och nariga händer på vintern, o det är så svårt att få bort. Två-tre användningar och Vips ;) Helt klart värd sina 200 kr :)

2008-07-14 @ 16:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91