Dagens interiörprosjekt.


Jag har flyttat ut den fina Bruka möbeln från köket till hallen och ställt den där sittbänken var. Bänken har jag flyttat till en annan plats i hallen och nu återstår att fixa en snygg dyna till den + att montera upp tavellister, tavlor och fixa till med "pynt" på skänken.

Hej och hå fixar på!  men ett bad ute i solen börjar locka så vi får se om det kanske blir en tur ut då hjärtat vaknar efter sin nap? Eller också kör vi helt enkelt på här hemma nu då jag är så gott i gång :-)

Fast jag får väl erkänna att jag faktiskt tagit små pauser i mitt fixande och smitit ut på balkongen och suttit i solen och ätit vindruvor och bläddrat i blader och sökt "hall/gång inspiration" lite då och då nu då Johanna sover. Och eftersom jag inte hittat det jag söker ännu så tror jag att jag går ut och fortsätta bläddrandet strax.

Oj, när man "talar om trollen" - nu vaknade Johanna precis. Got to go :-)


Kommentarer
Postat av: Nelly

oh, va fint det ser ut. hoppas fortsättningen går bra. kramkram

2008-07-24 @ 13:45:24
Postat av: Josephine

Hej Anna-Stina!

Tack för en fantastisk blogg! Jag är väldigt faschinerad av ditt underbara sätt att inreda på. Själv håller jag på att göra om i vår hall hemma och är ute efter en vit sittbänk med någon form av förvaring under. Den få gärna vara i lite "bruka-stil"! Har du något tips? Kram!

2008-07-24 @ 14:48:47
Postat av: Josefine,Blekinge

Du/ni har så fint hemma! Jag vill också ha det så mycket vitt och fräscht! Men tyvärr finns inte riktigt tiden/orken då vi har ett stort hus och stor trädgård som tar tid att underhålla + en son på snart tre månader förstås! Det blir lite då och då, mest under de mörka årstiderna som inredningsinspirationen kommer.



Har en fråga till dig (du verkar ha många bra tips och idéer om det mesta!):

Vi ska ha dop på söndag (hjälp, redan!!) och tänkte ha en "fördrink" när vi kommer hem från kyrkan. Har du möjligen tips på en god sådan med tilltugg? Alkoholfritt men ändå gott och lite "extra"!?



Vore kul om du hade tid att svara! Ha en fin dag!

2008-07-24 @ 15:33:54
Postat av: Elin

tänkte på dig :)



STUNDERBARAHELLOKITTYSTICKERS-auktion-68917257" rel="nofollow">http://www.tradera.com/100STUNDERBARAHELLOKITTYSTICKERS-auktion-68917257



2008-07-24 @ 16:19:20
URL: http://scaredwithstyle.blogspot.com
Postat av: Marias Kakburk

Älskar ramarna! Såg liknande på Ullared (Utanför Varberg) kostade under hundralappen tror jag men tyvärr va den ena sorten slut och den sista av family modellen sönder, men men det kommer fler gånger!

2008-07-24 @ 17:09:48
URL: http://mariaskakburk.blogg.se/
Postat av: Linn

Hejsan.

Vad snyggt du har det!!! Är bänken med korgarna från Bruka? Finns en nästan likadan på deras hemsida. Vart har du köpt klädhängaren?



Tack för en mycket inspirerande blogg!



Linn

2008-07-24 @ 19:19:49
Postat av: AnnaStina

Nelly-

Tack så mycket! :)





Josephine-

Tack snälla du för fina ord! Nu blev jag super glad :) När det gäller en bänk i "Bruka stil" så HAR Bruka bänken du söker :) De har nämligen en super fin vit sittbänk med korgar under i olika bredder så sök upp någon Bruka förhandlare i stan där du bor och be att få kika i deras katalog om de ej har produkten inne. Den är super fin! :) Happy shopping ! Kram :)





Josefine,Blekinge-

Tack så jätte mycket för ditt trevliga inlägg och fina ord! :) Å så kul med barndop! :) det är ju en helt speciell dag. När det gäller fördrink utan alkohol så har jag tyvärr inget bättre tips än alkoholfri Cider som du kan piffa till med en jordgubbe på sidan om glaset så ser det ut som champagne ;) Det finns ju SÅ fina cider flaskor att köpa som ser ut precis som champagne och de är läckra att placera i en stor "ishink" . Ang. snacks så är ju alltid små canapéer gott. också finns det ju söta "snäckor" (kommer inte på namnet..) som man kan fylla med tex skagenröra. Mums! Men annars är det ju perfekt bara med STORA läckra fruktfat nu på sommaren och för att lyxa till det: Choklad doppade jordgubbar ! Det godaste som finns ! :) och det är så få som gör sånna så de blir garanterat en succé. LYCKA TILL nu med förberedelserna! Kram :)





Elin-

Tack snälla för tipset! :) så omtänksamt. Kram! :)





Marias Kakburk-

Är det sant, såg du ramarna på Ullared? Själv har jag shoppat dem i Thailand och det var kanon pris på dem där också :) Kram! :)





Linn-

Tack så jätte mycket ! :) Ja, bänken med korgar kommer från Bruka och den finns i flera olika utföranden (mindre, lägre osv..). Klädhängaren har jag köpt på R.O.O.M. här i Oslo. Jag blir så glad när jag läser att du tycker om min blogg, TACK! Kram :)



2008-07-24 @ 23:55:10
Postat av: Marias Kakburk

Härligt att det var kanonpris på dem då för visst kan det vara lite trist när man ser dem i någon annan affär för en mycket mindre penga, då är det mycket härligare när det är tvärtom:) Fyndade ett par tjusiga ljuslycktor på fot för 119 på Ullared och såg dem senare på Duka för 279, gissa om jag blev happy;)



Jösses va klockan drar iväg, nu blir det sängen! Önskar er en underbar morgondag!

2008-07-25 @ 01:25:55
URL: http://mariaskakburk.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej igen. Idag har jag varit och kollat på hyllan. Det blir nog en beställning fast med vita korgar. De hade också superfina tavlor och krokar med prinsessor på i butiken.. I rosa så klart... Min lilla sessa på 9 mån fick lite fint till sitt rum ;)

Hur kan man låta bli.. skratt.

Ha en bra helg.

2008-07-25 @ 18:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91