Dagens interiörinspiration!


Alla bilder kommer från Rachel Ashwell "
ShabbyChic" och om ni klickar på länken så kommer ni till hennes nettbutik där ni bl.a. kan shoppa den coola "keep calm & carry on" tavlan.

Nu gick precis Johanna och hennes mormor ut en tur och det är känns så lyxigt med egentid att jag nästan inte vet vad jag ska göra? surfa? blogga? jobba? lägga mig i soffan och zappa på TVn? läsa en bok? bläddra i blader?.... eller tok stressa för att hinna med alla alternativen? Jag startar i alla fall med att blogga ! :-)

Igår hittade jag SÅ härliga interiörbilder i shabby chic stil som får bli dagens interiörinspiration här på bloggen.


Här har Rachel valt ut sina favorit produkter och jag måste säga att jag älskar dem alla! Och kolla in den rosa klänningen..! Vilken DRÖM!


Det är så snyggt att montera en hylla bakom sängen som man kan ställa sina favorit bilder, ljuslyktor etc på. Sen är alla sängar SÅ mycket snyggare med en sängkappa!


Tänk om man hade en sån här underbart girlie  "krok" i sitt sovrum....


Jag har kristallkronor i 3 rum hemma och det är SÅ fint tycker jag !  Sen gillar jag mattan jätte mycket.


Hur inbjudande ser inte detta ut? kanske jag helt enkelt ska lägga mig och vila nu då jag har chansen? ;-)

Jag får aldrig nog av interiörinspiration och om jag hade möjlighet så skulle jag göra om hemma hur OFTA som helst för det är bland det roligaste jag vet !  Interiör är helt klart ett av mina absolut största intressen.

Jag tror föresten att jag ska krypa upp i soffan med nya ELLE Interiör och lite Kinasnacks nu... för det gäller ju att fånga stunderna ;-)  Och du - GLÖM INTE att det är sista dagen att tävla idag !!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Önskar er den bästa dagen på bondgården och allt!

NJUT din egentid. Jag och E ska sätta upp våra vita hyllor idag, två på kontoret och en ovanför sängen som vi hade i vår lght på Åsaveien, det är jättemys med ljus och bilder ovanför sängen :)

KRAM!

Postat av: Madelene

Bilderna ser underbara ut.Njut av din egentid.

Kram Madelene(Landvetter)

2008-07-13 @ 14:48:19
Postat av: Line

Hei!!! ÅÅå!! Nå må jeg gjøre meg til kjenne...har nemlig lest din blogg en stund..gjennom en venninde sin blogg side, nå har jeg begitt meg ut i denne blogge verden jeg og... Jeg må innom bloggen din hver dag,for den gir meg ispirasjon..og en glede..å se en mamma som koser seg med sin prinsesse og alt i hverdagen...kjenner meg litt igjen!!! Du er så flink...gleder meg veldig til du skal åpne butikk igjen..da skal jeg jammen ta meg en tur...har jo allerede fått et inntrykk evnt hva som skal selges der...så da!!! I like!!! LYKKE TIL VIDERE !!!

2008-07-13 @ 16:37:48
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: KarolinaN

Hallå! Tack för info om tavlan! Vill ha! Ska genast gå in på sidan och kika;) Kram!

2008-07-13 @ 20:08:39
Postat av: Madeleine Gbg

Tavlorna är jättefina, hittade dem för några månader sedan via bloggen Absolutely Beautiful Things där hon skrev att de finns på en av mina favoritsajter Etsy.com. Där kostar de $25 styck! Och precis som du så tänkte jag ha dem i vår hall! Kul att du hittade dem AnnaStina, jag gillar dem oxå skarpt! Ha det så gott med dina nära och kära, i morgon åker jag "hem" för att träffa min familj+vänner. kram





2008-07-13 @ 23:02:11
URL: http://mitthemminborg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91