Dagens Luleåresa.


Här har vi precis ankommit Luleå med vårt bagage och ja - jag fick betala övervikt..... Dagens idag var jeans från Forever 21, underkjole La Perla, tunika French Connection, skor By Malene Birger, sjal Zara (Phuket) och Johanna har klänning från Central i Phuket.

Nu är vi på plats i Luleå! :-)

Resan har gått jätte bra och vi landade i Luleå vid lunchtid så idag har vi både hunnit med en tur "på stan" och en jätte god laxmiddag här hemma hos mamma och hennes Hans. Jag är såååå trött just nu så det här inlägget blir ovanligt kort för jag ska krypa i säng rekord tidigt i kväll känner jag.  La mig nämligen kl. 03 igår och kl. 05.15 ringde väckarklockan för kl. 06.30 kom taxin och hämtade mig och Johanna och 2 timmars sömn är i minsta laget ;-)


Min flygrädsla håller nog på att försvinna ! för idag tyckte jag faktiskt att det var rktigt härligt att sitta där upp i luften och titta ut. Men - det berodde så klart på att det var så fint flygväder. Om det varit turbulens så hade jag nog sagt något annat ;-)

  
Johanna hjälper mig att shoppa en ny Dior black-out mascara i tax free butiken på Gardemoen och sen gjorde hon en "omkörning" på väg ombord på flyget ;-)

  
Johanna sov hela resan mellan Oslo & Stockholm eftersom det var så tidigt på morgonen. Och när vi kom fram till Arland så var jag bara tvungen att fota bilden till höger för  jag tycker att välkommen skyltarna på Arlanda är så coola ! och det kändes helt okej att bli välkomnad av favorit designern Filippa K. :-)

  
Johannas mormor mötte oss på flygplatsen i Luleå och det var första gången vi sågs sedan i februari då hon besökte oss i Thailand.

Det känns jätte mysigt att vara hemma igen för det var mer än 9 månader sedan sist och det är så kul att träffa familjen och det är så härligt att se Johanna leka med sin mormor och jag ska berätta mycket mer om det jätte trevliga välkomnandet vi fick och visa fler bilder från dagen imorgon för nu är det som sagt sängen som gäller.. om jag inte plötsligt skulle piggna till och orka blogga mera ;-)

Hoppas att din dag är lovely och att du gör något riktigt kul ikväll !?

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Betty

Haha, jag visst inte ens att Filippa K var svensk ( har verkligen noll koll på div märken )

Vi lever så olika liv du och jag ... därför är det så roligt att läsa din blogg =)



Ha en underbar helg // KRAM

Postat av: Marie

Har följt din blogg ett bra tag men aldig lämnat nån kommentar förens nu, reste oxå upp till Lule med min lilla 1,5 åring och packning som heter duga, haha!!



Hoppas er vistelse i norr blir mysig!



2008-07-11 @ 22:41:23
Postat av: Lina

Åh! Så himla söt Johanna var i klänningen!

2008-07-11 @ 22:41:43
URL: http://tingelina.blogg.se/
Postat av: Bella

Hejsan Anna-Stina.

Jag undrade om man fortfarande kan få ta på dina påsar du har på bilderna?? Du vet där det står Gizmo&Co, dom i rosa. Så fina. Hör gärna av dej.

2008-07-11 @ 23:47:11
URL: http://bellakrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91