Dagens "Johannashopping".


Johanna blir SÅ glad när hon får en egen påse att bära då vi är på shopping ! :-)  Idag hade hon på  sig hårspännen/snoddar från Accessorize, klänning köpt på Central i Phuket och skor köpta i Singapore.

Eftersom Ikeas söta små vita barnstolar ALLTID är utsålda  ( i alla fall alltid då jag är där.. ) så gav jag upp dem häromdagen och har sedan dess tittat efter ett alternativ men nu behöver jag inte titta runt mer! för idag hittade jag de sötaste små stolarna på "Shabby" från "
OliverFurniture" så 2 st stolar + söta sittdynor fick följa med hem ! :-) 


"Oliver" kollektionen är SÅ fin ! och stolen jag köpte till Johanna är den ni ser längst till vänster på bilden, med "kryss" i ryggen. Sittdynan är rosa /vit randig. Jag ska självklart fota och visa imorgon :-)


På väg hem...

Jag vet inte helt vart våra livvakter var idag ? - Johanna står och tittar efter dem som ni ser.. ;-) - så vi fick bära hem alla våra saker helt själva och det gick riktigt bra det också även om jag var lite små svettig på slutet för vi bor inte direkt granne med butiken..  ;-)


Kommentarer
Postat av: Stina

Haha, fick mig ett gott skratt så här mitt i natten, det Där om era försvunna livvakter. Läste att du skulle hem här någon dag till veckan. Kanske får man syn på er inne i stan =) Välkommen hem! håller tummarna att det blir bättre väder då

2008-07-06 @ 00:51:33
Postat av: AnnaStina

Stina-

Ett gott skratt förlänger livet ;) haha. Ja, planen är att vi ska resa hem mot slutet på veckan (då ni förhoppningsvis fått lite varmare väder) så då får du hålla utkik efter oss på Storgatan :) Och om du ser oss så får du lova att du kommer fram och hälsar ! Kram ! :)

2008-07-06 @ 01:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91