Ett prinsessigt paket!


Johanna öppnar paket (igår)  med super FINT prins & prinsesse papper på.

Igår när vi kom hem från det värsta ovädret så ´hade vi jätte mysig paketöppning för vi hade nämligen varit på Posten och hämtat ett paket tidigare på dagen och det var från våra underbara prinsessevänner Jessica & Jolina ! :-)

Vi blev sååå GLADA!! över att få en suprice i posten och de sommarpresenter vi fick var det allra sötaste !


Johanna fick en jätte SÖT bok av favoriten "Felicity Fe" och jag fick den nya härliga tidningen "Chic" med intervju med SJP och ett super FINT smycke med pärlor & en prinsesskrona att fästa på ett halsband eller armband. I love it!! :-) Titta till vänster på bilden, Johanna pekar på ett av alla söta kllistermärken som Jessica satt på paketet. Och kolla in det söta prinsessekortet, jag älskar fina kort ! :-)


Här syns hänget lite bättre. Det är 3 små pärlor också prinsesskronan. Smycket kommer från "Pearls for girls".
¨
TUSEN MILJONER TACK sötaste vännen min för det UNDERBARA paketet som gjorde vår dag igår!! :-) Så otroligt snällt av dig att skicka oss så fina sommarpresenter! Och TACK för de bedårande bilderna på Jolina, jag är så glad över att kläderna passade :-)  Hälsa henne från oss med ett försenat GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! :-)


Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Jag har det armbandet också, från pearls for girls =) I love it och det har nästan växt fast på mig.

Postat av: Anna

Hallå...första kommentaren trots att jag läst din blogg länge...så kan det vara när man är bloggare. Många hemliga beundrare. :) Din lilla prinsessa är så söt och har verkligen blivit stor nu. Det är så kul att titta in här. Kram på dig.

2008-07-06 @ 17:30:21
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Stövelkatten

Åh, vilket vackert hänge, hade så gärna velat ha ett sådant! Hittade hemsidan till "pearls for girls", det fanns verkligen jättefina saker, men hittade ingen info om vart man kan köpa smyckena. Hittade heller ingen webshop. Vet du vart man får tag på dem?



Ha en skön kväll!

2008-07-06 @ 17:44:23
URL: http://marie.akerblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91