Interiör inspiration!


Butiken bjuder på -20% på alla möbler & hagemøbler t.o.m. imorgon.

I onsdags slog den inspirerande interiør butiken "Home & Cottage" upp portarna i f.d. Companys lokaler i Bogstadveien och jag tittade så klart in där :-)  Tyvärr så fick jag inte möjlighet att fota i butiken då för jag hade lite brådis så jag ska titta in där en dag snart och ta bilder så att ni får se ! Men - i väntan på det så bjuder jag på bilder ur deras flotta brosjyre.


Den här bilden får mig att vilja : 1. byta soffbord (vi har ett i ek nu, jag vill ha ett vitt...),  2. möblera om i stua, 3. köpa tavlan som hänger på väggen, 4. .... ja, alltså listan kan göras lång för I LIKE IT ! :-)

   
Inspiration !! och det vita skåpet till höger står på önskelistan...

Visst blir man inspirerad? jag får sååå lust att göra om här hemma, fast det vill jag i och för sig alltid ;-)


Kommentarer
Postat av: Mie

Og det hvite fine skapet har jeg:) Er kjempefornøyd med det, det er plass til så mye inni, og lekkert å se på! :) Ha en fantastisk bonus helg i Oslo da! -Takk for masse inspirasjon!

2009-06-13 @ 08:19:02
Postat av: cassandra

Du har precis en sådan stil på hemmet som jag vill ha när jag flyttar hemifrån. Vitt, ljust, sött..ser lite äldre ut i hemmet men ändå fräscht och nytt. Kommer definitivt kolla tillbaka på din blogg när jag shoppar! Kommer dock inte ha så mycket pengar då att jag kan handla allt man vill ha, blir väl mest Ikea. ;)

2009-06-13 @ 16:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91