Godmorgon sköna söndag !


Inspiration !

Ny söndag = ny avkoppling = nya sköna stunder i soffan ! :-) Fast för mig blir det nog inte så många soffastunder idag för jag ska städa, pyssla, fixa och jobba idag tänkte jag. Är inne i en super kreativfas och har 1 miljon idéer som jag önskar att förverkliga :-)  Önskar sååå att Ikea var öppet idag men här i Norge är verkligen "allt" stängt på söndagar för då ska man som sagt : koppla av ! ;-)

Min darling ropar mamma på högsta volym här så bäst att jag går tillbaka till henne innan grannarna knackar på dörren och undrar vad som sker? ;-)  Ibland kan jag verkligen sakna de där SOFTA söndagarna som jag hade före jag fick barn... då jag kunde ligga kvar i sängen precis hur LÄNGE jag ville och sen bara chilla... typ ligga i soffan och titta på Sex and the city på dvd och mumsa på godis..

Men var fas i livet har sin tjusning och nu ska min darling bada och blåsa såpbubblor. Själv ska jag passa på att städa på badrummet undertiden för det gäller att ta tillvara tillfällena ;-)


Söndags-chill....  (bild från visualize.us)

HAPPY söndag mina kära bloggisar ! Jag är så glad över att jag har er ! Och för er som undrar om det blev sovmorgon idag? så är svaret ja!  till kl. 07.30 :-)  (för några år sedan var det inte direkt vad jag kallade sovmorgon ;-)

Kram ! ♥

Kommentarer
Postat av: sofia

Tack för all positiv energi du utstrålar! Det är verkligen peppande!

2009-06-07 @ 10:27:42
Postat av: Teresa [ 21 år och singelmamma till två ]

Hehehe, i Sverige försöker så många som möligt ha sin verksamhet öppen även på söndagarna... :-) Ibland är ju Norge bra charmigt, tycker jag - nästan som att bo ute på landet.

Postat av: Annas inspiration

Hoppas dagen blir full av mysiga stunder

Kram Anna

2009-06-07 @ 10:43:27
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Kristine

HEI!! Ikea har jeg også lyst en tur til..... kanskje om noen uker er det min tur. Det er utrolig inspirerende å lese din blogg! Gleder meg hver dag til å ta en titt innom. ha en flott og inspirerende søøndag! Jeg rydder hus og prinsessen leker seg på rommet sig. Tjo og hei.....

2009-06-07 @ 10:48:52
Postat av: Mimmi

Visst är det bara nyttigt att ha en shoppingfri dag i veckan!

För man blir verkligen förskräckt när man ser alla månniskor som tillbringar helgerna med shopping i stora hemska marknader som t ex vid Kungens Kurva, en stilla promenad i stan och kika in i små mysiga affärer är en sannan sak, det berikar.

2009-06-07 @ 11:14:24
Postat av: Josefine

Låter ganska skönt att det är stängt på söndagar, man är ju bortskämd med att nästan alla butiker är öppna jämt och ständigt! : )



Idag är det EUval i Sverige (antar att man som svensk i Norge kan förhandsrösta?).



Ha en fin dag!

2009-06-07 @ 11:53:41
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91