Godmorgon sköna söndag !


Vänta inte till imorgon med att leva... !

Idag tycker jag att vi startar dagen med ordspråket: CARPE DIEM ! för det är en ledig söndag (fast några av er jobbar nog så klart..), solen skiner, sommaren är här och livet är ju bara HÄRLIGT ! :-)

Hos oss startade dagen strax före kl. 08 och nu har vi precis mumsat i oss god frukost och håller på att göra oss klara för en dag i parken. Johanna har redan packat ner baddräkten och armringarna och ställt väskan vid dörren så hon är klar ;-)

Jag ska i två bröllop i sommar och bröllop är ju bara en helt FANTASTISK kärleksFEST och det är en ÄRA att bli bjuden och att få vara med och FIRA de förälskades kärlek den dagen.  Och jag tycker att det är SÅ inspirerande att bläddra i bröllopsmagasiner och titta på alla vackra dukningar, kaker, blomster, kjoler etc.


Otroligt vackert bröllopscollage gjort av Snippet&Inc.

En som verkligen INSPIRERAR när det gäller bröllop är tjejen som har bloggen
Snippet&Ink. Om du ska gifta dig så är mitt tips att du surfar in hos henne för där hittar du bl.a. vackra bröllopsbilder att "sno stilen" ifrån.

Nej, nu ska "parkväskan" packas och off we go !  Vi ska möta upp vänner för lek och kanske det blir ett dopp i poolen? innan vi ska titta på Johannas kusin som uppträder i cheerleading på "4´th of july" firandet i Frognerparken (det firas redan idag).

Önskar dig en SKÖN söndag fylld av solsken ! och som sagt: CARPE DIEM !

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Isabellas&Minnas pappa

Ha en skön dag i solen!

Postat av: Teresa [ 21 år och singelmamma till två ]

Hej Anna-Stina! :-)Jag har precis skrivit ett inlägg i min blogg där du är omnämnd. Ta en titt och anta gärna utmaningen också.

http://www.alltforforaldrar.se/tumadre/2009/june/utkast-emma.html#commentHa en skön söndag!

2009-06-28 @ 10:48:23
URL: http://www.alltforforaldrar.se/tumadre
Postat av: Hanna

riktigt härliga ord! går de att köpa som affisch? Önskar er en fin dag i värmen!!

2009-06-28 @ 10:49:06
URL: http://litenfrost.blogg.se/
Postat av: Agneta

Anna-Stina!

Jag läser fortfarande din blogg dagligen men är riktigt dålig på att kommentera dina inlägg. Jag jobbar långa dagar och har inte riktigt orken till detta. Vill bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig, full av livsglädje och med en förmåga att fånga de stunder och händelser som vardagen och livet kan ge. Du är dessutom en fantastisk mamma till lilla Johanna (som blev så fin efter besöket hos frisören).

Hoppas att du haft ett mysigt 4 juli firande.

Kram Agneta

2009-06-28 @ 16:27:40
Postat av: Jenny

underbar text, va glad man blev när man först möttes av den.

Du har alltid lika fina bilder du.

2009-06-28 @ 17:13:26
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91