Skype är fantastiskt !


Jag passade på att fota oss med webcam.

Nu har vi precis pratat med JIG på Skype och det är ju bara helt FANTASTISKT att vi kan sitta här i Oslo och han i Thailand och allt verkar som att vi är jätte nära.  Snacka om teknikens under ! :-)


Jag skickar pussar men Johanna tyckte att det var festligare att bjuda på en grimas.. ;-)

Nu är det dags för en härlig MIX av : bad, nattning och Lotta på Liseberg !


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men varför är JIG i Thailand?? Skickar du iväg honom nu så du får vara där själv med Johanna sen??

2009-06-29 @ 20:18:41
Postat av: Nina

Herregud så onödig kommentar du olyckliga "anonym"... Du vet ju inget! JIG kanske är på jobbresa. Tråkigt liv när man måste lägga sig i hur andra gör.AnnaStina, du har VÄRLDENS underbaraste blogg med en härlig mix. Glad blir jag!

Kram!

2009-06-29 @ 21:02:49
Postat av: Mi:)

Hej Anna-Stina :)Så koselig å finne deg! Jeg var en trofast kunde hos Gizmo♥ - og savner både deg og butikken!! Jeg er så spent på - og glad for - å høre mer om ditt nye prosjekt! Håper det blir både klær og interiør ;)Klem:)

Postat av: Stina

Ja Skype är verkligen fantastiskt, är nybörjare på det hela och visst känndes det lite obekvämt tidigare ikväll då jag och dottern pratade med syster/moster som befinner sig i Madrid. Så mysigt det ska vara för Johanna att få se och höra pappa som är långt borta på resande/jobbande(?) fot. Kramar på er!

2009-06-29 @ 21:48:43
Postat av: Roxanna - kamp efter cancern

hehe söt ni är:Dr

2009-06-29 @ 21:51:59
URL: http://sannassanna.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har aldrig testat skype :) Sov gott i värmen!

2009-06-29 @ 21:57:54
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/
Postat av: Hode mitt

Så herlig skjønne dere er :o)

Ha en fin sommerkveld

2009-06-29 @ 22:09:54
URL: http://hodemitt.blogg.no/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Anonym-

Efter en jobbig nattning av en TROTSIG (snart) 3-åring går jag in på min mysiga blogg och hittar DIN kommentar som jag utgår ifrån är ett SKÄMT ??!? För ingen vuxen människa kan väl på fullaste allvar tro att man "skickar iväg" en 39 årig mann till Thailand? Du menar att jag skulle ha packat ner honom i ett paket, mot hans vilja, och sedan gått till posten med honom, eller? Seriöst: ingen har skickat iväg någon till Thailand. Dit åker man av egen fri vilja av den enkla anledningen att Thailand är FANTASTISKT ! Så det så. / AnnaStina :)

2009-06-29 @ 22:12:04
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Ewy

Hahaha! Jag tror han har FLYTT av egen fri vilja!!Vilken vuxen 39-årig man skulle orka att leva med en partner som har köpmani och lever för att konsumera?

En dag fick han säkert nog.Tur att ni har Johanna ihop för vad skulle ni annars vara ett par för?

2009-06-30 @ 08:07:15
Postat av: karro

men varför är han i Thailand undrar jag? jo thailand är underbart på alla sätt men varför inte ha semester ihop någongång, spec för barnets skull? eller jobbar han där?

2009-06-30 @ 09:00:14
Postat av: Anonym

Eeh..hallo!!?? Hvilket liv har dere som bruker tid på å kritisere andres? Dette blir rett og slett latterlig og useriøst.. og dessuten fortjener det ikke noe respons..men jeg klarte ikke la være!

2009-06-30 @ 11:03:52
Postat av: Anna

Ewy: Det är pga sådana som dig som världen ser ut som den gör och att jag stundtals skämms över att vara människa. Jag fattar helt enkelt inte varför vi till varje pris måste trycka ner varandra och vända ut och in på oss för att göra andra människor ledsna. Inte för att din kommentar på något vis drabbar mig, absolut inte. Jag önskar dock att du nästa gång du drabbas av lustan att vara elak och förstöra någons dag med en elak kommentar tänker till och även om du inte är kapabel att skriva någonting vänligt, iaf låter bli att vara som du är idag. Tack för mig.

2009-06-30 @ 11:05:07
Postat av: Anna

och ja, jag vet att skäms stavas med ett m :).

2009-06-30 @ 11:07:16
Postat av: Anonym

För Johannas skull: snälla A-S, överväg semester ihop, hela familjen någon gång oxå, SERIÖST!!Och nej, jag tror inte du skickat JIG i ett paket. Tror du förstod vad jag menade.Hur kan du tro du kan ha en blogg för hela världen att läsa, utan att någonsin bli ifrågasatt??2009-06-30 @ 12:51:21
Postat av: Anonym

Anonym

Tycker iofs inte att du ifrågasätter så mycket - du berättar ju för henne vad som är bäst både för henne, hennes förhållande och hennes barn. Det är väl inte konstigt att hon reagerar! Vem skulle inte ha gjort det? Du har väl ingen aning om hur mycket familjetid de egentligen har med varandra - du läser ju bara vad som står i bloggen. Om du inte har alla fakta hur kan du då veta vad som är bäst för någon annan? Utgå istället från att de är vuxna människor som fattar de bästa besluten de kan för sig själva och sin familj - men du kanske bara är ett "troll" som inte vill annat än att racka ner på andra för skojs skull...

2009-06-30 @ 16:35:20
Postat av: Anonym

Huvudsaken att NI mår bra som familj. Och vad vet vi vad han gör där egentligen?? Kanske en överaskning (tapetsering, möbler som väntas på att tas emot...) till sin söta fru och sin söta dotter tills de kan återförenas där borta.

Som svaret jag fick en gång så är inte det här en blogg om JIG utan huvudpersonerna är Anna-Stina och Johanna men han finns där ändå.

Tack för att du vill dela med dig av ditt liv och intressen, Anna-Stina./Häls. Ellenor

2009-06-30 @ 18:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91