Godmoooorgon söndag!


Dagens tänkvärda.

Godmooorgon sweeties!

Visst är det mysigt med söndag?! Det hänger ett "lugn" i luften och det är stilla i gatorna... förutom några som är ute på promenad med hunden... Min väckarklocka ringde kl.08 med hopp om att hinna jobba lite innan hjärtat vaknade men det är något magiskt med att smyga förbi J´s sovrumsdörr för det tar max 2 min så är hon vaken.. ;) 

Nu har vi precis ätit god frukost och det pågår lek i stua / vardagsrummet. Själv ska jag fixa till mig innan jag stänger in mig på kontoret några timmar, jul-shopping-sidor ska stylas och texter ska skrivas. Jag känner mig laddad till max ! :)


Härliga ballong-vingar och en reminder om att jag borde lufta de där underkläderna som JIG shoppade till mig på
Victoria´s Secret för länge sen.. ;)

Jag önskar dig en riktigt S.K.Ö.N. dag!

P.S tusen TACK för all feedback ang. vånings-säng.

♥ Love! ♥


Kommentarer
Postat av: Mirva ♥ m. sönerna -04 & -05

God morgon Anna-Stina!



Vad ska du satsa på för accessoarer som mössor & vantar i vinter? Från vilket märke? Jag har shoppat en ny svart parkas (fr Filippa K) och vill hitta en finfin mössa & vantar till den.



Jackan ser ut så här:



http://www.factorymalmo.se/varumarken/filippa-k/filippa-k-sporty-parkas-black.html



KRAM Mirva



2010-09-12 @ 10:20:02
Postat av: sasha

härligt! ha en bra dag!

2010-09-12 @ 11:28:00
URL: http://norrlandsgulds.blogspot.com/
Postat av: Miss.Gizmolina

Mirva-

Mitt tips: en cool snygg skinnmössa (i stil med den Acne har i år) och ett par långa skinnhandskar med någon fin detalj. Happy söndag ! :)



Sasha-

Tack detsamma!



Kramar! :)

2010-09-12 @ 11:48:38
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Mirva ♥ m. sönerna -04 & -05

Hej Anna-Stina,



Långa svarta skinnhandskar m. rosett fr Filippa K har jag redan... hmm :)



KRAM!



PS. Kika gärna in på min nya blogg!

2010-09-12 @ 13:26:17
URL: http://mirvasblogg.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej Anna-Stina! Jag har länge följt din blogg men tror aldrig jag har kommenterat? dåligt av mig men jag vill först och främst säga att jag fullkomligt älskar din blogg! härliga stiltips både för inredning samt mode. perfekt!



Nu är det så att jag älskar alla bilder på "dagens tänkvärda" du lägger in. Var hittar du dem? jag letar och letar men de bästa hittar jag ju här på din blogg. Särskilt denna som du la upp idag passar bra in på mig just nu. Har blivit sviken av min (ex)pojkvän sedan 5½ år tillbaka. Då vi gjort slut hittar han en ny efter två veckor och de är nu tillsammans (ca 4 veckor har gått sen vi gjorde slut). Naturligtvis är jag förkrossad efter ett sådant svek men försöker att bygga upp mitt självförtroende igen och då passar din "dagens tänkvärda" in på mig. Det jag eg ville fråga fast att jag kom in på ett sidospår var ju varifrån du hittar alla härliga ordspråk med fina bilder till?



Ha en trevlig och lugn söndag!

2010-09-12 @ 13:35:08
Postat av: Reidun

Ønsker deg en fin søndag..deilig å våkne til litt sol..må nok ut og nyte den....takk for mange fine "dagens ord" på din blogg...de er virkelig til ettertanke...

2010-09-12 @ 14:02:26
Postat av: Miss.Gizmolina

Lisa-

Tusen tack för fina ord! :) Jag hittar mina dagens-tänkvärda både här och där på nett (söker ganska mycket..), ett tips är vi.sualize.us. Skickar dig positiva-energi-kramar och hoppas att du snart dansar igen! Blicka framåt och tänk positivt (lättare sagt än gjort, jag vet, men försök..).



Reidun-

Tack för din trevliga kommentar. Kos dig idag och NJUT solen !!



Kramar ! :)

2010-09-12 @ 16:04:13
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91