Godmorgon fina bloggisar!


Idag mumsar vi i oss svenska godsaker som lördags-godis.

Godmorgon alla mina fina bloggisar!

Åhhh vad det är härigt med L.Ö.R.D.A.G. idag, eller hur?!  Vi har varit uppe sedan runt 07.30 och har precis avslutat en god (svensk!) frukost och bläddrat igenom svenska mama tillsammans. J tycker att det är så kul att titta på alla barn... Också lyxade vi till det med "Smarris" till dessert, något J tyckte var väldigt festligt ;)


Nordby runt kl.16.15. Gissa var vi åt? ;)

 
Prinsessan J åkte runt i vagnen och åt glass och då passade jag på att bl.a. besöka H&M. Inte ofta man går runt i "vanliga" butiker med en sån här typ av vagn. Det ser ju bra tokigt ut så jag kan säga att vi gick ganska fort till matbutiken ;)


Det finns ett par rikigt bra klädbutiker på Nordby och i en av dem hittade jag en skyltdocka med snygga jeans på sig. Ett likt par ligger nu i en påse här hemma på mitt kontor :) Har aldrig shoppat jeans från Hilfiger förut. Har du ?


När vi gick mot bilen så var vagnen så full att lilla J vackert fick promenera :) (hennes söta klänning kommer från Chill Norway, strumpbyxor ME och skor Pom D´api).


Och titta vilken vacker SURPRICE som stod utanför dörren då vi kom hem! Blomsterbud från JIG (tack älskling!).

Nu sitter hjärtat och myser framför sin nya dvd Tingeling och jag som alltid köper filmer i Sverige för att J ska få med sig svenska språket lyckades köpa en med endast norsk tal... Borde ha checkat det för på Nordby finns inte ens svenska böcker (bara norska). Anyway: J chillar i soffan och själv ska jag hoppa i duschen :)


Önskar dig en GLAD lördag och vi kickar igång dagen med den
HÄR bra låten!


♥ KrAmAR & kÄrLeK ♥


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag älskar Hilfigers jeans, har haft två par, tyvärr gick ett av paren i sönder så de fick reklameras och tyvärr fick jag inga nya tillbaka då de var slut i min storlek, men jag är på jakt efter ett par nya med samma passform, men de verkar inte att tillverkas längre tyvärr!

Postat av: Kristine

Hei

Fine bilder

VEt du at du kan kjøpe de vvanlige DVD ene som selges i norge, du velger språk norsk/dansk/svensk. Så du kan trygt kjøpe DVD i Norge til Johanna. Bare et lite tips denne solige morgenen!!

Klem Kristine

2010-10-09 @ 10:36:24
Postat av: MammaMorran

Jag använder Hilfigers jeans (fast just nu använder jag HM's Mamma-jeans :)) och älskar dem! Hur bra som helst och håller hur länge som helst!



Kram

MammaMorran- kika gärna in i min blogg och läsa om livet som ung flerbarnsmamma med en son som har ADHD/Autism

2010-10-09 @ 10:42:30
URL: http://mammamorran.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! Ja Hilfigher har såå bra jeans, superbra passform och de håller hur länge som helst. Bra köp, och en supermysig blogg har du! :)

Kram

2010-10-09 @ 12:05:53
URL: http://johannanordins.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilken underbar höstbuket! Sådant piggar verkligen upp vardagen!

Jag har en liten förfrågan. I "hemma hos" numret som ni var med i, så fick man se en glimt av ert kök. Skulle du inte kunna göra ett blogginlägg från/om köket snart. Det verkar precis lika inspirerande som resten av lägenheten :)

Hoppas ni har en fantastisk lördag! kram

2010-10-09 @ 12:22:25
Postat av: Jannicke

Hei!

Tusen takk for all inspirasjon og glede som du gir hver eneste dag!



Jeg ble veldig nysgjerrig på Hilfiger jeans, og lurer på om jeg kan få spørre hvilken modell som ble med deg hjem?!



På forhånd takk



Klem fra Jannicke

2010-10-09 @ 12:25:41
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Vilken härlig morgon! Blev också lite fundersam på det där med språk på dvd:n. De filmer vi köper kan jag alltid välja olika språk på, Alicia är väldigt noga med att det ska vara på svenska och inget annat. Hoppas ni får en härlig lördag. KRAM

2010-10-09 @ 12:43:11
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: EW

Har ett par hilfiger jeans och tycker mycket om dem, jättefin passform för rumpan :)

2010-10-09 @ 16:13:24
Postat av: Marie

Hej!



Jag är en av dina läsare som bara av en slump hittat hit och jag ÄLSKAR att läsa din blogg!!! Så mycket fina modetips! Så mycket inspiration!!!



I dag var det extra roligt att läsa för helt plötsligt kände jag mig väldigt hemma, jag bor i Strömstad och besöker Nordby i bland =)=)=)!!! Kanske de kunde ta hem din fina tidning så jag kunde läsa alla reportage, det finns ju mycket annat norskt på Nordby ;)



Ha en mysig helg!!



Marie

2010-10-09 @ 17:00:02
Postat av: Miss.Gizmolina

TACK för era trevliga kommentarer! :)



och vad KUL att ni är flera som har jeans från Hilfiger! Modellen på mina heter Nevada Skinny men tyvärr så kände jag att de kanske inte var helt rätt till mig då jag provade dem mer ordentligt idag så inte helt säkert att jag behåller dem... Tycker att det är svårt att hitta snygga jeans som lever upp till alla förväntningar...



När det gäller dvd´s så selgs mycket riktigt många dvd´s här i Norge med både norskt & svenskt tal. Men inte alla. Och igår - då vi var i Sverige - så kände jag mig helt säker på att vi fick en med svenskt tal också blev det precis tvärtom. Tokigt! ;) Men för lilla J så spelar det ju ingen roll. Bara jag som vill att hon ska lära sig så mycket svenska som möjligt :) (den enda svenska hon hör i vardagen är då jag pratar (=svorsk..) och då hon pratar med min familj på tfn.).



Marie-

Välkommen till Gizmolinas! och TACK för fina ord! :) Jag såg att magasinet Kamille selgs på Nordby! :) I det hittar du min Mor & Barn sida. Ska tips dem om att även Kamille Mor & Barn borde finnas där !!



Önskar er alla en riktigt SKÖN söndag! KRAMAR!! :)



2010-10-10 @ 02:41:39
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Åsa

Å har ni var på Nordby så mysigt... ganska stort där :)

2010-10-11 @ 10:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91