Dagens speciella möte: bullshit or real shit?


Jag var laddad med energi og positiva tankar om framtiden då jag gick från mitt speciella möte...

Phuket kl.03, natt mot söndag.

Jag brukar alltid, vänligt men bestämt, be de som kommer fram för att sälja ting etc att , men - idag var det något som fick mig att inte göra det då denna magiska mann kom fram till mig... Jag vet inte vad det berodde på? men jag var nog helt enkelt bara väldigt mottaglig idag....

Mannen säger att han är ett medium = jag blir direkt misstänksam (jag är SUPER skeptiskt till sånt) så jag ber honom säga min ålder för att se om han har någon koll överhuvudtaget?  Han tittar i min hand också skriver han en siffra på en lapp som han viker ihop och lägger i min hand. Jag får sitta och hålla den lilla lappen i min hand en stund då vi pratar vidare och sen ber han mig titta på den. Det står 39 år (!) , dvs rätt ålder, och då blev jag så nyfiken att jag lät honom köra på.

Jag fascinerades över hans förmåga att ha rätt ang. mer fakta än min ålder (han visste JIG´s ålder, vad jag jobbar med etc....) och jag sög i mig allt han sa om min framtid som en svamp... (det visade sig nämligen att de ting han sa var väldigt lik de ett annat medium sagt till mig för ca 1 år sedan...)


Nai Harn Beach idag runt kl. 14.00. Jag & Mr.Singh. Ett medium? eller en skojare som lurar turister på pengar?

Men frågan är om det bara är en massa bullshit han snackar?, dvs han kör på med sånt han vet att man vill höra...?  (men hur kan han då svara rätt på fakta han omöjligt visste sedan tidigare??) eller om det verkligen är real shit? Vad säger du? Tror du på medium ?

Johanna tyckte att han var lite läskig och hon frågade mig om jag hade ont i min hand efteråt? eftersom han höll mig en del i handen och tittade på mina linjer...  Min lilla sötnos, hon får vara med mamma på mycket spännande ting ;)

Mr.Singh sa föresten att jag är uppe för sent på nätterna ("you are awake in the nights, no good for you") och DET har han i alla fall helt rätt i så nu: GoDnAtT!

P.S samtalet kostade 1000bath = ca 200nok.


Kommentarer
Postat av: Stina

Naah jag är skeptisk. Jag tror inte alls på övernaturliga saker eller religion av något slag, så jag är nog fel person att svara. Men det slog mig bara tänk om han läser din blogg :D (då hade han ju haft lätt att svara på en hel del frågor)



Och så en fråga, den är ju av en privat natur så jag har full förståelse för om du inte vill svara men om man inte frågar så kan man ju aldrig får veta. Så här kommer min nyfiken i en strut fråga. Har ni några planer på syskon till Johanna? Hade varit rolig att höra era funderingar runt detta.

Tack och godnatt!

2010-05-08 @ 22:46:27
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Stina-

Ha, ha han vet nog inte ens vad internet är? ;) Ang. syskon så är ju det som sagt en högst privat fråga... Jag trivs riktigt bra med att vara igång med jobbing igen så nej, inga sånna planer för tillfället. Nu njuter jag liver så som det är! Kram! :)

Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Jag är mycket intresserad av sådant och har varit med om en hel del oförklarliga saker. Så jag hade nog lyssnat, sugit åt mig och tagit det med en liten nypa salt. Är rädd för att de delvis säger sådant man vill höra, men så finns det vissa saker som träffar rätt som man nog ska ta till sig. Allra viktigast tycker jag är att lyssna på sin egen intuition, den säger det mesta. Spännande i alla fall och sött av Johanna att bli lite bekymrad, barn är kloka små människor! KRAM Lotta

2010-05-08 @ 23:20:23
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Maria från Luleå

Jag tror nog inte vi har svaret på allt som händer och vissa av oss har gåvor som vi andra inte kan förklara..har också varit med om en del sådanda händelser..tror man får ta till sig en del..och vara tacksam att man får meddelanden ibland!!

'kramar <3

2010-05-09 @ 00:08:25
Postat av: Anna

Jag tror stenhårt att han läser din blogg ;-)

2010-05-09 @ 09:01:00
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Merethe :o)

Det skjer mer mellom himmel og jord enn vi aner, og noen av disse energiene som visse mennesker er velsignet med, kan ikke bare være tull...! Du gjør helt rett i å stille kontrollspørsmål, og et av dem burde være; fortell meg noe som ingen andre vet om meg som er lett/vanskelig/sårt/trist/flott/lykke for meg!?! DET har jeg gjort noen ganger og blitt LIKE IMPONERT HVER GANG! Det vil si; om du har "noe" slik som ingen andre enn deg selv vet - i alle fall ikke noe du deler på bloggen eller med mange andre! Bare vent og se, du kommer nok til å tro da, om dette er en av de flinke, gode mediumene!!! :o) Og det tror jeg at det er!!! :o) Sug det til deg og vær ydmyk for at han gjerne vil tilføre deg og lære deg noe!!! :o)

STOR klem fra Merethe :o)

PS: Kooooos dere videre i Thailand!!! :o)

2010-05-09 @ 09:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91