Välkommen nya vecka !


Dagens tänkvärda. (från vi.sualize.us).

Hej mina bloggisar! Nya möjligheter, stråålande sol, tak-dropp och vårkänslor. Vilken HÄRLIG start på veckan! Jag kom hem igår kväll runt kl.19 efter ett par helt underbara dagar i Stockholm. Alltså jag ä l s k a r den byn och ibland undrar jag hur jag tänkte då jag valde att flytta därifrån?  Men vad är det man säger? känslor & förnuft hänger inte ihop, jag var tok-kär och nyfiken på Oslo så vips! så var flyttlasset packat ;) 

Men  jag tror på att allt som händer har en mening och vem vet, jag kanske bor i Stockhom igen en gång i livet?


Senare idag kickar jag igång ny fantastisk tävling i samarbete med
HowtoKissaFrog där du kan vinna valfriakläder för 700sek så missa inte det ! :)   (jag kommer även att presentera vinnaren av klockan!)

Jag ska till redaktionen och leverera idag så bäst jag kör på här. Ska försöka bjuda er på ett inlägg från min schlager-lördag först. Efter Globen drog jag och min gala-vän Jonas på gayclub , hur FAB som helst! Pics kommer... :)

Önskar dig den bästa dagen !

KrAmAr! ♥


Kommentarer
Postat av: tess

Vilken otroligt fin bild på tjejerna... //tess

Postat av: Lena Helmersson

Hej, fina Du!



Ja, visst är Stockholm härligt - Oslo med. Tror du inte att om du hade bott i Stockholm och åkt till Oslo - att du hade frågat dig samma fråga då? Ibland tar kärleken med en på oanade äventyr och " det är kurvorna som ger liv åt livet".



Ha en underbar vårdag och njut av livet!

// Lena i Uppsala

2010-03-15 @ 12:14:29
Postat av: Anna - Perlamamman

Åh mitt favoritmärke, HTKAF! Nuuu hoppas jag verkligen på vinst efter att ha missat melodifestival-biljetterna i lördags ;-)

2010-03-15 @ 21:55:21
URL: http://perlamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91