Godnatt mina vänner!


Du har väl inte missat att Lexington har startat
nettbutik? så nu kan du shoppa sängkläder 24-hours. Själv shoppade jag likadan rosa ranunkler som de på bilden igår (årets första!). De är min favorit blomst och då jag gifte mig var min brudbukett en mix av rosa & vita....

Det är dags för mig att tack för idag och säga god natt !  Den här dagen har verkligen varit en bra dag och jag ser fram emot en minst lika bra morgondag.


Ikväll landade nya svenska mama hemma hos mig med vackra Nicole Richie on the cover + svenska delikatesser som tex köttbullar, Kina-snacks, Hushållsost och fil. (fil finns inte i Norge....).

Om mitt första morgon-inlägg dröjer så beror det på att Johanna ska fotograferas på dagis imorgon så vi har en tidig tid att passa (= inte helt vår grej.. ;)

P.S missa inte att det är KUNDKVÄLL hos Daisy idag (onsdag)! Tag med dig vänner och kom innom!  Och missa heller inte tävlingen där du kan vinna barnkläder från How to Kiss a Frog.

GoDnAtT tIsDaG & gOdMoRgOn OnSdAg! ♥

Kommentarer
Postat av: Emmie

Jag får liksom du som mest gjort så dags på natten. Jag blir alltid superkreativ någon gång efter 23 och glömmer allt som oftast bort tiden helt... ingen bra combo om man har en liten som vill upp och leka vid 6 på morgonen, men SÅ effektivt! ;)



Lycka till med fotograferingen, och ha en underbar dag!

Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Emmie- Skönt att höra att vi är fler nattugglor :) Mitt hjärta tyckte också att vi skulle starta dagen kl. 06 idag (första försöket gjorde hon redan 05.. ;) Önskar dig en fin dag ! Kram! :)

2010-03-17 @ 09:30:04
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Konstigt land Norge, ingen fil och ingen välling??? Was?

2010-03-17 @ 09:40:20
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Och jag önskar er en god morgon och så vill jag tacka för tipset om Lexingtons net-shop. Var inne i en butik i stan igår och köpte mig ett nytt förkläde från L. Hade jag vetat då att de fanns på nätet hade jag köpt ett annat. Men men, man kan väl ha två? ;)

Hoppas att det går bra med fotograferingen. KRAM Lotta

2010-03-17 @ 10:38:20
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91