Godkväll torsdag!


Idag runt kl. 16.30. Vänner på väg hem från dagis.

Godkvälll mina bloggvänner! En dag utan blogg är som en dag utan solsken.....Jag har verkligen saknat min blogg idag, det får jag erkänna, och jag har tänkt på er och hoppas att ni har haft en underbar dag?!

 Min dag kickade igång redan kl.06 och denna nya starttid gör att jag var så trött efter ett par möten idag att jag somnade då jag satte mig för att blogga...zzz... så jag la mig faktiskt på sjeselongen (mitt på dagen) och sov ett par timmar. Typ en siesta ;) 


De var sååå söta då de gick hand i hand hemmåt.

Vi har haft play-date här hemma efter dagis idag så jag hämtade upp 2 girls i barnehagen och vi fick en härlig walk hem till lek & pannkakor.


Mitt hjärta goes Hello Kitty :)


Dagens foto-shoot ;)

Kvällens dessert: glass, koste de sig med framför barnTV i vardagsrummet:




Gucci ville också vara med på bild ;) Han älskar att klättra upp och ligga ovanpå öppnaspisen så här tar han sats för att hoppa... !

Just nu står en trött Johanna vid min sida och tar på sig sitt nya super fina regnställ utanpå nattlinnet ;)  det är dags för henne att sova och för mig att chilla lite, sen bloggar jag vidare :) Hjärtar har haft fantastiskt KUL idag med besök så detta ska vi göra om snart igen. 

Nu sover prinsessan J sött, det går undan i svängarna här ;)

Önskar dig en riktigt trevlig kväll !


Kommentarer
Postat av: Maria

Vid mitt senaste Oslo besök inhandlades först 2 st. Kamille (vanliga + mor & Barn)Köpte slitna jeans på Zara, smälte helt inne på Shoue Lounge,njöt en lunch på Bolivar.Tankade insperation på shabby & Bolina. Dagen avslutades på Vindern &....Daisy.Hoppas du förstår vilken "nytta" din blogg gör. Krams m

2010-03-18 @ 20:55:20
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Hej Maria! Vilken uuuunderbar läsning! Är det sant? Du gjorde verkligen Oslo the "Gizmolina-way"! Fantastiskt kul för mig att höra! :) Du prickade ju in alla de "rätta" ställena också. Hoppas att du tyckte om dem lika mycket som jag gör! Och ja, Shoe Lounge är en äkta skattkammare för oss girls ;) Trevlig kväll! Kram! :)

Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Det gjorde du ju alldeles rätt i, att sova en stund alltså. Tycker det är underskattat med siesta, är själv alldeles för dålig på att ta en, tyvärr.

Vilka härlig bilder på tjejerna, vad söta de är. Hoppas att du får en trevlig kväll och att du kan somna när du väl hamnar i säng. Kram Lotta

2010-03-18 @ 22:00:25
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Emmie

Jag kan bara hålla med Maria! Anna-Stina, du ÄR inspiration personifierad, och du får mig verkligen att vilja åka och se och uppleva Oslo the "Gizmolina-way"!

Sluta aldrig med det du gör!



Sov gott nu, och ha en skön fortsättning på veckan! ♥

2010-03-18 @ 23:52:39
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: Mimmi



Vill bara säga att jag tycker att den rosa färgen på Js jacka är så härlig rosa och passar just det materialet. Har även sett den rosa färgen live på NK.

Jo när man läser din blogg så blir man verkligen inspirerad att besöka Oslo!

2010-03-19 @ 07:27:24
Postat av: Linda

Ditt hem är sååå fint =).



Tack för en super bra blogg.



Önskar er en trevlig helg.



Kram

2010-03-19 @ 11:51:25
Postat av: Nicky

Gullungar! :)



Ha en fin helg! Kram/Nicky :)

2010-03-19 @ 20:21:11
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91