Välkommen onsdag!


Igår runt kl. 18.15. Min klänning kommer från Odd Molly, underklänning H&M, skor Zara, väska Tine K Home och solbriller Gucci.

Godmorgon alla fina bloggvänner!

Idag tyckte Johanna att jag skulle stiga upp kl. 07.40 och ungefär samtidigt åkte mormor & H ut till golfbanan. Luleå bjuder på ett vackert väder idag men det känns lite kyligt så här på morgonkvisten. Förhoppningsvis blir det varmare om en stund då ska vi göra ett nytt försök med badstranden för igår var det ingen större hit att åka dit, titta bara på de här bilderna så förstår ni ;)


Det var is-kallt och tok-blåsigt så Johanna bodde under ett badlakan och vägrade ta av sig den ;)  Min klänning kommer från
Deeday.


Hjärtat var på bushumör och ville vara baby inslagen i ett paket ;)

Som sagt: vi satsar på en bättre strand-dag idag ;) och förlåt att jag bloggar så liiiite sedan vi kom upp till Luleå. Orsaken är att vi är ute hela dagarna så jag är inte nära datorn också har de inte trådlöst nett hemma hos mormor så vi är flera som ska samsas om nettkabeln. Men - jag tänker massor på er och jag tar alla blogg-möjligheter som jag får! :)


Bäst jag hoppar i duschen nu så att vi kommer oss ut. Jag önskar dig en STRÅLANDE dag och hoppas att du njuuuter sommaren !


♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

 


Kommentarer
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Fryser bara jag ser bilderna, men ibland är det ju skönt att vara på stranden ändå, även om vädret inte är det allra bästa.

Det är väl ganska så självklart att du inte bloggar så mycket, du är ju på semester! Ta dig lite egen tid, snart knackar vardagen på dörren igen... Hoppas att ni får en härlig onsdag och kommer iväg till stranden. Vi tänker göra samma försök på denna kusten ;) KRAM Lotta

Postat av: Live

Ikke tenk på oss! KOS deg :)

2010-07-28 @ 09:41:44
Postat av: magnabus

Hej,

tycker du bloggar massor FAST du faktiskt har semester! :-) Vilken underbar Odd Molly-klänning suckar längtansfullt Du ser smashing ut i den!! Ha en underbar stranddag! :-)

2010-07-28 @ 10:52:35
Postat av: Jojo

Älskar dina sandaler! Har för mig jag tittade på dom på Zara men tyckte dom var för dyra..SÅ vad jag ångrar det nu!!

2010-07-28 @ 11:32:32
URL: http://jojoaug.blogg.se/
Postat av: chatarina

Hej! Det ser riktigt kallt ut!!brrr...hoppas att ni har det bra däruppe...

kram

2010-07-28 @ 12:36:39
URL: http://www.chatarinasvrld.blogspot.com
Postat av: Marie

This Odd Molly dress looks lovely on you! I looked at it and decided against it, but now, after seeing you in it, wish I'd bought it!BTW,I have the same sandals as you - I love them too, but find that I keep slipping over in them because of the tiny heel! LOLStill nice to wear tho!Mxx

2010-07-28 @ 20:09:00
URL: http://littlemissnorwayblogspot.com
Postat av: Sara - Mamma till Max snart 2 år

Vad sommarfräsch du ser ut =)

2010-07-28 @ 22:47:31
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Miss.Gizmolina

Miljoner TACK för era trevliga kommentarer! :) Skorna från Zara är mina sommar-favoriter, kul att ni är fler som gillar dem ! och jag är glad över att jag behöll klänningen trots att den är en reklamasjons-sak.Kramar! :)

2010-07-29 @ 01:28:21
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Micaela

Hejsan, var har du köpt den klänningen, kommentera tillbaks i min blogg

2010-07-29 @ 20:16:40
URL: http://coolamicaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91