Johannas playdate med Elsa.


Idag kl. 15.30.När jag kom för att hämta hjärtat så hittade jag henne i en sandlåda och girlsen var ju bara sååå söta i sina likadana outfits :) P.S klänning = H&M och ja, J hade egentligen ett fint hårspänne i håret men det hade åkt av ;)

Ha! jag sover inte ;)  men om jag hade suttit kvar i soffan i typ 1 min till så hade jag slocknat...zzz... Som tur är så har jag en trevlig semester i sikte och den tanken ger mig energi att köra på en stund till idag.


När jag åkte hemifrån var det grått & kyligt men under dagen sprack det upp och blev hur varmt som helst så jag höll på att svimma i mina jeans...puh...

Idag har hjärtat varit på playdate hos
Emma & Co och hon har haft en super dag tillsammas med sin söta kompis Elsa när jag jobbat. När jag hämtade henne så visade Emma mig videos av då girlsen bl.a. dansat till Mamma Mia i balettdräkter också hade de bakat. Snacka om festlig dag! :)

Tusen miljoooner T A C K  för hjälpen fina E & Co.!


Kommentarer
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Vilka fina tjejer, alla tre! Visst är det underbart med vänner som ställer upp och hjälper till när man behöver lite extra tid? Helt fantastiskt, de är värda hur mycket som helst. Hoppas att ni får en underbar lördag. KRAM Lotta

Postat av: Miss.Gizmolina

Lotta-

Ja, fina vänner som ställer upp är guld värda! :) Önskar dig en flott söndag! Kram! :)

2010-07-18 @ 08:13:12
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91