Have a fabulous fredag!


You make me happy ! :) och jag älskar m&m´s. Men vet ni, de m&m´s som jag köper i Thailand är godare än de jag köpte på Gardemoen. Någon som vet varför de är olika? de i Norge är "rundare" i formen... märkligt...

Mina kära bloggvänner! Idag är det fredagen den 8:e januari och en ny dag att ta tag i sina nyårslöften på ! Härligt, eller hur !? :)

Johanna har "ha-med-dag" på dagis idag och själv ska jag ha med mig en massa fina vårkläder till fotostudio för nu ska vi fota de sista bilderna till nästa nr av Kamille Mor & Barn.

N J U T  din fredag och glöm inte bort att TÄVLA om superfint hårpynt från PRINSESSEFIN (klicka på tävlingar i vänster marginalen så kommer du till tävlingen).

KrAm! ♥


Kommentarer
Postat av: Tezz från Kungens Kurva

M&M's är verkligen fantastiskt goda! Köpte med mig sådana på flyget i höstas och åt upp dem på nolltid.



Hoppas att du får en riktigt trevlig helg!

Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej.

Det var ett bra sedan jag skrev här.Men är här och läser varje dag och blir alltid lika glad och posetiv när jag läser din blogg. I dag är det min sistta dag på semestern men det har varit en underbar lång julledighet med min underbara familj.

Ha en underbar helg.

Kram Madelene

2010-01-08 @ 14:53:07
Postat av: S!!

helt klart=) Idag ska ja iväg och träna ett hårt svettigt träningspass!!! kram söta du

2010-01-08 @ 15:21:15
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: June

Hallo!

Morsomt å lese din blogg og siden din i Kamille!

Min datter blir 13 år og vi vil gjerne lage premierekaken du har bilde av i siste Kamille. Er det mulig å få en oppskrift?

Hjertlig hilsen June og Hanna

2010-01-08 @ 17:42:55
Postat av: Sandra

Hej igen!

Har fortfarande inte fått min vinst från Sprall tävlingen ännu.

Tror du att du skulle kunna höra med dem om de skickat den än?

Tacksam för svar!



Mvh Sandra

2010-01-08 @ 18:10:38
Postat av: Kristine

Hei!

Fin blogg du har!

Når kommer neste nr av Kamille Mor & Barn uti butikk? Skulle ønske det kom oftere, for det er et kjempebra blad!

2010-01-08 @ 18:41:33
URL: http://kriiistine.blogspot.com
Postat av: Anonym

Fin blogg du har! God helg til deg også...

2010-01-08 @ 19:06:31
Postat av: Lena Helmersson

Hej!

Blir sugen på "din" tidning - finns inte här... Verkar vara jätteroligt jobb du har och dessutom passa dig som handen i handsken. Grattis.

Apropå mama - den tidningen har jag köpt och hållt mig för att läsa då jag tänker ta med mig den och några andra góbitar till tidningar till Thailand, att läsa på flyget, vid poolen, på stranden och kanske på kvällen... Visst låter det toppen. Nu är det bara 3 dagar kvar till vi åker. Vilka stränder förrutom Freedom, Nai harn, Kata och Kata noi kan du rekommendera oss att ta oss till som barnfamilj?



Har haft en mysig fredag tillsammans med underbar vän och våra barn - ska nu fortsätta med fredagsmys i soffan med mina hjärtan till Let´s dance. Ha den bästa fredagen du med.

Kram,

Lena i Uppsala

2010-01-08 @ 19:30:56
Postat av: Angelica

Till Johanna:



http://www.ving.se/sunwing/dansskolan?ad_id=2477&ad_id=2130



Vi bodde på Sunwing Resort Side, Turkiet, i höstas och fick den här länken på mailen från Ving. Vår dotter älskar att kunna titta på Lollo och Bernie när hon dansar och sjunger.



Trevlig helg!

2010-01-08 @ 20:39:26
URL: http://varthusbygge.blogg.se/
Postat av: Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Det har varit lite uppdatering idag! BRA, för då hoppas jag att du har haft en kanonbra dag med söta Johanna och kanske slumrat en stund i soffan. Det får man göra en fredagkväll. Jag hoppas att du får sova gott inatt och att ni får en härlig lördagmorgon. KRAM Lotta

2010-01-09 @ 00:08:30
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Tack för alla kommentarer! :)



Madelene-

Kul att höra från dig igen ! :) och tack för fina ord. Önskar dig en underbar helg. Kram! :)



June-

Jag önskar att det var jag som bakat kaken men tyvärr så är det inte det.. Kakformen finner du hos tex. Traktøren. Klem ! :)



Sandra-

Oj, då ska jag mejla dem igen. Sist jag mejlade dem så fick jag som svar att de hade haft en hektisk period före jul men att vinsterna nu var på väg.. Ska checka upp ! Kram ! :)



Kristine-

Så gøy att du liker Mor & Barn ! :) Nästa nummer kommer ut i butik den 1:a mars och jag kan glädja dig med att vi kommer ut med 4 nr i år! Klem! :)



Lena Helmersson-

Tusen tack för din trevliga kommentar! :) Tänk så underbart att ni snart ska iväg till paradiset. Jag avundas er... ! De beacher du nämner är de som jag rekommenderar, de är mina favoriter. Surin Beach är också värd ett besök men den är lite mer "St.Tropez" i stilen. Har inte varit där på länge, men som sagt: värd ett besök :) Önskar dig en underbar helg fylld av lyckliga stunder. Kram! :)



Angelica-

Tack så jätte mycket för tipset! :) Jag brukar vara inne på den sidan och sjunga. Tycker att det är jätte kul. Kramar från Johanna ! :)



Lotta-

Ja, jag vet, den här veckan går det undan i svängarna pga en stor deadline på måndag så jag hinner inte riktigt med.. Men min dag har varit BRA så jag är nöjd :) Och du gissar helt rätt, jag somnade i soffan ;) Önskar dig en fantastisk weekend. Kram! :)



KRAMAR till er alla !

2010-01-09 @ 02:47:54
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Oh, jag menade inte att det varit lite under veckan, jag tycker du bloggar på bra (lite mycket på nätterna bara när du borde sova). Jag tycker bara det var bra att du tog ett break och ägnade dig tid åt dig själv och Johanna.

Men visst var Let's Dance bra igår? Vem håller du på?

Hoppas att du får en riktigt härlig stund hos frissan, det är lyx en lördag. Njut dagen! KRAM

2010-01-09 @ 12:51:20
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91