Nostalgi & Sverige...


Nostalgi: jag & Johanna besöker Evason Resort i Phuket den här dagen förra året för att shoppa ett par saker i deras fina butik. Deras reception är den vackraste (ser ni havet i bakgrunden?).

Sitter här och myser med gamla Thailand bilder mitt i vinerkylan :) Och tycker att det är svårt val om jag ska resa imorgon nu då Johanna inte är i form...? Men jag vet att hon får super dagar med JIG om jag åker :)


En till bild tagen för 1 år sedan. Vi är på Nai Harn Beach och koser oss.

Nu ska ni få se vad vi har gjort idag = vad som är orsaken till min bloggfrånvaro ni eftermiddag/kväll:


Oh yes, vi har varit på "harry-tur" till Sverige! :)  Och gissa vad vi mumsade i oss där...?


Gizmolina loves: Originalmål med ekstra rå lök, originaldressing att doppa pommisarna i och kall coca-cola eller allra helst: mjölk (!).

Ja, som ni ser så har vi tagit oss en Sverige-tripp idag så nu är kylskåpet fyllt av godsaker och jag sitter och mumsar på "Smarry" (farligt goda).  Resan var ett nödvändigt ont p.g.a. att vällingen tog slut. (Åh vad jag önskar att välling fanns här Norge. Livet vore lite enklare då ;)  Men inget ont som inte har något gott med sig: vi fick äta på MAX och jag fick shoppat blader.  Sverige är verkligen fantastiskt ! :)


Kommentarer
Postat av: ElinH

Kanskje pappaen ordner opp? Han klarer nok det ;-)

2010-02-12 @ 00:04:02
Postat av: Anonym

Såfremt hun ikke er alvorlig syk synes jeg så absolutt du skal dra. Hun har jo pappan sin hos seg. Kanskje de to til og med har litt godt av å være litt sammen alene :) Det er iallefall min erfaring. God tur og kos deg i København med god samvittighet. Drar dit selv i morgen tidlig.

2010-02-12 @ 00:13:04
Postat av: Grethe

Jag hade stannat hemma! Kommer flera modemässor! Det är viktigt att Johanna har sin mamma och pappa,hon behöver känna kärlek från er båda när hon är dälig

Kram till er!

Gammal Mormor o Farmor med många barnbarn

2010-02-12 @ 00:18:38
Postat av: Hestia

Tenk etter hva du selv har mest lyst til, ikke hva du må og bør. Du har hatt en tøff uke nå,så finn ut hva som gjør DEG mest lykkelig - and go for it. Om du drar, har nok JIG full kontroll på situasjonen hjemme, og om du blir hjemme kan dere nyte litt tid sammen, alle tre. Du fortjener en dag uten dårlig samvittighet, vennen.



-klem/kram-

Postat av: Trine

Vad hjulbent du är!

2010-02-12 @ 02:13:27
Postat av: Johanna

Var Johanna med på "Hamstra"turen?

2010-02-12 @ 06:50:04
Postat av: Maria från Luleå

Godmorgon!Vad härligt med en tur till Max,det blir det garandterat här i helgen också! :)

Spännande om du åker, du får ha en fin helg vilket du än bestämmer dig för!!

Och vet du, jag tror vi kvinnor är födda med detta ständiga dåliga samvete, visst är det fantastiskt att det inte går att träna bort!Jag och min väninna tränar hårt på det! :)

( Nog har männen det lättare i mycket!)

Stora kramar Maria

2010-02-12 @ 07:41:29
Postat av: Marie

Selvfølgelig skal du dra! Dette er jobben din, det er viktig! Noen ganger lurer jeg på om det virkelig er dårlig samvittighet overfor barnet som gjør at enkelte kvinner kvier seg for å overlate ansvaret til mannen sin, eller om det egentlig er at man ikke ønsker å gi fra seg kontrollen.



Håper du får en god helg, uansett hva du bestemmer deg for:)

2010-02-12 @ 08:23:14
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Vad roligt med en Sverige tripp! Och jag håller med dig att Max är bättre än de andra, men jag är förtjust i veggoburgaren där.

Jadu, det är inte lätt att veta vad man ska göra. Självklart går ju Johanna före allt, men ibland måste man ju lyssna lite på sig själv också. Och det vet jag att du vet och gör. Gör det som känns rätt instinktivt och gå på magkänslan, då blir det aldrig fel! Lycka till och stor kram Lotta

2010-02-12 @ 08:25:42
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Tindra

Detta är ett gyllene tillfälle för JIG att få umgås och riktigt vårda sin dotter, alldeles själv på sitt sätt. Som får dem att bonda samman. Ett bra tillfälle för dig att släppa lite om Johanna, visa JIG att du litar på honom!



Men inte var väl Johanna med på Sverigeturen, jag måste ha missuppfattat det?



Ha det så underbart på modemässan, det är ju riktigt din grej som du inte får missa!

2010-02-12 @ 09:37:38
Postat av: Anonym

Trine: Och??? Vad dum i huvudet du verkar vara...



Johanna och Tindra: Måste ni bokföra om Johanna var med på Sverige-turen eller inte? Ska ni läxa upp Anna-Stina om hon var med? Ringa norges motsvarighet till soc? Sorry, jag bara undrar.



Anna-Stina: Du verkar vara en underbar person. Fin mamma!! Jag förstår dina funderingar kring resan, men åk du. Johanna klarar sig fint med JIG och blir faktiskt inte friskare för att du är hemma. LIte pappamys gör säkert susen ska du se... varma kramar.

2010-02-12 @ 10:40:29
Postat av: Yvonne

Det blir säkert jättebra för Johanna och JIG att vara home alone ett par dagar. Det är alltid svårt att ge sig iväg från barnen tycker jag, speciellt om de inte är helt friska, men det är ju inte så att du lämnar henne själv, eller till en okänd person. Men du får lita på magkänslan. Ha det gott!

Kramar...

2010-02-12 @ 10:46:36
Postat av: Pethra i Göteborg

Du skall självklart följa din magkänsla men det kan vara gott för dig att komma iväg några dagar, det tär på vem som helst att vara själv med ett sjukt barn i flera dagar. Så lite egotid skulle nog sitta susen tror jag. Men jag förstår dig, jag hade själv varit i valet och kvalet... Hoppas du får en bra helg vilket du än väljer och så hoppas jag att Johanna är pigg & kry snart igen!

2010-02-12 @ 11:22:21
URL: http://pethrasdagbok.blogspot.com
Postat av: Johanna

Anonym; Taggtråd till frulle eller? Jag undrade kanske för att det kunde vara mysigt för Johanna och få lite uppmuntran i allt det sjuka. Och varför blanda in sociala myndigheter i det. Skärpning människa!

2010-02-12 @ 11:45:03
Postat av: Jenny

Anonym; lugna ner dig och var lite trevlig istället!

2010-02-12 @ 12:14:51
Postat av: Anonym

Johanna: Ahaaaa du var visst bara en gullig och snäll, om än lite otydlig Johanna. Blandade visst ihop dig med en annan, rätt otrevlig Johanna som ofta är ute efter att pika och klaga på Anna-Stina med märkliga kommentarer...silly me...

2010-02-12 @ 14:15:35
Postat av: Johanna

Anonym; Varför anonym förresten? Det är nog samma Johanna. Still me. Men jag är ingen otrevlig person. Sorry. Man läser det man vill läsa. Själv verkar du vara på hugget. ;-)

2010-02-12 @ 14:34:44
Postat av: Tindra

Anonym: för det första är du inte ett dugg bättre själv som hugger hej vilt omkring dig! =(



Din kommentar är minst lika otrevlig. Kalla folk för dumma i huvudet säger mer om dig själv, än om dem, faktiskt.



Sen, vem är du och säga till A-S hur hon ska göra?



Ärligt talat trodde jag att jag blandade ihop dagar eller inlägg ang. Sverige turen, trodde helt enkelt att jag fattat fel, eftersom Johanna ÄR sjuk, eller hur!

2010-02-12 @ 15:12:47
Postat av: Anonym

Tindra: Kanske var det onödigt att använda så starka ord, men helt seriöst.. ; A-S lägger in en helt underbar nostalgi-bild på sig själv där hon håller handen med sin dotter, i en vacker miljö. Hon ser ut att titta så kärleksfullt på sin dotter, alltså bilden är ju jättefin. Att då läsa kommentaren "vad hjulbent du är!", ja jag blev uppenbarligen skitsur... Och vadå, jag var väl inte den första att kommentera hur jag tycker A-S ska göra ang modemässan, det skrev jag i all välmening, som de flesta andra av hennes bloggisar.



Anna-Stina: Sorry om du fick en del trista inlägg pga mig (ja jag var lite väl sur när jag skrev dem ;) , jag bara kunde inte låta bli att försvara dig, om än jag VET att du är en stark cool mamma som står på egna ben och inte behöver bli försvarad, men men... Ha en fin helg!

2010-02-12 @ 15:48:57
Postat av: susan

Håper du drar til København og koser deg masse og får masse mote påfyll.

2010-02-12 @ 18:25:01
URL: http://susans-side.blogspot.com/
Postat av:

2010-02-12 @ 19:23:28
Postat av: Anna-Lena

Måsta hålla med Anonym här! Min reaktion var direkt men herregud vilken kommentar!?.. Man säger inte så... tycker ni verkligen det? Sôtaste bilden och så säger ngn... vad hjulbent du är?.. eh... skärpning!

2010-02-12 @ 20:42:23
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Sandra J

Hej Anna Stina



Vad härligt med en Sverige tur! Kanske inte världens roligaste att alltid behöva köra långt för att handla välling, men man kan ju alltid ta och passa på att njuta lite också som ni gjorde :-)

Älskar också Max! Brukar själv ta Friscoburgaren som är såååå god :-P Hoppas du får en trevlig resa vart du än åker imorgon :-)



Må så gott och sköt om dig! // Kramar Sandra J

2010-02-12 @ 21:17:16
Postat av: Jenny

Anna-Lena; ja det var riktigt taskigt att skriva så, men det är precis lika taskigt att skriva att någon är dum i huvudet!

2010-02-13 @ 00:54:11
Postat av: Laila

Max är verkligen bäst! Det kanske inte är så dumt att vällingen inte finns i Norge, det ger ju er en anledning att åka och samtidigt njuta av en Max-burgare.



Till dig anonym vill jag bara säga att jag förstår att du uttryckte dig lite hårt, ibland blir man så irriterad att orden flyger ur en innan man hinner tänka, när man ser något dumt. Som du skriver, Anna-Stina verkar vara en jättefin mamma, och hon ger oss stärkande ord och fina bilder varje dag, det är lätt att man blir lite överbeskyddande med en så bra människa.

2010-02-13 @ 15:54:26
Postat av: Anna-Lena

Jenny! Ja, kanske det var lite hårt men jag förstår MER den reaktionen än hon som kände sig tvungen att komam med "hjulbent"!!!

2010-02-13 @ 17:10:21
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Emelie

Har ni inte välling i Norge? :P

2010-02-13 @ 21:55:46
URL: http://sunkish.blogg.se/
Postat av: Ida

Ibland behöver man åka från Sverige för att inse hur fantastiskt det är =)

2010-02-14 @ 09:19:09
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Sofia

Gud så gott det skulle vara med hamburgare nu... ;)

2010-02-15 @ 17:43:50
URL: http://sofiapiccolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback