Smått & gott...


Ballongerna från vår foto-shoot för ca 1,5 vecka sedan förgyller fortfarande Johannas rum.

Hoppas att din dag har varit solig?! Själv har jag, som oftast på måndagar, haft kontorsdag men jag har även varit iväg på ett lunch-möte som ni ska få se bilder ifrån senare.

På väg hem efter hämtning på dagis droppade jag in hos Zara och där hade de äntligen packat ihop all tråkig rea / salg i en krok och butiken var nu fylld av fräscha vårnyheter och jag tror aldrig tidigare jag har sett så många olika styles av randiga / stripede plagg. Det kryllar av dem... tröjor, kavajer, klänningar... Så om du är på jakt efter ränder / striper så är Zara the place to go ! :)


Varsågoda ! här får ni se min Mor & Barn sida i det nr av 
Kamille som kom ut i butik idag.

Jag stekte upp plättar från igår till middag idag och de är som allra godast så tycker jag, i små bitar med hallonsylt till. Också iskall mjölk. Mums! 

Njut din kväll ! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin bild! Kan man köpa den tidningen i svergie? Kram!

Postat av: Mitt lilla hemmaliv

Håller med om att det är gott med iskall mjölk till pannakaor och sylt. Dricker nästan aldrig mjölk annars men till detta kan jag inte vara utan...

2010-02-01 @ 19:14:13
URL: http://mittlillahemmaliv.blogspot.com
Postat av: Daniel

Zara e det enda stället jag hittar kläder i min stil.. färggrannt å coola stuff

2010-02-01 @ 19:26:27
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: S!!

åh vad du är duktig på inredning o pyssel o allt sånt:) fina ballonger !! ballonger e ju ljuvligt. de borde man ha hemma alltid ju!

2010-02-01 @ 22:08:41
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: chatarina

Hej! Tänkte fråga dig en sak..du verkar ju ha koll på Odd Molly..och mycket annat också...Jag söker med ljus och lykta efter en tunika/skjorta ifrån Odd Molly..Jag vet inte vad den heter, men du kan se den på min blogg( enklast att förklara så)Du kanske vet om någon säljer en sådan?

Varma kramar ifrån Gävle:)

2010-02-01 @ 22:14:24
URL: http://www.chatarinasvrld.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jättefint uppslag. Men det finns små gossebarn med!! :-) Inte bara Sarah Jessica Parkers. Så flickdominerat, jättetråkigt.

2010-02-01 @ 22:41:52
Postat av: Anna-Lena

Jag prenumererar ju och har redan läst den :D Jättefint repotage, A-S! :D Tänkte med en gång att du som är så händig kan göra de garderobdörrarna själv! Ser ju faktiskt inte såååå svårt ut MEN de kostade ju lite!?.. :) Iaf... Jättefina grejer du hittar! Ha en skön tisdag! Kram

2010-02-02 @ 09:20:52
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91