Hemma-hos ett kollektiv på Strandvägen.


Ett av flera sovrum i ett kollektiv på Strandväger där ett par tvillingsystrar bor tillsammans med sina familjer & djur. Jag älskar hyllorna + sittbänken som man byggt runt fönstret.

Jag tok-fixar här hemma idag och springer upp & ner på vinden med saker (tex fåtöljer...) så detta blir en kort blogg-paus för att visa er ett vackert hem som jag precis hittade hos
SkönaHem. Låt dig inspireras så fortsätter jag mitt fixande för det gäller att passa på när lusten till sånt infinner sig ;)


Jag gillar färgmixen av knallrosa och limegrönt. Kul kontrast mot det vita.


Sällskapsrum + vardagsrum. Här finns plats för många men så är det ju också 2 familjer som bor här.


Jag vill ha en lik blomstervas på vårt runda soffbord... Fint !


Vacker hall / entré.


En till vacker sittbänk under fönstret...


Ytterligare ett sovrum som är smakfullt inrett...  En dag snart ska vi också ha en klädd säng-gavel här hemma för det ger verkligen en soft "hotell-feeling".


Vackra detaljer gör helheten..


De snygga tvilling-systrarna som bor i kollektivet med sina familjer heter Britt-Marie & Anna-Lena. De säger själva att det är tur att det har så lik smak :)

På tal om kollektiv så bodde jag - tro det eller ej ;) - själv i kollektiv i bra precis 1 år då jag flyttade till Stockholm. Det var en stoor lägenhet på¨Söder som SF Bio hade så vi var många kollegor som bodde tillsammans och hade  hur trevligt som helst. En stor fördel med att bo så var att man alltid hade sällskap :)

Bäst jag jobbar på här nu. Hoppas att du också har en riktigt BRA dag idag !?


Kommentarer
Postat av: Nina

Jeg elsker Strandvejen i København. Når vi reiser til København så er det fast å kjøre Strandveijen, vi kjører så sakte vi kan for å kikke på alle de fine husene. Skulle gitt mye for å bo der...men det er godt å drømme litt også da. Skal bli spennende å se hvor fint du får det etter omgjøringen. Takk for tipset med Grandma`s i Gøteborg i helgen, det var en flott butikk, vi endte opp med en fin postkasse. Ha en strålende søndag videre. Mvh Nina ;-))

2010-02-21 @ 16:22:59
Postat av: Therése | Stylish-B.se

Läcker lya de har.

Postat av: Iida

Kollektiv är nice, bor i ett nu, studentboende visserligen, så man kan inte göra så mycket, mest pga budget, som student har man inte riktigt råd att tapetsera om, men men, sen när vi är färdigpluggade, då ska det fixas!

2010-02-21 @ 17:24:01
URL: http://liidasuffercity.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Satt och tittade på det repotaget i sköna hem och fastnade också för det läckra hemmet. Ska precis klicka hem en likadan kofta från HM. Hur är det i storlek? funderar på s eller xs men beror på om den är tight eller ej?

2010-02-21 @ 19:33:51
Postat av: Linda

Så fint. Jag älskade hallen + fotöljen!

2010-02-21 @ 20:16:37
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/
Postat av: Hestia

Som Nina over her, så elsker jeg Strandvejen. Mange fantastiske hus.

2010-02-22 @ 01:14:19
URL: http://hestiaverden.blogg.no
Postat av: fru Svensson

Vilken underbar hall,inte lätt att möblera men de har lyckats bra.

2010-02-22 @ 08:44:46
Postat av: Anonym

ett kollektiv räknas inte när det är familj.

2010-05-13 @ 13:23:14
URL: http://hanna1991.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91