Godnatt!


Mitt hjärta har börjat låna min kamera och ikväll gick hon helt bananas och tog MASSOR med bilder på oss alla här hemma, bl.a. denna bild på mig :)

Såg du Melodifestivalen? Vad tyckte du?

Jag är riktigt trött nu så jag kriver mer imorgon bitti. Kan i alla fall berätta att jag tycker att det var synd att inte Pernilla gick raka vagen till Globen, men jag håller tummarna att hon går vidare från andra  chansen. Hon och Alcazar !

NaTtAkLeM! ♥

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vad fin du är vännen och I Love tunikan!! Hoppas nu får en underbar söndag. Här är det ol dygnet runt så ingen melodifest hos oss :-) puss!

Postat av: Rövarmamman♥

Så fin du är i blusen sötis! Har den med, ska inviga den kanske idag:) Hoppas du får en fin dag! Varma kramar:)

2010-02-28 @ 10:02:14
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Sagas mamma

Åhhhh förlåt, men jag tyckte det var självklart att Anna skulle gå vidare och inte Pernilla *sorry*men hon blir nästan som en parodi på sig själv med sång och kläder i värsta glitter/trasiga (dansarna) i värsta 90-talsstil. Som om tiden inte gått. Opererat tillgjort. Och sen fräscha Anna som med fokus in i kameran delar med sig. Nu vet jag att Anna är purung och att Pernilla är i samma ålder som mig, men hade hon varit mer sig själv och inte en parodi på sig själv hade hon kanske gått vidare!!I övrigt.....du är som en dröm i din fina OddMolly blus/tunika....som vanligt!!

2010-02-28 @ 11:50:31
Postat av: Tindra

Tycker oxå det var självklart att Anna gick vidare, vilken röst, vilken närvaro, det berörde! =)Pernilla berörde INTE, jag tycker hon är fin och fräsch att se på (vaddå parodi?? luktar avundsjuka ;) men låten var för tråkig. Gammal dansbandslåt som kunde ha varit 20 år gammal.Synd att inte den söta gruppen med låten Thursdays gick vidare, den var ju jättebra!!Peter Jöback är tråkig och hör hemma i musikalvärlden...P.S Odd molly blusen är såååå söt. Nu har jag sålt ett gammalt OM plagg och beställt denna! En ut och en in, är ett bra shoppingtips! =)

2010-02-28 @ 12:36:15
Postat av: Mette

Hei - hvor kommer hyllen i bakgrunnen fra?

2010-02-28 @ 13:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91