Butiksinvigning: Samsøe & Samsøe.


Utanför butiken
SamsøeSamsøe mitt i snöstormen runt kl. 19.30... Jag har på mig tunika från Custommade (shoppad i Cph), jeans + väska Zara & skor Fiorentini + Baker.

I kväll mötte jag upp min söta Gizmoprinsessa Kjerstin och vi var på invigningen av Samsøe & Samsøe flag ship store som slår upp portarna i Bogstadveien. 58 imorgon.  Vi bjöds på Dj, fri bar, goodiebags och trevligt mingel !


Dessa blå/vit randiga godbitar får gärna hänga med mig runt i sommar. (linnet/singletten kostar 500kr och det gör även kjolen/klänningen).


Kolla in Kjerstins snygga outfit!  Jag kommer att gå raka vägen till Gina Tricot imorgon och shoppa västen ;)

Jag låter mingel-bilderna tala för sig själva... :









Tusen TACK till Samsøe & Samsøe + Polhem PR för en festlig & trevlig kväll ! & stort LYCKA TILL med nya butikken!

Runt kl.21 drog vi vidare till The Broker. Egentligen skulle vi bara stoppa där för att gå på toaletten på vägen men p.g.a. snövädret så blev vi kvar och tog ett glas champagne i baren...


Vi hade en såååå bra kväll med massor av härligt girltalk för det var länge sen sist så vi hade en hel del att catch-up.  (Thanx för en FAB kväll sötaste vännen! Det riktigt lyste om dig ikväll och din lycka smittar av sig. Klem!)


Ha, ha  :)  När vi var inne på toaletten så upptäcker vi plötsligt att vi har likadana sminkväskor. Vi sålde dem på Gizmo & Co och det är helt galet att varken jag eller Kjerstin har bytt ut den ;)  (sminkväskan kommer från Ceannis).

Med detta säger jag TACK & GOD NATT så ses vi igen imorgon och då blir det ännu en festlig dag! :)


SwEeT dReAmS! ♥


Kommentarer
Postat av: Philia

Hallå snäckan!



Vad härligt att gå på invigning bland massa vackra människor, titta på vårnyheter och sippa champange!!! Känner verkligen att mitt liv innehåller en alldeles liten dos glamour just nu!:) (Tur att jag har en bröllopsfest att planera i alla fall) Återigen tack för tipsen om brudklänningar och KUL att du hittade det gamla reportaget!!! (Weimaranern Ralph, världens vackraste hund, har exkexet vårdnaden om btw:)



Ha en härlig dag!!!



KRAM P

Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Men vilken rolig invigning. Varför är det så att danskar är generellt mycket bättre på allt som har med mode, skönhet och design? Lite märkligt, men jag gillar det. Klänningen känns som ett måste till sommaren, får hålla ögonen öppna.

Och de där necessärerna från Ceannis? Jag har tre st som jag varierar mellan (dock inte den bruna utan den svart istället...) KRAM Lotta

2010-02-19 @ 14:03:40
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: fina matildas mamma

Vilken fin tunika! Och trevligt med fickor också:-)

2010-02-19 @ 20:02:37
URL: http://www.finamatilda.blogspot.com
Postat av: Norrbottning

Ser DU en TANT i något anskrämligt röd-mönsrad tunika i DINA bilder ?????????????????

M.V.H Norrbottning

2010-02-19 @ 23:06:52
Postat av: Isabelle

Hej! Du har en helt otroligt härlig blogg! Jag är ofta inne och får såååå mycket härlig inspiration! Nu undrar jag om västen som din vän Kjerstin hade på sig, är den ny på Gina Tricot? Jag gillade den MASSOR och gick in till Gina Tricot här i Helsingfors, men de tittade på mig som stora frågetecken...Kan du hjälpa mig?



Mvh.

Isabelle

2010-02-20 @ 10:43:59
Postat av: Sanna

Anna-Stina!!!

VÄSKAN? -Vad har din fina vännina för väska hängandes på armen? Vart kan man få tag på den, vet du möjligtvis det?

Åh, väskfanatiker som jag är väcktes det där suget min sambo fasar... Då finns det liksom ingen hejd! :-)



Hälsningar från Örebro.

2010-02-20 @ 17:33:39
Postat av: Mathilda

Snällaste sötaste Gizmolina... som du själv skriver, din söta vännina hade såååååå fin outfit, och jag vill såååååå gärna veta var jackan som hon har över västen är köpt, och gärna byxorna.

Du skulle btw vara väldigt fin i de färgerna...



kram!

2010-02-21 @ 11:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91